Oleksandr Samoylenko - Keman

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Oleksandr Samoylenko - Keman"

Transkript

1 Oleksandr Samoylenko - Keman 1968 yılında Ukrayna'da doğdu yılında Kiev Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu yılları arasında Kiev Devlet Senfoni Orkestrası'nda 'başkemancı' olarak görev yaptı yılları arasında Hollanda'da Concertgebouw salonunda solist ve başkemancı olarak, 1997 yılında bir sezon boyunca Kiev'de 'House of Chamber and Organ Music'te, 1997 yılında İtalya'nın Roma ve Missina şehirlerinde 'Festival of String Music' kapsamında solist olarak konserler verdi. Sanatçı solist ve başkemancı sıfatıyla; Amerika, Meksika, Kore, İspanya, İtalya, Fransa, Belçika, İsviçre ve Avusturya gibi belli başlı ülkelerde konserler verdi yılında İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'na 'başkemancı' olarak atandı. Yaren Budak Keman Keman eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nda yarı zamanlı olarak Vural Doğu ile başladı. Ardından Selahattin Yunkuş un öğrencisi olarak konservatuvarın tam zamanlı bölümüne kabul edildi. Lisans döneminde çalışmalarına Venyamin Varşavski ile devam etti ve 2004 yılında konservatuvardan mezun oldu. Aynı yıl Akdeniz Gençlik Orkestrası nın sınavını kazanarak bu orkestrayla Avrupa da çeşitli konserlere katıldı yılında tekrar davet edildi ve başkemancı olarak Avrupa nın çeşitli ülkelerinde

2 konserler verdi. Aynı yıl France 3 kanalının davetiyle bir televizyon programına katıldı ve Akdeniz Gençlik Orkestrası nı temsilen bir konser verdi senesinde Dünya Gençlik Orkestrası na kabul edildi ve Avrupa nın çeşitli ülkelerinde konserler verdi yılında Cihat Aşkın ın CAKA projesinde yer aldı ve kurslara katıldı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası nın açmış olduğu yevmiyeli sanatçı sınavını kazanıp sezonlarında konserlere katıldı yılında yevmiyeli olarak girdiği İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası nın 2013 te açtığı sınavı kazanarak orkestranın üyesi oldu. Yüksek Lisans çalışmalarına Venyamin Varşavski ile devam eden Yaren Budak, Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası nda görev almakta olup Semplice Quartet üyesidir yılında İzmir'de doğdu. Murat A. Erginol- Keman 1997 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nda Prof. Hazar Alapınar'ın sınıfına kabul edilerek keman eğitimine başladı. İlk konserini 2000 yılında Orhan Barlas Konser Salonu nda verdi. Aynı yıl ülkemizde yapılan Uluslararası Genç Yorumcular Oda Müziği Yarışması nda jürinin özel ödülüne layık görüldü yılında Boston New England Konservatuvarı'nın yaz okuluna kabul edildi. Bu kapsamda Prof. Marylou Churchill ve Prof. Sophie Vinker ile çalışma olanağı buldu yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Venyamin Varşavski'nin öğrencisi oldu.

3 2006 yılında katıldığı program kapsamında Manhattan School of Music'ten Prof. Sylvia Rosenberg'in sınıfına katıldı. Öğrenciliği sırasında birçok oda müziği, oda orkestrası eşliğinde solo, resital konserlerinde yer aldı yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra aynı yıl yapılan sınav sonucu İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nda orkestra sanatçısı unvanı aldı da kurulan Semplice Quartet in kemancısı olarak Aix-En Provance, İstanbul Müzik Festivali, Bosch Genç Klasikçiler Festivali gibi festivallere katılmış olup yurtiçinde ve yurtdışında konserler vermeye devam eden Erginol, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nda çalışmaktadır. MERİÇ FIRATLI- KEMAN Meriç Fıratlı, 1991 de Prof. Saadettin Ünal yönetimindeki, Kültür Bakanlığı Devlet Çoksesli Çocuk Korosu nda müzik eğitimine başladı e kadar bu koronun üyesi olarak konserlerde ve Ankara Devlet Opera ve Balesi nin opera temsillerinde görev aldı de Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı nı kazanarak Prof. Server Ganiev ile başladığı keman çalışmalarını Tayfun Bozok ile sürdürdü. Prof. İlhan Baran la solfej, Rengim Gökmen ve İbrahim Yazıcı ile orkestra eğitimini tamamlayarak 2004 te lisans mezuniyetini aldı de Sergei Kravçenko nun master-class programına aktif olarak katıldı. Lisans eğitimi sırasında ayrıca Hagai Shaham, Fazıl Say, Alexander Markov ve Georgos Tsangaris ile keman ve oda müziği dersleri yaptı. H.Ü. Devlet Konservatuvarı Oda Orkestrası, Akademik Senfoni Orkestrası, İzmir Dokuz Eylül Senfoni Orkestrası, Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, orkestra@modern, Anadolu Gençlik Orkestrası, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Bilkent Senfoni Orkestrası ile ulusal ve uluslararası festivallere, konserlere katıldı te Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi nde master programına Prof. Server Ganiev in keman ve Sumru Güner in oda müziği öğrencisi olarak burslu kabul edildi, Vseslava Kudinova nın sınıfından mezun oldu yılları arasında Bilkent Senfoni Orkestrası, Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, Başkent Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası nda görev aldı te İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası nda başladığı görevinin yanı sıra, İngiliz Ses Terapi Akademisi'nde (British Academy of Sound Therapy) ses terapisi eğitimini sürdürmektedir.

4 Gizem Gülmen - Keman Gizem Gülmen 1987 yılında İstanbul da doğdu. 6 yaşında Ebru Yünkuş ile keman çalışmalarına başladı yılında, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nda Prof. Çiğdem İyicil le çalışmaya başladı yazında AIMA (Ayvalık International Music Academy) ya katıldı. Hem burada, hem verdiği özel master classlarda Prof. Lukas David ile çalıştı. Gizem Gülmen 2008 döneminin sonunda da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ndan mezun oldu yılında İstanbul Devlet Opera ve Balesi nin kadro sınavını kazandı ve orkestra sanatçısı olarak çalışmaya başladı. Aynı zamanda Camerata Barok İstanbul ve Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası nda da yer almakta, konserler vermektedir. Ceren Gürkan- Keman 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Keman eğitimine 9 yaşında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Prof. Dr. Saim Akçıl'ın öğrencisi olarak başladı ve aynı bölümden 2002 yılında lisans derecesi ile mezun oldu. 1997'de Ayvalık'ta düzenlenen yaylı çalgılar kursunda Ayla Erduran ve Victor Pikaisen ile çalıştı yılında Vilmos Szabady ile Macaristan'ın Kestly şehrinde düzenlenen yaylı çalgılar kursuna, 2001'de İtalya'da Academia Musicale Chigana'da Pierro Farulli gözetiminde Oda Müziği kursuna Kybele Quartet ile katıldı. 2002'de Akdeniz Gençlik Orkestrası ile İspanya, Fas ve Fransa'daki festivallerde yer aldı. Halen Boğaziçi Quartet'in ve Camerata Barok İstanbul un üyesi olup, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'ndaki görevine devam etmektedir.

5 EZGİ KARASU- Keman 1993 te Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı nda başladığı keman öğrenimini Doç. Zuhra Mansurova ile 2003 yılında tamamladı yılında aynı üniversitenin yüksek lisans programından mezun oldu yılları arasında Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı nda öğretim görevlisi olarak çalıştı yılında İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nda sözleşmeli orkestra sanatçısı olarak çalışmaya başladı yılından itibaren Akbank Oda Orkestrası, İstanbul Oda Orkestrası, Milli Reasürans Oda Orkestrası, Filarmoni İstanbul, Cemal Reşit Rey İstanbul Senfoni Orkestrası, Camerata Barok İstanbul ve Orkestra Sion da keman sanatçılığı görevini sürdürmektedir. Yurt içi ve yurt dışında oda müziği ve orkestra konserleri vermiş olan Karasu, 2010 yılında kadrolu olarak kabul edildiği İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nda orkestra sanatçısı olarak görev yapmaktadır. Yonca SÜLÜN - Keman İstanbul da doğdu. Keman eğitimine 1987 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı nda Zeynur Erengönül ile başladı. Daha sonra Veniamin Varsavski ile sürdürüp 1998 yılında mezun oldu yılında Almanya ya giderek Detmold Müzik Akademisinde Lukas David ile başladığı Master programını daha sonra Prof. Anima Ulrike Mathe ile 2002 yılında tamamladı. Detmold Oda Orkestrası nda uzun yıllar görev aldı, aynı zamanda Prof. Thomas Christian ve Auryn Quartet ile oda müziği çalışmaları yaparak aynı bölümden 2005 yılında başarı ile mezun oldu. Ayrıca yılları arasında Nordwestdeutsche Philharmonie Orkestrası nda görev alan sanatçı, yılları arasında Akbank Oda Orkestrasında çalıştı. TangoNeva grubunun da üyesi olan sanatçı, 2005 yılından bu yana İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası nda keman sanatçısı olarak görevini sürdürmektedir.

6 AYŞEN TÖZENİŞ -Keman Eskişehir'de doğdu. Keman çalışmalarına I. Ionescu Galati ve Doç. Ezgi Gönlüm ile başladı yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu yılları arasında Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda araştırma görevlisi olarak çalıştı. BBDSO, Filarmonia İstanbul, İstanbul Oda Orkestrası başta olmak üzere pek çok orkestrada görev aldı yılında İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin açtığı kadro sınavını kazanıp, orkestra sanatçısı olarak görev almaya hak kazandı. Halen bu görevine devam etmekte olup, aynı zamanda Camerata Barok İstanbul ve Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası'nda konserlerini sürdürmektedir. Nilgün Yüksel-Keman 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Keman eğitimine Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı nda Gülden Turalı ile başladı yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı nda Venyamin Varşavski nin sınıfına girdi. Atatürk Kültür Merkezi, Afife Jale Sahnesi, Akbank Sanat, İstanbul Teknik Üniversitesi Mustafa Kemal Anfisi nde resitaller verdi. İstanbul Oda Orkestrası, Akbank Oda Orkestrası, Filarmonia İstanbul, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde solist olarak çaldı yılında kurulan Boğaziçi dörtlüsünün üyesi olarak İş Sanat, Avusturya Kültür Ofisi, İtalyan Kültür Merkezi ve Resim Heykel Müzesinde konserler verdi. Aynı Dörtlü ile Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisinde Mikhail Khomitzer ile çalıştı. Ivan Gluzman, Shlomo Mintz, Izak Rashkovsky ve Ernst Kovacic in masterclass larına aktif olarak katıldı.

7 2000 yılında Sedat-Güzin Gürel Bilim ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen keman yarışmasında Türk Eserini En İyi Yorumlama Ödülü nü aldı yılında Amerikalı oda müziği topluluğu Apple Hill tarafından verilen tam burs ile 2004 yazında Amerika ya gitti ve bu grup ile oda müziği çalışmaları yaptı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı ndan master derecesi ile mezun olan Nilgün Yüksel, aynı üniversitede araştırma görevlisi olup doktora çalışmalarına Venyamin Varşavski ile devam etmektedir. Borusan Filarmoni Orkestrası ve Tekfen Filarmoni Orkestrası üyesidir. Halen İstanbul Oda Orkestrası, Nişantaşı Üniversitesi Oda Orkestrası ve Milli Reasürans Oda Orkestrası başkemancılığını yapmaktadır. VERDA GÜL- Keman 1981 yılında İstanbul da doğdu. 5 yaşında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na yarı zamanlı başladı. 11 yaşından itibaren tam zamanlı olarak Çiğdem Altaş Epikmen ile çalışmaya başladı yılında konservatuar orkestrasıyla Bonn festivaline katıldı yılında Ruşen Güneş ile çalıştı. Aynı yıl İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'na girdi. Birçok orkestrada yer aldı. Bunların arasında Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası, İstanbul Oda Orkestrası, İstanbul Filarmoni Orkestrası, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası yer almaktadır. Camerata Barok İstanbul un da üyesi olan sanatçı, halen İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası nda viyola grup şefliği görevine devam etmektedir.

