FBF ITALIA YENİ BUFFALO SERİSİ Nİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FBF ITALIA YENİ BUFFALO SERİSİ Nİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR"

Transkript

1 FBF ITALIA YENİ BUFFALO SERİSİ Nİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR

2 TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR YENİ MODEL BOFFALO tipinde kullanılan KRANK Teknolojisi Dünyada hiçbir Homojenizatör üreticisinde bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde Homojenizatörün mekanik ömrü 2 kat artırılmış, bakım masrafı minimuma indirilmiş, çalışma performansı max. artmış, ses seviyesi minimuma indirilmiştir. Motordan krank miline (çift redüksiyon hızlı şanzıman ara mili.) İki kauçuk kemer, 4 dişli çark, avantajları: Çekme azalır, krank mili, şanzıman ara mili ve motora binen gerilme azalır. Bakıma fazla gerek yoktur, çünkü yıpranma ve aşınma az olur. Düzgün bir çalışma vardır ve ayarlarda oynama ve bozulma olmaz. Daha az bir alan kaplar. Bu sayede çok uzun ömürlü yapı sağlanmıştır. Rakipler yüksek maliyet nedeni ile bu aktarım tipini kullanmaz. FBF de biri motorda, diğeri direk krank milinde olmak üzere 2 dişli çark vardır. Motordan krank miline hızın azaltılma işlemi, motordaki ufak, krank milindeki büyük dişli çarkı ile sağlanır, haliyle krank miline yapılan büyük germe fazla olur ve kemerle motor dişlisi arasındaki dişlerde sürtünme yüzeyi çok az olur. Diğerleri ise bu transmisyon için trapezoid kemer kullanırlar, bu da sürekli bakım ister ve kısa sürede aşınır. BUFFALO da Kullanılan elektrik motoru ABB SIEMENS ( Dünya da bilinen en iyi motor üreticileridir ) marka olup, 3 fazlı, 4 kutuplu, AC standart elektrik motorudur. Bu motor Dünyanın her yerinde kolayca bulunur. Diğer firmaların pek çoğunda homojenizatör pompa gövdesinde hız redüktörü olmadığı için zorunlu olarak 6 kutuplu 900 rpm. motor kullanılır. Bu motorlar standart dışı motor olduğu için, bozulma durumlarında, kısa süre içinde temini çok zordur. FBF konusunda Dünya lideri olup, ARGE bölümü çok gelişmiştir. Sistemlerindeki homojenizasyon valfi plate tip olup, homojenizasyon başlığı aşınma değeri minimum olan Tungsten Carbite ten yapılmıştır. Diğer firmalar genelde Stellite kullanır, ömrü çok azdır. Makinelerin kumanda panosu Makine gövdesi içine yerleştirilmiş olup kullanıcı için büyük avantaj sağlamaktadır. Elektrik panosundaki tüm komponentler, Siemens, Finder, Legrand dır. Basınç ayarı, pnomatik ve hidrolik bileşimlidir. ( Hidrolik pompalı değildir ) Homojenizatörün basıncı bir defa set edilmez, On/Of butonu ile devreye alınır. Sisteme yönelik tüm uyarı sinyalleri panoda toplanmıştır. Pompa gövdesine entegre edilmiş dişli kutusu. Multi Block tipi kompresyon kafası. Kırılma ve çatlaklara karşı 5 yıl garantilidir. Pompalama pistonları aşınmalara karşı özel kaplamalıdır ve çift kılavuzludur.

3 Yarı küresel tip yeni valfler ve çiftli dönebilen oturma valfleri. Kayış sistemi gerginliği otomatik olarak ayarlayan sistem. Su tüketimini önemli derecede azaltan çift istasyonlu su sistemi. Kolay bakım için özel olarak tasarlanmış, Kompresyon kafası ve homojenizasyon valfi Kompresyon kafası yüksek kaliteli yekpare blok paslanmaz çelikten ( Böhler / Avusturya )imal edilmiştir çatlama ve kırılmalara karşı 5 yıl garantilidir. Her bir valf grubu kompresyon kafasından ayrı olarak AISI 316 yekpare bir paslanmaz Çelik Bloğun içerisine yerleştirilmiştir. Pompalama pistonları yüzeyi aşınmaya dayanıklı özel kaplama ile kaplanmıştır ve çift yataklıdır. Valf grubu montajı değiştirilebilir valf oturaklarına ve yarı küresel valf kapakçıklarına sahiptir.buda geniş çeşitliliğe sahip ürünlerin işlenmesine izin vermektedir. Homojenizasyon valflerinin hareketli parçalarının yüksek stabilitesi ve hizalanması Sayesinde homojenizasyon valfleri enerjinin verimli kullanılmasını sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Özel hidrodinamik dizayn sayesinde titreşimsiz homojenizasyon sağlanmaktadır. Yüksek homojenizasyon kalitesi ve Homojenizasyon kalitesinin sürekliliği Arıza vermeyen yüksek makine kalitesi Yüksek makine ve parça ömrü Kolay bakım imkanı Sorunsuz makine operasyonu Proses koşullarından etkilenmeyen makine tasarımı

4 Hareket aktarımı Pompa gövdesi yüksek kaliteli,aşınmaya dayanıklı çift duvarlı dökme demirden yapılmıştır, böylece ağır yükleri karşılayabilir ve titreşimleri yok eder. Dişli kutusu Pompa gövdesine monte edilmiştir. Krank şaft özel üretim olup (ısıl işlem görmüş ve ultrason ile çatlaklara karşı kontrol edilmiştir) krank pinleri de bronz yataklama ile beraber 5 adet sağlam radyal rulman ile desteklenmektedir. Özel yağ seviye sensörlü basınç altında çalışan yağlama sistemi. Katı parçaları toplayan ince yağ filtresi ve pompa gövdesi ve dişli kutusu için tek bir yağlama sistemi. Yüksek yağ sıcaklığını bildiren alarm. V kayışlı hareket aktarım organı otomatik gerginlik ayarlıdır. Transmisyon (Aktarma) Homojenizatörlerin en önemli bölümlerinden biridir. FBF de özel (pozitif) transmisyon kullanılır yılında seri üretimine geçilen YENİ MODEL BOFFALO tipinde kullanılan KRANK Teknolojisi Dünyada hiçbir Homojenizatör üreticisinde bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde Homojenizatörün mekanik ömrü 2 kat artırılmış, bakım masrafı minimuma indirilmiş, çalışma performansı max. artmış, ses seviyesi minimuma indirilmiştir. Motordan krank miline (çift redüksiyon hızlı şanzıman ara mili.) İki kauçuk kemer, 4 dişli çark, avantajları: Çekme azalır, krank mili, şanzıman ara mili ve motora binen gerilme azalır. Bakıma fazla gerek yoktur, çünkü yıpranma ve aşınma az olur. Düzgün bir çalışma vardır ve ayarlarda oynama ve bozulma olmaz. Daha az bir alan kaplar. Çok uzun ömürlü yapı sağlanmıştır. Rakipler fiyatı düşük tutmak için bu aktarım tipini kullanmaz. Makinelerinde biri motorda, diğeri direk krank milinde olmak üzere 2 dişli çark vardır. Motordan krank miline hızın azaltılma işlemi, motordaki ufak, krank milindeki büyük dişli çarkı ile sağlanır, haliyle krank miline yapılan büyük germe fazla olur ve kemerle motor dişlisi arasındaki dişlerde sürtünme yüzeyi çok az olur. Sonra bu transmisyon için trapezoid kemer kullanırlar, bu da sürekli bakım ister. (germek, temizlemek); aşınınca da değiştirmek gerekir.

5 Diğer tipteki transmisyonlardan FBF deki farklı olan nokta ana motordur. Çift hız redüksiyonlu (motor-şanzıman ara mili, şanzıman ara mili-krank mili yani 4 dişli çark-2 kemer), Standart elektrik motorlu kullanılmaktadır. 2 kutuplu motor (1400 rpm), dünyanın her yerinde bulunabilen standart bir elektrik motor tipidir (olası acil durumlarda). Rakiplerin pompa gövdesinde FBF de olduğu gibi hız redüksiyon olmadığı için, 6 kutupla (900 rpm) elektrik motoru kullanmak zorundadır. Bu da standart bir motor olmadığı için, bozulma durumlarında,kısa süre içinde bunun temini çok zordur. Süt ve benzeri maddelerin işlendiği bir fabrikada bu ürünlerin beklemeden dolayı çabuk bozulmasından dolayı,düşünülmesi gereken büyük bir sorundur. Dünyanın bir çok proses makinesi üreten firması kendi markası altında FBF e fason homojenizatör yaptırırlar ( Bazıları TETRA PAK- Hoyer, Stork, REDA, Rosicatelli gibi ) FBF de Kullanılan Malzemeler ve farklılıkları FBF homojenizatörlerinde kullanılan maddeler üzerinde birçok teknik araştırma yapılmıştır ve çok yüksek standart tutturulmuştur. Örnek olarak, homojenizasyon kafaları Tungsten Carbid den mamuldür bu da diğer parçaların uzun ömürlü olmasını sağlar. Diğer firmalar genellikle stellite kullanmaktadırlar fiyatı ucuz ve ömrü kısadır. Diğer firmalar birçok üründe ısıl işlem yapmadan basit AISI malzeme kullanırlar. FBF homojenizatörleri üretime hazır vaziyette satılır. Fiyat bütün makine içindir.diğer firmalar opsiyon adı altında bir çok şeyi ekstra talep ederler. Ayrıca sık olan yedek parça ihtiyaçları ve bunların yüksek fiyatlı olması müşterilerin göz ardı etmemesi gereken bir konudur. FBF de yedek parça fiyatları çok daha ucuz ve temini en geç üç gün içinde sağlanmaktadır. Sistemde 4 dişli çark kullanılır. Avantajları ; Çekme azalır, krank mili, şanzıman ara mili ve motora binen gerilme azalır. Bakıma gerek yoktur, aşınma ve yıpranma minimumdur. Efektif bir çalışma vardır, ayarda oynama ve bozulma olmaz. Daha az alan kaplar. Diğer firmalarda 2 dişli çark kullanılır, motordan krank miline hızın azaltma işlemi, motordaki ufak, krank milinde büyük çark kullanılır. Haliyle gerilme maksimum olur, kayışla motor dişlisi arasındaki sürtünme az olur. Diğer firmalardan birçoğu transmisyonda Trapezoid kemer kullanır bu nedenle sürekli bakım gerektirir ve aşınma çok olur. Kullanılan elektrik motoru ABB SIEMENS (Dünya da bilinen en iyi motor üreticileridir ) marka olup, standart 2 kutuplu 1400 devirdir. Bu motor Dünyanın her yerinde kolayca bulunur. Diğer firmaların pek çoğunda homojenizatör pompa gövdesinde hız redüktörü olmadığı için zorunlu olarak 6 kutuplu 900 rpm motor kullanılır. Bu motorlar standart dışı motor lar olup piyasada bulunması zordur, süt işlemesinde motorun standart olmaması büyük bir handikaptır.

