Elektrik akımına kapılan genç işçi öldü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Elektrik akımına kapılan genç işçi öldü"

Transkript

1 Elektrik akımına kapılan genç işçi öldü Bodrum da bir otelin bulaşıkhanesinde çalışan 19 yaşındaki Necmettin Gişçi elektrik akıma kapılarak hayatını kaybetti. Bodrum un Bitez Mahallesindeki bir otelde dün akşam meydana gelen olayda, bulaşıkhanede çalışan Necmettin Gişçi adlı işçi elektrik akımına kapıldı. Alınan bilgiye göre yere düşen Gişçi yi, hareketsiz halde gören arkadaşları sağlık ekiplerine haber verdi. Ağrı dan Bodrum a çalışmaya geldiği öğrenilen Gişçi nin, olay yerini gelen sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.akıma kapıldığı iddia edilen gencin cenazesi nöbetçi Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 BBK Mayıs Bisikletli ile Hafta Sonu Turu Etkinlik Daveti : events/ / Muğla Bisiklet Derneği nin düzenlediği Gökova Turu nun DatçaBodrum etabı yarın sabah olacak. 17 Mayıs 2014/C.tesi tarihinde sabah 11:00 da feribotla Datça dan 250 bisikletli Bodrum feribot iskelesine gelecek (Küba Bar ın karşısı sahil kenarı). Biz BBK olarak onları feribot iskelesinde karşılayacağız. Pankart açıp, balonlar uçuracağız. Aynı zamanda lokma döküp birlikte ağzımızı tadlandıracağız. Tatlı merasiminden sonra saat 12:00 gibi 250 bisikletli ve BBK olarak kısa bir Konacık Pedasa Antik Kenti turu yapıp, şehir merkezinde tur yapacağız. Ardından Bodrum Kalesi ni ziyaret edeceğiz. Daha sonra kendileri Gümbet Zetaş kampta kamp kurup geceyi orada geçirecekler. Arzu edenler, çadırı olanlar katılabilir. Akşama kamp ateşi etrafında güzel bir organizasyon yapacaklar. 18 Mayıs 2014/Pazar günü Zetaş kamptan ayrılıp Ören e doğru sahil yolundan geri dönecekler. Bizler BBK olarak kendileri ile 09:30 da Bodrum Antik Tiyatro da buluşacağız. Lütfen 09:30 dan 10 dk erken gelin ki tiyatroda toplu fotoğrafa karesi içinde olun, kalabalık olalım. Daha sonra hep birlikte BodrumKızılağaç-Yalıçiftlik turumuzdaki gibi onlara Yalıçiftlik te veda edip BBK olarak geri dönüşe geçeceğiz. 2 günde yapılacak bisiklet turu tamamen gezi amaçlı olup kesinlikle yarış havasında olmayacaktır. Lütfen katılım için gayret gösterelim. BBK Turkuaz tshirt lerimizi giyelim.

3 Çok teşekkürler. Buluşma Yeri ve Saat : 17 Mayıs :00 Feribot İskelesi (Küba Bar karşısı sahil kenarı) 18 Mayıs :30 Antik Tiyatro BBK Bodrum Bisiklet Kulübü Emrah TEZER Bodrum MUGLA / TURKIYE etezer@gmail.com Karnaval Havasında Festivali Uçurtma Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum,

4 Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama kadar Gümbet değirmenler mevki rengârenk uçurtmalarla gökyüzünü kapladı. Bodrum Belediye Başkan Vekili Mecit Poyraz ve Muğla CHP Milletvekili Nurettin Demir de Festivali ziyaret ederek profesyonel uçurtmacılar ile bir süre sohbet etti. Tüm gelirinin Ortakent-Yahşi Engelliler Okuluna aktarıldığı etkinlikte On bin TL toplandı Bodrum Değirmenler mevkiinde Karlıova organizasyonun düzenlediği etkinlikte rengarenk uçurtmalar Bodrum daki engelli bireyler için havalandı. Festivale Muğla CHP Milletvekili Nurettin Demir, Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Mecit Poyraz MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ile Bodrum da yaşayanlar, yerli yabancı turistler ile beş bin kişilik bir kalabalık katıldı. Tüm gelirinin Ortakent-Yahşi Engelliler Okuluna aktarıldığı etkinlik hakkında bilgiler veren Karlıova Organizasyon yetkilisi Miyase Hakalan Karlıova, Bu gün Hep birlikte burada buluştuk. Bu kez çocuklar ölmesin uçurtma uçursun sloganıyla yine aynı değişik animasyon gösterilerimiz, ücretsiz yiyecek içecek ikramlarımız ve dev uçurtmalarımız gökyüzünde uçtu. Yılın annesini seçtik ve çeşitli uçurtma yarışmaları yaparak keyifli bir gün geçirdik. Aynı zamanda Selçuk Alagöz de en güzel şarkıları ile sahne aldı ve baterist Baha bizim için birbirinden güzel şovunu bu güne özel sadece anneler için verdi. Ayrıca, bu sene Selçuk Alagöz 50 inci sanat yılını kutlamak üzere bir kaset te çıkarttı ve Bodrum da ilk şarkılarını festivalimizde söyleyen sanatçımıza da teşekkür ediyorum. Bodrumlu yöresel sanatçımız Mustafa Ergene de bizlerle birlikte oldu. Bu coşkuya, bu içimizdeki çocuğu çıkarma gibi eğlenceli günde bizimle birlikte olan Bodrum halkına ve binlerce kişiye teşekkür ediyorum. Uçurtma atölyemizde de uçurtma uçurtmayı ve yapmayı burada gençlere öğrettik. 6. Yılımız yine dolu dolu geçti. Bodrum Belediye Başkanına da verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

5 Engelli başkan da festival alanındaydı Engelliler yararına satışı yapılan uçurtmaların yanı sıra, herkesin kendi uçurtmasını yapıp uçurabildiği, festival alanına Bodrum belediye başkan vekili Mecit Poyraz tekerlekli sandalyesi ile gelerek stand sahipleri ve halk ile tek tek tokalaştı. Annelere bu özel günde karanfil dağıtan Miyase Karlıova ve Bodrum Belediyesi başkan vekili Mecit Poyraz özellikle engelli annelerin bu anlamlı gününü kutladılar. Sahnede Serdar Karlıova nın sunumuyla mikrofona gelen çocuklar annelerine seslendiler. Ardından 15 parçalık yöre türküleri ile Mustafa Ergene sahne aldı. Profesyonel uçurtmacılar, Abdullah Kuş, Ferruh Baysu, Sabri Küçük ve Özge Sarıkaya festivale gelen misafirlere büyük uçurtmaları ile rengarenk görsel şölen yaşattılar. Ben Özel anneyim şiiri okunurken gözyaşları sel oldu Çocukların animasyon ekipleri ve palyaçolar ile gün boyu eğlendikleri festivalde, Ortakent-Yahşi Engelliler Okulu öğrencileri özel bir gösteri sergilediler. Özellikle engelli anneleri bu gün çocuklarımız çok mutlu bizde çok mutluyuz dediler. Mikrofonu alarak sahneye gelen engelli annesi, İmran Gürel, Ben Özel anneyim şiirini okurken bazı annelerin ağladıkları görüldü. Okul aile birliğinden Funda Karacan tüm engelli anneler adına başkan vekili Mecit Poyraz dan plaketini alırken yaptığı konuşmada, Biz engelli anneleriyiz ve bu gün burada çok mutluyuz, çünkü çocuklarımız mutlu. Bir annenin en büyük sermayesi çocuğunun mutluluğudur dedi. Dr. Bahadır Arseven ise bir anne olarak, çocukları bilgisayarların başından kaldırıp bu tür etkinliklerde sosyalleşmesinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, keşke çocuklarımız her gün böyle uçurtmalar uçursa dedi. Karnaval havasında Festival Karnaval havasında her gün biraz daha güzelleşen etkinliğe gelen binlerce kişi, çocuklar gibi uçurtma uçurup eğlendiler.

6 Ayrıca yılın annesi olarak Piyanist Fazıl Say ın annesi Gürgün Say ile 4 çocuk 3 torun ve torunundan da 4 çocuk olan 90 yaşındaki Esma Özgüçlü seçildi. Say ve Özgüçlü ye yılın annesi plaketi ve ödülü Miyase Karlıova tarafından verildi. Çeşitli hediyelerinde dağıtıldığı etkinlikte, Diyabetle yaşam derneğinden şeker ölçüm cihazı, Karlıova Organizasyon dan anneler ve yarışmacılar için ev aletleri hediyesi de sahiplerine verildi. En ilginç yarışma olan En yaşlı ve en genç uçurtmacı ile en uzağa uçurtma uçuran ve en büyük uçurtma ailesine de ödülleri verilirken festival Selçuk Alagöz konseri ile sona erdi. Tüm gelirinin Ortakent-Yahşi Engelliler Okuluna aktarıldığı etkinlikte On bin TL toplandı Bu etkinlikte tüm yiyecek ve içecekler ücretsiz olarak verilirken, Anneler günü olması nedeniyle de annelere sürpriz hediyelerde verildi. Haber Ali Fikret Er

7

8 İNAF GARİ İÇİN, BODRUMCA KONUŞANLAR OYUNCULAR ARANIYOR İnaf Gari Yapımcı Yönetmen Harun Özakıncı nın çekimlerine başlayacağı 3. GARİ sinema filmi İNAF GARİ filminde rol alacak oyuncular, Bodrum lehçesiyle konuşabilen kişilerden seçiyor. Filmde rol alacak karaterler, eski Bodrumluları canlandıracağı için Bodrum lehçesinin doğru kullanılmasına özen gösteriliyor. Yönetmen Harun Özakıncı, daha önce filmin tanıtımı için Cumhuriyet caddesi ile Kumbahçe sahili arasında yapılan deniz dibi temizliği gerçekleştirilmişti. Bodrumca konuşan ve bayan kaptan Elvan ı canlandıran oyuncu olarak Elvan Acar adlı çalışma ekonomisti ile Ev hanımı Hüsniye Cengiz basın karşısında prova metnini okudular Filmde ismi geçen İnaf kelimesini Yeter anlamında kullanan Yapımcı Yönetmen Harun Özakıncı Hadi Gari Cumhur ve Yürü Gari İbrahim isimlerini taşıyan 2 adet Gari filmi yaptığını ifade ederek, Bu da 3. Gari filmi İnaf Gari. Üçleme olsun diye yola çıktık ama bazı aksaklıklarla karşılaştık. Bu film Bodrum dan Gökova ya giden, mavi yolculuğa çıkan ekibin denizin dibinin pisliğini keşfetmesiyle başlıyor. Diyorlar ki biz bu en donanımlı en konforlu teknede çıkıyoruz ama denizin dibi rezalet. Denizin dibinden bir, iki üç dört çöp derken, ona haber, buna haber derken Gökova da çok büyük bir seferberlik başlıyor. Denizin dibinden o kadar çok çöp çıkıyor ki uçaktan gözükebilecek ve bizim buraya yazdığımız gibi on, oniki metre her harfi olan İnaf Gari yazıyorlar. Film böyle başlıyor ve içinde de yerel bir hikayemiz var dedi.

9 Özakıncı, Bodrum aksanlı oyuncuları cep telefonlarına okuyacakları metnin elektronik posta yolu ile değerlendireceklerini ifade ederek şunları söyledi. : Deniz dibi temizliği ile alakalı ekim ayında Bodrum da Gökova koylarında bir film çekeceğiz. Oyuncularımızı Bodrum dan arıyoruz. Bodrum ağzı yapabilen. Bunun içinde bir metnimiz var. Metnimizi, inafgari.com sitesine girip oyunculuğu düşünen arkadaşlarımız alıp, ezberlemeden, okuyarak, cep telefonlarına çekerek bize mail atsınlar. Bizde oyuncularımıza karar verelim diyoruz. Oyunculuk deneme çekimini, dijital platform da birbirimize uzak ta olsak yapmak istiyoruz. Zaten metnimizde bir mesaj var. O mesajı da Bodrumlu ağzı ile verirsek, hem oyuncuların kabiliyetini görücez. Hem de bütün ülkeye deniz dibi temizliği ile alakalı mesaj vericez. Bu filmin amacı, denizlerin kirlenmesine dikkat çekmek. diyen, yönetmen Özakıncı sözlerini şöyle sürdürdü Bu son Bodrum filminde, film misyonunu tamamlasın diye uğraşıyorum ben. Her film bir şey ile anıldığı gibi bu film de deniz dibi temizliğiyle anılsın. Bundan 20 sene evvel çok sevdiğimiz filmler bir sosyal öğeyi taşısaydı hala bugün o konuşuluyor olacaktı. Ben bunu yapmaya çalışıyorum. Bu film 13 Ekim Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir in ölüm yıldönümünde motor diyecek. Biz bu etkinliği Türkiye sahillerinin hepsinde yapacağız. Bu bilinçlendirme, filmden insanları haberdar etme ve özellikle denizin verdiği alarmı insanlara anlatma mücadelesi şeklinde konuştu. Oyuncu başvurusu metni şöyle: İnaf Gari filmi için oyuncular amatör profesyonel oyuncular aranıyor!! İlgilenenlerin aşağıdaki metni ezberleyerek mail yolu ile başvurmaları rica olunur. Harun Özakıncı

