EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK AÇILIŞ ETKİNLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EGE ÜNİVERSİTESİ 2010 2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK AÇILIŞ ETKİNLERİ"

Transkript

1 PANELİSTLER: EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK AÇILIŞ ETKİNLERİ PANEL - 1 YENİ NESİL ÜNİVERSİTELER VE TOPLUM PROF. DR. BANU ONARAL Drexel Üniversitesi, Biyomedikal Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr Banu Onaral, Drexel Üniversitesi nde Biyomedikal ve Elektrik Mühendisliği bölümlerinde H.H. Sun Profesör dür. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü nde, 1973 te lisans ve 1974 te yüksek lisans eğitimlerini tamamlayarak, 1978 yılında Pennsylvania üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği nden Ph.D. unvanını almış ve 1981 yılında Drexel Üniversitesi Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği ile Biyomedikal Mühendisliği ve Bilim Enstitüsüne katılmıştır den beri Biyomedikal Bilim ve Sağlık Sistemleri okulunun kurucu direktörü olarak hizmet vermektedir. Kompleks sistemler üzerine Bilişim mühendisliği ile ultra ses ve optik üzerine biyomedikal sinyal işleme konularında araştırma ve eğitim çalışmalarına ağırlık vermiştir. Biyomedikal sinyal ve sistemler üzerine çok sayıda yayına sahiptir. Ulusal Bilim Vakfı(NSF), Ulusal Sağlık Enstitüsü(NIH), Deniz Kuvvetleri Araştırma Ofisi(ONR), DARPA ve İç Güvenlik Departmanı(DHS) tarafından desteklenen araştırma ve geliştirme projelerinde liderlik yapmıştır. Birçok öğrencinin eğitiminde danışmanlık yapmıştır ve 1990 yılında Drexel Üniversitesi Lindback Fark yaratan eğitim ödülü, EDUCOM En iyi eğitim yazılımı ödülü ve NSF Fakülte Başarı ödülü de dahil olmak üzere birçok fakülte mükemmeliyet ödüllünün sahibi olmuştur. Dr.Onaral, Drexel üniversitesinde geliştirilen biyomedikal teknolojilerin hızla ticarileştirilmesine yönelik olarak gerçekleştirdiği translasyonel araştırma çabaları Biyomedikal Teknolojilerde Translasyonel Araştırma programının oluşması ile sonuçlanmıştır. Bu girişim, akademik dünyadaki teknoloji üreticiler ile girişimcilerin, bölgesel ekonomi geliştirme ajanslarının, yerel yatırımcıların ve diğer paydaşların bir araya gelmesini sağlamıştır. Dr. Banu Onural liderliğindeki bu program Coulter Transyonel Araştırma Ortaklığı ödülünü almıştır. Dr. Banu Onaral, IEEE Medikal ve Biyoloji Mühendislik Topluluğu, AAAS ve Medikal ve Biyoloji Mühendisliği Amerikan Enstitüsü (AIMBE), Türk Amerikan Bilim adamları derneği (TASSA) aktif üyesidir ve dönem başkanlıklarını yürütmüştür.

2 PROF. DR. ABDULLAH ATALAR Bilkent Üniversitesi Rektörü, TÜBA Üyesi Abdullah Atalar Gaziantep te doğdu yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden lisans, 1976 ve 1978 de ABD de Stanford Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden yüksek lisans ve doktora derecelerini aldı de Orta Doğu Teknik Üniversitesinde asistan profesör olarak göreve başladı da kurulan Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde Bölüm Başkanı ve Doçent olarak görev aldı yılında profesörlüğe yükseltildi yılında Stanford Üniversitesinde misafir profesör olarak çalıştı. TÜBİTAK ın 1982 Teşvik, 1994 Bilim ödüllerini aldı. IEEE nin Fellow, Türkiye Bilimler Akademisi nin de asil üyeliğine seçildi. 17 uluslararası patenti, 70 bilimsel makalesi, 90 konferans bildirisi bulunmaktadır. Bilkent Üniversitesi Rektörü ve TÜBİTAK Bilim Kurulu üyesi olarak görev yapmakta, mikro mekanik sistemler ve RF yükselteçler konularında çalışmalarını sürdürmektedir. PROF. DR. A. HAMİT SERBEST Çukurova Üniversitesi, Adana ÜSAM Koordinatörü, MÜDEK Mühendislik Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu Başkanı İTÜ Elektrik Fakültesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü nden 1975 yılında Lisans, 1977 de Yüksek Lisans ve 1982 de Doktor unvanı aldı yılında doçent, 1991 yılında da profesörlüğe yükseltildi. Nisan 1987 de Ç.Ü. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü nün Kurucu Bölüm Başkanlığını, 1994 te Endüstriyel ve Tıbbi Elektronik Uygulama ve Araştırma Merkezi nin Kurucu Müdürlüğünü, 2000 yılında TÜBİTAK Adana Üniversite Sanayi Ortak Araştırma Merkezi Kurucu Müdürlüğünü yaptı. Alman Uzay ve Havacılık Araştırma Kurumu Yüksek Frekans Enstitüsünde 1988 yılında TÜBİTAK bursu ile, arasında Alexander von Humbolt Vakfı Araştırma Bursu ile Misafir Araştırıcı ve arasında TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Uzay Teknolojileri Bölümü, Mikrodalga Uzaktan Algılama Çalışma Grubunda Proje Yürütücüsü olarak çalıştı. Ç.Ü. Mühendislik Mimarlık Fakültesi nde arasında Dekan Yardımcısı, yıllarında da Dekan olarak görev yaptı yılları arasında TÜBİTAK Vizyon 2023 Teknoloji Öngörüsü Projesi Eğitim ve İnsan Kaynakları Grubu Koordinatörü ve yılları arasında da üniversite-sanayi işbirliği konularında TÜBİTAK Başkan Danışmanı olarak çalıştı Halen Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesidir. Ayrıca; Adana ÜSAM (Üniversite-Sanayi Ortak Araştırma Merkezi) Genel Koordinatörü, Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu Yürütme Kurulu Başkanı, URSI (International Union of Radio Science) Türkiye Ulusal Komitesi Başkanı, MÜDEK (Mühendislik Değerlendirme Kurulu) Mühendislik Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu Başkanı, Adana Güç Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Fikir Platformu E-Dergisi Yayın Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

