Alpha Serisi Dijital Tekstil Baskı İçin Yeni Yöntem

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Alpha Serisi Dijital Tekstil Baskı İçin Yeni Yöntem"

Transkript

1 TR Alpha Serisi Dijital Tekstil Baskı İçin Yeni Yöntem Durst tarafından sunulan Alpha Serisi, yeni nesil İnkjet baskı sistemleri, olağanüstü baskı kalitesi, yüksek düzeyde esneklik, endüstriyel üretim kapasitesi ve ölçeklenebilirlik ile birlikte dijital üretim yönteminde daha ekonomik ve verimli çözümler sunar.

2 Durst Tekstil Baskı Alpha serisi, endüstriyel finish sektöründe ki mevcut zorluklar için çözümdür: Çevre - dostu baskı teknolojısı ve sürdürülebilir özelliktedir, verimli yöntemler ve ekonomik produktivite için dizayn edilmiş, tam zamanında üretim ile depolamayı azaltarak, komplike desenlerde ve sınırsız renklerde yüksek hızda kaliteli baskı üretir. Alpha serisi, baskı kafası, mürekkep sistemi, tekstil materyali, dokuma tipi, ön - bitim işlem, etkileşimlerini kontrol etmek için yeni teknoloji yöntemlerini birleştirmiş ve bu sayede tekrar istendiği takdirde tekrarlanabilirlik sağlamıştır. Durst. Endüstriyel ınkjet uygulamalarında uzman: Durst Dıgıtal inkjet baskı sistemlerinde, endüstriyel uygulamalarda dünyanın lider üreticisidir. Yüksek performans,baskı kalitesi; güvenilirlik ve farklı uygulama alanlarındaki esneklik ile Durst ınkjet Teknlojısı pekçok sanayii alanında satışta tektir. Durst son on yılda dijital baskı teknolojisinin, cam, büyük formatlı baskı, seramik, etiket ve tekstil sektörlerine adaptasyonunda etkili olmuştur da Durst Rhotex 320 I tanıtmıştır, tekstil baskısında boya süblimleşmesi ile anında endüstriyel soft signage sektöründe yeni bir kalite standartı oluşmuştur de Durst Kappa 180 I tanıtmıştır, giyim sanayi için yeni ve değişen müşteri ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılayan Yüksek Performanslı İnkjet Baskı. En son 2013 te Durst özellikle ev tekstili sektörü için, Durst Kappa 320 I tanıtmıştır ve aynı zamanda; ev tekstilinde Avrupa nın lider üreticilerinin üretim tekniklerine entegre etmiştir. Alpha serisi Durst un, dijital tekstil baskısında, ekonomik verimliliği daha fazla arttırmak amacı ile daha verimli üretim yöntemlerine ulaşmak için, en son yeniliğidir.

3 Manyetik Doğrusal Aktüatör Durst tarafından tasarlanmış, yazıcı kartuş hareketi, sürekli hassas baskı sonuçlarına ulaşmak için, manyetik doğrusal aktüatör ile desteklenmiştir. Durst un çalışan rayları 2 mikmometre tolerans dahilinde kusursuz ve hassas baskı oluşturmaktadır. Durst Teknoloji - 24/7 Bütün Alpha Injet baskı sistemleri kalıcı kaliteyi, yüksek performansı ve güvenilirliliği garanti etmek için seçilmiş birleşenleri entegre eder. Baskı makinaları, 24/7 işlemleri için dizayn edilmiş az bakım isteyen, rakipsiz çok yönlülük özelliğindedir. Alpha Serisi Baskı Kafası Teknolojisi Durst Alpha Serisi baskı kafası teknolojisi, yeni dayanıklı Alpha, yüksek hızlı yuva basınçlı baskı kafaları ile donatılmıştır. Alpha serisi 64 baskı kafası ve 8 renk (CMYK, Turuncu, Kırmızı, Mavi, Lm, Lc, Dk, Asit Siyah, Fluo) ile yapılandırılabilir. Her baskı kafası, 1280 nozula sahiptir ve pikolitre damla boyutları ile baskı yaparak 600 dpi doğal çözünürlüğe ulaşır. Durst Alpha serisi baskı kafası teknolojisi, renkleri simetrik (yansıtılmış) düzenler, böylece şerit oluşmadan, iki yönlü baskı için hassas renk uygulaması sağlanır. Ayrıca, sürekli mürekkep sirkülasyonu baskı kafasının yüksek güvenilirlik ile sürekli çalışmaya hazır olmasını garanti eder. Baskı kafası arızasında otomatik acil durum modu zarar görmüş baskı kafası sırasını devre dışı bırakır ve maksimum mevcut baskı kafası sırası ile baskıya devam eder. Alpha Mürekkepleri Durst farklı tekstil lifleri üzerinde, çevre dostu, su bazlı dispersiyon, reaktif, ait ile baskıyı etkinleştirmek için kendi mürekkep sistemlerini geliştirmiştir. Rekatif mürekkep sistemi (Alpha Ink R) GOTS, ipek ve polyamide ilave pamuk keten, ve viskon için parlak renkler üretir ve sertifikalıdır. Durst özellikle Alpha serileri için yeni pigment mürekkeplerini (Alpha Ink P) yi geliştirmiştir. Bu mürekkep, baskı sonrası pürüzsüz yüzey hassasiyeti oluşturur ve çok sayıda farklı tekstilde kullanılabilir. Ayrıca; pamuk, pamuk karışımları ve polyester gibi standart malzemelerde bu mürekkep ile ön-bitim işlemine gerek olmaz, böylece; tüm dijital üretim süreci hızlanır ve basitleşir.

