Daha mutlu, daha sağlıklı bir yaşam yaratmak için, ambalajlarımız, her gün tüm dünyada milyonlarca insana ulaşıyor.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Daha mutlu, daha sağlıklı bir yaşam yaratmak için, ambalajlarımız, her gün tüm dünyada milyonlarca insana ulaşıyor."

Transkript

1

2

3 Daha mutlu, daha sağlıklı bir yaşam yaratmak için, ambalajlarımız, her gün tüm dünyada milyonlarca insana ulaşıyor. Yaşamın her alanında insan için varız. Bizim işimiz Yaşam için Ambalaj.

4

5 dünya çap nda örnek tedarikçi Esnek ambalaj çözümlerinde dünyanın önde gelen tedarikçilerinden biri olarak kurulduğumuz 1972 yılından beri hizmet ve kalite standartlarımızı sürekli geliştiriyoruz. Esnek ambalaj pazarındaki liderliğimiz hizmet sunduğumuz çok uluslu lider markalar tarafından da ödüllendirilecek tescillenmiştir. Esnek ambalaj sektöründe öncü duruşumuzu, bu başarının arkasında yatan yüksek kaliteli yenilikçi ürünlerimiz, benzersiz hizmet anlayışımız ve Dünya çapında örnek üretim tesislerimiz ile güçlendirmeye devam edeceğiz.

6 Dünya çapında 2 örnek üretim tesisi, 50 den fazla ülkeye hizmet, 1,200 ü aşkın çalışan.

7 dünya çap nda operasyon a Merkezi Türkiye de bulunan operasyon ağımız, müşterilerimize yerelleştirilmiş küresel hizmet ve tedarik esnekliği sunacak biçimde stratejik olarak yapılandırılmıştır. Üretimimizin yarısından fazlasını dünyanın 50'den fazla farklı ülkesine ihraç ederek pek çok önemli markaya hizmet etmekteyiz. Müşterilerimiz, iş ortaklarımız, profesyonel insan kaynaklarımız ve yenilikçi yönetim anlayışımızın yarattığı sinerji ve dinamizmle gelecekte de mükemmel ürünler ve hizmetler sunmayı hedefliyoruz.

8 Yaşam için kaliteli ambalajlar üretiriz. Yaşam için yenilikçi ambalajlar yaratırız.

9 Bizim işimiz 'Yaşam için Ambalaj'. Bu, 'Ambalaj Tutkumuz'un kaynağını oluşturur. Değer yaratmak için, liderlik ruhu, düşünce ve kültür zenginliğimizin kaynağı çeşitlilik, vazgeçilmez değerimiz dürüstlük ve sorumluluklarımızın net bilinci ile durmaksızın calışıyoruz. Yaşam için sürdürülebilir ambalajlar yaparız.

10

11 kalite En son bilimsel ve teknolojik yenilikleri kullanarak kaynaklarımızı, ürün ve hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Toplum, çevre, iş ortaklarımız ve müşterilerimiz için beklentilerin hep bir adım ilerisinde kalite sunmak için kararlıyız. Bu vizyonla, yenilikleri ve girişimleri destekleyerek dünya çapında örnek projelere imza atmaya devam edeceğiz. Öncü duruşumuz ve yüksek standartlar belirlemede saygınlığımızın temeli olan kalitemizi daima daha yukarıya taşımayı hedefliyoruz.

12

13 sürdürülebilirlik Çevre ve toplum üzerinde olumlu etki yaratmak amacı ile markalarımız, faaliyetlerimiz, kaynaklarımız ve varlıklarımız ile değer yaratmak için çalışırız. Bu sorumluluğumuzun bilinci ile tüm faaliyetlerimizde üretken ve az maliyetli yöntemler ve teknolojiler kullanırız. Sürdürülebilirlik bizim için, hem işyerimizde hem de Dünya da, ekonomik başarı ile çevrenin korunması ve sosyal sorumluluğun bir bileşimini ifade eder. Bu nedenle, aldığımız her kararda ve adımda, varlığımızın sebebi olan toplum için en iyisini yapmayı hedefleriz. Elif Sürdürülebilirlik Raporu

14

15 inovasyon odaklı AR-GE Günümüzün dinamik dünyasının gelecek ihtiyaçlarını ve eğilimlerini karşılayabilmek için hizmet ettiğimiz sektörler hakkında daha fazla bilgi ve anlayış sahibi olmayı hedefleriz. Bu yaklaşım, deneyim ve teknik bilgimizi inovasyon ve teknoloji adaptasyonlarına dönüştürmemizde bize yardımcı olur. Sürekli değişen ambalaj ihtiyaçlarına yönelik çözümler ve gelişmiş ürünler sunabilmek için yeni malzeme, teknik ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederiz. İçinde bulunduğumuz sektörleri şekillendiren faktörleri tam olarak anlayarak, müşterilerimizin faaliyet ve başarılarına değer katacak yeni ürün ve teknolojiler geliştirmek için onlarla birlikte çalışırız.

16

17 Ambalaj Tutkusu

18

19 ekstrüzyon Ürününüzün ambalajlanma gereksinimine göre, çeşitli özelliklerde düşük ve / veya yüksek yoğunluğa sahip polietilen hammaddeler, co-exstrüzyon tekniği kullanılarak tek katlı ya da çok katlı filmlere dönüştürülür. Elif in Ar-Ge Departmanı ve deneyimli Ekstrüzyon Ekibi nin bilgi birikimi, uzmanlığı ve kapabilitesi sayesinde, müşteri ihtiyaçlarına göre malzemenin fiziki özellikleri bu departmanda çeşitli özel tekniklerle şekillendirilir.