3 PANELİSTLER: PANEL - 2 ÜLKEMİZDE İNOVASYON NEDEN GECİKİYOR PROF. DR. HABİP ASAN Türk Patent Enstitüsü Başkanı 1964 Yılında Trabzon da doğdu Yılında Kabataş Erkek Lisesini bitirdi yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü nden mezun oldu yılları arasında Texas Tech Üniversitesi nde yüksek lisans ve doktora çalışmalarını tamamladı Yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümüne yardımcı doçent olarak atandı yılında doçent oldu yılları arasında Dubai de bulunan Ajman University of Science and Technology de öğretim üyesi olarak görev yaptı yılında KTÜ Makine Mühendisliği bölümüne profesör olarak atandı. Aralık 2007 de Türk Patent Enstitüsü Başkan Yardımcılığına, Ekim 2008 de Türk Patent Enstitüsü Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atandı. Kasım 2009 da Avrupa Patent Akademisi İdari Kurul Başkan Yardımcılığına seçildi. Prof. Dr. Habip ASAN evli ve üç çocuk babasıdır. PROF.DR.EMİN KANSU Hacettepe Üniversitesi, TÜBA Üyesi Dr. Kansu, 1970 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi nden İhsan Doğramacı Üstün Başarı Ödülü ile mezun oldu yılları arasında New Jersey Medical College da Dahiliye Internliği, yılları arasında Thomas Jefferson Üniversitesi nde İç Hastalıkları uzmanlığı, Hematoloji ve İmmünoloji yandal uzmanlığı, klinik ve araştırma eğitimlerini tamamlayarak 1980 yılında Hacettepe Tıp Fakültesine dönmüştür. Aynı yıl Doçent ve 1988 yılında Profesör olan Dr. Kansu, 1982 yılından beri H.Ü. Onkoloji Enstitüsü Temel Onkoloji Anabilim Dalı Başkanı ve 2009 yılından beri H.Ü.Onkoloji Enstitüsü Müdürü olarak görev yapmaktadır. Dr. Kansu, yılları arasında YÖK üyeliği yapmış ve 1995 yılında TÜBA Asli üyesi olmuştur. Dr. Kansu, yılları arasında University of Washington-Fred Hutchinson Kanser Merkezi nde Stem Hücre Naklinden Sonra İzlenen Geç Komplikasyonlar ve Kronik Graft-versus-Host Hastalığı konularında çalışmıştır. Seattle dönüşü, 2001 yılından sonra H.Ü. Onkoloji Enstitüsünde Hematopoietik Stem Hücre Nakli Ünitesi ni kurmuştur. Dr. Kansu, TÜBİTAK Teşvik Ödülü, Eczacıbaşı Bilim Ödülü, Sedat Simavi-Sağlık Bilimleri Ödülü, Hacettepe Üniversitesi Bilim Üstün Başarı Ödülü ve 1997 yılında TÜBİTAK Bilim Ödülü nü almıştır.

4 Dr.Kansu, 2005 yılından beri A.B.Devletleri Philadelphia da Thomas Jefferson Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bölümünde Adjunct Professor kadrosunda bulunmaktadır. Dr.Kansu, halen International Society of Hematology (ISH) European and African Division Vice-President ı olarak görev yapmaktadır. Kendisi Hematology ve International Journal of Hematology dergilerinin Editorial Board ve 12 tıp dergisinde Board üyeliği yapmaktadır. Dr.Kansu nun araştırma alanları Kök Hücre Biyolojisi ve Kinetiği, Hematopoietik Kök Hücre Transplantasyonu, Lösemiler, Graft-versus-Host Hastalığı, Araştırma ve Yayın Etiğidir. Bu konularda 190 ı aşkın bilimsel yayını ve 3200 in üzerinde sitasyonu mevcuttur. JAN NAHUM CEO, Hexagon Danışmanlık ve Tic. A.Ş Ankara doğumlu Jan Nahum eğitimini İstanbul Robert Kolej ve Londra Royal College of Art da tamamladı. Sırasıyla Otosan da Proje mühendisi,koç Ar-ge de Müdür,Otokar da Genel Müdür, Tofaş da CEO, Fiat Oto İtalya da Uluslararası iş geliştirme başkanı, Petrol Ofis inde CEO görevlerini ifa etti yılından beri kendi kurduğu Heksagon Danışmanlık ve Ticaret A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Evli ve üç çocuk babası olan Nahum un uzmanlık alanları otomotiv,dizayn,endüstri mühendisliği ve enerjidir. PANEL - 3 YENİLİKÇİ VE GİRİŞİMCİ MEZUNLAR İÇİN ÜNİVERSİTELER PANELİSTLER: PROF. DR. HASAN MANDAL Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Küresel Mühendislik Dekanları Konseyi (GEDC) Başkanı 1965 yılında Eskişehir'de doğan Hasan Mandal, ilk, orta ve lise eğitimini sırasıyla Yunusemre İlkokulu, Devrim (Atatürk) Ortaokulu ve Motor Meslek Lisesi nde tamamladı yılında ODTÜ, Metalurji Mühendisliği Bölümü nden Lisans derecesini, 1992 de Newcastle Üniversitesi nden Doktora unvanını alan Dr. Mandal, yıllarında Newcastle Üniversitesinde araştırma asistanı ve yılları arasında Alexander von Humboldt Doktora Sonrası Araştırma Bursu ile Karlsruhe Üniversitesinde misafir araştırmacı olarak çalıştı yılında Anadolu Üniversitesi, Seramik Mühendisliği Bölümünde Yardımcı Doçent olarak göreve başladı da Doçent, 2001 de Profesör unvanını aldı.

5 Dr. Mandal, 1996 yılı ODTÜ Prof.Dr. Mustafa N.Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı, Araştırma ve Teşvik; 1998 yılı TÜBİTAK, Teşvik; 2000 yılı İstanbul Üniversitesi, Fen Bilimleri; 2000 yılı Anadolu Üniversitesi, Bilim ve Teknoloji; 2000 yılı ODTÜ Prof.Dr. Mustafa N.Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı, Teknoloji Teşvik; 2002 yılı TÜBA, Seçkin Genç Bilimci; 2003 yılı Eskişehir Anadolu ve Gaziosmanpaşa Rotary Kulüpleri, Meslekte Üstün Başarı; 2003 yılı Eskişehir Sanayi Odası, Teknoloji Geliştirme, 2004 yılı Seramik Federasyonu Onur, 2004 yılı ODTÜ Prof.Dr. Mustafa N.Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı, Bilim Ödülü, TOYP 2005 yılı (Türkiye nin En Başarılı On Genci Yarışması) Fen ve Teknik Gelişme Ödülü, 2005 yılı European Ceramic Society, Stuijts Award, Portoroz-Slovenia, 2005 yılı TÜBİTAK, Bilim Ödülü, 2006 yılı Çağdaş Gazeteciler Derneği, Bilim Ödülü, 2006 yılı Elginkan Vakfı, Teknoloji Ödülü, 2006 yılı Popüler Bilim, Odunpazarı Lions Kulübü, Bilim Dalında, Zirvedekiler 2007 ve 2009 yılı Çin Seramik Derneği Ödüllerine layık görüldü üyeye sahip Avrupa Seramik Derneği nde Daimi Yönetim Kurulu ve Konsey Üyelikleri, Avrupa Seramik Derneği Dönem Başkanlığı, Türk Seramik Derneğinde Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyelikleri, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü, Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan Prof. Mandal, merkezi Amerika da bulunan Dünya İnovasyon Vakfına (WIF) danışmanlık görevleri yapmaktadır. Prof. Mandal ın 55 i SCI kapsamındaki dergilerde yayınlanmış 100 eseri bulunmaktadır bu eserlerine 650 den fazla atıfta bulunulmuş olup h faktörü 15'dir. Kendisinin 3 adet uluslararası kapsamda patenti bulunmakta olup SCI Index kapsamındaki Silicate Industriels, Key Engineering Materials dergilerinin Editörler Kurullarında yer almaktadır. TÜBİTAK-MAG (Mühendislik Araştırma Grubu) Yürütme Kurulu, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) Yönetim Kurulu üyelikleri görevlerinde bulunan Prof. Mandal yıllarında Anadolu Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı görevini ve yıllarında Türkiye ve KKTC deki tüm Mühendislik ve Mühendislik-Mimarlık Fakültelerinin Dekanlarından oluşan Mühendislik Dekanları Konseyi nin en üst temsiliyeti olan Genel Sekreteri olarak görevini yaptı. Halen Anadolu Üniversitesinde Araştırma, Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Planlamadan sorumlu Rektör Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.. Prof. Mandal Ekim-2009 den itibaren de bir yıl süre ile Dünya Mühendislik Dekanları Konseyinin (GEDC) Başkanı ve International Federation of Engineering Education Societies (IFEES) in 1. Başkan Yardımcısı, Avrupa da kıtasını temsilen Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Prof. Mandal, Bolonya Uzmanlığı; Ulusal Yeterlilikler Çalışma Grubu Üyeliği, Anadolu Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Üyeliği; Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Şirketi ATAP A.Ş. nin Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye nin Üniversite-Sanayi İşbirliğinde başarı öyküsü olan Seramik Araştırma Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütmektedir. Ayrıca Teknoloji Geliştirme Bölgesinde, Üniversiteden diğer 3 öğretim üyesi ile birlikte kurulan MDA İleri Teknoloji Seramikleri Ltd. şirketinin kurucu üyesidir. Evli ve iki çocuk babası olan Prof. Hasan Mandal, İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir.

6 HÜSNÜ ÖZYEĞİN Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı 1945'de İzmir'de doğan Hüsnü M. Özyeğin, 1963 de Robert Koleji'nden mezun oldu. Oregon State University den 1967 de İnşaat Mühendisliği lisans derecesi ve 1969 da Harvard Business School dan master derecesi aldı tarihleri arasında Pamukbank T.A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, de Pamukbank T.A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi, tarihleri arasında Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Murahhas Üye ve Genel Müdür olarak görev yaptı. Ekim 1987 de Finansbank A.Ş. yi kurdu den itibaren Finansbank'ta Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Hüsnü M. Özyeğin aynı zamanda Fiba Holding A.Ş., Credit Europe Bank - İsviçre, Credit Europe Bank - Hollanda, Credit Europe Bank - Rusya ve Credit Europe Bank - Ukrayna Yönetim Kurulu Başkanıdır. Fiba Holding A.Ş. finansal hizmetler, turizm, perakende ve gayrimenkul geliştirme sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Hüsnü M. Özyeğin aynı zamanda Hüsnü M. Özyeğin Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, Anne Çocuk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Harvard Business School Dekan Danışma Kurulu Üyesidir. PROF. DR. İLHAN TEKELİ ODTÜ Emekli Öğretim Üyesi, TÜBA Şeref Üyesi 1960'da, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1964'te, Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde, Şehir ve Bölge Planlamacılığı alanında; 1966'da Pennsylvania Üniversitesi'nde Science in City and Regional Planning konusunda yüksek lisansını tamamladı.1968'de İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Şehir Planlamacılığı konusunda doktora yaptı.1970'den bu yana, Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde Şehir ve Bölge Planlamacılığı Bölümü'nde öğretim üyeliği yapmıştır. Yurtdışındaki çeşitli üniversitelerde konuk profesör olarak ders veren Tekeli, birçok belediyede ve kuruluşta danışma kurulu üyeliği de yapmıştır. Tarih Vakfı'nın kurucusu ve başkanı olmasının yanı sıra, World Academy for Local Government and Democracy (Yerel Yönetim ve Demokrasi için Dünya Akademisi)'de İcra Heyeti'nin kurucusu ve üyesi olmuştur.1964'ten bu yana, şehir ve bölge planlamacılığı, planlama teorisi, makro coğrafya, göç coğrafyası ve politik davranış, Türkiye'deki yerel yönetimlerin teorisi ve tarihi, kentleşme ve kentsel politika, ekonomi politikası, Türkiye'nin ekonomi tarihi, kent ve toplum tarihi gibi alanlarda yayımlanmış pek çok eseri vardır. Değişik dillerde, elliden fazla kitabı, dört yüzden fazla makalesi ve konferans tebliği bulunan Tekeli, Sosyal Bilimler alanında birçok ödül kazanmıştır.

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir?

Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? On5yirmi5.com Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? Yayın Tarihi : 13 Ocak 2016 Çarşamba (oluşturma : 1/30/2017) Kişisel Bilgiler Doğum

Detaylı

Prof. Dr. Can ÇOĞUN (13 Aralık 2015 tarihine kadar)

Prof. Dr. Can ÇOĞUN (13 Aralık 2015 tarihine kadar) Prof. Dr. Can ÇOĞUN (13 Aralık 2015 tarihine kadar) Mekatronik Mühendisliği Bölümü Mühendislik Fakültesi, Çankaya Üniversitesi Akademik Dereceler 1981, Lisans, Makina Mühendisliği Bölümü, Orta Doğu Teknik

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

Prof.Dr. S.Gülten. Bayrak. Aktuğlu

Prof.Dr. S.Gülten. Bayrak. Aktuğlu Prof.Dr. S.Gülten Bayrak Aktuğlu Prof.Dr. S.Gülten Bayrak Aktuğlu 06. 06.1939 İstanbul Üsküdar da Mükerrem ve Muzaffer Bayrak çiftinin üçüncü kızları olarak doğdu Lise Eğitimi-İstanbul Kız Lisesi İstanbul

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

29.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ Ekim 2014 Fırat Üniversitesi, Elazığ

29.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ Ekim 2014 Fırat Üniversitesi, Elazığ 29.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ 24-25 Ekim 2014 Fırat Üniversitesi, Elazığ Mühendislik Dekanları Konseyi Mühendislik dekanları arasında deneyimlerin paylaşıldığı, iyi uygulamaların tartışıldığı, güçlü

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

20. MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ. 14-16 Mayıs 2010 Trakya Üniversitesi Edirne

20. MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ. 14-16 Mayıs 2010 Trakya Üniversitesi Edirne 20. MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ 14-16 Mayıs 2010 Trakya Üniversitesi Edirne Konseyin Amacı Ülkemizde mühendislik fakültelerinin sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulunmak, Mühendislik eğitiminin

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ Prof. Dr. Işık ASLAY 1967 yılında lise eğitimini Kadıköy Kız Lisesi nde tamamladı. 1973 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ni bitirdi. 1982 yılında

