Hepsi bir arada WA ; Şimdi oluşturduğunuz canlı mesajları daha sonra, bir olay başınıza geldiğinde yada yaşam sonrası ileten sosyal uygulama

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hepsi bir arada WA ; Şimdi oluşturduğunuz canlı mesajları daha sonra, bir olay başınıza geldiğinde yada yaşam sonrası ileten sosyal uygulama"

Transkript

1 Hepsi bir arada WA ; Şimdi oluşturduğunuz canlı mesajları daha sonra, bir olay başınıza geldiğinde yada yaşam sonrası ileten sosyal uygulama WA-app devrim niteliğinde evrensel & sosyal! Neden Indiegogo dayız? Çünkü yayınlanmadan önce Android ve IOS için beta kullanıcılara ihtiyacımız var! Uygulamamızı ilk olarak deneyecek beta kullanıcılarımızdan olmak ister misiniz? Eğer 5$ (Klasik beta kullanıcısı) ya da 11$ (VIP beta kullanıcısı) paketlerimizden birisine katkıda bulunursanız (Ön kayıtlı üyelik ve yeni özellikler için büyük indirim oranı ile),takip eden hafta içinde, beta kullanıcılarımızın arasına dahil olmanız için sizinle iletişime geçilecektir! KLASİK BETA KULLANICISI olmak için (buraya tıklayınız VIP BETA KULLANICISI olmak için (buraya tıklayınız Beta sürümümüzü, uygulama kullanıma hazır hale gelmeden önce son testleri birlikte yapmak ve geliştirmeleri sizinle paylaşmak istiyoruz, gelecekteki kullanıcılarımızla, uygulamamız Apple ve Google store larda Nisan ayı içerisinde yerini almadan önce, sizin değerlendirmeleriniz bizim için oldukça önemli! Eğer en basit haliyle sadece bu fikri sevdiyseniz ve ön kayıt yaptırmak isterseniz, büyük bir indirim alarak şimdi katkıda bulunabilirsiniz Biz geçtiğimiz 14 aydan beri bu büyük proje için 7/24 çalışıyoruz ve inanıyoruz ki artık bütün engelleri ve aksaklıkları ardımızda bıraktık. Yayınlanmadan önce neredeyse hazır olan uygulamamız için bütün marka ve patent başvurularımızı gerçekleştirdik ve artık sizin değerli değerlendirmelerinize ihtiyacımız var, adım adım, özellikten özelliğe,

2 haftadan haftaya, dolayısıyla bütün iyileştirmeleri, halihazırda ihtiyaç olan noktalarda final değişikliklerini yapıp, devrim niteliğinde ve özgün bir konseptte olduğuna inandığımız bu uygulamayı çok çok daha iyi yerlere taşıyıp, yenilikleri ile tüm dünyaya ulaşmak adına. Kampanya esnasında ana hedefimiz, beta kullanıcılara ulaşmak ve daha önce bahsettiğimiz gibi, bizim için hayati önem taşıyan değerlendirmeler sayesinde uygulamayı olabileceği en iyi performansla kullanıcı dostu haline getirmek. Genel olarak iş modelimiz ve bütün özellikleri bir noktada toplayan uygulama konsepti ile büyük bir risk aldığımızın farkındayız fakat bunu yaptığımız için oldukça mutluyuz. Toplulukların bütün özellikleri bir arada sunan bilgisayarları, printerları ve diğer tüm hepsi bir arada özelliğini sunan cihazları kabul etmesinin ve buna adapte olmalarının zaman aldığının bilincindeyiz, sonuç olarak hepsi bir arada uygulamaların geleceği temsil ettiğine fazlasıyla inanıyoruz! Peki neden What s After happening now (yarına ait ne varsa şimdi gerçekleşiyor), kısaca WA-app WA-app fikrinin oluşmasını sağlayan hikaye Çünkü biz inanıyoruz ki, yarına ait ne varsa, şimdi olanlardan etkilenerek gerçekleşiyor! Eğer uygulamalarınızın arasında devamlı geçiş yapmaktan bıktıysanız ya da akıllı telefonlarınızda çok fazla sayıda uygulama olduğuna ve bu uygulamarın kullanıcılar yerine daha çok geliştiriciler için yapıldığına inanıyorsanız, belki de bu projeye yakından bakmak isteyebilirsiniz. Eğer harika anılarınızı geleceğe taşımak istiyorsanız, yine bu projeye çok daha yakından bakmak isteyebilirsiniz.

3 Sonuç olarak, eğer globalleşmeye inanıyorsanız ve dünyanın herhangi bir yerinden, herhangi biriyle, herhangi bir dilde kolayca chat yapmak istiyorsanız bu projeye hiç olmadığı kadar yakından bakmak isteyebilirsiniz! Onlarca uygulamanızı, diğer hepsinin işlevini hatta çok daha fazlasını yerine getiren Hepsi bir arada uygulaması ile yer değiştirebilir ve akıllı telefonlarınızdan, tabletlerinizden ve hatta bilgisayarlarınızdan erişim sağlayabilirsiniz. WA-app sunduğu imkanlar: Tam zamanında ayrıca ertelenmiş mesajlar gönderin ya da nasıl yayınlayacağınızı organize edin. WA globe (WA-dünya) tuşunu kullanarak, herhangi yabancı dilde bir mesajı anında sohbet ekranınızdan ayrılmadan kendi dilinize çevirin, bu özelliğiyle dünyadaki ilk evrensel uygulama. Sadece ekranınızı sağa yada sola kaydırarak veya dokunarak 6 favori chat ekranınız arasında geçiş yapın. Artık chat ekranlarınız arasında geçiş yapmak için defalarca dokunmak, geri ileri gitmek, arama yapmak yok. Gerçek gizli chat, kriptolu ve şifre korumalı! Tehlikeli durumlarda otomatik silinme özelliği ile! WA-app in basit chat özellikleri Sadece size birşey olması durumunda olay (WA-event) mesajları gönderin, ya da mesajlarınızı yaşamızıdan sonra göndermek üzere programlayın (WA-after), son dilekleriniz veya sosyal vasiyetnameniz (WA-testament), vefatınızın onayından sonra iletilsin! (opsiyonel) Acil durumlarda kendiniz yada sevdiklerinizin güvenliği için, ses, video ve GPS teknolojisi içerikli SOS özelliklerini kullanın. Mükemmel savunma ve hayat kurtarma özelliği (opsiyonel) SIRADIŞI YENİLİKLER Çok daha fazla, harika özellikler: 11 farklı renk seçeneği ve 16 dilde arayüzüyle hazır, daha fazlası yolda. Diğer bütün sosyal uygulamalardan daha fazla gizlilik özelliği.

4 Veri paylaşımı korumalı ve güvenli. Klasik üyelik tamamiyle ücretsiz. Kazandığınız WA-points (puanları) ve WA-credits (kredileri) kullanmak için Akıllı cüzdan. Premium üyelik yıllık sadece 10$. (opsiyonel) En özel konularda güvenilir kişileri kullanma. Wink özelliği ile chat yaparken gönderdiğiniz fotoğraflara otomatik olarak silme. Yakınınızdaki WA-friends (arkadaşlarınızı) bulma. Arkadaşlarınızı ya da ailenizi (VOIP) internet üzerinden sesli arama. Ayrıcalıklı ve orjinal WA emoticons (yüz ifadeleri). Flört özelliği açık kullanıcılarla, flört özelliği ile iletişim kurma (opsiyonel) Rahatsız etmeyen kampanya teklifleri (opsiyonel) Sosyal oyunlara ve hayır aktivitelerine katılım (opsiyonel) Ayrıca keşfedilmeye açık çok daha fazla kullanışlı ve/yada opsiyonel özellikleriyle yepyeni sosyal uygulama! WA-app geçmisinizi, şu anınızı ve diğer bütün harika anılarınızı geleceğe taşıyor. Sizi sanal olarak ölümsüz kılıyor! Note: Diğer yandan, WA-app kendisi için ürettiği yüz ifadelerinden (emoticons) dolayı, bazıların oldukça kaba ve oldukça şiddet içermesinden yada sadece çok popüler olmasından ötürü başlangıçta tam kullanım için WA-app +18 yaş sınırı içermektedir, fakat -18 yaşındaki kullanıcılar hali hazırda bir WA-guardian (vasi) sahibi oldukları süre boyunca tam üye olarak kullanım sağlayabilirler. Sosyal ve global uygulamaya katılın.

5 Hepsi bir arada WA-app yada Yarına ait ne varsa şimdi gerçekleşiyor buraya tıklayınız Hiçbir WA-credits (krediye) ihtiyacı duymaksızın diğer tüm chat uygulamarından çok daha fazla özelliğe sahip WA-app I kullanabilirsiniz fakat WA-app ın ekstra yeniliklerinden/servislerinden yararlanmak için WA-credits (kredilerine) ihtiyacınız vardır. WA-credits (kredilerine) çevirmek üzere WA-points (puanlar) kazanabilir yada direkt olarak WA-credits (krediler) satın alabilirsiniz. Örnek olarak WA-credits (kredilerini) VIP üye olmak için yada yıllık VIP üyeliğinizi yenilemek (yıllık 10$ yada 1000 WA-credits) veya WA-testamen (vasiyetname), gizli sohbet oluşturmak, yüksek boyuttaki dosyaları göndermek, yüksek çözünürlükteki fotoğraf ve videolarınızı göndermek, genişletilmiş SOS özelliklerinden faydalanmak, WA-social games (sosyal oyunlar) oynamak, eğlence ve hayır işleri, maksimum 50 yıl sonra göndermek üzere, bir olay sonrasında göndermek üzere yada sadece vefatınızdan sonra göndermek üzere veya çok daha fazla yenilik için kullanabilirsiniz. VIP üyeler ekstra özelliklere, ekstra bonus WA-points (puanlara) ve paralı özellikleri kullanırken önemli indirim hakkına sahiptir. WA-app ın geride bıraktığı ve gelecek dönüm noktaları 6 Aralık 2013: Fikir kalkışa hazır bir uçakta doğdu. 11 Mart 2014: Kağıt üzerinde projenin mimarisinin tamamlanışı. 20 Mayıs 2014: Programcıların uygulamayı kodlamaya başlayışı. 6 Haziran 2014: Ekstra melek yatırımı geldi. 24 Haziran 2014: Arayüzler ve hesap yaratmak için ilk beta testler başladı. 11 Ağustos 2014: Ana şirket WA-Media Limited Hong Kong kuruldu. 23 Eylül 2014: Yönetim şirketi WA-Media A.S kuruldu. 15 Şubat 2015: WA-app projesine kendini adamış kişilerden oluşan ekip 14 (ve artıyor) kişiye ulaştı.

6 27 Şubat 2015: Uygulama yayınlanmadan önce kampanya ve final dönüm noktası - WA-app uygulamasının yayını için geri sayım - Gelecekteki kullanıcılar için beta testlerin yapılması - WA-app ın yayınlanacağı tarihe kadar her hafta finalize edilmesi - Beta testlerinden gelecek faydalı yorum ve fikirlerin uygulamaya dahil edilmesi 24 Nisan 2015: Uygulamanın Apple store ve Google play store da yerini alması için öngörülen tarih. BETA TEST SÜRECİ: Burada indiegogo kampanya sayfamızda, haftalık güncellemerili düzenli olarak paylaşıyor olacağız, beta test başlangıcını takip eden ilk haftadan sonra chat özelliği de kullanıma hazır olacaktır. Her Pazartesi ve Salı günü, 9 Mart Pazartesi yada 10 Mart 2015 den itibaren, her hafta kayıtlı beta sürüm kullanıcılarımıza IOS ve Android sürümlerini bizlerle takip eden perşembe gecesine kadar yorumlarını ve fikirlerini paylaşmaları için göndermiş olacağız. Takip eden hafta içerisinde gelecek olan sürümlerdeki muhtemel hatalar giderilmiş ve iyi fikirler dahil edilmiş olarak sonraki sürümlerde uygulamanın hayata geçeceği tarihe kadar beta sürüm kullanıcılarına sunulacaktır. Tabi ki, detaylı bilgiler beta sürüm kullanıcılarıyla paylaşılacaktır, fakat beta sürüm kullanıcıları yeni sürüm yüklemesi yapmadan önce, uygulamayı silmeli ve yeni sürümü sonrasında yüklemelidirler! WA-app in dilinize çevrilmesini istiyor musunuz? Bizimle irtibata geçin, en çok istediğimiz şeylerden birisi sizinle iletişim kurmak ve bir çok dilde kullanıma hazır olan WA-app I sizin dilinizi de mümkün olan en kısa süre içerisinde dahil etmek.

7 $ dan daha fazla bir katılım oranına ulaşılması durumunda, WA-app Windos ve Blackberry işletim sistemlerini planlanandan daha önce geliştirmeye başlayacaktır. ÖNEMLİ NOT: Hiç bir ikramiyenin mali karşılığı yoktur ve ikramiyeler paraya çevirilemez! Ödüller/ ikramiyeler/ harcamalar WA-app in tüm yeniliklerini ve özelliklerini gizlilik içerisinde uygulama hayata geçmeden önce keşfetmeniz içindir. Çünkü siz ön-kayıtlı kullanıcılar çok daha iyi koşullara sahip olacaksınız, katkıda bulunanlara teşekkürler, bu uygulamanın size sunduğu yenilikler ve indirimsiz uygulama içi satın almalar, uygulama storelarda hayata geçmesiyle, en erken Nisan 2015 tir. Indiegogo da eksizsiz, doğru yorum(lar) yapın ve bir defaya mahsus ücretsiz ekstra 200 WA-credits (krediler) kazanın. Sizin yorumlarınız bizim için oldukça önemli; pozitif ve negatif olmasına bakmaksızın lütfen sayfada paylaşın. Yorumlarınızı paylaşırken yapıcı, kibar ve saygılı bir dil kullanmanızı rica ediyoruz. WA-app ı en iyi hepsi bir arada uygulaması yapmaya çalışırken, bize yapacağınız her yardım için teşekkür ederiz, katkıda bulunduktan sonra yapacağınız yorumlar sayesinde WA yeniliklerinde kullanmak üzere ödül olarak bir defaya mahsus ekstra kredi kazanacaksınız. buraya tıklayınız

Kazandıran platforma hoş geldiniz

Kazandıran platforma hoş geldiniz Kazandıran platforma hoş geldiniz Devrim Yaratan bir Auction Sistemi, adil bir Bonus Planı - Üyeler tarafından Üyeler için geliştirildi Kooperatifler Kooperatifler, üyelerin iş sahibi olduğu şirketler

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı

MOBİL CİHAZLARDA KULLANIM REHBERİ

MOBİL CİHAZLARDA KULLANIM REHBERİ MOBİL CİHAZLARDA KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi MOBİL CİHAZLARDAN UZAKTAN EĞİTİM ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Web ortamında ilgili

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak...

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Geliştirdiği teknolojiler ve geleceğe yaptığı yatırımlarla Honda, faaliyet gösterdiği her alanda bugün olduğu gibi gelecekte de toplum tarafından varlığını

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Derslere Erişim... 3 Ders Kayıtlarına Erişim... 9 Eğitmene Ulaşma/ Mesaj Gönderme...

Detaylı

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler, tüm üniversite bölümlerinde fakülte ve meslek yüksekokulu farkı gözetmeksizin, aynı olan bazı derslerin tek bir sistem üzerinden öğretimin

Detaylı

Littlest Pet Shop Açıklamalar

Littlest Pet Shop Açıklamalar Littlest Pet Shop Littlest Pet Shop Dünyası seni bekliyor! Bu uygulama ile en sevdiğin Minişler bir arada! Blythe ve Miniş arkadaşları ile birlikte sanal Minişlerin bakımlarıyla ilgilen, onlarla eğlenceli

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

Pedagojik Formasyon Öğrencileri için Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemine Giriş Kılavuzu

Pedagojik Formasyon Öğrencileri için Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemine Giriş Kılavuzu 1. Uzaktan eğitim yönetim sistemine (UEYS) giriş için, http://ibuzem.ibu.edu.tr internet adresine giriniz. 2. İnternet sayfasında bulunan Sisteme Giriş butonuna tıklayınız. Uzaktan eğitim sistemi giriş

Detaylı

Kazandıran pla+orma hoş geldiniz

Kazandıran pla+orma hoş geldiniz Kazandıran pla+orma hoş geldiniz Devrim Yaratan bir AucAon Sistemi, adil bir Bonus Planı - Üyeler tarahndan Üyeler için gelişarildi KooperaAfler Koopera-fler, üyelerin iş sahibi olduğu şirketler Dünya

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Bazaar Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Ç NDEK LER 1. Bazaar a Hoflgeldiniz! 5 2. Temel Bilgiler 7 3. AVM 9 AVM Listesi 9 AVM Listesini Sıralamak 9 AVM Bilgi Sayfası 9 AVM İletişim Sayfası 10 AVM İşlev Menüsü

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi

XMail. Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi XMail Kurulum ve Senkronizasyon Ayarları Rehberi Yüksek Kapasiteli ve Profesyonel Özellikler Sunan XMail Mail Hosting Servisi ile Kurumsal Kimliğinizi Yansıtın Hosting Hesabına Eklenen XMail Hesapları

Detaylı

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? ASYAMOBİL ASYAMOBİL I. AsyaMobil Nedir? II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim?

Detaylı

K12NET Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzu. denge.k12.tr

K12NET Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzu. denge.k12.tr K12NET Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzu denge.k12.tr INTERNET SİTEMİZİNİN ADRESİ www.denge.k12.tr K12NET ÖĞRENCİ BİLGİ SERVİSİ ADRESİ www.denge.k12net.com İçindekiler K12NET Sistemine Giriş... 2

Detaylı

EXIF verisi, Firefox eklentisi olan Exif Viewer gibi gibi çeşitli araçlarla incelenebilmektedir. Exif Viewer eklentisi sayesinde görüntülenen

EXIF verisi, Firefox eklentisi olan Exif Viewer gibi gibi çeşitli araçlarla incelenebilmektedir. Exif Viewer eklentisi sayesinde görüntülenen Görevimiz Geotag GPS desteği olan son model ios veya Android işletim sistemine sahip olan mobil cihazınız ile bir yandan tatilinizin keyfini çıkarırken diğer yandan o muhteşem kumsalın, denizin resmini

Detaylı

MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU

MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU MISSION WI-FI KURULUM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1 UYGUNLUK BEYANI...1 1 UYGUNLUK BEYANI Bu klimanın 1999/5/EC Yönetmeliğinin başlıca gerekliliklerine ve ilgili diğer hükümlerine uygun olduğunu beyan ederiz.

Detaylı

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Ege Seramik mobil aplikasyonu, Türk Seramik ve Vitrifiye Sektörü nün lider markaları olan Ege Seramik ve Ege Vitrifiye ürünleri hakkında tüm bilgileri içerir. Bu uygulama

Detaylı

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor!

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! AVON Temsilcileri Cep-T Paracard kullanıyor, masrafsız faturalarını ödüyor. Hemen Turkcell İletişim Merkezi ne uğrayıp, kartınıza para yükleyin, Cep-T Paracard avantajlarından

Detaylı

Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT -

Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Referanslar Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile (Ses/Sms trafiği) iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim hizmetleri

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KULLANIM REHBERİ CANLI DERSLERE ERİŞİM (ÜCRETSİZ) CONNECT.HARRAN.EDU.TR DERS MATERYALLERİNE VE DERS KAYITLARINA ERİŞİM (5 TL) UE.HARRAN.EDU.TR

Detaylı

6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN

6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 6 VE 7. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN Değerli Velimiz, 2018-2019 eğitim öğretim yılında, 6 ve 7. sınıflardaki öğrencilerimiz, okuma ve okuduğunu anlama becerilerini geliştiren Raz-Plus ve karmaşık İngilizce dil

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Social Media Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti!!! ValeApp Vale işletmeleri ve mobil kullanıcılar için geliştirilmiş araç park etme, çağırma ve ödeme süreçlerini hızlı ve güvenli

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu DİKKAT LÜTFEN ERİŞİM İÇİN DUYURU METNİNDEKİ ADRESİ KOPYALAYIN 1. DİJİTAL SİSTEM İÇERİSİNDE İSTENİLEN KAYNAĞIN AKTİF DURUMA GETİRİLMESİ VE AÇILMASI A. Önemli

Detaylı

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları DIGINEWS 2015 Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları Anlık İleti Uygulamaları Anlık mesajlaşma, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ileti transferi sağlayan bir online mesajlaşma şeklidir. Mart

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu

Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu Pearson Kütüphane Erişimi Kullanım Kılavuzu ÖNSÖZ VitalSource Türkiye temsilcisi Çağlayan Kitabevi ve Eğitim Çözümleri ve Pearson Türkiye nin ortak çalışmaları sonucunda Pearson ders kaynakları kütüphane

Detaylı

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Öğrenciler için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 9 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Öğrencilerimizin taşınabilir cihazlarından

Detaylı

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik OverDrive Nedir? OverDrive, 1.000.000 + fazla E-kitap,sesli kitap ve videoları sağlayan, milyonlarca son kullanıcıya hizmet eden 2.000+ fazla yayınevi (Penguen, Blackstone, Wiley,Taylor&Francis vb. önemli

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu tr_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296417.indd 1 06.04.17 17:01 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

İletişimin Yeni Yolu

İletişimin Yeni Yolu Referanslar İletişimin Yeni Yolu Günümüz iletişim dünyası SIP ve OTT - Gelişen dünyada sabit hatlar iletişim azalmaktadır. GSM altyapısı ile iletişim azalmaktadır. İnternet üzerinden sağlanan iletişim

Detaylı

Yaz Okulu Misafir Öğrenciler için Kullanım Kılavuzu

Yaz Okulu Misafir Öğrenciler için Kullanım Kılavuzu Yaz Okulu Misafir Öğrenciler için Kullanım Kılavuzu 1. Uzaktan eğitim yönetim sistemine (UEYS) giriş için, http://ibuzem.ibu.edu.tr internet adresine giriniz. 2. İnternet sayfasında bulunan Sisteme Giriş

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin tam otomatik kahve pişirme makinelerinden birine sahip olduğunuz

Detaylı

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30 Anahtar Kelimeler 100 - Kısa Açıklama 225 80 Açıklama 4000 4000 Yenilikler 4000 500 App App Store Google Play Store

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

Sanbot. Qihan Technology

Sanbot. Qihan Technology Sanbot Qihan Technology Q-Link Hakkında Sanbot Sistemi Q-Link Q-Link'in Temel Özellikleri Bildirimler Akıllı yaşam - Hatırlatmalar, Trumpet, Güvenli Ev, 3. Taraf Uygulamalar, v b. Etkileşim - Akıllı ses,

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi

Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Parter ile SMS Yönetimi Hukuk Partner ile SMS Yönetimi İÇİNDEKİLER Hukuk Partner ile SMS Yönetimi... 3 SMS Gönderimi ile ilgili Tanımlamalar... 3 SMS Gönderimine ilişkin yetkiler... 3 SMS Hesabı

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: Not Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer özelliklerle

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

2014 Ericsson ConsumerLab

2014 Ericsson ConsumerLab 2014 Ericsson ConsumerLab TÜRKİYE MOBİL GENİŞBANT KULLANICI ARAŞTIRMASI Ericsson ConsumerLab 2014 Türkiye Mobil Genişbant Çalışması 19.09.2014 Page 1 ARAŞTIRMA METOD VE KAPSAMI Örneklem 3G mobil interneti

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V1.0 LG Smart TV nizin kumandasında bulunan Home (veya Smart) tuşuna basarak başlatma menüsü açın. Daha sonra burada bulunan Digiturk Play

Detaylı

AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu

AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu AKADEMİK LMS Web Tabanlı Uzaktan Eğitim Genel Bilgi ve Ders Aktivitelerine Erişim Öğrenci Kullanım Kılavuzu ÖNSÖZ Akademik LMS (ALMS), Türkiye'deki yüksek öğrenim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YABANCI DİL SINAVI (İNGİLİZCE) İÇİN SORU ÇÖZÜM TEKNİKLERİ KURSU

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YABANCI DİL SINAVI (İNGİLİZCE) İÇİN SORU ÇÖZÜM TEKNİKLERİ KURSU T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YABANCI DİL SINAVI (İNGİLİZCE) İÇİN SORU ÇÖZÜM TEKNİKLERİ KURSU 02 MART 2018 1. HESABINIZ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. partnerlik. Nedir? aplikasyonu

Detaylı

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Yapı Kredi nin Vine Kampanyası Mobil Şube ye Olan İlgiyi İkiye Katladı Vine, bir yanda kendi trendlerini ve fenomenlerini yaratmaya devam ederken diğer yanda

Detaylı

KABLOSUZ TV AKTARMA KUTUSU

KABLOSUZ TV AKTARMA KUTUSU KABLOSUZ TV AKTARMA KUTUSU Hızlı Kurulum Kılavuzu DN-70310 1. Ürün tanıtımı DIGITUS Kablosuz TV aktarma kutusunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kullanımı için lütfen kullanma kılavuzundaki talimatlara

Detaylı

Açıklama 1 (A-1): Uzaktan eğitim yönetim sistemine giriş için öncelikle Üniversitemiz sayfasına giriş yapılmalıdır.

Açıklama 1 (A-1): Uzaktan eğitim yönetim sistemine giriş için öncelikle Üniversitemiz sayfasına giriş yapılmalıdır. Açıklama 1 (A-1): Uzaktan eğitim yönetim sistemine giriş için öncelikle Üniversitemiz sayfasına giriş yapılmalıdır. A-2: Üniversitemiz sayfasında bulunan uzaktan eğitim merkezi linkine tıklanarak uzem.erzincan.edu.tr

Detaylı

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul

Konu: Bilgi Paylaşım Araçları. Aydın MUTLU İstanbul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi 6.Sınıf Konu: Bilgi Paylaşım Araçları 8.-14.Hafta Aydın MUTLU 2016 - İstanbul 1- İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu bilgi paylaşım

Detaylı

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA 1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA Mardin Artuklu Üniversitesi 2015-2016 güz yarıyıldan itibaren Senato kararı ile üniversitemiz bünyesinde bulunan ön lisans ve lisans programlarında görülmekte olan

Detaylı

Programlama Dilleri sıralaması Programlama Dilleri sıralaması 2016

Programlama Dilleri sıralaması Programlama Dilleri sıralaması 2016 Programlama Dilleri sıralaması 2016 Programlama Dilleri sıralaması 2016 Programcı olmak şu aralar popüler oldu, Türkiye de ve Dünya da en çok kazandıran mesleklerden biridir bu nedenle Programlama Dilleri

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız.

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Hızlı başlangıç kılavuzu 1 OT-eileger_EU-DE_Siemens_tr-TR_STAR.indd 1 06.02.17 14:38 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home onnect kullanmanız ne güzel * Geleceğin el

Detaylı

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Social Media Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti!!! ValeApp Vale işletmeleri ve mobil kullanıcılar için geliştirilmiş araç park etme, çağırma ve ödeme süreçlerini hızlı ve güvenli

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ. www.e-pdo.com

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ. www.e-pdo.com DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ www.e-pdo.com Uygulama adresi: e-pdö web uygulamasını kullanabilmek için; En güncel Google Chrome web tarayıcısı, Mikrofon (Bas Konuş sisteminde

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

1. Daha önce bilgisayarınıza USB bağlantı noktasından hiç kurup kullanmadığınız bir USB yazıcı paylaşacaksanız, lütfen tıklayınız.

1. Daha önce bilgisayarınıza USB bağlantı noktasından hiç kurup kullanmadığınız bir USB yazıcı paylaşacaksanız, lütfen tıklayınız. USB Yazıcı Paylaşımı Windows Vista USB Yazıcı Paylaşımı 1.1 USB bağlantı noktasından hiç kurup kullanmadığınız bir USB yazıcı paylaştırma 1.2 Bilgisayarınıza USB portundan direkt bağlı ve aktif olarak

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J2320/J2720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J2320/J2720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanım Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J30/J70 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, çalıştırma ortamını,

Detaylı

Kurum Personeli için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu

Kurum Personeli için Kablosuz İnternet Erişimi (Wi-Fi) Kullanım Kılavuzu T.C. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bidb@ahievran.edu.tr Sayfa 1 / 7 KABLOSUZ AĞ TEKNOLOJİLERİ Üniversitemiz personellerinin taşınabilir

Detaylı

Uludağ Projesi, İlk Adımlar (Kalite Takımı)

Uludağ Projesi, İlk Adımlar (Kalite Takımı) Uludağ Projesi, İlk Adımlar (Kalite Takımı) A. Murat Eren (meren@uludag.org.tr) 16 Mart 2005 Özet Bu belgede Uludağ Projesi Kalite Takımı nın amacından, nasıl bu takımın bir üyesi olunabileceğinden bahsedilmeye

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Detaylı

Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY

Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY Akbank Direkt Bankacılıkta Dijital Dönüşüm Orkun OĞUZ Direkt Banakcılık GMY Yaşam tarzımız teknoloji ile yeniden şekilleniyor Mobil, iş dünyasını domine etmeye başladı. alibaba.com un en büyük satış payı

Detaylı

E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ EL KİTABI

E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ EL KİTABI E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ EL KİTABI Referans: Sürüm: Sürüm 2.0 NF/EDONUSUM/001 YAZILIM DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ 2 Bu sayfa boş bırakılmıştır. İÇİNDEKİLER B Ö L Ü M 1 GENEL BİLGİLER... 3 Uygulamaya Giriş...

Detaylı

E-TWINNING BİTLİS İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ. E-TWINNING ARAÇLARI

E-TWINNING BİTLİS İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ.   E-TWINNING ARAÇLARI E-TWINNING BİTLİS İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ https://etwinningbitlis.weebly.com/ E-TWINNING ARAÇLARI E- Twinning de üç kademe bulunmaktadır. Masaüstü 2 Herkese açık olan Portal 1 TwinSpace 3 1. Kademe: Genel (Herkese

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA

1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA 1. DERS VE KULLANICI BİLGİLERİ HAKKINDA Mardin Artuklu Üniversitesi 2015-2016 güz yarıyıldan itibaren Senato kararı ile üniversitemiz bünyesinde bulunan ön lisans ve lisans programlarında görülmekte olan

Detaylı

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com

MimioMobile Kullanım Kılavuzu. mimio.com MimioMobile Kullanım Kılavuzu mimio.com 2013 Mimio. Tüm Hakları Saklıdır. Gözden geçirme 03.09.2013. Bu belgenin veya yazılımın herhangi bir kısmı, Mimio şirketinden önceden yazılı izin alınmaksızın herhangi

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir?

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? Yazar Peter Lewis Yayınlanan Ağustos 2016 Konular Hareketli Perakende Tüketim maddeleri İşaretçi teknolojisi, cihazları daha faydalı hale

Detaylı

Birey Okulları Office 365

Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Microsoft ile Office 365 Exchange Plan 1 anlaşması sağlamıştır. Peki Office 365 nedir? Birey Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta (adsoyad@bireyokullari.com)

Detaylı

İnsanları, içerikleri ve düşünceleri bir araya getir! %94. Büyük düşünceleri paylaşmanın ve onların gelişimini izlemenin en kolay yolu!

İnsanları, içerikleri ve düşünceleri bir araya getir! %94. Büyük düşünceleri paylaşmanın ve onların gelişimini izlemenin en kolay yolu! Dokun, Paylaş! İnsanları, içerikleri ve düşünceleri bir araya getir! Büyük düşünceleri paylaşmanın ve onların gelişimini izlemenin en kolay yolu! ClickShare ile bağlandığınız zaman, insanları, içerikleri

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı masburo.com Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması kazanç programı kazanç programı maximas nedir?????? maximas, bayilerin MAS ürünlerini satın alırken puan kazanmalarını ve kazandıkları

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Kullanım Kılavuzu 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Hazırlık Mağazanızı açmak çok kolay. İlk kez mağazanızı açmanız 1 saatinizi

Detaylı

Beğenilrin gelir kaynağı olma özelliğiyle sosyal ağ

Beğenilrin gelir kaynağı olma özelliğiyle sosyal ağ Beğenilrin gelir kaynağı olma özelliğiyle sosyal ağ https://monoreto.com Beğen. Paylaş. Kazan. 2018 yılında, sosyal ağların dünyası birçok zorlukla karşı karşıyadır: SIRADAN KULLANICI İÇİN KAR YOK Çoğu

Detaylı

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU. LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015

DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU. LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015 DIGITURK PLAY PLUS PROMOSYON KODU KULLANMA KLAVUZU LG TÜRKİYE V2.0 Temmuz 2015 LG Smart TV nizin kumandasında bulunan Home (veya Smart) tuşuna basarak başlatma menüsü açın. Daha sonra burada bulunan Digiturk

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ CANLI DERSLER İLE İLGİLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER 2014 1 Değerli öğretim elemanları, Aşağıda, canlı ders olarak adlandırılan sanal sınıflarınızda dikkat

Detaylı

CHECKPOINT VPN KULLANIM KILAVUZU

CHECKPOINT VPN KULLANIM KILAVUZU CHECKPOINT VPN KULLANIM KILAVUZU Checkpoint VPN Uygulaması kurum dışından kurumiçi kaynaklara erişim için kullanılan uzaktan erişim uygulamasıdır. VPN erişimi için VKVAH ve KUH hesaplarınızı kullanabilirsiniz.

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM NEDİR? Uzaktan öğretim kısaca, öğretmen ve öğrencinin fiziksel olarak uzak oldukları bir ortamda iletişim teknolojileri kullanarak gerçekleşen

Detaylı

Platformda ilk adımlar

Platformda ilk adımlar Platformda ilk adımlar MetaTrader Platformu yüklemek istediğiniz cihaz türünü seçiniz: Masaüstü bilgisayar kılavuzu Android cihazlar kılavuzu ios cihazlar kılavuzu Masaüstü bilgisayar kılavuzu 1. Ticarete

Detaylı

PREMIUM AKILLI ANDROID EKRANLAR. Bir Tabletten Daha Fazlası Esneklik ve Akıllı Tasarım

PREMIUM AKILLI ANDROID EKRANLAR. Bir Tabletten Daha Fazlası Esneklik ve Akıllı Tasarım PREMIUM AKILLI ANDROID EKRANLAR Bir Tabletten Daha Fazlası Esneklik ve Akıllı Tasarım Göz Alıcı Bir Ekran, Sadece Bir Başlangıç Devrim niteliğinde bir teknoloji. Hisleri kuvvetli, yüzde yüz kaliteli mimari.

Detaylı

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin

innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin innovation inspired by technology İnnova deneyimiyle SharePoint 2016 ya geçin SharePoint 2016 neler getiriyor? Herhangi bir cihazdan basit bir şekilde veri paylaşımı yapabilir. Modern ekip siteleri, yayınlama

Detaylı

Uzaktan Eğitim Programlarına Giriş Kılavuzu

Uzaktan Eğitim Programlarına Giriş Kılavuzu Uzaktan Eğitim Programlarına Giriş Kılavuzu Bu kılavuzda, sizlere Uzaktan Eğitim Bölümüne Android işletim sistemi yüklü cihazlar kullanarak E-Nocta sistemine girişi anlatacağız. 1- İlk olarak cihazın Google

Detaylı