Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.iveco.com www.dailyradio.iveco.com www.ecodaily.iveco.com"

Transkript

1 2009 King Features Syndicate, Inc. TM Hearst Holdings, Inc. Via Puglia, Torino (Italy) yayın L /2009

2 Iveco Daily: forte e sensibile a ogni richiesta, coraggioso e pronto a intervenire in qualsiasi DOĞASI GEREĞİ GÜÇLÜ situazione, robusto e intelligente quando serve. È questo il partner ideale per tutti i professionisti del trasporto. Grazie all esperienza maturata sul campo e alla continua ricerca, Iveco Daily risponde alle esigenze di ogni lavoro, con innovazioni uniche nel suo genere. Chi lo sceglie come protagonista delle proprie sfide quotidiane, fin dalla prima missione, può apprezzare le novità progettuali e le garanzie del marchio Iveco. La tecnologia interna è al completo servizio dei professionisti che da sempre possono mettere alla prova, oltre alla forza e alla robustezza, anche l intelligenza di un veicolo commerciale. Ma non solo: da oggi la gamma si arricchisce della nuova versione ECODAILY, forte come sempre ma ancora più gentile con l ambiente. Scegliere ECODAILY vuol dire assicurarsi il massimo dell innovazione e del rispetto per l ecologia, senza rinunciare alla performance, alla resistenza e all affidabilità. Ed è per questo che la gamma Iveco Daily è sempre più forte, forte per natura: nel lavoro e nel rispetto.

3 ECODAILY DOĞASI GEREĞİ GÜÇLÜ YÜKSEK TEKNOLOJİ İÇİN İKİ MİLYON OY SAYFA 2-3 SAYFA 4-5 ECODAILY. PERFORMANS VE EKOLOJİ. GÜÇ VE SAYGINLIK TAŞIMACILIĞIN GELECEĞİ BAŞINDAN SONUNA KADAR YENİLİK - DAILY ÜRÜN GAMI YENİ ECODAILY ÜRÜN GAMI BEŞ YENİ MOTOR DAHA SAYFA 6-7 SAYFA 8-9 SAYFA 10 SAYFA 11 SAYFA ECODAILY. YENİLİK. PROFESYONELLER TANINIYOR PROFESYONELLER DAİMA KENDİLERİNİ GELİŞTİRİRLER PROFESYONELLER GÜVENLİ VE RAHAT YOLCULUK YAPARLAR SAYFA SAYFA SAYFA ECODAILY. VERİMLİLİK. PROFESYONELLER SEÇİCİDİRLER YENİ 7t VERSİYONU VAN GRUBU ŞASİ GRUBU HER TÜRLÜ ÜST YAPIYA UYGUN HER İHTİYACA UYGUN ŞANZIMAN VE SÜSPANSİYONLAR SAYFA 20 SAYFA 22 SAYFA SAYFA SAYFA SAYFA ECODAILY. KONFOR. DAILY İÇİN BAŞLICA OPSİYONLAR SAYFA DAILY NİN BÜTÜN RENKLERİ 100% ORİJİNAL IVECO. DEĞİŞMEYEN, PROFESYONEL BİR YAPI IVECO KREDİ SAYFA SAYFA SAYFA 38-39

4 ECODAİLY :Güçlü ve duyarlı, cesur ve her göreve hazır, gerektiğinde akıllı ve dayanıklı.profesyonel taşımacıların ortağı. Yılların tecrübesi ve sürekli gelişimi sayesinde ECODAILY taşımacılığın bütün gereksinimlerine, ticari araç dünyasında tek olan yenilikleriyle mükemmel cevap vermektedir. Yeni ECODAILY bir iş ortağı olarak, gelişmiş dizaynı ve Iveco nun efsanevi kalitesiyle bütün seyahatlerinizi bir zevk haline getiriyor. Kabin içinde en son teknoloji emrinize amade.bu işinize aynı zamanda güç ve zeka katan bir araç. Fakat hepsi bu değil Yeni ECODAILY, yeni çevre dostu motorları sayesinde şimdi hem yaptığı işe kuvvet, güç katıyor hem de çevreye karşı çok daha saygılı. Size en son son teknoloji motorları sunarken, hiçbir güç, enerji kaybına uğramıyor. Şimdi Iveco Daily ürün gamı çok daha güçlü ve çevreye saygılı. Bu yüzden doğası gereği güçlü diyoruz.

5 78Daily nin doğuşu kamyon şasi yapısı ve arkadan çekişi ile otantik bir kamyonet. YÜKSEK TEKNOLOJİ İÇİN İKİ MİLYON OY. İki milyon satışa ulaşan Daily sınıfının en modern aracıdır. Verimli, güçlü ve sağlam.daily arkadan çekişli yapısıyla, yüklüyken bile maksimum dayanıklılığı sağlar. Daily taşımacılık dünyasının yeniliklerinden sorumludur. Common rail turbo dizel motor, ESP fren sistemini ticari araçta ilk uygulayandır. Aynı zamanda konforu, rahatlığı, gücü ve esnekliğiyle çevikliği ve güvenliğiyle, bütün rakplerinin ilerisindedir. Daily her zaman kendini yeniliyor ve her zaman ilerde. ECODAILY çevreci motorlarıyla ve yeni ürün gamıyla aramızda. tekerlekten çekişli versiyonu olan Daily 4x4 ün lansmanı. 84Dört kompresörlü ve direkt enjeksiyonlu ilk motorların kullanılmaya başlanması. 85Turbo Bu iki yenilik bir anda motor gücünü 92BG ye çıkarmıştır m3 van dahil yeni versiyonların ilk defa yeniden biçimlendirilmesi ve ortaya çıkmasıı. Teknik bir bakış açısından bakıldığında, Turbodizel motor gücün 103BG ye çıkarılması amacıyla bir ara soğutucu kullanılması bakımından rakiplerinin önündeydi. EDC li (Electronic Dizel Kontrolü) motorun kullanılmaya başlanması. 93lk 95Özel misyonlu araçların ortaya çıkması. Özellikle kasabalarda ve şehirlerde malların teslimatı ve dağıtımı için tasarlanmış Daily Grande, Daily City ve Daily Vendor. tasarımlı ve arka tekerlek disk frenlerine sahip Yeni Daily nin ortaya çıkışı. 96Yeni

6 YENİ 1978 DEN BERİ 4-5 doğalgazla çalışan hafif ticari araç olan Dail CNG nin ortaya çıkışı. 98lk yeni nesil görünümüne sahip tamamen yeni bir araç olan S 2000 olarak 99Gerçek bilinen Daily nin ikinci neslinin ortaya çıkması. Hafif ticari araçlarda bir ilk olarak, Dizel Common Rail motor teknolojisi de kullanılmaya başlanmıştır. saygın Yılın Van ı ödülünü aldı. 00Daily türbolu ve ikinci nesil Common Rail sistemli 2.3-litre motora 02Wastegat sahip Daily HPI nin lansmanı. ve 126BG versiyonları Yeni ECODAILY EEV grubu Natural Power 7t Versiyonu BG VGT (değişken geometrili türbo) motorlu Daily HPT nin lansmanı ove litre otomatik vites kutusu ile donatılmı AGile versiyonunun kullanılmaya başlanması. tarafından yapılan tasarımla. Daily profesyonel DNA sı ile ilgili daha fazla 06Giugiaro tasarım ve mekanik değişikliklere uğramıştır. ESP, CAN Bus elektrik/elektronik yapısı, 146BG ve 176BG versiyonları kullanılmaya başlanmıştır.

7

8 PERFORMANS VE EKOLOJİ 6-7 GÜÇ VE SAYGI. Taşımacılık bütün sektörler için büyük öneme sahiptir. Taşımacılık profesyonelleri insanları, malları dolayısıyla ekonomiyi taşırlar. Bu önemli işi zirvede tutmak için, profesyonellerin araçları işlerine ve kendilerine uygun olmalıdır. Daily gibi sağlam, esnek ve aynı zamanda güvenli ve çevreye saygılı olmalılar. Daily gibi Dayanıklı. Özel çelik şasi her türlü üst yapı için maksimum desteği sağlar. Şasinin kalınlığı en zor şartta, en zor yükte bile sağlamlığı ve güvenliği sağlar. Daily gibi Rahat. Ayrıca pnömatik süspansiyonla birlikte kullanılabilir, sürüşü kolaydır ve içinde olmak bir zevktir. Daily gibi Güvenli. Opsiyon ESP, ABS ve ASR fren sistemleriyle aracın yüklü olarak, her şartta, en iyi, en güvenli şekilde yol tutuşunu sağlar. Daily gibi çevre dostu. Yeni ECODAILY Euro4 ve opsiyon olarak daha da katı çevre dostu olan EEV standartlarına uyumludur. Daily gibi Güvenilir. Daily binek araçdan türememiştir, Iveco nun endüstriyel araçlardaki tecrübesinden yaratılmıştır. Mükemmel yük dağılımı dayanıklılık ve aşınma ile yırtılmaya karşı direnç anlamına gelir. Arkadan çekiş herhangi bir yükle ve herhangi bir yol yüzeyinde en iyi hareketi sağlar. Daily gibi Esnek. Bütün Daily motorları düşük motor devirlerinde yüksek azami tork, sınıf lideri güç ve herhangi bir iş için mükemmel yakıt tüketim seviyeleri sağlarlar.

9

10 PERFORMANS VE EKOLOJİ MOTOR 8-9 TAŞIMACILIĞIN GELECEĞİ. Daily motorları - verimlilik, çevre dostu ve doğal kaynakların akıllı kullanımının giderek öneminin artacağı yarının dünyası dikkate alınarak tasarlanmaktadır. Motorların kalitesi geniş bir uygulama aralığında en düşük motor devrinden itibaren kullanılabilir olan sabit bir maksimum tork ile ifade edilir, yani bunlar yoğun trafikte rahattırlar ve ani hızlanmaya çabuk tepki verirler. Motor üzerindeki zorlamanın azaltılması, daha düşük yakıt tüketimi, verimliliğin artması ve daha az mekanik zorlanma, yani daha uzun ömür anlamına gelir. Daily motorları tasarlanırken mümkün olan bütün aşınma nedenleri dikkate alınmaktadır: örneğin, yeni 100% sentetik yağ paslanmaya karşı maksimum dayanıklılık sağlanması için tasarlanmıştır. Yüksek seviyeli tasarım entegrasyonu, aracın arızadan dolayı atıl kalma süresi ve çalıştırma maliyetlerinde önemli oranda azalma sağlayarak Daily nin bakım aralıklarını 20,000 km ye uzatmasına imkan verir. Yüksek seviyede yenilikçi yaklaşım Daily motorlarını pazardaki en çevre dostu motorlar arasına sokmaktadır: bu bugün tasarruf ve yarın daha yüksek ikinci el değeri anlamına gelir. Böylece, bir gözünüzü gezegenin geleceği üzerinde tutarken diğerini de yatırımınızın geleceği üzerinde tutabilirsiniz.

11 BÜTÜN ÜRÜN GAMI BOYUNCA YENİLİK. Motor geliştirmede dünya lideri olan Fiat Powertrain Teknoloji ile işbirliğinin meyvası olan Daily motorlar özellikle hafif ticari araçlar için geliştirilmişlerdir. İki temel motor vardır: 2.3 litre, gücü 96HP - 136HP arasında değişen ve azami torku 320 Nm ye kadar varan; 3.0 litre, gücü 136HP - 176HP arasında değişen ve maksimum torku 400 Nm ye kadar olan. DAILY GAMI. 2.3 litre Common Rail in iki yeni versiyonu vardır: 96HP, 116HP ve 136HP VGT (Değişken Geometrili Türbo) motorlara ilave edilen 106HP (270 Nm azami torklu) ve 126HP (290 Nm). Daily grubunun en üstünde, hala 146HP e 176HP VGT li 3.0 litre Common Rail vardır (hafif ticari araçlar arasında en yüksek tork: 1,250 dev/dak da 400 Nm). DAILY ECO DAILY EEV HP 106 HP 116 HP 126 HP 136 HP VGT 146 HP 176 HP VGT 140 HP 170 HP Çift Turbo 136 HP Natural Power 29L 35S 35C 40C 50C 65C 70C YENI YENI YENI YENI YENI 2.3 Common railailrail 3.0 Common rail Methane Metano (CNG)

12 PERFORMANS VE EKOLOJİ MOTOR YENİ ECODAILY ÜRÜN GAMI. ECODAILY en son motor teknolojisini ve çevre için maksimum saygıyı bünyesinde barındırmaktadır. İsteğe bağlı olarak EEV standartlarını karşılar ve gelecekteki Euro6 standartları dikkate alınarak tasarlanmıştır. ECODAILY tek bir motorla sınırlı değildir, üç farklı motor gücüne sahip bir ürün grubudur. 140HP (350 Nm) ve 170HP li (400 Nm) 3.0 Common Rail EEV şimdiye kadar yapılan en çevre dostu dizel motorlar arasındadır. Bunların hepsi yanmayı (iki aşamalı Çift Turbo) ve egzoz dumanlarının geri dönüşünü (optimize edilmiş bir EGR vasıtasıyla) iyileştirirken SCR ye (ve dolayısıyla üre bazlı katkı maddelerine) gerek bırakmadan EEV standartlarını karşılarlar. 136HP (350 Nm) motorlu 3.0 Natural Power EEV sınıfındaki en düşük CO 2 emisyonlarına ve yakıt tüketim seviyelerine sahiptir. Doğalgaz ile çalıştırılmak için tasarlanmış bir araçtır ama yedek yakıt tankı sayesinde benzinlede çalıştırılabilir. PM - Partiküller (g/kwh) 0 0,01 0,02 0,03 0,04 Euro IV Euro V EEV Daily Natural Power NOx - Azot oksitleri (g/kwh) Euro IV Euro V EEV Daily Natural Power

13 BEŞ MOTOR DAHA. 2.3 litre 106HP 2.3 litre 126HP 3.0 litre 140HP Çift Turbo EEV 3.0 litre 170HP Çift Turbo EEV 3.0 litre 136HP Natural Power EEV Bütün Daily motor gamı iki tip motor teknolojisi ile (Dizel Common Rail ve Natural Power) 10 farklı güç çıkışı (96-176HP arasında) sağlarlar. Bu geniş ve herşeyi kapsayan motor gamı bütün hafif ticari taşımacılık ihtiyaçlarınıza yanıt vermektedir. 2,3 litre106hp 2,3 litre 126HP Güç (kw) Torque (Nm) Güç (kw) Torque (Nm) kw Nm Motor devri (devidak) Motor devri (devidak) 3.0 litre 140HP Twin Turbo EEV 3.0 litre 170HPTwin Turbo EEV 3.0 litre 136HP Natural Power EEV Güç (kw) Torque (Nm) Güç (kw) Torque (Nm) Güç (kw) Torque (Nm) Motor devri (devidak) Motor devri (devidak) Motor devri (devidak) 4000

14 PERFORMANS VE EKOLOJİ MOTOR litre Common Rail 3.0 litre Common Rail - Çift Turbo 3.0 litre Natural Power

15 PROFESYONELLER FARK EDİLİRLER. Daily şimdi Fiat stil merkezi tarafından yapılan yeni ön dizaynıyla çok farklı. Entegre sis farlarına sahip ön farlar,daily nin kararlı ve diğerlerinden farklı görünümünü tamamlamaktadır. Yan sinyallerin entegre olduğu geniş açılı yan aynalar mükemmel bir görüş sağlamaktadır. Tamponun üst kısmı isteğe bağlı olarak gövde renginde olabilmektedir. Daily nin bütün müşterilerine uygun çağdaş ve modern bir görünümü vardır.

16 YENİLİK DIŞ 14-15

17

18 YENİLİK İÇ PROFESYONELLER DAİMA KENDİLERİNİ GELİŞTİRİRLER. Daily nin iç mekanı da değişim göstermiştir. Alüminyum rengi orta konsol yansıma önleyici ön göğüsle bütünleşmiştir. Gösterge panelindeki grafiklerin ve harflendirmenin yeniden tasarlanması ile okunabilirlik iyileştirilmiştir. Devir saatinde, sürücü yeşil bölgeyi - yani yakıt tüketimini düşürecek bölgeyi görebilir. Koltuklar yeni kumaşlar ve yeni renkler ile kaplanmıştır. Sürücü koltuğunun üç konum ayarı vardır. Yaylı, ısıtmalı ve sırt destekli opsiyonları da mevcuttur. İlave olarak, çift kişilik bir koltuk ile tek kişilik ayarlanabilir bir koltuk arasında seçim yapabilirsiniz. Çift kişilik yolcu koltuğunun altına isteğe bağlı olarak, altı litrelik bir saklama bölmesi oluşturan aşağı açılır kapaklı bir çekmece opsiyon olarak verilebilir.

19 PROFESYONELLER GÜVENLİ VE RAHAT YOLCULUK YAPARLAR. Yenilik aynı zamanda güvenlik anlamına da gelir da, Daily kendi sınıfında van ve şasi versiyonlarında Yüke Uyumlu Kontrollü ESP kullanan ilk araçtı; şimdi bütün grupta bu özellik vardır. Bu istenildiği taktirde mekanik diferansiyel kilidi ile birleştirilebilir. Daily de bütün araç güvenlik işlevlerini içine alan en son nesil ESP opsiyon olarak verimektedir. Otomatik yük ayarlama kontorlü (LAC) yanında, ABS, EBD, ASR, MSR, HBA ve HILL HOLDER (Yokuşta Kalkış Desteği ) vardır. Güçlü ve iyi dengelenmiş gövde yapısı acil bir durumda bile aktif güvenlik ve güvenilir hareket sağlar. Fren sisteminde dört tekerleğin hepsinde disk vardır (ön diskler kendinden havalandırmalıdır). Sürücü hava yastığına ilave olarak, yolcu ve yan hava yastıklarıda opsiyon olarak mevcuttur. Doğal ve ergonomik bir sürüş konumu pasif güvenliğin dayandığı temeldir. Oturma şekli, panelin görülebilirliği ve kumandalara erişim, en zorlu durumlarda ve uzun mesafelerde bile maksimum konfor sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Yeni kumandalara sahip yeni direksiyon kolonu güvenliğin arttırılmasına yardımcı olmaktadır. DAILY ÜZERINDEKI ELEKTRONIK GUVENLIK SISTEMLERI. ABS EBD ASR MSR ESP HBA Hill Holder LAC Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi Frenleme sırasında tekerleklerin kilitlenmesini önler Elektronik Fren Gücü Dağılımı Fren gücünü ön ve arka akslar arasında dağitir Patinaj Önleyici Sistem Motor devri ve fren sistemi üzerine etki ederek tekerleklerin patinaj yapmasını önler Motor Tork Düzenleyici Motor devrini etkileyerek frenleme torkunu azaltır Elektronik Denge Programi Frenlerin her tekerleğe farklı uygulanmasını sağlar ve aracın dengesini kaybetmesi durumunda motor devrini düşürür Hidrolik Fren Deslek Sistemi Acil durum frenlemesini algıladığı zaman frenleme basıncını artırır Yokuşta Kalkiş Desteği Yokuşta frenler ile etkileşerek aracın geri kaymasını engeller Yüke Uyumlu Kontrol Yükün ağırlığına göre frenleme gücünü ayarlar

20 YENİLİK GÜVENLİK 18-19

21 PROFESYONELLER SEÇMEYİ SEVERLER. Daily yine hafif ticari araçlar dünyasında en kapsamlı ürün gamını sunmaktadır: 2.8 ile 7 ton arasında azami yüklü araç ağırlığı, 3.5 tona kadar römork kapasitesi, her türlü iş için gövde tipleri (van, şasi kabin, çift kabin, minibüs), tek tekerlek ve çift tekerlek, Geniş bir hacim, yükseklik, uzunluk, dingil mesafesi, aks, süspansiyon, motor, şanzıman ve arka aks oranı seçenkler. Seçenek çeşidi isteğe bağlı özellikler dahil edildiğinde daha da artmaktadır: havalı süspansiyondan AGile otomatikleştirilmiş şanzımana kadar.

22 ÜRETKENLİK ÜRÜN GAMI 20-23

23 VAN DİNGİL MESAFESİ (mm) YÜK BOLMESI IÇ UZUNLUĞU (mm) IÇ YÜKSEKLIK H mm H mm H mm ,3 m 3 9,0 m ,3 m 3 10,2 m m 3 13,2 m ,6 m 3 17,2 m 3 SASİ DİNGİL MESAFESİ (mm) ŞASI KABIN ŞASI UZUNLUGU (mm) ÇIFT KABIN ŞASI UZUNLUGU (mm)

24 ÜRETKENLİK ÜRÜN GAMI YENİ 7T VERSİYONU. Müşteriler için yeni bir fırsat: Azami yüklü ağırlığu yedi-ton olan bir Daily gelmektedir. 4.7 tonun üzerindeki bir yük kapasitesi ile, yedi tonluk van ve şasi versiyonları orta mesafelerdeki hızlı misyonlardaki yolculuklar için en etkili çözümdür.

25 VAN GRUBU. Daily de her birisi farklı müşterilere özgü gereksinimleri karşılayan özelliklere sahip üç van sınıfı vardır: ağırlıklı olarak şehiriçinde kullanım için L Sınıfı (brut araç ağırlığı 2.8 ile 3.3 ton arasında olan tek tekerlekli vanlar); orta dereceli hafif karayolu taşımacılığı için S Sınıfı (tek tekerlekli, 3.5-ton vanlar) - van profesyonellerinin seçeneği; bütün en zorlu işler için yorulmaz karlılık şampiyonları C Sınıfı (3.5-7 ton arasındaki iki tekerlekli vanlar). Üç farklı iç yükseklik, üç farklı dingil mesafesi ve dört farklı uzunluk 7 ile 17m 3 arasında sekizden az olmayan sayıda farklı yük hacmi meydana getirmektedir. Geniş sürgülü yan kapı (sağda, solda veya her iki tarafta olabilir) ve üç farklı yükseklikteki arka kapılar sayesinde, seçme kolaylığı otomatik olarak yükleme kolaylığı anlamına gelmektedir: aslında, Daily altı tane 1.2 metre genişliğindeki Europalet in aldığı kadar yük alabilir.

26 ÜRETKENLİK ÜRÜN GAMI A F H G B C E D I Yük bölmesi boyutları (mm) H1 H2 H3 A=iç yükseklik B=iç genişlik 1800 L-S SINIFI C SINIFI Tekerlek davlumbazlan C= arasindaki genişlik D=Dingil mesafesi E=iç uzunluk 2600/ Arka Kapı Boyutları (mm) H1 H2 H3 F=Yükseklik G=Genişlik 1540 Yan Kayar Kapı Boyutları (mm) H1 H2 H3 H=Yükseklik D=Dingil mesafesi / 3950 I=Genişlik

27 ŞASİ GRUBU. Tek veya çift tekerlek versiyonlarıyla Daily şasiler çeşitli misyonlarda ve en zorlu koşullarda bile çok verimlidir. Kamyon benzeri şasi yapısı sayesinde, Daily nin yapısı yükleme kapasitesini önemli oranda arttırmıştır. Bu sayede aracın güvenilirliliği ve verimi maksimumdur. Azami yüklü ağırlıkları 2.8 ile 7 ton arasında olan L, S ve C sınıfı Daily şasiler her türlü iş ve her türlü üst yapı için en doğru çözümdür. Yüksek sağlamlık, güçlü şasi yapısı ve 7 farklı dingil mesafesiyle (kasa uzunluğu 6 metreye kadar) Daily şasi yi her türlü üst yapı ve ekipman tipine en uyumlu araç yapmaktadır. Açık, kapalı, soğutmalı kasalar, araç taşıyıcıları, vinçli üst yapılar ve burada sayamıyacağımız kadar çok üst yapı çeşitleri için ideal bir yapıya sahiptir. Ayrıca, yedi koltuklu, beş farklı dingil mesafesi ve bütün motorları kapsayan seçenekleri bulunan çift kabinli bir versiyonu da vardır.

28 ÜRETKENLİK ÜRÜN GAMI 26-27

29 HER TÜRLÜ ÜST YAPI İÇİN MÜKEMMEL. Daily her türlü üst yapı için mükemmeldir. Çeşitli üst yapılar ve ekipmanlar C kesitli şasi yapısı sayesinde kolayca uygulanabilirler. Üst yapıcı bağlantı modülü ve ileri teknoloji CAN-Bus elektrik sistemiyle, araca elektrikli/elektronik üst yapıların uygulanmasına ve müdahele edilemsine imkan verir. Bütün bağlantılar standart bir bağlantı aracılığıyla yapılmıştır. Daily ye 180 Nm ye kadar tork sağlayan PTO takmak mümkündür (şanzımandan tahrikli). VAN DİNGİL MESAFESİ (mm) YÜK BOLMESI IÇ UZUNLUĞU (mm) IÇ YÜKSEKLIK (mm) H mm H mm H mm ,3 m 3 Taşima kapasitesi: 1210 den 2915 kg AYA: 3200 den 5200 kg 9,0 m 3 Taşima kapasitesi: 1175 den 2890 kg AYA: 3200 den 5200 kg ,3 m 3 10,2 m 3 Taşima kapasitesi: den 2845 kg AYA: 3200 den 5200 kg Taşima kapasitesi: 1165 den 2870 kg AYA: 3200 den 5200 kg m 3 Taşima kapasitesi: 1135 den 2735 kg AYA: 3200 den 5200 kg 13,2 mm 3 3 Taşima kapasitesi: 1060 den 2765 kg AYA: 3200 den 5200 kg ,6 m 3 Taşima kapasitesi: 1005 den 4140 kg AYA: 3500 den 7000 kg 17,2 m 3 Taşima kapasitesi: 1045 den 2630 kg AYA: 3500 den 5200 kg

30 ÜRETKENLİK ÜRÜN GAMI SASİ DINGIL MESAFESI ŞASI KABIN ÇIFT KABIN ŞASI KABIN ÇIFT KABIN 3000 Taşima kapasitesi (kg) 1500 den den AYA (t) 3,2 den 4,2-3,2 den 4, Taşima kapasitesi (kg) 1485 den den den den 3985 AYA (t) 3,2 den 7,0 3,2 den 6,8 3,2 den 7,0 3,2 den 6, Taşima kapasitesi (kg) 1550 den den den den 3945 AYA (t) 3,5 den 7,0 3,5 den 6,8 3,5 den 7,0 3,5 den 6, Taşima kapasitesi (kg) 1540 den den den den 1635 AYA (t) 3,5 den 4,2 3,5 den 4,2 3,5 den 4,2 3,5 den 4, Taşima kapasitesi (kg) 2530 den den den den 3655 AYA (t) 4,6 den 7,0 4,6 den 6,8 4,6 den 7,0 4,6 den 6, Taşima kapasitesi (kg) 2505 den den den AYA (t) 4,6 den 7,0 4,6 den 6,8 4,6 den 7,0 -

31 BÜTÜN GEREKSİNİMLERİ KARŞILAYAN ŞANZIMAN VE SÜSPANSİYON ÇEŞİTLERİ. Motora bağlı olarak, Daily beş veya altı vitesli şanzımanlar ile donatılmıştır. AGile vites kutuları bütün versiyonlarda opsiyondur. Altı vitesi otomatikleştirilmiştir ve bir geri vitesi vardır.böylece otomatik veya sıralı modlarda kullanılabilir. AGile vites kutuları gaz pedalı üzerine uygulanan basıncı analiz eder ve direksiyonun başında kim olursa olsun tepkisini sürüş tarzına uayarlar. Daily her türlü görevin taleplerini karşılayabilen süspansiyon çeşidine sahiptir: ön aksta, bağımsız tekerlekler, hidrolik teleskopik amortisörler, transversli (veya torsiyon çubuklu, viraj demirli); arka aksta, parabolik, yarı eliptik ve havalı süspansiyon opsiyonları ayrı ayrı mevcuttur. Havalı süspansiyonlar konfor, güvenlik ve verimi arttırırlar: titreşimleri daha iyi emerler, orta kısmın yük dağılımından bağımsız olarak yatay hizalanmasını sağlarlar ve yük platformunun alçaltılması sayesinde teslimatları kolaylaştırırlar. Havalı süspansiyonlar bütün üst yapı tipleri ve araç motorları ile uyumludur. Konsoldaki AGile TM vites kolu Otomatikleştirilmiş AGile TM Vites Kutusu

32 VERİMLİLİK ŞANZIMAN VE SÜSPANSİYONLAR Aracın uzunlamasına dik yaprak yaylı ön mekanik süspansiyon Burulma çubuklu ön mekanik süspansiyon Arka yarı-eliptik süspansiyon Arka havalı süspansiyon

33

34 KONFOR OPCJE DAILY OPSİYONLAR. VAN KOMBI ŞASİ ÇİFT KABİN GÜVENLİK Sürücü hava yastığı, yolcu hava ystığı o o o o ESP fren sistemi o o o o Far yıkama o o o o Sis lambaları Geri vites uyarı sinyali o o o o Geri vites sensörü o o o Immobilizer o o o o Uzaktan kumandalı merkezi kilit o o o o Elektrikli ısıtmalı yan aynalar o o o Geri görüş sistemi o o o o KONFOR İŞLEVSELLLİK 140 A Alternator o o o o Mekanik diferansiyel kilidi o o o Üst yapı modülü o o o o Römork çeki kancası o Arka kapı camları o Van ağaç taban kaplama o o İkinci kayar kapı solda o o o 270 açılır kapılar o PTO o o o Otomatik şanzıman o o o o Yolcu koltuğu altında çekmece o o o o Uzaktan kumandalı merkezi kilitler o o o o Klima o o o o Cruise Kotrol o o o o Süspansiyonlu sürücü koltuğu o o o o Havalı süspansiyon o o o o MP3 çalar o o o STANDARD = OPSİYONEL = o YOK =

35 52434 Metalik yeşil Toskana yeşili Koyu yeşil Yeşil Beyaz Alp Beyazı Ay sarısı Sarı Panama Sarısı

36 RENKLER Ferrari Kırmızısı Kırmızı Novello Kırmızısı Gökyüzü Mavisi Formula Mavisi Mavi Lacivert Jet Grisi Mineral Grisi

37 100% ORİJİNAL IVECO. Değişmeyen, profesyonel bir yapı. Daily gibi bir araç maksimum güvenilirlik seviyesi, dayanıklılık, işlevsellik sunar, ama bu yine de yeterli değildir. Iveco size daha fazlasını vermek istiyor. Müşterileri ile kalıcı, profesyonel ve özenli bir ortaklık kurma konusunda kararlıdır. 100% ORİJİNAL IVECO ile anlatmak istediğimiz budur. 100% SEÇİM - üretim sürecimizin mükemmeliyeti bütün Iveco ürünlerinin üretildiği en üst kalitedeki ham maddelerin dikkatli ve özenli bir şekilde seçilmesiyle başlar. 100% GÜVENİLİRLİK - Iveco sadece en üst seviyede kalite konusunda güvence veren ve üretim süreçleri onaylı olan tedarikçiler ile çalışır. 100% GÜVENLİK - Orijinal Iveco yedek parçaları ticari aracınızı tam potansiyeli ile çalışıyor durumda tutmak ve ayrıca gelecekteki yıllarda değerini korumasını sağlamak için onaylanmış ve garanti edilmiştir. 100% KALİTE KONTROL - Iveco ürünlerinin ve hizmetlerinin tümü üretimin her aşamasında sıkı kalite kontrol denetimlerinden geçmek zorundadır. 100% TECRÜBE - IVECO nun profesyonellerden oluşan ağı günde 24 saat, yılda 365 gün en gelişmiş müşteri desteğini vermeyi garanti etmektedir. 100% MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ - Amacımız sizin için hak ettiğiniz emniyet ve güveni sağlayarak 100% müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

38 MÜŞTERİ HİZMETLERİ Orijinal Yedek Parçalar - Servisler - Aksesuarlar. Orijinal yedek parçalar. Orijinal Iveco yedek parçaları Daily nizin performans ve değerini korumasını sağlar. Original yedek parka seçimi Iveco kalitesine ve kamyonunuz hakkında herşeyi sizlerin yolda güvence altında olmanızı sağlamak için uzman operatörlerimize güven demektir. Uzman teknisyenler. Daily i bizden iyi kimse tanıyamaz çünkü onu biz ürettik! Iveco nun bu nedenle mühendileri için sürekli eğitim ve kurs faaliyetleri düzenler. Gelişmiş teşhis sistemlerimiz ve üst kalitedeki servis anlayışımız maksimum verimlilik ve hızlı problem çözümü sağlamaktadır. Türkiye çapında verilen hizmetler en uzun seyahatlerde bile size hizmet vermekten memnuniyet duyar. Mutlak göreve hazır ve etkin dağıtım ağı sayesinde yedek parçalar siparişlerin %99 unda 24 saat içerisinde teslim edilebilmektedir. Başarısı sınırsız kalite ve hizmet anlayışı olan bir Pazar liderinin profesyonelliği ve güvenilirliğinden beklentileriniz dışında olan nedir?

39 IVECO KREDİ. Iveco Kredi yle beraber müşterimize showroom dan çıkmadan, çayını içerken tam anlamıyla anahtar teslimi çözüm sunuyoruz. Iveco Kredi nin ödeme alternatifleri; Eşit Ödeme Planı; Bu ödeme seçeneğinde geri ödemelerinizi 36 aya kadar eşit taksitlerle yapabilirsiniz. Artan Ödeme Planı; Bu ödeme seçeneğinde artan taksitlerle geri ödeme yapabilirsiniz. Artış oranını, artışın başlayacağı ayı ve artış periyotlarını kendiniz belirleyebilirsiniz. Ara Ödemeli Plan; Bu ödeme seçeneğinde önceden belirleyeceğiniz sabit bir oranda ara ödemeler yapabilirsiniz. Ara ödemelerin dönemlerini de yine kendiniz belirleyebilirsiniz.

40 IVECO KREDİ yılında devreye alınan bu hizmet ile Iveco satışlarındaki penetrasyon % 25 seviyesine ulaşmıştır. Başlangıçta sadece Daily için sağlanan bu hizmet, orta ve ağır vasıtalar dahil bütün Iveco ürün gamını da kapsayacak şekilde genişleyerek devam etmektedir. Bazı projeler için aracın üst yapısı dahil anahtar teslim bedelinin %100üne kadar TL ve yabancı para birimleri üzerinden de kredilendirme yapılabilmektedir.

41 DAILY GRUBUNUN BÜTÜN GÜÇLÜ YANLARI. Daily taşımacılık profesyonellerinin aradığı her şeyi sunmaktadır. YENİLİK VE KONFOR Yeni konsol daha sezgisel bir sürüş sağlamaktadır. Kabin içindeki yeni malzemeler hoş bir çalışma ortamı yaratırlar. Direksiyon kolonu kumandalarının yerleşimi anahtar ünitesini daha görülebilir hale getirerek sürücü için daha fazla boşluk ve konfor sağlar. Bütün grupta bulunan ESP, daha kısa frenleme mesafeleri sağlar, yandan çarpışma riskini azaltır, ve Yüke Uyumlu Kontrol sayesinde her türlü yolda daha fazla denge sağlar.

42 40-41 ÜRETKENLİK 7,000 den fazla farklı konfigurasyon ile Daily her türlü iş için müşteriye özel bir araçtır. 96 ile 176BG arasında değişen 10 farklı motor kapasitesi size gereksinimleriniz için en iyi motoru seçme imkanı vermektedir. Kamyon tarzı şasi yapısı Daily i her türlü üst yapıya uyarlanabilir bir duruma getirmektedir. PERFORMANS En düşük devir sayısında en yüksek tork, arkadan çekiş hareketi ile birleşince, Daily i her türlü yolda yenilemez yapmaktadır. İki aşamalı türbin yüksek performans seviyesi elde edilmesini garanti eder ve yanma odasına hava girişini optimize eder. Daily nin tasarımı servisler arasındaki süreyi 20,000km ye çıkarmanıza imkan verir; bu işletim maliyetlerinde önemli bir azalma sağlar. EKOLOJİ Yeni ECODAILY motorları yeni çevre dostu standartlar koymuşlardır ve aracın hiçbir kısıtlama olmaksızın kullanılmasına imkan verirler. Basıncı 7 bara kadar olan yeni metan enjektörleri daha az yakıt tüketimi sağlarlar ve dolayısıyla sürücü için tasarruf sağlarlar. Çok noktalı enjeksiyon sistemli çift yakıtlı metan/ benzinle çalıştırmada metan tükendiği zaman motorun durmadan çalışması için otomatik olarak benzinli çalışmaya geçiş yapılır.

43 Hepsi size bir tıklama uzaklığındadır. Kim Iveco dünyası hakkında daha fazla bilgi öğrenmek istiyorsa: Bu broşürdeki bilgiler ve resimler örnek olarak verilmiştir. Iveco üretim ve ticari nedenlerle istediği zaman değişiklik yapma hakkını elinde bulundurmaktadır.

44

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

40.721 1.629 7.623 49.972 45.974 Yol bilgisayarı 3750. 42.721 1.709 7.997 52.427 48.233 C Kesit Şase, (Tampondan 3750

40.721 1.629 7.623 49.972 45.974 Yol bilgisayarı 3750. 42.721 1.709 7.997 52.427 48.233 C Kesit Şase, (Tampondan 3750 Opsiyon Kamyon Panel Van Çift Kabin Şasi DAILY MODELLERİ 35S11 EURO 5 35S13 EURO 5 35C13 EURO 5 35C15 EURO 5 35S11D EURO 5 MESAFESİ / HACİM 3450 Cruise Kontrol 40.721 1.629 7.623 49.972 45.974 Yol bilgisayarı

Detaylı

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik İlan no: 236141 Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik Sahibinden Günlük : 1.500 TL Haftalık : 3.000 TL Aylık : 5.000 TL SAAB 9.3 TTİD ÇİFT TURBO 210BG ŞİRKET GENEL MÜDÜRÜ,CEO LARIN İlan tarihi: 28 Mayıs

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi 07.06.2016 Perakende Satış Fiyat Listesi (2016 model) Yeni Daily Modelleri Dingil Mesafesi/ Hacim Ürün Özellikleri Tavsiye Edilen + Dahil Perakende Fiyat Takas Desteği bizden Kampanya İndirimi + Dahil

Detaylı

Sayısız özellik, kusursuz güzellik.

Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van Sayısız özellik, kusursuz güzellik. Caddy Maxi Van işiniz ne olursa olsun keyfe dönüştürüyor. Geniş iç hacmi ve keskin dış hatlarıyla size yakışan iş ortağınız oluyor. TDI teknolojisine

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik İlan no: 230882 Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik Sahibinden GT LİNE TR'DE TEK 150 BİNDE 163hp 2.0HDI 6 İLERİ 36.500 TL İlan tarihi: 8 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle,

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic Sahibinden Konfor Paketli 90 Beygir Grande Punto İlan no: 302430 27.500 TL İlan tarihi: 10 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Çorum Model yılı Ocak 2006

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP İlan no: 223097 İlan detayları Sahibinden 53.500 TL 09 Tem 2015 53.500 TL 11 Nis 2015 54.750 TL 06 Mar 2015 56.500 TL 11 Şub 2015 54.000 TL Mini Cooper S OTOMATİK.. KAZASIZ.. SAHİBİNDEN

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

Seat Leon 1.6 Stylance

Seat Leon 1.6 Stylance Seat Leon 1.6 Stylance İlan no: 211167 İlan detayları Sahibinden 39.900 TL 19 Şub 2016 39.900 TL 30 Eki 2014 37.800 TL İBakımlı Hatasız Leon Stylance İlan tarihi: 19 Şubat 2016 İlan detayları İl Ankara

Detaylı

N E W. Kamyon YENİ. Şasi kamyonet. 35 S 13 (Arka tek teker) 35 S 13 KASALI (Arka tek teker) 35 C 13 35 S 13 V 35 C 13 V 35 C 15 V 70 C 15

N E W. Kamyon YENİ. Şasi kamyonet. 35 S 13 (Arka tek teker) 35 S 13 KASALI (Arka tek teker) 35 C 13 35 S 13 V 35 C 13 V 35 C 15 V 70 C 15 N E W 05.12.2012 Şasi kamyonet Panelvan kamyonet DAILY MODELLERİ 35 S 13 (Arka tek teker) 35 S 13 KASALI (Arka tek teker) 35 C 13 35 S 13 V 35 C 13 V 35 C 15 V MESAFESİ / HACİM 3000 + Euro 5 motor 67.826

Detaylı

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi 01.01.2015 Perakende Satış Fiyat Listesi (2014 model) Şasi Kamyonet Van araçlar Kamyon Yeni Daily Modelleri 35 S 15 3450 35 S 15 3450 KASALI 35 C 15 CC 3750 35 S 15 V 35 C 15 V Dingil Mesafesi / Hacim

Detaylı

Yol bilgisayarı

Yol bilgisayarı Opsiyon Kamyon Panel Van Şasi Çift Kabin DAILY MODELLERİ 35S11 EURO 5 35S13 EURO 5 35C13 EURO 5 35C15 EURO 5 MESAFESİ / HACİM ÜRÜN ÖZELLİKLERİ EDİLEN PERAKENDE SATIŞ ( HARİÇ) TL EDİLEN VE DAHİL İNDİRİMLİ

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm TR En Konforlu Seyahatler STAR, 3 kişiye kadar olan yolcu kapasitesi, geniş ve rahat diz mesafesi ve zemindeki raylı sistem sayesinde yerleşimde

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites İlan no: 207935 Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites Sahibinden DOKTORDAN ÇOK TEMİZ VOLVO XC60 R DESIGN OCEAN RACE ÖZEL ÜRET 140.000 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Dualogic

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Dualogic Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Dualogic Sahibinden Memurdan, temiz, serisinin en dolusu, dizel&otomatik İlan no: 384672 38.250 TL İlan tarihi: 3 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl İzmir Model yılı

Detaylı

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde İlan no: 234461 Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde Sahibinden COMMAND - NAVİGASYON - GERİ GÖRÜŞ - 56.000 Km 207.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Balgat,

Detaylı

Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik

Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik İlan no: 258060 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Otomatik Sahibinden ACİL KISA BİR SÜRELİĞİNE 2014 OPEL INSİGNİA TAMAMINA KREDİ 89.900 TL İlan tarihi: 21 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige İlan no: 212263 Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige Sahibinden KIA SORENTO XFORCE 2008 MODEL FULL FULL KAÇIRMAYIN 52.000 TL İlan tarihi: 9 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak

Detaylı

Citroen C4 1.6 THP 156 Hp Exclusive MCP

Citroen C4 1.6 THP 156 Hp Exclusive MCP Citroen C4 1.6 THP 156 Hp Exclusive MCP İlan no: 194081 İlan detayları Sahibinden 46.900 TL 23 Haz 2014 46.900 TL 19 May 2014 46.000 TL 28000 km de garaj arabası, full İlan tarihi: 19 Mayıs 2014 İlan detayları

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

Chrysler Sebring 2.7 LX Aut.

Chrysler Sebring 2.7 LX Aut. İlan no: 193031 Chrysler Sebring 2.7 LX Aut. Sahibinden SAHİBİNDEN EMSALSİZ HATASIZ KAZASIZ BOYASIZ 2006 LİMİTED 2.7 33.750 TL İlan tarihi: 5 Mayıs 2014 İlan detayları İlan detayları İl İzmir Model yılı

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Sahibinden Bravo 120 Bg 6 İleri 2010 Model 128000km İlan no: 386185 40.000 TL İlan tarihi: 20 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl Denizli Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M İlan no: 185582 Toyota Yaris 1.33 99 HP Terra Sporty M/M Sahibinden 33.000 km'de 2010 model toyota yaris 31.000 TL İlan tarihi: 29 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl Hatay Model yılı Ocak 2010

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

N E W. Kamyon YENİ. Şasi kamyonet. 35 S 13 (Arka tek teker) 35 S 13 KASALI (Arka tek teker) 35 C 13 35 S 13 V 35 C 13 V 35 C 15 V 70 C 15

N E W. Kamyon YENİ. Şasi kamyonet. 35 S 13 (Arka tek teker) 35 S 13 KASALI (Arka tek teker) 35 C 13 35 S 13 V 35 C 13 V 35 C 15 V 70 C 15 N E W 05.12.2012 Şasi kamyonet Panelvan kamyonet DAILY MODELLERİ 35 S 13 (Arka tek teker) 35 S 13 KASALI (Arka tek teker) 35 C 13 35 S 13 V 35 C 13 V 35 C 15 V MESAFESİ / HACİM 3000 + Euro 5 motor 67.826

Detaylı

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik İlan no: 239308 BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik Sahibinden Dr Bayandan hasarsız Premium Sunroof Full Full Paket 4 ve 5 58.300 TL İlan tarihi: 28 Haziran 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Kadıköy,

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Skoda Octavia 1.6 Elegance İlan no: 271549 Skoda Octavia 1.6 Elegance Sahibinden 2014 MODEL 48.000 KM ELEGANCE DONANIM, OPSİYONLAR, DSG 92.000 TL İlan tarihi: 2 Mart 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2014 Km

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi Kamyon Van araçlar Şasi Kamyonet 12.02.2016 Perakende Satış Listesi (2016 model) Yeni Daily Modelleri Dingil Mesafesi/ Hacim Ürün Özellikleri Tavsiye Edilen + Dahil Perakende Takas Desteği bizden Kampanya

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi Kamyon Van araçlar Şasi Kamyonet 10.02.2015 Perakende Satış Fiyat Listesi (2015 model) Yeni Daily Modelleri 35 S 13 35 S 13 KASALI 35 S 15 35 S 15 KASALI 35 C 15 CC 35 S 13 V 35 S 15 V 35 C 15 V Dingil

Detaylı

Honda Civic 1.6 Dream Otomatik

Honda Civic 1.6 Dream Otomatik Honda Civic 1.6 Dream Otomatik Sahibinden SIFIR KOKUSU ÜZERİNDE DAHA TEMİZİ YOK İlan no: 303386 57.500 TL İlan tarihi: 18 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2012 Km Kasa tipi

Detaylı

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi Perakende Satış Fiyat Listesi (2015 model) Şasi Kamyonet Van araçlar Kamyon Yeni Daily Modelleri 35 S 13 35 S 13 KASALI 35 S 15 35 S 15 KASALI 35 C 15 CC 35 S 13 V 35 S 15 V 35 C 15 V 35 C 15 V Dingil

Detaylı

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CıTROËN NEMO COMBI PLUs MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi 10.02.2015 Perakende Satış Fiyat Listesi (2015 model) Şasi Kamyonet Van araçlar Yeni Daily Modelleri 35 S 13 3450 35 S 13 3450 KASALI 35 S 15 3450 35 S 15 3450 KASALI 35 C 15 CC 3750 35 S 13 V 35 S 15

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik

Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik İlan no: 239943 Toyota Auris 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden Doktordan 30.000 KM'de Tam Otomatik Auris Elagant 1.6 45.000 TL İlan tarihi: 4 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model

Detaylı

Honda Civic 1.6 Elegance

Honda Civic 1.6 Elegance İlan no: 321447 Honda Civic 1.6 Elegance Sahibinden Sahibinden 2012 Civic Elegance Füme Servis Bakımlı Garantil 57.750 TL İlan tarihi: 6 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Ataşehir,

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı...

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı... OPALİN CITY Ulaşımın Yeni Starı... Beklentilerin çok ötesinde... Toplu taşımacılık sektöründe sürekli artan beklentilere en iyisini üreterek cevap veren Temsa, bu kez de Opalin City ile yolculuk keyfini

Detaylı

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi 01.01.2015 Perakende Satış Fiyat Listesi (2014 model) Şasi Kamyonet Van araçlar Kamyon Yeni Daily Modelleri 35 S 15 3450 35 S 15 3450 KASALI 35 C 15 CC 3750 35 S 15 V 35 C 15 V Dingil Mesafesi / Hacim

Detaylı

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf İlan no: 246525 Hyundai i20 1.2 Team Sahibinden ÖĞRETMEN SAHİBİNDEN LPG li HYUNDAI i20 KM'si DÜŞÜK KAZASIZ 30.500 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Kocaeli, Darıca, Darıca,

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi 13.05.2016 Perakende Satış Fiyat Listesi (2016 model) Yeni Daily Modelleri Dingil Mesafesi/ Hacim Ürün Özellikleri Tavsiye Edilen + Dahil Perakende Fiyat Takas Desteği bizden Kampanya İndirimi + Dahil

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic

Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic İlan no: 234366 Fiat Bravo 1.6 Multijet Dynamic Plus Dualogic Sahibinden SAHİBİNDEN 2011 BRAVO 1.6 MJET DYNAMIC PLUS DİZEL OTOMATİK 42.500 TL İlan tarihi: 10 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl

Detaylı

N E W. Kamyon YENİ. Şasi kamyonet. 35 S 13 (Arka tek teker) 35 S 13 KASALI (Arka tek teker) 35 C S 13 V 35 C 13 V 35 C 15 V 70 C 15

N E W. Kamyon YENİ. Şasi kamyonet. 35 S 13 (Arka tek teker) 35 S 13 KASALI (Arka tek teker) 35 C S 13 V 35 C 13 V 35 C 15 V 70 C 15 N E W 05.12.2012 Şasi kamyonet Panelvan kamyonet DAILY MODELLERİ 35 S 13 (Arka tek teker) 35 S 13 KASALI (Arka tek teker) 35 C 13 35 S 13 V 35 C 13 V 35 C 15 V DİNGİL MESAFESİ / HACİM 3000 + Euro 5 motor

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio İlan no: 209687 BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio Sahibinden Kiralık BMW 6.40 - SİYAH - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL BEYAZ - UYGUN FİYAT GARANTİSİ İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları İlan

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion

Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion Sahibinden Öğretmenden Temiz Linea 29.500 TL İlan tarihi: 18 Ağustos 2015 İlan no: 243549 İlan detayları İlan detayları İl Kayseri Model yılı Ocak 2008 Km 141.000 km Kasa

Detaylı

Chevrolet Lacetti V CDX

Chevrolet Lacetti V CDX Chevrolet Lacetti 1.6 16V CDX İlan no: 226364 İlan detayları Sahibinden 23.500 TL 07 Mar 2015 23.500 TL 01 Mar 2015 24.250 TL Chevrolet Lacetti (LPG, Özel Plaka, Döşeme, 4 lastik) İlan tarihi: 1 Mart 2015

Detaylı

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı...

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı... SAFİR ve SAFİR VIP Yolculuk Keyfinin Tanımı... Safir VIP ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını değiştiriyor

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit İlan no: 209682 LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit Sahibinden Kiralık Range Rover Sport - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL Vouge - SİYAH - BEYAZ - KIRMIZI

Detaylı

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi

Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyat Listesi Kamyon Van araçlar Şasi Kamyonet 12.02.2016 Perakende Satış Listesi (2016 model) Yeni Daily Modelleri Dingil Mesafesi/ Hacim Ürün Özellikleri Tavsiye Edilen + Dahil Perakende Takas Desteği bizden Kampanya

Detaylı

Honda Civic 1.6 Premium

Honda Civic 1.6 Premium Honda Civic 1.6 Premium Sahibinden 3 YIL GARANTİ 2011 İlan no: 196842 İlan detayları 43.800 TL 27 Haz 2014 43.800 TL 23 Haz 2014 43.900 TL 19 Haz 2014 42.000 TL 19 Haz 2014 43.900 TL HONDA CIVIC 1.6 PREM.ORJINAL

Detaylı

Volvo XC D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition

Volvo XC D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition Volvo XC 90 2.4 D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition İlan no: 241793 İlan detayları Sahibinden 72.500 TL 07 Oca 2016 72.500 TL 06 Oca 2016 74.800 TL 18 Ara 2015 79.400 TL 12 Ağu 2015 82.500 TL Teknolojinin

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

MINI Cooper Cabrio 1.6 115 HP

MINI Cooper Cabrio 1.6 115 HP İlan no: 209686 MINI Cooper Cabrio 1.6 115 HP Sahibinden Kiralık Cooper - BEYAZ - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL MAVİ - KIRMIZI - UYGUN FİYAT GARANT İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları

Detaylı

Volvo S D Drive

Volvo S D Drive Volvo S40 1.6 D Drive Sahibinden Acil Ev İhtiyaçından satılık Sahibinden S40 İlan no: 320376 41.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2010 Km Kasa tipi Vites

Detaylı

Renault Megane 1.5 dci Privilege 105 bg

Renault Megane 1.5 dci Privilege 105 bg İlan no: 242636 Renault Megane 1.5 dci Privilege 105 bg Sahibinden Dizel, Sunroof, 4 Parça Boyanan Var Kusur Yok 32.000 TL İlan tarihi: 7 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya Model yılı

Detaylı

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi Scania İnşaat Araçları Mikser Serisi İnşaat Sektörünü İleriye Taşıyoruz. Dünyanın her yerinde şantiye sahalarında zor işlerde kullanılmakta olan Scania araçlarına her gün rastlayabilirsiniz. Dayanıklılık,

Detaylı

Volkswagen Polo 1.6 TDI 90 HP DSG Comfortline

Volkswagen Polo 1.6 TDI 90 HP DSG Comfortline Volkswagen Polo 1.6 TDI 90 HP DSG Comfortline İlan no: 206438 İlan detayları Sahibinden 57.000 TL 01 Kas 2014 57.000 TL 15 Eyl 2014 54.500 TL 2013 1.6 TDİ CAM TAVAN DSG NAVİGASYON MULTİMEDYA GERİ GÖRÜŞ

Detaylı

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT

Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT İlan no: 192364 Mitsubishi L200 L 200 Çift Kabin 4x4 Intense Lux MT Sahibinden SİYAH İNCİ İLE GÖZLER ÜZERİNİZDE OLACAK.ÇOK TEMİZ FULL BAKIM 39.000 TL İlan tarihi: 28 Nisan 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure

Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure İlan no: 194503 Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure Sahibinden SAHİBİNDEN SINIFIN EN DOLUSU 3008 CROSSOVER 64.900 TL İlan tarihi: 22 Mayıs 2014 İlan detayları İlan detayları İl Burdur Model yılı

Detaylı