MEROSA YÖN. KUR. BŞK. YÜK. MÜH. YUSUF KATİPOĞLU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MEROSA YÖN. KUR. BŞK. YÜK. MÜH. YUSUF KATİPOĞLU"

Transkript

1

2 MEROSA YÖN. KUR. BŞK. YÜK. MÜH. YUSUF KATİPOĞLU

3 BAŞKANIN MESAJI 1992 YILINDAN BU YANA KAZANILAN TECRÜBEYLE MEROSA, YATIRIM, İNŞAAT, EĞİTİM, GAYRİMENKUL, BİLİŞİM, MEDYA VE TURİZM SEKTÖRÜNDE FAALİYETLERİMİZE DEVAM ETMEKTEYİZ. KENDİMİZİ TOPLUMA KARŞI SORUMLU HİSSETTİĞİMİZDEN DOLAYI YALNIZCA İNŞAAT VE TURİZM DEĞİL ÇEVRE VE EĞİTİM ANLAMINDA TOPLUMA KATKIDA BULUNMAYI KENDİMİZE GÖREV EDİNDİK. EN İYİ YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR VE KALKINMA VATANDAŞLAR SAYESİNDE OLUR MEROSA DEMEK DÜRÜST VE GÜVENİLİR YATIRIM DEMEKTİR. MEROSA YÖN. KUR. BŞK. YÜK. MÜH. YUSUF KATİPOĞLU

4 Merosa Group - Dünya Ticaret Merkezi - Istanbul

5 BİZ KİMİZ MEROSA OLARAK BİZ; TÜRKİYE'NİN ÖNDE GELEN,İSTANBUL MERKEZLİ, ULUSLARARASI YATIRIM, DANIŞMANLIK VE PROJE GELİŞTİRME HİZMETİ VEREN FİRMALARINDAN BİRİYİZ. DANIŞANLARIMIZA, YÜKSEK KALİTELİ VE MODERN TASARIMLI GAYRİMENKULLER SUNMAK BAŞLICA İŞ ALANIMIZ VE ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZDİR.

6

7 GENEL OLARAK MEROSA MEROSA ARAP İŞ DÜNYASINA TÜRKİYE AÇILIMINI ANLATMAKTA VE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞMAKTADIR. MEROSA GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜN ARENASINDA ULUSLARARASI HAKLI BİR ÜN'E SAHİP OLUP YATIRIM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ VEREN KÖKLÜ BİR ŞİRKETTİR. MEROSA SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ BİR FİRMA OLMASININ DIŞINDA TECRÜBELERİNİ CESURCA ORTAYA KOYABİLEN BİR MARKADIR. MEROSA İLE ÇALIŞIYOR OLMAK KAR EDERKEN AYNI ZAMANDA AYRICALIKLARDAN FAYDALANABİLİYOR,BİR BAŞKA DEYİŞLE KAZANABİLİRLİĞİN KEYFİNE VARABİLİYOR OLMAK DEMEKTİR. FAALİYET ALANLARIMIZ ARSA YATIRIMLARI. MESKEN VE TİCARİ PROJE GELİŞTİRMELERİ. TURİZM PROJE GELİŞTİRMELERİ. TAAHHÜT VE İNŞAAT. GÜÇLÜ VE KARARLI PROJELERDE ORTAKLIK GİRİŞİMLERİ. ORTA VE UZUN VADELİ ULUSLARARASI KREATİF PROJELER ÜRETMEK.

8

9 DENEYİMİMİZ MEROSADAKİ EKİBİMİZ AKICI ARAPÇA TÜRKÇE VE İNGİLİZCE BİLEN UZMANLARDAN OLUŞMAKTADIR. ARAPLARDAN VE TÜRKLERDEN OLUŞAN BU UZMAN EKİP AYNI ZAMANDA PROFESYONEL ELEMAN VE MÜHENDİSLERİ BÜNYESİNDE BULUNDURMAKTADIR. MEROSA, GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE 15 YILLIK DENEYİMİ SONUCUNDA; HİZMET VERİP ÇALIŞTIĞI TÜM KURUMLARLA, İLİŞKİLERİNİ ÇOK GÜÇLÜ VE SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE İNŞA ETMEKTEDİR. MEROSA RESMİ KURUMLARLA, ÖZEL İŞLETMELERLE VE MEDYA GENELİYLE ÇOK GÜÇLÜ İLİŞKİLER İÇİNDE OLUP,AYAKLARINI YERE SAĞLAM BASAN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞMAKTADIR. KARLI PROJELER ÜRETİR. KÖRFEZ ÜLKELERİNDE GÜÇLÜ SATIŞ AĞINA SAHİPTİR.