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

T.C. ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME ve ATAMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ

T.C. ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME ve ATAMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ T.C. ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME ve ATAMA KRİTERLERİ YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1 Bu Yönergenin amacı, Acıbadem Üniversitesi Fakülte, Enstitü ve Yüksekokullarında öğretim üyesi adaylarında

Detaylı

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : www.sempozyumgunleri.com Katılım

Detaylı

Prof. Dr. Cengiz Çokluk

Prof. Dr. Cengiz Çokluk Prof. Dr. Cengiz Çokluk (Anabilim Dalı Başkanı) 23 Nisan 1968 yılında Sinop ilinin Ayancık ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Samsun da bitirdi. 1984-1990 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Detaylı

AHMET SELAMOĞLU Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü,

AHMET SELAMOĞLU Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü, AHMET SELAMOĞLU, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, KİŞİSEL BİLGİLER 15.05.1964, İstanbul. Evli ve bir kızı var. EĞİTİM DURUMU 1990 1994 Doktora, Tez Konusu: Sendikacılığın Gücündeki Değişim (Gelişmeler-Nedenler-Eğilimler)

Detaylı

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu.

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. ADI SOYADI : HÜSEYİN BAYRAKTAR 1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. Sanayici ve işadamı olan Hüseyin Bayraktar, Lassa (Brisa)

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MALZEME BİLİMİ VE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MALZEME BİLİMİ VE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MALZEME BİLİMİ VE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bilim ve Teknolojinin Adresi LYS TERCİH REHBERİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MALZEME BİLİMİ VE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Üniversite ve Sanayi Mucizesi Yaratan

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ ONUR, HİZMET, BİLİM ve TEŞVİK ÖDÜLLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ ONUR, HİZMET, BİLİM ve TEŞVİK ÖDÜLLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ ONUR, HİZMET, BİLİM ve TEŞVİK ÖDÜLLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Tıp Fakültesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel ÖZGEÇMİŞ GENEL Adı : Ahmet İsmail ÖZÇELİK Doğum Yeri ve Tarihi : Ankara, 27.08.1954 Konumu ve Ünvanları Alanı Eğitim Medeni Hali : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

Prof. Dr. Önder TUZCU'nun Özgeçmişi 2016

Prof. Dr. Önder TUZCU'nun Özgeçmişi 2016 Prof. Dr. Önder TUZCU'nun Özgeçmişi 2016 1943 yılında Bursa'da doğdu. 1950-1963 yılları arasında ilk ve orta öğretimini İstanbul'da Galatasaray Lisesi nde tamamladı. 1963 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat

Detaylı

Özyeğin Üniversitesi. Teknoloji Transfer Ofisi

Özyeğin Üniversitesi. Teknoloji Transfer Ofisi Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Özyeğin Üniversitesi Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye nin ilk LEED Sertifikası alan kampüsü 220 bin m2 alana kurulu

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLK VE YENİDEN ATAMA KRİTERLERİ PROFESÖRLÜĞE YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI 247 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri saklı kalmak kaydıyla

Detaylı

Yönetim Kurulu Adayları

Yönetim Kurulu Adayları Can Çelebioğlu Çelebi Hava Servisi A.Ş. - Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Havacılık Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Boğaziçi Üniversitesi/ İşletme / ÇHH Yönetim Kurulu Başkanı 1982- Çelebi Hava Servisi

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atamalarda ve Akademik Yükseltmelerde Aranan Asgari Koşullar

Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atamalarda ve Akademik Yükseltmelerde Aranan Asgari Koşullar Gebze Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atamalarda ve Akademik Yükseltmelerde Aranan Asgari Koşullar A) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atanma Kriterleri Yardımcı Doçentlik

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ Senato 16 Eylül 2015 TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ATAMA VE YÜKSELTME ESASLARI YÖNERGESİ

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ Senato 16 Eylül 2015 TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ATAMA VE YÜKSELTME ESASLARI YÖNERGESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ATAMA VE YÜKSELTME ESASLARI YÖNERGESİ Amaç Madde 1-(1) Bu Yönergenin amacı, Turgut Özal Üniversitesi öğretim üyelerinin bilimsel çalışmalarında kalitenin arttırılmasına

Detaylı

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 1954 yılında Denizli-Acıpayam'da doğdu, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1987 yılı HKMO İzmir Şubesi kurucu üyesi,

Detaylı

B.Ü. TUYGAR Merkezi ve Turizm İşletmeciliği Bölümü

B.Ü. TUYGAR Merkezi ve Turizm İşletmeciliği Bölümü B.Ü. TUYGAR Merkezi ve Turizm İşletmeciliği Bölümü Türkiye de Toplum için Arkeoloji ve Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi Seminer Salonu-1 2 Nisan 2015 Perşembe Saat 13.30-17.30 Bursa Aktopraklık

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA İLK ATANMA, YENİDEN ATANMA (GÖREV SÜRESİ UZATIMI), YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA İLK ATANMA, YENİDEN ATANMA (GÖREV SÜRESİ UZATIMI), YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI KADROLARINA İLK ATANMA, YENİDEN ATANMA (GÖREV SÜRESİ UZATIMI), YÜKSELTİLME VE ATANMA ŞARTLARI A- PROFESÖR KADROSUNA ATANMA Profesörlüğe yükseltilme ve atanma işlemleri

Detaylı

İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME KRİTERLERİ

İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME KRİTERLERİ İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME KRİTERLERİ (Üniversite Senatosunun 30.01.2017 tarih ve 2017/02-1 sayılı kararı ile kabul edilen bu kriterler Yükseköğretim Genel Kurul

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ RADYASYON ONKOLOJİSİ ANABİLİM DALI

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ RADYASYON ONKOLOJİSİ ANABİLİM DALI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ RADYASYON ONKOLOJİSİ ANABİLİM DALI Prof. Dr. Mustafa Cem UZAL Ortaöğretimini Galatasaray Lisesi nde tamamladı. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA İLKELERİ YARDIMCI DOÇENT KADROSUNA ATANMA BAŞVURU KRİTERLERİ 1. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 23. maddesinin b fıkrasının 2. bendi uyarınca yapılacak

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

T.C. TURGUT ÖZAL ÜNĠVERSĠTESĠ AKADEMĠK PERSONEL ATAMA VE YÜKSELTME ESASLARI YÖNERGESĠ

T.C. TURGUT ÖZAL ÜNĠVERSĠTESĠ AKADEMĠK PERSONEL ATAMA VE YÜKSELTME ESASLARI YÖNERGESĠ ÜYK Toplantı Tarihi: 03/03/2010 Senato Toplantı Tarihi: 08/12/2010 Toplantı Sayısı:3: Karar:1 Toplantı Sayısı: 21 Karar:_3 T.C. TURGUT ÖZAL ÜNĠVERSĠTESĠ AKADEMĠK PERSONEL ATAMA VE YÜKSELTME ESASLARI YÖNERGESĠ

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

Prof. Dr. Ahmet DERVİŞOĞLU : 1935 yılında Gönen'de doğdu. 1959 yılında İTÜ Elektrik Elektronik Fakültesi, Zayıf Akım kolundan mezun oldu. Aynı yıl Fakülteye Asistan olarak girdi. 1962 yılında doktora öğrenimi

Detaylı

Özyeğin Üniversitesi. Teknoloji Transfer Ofisi

Özyeğin Üniversitesi. Teknoloji Transfer Ofisi Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Özyeğin Üniversitesi Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye nin ilk LEED Ser?fikası alan kampüsü 220 bin m2 alana kurulu

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan İçerik Çankaya Üniversitesi Genel Bilgiler Mühendislik Fakültesi Bilgileri Yerleşke Programlar Öğretim Elemanları Laboratuarlar

Detaylı

Prof Dr. Tamer ŞANLIDAĞ

Prof Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Prof Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Kuruluş DESAM, 23.06.2015 tarihili Yakın Doğu Üniversitesi Senato kararı. Kurucu Üyeler Prof. Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Prof. Dr. Nerin Bahçeciler ÖNDER Prof. Dr. Seda VATANSEVER Doç.

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME YÖNERGESİ (KRİTERLERİ)

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME YÖNERGESİ (KRİTERLERİ) I - AMAÇ İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATAMA VE YÜKSELTME YÖNERGESİ (KRİTERLERİ) MADDE 1. Bu yönergenin amacı, İstanbul Rumeli Üniversitesinde yapılacak akademik yükseltilme ve atamalarda

Detaylı

a) Editörlük 20 b) Yayın Kurulu üyeliği 10

a) Editörlük 20 b) Yayın Kurulu üyeliği 10 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATAMA KRİTERLERİ EK-1. Sağlık Bilimleri, Mühendislik Bilimleri, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Akademik Yükseltilme ve Atamada Değerlendirmeye

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Prof.Dr. Celal Zaim ÇİL Dekan İçerik Çankaya Üniversitesi Genel Bilgiler Mühendislik Fakültesi Bilgileri Yerleşke Programlar Öğretim Elemanları Laboratuarlar

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ DEĞERLENDİRME ESASLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ DEĞERLENDİRME ESASLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİ DEĞERLENDİRME ESASLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI Bursa Teknik Üniversitesi Senatosunun 12.08.2011 tarih ve 19 sayılı oturumunda alınan 8 nolu karar ile uygun bulunmuştur.

Detaylı

Yönetim Kurulu Adayları

Yönetim Kurulu Adayları Can Çelebioğlu Çelebi Hava Servisi A.Ş. - Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Havacılık Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Boğaziçi Üniversitesi / İşletme / ÇHH Yönetim Kurulu Başkanı 1982- Çelebi Hava Servisi

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

30.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ

30.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ 30. 22-23 Mayıs 2015 Karabük Üniversitesi, KARABÜK MÜHENDİSLİK MÜHENDİSLİK DEKANLARI DEKANLARI KONSEYİ KONSEYİ (MDK) Mühendislik dekanları arasında deneyimlerin paylaşıldığı, iyi uygulamaların tartışıldığı,

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

Prof. Dr. Nuran Gökhan ın Ardından

Prof. Dr. Nuran Gökhan ın Ardından Prof. Dr. Nuran Gökhan ın Ardından İstanbul Tıp Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Korkmaz Altuğ un ifadesiyle, İstanbul Üniversitesi nin temel yapı taşlarından birisi olan çok sevgili Hocamız Prof.

Detaylı

K A L B İ M İ Z D E S İ N

K A L B İ M İ Z D E S İ N K A L B İ M İ Z D E S İ N Prof. Dr. Oktay KADAYIFCI Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı ADANA / TURKEY 1942 yılında Amasya da doğdu. İlk tahsilini Bafra da, Orta

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ 3. NESİL ÜNİVERSİTE. Prof. Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Rektör Yardımcısı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ 3. NESİL ÜNİVERSİTE. Prof. Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer ŞANLIDAĞ Rektör Yardımcısı EĞİTİM AR-GE / İNOVASYON TOPLUMU DÖNÜŞTÜRME Süregelen birikimi ve yükseköğretimde oluşturduğu kültürüne dayanarak yaptığı bütün eylemlerinde bilimsel akıl, bilimsel

Detaylı

31.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ TOPLANTISI

31.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ TOPLANTISI 31. TOPLANTISI 16-17 Ekim 2015 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, BİLECİK MÜHENDİSLİK MÜHENDİSLİK DEKANLARI DEKANLARI KONSEYİ KONSEYİ (MDK) Mühendislik dekanları arasında deneyimlerin paylaşıldığı, iyi

Detaylı

Profesörlük, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik Kadrolarına Yükseltilme ve Atamalarda

Profesörlük, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik Kadrolarına Yükseltilme ve Atamalarda ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Profesörlük, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik Kadrolarına Yükseltilme ve Atamalarda Dikkate Alınacak İlkeler ve Puanlama Tabloları Profesörlüğe Yükseltilme ve Atama Konusunda Senato

Detaylı

Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi

Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi 1981 yılında İTÜ İnşaat Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Tes- Kur İnş. Ltd. Şti.nde İzmir Sahil Yolu İnşaatı, Şantiye Şef Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 1983

Detaylı

FARK FARK FARK. 10-11 Mayıs 2014. Swissotel - İzmir

FARK FARK FARK. 10-11 Mayıs 2014. Swissotel - İzmir FARK FARK FARK FARK 10-11 Mayıs 2014 Swissotel - İzmir Toplantı Programı Program (1.gün) 09.00-09.10 09.10-10.40 10.40-10.50 10.50-11.10 11.10-11.50 11.50-12.30 12.30-13.10 13.10-14.10 14.10-15.00 15.00-15.10

Detaylı

1. PROFESÖR KADROSUNA YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ

1. PROFESÖR KADROSUNA YÜKSELTİLME VE ATANMA KRİTERLERİ T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATAMA EK KOŞULLARI (Senato Karar Tarihi: 22.05.2018 - Karar No: 2018-20-01) (YÖK Genel Kurul Tarihi: 31.05.2018) Ankara Yıldırım

Detaylı

ÜS İ MP 2018 ÖDÜLLER İ

ÜS İ MP 2018 ÖDÜLLER İ ÜSİMP 2018 ÖDÜLLERİ Üstün Hizmet Ödülü Mensubu oldukları kurum ve kuruluşlardaki görevlerinde gösterdikleri üstün gayretle; Yeni ÜSİ birimlerinin kurulmasına, var olanların geliştirilmesine ve kurumsallaşmasına,

Detaylı

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA

TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA TOROS ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRETĠM ÜYELĠĞĠ KADROLARINA BAġVURMA, ATAMA, YÜKSELTME VE YENĠDEN DEĞERLENDĠRME YÖNERGESĠ (Kabulü: 05/03/2014 tarih ve 02/8 sayılı Senato Kararı) Amaç ve Kapsam: Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI

TED ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI TED ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI AMAÇ Madde 1. TED Üniversitesi akademik yükseltme ve atamaya ilişkin esasların saptanmasında amaç, Üniversite'ye lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim-öğretim,

Detaylı

3. Aşağıdaki şartlardan en az birini gerçekleştirmiş olmak: puanları yeniden almış olmak. I- Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Başvurma ve Atanma:

3. Aşağıdaki şartlardan en az birini gerçekleştirmiş olmak: puanları yeniden almış olmak. I- Yardımcı Doçentlik Kadrosuna Başvurma ve Atanma: T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATAMA EK KOŞULLARI (Senato Karar Tarihi: 4.01.017 - Karar No: 017-03-01) (YÖK Genel Kurul Tarihi: 8.0.017) Ankara Yıldırım Beyazıt

Detaylı

IŞIK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI

IŞIK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI IŞIK ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI Amaç Madde 1. Işık Üniversitesi akademik yükseltme ve atamaya ilişkin esasların saptanmasında amaç, Üniversite ye lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim-öğretim,

Detaylı

III- Doçentlik Kadrosuna Başvurma ve Atanma 1. ÜAK tarafından verilen doçentlik unvanını almış olmak.

III- Doçentlik Kadrosuna Başvurma ve Atanma 1. ÜAK tarafından verilen doçentlik unvanını almış olmak. T.C. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATAMA EK KOŞULLARI (Senato Karar Tarihi: 19.07.2017 - Karar No: 2017-25-01) (YÖK Genel Kurul Tarihi: 03.08.2017) Ankara Yıldırım

Detaylı

Koç Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği

Koç Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Koç Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemizin aşağıda

Detaylı

Prof. Dr. Celal GÖLE

Prof. Dr. Celal GÖLE Prof. Dr. Celal GÖLE gole@politics.ankara.edu.tr 1948 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde doğmuş, orta öğrenimini TED Ankara Koleji nde tamamladıktan sonra 1969 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden

Detaylı

İnan & Aras Hukuk Bürosu

İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras, müvekkil ve danışanlarına hukukun her alanında hizmet veren Ankara merkezli bir hukuk bürosudur. Hukuk büromuz, yerli ve yabancı müvekkillerine şirketler hukuku, birleşme

Detaylı

35.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ

35.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ 35. 11-12 Mayıs 2018 Bayburt Üniversitesi BAYBURT (MDK) Mühendislik dekanları arasında deneyimlerin paylaşıldığı, iyi uygulamaların tartışıldığı, güçlü ve zayıf yönlerin irdelendiği iletişimi güçlendiren

Detaylı

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATAMA YÖNERGESİ

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATAMA YÖNERGESİ HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATAMA YÖNERGESİ Bu yönerge, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve diğer ilgili mevzuat hükümleri hariç, Hasan Kalyoncu Üniversitesi nde Öğretim Üyeliğine

Detaylı

Süre Kurum Ünvan / Görev

Süre Kurum Ünvan / Görev İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Kurulu tarafından 20.03.2012 tarihinde 07(1) sayılı kararla kabul edilen ve İstanbul Bilgi Üniversitesi

Detaylı

Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Yükseltme ve Atama Esasları ( tarih ve 2011/12 sayılı Senato Kararı)

Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Yükseltme ve Atama Esasları ( tarih ve 2011/12 sayılı Senato Kararı) Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Yükseltme ve Atama Esasları (02.11.2011 tarih ve 2011/12 sayılı Senato Kararı) Madde 1 Öğretim üyesi kadro ilanları için talepler, Fakültelerde ve Yüksekokullarda

Detaylı

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü 1 Çocukluk Yılları 3 Temmuz 1942 11 Eylül 1944 Annesi, Ağabeyi ve Kız Kardeşleri 11 Eylül 1942 de Erzurum da

Detaylı

Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Özyeğin Üniversitesi Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye nin ilk LEED Sertifikası alan kampüsü 220 bin m2 alana kurulu

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI

TED ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ESASLARI TED ÜNİVERSİTESİ AMAÇ Madde 1. TED Üniversitesi akademik yükseltme ve atamaya ilişkin esasların saptanmasında amaç, Üniversite'ye lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim-öğretim,

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı ŞIRNAK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı ŞIRNAK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 03/08/2018-E.7246 T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BD466269642* Sayı :23608337-050.01.01/ Konu :ADEK ŞIRNAK MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Üniversitemiz

Detaylı

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ ÜLKEM SİGORTA ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ Ülkem Sigorta Kooperatifi acente, profesyonel sigorta yöneticilerinin ve akademisyenlerin bir araya gelmesiyle oluşan 15 kurucu ortak tarafından kurulmuştur. ÜLKEM

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Kurumsal Yönetim Eğitimi 22 Şubat 2014 Eğitmen:Dr. Güler Manisalı Darman Eğitimin Amacı Bütün dünyada, şirketlerin temeline bakıldığı

Detaylı

3.EVRENSEL TASARIM SEMPOZYUMU / İSTANBUL HERKES İÇİN TASARIM DAVETLİ KONUŞMACI ÖZGEÇMİŞLERİ

3.EVRENSEL TASARIM SEMPOZYUMU / İSTANBUL HERKES İÇİN TASARIM DAVETLİ KONUŞMACI ÖZGEÇMİŞLERİ 3.EVRENSEL TASARIM SEMPOZYUMU / İSTANBUL HERKES İÇİN TASARIM DAVETLİ KONUŞMACI ÖZGEÇMİŞLERİ PROF.DR.HAKKI ÖNEL / YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 1.Ocak.1948 TURGUTLU doğumlu olan Prof. y. mimar Hakkı ÖNEL,

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA İLE ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ KADROLARA ATAMA YÖNERGESİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA İLE ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ KADROLARA ATAMA YÖNERGESİ İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA İLE ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ KADROLARA ATAMA YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1 Bu Yönerge, İstanbul Medeniyet Üniversitesi nin (İMÜ) lisansüstü

Detaylı

Dilşad Koloğlugil 2005 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu.

Dilşad Koloğlugil 2005 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun oldu. Aylin Sezer 2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü lisans programından "Kıskançlıkta Cinsiyet Farklılıkları: Evrimsel Hipotezin Testi" başlıklı tezini tamamlayarak fakülte birincisi

Detaylı

Sayılarla TEDÜ (1 Ekim 2012)

Sayılarla TEDÜ (1 Ekim 2012) Sayılarla TEDÜ (1 Ekim 2012) ÖĞRENCİ SAYILARI Yerleşen (%100 burslu) : 42 Yerleşen (%50 burslu) : 278 Yerleşen (toplam) : 320 (213 K = %66,6; 107 E =%33,4) EF: kız 76 (%84,5), erkek 14 (%15,5) İİBF: kız

Detaylı