7AB 2 nd SEMESTER TURKISH FINAL REVIEW PACKET. 1. A: Adın ne? B:... a) Adım Alex b) Adın Alex c) Adımız Alex d) Adları Alex

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "7AB 2 nd SEMESTER TURKISH FINAL REVIEW PACKET. 1. A: Adın ne? B:... a) Adım Alex b) Adın Alex c) Adımız Alex d) Adları Alex"

Transkript

1 7AB 2 nd SEMESTER TURKISH FINAL REVIEW PACKET ADI SOYADI: SINIF: TARIH:.. 1. A: Adın ne? B:. a) Adım Alex b) Adın Alex c) Adımız Alex d) Adları Alex 2. Senin adın ne? a) Benim adım Sana b) Senin adım Sana c) Senim adın Sana d) Benim adın Sana 3. A: Teşekkür ederim B:... a) Memnun oldum b) Birşey değil c) İyi geceler d) Güle güle 4. A:... B: Hoşbulduk. a) Teşekkur ederim b) Merhaba c) Hoşgeldin d) Nasılsın 5. Jeremy: Tanıştığımıza memnun oldum. Nick :.. memnun oldum. a) Sen de b) Biz de c) Ben de d) Bugün 6. Ali Bey : Nasılsınız? Semra Hanım :.? a) Tesekkür ederim. İyiyim. Siz nasılsınız? b) Sağol. O iyi. Ben nasılım? c) Tesekkür ederim. İyiyiz. O nasıl? d) Sağol. İyisin. Sen nasılsın?

2 7. Merve:.. Ali: Teşekkür ederim, iyiyim. a) Nasılsınız b) Nasıl c) İyisin mi d) Nasılsın 8. Öğretmen : Nasılsın? Öğrenci : a) Hoşça kal. b) Teşekkür ederim, iyiyim. c) Hoş bulduk iyiyim. d) Güle güle. 9. Öğrenci :... Öğretmen : Teşekkür ederim. İyiyim. a) Merhaba. b) Nasılsın? c) Nasılsınız? d) İyi günler. 10. Alex: Sen nasılsın? Mary:. a) Hoş geldin. b) Hoş bulduk. c) İyi günler. d) Ben de iyiyim. 11. Meltem: Hoşça kal, Hakan. Hakan: a) Merhaba. b) Teşekkür ederim. c) Hoş bulduk. d) Güle güle 12. Elif:.., Mrs.Altun. Mrs.Altun: Güle güle, Elif. a) Güle güle b) Hosgeldin c) Hoşçakal d) Hosbulduk 13. Hangisi yanlıştır? a) Merhaba b) Günaydın c) Iyi gunler d) Adın ne?

3 14. A: Günaydın B:... a) Memnun oldum b) Rica ederim c) Günaydın d) İyi günler 15. A:... B: İyi akşamlar. a) İyi akşamlar b) Rica ederim c) Günaydın d) İyi günler 16. A:... B: İyi geceler. a) İyi akşamlar b) Rica ederim c) Günaydın d) İyi geceler 17. Which one of the following phrases stands for İyi Geceler? a) Good morning b) Good night c) Good evening d) Hello 18. Which one of the following phrases stands for Good Evening? a) İyi akşamlar b) Birşey değil c) Günaydın d) İyi geceler 19. Mary: Memnun oldum. Kemal: Ben de. a) iyiyim. b) merhaba. c) memnun oldum. d) teşekkür ederim.

4 20. Hülya: Nasılsın Luis? Luis: Teşekkür ederim. İyiyim. Sen nasılsın? Hülya:.. a) Yorgunsun. b) Yorgun. c) Yorgunlar. d) Yorgunum. 21. Aida: Nasılsın Kemal? Kemal:.. a) İyisin. b) İyiler. c) İyiyim. d) İyisinler. 22. Ayşe: Nasılsın? John: Teşekkür ederim, iyiyim. Siz nasılsınız? Ayşe:.. iyiyim. a) Sen de b) Ben de c) Siz de d) Biz de 23. Aida: Aç mısın, Betül? Kemal:.. a) Evet, açın. b) Hayır, aç değilim. c) Hayır, aç değil. d) Sen açım değil. 24. Ayşe: Hasta mısın? Ali: Evet,.. a) hastayım b) hastasın c) hasta değilim d) hasta değilsin 25. Fatma: Düşünceli misin? Mary: Hayır, a) düşünceliyim. b) düşünceli değilim. c) düşüncelisin. d) düşünceli değilsin. 26. Emre:..? Suzan: Evet,sinirliyim. a) Sinirlimisin? b) Sinirli misin? c) Sinirliyim? d) Sinirlisin.

5 27. Emre:..? Suzan: Evet,üzgünüm. a) Üzgünmüsün? b) Üzgunluyum? c) Üzgün müsün? d) Üzgünleyüm. 28. Emre: Tok musun? Suzan: Evet,.. a) Tok değil? b) Tokum. c) Hayır, tok değil. d) Evet, tokmuyum. 29. Emre: Heyecanlı mısın? Suzan: Evet, a) heyecanlımisin. b) heyecanlı değil. c) heyecanlıyım. d) heyecan. 30. Bu kalem? a) mı? b) mi? c) mu? d) mü? 31. Bu dolap? a) mı? b) mi? c) mu? d) mü? 32. Bu kapı? a) mı? b) mi? c) mu? d) mü? 33. Bu öğretmen? a) mı? b) mi? c) mu? d) mü? 34. Bu öğrenci? a) mı? b) mi? c) mu? d) mü? 35. Bu sıra? a) mı? b) mi? c) mu? d) mü? 36. Bu çiçek? a) mı? b) mi? c) mu? d) mü?

6 37. Bu civciv? a) mı? b) mi? c) mu? d) mü? 38. Bu masa mı? (the answer will be positive) a) Evet, bu masa değil. b) Evet, bu masa. c) Hayır, bu masa değilim. d) Hayır, bu masayım. 39. Bu zürafa mı? (the answer will be positive) a) Evet, bu zürafa değil. b) Evet, bu zürafa. c) Hayır, bu zürafa değilim. d) Hayır, bu zürafayım. 40. Bu şemsiye mi? (the answer will be positive) a) Evet, bu şemsiye değil. b) Evet, bu şemsiye. c) Hayır, bu şemsiye değilim. d) Hayır, bu şemsiyeyim. 41. Bu kitap mı? (the answer will be positive) a) Evet, bu kitap değil. b) Evet, bu kitap. c) Hayır, bu kitap değilim. d) Hayır, bu kitabım 42. Bu uçak mı? (the answer will be negative) a) Hayır, bu uçak değil. b) Hayır, bu uçak. c) Hayır, bu uçak değilim. d) Hayır, bu uşakyım.

7 43. Bu silgi mi? (the answer will be negative) a) Hayır, bu silgi değilim. b) Hayır, bu silgi. c) Hayır, bu silgi değil. d) Hayır, bu silgiyim Bu ne? a) Bu kitap b) Bu kalem açacağı c) Bu pencere d) Bu defter 45. Bu ne? a) Bu çöp kutusu b) Bu dolap c) Bu masa d) Bu sıra 46. Bu ne? a) Bilgisayar b) Kalem c) Kitap d) Tahta

8 47. Bu ne? a) Bu makas b) Bu pencere c) Bu kurşun kalem d) Bu dolap 48. Bu ne? a) Bu kapı b) Bu perde c) Bu tükenmez kalem d) Bu çanta 49. Bu ne? a) Bu çiçek b) Bu kalem c) Bu tahta d) Bu cetvel 50. Bunlar ne? a) Bunlar bilgisayarlar b) Bu bilgisayar c) Bunlar bilgisayar d) Bu bilgisayarlar

9 51. Bunlar ne? a) Bunlar balıklar b) Bu balıklar c) Bunlar balık d) Bu Balık 52. Kaç köpek var? a) Köpek dört var. b) Dört köpek var. c) Köpek var. d) Bunlar köpek 53. Sınıfta kaç öğretmen var? a) Sınıfta bir öğretmen var. b) Sınıfta öğretmen var. c) Sınıfta var. d) Bunlar kaç öğretmen var. 54. Bugün Cuma. Yarın hangi gün? a) Pazar b) Cumartesi c) Salı d) Perşembe 55. Perşembeden sonra hangi gün var? a) Pazartesi b) Salı c) Cuma d) Pazar 56. Hangisi haftanın ilk günü? a) Pazartesi b) Perşembe c) Cuma d) Cumartesi

10 57. Hangisi haftanın son günü? a) Çarşamba b) Perşembe c) Cumartesi d) Pazar 58. Sınıfta hangisi yok? a) Sıra b) Masa c) Fil d) Tahta 59. Okulda kim yok? a) Öğrenci b) Öğretmen c) Hemşire d) Kedi 60. Bir haftada kaç gün var? a) beş b) yedi c) sekiz d) on 61. Bir ayda kaç gün var? a) Yirmi b) Otuz c) Kırk d) Elli 62. Ayşe: Merhaba Alice. Alice: Merhaba Ayşe. Ayşe: Bugün hangi dersler var? Alice:... a) Evet, dersler var. b) Hayır, ders yok. c) Pazartesi dersler var. d) Türkçe ve Coğrafya var.

11 63., 64., 65.,66. soruları ders programına göre cevaplayınız. Pazartesi Fizik, Türkçe, Coğrafya Haftalık Ders Programı Salı Kimya, Müzik, İngilizce Çarşamba Matematik, Beden Eğitimi, Tarih Perşembe Biyoloji, Resim, Bilgisayar Cuma Matematik, Bilgisayar, Türkçe 63. Hangi gün/günler Türkçe dersi var? a) Pazar b) Çarşamba- Perşembe c) Pazartesi-Cuma d) Salı 64. Kaç gün bilgisayar dersi var? a) bir gün b) iki gün c) üç gün d) dört gün 65. Salı günü hangi dersler var? a) Bioloji, Resim, Matematik b) Coğrafya, Bilgisayar, Türkçe c) İngilizce, Kimya, Müzik d) Matematik, Resim, Bilgisayar 66. Perşembe günü resimden sonra hangi ders var? a) Bilgisayar b) Biyoloji c) Türkçe d) Coğrafya 67. Hasan ne yapıyor? a) O, resim yapıyor. b) O, yazıyor. c) O, gazete okuyor. d) O, müzik dinliyor. HASAN

12 68. Ahmet ne yapıyor? a) Müzik dinliyor. b) Gazete okuyor. c) Resim yapıyor. d) Televizyon izliyor. OKUYUNUZ VE 69., 70., 71. VE 72. SORULARI CEVAPLAYINIZ. Benim adım Emre. On yaşındayım. Öğrenciyim. Babamın adı Ahmet, annemin adı Selma. Erkek kardeşimin adı Okan. Babam doktor, annem öğretmen. 69. Emre kaç yaşında? a) Sekiz yaşında. b) Dokuz yaşında. c) On yaşında. d) On yaşındayız. 70. Emre nin annesinin adı ne? a) Selda b) Selma c) Okan d) Öğretmen 71. Emre nin annesi.... a) Dede b) Doktor c) Öğrenci d) Öğretmen 72. Emre nin... adı Okan. a) babasının b) kız kardeşinin c) erkek kardeşinin d) annesinin 73. Hangisi yanlıştır? a) Resim çizmek c)yazı yazmak b) Mektup düşünmek d) Ödev yapmak

13 74. Eşleştiriniz. 1. Türkçe a. Vermek 2. Soru b. Konuşmak 3. Cevap c. Kaldırmak 4. Parmak d. Sormak a) 1a-2c-3b-4d b) 1b-2d-3a-4c c) 1b-2d-3c-4a d) 1b-2c-3a-4d 75. Janina :... Martin : Chris ödev yapıyor. a) Chris ne yapıyor? b) Chris ne yapıyorsun? c) Chris ne yapıyoruz? d) Chris ne yapıyorum? 76. Kim ders anlatıyor? a) Biz ders anlatıyor. b) Öğretmen ders anlatıyor. c) Sen ders anlatıyor. d) Ben ders anlatıyor. 77. Hangisi yanlıştır? a) Mayra resim yapıyor. b) Ali resim çiziyor c) Ali ve Ayşe parmak kaldırıyorum d) Feyza soru soruyor 78. Hangisi yanlıştır? a) Murat ders çalışıyor. b) Ali resim çiziyor. c) Ali ve Ayşe parmak kaldırıyorlar. d) Feyza soru veriyor. 79. Hangisi yanlıştır? a) İlkbahar Şubat, Mart b) Kış Aralık, Ocak c) Yaz Temmuz, Haziran d) Sonbahar Ekim, Kasım

14 80. Jasmin in doğum yeri... a) On Kasım b) Bin dokuzyüz doksan yedi c) Dallas d) Ocak 81. Hangisi doğrudur? a) Doğum yerim Houston. b) Doğum yerim c) Doğum yerim 15 Nisan. d) Doğum yerim Kasım. 82. Hangisi farklıdır? a) Nisan b) Eylül c) İlkbahar d) Temmuz 83. Hangisi farklıdır? a) Eylül b) Aralık c) Kasım d) Ekim 84. Hangisi doğrudur? Bin dokuzyüz yedi a) 1997 b) 907 c) 1907 d) Hangisi doğrudur? Üç bin sekizyüz kırk sekiz a) 3148 b) 3488 c) 3048 d) Hangisi farklıdır? a) İngiltere c) Fransa b) Londra d) Türkiye

15 87. Hangisi yanlıştır? a) Rusya Moskova c) Fransa- Paris b) Türkiye- İstanbul d) İtalya- Roma 88. Hangisi yanlıştır? a) Türkiye - Asya ve Avrupa c) Fransa - Avrupa b) İngiltere - Avrupa d) Almanya - Asya 89. Hangisi yanlıştır? a) Ben Türkiyeliyim. b) Ben Kanadaliyim. c) Ben Amerikalıyım. d) Ben İngiltereliyim. 90. Hangisi doğrudur? a) Sen Almanyalıyım. b) O Kenyalısın. c) Biz Meksikalıyız. d) Siz Kanadalısın. 91. Babanın erkek kardeşine.denir. a) ağabey b) baba c) dayı d) amca 92. Annemin erkek kardeşi benim. a) amcam b) dedem c) dayım d) abim 93. Babanın annesi kimdir? a) anneanne c) anne b) babaanne d)teyze 94. Annenin kız kardeşi kimdir? a) hala c) teyze b) babaanne d) amca

16 95. Aşağıdakilerden hangisi farklıdır? Which one is different? a) hala b) teyze c) arkadaş d) dede 96. Ailende kaç kişi var? a) Ailemde annem ve babam var c) Ailemde var b) Ailemde dört kişi var d) Evet ailem var OKUYUN VE 97., 98., 99. VE 100. SORULARI CEVAPLAYIN. Merhaba, Benim adım Raeesah. Ben on iki yaşındayım. Doğum tarihim on şubat bin dokuz yüz doksan altı.(1996). Dün benim doğum günümdü. Annem çok büyük çikolatalı bir doğum günü pastası yaptı. Ben Sierralıyım. İspanyolca, İngilizce, ve biraz Türkçe konuşuyorum. 3 yıldır Türkçe öğreniyorum. Yedinci sınıftayım. Doğum yerim San Antonio ama Houston `da yaşıyorum. Houston çok büyük ve güzel bir şehir. Houston`ı çok seviyorum, çünkü burada Nasa var. En sevdiğim ders Matematik ve Fen bilgisi. Ama en başarılı olduğum ders Türkçe. Her gün 2 saat Türkçe dersim var. 97. Raeesah kaç yaşında? a) On beş yaşında. b) On iki yaşında. c) On yaşında. d) Bilmiyorum. 98. Yazıya göre bugün günlerden ne? a) 11 Şubat b) 10 Şubat c) 9 Şubat d) 8 Şubat 99. Raeesah ın doğum tarihi ne? a) Houston b) San Antonio c) On şubat d) Bin dokuz yüz doksan altı

17 100. A: Raeesah hangi dilleri...? B: İspanyolca, İngilizce ve biraz Türkçe konuşuyor. a) konuşuyor b) okuyor c) öğreniyor d) seviyor

TURKISH FINAL TEST 7 TH GRADE

TURKISH FINAL TEST 7 TH GRADE TURKISH FINAL TEST 7 TH GRADE ADI SOYADI: SINIF: TARIH:.. 1. A) Adın ne? B). a. Adım Alex b. Adın Alex c. Adımız Alex d. Adları Alex 2. Senin adın ne? a. Benim adım Sana b. Senin adım Sana c. Senim adın

Detaylı

ORTA HAZIRLIK TÜRKÇE ORTAK SINAVI-1 2015-2016. Açıklamalar GRADE. (20 Aralık 2015, Pazar)

ORTA HAZIRLIK TÜRKÇE ORTAK SINAVI-1 2015-2016. Açıklamalar GRADE. (20 Aralık 2015, Pazar) (20 Aralık 2015, Pazar) GRADE ORTA HAZIRLIK 2015-2016 ORTAK SINAVI-1 Açıklamalar 1. Bu sınav 50 adet çoktan seçmeli sorudan oluşmaktadır. 2. Üç yanlış cevap bir doğru cevabı götürür. 3. Sınavın Süresi

Detaylı

(December 23, 2014, Tuesday) SECONDARY PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test

(December 23, 2014, Tuesday) SECONDARY PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test (December 23, 2014, Tuesday) GRADE SECONDARY PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM General Revision Test Instructions 1. This exam consists of 50 multiple-choice test questions. 2. Three incorrect answers

Detaylı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı AÇIKLAMALAR 1. Soruların cevaplarını kitapçıkla birlikte verilecek optik forma işaretleyiniz. 2. Cevaplarınızı koyu siyah ve yumuşak bir kurşun kalemle

Detaylı

(December 22, 2013, Sunday) SECONDARY PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test

(December 22, 2013, Sunday) SECONDARY PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test GRADE (December 22, 2013, Sunday) SECONDARY PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM General Revision Test Instructions 1. This exam consists of 50 multiple-choice test questions. 2. Three incorrect answers

Detaylı

A) kanepe B) televizyon C) masa D) buzdolabı

A) kanepe B) televizyon C) masa D) buzdolabı 8CD 2 nd SEMESTER TURKISH FINAL REVIEW PACKET ADI SOYADI: SINIF: TARIH:.. 1. Eşyalardan hangisi oturma odasında bulunmaz? A) kanepe B) televizyon C) masa D) buzdolabı 2. Ağaç nerede? A) bahçede B) yatak

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Μάθηµα : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ (70005Γ) DİNLEME İSTEKLER (9) Metinleri dinleyelim

Detaylı

REVIEW FINAL SORULARI

REVIEW FINAL SORULARI REVIEW FINAL SORULARI Aşağıdaki boşlukları doldurunuz. Complete the dialogues. 1. Ali. Ahmet: İyi akşamlar. a) Günaydın. b) Adım Ayşe. c) Memnun oldum. d) İyi akşamlar. 2. Kemal : Adım Kemal. Hakan : Adım

Detaylı

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 6 (ΔΞΙ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή:

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 6 (ΔΞΙ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΓΙΔΤΘΤΝΗ ΜΔΗ ΔΚΠΑΙΓΔΤΗ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ ΜΑΘΗΜΑ: ΣΟΤΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: A ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011

Detaylı

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf TÜRKÇE 1 Mart Salı 4.Sınıf 3 Mart Perşembe 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 7 Mart Pazartesi 4.Sınıf TRAFİK GÜVENLİĞİ 9 Mart Çarşamba 4.Sınıf MATEMATİK 11 Mart Cuma 4.Sınıf FEN

Detaylı

1.Aşağıdaki isimlere uygun sıfatkarı getiriniz.(büyük, açık, tuzlu, şekerli, soğuk, uzun,güzel, zengin)

1.Aşağıdaki isimlere uygun sıfatkarı getiriniz.(büyük, açık, tuzlu, şekerli, soğuk, uzun,güzel, zengin) Birnci vize 1.Aşağıdaki isimlere uygun sıfatkarı getiriniz.(büyük, açık, tuzlu, şekerli, soğuk, uzun,güzel, zengin) a)... su b)... otel c)... kahve ç)... çay d)... yemek e)... boylu f)... adam g)... kız

Detaylı

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

(December 22, 2013, Sunday) HIGH PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test

(December 22, 2013, Sunday) HIGH PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test GRADE (December 22, 2013, Sunday) HIGH PREP 2013-2014 TURKISH COMMON EXAM General Revision Test Instructions 1. This exam consists of 50 multiple-choice test questions. 2. Three incorrect answers will

Detaylı

AYRANCI AYSEL YÜCETÜRK ANADOLU LİSESİ KURS PROGRAMI DİL VE ANLATIM 2 3 TÜRK EDEBİYATI 3 3 TARİH 2 3 COĞRAFYA 2 3 MATEMATİK 6 5 FİZİK 2 3 KİMYA 2 3

AYRANCI AYSEL YÜCETÜRK ANADOLU LİSESİ KURS PROGRAMI DİL VE ANLATIM 2 3 TÜRK EDEBİYATI 3 3 TARİH 2 3 COĞRAFYA 2 3 MATEMATİK 6 5 FİZİK 2 3 KİMYA 2 3 9.SINIFLAR (En fazla üç ders seçilebilir ) TARİH 2 3 COĞRAFYA 2 3 MATEMATİK 6 5 FİZİK 2 3 KİMYA 2 3 BİYOLOJİ 2 3 ingilizce 6 5 ( istediğiniz kurs öğretmenini adını yazınız) na katılmak isteyen öğrenciler

Detaylı

2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI. Hazırlayan Engin GÜNEY İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni

2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI. Hazırlayan Engin GÜNEY İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni 2. SINIF İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN TEST ÇALIŞMASI Hazırlayan İşitme Engelliler sınıf Öğretmeni 1 Saçları hangisi tarar? o A) Bıçak o B) Tarak o C) Eldiven o D) Makas 2 Hangisi okul eşyası değil?

Detaylı

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 6 (ΕΞΙ) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 6 (ΕΞΙ) ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: A ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Detaylı

ADI SOYADI SINIF TARİH 8 TH GRADE EBRU 2 FINAL

ADI SOYADI SINIF TARİH 8 TH GRADE EBRU 2 FINAL ADI SOYADI SINIF TARİH 8 TH GRADE EBRU 2 FINAL 1.Yatak odanızda hangi eşyalar var? A. yatak-sandalye-buzdolabı B. bilgisayar-masa-yatak C. çamaşır makinası-halı-koltuk D. tablo-araba-havlu 2. Salonunuzda

Detaylı

(December 23, 2014, Tuesday) HIGH PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test

(December 23, 2014, Tuesday) HIGH PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM. General Revision Test (December 23, 2014, Tuesday) GRADE HIGH PREP 2014-2015 TURKISH COMMON EXAM General Revision Test Instructions 1. This exam consists of 50 multiple-choice test questions. 2. Three incorrect answers will

Detaylı

Kim okulda en çok hangi dersi seviyor?

Kim okulda en çok hangi dersi seviyor? Kim okulda en çok hangi dersi seviyor? Beş öğrenci en sevdikleri dersleri konuşuyorlardı. İpuçlarını kullanarak kimin en çok hangi dersi sevdiğini bulabilir misin? Doğru olmayan kutulara X koy. Cevabı

Detaylı

1) Yılın ilk ayı hangisidir? Takvimde Milli Bayramlarımızı işaretleyiniz. 1) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

1) Yılın ilk ayı hangisidir? Takvimde Milli Bayramlarımızı işaretleyiniz. 1) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TAKVİM (AY GÜN HAFTA) ETKİNLİK-1 Aşağıdaki takvimi inceleyiniz ve soruları cevaplayınız. 1) Yılın ilk ayı hangisidir? 2) Şubat ayından sonraki ay hangisidir? 3) Takvimden 31 gün olan ayların adlarını yazınız?

Detaylı

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4.

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4. DENEME (BİLFEN) 3 MART 2017 Cuma ASTRONOMİ 6 Mart 2017 Pazartesi PROJE 7 Mart 2017 Salı SAĞLIK BİLGİSİ 8 Mart 2017 Çarşamba 9 Mart 2017 Perşembe COĞRAFYA 10 Mart 2017 Cuma ALMANCA 13 Mart 2017 Pazartesi

Detaylı

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf 4.GENEL DEĞERLENDİRME 5 Mart Perşembe 4.Sınıf İNGİLİZCE 6 Mart Cuma 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 9 Mart Pazartesi 4.Sınıf TÜRKÇE 11 Mart Çarşamba 4.Sınıf MATEMATİK 13 Mart

Detaylı

TURKISH DIAGNOSTIC TEST TURKISH DEPARTMENT

TURKISH DIAGNOSTIC TEST TURKISH DEPARTMENT TURKISH DIAGNOSTIC TEST BY TURKISH DEPARTMENT This examination is designed to measure your mastery of the Turkish language. The test is multiple choices based and is there for diagnostic purposes to assess

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ BÖLÜM SINAVI (FEN 2) 23.02.2015 Pazartesi MATEMATİK 1 03.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (TÜRKÇE 1) 05.03.2015 Perşembe İNGİLİZCE 1 10.03.2015 Salı BÖLÜM SINAVI (MATEMATİK 3)

Detaylı

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 (ΟΚΤΩ) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 8 (ΟΚΤΩ) ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: A ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.:

Detaylı

D d L l U u. E e M m. F f N n V v

D d L l U u. E e M m. F f N n V v Boşlukları dolduralım. A a I ı R r B C -b c --- J K -- j k S -- T s -- t D d L l U u E e M m --- F f N n V v G g O o Y y ----Z z H h P p TANIŞMA/SELAMLAŞMA TANIŞMA Ta ışalı Seçeli ve yerleştireli. Fra

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 2016-2017 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12-A 12-B 1 2 3 4 5 6 7 5 Eylül 2016 Pazartesi 6 Eylül 2016 Salı 7 Eylül 2016 Çarşamba 8 Eylül 2016 Perşembe 9 Eylül 2016 Cuma 19 Eylül 2016 Pazartesi

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY EYLÜL 20 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 YGS 1 DENEME 1 YGS 1 EKİM 18 Salı DENEME 2 DENEME 2 AY 1 Salı

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY KASIM EKİM AY AY ARALIK 15 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 22 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 2 DENEME 2 3 Pazartesi Fransızca 1 4 Salı 5 Çarşamba Fransızca 1 Fransızca 1 DENEME 3 DENEME

Detaylı

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU 2011/2012 ÖĞRETİM YILI SINAV ÇİZELGESİ 2A SINIFI

ÖZEL AKASYA İLKÖĞRETİM OKULU 2011/2012 ÖĞRETİM YILI SINAV ÇİZELGESİ 2A SINIFI 2A SINIFI EKİM AYI KASIM AYI ARALIK AYI 24 Ekim 2011 Pazartesi 21 Kasım 2011 Pazartesi 05 Aralık 2011 Pazartesi 19 Aralık 2011 Pazartesi 02 Ocak 2012 Pazartesi 25 Ekim 2011 Salı OKULİSTİK 1 22 Kasım 2011

Detaylı

a)serdar b)selma c)selin d)esra

a)serdar b)selma c)selin d)esra Metni oku ve aşağıdaki soruları cevapla. Read the story Selma nın ailesi and answer questions 1-5 Selma nın ailesi (Selma s Family) Benim adım Selma. Ailemde 7 kişi var.annem, babam, erkek kardeşim, ablam,

Detaylı

1. BÖLÜM TÜRKÇE KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK ÖĞRENDİM HALA EKSİKLERİM VAR HİÇ ANLAMADIM KONU MATEMATİK KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK KONU

1. BÖLÜM TÜRKÇE KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK ÖĞRENDİM HALA EKSİKLERİM VAR HİÇ ANLAMADIM KONU MATEMATİK KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK KONU 7. SINIF ÖĞRENCİ REHBERLİK FORMU OKUL NO ADI SOYADI VELİSİ TEL Bu rehberlik formunda 1.Derslerden hangi konuyu anlayıp anlamadığı 2.Öğretmenlerine sorduğu haftalık 3.Öğrencilerimizin günlük her dersten

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI TAKVİMİ İNGİLİZCE 1 08.03.2016 Salı MATEMATİK 1 11.03.2016 Cuma FİZİK 1 14.03.2016 Pazartesi DENEME I 3 28.03.2016 Pazartesi COĞRAFYA 1 30.03.2016 Çarşamba ALMANCA/FRANSIZCA 1 01.04.2016

Detaylı

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor.

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor. OKUMA - ANLAMA: ÖĞRENCİLER HER GÜN NELER YAPIYORLAR? 1 Türkçe dersleri başladı. Öğrenciler her gün okula gidiyorlar, yeni şeyler öğreniyorlar. Öğretmenleri, Nazlı Hanım, her Salı ve her Cuma günü sınav

Detaylı

OKUMA ANLAMA ANLATMA. 1 Her yerden daha güzel olan yer neresiymiş? 2 Okulda neler varmış? 3 Siz okulda kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

OKUMA ANLAMA ANLATMA. 1 Her yerden daha güzel olan yer neresiymiş? 2 Okulda neler varmış? 3 Siz okulda kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Aşağıdaki şiiri okuyunuz. Soruları cevaplayınız. OKULUMUZ Her yerden daha güzel, Bizim için burası. Okul, sevgili okul, Neşe, bilgi yuvası. Güzel kitaplar burda, Birçok arkadaş burda, İnsan nasıl sevinmez,

Detaylı

Sütun Grafiği Çizimi

Sütun Grafiği Çizimi ÜNİTE: SÜTUN GRAFİĞİ SÜTUN GRAFİĞİ Verilerin dikdörtgensel bölgeler ile gösterildiği grafiklere sütun grafiği denir. Sütun grafiğinde;» Sütun genişlikleri eşit olmalıdır.» Sütunlar arası boşluklar eşit

Detaylı

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO:

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: PASAPORT NO: NOT OKUMA 1 HASTANEDE Doktor: Merhaba..(1) nedir? Meral Hanım: Meral Yılmaz. Doktor: Şikâyetiniz nedir? Meral Hanım: Kendimi hiç iyi..(2). Çok hâlsizim. Boğazım ağrıyor

Detaylı

ÖDEV- 4. TÜRK BAYRAĞI VE ĠSTĠKLAL MARġI

ÖDEV- 4. TÜRK BAYRAĞI VE ĠSTĠKLAL MARġI ÖDEV- 4 ADI SOYADI:.. HAYAT BĠLGĠSĠ TÜRK BAYRAĞI VE ĠSTĠKLAL MARġI Uluslar, bağımsızlıklarını temsil edecek millî marģ, bayrak gibi semboller yaratmıģlardır. Ġstiklal MarĢı, Türk ulusunun bağımsızlığını

Detaylı

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1 altın nesil AY EKİM GÜN 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM 12/TM 12/FM 27 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 AY GÜN 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM

Detaylı

1. Her şeklin diğer yarısını aynı renge boyayalım.

1. Her şeklin diğer yarısını aynı renge boyayalım. 1. Her şeklin diğer yarısını aynı renge boyayalım. 54 1. Aşağıdakilerden hangisi yarımdır? a) b) c) 2 Aşağıdakilerden hangisi bütündür? a) b) c) 3. Meyvelerin diğer yarısını bulup eşleştirelim ve boyayalım.

Detaylı

Sayın Velimiz, 16/03/2015. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı II. Yarıyıl Veli-Öğretmen görüşme gün ve saatleri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Sayın Velimiz, 16/03/2015. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı II. Yarıyıl Veli-Öğretmen görüşme gün ve saatleri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. 11A/1 TÜRK EDEBİYATI FUNDA SARAÇ KÜÇÜK Salı 10.20-11.00 MATEMATİK GÖKSEL ARMAĞAN Salı 12.00-12.40 GEOMETRİ SERAP BERBER Perşembe 10.20-11.00 2. YABANCI DİL(FRANSIZCA) MONA ÇELEBİ Çarşamba 11.10-11.50 FİLİZ

Detaylı

www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.

www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi.com www.arapcadunyasi. 1.ÜNİTE 2.Aşağıdaki marşı dinle ve tekrar et. HAYDİ ŞARKI SÖYLEYELİM S.11 1.DERS: İsmin ne? 2.DERS: Hayırlı sabahlar (Günaydın) 3.DERS: Nasılsın? HAZIRLIK ÇALIŞMALARI 1) Arkadaşınla sınıfta tercih edilen

Detaylı

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE

2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE İSPANYOLCA MATEMATİK FEN BİL. TÜRKÇE 5-A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI 5A PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 1.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK MÜZİK 2.DERS MATEMATİK İNGİLİZCE SOSYAL BİL. MATEMATİK GÖRSEL SAN. 3.DERS NATİVE

Detaylı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı

2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı 2015-2016 SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12 A Sınıfı 12 B Sınıfı 12 C Sınıfı - 1 07 Eylül 2015 Pazartesi 08 Eylül 2015 Salı 09 Eylül 2015 Çarşamba 10 Eylül 2015 Perşembe 11 Eylül 2015 Cuma 14 Eylül 2015 Pazartesi

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ YETİŞTİRME KURSU TEKLİF ÇİZELGESİ KURS MERKEZİ YÖNETİM KURULU:

FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ YETİŞTİRME KURSU TEKLİF ÇİZELGESİ KURS MERKEZİ YÖNETİM KURULU: FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ YETİŞTİRME KURSU TEKLİF ÇİZELGESİ KURS MERKEZİ YÖNETİM KURULU: Adı Soyadı: Burhan SEYMEN Görevi/Ünvanı Müdür Yardımcısı ÖĞRETMENİN ADI SOYADI KADROSUNUN BULUNDUĞU

Detaylı

EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI

EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI Prof. Dr. Nezih Güven (ODTÜ, Rektör Danışmanı) Doç. Dr. Ayşe Gündüz Hoşgör (ODTÜ,Sosyoloji Blm.) Y. Doç. Dr. Mustafa Şen (ODTÜ, Sosyoloji Bölümü) Bağlantı

Detaylı

Okul günüm. Anne-babalar ve çocuklar için için okula başlama rehberi. Niedersächsisches Kultusministerium

Okul günüm. Anne-babalar ve çocuklar için için okula başlama rehberi. Niedersächsisches Kultusministerium Derste biraz önce resim yaptık. Şimdi öğretmen resimlere bakıp neyi daha iyi yapabiliriz diye bize öneride bulunuyor. Öğlenleri okulumuzun yemekhanesinde yemek yiyorum. Yemekler çoğunlukla lezzetli ve

Detaylı

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖĞRENCİ ANNE BABA 1-ÖĞRENCİNİN / / 20 TC Kimlik Numarası (Gün, Ay, Yıl) Cinsiyeti Kan Grubu Geldiği Okul Okula Başlama Tarihi

Detaylı

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4.

SINAV DERS ARALIĞI. Saat 9:45 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 3.DERS 3.DERS 3.DERS 4. 9.Sınıf DENEME (BİLFEN) 3 MART 2017 Cuma 9.Sınıf ASTRONOMİ 6 Mart 2017 Pazartesi 9.Sınıf PROJE 7 Mart 2017 Salı 9.Sınıf SAĞLIK BİLGİSİ 8 Mart 2017 Çarşamba 9.Sınıf TÜRK EDEBİYATI ve DİL ANLATIM 9 Mart

Detaylı

26 OCAK 2015-8 ŞUBAT 2015

26 OCAK 2015-8 ŞUBAT 2015 26 OCAK 2015-8 ŞUBAT 2015 YAPTIĞIM ÇALIŞMALAR ADI SOYADI... ÖDEV TAKİP TAM EKSIK BOŞ 9. SINIFLAR ÖDEV KONULARI 26 Ocak 2015 Pazartesi 27 Ocak 2015 Salı 28 Ocak 2015 Çarşamba 29 Ocak 2015 Perşembe 30 Ocak

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Fakülte No Bölümü Staj Yeri Başlama ve Bitiş Tarihi Çalışmadığı Gün Sayısı Geçerli Toplam İş Günü Staj Kabul Onayı Öğrenci

Detaylı

ÖYKÜ NÜN GÜNLÜĞÜ GÜNLÜĞÜM

ÖYKÜ NÜN GÜNLÜĞÜ GÜNLÜĞÜM ÖYKÜ NÜN GÜNLÜĞÜ Merhaba arkadaşlar, adım Öykü ilköğretim 2. sınıf öğrecisiyim. Gün içinde düşüncelerimi, duygularımı, hissettiklerimi yazdığım bir günlük defterim var. Günlük defterime bugün not aldığım,

Detaylı

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ANAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ANAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU SAINT JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS ANAOKULU ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖĞRENCİ ANNE BABA 1-ÖĞRENCİNİN / / 20 TC Kimlik Numarası (Gün, Ay, Yıl) Cinsiyeti Kan Grubu Geldiği Okul Okula Başlama Tarihi

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:24.10.2016-28.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

M.E.B. ENG-4 Ünite-1 STUDENTS BOOK UNIT-1 New Friends ( Yeni Arkadaşlar) Hi! ( Selam)

M.E.B. ENG-4 Ünite-1 STUDENTS BOOK UNIT-1 New Friends ( Yeni Arkadaşlar) Hi! ( Selam) UNIT-1 New Friends ( Yeni Arkadaşlar) Hi! ( Selam) FUNCTİONS ( FALİYETLER ) Asking for and giving information (Soru sorma ve bilgisini, verme ) Greeting and introducing oneself (Selamlaşma ve kendini tanıtma

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΙ ( 6 ) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΙ ( 6 ) ΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011-2012 Μάθημα: Τουρκικά Επίπεδο: 1 Διάρκεια: 2 ώρες Ημερομηνία:

Detaylı

YGS BİYOLOJİ. Test A E D A C D B D D A B 2 D A E E D D D B A A B C 3 B A C D A C C A D B C E D E

YGS BİYOLOJİ. Test A E D A C D B D D A B 2 D A E E D D D B A A B C 3 B A C D A C C A D B C E D E YGS BİYOLOJİ Test 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 1 A E D A C D B D D A B 2 D A E E D D D B A A B C 3 B A C D A C C A D B C E D E 4 E B E C B E C D C E 5 E D B C D E A A B C C E 6 A C D E E E A

Detaylı

7 onluk + 4 birlikten oluşan sayı aşağıdakilerden hangisidir? A) 74 B) 47 C) 34 2)

7 onluk + 4 birlikten oluşan sayı aşağıdakilerden hangisidir? A) 74 B) 47 C) 34 2) MATEMATİK 2. SINIF 1. 7 onluk + 4 birlikten oluşan sayı aşağıdakilerden hangisidir? 74 47 34 2) 3. 48 sayısının onluk ve birliklerine ayrılışı hangi seçenekte doğru verilmiştir? 4 onluk + 8 birlik 8 onluk

Detaylı

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Milli Eğitim ve Din İşleri Bakanlığı Devlet Dil Sertifikası DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM

Detaylı

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR PAMUKKALE EĞİTİM VAKFI ÖZEL PEV ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf TÜRKÇE 1 Mart Salı 4.Sınıf 3 Mart Perşembe 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 7 Mart Pazartesi 4.Sınıf TRAFİK

Detaylı

ÖZEL ATACAN İLKÖĞRETİM OKULU 6 A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI

ÖZEL ATACAN İLKÖĞRETİM OKULU 6 A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI 6 A SINIFI HAFTALIK DERS PROGRAMI 1. DERS 09.00-09.40 SOS. BİLGİLER TÜRKÇE İNGİLİZCE - 01 İNGİLİZCE - 06 FEN VE TEKN. 2. DERS 09.50-10.30 SOS. BİLGİLER TÜRKÇE İNGİLİZCE - 01 TÜRKÇE FEN VE TEKN. 3. DERS

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.03.2010 26.04.2010 31.05.2010 2, Saat MATEMATİK 29.03.2010 01.05.2010 02.06.2010 PAZARTESİ 2, Saat BİYOLOJİ 19.03.2010 28.05.2010 CUMA CUMA FİZİK 23.03.2010

Detaylı

de hazır değilken yatağıma gelirdi. O sabah çarşafların öyle uyandırmıştı; onları suratıma atarak. Kız kardeşim makas kullanmayı yeni öğrendi ve bunu

de hazır değilken yatağıma gelirdi. O sabah çarşafların öyle uyandırmıştı; onları suratıma atarak. Kız kardeşim makas kullanmayı yeni öğrendi ve bunu İgi ve ben Benim adım Flo ve benim küçük bir kız kardeşim var. Küçük kız kardeşim daha da küçükken ismini değiştirdi. Bir sabah kalktı ve artık kendi ismini kullanmıyordu. Bu çok kafa karıştırıcıydı. Yatağımda

Detaylı

5-6 YAŞ HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 1-5 HAZİRAN 2015 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Hazine Sandığı (Gems) Kavramlar Eş anlamlılar Zıt Anlamlılar Sıra Sayılar 1-100 arası ritmik sayma Sağ - Sol Kavramı Yapı materyal Kavramı 1-20

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 3. ORTAK SINAV PROGRAMI (17-18-19 ARALIK 2014)

2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 3. ORTAK SINAV PROGRAMI (17-18-19 ARALIK 2014) 2014-2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 3. ORTAK SINAV PROGRAMI (17-18-19 ARALIK 2014) SINIFLAR DERS ADI SINAV GÜNÜ SINAV SAATİ DİL VE ANLATIM 17.12.2014 ÇARŞAMBA 4.DERS 9. SINIFLAR DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ

Detaylı

LN796 Turkish: Level One (Standard)

LN796 Turkish: Level One (Standard) 2010 Examination (Language Centre) LN796 Turkish: Level One (Standard) Instructions to candidates This paper constitutes 20% of your final mark Time allowed: 50 minutes This paper contains 2 sections.

Detaylı

ÖZEL ALEV LİSESİ 2012 / 2013 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV TARİHLERİ

ÖZEL ALEV LİSESİ 2012 / 2013 ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV TARİHLERİ 01 / 01 ÖĞRETİM YILI. DÖNEM HAZIRLIK SINIFI SINAV LERİ 19.0.01 Salı ALMANCA.. 0.0.01 Çarşamba 1.0.01 Perşembe TÜRKÇE 7.0.01 Çarşamba İNGİLİZCE.. 19.0.01 Cuma ALMANCA...0.01 Perşembe TÜRKÇE 6.0.01 Cuma

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ LI HAFTASI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ Ders Saati 4. Sınıf Orta 1. Sınıf Orta 2. Sınıf Orta 3. Sınıf Orta 4. Sınıf 6 Eylül 2016

Detaylı

Einstufungstest / Seviye tespit sınavı

Einstufungstest / Seviye tespit sınavı Einstufungstest / Seviye tespit sınavı Dil: Türkçe Seviye: A1/A2 1. Günaydın, benim adım Lavin, soyadım Çeşme. (a) Günaydın ben adım Lavin, soyadım Çeşme. Günaydın benim ad Lavin, soyad Çeşme. 2. Ben doktorum,

Detaylı

TEST. 7. Dişer ne zaman fırçalanmalıdır? A. Yemeklerden sonra B. Okuldan gelince C. Evden çıkmadan önce

TEST. 7. Dişer ne zaman fırçalanmalıdır? A. Yemeklerden sonra B. Okuldan gelince C. Evden çıkmadan önce ÖDEV- 3 ADI SOYADI:.. HAYAT BİLGİSİ Tırnaklar, el ve ayak parmaklarının ucunda bulunur. Tırnaklar sürekli uzar. Uzayan tırnakların arasına kir ve mikroplar girer. Bu yüzden belli aralıklarla tırnaklar

Detaylı

SINAV TARĠHĠ SINAV SAATĠ DERSĠN ADI Coğrafya Tarih Biyoloji Fizik 10

SINAV TARĠHĠ SINAV SAATĠ DERSĠN ADI Coğrafya Tarih Biyoloji Fizik 10 T.C BAHÇELĠEVLER KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ELĠT GENÇLER KOLEJĠ LĠSESĠ 2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Güz Eylül Dönemi Ortalama Yükseltme ve Sorumluluk Sınavı Çizelgesi SINAV TARĠHĠ SINAV SAATĠ DERSĠN ADI 04.09.2012

Detaylı

OLMAK FİİLİ. Prepared by Süleyman Berg

OLMAK FİİLİ. Prepared by Süleyman Berg OLMAK FİİLİ Zijn Werkwoorden 1 OLMAK FİİLİ / to be Verbs ( am, is, are ) / ZIJN WERKWOORDEN Ben Adjective/ Noun -im-ım, -üm, -um) Sen Adjective / Noun -sin -sın, -sün, -sun) O Adjective / Noun -dir/-tir

Detaylı

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir?

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? 3 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile ve aileyi

Detaylı

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ ABDULLAH ALİYE CAN ANAOKULU ÇİÇEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜNLER VE HAFTALAR İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası Yerli Malı Haftası Yeni yıl (31 Aralık-1 Ocak) GÜNE BAŞLAMA ETKİNLİKLERİ Oyun

Detaylı

SINAV DERS ARALIĞI 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS. Saat :10:00 6.DERS 6.DERS 3.DERS 3.DERS.

SINAV DERS ARALIĞI 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS 2.DERS. Saat :10:00 6.DERS 6.DERS 3.DERS 3.DERS. BİYOLOJİ 24 Ekim 2016 Pazartesi ALMANCA 25 Ekim 2016 Salı FİZİK 26 Ekim 2016 Çarşamba COĞRAFYA 27 Ekim 2016 Perşembe ANLATIM 31 Ekim 2016 Pazartesi KİMYA 1 Kasım 2016 Salı DİN KÜLTÜRÜ 2 Kasım 2016 Çarşamba

Detaylı

5 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar?

5 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? 5 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile nedir? Aileyi oluşturan bireylerin

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.11.2009 10.12.2009 07.01.2010 PERŞEMBE 3, Saat MATEMATİK 17/11/2009 05.01.2010 BİYOLOJİ 02.12.2009 12.01.2010 ÇARŞAMBA 6, Saat 7, Saat FİZİK 16/11/2009 04.01.2010

Detaylı

ÖZEL TAKEV ANADOLU VE FEN LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BÖLÜMLERE GÖRE ÖĞRENCİ MALZEME LİSTESİ

ÖZEL TAKEV ANADOLU VE FEN LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BÖLÜMLERE GÖRE ÖĞRENCİ MALZEME LİSTESİ ÖZEL TAKEV ANADOLU VE FEN LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BÖLÜMLERE GÖRE ÖĞRENCİ MALZEME LİSTESİ 1) MATEMATİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ MALZEME LİSTESİ HAZIRLIK SINIFLARI 1. 100 SAYFALIK KARELİ HARİTA METHOD

Detaylı

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri 1 Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri Bugün kızla tanışma anında değil de, flört süreci içinde olduğumuz bir kızla nasıl konuşmamız gerektiğini dilim döndüğünce anlatmaya

Detaylı

HEM DÜŞÜNECEĞİZ, HEM ÖĞRENECEĞİZ HEM DE SÜRPRİZ HEDİYELER KAZANMA ŞANSINA SAHİP OLACAĞIZ.

HEM DÜŞÜNECEĞİZ, HEM ÖĞRENECEĞİZ HEM DE SÜRPRİZ HEDİYELER KAZANMA ŞANSINA SAHİP OLACAĞIZ. HEM DÜŞÜNECEĞİZ, HEM ÖĞRENECEĞİZ HEM DE SÜRPRİZ HEDİYELER KAZANMA ŞANSINA SAHİP OLACAĞIZ. Sorular her ay panolara asılacak ve hafta sonuna kadar panolarda kalacak. Öğrenciler çizgisiz A5 kâğıdına önce

Detaylı

MEHMET PISAK ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ 1.SINAVLAR

MEHMET PISAK ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ 1.SINAVLAR MEHMET PISAK ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ 1.SINAVLAR TARİH SAAT 9-A/B/C/D/E 10-A/B/C/ 10-D/E 10-F 11-A/B/C/G 11-D 11-E/F 12-A/B/C 12-D 12-E 11 Kasım 2013

Detaylı

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş?

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş? ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Benim adım Deniz. 7 yaşındayım. Bu hafta sonu annem ve babamla birlikte kampa gittik. Kampa

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU DÖNEM İÇİ UYGULAMALI DERS TAKİP DEFTERİ 20... -20... EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI... YARIYILI Öğrenci ve Ders Tanıtım Formu Öğrencinin Foto Adı Soyadı T.C. Kimlik Numarası

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A YABANCI DİL 12 Ekim 2016 Çarşamba 2. Saat YABANCI DİL 15 Kasım 2016 Salı 3. saat İKİNCİ YABANCI DİL 10 Ocak 2017 Salı 2. Saat İKİNCİ YABANCI DİL 13 Ekim 2016 Perşembe 2. Saat İKİNCİ

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 08.12.2014-12.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:14.10.2016-18.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ANADOLU LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : 9-A ALANI : SINIF ve ŞUBE : 9-A ALANI : DERSLER 1.Sınav Tarihi Ders Saati DERSLER 2.Sınav Tarihi Ders Saati 4.Sınav Tarihi Ders Saati DERSLER 1.Sınav Tarihi Ders Saati 2.Sınav Tarihi Ders

Detaylı

Travel General. General - Essentials. General - Conversation. Asking for help. Asking if a person speaks English

Travel General. General - Essentials. General - Conversation. Asking for help. Asking if a person speaks English - Essentials Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Asking for help İngilizce konuşuyor musunuz? Asking if a person speaks English _[dil]_ konuşuyor musunuz? Asking if a person speaks a certain language _[dil]_

Detaylı

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM)

12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 12-A SINIFI LYS AKADEMİK TAKVİM (EKİM-KASIM) 03 EKİM PAZARTESİ AKADEMİK KURUL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 12..SINIF ÖĞRENCİLERİ UYGULANACAK TEST--SINIF İÇİ ÖĞRENCİ GÖZLEM FORMU 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ 06 EKİM

Detaylı

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: B ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Detaylı

TÜRKÇE PAMUK DEDE soruları yukarıdaki metne göre cevaplayınız. 1) Aşağıdakilerden hangisi Pamuk dede nin yaptığı işlerden birisi değildir?

TÜRKÇE PAMUK DEDE soruları yukarıdaki metne göre cevaplayınız. 1) Aşağıdakilerden hangisi Pamuk dede nin yaptığı işlerden birisi değildir? ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok TÜRKÇE PAMUK DEDE Pamuk dede hiç durmadan çalışıyordu. Çünkü o çalışmayı çok seviyordu. Her

Detaylı

PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Meltem DÖKÜLMEZ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; Anne-babalık önemli ama tek işimiz değildir O yüzden mutlaka kendinize özel bir zaman

Detaylı

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi

EK:1 İÇ DENETÇİ EĞİTİM PROGRAMI 23 NİSAN-17 MAYIS 2014, İZMİR 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE. 09.00-10.30 Kurumsal Risk Yönetimi 1.GRUP 24 NİSAN 2014 PERŞEMBE 25 NİSAN 2014 CUMA 12.15-14.15 Öğle Arası 14.15-15.15 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 15.15-15.30 Çay/Kahve Arası 15.30-16.00 Kamu İç Denetim Yazılımı (İçDen) 26 NİSAN 2014

Detaylı

TÜRKÇE. Course Content. Level 1. Stufe 1 レベル 1 단계 1. Livello 1. Nivel 1. Nível 1. Niveau 1 トルコ語 터키어 土耳其语

TÜRKÇE. Course Content. Level 1. Stufe 1 レベル 1 단계 1. Livello 1. Nivel 1. Nível 1. Niveau 1 トルコ語 터키어 土耳其语 TÜRKÇE Stufe 1 Level 1 トルコ語 TÜRKISCH TURKISH 단계 1 Livello 1 Nivel 1 TURCO TURCO 1级 Nível 1 Niveau 1 レベル 1 터키어 土耳其语 TURCO TURC Course Content Contenido del curso Contenu du cours Kursinhalt Contenuto del

Detaylı

2015-2016 ÖĞRETĠM YILI 1. DÖNEM 2. ORTAK SINAV PROGRAMI (30 KASIM-01-02-03-04 ARALIK 2015)

2015-2016 ÖĞRETĠM YILI 1. DÖNEM 2. ORTAK SINAV PROGRAMI (30 KASIM-01-02-03-04 ARALIK 2015) 2015-2016 ÖĞRETĠM YILI 1. DÖNEM 2. ORTAK SINAV PROGRAMI (30 KASIM-01-02-03-04 ARALIK 2015) DERS ADI SINAV GÜNÜ SINAV SAATĠ SAĞLIK BİLGİSİ (40 DK) 30.11.2015 PAZARTESİ 2.DERS 9. DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 1. SINAV HAFTASI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL BEYLERBEYİ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ Ders Saati 4. Sınıf Orta 1. Sınıf Orta 2. Sınıf Orta 3. Sınıf Orta 4. Sınıf 8 Eylül

Detaylı

IQ PLUS BUTİK EĞİTİM MERKEZİ

IQ PLUS BUTİK EĞİTİM MERKEZİ TÜRKÇE www.ilusegitim.com 0 232 2013 2013 www.ilusegitim.com www.ilusegitim.com 0 232 2013 2013 www.ilusegitim.com 2013 www.ilusegitim.com 0 232 2013 www.ilusegitim.com www.ilusegitim.com 0 232 www.ilusegitim.com

Detaylı