Rho Vetrocer Temperlenebilir dijital baskı için endüstriyel inkjet baskı sistemi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Rho Vetrocer Temperlenebilir dijital baskı için endüstriyel inkjet baskı sistemi"

Transkript

1 TR Rho Vetrocer Temperlenebilir dijital için endüstriyel inkjet sistemi 3 model (160, 250, 330) 3 verimlilik sınıfı (Basic, Presto, HS) 3 model tipi (FRD, Stand-Alone, In-Line)

2 Durst, cam da dahil olmak üzere endüstriyel inkjet sistemlerinde uzman bir şirkettir Durst, 1936 dan beri büyük resim formatlarının reprodüksiyonunda daha iyi ve daha hızlı yöntemler geliştirmek için öncü çalışmalar yürütmektedir. Başlangıçta analog fotoğraflar, sonrasında da lazer pozlamalı dijital fotoğraflar için teknoloji geliştirmiştir. Bu gelişme, grafik sektöründeki ilk büyük formatlı inkjet makinelerinden biri için kilometre taşı oluşturmuştur. Durst, sonrasında inkjet teknolojisini, etiket, seramik, tekstil, ambalaj ve reklam sektörünün farklı branşlarına ve uygulama alanlarına adapte etmiştir. En yeni adaptasyon da cam alanında yapılmıştır. Son 15 yılın yoğun araştırma ve geliştirme çalışmalarının yanı sıra, kafası teknolojisindeki ve mürekkep sistemlerinin formüle edilmesindeki uzmanlık, Durst firmasının dijital cam dekorasyonu için anorganik pigment mürekkeplerle yenilikçi bir sistemi geliştirmesini sağlamıştır. Böylelikle camı salt işlevselliğinden kurtarmak için mimarlara, tasarımcılara ve cam işleyicilerine bir fırsat doğmuştur. Ön cepheler, cam kapılar, mobilyalar, paravanlar, mutfak tezgahının duvarları, asansör panelleri veya cihazlar, Durst un dijital teknolojisi ile tasarlanabilir. Tasarımlar uygun maliyete, ayar süresi olmadan ve en iyi kalitesinde yapılmaktadır.

3 Taşıma kızakları Rho Vetrocer temel teknolojileri Rho Vetrocer, manyetik olarak hareket ettirilen taşıma kızaklarına monte edilmiş vantuz donanımlı patentli bir akışkan besleme sistemine sahiptir. Kurutma ünitesi de bu teknolojiye sahiptir ve kesintisiz üretimi sağlamak için cam, kızağının altında ve hemen ardına monte edilmiş IR kurutucusuna taşınır. Bu şekilde, tek bir cam levha pozisyonu kaydı ile çok katmanlı lar (Dual Vision siyah/beyaz ), son derece hassas şekilde yapılabilir. Manyetik tahrikli vakumlu tutuculardan oluşan taşıma sistemi, her iki tarafa da monte edilebilir ve Dual-Line üretim ( makinesinin genişliğinde iki cam levhaya aynı anda yapma) mümkün hale gelir. Çoklu taşıma kızağı ile üretim sürecinin otomasyonu, entegre bir üretim hattında mümkündür. Variodrop ve Circular-Flow (CF) ile kafası teknolojisi Durst, 2003 yılından beri seramiklerin dijital dekorasyonu için anorganik pigment mürekkepli inkjet sistemleri sunmaktadır. Pişme işlemi sonrasında güçlü renkler elde etmek için, metalik pigmentler bu uygulamada belirli bir boyuta sahip olmalıdır. Ancak pigment mürekkep, tortu ve çökelti oluşturmaya yatkındır. Mürekkebi sürekli kullanıma hazır tutmak, mürekkebin tortulaşmasını, buharlaşmasını veya uçmasını önlemek için Durst, akıllı filtre teknolojisine sahip sirkülasyonlu bir mürekkep besleme sistemi geliştirmiştir. Kullanılan kafaları, dolaşımdaki mürekkep doğrudan meme çıkış plakasının arkasında sirkülasyon yapacak şekilde tasarlanmıştır. Bu işlem sayesinde mürekkebin sürekli olarak havası alınarak mikro oksijen baloncuklarından arındırılmaktadır. Rho Vetrocer, bu Circular-Flow sistem ile donatılmıştır. Durst kafası teknolojisinin bir diğer özelliği de Variodrop fonksiyonudur. Resim kılavuzuna bağlı olarak Piezo elektronik sisteminin kumandası ile küçük veya büyük damlacıklar oluşturulmaktadır. Çarpmadan hemen önce birleşip büyüyen ve bu nedenle hızını oldukça düşüren damlacıkları her zaman aynı boyutta oluşturan Greyscale teknolojisinin aksine, Variodrop tekniğinde hızını etkilemeyen küçük, orta veya büyük damlalar doğrudan meme çıkışında oluşturulmaktadır. Manyetik doğrusal tahrik Biyonik taşıyıcı İçine meme kafalarının karşılıklı olarak monte edildiği ve bilgisayar kontrollü ayar sistemi ile kalibre edildiği frezeli alüminyum alaşımdan üretilen kızağı, manyetik bir doğrusal tahrik ile hareket ettirilir. Bu şekilde genişliğinin tamamında sabit kızak hızı güvence altına alınır. Ateşleme plasi elektroniği, veri aktarımı ve taşıma bandının etkileşimi ile, 2 mikrometre tolerans değerine sahip hassas sonuçları elde edilmektedir.

4 Inorganik pigment mürekkepli cam dekorasyon Döndürme tezgahından yıkama,, kurutma süreçleri ve teslimata hazır şekilde ürün çıkışına kadar üretim sürecinin tamamında otomasyon sağlanabilir. Camın taşınma işlemi, özel vantuzlar ile kumanda edilmektedir merkezleme sistemi, için cam levhanın en iyi şekilde konumlandırılmasını sağlamaktadır. Yüzey sensörleri sayesinde yuvarlak formdaki cam levhalar da tam kenarlarından tutulur ve için pozisyonlanır. Bilgisayardan direkt ya Rho Vetrocer inkjet cam makinesi, ölçeklendirilebilir verimlilik, en iyi kalitesi, optimum iş süreçleri ve kolay kullanım sağlar. Tek ya da seri işlerde Rho Vetrocer, sürekli ve güvenilir üretim sağlar. Sistem, farklı formlarda ve miktarlarda yapmayı mümkün kılmaktadır. Dijital şablon bilgisayardan işleme sistemine aktarılır ve sonrasında yapılır. Elekler, şablonları veya plakaları, tamamen kullanımdan kaldırılmıştır. Baskı süreci kesintisiz ve sürekli olarak yürütülür. Seramik boyaların inkjet sı, kırmızı-yeşilmavi-sarı-siyah proses renkleri ile, serigrafide gerekli olan her boya tatbiki sonrası kurutma adımları veya elek donatımı olmaksızın karışık renk sını mümkün kılmaktadır. Kurutma ünitesi IR kurutma ünitesi, camı 100 dereceye kadar ısıtır ve seramik mürekkebi kurutur. Kurutma sıcaklığı, camın yüzey sıcaklığını ölçen sıcaklık sensörleri ile kontrol edilir. Sensörler, cam levhanın IR kurutucu içine/dışına girişini ve çıkışı algılar ve sadece cam yüzeyine uygun IR lambayı ateşleyerek inorganik pigment mürekkebin ön kurutmasını başlatır/sonlandırır. Enerji tasarrufu sağlar! Kurutma süreci Kurutma süreci, işleminden hemen sonra bir kurutma fırınında yapılır.

5 Entegre sistem Yıkama sisteminden makinesine, IR kurutucuya ve temper fırınına kadar entegre sistem inşa etmek isteyen müşterilerimiz için, Durst firması projenin uygulamasını komple şekilde üstlenmektedir. Buna sözleşme akdi, teslimat, kurulum, fabrika kabul testi ve müşteri servisi dahil olmak üzere üçüncü tip çözümlerin entegrasyonu da dahildir. Besleme girişi Baskı makinesi Kurutucu Besleme çıkışı Tek başına Rho Vetrocer Baskı makinesi Yükleme Yatay yıkama ünitesi Besleme girişi Kurutucu Besleme çıkışı Boşaltma Rho Vetrocer In-Line Tek başına Rho Vetrocer

6 Dijital cam sı için inorganik pigment mürekkep Rho Vetrocer inorganik pigment mürekkep, düz cam ve lamine cam gibi camlara yapmak için özel olarak geliştirilmiştir. Mürekkep, toksik olmayan metalik pigmentlerin, kurşunsuz cam tozlarının, yayma ve taşıma sıvılarının karışımından oluşur ve astarsız şekilde doğrudan cam üzerinde sı yapılabilir. Harici fırında yakma sırasında mürekkep, yaklaşık 670 derecede cam ile birlikte erir. Siyah, beyaz, kırmızı, mavi, sarı, yeşil ve satinato seçeneklerinde mevcuttur ve inorganik pigment mürekkep kusursuz UV koruması sağlamasının yanı sıra boya tatbikine bağlı olarak (>60 gr/m2) nm arası <%0,1 transmisyon değerlerinde ışığı geçirmez. Baskı kafası Cam substratı Inorganik pigment Inorganik cam tozları Cam substratı Pigmentler ve cam tozları, cam ile birlikte erir Seramik mürekkebin direnç değerleri Devlet Malzeme Kontrol Dairesi Darmstadt Materyal Departmanı ve Enstitüsü Kontrol tarihi: 03/ Darbe testi sonucu Kuraray standardına göre sınıflandırma: Baskısız: 8 Baskılı: Yeşil, Kırmızı, Mavi: 8-9 Baskılı: Siyah, Beyaz, Sarı: 8 Özet: Baskılı ve sız tarafların darbeli yapıları karşılaştırılamaz. Fraunhofer Yapı Fiziği Enstitüsü (IBP), Stuttgart Kontrol tarihi: Ekim 2014 Sıcak depolama, 50 C de 336 saat DIN EN ISO standardı uyarınca aşındırıcı sertliği: Sarı: 20 N, Kırmızı: 12 N, Yeşil: 18 N, Mavi, Beyaz, Siyah >20N Parlaklık derecesi ölçümler: (yüklenmeye göre) DIN Sarı: 76, Kırmızı: 82, Yeşil: 94, Mavi: 78, Beyaz: 46, Siyah: 90 Özet: Sonuçlara bakıldığında, kaplamalar 50 C sıcaklıktaki depolamada incelenen özelliklerde teslimat durumuna kıyasla herhangi bir azalma ortaya koymamaktadır. Fraunhofer Yapı Fiziği Enstitüsü (IBP), Stuttgart Kontrol tarihi: Ekim 2014 UV yüklenmesi: DIN EN 410 standardı uyarınca her bir 1000 saatteki spektral fotometrik ölçüm DIN EN standardı uyarınca emisyon derecesi Özet: Görsel değişiklik tespit edilmemiştir. Spektral refleksiyon ve transmisyon ölçümünün yanı sıra TIR tip emisyon ölçüm cihazı ile yapılan ölçümde, kaplamalarda çok az değişiklik gözlenmiştir. Hemen tüm değerler yüklenme sonrasında referans testin değerlerini ortaya koymaktadır.

7 Kıyaslamalı laboratuvar değerleri Baskı tarafı RAL 5015 mavi (masmavi) RAL 1023 sarı RAL 9010 beyaz RAL 9005 siyah RAL 6010 yeşil RAL 3001 kırmızı L* 51,13 79,07 94,57 25,33 46,05 40,19 a* -12,69 10,46-0,47 0,13-20,46 41,21 b* -34,21 80,50 4,14-0,16 22,24 21,60 UV-Tinte Keramiktinte Baskı tarafı Durst mavi Durst sarı Durst beyaz Durst siyah Durst yeşil Durst kırmızı L* 46,45 66,29 79,13 28,78 50,74 40,16 a* -12,86 5,95-2,18 0,07-24,75 24,2 b* -24,37 38,10-3,57-0,84 14,26 17,73 Simetrik kafası hizalama ve konfigürasyonlar Baskı kafalarının simetrik hizalaması, mürekkep tatbikinin her modunda aynı renk sırasıyla yapılmasını ve renk kaymalarının, bant lekesinin veya renk bükülmelerinin önlenmesini sağlamaktadır. Basic Presto HS FRD versiyonu, (siyah) kenarların sı için özel olarak tasarlanmıştır ve siyah kenarları (farklı genişlikte) hızlı, tam kenara uygun ve yüksek opasite ile yapan özel meme kafası hizalamasına sahiptir (cam ile 1x1, modele göre 90 saniyenin altında kenar turu). FRD

8 Durst inkjet teknolojisinin avantajları Temperlenebilir bir dijital dır Talebe göre. Baskı şablonu gerekli değildir Elek ve depolama gerekli değildir, elek temizleme söz konusu değildir Değişken veri sı (metin ve sayılar) Miktar ayarlama. Her cam materyali başka bir formda olabilir. 1. parti boyutunda ekonomik Cam üretimine entegre edilebilir. Otomatik hatlara kolayca uyum sağlamaktadır. Son derece esnektir, standart formlar ve özel formatlarda yapar Modern bir cam işleme yazılımına bağlanmak için DXF arabirimine sahiptir 6 temel renk ile bir işleminde ara kurutma adımı olmadan tüm karışım renklerinin sı yapılabilir <%0,1 transmisyonlu yassı için değişken damla boyutlarına sahip 800 dpi çözünürlük Tek mekezleme ile çok katmanlı (Dual Vision) Farklı formatlardaki birçok cama aynı anda yapar

9 Rho Vetrocer uygulama alanları Rho Vetrocer 250 ve inorganik pigment mürekkep ile cam dekorasyonu, önceden çok pahalı veya hiç mümkün olmayan cazip iş potansiyelleri sunmaktadır. Serigrafiye kıyasla ayar ve kurutma sürelerine gerek yoktur. Bu ekonomik avantajların yanı sıra hızlı reaksiyon ve teslimat süresi, enerji, su ve atık su tasarrufu da artı değer sağlamaktadır. Çok renkli tekli üretimler, küçük ve orta serileri doğrudan uygulanabilir. Müşteriye özel ayarlamalar, değişken veriler, kenardan kenara ve Dual Vision, mimarlara ve tasarımcılara projelerine cam dekorasyonları entegre etmek için yeni ve yaratıcı alternatifler sunmaktadır. Uygulama alanları: İç tasarım Mağaza mobilyası Bar dekorasyonları Fuarlar Mobilya camları Paravanlar, duşakabinler, duş paravanları Oyun makineleri, dokunmatik ekranlar Kahve otomatları ve asansörler için örtme panelleri Kapılar Dış tasarım Bina cepheleri Geçici sergiler Sezonluk dış levhalar Güneş panelleri

10 Teknik veriler Genel özellikler Ölçüler: Vetrocer 160 Genişlik: 390 cm Derinlik (tezgahlar olmadan): 105 cm Yükseklik: 196 cm Vetrocer 250 Genişlik: 540 cm Derinlik (tezgahlar olmadan): 180 cm Yükseklik: 196 cm Vetrocer 330 Genişlik: 680 cm Derinlik (tezgahlar olmadan): 163 cm Yükseklik: 210 cm Ağırlık: Vetrocer 160: yakl kg Vetrocer 250: yakl kg Vetrocer 330: yakl kg Bağlantı değerleri: Vetrocer kva 230 V 36 A ( makinesi) 17 kva 400 V 25 A (kurutucu) Vetrocer 250/ kva 400 V 32 A ( makinesi) 17 kva 400 V 25 A (kurutucu) Güvenlik standartlarına uygunluk: Rho Vetrocer, makineleri için geçerli olan güvenlik standartlarına uygundur Baskı spesifikasyonları Baskı sistemi: Durst firmasının patentli düz platform sistemi, Variodrop-CF kafası teknolojisi ile yüksek kalitesi sunar ve her zaman kullanıma hazırdır. Çözünürlük: 800 dpi Renkler: Standart: RBGYK Opsiyonel: Beyaz ve satinato RAL tonunda özel renkler Mürekkepler: Inorganik Durst Vetrocer seramik mürekkep; dış alan uygulamaları için DIN standartlarına uygun şekilde sertifikalıdır; DIN 54457/ DVS Bildiri 1618 uyarınca yapıştırma ve tutunma için onaylanmıştır Çizilme direnci EN 438-2/ISO > 16N standardına uygun Yoğunlu: 1,45 1,55 g * cm-3 Yüzey pürüzü: (Ra, DIN 4768): nm (Rz, DIN 4768): nm Parlaklık (her boya için 60 ): Yazılım/RIP: Durst Rho Linux yazılımı; harici Caldera RIP Sunucu (GrandRIP+ yazılım) Opsiyonel: Spekto fotometre üzerinden Colour Calibrier yazılımı Malzeme spesifikasyonları Malzemeler: Yassı cam, temperli cam ve lamine cama (PVB veya EVA özellikli) dönüştürülebilir. Maksimum genişliği (modele göre): 160 cm/250 cm/330 cm Maksimum uzunluğu: mm taşıma modüler taşıma üniteleri ile 12 metre uzunluğa kadar yapabilir. Maksimum cam ağırlığı: 800 kg ye kadar Malzeme kalınlığı: 3-19 mm Standart gereksinimler Maksimum yükseklik: Deniz seviyesinden m yükseklikte Sıcaklık aralığı: +18 C ile +25 C arası Bağıl nem oranı: %25-%80, yoğuşmasız Verimlilik: Basic Presto HS Rho Vetrocer m 2 /saate kadar (Transmisyon <%0,1): 9 m 2 /saate kadar 35 m 2 /saate kadar (Transmisyon <%0,1): 18 m 2 /saate kadar Rho Vetrocer m 2 /saate kadar (Transmisyon <%0,1): 14 m 2 /saate kadar 55 m 2 /saate kadar (Transmisyon <%0,1): 28 m 2 /saate kadar 100 m 2 /saate kadar (Transmisyon <%0,1): 55 m 2 /saate kadar Rho Vetrocer m 2 /saate kadar (Transmisyon <%0,1): 17 m 2 /saate kadar 66 m 2 /saate kadar (Transmisyon <%0,1): 33 m 2 /saate kadar 120 m 2 /saate kadar (Transmisyon <%0,1): 66 m 2 /saate kadar Durst Phototechnik AG Julius-Durst-Strasse Brixen/Bressanone, Italy P.: F.: info@durst.it Durst Phototechnik Digital Technology GmbH Julius-Durst-Strasse Lienz, Austria P.: F.: info@durst-online.at Durst Industrial Inkjet Application GmbH Julius-Durst-Straße Lienz, Austria P.: F.: diia@durst-online.at Durst ürünleri, en son teknolojiye göre geliştirilmektedir. Bu nedenle resimler ve açıklamalar bağlayıcı değildir. Resimler ve grafik görseller telife tabidir. Durst is a Registered Trade Mark Copyright Durst Phototechnik AG IX201DE - 02/2016

Rho Vetrocer 250 Cam dekorasyon ve cepheler için dijital Inkjet baskı sistemleri

Rho Vetrocer 250 Cam dekorasyon ve cepheler için dijital Inkjet baskı sistemleri TR Rho Vetrocer 250 Cam dekorasyon ve cepheler için dijital Inkjet baskı sistemleri Durst, cam için endüstriyel baskı sistemlerinde uzmandır. Durst un 15 yıldır yoğun bir şekilde araştırdığı ve sanayide

Detaylı

Açık Siyah, Çok Açık Siyah, Fotoğraf Siyahı, Mat Siyah, Cyan, Açık Cyan, Sarı, Canlı Macenta, Canlı Açık Macenta, Turuncu, Yeşil, Mor 4

Açık Siyah, Çok Açık Siyah, Fotoğraf Siyahı, Mat Siyah, Cyan, Açık Cyan, Sarı, Canlı Macenta, Canlı Açık Macenta, Turuncu, Yeşil, Mor 4 TEKNİK ÖZELLİKLER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknoloji Mürekkep teknolojisi UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Baskı Yöntemi

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR İŞ FIRSATLARI OLUŞTURUN SurePress L-6034 Inkjet Dijital Etiket Baskı Makinesi, daha kolay ve daha etkili bir şekilde yüksek

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 70-E SERAMİK VE PORSELEN FIRINI İlave donanım olarak.alt sehpa: 760 mm olan konforlu yükleme yüksekliği N 40 E - N 100 E FIRINLARA AİT GENEL ÖZELLİKLER Kapısı geniş açı ile açılabilir şekilde

Detaylı

Kappa 180 Kappa 320 Tekstil endüstrisi için üstün performanslı inkjet baskı sistemleri

Kappa 180 Kappa 320 Tekstil endüstrisi için üstün performanslı inkjet baskı sistemleri TR Kappa 180 Kappa 320 Tekstil endüstrisi için üstün performanslı inkjet baskı sistemleri Durst Digital Textile Printing Durst dijital inkjet teknolojisi, tekstil endüstrisinin güncel gereksinimleri için

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI

NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI NABERTHERM N 280-E SERAMİK ve PORSELEN FIRINI Çift cidarlı ve arka bölümü havalandırmalı gövde, düşük dış hava sıcaklığı olan ortamlarda kullanım için geliştirilmiştir Nabertherm 3 taraflı ısıtmalı seramik

Detaylı

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum.

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum. Electrolux Drop-in serisi, modern dağıtımın ihtiyaçlarına verilecek ideal cevaptır. Çevreleyen ergonomik ortamla tamamen bütünleşme, bu seriyi son derece çok yönlü, geleneksele (in-line) uygun ancak hepsinden

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

BOYAMA TESİSLERİ. 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz.

BOYAMA TESİSLERİ. 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz. 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz. Company Presentation Ahşap ve metalik materyallerin kuru, su perdeli olarak odalarda basınçlı boyama tesisleri ile ilgili

Detaylı

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler OTOMATiK VE MANUEL BOYA TABANCALARI Yaş boya Emaye

Detaylı

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Ameliyathane lambamız, üstün teknoloji ürünüdür: Dräger Polaris 600, sezgisel kontrolleri ve çok yönlü konfigürasyon seçenekleri ile hayatınızı oldukça kolaylaştırır.

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Kalibrasyon Laboratuvarı Akreditasyon No: Adresi : Alınteri Bulvarı Gül 86 Toplu İşyerleri Sitesi No:1/51 Ostim ANKARA / TÜRKİYE Tel : 0312 386 25 86 Faks : 0312

Detaylı

Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 TRANSMISYON-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 TRANSMISYON-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa DUSTHUNTER T200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip DUSTHUNTER T200 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri

Detaylı

Kalite verimlilikle buluştu. DR6000 UV-VIS Spektrofotometre

Kalite verimlilikle buluştu. DR6000 UV-VIS Spektrofotometre Kalite verimlilikle buluştu DR6000 UV-VIS Spektrofotometre Kalite ve uygun maliyetin birleşimi Yeni DR6000 UV-VIS spektrofotometre, laboratuvardaki rutin analizler ve zorlu fotometrik uygulamalar için

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER İçindekiler A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER 20 A Serisi Zemin Aydınlatma Taşları Renk Seçenekleri Kırmızı Yeşil Mavi

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit.

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit. Bu seri, üstü granit tablalı ve 700 mm derinliğinde 3 model soğutmalı tezgahtan oluşur. Tümünde soğutmalı bir bölüm vardır ve 1780 mm uzunluğundandır. kodlu model iki kapı ve altı çekmeceli; kodlu model

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-03M-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-03M-2MC-MKLB 6037421 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür.

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür. Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

Huvitz Otomatik Fokometre

Huvitz Otomatik Fokometre Huvitz Otomatik Fokometre HLM-9000 Yeni Bir Bakış, Yeni Bir Başlangıç. Huvitz HLM-9000 Geleceğe yön veren teknolojiyi bugünden sizlere sunuyor. Hartman sensör teknolojisi, Ergonomik tasarım, Işığın gücünü

Detaylı

Profil renkleri. Mirastar kalitesi

Profil renkleri. Mirastar kalitesi HÜPPE Xtensa Y ENİ Benzersiz çözümler - HÜPPE Xtensa İnovasyon bizim gücümüz. Yeni HÜPPE Xtensa nın eşsiz özelliği, walk-in çözümlerin faydalarını sürgülü kapı çözümleriyle birleştirmesidir. Geniş giriş

Detaylı

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i ISC s e r i s i Sekonder Darbeli Kırıcılar Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler ISC serisi sekonder darbeli kırıcılar, benzersiz ağır hizmet tipi 4 bıçaklı rotor dizaynı ve kırıcı gövde tasarımı ile

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i IPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans IPC Serisi primer darbeli kırıcılar, çağın gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış yeni jenerasyon darbeli kırıcılardır.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ

YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK HIZLI, DİJİTAL KESİM SİSTEMİ YÜKSEK VERİMLİ KESİM KAFASI Malzeme tipine göre değişiklik arz eden kesme hızı 1500 mm/s ye kadar çıkarılarak geleneksel el el kesiminden 4-6 kat daha hızlı kesim sağlar.

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Laser FLS 90. Kullanma kılavuzu

Laser FLS 90. Kullanma kılavuzu Laser FLS 90 tr Kullanma kılavuzu L SE R R DI TIO N DO NO T ST R E IN TO BE M L SE R CL S S 2 5 1 2 4 3 3 6 7 B1 B2 1 C1 C2 C3 S1 =S2 = 90 C4 S1 90 S2 D1 D2 D3 D4 D5 D6 E1 S=10m 32 10 E2 C L 1 B E3 L 2

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

0 (212)

0 (212) 0 (1) 35 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr Direkt Tekstil Pigment Baskı Makinası 1938 TX Pamuklu Kumaş Baskı Makinası 190 cm Baskı Alanı Maksimum 6 mm Kafa Yüksekliği 40 m /s Baskı Hızı

Detaylı

Tepsi yıkama makinesi TW1

Tepsi yıkama makinesi TW1 Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı ve giyotin tip

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD500-T1L Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: MLD500-T1L Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 66502000 MLD500-T1L Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App RiMatrix S RiMatrix S RiMatrix S'e genel bakış...398 Standart oda...400 Standart güvenlik odası...401 Standart konteyner...402 Avantajlarınız Veri merkezi modüllerini baz alan standartlaştırılmış veri

Detaylı

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz En yüksek beklentiler için dental basınçlı hava Basınçlı hava Aspirasyon Görüntüleme DİşçİLİK Hİjyen Performans ve hava kalitesi Yarım asrı aşkın süredir...

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE.

SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE. SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE. DİJİTAL ÇALIŞIN VE KARLILIĞINIZI ARTTIRIN SurePress L-4033 Inkjet Dijital Etiket Baskı Makinesi, daha kolay ve

Detaylı

Katotlarımız İNOVAC MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ

Katotlarımız İNOVAC MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ Telefon: +90 212 500 34 18 Katotlarımız İNOVAC MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ Ağaoğlu My Office 212 Kat:23 Daire:380 Mahmutbey Merkez Mah. Taşocağı Cad. TR-34217 Güneşli, Bağcılar / İSTANBUL Rev01 Telefon: +90

Detaylı

Renk kalitesi kılavuzu

Renk kalitesi kılavuzu Sayfa 1 / 6 Renk kalitesi kılavuzu Renk Kalitesi kılavuzu, kullanıcıların renk çıktısını ayarlamak ve özelleştirmek için yazıcının mevcut işlemlerinin nasıl kullanılabileceğini anlamasına yardımcı olur.

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler

BIVITEC. Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler BIVITEC Yüksek ayırt edici sistemde zor elenebilir dökme ürünler Amaç Eleme amaçlı tasnif dökme ürünlerin işlenmesinde önemli bir adımdır. Binder+Co şirketi BIVITEC i, konvansiyonel eleme tekniğinin yetersiz

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması

Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması D-6453-2010 Dräger VarioGard 3320 IR, entegre kızılötesi optik DrägerSensor 'ü olan dijital bir vericidir. Ortam havasındaki karbondioksiti

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası Baumit PRIMO 1 Kalın Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Đç mekanlarda son kat olarak kullanılabilir. Dış mekanlarda

Detaylı

0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr

0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr 0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr Türkiye Genel Distribütörü Textil Dijital Süblime Transfer Baskı Makinası 2638 W VJ 2638 W Textil Dijital Süblime Transfer Baskı Makinası

Detaylı

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır.

HALBACH & BRAUN. Madencilik ve hammadde sektörlerine hizmet veren H&B tüm dünyada kendini kanıtlamıştır. HALBACH & BRAUN Bir aile şirketi olan H&B 1997 den bu yana Almanya Sprockhövel de faaliyet göstermektedir. Halbach Braun ürünleri yaratıcı ve sürekli yenilenen teknolojileri ile yer altı madenciliğinde

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

Proses kontrolörü. pnömatik ve elektrik aktüatörler için. Proses kontrolörü 110-240V. Proses kontrolörü

Proses kontrolörü. pnömatik ve elektrik aktüatörler için. Proses kontrolörü 110-240V. Proses kontrolörü 110-240V pnömatik ve elektrik aktüatörler için Rittal-panoda dtron 316 kontrol için akım döngüsü sensör girişli 4-20 ma çıkışlı konum kontrolörlü pnömatik ve elektrik aktüatörü Özellikler Rittal pano RAL

Detaylı

DORSET BİYOKÜTLE VE TAVUK GÜBRESİ KURUTMA SİSTEMİ

DORSET BİYOKÜTLE VE TAVUK GÜBRESİ KURUTMA SİSTEMİ DORSET BİYOKÜTLE VE TAVUK GÜBRESİ KURUTMA SİSTEMİ n Kurutma Biyokütle Biyogaz tesisi çıktısı Yonga Arıtma Çamuru Tavuk Gübresi Gıda atıkları vs. n Kompakt ve esnek n Peletleme tesisi n Sanitasyon n Çuvallama

Detaylı

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ Makine si Sarf eme z l a M Kağıt Mürekke p Servis rça a Yedek P İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI : Rodin E6080UV Baskı Gen. / Uzunluk : 800mm X 550mm : 700

Detaylı

clarity - the new generation

clarity - the new generation clarity - the new generation we process the future Çevre Teknolojisi Hurda cam tasn f Cam benzersiz bir materyaldir. Özellikleri defalarca yapılan geri dönüşüm sirkülasyonlarında dahi değişmemektedir.

Detaylı

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

TOCOR700. Online teknik sayfa

TOCOR700. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip TOCOR700 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Solventli yağ almada en iyi teknoloji

Solventli yağ almada en iyi teknoloji Höckh Metall-Reinigungsanlagen GmbH Solventli yağ almada en iyi teknoloji Sunum: David Bartels / Process Engineering + Head of Laboratory Höckh Metall-Reinigungsanlagen GmbH 75305 Neuenbürg (Germany) www.hoeckh.com

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması D-6453-2010 Dräger VarioGard 3300 IR, entegre kızılötesi optik DrägerSensor 'ü olan dijital bir vericidir. Ortam havasındaki yanıcı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Sızıntı Dedektörü PCE-LD 1

Kullanım Kılavuzu Sızıntı Dedektörü PCE-LD 1 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Sızıntı

Detaylı

Elektrikli Devrilir Kay.Kaz.

Elektrikli Devrilir Kay.Kaz. Electrolux THERMALINE otel, i yeri yemekhaneleri, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı mutfakları gibi kurumsal mutfakların a ır i gereksinimleri için tasarlanmı tır. Ekipman serisi geni seçenekler

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroDrive] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar METAXDOOR WHT 301. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar METAXDOOR WHT 301. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Security Geçiş Sistemleri Kapılar METAXDOOR WHT 301 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 301 METAXDOOR WHT 301 S METAXDOOR WHT 301 D METAXDOOR WHT 301

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

Programat P310. Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Kullanıcı dostu fırın

Programat P310. Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Kullanıcı dostu fırın Programat P310 Kullanıcı dostu fırın Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Şimdiye kadar üretilen en ekonomik Programat Kanıtlanmış Ivoclar Vivadent in pişirme ve pres fırınlarının temeli

Detaylı

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Nem ölçüm sistemleri Endüstriyel çözümler Uygulamaya özel çözümler Farklı sensör seçenekleri Gelişmiş online izleme Automation Components Analog Nem Sensör

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

TU09 - Standart Düz Isı Baskıda Seramik Fayanstan Duvar Resimleri Nasıl Süblime Edilir.docx. Alt Tabaka Örnekleri. Başlamadan Önce 400 F / 204 C

TU09 - Standart Düz Isı Baskıda Seramik Fayanstan Duvar Resimleri Nasıl Süblime Edilir.docx. Alt Tabaka Örnekleri. Başlamadan Önce 400 F / 204 C TU09 Standart Düz Isı Baskıda Seramik Fayanstan Duvar Resimleri Nasıl Süblime Edilir 400 F / 204 C 8-10 DAKİKA 2/3 DÜŞÜK/ORTA (20-40 psi) VİDEO: http://youtube.com/v/5tq1vkpkw9s&cc_load_policy=1 Alt Tabaka

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

Akıllı Hesaplar için Hafif Yapı İskelesi

Akıllı Hesaplar için Hafif Yapı İskelesi 1 Akıllı Hesaplar için Hafif Yapı İskelesi 2 2 Daha güvenlikli, daha ekonomik. Cephe iskelesi çift korkuluğu sayesinde sadece dört ana parça ile monte edilebilen nadir sistemlerdendir. İskele çerçeveleri

Detaylı

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Sizin Verimliliğiniz, Sizin Konforunuz, Sizin Güvenliğiniz. Sizin talepleriniz bizim motivasyonumuz oldu! Teşekkürler. Hepsi birarada? Hepsi

Detaylı

Elektrikli Chill Therm

Elektrikli Chill Therm Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER

Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 LINEER ENCODER Online teknik sayfa MVM-3M5-2MC-MKLB TTK70 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Stok no. MVM-3M5-2MC-MKLB 6037422 www.sick.com/ttk70 Ürün açıklaması

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI

Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI Yrd. Doç. Dr. Hüseyin BULGURCU Prof. Dr. Cemal OKUYAN 25-27 MAYIS 2012 ÇANKIRI 1 1. Ev tipi soğutma 2. Ticari tip soğutma 3. Endüstriyel soğutma 2 1. Bireysel iklimlendirme (Split, paket, vb.) 2. Ticari

Detaylı

Setüstü Endüksiyon Ocaklar

Setüstü Endüksiyon Ocaklar 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı