TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 ya HOŞGELDİNİZ!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 ya HOŞGELDİNİZ!"

Transkript

1 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 ya HOŞGELDİNİZ!

2 Değerli anneler ve babalar, Çocukları TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 ya katılacak sizlere merhaba demekten mutluluk duyuyoruz. Çocuğunuzun geleceğe hazırlanmasında sporun ve kampların yararına olan inancınız için teşekkür ederiz. Size, kamp hazırlıklarınızda yardımcı olması ve kampın işleyişinin daha iyi anlaşılması amacıyla, ulaşım, tesisler, yemekler, malzemeler ve diğer önemli konular hakkında kamp notlarını hazırladık.

3 KAMP NOTLARI - 1 Kampın Sundukları Güvenli bir ortamda kampçılık deneyimi Yeni dostluklar kurma ve yeni ilgi alanları keşfetme fırsatı Aynı yaş grubundaki arkadaşlar ile beraber sınırsız eğlence Aileden uzakta, kendi sorumluluklarını alarak bir grup halinde yaşama yeteneklerinin geliştirilmesi Kampçılar için doğru örnekler teşkil eden genç, çalışkan ve sorumluluk sahibi liderler KAMP NOTLARI - 2 Kampa Ulaşım Ulaşım detayları öğrencilerin geldiği şehirlere göre belirlenip öğrenci velilerine ve eğitmenlerine bildirilecektir. Çocuklarını Uludağ daki kamp merkezine getirmeyi tercih eden aileler saat 12:30 a kadar Uludağ Zone Otel de olabilirler. Tüm kampçılar kampa ulaştığında SMS ile ailelere bilgi verilecektir. KAMP NOTLARI - 3 Kamp Tesisleri Kampçılar ve koçlar kamp süresince, programları ve yaşlarına göre ayrılarak Uludağ Zone Otel de konaklayacaklardır. Kamp tesisleri kamp öncesinde Geleceğin Yıldızları personeli tarafından kampa en uygun şekilde hazırlanmaktadır. Otellerde kampçılar ve kamp personeli dışında müşteri bulunmamaktadır. Kamp süresince 4 basketbol sahası, 2 çok amaçlı kullanıma açık saha, 1 futbol sahası ve doğa sporları parkurları kampçıların kullanımına açık olacaktır. Kamp yapacağımız Uludağ Oteller Bölgesi yaklaşık 2000 metre yükseklikte yer aldığı için deniz seviyesinden 10 derece daha serin olmaktadır.

4 KAMP NOTLARI - 4 Odalar ve Konaklama Kampçılar 4-5 kampçı düzeniyle kalacaklardır. Sorumlu koçları kampçılarıyla tüm kamp boyunca yakından ilgileneceklerdir. Kampçılar ihtiyaçları kadar eşyayı odalarına alacak, ihtiyaç fazlası olanlar çanta/valizleri ile birlikte düzenlenecek valiz odasında saklanacaktır. Kampçılar odalarındaki eşyaları tükettiklerinde oda koçları ile birlikte valiz odasından temiz eşyalarını alabilirler. Kamp süresince valiz odalarının kullanımı açısından, kampçımızın eşyalarının konduğu valiz ve çantaların görünür bir yerinde isim etiketi bulunması oldukça önemlidir. Bu nedenle, valiz etiketine çocuğunuzun ismini yazmanızı ve kamp otobüsüne bu şekilde teslim etmenizi rica ederiz. Kampçıların yanına kirli eşyalarını koyabilecekleri bir kirli torbası bulunmasında da fayda vardır. Oda düzeni kampçılar tarafından sağlanmaktadır; ancak banyo ve tuvaletlerin temizliği için kat görevlileri her gün odaları dolaşmaktadır. Odalarımızın ve tüm yaşam alanlarının temizliği ISS firmasının görevlileri tarafından yapılmaktadır. Kamp sırasında sunulan yemekler ISS Catering tarafından kamp mutfağımızda üretilip, servis edilmektedir. KAMP NOTLARI - 5 Kamp Personeli Kampta kampçıların eğitimi ile ilgili personelimiz görev yapacaktır. Buna göre kamptaki koç-kampçı oranı yaklaşık 1:4 tür, ki bu oran Uluslararası Kamplar Birliği tarafından tavsiye edilen 1/6 oranının da oldukça üzerindedir. Geleceğin Yıldızları ekibinde yer alan koçların hemen hepsi daha önce Geleceğin Yıldızları kamplarında kampçılık ve/veya koçluk yapmış, genç ve dinamik kişilerden oluşmaktadır. Geleceğin Yıldızları nın tüm yaz kampları personeli, İstanbul da yapılan eğitim ve toplantıların yanında kampçılardan önce kamp tesisinde toplanarak, özel bir oryantasyon programından geçmekte ve kampa hazırlanmaktadır. Koçların oryantasyon dönemindeki eğitimleri Uluslararası Kamp Direktörlüğü sertifikasına sahip kamp yöneticileri, yüksek kamp tecrübesine sahip program direktörleri ve konusunda uzman yerli ve yabancı eğitmenler tarafından hazırlanmakta ve yürütülmektedir.

5 KAMP NOTLARI - 6 Sağlık Hizmetleri Ekte göreceğiniz sağlık formunun eksiksiz olarak doldurulup, en geç 16 Mayıs 2016 Pazartesi gününe kadar ofisimize faks ( ) ya da e-posta (bilgi@geleceginyildizlari.com) yoluyla ulaştırılması gerekmektedir! Kamp için özel olarak görevlendirilmiş doktor ve hemşire kamp süresince kampçıların tüm sağlık hizmetleriyle ilgilenmek üzere kamp tesislerinde yaşayacaktır. Kampçılarla birlikte kalan, tamamı ilk yardım eğitimi almış olan Geleceğin Yıldızları personeli, kampçılar, sağlık görevlileri ve veliler arasında önlem, teşhis ve tedavi aşamalarında önemli bir işlevi yerine getireceklerdir. Kamp süresince sağlık hizmetlerinin koordinasyonunu İletişim Sorumlusu Şeyma Keskin sağlayacaktır. Aileler herhangi bir rahatsızlık söz konusu olduğunda çocuklarının sağlık durumları hakkında sağlık ekibi tarafından düzenli olarak bilgilendirilirler. KAMP NOTLARI - 7 İlaçlar Kampçının sürekli kullandığı ilaç veya özel sağlık malzemesi varsa, veli tarafından -üzerinde çocuğunuzun ismi yazılı bir torbanın içinde- kamp sağlık sorumlusuna teslim edilmek üzere kampçının çantasına yerleştirilmelidir ve sağlık formuna da kullanım şekli yazılmalıdır. Bu ilaçlar oda koçları tarafından kamp odalarına yerleşirken toplanacak ve kamp sağlık ekibine teslim edilecektir. Kamp sırasında kampçıların yanlarında ilaç bulundurmalarına izin verilmeyecek, vitamin dahil her türlü ilaç kamp doktoru ve hemşiresinin gözetiminde alınacaktır. Lütfen ilaçları orijinal şişesinde veya kutusunda teslim etmeye özen gösteriniz. Önemli olduğunu düşündüğünüz bir uyarınız veya hastalık söz konusuysa bunun hikayesini de ayrıntılı yazarak ilaçların bulunduğu torbaya koyunuz. Yazılarınız kampta bulunacak sağlık ekibi tarafından okunup, arşivlenecektir.

6 KAMP NOTLARI - 8 Harçlık Zarfları Kampçıların kamp dahilindeki tüm ihtiyaçları Geleceğin Yıldızları tarafından karşılanmakta ve para harcamalarını gerektirecek bir yer bulunmamaktadır. Ancak, bazı kampçılarımız seyahat sırasında ekstra harcamalar yapmakta, bazıları da kamp mağazasından ailelerine çeşitli hediyeler almaktadırlar. Kampçıların kampa gelirken yanlarına alacakları harçlık miktarı en fazla TL olarak tavsiye edilmektedir. Kampçıların harçlıklarının bulunduğu, üzerinde isim yazılı ve ağzı kapalı zarfları çocuğunuzun sırt çantasına koymanızı rica ederiz. Harçlık zarfları kampta koçlarımız tarafından teslim alınacaktır. Bu zarflar kamp süresince otel kasasında saklanacak, ihtiyacı olan kampçılar zarflarından, tarihi ve miktarını zarfın üzerine yazılarak harçlıklarını alacak, zarfta kalan miktar kamp sonunda kendilerine iade edilecektir. KAMP NOTLARI - 9 Telefon Görüşmeleri Kamp süresince özenle hazırlanmış ve yoğun bir program içerisinde hareket edecek olan kampçılarımızın, bu programın düzgün işleyişi açısından kampta cep telefonu kullanımları sınırlandırılmaktadır. Kamp süresince ailelerle telefon görüşmeleri 24, 26 ve 28 Haziran günleri saat 18:30 20:00 arasında yapılacaktır. Kampçılarla iletişim, kampa cep telefonu getiren kampçıların kendi telefonlarından; getirmeyenlerin ise sorumlu koçlarının cep telefonları aracılığıyla kurulacaktır.

7 KAMP NOTLARI - 10 Kamp Süresince İletişim Ailelerle konuşma saatleri dışında oda koçlarının telefonları genelde kapalı olacaktır. Kamp sırasında kamp yöneticilerini ya da odadan sorumlu koçları aramanızın, onların-çocuklarınızın üzerinde olması gerekendikkatlerinin dağılmasına neden olacağını lütfen unutmayınız ve mesajlarınızı aile-kamp arası iletişimden sorumlu olan görevli arkadaşımızla ulaştırmaya özen gösteriniz. Ailelerin kampla ilgili arayacakları ve konuşacakları kişi, kampın İletişim Sorumlusu Şeyma Keskin dir. Çocuğunuzla görüşmenizi gerektiren acil bir durum söz konusu ise, Şeyma Keskin mesajınızı çocuğunuza ulaştıracak ve sizi en kısa sürede aramasını sağlayacaktır. Kampa Paket Gönderme: Kampçı aileleri zaman zaman çocuklarına eşya ya da çeşitli malzeme gönderme ihtiyacı duyabilmektedirler. Bu gibi durumlarda yapılacak gönderilerin, alıcı adı Geleceğin Yıldızları olarak, Aras Kargo Çekirge şubesine yapılması daha uygun olacaktır. Firma, paketleri Bursa dan kampımıza Uludağ Taksi aracılığıyla ulaştırmakta ya da hemen her gün Bursa ya inen Geleceğin Yıldızları aracının alması için kampı telefonla haberdar etmektedir. Kamp Sırasında Yazışma: Kampçılar kamp sırasında ailelerinden mektup almaktan büyük zevk duyarlar. Aileler tarafından yazılan coşkulu ve yeni haberleri içeren mektuplar kampçıya büyük destek olur. Mektuplarınızı kampa Posta adresinden : Geleceğin Yıldızları - Zone Otel Oteller Bölgesi Uludağ / Bursa Faks aracılığıyla : (0224) ya da E-posta yoluyla : yazkampi@geleceginyildizlari.com a ulaştırabilirsiniz. Mesajlarınız kağıda yazdırılmış olarak her gün öğle ve akşam yemekleri sonrasında çocuğunuza ulaştırılacaktır. Önemli Not: Kampçılara yazacağınız mektupların içerikleri ile ilgili lütfen bu bültenin sonunda yer alan Yıldız Ailem Kamp Notları na göz atınız. Kamp süresince Geleceğin Yıldızları na en kolay şekilde ulaşmanızı sağlayacak telefon numaraları: Şeyma Keskin (İletişim Sorumlusu) : (0544) Zone Otel Telefon Numarası : (0224)