8 BURAK KAYAN -Viyola 1982 yılında İstanbul da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı nda Selahattin ve Ebru Yunkuş un keman sınıfı ile müziğe başladı de Çiğdem Altaş Epikmen ile viyolaya geçti ve 8 sene kendisi ile çalıştı. Deniz Yücel ile 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı ndan mezun oldu. Ruşen Güneş in master eğitimi sınıfına katıldı. Sergei Kalyanov ile oda müziği çalıştı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Orkestrası ile 1999 da Bochum, 2002 de Bonn, 2006 da Berlin festival konserlerine katıldı da İstanbul Oda Orkestrası ile Birleşik Arap Emirlikleri, 2009 da Şişli Senfoni Orkestrası ile Fransa, 2007 de Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ile Yunanistan, 2013 de Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ile Çin turnelerinde yer aldı. Roberto Abbado, Krzysztof Penderecki, Alexander Rahbari, Peter Gülke gibi şeflerle çalıştı. Akbank Oda, Şişli Senfoni, Borusan Filarmoni, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Işık ve Yeditepe Senfoni Orkestraları nda görev yaptı. Halen CRR Senfoni, Orkestra Sion, Filarmoni İstanbul, CRR Caz Orkestrası ve 2006 yılından beri İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ndaki asli görevini sürdürmektedir. Gerçekleştirdiği birçok oda müziği konserinin yanı sıra kurucu üyesi olduğu Camerata Barok İstanbul Topluluğu ve Cihat Aşkın Ensemble ile konserler gerçekleştirmekte ve birçok festivalde görev almaktadır. Burak Ayrancı- Viyolonsel 1984 yılında İzmir'de doğdu. İstanbul Konservatuvarı nda Prof. Sevil Gökdağ ın sınıfına kabul edildi yılında pekiyi derece ile mezun oldu. İstanbul da ünlü çellistler Alexander Rudin, Prof. Wolfgang Boettcher ve Avusturya Kültür Ofisi nin katkılarıyla Salzburg Müzik Akademisi nde Prof. Gary Hoffmann la çalışma şansını yakaladı.

9 Uluslararası Carl Orff Ritim ve Müzik Semineri'nden sertifika aldı. BBC Senfoni Orkestrası'nın seçmelerini kazanarak orkestra ile Londra'da çalışma hakkını kazandı. Kariyerinin ilerleyen zamanlarında genç yetenekler serisi konserlerinde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası yla Vivaldi nin iki konçertosunu seslendirdi. İ.Ü.D.K. Senfoni Orkestrası yla Elgar ın Mi minör Çello Konçertosu'nu ve İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası yla Dvorak ın Silent Woods adlı eserini çaldı. Kurucu üyesi olduğu Semplice Quartet le birlikte Leonard Matchzynski, Yovan Markovitch, Johannes Meissl gibi hocalarla çalıştı. A.B.D., Belçika, Fransa başta olmak üzere bir çok festival ve salonda konserler verdi. İstanbul Modern Dans Topluluğu ile birlikte Çin, Hollanda, Fransa, Almanya, Makedonya, Yunanistan gibi ülkelerde turneler gerçekleştirdi. Çok sevdiği barok müzik üzerine yaptığı çalışmalarını yine kurucu üyesi olduğu Camerata Barok İstanbul topluluğuyla devam ettiren sanatçı, Türkiye de barok müzik ilgisinin artması üzerine çalışmalar yapmaktadır. Bugüne kadar Akbank Oda Orkestrası, C.R.R. Senfoni Orkestrası, Milli Reasürans Oda Orkestrası, İstanbul Filarmoni Orkestrası gibi birçok orkestrada görev alan sanatçı, asli görevi olan İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nın yanı sıra, solo ve oda müziği kariyerine de devam etmektedir. MERT GÜREL- Viyolonsel 1972 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Viyolonsel Bölümü nden mezun olmasının ardından yüksek lisansını Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı nda yaptı. Halen İstanbul Devlet Opera ve Balesi nde orkestra sanatçısı olarak çalışmasının yanı sıra solo, oda müziği ve orkestra çalışmalarına devam etmektedir.

10 Ceren AKÇALI Kontrabas Eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda başlayan sanatçı, Y.T.Ü Sanat ve Tasarım Fakültesi'nden master derecesiyle mezun oldu. Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası gibi Türkiye'nin önde gelen orkestralarında görev yapmış olan sanatçı, ayrıca yılları arasında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi nde öğretim görevlisi olarak ders verdi. Camerata Barok İstanbul ve TangoNeva grubunun da üyesi olan sanatçı, halen İstanbul Devlet Opera ve Balesi ve Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nda orkestra sanatçısı olarak görev yapmaktadır. Merve DARCAN- Kontrbas 1984 yılında İstanbul'da doğdu te Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı nda Engin Babahan ın kontrbas sınıfına kabul edildi itibariyle lisans dönemi yıllarında Melih Balçık ile kontrbas ve Nuri İyicil ile oda müziği çalıştı. Cincinnati Senfoni Orkestrası birinci kontrbasçısı Barry Green ile katıldığı masterclass dahilinde konserlerde yer aldı. Sanatçının çalıştığı topluluklar arasında İstanbul Devlet Senfoni Orkestası, Bursa Devlet Senfoni Orkestrası, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, Akbank Oda Orkestrası, Eskişehir Belediye Senfoni Orkestrası bulunmaktadır. Merve Darcan, halen İstanbul Devlet Opera ve Balesi ve Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası nda görev almaktadır.

İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN

İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN İDİL BELGİN KÜÇÜKDOĞAN Çengelköy Mah. Bakırcıbaşı Sok. Ayanoğlu Apt. Daire No.1 Çengelköy, Üsküdar, İstanbul Cep telefonu : 0 537 554 86 32 E-posta : idilkucukdogan@yahoo.com KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu: T.C

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com

Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 5336594114 e-mail: zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z.Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü nden

Detaylı

ÇALIŞTIĞI EĞİTİMCİLER

ÇALIŞTIĞI EĞİTİMCİLER M. NEVRA KÜPANA ÖĞRENİM DURUMU 2008- : Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Müzik Öğretmenliği Bilim Dalı Doktora Programı (Tez Aşaması) 2006 2008: Marmara

Detaylı

F. Mendelssohn String Quartet Op.80 in f-moll. L.v. Beethoven Op.74 String Quartet in f-moll 'Hafen'

F. Mendelssohn String Quartet Op.80 in f-moll. L.v. Beethoven Op.74 String Quartet in f-moll 'Hafen' Yaylı dörtlüsü Con Fuoco, üç farklı ülkeden müzisyenler tarafından 2005 yılında kuruldu. Türk keman sanatçıları İmge Tilif ve Güldeste Mamaç, Fransız viyola sanatçısı Marion Plard ve İspanyol çellist İris

Detaylı

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ

2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ 2015 YILI ETKİNLİK LİSTESİ Konser 15 Ocak 2015 15 Ocak 2015 Antalya Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı Dönem sonu konseri gerçekleştirdi. Konser 16 Ocak 2015 16 Ocak

Detaylı

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri 2013-2014 Sezonu K A D I K Ö Y B E L E D İ Y E S İ SÜREYYA OPERASI ODA MÜZİĞİ KONSERLERİ 21 Nisan Pazartesi 18:00 Birsen Ulucan Piyano Sınıfı SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri Konuk Sanatçı: Özcan Ulucan 20

Detaylı

YAPTIĞI ÇALIġMALAR: TEZLER: BĠLDĠRĠLER VE SUNUMLAR:

YAPTIĞI ÇALIġMALAR: TEZLER: BĠLDĠRĠLER VE SUNUMLAR: YAPTIĞI ÇALIġMALAR: TEZLER: Lisans bitirme tezi: "Kızılcahamam Düğün Gelenekleri ve Düğün Müzikleri" Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü Etnomüzikoloji ve Folklor Anabilimdalı

Detaylı

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. " M. Kemal ATATÜRK

Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır.  M. Kemal ATATÜRK Sanatkar, toplumda uzun çaba ve çalışmalardan sonra alnında ışığı ilk duyan insandır. " M. Kemal ATATÜRK 2015-2016 Konser sezonunun, Nevit Kodallı Oda Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi faaliyetleri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Tuğçe RENDA. Doğum Tarihi ve Yeri : 3.06.198 - Ankara 3. Unvanı : Araştırma Görevlisi. Öğrenim Durumu : Yüksek Lisans Öğrencisi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Keman Ana Sanat

Detaylı

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir.

NEYZEN ERCAN IRMAK. 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 1 NEYZEN ERCAN IRMAK 1956 yılında Eskişehir de doğdu. He was born in 1956, in Eskişehir. 2 Müzik tutkusu, çocukluk yıllarında kaval çalarak başladı. Bu tutku onun önce Bursa ya, sonra İstanbul a yerleşmesine

Detaylı

1974 Ankara Devlet Konservatuvarı bale bölümünden mezun oldu ve Ankara Devlet Balesi kadrosuna katıldı.

1974 Ankara Devlet Konservatuvarı bale bölümünden mezun oldu ve Ankara Devlet Balesi kadrosuna katıldı. Müride AKSAN 17.08.1955 /Ankara 1974 Ankara Devlet Konservatuvarı bale bölümünden mezun oldu ve Ankara Devlet Balesi kadrosuna katıldı. 1978 ADK Bale Bölümü Yüksek Devre sınavlarını vererek 11 yıllık bale

Detaylı

Aykurt NUHOĞLU Kadıköy Belediye Başkanı

Aykurt NUHOĞLU Kadıköy Belediye Başkanı 2016 Mart Programı D E Ğ E R L İ K A D I K Ö Y L Ü L E R Yerel yönetim anlayışımızla kentin deneyimini bir araya getiren kültür politikalarımızı çeşitlendirmeyi sürdürüyoruz. Kurumsal olarak ilçemizde

Detaylı

: Engin ŞEN. : Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Müzikoloji Anabilim Dalı:

: Engin ŞEN. : Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Müzikoloji Anabilim Dalı: Engin ŞEN Ad Soyad e-mail : Engin ŞEN : enginsen2011@gmail.com EĞITIM 50.Yıl Besim Kadırgan İlköğretim Okulu: 1997-2004 Maltepe Ertuğrulgazi Yabancı Dil Ağırılıklı Lise: 2004-2008 Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Tuğçe RENDA. Doğum Tarihi ve Yeri : 3.06.198 - Ankara 3. Unvanı : Araştırma Görevlisi. Öğrenim Durumu : Yüksek Lisans Öğrencisi Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Keman Ana Sanat

Detaylı

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi)

ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı Ankara-2000 (Lisans Tezi) TEZLER ERMAN, A. Suzuki Metodu Felsefesi ve Keman Eğitiminde Kullanılışı -2000 (Lisans Tezi) ERMAN, A. İlköğretim IV. Sınıf Öğrencilerinin Çoklu Zeka Türlerindeki Dağılım ve Düzey Ölçümlerinin Müziksel

Detaylı

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri

SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri 2013-2014 Sezonu K A D I K Ö Y B E L E D İ Y E S İ SÜREYYA OPERASI ODA MÜZİĞİ KONSERLERİ 21 Nisan Pazartesi 18:00 Birsen Ulucan Piyano Sınıfı SICAK ÇİKOLATA Fuaye Konseri Konuk Sanatçı: Özcan Ulucan 20

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964

26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Gaziantep (Merkez), 1964 26/08/2010 Hocamızı saygı ile anmaktayız... Adı Soyadı Dr. Kemal YILDIRIM Doğum Yeri/Yılı Gaziantep (Merkez), 1964 Lisans Yüksek Lisans Doktora Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ Adı - Soyadı: Kutup Ata Tuncer Doğum Tarihi: 22/02/1980 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Sanatta Yeterlik/Doktora Türk Müziği Haliç Üniversitesi Tez Aşaması Yüksek Lisans Eğitim

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995 HAKKIMDA Adı Soyadı : Ayhan HELVACI Doğum Yeri ve Tarihi : Ġnegöl, 1969 Unvanı : Öğretim Görevlisi, Doktor Yazışma Adresi : U.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 16059 Görükle/Bursa E-Posta

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

OLTEN YAYLI ÇALGILAR DÖRTLÜSÜ OLTEN STRING QUARTET

OLTEN YAYLI ÇALGILAR DÖRTLÜSÜ OLTEN STRING QUARTET ODA MÜZİĞİ / CHAMBER MUSIC OLTEN YAYLI ÇALGILAR DÖRTLÜSÜ OLTEN STRING QUARTET Eren KUŞTAN (I. Keman / I.Violin) Gülce KARAGÖZCÜK (II. Keman /II. Violin) Ercan ATASOY (Viyola / Viola) Beste BAŞCI (Viyolonsel

Detaylı

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ARAS POYRAZ AÇIKGÖZ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLETİŞİM BİLGİLERİ: İş :02362018518 E-Posta :araspoyrazacikgoz@gmail.com Faks : ÖĞRENİM BİLGİLERİ: Lisans : Plovdiv Müzik,Dans ve Resim Sanatları Akademisi / İcra

Detaylı

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Web Sitesi Yıllık Raporu. Yönetici Özeti. C. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayılarının Ülkelere Göre Dağılımı

Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi. Web Sitesi Yıllık Raporu. Yönetici Özeti. C. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayılarının Ülkelere Göre Dağılımı Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Web Sitesi Yıllık Raporu Yönetici Özeti İçindekiler I. Yönetici Özeti A. Toplam Sayfa Görüntülenme Sayıları B. Toplam Oturum ve Ziyaretçi Sayıları C. Toplam Oturum

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

YEġĠM MADANOĞLU. Ön Lisans: Ġstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Alan: Viyolonsel

YEġĠM MADANOĞLU. Ön Lisans: Ġstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Alan: Viyolonsel YEġĠM MADANOĞLU Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Anıtpark YerleĢkesi Atatürk Bulvarı 41300 Ġzmit/KOCAELĠ yesim.madanoglu@kocaeli.edu.tr yesimmadanoglu@hotmail.com EĞĠTĠM Yüksel Lisans: Kocaeli

Detaylı

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON

BODRUM ODA ORKESTRASI. 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ BODRUM ODA ORKESTRASI 24 Ocak 2019 Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Konser Yunanlı şef Nikos Haliassas tarafından yönetilecek. Türkiye'den

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ "BEZİRGAN" Tiyatro Oyunu ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) MART AYI ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email: info@anset.com.tr İstanbul Halk Tiyatrosu,

Detaylı

2016 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER

2016 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER NDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER SIRA NO TARİFENİN NEV'İ KARAR NO KARAR TARİHİ SAYFA NO 1 KÜLTÜREL ETKİNLİKLER MÜDÜRLÜĞÜ 1 CRR Konser Salonu 1.1 Ana Salon Hafta İçi 09.00-17.00 saatleri Arası

Detaylı

İPEK ÜNİVERSİTESİ KONSERVATUVARI. Müzik Bölümü. Lisans Ders Programı

İPEK ÜNİVERSİTESİ KONSERVATUVARI. Müzik Bölümü. Lisans Ders Programı 1 İPEK ÜNİVERSİTESİ KONSERVATUVARI Müzik Bölümü Lisans Ders Programı 1st Year 1st Semester (Fall) 2nd Semester (Spring) Code Course Name ECTS Code Course Name ECTS HIST 121 Medeniyet Tarihi I 5 HIST 122

Detaylı

Akademimizde uygulanan e itim program m z dört ana bafll ktan oluflmaktad r.

Akademimizde uygulanan e itim program m z dört ana bafll ktan oluflmaktad r. Sanat, insanl k tarihinin her döneminde var olmufl bir kavramd r. Toplumlar n uzun zaman dilimlerinde geçirdi i aflamalar ; yaflama biçimlerini, yaflama bak fllar n etkilemifl, yaflam biçimlerini de ifltirmifl,

Detaylı

ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ ANABİLİM DALI verilen yl verilen dr ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (DR) 3 ABANT İZZET

ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ ANABİLİM DALI verilen yl verilen dr ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (DR) 3 ABANT İZZET ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ ANABİLİM DALI verilen yl verilen dr ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (DR) 3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye

Detaylı

GİRİŞ SINAVLARI: 2014-2015/BAHAR

GİRİŞ SINAVLARI: 2014-2015/BAHAR HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GİRİŞ SINAVLARI: 2014-2015/BAHAR Enstitümüz bünyesindeki programlara ilişkin olarak, 2014-2015/Bahar Yarıyılı için yapılacak giriş sınavlarının tarih, saat

Detaylı

GİRİŞ SINAVLARI: /GÜZ

GİRİŞ SINAVLARI: /GÜZ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GİRİŞ SINAVLARI: 2014-2015/GÜZ Enstitümüz bünyesindeki programlara ilişkin olarak, 2014-2015/Güz yarıyılı için yapılacak giriş sınavlarının tarih, saat ve

Detaylı

2016 yılında yapılan etkinlikler. Bitiş Tarihi Yer Detay

2016 yılında yapılan etkinlikler. Bitiş Tarihi Yer Detay Faaliyet Başlangıç Tarihi yılında yapılan etkinlikler Bitiş Tarihi Yer Detay 8 Ocak 8 Ocak Yarışma Oda Müziği 12 ocak 20 Ocak 14 Ocak 14 Ocak 15 Ocak 15 Ocak 20 Ocak 27 Ocak Gürcistan 02 Şubat 05 Şubat

Detaylı

Şef: CEM MANSUR 2011 FAALİYET RAPORU

Şef: CEM MANSUR 2011 FAALİYET RAPORU Şef: CEM MANSUR 2011 FAALİYET RAPORU 1. TÜRKİYE GENÇLİK FİLARMONİ ORKESTRASI HAKKINDA Belli bir düzeyde müzik eğitimi ve yaşamı olan ülkelerdeki Ulusal Gençlik Orkestrası kavramını Türkiye de de oluşturma

Detaylı

LALE LANGAL BİYOGRAFİ

LALE LANGAL BİYOGRAFİ LALE LANGAL BİYOGRAFİ BİYOGRAFİ LALE LANGAL 1979 yılında Yenierenköy de doğdu. Müzik çalışmalarına 7 yaşında bağlama çalarak başladı. Henüz okul yıllarındayken Yenierenköy Belediyesi Halk Müziği Korosunu

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU TARİHÇE Konservatuvarımız, 11.03.2005 tarihinde 2547 sayılı Kanunun 2880 sayılı Kanunla

Detaylı

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti

Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Gümüşlük te Festival sahnesinde Keman Piyano düeti Rus asıllı kemancı Olga Martinova ve Fransız piyanist Jean- Bernard Pommier çifti, 8 Ağustos Cuma akşamı 11. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

Detaylı

Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ

Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ Öğretim Görevlisi Zeynep Göknur YILDIZ Tel: +90 553 6594114 e-mail:zgkara@msn.com 1972 Bursa doğumlu olan Öğretim Görevlisi Z. Göknur Kara 1993 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNERGESİ

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNERGESİ ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Misyon Amaç ve Kapsam Madde 1- (1)Bu Yönergenin amacı;

Detaylı

Aralık Gün ANKARA İSTANBUL İZMİR MERSİN ANTALYA SAMSUN Gün

Aralık Gün ANKARA İSTANBUL İZMİR MERSİN ANTALYA SAMSUN Gün 0 T.C. Aralık BREMEN MIZIKACILARI KİTAP NA! ARȘIN MAL ALAN (*) TOSCA ATATÜRK EVİ KONSERİ HAYDİ ÇOCUKLAR OPERAYA IV. MURAT TANZİMAT TAN GÜNÜMÜZE OPERA SERÜVENİ (*) DANS GÖSTERİSİ (Dünya Engelliler Günü)

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014

Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Nilüfer ÖZER Tel: 0224 294 0951 e-mail: niluferyilmaz@uludag.edu.tr Bu EĞİTİM Doktora, Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2014 Yüksek Lisans, Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müzik

Detaylı

@ahmed_adnan_saygun

@ahmed_adnan_saygun AhmedAdnanSaygunSanatMerkezi @AASSM_ @ahmed_adnan_saygun Adres: Mithatpaşa Caddesi No:1087 Güzelyalı Konak / İzmir Halkla İlişkiler: 0 232 293 38 18/19/20 www.aassm.org.tr AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 8

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi: Toplantı Sayısı: 8 T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi: 12.04.2016 Toplantı Sayısı: 8 Konservatuvar Yönetim Kurulu 12.04.2016 tarihinde saat 11.30 da Okul Müdürü Prof.

Detaylı

Fazıl Say, 14 Ocak 1970 Ankara doğumlu dünyaca ünlü besteci ve klasik müzik piyanisti.

Fazıl Say, 14 Ocak 1970 Ankara doğumlu dünyaca ünlü besteci ve klasik müzik piyanisti. On5yirmi5.com Fazıl Say kimdir? Fazıl Say, 14 Ocak 1970 Ankara doğumlu dünyaca ünlü besteci ve klasik müzik piyanisti. Yayın Tarihi : 1 Haziran 2012 Cuma (oluşturma : 1/26/2017) Üç yaşındayken Ali Kemal

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

AASSM KONSERLERİ ÖZGÜR AYDIN & NAOKO SHIMIZU PİYANO VE VİYOLA RESİTALİ. 3 NİSAN 2017, PAZARTESİ Saat: 20:00

AASSM KONSERLERİ ÖZGÜR AYDIN & NAOKO SHIMIZU PİYANO VE VİYOLA RESİTALİ. 3 NİSAN 2017, PAZARTESİ Saat: 20:00 AASSM KONSERLERİ ÖZGÜR AYDIN & NAOKO SHIMIZU PİYANO VE VİYOLA RESİTALİ 3 NİSAN 2017, PAZARTESİ Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / KÜÇÜK SALON PROGRAM J.S. Bach / Süit No. 1 J. Brahms / Viyola

Detaylı

Müziğin Mucizesi 'El Sistema' Her Yerde

Müziğin Mucizesi 'El Sistema' Her Yerde On5yirmi5.com Müziğin Mucizesi 'El Sistema' Her Yerde Söyleşiye bazı katılımcıların sosyal rehabilitasyon projeleri hakkında olumsuz portre çizmesi ve Türkiye'yi eleştirmesi damgasını vurdu. Yayın Tarihi

Detaylı

Koro Okulu Bahçeşehir Üniversitesi BAUART Koro Şefliği Sertifika Programı. Takvim & Plan. 1) Haftasonu Modülleri

Koro Okulu Bahçeşehir Üniversitesi BAUART Koro Şefliği Sertifika Programı. Takvim & Plan. 1) Haftasonu Modülleri Koro Okulu 2017 Bahçeşehir Üniversitesi BAUART Koro Şefliği Sertifika Programı BAUART Koro Okulu, 3. sezonunda yepyeni bir programla genç koro şeflerini ağırlamaya hazırlanıyor. Yeni programa göre, 6 aylık

Detaylı

Eğitim Bilgileri. Lisans Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı. Opera-Koro Bölümü. Koro Anasanat Dalı. Yurtdışı Lisans

Eğitim Bilgileri. Lisans Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı. Opera-Koro Bölümü. Koro Anasanat Dalı. Yurtdışı Lisans Eğitim Bilgileri Lisans 2006-2011 Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera-Koro Bölümü Koro Anasanat Dalı Yurtdışı Lisans 2008-2009 Joseph Haydn Konservatorium Şan Anasanat Dalı (Eisenstadt-Avusturya

Detaylı

202 2000 ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ ÖĞRETİM PROGRAMLARINA GÖRE DAĞILIMI

202 2000 ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ ÖĞRETİM PROGRAMLARINA GÖRE DAĞILIMI 202 YÜKSEK PROGRAMLARININ PROGRAMLARINA GÖRE DAĞILIMI G E N E L T O P L A M 13615 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 240 EĞİTİM FAKÜLTESİ 120 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ 40 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ 4 40 GÜZEL SANATLAR ÖĞRETMENLİĞİ

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:25.02.2015 Toplantı Sayısı: 04 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:25.02.205 Toplantı Sayısı: 04 Konservatuvar Yönetim Kurulu 25.02.205 tarihinde saat 5:30 da Okul Müdür Vekili Prof.

Detaylı

Şef: CEM MANSUR 2015 YILI FAALİYET RAPORU

Şef: CEM MANSUR 2015 YILI FAALİYET RAPORU Şef: CEM MANSUR 2015 YILI FAALİYET RAPORU 1) TÜRKİYE GENÇLİK FİLARMONİ ORKESTRASI HAKKINDA Gençleri sanata teşvik etmek amacıyla pek çok çalışmaya imza atan Sabancı Vakfı, Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ 1993 Sayı : 46316772-821.05/ Konu : Başkent Üniversitesi Üniversitelerarası Thm Ses ve Çalgı Yarışması Hk. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE Üniversitemiz tarafından 04 Nisan 2016 tarihinde; duygu ve

Detaylı

Arş.Gör. Müşerref Nağme YARKIN

Arş.Gör. Müşerref Nağme YARKIN Arş.Gör. Müşerref Nağme YARKIN ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1985 İSTANBUL T: F: nagme.yarkin@istanbul.edu.tr

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Cihan 2. SOYADI: Ünal 3. DOĞUM YERİ: 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 22 / 01 /1946 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ:

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Cihan 2. SOYADI: Ünal 3. DOĞUM YERİ: 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 22 / 01 /1946 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: FOTOĞRAF: 1. ADI: Cihan 2. SOYADI: Ünal 3. DOĞUM YERİ: 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 22 / 01 /1946 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Sahne Sanatları Fakültesi 5.2. TELEFON NUMARASI: Tel:+90(392) 2236464

Detaylı

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ HARUN AÇAN.. İÇ MİMARLIK MERVE AKTAŞ. MODA TASARIM METİN SAİD DEMİRCİ GRAFİK METİN SAİD DEMİRCİ MODA TASARIM ASLI

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ. Konservatuvar Kurulu Kararı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ. Konservatuvar Kurulu Kararı T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ Konservatuvar Kurulu Kararı Toplantı Tarihi: 26.03.2014 Başlama saati:14:00 Toplantı Sayısı: 03 Konservatuvar Kurulu 26.03.2014 tarihinde saat

Detaylı

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III

Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Bilkent Müzik Günleri III Bilkent Music Days III Yaylıların (Dayanılmaz) Cazibesi (Irresistible) Attraction of Strings Ankara Trio Trio Kai 14 Mart March 2018 Çarşamba Wednesday, 20.00 Bilkent Konser Salonu

Detaylı

BALE DANSÇISI TANIM A- GÖREVLER

BALE DANSÇISI TANIM A- GÖREVLER TANIM Bale dansçısı, bir öyküde rolünü üstlendiği karakterin duygu ve düşüncelerini müzik eşliğinde vücut hareketleri ile sahnede canlandıran kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ,GEREÇ VE EKİPMAN - Sahnede

Detaylı

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır.

Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü nün Yunanlılara karşı kazandığı zaferler, İnönü de anılmaktadır. GÖSTERİ SANATLARI Festivaller ve Yerel Etkinlikler MART Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri Her sene Mart ayında Devlet Opera ve Balesi işbirliğiyle düzenlenen Eskişehir Ulusal Opera ve Bale Günleri

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU TARİHÇE Konservatuvarımız, 11.03.2005 tarihinde 2547 sayılı Kanunun 2880 sayılı Kanunla

Detaylı

ANKARA UNIVERSITESI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK PROGRAMI

ANKARA UNIVERSITESI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK PROGRAMI ANKARA UNIVERSITESI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK PROGRAMI Doğdu yetmiş yıl önce bozkırın ortasında Yaydı Anadolu'ya bilim sanat ve kültürü Yıktı karanlıkları aştı engelleri Yol verdi ışığa ulaşmak

Detaylı

05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı

05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı 05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı DESTEK VERENLER FLÜTİSTAN HAKKINDA Flütistan, Türkiye de ilk kez gerçekleştirilecek olan uluslararası bir flüt buluşmasıdır. Alanının en iyi yorumcularını

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ Yılı Eğitim-Öğretim Yılı Etkinlik Programı ÜFLEMELİ VE VURMALI ANASANAT DALI

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ Yılı Eğitim-Öğretim Yılı Etkinlik Programı ÜFLEMELİ VE VURMALI ANASANAT DALI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA DEVLET KONSERVATUVARI MÜZİK BÖLÜMÜ 2016-2017 Yılı Eğitim-Öğretim Yılı Etkinlik Programı Faaliyetin Niteliği Faaliyetin Adı Yürütücüleri Uygulama Tarihi ve yeri Detay ÜFLEMELİ

Detaylı

DALI (DR) 0 5 GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ DALI (SY) 0 5

DALI (DR) 0 5 GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ DALI (SY) 0 5 ÜNİVERSİTE ENSTİTÜ ANABİLİM DALI Yüksek Lisans Doktora ABANT İZZET BAYSAL EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (DR) 0 3 ABANT İZZET BAYSAL EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜZİK EĞİTİMİ (YL) 3 0 ABANT İZZET

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için;

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016. İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 4 MART 2016 VELİLERİMİZ İÇİN HATIRLATMALAR Değerli Velilerimiz, İDV Özel Bilkent İlkokulu Okul Öncesi Sınıflarına 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı için; Okul Öncesi 1 (5 Yaş ) Grubuna

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. DENİZ TUNÇER

Yrd.Doç.Dr. DENİZ TUNÇER Yrd.Doç.Dr. DENİZ TUNÇER ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1977 İSTANBUL T: 216 2802457 F: deniz.tuncer@medeniyet.edu.tr

Detaylı

: U.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü BaĢkanlığı 16059 Görükle/Bursa : ibozkaya@uludag.edu.tr Tel.

: U.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü BaĢkanlığı 16059 Görükle/Bursa : ibozkaya@uludag.edu.tr Tel. HAKKIMDA Adı Soyadı : Ġsmail BOZKAYA Doğum Yeri ve Tarihi : Doğanbey-Söke/Aydın, 16.05.1947 Unvanı : Profesör Yazışma Adresi : U.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü BaĢkanlığı 16059 Görükle/Bursa

Detaylı

Uluslararası İzmir Festivali 28 Mayıs'ta başlıyor

Uluslararası İzmir Festivali 28 Mayıs'ta başlıyor On5yirmi5.com Uluslararası İzmir Festivali 28 Mayıs'ta başlıyor Bu yıl "Türkiye'de Çin Kültür Yılı"olması da dikkate alınarak, festival "Aslan" ve "Ejderha" sokak gösterileriyle başlıyor... Yayın Tarihi

Detaylı

AASSM KONSERLERİ.

AASSM KONSERLERİ. AASSM KONSERLERİ www.aassm.org.tr 1 FESTİVAL İZMİR AÇILIŞ KONSERİ / SERTAB ERENER & İZMİR BIG BAND 17 EKİM 2017, SALI Saat: 20:00 AHMED ADNAN SAYGUN SANAT MERKEZİ / BÜYÜK SALON HAKKINDA Türkiye'nin en

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Ulusal ve uluslar arası konserler

Ulusal ve uluslar arası konserler Ulusal ve uluslar arası konserler 10 Haziran 2013 Kadir Has Üni. Mezzosoprano Ezgi Saydam Piyano:Özcan Sönmez 20 Mart 2013 İstanbul Doğuş Üniversitesi -Sempozyum- Yaşamda Sanat Sempozyumu 1 Mezzosoprano

Detaylı

MOSKOVA & ST. PETERSBURG

MOSKOVA & ST. PETERSBURG MOSKOVA & ST. PETERSBURG SAİM AKÇIL EŞLİĞİNDE MOSKOVA & ST. PETERSBURG GEZİSİ BOLŞOY TİYATROSU TARİHİ SALONUNDA DON KİŞOT BALESİ 19 24 EYLÜL 2017 ST. PETERSBURG & MOSKOVA ÜNLÜ KEMAN VİRTÜÖZÜ SAİM AKÇIL

Detaylı

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) ve CAM PİRAMİT KONGRE VE FUAR MERKEZİ ETKİNLİK TAKVİMİ

ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) ve CAM PİRAMİT KONGRE VE FUAR MERKEZİ ETKİNLİK TAKVİMİ ANTALYA KÜLTÜR MERKEZİ (AKM) ve CAM PİRAMİT KONGRE VE FUAR MERKEZİ ETKİNLİK TAKVİMİ İletişim: Antalya Kültür Merkezi & Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi Tel: 0242 248 90 22 / Faks: 0242 243 92 82 / email:

Detaylı

4. Uluslararası İzmir Heykel Çalıştayı Katılımcıları Belirlendi 1- AMANCİO GONZALES

4. Uluslararası İzmir Heykel Çalıştayı Katılımcıları Belirlendi 1- AMANCİO GONZALES 4. Uluslararası İzmir Heykel Çalıştayı Katılımcıları Belirlendi 1- AMANCİO GONZALES 1965 İspanya doğumlu, Danimarka, Fransa, İspanya, Meksika, Türkiye, Rusya gibi birçok ülkede sempozyumlara katılan sanatçı

Detaylı

2015 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER

2015 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER NDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ İÇİNDEKİLER SIRA NO TARİFENİN NEV'İ KARAR NO KARAR TARİHİ SAYFA NO 1 KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ 1 CRR Konser Salonu 1.1 Ana Salon Hafta İçi 09.00-17.00 saatleri Arası (P.tesi-Salı-Çrş-Prş-

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

SAİM AKÇIL İLE MİLANO DA FİGARO NUN DÜĞÜNÜ

SAİM AKÇIL İLE MİLANO DA FİGARO NUN DÜĞÜNÜ SAİM AKÇIL İLE MİLANO DA FİGARO NUN DÜĞÜNÜ SAİM AKÇIL ile Milano da Figaro nun Düğünü 03 KASIM 2016 PERŞEMBE 06 KASIM 2016 PAZAR 4 GÜN 3 GECE 03 Kasım 2016 Perşembe 11:50 Gidiş 06 Kasım 2016 Pazar 22:55

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ GENEL KOŞULLAR HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ Hacettepe Üniversitesi Senatosunun 13.12.2017 tarih ve 2017-394 sayı ile kabul ettiği

Detaylı

Film Müzikleri Senfoni Orkestrası FİLMSO

Film Müzikleri Senfoni Orkestrası FİLMSO 2010 yılında alanında en başarılı genç müzisyenlerden kurulan orkestra başta dünya ve yerli film müzikleri olmak üzere; barok, romantik ve klasik dönem tüm senfonik eserlerinden müzikal, vals ve tangolara

Detaylı

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV BİYOGRAFİ TUNCAY LANGAL 1978 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak da doğdu. Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği

Detaylı

GAZETECİLİK, İLETİŞİM, SİNEMA TELEVİZYON, RADYO TELEVİZYON, BASIN YAYIN, MEDYA 2012-2013 YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI.

GAZETECİLİK, İLETİŞİM, SİNEMA TELEVİZYON, RADYO TELEVİZYON, BASIN YAYIN, MEDYA 2012-2013 YILLARI BAŞARI SIRASI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI. GAZETECİLİK, İLETİŞİM, SİNEMA TELEVİZYON, RADYO TELEVİZYON, BASIN YAYIN, MEDYA 2012-2013 YILLARI VE TABAN PUAN KARŞILAŞTIRMASI. ÜNİVERSİTE ADI TÜRÜ PROGRAM Açıklaması Öğrenim T. OGR. SÜRE PUAN TÜRÜ 2012

Detaylı

Ajda Şenol YAYINLAR / BİLDİRİLER / RAPORLAR / SEMİNERLER. Uluslararası Dergilerde Çıkan Yayınlar

Ajda Şenol YAYINLAR / BİLDİRİLER / RAPORLAR / SEMİNERLER. Uluslararası Dergilerde Çıkan Yayınlar Ajda Şenol Tel: +90 (505) 805 93 62 e-mail: ajdasenol@gmail.com 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Devlet Konservatuvarı Flüt Bölümüne Yrd.Doç. Çiler Akıncı nın öğrencisi olarak girdi. Uludağ

Detaylı

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:20.10.2014 Toplantı Sayısı: 26

T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI. Yönetim Kurulu Kararı. Toplantı Tarihi:20.10.2014 Toplantı Sayısı: 26 T.C DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI Yönetim Kurulu Kararı Toplantı Tarihi:20.10.2014 Toplantı Sayısı: 26 Konservatuvar Yönetim Kurulu 20.10.2014 tarihinde saat 15:30 da Okul Müdür Vekili

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI

KABUL VE KAYIT KOŞULLARI MÜZİK AMAÇ Piyano, yaylı çalgılar, üflemeli ve vurmalı çalgılar ve şan ana sanat dallarından oluşan Müzik Programı orkestra enstrümanlarının hemen hemen bütün dallarında eğitim öğretim vermektedir. Batı

Detaylı

Etkinlik Programı. Geleceğin virtüözleri genç yetenekler ile profesyonelleri, bilgiyi ve tecrübeyi buluşturuyoruz!

Etkinlik Programı. Geleceğin virtüözleri genç yetenekler ile profesyonelleri, bilgiyi ve tecrübeyi buluşturuyoruz! Geleceğin virtüözleri genç yetenekler ile profesyonelleri, bilgiyi ve tecrübeyi buluşturuyoruz! Bilkent Keman Günleri projesi, sanatın en kapsamlı temel taşlarından müziğin en özel ve dokunaklı dalı olan

Detaylı

ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN 33a MADDESİNE GEÇİRİLMELERİ KRİTERLERİ

ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN 33a MADDESİNE GEÇİRİLMELERİ KRİTERLERİ ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN 33a MADDESİNE GEÇİRİLMELERİ KRİTERLERİ Hacettepe Üniversitesi nde 2547 Sayılı Kanun un 50/d Maddesi ne göre istihdam edilen Araştırma Görevlileri kadrolarının 33/a Maddesi ne geçirilmesi

Detaylı

MÜZİK KÜLTÜRÜ Editörler

MÜZİK KÜLTÜRÜ Editörler MÜZİK KÜLTÜRÜ Editörler Zeki NACAKCI - Alaattin CANBAY Yazarlar Doç. Dr. Ahmet Serkan Ece - Doç. Dr. Alaattin Canbay Doç. Dr. Ebru Temiz - Doç. Dr. Esra Dalkıran Doç. Dr. M. Kayhan Kurtuldu - Doç. Dr.

Detaylı

DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM

DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM DOĞUDA VE BATIDA ORYANTALİZM Bodrum Belediyesi nin etkinlik takviminde yerini alan ve yedincisi gerçekleşen olan Karsanat Barok Müzik Festivali, bu yıl da Antik Tiyatro da 9 ve 10 Eylül de halka açık ve

Detaylı