6 FBF konusunda Dünya lideri olup, ARGE bölümü çok gelişmiştir. Sistemlerindeki homojenizasyon valfi plate tip olup, homojenizasyon başlığı aşınma değeri minimum olan Tungsten Carbite ten yapılmıştır. Diğer firmalar genelde Stellite kullanır, ömrü çok azdır. Makinaların kumanda panosu sisteme aplike edilmiş olup bu da kullanımda çok büyük avantaj sağlamaktadır. Basınç ayarı pnomatik ve hidrolik bileşimlidir. ( Hidrolik pompalı değildir ) Homojenizatörün basıncı bir defa set edilmez, On/Of butonu ile devreye alınır. Sisteme yönelik tüm uyarı sinyalleri panoda toplanmıştır. İkinci kademe homojenizasyon valfi. Dijital basınç dönüştürücüsü. Opsiyonlar : Elektrik kontrolleri; Sabit kapasiteli : Makinenin içerisinde bulunan bir elektrik dolabı ile sağlanır. Değişken kapasite( Variable ) : Ayrı bir paslanmaz çelik dolap vardır ve Makineden ayrı olarak verilir. Sterilizasyon bariyerli Aseptik versiyon. Ürün giriş ve/veya çıkışında üründeki basınç dalgalarını sönümleyici basınç amortisörleri. Ürün giriş basıncının belli bir değerin altına düşmesi durumunda otomatik olarak homojenizasyon basıncını kesen anahtarlı giriş basıncı manometresi. Otomatik homojenizasyon basıncı kontrolü. Servis Kiti Makine ile beraber sağlanan avadanlıklar ve yedek parçalar. Bütün contalar, valfler için yaya seti, komple güvenlik valfi seti. Makine parçalarının sökülmesi için gerekli bütün aletler. Pompa gövdesi ve dişli kutusu için yağlama yağı Çalıştırma ve bakım kitabı ( iki adet CD-ROM)

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18

* Sağ el 1/8 1/4 -19 -28 -19 1/8 3/8 1/4. Nominal Boru Boyutu - Inch Başına Diş - 27 - 18 - 18 El Paftaları Kat. Model Açıklama Kalıplar Ağırlık Fiyat 13083 11-R - 1 El Paftası (Set Halinde) BSPT 13,3 365 13088 11-R - 2 El Paftası (Set Halinde) BSPT 17,5 630 37777 Sap ve Cırcır - 2.4 115 Ağır Tip

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

010 SİSTEMİ. TEKNOSİSTEM MÜHENDİSLİK - Gazcılar Cad. Anafarta Sok. No:1/A BURSA, Tel:(224)272 37 34 Faks:272 40 19

010 SİSTEMİ. TEKNOSİSTEM MÜHENDİSLİK - Gazcılar Cad. Anafarta Sok. No:1/A BURSA, Tel:(224)272 37 34 Faks:272 40 19 010 SİSTEMİ 1 VOLUMETRİK DAĞITICILAR US ve USM Serisi volumetrik yağlama blokları endirek yağlama için tasarlanmıştır. Pompa basıncının düşmesinden sonra yağlama bloklarına gönderilen yağ yaylar vasıtasıyla

Detaylı

DDV SERİSİ. SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ

DDV SERİSİ.  SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ DDV SERİSİ www.haus.com.tr SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ HAUS ZEYTİNYAĞI DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı DDV dekantörleri zeytin sıkma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü...

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... 2 Neden Ekosan Kompresör 3 Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, Türkiye

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Otomatik Şanzımanlar

Otomatik Şanzımanlar Otomatik Şanzımanlar Taşıtın hızına, gaz kelebeği pozisyonuna, yol ve yük şartlarına bağlı olarak viteslerin otomatik olarak değişmelerine imkan veren bir sistemdir. Hız ve tork ihtiyacına göre gerekli

Detaylı

LUPAMAT YAĞSIZ 40 BAR PET KOMPRESÖRÜ

LUPAMAT YAĞSIZ 40 BAR PET KOMPRESÖRÜ LUPAMAT YAĞSIZ 40 BAR PET KOMPRESÖRÜ LUPAMAT KOMPRESÖRÜN YENİ ÜRÜNÜ Our New Product PET Comperssor YAĞSIZ YÜKSEK BASINÇ PET KOMPRESÖRÜ LUPAMAT YAĞSIZ YÜKSEK BASINÇ PET KOMPRESÖRÜ HANGİ SEKTÖRLERDE KULLANILABİLİR

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

TH CDLF. TH -1 x CDLF 4 / 10 PASLANMAZ HİDROFORLAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Malzeme Bilgisi

TH CDLF. TH -1 x CDLF 4 / 10 PASLANMAZ HİDROFORLAR. Basılabilen Sıvılar. Teknik Bilgiler. Tasarım Özellikleri. Malzeme Bilgisi T CDLF PSLNMZ İDROFORLR Basılabilen Sıvılar Yüksek basınçlı, sessiz çalışan, kompakt ve düşük güç sarfiyatlıdır. Sıvıyla temas eden tüm yüzeyleri paslanmaz çelik olan lnline (düz boruya takılabilir) tip

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Helix V H/m 280 240 200 Wilo-Helix V 2.. - V 52.. 50 Hz 160 120 80 40 Helix V 2.. Helix V 4.. Helix V 6.. Helix V 10.. Helix V 16.. Helix V 22.. Helix V 36.. Helix V 52..

Detaylı

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Valf bloğu

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Valf bloğu ΣΕΛΙ Α 4.1 - - 1-4. VALF BLOĞU 4.1 Genel Asansör kabinin istenilen hareketleri gerçekleştirmesi için gerekli tüm parçaları bulunduran yekpare bir bloktur. Kısaca : Pompanın normal çalışma basıncını çok

Detaylı

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 Küresel Türk Markası Memnuniyet Üretiyoruz Vidalı Hava Kompresörleri Düşük Ses Seviyesi Tamsan, vidalı kompresörlerinin tasarımını yaparken, dikkate aldığı

Detaylı

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010

HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME NELERİ 2010 HUSQVARNA YOL VE ASFALT KESME MAKİNELER NELERİ 2010 Patentli Elektronik Takip Sistemi kesim yaparken sviçe bir dokunuşta, operatörüne her zaman doğru ayarlama ve ölçme izini verir. Patentli Güç Aktarım

Detaylı

Hidrostatik Güç İletimi. Vedat Temiz

Hidrostatik Güç İletimi. Vedat Temiz Hidrostatik Güç İletimi Vedat Temiz Tanım Hidrolik pompa ve motor kullanarak bir sıvı yardımıyla gücün aktarılmasıdır. Hidrolik Pompa: Pompa milinin her turunda (dönmesinde) sabit bir miktar sıvı hareketi

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

KSB Yangın Setleri VdS

KSB Yangın Setleri VdS KSB Yangın Setleri VdS Alman VdS Onayı Almanya da yaklaşık 50 yıldır kullanılan yangın standardıdır VdS Kurumu; Alman Sigortacılar Birliği olup; yangın standartlarını belirler, malzeme onaylarını ve testlerini

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ

Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ Woerner Yetkili Türkiye Distribütörü MERKEZİ YAĞLAMA SİSTEMLERİ POMPALAR Merkezi otomatik yağlama sistemi, makinenin çalışmaya, başlamasından itibaren ilk yağlamayı yaparak devreye girer ve belirlediginiz

Detaylı

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010

HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 HUSQVARNA DUVAR TESTERELERİ 2010 Kapı açma. Pencere açma. Havalandırma boşluğu açma. Merdiven kesme. Eğimli kesme. Duvara sıfır kesme. Simetrik yolu sayesinde rayın her iki yönünde kesim yapmak mümkündür.

Detaylı

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Multivert MVI

Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Multivert MVI Ürün serisi tanımlaması: Wilo-Multivert MVI H/m 240 220 200 180 160 140 120 100 80 60 40 20 4.. 8.. 1 2 16.. 16..-6 32.. 52.. Wilo-Multivert MVI 50 Hz = EU, + =Non EU 70.. 95.. 0 0 20 40 60 80 100 120Q/m³/h

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

POZİTİF DEPLASMANLI (ROOTS TİPİ) BLOWER

POZİTİF DEPLASMANLI (ROOTS TİPİ) BLOWER POZİTİF DEPLASMANLI (ROOTS TİPİ) BLOWER POZİTİF DEPLASMANLI BLOWERLER Roots blower diye de bilinen pozitif deplasmanlı blowerler, pek çok endüstriyel proseste ve atıksu arıtma tesislerinde yaygın olarak

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

ATEX. Radyal. RCEY Serisi Dahili Motorlu Radyal Yatay Atışlı Exproof Çatı Tipi Fan. Fan Gövde Yapısı. Hava Akış Yönü.

ATEX. Radyal. RCEY Serisi Dahili Motorlu Radyal Yatay Atışlı Exproof Çatı Tipi Fan. Fan Gövde Yapısı. Hava Akış Yönü. ENDÜSTRİYEL RADYAL FAN RCEY Serisi Dahili Motorlu Radyal Yatay Atışlı Exproof Çatı Tipi Fan EXPROOF ATEX Kodlama Anahtarı Genel Çatılarda ve dış mahalde kullanılmak üzere tasarlanmış çok yönlü vantilatörlerdir.

Detaylı

PROGRESİV(KADEMELİ) SİSTEMLER

PROGRESİV(KADEMELİ) SİSTEMLER PROGRESİV(KADEMELİ) SİSTEMLER PROGRESİV(KADEMELİ) SİSTEMLER Progresiv bir sistem çalışmaya başladığı zaman blok içerisinde bulunan pistonlar sırayla hareket etmeye başlar ve birbirlerini sırayla tahrik

Detaylı

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ Servo Hidrolik Üniversal Yatay Çekme Test Sistemleri Servo Hidrolik Yatay Çekme Statik Test Sistemleri; çekme testlerinin uygulanmasında kullanılan makinalardan

Detaylı

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar VDI 2035 e uygun ısıtma suyu, sıcak ve soğuk kullanma suyu, soğutma/kondens suyu, su/glikol karışımları ile kullanıma uygun, sızdırmazlığı standart

Detaylı

Endüstriyel Yatık Tip Redüktör Seçim Kriterleri

Endüstriyel Yatık Tip Redüktör Seçim Kriterleri Endüstriyel Yatık Tip Redüktör Seçim Kriterleri Gelişen imalat teknolojileri ile birlikte birim hacimde daha yüksek tork değerlerine sahip redüktörihtiyacı kullanıcıların en önemli beklentilerinden biri

Detaylı

Atıksu & Drenaj Pompaları

Atıksu & Drenaj Pompaları Atıksu & renaj Pompaları AZ İRLİ SULAR İÇIN ALGIÇ RENAJ POMPALARI PARTIÜL İÇEREN ATI SULAR İÇIN ÖÜM GÖVELİ ALGIÇ RENAJ POMPALARI ETN T & Serisi ETN Serisi onutsal kullanımlar için uygun, temiz veya az

Detaylı

Neden kheell Kompresör

Neden kheell Kompresör Neden kheell Kompresör Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, yeni markanız Kheell ile Türkiye pazarında

Detaylı

Endüstriyel Otomasyon

Endüstriyel Otomasyon Endüstriyel Otomasyon Endüstriyel otomasyon çok geniş kapsamlı bir konu olmakla birlikte temel olarak makinaların ve proseslerin otomatik kontrolü olarak tanımlanabilir. PLC, HMI paneller ve scada kullanılarak

Detaylı

CNC DİVİZÖR KATALOĞU.

CNC DİVİZÖR KATALOĞU. CNC DİVİZÖR KATALOĞU www.yildiriakina.net 2017 serisi Yeni Tasarım CNC Divizör GXA - S Süper Pnomatik (Pnomatik Frenli) tabla çapı yeni tasarım dikey ve yatay bağlantı sonsuz dişli aktarma süper pnomatik

Detaylı

50 Hz. DOC - DIWA - DOMO DOMO GRI - DN - DL Serisi ELEKTRİKLİ DRENAJ VE PİS SU POMPALARI

50 Hz. DOC - DIWA - DOMO DOMO GRI - DN - DL Serisi ELEKTRİKLİ DRENAJ VE PİS SU POMPALARI 50 Hz DOC - DIWA - DOMO DOMO GRI - DN - DL Serisi ELEKTRİKLİ DRENAJ VE PİS SU POMPALARI Kod 191004441 Rev.A Baskı 12/2009 Temiz ve az kirli su için Dalgıç tipi Elektrikli Pompalar DIWA Serisi Temiz ve

Detaylı

SÜT SEPARATÖRLERİ. haus.com.tr SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ

SÜT SEPARATÖRLERİ. haus.com.tr SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ SÜT SEPARATÖRLERİ haus.com.tr SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ SANTRİFÜJ TEKNOLOJİLERİ MAKİNENİN ÇALIŞMA PRENSİBİ kullanılmaktadır. MAKİNENİN GÖREVİ KREMA AYIRMA MAXCREAM separatör, sütün kremasından ayrıştırılması

Detaylı

haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ

haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ SEKTÖRDE YENİ STANDARTLARI HAUS DEKANTÖRLERİ BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesislerinde kullanılmak

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler LÖBRO Aks Körük takımları LÖBRO Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine

Detaylı

NETZSCH Pumps & Systems - Solutions you can trust NETZSCH NEMO SERİSİ MONOPOMPALAR

NETZSCH Pumps & Systems - Solutions you can trust NETZSCH NEMO SERİSİ MONOPOMPALAR NETZSCH NEMO SERİSİ MONOPOMPALAR NETZSCH Pumps & Systems Hakkında NETZSCH Pumps & Systems 1873 yılında Thomas ve Christian Netzsch tarafından Selb/Almanya da kurulmuştur. Günümüzde gelinen noktada 1900

Detaylı

Yatak, keçe, rulman, maşon, tesbit bileziği alınıp montaj esnasında birleş rilir. Birleş rilmiş montaja hazır sistem

Yatak, keçe, rulman, maşon, tesbit bileziği alınıp montaj esnasında birleş rilir. Birleş rilmiş montaja hazır sistem Birleş rilmiş montaja hazır sistem Yatak, keçe, rulman, maşon, tesbit bileziği alınıp montaj esnasında birleş rilir. Dış ortamdaki kirle cilere kapalı montaj imkanı sağlar. Montaj esnasında bir araya ge

Detaylı

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans Geniş Satış Sonrası Ağı Düşük İşletme Maliyeti Güçlü Performans Kolay ve Güvenli Kullanım Rahat ve Ergonomik Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100 Dünyaca Tanınmış Bir Marka... ~ Tayvan

Detaylı

MONTAJ, DEMONTAJ ve BAKIM ÜRÜNLERİ

MONTAJ, DEMONTAJ ve BAKIM ÜRÜNLERİ MONTAJ, DEMONTAJ ve BAKIM ÜRÜNLERİ Kestirimci Bakım Nedir? Kestirimci bakımın anlamı çok net bir ifadeyle, bazı hasar türlerinin, tam olarak arıza pozisyonuna gelmeden önce, bir takım özel yöntemlerle,

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON)

BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON) BH SERİSİ HIZLI PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİ (150-500 TON) 1 BH Serisi Std Hızlı Plastik Enjeksiyon Makinesinin tasarım ve geliştirmesi BORCHE firması tarafından yapılmış olup, PATENT hakları ile korunmaktadır.

Detaylı

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri NFPA 0 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN Serisi ETNA Yangın Pompa Sistemleri Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 5 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış

Detaylı

2015 YILI PNÖMATİK SONDAJ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

2015 YILI PNÖMATİK SONDAJ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2015 YILI PNÖMATİK SONDAJ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 AMAÇ TTK yer altı taş kömürü ocaklarında üretim ve hazırlık aşamalarında sürülen taban yollarından, desandre ve başyukarılardan gaz/kömür degajlarının

Detaylı

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR

HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR HİDROLİK EĞİTİM SETİ TEMEL DONANIMLAR www.ogenmakina.com Ogen-2010 1.HİDROLİK EĞİTİM SETİ EKİPMANLARI eğitim seti, eğitim masası, sunum seti, hidrolik güç ünitesi ve kontrol ünitesi üzere dört ana kısımdan

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI MERKEZİ CHILLER ÜNİTESİ. www.ayteksogutma.com

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI MERKEZİ CHILLER ÜNİTESİ. www.ayteksogutma.com AYTEK COOLING SYSTEMS -W SU SOĞUTMALI MERKEZİ CHILLER ÜNİTESİ www.ayteksogutma.com Master serisi merkezi soğutma üniteleri; tüm gaz hattı, hidrolik hattı ve elektrik tesisatı tamamlanmış, yerinde çalışmaya

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR

POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR POMPA MAKİNA SANAYİİ TİC. LTD. ŞTİ. POMPA, VANA VE BARAJ EKİPMANLARI PLUNGER VANALAR PLUNGER VANA POMPA MAKİNA SANAYİİ TİC. LTD. ŞTİ. PLUNGER VANA DN 150/2000 PN 10/ 16/ 25/ 40/ 64 AVANTAJLARI Giriş basıncı,

Detaylı

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Komple güvenirlik için sağlam motor Çalışma güvenliği için ileri teknoloji Çevre ile uyumlu, modern ve zarif tasarım Çok yönlülük Globe otomasyon sistemi,

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

Rieter yedek parça + servis

Rieter yedek parça + servis Rieter yedek parça + servis......................... Olağanüstü performans için........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Levent. Turna./ Roger. Eberhart............... 1 Rieter yedek

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün vermeden

Detaylı

1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir.

1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir. Welltec Kimdir? 1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir. 50 nin üzerindeki şirketler grubundan oluşan COSMOS Machinery nin plastik

Detaylı

Habix Kaplinler Habix Couplings

Habix Kaplinler Habix Couplings Habix Kaplinler Habix Couplings DESCH HABİX KAPLİNLER DESCH Habix kaplini, mekanik mühendislik alanında ve motor ile tahrik edilen makine arasında güvenilir bir şaft bağlantısının gerekli olduğu her yerde

Detaylı

SU TEKNOLOJİSİ. Hidroforlar

SU TEKNOLOJİSİ. Hidroforlar Hidroforlar E.SYBOX Serisi Elektronik Frekans Kontrollü Hidrofor Dikey Bağlantı Yatay Bağlantı E.sybox konut kullanımı için hidrofor alanında dünyanın en gelişmiş ergonomik sistemidir Minimum enerji tüketimi

Detaylı

TEMEL HİDROLİK BİLGİLER ŞEMSETTİN IŞIL

TEMEL HİDROLİK BİLGİLER ŞEMSETTİN IŞIL TEMEL HİDROLİK BİLGİLER ŞEMSETTİN IŞIL ROTA TEKNİK A.Ş. Basit bir hidrolik devre tasarımı Yandaki resimde basınç yükü karşılayacak seviyeye kadar yükselebilir. Silindir haraket yön kontrolü (yön valfi)

Detaylı

2014 Fiyat Listesi 1

2014 Fiyat Listesi 1 214 Fiyat Listesi 1 Sirkülasyon Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Serileri... 22 Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Performans Eğrileri... 26 Calio-Therm S, Rio-Eco Therm N, Rio-Therm N Serileri...

Detaylı

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP 32 250 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında) salyangoz gövde, DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1)

Detaylı

DIWH SERİSİ. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş.

DIWH SERİSİ. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. DIWH SERİSİ ELEKTRİKLİ ANİ SU ISITICILARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI ÜRÜN TANITIMI BOYUTLAR VE ÖZELLİKLER GENEL YAPI KAZAN ELEKTRİK KUMANDA PANOSU GÜÇ VE KONTROL SİSTEMİ

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. fiyat listeli ürün kataloğu

ÜRÜN KATALOĞU.   fiyat listeli ürün kataloğu 2017 ÜRÜN KATALOĞU www.teknopomp.com fiyat listeli ürün kataloğu HİDROFOR SİSTEMLERİ TURBO 40 - TURBO 80 MİNİ EV HİDROFORLARI > Pompalar periferik (türbin tip) çarklı olup 220 Volt 50 Hz elektrik motorlu

Detaylı

EKİM 09.0 REV. Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir. İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... 8 SMLSMSMHSLGMSLGHMSRMJET

Detaylı

ODTÜ KKK ANA YANGIN POMPA İSTASYONU PERİYODİK BAKIMI TEKNİK ŞARTNAME

ODTÜ KKK ANA YANGIN POMPA İSTASYONU PERİYODİK BAKIMI TEKNİK ŞARTNAME ODTÜ KKK ANA YANGIN POMPA İSTASYONU PERİYODİK BAKIMI TEKNİK ŞARTNAME KAPSAM: Bakımı yapılacak Yangın Pompaları 1 adet Elektrikli Joker Pompa, 1 Adet Dizel Yangın Pompasıdır. Söz konusu iş, 6 ayda 1 defa

Detaylı

MAKİNE ELEMANLARINA GİRİŞ

MAKİNE ELEMANLARINA GİRİŞ MAKİNE ELEMANLARINA GİRİŞ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MAKİNE ELEMANLARI-I DERS NOTU Makineler 2 / 30 Makineler: Enerjiyi bir formdan başka bir forma dönüştüren, Enerjiyi bir yerden başka bir yere ileten,

Detaylı

PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

SERVĐS BÜLTENĐ BĐLGĐ C

SERVĐS BÜLTENĐ BĐLGĐ C SERVĐS BÜLTENĐ BĐLGĐ C Eylül 2010 MODEL: SERĐSĐ TRAKTÖRLER KONU: ÖZEL TAKIMLAR AÇIKLAMA: Servis işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla üretilen ve kullanılması gerekli olan özel takımlar ekli listede verilmiştir.

Detaylı

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ MODEL TEL ÇAPI MM. ÇİVİ BOYU MM. KESİM ADEDİ DK. ÜRETİM 8 SAAT/KG GÜÇ KW AĞIRLIK KG. H 50 1.20 2. 70 20 60 450 300 550 3 850 H 100 2.40 4.40 60 100 350 480 1.100 7.5 1750

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

Die Maschine.

Die Maschine. Die Maschine HAKKIMIZDA FARYA BAUMASCHİNEN FABRİK GMBH firması 20 yıllık Almanya tecrübesi ile inşaat, yapı ve inşaat makineleri sektörlerinde kaliteli ve güvenli bir hizmet vermektedir. İnşaat makineleri

Detaylı

AGTOS-Yüksek- Performans-Türbinleri

AGTOS-Yüksek- Performans-Türbinleri AGTOS-Yüksek- Performans-Türbinleri Kumlama Tekniği Kullanılmış makineler Transport ve Konveyör Sistemleri Servis ve Yedek Parçalar AGTOS-Yüksek-Performans- Türbinleri nin Avantajları: Özel anahtarlar

Detaylı

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP 65 125 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda, DIN 2533 normuna uygun flanşlar, Traktör kuyruk mili ile tahrik, Mekanik salmastra uygulanabilirlik,

Detaylı

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP 65 5 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 455 normunda, DIN 533 normuna uygun flanşlar, Traktör kuyruk mili ile tahrik, Mekanik salmastra uygulanabilirlik, TS

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-EMU FA (standart versiyon)

Ürün serisi tanımı: Wilo-EMU FA (standart versiyon) Ürün serisi tanımı: Wilo-EMU (standart versiyon) Benzer resim Yapı türü Sabit ve taşınabilir ıslak kuruluma uygun, sürekli işletim için, soğutma sistemsiz atık su dalgıç motorlu pompa. Uygulama alanı Basma

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Buradaki ekipman yelpazesi 400 litre kapasiteli, AISI 304 paslanmaz çelik buzdolaplarından

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

Yüksek verimli ısıtma pompası. Rio-Eco N / Rio-Eco Z N. Tip Kitapçığı

Yüksek verimli ısıtma pompası. Rio-Eco N / Rio-Eco Z N. Tip Kitapçığı Yüksek verimli ısıtma pompası Rio-Eco N / Rio-Eco Z N Tip Kitapçığı Baskı Tip Kitapçığı Rio-Eco N / Rio-Eco Z N Tüm hakları saklıdır. Bu kitabın içeriği üreticinin izni olmadan dağıtılamaz, çoğaltılamaz,

Detaylı

RMF TANDEM 900 OFF-LINE FİLTRELERİ

RMF TANDEM 900 OFF-LINE FİLTRELERİ Değerli Kuruluşunuza uzun yıllar güvenle hizmet verecek olan ve filtrasyon teknolojisinde günümüzün en yüksek teknolojisine sahip RMF Filtre Sistemlerine ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür

Detaylı

AÇA Otomotiv. Ülkemizde Mevcut Motor ve Transmisyon Altyapısı. Askeri Kara Araçları Güç Sistemleri Çalıştayı 17 Haziran 2008 - SSM

AÇA Otomotiv. Ülkemizde Mevcut Motor ve Transmisyon Altyapısı. Askeri Kara Araçları Güç Sistemleri Çalıştayı 17 Haziran 2008 - SSM Ülkemizde Mevcut Motor ve Transmisyon Altyapısı Askeri Kara Araçları Güç Sistemleri Çalıştayı 17 Haziran 2008 - SSM 1 1991 yılında SSM ile Hema Dişli Sanayii ve Ticaret A.Ş. arasında 1.698 adet ZMA Güç

Detaylı

3 EKSEN CNC DİK İŞLEM

3 EKSEN CNC DİK İŞLEM 3 EKSEN CNC DİK İŞLEM MODEL BİRİM ECOTP444 PRO TP444 EXPERT 444 ULTIMA 444 TABLA Çalışma tablası mm 400X400 800x800 400X400 800x800 500x400 800x800 500x400 800x800 Maks. iş parçası ağırlığı kg 300 500

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN. www.ayteksogutma.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ PLASTİK YARDIMCI EKİPMANLAR LOAD DRY CRUSH CLEAN www.ayteksogutma.com LOAD Rahat kullanım ve güvenlik için hammadde yükleyicisi ana kontrol ünitesinden ayrıdır. İzole edilmiş filtresi

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

İstenmeyen Duruşlara ve Oluşabilecek Hasarlara Karşı Prosesinizi Korur

İstenmeyen Duruşlara ve Oluşabilecek Hasarlara Karşı Prosesinizi Korur İstenmeyen Duruşlara ve Oluşabilecek Hasarlara Karşı Prosesinizi Korur Emotron M20 Shaft Power Monitör Yükünüzü Korur, Emotron M20 güç şaft monitör yükünüzü mükemmel koruyarak işletme sürekliliğini artırır,

Detaylı

Basınç farkı=çalışma basıncı (PA,B)-Şarj basıncı (PSp)+Güvenlik payı Ayar Diyagramı

Basınç farkı=çalışma basıncı (PA,B)-Şarj basıncı (PSp)+Güvenlik payı Ayar Diyagramı 1 Pistonlu pompa ve motorlarla sağlanacak hidrostatik tahrik aracın sürüşünde birçok avantaj getirmektedir. İyi bir sürüş konforu ve yüksek çalışma hızı yönündeki talepler hidrostatik tahrikle çalışan

Detaylı

HİDROLİK KIRICILAR. Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi. JTHB Serisi

HİDROLİK KIRICILAR. Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi. JTHB Serisi HİDROLİK KIRICILAR Üstün Komatsu Kalitesi/Yüksek Darbe Enerjisi JTHB Serisi GENEL BAKIŞ İsterse takviyeli betondan bir kaideyi parçalıyor, isterse bir tünel sıyırıyor veya taş ocağında bir bomun ucunda

Detaylı

Elektrikli El Aletleri

Elektrikli El Aletleri Yeniliğin, değişimin, kalitenin referans noktası Elektrikli El Aletleri EIBENSTOCK Birlikteysek gücümüz değerli ŞANTİYE ÇEVRESİNDEKİ TÜM ÇÖZÜMLERİ Yüzeylerin zımparalanması, frezeleme/yüzey düzeltme Kanal

Detaylı

Model 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: 1 /8-1 1 /4

Model 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: 1 /8-1 1 /4 Diş Açma Elektrikli Diş Açma 600 Elektrikli El paftası Boru kapasitesi: /8 - /4 Motor: Universal, geri döndürülebilir 020 W motor ~ 25-60 Hz. Anahtar: Ağır iş, pedal tipi, emniyet kilitlemeli anahtar.

Detaylı

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları

ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları ContiTech: Dişli kayışı değişikliği için uzman ipuçları Fiat 500 1,2 ltr. için detaylı kılavuz. Motor kodu 169 A4.000 ContiTech, kayış değişiminde hataların nasıl önlenebilir olduğunu gösterir. Dişli kayışının

Detaylı

KLEEMANN Çözümleri. Engineering

KLEEMANN Çözümleri. Engineering KLEEMANN Çözümleri Makine Dairesiz Çözümler (MRL) Düşük kuyu dibi / Son kat için çözümler Eşsiz Özel Çözümler / Sertifikalı ler Makine Daireli Çözümler (MR) Yürüyen Merdivenler & Yürüyen Bantlar Araç Park

Detaylı

Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir.

Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir. 06.1 REV. 2 Standart Pompa baskı hatalarından sorumlu değildir. Değişiklik hakkını saklı tutar. Listelerde belirtilen fiyatlar tavsiye niteliğindedir. İÇİNDEKİLER; Pompa Fiyat Listesi... 8 SMLSMSMHSLGMSLGHMSRMJET

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

SOĞUTMA KULESİ FİLTRASYON SİSTEMİ

SOĞUTMA KULESİ FİLTRASYON SİSTEMİ Arıtma Tipi; Su içerindeki kum gibi sudan ağır kaba partiküllerin filtrasyon işlemi. Özellikleri; 70 mikrona kadar tüm partikülleri tutar 1 m3 / saat-5000 m3 / saat arasında filtrasyon Sistem çalışıyor

Detaylı