4 Simetrik Renk Hizalama 8 rengin simetrik hizalaması ile, aynı renk dizisinde iki yönlü baskı ile, şerit oluşumu ortadan kalkar ve asimetrik baskı kafasına göre hızı %30 artar. Durst Alpha Serileri Yeni Alpha serisi giyimde, ev tekstilinde ve döşemelik kumaşta farklı konfigürasyon ve baskı genişliklerinde dijital üretim yapabilme özelliğindedir. Alpha 330 ev tekstilinde endüstriyel üretimi için Durst un en iyisidir, 330 cm maksimum baskı eni ile, yorgan, çarsaf, masa örtüsü gibi mefruşat ve dekor malzemeleri ile birlikte reklam malzemesi olan; afiş, bayrak gibi malzemelerde tam genişlikte basılabilir. Baskı kafalarının sayısına bağlı olarak, 64 baskı kafası ile tam yapılandırılmış Alpha 330, 310 cm baskı genişliğinde 460 metre/saat, 160 cm baskı genişliğinde 670 metre/saat olarak farklı sonuçlar üretir. Kalıcı Mürekkep Sirkülasyonu ve Gaz Arıtma Baskı kafası öncesinde sürekli mürekkep sirkülasyonu ve çift taraflı gaz artıması kalıcı mürekkep kalitesini ve baskı kafalarının güvenli şekillde hazır olmasını sağlar.

5 Dokunmatik ekran Arabirimi Alpha Serisi dokunmatik ekran arabirimi baskı işlemi ve parametelerinin basit ve görsel denetimini sağlamak için, yeni bir yazılım ile dizayn edilmiştir. Yeni yazılım,baskı sırasında, baskı datalarının ve profillerinin doğrudan interaktif işlem yapmasına izin verir. Günlük tüm baskı siparişi için metrekare başına gerekli mürekkep miktarını hesaplar ve sadece bir düğmeye basarak aynı parametreleri tekrar kullanabilir. Mürekkep Buhar Çekme Yazıcı kartuşunun buhar çekme aparatı ile donatılmış olması bulanıklık içermeyen bir baskı görüntüsünü ve baskı makinasının iç temizliği sonucu düşük bakım maliyetlerini garanti eder. Renk İş Akışı Durst Alpha serileri için özellikle geliştirdiği renk iş akışı sistemi, değişik tekstil materyallerinde yeniden üretimi kolaylaştırmak içindir. Sürekli kalite kontrolü ve yeni materyellerin ve renk düzenlemelerinin tek-adım profil yazılım sistemi, kolay kurulumunu sağlar. Buna ilave olarak Durst Chroma Spektrometresi baskı tasarımı ve baskı çıktısı arasında renk uyumunu sağlamaktadır. Web to print işlemi uygulamadadır ve bu maliyetleri ve transfer zamanını düşürür. Çarpmaya Karşı Sistem Yeni çarpmaya karşı sistem, baskı kafalarındaki hasarları önlemek amacı ile potansiyel tekstil düzensizliklerinde besleme sisteminde ki lazer sensörlü baskı kartını iptal için devreye sokar. Kapatma İstasyonu Baskı kafası kapatma istasyonun nozulları hava geçirmeyecek şekilde kapatması, uzun süreli stand-by dönemlerinden sonra bile baskı makinasının hemen hazır olmasını garanti eder. Buna ilave olarak nozullarda püskürtme sürekli aktiftir. Online Nozul Kontrolü Online Nozul kontrolü operatörün, baskı işlemini kontrol edebilmesi için bir kontrol şeridi basmasına ve devam eden baskı işlemini durdurmadan,istenen değişiklikleri uygulamasına izin verir. Hızlı Temizleme Devri Temizleme istasyonu 160 sn içersinde nozulları tam ve otomatik olarak temizleyecektir. BaskıKafalarının Basit Değişimi Gerekli olduğunda, operatör baskı kafalarını en kısa sürede değiştirebilir böylece arızalı süreyi en aza indirir.

6 Hassas Kumaş Yönlendirme Özellikle Alpha serilesi için, yeni, akıllı yönlendirme sistemi geliştirilmiştir. Bu sistem, farklı tekstil malzemelerine ve baskı rulo çaplarına otomatik adapte olur. Her bir germe silindirinin açma silindirinin, merkez-parti sarma silindirinin baskı masası boyunca tam gerilimi ve hızı dokunmatik ekran ile aktif hale getirilebilir. Yıkama Sistemi Baskı materyalinde optimal birleşme seviyesini sağlamak için Alpha baskı sisteminde, sabit su püskürterek dönen fırçalar Ön yıkama süngeri ve kurutma raklesi ile özel bir yıkama sistemi dizayn edilmiştir. Bu yıkama sistemi yüksek lifli ve kirli malzemelerde sınırsız ve yüksek hızla baskıyı kolaylaştırır. Entegre edilmiş airblade teknolojisi baskı bandında optimal kurutma işlemini garanti eder. Kurutma Unitesi Kurutma unitesi 80% seviyesinde verimlilik sağlayan özel termal yalıtım ile donatılmıştır. Kızıl ötesi sensor ile sabit hız kontrolü aynı zamanda homojen sıcaklıkla değişmeyen kurutma işlemini garanti eder. Arzu edilen kurutma işlemine bağlı olarak 1-3 pasaj opsiyonu varıdr. Ayarlar, baskı profilinde depolanır ve her zaman tekrar üretimde kullanılabilir. Ön işlem Sprey Sistemi Dijital baskı süresini hızlandırmak için Alpha serileri nde, baskı öncesi tekstili kimyasal olarak hazırlamak için, entegre sprey sistemi opsiyoneldir. Bu proses, ıslak uygulanabilir ve sıralı materyaller hızla değişebilir. Yazılım, püskürtme gücünü ve nüfus etme seviyesini kontrol eder.

7 Mürekkepler Durst, Alfa Yazıcı Sistemleri için çevre dostu, su bazlı Dispersiyon, asit-, reaktif ve ayrıca yeni bir pigment mürekkep sistemine sahiptir. Alpha Inks Alpha Mürekkepleri Alfa Mürekkep A: Asit Mürekkep Sistemi Alfa Mürekkep D: Dispersiyon Mürekkep Sistemi Alfa Mürekkep R: GOTS sertifikalı Reaktif Mürekkep Sistemi Alfa Mürekkep P: Çok sayıda tekstil malzemelerine verimli, ve ekonomik bir uygulama için özellikle Pigment Mürekkep Sistemini geliştirdi. Temel özellikler olağanüstü renk üretimi ve pürüzsüz bir dokunuştur. Standart uygulamalarda ön ve bitim işlemlerine gerek olmaması ve çok yönlülüğü Alpha Ink P yi özellikle üretim proseslerinde uygun hale getirmiştir. Alpha mürekkepleri derin siyahta yüksek parlaklık ve mükemmel baskı sonuçları ile farklılık yaratır. Mürekkeplerin görüntü kalitesi, renk boşluğu,bütünlüğü, ışık haslığı ile ilgili tüm özellikleri etkileyicidir. Durst Mürekkep Sitemi Tüm baskı kafaları ve mürekkepler senkronizedir. Ve bir tek kaynaktan tüm sistemi işleme almaya garanti eder. Hangi uygulama için hangi mürekkep sistemi Alpha Ink A Alpha Ink D Alpha Ink R Alpha Ink P İpek, ipek karışımları, poliamid ve yün için Uygulamalar: Giyim, aksesuar, mayo Kimyasal elyaf, polyester ve %50 den fazla polyester içeren polyester karışımları Uygulamalar: Bayraklar, flamalar, afiş, POP, otomotiv, ev tekstili, spor giyim pamuk %60 dan fazla pamuk içeren pamuk karışımları, polyamid, ipek ve viskon Uygulamalar: Ev tekstili, perde, çarşaf ve döşemelik, giyim ve moda Pamuk ve pamuk karışımlı polyester ve polyester karışımları için Uygulamalar: Ev tekstili, giyim, moda, bayrakla Mürekkep sistemleri için mevcut renkler Alpha Ink A Alpha Ink D Alpha Ink R Alpha Ink P CMYK Turuncu Kırmızı Mavi Açık eflatun Gri CMYK Turuncu Kırmızı Mavi Gri CMYK Turuncu Kırmızı Mavi Açık eflatun Gri CMYK Turuncu Yeşil Açık eflatun Açık camgöbeği Gri Renk haslığı Bütün Alpha Mürekkepleri, sürekli test edilir ve aşağıda ki ISO standartlarını karşılamakta iyi sonuçlar elde eder Renk Haslığı - ISO 105-B02 Yıkamada renk Haslığı - ISO 105-C06 Suda renk Haslığı - ISO 105-E01 Terde renk Haslığı - ISO 105-E04 Yapay hava şartları için renk haslığı - ISO-B04 Sürtme renk haslığı - ISO 105-X12

8 Certifications ISO 9001 Durst s Quality Management System (QMS) is certified according to the international quality management standard ISO certified by Control Union Certifications Licence no C CE-Certificate All European machine manufacturers must provide a self-declaration with regards to product safety compliance. Durst commissioned an official certification from the automation technology supplier Pilz. This guarantees a high standard for legal- and occupational security for the operating company. GOTS For its reactive ink system (Alpha Ink R), Durst has, for the second time, obtained the GOTS certificate. According to Greenpeace, the Global Organic Textile Standard is the most sought after quality label for the entire textile production chain. Only textiles, made from at least 70% of controlled organically grown natural fibres, will be certified. All utilized chemicals, as well as coloring agents and additives, must comply with defined regulations, regarding their environmental an toxicological impact. Green Label In 2010, the Italian Association of Textile Machine Constructors ACIMIT, introduced the `Green Label, a certification programme for sustainable technologies. The `Green Label indicates the energy requirements, the consumption of water and chemicals, the CO2 footprint and the production efficiency. The production efficiency of Durst textile printers is 95% higher than traditional print methods, while featuring an absolutely positive ecological balance. OEKO-TEX Standard 100 The OEKO-TEX Standard 100 is an independent control- and certification system for textile end products including all processing stages. The Alpha Ink system guarantees the absence of pollutants and absence of detrimental health effects for applications such as clothing, home- and house textiles or bed linen.

9 Alpha Serileri Versiyonları Versiyon 1 Durst küçük silindirler için giriş ünitesi ve küçük silindirler için yataklı sarıcı silindir çıkış ünitesi Versiyon 2 Durst büyük ve küçük silindirler için giriş ünitesi ve katlanmış kumaşlar için çıkış ünitesi Versiyon 3 Durst katlanmış kumaşlar için giriş ünitesi, küçük silindir ve katlanmış kumaşlar için çıkış ünitesi

10 Teknik Data Alpha 190 Alpha 330 Baskı Hızı: Baskı eni ve materyal kalınlığı: Materyal besleme opsiyonları: Baskı blanketi: Kurutucu: Materyal çıkış opsiyonları: Baskı kafaları: Baskı modu: Çözünürlük: Fonksiyonlar: Mürekkep tankları: Mürekkep sistemi: Mürekkep tipleri ve renkleri: Boyutlar: Üretim parametreleri: 1-Pasaj 300 x 600 dpi, 610 lm, 975 m 2 /h 2-Pasaj 300 x 600 dpi, 305 lm, 488 m 2 /h Max. baskı eni: 1,900 mm, max. materyal kalınlığı: 8 mm 500 mm kadar silindir çapları ile entegre malzeme girişi Büyük silindirler ile malzeme besleme sisteminde optimum ilerleme ve gerilimi sağlayan akslı sarıcı Katlanmış kumaşlar için besleme unitesi Sabit birleşme seviyesi için entegre yıkama sistemi Istma silindiri 3 pasaj yatay kurutucu: 150 C; ye kadar gaz, buhar, elektrik seçenekli termal hava kurutucu 500 mm ye kadar tekrar sarma silindiri katlanmış kumaşlar için çıkış ünitesi 32/64 Durst Alpha Slots, 8 renk simetrik (yanstılmış) renk düzenlemesine 40,960/81,920 nozul eşlik eder çift (7 pl) 7/14/21 değişken pikolitre damla boyutlu Standart 300 x 600 dpi, 1,200 x 1,200 dpi a kadar DASC Durst gelişmiş çarpma kontrolü DARD Durst gelişmiş uzaktan kontrol ONC online nozul kontrolü Durst CostView üretim raporlama ve maliyet kontrolü renk başına 18 litre Entegre gaz arıtma ve filter sistemine sahip kolay doldurulabilen 8 kanal Pigment: CMYK, Turuncu, Yeşil, Gri, Açık eflatun, Açık cam göbeği Reaktif: CMYK, Açık eflatun, kırmızı, Turuncu, Mavi, Gri Dispersiyon: CMYK, Kırmızı, Turuncu, Mavi, Gri Säure: CMYK, Kırmızı, Turuncu, Mavi, Gri, Açık eflatun, Fluo Sarı, Fluo Pembe Besleme + baskı + kurutma + çıkış (değerler konfigürasyona bağlıdır) Uzunluk: 15,000 mm; Yükseklik: 2,700 mm; Genişlik: 9,000 mm C, bağıl nem: (yoguşmasız) 1-Pasaj 300 x 600 dpi, 460 lm, m 2 /h 2-Pasaj 300 x 600 dpi, 230 lm, 735 m 2 /h Max. baskı eni: 3,300 mm, max. material kalınlığı: 8 mm 500 mm kadar silindir çapları ile entegre malzeme girişi Büyük silindirler ile malzeme besleme sisteminde optimumilerleme ve gerilimi sağlayan akslı sarıcı Katlanmış kumaşlar için besleme unitesi Sabit birleşme seviyesi için entegre yıkama sistemi Isıtma silindiri 3 pasaj yatay kurutucu: 150 C; ye kadar gaz, buhar, elektrik seçenekli termal hava kurutucu 500 mm ye kadar tekrar sarma silindiri Katlanmış kumaşlar için çıkış ünitesi 32/64 Durst Alpha Slots, 8 renk simetrik (yansıtılmış) renk düzenlemesine 40,960/81,920 nozul eşlik eder çift (7 pl) 7/14/21 değişken pikolitre damla boyutlu Standardt 300 x 600 dpi, 1,200 x 1,200 dpi a kadar DASC Durst gelişmiş çarpma kontrolü DARD Durst gelişmiş uzaktan kumanda ONC Online nozul kontrolü Durst CostView üretim raporlama ve maliyet kontrolü renk başına 18 litre entegre gaz arıtma ve filter sistemine sahip kolay doldurulabilen 8 kanal Pigment: CMYK, Turuncu, Yeşil,Gri, Açık eflatn, Açık cam göbeği Reaktif: CMYK, Açık eflatun, Kırmızı, Turuncu, Mavi, Gri Dispersiyon: CMYK, Kırmızı, Turuncu, Mavi, Gri Säure: CMYK, Kırmızı, Turuncu, Mavi Gri, Açık eflatun, Fluo Sarı, Fluo Pembe Besleme + baskı + kurutma + çıkış (değerler konfigrasyonua bağlıdır Uzunluk: 15,000 mm; Yükseklik: 2,700 mm; Genişlik: 9,000 mm C, bağıl nem: (yoğuşmasız) Durst Phototechnik AG Julius-Durst-Strasse Brixen/Bressanone, Italy P.: F.: info@durst.it Durst Phototechnik Digital Technology GmbH Julius-Durst-Strasse Lienz, Austria P.: F.: info@durst-online.at Durst Industrial Inkjet Application GmbH Julius-Durst-Strasse Lienz, Austria P.: F.: diia@durst-online.at The latest technical developments are constantly being incorporated into Durst products. Descriptions, illustrations and specifications are therefore subject to change without notice. Durst is a Registered Trade Mark Copyright Durst Phototechnik AG IX751TR - 02/2016

Kappa 180 Kappa 320 Tekstil endüstrisi için üstün performanslı inkjet baskı sistemleri

Kappa 180 Kappa 320 Tekstil endüstrisi için üstün performanslı inkjet baskı sistemleri TR Kappa 180 Kappa 320 Tekstil endüstrisi için üstün performanslı inkjet baskı sistemleri Durst Digital Textile Printing Durst dijital inkjet teknolojisi, tekstil endüstrisinin güncel gereksinimleri için

Detaylı

0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr

0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr 0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr Türkiye Genel Distribütörü Textil Dijital Süblime Transfer Baskı Makinası 2638 W VJ 2638 W Textil Dijital Süblime Transfer Baskı Makinası

Detaylı

0 (212)

0 (212) 0 (1) 35 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr Direkt Tekstil Pigment Baskı Makinası 1938 TX Pamuklu Kumaş Baskı Makinası 190 cm Baskı Alanı Maksimum 6 mm Kafa Yüksekliği 40 m /s Baskı Hızı

Detaylı

0 (212)

0 (212) 0 (1) 35 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr Tekstil Pigment Kumaş Baskı Makinası 4 Renk veya 8 Renk 1804B Blanketli Kumaş Baskı Makinası Pamuk, İpek, Yün, Polyester Kumaşlara Baskı Pigment

Detaylı

HER TÜRLÜ TEKSTİL ÜRÜNLERİNE ENDÜSTRİYEL BASKI SİSTEMLERİ

HER TÜRLÜ TEKSTİL ÜRÜNLERİNE ENDÜSTRİYEL BASKI SİSTEMLERİ RHOTEX SERİSİ HER TÜRLÜ TEKSTİL ÜRÜNLERİNE ENDÜSTRİYEL BASKI SİSTEMLERİ DURST İLERİ TEKNOLOJİ İLE GELİŞTİRİLMİŞ BASKI SİSTEMLERİ... DURST dünyanın önde gelen gelişmiş dijital baskı teknolojileri üreticisidir.

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ Makine si Sarf eme z l a M Kağıt Mürekke p Servis rça a Yedek P İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI : Rodin E6080UV Baskı Gen. / Uzunluk : 800mm X 550mm : 700

Detaylı

Açık Siyah, Çok Açık Siyah, Fotoğraf Siyahı, Mat Siyah, Cyan, Açık Cyan, Sarı, Canlı Macenta, Canlı Açık Macenta, Turuncu, Yeşil, Mor 4

Açık Siyah, Çok Açık Siyah, Fotoğraf Siyahı, Mat Siyah, Cyan, Açık Cyan, Sarı, Canlı Macenta, Canlı Açık Macenta, Turuncu, Yeşil, Mor 4 TEKNİK ÖZELLİKLER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknoloji Mürekkep teknolojisi UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Baskı Yöntemi

Detaylı

Rho Vetrocer Temperlenebilir dijital baskı için endüstriyel inkjet baskı sistemi

Rho Vetrocer Temperlenebilir dijital baskı için endüstriyel inkjet baskı sistemi TR Rho Vetrocer Temperlenebilir dijital için endüstriyel inkjet sistemi 3 model (160, 250, 330) 3 verimlilik sınıfı (Basic, Presto, HS) 3 model tipi (FRD, Stand-Alone, In-Line) Durst, cam da dahil olmak

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları

Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

Türkiye Genel Distribütörü. 0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr

Türkiye Genel Distribütörü. 0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr Türkiye Genel Distribütörü 0 (212) 325 75 89 www.prodigital.com.tr info@prodigital.com.tr Tekstil Süblime Transfer Baskı Makinaları Dünyada En Çok Satan Transfer Baskı Makinası VJ 1638 WX 65-94 1440 1.60

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE.

SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE. SurePress L-4033 Dijital Etiket Baskı Makinesi ÇOK YÖNLÜ BASKI, İSTİKRARLI TUTARLI KALİTE. DİJİTAL ÇALIŞIN VE KARLILIĞINIZI ARTTIRIN SurePress L-4033 Inkjet Dijital Etiket Baskı Makinesi, daha kolay ve

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR

SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR SurePress L-6034VW Dijital Etiket Baskı Makinesi TUTARLI RENK, OLAĞANÜSTÜ SONUÇLAR İŞ FIRSATLARI OLUŞTURUN SurePress L-6034 Inkjet Dijital Etiket Baskı Makinesi, daha kolay ve daha etkili bir şekilde yüksek

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

DOĞRUDAN KUMAŞA ÇOK YÖNLÜ BASKI

DOĞRUDAN KUMAŞA ÇOK YÖNLÜ BASKI SureColor SC-F2000 DOĞRUDAN KUMAŞA ÇOK YÖNLÜ BASKI BİR TİŞÖRT BASKISINI MERDANELER BÜYÜK SANİYEDE ALIN PARLAK RENKLER KÜÇÜĞE EKONOMİK Doğrudan giysiye baskı çözümünde tişörtlerin hızlı, kolay ve çok rekabetçi

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları. Malzemeler. Boyalar. RIP Programları Teknik Servis Hizmetleri. Endüstriyel Kesim Sistemleri

Dijital Baskı Makinaları. Malzemeler. Boyalar. RIP Programları Teknik Servis Hizmetleri. Endüstriyel Kesim Sistemleri Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

SureColor SC-F Serisi Dye Süblimasyon Yazıcılar ÜSTÜN PERFORMANS, HARİKA SONUÇLAR

SureColor SC-F Serisi Dye Süblimasyon Yazıcılar ÜSTÜN PERFORMANS, HARİKA SONUÇLAR SureColor SC-F Serisi Dye Süblimasyon Yazıcılar ÜSTÜN PERFORMANS, HARİKA SONUÇLAR EKSİKSİZ TEKSTİL BASKISI ÇÖZÜMÜ Donanım ve mürekkepten kağıt ve yazılıma kadar SureColor SC-F Serisi, tekstil, kumaşa baskı

Detaylı

Presentation June 11th, 2013

Presentation June 11th, 2013 1 Presentation June 11th, 2013 Textiller & Su kullanımı ( Standard Sipariş) Kumaş Polyester Toplam uzunluk +/- 700.000 yards Renk Standard Siyah Toplam ağırlık +/- 164.000 kg Textiller & Su kullanımı (

Detaylı

Dünyanın En Büyük UV Makina Üreticisi. Endüstriyel Üretim Makinaları ve Masaüstü UV Baskı Sistemleri

Dünyanın En Büyük UV Makina Üreticisi. Endüstriyel Üretim Makinaları ve Masaüstü UV Baskı Sistemleri Dünyanın En Büyük UV Makina Üreticisi Endüstriyel Üretim Makinaları ve Masaüstü UV Baskı Sistemleri CMYK + 2 Whites 2 100 m/s NEOSUN SERİSİ FB2513-04DWX Endüstriyel Kyocera UV Baskı Kafası Teknolojisi

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler Sistem Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları. Malzemeler. Boyalar. RIP Programları Teknik Servis Hizmetleri. Endüstriyel Kesim Sistemleri

Dijital Baskı Makinaları. Malzemeler. Boyalar. RIP Programları Teknik Servis Hizmetleri. Endüstriyel Kesim Sistemleri Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

HAKKIMIZDA / ABOUT US

HAKKIMIZDA / ABOUT US www.bloway.com.tr HAKKIMIZDA / ABOUT US Üç mühendis arkadaşın ortak girişimi olarak 2000 yılında kurulan firmamız, Güven Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti 10,000 m2 alan üzerinde toplam 6,000

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli NEM ANALİZİ VE KÜL TAYİN SİSTEMLERİ Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli 3 yeni prepash 340 serisi modli yüksek kalitede termogravimetrik analiz sunar ve önemli özellikleri benzersiz bir kombine

Detaylı

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum.

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum. Electrolux Drop-in serisi, modern dağıtımın ihtiyaçlarına verilecek ideal cevaptır. Çevreleyen ergonomik ortamla tamamen bütünleşme, bu seriyi son derece çok yönlü, geleneksele (in-line) uygun ancak hepsinden

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin!

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin! YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / 2017 Şimdi web sitemizden sipariş verin! www.meusburger.com E 1307 Merkezleme ünitesi, düz KILITLER Maçaların hassas merkezlenmesi için Direkt olarak çekirdekten merkezlenmiş

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Etiket baskılarınız için kısa zamanda doğru çözüm

Etiket baskılarınız için kısa zamanda doğru çözüm Dijital Etiket icolor 700 Rulodan ruloya dijital etiket yazıcısı Etiket baskılarınız için kısa zamanda doğru çözüm Kısa trajlar için doğru dijital çözümler. icolor 700 dijital etiket makinası dakikada

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

TENCEL Micro A100 ve TENCEL A100 kullanarak karışımlarda farklı olasılıklar

TENCEL Micro A100 ve TENCEL A100 kullanarak karışımlarda farklı olasılıklar 1 TENCEL Micro A100 ve TENCEL A100 kullanarak karışımlarda farklı olasılıklar TENCEL A100 çeşitleri Lif inceliği Lif uzunluğu Iplik çekim sistemi TENCEL A100 1.25 dtex 38 mm Kısa lif çekim sistemi TENCEL

Detaylı

615-21.5x28.7-102x152 TELECENTRİK LENS 152 mm den 102 mm baskı ve 210 mm baskı

615-21.5x28.7-102x152 TELECENTRİK LENS 152 mm den 102 mm baskı ve 210 mm baskı 118 cm 48 cm 83 cm Fotoğrafcılık sektörü baş döndürücü bir gelişmeyle hızla büyümektedir. Sizlerde bu kulvarda yerinizi SM 1521 ile alabilirsiniz. SM 1521 ideal bir foto-lâboratuar çalıştırmak için tasarlanmıştır

Detaylı

Türkiye Genel Distribütörü

Türkiye Genel Distribütörü Türkiye Genel Distribütörü VJ 1638X 1638X / 2638 İç / Dış Mekan Baskı Makinaları 161-295 cm Baskı Alanı 2 48-108 m /s Baskı Hızı 2 Adet Epson DX7 Baskı Kafası Laminasyonsuz 3 Yıl a Kadar Dış Mekan Dayanıklılığı

Detaylı

UTILITYSERİSİ. Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri. Üst Baskı Aparatı* Basınçlı bor yağ temizleme sistemi Talaş temizleme fırçası

UTILITYSERİSİ. Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri. Üst Baskı Aparatı* Basınçlı bor yağ temizleme sistemi Talaş temizleme fırçası 6 20 7 2 V T C AL UID OL OLL 2 Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri UTILITYSERİSİ Ön mengene Talaş konveyörü Aydınlatma lambası Besleme konveyörü 19 Üst Baskı Aparatı Basınçlı bor yağ temizleme

Detaylı

Yeni Itema R9500p Daha İyi, Daha Akıllı, Daha Hızlı Dokuma

Yeni Itema R9500p Daha İyi, Daha Akıllı, Daha Hızlı Dokuma perf ormanslı yük sek kaliteli güçlü Yeni Itema R9500p Daha İyi, Daha Akıllı, Daha Hızlı Dokuma Dokuma 2012 nin sonlarına doğru piyasaya sunulduğundan bu yana; Itema R9500, dokuma tarihininin en çok satılan,

Detaylı

Dijital Baskı Makinaları. Malzemeler. Boyalar. RIP Programları Teknik Servis Hizmetleri. Endüstriyel Kesim Sistemleri

Dijital Baskı Makinaları. Malzemeler. Boyalar. RIP Programları Teknik Servis Hizmetleri. Endüstriyel Kesim Sistemleri Dijital Baskı Makinaları İç Mekan / Dış Mekan Baskı Makinaları Bayrak / Tekstil Baskı Makinaları Endüstriyel UV Baskı Makinaları Endüstriyel Kesim Sistemleri Malzemeler İç Mekan / Dış Mekan / UV Baskı

Detaylı

MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ

MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ MLS-310 MANYETİK LİNEER ENCODER SİSTEMİ KENDİNDEN YATAKLANMIŞ KAPALI ÖLÇÜM SİSTEMİ Manyetik Temassız Lineer Encoder Sistem 5 µm 'den 62,5 µm ' ye kadar Çözünürlük Değerleri 0,001-0,005-0,010-0,025-0,050

Detaylı

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri

Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Katılarda nem ölçümü online nem ölçüm sistemleri Nem ölçüm sistemleri Endüstriyel çözümler Uygulamaya özel çözümler Farklı sensör seçenekleri Gelişmiş online izleme Automation Components Analog Nem Sensör

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

BREZİLYADAN GELEN KALİTE

BREZİLYADAN GELEN KALİTE BREZİLYADAN GELEN KALİTE Inovasyon Çift Katmanlı Ürünler Penye Makinesi Koparma Silindirleri İçin Cot PL-572/Soft Dış: 72 shore A (Kırmızı) / İç: 50 shore A (Siyah) Cot PL-975/Soft Dış: 75 shore A (Açık

Detaylı

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ TERMODİNAMİK İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Çevre Dostu Enerji Tasarruflu Akıllı

Detaylı

Kritik iklimlendirme uygulamaları için nem transmiteri

Kritik iklimlendirme uygulamaları için nem transmiteri 6651_TR 3/26/12 3:14 PM Page 1 ÖZELLİKLER ; havalandırma ve farklı uygulamalar için, 660x prob alternatifleri ile basit transmiterlere göre daha sorunsuz, stabil, doğru ölçümlerin yapılabilmesine olanak

Detaylı

Huvitz Otomatik Fokometre

Huvitz Otomatik Fokometre Huvitz Otomatik Fokometre HLM-9000 Yeni Bir Bakış, Yeni Bir Başlangıç. Huvitz HLM-9000 Geleceğe yön veren teknolojiyi bugünden sizlere sunuyor. Hartman sensör teknolojisi, Ergonomik tasarım, Işığın gücünü

Detaylı

ANA ÜRÜNLERİMİZ 2012

ANA ÜRÜNLERİMİZ 2012 LEADING IN WELDING SAFETY CEPRO, kaynak yapılan çalışma alanları çevresinde kullanılan koruma sistemler için dünyanın önde gelen tedarikçisi konumundadır. CEPRO tarafından sağlanan ürünler en yüksek Avrupa

Detaylı

Online teknik sayfa. FX3-XTDI80002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System GÜVENLIK KONTROLÖRÜ / GÜVENLIK SISTEMLERI

Online teknik sayfa. FX3-XTDI80002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System GÜVENLIK KONTROLÖRÜ / GÜVENLIK SISTEMLERI Online teknik sayfa FX3-XTDI80002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Modül Konfigürasyon metodu Emniyet tekniği parametreleri Sipariş

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

LBP7200Cdn. Özellikler

LBP7200Cdn. Özellikler Canon i-sensys LBP7200Cdn Lazer Yazıcılar Bu ağa hazır, kompakt, renkli lazer yazıcı, üretken otomatik çift taraflı baskı ve enerji verimliliğiyle hızlı, profesyonel renkli baskılara ihtiyacı olan küçük

Detaylı

OTS Coldenhove Papier ile birlikte.

OTS Coldenhove Papier ile birlikte. OTS Coldenhove Papier ile birlikte. Coldenhove Papier in sizin ve işletmeniz için neler yapabileceğini kendi gözlerinizle görün. 1 Coldenhove Papier Hakkında Coldenhove Papier; Dijital Transfer Baskı

Detaylı

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri.

Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Yeni Nesil Mobil Lift Sistemleri. Liko Viking Mobil Liftleri Enhancing Outcomes for Patients and Their Caregivers. Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Taşıma ve Kaldırmada Çözüm Ortağınız. Benzersiz

Detaylı

SELECTION OF THE OPTIMUM CLEANING TECHNOLOGY

SELECTION OF THE OPTIMUM CLEANING TECHNOLOGY CLEANING AND SURFACE PROCESSING SELECTION OF THE OPTIMUM CLEANING TECHNOLOGY Ümit Tekeli, Global Area Sales Turkey Forum: Surfaces in the metalworking industry, Istanbul, February 2016 www.durr.com DÜRR

Detaylı

Programat P310. Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Kullanıcı dostu fırın

Programat P310. Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Kullanıcı dostu fırın Programat P310 Kullanıcı dostu fırın Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Şimdiye kadar üretilen en ekonomik Programat Kanıtlanmış Ivoclar Vivadent in pişirme ve pres fırınlarının temeli

Detaylı

ARIOLI GROUP PERFECTION IN SCREENPRINTING YENİLİKCİ KALİTELİ GÜVENİLİR

ARIOLI GROUP PERFECTION IN SCREENPRINTING YENİLİKCİ KALİTELİ GÜVENİLİR Mpower your business YENİLİKCİ KALİTELİ GÜVENİLİR fihrist SA-Evo 4-5 X-Type Plus 6-7 S-Type Xtreme 8-9 Synchroprint 5000 10-11 iq-oval 12-13 Single Print Stations 14-15 Tüm MHM ekipmanları Avusturya da

Detaylı

Online teknik sayfa. FX3-XTIO84002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System GÜVENLIK KONTROLÖRÜ / GÜVENLIK SISTEMLERI

Online teknik sayfa. FX3-XTIO84002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System GÜVENLIK KONTROLÖRÜ / GÜVENLIK SISTEMLERI Online teknik sayfa FX3-XTIO84002 Flexi Soft / Safe EFI-pro System A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Modül Konfigürasyon metodu Emniyet tekniği parametreleri Sipariş

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

Industrial Solutions. Manual Toz Boya Sistemleri. wagner yeni x modeli. Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım

Industrial Solutions. Manual Toz Boya Sistemleri. wagner yeni x modeli. Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım Industrial Solutions Manual Toz Boya Sistemleri wagner yeni x modeli Verimli ve Ekonomik Esnek ve Kullanıcı Dostu Ergonomik Tasarım WAGNER manual gun 1 Wagner'in Yeni Model Manual Toz Boya Tabancası Mükemmel

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler OTOMATiK VE MANUEL BOYA TABANCALARI Yaş boya Emaye

Detaylı

GXT3200 : YAĞSIZ KAFA TEKNOLOJİSİ : Transportlu Emniyet Dikiş Serisi GXT5200 : YAĞSIZ KAFA TEKNOLOJİSİ : Transportlu Overlok Dikiş Serisi

GXT3200 : YAĞSIZ KAFA TEKNOLOJİSİ : Transportlu Emniyet Dikiş Serisi GXT5200 : YAĞSIZ KAFA TEKNOLOJİSİ : Transportlu Overlok Dikiş Serisi GXT300 : YAĞSIZ KAFA TEKNOLOJİSİ : Transportlu Emniyet Dikiş Serisi GXT00 : YAĞSIZ KAFA TEKNOLOJİSİ : Transportlu Overlok Dikiş Serisi Yağsız Kafa Teknolojisinin Üst Transportlu Overloğa Adapte Edildiği

Detaylı

Fotoğrafcılık sektörü baş döndürücü bir gelişmeyle hızla büyümektedir. Sizlerde bu kulvarda yerinizi DMC 2030 ile alabilirsiniz. DMC 2030 ideal bir

Fotoğrafcılık sektörü baş döndürücü bir gelişmeyle hızla büyümektedir. Sizlerde bu kulvarda yerinizi DMC 2030 ile alabilirsiniz. DMC 2030 ideal bir Fotoğrafcılık sektörü baş döndürücü bir gelişmeyle hızla büyümektedir. Sizlerde bu kulvarda yerinizi DMC 2030 ile alabilirsiniz. DMC 2030 ideal bir foto-lâboratuar çalıştırmak için tasarlanmıştır Güzel

Detaylı

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com

EcoCCore. Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut. www.durr.com EcoCCore Solvent Bazlı Temİzlİkte Yenİ Boyut www.durr.com Temİzleme Prosesİne Değer Değer Katar Katar Parça yüzey kalitesine artan taleplerden dolayı, endüstriyel temizlik yöntemlerinin gittikçe karmaşıklaşan

Detaylı

Tepsi yıkama makinesi TW1

Tepsi yıkama makinesi TW1 Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı ve giyotin tip

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Temiz hava ile enerji geri kazanımı!

Temiz hava ile enerji geri kazanımı! Temiz hava ile enerji geri kazanımı! KBA-CleanAir Modern Hava Temizleme Teknolojileri Surface Treatment EURASIA İstanbul, 11 14 Şubat 2016 www.kba-cleanair.de KBA-MetalPrint Konum KBA-MetalPrint: Ürün

Detaylı

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi

LEVELUPS. 96% Yüksek Verim 3 UPS. SERİSİ kva FAZ kva ONLINE UPS 3:3 3:1 FAZ VFI TYPE. Yeni Nesil 3 Level Teknolojisi LEVELUPS SERİSİ VERİ MERKEZİ MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM ACİL DURUM Three LEVEL UPS 96% Yüksek Verim VFI TYPE PF= 0.9 Service UPS ONLINE TOWER GÜÇ FAKTÖRÜ SERVİS ÖZELLİKLER Gerçek Level Doğrultucu ve Evirici

Detaylı

AX Taşlama/Fırçalama Makineleri. Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler

AX Taşlama/Fırçalama Makineleri. Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler AX Taşlama/Fırçalama Makineleri Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler Çözümlerimiz Yeni IMEAS AX makinaları, rulolar, plakalar ve platinler gibi yassı metallerin parlatılmasında en son teknolojiyi

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018 YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI I / 2018 E 7048 FLANŞLI GÖMME SİLİNDİR Gömme silindiri ile birlikte en küçük montaj boşlukları mümkün oldu. Dört civatası ile birlikte montaj çok kolay. HIDROLIK Kompakt dizayn

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar Kaliteyi Seviyoruz Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar OEM ve taşıt temizliği için özel, Endüstriyel, yatçılık ve hava-uzay alanlarında Doğrudan üreticisinden profesyonel kalite: Yetkin ve

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü 5S Standartları talimatlarının hazırlanmasından, tüm üniteler talimatın uygulamasından sorumludur.

İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü 5S Standartları talimatlarının hazırlanmasından, tüm üniteler talimatın uygulamasından sorumludur. Sayfa No 1/6 1.0 Amaç Bu talimat ile İş güvenliği, çevre, verimlilik, makine performansı ile çalışanların katılım ve motivasyonunu artırarak düzen ve disiplini sağlamak amacıyla kurulan 5S sistematiğinde;

Detaylı

En üst düzey verimlilik

En üst düzey verimlilik En üst düzey verimlilik Yüksek kaliteli ısı pompaları EcoTouch COP 5,1 değerine kadar EcoTouch yeni bir boyut getiriyor Performans ve tasarım En temiz ve en ekonomik enerji kaynağı olan ısı yeraltında,

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

Online teknik sayfa. FX3-XTIO84002 Flexi Soft GÜVENLIK KONTROLÖRÜ

Online teknik sayfa. FX3-XTIO84002 Flexi Soft GÜVENLIK KONTROLÖRÜ Online teknik sayfa FX3-XTIO84002 Flexi Soft A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Ayrıntılı teknik bilgiler Özellikler Modül Konfigürasyon metodu Mekanik veriler Boyutlar ( G x Y x D) Sipariş bilgileri

Detaylı

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 DR-9080C Yüksek Hızlı Tarayıcı Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 / DR-9080C Ultra verimli, yüksek kapasiteli tarayıcı Canon'un yeni seri başı yüksek kapasiteli

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453

( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 . HANAFI ( ) SHAFI ( ) GİMDES CERT NO : 1495-453 Company Profile Firmamız 2002 yılında Zeyko Tarım Gıda Sanayi İthalat ve İhracat Ltd. Şti. olarak kuruldu. Yaklaşık 19-20 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Yeni Practum. Doğru Tartımı Başlatın.

Yeni Practum. Doğru Tartımı Başlatın. Yeni Practum. Doğru Tartımı Başlatın. Yeni Practum. Doğru Tartımı Başlatın. 3 Paranızın karşılığını tam olarak alın. Hem de hassasiyet ve güvenilirlikten ödün vermeden! Tutarlı tartım sonuçları ve mükemmel

Detaylı