10

11 MİSYONUMUZ ORTA VE BÜYÜK ÖLÇEKLİ PROJELER İÇİN MÜŞTERİLERİMİZE ALIŞ VE SATIŞ YAPABİLECEKLERİ YATIRIMLARLA İLGİLİ EN İYİ VE KAPSAMLI ŞEKİLDE HİZMET SUNMAK. MÜŞTERİLERİMİZE EN KALİTELİ REFAH VE KAZANCI YÜKSEK PROJELER SUNMAK. SUNULAN PROJELERİN HEM TÜRK HEM DE KÖRFEZ ÜLKELERİNİN ZEVKİNE HİTAP EDEN KALİTE VE TARZDA OLMASINI SAĞLAMAK. YATIRIMCILARIN GELİRLERİNİ YÜKSELTMEK İÇİN PROJELERİNE GELİŞTİRİP ZAMANDAN MALİYETTEN MAKSİMUM DÜZEYDE KAZANÇ SAĞLAYARAK FAYDA ORANINI ARTTIRMAK. BÖLGEDE GAYRİMENKUL PİYASALARININ DÜZEYİNİN YÜKSELTEBİLMEK ADINA YÜKSEK PERFORMANSLI ÇALIŞMAK. DENEYİMİNİ; YAPILAN OTEL, KONUT VE TİCARİ KONULARDA KULLANARAK SEKTÖRÜNDEKİLERDEN FARKLI BENZERSİZ BİR YAPI ORTAYA KOYMAK.

12

13 VİZYONUMUZ MEROSA YATIRIM DANIŞMANLIĞI VE PROJE GELİŞTİRME ÜZERİNE UZMANLAŞMIŞ BİR FİRMADIR. MEROSA ÇÖZÜMLER SUNDUĞU MÜŞTERİLERİNE FARKLI PROJELER VE YATIRIMLAR VE SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ OLARAK ANILAN KİMLİĞİNİ KORUMAK İSTEYEN BİR KURULUŞTUR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ AÇISINDAN GEREK MÜŞTERİ ÇÖZÜM ODAKLI TUTUMUYLA VE GEREK BİRBİRİNDEN FARKLI PROJELERİ İLE TAKDİR VE BEĞENİ TOPLAMAKTADIR. MEROSA ÇİZGİ ÖTESİ FARKLI PROJELERİYLE DEĞER YÜKSELTEN BAŞARILI MİMARİ PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEKTİR.

14

15 DEĞERLERİMİZ PROSEDÜRLERE VE KURALLARA UYUM SAĞLAMAK. HUKUKA VE MALİ KONULARDA UYGUN DAVRANMAK. MÜŞTERİLERİNE SAYGILI VE ŞEFFAF OLMAK. KAZANDIRAN VE DEĞER KAZANAN PROJELER ÜRETMEK. KALİTEDEN ÖDÜN VERMEMEK. HER ZAMAN EN İYİ VE EN KALİTELİ PROJELER GELİŞTİRMEK. HER ZAMAN İLKELİ VE GÜVENE DAYALI ORTAKLIKLAR KURMAK. GELECEK İÇİN İLERİ GÖRÜŞLÜ BİR VİZYONLA ÇALIŞMAK. MÜŞTERİ ODAKLI ÇÖZÜMLERİ SUNMAK. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ KENDİNİ ADAMIŞ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEK. ÖNCÜ, KALİTE TUTKUNU, MÜKEMMELİYETÇİ ve TASARIMCI RUHLA PROJELERE HAYAT VERMEK. HİSSEDARLARIYLA, MÜŞTERİLERİYLE, SERMASİYLE, BÜYÜRKEN KONTROL MEKANİZMASINI İŞLETMEYE DEVAM ETMEK. BAŞARILI KENTSEL KOMPLEKSLER İNŞA EDERKEN ÇEVRE VE DOĞAYANIN YAPISINI KORUMAK.

16 BAŞAKŞEHİR - İSTANBUL BAĞCILAR - İSTANBUL SAPANCA - SAKARYA SAPANCA - SAKARYA SAPANCA - SAKARYA ÜMRANİYE - İSTANBUL TERMAL - YALOVA

17 MEROSA PROJELERİ (YAPILAN PROJELER) ANDALUSİA VİLLAS MAŞUKİYE İZMİT. ARTERİUM VİLLAS - BAŞAKŞEHİR İSTANBUL. AKÇAY VİLLALARI - SAPANCA SAKARYA. (DEVAM EDEN PROJELER) ANDALUSİA VİLLAS 2 - SAPANCA SAKARYA. OPTİMAL LİFE - SANCAKTEPE İSTANBUL MEROSA HOTEL 5 YILDIZ - SAPANCA SAKARYA ANDALUSİA VİLLAS 3 AKKÖY TERMAL-YALOVA (GELİŞTİRİLEN PROJELER) GRAND MEROSA HOTEL 7 YILDIZ - SAPANCA SAKARYA MEROSA INTERNATİONAL TOWER - ÜMRANİYE İSTANBUL BAĞCILAR TOWER - BAĞCILAR İSTANBUL BAŞAKŞEHİR TOWER - BAŞAKŞEHİR İSTANBUL ORGANİC COUNTRY - ÇANAKKALE BOLU TERMAL KAPLICALARI - BOLU BOLU OTELİ - BOLU LEVENT TOWER - LEVENT İSTANBUL

18

19 GAYRİMENKUL YATIRIM MEROSA YATIRIM GULF GROUP NEBA NEMA AQAR

20 ANDALUSİYE VİLLAS - SAPANCA - SAKARYA

21 MEROSA YATIRIM GRUBUN ANA YATIRIM ŞİRKETİDİR. TÜRKİYE DE VE ÖZELLİKLE İSTANBULDA, DEĞİŞİK ALANLARDA YATIRIM YAPMAKTADIR. EN ÖNEMLİ YATIRIMLARI, ANDALUSİA VİLLAS 1-2-3,ÜMRANİYE VE LEVENT PROJELERDİR.AYRICA BÜYÜK PROJELERDE ( MY WORLD EUROPE ) GİBİ YATIRIMLARI MEVCUTTUR. TURİZM SEKTÖRÜNDE DE YATIRIMLARI DEVAM ETMEKTEDİR.

22 SAPANCA - SAKARYA MAHMUDIYE - SAPANCA - SAKARYA

23 GULF GROUP BÜNYESİNDE BULUNAN BİR YATIRIM ŞİRKETİDİR. TÜRKİYE İÇİNDE VE ÖZELLİKLE TURİSTİK YERLEŞİM YERLERİNDE YALOVA,SAPANCA,BOLU,ABANT YATIRIMLARI MEVCUTTUR.GULF GROUP MEROSA BÜNYESİNDE YABANCI ORTAKLI BİR TURİZM YATIRIM ŞİRKETİDİR. EN ÖNEMLİ YATIRIMLARINDAN BİRİ SAPANCA 7 YILDIZLI GRAND MEROSA HOTELİDİR. SAPANCADA BULUNAN BU HOTEL 7 YILDIZLI 1000 YATAKLI İSLAMİ BİR OTELDİR.

24 BAŞAKŞEHİR - İSTANBUL BAŞAKŞEHİR - İSTANBUL

25 NEBA A.Ş. MEROSA YÖNETİM KURULU BAŞKANI YUSUF KATİPOĞLU'NUN ORTAK OLDUĞU YABANCI ORTAKLI BİR YATIRIM ŞİRKETİDİR. BASIN EKSPRES YOLU ÜZERİNDEKİ ALANDA 200 MİLYON DOLARLIK TİCARİ VE KONUT PROJESİ BÜYÜK YATIRIMLARINDAN BİRİDİR. NEMA Ltd. MEROSA YÖNETİM KURULU BAŞKANI YUSUF KATİPOĞLU YÖNETİMİNDE YABANCI ORTAKLI BİR YATIRIM ŞİRKETİDİR.İSTANBUL BAŞAKŞEHİRDEKİ ARTERİUM VİLLAS GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELERDEN BİRİDİR. AQAR Ltd. MEROSA BÜNYESİNDE YABANCI ORTAKLI GAYRİMENKUL ALIM - SATIM VE PAZARLAMA ŞİRKETİDİR. MEROSA GRUBUN ÜRETTİĞİ PROJELERİ KÖRFEZ ÜLKELERİNDE GENİŞ PAZARLAMA AĞI SAYESİNDE SATIŞA SUNAR.

26 SAPANCA - SAKARYA SANCAKTEPE - İSTANBUL

27 İNŞAAT SAPANCA GÜMÜŞ OPTİMUM İNŞAAT

28

29 SAPANCA GÜMÜŞ A.Ş. MEROSA GRUP BÜNYESİNDEKİ YATIRIM PROJELERİNİN SAPANCADAKİ İNŞAAT ŞİRKETİDİR.AKÇAY VİLLALARI, MEROSA HOTEL 5 YILDIZ,ANDALUSİA VİLLAS İNŞAATLARINI YAPAN ŞİRKETTİR. OPTİMUM İNŞAAT Ltd. MEROSA GRUBUN ORTAK OLDUĞU, İSTANBUL SANCAKTEPEDE BULUNAN OPTİMAL LİFE PROJESİNİN SAHİBİ VE İNŞAAT ŞİRKETİDİR.

30

31 TURİZM EL BEŞİR TURİZM MEROSA HOTEL 5 YILDIZ GRAND MEROSA HOTEL 7 YILDIZ

32 MEROSA HOTEL 5 YILDIZ - SAPANCA - SAKARYA GRAND MEROSA HOTEL 7 YILDIZ - SAPANCA - SAKARYA

33 EL BEŞİR TURİZM MEROSA GRUP BÜNYESİNDEKİ TURİZM YATIRIMLARINI VE OTELLERİNİ PAZARLAYAN TURİZM ŞİRKETİDİR. MEROSA HOTEL 5 YILDIZ 2014 YILINDA İNŞAATI BAŞLAYAN 2016 YILININ SONUNDA BİTECEK OLAN 376 YATAKLI 31,500 METRE KARE KAPALI ALAN VE 25,000 METRE KARE ALANA SAHİP, ALKOLSÜZ BEŞ YILDIZLI İSLAMİ BİR OTELDİR. SAPANCA KURU ÇEŞME MEVKİİNDE YERALAN MUHTEŞEM DOĞA VE GÖL MANZARASINA SAHİP OLAN BÖLGEDEKİ TEK İSLAMİ OTELDİR. GRAND MEROSA HOTEL 7 YILDIZ SAPANCA MAHMUDİYE BÖLGESİNDE BULUNAN 1000 YATAK KAPASİTEYE SAHİP 112,000 METRE KARE AÇIKALAN 35,000 METRE KARE KAPALI ALANI OLAN GRAND MEROSA HOTEL BÖLGEDEKİ TEK 7 YILDIZLI İKİNCİ İSLAMİ OTELDİR YILINDA PROJE GELİŞTİRMESİ BAŞLAYAN VE 2018 YILINDA BİTMESİ PLANLANAN HOTEL ORTADOĞUDAKİ TURİZM ŞİRKETLERİNİN GÖZ BEBEĞİ KONUMUNDADIR.

34

35 MEDYA BEYAN MEDYA

36

37 BEYAN MEDYA 2014 YILINDA KURULAN VE MEROSA GRUP BÜNYESİNDE YER ALAN BEYAN MEDYA TÜRKİYENİN TANITIMI VE TÜRKİYEDEKİ YATIRIM FIRSATLARINI MEROSA GRUP ŞİRKETLERİNİN VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI YUSUF KATİPOĞLUNUN FAALİYETLERİ HAKKINDA GÖRSEL VE SOSYAL MEDYADA ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.

38 AKADEMİ İSTANBUL - FATİH İSTANBUL

39 EĞİTİM AKADEMİ İSTANBUL SURİYE OKULLARI

40

41 AKADEMİ İSTANBUL SURİYE OKULLARI 2013 YILINDA BAŞLAYAN VE 2015 TE BAŞAKŞEHİRDE İKİNCİ ŞUBESİNİ AÇAN 1000 ÖĞRENCİYE SAHİP AKADEMİ İSTANBUL SURİYE OKULLARI, ANASINIFINDAN BAŞLAYARAK LİSE SON SINIFA KADAR UZMAN KADROSUYLA HİZMET VERMEKTEDİR.3 DİLDE EĞİTİM VEREN AKADEMİ İSTANBUL SURİYE OKULLARI, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİNDE TAM BURS VERMEKTEDİR.

42

43 BİLİŞİM EZMOBİLİTY

44

45 EZMOBİLİTY 2014 YILINDA KURULAN EZMOBİLİTY VE KAİZEN BİLİŞİM SEKTÖRÜNDE ULUSLARARASI PLATFORMLARDA FAALİYET GÖSTEREN KÖRFEZ ÜLKELERİNDEN YABANCI ORTAKLI IT ŞİRKETİDİR. SUUDİARABİSTAN, CİDDE,RİYAD VE DUBAİ DE OFİSLERİ OLAN ŞİRKETİMİZ.YENİ GELİŞEN TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP ETMEKTEDİR.

46

47 FİNANS GULF CAPİTAL

48

49 GULF CAPİTAL 2015 YILINDA HOLLANDANIN AMSTERDAM ŞEHRİNDE KURULAN YABANCI ORTAKLARDAN OLUŞAN, GRUBUN FİNANS VE MALİ GÜCÜNÜ DESTEKLEYEN BİR FON ŞİRKETİDİR. ULUSLARARASI HİZMET VEREN GULF CAPİTAL TÜRKİYEDEKİ BÜYÜK YATIRIMLARA VE PROJELERE FİNANS SAĞLAMAKTADIR.

50 KURAN DİYARI - BAŞAKŞEHİR - İSTANBUL

51 SOSYAL FAALİYETLERİMİZ KURAN DİYARI DERNEĞİ

52

53 KURAN DİYARI DERNEĞİ 2015 YILINDA KURULAN KÜLTÜREL VE DİNİ HİZMETLERİ SUNAN 860 ÖĞRENCİSİ OLAN SOSYAL FAALİYETLERDE BULUNAN AKTİF BİR DERNEĞİMİZDİR.

54 YENİ SES GAZETESİ 09 /05 /2015

55 BASINDA BİZ ARAP YATARIMCILARLA OTEL SÖZLEŞMESİ IMZALANDI. MEROSA GRAND 7 YILDIZ. BAŞAKŞEHIR BAĞCILAR SANCAK TEPE VE ÜMRANIYE' DEKI MEROSA PROJELERİ. MEROSA SAAT KULESI SAPANCA ILÇEMIZE HAYIRLI OLSUN.

56 ARAP YATARIMCILARLA OTEL SÖZLEŞMESİ IMZALANDI. Sapanca ya 7 yıldızlı otel Sakaryayenihaber 15/05/2014 Arap ortaklı Merosa Şirketi, Sapanca ya 85 milyon dolar yatırımla bin kişi kapasiteli, 7 yıldızlı otel inşa edecek. Yatırımın hayata geçirilmesiyle 600 kişiye istihdam sağlanacak. Sapanca ya yapılacak olan 7 yıldızlı Grand Merosa Sapanca Oteli nin İrtifak Sözleşmesi İmza Töreni yapıldı. Valilik Toplantı Salonu nda düzenlenen törene Vali Mustafa Büyük, Defterdar Ali Sormaz, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Merosa Genel Müdürü Yusuf Katipoğlu ve Milli Emlak görevlileri katıldı. Vali Mustafa Büyük, imza töreninde yaptığı konuşmada, otelin Mahmudiye de yapılacağını söyleyerek, Sakarya da uluslararası sermayenin de dahil olduğu, nitelikli, kaliteli ilave katma değer ve değer katacak bu yatırımların hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi. 49 YILLIĞINA Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Katipoğlu da şirketlerinde Arabistan dan ortaklar bulunduğunu anlattı. Şirketin bölgeyi iyi tanıdığına işaret eden Katipoğlu, Bölgeye bin yataklı, 7 yıldızlı otel konsepti düşünüyoruz. Sapanca da ilki yaşatmak istiyoruz. Uluslararası resort söz konusu. Sakarya ve Sapanca yı sevdik. Arapların en çok tercih ettikleri hava, su ve yeşilliktir. 49 yıllığına anlaşma ile araziyi devralıyoruz, buradaki yatırımın değeri 85 milyon dolardır ifadesini kullandı. 385 ODA BİN YATAK Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer de ilçede turizm yatırımlarını desteklediklerini kaydederek, ilçenin tanıtımını sağlayacak yatırımı hayata geçirecek olanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Büyük, Katipoğlu ve Defterdar Ali Solmaz, otelin inşa edileceği 29 dönümlük arazinin tahsisi için protokol imzaladı. İlçede 3 yılda tamamlanması hedeflenen 7 yıldızlı otelde 385 oda ve bin yatak bulunacak. 85 milyon dolarlık yatırımın hayata geçirilmesiyle 600 kişiye istihdam oluşturulması amaçlanıyor.