10 Duyduk duymadık demeyin!!! Açıkletdorum; Atık maddeler ne kadar sürede doğaya karışıtdoru?? Pilastik çatal, metal çatal denizde ve garada 100 yılda doğaya karışıtdoru. Güççük, bişe olmaz deye attığınız sigara izmariti 5 yılda yok olggide. Çoocuk bezi, garada 450 yıl, denizde 200 yıl doğayı kirletmeye devam editdoru.bebenizin altı temzi olcek deye denizin içine sıçmayen baken Kayat atıkların hepsi garada ve denizde 6 ay Meyva gabukları 6 hafta pet şişeler toprakta denizde 450 yılda eritduru.. yuh ule.. çüş gari ne la buuuu?? Kibrit attıtdurusunuza denize, 6 ayda anca yogolursa öp de başına go.. Bir şampuan şişesi 450 ila 600 yıl arasında doğaya garışabiliyor denizde yahut garada.. İnaf Gari, denize çöp möp atmayııın gariiii.. Başvuru adresi: info@inafgari.com

11 BODRUM BELEDİYESİ TÜM YARIMADA EKİPLERİ Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. ve Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin son bir ayda yaptığı çalışmalardan bazı örnekler: FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Mumcular Mahallesi 120 m² Mumcular Ek Hizmet Binası önüne kaplama, 2.8 km. imar yolu tesviyesi, 17 km. Güvercinlik- Mumcular karayolu kenarı çalışması.

12 Yalıkavak Mahallesi Cadde ve sokakların bozulan bölümlerine 50 ton sıcak asfalt, 60 ton yama ve 250 m² parke taşı tamiri. Çarşı içinde 30 m² granit küp taş (8 10) tamiri. Yalı Mahallesi Karahabur Deresi 100 m. betonarme köprü kenar taş duvar yapımı. Bitez Mahallesi Muhtelif cadde ve sokaklarda 210 ton asfalt dökümü, 550 m. kaldırım çalışması, bin 800 m²lik otopark alanın temizlik ve bakımı. Ayrıca 1.5 kilometrelik sahil şeridinde yaz sezonuna hazırlık çalışmaları. Gümüşlük Mahallesi Muhtelif cadde ve sokaklarda 1211 m² parke taşı tamiri ve döşenmesi. Ortakent Mahallesi Ortakent Ek Hizmet Binası etrafı ile köy içine 115 m² parke taşı tamiratı, muhtelif cadde ve sokaklarda 40 ton yama asfalt, 5.5 ton torba ile yama asfalt çalışması. Gündoğan Mahallesi 6 ton yama asfalt, 100 m² parke taşı döşenmesi ile sahil

13 şeridinin temizliği ve düzenlenmesi. Turgutreis Mahallesi Muhtelif cadde ve sokaklarda 10 bin m² parke ve bordür taşı döşenmesi, 600 m² parke taşı parke taşı tamiratı, 50 m² perde beton, bin m² beton dökümü, 3 bin m. yol açımı, 2 kamyon rotmik asfalt, 4 kamyon da sıcak asfalt tamiri. Konacık Mahallesi Muhtelif cadde ve sokaklara 100 m² asfalt, 50 m² parke ve bordür taşı döşemesi, 150 ton yama asfalt çalışması ve arıtma suyu patlağı tamiri. Bodrum Merkez Muhtelif cadde ve sokaklarda toplam 7 bin 120 m² asfalt, köprü yapımı için 395 m³ beton döküldü, 250 m³ betonarme yol yapımı, 510 m² mermer, 25 m² andezit taş, 30 m² kilit parke taşı, bin 250 m² parke taşı döşenmesi. Ayrıca dere yatağına 25 m³ beton dökümü. PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Mumcular Mahallesi 1500 m. havuz, park, orta refüj ve ot temizliği.

14 Yalı Mahallesi 3 bin m. yabani ot temizliği. Konacık Mahallesi Muhtelif cadde, sokak, kavşak ve parklarda 10 bin 170 m² yabani ot temizliği, çim biçimi, zakkum ve palmiyelerin budanması. Göltürkbükü Mahallesi Orta refüjde 9 bin m² yabani ot temizliği. Turgutreis Mahallesi Orta refüjde 20 bin 500 m² yabani ot temizliği ve çim biçimi. Gümüşlük Mahallesi 300m² yabani ot temizliği. Yalıkavak Mahallesi 20 bin m² çim alanlarda ve futbol sahasında çim biçimi. 2 bin m² Cumhuriyet Caddesi nde yabani ot temizliği. Ortakent Mahallesi Cumhuriyet Caddesi nde 50 kamyon orta refüj toprak dolgusu, 4 km. orta refüj ot biçimi ve temizliği.

15 Bodrum Merkez Muhtelif yerlere 15 bin 321 bitki dikimi ve 10 bin 750 m² çim biçimi, Çömlekçi Köyü İlköğretim Okulu na oyun gurubu yapımı, Turgutreis İlköğretim Okulu nda 50 m² kauçuk döşenmesi. BODRUM, 50. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU NA HAZIRLANIYOR Bu yıl 50. kez yapılan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için Bodrum da yapılan hazırlıklarda sona yaklaşıldı. 21 takımdan 168 bisikletçinin katıldığı ve 27 Nisan 2014 Pazar günü Alanya da başlayan 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 4 Mayıs 2014 Pazar günü İstanbul da sona erecek.

16 Bisikletçiler 1 Mayıs 2014 Perşembe günü Marmaris ten Turgutreis e gelecek ve 2 Mayıs 2014 Cuma günü de Bodrum dan start alarak Selçuk a geçecek. Bisikletçilerin geliş ve gidiş güzergahı olan Bodrum Milas Havaalanı ndan Turgutreis e kadar yaklaşık 54 kilometrelik yolda çalışmalar yapılıyor. Özellikle Bodrum Belediyesi sınırları dışında kalan ve peyzaj çalışması yapılmamış bölümler Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ne bağlı ekipler tarafından refüjler temizlendi, toprak serildi, tesviyesi yapıldı ve çiçeklendirildi. Bu arada tüm güzergahın yol çizgileri yenilendi. 1 Mayıs 2014 Perşembe günü koşulacak Marmaris- Turgutreis etabı saatleri arasında TRT Spor, TRT Türk ve TRT HD kanallarından naklen yayınlanacak. NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI Y. Mimar Dekoratör Fikret Tekiner in özgün tasarımlarının

17 teşhir edildiği ve satışa sunulduğu New Antik Sanat Galerisi Meral Beylem yönetiminde Bodrumda açıldı. Galeride korniş, tablolar,özel Çerçeveler,Kütüphaneler,sehpalar, Sandıklar, masa takımları, Avizeler Aplikler, Abajurlar barlar portmantolar aynalar hediyelik objeler, ve özel tasarımları bulabilirsiniz. Restaurant, cafe, otel, dahili ve harici tüm dekorasyonlar özel tasarımlarla yapılıyor. Satın aldığınız her ürün butik tarz kreasyonundan kişiye özel imalat olarak sunuluyor. Kıbrıs Şehitleri caddesi No:193/1 adresinde hizmet veren galerinin telegfonları 71 veya Dilek Cebeci

18 BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ 1.GLOBAL RUN HERKES BODRUM A KOŞUYOR YARIŞLARI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Bodrum un ilk Global Yarışıları atletizm şenliği havasında gerçekleşti. Yaklaşık 1000 sporcunun ve çok sayıda koşucu yakını ın katılımı ile yapılan yarışlar da, milli atlet Bekir Karayel 0:51:00 lik derece ile Genel klasmanda ve erkekler kategorisini birinci olarak tamamladı. Bayanlar arası yapılan yarışlarda ise Fatma Hacıköylü 01:00:09.7 lik derecesi ile birinci tamamladı. Yarışlardan bir gün önce Bodrum Gemi Yanaşma İskelesinde toplanan atletler toplu olarak müzik eşlinde antreman yapıp, birlikte eğlendiler. BODRUM ATLETİZMİ SEVDİ Yarışlar nedeniyle hareketli günler yaşayan Bodrumlular bu yarışların her yıl geleneksel olarak tekrarlanmasını istediler. Global Liman İşletmeleri sponsorluğunda düzenlenen yarışlar Cruise Port tan start aldı. Bodrum şehir merkezinde 5 kilometrelik Atatürk Caddesi, Neyzen Tevfik Caddesi, Dr. Alimbey Caddesi, Cumhuriyet Caddesi parkurunu 3 er kez geçerek, toplam 15 kilometre yarıştılar. Yarışa Bodrum a tatil için gelen Amerikan askeri gemisi mürettebatı bir grup Amerikalı da katılarak yarıştı. Yarışlara koltuk değnekleri ile katılan sporcular finiş çizgisine gelince izleyiciler ve sporcular tarafından alkışlandı.

19 GLİ tarafından, spor turizmini desteklemek ve büyümesinde aktif rol almak için Bodrum da ilk kez düzenlenen Bodrum Global Run yarışlarına Bodrumlu sporcularda katıldılar. Spor turizminin gelişimi için önemli bir adım atan GLİ, Bodrum Global Run kayıt ücretlerinin tamamını TOG a bağışlayacağı bildirildi. GLİ, yetkilileri spor turizmine verdiği desteğin yanında, gençleri geleceğe hazırlarken sporun da onların ayrılmaz bir parçası olmasını hedeflendiğini ifade ettiler. Yarışlar, Yaş Kategorilerine göre: Yaş, Yaş, Yaş, Yaş, 61+ Yaş arasında yapıldı. Dereceye giren tüm sporculara katılım sertifikası ve madalya verildi. Yarışmacılar bayan ve erkeklerde 5 ayrı yaş kategorisinde yapıldı. Yarışmada dereceye giren sporculara Miami çıkışlı Karayipler cruise seyahati, Avrupa, Yunan Adaları gezileri ile, cep telefonlar ve spor malzemelerinden oluşan çeşitli hediyeler ile ödüllendirildiler. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, şehir dışında olduğu için katılamadığı yarışların Bodrum için çok önemli olduğunu ifade ederek organizasyon yetkililerine teşekkür etti.

20

21 BODRUM GLOBAL RUN; 27 Nisan Sonuclari / Ranking Erkekler Bekir KARAYEL 1982 E :51:00 0:51: Ahmet ÖZREK 1993 E :51:36 0:51: Kenan YALCIN 1995 E :53:03 0:53: Veysel YİLDİRİM 1992 E :53:31 0:53: Aytekin SANİN 1983 E :53:32 0:53:31 Kadınlar Fatma HACIKÖYLÜ 1984 K :00:10 1:00: Derya KAYA 1994 K :01:45 1:01: Zekiye ÇELİK 1993 K :04:01 1:04: Aybeniz MUTAF 1986 K :10:12 1:10: Zeynep İNKAYA 1981 K :11:55 1:11:50 BODRUM GLOBAL RUN; 27 Nisan Kategori Sonuclari / Category Results Erkekler Sıra G.No Ad Cinisiyet D.Yili Brut Net Ahmet ÖZREK Erkek :51:36 0:51: Kenan YALCIN Erkek :53:03 0:53: Veysel YİLDİRİM Erkek :53:31 0:53:30

22 Ramazan İŞMEL Erkek :53:32 0:53: Sedat GÜVEN Erkek :53:32 0:53:32 Erkekler Sıra G.No Ad Cinisiyet D.Yili Brut Net Bekir KARAYEL Erkek :51:00 0:51: Aytekin SANİN Erkek :53:32 0:53: Murat KAYA Erkek :53:32 0:53: Önder KARAKULAH Erkek :53:32 0:53: Battal KÜTÜK Erkek :53:42 0:53:41 Erkekler Sıra G.No Ad Cinisiyet D.Yili Brut Net M.Mustafa BULDUM Erkek :55:16 0:55: Mansuri YÜKSEL Erkek :56:03 0:56: Aydın ÇEKEN Erkek :57:43 0:57: Kevin BORG Erkek :58:44 0:58: Haydar ŞAHİN Erkek :00:08 1:00:06 Erkekler Sıra G.No Ad Cinisiyet D.Yili Brut Net Ali TURAN Erkek :58:09 0:58: Abdullah Yavuz ERTEKİN Erkek :59:32 0:59: Recep ULUIŞIK Erkek :02:08 1:02: Nazif GÖKTÜRK Erkek :04:12 1:03:52

23 5 371 Üzeyir KAPLAN Erkek :04:47 1:04:42 Erkekler 61+ Sıra G.No Ad Cinisiyet D.Yili Brut Net Hasan ULUDAĞ Erkek :02:08 1:02: Alaattin HACIOĞLU Erkek :06:13 1:05: Saffet ACAR Erkek :06:13 1:06: Hüseyin POLAT Erkek :07:17 1:07: Abdulkadir KORTUN Erkek :14:55 1:14:55 Kadınlar Sıra G.No Ad Cinisiyet D.Yili Brut Net Fatma HACIKÖYLÜ Kadın :00:10 1:00: Derya KAYA Kadın :01:45 1:01: Zekiye ÇELİK Kadın :04:01 1:04: Aybeniz MUTAF Kadın :10:12 1:10: Esra OTLU Kadın :12:00 1:11:58 Kadınlar Sıra G.No Ad Cinisiyet D.Yili Brut Net Zeynep İNKAYA Kadın :11:55 1:11: Yeliz AY YILDIZ Kadın :11:57 1:11: Aylin SAVACI ARMADOR Kadın :19:05 1:18: Zeynep SAGLAM Kadın :19:08 1:18:53

24 5 262 Sinem ERİŞÇİ Kadın :19:38 1:19:06 Kadınlar Sıra G.No Ad Cinisiyet D.Yili Brut Net Svetlana SHEPELEVA Kadın :12:01 1:12: Fisun DEVECİ Kadın :12:57 1:12: Şennur ATLI Kadın :17:15 1:17: Dıdem DOGRUOL Kadın :17:15 1:17: Nebahat ATASOY Kadın :19:24 1:19:21 Kadınlar Sıra G.No Ad Cinisiyet D.Yili Brut Net Handan ESER Kadın :12:33 1:12: Eileen AYDINLAR Kadın :17:25 1:17: Zeynep İLTER Kadın :25:59 1:25: I.Gul YILDIZ Kadın :28:41 1:28: Aslı BALAKİN Kadın :31:35 1:30:24 Kadınlar 61+ Sıra G.No Ad Cinisiyet D.Yili Brut Net Emine Semra HERGÜLMAN Kadın :33:05 1:32: Aysel YILDIZ Kadın :38:11 1:38: Kiymet CUKUR Kadın :44:33 1:44: Beysun İLALAN Kadın :49:14 1:49: Vacide NARİN Kadın 1951 DQ 0:56:57 DQ 0:55:44

25 TİYATRO OYUNU "SONDAN SONRA" BODRUM'DA Bodrum Sahnesi organizasyonuyla 25 Mayıs 2014 Pazar 20:30 da Emre KINAY ve Ahu TÜRKPENÇE nin oynadığı SONDAN SONRA tiyatro oyunu Nurol Kültür Merkezinde Bodrumlu tiyatroseverlerle buluşuyor.. Bilet Satışı : İmge Kitabevi Oasis AVM: Bilgi ve Toplu Bilet için : (Bu oyun için 16 yaş sınırlaması vardır.) Yazar: Yönetmen : Çeviren : Dekor Tasarım : Işık Tasarım : Dennis Kelly Emre Kınay Füsun Günersel Kemal Göylüler Emrah Keskin Müzik : Mert Canka Müzik : Engin Hızarcı Yönetmen Yardımcısı : Derya Oyanay Sungu Sığınakta iki insan: Mark (Emre KINAY) ile Louise (Ahu TÜRKPENÇE). Korkunç nükleer saldırıda, binalar çökmüş, herkes ölmüş, her yanı radyoaktif toz bulutu kaplamıştır. Mark bu saldırıdan Louise i binbir güçlükle sığınağa taşır. Mark ın sığınağında yiyecek, ranza, radyo gibi kısıtlı imkanları vardır. Mark ın konuşmalarından Louise e aşık olduğu ve onu delice kıskandığı da anlaşılır. Ayrıca genç adam Louise i

26 irkilten şeyler sakallıdırlar söyler: Bu saldırıyı yapanlar mutlaka Güçlü ve iyi toplumlar dünyadaki zayıf toplumları onların iyiliği için kontrol etmelidir Biz gücümüzü yeterince iyi kullanmadık. Teröristlere daha katı davranmak şart. Mark tan korkan ama onunla birlikte bu sığınakta hayatta kalma mücadelesi veren Louise zor günler yaşar. Acaba dışarısı ne durumdadır? Gerçekten herşey Mark ın anlattığı gibi midir dışarıda? Oradan kurtulabilecek midir? Dennis Kelly nin bu çarpıcı oyununda iki temel konu işleniyor: Dünyada özellikle ABD de 11 Eylül saldırısı ile gelişen terörizm paronoyası ve bu olayla birlikte artan faşizan eğilimler; Güç kullanarak demokrasiye kavuşturma çabası ; ya da bir erkeğin mücadelesi gücünü kullanıp bir kadını elde etme İyilik adına gücünü kullanmak toplumsal ya da bireysel süreçte faşizmi yaratır. Sondan Sonra ilk kez 2005 te Londra da Bush Theatre da, sonra çeşitli ülkelerde oynandı. Ve halen de bir çok ülkede oynanmaya devam ediyor. Duru Tiyatro kuruluşunun 5. yılında da ülkemizde oynanmamış ya da oynanamamış oyunları repertuvarına alarak duru bir tiyatro dili geliştirmeye devam ediyor Bodrum da Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından tıbbi

27 tahliye gerçekleştirildi faaliyeti Muğla nın Bodrum İlçesi nde Sahil Güvenlik Ekiplerinin denizde yaptığı kurtarma çalışması gerçeğini aratmadı. Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ve Bodrum Sahil Güvenlik ekipleri tarafından denizde yapılan kurtarma operasyonu gereği kolu kırık olan bir turiste yardım edildi. Senaryo gereği Akvaryum Koyunda demirleyen tur teknesinde düşerek kolu kırılan bir yaralıya müdahale etmek için giden 112 sağlık personelini Bodrum Sahil Güvenlik ekipleri olay yerine ulaştırdı. Alo 158 İhbar ve Yardım hattına tekne kaptanı tarafından yapılan ihbarda bir turistin tekneden düşerek yaralandığı bildirildi. İhbarı alan 158 yardım Hattı irtibat Bodrum Arama Kurtarma merkezi ile irtibata geçti. Arama Kurtarma Merkezi ise ihbarı alır almaz Bodrum Sahil Güvenlik ekiplerine telsizle ulaşarak yardım talebinde bulundu. İhbarı alan ekipler hemen harekete geçerek 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık personeli TCSG -1 botuyla sağlık ekipleri yaralanın bulunduğu Akvaryum koyuna götürüldü. Gerçeğini aratmayan operasyonda yaralıya ilk müdahale Divane isimli teknede yapıldı. Sağlık ekipleri daha sonra hastanın sevki için TCSG-1 botu ile iskeleye ulaştırıldı. Başarılı bir şekilde müdahalesi yapılan yaralı turist iskelede bekleyen 112 Acil ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Kurtarma faaliyeti öncesi gazetecileri bilgilendiren SG Yarbay Mete Çağlar şu sözlere yer verdi 2013 yılında 86 olayda 91 kişinin başarılı bir şekilde tıbbi tahliyesini gerçekleştirdik. Bugün sizlere mavi vatan denizlerimizde hastalık, kaza, yaralanma ve benzeri durumlarda hayati tehlikesi olan insanlarımız yönelik icra ettiğimiz tıbbi tahliye faaliyetleri hakkında bilgi vereceğiz. Sorumluluk

28 alanımız, Didim den başlayarak Fethiye ye kadar olan yaklaşık 1400 km lik sahil şeridi ile karasularımız ve Ege Denizinde ilan edilmiş olan Türk Arama Kurtarma bölgesidir. Denizlerimizde yaşanan her türlü kaza ve hastalık sonucunda meydana gelebilecek uzaktan tıbbi destek ihtiyacı, 24 saat esasına göre görev yapan Tele Sağlık Merkezi Baştabipliği tarafından karşılanmakta ve ihtiyaç duyabilecek uzaktan tıbbi desteği sağladığı aynı zamanda hastanın uygun bir sağlık kuruluşuna sevk edilmesi işlemine de koordine etmektir ifadelerini kullandı.

29

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ 1.GLOBAL RUN HERKES BODRUM A KOŞUYOR YARIŞLARI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Bodrum un ilk Global Yarışıları atletizm şenliği havasında gerçekleşti. Yaklaşık

Detaylı

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ 1.GLOBAL RUN HERKES BODRUM A KOŞUYOR YARIŞLARI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Bodrum un ilk Global Yarışıları atletizm şenliği havasında gerçekleşti. Yaklaşık

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

OKTAY KAYNARCA KİRLETMEYİN KARDEŞİM

OKTAY KAYNARCA KİRLETMEYİN KARDEŞİM OKTAY KAYNARCA KİRLETMEYİN KARDEŞİM Yönetmen Harun Özakıncı ve bazı çevreci derneklerin destek verdiği İnaf Gari hareketi Bodrum da etkinliklerine devam ediyor. Deniz temizliğine dikkat çekmek için yola

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ 1.GLOBAL RUN HERKES BODRUM A KOŞUYOR YARIŞLARI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Bodrum un ilk Global Yarışıları atletizm şenliği havasında gerçekleşti. Yaklaşık

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

ASKERİ GEMİ KOMUTANLARINDAN KAYMAKAM DR. GÖDEKMERDAN A ZİYARET

ASKERİ GEMİ KOMUTANLARINDAN KAYMAKAM DR. GÖDEKMERDAN A ZİYARET ASKERİ GEMİ KOMUTANLARINDAN KAYMAKAM DR. GÖDEKMERDAN A ZİYARET Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz de 1 Haziran a kadar devam edecek olan Beyaz Fırtına adlı tatbikata katılmak

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ 1.GLOBAL RUN HERKES BODRUM A KOŞUYOR YARIŞLARI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Bodrum un ilk Global Yarışıları atletizm şenliği havasında gerçekleşti. Yaklaşık

Detaylı

Emekli hoca Kamil Gürkan öncülüğünde Mekke ye giden grup Umre ibadetini tamamlayıp oradan da medeniyet yurdu, şehri olan Medine ye geçecekler.

Emekli hoca Kamil Gürkan öncülüğünde Mekke ye giden grup Umre ibadetini tamamlayıp oradan da medeniyet yurdu, şehri olan Medine ye geçecekler. Bodrum Umre uğurladı. yolcularını Bodrum da önceki sabah saat 06 da toplanan kalabalık topluluk tekbir ve salavatlarla yakınlarını kutsal topraklara yolcu etti. Bodrum dan yola çıkan 32 kişilik Umre kafilesine

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

NÜKHET DURU BODRUM KONSERİNDE GAZETECİLERE "ISIRIRIM" DEDİ

NÜKHET DURU BODRUM KONSERİNDE GAZETECİLERE ISIRIRIM DEDİ NÜKHET DURU BODRUM KONSERİNDE GAZETECİLERE "ISIRIRIM" DEDİ Bodrum Yaz Konserleri kapsamında Antik Tiyatro da Timur Selçuk ile konser veren Duru, yaklaşık iki saat sahne kaldı. Ben sana vurgunum, Söyletme

Detaylı

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI Bodrum da, Soma kömür madeni faciasında yakınlarını kaybedenlerin, turistik tesislerde iş imkanı sağlanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili

Detaylı

İNAF GARİ İÇİN, BODRUMCA KONUŞANLAR OYUNCULAR ARANIYOR

İNAF GARİ İÇİN, BODRUMCA KONUŞANLAR OYUNCULAR ARANIYOR İNAF GARİ İÇİN, BODRUMCA KONUŞANLAR OYUNCULAR ARANIYOR İnaf Gari Yapımcı Yönetmen Harun Özakıncı nın çekimlerine başlayacağı 3. GARİ sinema filmi İNAF GARİ filminde rol alacak oyuncular, Bodrum lehçesiyle

Detaylı

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ 1.GLOBAL RUN HERKES BODRUM A KOŞUYOR YARIŞLARI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Bodrum un ilk Global Yarışıları atletizm şenliği havasında gerçekleşti. Yaklaşık

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

BODRUM BAHÇEŞEHİR OKULLARINDA

BODRUM BAHÇEŞEHİR OKULLARINDA BODRUM BAHÇEŞEHİR OKULLARINDA KARNAVAL GİBİ KUTLAMA 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bodrum Bahçeşehir Okullarında karnaval gibi kutlama. Öğrenci, öğretmen, personel ve velilerin katılımıyla

Detaylı

Dünyanın Renklerine Yolculuk 27 Temmuz 3 Ağustos tarihleri arasında vahşi doğa manzaralarıyla tanınan ateş ve buzullar ülkesi İzlanda da

Dünyanın Renklerine Yolculuk 27 Temmuz 3 Ağustos tarihleri arasında vahşi doğa manzaralarıyla tanınan ateş ve buzullar ülkesi İzlanda da KOPTUR Bodrum Renklerine İzlanda'da Dünyanın Yolculuk Dünyanın Renklerine Yolculuk 27 Temmuz 3 Ağustos tarihleri arasında vahşi doğa manzaralarıyla tanınan ateş ve buzullar ülkesi İzlanda da Efsanenin

Detaylı

Dokuz Tip Mizaç Modeli

Dokuz Tip Mizaç Modeli Dokuz Tip Mizaç Modeli Eğitimde yeni bir çatı model doğuyor Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen Dokuz Tip Mizaç Modeli Semineri TED Bodrum Koleji

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Ekipleri tarafından tıbbi

Ekipleri tarafından tıbbi Bodrum da Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından tıbbi tahliye faaliyeti gerçekleştirildi Muğla nın Bodrum İlçesi nde Sahil Güvenlik Ekiplerinin denizde yaptığı kurtarma çalışması gerçeğini aratmadı. Sahil

Detaylı

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI Y. Mimar Dekoratör Fikret Tekiner in özgün tasarımlarının teşhir edildiği ve satışa sunulduğu New Antik Sanat Galerisi Meral Beylem yönetiminde Bodrumda açıldı. Galeride

Detaylı

ATLETLER BODRUM U RENKLENDİRDİ

ATLETLER BODRUM U RENKLENDİRDİ ATLETLER RENKLENDİRDİ BODRUM U ATLETLER BODRUM U RENKLENDİRDİ GÖRME ENGELLİLER, ÇOCUK ARABALI AİLELER DE YARIŞA RENK KATTI Global Liman İşletmeleri nin gerçekleştirdiği geleneksel Bodrum Global Run yarışının

Detaylı

HERKES BODRUM A KOŞUYOR

HERKES BODRUM A KOŞUYOR HERKES BODRUM A KOŞUYOR Global Ports projesinin yapılacağı Bodrum Global Run adlı 15 kilometrelik yarışın yapılacağı Bodrum Yolcu Limanının başında, yönetici olarak Gonca Uygun bulunuyor. 27 Nisan Pazar

Detaylı

Bodrumda ilacını alacak para bulamayınca bunalan genci polis ikna etti

Bodrumda ilacını alacak para bulamayınca bunalan genci polis ikna etti Bodrumda ilacını alacak para bulamayınca bunalan genci polis ikna etti Bodrum Kumbahçe Mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bir işyerinin çatısına çıkan işsiz genci polis ikna ederek aşağıya indirdi.

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI

BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI BERKAY CANER TÜM SORULARI DOĞRU YANITLADI Bodrum, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Berkay Caner Eryazar Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında 120 soruyu doğru yanıtladı. Eryazar

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ Bodrum Çarşı Esnaf temsilcileri, turizmine katkıları nedeniyle Global Port Bodrum yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Esnaf temsilcileri,

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Bodrum da, 150 bin lira değerindeki günlük tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı. Bodrum Torba Mahallesi ndeki balıkçı barınağında demirli 20 metre uzunluğundaki

Detaylı

Bodrum Global Run 3'te başlıyor

Bodrum Global Run 3'te başlıyor Bodrum Global Run 3'te başlıyor Global Liman İşletmeleri nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bodrum Global Run 3 için ön hazırlıklar tamamlandı, geri sayım başladı. Aralarında ünlü

Detaylı

Travel Turkey İzmir'de Bodrum Rüzgarı

Travel Turkey İzmir'de Bodrum Rüzgarı Travel Turkey İzmir'de Bodrum Rüzgarı Travel Turkey İzmir 2015 Fuarı na katılan Bodrum Belediyesi ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, yurt içi ve yurt dışı tanıtım çalışmalarının olumlu sonuçlar verdiğini

Detaylı

Rol Kapmak İçin Yarıştılar

Rol Kapmak İçin Yarıştılar Rol Kapmak İçin Yarıştılar TRT nin yapımcılığını üstlendiği ve 10 gün boyunca Bodrum da çekilecek olan dizi için oyuncu seçmelerine başlandı. Bodrum Merkez de Köşem Pub Cafe de yapılan oyuncu başvurusuna

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ BAŞKAN YARDIMCISI TANER USLU SON BİR YILI DEĞERLENDİRDİ Bodrum Belediyesi 2015 Aralık Ayı Basın toplantısında son bir yıl değerlendirildi Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

BBK Mayıs Bisikletli ile Hafta Sonu Turu

BBK Mayıs Bisikletli ile Hafta Sonu Turu BODRUM 1967 Ömer Yağız ın 1967 yılı Mart ayında çekilmiş Bodrum fotoğrafı Bu güzel Bodrum fotoğrafı Attila Güvenç tarafından iletildi BBK 17-18 Mayıs 2014 300 Bisikletli ile Hafta Sonu Turu Etkinlik Daveti

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI Bodrum da, Soma kömür madeni faciasında yakınlarını kaybedenlerin, turistik tesislerde iş imkanı sağlanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde

Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde Bodrum mavi bayraklı plajları ile önde Bodrum, mavi bayraklı plajlarıyla yerli yabancı turistlerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Bodrum da 62 adet mavi bayraklı plaj bulunurken bu plajların 7 tanesi ise halk

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı

Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı Sahne Gari organizasyonu olarak Naptorun Pansiyon adlı tiyatro oyunu Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezi gösteri salonunda sahnelendi. Bodrum da yaşayan

Detaylı

AV YASAKLARI KONUSUNDA ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR

AV YASAKLARI KONUSUNDA ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR AV YASAKLARI KONUSUNDA ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR Ülkemizde kara avcılığını düzenleyen temel yasa 11.07.2003 tarihinde yürürlüğe giren 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu (Kanun)dur.

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

HERKES BODRUM A KOŞUYOR

HERKES BODRUM A KOŞUYOR HERKES BODRUM A KOŞUYOR Global Ports projesinin yapılacağı Bodrum Global Run adlı 15 kilometrelik yarışın yapılacağı Bodrum Yolcu Limanının başında, yönetici olarak Gonca Uygun bulunuyor. 27 Nisan Pazar

Detaylı

QUEEN ELİZABETH İN ROTASI BODRUM DA

QUEEN ELİZABETH İN ROTASI BODRUM DA QUEEN ELİZABETH İN ROTASI BODRUM DA Dünyanın en büyük yolcu gemilerinden olan Queen Elizabeth pazar sabahı Bodrum Gemi Yanaşmasına limanına demirledi. Pazar sabahı erken saatlerde Yunanistan ın Pire Limanından

Detaylı

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi Bodrum Belediyesi ve Tav Havalimanları Holding in işbirliğiyle başlatılan tanıtım çalışmaları kapsamında Bodrum a gelen İngiliz misafirler, Bodrum a hayran kaldılar.

Detaylı

Bodrum'da 62.5 hektar otluk alan yandı

Bodrum'da 62.5 hektar otluk alan yandı Bodrum'da 62.5 hektar otluk alan yandı Bodrum Akyarlar Mahallesi ndeki otluk ve makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Öğlen saatlerinde çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yaşlılar Haftası nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ile birlikte ilçelerde vatandaşları

Detaylı

«MAVİ DENİZ TEMİZ KIYILAR»

«MAVİ DENİZ TEMİZ KIYILAR» MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI «MAVİ DENİZ TEMİZ KIYILAR» ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI MUĞLA İLİ Muğla Muğla, 895.000 kişilik nüfusu ve 12.975 km 2

Detaylı

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

50. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE

50. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE 50. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM DAN GEÇTİ 27 Nisan 04 Mayıs 2014 tarihleri arasında Alanya İstanbul arasında düzenlenen 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nun 183 kilometrelik

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri TÜRÇEV 20 YAŞINDA! www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr İÇİNDEKİLER 2014 Yılı Mavi Bayrak Başvuruları- Son Gün 15 Kasım 2013! Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi'nin Dördüncüsü

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita

Beach Residence 202. Özet. Açıklama. Harita Beach Residence 202 Özet Bodrumun en güzel koylarından Ortakent-Yahşide Denize 20 metre konumda olan bu Daireler, Plaja, restoran ve marketlere çok yakın olma özelliğine sahiptir. Açıklama Bodrumun en

Detaylı

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER

SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER SWİSSOTEL DE, YAZA MERHABA DEDİLER Çağdaş Holding bünyesinde yer alan Swissotel Resort Bodrum Beach personeli yaza merhaba partisinde buluştu. Muhteşem deniz ve ada manzarasıyla Bodrum un en güzel lokasyonunda

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon : Artık hep beraber diyoruz ki Muğla aşkıyla yanıp tutuşalım Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle

Detaylı

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü nün 4 sporcusu İstanbul da düzenlenen 13+ yaş milli takım seçmelerinde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi yüzmede birinciliği bırakmayan

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

SUNULAN HİZMETLER. Hadımköy Giriş Caddelerde fidan dikim çalışmaları yapıldı.

SUNULAN HİZMETLER. Hadımköy Giriş Caddelerde fidan dikim çalışmaları yapıldı. SUNULAN HİZMETLER Toplam 1880 adet ağaç fidanı (Leylandi,Çınar, Ihlamur, Fıstık Çamı, Süs Eriği, Erguvan, Oya Ağacı vs.) dikildi. Hadımköy Giriş Caddelerde fidan dikim çalışmaları yapıldı. Fatih Caddesi

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu Muğla da ilk kez Bodrum da böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek şunları söyledi:

Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu Muğla da ilk kez Bodrum da böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek şunları söyledi: Takım Ruhuyla Aşıyorlar Engelleri Muğla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel program kapsamında Bodrum da yaşayan engelli gençlere yüzme ve basketbol kursları veriliyor.

Detaylı

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR

KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR KOS ADASI DİYE KARAADA YA ÇIKTILAR SURİYE UYRUKLU TEKNE KAPTANININDA ARALARINDA OLDUĞU 12 KİŞİ YUNAİSTAN A KAÇMAK İSTERKEN KARAADA DA YAKLANDI 11 Suriyeliyi Yunanistan ın Kos Adasına götürmek için tekneye

Detaylı

BODRUMDA FESTİVAL GÜNLERİ

BODRUMDA FESTİVAL GÜNLERİ BODRUMDA FESTİVAL GÜNLERİ Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Bodrum Dans Kulübü tarafından gerçekleştirilen 15. Uluslararası Bodrum Dans Festivali renkli görüntülere sahne oldu. UNESCO Kültürel Etkinlikleri

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA

ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA ÖZEL SPORCULAR ŞAMPİYONASI BODRUM'DA 10-14 Nisan 2014 Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Voleybol Şampiyonası Bodrum Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenleyeceği Türkiye Voleybol

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ

NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ NEJAT İŞLER İSTANBUL'A SEVK EDİLDİ Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy: HASTAMIZ UÇAK AMBULANS İLE İSTANBUL A TRANSFER EDİLMİŞTİR 17 Ocak 2014 tarihinde Acıbadem Bodrum Hastanesi Acil Servisi

Detaylı

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle:

19 Nisan 2009. Yürüyüşle ilgili son hatırlatmak istediklerimiz ise şöyle: 19 Nisan 2009 Bildiğiniz gibi 125. Yıl Yürüyüşü'ne sayılı günler kaldı... Yürüyüşten önce oba içinde yapılması gereken işler olduğundan obaları önceden açıklamayı uygun gördük. Her obanın yarın ilk tenefüs

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Etkinliğe ayrıca Türkbükü Şehit Gaffur Kaynar İlkokulu öğrencileri de katıldı. Dalgıçlar denizde temizlik yaparken öğrenciler sahili temizledi.

Etkinliğe ayrıca Türkbükü Şehit Gaffur Kaynar İlkokulu öğrencileri de katıldı. Dalgıçlar denizde temizlik yaparken öğrenciler sahili temizledi. Türkbükü nde deniz temizliği yapıldı dibi Bodrum Belediyesi tarafından Türkbükü nde deniz dibi temizliği yapıldı. Etkinliğe katılan küçük öğrenciler ise kıyılarda gördükleri çöpleri toplayarak büyüklerine

Detaylı

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? 2+1 (122 m 2 ), 4+1 (253 m 2 ), 6+2 (375m 2 ) VE 8+2 (500 m 2 ) BAHÇELİ YA DA TERASLI, YATAY VİLLA KONSEPTLİ, YAZ KIŞ YAŞAMA UYGUN KEYİFLİ DAİRELER

Detaylı

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER İlk Kez Karyalı savaşçıların miğferlerinde yer alan sanat dalı da sergide yer aldı. Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan öğrenciler

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı Türk şiirinde İkinci Yeni akımın usta şairi İlhan Berk, aramızdan ayrılışının 6.yılında Bodrum da ailesi ve sevenlerinin katıldığı sergide anıldı. Bodrum

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

Bodrum da Belediye ekipleri 42 muhtarlığı ziyaret etti

Bodrum da Belediye ekipleri 42 muhtarlığı ziyaret etti Bodrum da Belediye ekipleri 42 muhtarlığı ziyaret etti Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlileri, yeni çalışmalara yön verebilmek için Bodrum genelinde bulunan tüm muhtarlıkları

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

Konteynerler yenileniyor

Konteynerler yenileniyor Konteynerler yenileniyor Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz sezonu öncesi Bodrum yarımadası genelindeki eskiyen çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmek için çalışmaları başlattı. Bodrum Belediyesi Temizlik

Detaylı

200,00 TL 100,00 TL 150,00 TL 75,00 TL 100,00 TL 50,00 TL 50,00 TL 25,00 TL 10.000,00 5.000,00 5000,00 2.500,00 2.500,00 1.250,00 1000,00 500,00

200,00 TL 100,00 TL 150,00 TL 75,00 TL 100,00 TL 50,00 TL 50,00 TL 25,00 TL 10.000,00 5.000,00 5000,00 2.500,00 2.500,00 1.250,00 1000,00 500,00 Karar Tarihi : 05/01/2015 Karar Numarası : 01 (Sayfa :1 ) yapmak, gündeminde bulunan konular ile gündeme getirilecek konuları görüşmek üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. ve 21. maddeleri ile 2014/090

Detaylı

T E M M U Z

T E M M U Z 12-13-14 Türkiyemizin en köklü festivalidir Silivri Yoğurt Festivali. 57 yıldır süren bu sosyal ve kültürel etkinliğimiz sayesinde bölge halkımızın barış, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularını perçinleyen,

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı