Otomobil Almanın Tam Zamanı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Otomobil Almanın Tam Zamanı"

Transkript

1 On5yirmi5.com Otomobil Almanın Tam Zamanı Otomobil almak istiyorsanız bu kampanyalara mutlaka göz atmalısınız. Yayın Tarihi : 14 Kasım 2010 Pazar (oluşturma : 8/28/2015) Türkiye otomotiv pazarında faaliyet gösteren yerli ve yabancı otomobil firmaları 13. Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow'a yönelik kampanyalarını, bayram özel avantajlarıyla destekleyerek 30 Kasım'a kadar uzattı. Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerine göre, ekim ayında, bir önceki yılın aynı ayanı oranla satışlarını yüzde 246,1 oranında artırarak 47 bin adetlere ulaşan sektör, bayram kampanyaları ile bu artışı sürdürmek istiyor. Bu yıl 9 aylık dönemde toplam otomotiv pazarı 538 bin civarında olurken, yaklaşık 557 bin adet olan 2009 yılı toplam otomotiv pazar rakamına, yılın bitimine 3 ay kala ulaşıldı. Bu yıl toplam otomotiv pazarının bin adet civarında olması öngörülürken, otomotiv firmaları, son 3 ayda satış rakamlarını artırmak için 13. Uluslararası İstanbul Autoshow Fuarı'nda düzenledikleri kampanyaları uzattı. Türkiye otomotiv pazarında söz sahibi olan bir çok firma yıl sonuna doğru uzattıkları bu kampanyalar ile satışlarını artırmayı amaçlıyor. Bazı otomobil markaları kredi faiz oranını sıfırlarken, bir çok otomobil firması da bazı modellerinde bin lira ile 7 bin lira arasında indirim sağlıyor. Pazarın bu yılki toplam performansından oldukça memnun kalan sektör temsilcileri, pazardaki bu yukarı yönlü hareketin gelecek yıl da devam edeceğini öngörüyorlar. TOFAŞ'TAN 6 BİN LİRAYA VARAN İNDİRİM... Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, yüzde 16'ya varan indirimlerin sunulduğu ve tüm Türkiye?de geçerli olan Autoshow Fuarı kampanyasını 30 Kasım'a kadar uzattı. Fiat Fiorino'dan Fiat Punto Evo'ya, Fiat Albea Sole'den Fiat Linea'ya kadar tüm Fiat modelleri için yüzde 0,89'dan başlayan kredi faiz oranlarıyla geniş çaplı satın alma kolaylıkları sunulan kampanya kapsamında, Koç Fiat Kredi desteğiyle dosya masrafı da karşılanarak ekstra indirim ayrıcalıkları sağlanıyor. 6 bin lirayı aşan indirimlerin sunulduğu ve otomobil severlere adeta bayram hediyesi niteliğindeki Fiat'ın yeni kampanyası kapsamında Fiat Linea 26 bin 145 lira, Albea Sole 21 bin 100 lira, Fiat Punto Evo 24 bin 989 lira, Yeni Fiat Fiorino 19 bin 300 lira, Yeni Fiat Doblo ise 22 bin 510 liradan başlayan fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

2 RENAULT'DAN 12 AY YÜZDE 0 FAİZ KAMPANYASI... Renault, Kasım ayında müşterilerine tüm binek modellerde ve yeni Kangoo Multix'de 16 bin lira, 12 ay yüzde 0 faiz imkanı sunuyor. Bu kampanya kapsamında ayrıca müşterilere, otomobilini hemen teslim alıp Şubat 2011'de ödemeye başlama imkanı veriliyor. Bu kampanyada Symbol 24 bin lira, Clio 26 bin 500 lira, Fluence 35 bin 300 lira, Megane HB ise 35 bin 250 liradan satılıyor. FORD DA KAMPANYASINI KASIM SONUNA UZATTI Ford Otosan, Autoshow 2010'la birlikte tüm Türkiye'de geçerli olacak indirim kampanyasını Kasım ayı sonuna kadar uzattı. Kampanya süresince Fiesta'da 2 bin 750 lira, Focus'ta 3 bin 800 lira, Transit Connect'lerde ise tam 5 bin 300 liraya varan indirimler sunuluyor. Vatandaşlar tüm bu indirimlerle birlikte FordOptions ödeme sistemi ile Fiesta'ya ayda 396 lira, Focus'a 457 lira taksitle, 36 ayda sahip olabilecekler. HYUNDAI 5 BİN LİRAYA VARAN İNDİRİMLER SUNUYOR Hyundai, İstanbul Autoshow 2010 fuarı için uygulanan kampanya fırsatını Kasım ayının sonuna kadar sürdürecek. Kasım ayı boyunca çoğu Hyundai modelinde 5 bin liraya varan indirimler sunuluyor. Bu doğrultuda binek araçlardan i10 için 800 lira tutarında, i20 Troy'da bin 500 liraya kadar, i30'da bin 200 ile 2 bin 500 lira arasında, Accent Era'da 2 bin lira ile 2 bin 500 lira arasında değişen, Getz için anahtar teslimde bin lira, Sonata'da 2 bin lira ix35'te 3 bin lira ve Santa Fe'de 5 bin lira tutarında indirim uygulanıyor. Hafif ticari modellerde ise H-100 Kamyonet'te anahtar teslimde 750 lira ve H-1'de de anahtar teslimde bin 550 lira indirim yapılıyor. Bu doğrultuda Accent Era 23 bin 250 liradan, i20 Troy 25 bin 400 liradan, i30 modeli 32 bin 900 liradan, ix35 modeli 78 bin liradan ve Santa Fe modeli de 105 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. AYDA 568 LİRA TAKSİTLE BİR QASHQAİ Nissan Micra 26 bin 990 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, aylık 298 liralık ödeme fırsatıyla çok avantajlı bir lansman paketi sunuyor.

3 Qashqai modelinde ise 45 bin 990 liradan başlayan fiyatlar ve ayda 568 lira taksitle bir Qashqai sahibi olma fırsatı sunuluyor. Yeni X-Trail ise yenilenen ön tasarım, yeni gösterge tablosu ve yol bilgisayarı, XENON farlar, geri görüntü kamerası, 225/55 R 18 lastikler, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, kendiliğinde kararan iç dikiz aynası ve EURO 5 dizel motor ve daha düşük yakıt tüketimi ile dikkat çekiyor. Ayrıca aylık bin 273 lira taksitle Yeni X-Trail sahibi olma fırsatı sunuluyor. Kompakt Crossover segmetinde yeni bir heyecan yaratacak ''Şehrin Haylazı'' Juke ise 39 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. PEUGEOT'DAN İNDİRİMLER SÜRÜYOR Peugeot, yoğun istek üzerine Auto Show fırsatlarını sunmaya devam ediyor. Peugeot özel Auto Show kampanyası kapsamında 3008 modelinde 7 bin 200 liraya, 107'de 6 bin liraya, 407'de 6 bin 400 liraya varan indirimler sunarken, Peugeot 308 modeli 32 bin 990 liradan başlayan özel anahtar teslim fiyatları ile ön plana çıkıyor. Peugeot'nun monospace modeli 5008'de ise Video Paketi promosyonu devam ediyor. 5008'de sunulan Video Paketi, 2. sırada oturan yolculara iç mekana mükemmel şekilde entegre edilmiş bir multimedya sistemini kapsıyor. Bu sistem ön kafalıklara yerleştirilmiş iki adet 7 renkli ekran, bütün portatif ses/video donanımlarını (video oynatıcı, oyun konsolları, DVD okuyucu) kabul eden bir bağlantı konsolu ve iki adet Bluetooth kablosuz kulaklıktan oluşuyor. Ayrıca deri döşeme, çift bölmeli otomatik klima, Bluetooth, JBL Hi-Fi Müzik Sistemi, Park Yardım Sistemi, Direksiyondan Kumandalı MP3 Uyumlu Radyo-CD Çalar, MP3 bağlantısı, USB-AUX girişi, Alüminyum alaşımlı jantlar ve hız sabitleme sisteminin standart olarak sunulduğu 207 CC, 10 bin lira indirim ve yüzde 50 şimdi öde, yüzde 50, 1 sene sonra öde şeklinde özel finans kampanyası ile dikkat çekiyor. Aynı kredi koşulları 308 CC modelinde 3 bin 500 liraya varan indirimlerle sunuluyor. DACİA'DAN ŞİMDİ AL BAHARDA ÖDE KAMPANYASI Dacia, ürün gamındaki modellerin uygun fiyatlarına ek olarak müşterilerine bir de ödeme kolaylığı sunuyor ve Kasım ayı boyunca Logan Sedan, Sandero, Logan MCV 5 ile 7 kişilik ve Duster modellerinde geçerli olmak üzere Kasım ayında al Mart ayında ödemeye başlama imkanı sunuyor. Müşteriler araçlarına hemen sahip olurken ödemeye baharda başlıyor. Bu kampanyaya ek olarak Dacia, Duster modelini test edenler arasından yapılacak çekilişle bir şanslı kişiye Duster hediye fırsatını da Aralık ayına kadar devam ettiriyor. SEAT'IN AVANTAJLARI KASIM KAMPANYASIYLA DEVAM EDİYOR Doğuş Otomotiv?SEAT, Kasım ayında tüm modellerinde cazip fiyat avantajı sunmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında ayrıca kasım ayı süresince avantajlı kredi imkanları da bulunuyor. Kampanyada, SEAT'ın her geçen gün artan bir ilgiye sahip modeli Ibiza, 26 bin 400 liradan başlayan

4 tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatıyla satışa sunulurken, Auto Show Fuar'ını takiben showroomlarda yerini alan Ibiza Sportourer da 27 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. TÜRKİYE PAZARININ DEĞERİ 800 BİN ARAÇ Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Jean Pierre Vieux, Türk tüketicisinin güveninin hala mevcut olduğunu ve iyi kredi arzlarının bulunduğunu belirterek, ''Gelecek yıl pazar en az 2010 yılı ile eşit olur'' dedi. Vieux, 13. Uluslararası Autoshow'un çok iyi gittiğini, fuar sırasında 100'ün üzerinde otomobil sattıklarını ve bine yakın bağlantı kurduklarını anlattı. Vieux, fuarın hem kendileri için hem de sektör için çok iyi geçtiğini ve fuarın yıl sonu dinamizmini ortaya koyduğunu dile getirdi.ekim ayı pazar performansının 73 bin adetler civarında çok iyi geçtiğini anımsatan Vieux, bu yıl Türkiye otomotiv pazarının binleri geçebileceğini kaydetti. Vieux, Peugeot açısından bakınca bütün modellerin ellerinde mevcut olduğunu ifade ederek, pazarın gelişimine ayak uyduracaklarını, 43 bin araçlık bir satış hedefi saptadıklarını ve onu da tutturacaklarını söyledi. Gelecek yıla ilişkin değerlendirmelerde bulunan Vieux, ''Tüketicinin güveni hala mevcut. Genel olarak da iyi kredi arzları var. Dolayısıyla da gelecek yıl pazar en az 2010 yılı ile eşit hatta daha da yukarı olur diye düşünüyorum. Bunlar yüksek rakamlar gibi görünüyor. Ama aslında Türkiye pazarının gerçek değeri yılda 800 binden çok. Yılda 1 milyon araca giden bir pazar olması lazım'' diye konuştu. ''TOPLAM PAZAR YILI 750 BİN İLE KAPATIR'' Ford Otosan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner de, 2010 yılı ekim ayı sonuçlarına bakıldığında, Türkiye toplam otomotiv endüstrisinin yılın ilk 10 ayında gösterdiği güçlü tempoyu devam ettirdiğini ve yaklaşık 560 bin adet toplam satış rakamına ulaşıldığını ifade etti. Özüner, geçen yılın ekim ayına göre pazarın yüzde 132 seviyelerinde büyüdüğünü dile getirerek, 2009 Ekim ayının ÖTV indirimi sonrasında, yılın en küçük ikinci ayı olarak kapandığını söyledi. Sektöre genel olarak bakıldığında, geçen 6 ayda tüketici güven endeksinde artış olduğunu belirten Özüner, 2010 yılı sonunda; tüketici güven endeksindeki artış, kur dengesi ve banka kredilerinin de etkisiyle 2009 yılına göre yüzde 50 artış öngördüklerini bildirdi. Özüner, ''Autoshow Fuarının ve Kurban Bayramının getirdiği pozitif motivasyonla bu güçlü temponun yıl sonuna kadar sürmesini ve 2010 yılı otomotiv endüstrisinin 750 bin satış seviyelerinde kapanmasını bekliyoruz'' dedi.

5 Ford Otosan olarak, ekim ayında 12 bin 303 adet satış ile yüzde 16,1 pazar payı elde ettiklerini ifade eden Özüner, 2010 yılının 10 ayında binek araç sınıfında yüzde 10,8 pazar payı ile ikinci, toplam pazarda ise 87 bin 261 adetlik satış ve yüzde 15,6 pazar payı ile liderliklerini koruduklarını anlattı. Özüner, ''Autoshow 2010'da otomobil tutkunlarını 6 yeni model, 17 yeni teknoloji ve 8 yeni motor seçeneğiyle tanıştırdık. Fuarda sergilediğimiz Yeni C-MAX, S-MAX, Galaxy ve Mondeo modellerimiz çok büyük ilgi gördü. Ayrıca tüm Türkiye'deki bayilerimizde uygulanan ve Kurban Bayramı sonuna kadar sürecek olan 'Autoshow kampanyası' ile 2010 yılındaki başarılı performansımızı sürdüreceğimize inanıyoruz'' dedi. ''2011'DE PAZAR YÜZDE 5 DAHA BÜYÜR'' Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt ise Türkiye otomotiv pazarının, 2010 yılında ertelenen filo taleplerinin, düşük kredi faizleri ve buna bağlı olarak uygun ödeme koşullarının sunulması ile öngörülenin üzerinde seyrettiğini belirtti. Bozkurt, Toyota olarak yıl sonu satış hedeflerini de 38 bin adet olarak revize ettiklerini dile getirerek, herkesin Toyota sahibi olmasını amaçlayan Toyota Finans Sistemi'ni uygulamaya almalarıyla birlikte satışlarda önemli bir artış yaşamaya devam ettiklerini ifade etti. Ali Haydar Bozkurt, şunları kaydetti: ''61 bin 345 adet aracın satıldığı temmuz ayında Toyota Finans'ın etkisiyle 5 bin 289 adetle tarihi satış rekoru kırdık ve Türkiye otomobil pazarından yüzde 12,6 pay aldık. Kişisel finansal kriterlere uygun olarak birçok seçenek sunan Toyota Finans sisteminde rekabetçi faiz oranları, kişiye özel esnek ödeme koşulları, ödeme erteleme, alternatif taksit ve takas olanağı gibi bir çok hizmeti müşterilerimizin beklentilerine göre şekillendirdik. Sektörün 2011 yılında bu seneye göre minimum yüzde 5 oranında büyüyeceğini öngörüyoruz. Markanın 2011 projeksiyonu, hedefleri, stratejisi Toyota olarak, sektörden daha yüksek bir büyüme bekliyoruz yılı hedefimiz olan 38 bin adedi, 2011 yılında 50 bin adede yükseltiyoruz. Hem bayii teşkilatı hem de kurum kanadında sistem, eğitim, altyapı hazırlıklarımızı 50 bin satış adedi hedefine göre geliştiriyoruz.'' Bu dökümanı orjinal adreste göster Otomobil Almanın Tam Zamanı

ÖTV İNDİRİMİ SONRASI ARAÇ FİYATLARI

ÖTV İNDİRİMİ SONRASI ARAÇ FİYATLARI ÖTV İNDİRİMİ SONRASI ARAÇ FİYATLARI Hyundai Marka Otomobillerin ÖTV indirimi sonrası fiyatları Hyundai Accent Era 7 bin 00 lira Güney Koreli otomobil devi Hyundai, hükümetin ÖTV indiriminin ardından yeni

Detaylı

2012 OYAK Üyelerine Özel Renault Otomobil Kampanyası Detayları:

2012 OYAK Üyelerine Özel Renault Otomobil Kampanyası Detayları: 2012 OYAK Üyelerine Özel Renault Otomobil Kampanyası Detayları: OYAK ÜYELERİNE ÖZEL OTOMOBİL KAMPANYASI Bu kampanyada OYAK Üyelerine sağlanan ayrıcalıklı şartlar ile Renault ve Dacia otomobillere sahip

Detaylı

9M2014 Financial Results. 9A2014 Finansal Sonuçlar

9M2014 Financial Results. 9A2014 Finansal Sonuçlar 9M2014 Financial Results 9A2014 Finansal Sonuçlar Gündem Önemli Gelişmeler Ford Motor Co. ve Avrupa Pazarları Finansal Sonuçlar Soru & Cevap Haydar Yenigün Genel Müdür 2014 te Ford Otosan Yeni Modeller

Detaylı

ŞEHİR İÇİNDEKİ ARAÇLARIMIZ MİNİ SINIF ARABALAR

ŞEHİR İÇİNDEKİ ARAÇLARIMIZ MİNİ SINIF ARABALAR ŞEHİR İÇİNDEKİ ARAÇLARIMIZ MİNİ SINIF ARABALAR ÖN SÖZ Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayan insanlar için yakıtı ve masrafları az ve de kullanım kolaylığı sağlayan araçlardan bir derleme

Detaylı

TOFAŞ ANALİST SUNUMU

TOFAŞ ANALİST SUNUMU TOFAŞ 30.09.2011 ANALİST SUNUMU Index Highlights Q3 2011 Kapasite Kullanım ve Üretim 30.09.2011 Performans Özeti Finansal Sonuçlar ÖTV değişikliği Finansal Pozisyon ve İşletme Sermayesi Yurtiçi Pazar &

Detaylı

Analist Toplantısı Bursa, 17 Kasım 2006

Analist Toplantısı Bursa, 17 Kasım 2006 Analist Toplantısı Bursa, 17 Kasım 2006 Program P2 2006 3. Çeyrek Performans Özeti Pazar Öngörüsü Yurtiçi Pazar & Tofaş Yurtiçi Satışları Pazar Payı İhracat Performansı Finansal Sonuçlar Koç Fiat Kredi

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

NİSAN. Gelişimin En Önemli Parçasıdır!

NİSAN. Gelişimin En Önemli Parçasıdır! 2016 NİSAN Değişim Gelişimin En Önemli Parçasıdır! 35 yıl önce üretime bașlayan Sismak, bugün tüm lojistik ve altyapı imkanlarıyla avantajlar sağlayan, Türkiye nin ikinci büyük ihracaat limanına sahip,

Detaylı

Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16

Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16 Opsiyon Fiyat Listesi Nisan 16 Nisan 16 Ford Fiesta Opsiyon Fiyat Listesi Seçilebilir Donanım Seviyesi Tüm Donanım Seviyeleri Titanium Donanım Seviyesi Metalik Boya Şeker Mavi, Şeker Kırmızı, Hardal Sarı

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU. Şubat 2011

YATIRIMCI SUNUMU. Şubat 2011 YATIRIMCI SUNUMU Şubat 2011 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Şubat 2011 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek Parça

Detaylı

Plastik Enjeksiyon Parçaların Kalıp Tedariğinde Dışa Bağımlılık

Plastik Enjeksiyon Parçaların Kalıp Tedariğinde Dışa Bağımlılık OTOMOTĐV SANAYĐĐ DERNEĞĐ AUTOMOTIVE MANUFACTURERS ASSOCIATION Plastik Enjeksiyon Parçaların Kalıp Tedariğinde Dışa Bağımlılık Tolga YALGI Kıdemli Satınalma Müdürü Toyota Motor Europe 9 Haziran 2009 Türkiye

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) İhracattaki talep daralmasına ek olarak iç pazardaki talepte yaşanan düşüşler ertesinde ilk 6 ayda 246.000 i otomobil olmak üzere toplam 400.000 adetlik bir araç üretimi gerçekleşmiştir.

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Temmuz ayında 54.873 adedi otomobil olmak üzere toplamda 88.198 adet araç üretilmiştir. yılının ilk 7 ayında ise 300.802 adedi otomobil olmak üzere 488.576 adetlik araç

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Kasım ayında 41.635 adedi otomobil olmak üzere toplamda 78.156 adet araç üretilmiştir. yılının ilk 11 ayında ise 462.014 adedi otomobil olmak üzere 789.072 adetlik araç

Detaylı

Kalite ve piyasa sertifikasyonları. OSEM Başkanı Bener Yıkılmaz

Kalite ve piyasa sertifikasyonları. OSEM Başkanı Bener Yıkılmaz Kalite ve piyasa sertifikasyonları OSEM Başkanı Bener Yıkılmaz OSEM SERTİFİKASYON A.Ş. Türkiye Sigortalar Birliği - TSB tarafından kurulmuştur. Hazine Müsteşarlığının gözetim ve denetimine tabidir. Teknolojik

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU EKİM 2011

YATIRIMCI SUNUMU EKİM 2011 YATIRIMCI SUNUMU EKİM 2011 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Ekim 2011 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek Parça

Detaylı

TOFAŞ Ş 31.12.2009 ANALİST SUNUMU

TOFAŞ Ş 31.12.2009 ANALİST SUNUMU TOFAŞ Ş 31.12.2009 ANALİST SUNUMU 1 Index 2009 Yılı Performans Özeti Pazar Öngörüsü Yurtiçi Pazar & Tofaş Yurtiçi Satışları Pazar Payı İhracat Performansı Kapasite Kullanım ve Üretim İşletme Sermayesi

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU TEMMUZ 2011

YATIRIMCI SUNUMU TEMMUZ 2011 YATIRIMCI SUNUMU TEMMUZ 2011 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Temmuz 2011 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek

Detaylı

TOFAŞ 2015 3. ÇEYREK ANALİST SUNUMU 05.11.2015 1

TOFAŞ 2015 3. ÇEYREK ANALİST SUNUMU 05.11.2015 1 TOFAŞ 2015 3. ÇEYREK ANALİST SUNUMU 05.11.2015 1 AJANDA 2015 3. Çeyrek Öne Çıkanlar Türk Otomotiv Sanayii Üretim ve Kapasite Kullanım Oranı Yurtiçi Pazar Gelişimi Tofaş Yurtiçi Pazar Gelişimi İhracat Pazar

Detaylı

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Haziran 2010

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Haziran 2010 ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Haziran ayında 54.660 otomobil, 43.857 hafif ticari araç, 2.877 ağır ticari araç, 2.843 traktör olmak üzere toplamda 104.237 araç üretilmiştir. yılının Haziran ayına göre

Detaylı

TOFAŞ Ş ANALİST SUNUMU

TOFAŞ Ş ANALİST SUNUMU TOFAŞ Ş 30.09.2009 ANALİST SUNUMU 1 Index 2009 Yılı Performans Özeti Pazar Öngörüsü Yurtiçi Pazar & Tofaş Yurtiçi Satışları Pazar Payı İhracat Performansı Kapasite Kullanım ve Üretim İşletme Sermayesi

Detaylı

TOFAŞ SONUÇLARI WEBCAST SUNUMU

TOFAŞ SONUÇLARI WEBCAST SUNUMU TOFAŞ 31.12.2017 SONUÇLARI WEBCAST SUNUMU 02.02.2018 İÇERİK Öne Çıkanlar Türk Otomotiv Endüstrisi Üretim Yurtiçi Pazar Gelişmeleri Tofaş Yurtiçi Pazar Performansı İhracat Pazarları Gelişimi ve Tofaş Performansı

Detaylı

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Mayıs 2010

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Mayıs 2010 ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Mayıs ayında 57.433 adedi otomobil olmak üzere 100.987 adet araç üretilmiştir. yılının Mayıs ayına göre üretim adetlerinde araç türüne göre ; otomobil 9, kamyonet 15,

Detaylı

Basın Bülteni ÖZET DEĞERLENDİRME Yılı Pazar, Üretim Ve İhracat

Basın Bülteni ÖZET DEĞERLENDİRME Yılı Pazar, Üretim Ve İhracat Basın Bülteni OTOMOTİV SANAYİİ DERNEĞİ Ocak 21 ÖZET DEĞERLENDİRME 29 Yılı Pazar, Üretim Ve İhracat Aralık Ocak-Aralık KONULAR 28 29 (%) 28 29 (%) 38.482 93.77 143,7 1.147. 869.65-24,2 Üretim Otomobil 2.5

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

2008 ÜÇÜNCÜ ÇEYREK ANALİST SUNUMU

2008 ÜÇÜNCÜ ÇEYREK ANALİST SUNUMU 2008 ÜÇÜNCÜ ÇEYREK ANALİST SUNUMU 08 2008 31 10 2008 Gündem 2008 Üçüncü Çeyrek Performans Özeti Pazar Öngörüsü Yurtiçi Pazar & Tofaş Yurtiçi Satışları Pazar Payı İhracat Performansı Finansal Sonuçlar Diğer

Detaylı

SONUÇLARI - analist toplantısı 31 TEMMUZ 2015

SONUÇLARI - analist toplantısı 31 TEMMUZ 2015 30.06.15 SONUÇLARI - analist toplantısı 31 TEMMUZ 2015 gündem 2015 İlk Yarı Öne Çıkan Konular Yurtiçi Pazar ve Tofaş Performansı Yurtdışı Pazar ve Tofaş Performansı Üretim ve Kapasite Kullanım Oranı Tüketici

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Ağustos ayında 23.805 adedi otomobil olmak üzere toplamda 50.374 adet araç üretilmiştir. yılının ilk 8 ayında ise toplamda 324.607 adedi otomobil olmak üzere 538.899 adetlik

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU ARALIK 2011

YATIRIMCI SUNUMU ARALIK 2011 YATIRIMCI SUNUMU ARALIK 2011 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Aralık 2011 FORD OTOSAN Şirket Profili & Kapasite Toplam

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) 2009 yılının Aralık ayında 48.917 adedi otomobil olmak üzere toplamda 95.389 adet araç üretilmiştir. Bu değer 2008 yılının Eylül ayından beri ulaşılmış en yüksek aylık üretim

Detaylı

9A 2013 Finansal Sonuçları

9A 2013 Finansal Sonuçları 9A 2013 Finansal Sonuçları 1 Kasım 2013 Ajanda Üçüncü Çeyrekteki Gelişmeler Ford Motor Company ve Pazar Verileri 2013 Dokuz Aylık Finansal Sonuçlar Sayfa 2 Üçüncü Çeyrekteki Gelişmeler Haydar Yenigün,

Detaylı

stop çerçevesi stop çerçevesi chrome mirror covers krom ayna krom ayna stop frame stop frame chrome mirror covers ÜRÜN KATALOGU www.baranplast.com.

stop çerçevesi stop çerçevesi chrome mirror covers krom ayna krom ayna stop frame stop frame chrome mirror covers ÜRÜN KATALOGU www.baranplast.com. krom ayna tampon kașı chrome mirror chrome mirror covers krom ayna stop frame stop frame tampon kașı chrome mirror tampon kașı stop çerçevesi chrome mirror covers stop frame stop frame tampon kaș stop

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Ağustos 2010

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Ağustos 2010 ÜRETĠM (Araç Türüne Göre) yılının Ağustos ayında 29.192 otomobil, 28.327 hafif ticari araç, 2.772 ağır ticari araç, 1.023 traktör olmak üzere toplam 61.314 araç üretilmiştir. yılının Ağustos ayına göre

Detaylı

Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz.

Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz. İstanbul, 2016 Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz. Anadolu Grubu nun 1960 yılından beri sadece otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketi Çelik Motor; eşsiz

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 42.40 45.40 1.5 dci 90 bg 55.05

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Index. Pazar Öngörüsü. Yurtiçi Pazar & Tofaş Yurtiçi Satışları. Pazar Payı. İhracat Performansı. Satışlar. Kapasite Kullanım ve Üretim

Index. Pazar Öngörüsü. Yurtiçi Pazar & Tofaş Yurtiçi Satışları. Pazar Payı. İhracat Performansı. Satışlar. Kapasite Kullanım ve Üretim TOFAŞ 30.06.2010 ANALİST SUNUMU 1 Index 2010 Yılı Yarıyıl Performans Özeti Pazar Öngörüsü Yurtiçi Pazar & Tofaş Yurtiçi Satışları Pazar Payı İhracat Performansı Kapasite Kullanım ve Üretim İşletme Sermayesi

Detaylı

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir.

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir. Versiyon Açıklama Symbol Joy 1.2 16v 75 bg Symbol Joy 1.5 dci 90 bg Symbol 1.2 16v 75 bg Symbol 1.5 dci 90 bg Symbol Joy 1.5 dci 75 bg Symbol 1.5 dci 75 bg 46.20 59.05 50.05 62.63 56.05 57.85 Symbol lar

Detaylı

27.01.2012 Qashqai Brs. 22x15.indd 2 2/16/12 3:17 PM

27.01.2012 Qashqai Brs. 22x15.indd 2 2/16/12 3:17 PM 27.01.2012 Qashqai Brs. 22x15.indd 2 2/16/12 3:17 PM NISSAN QASHQAI. ASİ ŞEHİRLİ. Şehre Yüksekten Baktıran Tasarım Farklı gövde ve iç mekan tasarımı ile kendinizi hem güvende hissedersiniz, hem de mükemmel

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 06 KASIM - 31 ARALIK 2015 FİYAT LİSTESİ SYMBOL 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg 1.2 16v 75 bg 1.5 dci 90 bg Stepne Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi

Detaylı

DÖNEMSEL ANALİST BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Dr. Berk ÇAĞDAŞ. 08 Mart 2013

DÖNEMSEL ANALİST BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Dr. Berk ÇAĞDAŞ. 08 Mart 2013 DÖNEMSEL ANALİST BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Dr. Berk ÇAĞDAŞ 08 Mart 2013 VW GRUBU 2012 YILI SATIŞ PERFORMANSI Dünya Otomotiv Pazarı vs. VW Grup Satışları Pazar : 7.9 % VW :9.7 % Kuzey Amerika Batı Avrupa

Detaylı

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso

Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Nissan Qashqai Renault Grand Scenic Toyota Verso Ford C MAX ecoboss Ford C MAX diesle tekna Markalar Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 51.350,00 TL

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU. Kasım 2010

YATIRIMCI SUNUMU. Kasım 2010 YATIRIMCI SUNUMU Kasım 2010 İçerik Ford Otosan Türk Otomotiv Sektörü Rekabet Avantajları Faaliyet Sonuçları İMKB Performansı 2 Yatırımcı Sunumu Kasım 2010 FORD OTOSAN Şirket Tanıtımı Fabrikalar Yedek Parça

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

TOFAŞ ANALİST SUNUMU. Mart 2007

TOFAŞ ANALİST SUNUMU. Mart 2007 TOFAŞ ANALİST SUNUMU Mart 2007 GÜNDEM 2006 Performans özeti Pazar öngörüsü Yurtiçi pazar & Tofaş yurtiçi satışları Pazar payı İhracat performansı Finansal sonuçlar Yatırım harcamaları Diğer güncel gelişmeler

Detaylı

Ürün Kataloğu Aralık 2012

Ürün Kataloğu Aralık 2012 Pr of essi onalsol ut i onsf oraut omot i vespar epar t s Ürün Kataloğu Aralık 2012 Silecek Sistemleri İçindekiler Silecek Sistemleri... 1 Silecek Motoru... 1 Cam Silgi Kolu... 1 Silecek Lastiği... 4 Orjinal

Detaylı

TOFAŞ Ç ANALİST SUNUMU

TOFAŞ Ç ANALİST SUNUMU TOFAŞ 2016 1Ç ANALİST SUNUMU 03.05.2016 1 AJANDA Önce Çıkanlar Türk Otomotiv Endüstrisi Üretim & Kapasite Kullanım Türkiye Otomotiv Pazarı Gelişimi Tofaş Yerli Pazar Performansı İhracat Pazarları ve Gelişimi

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

MODEL YILI OTOMOBİL FİYAT LİSTESİ. Easy 1.4 Fire 95 HP TL TL. Easy 1.3 M.Jet 95 HP TL TL

MODEL YILI OTOMOBİL FİYAT LİSTESİ. Easy 1.4 Fire 95 HP TL TL. Easy 1.3 M.Jet 95 HP TL TL 2017 - OTOMOBİL FİYAT LİSTESİ EGEA SEDAN 2017 Model Yılı 2018 Model Yılı Easy 1.4 Fire 95 HP 65.400 TL 68.900 TL Easy 1.3 M.Jet 95 HP 82.900 TL 86.900 TL Easy 1.6 M.Jet 120 HP DCT - 101.900 TL Comfort

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Ekim ayında 45.452 adedi otomobil olmak üzere toplamda 84.550 adet araç üretilmiştir. yılının ilk 10 ayında ise 420.379 adedi otomobil olmak üzere 710.917 adetlik araç

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Nisan 2010

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Nisan 2010 ÜRETİM (Araç Türüne Göre) yılının Nisan ayında 51.459 adedi otomobil olmak üzere 92.262 adet araç üretilmiştir. Geçen senenin Nisan ayına göre üretim adetlerinde araç türüne göre artışlar; otomobil % 6,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

TOFAŞ Ş YARI ANALİST SUNUMU

TOFAŞ Ş YARI ANALİST SUNUMU TOFAŞ Ş 2009 1. YARI ANALİST SUNUMU 1 Index 2009 Yılı Performans Özeti Pazar Öngörüsü Yurtiçi Pazar & Tofaş Yurtiçi Satışları Pazar Payı İhracat Performansı Satışlar Kapasite Kullanım ve Üretim Finansal

Detaylı

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34. PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ 107 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.450 TL 208 GTi 208 GTi 1.6 THP 200 hp 59.900 TL 59.900 TL 208 208 ACCESS 1.0 VTi 68 hp 30.900 TL 30.900 TL 208 ACCESS 1.2

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

TOFAŞ SONUÇLARI WEBYAYIN SUNUMU

TOFAŞ SONUÇLARI WEBYAYIN SUNUMU TOFAŞ 31.12.2016 SONUÇLARI WEBYAYIN SUNUMU 02.02.2017 1 İÇERİK Öne Çıkanlar Türk Otomotiv Endüstrisi Üretim Yurtiçi Pazar Gelişmeleri Tofaş Yurtiçi Pazar Performansı İhracat Pazarları Gelişimi ve Tofaş

Detaylı

1Y 2018 Finansal Sonuçlar. Herkese Açık Public

1Y 2018 Finansal Sonuçlar. Herkese Açık Public 1Y 2018 Finansal Sonuçlar Agenda 2 Önemli Gelişmeler Avrupa Pazarı ve Ford Motor Company Finansal Sonuçlar Soru - Cevap 3 Önemli Gelişmeler Otomotiv Pazarı ve Ford Otosan 4 1Y18 Yurt İçi Satışlar Segmentler

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

31.03.15 SONUÇLARI - analist toplantısı. 08 mayıs 2015

31.03.15 SONUÇLARI - analist toplantısı. 08 mayıs 2015 31.03.15 SONUÇLARI - analist toplantısı Genel 08 mayıs 2015 gündem 2015 YILI birinci ÇEYREK ÖNE ÇIKAN KONULAR 31.03.2015 PERFORMANS ÖZETİ YURTİÇİ PAZAR VE TOFAŞ PERFORMANSI İHRACAT PAZARLARI Model bazlı

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) 2010 yılının Aralık ayında 56.646 adedi otomobil olmak üzere toplamda 114.672 adet araç üretilmiştir. Bu değer 2008 yılının Eylül ayından beri ulaşılmış en yüksek aylık üretim

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Kasım 2010

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Kasım 2010 ÜRETĠM (Araç Türüne Göre) yılının Kasım ayında 45.453 otomobil, 40.655 hafif ticari araç, 3.534 ağır ticari araç, 2.972 traktör olmak üzere toplam 92.614 araç üretilmiştir. yılının Kasım ayına göre otomobil

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ

FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ FORD OTOSAN OTOMOBİL TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ 5 Mart itibariyle geçerli 2016 MY Fiyat Listesi MODELLER DESTEKLĐ KREDĐLĐ (TL) PEŞĐN ĐNDĐRĐMLĐ Fiesta ICA X 5K 1.25i 82PS ESP 47.705 43.010 43.010 5K 1.6i

Detaylı

Aylık Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı. 13 Ağustos 2013

Aylık Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı. 13 Ağustos 2013 2013 6 Aylık Finansal Sonuçlar Analist Toplantısı 13 Ağustos 2013 Ajanda İkinci Çeyrekteki Gelişmeler Ford Motor Company ve Güncel Pazar Verileri 2013 Altı Aylık Finansal Sonuçlar Soru ve Cevap Sayfa 2

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Çeyrek Finansal Sonuçlar

Çeyrek Finansal Sonuçlar 2014 1. Çeyrek Finansal Sonuçlar Ajanda Yeni Ürünler, Ford ve Avrupa Pazarı William Periam Finansal Sonuçlar Oğuz Toprakoğlu Soru & Cevap William Periam Genel Müdür Baş Yardımcısı Yeni Ürünler TRANSIT

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

1Ç13 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı 30 Nisan 2013

1Ç13 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı 30 Nisan 2013 1Ç13 Finansal Sonuçları Analist Toplantısı 30 Nisan 2013 April 30, 2013 Ajanda 1Ç Gelişmeler Haydar Yenigün Ford Motor Company & Güncel Pazar Verileri Grant Belanger 1Ç Finansal Sonuçları Oğuz Toprakoğlu

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Söz konusu dönemde benzinli otomobil sayısı ise yüzde 27,8'lik azalışla 4 milyon 62 bin adetten 2 milyon 929 bin adete geriledi.

Söz konusu dönemde benzinli otomobil sayısı ise yüzde 27,8'lik azalışla 4 milyon 62 bin adetten 2 milyon 929 bin adete geriledi. Lpg li araçlar güvenli mi diye tereddüt eden araç sahipleri gün geçtikçe azalıyor. Türkiye'de son yıllarda benzin fiyatlarında yaşanan artış tüketicileri LPG'li otomobillere yönlendirdi. AA muhabirinin

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Ekim 2010

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Ekim 2010 ÜRETĠM (Araç Türüne Göre) yılının Ekim ayında 58.059 otomobil, 47.146 hafif ticari araç, 3.619 ağır ticari araç, 3.271 traktör olmak üzere toplam 112.095 araç üretilmiştir. yılının Ekim ayına göre otomobil

Detaylı

TOFAŞ SONUÇLARI WEBYAYIN SUNUMU

TOFAŞ SONUÇLARI WEBYAYIN SUNUMU TOFAŞ 30.6.2016 SONUÇLARI WEBYAYIN SUNUMU 29.07.2016 1 AJANDA Öne Çıkanlar Türk Otomotiv Endüstrisi Tofaş Üretim Performansı Türkiye Otomotiv Pazarı Gelişimi Tofaş Yurtiçi Pazar Performansı İhracat Pazarları

Detaylı

SEAT MY12 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 615. USB bağlantısı + Bluetooth O 1.

SEAT MY12 OPSİYONEL EKİPMAN TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ. 17 Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 615. USB bağlantısı + Bluetooth O 1. YENİ IBIZA SC FR 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 615 USB bağlantısı + Bluetooth O 1.125 USB bağlantısı + Bluetooth + IPOD Bağlantı Kablosu O 1.225 Arka orta koltuk kafalığı O 155 TOM TOM

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Eylül 2010

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Eylül 2010 ÜRETĠM (Araç Türüne Göre) yılının Eylül ayında 54.046 otomobil, 39.334 hafif ticari araç, 3.073 ağır ticari araç, 2.808 traktör olmak üzere toplam 99.261 araç üretilmiştir. yılının Eylül ayına göre otomobil

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 r Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 46. 5 1.5 dci 90 bg 59. 63.95

Detaylı

17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 600. USB bağlantısı + Bluetooth O 1.100. USB bağlantısı + Bluetooth + IPOD Bağlantı Kablosu O 1.

17 Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 600. USB bağlantısı + Bluetooth O 1.100. USB bağlantısı + Bluetooth + IPOD Bağlantı Kablosu O 1. YENİ IBIZA SC FR 17" Alüminyum Alaşımlı Jantlar 215/45 (Tagus) O 600 USB bağlantısı + Bluetooth O 1.100 USB bağlantısı + Bluetooth + IPOD Bağlantı Kablosu O 1.200 Arka orta koltuk kafalığı O 150 TOM TOM

Detaylı

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ

RENAULT 2 ŞUBAT - 29 ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SYMBOL Stepne 185/65/R15 Konfor Paketi: Deri Direksiyon, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Elektronik Klima, Arka Park Sensörü R-NAV Navigasyon ve Multimedya sistemi CLIO 1.2 16v 75 bg 44.00 48.60 1.5 dci 90 bg

Detaylı

STOK NO OEM NO ÜRÜN TANIMI UYUMLU MODEL TOFAŞ DÖŞEME

STOK NO OEM NO ÜRÜN TANIMI UYUMLU MODEL TOFAŞ DÖŞEME TOFAŞ DÖŞEME SOD101G Kapı Panosu Halılı Gri 124 SOD101KG Kapı Panosu Halılı Koyu Gri 124 SOD101M Kapı Panosu Halılı Mavi 124 SOD101KG Kapı Panosu Halılı Kahverengi 124 SOD101S Kapı Panosu Halılı Siyah

Detaylı