20 grafik tasar m, reprodüksiyon & klişe hizmeti Elif Tasar m Ekibi, müşterilerinin ürünlerine yönelik en iyi ambalajı elde etmek üzere, her ürün için tüm üretim sürecinin tasarımını yap p şekillendirir. Uluslararası çözüm ortakları ile Elif, Dijital Klişe Hizmeti, HD Flekso baskı ve yeni geliştirilen teknolojileri kullanma konusunda öncü bir gruptur. Elif, bu yenilikçi yaklaşımı, uzman ekibi ve en yeni teknolojilere sahip ekipmanları ile müşterileri için ideal çözümü sunmayı hedefler.

21 mürekkep mutfa Elif müşterilerinin her proje için özel olarak talep ettiği renkler, Elif Mürekkep Dağıtım Sistemi taraf ndan otomatik olarak hazırlanıp sisteme kaydedilerek onaylanm ş özelliklere uygun mürekkep formülasyonu ve kalite sürekliliği sağlanır.

22

23 bask Elif, engin deneyimiyle flekso baskı teknolojisinde saygınlık kazanmıştır. Teknoloji ve teknikteki en güncel yenilikleri yakından takip eden, bu yeniliklere hızla ayak uyduran ve yenilikçi çözümler geliştiren Elif, 10 renk baskı yeteneğine sahip son teknoloji ürünü makineleri sayesinde, flekso baskı tekniğinde her zaman yüksek kalite standartlarını korur.

24 laminasyon Elif in yetkin Laminasyon Ekibi ve gelişmiş laminasyon hatları, müşterilerinin koruma, dayanıklılık, geçirgenlik ve bariyer gibi fonksiyonel gerekliliklerine, estetik ve görsel beklentilerine ve ya çeşitli regülasyonlara uyum amacı ile ortaya çıkan çok katmanlı tüm film ihtiyaçlarına cevap verir. Elif, farklı özelliklerde çeşitli malzeme kombinasyonlarını solventli ve solventsiz tekniklerle birleştirerek çok katmanlı lamine filmler üretme yeteneğine sahiptir.

25 dilimleme Lazer ve mekanik perforasyon yeteneklerine sahip yüksek performanslı dilimleme yeteneği ile Elif, tüm ambalaj formatları için farklı müşteri beklentilerini karşılar.

26

27 haz r ambalaj üretimi Geniş çeşitliliğe sahip kesim hatlarını sürekli daha da çeşitlendiren Elif, özellikle hijyen ambalajları olmak üzere yiyecek ve içecek, bebek, yetişkin ve kadın bakımı, ev ve çamaşır bakımı, temizlik kağıtları ve perakende sektörleri için ürettiği çeşitli ambalajlar ile dünya çapında saygın tedarikçiler arasındaki yerini almıştır.

28 Teknik Filmler Haz r Ambalaj Çözümleri

29 Ambalaj Filmleri Ambalaj Çözümleri

30

31 kuru g da Elif, makarna, bakliyat ve hububat, hazır yemek, çorba ve soslar, bebek maması ve kahvaltılık tahıllar gibi başlıca ürünler için optimum nem, oksijen, ışık ve yağ bariyeri sağlayan çok-katlı (co-ex) ambalaj malzemeleri ve lamine filmler sunar. Kuru gıda ambalaj çözümleri, yüksek hızda çalışan ambalajlama hatlarında üstün performans göstermek için tasarlanmıştır. Elif tarafından sunulan ambalaj malzemeleri, Elif in ileri teknoloji baskı çözümleri ile raflarda güçlü marka görünürlüğü yaratarak yüksek satışı tetiklemeyi hedefler.

32 f r n & pastane ürünleri Elif'in baskılı lamine filmlerinin yanı sıra tek-katlı ve çok-katlı (co-ex ) malzemeleri, üstün baskı kalitesi ve neme karşı güçlü bariyer özellikleri sayesinde maksimum tüketici ilgisi ve memnuniyeti için üstün perfromanslı ambalaj çözümleri sağlar. Elif in fırın ve pastane ürünleri için sunduğu ambalaj filmleri, ekmek ve galeta gibi ürünlerin yanı sıra tahıl, bisküvi, kraker ve waffle gibi ürünler için de optimum çözümü sunar.

33 cips, kuruyemiş, & at şt rmal klar Elif in cips, kuruyemiş ve çerezler için geliştirdiği geniş ambalaj çözümleri, nem ve oksijene karşı dayanıklı ve yüksek baskı kaliteli lamine filmler ile yüksek bariyer özelliklerinin yanı sıra, çok çeşitli ambalaj formatları ve ek ambalaj özellikleri de sunar. Elif Grafik ve Tasar m Ekibi nin ileri teknoloji baskı çözümleri ve teknolojileri kullanarak sunduğu yüksek baskı kaliteli ambalajlar, satış noktasında Elif müşterilerinin ürünlerinin farklılaşmasını en üst düzeye çıkarmayı hedefler.

34 şekerleme ürünleri Yeni baskı teknolojilerinde sektörünün öncüsü olan Elif, şekerli yiyecekler ve bonbonlar için olduğu gibi diğer şekerleme ürünleri için de göz alıcı ambalaj malzemeleri sunar. Elif in şekerleme ürünleri için sunduğu baskılı lamine filmler ve bariyer özellikli ambalaj çözümleri, kolay açılma, tekrar kapanma ve servis etmenin yanı sıra 3D lazer perforasyon gibi çok farklı özellikler ve ambalaj formatlarını içerir.

35 dondurulmuş g da Elif, dondurulmuş g dalar için göz alıcı yüksek baskı kalitesi ve hafif yapısı ile yatay ve dikey dolum makinelerine uygun ambalaj filmlerinin yanı sıra çok çeşitli hazır ambalaj opsiyonları da sunar. Saklama ve taşıma sırasında gıda güvenliğini sağlayan patlama direnci yüksek, baskılı, lamine ve çok katlı (co-ex) filmlerin yanı sıra, bariyer özellikli malzemeler de Elif in dondurulmuş gıdalar için sunduğu ürün ve çözümler arasında bulunur.