57 MEROSA GRAND 7 YILDIZ. Sakaryayenihaber 15/05/2014 Proje ve ruhsat çalışmaları devam eden Grand Merosa Hotel 1001 yatak kapasiteli olarak planlanıyor. Proje koordinatörü Mehmet Yücel, otelin 7 yıldız ayarında bir tesis olacağını ve 2018 yılının ilk çeyreğinde açılmasının planlandığını söyledi. Sapanca nın Mahmudiye Köyü nde yer alacak olan otelde, Spa ve spor kompleksi merkezi, Türk hamamı, sauna, buhar odası, masaj odaları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sinema solunu, toplantı salonları vb. birçok özellik bulunacak. Merosa Hotel&Spa ise 2016 da açıyor Firmanın yine Sapanca nın Kuruçeşme Köyü nde yapımına başladığı 5 yıldızlı Merosa Hotel&Spa ise 2016 nın ilk yarısında hizmete girecek. 100 standart, 20 suit, 10 adet dublex ve 13 adet kral dairesi olmak üzere toplamda 143 odadan oluşacak tesis, göl manzaralı olacak. Otelde ayrı katlarda birbirinden tamamen bağımsız olan kadın ve erkek Spa merkezleri, buhar odası, sauna, masaj odaları, Türk hamamı, relaz dinlenme odası, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tuz odası bulunacak. 650 kişilik ana restoran ve 350 kişilik al a cart restoran ile 250 kişilik cafe ve pastane planlanan tesiste, 20,30,50,70,100,150,250,1000 ve 12 kişilik olmak üzere toplam 12 toplantı salonu yer alacak.

58 BAŞAKŞEHIR BAĞCILAR SANCAK TEPE VE ÜMRANIYE' DEKI MEROSA PROJELERİ. sakaryayenihaber 01 /10/ 2014 Merosa'dan Başakşehir'e, Bağcılar'a, Sancaktepe ve Ümraniye'ye yeni proje! Merosa Şirketler Grubu, Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden projeler karma kullanımlı olarak planlandı... Merosa Şirketler Grubu, Başakşehir, Bağcılar, Sancaktepe ve Ümraniye'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Daha önce Yalova ve Sapanca'da villa, spa otel tarzı projeler hayata geçiren şirket, İstanbul'da karma projelere başlayacak. Projelerin ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam ediyor. Merosa, Başakşehir 2. etapta Başakşehir Towers projesini inşa edecek. 2.etapta muhtarlığı arkasında yükselecek olan Başakşehir Towers projesi yaklaşık 2 bin metrekare alanda inşa edilecek. Konut ve ticari alanların olacağı Başakşehir Towers projesinin ilk iki katı ticari birim, 10 katı konut ve teras alanı olmak üzere 12 katlı planlandı. Bağcılar Towers projesi 100 adet 14,1+1 adet 1+2 daire olmak üzere toplam 114 adet daireden meydana geliyor. 2 blok olarak tasarlanan projede blokların zemin katında her iki bloğu birbirine bağlayan alışveriş merkezi yer alıyor. Toplam inşaat alanı metre karedir.kapalı otoparkisosyal alanlar,bahçe teras alanları projeyi bölgesinde vazgeçilmez kalan özellikleridir. Merosa Şirketler Grubu'nun Sancaktepe projesi ise 262 adet daireden 30+ ofis 10+ dükkandan meydana geliyor. Proje içerisinde alışveriş merkezi de olacak. 6 blok olarak planlanan projede çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal alanlar bulunuyor. Merosa Şirketler Grubu'nun Ümraniye'de hayata geçireceği Merosa International Tower projesinde, projeye özel helikopter pisti bulunuyor. Projenin tamamı metre kare inşaat alanından oluşmaktadır. Tek blok olarak tasarlanan projede yüzme havuzu, spor alanları gibi olanaklar yer alıyor.6- kat ile toplam 51 katlı olan merosa Ümraniye tower projesinde residence ofis katlı,toplantı salonları,misafir ağırlama bölümleri, fitness salonu,sosyal aktivite alanları,restaurantlar ve marka cafelerden oluşmaktadır.

59 MEROSA SAAT KULESI SAPANCA ILÇEMIZE HAYIRLI OLSUN. Yeni ses gazetesi 25 /03 /2015

60 MEROSA GENEL MÜDÜRLÜK Adres:Atatürk Cad. EGS Business Park Blokları B1 Blok No:12 K:16 D:464 Yeşilköy, Istanbul TÜRKİYE Tel: 0 (212) Faks: 0 (212) info@merosa.com.tr

Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

yesill residence marmarisyapi.com

yesill residence marmarisyapi.com yesill residence marmarisyapi.com Kalite ve Güven inşa eder Marmaris Yapı, Girginçler Turizm A.Ş ve Muzaffer Özlü ortaklığında,2008 yılında kurulmuş bir gayrimenkul inşa ve satış şirketidir.kurulduğu tarihten

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 16 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Avantgarde Collection Majesty Hotels Dedeman Hotels Tavros Holding Yılmaz Ulusoy

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Tavros Yatırım Holding Rixos Hotels Hilton-Ever Grup Ünal Aysal Tatlıses Otel

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 8S A Y I. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 8S A Y I. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 8S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Delphin Hotels Akfen GYO FRHI Hotels & Resorts Ofton Grup Cle Group Hotels Köşdere

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI 21 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Turizm Yatırımları Bülteni DEDEMAN GRUBU Özel Sayısı yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Grubu ndan

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 20 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Divan Hotels Hilton Hotels Askon Grup/Taraklı Toprak Otel Voyage Hotels Michell

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 9 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Divan Hotels Emirhan Hotels Öz Holding Anemon Hotels Corendon Hotels Limak Hotels

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 22SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Er Yatırım ve Turizm MORESA Yatırım Taşlık Otel / AC Marriott Accor Hotels /Mercure

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 6 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Orange Palace Öz Hotels Doğuş-Bilgili Ortaklığı Doğuş Holding Rubi Hotels Crown

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 23 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Özgün Şirketler Grubu NG Hotels&Resorts Dorak Holding Golden Tulip Elite World

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 17 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER NG Hotels Merit Hotels Yılmaz Ulusoy Holding Asya Otelcilik Titanic Hotels Maxx

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 5 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Titanic Hotels Von Hotels Vera Hotels Adalı Holding Aska Hotels Crystal Hotels

Detaylı

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe

SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe SEEWORLD SİNPAŞ AQUA CİTY 2010 FIRSAT 108m2 SATILIK 2+1 aquacity2010 İstanbul / Sancaktepe Satılık - Apartman Dairesi 490,000 TL 98 m2 İstanbul / Sancaktepe Oda Sayısı : 2 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı

Detaylı

MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş.

MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş. MEDENİ YİĞİT Dış Ticaret İnşaat A.Ş. Bodrum genelinde inşaat, hafriyat ve gayrimenkul alanlarında kaliteli ve modern projeler gerçekleştirmektedir. İnşaat sektöründeki değişim ve gelişmeler doğrultusunda,

Detaylı

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! HELENIUM WINGS BASIN BÜLTENİ 21 MAYIS 2011 Helenium Wings in Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! 17 yılı aşkın sektör deneyimi ile Helenium Park, Helenium Life, Helenium Sun, Helenium

Detaylı

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Ankara nın yeni gözdesi Yaşamkent te alışılmadık bir mimari anlayışla yükselen YaşamKule, konsepti, yaşama alanları, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla başkente

Detaylı

Şirket Raporu 09 Haziran 2017

Şirket Raporu 09 Haziran 2017 Şirket Raporu 09 Haziran 2017 NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (NUGYO) NUGYO GRAFİK Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Şirket, Nugyo ), 1997 yılında kurulmuş olup 1999 yılı Aralık ayında

Detaylı

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya AAB Yapı İnşaat 1994-2014 yılları arasında grup şirketi olarak inşaat sektörüne başlamıştır. 2014 yılında AAB Yapı İnşaat Anonim Şirketi olarak yoluna devam etmektedir. AAB bugüne kadar pek çok projeye

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

Doguran konsept Kazandiran kahve

Doguran konsept Kazandiran kahve Doguran konsept Kazandiran kahve İçindekiler Hakkımızda... Vizyon ve Misyon... Franchising... Hedeflerimiz... HAKKINDA Sektördeki 10 yılı aşkın deneyimiyle Ayaküstü Kahve markası Murat Öz tarafından İzmir

Detaylı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi nde ÖZLEDİĞİNİZ YAŞAM PROJE TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2016 Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe

Detaylı

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. REFERANSLARIMIZ Metrocity Kompleksi (İstanbul / Türkiye) ALT TAŞERONLUK İstanbul un finans ve ticaret merkezi olan Zincirlikuyu Maslak hattı üzerinde bulunan Metrocıty Kompleksi toplam 215.000 m2 kapalı

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor... VADi EVLERi DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE Taşdelen Vadi Evleri, mutluluğunuz için 5 yıldızlı bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıcalıkları saymakla bitmiyor. Her yaşamın standardına uygun;

Detaylı

KENT KONUT TUANA EVLERİ

KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT KİMDİR? KENT KONUT KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BİR YAN KURULUŞU OLARAK 2005 YILINDA KURULMUŞTUR. GENEL MÜDÜR BAHATTİN YANIK IN ÖNDERLİĞİNDE KOCAELİ GENELİNDE SOSYAL

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 19 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Rixos Hotels- Polimeks Cyar Hotels Dosso Dossi Hotels Demirören Grubu Aktay Turizm

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL KLASSİS OTEL İstanbul Silivri sahilinde,anadolu medeniyetlerinden esinlenen yunan,roma,selçuklu,ve Osmanlı stillerinin mimari olarak uygulandığı 43514 m2 tapulu,17692 m2 hazineden kiralık olan toplam 61206

Detaylı

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015 contracthotelexpo.com NEDEN COHO? Nitelikli ürünler, güçlü tedarikçiler, yeni işbirlikleri için uluslararası tek platform.

Detaylı

4Araştırma ve Tasarım

4Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ GRUP VE ŞİRKETLERİN YATIRIM PLANLARI S A Y I 4Araştırma ve Tasarım erol KaraBuLuT Dedeman Hotels 2023 yılında 42 otele ulaşacak 2015 2016 2017 15 > 5 SAYI 4 / Ocak 2023

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 3396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

2016 YAZ FACT SHEET. Kuruluş yılı 2010 Rönovasyon 2014

2016 YAZ FACT SHEET. Kuruluş yılı 2010 Rönovasyon 2014 2016 YAZ FACT SHEET Otelin adı Onkel Resort Beldibi Kuruluş yılı 2010 Rönovasyon 2014 Yüz ölçümü 8000 m2 Adres Göynük Mah. Başkomutan Atatürk cad.no: 171 Beldibi /Antalya Telefon +90 242 824 9292 Fax.

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

Esenyurt un Parlayan Güneşi

Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi TEKNİK ÖZELLİKLERİ Esenyurt un Parlayan Güneşi Turgutreis Group tarafından inşa edilen Esila KENT, 17.000 m² üzerine konumlandırılmış 6 blok 407

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y İLK BAKIŞTA... UZAKLIK Şehir Merkezi: 10 km Atatürk Havalimanı: 10 km CNR Expo: 10 km Tarihi yarımada: 9 km HİZMETLER Marmara Denizi manzaralı 133

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

Şile nin en prestijli oteli Değirmen Otel yeni yatırımcılarını bekliyor!

Şile nin en prestijli oteli Değirmen Otel yeni yatırımcılarını bekliyor! ADIM GAYRIMENKUL Şile nin en prestijli oteli Değirmen Otel yeni yatırımcılarını bekliyor! Şile nin merkezinde kurulu otelimize ait teknik detaylara a şa ğıda ula şabilirsiniz. ADIM GAYRİMENKUL OTELE AİT

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 30 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Titanic Hotels Özdilek Holding Stone Group Hotels Maknoon Grup Doğuş Grubu Stories

Detaylı

İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011 31 Aralık 2011

İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011 31 Aralık 2011 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2011-31 Aralık 2011 Dönemi İÇİNDEKİLER: ŞİRKET TANITIMI 3 SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI 3 YÖNETİM KURULU 4 DENETİMDEN SORUMLU KOMİTE 6 DENETÇİ 6 ÜST YÖNETİM 6 VİZYONUMUZ,

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR 2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR TEKİRDAĞ ın, Otel, Rezidans, Ofis ve AVM den oluşan ilk karma projesi CADDE YAŞAM, şehre yeni bir hava katacak. CADDE YAŞAM, Çebi Ailesi ve ADM İnşaat ortak yatırımı olup, şehrin

Detaylı

Destek veren kuruluşlar

Destek veren kuruluşlar Destek veren kuruluşlar Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Terziler Odası MOBESKO Teknoloji Bilişim Ses Sistemleri Bu fuara ait defilenin ses ve ışık sistemleri

Detaylı

Emerald Riverside a hoş geldiniz...

Emerald Riverside a hoş geldiniz... Emerald Riverside a hoş geldiniz... Emerald Riverside projemiz ile hedeflediğimiz yaşam tarzı Şehir merkezinde tatil gibi hayat. Projemiz Alanya nın en hızlı gelişen modern bölgesindedir. Projenin yakınlarında

Detaylı

Bankacılar, borsacılar, sigortacılar tasarruflarını ve yatırımlarını konutta da değerlendirirler. İstanbul da ortalama bir 3+1 veya 4+1 daire beyaz yakalı bir çiftin geçmiş 10 yılda yaptığı birikimler

Detaylı

Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya

Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 99,000 113 m2 Antalya / Alanya Oda Sayısı : 2 Ertuğrul Artut

Detaylı

İstanbul u kıskandıracak bir kent!

İstanbul u kıskandıracak bir kent! İstanbul u kıskandıracak bir kent! 100.000 m² arazi çocukken hep resmini çizdiginiz YESiLLER icinde BiR EV VARDI iste bu ev O EV 73.000 m² peyzaj Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup gereklilik halinde

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 14 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Dilek Holding Öztürk Grubu Accor Hotels Sheraton Hotels Akfen GYO Rixos Hotels

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Şehir yeni bir mimari tasarımı karşılamaya hazırlanıyor Beylikdüzü nde yeni bir kültür... Nevsa Konakları; İstanbul un yeni yüzü Beylikdüzü nde, eşsiz konumu,

Detaylı

www.avrasyatermal.com www.avrasyatermal.com 0850 811 84 34 Sizlerin Mutlu, Huzurlu ve Sağlıklı Olmanız İçin Sağlık, otel, devre mülk ve devre tatil olarak projelendirilen Avrasya Termal, Marmara nın

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

Maksem Yapı İnşaat'ın Yedikule Konakları'nda 490 bin TL'ye!

Maksem Yapı İnşaat'ın Yedikule Konakları'nda 490 bin TL'ye! Maksem Yapı İnşaat'ın Yedikule Konakları'nda 490 bin TL'ye! Maksem Yapı İnşaat'ın Yedikule Konakları'nda fiyatlar 129 bin TL den başlıyor, 490 bin TL ye kadar yükseliyor. Projenin yapımı 31 Aralık 2011

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 10 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Argos Kuyumculuk Kaya Hotels & Resorts Cornelia Hotels Concorde Hotels Jeans

Detaylı

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR MERHABA ISPARTA Isparta da yakında yepyeni bir yaşam başlayacak. Konut standartlarını yükselten modern mimarisi, olanakları ve kalitesiyle Centrum

Detaylı

S A D E L İ Ğ İ N L Ü K S Ü

S A D E L İ Ğ İ N L Ü K S Ü SADELİĞİN LÜKSÜ Bir HASHIMI GROUP projesidir. Boğaz da demli bir çay. Kız Kulesi nden Tarihi Yarımada ya bakış. Ada vapurunda martılara simit atmak. Eyüp Sultan Hazretleri ni ziyaretten sona Piyerloti

Detaylı

Mutlu Bir Yaşam İçin

Mutlu Bir Yaşam İçin Mutlu Bir Yaşam İçin Akıllı Yatırım Gayrimenkul yatırımcısının ilk kriteri, yaptığı yatırımın ne kadar zamanda kendisine geri döneceğidir. Bundan dolayı ; elini taşın altına daha fazla koyan inşaat firmalarının

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

"İş" denince akla İz Park gelecek...

İş denince akla İz Park gelecek... "İş" denince akla İz Park gelecek... Benzersiz Adalar manzarası, İz Park'ta iş ortamınıza kadar geliyor... İş hayatındaki konumunuzla hedeflerinize artık daha yakınsınız. 01 İz Park, yüzyıllardır dünyanın

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2016

FİYAT TESPİT RAPORUNA İLİŞKİN ANALİST RAPORU 5 Mayıs 2016 Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Fiyat Tespit Raporu Hakkında Değerlendirme ve Analiz Raporu 1 Amaç Sermaye Piyasası Kurulu nun VII128.1 Pay Tebliği nin 29.maddesine istinaden A1 Capital Yatırım

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Daire sekli: Apartman Kat: 1 Kat Sayisi: 5 Komisyon vardır: hayır Mutfak: Mutfak Mobilyası Banyo: Dus

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER Biz Alman Yapı olarak hem bugün hemde gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa ediyoruz ve projelerimizin altına imzamızı atmaktan

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 11 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Dedeman Hotels Rezidor Hotels Tempo Hotels Majesty Hotels Accor Hotels Türkiye

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Royal (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat:2 34396 Maslak, Şişli-İSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı TURKUAZ GÜNEŞLİ Güneşli nin yükselen yıldızı TURKUAZ GÜNEŞLİ...Güneşli nin yükselen yıldızı Firmamız kuruluş tarihinden günümüze kadar yaptığı çalışmalar ile ülkenin kalkınmasında ve istihdam konusunda

Detaylı

Şehrin en doğal hali!

Şehrin en doğal hali! Şehrin en doğal hali! Geleceğe dair hayalleriniz vardır, ne zaman gerçekleşeceğini bilemediğiniz... Konforlu bir ev yer alır hayallerinizde. Dışarı çıkmak içinizden gelmez... Çocuklarınız doğanın kucağında

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Özak GYO Halka Arz Bilgi Notu 06 Şubat 2012

Özak GYO Halka Arz Bilgi Notu 06 Şubat 2012 igure 2: Shar Bu çalışma, şirket içi bilgilendirme amaçlı olarak, Özak GYO nun düzenlemiş olduğu analist sunumundan yararlanılarak hazırlanmıştır. Özak GYO Kuruluş ve Gelişimi Özak Global Holding grup

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

bul ULUSLARARASI EYLEM PLANI ÇALIŞTAYI OTURUM - YAŞAMA VE ÇALIŞMA MEKANLARI Yüklenici

bul ULUSLARARASI EYLEM PLANI ÇALIŞTAYI OTURUM - YAŞAMA VE ÇALIŞMA MEKANLARI Yüklenici bul ULUSLARARASI EYLEM PLANI ÇALIŞTAYI OTURUM - YAŞAMA VE ÇALIŞMA MEKANLARI Yüklenici KALİTELİ ve SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAMA ve ÇALIŞMA MEKANLARI AMACINA İLİŞKİN EYLEMLER (Kısa Vade) 1 MEKANSAL ORGANİZASYON

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı