Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!"

Transkript

1

2

3 Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Emlak Konut Ankara da Ankara nın hızla gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde, Batı Kapısı na 100 metre mesafede, Başkent Üniversitesi Kampüsü yanı başında inşa edilen Sofa Loca, Emlak Konut un Ankara daki ilk konut projesidir. Başyapı İnşaat & Solar Yapı ortak girişimiyle hayata geçirilen Sofa Loca, Ankara nın en değerli aksında, yeni bir yaşam için yükseliyor * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

4 En küçük dairemiz 3+1 Geniş ailelerin, hayatı geniş geniş yaşaması için projemiz içerisinde 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Üstelik her katta sadece 2 daire bulunuyor. Bu yüzden Sofa Loca da her daire bir aile, Sofa Loca ise kocaman bir aile! * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

5 * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

6 Ankara da Konak Dairesi dönemini başlatıyoruz Sofa Loca daki dairelerimiz projemize ismini de veren bir sofa düzeniyle tasarlandı. Yöresel ve Eski Türk mimarisi çizgileri taşıyan, konak formunda inşa edilen dairelerde o hep düşlediğiniz ferah ve geniş alanlarda yaşayacaksınız Ve tabii ki evinizin her odasında, her köşesinde bir Konak Dairesi kalitesini göreceksiniz Aynı zamanda akıllı daire otomasyonuna da sahip olan Sofa Loca, geçmişin izleriyle geleceğin teknolojisini aynı çatı altında buluşturuyor * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

7 Hamam, ebeveyn banyosu, soyunma odası gibi ayrıcalıklar ve görkemli detaylarla zenginleştirilmiş dairelerinizde yaşamaya doyamayacaksınız... * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

8 * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

9 * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

10 Geniş yeşil alanlar, benzersiz sosyal ayrıcalıklar m2 alana yayılmış olan projemizin %75 i yeşil alanlara ve sosyal alanlara ayrıldı Açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, süs havuzları, fitness center, sauna, Türk Hamamı gibi pek çok ayrıcalık yeni evinizde sizi bekliyor olacak * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

11 * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

12 Otomatik atık geri dönüşüm hizmeti ve ortak alan aydınlatmaları için uygulanan güneş panelleri ile SofaLoca hem akıllı, hem çevreci... * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

13 B4 BLOK B3 BLOK B1 BLOK Ankara nın merkezinde siz varsınız! B2 BLOK Yeni yaşam merkezinizde hem şehrin canlı temposunu hem de doğal hayatın huzurunu komşularınızla birlikte aynı çatı altında yaşayacaksınız Üniversiteler, alışveriş merkezleri, hastaneler, kamu kurumları hepsi yanı başınızda! Ankara Çevre Yolu (Kuzey) Ayaş Yolu Ankara Çevre Yolu (Batı) Dumlupınar Blv. ANKARA Ankara Çevre Yolu (Doğu) Kırıkkale Yolu A1 BLOK Eskişehir Yolu Konya Yolu A2 BLOK Ankara Çevre Yolu (Güney) * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

14 Üst düzey yaşam, üst düzey güvenlik! Elektrikli araç şarj istasyonu, kapalı devre güvenlik kamerası sistemi, her dairede görüntülü intercom sistemi, 7/24 kontrollü araç ve yaya giriş çıkışı, uzman güvenlik personeli, yangın ve duman alarmı gibi pek çok üst düzey güvenlik donanımına sahip olan Sofa Loca size aradığınız huzuru, konforu ve prestiji Ankara nın en merkezi noktasında yaşatacak Her daireye kapalı otopark! SofaLoca da her daire için geniş kapalı otopark alanı inşa ediliyor * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

15 Bahçeli 3 +1 SALON ODA 3 +1 SALON ODA Balkon m 2 Brüt: m 2 Brüt: m 2 Ebv. Banyo 5.32 m 2 Ebv m 2 Ebv m 2 Ebv. Soyunma Odası 3.98 m 2 Ebv. Banyo 3.41 m 2 Balkon m m m 2 Hol m 2 İşlik 3.41 m 2 Banyo 4.84 m 2 Salon m 2 WC 2.76 m 2 Antre 8.84 m 2 Mutfak m 2 Vestiyer 2.47 m m 2 Antre Salon Mutfak Ebeveyn Yatak Odası Ebeveyn Soyunma Odası Ebeveyn Banyo İşlik Banyo Wc Hol Ve s ti ye r Balkon 1 Brüt Toplam 8.84 m m m m m m m m m m m m m m m m 2 Antre Salon Mutfak Ebeveyn Yatak Odası Ebeveyn Banyo İşlik Banyo Wc Hol Balkon 1 Brüt Toplam m m m m m m m m m m m m m m 2 Antre m 2 WC 2.72 m 2 Mutfak m 2 Banyo 5.51 m 2 İşlik 2.80 m 2 Hol 5.70 m m m 2 Salon m m 2 * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

16 Bahçeli 4 +1 SALON ODA 4 +1 SALON ODA Ebv. Soyunma Odası 4.00 m 2 Ebv. Soyunma Odası 3.68 m 2 Ebv. Banyo 3.47 m 2 İşlik 3.29 m 2 Banyo 4.73 m 2 WC 3.05 m 2 Vestiyer 5.52 m 2 Ebv. Banyo 5.32 m 2 Ebv m 2 Hol m m m 2 Antre 7.55 m 2 Oturma Odası m 2 Brüt: m 2 Brüt: m 2 Banyo 5.51 m m 2 Ebv m 2 Balkon m 2 Salon m 2 Mutfak m m 2 Klima Balkonu 2.83 m 2 Antre Salon Mutfak Oturma Odası Ebeveyn Yatak Odası Ebeveyn Soyunma Odası Ebeveyn Banyo İşlik Banyo Wc Hol Ve s ti ye r Balkon 1 Klima Balkonu 7.55 m m m m m m m m m m m m m m m m m 2 Antre Salon Mutfak Oturma Odası Ebeveyn Yatak Odası Ebeveyn Soyunma Odası Ebeveyn Banyo İşlik Banyo Wc Hol Balkon Brüt Toplam m m m m m m m m m m m m m m m 2 Oturma Odası m 2 Antre m 2 WC 2.72 m 2 Mutfak m m 2 İşlik 2.80 m 2 Salon m 2 Hol 5.70 m m 2 Brüt Toplam m 2 * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

17 Balkon m 2 Bahçeli +1 SALON ODA 5 Hobi Odalı +1 SALON ODA 5 Ebv m 2 Ebv. Soyunma Odası 7.84 m 2 Hobi Odası m 2 Ebv m 2 Ebv. Soyunma Odası 6.00 m 2 Ebv. Banyo 5.78 m m m 2 Hamam 3.43 m 2 Klima Balkonu 2.83 m 2 Ebv. Banyo 4.91 m 2 Wc 2.33 m 2 Oturma Odası m 2 Banyo 6.46 m 2 Banyo 6.46 m 2 İşlik 2.56 m 2 Hol m m 2 Misafir Banyosu 3.01 m 2 Misafir Banyosu 3.01 m Vestiyer 2 Vestiyer 4.93 m Misafir 3.81 m Misafir Banyosu 3.01 m 2 Misafir Banyosu 3.01 m m Misafir 3.81 m 2 2 Antre 5.95 m 2 Antre 5.95 m m 2 Mutfak m 2 Salon m 2 Balkon m 2 Brüt: m 2 Antre Salon Mutfak Misafir Yatak Odası 3 Oturma Odası Ebeveyn Yatak Odası Ebeveyn Soyunma Odası Ebeveyn Banyo Çamaşır Odası Banyo Wc Hol Ve s ti ye r Balkon 1 Balkon 3 Klima Balkonu Net 5.95 m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m 2 Brüt: m 2 Antre Salon Mutfak Misafir Yatak Odası 3 Oturma Odası Ebeveyn Yatak Odası Ebeveyn Soyunma Odası Ebeveyn Banyo Hobi Odası İşlik Banyo Wc Hol Ve s ti ye r Balkon 1 Klima Balkonu Net 5.95 m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m 2 Salon m 2 Balkon m m 2 Hol m 2 İşlik 2.56 m 2 Mutfak m 2 Wc 2.33 m m 2 Oturma Odası m 2 Klima Balkonu 2.83 m 2 * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, BAŞYAPI ve SOLARYAPI teknik gereklilik olması halinde EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

18 Mahal Listesi Mahal Listesi ANTRE VE KORİDOR DÖŞEME: 30 kg/m³ yoğunlukta ve 2 cm. kalınlığında çapraz bağlı polietilen köpük (XPE) ile ısı ve ses yalıtımı + 6 cm. kalınlığında 400 doz şap + porselen seramik ve/veya granit seramik ve/veya laminat parke ve/ veya lamine parke ve/veya masif parke yer kaplaması DUVAR: Alçı sıva + Plastik boya TAVAN: Alçı sıva + Plastik tavan boyası DAİRE GİRİŞ KAPI EŞİĞİ: Mermer ve/veya granit kapı eşiği, kapı kasası eni ve boyunda tek tarafı radiuslu olarak AKSESUARLAR: Daire kapı numarası, kapı dürbünü, isimlik, kapı tokmağı ve rozetli kapı kilitleri paslanmaz çelik malzemeden ve İdare nin onayına uygun olarak PORTMANTO: Portmanto GENEL: Sprink hattı olan yerlerde boruları kapatmak için alçıpan asma tavan uygulaması SALON DÖŞEME: 30 kg/m³ yoğunlukta ve 2 cm. kalınlığında çapraz bağlı polietilen köpük ile ısı ve ses yalıtımı + 6 cm. 400 doz şap + laminat parke ve/veya lamine parke ve/ veya masif parke DUVAR: Alçı sıva + Plastik boya TAVAN: Alçı sıva + Plastik tavan boyası GENEL: Pencere doğrama aksesuarları ithal olacaktır. (Menteşe, ispanyolet, kilit ve ilaveleri, vasistas makas, kapı kolları vb.) Denizlikler iki parça (iç, dış ) ve radiuslu imal edilecek, dış denizliklerde damlalık HAVALANDIRMA: Salonlara klima takılacaktır. YATAK ODALARI DÖŞEME: 30 kg/m³ yoğunlukta ve 2 cm. kalınlığında çapraz bağlı polietilen köpük ile ısı ve ses yalıtımı ) + 6 cm. 400 doz şap + laminat parke ve/veya lamine parke ve/veya masif parke DUVAR: Alçı sıva + Plastik boya TAVAN: Alçı sıva + Plastik tavan boyası GENEL: Pencere doğrama aksesuarları ithal olacaktır. (Menteşe, ispanyolet, kilit ve ilaveleri, vasistas makas, kapı kolları vb.)denizlikler iki parça (iç, dış ) ve radiuslu imal edilecek, dış denizliklerde damlalık BANYO- EBEVEYN BANYO-WC DÖŞEME: Su yalıtımı doz şap + seramik kaplaması DUVAR: Sıva + duvar kağıdı ve/veya seramik kaplama Duvarlar tavana kadar sıva yapılacak, duvar seramikleri asma tavanı minumum 10 cm. geçecektir. TAVAN: Yeşil alçıpan ve/veya alüminyum asma tavan Tavana bitümlü astar uygulaması GENEL: Su yalıtımı duvarlara 20 cm. çıkarılarak uygulanacaktır. İzolasyon test edilmeden şap imalatına geçilmeyecektir. Banyo dolabı ve dekoratif ayna takılacaktır. MEKANİK: Genel ve ebeveyn banyolarda kromajlı havlupan montajı Projesine uygun olarak tezgah üstü lavabo, Tek gövde batarya ve sifonu ile birlikte montaj Kendinden rezervuarlı alafranga tuvalet taşı ve/veya gömme rezervuar ve asma klozet montajı Prinçten kromajlı kağıtlık, bar ve/veya yuvarlak havluluk ve ikili askılık montajı Wc lerde askılık montajı yapılmayacaktır. Projesine uygun ölçülerde akrilik küvet ve/veya duş teknesi montajı Projesine uygun ölçülerde duşakabin montajı Havalandırma aspiratörü montajı AYDINLATMA: Projesine uygun şekilde komütatör aydınlatma sortisi, tavanda dekoratif spot armatür ve ayna üstünde dekoratif aplik armatürü ve / veya gizli ışıklık ile birlikte tesis edilecektir. Ayrı bir çamaşır odası yok ise çamaşır makinesi için müstakil çocuk korumalı kapaklı, topraklı priz sortisi tesis edilecektir. Ayna yanında bir adet çocuk korumalı kapaklı, topraklı priz sortisi tesis edilecektir. MUTFAK DÖŞEME: 30 kg/m³ yoğunlukta ve 2 cm. kalınlığında çapraz bağlı polietilen köpük (XPE) ile ısı ve ses yalıtımı + 6 cm. kalınlığında 400 doz şap + porselen seramik ve/veya granit seramik ve/veya laminat parke ve/ veya lamine parke ve/veya masif parke yer kaplaması DUVAR: Alçı sıva + Plastik boya TAVAN: Alçı sıva + Plastik tavan boyası SÜPÜRGELİK: h=10 cm yüksekliğinde ahşap veya MDF üzeri PVC kaplamalı süpürgelik Tezgah arkasında süpürgelik imalatı DOLAP: Corian ve/veya doğal granit ve/veya mermer ve/veya laminant tezgâh Tezgah ve üst dolap arası seramik ve/veya granit kaplama ve/veya cam mozaik ve/veya fileli mermer ve/veya alüminyum kaplamalı mdflam Mutfak alt ve üst dolabı ahşap kaplama ve/veya lake ve/veya membran kaplama yapılıp yerine monte edilecektir. Menteşeler frenli menteşe olacaktır, Ayarlanabilir ayak, Alüminyum baza Mutfak dolabı aksesuarları İdare nin onayından sonra kullanılacaktır. BALKON KAPISI: Kutu profilden kör kasa + Korozyona karşı antipas boya ve/veya Galvaniz kör kasa Isı yalıtımlı alüminyum doğrama ve/veya PVC doğrama + ısı kontrol kaplamalı çift cam kilitlenebilir ispanyolet tertibatı ve diğer madeni aksamı ile birlikte takılacaktır. Balkon kapısına dışarıdan da kol takılacaktır. Balkon kapısı altına topuk betonu imal edilecektir. (h min =10 cm) GENEL: Balkon kapıları içeri doğru açılacaktır. PVC pencere doğramaları aksesuarları ithal olacaktır. (Menteşe, ispanyolet, kilit ve ilaveleri, vasistas makas, kapı kolları vb.) ANKASTRE ÜRÜNLER ve EVİYE: Projesine uygun olarak min. 500 m3/h. kapasiteli bacalı ve/veya karbon filtreli paslanmaz çelik davlumbaz, ankastre fırın ve ocak montajı Projesine uygun olarak tek gözlü damlalıklı ve/veya 1,5 gözlü damlalıklı ve/veya 1,5 gözlü damlalıksız paslanmaz çelik eviye montajı ELEKTRİK: Buzdolabı, Tezgah üstü, Aspiratör, çöp öğütücü ve genel kullanım için çocuk korumalı topraklı priz sortileri tesis edilecektir. Bulaşık makinesi, fırın, ocak için herbiri müstakil linyeli çocuk korumalı topraklı priz sortileri tesis edilecektir.projesine uygun aydınlatma sortisi tavanda B tipi dekoratif armatürü ve tezgah üstü ralina armatürü ile birlikte tesis edilecektir. BALKONLAR DÖŞEME: Su yalıtımı doz şap + seramik ve/veya mermer yer kaplaması DUVAR: Isı yalıtımı ve sıva (mantolama kalınlığı ısı hesabına göre belirlenecektir) + Dış cephe boyası TAVAN: Isı yalıtımı ve sıva (mantolama kalınlığı ısı hesabına göre belirlenecektir) + Dış cephe boyası KORKULUK: Betonarme Parapet (projesinde varsa) + Denizlik + Alüminyum korkuluk + lamine cam (şeffaf ve/ veya renkli) BALKON KAPISI: Kutu profilden kör kasa + Korozyona karşı antipas boya ve/veya Galvaniz kör kasa Isı yalıtımlı alüminyum doğrama ve/veya PVC doğrama + ısı kontrol kaplamalı çift cam kilitlenebilir ispanyolet tertibatı ve diğer madeni aksamı ile birlikte takılacaktır. Balkon kapısına dışarıdan da kol takılacaktır. Balkon kapısı altına topuk betonu imal edilecektir. (h min =10 cm) ELEKTRİK: Projesine uygun aydınlatma sortisi tavanda B tipi dekoratif armatürü ile birlikte tesis edilecektir. DENİZLİK: Denizlikler iki parça (iç, dış ) ve radiuslu imal edilecek, dış denizliklerde damlalık PEYZAJ Site içi araç ve yaya yolları, açık otoparklar ve projede belirlenmiş bölümlerde kapalı otoparklar Kapalı otoparklardan asansörlere veya binalara geçiş koridorlarında engelli geçiş rampaları teşkil edilecektir. Proje kapsamında açık ve/veya kapalı yüzme havuzu inşa edilecektir. Havuza ait filtrasyon tesisatı, güneşlenme terasları, soyunma kabinleri, duşlar ve ayak dezenfeksiyon havuzu Site çevresi, güvenlik duvarları ile çevrilerek araç ve yaya girişleri için güvenlik noktaları oluşturulacaktır. Araçların siteye girişleri ve çıkışları otomatik bariyer kontrollü (OGS altyapısı) ile sağlanacaktır. Site girişlerine güvenlik binası ve tak Tak üzerine Emlak Konut GYO A.Ş. nin Led Aydınlatmalı logosu konulacaktır. Site çevresi güvenlik duvarları üzerine İdare nin uygun görüp onaylayacağı ölçülerde ve modelde korkuluk ve boya Site içi araç yollarının ve açık otoparklarında 20 cm kalınlığında hasır çelikli C25 beton kullanılacaktır. Beton üzerine parke, asfalt kaplama, baskı beton vs. Süs havuzları ve/veya yapay göletler biyolojik filtrasyonlu, dekoratif fiskiyeli, özel led aydınlatmalı olarak Proje kapsamında kent mobilyaları, dinlenme alanları ve çocuk oyun grupları bulunacaktır. (Kullanılacak malzemeler birinci sınıf ahşap olacaktır) Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları onaylı projeye göre Proje kapsamında yeşil alan olarak gösterilen yerlerde hazır rulo çim yapılacak ve bu alanlarda projesine uygun olarak otomatik kontrollü sulama sistemi Engelli ve çocuk arabası sirkülasyonu da düşünülerek bina içi asansörlere ulaşım sağlanacak, sosyal tesis engelli ve çocuk arabası girecek şekilde teşkil edilecektir. GENEL BETONARME: Binalar betonarme karkas olacaktır. Yapım tekniği radye temel, tünel kalıp ve/veya konvansiyonel kalıptır. Üniversite onaylı statik projeler kullanılacaktır. TEMEL ve PERDE YALITIMI: Temel yanlarına ve temel ampatmanı üzerine; 4 mm kalınlığında bitümlü membran ile 2 kat su yalıtımı + 5 cm. Extrüde Polistren Levha (XPS)+ 8,5 cm kalınlığında tuğla Perde yüzeylerine; döşeme, temel ve taşıyıcı perde birleşim yerlerine izolasyonlu harç ile fileli sıva + bitüm esaslı çift kompenantlı sürme su izolasyonu + 5 cm. Extrüde Polistren Levha (XPS) + 8,5 cm kalınlığında tuğla İçeriden kaba sıva + ince sıva + plastik boya SES ve ISI YALITIMI: İki daireyi birbirinden ayıran ve/ veya ısıtılmayan mahaller ile ortak olan duvarların salon ve/veya odalara gelen kısımlarına ısı ve ses yalıtımı DIŞ CEPHE ISI YALITIMI: Dış cephede Isı yalıtımını sağlamak amacıyla dışarıdan mantolama tekniği kullanılacaktır. Mantolama üzerine silikon katkılı dış cephe boyası İdare nin onayı ile dış cephede söve, kat silmesi ve kat çıtası uygulaması RÜZGARLIK VE GALERİ BOŞLUĞU: Şap + seramik ve/ veya ölçülü boy mermer ve/veya doğal granit ve/veya doğal taş ile yer kaplaması Ayrıca İdare onayı ile desen uygulaması Daire sayısı kadar ahşap malzemeden ve/veya pleksiglas vb. malzemeden Posta Kutuları ve İlan Panosu imal edilecektir.her katta, yangın merdivenlerine ve kat hollerine İdare nin seçeceği malzemeden kat numarası konacaktır. Şaft içleri tüm yüzeyler beyaz çimento esaslı malzeme ile sıvanacaktır. Alüminyum profillerden şaft kapağı kasası, kanadı ve pervazı Kollu ve kilitli olacaktır. Anahtarlar master sistem olacaktır. DAİRE GİRİŞ KAPILARI: Daire giriş kapısı kapı kanadının iki yüzü, pervazı ve kasası ahşap ve/veya PVC kaplı olacaktır. Kapı montajı köpükle ve/veya harçla DAİRE İÇ KAPILARI: Ahşap ve/veya MDF üzeri PVC kaplamalı, camlı ve/veya camsız iç kapı kanadı, kasası, pervazı yapılacak ve madeni aksamı ile birlikte yerine takılacaktır. Kapı kolları paslanmaz çelik malzemeden ve rozetli olarak imal edilecektir. SÜPÜRGELİKLER: h=10 cm yüksekliğinde döşeme malzemesinden ve/veya ahşap ve/veya MDF üzeri PVC kaplama süpürgelik PENCERELER: Galvaniz kör kasa PVC doğrama ve/veya Alüminyum doğrama + ısı kontrol kaplamalı çift cam Pencereler çift açılır DİĞER AKSESUARLAR: Daire içinde banyo - wc - kiler - çamaşır odası - koridor hariç diğer tüm mahallerde alçı kartonpiyer ve/veya perdelik uygulaması (Örnek dairelerde bulunan aydınlatma armatürleri örnektir, tefrişat için kullanılmıştır.) ISITMA TESİSATI: Merkezi kaskad sistem ( mini kazan ve/ veya duvar tipi yoğuşmalı kazan) ısıtma tesisatı yapılacak olup, ısı gider paylaşımı kalorimetre ile Konutlarda mobil kalorifer tesisatı sistemi uygulanacaktır. Konutlarda; banyo haricindeki mahallerde projesine uygun olarak kompakt ventilli PKP ve/veya PKKP tipi panel radyatörler, banyolarda ise kromajlı havlupan radyatörler kullanılacaktır. YANGIN TESİSATI: Onaylı projesine uygun olarak ada bazında merkezi su deposu ve varsa TSE, yoksa UL/FM, VDS, vb. uluslar arası sertifikalara sahip yangın pompa istasyonu ile yangın söndürme sistemi kurulacaktır. TEMİZ SU TESİSATI: Konutlarda kullanım sıcak suyu, paslanmaz çelik ve/veya bakır eşanjörlü, istenilen sıcak su değerinde su çıkışı ayarlanabilen tipte daire giriş istasyonu (sub-station) ile sağlanacaktır. PİSSU TESİSATI: Pis su tesisatlarında mineral katkılı, kendinden ısı ve ses yalıtımlı, çok katmanlı, DIN 4102 (yanma sınıfı min. B2) ve DIN 4109 (bodrum deney odası UG arkada ölçülen kurulum ses seviyesi değeri; 4lt/s. max. 20dB) a uygun sessiz borular ve ekleme parçaları kullanılacaktır. DOĞALGAZ TESİSATI: Onaylı projesine uygun olarak site içi doğal gaz alt yapı tesisatı çekilecek, bloklar, sosyal tesisler ve diğer doğal gaz tüketimi yapılacak olan tesislerin altyapı bağlantıları İNTERKOM : Projesine uygun olarak renkli görüntülü interkom sistemi kurulacaktır. Daireler; blok girişi ve site giriş kapısı ile sesli ve görüntülü iletişim kurabilecektir. YANGIN İHBAR: Projesine uygun olarak adresli yangın ihbar sistemi tesis edilecektir. * Özet Mahal Listesi, İdare ile Yüklenici arasında imzalanan Sözleşmeye Esas Mahal Listeleri baz alınarak hazırlanmıştır. Proje kapsamında yapılacak olan imalatlarda, Sözleşmeye Esas Mahal listelerindeki kriterler geçerli olacaktır. * Teknik mecburiyet oluşması halinde mahal listelerinde Emlak Konut G.Y.O A.Ş. onayı ile değişiklik yapılabilir. ÇEVRE AYDINLATMA: Park, bahçe, yürüme yolu aydınlatmaları ve yol aydınlatmaları projesine göre dekoratif tip aydınlatma direkleri ile tesis edilecektir. ACİL AYDINLATMA: Projesine ve yangın yönetmeliğine göre acil aydınlatma sortisi ledli armatürler ile tesis edilecektir. JENARATÖR: Tüm ortak alanlarda ve dairelerde % 100 yedekli enerjiyi sağlayacak kapasitede jeneratör sistemi tesis edilecektir. ASANSÖR: Bloklarda trafik hesabına ve yangın yönetmeliğine uygun sayıda ve hızda, TSE ve CE standartlarında acil kurtarma tertibatı olan asansörlerin temini ve montajı GÜVENLİK SİSTEMİ: Projesine uygun olarak site içinde çevre duvarını ve/veya demir korkuluk/çitlerini, otopark giriş ve çıkışlarını ve blok girişlerini kontrol altında tutan güvenlik amaçlı kapalı devre kamera sistemi (CCTV) kurulacak, güvenlik merkezinden 7/24 saat izleme ve kayıt

19 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla dolu yolculuğu başladı. İnsan hayatına konfor katacak, çevreye duyarlı, modern kentler kurmak kurumsal vizyon olarak belirlendi. Bu temel amaçla birlikte Emlak Konut, sektörüne pek çok yenilik getiren uygulamaların mimarı oldu. Emlak Konut, ülkemizin planlı kentleşmesinde örnek teşkil eden, iz bırakan projeler gerçekleştirdi. Bulunduğu semte ismini verecek büyüklükte ve döneminin en yenilikçi kentlerini inşa etti. Bu istikrarlı büyüme, ciddi bir dönüm noktasını beraberinde getirdi. Ve 2002 yılında Emlak Konut, gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştü. Bu dönüşüm aslında dev projelerin, ses getirecek atılımların ve daha büyük bir şirket olmanın habercisiydi. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olmasıyla beraber Emlak Konut; tasarım alanında dünyada yankı bulan, çevreye duyarlı teknolojileri barındıran, şehre değer katan niteliklerde projelerin ardında yer aldı yılından itibaren 11 yıllık dönemde yaklaşık bağımsız bölümün ihalesini gerçekleştirmiştir. Emlak Konut hızlı büyümesini taçlandıracak, hedeflerini daha geniş ufuklara taşıyacak bir atılımla iki kez halka arz edildi yılındaki ilk arz, Cumhuriyet tarihinin en büyük 5 halka arzı arasına girdi teki ikincil halka arz ise son 5 yılda Avrupa da gayrimenkul alanında yapılan en büyük halka arz oldu. Halka arzlarla büyüyen Emlak Konut, 3,8 milyar liralık ödenmiş sermayesi ve 31 Mart 2014 itibariyle ulaştığı 13,6 milyar liralık aktif toplamıyla Türkiye nin en güçlü şirketleri arasındaki yerini daha da sağlamlaştırmıştır yılında BAŞYAPI İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. adı altında İstanbul da kurulan Başyapı; yolculuğuna altyapı ve çevre düzenlemesi işleri ile başlamış; doğayla dost, kaliteli, güvenilir yaşam alanları oluşturarak bu yolda emin adımlarla ilerlemiştir. Dünden bugüne de kendi alanında İstanbul başta olmak üzere Trabzon, Samsun, Malatya, Çankırı, Aydın, Balıkesir, Van, Kars, Ağrı Kütahya ve Eskişehir illerinde 3500 adede yakın konut, sosyal tesis ve ticaret alanlarının inşaatları, bağlantı yolları, altyapı, köprü, arıtma ve spor tesisleri işlerini başarıyla tamamlamıştır. Taahhüdü altında bulunan tüm işleri zamanında bitirmeyi amaç edinen Başyapı; her işi zamanında teslim etmiş, kentsel yenilemede önemli adımlar atmak ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak için bu taahhütler ışığında çalışmalarına devam etmiştir. Başyapı, ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ ve ISO Çevre yönetim sistemi sertifikaları sahibidir. Emlak Konut kuruluşundan beri süregelen artan ivmesi, insan odaklı kurum felsefesi ve geldiği noktadaki konumu itibariyle yarınlara güçlü adımlarla yürüyor. Bu ülkenin gururla anılacak, küresel oyuncusu olma hedefine her geçen gün biraz daha yaklaşıyor Mimari Hizmetler Özgüven Tasarım Mimarlık İnş. San. Tic. A. Ş. Mekanik Mülellifi Özgüven Tasarım Mimarlık İnş. San. Tic. A. Ş. Elektirik Müellifi Özgüven Tasarım Mimarlık İnş. San. Tic. A. Ş. Statik Müellifi Özgüven Tasarım Mimarlık İnş. San. Tic. A. Ş. Bu Katalog tanıtım amaçlıdır. Proje, konut büyüklükleri ve mahal listelerinde bir çelişki olduğu taktirde, uygulama projesi ve sözleşmedeki bilgiler esastır. BAŞYAPI ve SOLARYAPI, uygulama aşamasında gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutmaktadır.

20

21 Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Konutkent Sapagi No:386 Ankara Telefon: Faks:

Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Emlak Konut Ankara da Ankara nın hızla gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde, Batı Kapısı na 100 metre mesafede, Başkent Üniversitesi Kampüsü yanı başında inşa edilen

Detaylı

Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Ankara nın hızla gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde, Batı Kapısı na 100 metre mesafede, Başkent Üniversitesi Kampüsü yanı başında inşa edilen Sofa Loca, Emlak

Detaylı

NORTHGATE ANKARA OFİS BLOKLARI MAHAL LİSTESİ EV-OFİSLER DÖŞEME: Birinci Sınıf Granit Seramik ve/veya Lamine Ahşap Kaplama DUVAR: Alçı Sıva +Saten Alçı + Su Bazlı Yarı Mat Plastik Boya ve/veya Ahşap İçerikli

Detaylı

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL ADI 1 Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları Projenin içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. Projeye uygun Fitness Salonu Site içi

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

İNSAN BİR AĞACA BENZER KÖKÜ SÖZÜNDE DURMAKTIR. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî

İNSAN BİR AĞACA BENZER KÖKÜ SÖZÜNDE DURMAKTIR. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî İNSAN BİR AĞACA BENZER KÖKÜ SÖZÜNDE DURMAKTIR. Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî Bir dedenin, torununa söz verdiği o karne hediyesinin samimiyeti ile çıktık yola... Sadece binlerce insanı hayallerindeki yuvaya

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

1) GENEL 2) YAPI NİTELİKLERİ

1) GENEL 2) YAPI NİTELİKLERİ 1) GENEL Site her katta 4 er adet olmak üzere 16 adet daire ve zemin katta 1 adet işyerinden oluşmaktadır. Tek ana girişe sahip 2 adet merdiven holü ve 2 adet asansör ile dağılım yapılarak her dairenin

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir.

EMLAK KONUT GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir. Karşınızda Küçükçekmece Gölü ve yemyeşil göl koruma havzası, bahçenizde yine on binlerce metrekarelik peyzaj düzeni içerisinde yeşilin ve mavinin her tonu Farklı yüksekliklerde, Küçükçekmece Gölü nün yanı

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ

PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ Proje 1- Proje yönetimi için ofis planlaması 2- Ortak alanların bitkisel ve yapısal peyzajları 3- Projenin içerisinde, dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. 4-

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI:

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI: Bu doküman, Ege Yapı Ltd. Şti İz Park Projesi nin mahal listesini tanımlanmaktadır. Mahal listesi; A blok a ait genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ Mahal Listesi, Tuzla Çınarlı Bahçe Konutları nda uygulanacak sistemlerin genel tasarım kriterlerini belirlemek ve kullanılacak malzemeleri tariflemek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

www.sanberkinsaat.com

www.sanberkinsaat.com www.sanberkinsaat.com Alesta apartmanı Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de, doğanın içinde yer alan 1066,85 m² alan üzerinde 12 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Alesta apartmanında 3 adet iş yeri (

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

BPARSEL KAT PLANLARI s. 42 EVORA DENİZLİ TOKİ İştiraki EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır. s. 43 Tüm görseller tanıtım amaçlı hazırlanmıştır. Teknik Yapı, Emlak

Detaylı

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Modern mimari anlayışı, son teknolojiyle kurulmuş alt yapısı, sosyal donatıları, kaliteli hizmet anlayışıyla değer yaratarak manzarası güzel, nefes alan,

Detaylı

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com Özgürlüğün Ev Hali www.ntepeyapi.com İki Adımda Tatil Keyfi NTEPE Panoramanın yaşama yer açan mimarisi içerisinde evinizden 5 yıldızlı bir tatile ulaşmak için yapmanız gereken tek şey evinizin kapısından

Detaylı

KÖRFEZKENT İN TAM ORTASINDA YENİ BİR TİCARET MERKEZİ KÖRFEZKENT ÇARŞI

KÖRFEZKENT İN TAM ORTASINDA YENİ BİR TİCARET MERKEZİ KÖRFEZKENT ÇARŞI EMLAK KONUT HAKKINDA 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu: İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla

Detaylı

Yieni nesil yaşam anlayışının temsilcisi Dikencik Meşeli Bahçe Evleri projemiz için sizden gelen

Yieni nesil yaşam anlayışının temsilcisi Dikencik Meşeli Bahçe Evleri projemiz için sizden gelen www.astasaries.com Yieni nesil yaşam anlayışının temsilcisi Dikencik Meşeli Bahçe Evleri projemiz için sizden gelen yoğun istek üzerine 2. Etap çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Dikencik Meşeli Bahçe

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

Emlak Konut. Ankara da

Emlak Konut. Ankara da Emlak Konut Ankara da Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Ankara nın hızla gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde, Batı Kapısı na 100 metre mesafede, Başkent Üniversitesi Kampüsü yanı başında inşa edilen

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

Toplamda 13.766m2 arsa üzerine kurulu Zirve Park;

Toplamda 13.766m2 arsa üzerine kurulu Zirve Park; Türköz İnşaat ın en gözde projelerinden olan Zirve Park ta birbirinden farklı ayrıcalıkları bir arada bulabileceğiniz kent yaşamının kargaşasından uzak, 0 Evler in en değerli bölgesinde Kocaeli'nin tüm

Detaylı

ERVES iadres, 2103 m 2 arsa içerisinde, 15 adet 3+1 daireden oluşmaktadır.

ERVES iadres, 2103 m 2 arsa içerisinde, 15 adet 3+1 daireden oluşmaktadır. ERVES iadres, 2103 m 2 arsa içerisinde, 15 adet 3+1 daireden oluşmaktadır. Üç cephesi açık ve aydınlık; konsept mutfak ve banyo tasarımları ile özel bir proje. Konum ERVES iadres, tamamen yeni ve merkeze

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

ŞEHRİ SEYİR KONAKLARI TEKNİK ŞARTNAME

ŞEHRİ SEYİR KONAKLARI TEKNİK ŞARTNAME ŞEHRİ SEYİR KONAKLARI TEKNİK ŞARTNAME 1.SİTE GENELİ Projenin bitkisel ve yapısal peyzajı onaylı projeye göre Site içi kapalı otopark yaya yolları Yerleşim planında gösterilen yerde yüzme havuzu (taşmalı

Detaylı

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır.

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. F Blok H Blok G Blok DBlok EBlok I Blok BBlok CBlok J Blok ABlok KBlok L Blok M Blok Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. www.unbayinsaat.com

Detaylı

Kullanıcı işverenler ve şehiriçin önceliğimiz iddialı değil özgün ve tutarlı yapılar oluşturabilmektir.

Kullanıcı işverenler ve şehiriçin önceliğimiz iddialı değil özgün ve tutarlı yapılar oluşturabilmektir. Arte İnşaat, 2001 yılındaki kuruluşundan bu yana vizyonlarından ödün vermeden, sektörde hızla gelişerek ilerleyen güvenilir ve başarılı bir isim haline gelmiştir. Konut, turizm, eğitim ve sağlık sektörü

Detaylı

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok I Blok J Blok H Blok G Blok EBlok KBlok L Blok F Blok CBlok M Blok DBlok BBlok ABlok www.unbayinsaat.com Her köşesi konforunuz ve size özel bir yaşam alanı düşünülerek tasarlanmış 13 blok toplam 144 lüks

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr

www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Sitesi; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00 mž açık otoparkdan oluşmaktadır.

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

Tulpar yerün birevü buççağunda bulsa da, öz yılkısın tabar. (Tulpar dünyanın bir başka köşesinde olsa da, kendi sürüsünü bulur.)

Tulpar yerün birevü buççağunda bulsa da, öz yılkısın tabar. (Tulpar dünyanın bir başka köşesinde olsa da, kendi sürüsünü bulur.) Tulpar ın adı, Türk, Kırgız ve Altay mitolojilerinde geçer. Genelde beyaz veya kara (tek renk) bir at olarak betimlenir. Beyaz kanatları vardır ve Kuday (Tanrı) tarafından yiğitlere yardımcı olması için

Detaylı

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü.

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü. İkebana Evleri FARKLI KONUT SEÇENEKLERİ Farklı bloklarda, 63 m2 ile 197 m2 arasında, 1+1 den 4+1 e farklı konut seçenekleri Daha geniş konut tercih edenler için 245 m2 ile 313 m2 arasında değişen özel

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ.

YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ. YAŞAM ALANLARIYLA HAYATINIZI RENKLENDİRİYOR... Y A P I s u r M İ M A R L I K İ N Ş A A T S A N. T İ C. L T D Ş T İ. Altınsur Yapı 2011 yılında kurulmuştur. Kuruluş gayesi, müşterilerine sağlıklı, güvenli

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME KALE Mühendislik Mimarlık İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. yapma ve yaptırma yetkilerini elinde bulundurduğu, Bağlarbaşı mahallesi 269 ADA 373 PARSEL deki inşaatında aşağıda ve ekte belirtilen

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

Y e n i k e n t.

Y e n i k e n t. Y e n i k e n t www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Park; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00

Detaylı

İŞTE BURADA YAŞANIR. Yıllardır bugünü yaşamaya hazırlanan Kayaşehir e hoş geldiniz. NİDAPARK KAYAŞEHİR CADDE DÜKKÂNLARI

İŞTE BURADA YAŞANIR. Yıllardır bugünü yaşamaya hazırlanan Kayaşehir e hoş geldiniz. NİDAPARK KAYAŞEHİR CADDE DÜKKÂNLARI 3 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR. Yıllardır bugünü yaşamaya hazırlanan Kayaşehir e hoş geldiniz. İŞTE BURADA

Detaylı

İŞTE BURADA YAŞANIR. Yıllardır bugünü yaşamaya hazırlanan Kayaşehir e hoş geldiniz. ORTA ÖĞRETİM TESİS ALANI DİNİ TESİS ALANI

İŞTE BURADA YAŞANIR. Yıllardır bugünü yaşamaya hazırlanan Kayaşehir e hoş geldiniz. ORTA ÖĞRETİM TESİS ALANI DİNİ TESİS ALANI 2 3 BU SAYFADAKI GÖRSELLER TANITIM AMAÇLIDIR. TAHINCIOĞLU, EMLAK KONUT GYO A.Ş. NIN ONAYIYLA DEĞIŞIKLIK YAPMA HAKKINA SAHIPTIR. ORTA ÖĞRETİM TESİS ALANI DİNİ TESİS ALANI SOSYAL KÜLTÜREL TESİS ALANI KONUT

Detaylı

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası Satılık - Villa 219,000 235 m2 Aydın / Kuşadası Oda Sayısı : 4 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli : Triplex Yapının

Detaylı

Yeni bir yaşam için...

Yeni bir yaşam için... Yeni bir yaşam için... 1 2 ÖZTOP kimdir? Hilmi ÖZTOP tarafından kurulan ÖZTOP TİCARET, 1972 ylından beri, kaliteli, sağlam ve güvenilir yapıların inşasında tercih edilen inşaat malzemelerinin satışını

Detaylı

Nish İstanbul, D Blok Kat: 9 No: 108 Yenibosna / Bahçelievler - İstanbul Tel: +90 (212) 603 69 00 Fax: +90 (212) 603 69 03

Nish İstanbul, D Blok Kat: 9 No: 108 Yenibosna / Bahçelievler - İstanbul Tel: +90 (212) 603 69 00 Fax: +90 (212) 603 69 03 MERKEZ Nish İstanbul, D Blok Kat: 9 No: 108 Yenibosna / Bahçelievler - İstanbul Tel: +90 (212) 603 69 00 Fax: +90 (212) 603 69 03 ŞANTİYE Şehit Şakir Elkovan Sokak No: 25 Erenköy / Kadıköy - İstanbul GSM:

Detaylı

Başkent in en özel caddesinde,

Başkent in en özel caddesinde, Başkent in en özel caddesinde, size özel bir hayat... Şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzakta yer alan, günlük yaşamınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her noktaya yakın mesafede konumlanan,

Detaylı

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor Önce düşler vardı Hayatlara renk katacak farklı projeler inşa etmek için "Meteor İnşaat" olarak çıktığımız bu yolda bir yaşam alanının nasıl olması gerektiğini düşlerken, sizlerin isteklerini göz önüne

Detaylı

Gebze EMLAK KONUTLARI

Gebze EMLAK KONUTLARI Gebze EMLAK KONUTLARI Huzurun adı Gebze Emlak Konutları Tüm görsel çalışmalar tanıtım ve bilgi amaçlıdır. Emlak Konut, projede gerekli gördüğü değişikliği yapabilir. Emlak Konut Hakkında Türkiye nin kentleşme

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde...

Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Doğa ile iç içe, hayallerinizin ötesinde... Sizi hayalini kurduğunuz eve davet ediyoruz... Değerli dostlarımız. ZEYKO İNŞAAT A.Ş. güvencesiyle Köşk te ilk projemiz olan Zeytinkent Sitesine siz değerli

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

www.arteinsaat.com www.pergekonutlari.com 1

www.arteinsaat.com www.pergekonutlari.com 1 www.arteinsaat.com www.pergekonutlari.com 1 Ankara nın en prestijli yerleşim bölgelerinden Çayyolu nda yer alan Perge Duru, modern mimari yapısı, geniş yeşil alanları, çevre düzeni ve az katlı bina yapısıyla

Detaylı

ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje.

ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje. ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje. Konum Yeni Yazlık Kavşağı na komşu olan ERVES Nish Serdivan, Serdivan AVM ve Agora AVM ye yürüme mesafesinde yer alıyor. Burada yaşamak,

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer Tarih: 26.12.2016 637 Ada / 3 Parsel Toplam İnşaat m² 2.310 m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı 14 adet Toplam İnşaat Maliyeti 2.305.167 TL Yüzde İlk Ödemeler 4,6 % 105.000 TL İş makinesi 0,5 % 10.934 TL Ödemeler

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

ISPARTAKULE DE NELER OLACAK NELER!

ISPARTAKULE DE NELER OLACAK NELER! ISPARTAKULE DE NELER OLACAK NELER! ISPARTAKULE, EBRULi YLE BAMBAŞKA BiR YER OLACAK! Her gün değişen komşularınız olmayacak. Saatler süren trafik çilesi olmayacak. Top yüzünden kırılan vazolar ya da yazdan

Detaylı

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor...

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor... hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor... E mlak Konut GYO güvencesiyle Türkiye nin önemli inşaat firmalarından biri olan YP İnşaat; Ankara nın nezih semtleri arasında sayılan Ümitköy de yaşamak

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

Dünyanın sayılı doğa harikalarından birine sahip şehrine...

Dünyanın sayılı doğa harikalarından birine sahip şehrine... Dünyanın sayılı doğa harikalarından birine sahip şehrine... Doğayla içiçe harika bir yerleşim yakışır. Bu güzel şehre böyle büyük bir proje yakışır. İstanbul un ses getiren projelerinin mimarı Teknik Yapı

Detaylı

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada! Yenı nesil Yasam 4 Yürüyüş mesafesindeki, Alışveriş merkezi, Okulu, Spor tesisi, Hastanesi ve Ulaşım kolaylığı ile... Bağcılar Güneşli de Yeni nesil yaşam merkezi hayata geçiyor! Yaşamınızda isteyeceğiniz

Detaylı

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE

MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE MÜGE APARTMANI FENERBAHÇE PROJE Tablo gibi ince ince işlendi. Müge Apartmanı'nın zarifliği ve yüksek tasarım kalitesi ilk adımda hissediliyor ve her adımda karşınıza çıkıyor. Müge Apartmanı'nda sizi ince

Detaylı

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 5 ÜNİKENT 1 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 3&6 5&8 4&7 ( 3-6-5-8 ) ( 4-7 ) B A D C E ÜNİKENT 1 İNŞAAT GENEL ÖZELLİKLERİ Çatılara

Detaylı

www.akinlargroup.com

www.akinlargroup.com www.akinlargroup.com Yaşamın ta kendisi... Gözlerinizi açtığınızda yemyeşil bir dünyaya uyandığınızı hayal edin... Muhteşem peyzajı ve bol oksijeniyle sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam Akın Park ta sizleri

Detaylı

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor!

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor! Hayat de güzel! Cadde Yaşamı Huzurla Buluşuyor! Aile Boyu Mutluluk Yüksekoba Cadde sakini olmanın, belki de yaşamınıza katacağı en önemli güzelliklerden biri, birlikte yaşama kültürünü benimsemiş seçkin

Detaylı

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I BORDO G Ü N E S L I Güneşli de yepye eni bir yaşam merkezi BORDO Sosyal tesisleriyle hayatınıza renk katacak yaşam alanları sizleri bekliyor Çağdaş mimarinin tüm olanaklarıyla Güneşli de özlem duyulan

Detaylı

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL A3 B C5-A C4-B 622 ADA 1 PARSEL A2 C5-B C4-A C3-A C2-A C1-B C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B D1 D5 D3 C7-B C6-A C9-A C8-B D4 D2 C8-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL Mahalle kültürü geleceğe taşınıyor! Mahalle geleneğini

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. : FİLLİ BOYA marka veya muadili su bazlı, saten boya kullanılacaktır.

TEKNİK ŞARTNAME. : FİLLİ BOYA marka veya muadili su bazlı, saten boya kullanılacaktır. TEKNİK ŞARTNAME SALON Süpürgelik : FİLLİ BOYA marka veya muadili su bazlı, plastik : Lamine Parke 14mm kalınlıkta MEŞE PLANK veya muadili kullanılacaktır. : 8cm yüksekliğinde, 18 mm kalınlığında MDF üzeri

Detaylı

enisehir yenisehir konakları

enisehir yenisehir konakları enisehir yenisehir konakları YENİŞEHİR KONAKLARI MAHAL ÖZELLİKLERİ LİSTESİ Temel Taşıyıcı Sistem Duvarlar Temel İzolasyonu ve Drenaj Çatı İç Mekan Duvar Kaplamaları Betonarme radye temel olacaktır. Deprem

Detaylı

İlan No:f-245886-184 Referans No:E-121

İlan No:f-245886-184 Referans No:E-121 Antalya / Alanya Kargıcak Beldesi Denize 50 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık +1,3+1 Ve +1 ile 3+1 Bahçe Çatı Dublex Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 190,000 105 m Antalya / Alanya

Detaylı

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA...

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... YAŞAM ALANINDAN ÇOK ÖTE, GERÇEK BİR KENT PROJESİ... 2 İZMİT İN MODERN YÜZÜNÜ OLUŞTURAN KÖRFEZKENT E; 1. VE 2. PROJELERİN ARDINDAN

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ

IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ *Irmak İnşaat Standart Yapı Şartnamesi, dairesini farklı bir mimari ile dizayn etmek isteyen

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP MONOBLOK MONOBLOK ALT DOLAP

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

Ev, Ailenin Olduğu Yerdir. Yeni Evinize Hoş Geldiniz

Ev, Ailenin Olduğu Yerdir. Yeni Evinize Hoş Geldiniz Ev, Ailenin Olduğu Yerdir Yeni Evinize Hoş Geldiniz Ev, Ailenin Olduğu Yerdir Ankara nın yeşil ile maviyi buluşturan gözde yaşam alanı Göksu Parkı nın hemen yanı başında, 1+1 den 4+1 e farklı genişlikteki

Detaylı

Şehrin İçindeki. Huzur

Şehrin İçindeki. Huzur Şehrin İçindeki Şehrin İçindeki Huzur Sehirle iç içe... Bursa Beşevler, Eğitimciler Caddesi nde inşa edilen Safalı Evler, sizi şehrin merkezinde ama şehrin karmaşasından uzakta, sakin ve huzurlu bir yaşam

Detaylı

Antalya Muratpaşa Güzeloba Mahallesinde Denize 3 Km.Mesafede Satılık 1+1,2+1 ve 3+1 Lüx Dublex Daireler Antalya / Muratpaşa

Antalya Muratpaşa Güzeloba Mahallesinde Denize 3 Km.Mesafede Satılık 1+1,2+1 ve 3+1 Lüx Dublex Daireler Antalya / Muratpaşa Antalya Muratpaşa Güzeloba Mahallesinde Denize 3 Km.Mesafede Satılık 1+1,2+1 ve 3+1 Lüx Dublex Daireler Antalya / Muratpaşa Satılık - Apartman Dairesi 100,000 100 m2 Oda Sayısı : 2 Ertuğrul Artut Telefon

Detaylı

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR www.yuksekoba.com www.yuksekoba.com BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR Kendine özgü sıradışı tasarımı, projesi ve mekanı ile YÜKSEKOBA RESIDENCE, her anınıza yeni bir boyut kazandıran sosyal imkanları ile

Detaylı

Kullanılacak tüm malzemeler, TSE normlarında olacaktır.

Kullanılacak tüm malzemeler, TSE normlarında olacaktır. Bu dokümanda FLORYA EKŞİNAR KONAKLARI projesinin mahal listesi tanımlanmaktadır. Mahal Listesi genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını tariflemektedir.

Detaylı

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor.

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor. Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor. Yeni yaşamınız yeni standartlarınız 349 daire ve 16 mağazadan oluşan, merkezi lokasyona

Detaylı

Hayat yeniden başlasın...

Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın... Hayat yeniden başlasın. Bursa nın yükselen değeri Özlüce, yepyeni bir projeye ev sahipliği yapıyor. Konumu, mimarisi ve iç dizaynıyla ailenizle birlikte mutlu ve kaliteli bir

Detaylı

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer.

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer. yıllar geçtikçe değeri artan, tüm ihtiyaçlarınızı bir arada bulabileceğiniz, sevdiklerinizle mutlu olacağınız... burası Venara! 422 aile için: mutluluk,

Detaylı

Yukardaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Müteahhit Firma teknik gereklilikler dahilinde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Yukardaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Müteahhit Firma teknik gereklilikler dahilinde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir. Yukardaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Müteahhit Firma teknik gereklilikler dahilinde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir. Yukardaki görsel tanıtım amaçlı hazırlanmış olup, Müteahhit

Detaylı