36 taze sebze ve meyve Sebzelerin tazeliğinin korunması, en az işlenme ve taşınması sırasında güvenliğinin sağlanması kadar önemlidir. Elif in sağladığı ambalajların özel tasarlanmış geçirgenliği, taze gıda ürünlerinin ilk hasat günlerindeki tazeliklerini korumalarını sağlar. Elif in taze meyve ve sebzeler için sunduğu fleksibl (esnek) ambalaj çözümleri mikro-perforasyonlu ambalajlar, hazır ambalaj çözümleri ve üst kapak filmleri gibi ambalajları kapsar. Organik tarım ürünleri için ürün konsepti ile uyumlu doğada çözünür ambalaj filmleri yine en iyi baskı kalitesi ile sunulur.

37 haz r içecekler İyi bir içim keyfi için, aroma ve tazelik, tüm hazır içecekler, kahve, çay ve içecek tozlarının vazgeçilmez özellikleridir. Elif tarafından sunulan lamine filmler, üründen azami derecede keyif alınmasını sağlamak için mükemmel baskı sonuçları ile beraber etkili bir aroma koruması sağlar. Elif'in en son teknoloji baskı kalitesi ve tüm üretim sürecindeki deneyimi, müşterilerine raftaki ürünleri için maksimum çekicilik ve farklılaşma sağlar.

38 shrink filmler Elif en son teknoloji baskı kalitesi ve en uygun ham madde formülüyle, shrink filmlerin raflarda sergilendiğinde farklılaşmasını garanti eder. Elif in shrink filmleri, ayn zamanda, ulaş m, taşıma ve depolama sırasında birden fazla ürünün güvenli, korunaklı ve sağlam bir şekilde ambalajlanmasını da sağlar. Yüksek hızdaki makineler dahil tüm makine türlerine uygun olarak, şeffaf veya renkli seçeneklerin yanı sıra shrink ambalaj çözümlerinde sağladığı anti-statik, UV-stabilize veya UV- bariyerli, tek veya çift yönlü shrink özellikleri ile Elif, müşterilerinin film ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacak yüksek kaliteli çözümler sunar.

39 bebek, kadın ve yetişkin hijyeni Elif in kadın hijyeni ve bebek bakımına yönelik ambalaj çözümleri, yüksek kalite ve güvenlik sağlaması için müşteri talebine uygun şekilde özelleştirilir. Yüksek hızlı ambalajlama hatlarına ve otomatik dolum sistemlerine uygun mükemmel film performansı, dolum hattında yüksek işlenebilirlik ve maksimum verimlilik sağlar. Ambalaj filmleri veya pimli poşet (wicketed bags) gibi hazır ambalaj çözümleri de dahil tüm ambalaj çözümleri, müşterilerin ambalajlama hatlarının özel gereksinimlerine yönelik olarak hazırlan rken, Elif in flekso baskı teknolojisini yakın takibi ve üstün grafik yetenekleri de son ürünün güçlü raf görünürlüğüne sahip olmasını sağlar.

40 kişisel temizlik Elif, nem bariyeri, kimyasal direnç ve patlama direnci gibi belirli gereksinimlerin ele alındığı yastık tipi yatay dolum ıslak mendil ambalaj uygulamaları için çok çeşitli lamine film seçenekleri sunar. Gelişmiş PE film yapıları, yüksek laminasyon mukavemeti ve kaliteli baskısı ile Elif, ıslak mendil, havlu ve temizlik pedleri gibi kişisel temizlik ürünlerinizin raf görünürlüğünü güçlendirirken, özel tasarlanan film yapısı da yüksek hızlı ekipmanlarda yüksek performanslı üretime olanak sağlar.

41 temizlik ka tlar Elif, kağıt havlular, tuvalet kağıtları, peçeteler ve tüm diğer temizlik kâğıtları için müşteri beklentilerini aşan çeşitlilikte, özel tasarlanmış ve tamamen hijyenik ambalaj çözümleri sunar. Kağıt ürünleri için özel olarak tasarlanmış, üstün performans özelliklerine sahip son teknoloji ürünü tek-katlı ve çok-katlı (co-ex ) filmer Elif müşterilerinin maliyet tasarrufu, üretkenlik ve estetik görünüm ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra göz alıcı baskı kalitesi de sağlar.

42 çamaş r bak m Özel hammadde karışımı ve son teknoloji makineler kullan larak elde edilen yüksek performansa sahip filmler, toz deterjanlar ve benzer temizlik malzemeleri için sunulan ambalaj çözümleri arasında bulunur. Hammadde ve malzeme seçimi, her zaman müşterinin dolum teknolojisi, ürün özellikleri ve ambalaj gereksinimleri göz önünde bulundurularak özel olarak yapılmaktad r. Elif in neme duyarlı toz ürünler için sunduğu lak uygulamalı tek-katlı, çok-katlı (co-ex) ve lamine filmler, ürün güvenliğinin yanı sıra yüksek hıza sahip ambalaj ve ambalajlama hatlarında da optimum ambalajlama çözümlerini sunar.

43 evcil hayvan bakımı Ürün ambalajlarının pazarlama faaliyetleri içinde çok önemli bir yere sahip olduğu Evcil Hayvan Bakım sektörü için Elif, maksimum raf etkisi, kullanım kolaylığı, ürün güvenliği ve hijyeni sağlayan yüksek kaliteli ambalaj çözümleri sunar. Elif in Evcil Hayvan Bakım sektörü için sunduğu ambalaj çözümleri yüksek kalitede baskı yapılmış çok katmanlı lamine filmler, yüksek bariyerli özellikli ambalaj filmleri, hazır ambalajlar, dik durabilen torbalar (stand-up pouch), ve tekrar kapatılabilen ambalajları içerir. Hazır ambalaj çözümleri, üstün görsel görünümü ve raf ömrü optimizasyonunun yanı sıra bariyer özellikleri, yüksek kaliteli baskıları, rahat taşınma ve dökme ile kolay açma ve tekrar kapama gibi kullanım kolaylığı sağlayan çeşitli özellikler de sunmaktadır.

44 çöp torbalar Yüksek teknoloji ve hijyen standartlarına sahip üstün kalite ürünleri ile Elif, çok çeşitli boyut, renk ve kalınlıklarda üretilmiş, aralıklar veya perforaj ile ayrılmış, rulo veya desteler halinde perakende satış için baskılı veya etiketli poşet veya kutu ile ambalajlanmış her türlü çöp torbası ihtiyaçlarınızı karşılar. Yüksek veya alçak yoğunluklu malzemeden üretilmiş, büzgü bantlı veya bantsız, geri dönüştürülmüş, oxo- veya biyoçözünür gibi farklı ürün özellikleri ile çöp torbaları ihtiyaçlarınıza göre özel olarak tasarlanır ve üretilir.

45 perakende torbalar Elif in alışveriş ve taşıma torbalarından oluşan geniş ürün yelpazesi, tüm perakende kullanımı, ticari fuarlar ve promosyonlar için uygundur. Takviyeli, kulplu, el geçme saplı, büzgü ipli ve büzgü seritli torbalar gibi çok çesitli torba türleri, parlak veya mat yüzey, laminasyon, koruyucu cila veya lokal lak uygulaması opsiyonlarının yanında geri dönüşümlü veya doğada çözünür malzeme ile her renkte kulp seçeneğine de sahiptir. Elif in yüksek kalite baskı yeteneği ve teknik uzmanlığı, markanızın imajında büyük ölçüde çekicilik yaratmanızı sağlar.

46 emniyet torbalar Elif, nakliyat veya saklama esnasında müdahale ve kurcalamalara karşı koruma gerektiren ürünler ve uygulamalar için izinsiz açılmalara karşı güvenlik ve koruma sağlayan emniyet torbaları da üretir. Havaalanı ve gümrüksüz bölge tedarik zincirinin güvenliğini garanti altına almak için Uluslararas Sivil Havacılık Organizasyonu nun belirlediği normlara uygun üretilen emniyet torbaları doküman cebi, kolay taşıma ve bariyer özelliklerinin yanı sıra kodlama opsiyonu da sunar.

47 kargo torbalar Elif, kargo ve kurye uygulamalarına yönelik polietilen torba çesitlerini farklı özelliklerle geniş bir yelpazede sunar. Kapatılıp tekrar açılabilen veya kalıcı olarak kapatılabilen kapakçıkları ile sunulan kargo torbaları, taşıma kulbu, meksika şapka veya (perforajlı) belge cebi özellikleri ile de sunulabilir. Kurye ve kargo torbalarının ışık geçirgenliğini engelleyen ambalaj çözümlerinin yanı sıra, reklam amaçlı olarak daha fazla yer sağlamak için, tek taraflı veya çift taraflı 10 renge kadar baskı uygulanabilir.

48 teknik filmler Elif, geniş bir yelpazede sunduğu yüksek kalite özel teknik filmlerini müşterilerinin ihtiyaçlarına göre geliştirerek sunar. Elif AR-GE ekibi sofistike hammadde ve yeni malzeme kompozisyonları kullanarak üretilen yenilikçi ürünler ve geliştirilmiş film özellikleri ile Elif müşterilerine ayrıcalıklı ürünler sağlamak için durmaksızın çalışır. Elif, özel laminasyon amaçlı filmleri ve farklı uygulama alanlarına yönelik özel teknik filmler de sunar. Elif, inşaat, tarım, depolama ve lojistik sektörlerinde kullanılan özel ürünlerin ihtiyaç duyduğu farklı ambalaj çözümlerinin yanı sıra çok çeşitli standart ve özel endüstriyel ambalaj çözümleri de sunar.

Daha mutlu, daha sağlıklı bir yaşam yaratmak için, ambalajlarımız, her gün tüm dünyada milyonlarca insana ulaşıyor.

Daha mutlu, daha sağlıklı bir yaşam yaratmak için, ambalajlarımız, her gün tüm dünyada milyonlarca insana ulaşıyor. Daha mutlu, daha sağlıklı bir yaşam yaratmak için, ambalajlarımız, her gün tüm dünyada milyonlarca insana ulaşıyor. Yaşamın her alanında insan için varız. Bizim işimiz Yaşam için Ambalaj. yaşam için ambalaj

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

albenil güvenli fleksibl ambalaj üretiyoruz 1973 den beri

albenil güvenli fleksibl ambalaj üretiyoruz 1973 den beri sağlıklı güvenli albenil 1973 den beri fleksibl ambalaj üretiyoruz i Ürünleriniz kadar sofistike süreklilik ürünlerinizi tüketiciyle buluşmaya hazırlıyoruz Güvenli Sağlıklı Albenili Modern teknoloji kullanarak

Detaylı

Türkiye Esnek Ambalaj Sanayii ve Plastik Kullanımı. 21 Ekim 2015 PAGEV II. Plastik Ambalaj Teknolojileri Kongresi, İstanbul

Türkiye Esnek Ambalaj Sanayii ve Plastik Kullanımı. 21 Ekim 2015 PAGEV II. Plastik Ambalaj Teknolojileri Kongresi, İstanbul Türkiye Esnek Ambalaj Sanayii ve Plastik Kullanımı 21 Ekim 2015 PAGEV II. Plastik Ambalaj Teknolojileri Kongresi, İstanbul Ajanda Türkiye Esnek Ambalaj Pazarı ve Avrupa içindeki yeri Esnek Ambalajda Son

Detaylı

2014-2015 Kurum ve Ürün Katalogu

2014-2015 Kurum ve Ürün Katalogu 2014-2015 Kurum ve Ürün Katalogu 1 Elinizdeki doküman, size 30 senedir sektörün içinde bulunan ince ince işlenerek günümüzdeki seviyelere getirilen MERT Polimer LTD i tanıtmayı amaçlamaktadır. 1988 senesinde

Detaylı

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL

renk teknolojisi ve yaratıcılığı KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİL KURUMSAL PROFİLİMİZ BMCOLOR, müşterilerinin güveni ile 30 yıllık başarılı bir geçmişten günümüze ulaşmıştır. BMCOLOR, modern altyapısı ve nitelikli insan kaynağı ile baskı ve ambalaj sektörüne

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com Aseptik ambalajdır aseptikdir doğa dostudur Aseptik Müşterilerimiz için; Aseptik dolum sistemlerine teknik servis ve yedek parça hizmeti vermekteyiz. Bu hizmeti, alanında uzman mühendis ve teknisyenlerden

Detaylı

sağlık ve kalite garantisi AMBALAJ

sağlık ve kalite garantisi AMBALAJ ultra bariyerli ı s ı l dirençli Filmler l Esnek filmlerde teknolojinin son geldiği nokta; ultra bariyerli ALOx fimler ile fırın ve mikro-dalga kullanımına da uygun, ısıl direnci yüksek (-40 C/+200 C)

Detaylı

VC600 TEK ODALI VAKUM MAKİNESİ

VC600 TEK ODALI VAKUM MAKİNESİ VAKUM NEDİR? VAKUM Vakum kullanarak ambalajlama tekniği (ambalaj içindeki havanın boşaltılması) uzun yıllardan beri kullanılıyor. Ancak eski dönemlerde, sadece yüksek basınca dayanıklı ürünler vakumlanabilirken,

Detaylı

VCM750 ÇİFT ODALI VAKUM MAKİNESİ

VCM750 ÇİFT ODALI VAKUM MAKİNESİ VAKUM NEDİR? VAKUM Vakum kullanarak ambalajlama tekniği (ambalaj içindeki havanın boşaltılması) uzun yıllardan beri kullanılıyor. Ancak eski dönemlerde, sadece yüksek basınca dayanıklı ürünler vakumlanabilirken,

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

A- YENİLEŞİM YÖNETİMİ

A- YENİLEŞİM YÖNETİMİ Yenileşim süreci içinde olan bir firmada aşağıda yer alan temel ölçütler aranır. A- YENİLEŞİM YÖNETİMİ 1-LİDERLİK Liderler, yenilikçi bir kurum için gerekli olan ihtiyaçlar doğrultusunda; Yenileşim doğrultusunda

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

Kağıt Torba. Yeni. kağıt torbadır. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com

Kağıt Torba. Yeni. kağıt torbadır. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com Kağıt Torba Yeni kağıt torbadır ambalajdır doğa dostudur Kağıt Torba Muhtelif ölçülerde; Beyaz kraft Esmer kraft + BOPP Kuşe + BOPP Yaş geçirmez kağıt + BOPP tercihinize göre kapama şekli. Yeni > Pencereli

Detaylı

yapmakta ve yedek parça temini konusunda da destek sağlamaktadır.

yapmakta ve yedek parça temini konusunda da destek sağlamaktadır. All In Makine olarak 35 yılı aşkın tecrübemizle tüm sıvı gıdalarınız için anahtar teslimi yeni nesil ya da eski versiyon dolum hatları kurmakta, mevcut hatlarınızın bakımını yapmakta ve gerektiğinde yedek

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Müşteri memnuniyeti ve pazar odaklı hizmet anlayışına sahip bizler, ürünlerinize anlamlı katkılar sağlayarak değer yaratan bir iş ortağınız olmaktan

Müşteri memnuniyeti ve pazar odaklı hizmet anlayışına sahip bizler, ürünlerinize anlamlı katkılar sağlayarak değer yaratan bir iş ortağınız olmaktan 2 Müşteri memnuniyeti ve pazar odaklı hizmet anlayışına sahip bizler, ürünlerinize anlamlı katkılar sağlayarak değer yaratan bir iş ortağınız olmaktan kıvanç duyuyoruz. 3 1976 PE Ekstrüzyon a geçildi Ürün

Detaylı

ürün çözümleri ETİKET AMBALAJ TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER

ürün çözümleri ETİKET AMBALAJ TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER ürün çözümleri ETİKET AMBALAJ TEK KULLANIMLIK ÜRÜNLER SİSTEM ENTEGRASYONU HİJYEN GÜVENİLİRLİK KALİTE GÜVENCESİ ZAMANINDA TESLİMAT TEKNİK DANIŞMANLIK TASARIM DESTEK PLANLAMA ÇEVREYE DUYARLILIK LOJİSTİK

Detaylı

Hakkımızda; www.polibak.com.tr

Hakkımızda; www.polibak.com.tr Misyon; Saygın ve konusunda uzman bir kuruluş olan Polibak; mükemmele odaklanmış kurumsal ilkeleri ışığında; müşterilerine ve iş ortaklarına en mükemmel BOPP ve CPP film ürünlerini ve hizmetleri sunmayı,

Detaylı

www.locareklam.com www.locaambalaj.com

www.locareklam.com www.locaambalaj.com R E K L A M M A T B A A A M B A L A J www.locareklam.com www.locaambalaj.com Hakkımızda Loca Reklam, 3800 metrekarelik alandaki matbaa ve ambalaj üretim tesislerinin yanı sıra bünyesinde bulunan creative

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI

VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI VAKUM PAKETLEME VE DiLiMLEME MAKiNALARI 2 2006 yılında Lipovak Makine İmalat ve Ticareti olarak Melih GÜREŞ tarafından Adapazarı nda kurulmuştur sektörümüzde, güvenirliği ile tanınan seçkin bir yere sahiptir.

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

Samsung Smart Freezer buzdolapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.samsung.com.tr adresini ziyaret edin.

Samsung Smart Freezer buzdolapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.samsung.com.tr adresini ziyaret edin. Hold 3 sec. Hold 3 sec. Hold 3 sec. Hold 3 sec. A k ı l l ı k a d ı n l a r ı n Freezer a k ı l l ı b u z d o l a b ı Smart Freezer teknolojisi ile ister buzluk ister buzdolabı Freezer On/Off Freezer Fridge

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

www.adil.com.tr 1978 den beri...

www.adil.com.tr 1978 den beri... www.adil.com.tr 1978 den beri... extrusion 1978 den beri... Adil Endüstriyel, kalite ve hizmet odaklı anlayışı ile müşterilerine yalıtım çözümleri sunmaktadır. Kurulduğu 1978 yılından itibaren müşteri

Detaylı

www.goktasmobilya.com.tr

www.goktasmobilya.com.tr www.goktasmobilya.com.tr www.goktasmobilya.com.tr HAKKIMIZDA 1983 yılında ; İzmir de küçük bir atölyede üretime başlayıp sonraları GÖKTAŞ İNŞAAT adı altında üretimine ve hizmetlerine devam eden irmamız,

Detaylı

EKOTEKS Laboratuvar ve Gözetim Hizmetleri A.Ş 31.05.2016

EKOTEKS Laboratuvar ve Gözetim Hizmetleri A.Ş 31.05.2016 EKOTEKS Laboratuvar ve Gözetim Hizmetleri A.Ş 31.05.2016 1 REKABETÇİ YAPI Ekoteks in laboratuvar verimliliği sürekli artmaktadır.nitel ve Nicel gelişim içindedir. GÜÇLÜ EKİP Müşteri odaklı anlayışı ile

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik.

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik. Genç Çözüm Grafik; konusunda deneyimli kadromuzla istek ve beklentilerinizi on yılı aşkın tecrübemizle buluşturarak firmanıza ve markanıza özel grafik tasarımlarımızla siz değerli iş ortaklarımıza çözümler

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

www.boschevaletleri.com Bosch çaðrı yönetim merkezi 09/2008 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AÞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye 34770 - Ýstanbul

www.boschevaletleri.com Bosch çaðrı yönetim merkezi 09/2008 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AÞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye 34770 - Ýstanbul 09/2008 Bosch çaðrı yönetim merkezi 444 6 333 Türkiye nin en yaygın servis aðı Üç yıl garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Soðutucular, derin dondurucular, çamaþır makineleri, kurutma makineleri, bulaþık

Detaylı

2014 FAALİYET RAPORU

2014 FAALİYET RAPORU 2014 FAALİYET RAPORU hayatı aydınlatıyoruz... hayatı aydınlatıyoruz... 6 Balıkesir, Bursa, Çanakkale, ve Yalova olmak üzere 4 şehirde, yaklaşık 2,8 milyon müşterimize görevli tedarikçi olarak hizmet

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

WICOVALVE. Tazeliğin uzun süre korunması. Specialities

WICOVALVE. Tazeliğin uzun süre korunması. Specialities WICOVALVE Tazeliğin uzun süre korunması Specialities Specialities WICOVALVE Aromanın Muhafazası Garanti Altında Gıda ürünlerini muhafaza etmek karmaşık teknik çözümler gerektirmektedir; özellikle ambalaj

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 katma değerli 5 yıldızlı hizmet anlayışı Endüstriyel dikiş teknolojisi yüzyıllardan beri hemen hemen hiç değişmemiştir. Makineler son derece

Detaylı

YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU

YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU Silikon kavçuklar düşük ve yüksek ısılara karşı mükemmel performans gösterir. AKALİTE Silikon Nedir? Silikon II. Dünya Savaş sırasında, askeri uygulamalarda

Detaylı

Avusturyalı gıda üreticisi Spitz Videojet kodlama çözümlerinin sağladığı gelişmiş kod kalitesi ve düşük maliyetlerden memnun.

Avusturyalı gıda üreticisi Spitz Videojet kodlama çözümlerinin sağladığı gelişmiş kod kalitesi ve düşük maliyetlerden memnun. S. Spitz GmbH Sektörel çalışma Avusturyalı gıda üreticisi Spitz Videojet kodlama çözümlerinin sağladığı gelişmiş kod kalitesi ve düşük maliyetlerden memnun. 1857'den beri, gelenek ve kaliteden ödün vermeyen

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19

İçindekiler. HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 İçindekiler HSG Tarım... 3 Elma... 5 Appy... 7 Üretim Tesisimiz... 9 Üretim... 13 Soğuk Zincir... 17 Satış ve Pazarlama... 19 1 2 HSG Tarım Adını 1969 da üretilen ilk yerli traktörden alan HSG Tarım, tarımda

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

Sizin İçin Yapabileceklerimiz

Sizin İçin Yapabileceklerimiz Patrol Matbaacılık, 2000 yılından bu yana ofset baskı sektöründe hızlı büyümesini sağlayan, yaşanan tüm gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri takip eden köklü bir Türk ofset baskı firmasıdır. 75 personel

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

Meyve ve Sebze Depolanması ve İhracatında Kullanılan Modifiye Atmosfer Ambalajlarındaki Gelişmeler Doç. Dr. Fatih ŞEN

Meyve ve Sebze Depolanması ve İhracatında Kullanılan Modifiye Atmosfer Ambalajlarındaki Gelişmeler Doç. Dr. Fatih ŞEN Meyve ve Sebze Depolanması ve İhracatında Kullanılan Modifiye Atmosfer Ambalajlarındaki Gelişmeler Doç. Dr. Fatih ŞEN Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü fatih.sen@ege.edu.tr Modifiye

Detaylı

EKSTRA KORUMA! İndeks

EKSTRA KORUMA! İndeks İndeks BALONDÜLA ile EKSTRA KORUMA! Balondüla Nedir 4 Kullanım Alanları 6 Balondüla nın Avantajları 8 Balondüla Ürünleri 10 Uygulama Örnekleri 12 Yapı Malzemeleri Yedek Parça Mobilya 2 3 Balondüla Nedir?

Detaylı

Firma Tanıtım Sunumu

Firma Tanıtım Sunumu Firma Tanıtım Sunumu MARKA BASKI Merkez Adresi Meclis Mah. Atatürk Cad. No: 51-2 Sancaktepe / İSTANBUL Faaliyet Konusu Kendinden yapışkanlı baskılı ve baskısız rulo etiket üretimi, ofset tabaka baskı üretimi,

Detaylı

Doğru Zamanda Doğru Yerde Doğru Hizmet için; YENİLER ETİKET

Doğru Zamanda Doğru Yerde Doğru Hizmet için; YENİLER ETİKET HAKKIMIZDA Doğru Zamanda Doğru Yerde Doğru Hizmet için; YENİLER ETİKET 2004 yılında kurulan firmamız, geçen süre zarfında kurduğu dinamik, tecrübeli ve daima gelişen kadrosuyla üretim ve hizmet ettiği

Detaylı

SÜT AMBALAJININ UZMANI SÜDPACK. Copyright SÜDPACK Verpackungen GmbH & Co. KG

SÜT AMBALAJININ UZMANI SÜDPACK. Copyright SÜDPACK Verpackungen GmbH & Co. KG SÜT AMBALAJININ UZMANI SÜDPACK SP Ochsenhausen SP Bioggio SP Europe SP Medica Grubumuz SAYILAR / VERİLER / GERÇEKLER >340 Mio. 2014 1.100 > 80 Stajyer, Öğrenciler Aile Şirketi ŞUBELERİMİZ Yönetim Ortakları:

Detaylı

Sentetik Çuval. www.dempocuval.com

Sentetik Çuval. www.dempocuval.com Sentetik Çuval www.dempocuval.com Konya Organize Sanayi Bölgesinde 1997 yılında kurulan firmamız, 8000 m² si kapalı toplam 25000 m² alanda son sistem makine parkuru ve kendi alanında uzman personeli ile

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

KALİTELİ AT NALLARI. www.sarantaticaret.com

KALİTELİ AT NALLARI. www.sarantaticaret.com KALİTELİ AT NALLARI www.sarantaticaret.com WERKMAN horseshoes HAKKINDA WERKMAN horseshoes, ÇELİK KADAR GÜÇLÜ VE ZENGİN GELENEK Hoefijzerfabriek Werkman & Co, 1909 yılında Groningen`de kuruldu. Her ikisi

Detaylı

İDECplast Koruma ürünleri Üretim ve Pazarlama şirketi olarak, Hızlı Tüketim ürünleri, Medikal Ürünler, Oto servis Koruma ürünleri üretmektedir.

İDECplast Koruma ürünleri Üretim ve Pazarlama şirketi olarak, Hızlı Tüketim ürünleri, Medikal Ürünler, Oto servis Koruma ürünleri üretmektedir. İDECplast Koruma ürünleri Üretim ve Pazarlama şirketi olarak, Hızlı Tüketim ürünleri, Medikal Ürünler, Oto servis Koruma ürünleri üretmektedir. Hızlı Tüketim Ürünleri olarak en başta Tek Kullanımlık Masa

Detaylı

II. TÜRK-ARAP. GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ

II. TÜRK-ARAP. GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ II. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ 1. ORGANİZASYON TANITIM; TURABEXPO Türk-Arap Ülkeleri İş adamları Derneği (TURAB) desteği ile Türkiye

Detaylı

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları

Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat Duvarları MacRes MacRes: Tekno Maccaferri nin Prekast Betonarme Panelli Toprakarme İstinat duvarları, inşaat mühendisliği yapılarında sayısı gün geçtikçe artan

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla

Sayın İlgili, Saygılarımızla Sayın İlgili, Taze meyve ve sebze endüstrisinin nabzını tutan FRUIT LOGISTICA 8 10 Şubat 2012 tarihleri arasında Almanya nın Berlin şehrinde düzenlenecektir. Üreticilerin ve tedarikçilerin katılacağı bu

Detaylı

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu

Bursa Yenileşim Ödülü Başvuru Raporu 1- YENİLEŞİM YÖNETİMİ / LİDERLİK Liderler, yenilikçi bir kurum için gerekli olan ihtiyaçlar doğrultusunda; Yenileşim doğrultusunda vizyonu oluştururlar, Strateji ve politikaları tanımlarlar, Farkındalık

Detaylı

KALİTE POLİTİKAMIZ. www.livakalip.com

KALİTE POLİTİKAMIZ. www.livakalip.com Tarihçemiz; Kalıp üreticisi olarak Liva kalıp, 1993 yılından beri farklı fabrikalarda özellikle otomotiv plastik kalıpları üzerine imalat bölümlerinde çalışmış ve buradaki bilgi birikimiyle kalıp imalatı

Detaylı

Controltac Plus 180 Baskı Folyosu

Controltac Plus 180 Baskı Folyosu Yayınlanma Tarihi: 2001 Subat Controltac Plus 180 Baskı Folyosu Ürün Tanımı Avantajları Tekrar tekrar pozisyonlandırılabilir yapışkan özelliği sayesinde büyük formatlı dijital baskılar için mükemmel bir

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul

ÜRÜN KATALOĞU. Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul ÜRÜN KATALOĞU Bayrakdar Ticaret / Sarigazi VD -33163542940 Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/C Ümraniye - İstanbul info@bayplas.com - Tarihçemiz Bayraktar Ticaret 1985 yılında İstanbul'da kurulmuştur.

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti.

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. İstanbul 2014 Yasal Uyarı: Bu sunumda kullanılan veriler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Hakkında Tarihçe 1987 İstanbul'da kuruldu ve Madeni Yağ sektöründe

Detaylı

SOĞUK DEPO PANELLERİ:

SOĞUK DEPO PANELLERİ: SOĞUK DEPO PANELLERİ: KİLİTLİ VE KİLİTSİZ SOĞUK DEPO PANELİ UYGULAMALARIMIZ: İTS GRUP olarak ; Endüstriyel yapının tasarımında ilk önce yapının kullanım amacına göre soğuk depo mimari projeyi hazırlıyoruz.

Detaylı

www.feidal-coatings.com Turkçe Rev. 1/2011 automotive system Ticari taşıt boyamada kalite ve verimlilik the step beyond

www.feidal-coatings.com Turkçe Rev. 1/2011 automotive system Ticari taşıt boyamada kalite ve verimlilik the step beyond Turkçe Rev. 1/2011 www.feidal-coatings.com automotive system Ticari taşıt boyamada kalite ve verimlilik the step beyond FEIDAL automotive system ile kararlı bir biçimde üretime önem verirsiniz. Yenilikçi

Detaylı

Reklam Ürünleri Satış Müdürümüz Aydın ALTUN ile Söyleşi Gerçekleştirdik.

Reklam Ürünleri Satış Müdürümüz Aydın ALTUN ile Söyleşi Gerçekleştirdik. Eylül 2015 - Sayı 14 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). İkizler Oto Boya Nuri Yurtsever ile Söyleşi Gerçekleştirdik. MxS markası geçmişten bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler ışığında bizlere

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

SUBWAY INTERNATIONAL'ın Avrupa, Türkiye ve Ortadoğu resmi tedarikçisiyiz.

SUBWAY INTERNATIONAL'ın Avrupa, Türkiye ve Ortadoğu resmi tedarikçisiyiz. euplus.co BİZ KİMİZ? EUPLUS LOJİSTİK AMBALAJ SAN. TİC. A.Ş. olarak İzmir'de birden fazla iştirakimizle, geliştirdiğimiz işbirliklikleri ve çözümlerimizle pazara yeni heyecanlar getiriyoruz. Müşterilerimize,

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER Önsöz Sevgili Çalışma Arkadaşlarım, Şirketimiz için net stratejik öncelikler ve iddialı hedef ler belirledik. Henkel de iş performansımızı arttırmamızda, önceliklerimizi

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

AHZIRLAYANLAR. 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk

AHZIRLAYANLAR. 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk AHZIRLAYANLAR 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk Bu araştırmamızda size kurumsal ve geleneksel olarak yönetilen iki firmanın ücret, ücret belirleme ve ücretin

Detaylı

2001 yılında RİNO DOOR markası tescilleyerek kalitemiz ve teknolojimizle sektörün kapı ihtiyacında da tercih edilen makrkası olmuştur.

2001 yılında RİNO DOOR markası tescilleyerek kalitemiz ve teknolojimizle sektörün kapı ihtiyacında da tercih edilen makrkası olmuştur. HAKKIMIZDA 1983 yılında ; İzmir de küçük bir atölyede üretime başlayıp sonraları EFN adı altında üretimine ve hizmetlerine devam eden firmamız; şirketleşmeye ve 2001 yılında sektöründeki yapılanmaları

Detaylı

327 Serisi. Direkt Etkili Solenoid Valfler

327 Serisi. Direkt Etkili Solenoid Valfler 327 Serisi Direkt Etkili Solenoid Valfler ASCO 327 Serisi ASCO 327 Serisi ile Tanışın Emerson'un ASCO 327 Serisi birden fazla malzeme, güç, akış ve sertifikasyon değişkeni mevcut olan evrensel ve direk

Detaylı

Sağlık için temizlik!

Sağlık için temizlik! Sağlık için temizlik! ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA HİZMETLERİ Endüstriyel Çamaşır Yıkama Hizmeti sektöründe olan tecrübemizin getirdiği birikimle teknolojinin buluştuğu yer olan OXİ LAUNDRY olarak biz; Teknolojik

Detaylı

Hakkı Aksoy Otomotiv den Hakkı Aksoy ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik.

Hakkı Aksoy Otomotiv den Hakkı Aksoy ile Söyleyişimizi Gerçekleştirdik. Temmuz 2015 - Sayı 12 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). MxS Eğitimlere Hız Kesmeden Devam Ediyor. Elmas Hyundai Servisi nde Ömer Usta ve diğer çalışan ustalarımızla rakip ürünler hakkında

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Aysın Reisoğlu Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları.

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Daha verimli ve daha yüksek basınçlı su temini için çalışıyoruz. Bu, 25 bar ın üzerine çıkılması anlamına geliyor. Wilo nun pompa

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

İç mekânlarda doğal güneş ışığının tadını çıkarın.

İç mekânlarda doğal güneş ışığının tadını çıkarın. 2013 360 İç mekânlarda doğal güneş ışığının tadını çıkarın. Parans Sistemi Parans Aydınlatma Sistemi sayesinde güneş ışığı eşsiz bir ayrıcalıkla evinizde, iş yerinizde ve tüm kapalı mekânlarda. Güneş

Detaylı

Medikal Baskı Ortamı Baskı Ortamı Kılavuzu. pro.sony.eu/medical

Medikal Baskı Ortamı Baskı Ortamı Kılavuzu. pro.sony.eu/medical Medikal Baskı Ortamı Baskı Ortamı Kılavuzu pro.sony.eu/medical Sony medikal yazıcılar için Sony baskı ortamları Her zaman optimum baskı kalitesini elde etmek istediğinizde yazıcı donanımınıza odaklanmak

Detaylı