8 KAMP NOTLARI - 11 Kampa Getirilecek Malzemeler Tavsiye Edilen Spor Kıyafetler Tavsiye Edilen Günlük Kıyafetler Penye Tişört 7 adet Pantolon 2 adet Sweatshirt 2 adet Gömlek 1 2 adet Şort 3 4 adet Kazak / Polar 2 adet Eşofman 1 takım Yağmurluk 1 adet Spor Çorabı 6 adet Günlük Ayakkabı 1 adet Spor Ayakkabı 2 adet Pijama 2 adet İç Çamaşırı 7 adet Getirilecek Diğer Eşyalar Kişisel Temizlik Malzemeleri Terlik Mayo Şapka Su Matarası Sırt çantası Deodorant Diş macunu fırçası Dudak koruyucu krem Güneş kremi Nemlendirici Okuma kitabı ÖNEMLİ NOTLAR Getirilecek eşyaların 1 bavul ve sırt çantası olarak sınırlandırılması rica olunur. Havayolu ile kampa katılacak kampçıların valizlerini rahat taşıyabilmeleri için troley alırken yanlarında 2 adet 1TL bulundurmaları gerekmektedir. Çocuğunuzun taşıyabileceği büyüklükte ve tekerlekli valizleri tercih etmenizi rica ederiz. Valizinize çocuğunuzun adı ve soyadı yazılı bir isim etiketi takmanız, valizlerin otele yerleşmesi esnasında karışmaması açısından önemlidir. Lütfen çocuğunuzun adının tüm giysilerine çıkmaz kalemle yazılmasına özen gösteriniz. Elektronik oyuncaklara (PSP, tablet, vs.) kampta ihtiyaç duymayacakları için getirmemelerini rica ederiz.

9 KAMP NOTLARI - 12 Günlük Kamp Programı Kalkış Sabah Temizliği Kahvaltı Oda Düzeni Seçmeli Aktivite / Spor Aktiviteleri Aktivitelere Hazırlık Seçmeli Aktivite / Spor Aktiviteleri Öğle Yemeği :15 Dinlenme Dinlenme saatlerinde kampçılar uyuyabilir, kitap okuyabilir ya da arkadaşları ve oda koçlarıyla oyunlar oynayabilirler Liderlik ve Takım oyunları Kek meyve arası Spor aktivitesi Duş saati Akşam Yemeği Gece Aktivitesi Programa göre bazı akşamlar gece aktivitesi saatlerinde küçük değişiklikler olabilir Işıkların söndürülmesi ve yatış Özel Etkinlikler Doğa Günü: Tüm gruplar kampın bir gününü Doğa Günü olarak geçirirler. Gün boyunca grup arkadaşları ile beraber çok çeşitli doğa sporları aktivitelerine katılan ve oyunlar oynayan kampçılar, gece konaklayacakları çadırları da koçlarının yardımıyla kurarlar. Sonrasında kamp ateşi etrafında akşam yemeklerini yerler ve kamp ateşi için özel olarak hazırlanan program dahilinde şarkılar söyleyip, oyunlar oynarlar. Yıldızlar Şenliği: Uludağ Kampları nın son günü tüm kampçıların ve koçların katılımıyla düzenlenen Yıldızlar Şenliği nde kampçılar birçok eğlenceli aktiviteye katılırlar. Tam bir şenlik havasında geçen bu günün sonunda da düzenlenen ödül töreniyle tamamladıkları programa özel olarak, başarılı oldukları dallardaki rozetlerini alırlar.

10 KAMP NOTLARI - Kampa Giderken Aileden Ayrı Bir Deneyim Kampçılardan bazıları ilk kez bir kampa katılıyor, hatta evlerinden ilk kez ayrılıyor olabilirler. Bu deneyim onların yaşamında bir dönüm noktası olabilir. İçlerinden bazılarının evden ayrılma vakti yaklaştıkça bazı sıkıntılar yaşamaları kaçınılmazdır. Hareket saati geldiğinde çeşitli sorunların ortaya çıkması ve endişeli davranışlar normaldir. Nasıl olacak? Arkadaş bulabilecek miyim? Koçumdan hoşlanacak mıyım? Orada neler yapacağım? Bu tip endişeler, kampçılar, herkesin birbirine yardıma hazır olduğu kampımıza vardığında ortadan kalkar. Bazı durumlarda endişelerin gitmesi biraz daha uzun sürebilir. Kamplarımızda utangaçlık ve çekingenliği ortadan kaldırmak için duyarlı ve etkili uygulamalarımız vardır. Çok nadir olarak mutsuzluk birkaç saat, çok istisnai durumlarda da birkaç gün sürebilir. Ortama uyum sağlamakta güçlük çeken kampçılar, bazen de ailelerine onları en zayıf yerinden yakalayacak mektuplar yazar ya da telefon diyalogları yaşarlar. Bu tip mektuplar ya da telefonlar aldığınızda yapılacak en iyi şey bizi aramanızdır. Çok büyük bir ihtimalle biz zaten sorundan başından beri haberdarızdır ve genellikle mektup size ulaşıp, siz de bizi arayana kadar genç kampçımız diğerleri kadar mutlu olmaya başlamış olur. Sizin de katkılarınızla kamp problemsiz olarak sona erer. Ev Özlemi Ev özlemi bir hastalık ya da problem değil, son derece normal bir duygudur. Kampçıların %95 i en az bir gün ailelerini özlediklerini ifade ederler. Bu kötü bir şey değildir; aksine evin değerli olduğunu gösterir. Bazıları evde pişen yemeği, bazıları aile fertlerini, evcil hayvanlarını veya oyuncaklarını özleyebilir. Kampçılar, oda ve grup koçlarıyla beraber olduklarından ev özlemi gibi durumlar çok kısa sürede gözlemlenmekte ve gerekli müdahaleler yapılmaktadır. Uzun yıllara dayanan kampçılık deneyimine sahip Geleceğin Yıldızları koçları, ev özlemi yaşayan kampçıyla doğru iletişimi kurmak ve bu duygunun üstesinden gelmesine yardımcı olacak yöntemler üzerine detaylı eğitimlerden geçmektedirler. Ayrıca konusunda uzman Geleceğin Yıldızları yönetim ekibi de ev özlemiyle başa çıkma aşamasında oda koçu ile beraber çalışmakta ve tecrübeleri doğrultusunda koçlara gerekli desteği sağlamaktadır.

11 Neler Söylenmeli Siz velilerimizden ricamız, kamp öncesi konuşmalarınızda kampçımıza, Kampın 1 hafta süreceğini Kampın yeni arkadaşlıklar, yeni bilgiler, yeni oyunlar ve yeni heyecanlar olduğunu Odasını 3-4 arkadaşı ile paylaşacağını Bir problemi olduğunda önce oda koçuyla, daha sonra da gerekirse kamp direktörüyle konuşmanın doğru yol olduğunu İlk gün kampa ulaştığında harika arkadaşlar ve sevgi dolu koçlarla karşılaşacağını ve süper bir kamp geçirmesi için tüm koçların hazır beklediğini Bazen sizi ve evi düşünebileceğini, bunun da çok normal ve güzel bir duygu olduğunu ve bu konuyla ilgili mektup yazabileceğini Kamp sırasında size mektup yazmasının muhteşem bir şey olacağını ve mektubu ömür boyu saklayacağınızı Sizin de ona mektup ve e-posta yazabileceğinizi Kamp sırasında 3 kez telefonla konuşacağınızı Kampın büyük bir aile olduğunu Kampta mutlu olduğunu bilmenin sizi de mutlu edeceğini Kampa katılmak gibi sorumluluk ve özgüven gerektiren bir karar aldığı için onunla gurur duyduğunuzu söyleyin. Unutmayın ki, evden ayrı kalacağı bu süre onun ileride kendi ayakları üzerinde durabilen, bağımsız biri olması yolunda oldukça önemli bir adımdır. Bu adımı atarken de sizin ona olan inancınızı hissetmeye ve desteğinize çok ihtiyacı olacaktır. Neler Söylenmemeli Lütfen kampçımıza, Onu çok özleyeceğinizi Ondan uzak olduğunuz zaman diliminde hep bir şeylerin eksik olacağını Onsuz zamanın geçmek bilmediğini Evin onsuz ne kadar anlamsız ve boş olduğunu Evdeki köpeğin o gittikten sonra yemeden içmeden kesildiğini veya üzgün üzgün havladığını Ve en önemlisi, Sizi özlerse kampa gelip onu alacağınızı söylemeyin. Bu sözler kampçımızın ev özlemini arttıracak ve evde olup bitenleri kafasına takmasına neden olacaktır. Bunlar onun kamptan edineceği yaşam deneyimine etki edebilir. Kampçımızın 7 günle sınırlı bu unutulmaz deneyimi en güzel şekilde tamamlaması adına, kamp öncesi konuşmalarınızda ve kamp sırasında gönderdiğiniz mektuplarda bu cümleleri kullanmaktan uzak durmanız büyük önem taşımaktadır. Bunun dışında kamp öncesinde, çocuğunuz kampa gidiyor diye akrabaları toplayıp veda yemeği yapmamaya özen gösterin. Bu kampçımızın daha çok heyecanlanmasına yol açabilir. Oysa burada bir veda yok. Çocuğunuz çok eğlenceli vakit geçireceği bir kampa gidiyor.

12 Ailelerin Kamp Ziyareti Kampın hem çocuklar hem de aileler için iyi bir yaşam deneyimi olmasını arzu ediyoruz. Bu nedenle, ailelerin kampı ziyaret etmemelerini önemle rica ediyoruz. Ziyaretiniz düşündüğünüzün tersine çocuğunuz ve diğer kampçıların üzerinde olumsuz bir etki yapacaktır. Ancak, tüm bunlara rağmen, çok özel bir nedenden dolayı, çocuğunuzu mutlaka görmeniz gerekiyorsa, diğer çocukların aile özlemlerini depreştirmemek açısından, en uygun görüşme ortamını sağlayabilmemiz için bize gün ve saatini en az bir gün önceden haber vermeniz önemlidir. Kaybolan ve Bulunan Eşyalar Tüm titiz gayretlerimize rağmen, kamplarda eşyaların unutulması ya da birbirlerinin çantalarına karışması söz konusu olabilmektedir. Kaybolan ve bulunan eşyalar için a atmanızı rica ederiz.

Geleceğin Yıldızları Uludağ Gelişim Kampları na HOŞGELDİNİZ!

Geleceğin Yıldızları Uludağ Gelişim Kampları na HOŞGELDİNİZ! Geleceğin Yıldızları 2017 Uludağ Gelişim Kampları na HOŞGELDİNİZ! Değerli anneler ve babalar, Çocukları 2017 Uludağ Yaz Kampı na katılacak sizlere yeniden merhaba demekten mutluluk duyuyoruz. Çocuğunuzun

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 işbirliği ile 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 Senin

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Bir yaz çok şey değiştirir! Günümüzde 35 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü KULAKKAYA YAYLASI Zifin Otel Ağaçbaşı Tabiat Parkı 25-27 Ağustos 2017 Sevgili Babalar, UR 2430.BÖLGE ORDU ROTARY KULÜBÜ ve ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BABA &

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı,

Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, Yaz Kampı Hakkında Europ Organizasyon un sizlere sunduğu Hırvatistan gençlik kampı, gençler ve çocuklara adanmış Adriyatik in en büyük uluslararası gençlik kampıdır. 20 yıldır Dalmaçya kalbindeki Solta

Detaylı

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:......

Adı/Soyadı:... Doğum Yeri ve Tarihi:.../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:...... Kayıt Tarihi Adı/Soyadı:....../.../... Doğum Yeri ve Tarihi:....../.../... T.C Kimlik Numarası:... Cep Numarası ve E-Mail:......@... Cinsiyet:... Kan Grubu:... Okulu / Bölümü:... Okulun Bulunduğu İlçe:...

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ

ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ ANASINIFI EYLÜL AYI BÜLTENİ OMÜ VAKFI KOLEJİ OKUL KURALLARIMIZ: Anasınıfımızda eğitim-öğretim sabah saat 8:50 da başlamakta, akşam 16:50 da sona ermektedir.ancak çocuklarımızı okula daha erken getirmek

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.03.06.821.03/Kamp / Konu : 2010 Yılı Uluslararası Öğrenci Eğitim Kampı /04/2010..BAŞKONSOLOSLUĞU EĞİTİM ATAŞELİĞİNE Bakanlığımız

Detaylı

TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI

TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI 1- Etkinlik Amacı TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI Etkinlik amacı, öğrencileri ve TMO yönetim organlarındaki üyeleri bir araya getirerek, öğrencilerin ve sektörün karşılaştığı sorunlar hakkında karşılıklı görüş alış

Detaylı

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar Öğrencilere farklı bir çalışma ortamında okul kavramını sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu sağlamak. Öğrencilerin sorumluluk

Detaylı

TAN SAĞTÜRK AKADEMİ. ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU

TAN SAĞTÜRK AKADEMİ. ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU ROMA FLORANSA KÜLTÜR ve SANAT TURU Sevgili velilerimiz, Öğrencilerimizin Avrupa nın kültür başkentlerinde çeşitli sanatsal ve turistik aktivitelerle buluşturarak, dansa,

Detaylı

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle:

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle: 19 Nisan 2009 Bildiğiniz gibi 125. Yıl Yürüyüşü'ne sayılı günler kaldı... Yürüyüşten önce oba içinde yapılması gereken işler olduğundan obaları önceden açıklamayı uygun gördük. Her obanın yarın ilk tenefüs

Detaylı

GD VOLEYBOL ARENA BOLU ALADA 2015 KAMP REHBER. Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları..

GD VOLEYBOL ARENA BOLU ALADA 2015 KAMP REHBER. Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları.. GD VOLEYBOL ARENA BOLUALADA2015KAMPREHBER " 21-26 Haziran 2015 Bolu Aladağ Takım Kampı " Oyunlar.. Bilgi yarışmaları.. Ateş başı sohbetleri.. Doğa sporları.. Drama çalışmaları.. Ve tabi ki voleybol.. "

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel MAVİ SINIF 2018-2019 UCPA - Hisarönü Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik

Detaylı

TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI

TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI 1- Etkinliğin Amacı TMO 5. ÖĞRENCİ KAMPI Bu etkinlikle TMO öğrenci üyelerini Oda Yönetim Organlarının üyeleri ile bir araya getirerek, öğrencilerin ve sektörün karşılaştığı sorunlar hakkında karşılıklı

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin bekleme noktasına yaklaştığını

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI)

II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) 1. DUYURU II. GERİATRİK FİZYOTERAPİ KONGRESİ (ULUSLARARASI KATILIMLI) Değerli Meslektaşlarımız, Yaşlanma, II. Dünya Savaşı nın sonundan itibaren gözlenen yaşam beklentisindeki çarpıcı artış yüzünden önemli

Detaylı

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267 / r "1 ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI İms TOBB GENEL SEKRETERLİĞİNE ÇAY MAHALLESİ KÜÇÜK HAMAM SOK. NO:6/A ÇARŞAMBA / SAMSUN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ J Tarih Sayı Konu ^704/2010 0411-M loî.

Detaylı

DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı

DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı Bu yaz çocuğunuzun IQ sunun %13* artmasını ister misiniz? Üstelik eğlenirken, spor yaparken, unutulmaz dostluklar edinirken, genel kültürünü ve tarih bilgisini geliştirirken...

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel MAVİ SINIF 2017-2018 UCPA - Kirkit Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

UPÖY 2. YAZ KAMPI RAPORU

UPÖY 2. YAZ KAMPI RAPORU UPÖY 2. YAZ KAMPI RAPORU ANTALYA OLYMPOS AĞUSTOS 2017 YAZI İŞLERİ VE BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR BİRİMİ Meslek alanımızın değerli tüm öğrencilerine merhaba; Akdeniz Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 14. Ulusal

Detaylı

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek

Seyahat Listesi. Uçak Biletleri. Pasaport/Kimlik. Tablet-Telefon. Valiz hazırlığı. Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek Seyahat Listesi Uçak Biletleri Pasaport/Kimlik Tablet-Telefon Valiz hazırlığı Yurt dışına seyahat etmek herkesin gerçekleştirmek istediği bir eylem olmakla birlikte kimisi için rutin bir gezi, kimisi için

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA!

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! iran 12 Hazylül 8E içi: Hafta 8.30 8.30-1 ırsatı! Ön kazyirıtanf a kadar 1 Ha 550 TL 470 TL World e özel 9 taksit 0 850 200 5439 kidzania.com.tr kidzaniabilet.com

Detaylı

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE Kırmızı Sınıf 2014 NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE KIRMIZI SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Farklı bir ortamda matematik ve ingilizce öğrenmek. Öğrencilerin

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA!

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ AÇIK HAVA AKTİVİTELERİ SIRA DIŞI VE KEYİFLİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI 18 Haziraons 31 Ağust Hafta içi: 8.15-18.30 KIDZANIA HER ÇOCUĞUN HAKKI! KidZania,

Detaylı

Siz de katılın! Tyrkisk

Siz de katılın! Tyrkisk Siz de katılın! Spor kulüplerimize daha da fazla çocuk, genç ve ailelerin katılmalarını istiyoruz. Bu broşürde bir spor kulübünün ne olduğu, hangi faaliyetlere katılabileceğiniz ve nasıl üye olabileceğiniz

Detaylı

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır.

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır. Yeni çocuklarımızla tanışmanın, devam eden çocuklarımızı yeniden görmenin heyecanını yaşıyoruz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı geçireceğimize inanıyoruz. Birlikte geçireceğimiz bu süre, çocuklarımız

Detaylı

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün BU SEYAHATTE... Primatların en büyüğü ve insana en yakın canlı türü olan

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 22.11.2013 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ, Bulgaristan ve İsviçre'de kayak kampları planlanmıştır.

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

BURGAZADA YAZ KAMPI. Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek.

BURGAZADA YAZ KAMPI. Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek. BURGAZADA YAZ KAMPI Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek. Ve sorular birbiri ardına gelirken; Bu kamp ne kampı?

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

Değerli Rotary Ailem,

Değerli Rotary Ailem, 1 Değerli Rotary Ailem, 2014-15 Rotary dönemimizde çok yoğun bir Rotary dostluk Değişim programı yaşanacaktır. Rotary Dostluk Değişim programı (RFE); Rotaryen ve aileleri için, dünyadaki bütün ülkelerindeki

Detaylı

Siz de katılın! katılabileceğiniz ve nasıl üye olabileceğiniz hakkında daha ayrıntılı bilgi. edinebilirsiniz.

Siz de katılın! katılabileceğiniz ve nasıl üye olabileceğiniz hakkında daha ayrıntılı bilgi. edinebilirsiniz. Siz de katılın! Spor kulüplerimize daha da fazla çocuk, genç ve ailelerin katılmalarını istiyoruz. Bu broşürde bir spor kulübünün ne olduğu, hangi faaliyetlere katılabileceğiniz ve nasıl üye olabileceğiniz

Detaylı

Programı Seçme Sınavı

Programı Seçme Sınavı Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Seçme Sınavı Lise Kısmı Bilgilendirme Toplantısı Sayın Velimiz, Okulumuz Lise kısmı bilgilendirme toplantımız kapsamında, 2018-2019 öğretim yılında okulumuzda ilk kez uygulamaya

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER:

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER: ULUDAĞ KAYAK KAMPI 2 gece - 3 gün TUR PROGRAMI: 1.GÜN: Sabah saat 07:00 da okuldan hareket. Öğlen otele varış. Öğle yemeği, odalara yerleşme ve yarım gün kayak yapma imkanı, akşam yemeği ve konaklama.

Detaylı

GELİŞİM DÖNEMİ VE ÖZELLİKLERİ

GELİŞİM DÖNEMİ VE ÖZELLİKLERİ GELİŞİM DÖNEMİ VE ÖZELLİKLERİ 3-6 yaş arasını kapsayan ve okul öncesi dönem adını verdiğimiz süreç çocukların gelişimi açısından oldukça önemlidir. Okul öncesi dönem çocukta büyümenin ve gelişimin en hızlı

Detaylı

KURSİYER REHBERİ (MODEL UÇAK)

KURSİYER REHBERİ (MODEL UÇAK) TÜRK HAVA KURUMU GENEL BAŞKANLIĞI ANKARA TÜRK HAVA KURUMU KURSİYER REHBERİ (MODEL UÇAK) 2015 1 KURSİYER REHBERİ Bu rehberin amacı; THK nın 90 yıldır verdiği sportif amatör havacılık kurslarına katılacak

Detaylı

PİNOKYO AÇI ANAOKULU

PİNOKYO AÇI ANAOKULU Hoş geldiniz! Bir Pinokyo yılında daha birlikteyiz. Bundan böyle Pinokyo Açı olarak anılacak olan okulumuzda çocuklarımızla yeniden birlikte olmanın ve yeni başlayanlarla tanışmanın heyecanı içindeyiz.

Detaylı

SINAV UYGULAMA KURALLARI SINAV ÖNCESİ

SINAV UYGULAMA KURALLARI SINAV ÖNCESİ SINAV UYGULAMA KURALLARI 1- Sınav 15 Kasım 2008 tarihinde saat 10:00 da Adana, Balıkesir, Batman, Bolu, Düzce, Hatay, Kahramanmaraş, Kocaeli, Mardin, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas, Tekirdağ ve Zonguldak sınav

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 10.12.2014 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ ve Bulgaristan da kayak kampları planlanmıştır. Bulgaristan'daki

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılmak isteyen personel yazımız ekinde gönderilen müracaat formunu doldurarak, doğrudan ilgili tesis veya tesisin bağlı bulunduğu İl

Detaylı

KAYIP VE BULUNMUŞ EŞYA

KAYIP VE BULUNMUŞ EŞYA KAYIP VE BULUNMUŞ EŞYA Misafirlerin konaklama sırasında veya ayrılırken odalarda ve genel alanlarda unuttukları her türlü eşya kayıp eşya olarak kabul edilmektedir. Kayıp eşyaların saklanması ve talep

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

PİNOKYO AÇI ANAOKULU

PİNOKYO AÇI ANAOKULU Hoş geldiniz! Bir Pinokyo yılında daha birlikteyiz. Tüm Pinokyo Açı ekibi çocuklarımızla yeniden birlikte olmanın ve yeni başlayanlarla tanışmanın heyecanı içindeyiz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

Harika bir yaz dileğiyle

Harika bir yaz dileğiyle Veli El Kitabı Bu el kitabı ile amacımız velilerimizi Robert Kolej Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen BİZİM KAMP ın içeriğiyle ilgili bilgilendirmek ve muhtemel sorulara yanıt vermeye çalışmaktır.

Detaylı

BULUŞMA NOKTASI VE KAYIT: SULTANSAZLIĞI/SULTAN PANSİYON (Koordinat 38 14'35.13"N 35 11'53.12"E)

BULUŞMA NOKTASI VE KAYIT: SULTANSAZLIĞI/SULTAN PANSİYON (Koordinat 38 14'35.13N 35 11'53.12E) !!! Detaylar ve Program; tarihler ve kamp yeri hariç etkinlik haftasına kadar değişebilir. Lütfen seyahate çıkmadan önce güncellemeleri takip ediniz. PROGRAM ve DETAYLARIN SON HALİ KAYIT MASASINDA VERILECEKTİR.

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI Serbest ve yönergeye çizgi çalışmaları yaptık. 5 rakamı ile büyük ve küçük I harflerini boyadık ve yazdık. Gece-Gündüz, Sabah-Öğle-Akşam, Dün- Bugün-Yarın,

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU AYLIK BÜLTENLER SERİSİ EKİM, 2008 SAYI: 2 KONU: Çocuğunuzun Beceri ve Yeteneklerini Nasıl Geliştirebilirsiniz? Aileler çocuklarının mutlu bireyler olmalarını ve en yüksek

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

..VALİLİĞİNE (Millî Eğitim Müdürlüğü)

..VALİLİĞİNE (Millî Eğitim Müdürlüğü) Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı SAYI : B.08.0.OBD.0.22.05.00/ 434 20/02/ 2009 KONU : Öğrenci Eğitim Kampları...VALİLİĞİNE (Millî Eğitim Müdürlüğü) Millî Eğitim Bakanlığı Okuliçi

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

VELILER IÇIN BROŞÜR. Chiro 6 ve 18 yaş arası çocuklar ve gençler içindir Önemli olan oyun, eğlence ve hareket!

VELILER IÇIN BROŞÜR. Chiro 6 ve 18 yaş arası çocuklar ve gençler içindir Önemli olan oyun, eğlence ve hareket! VELILER IÇIN BROŞÜR Chiro 6 ve 18 yaş arası çocuklar ve gençler içindir Önemli olan oyun, eğlence ve hareket! ]foto: Dominique Vankan[ Chiro, çocuklara ve gençlere yönelik en büyük Flemenkçe organizasyonudur.

Detaylı

REHBERLİK POSTASI -1

REHBERLİK POSTASI -1 ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI -1 TARİH: 02.11.2012 Sayın Velimiz, Anaokullarımızda, öğrencilerimizin katılımlarıyla renklenen, çeşitli branş dersleri,

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

5-6 YAŞ HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 1-5 HAZİRAN 2015 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Hazine Sandığı (Gems) Kavramlar Eş anlamlılar Zıt Anlamlılar Sıra Sayılar 1-100 arası ritmik sayma Sağ - Sol Kavramı Yapı materyal Kavramı 1-20

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE ORTAK DEĞERLER, ORTAK GELECEK VE GENÇ LİDERLER Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Çalışmaları Dairesi ULUSLARARASI GENÇLİK KAMPI-TÜRKİYE

Detaylı

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Nairobi (2) / Amboseli (3) BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir yaşayabileceksiniz.

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

MATEMATİK KÖYÜ KAMPI ŞİRİNCE-EFES-MERYEMANA GEZİLERİ 2 Gece 3 Gün

MATEMATİK KÖYÜ KAMPI ŞİRİNCE-EFES-MERYEMANA GEZİLERİ 2 Gece 3 Gün 1. GÜN: 23.30 Okul önünden İzmir Şirinceye hareket, 2. GÜN: 08.00 Kampa varış ve kahvaltı, 10.00 12.00: Tanışma, tanıtım ve yerleşme 13.00 15.00: Ders 15.00 19.00: Şirince Gezisi 19.00 20.00: Aksam yemeği

Detaylı

Hani annemin en büyük yardımcısı olacaktım? Hani birlikte çok eğlenecektik? Kardeşime dokunmama bile izin vermiyor. Kucağıma almak da yasak.

Hani annemin en büyük yardımcısı olacaktım? Hani birlikte çok eğlenecektik? Kardeşime dokunmama bile izin vermiyor. Kucağıma almak da yasak. Bu ayki rehberlik bülteni konumuz Kardeş Kıskançlığı hakkındadır. Sizlere çocuğunuza bu süreçte nasıl yardımcı olabileceğiniz ile ilgili önerilerimiz olacaktır. KARDEŞ KISKANÇLIĞI Neler olduğunu hiç anlamıyorum!

Detaylı

Ege: Kağıtları, plastikleri ve camları geri dönüşüm kutusuna atarız.

Ege: Kağıtları, plastikleri ve camları geri dönüşüm kutusuna atarız. 08.01.2016 DENİZATI SINIFI NDAN HERKESE MERHABA; Bu hafta Geri dönüşüm ve Tasarruf konumuz ile ilgili çalışmalarımıza başladık. Değerler eğitimi konumuz olan Birlikte yaşam ve Dostluk konumuza da giriş

Detaylı

HAK MAHRUMIYETI CEZA SÜRESINCE GEÇERLI OLACAK DURUM KAPSAMINDA SPORCUNUN KAYITLI DOPİNG KONTROL HAVUZUNA ALINDIĞINA DAİR BİLDİRİM

HAK MAHRUMIYETI CEZA SÜRESINCE GEÇERLI OLACAK DURUM KAPSAMINDA SPORCUNUN KAYITLI DOPİNG KONTROL HAVUZUNA ALINDIĞINA DAİR BİLDİRİM HAK MAHRUMIYETI CEZA SÜRESINCE GEÇERLI OLACAK DURUM KAPSAMINDA SPORCUNUN KAYITLI DOPİNG KONTROL HAVUZUNA ALINDIĞINA DAİR BİLDİRİM Sayın..., Adres: Madde 10.12 Hak Mahrumiyeti Ceza Süresince Geçerli Olacak

Detaylı

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano

UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016. Piano Piano UFUK ÇAKMAK İLE ROMA 24 26 HAZİRAN 2016 UÇUŞ BİLGİLERİ Havayolu: Türk Hava Yolları Gidiş 24 Haziran, İstanbul hareket saati : 11:00* 24 Haziran, Roma varış saati: : 12:40 Dönüş 26 Haziran, Roma hareket

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Sayın Veli ; Bu bölümde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Eğitim, Etkinlik, Ücret ve Öğrenci kaydı ile

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Kampa giriş işlemleri saat:12:00 da başlar

Detaylı

IŞIK İLK ve ORTAOKULU ULUDAĞ KAYAK KAMPI

IŞIK İLK ve ORTAOKULU ULUDAĞ KAYAK KAMPI IŞIK İLK ve ORTAOKULU ULUDAĞ KAYAK KAMPI Kış sporlarının en sevileni olan kayak sporuna gönül veren öğrencilerimiz ve velilerimiz için Beden Eğitimi Bölümü, yarıyıl tatili öncesi ortalama 4 gün süren bir

Detaylı

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara

Kenya. Kenya. www.gazella.com 0212 233 15 98. Lake Nakuru. Nairobi Masai Mara Kenya Lake Nakuru Nairobi Masai Mara Kenya Muhteşem iklimi ve doğasıyla dünyanın en önemli ekosistemlerinden biri olarak kabul edilen, mistik kabile yaşamları ve eşsiz safari imkânları sunan, yüzlerce

Detaylı

BAK. BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI. 27 Ocak 3 Şubat. Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ. İletişim & Kayıt :

BAK. BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI. 27 Ocak 3 Şubat. Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ. İletişim & Kayıt : BAK BİLİM, ASTRONOMİ ve KAYAK EĞİTİMİ KAMPI 27 Ocak 3 Şubat Kamp Koordinatörü : Osman PİŞİRİCİ İletişim & Kayıt : www.atalab.net KAMP İÇERİĞİ Alanında uzman hocalardan eğitim ve teleskop yapımı Türkiye

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kendimizi İfade Etme Yollarımız Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları,

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax :

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax : BALIKESİR - EDREMİT 2 GECE - 3 GÜN 1.Gün ; 05.30 Bahçeköy Açı Lisesi Buluşma 05.40 Okuldan hareket 07.00 Yenikapı-Bandırma Feribot 09.30 Feribottan iniş 11.30 Öğle Yemeği (Eti Maden İşletmeleri) 12.45

Detaylı

Tеl: +359 877 999 222; +359 877 999 333 veya e-mail: info@luckyкids.bg. www.luckykids.bg

Tеl: +359 877 999 222; +359 877 999 333 veya e-mail: info@luckyкids.bg. www.luckykids.bg Tеl: +359 877 999 222; +359 877 999 333 veya e-mail: info@luckyкids.bg www.luckykids.bg ÇOCUK DİL YAZ KAMPI VELİLERE SORU BANKASI VE BEYANNAME Kampa Katılan Çocuğun Bilgileri /lütfen, doldurunuz/ 1. Adı/Baba

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz 1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR ODTÜ Geliştirme Vakfı görsel sanatlar zümresi olarak yaz okulu sürecinde ahşap üzerine akrilik boya ile öğrencilerimizin

Detaylı

V. ULUSAL YARA BAKIMI KONGRESİ

V. ULUSAL YARA BAKIMI KONGRESİ V. ULUSAL YARA BAKIMI KONGRESİ 25-28 Ekim 2010 Dedeman Otel, Gaziantep DAVET MEKTUBU Değerli Meslektaşlarım, Yara Bakımı ve Doku Onarımı Derneği nin düzenlediği Ulusal Yara Bakımı Kongrelerinin beşincisini

Detaylı

MAL ve MALZEME ALIM İLANI

MAL ve MALZEME ALIM İLANI MAL ve MALZEME ALIM İLANI Satınalan Birim Talep Eden Birim SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kültür Müdürlüğü Talep Eden Birim Sorumlusu Mustafa HACOĞLU Tel 0224 294 01 80 Dosya Numarası İlkyardım

Detaylı

Tel: +90 (216) 325 08 26. Fotoğraf ÖZEL GÜNDÜZ BAKIM EVİ

Tel: +90 (216) 325 08 26. Fotoğraf ÖZEL GÜNDÜZ BAKIM EVİ K A Y I T F O R M U Fotoğraf ÇOCUK BİLGİLERİ Adı-Soyadı : TC numarası : Doğum Yeri ve Tarihi : Okula Başlama Tarihi : Ayrılma Tarihi : Kan Grubu : En Son İkâmetgâh Adresi : Ev Tel : ANNE BİLGİLERİ Adı-Soyadı

Detaylı

KATILIMCILARIN HAK VE SORUMLULUKLARINA İLİŞKİN PROSEDÜR

KATILIMCILARIN HAK VE SORUMLULUKLARINA İLİŞKİN PROSEDÜR SORUMLULUKLARINA_İLİŞKİN_ Sayfa 1/9 THE DUKE OF EDINBURGH S INTERNATIONAL AWARD-TÜRKİYE KATILIMCILARIN HAK VE Yayınlama Tarihi 12.11.2006 Revizyon Tarihi 01.06.2013 Revizyon No 1 Yürürlük Tarihi 01.06.2013

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu 2013-2014 Veli Oryantasyonu 2013-2014 2014 AKADEMİK K YILI AÇILIŞ TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ Veli Tanıtım KARTLARI ORYANTASYON GÜN G N VE SAATLERİ Merkur 1. Grup: Merkur

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu oluşturmak.

Detaylı

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -153656. S ayı: 8 6 5 5 5 3 0 9.1 0 0 /^ 7! 1/06/2014. Konu: Haftalık Yaz Programları

T.C. REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -153656. S ayı: 8 6 5 5 5 3 0 9.1 0 0 /^ 7! 1/06/2014. Konu: Haftalık Yaz Programları T.C REYHANLI KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü -153656 S ayı: 8 6 5 5 5 3 0 9.1 0 0 /^ 7! 1/06/2014 Konu: Haftalık Yaz Programları ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE REYHANLI Hatay Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün

Detaylı

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ÖZEL EMİNE ÖRNEK ATAEVLER ANAOKULU 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER PROJENİN ADI: DEĞERLİYİZ, DEĞERLİSİNİZ, DEĞERLİLER PROJEDEN KİMLER SORUMLU:

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı