Claim ID: Membership Number: HAZĠRAN 2012 Sualtında 2500 KiĢi. SCUBA ile SUALTI ĠNSAN ZĠNCĠRĠ DÜNYA REKORU DENEMESĠ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Claim ID: 346158 Membership Number: 189483. 23-24 HAZĠRAN 2012 Sualtında 2500 KiĢi. SCUBA ile SUALTI ĠNSAN ZĠNCĠRĠ DÜNYA REKORU DENEMESĠ"

Transkript

1 Claim ID: Membership Number: HAZĠRAN 2012 Sualtında 2500 KiĢi SCUBA ile SUALTI ĠNSAN ZĠNCĠRĠ DÜNYA REKORU DENEMESĠ 5000 EL ELELE

2 Claim ID: SCUBA ĠLE SUALTI ĠNSAN ZĠNCĠRĠ DÜNYA REKORU DENEMESĠ İstanbul 2012 Avrupa Spor Başkenti etkinlikleri kapsamında, İstanbul şehrine mavi rengini veren, efsanelere konu olmuş ve İstanbul un tam ortasında uyuyan Marmara denizinin incisi Beylikdüzü sahilinde inanılmaz gerçekleşecek. İnsanların hayal güçlerini genişletmek ve sınırlarını aşmalarını sağlamak amacını taşıyan Guinness Dünya Rekorları Kitabı na girmek hedefiyle toplam 2500 kişi İstanbul / Beylikdüzü sahilinden sualtına inecek ve 2,5 km boyunca 5000 el elele tutuşarak suyun altında dünyanın en uzun sualtı insan zincirini oluşturacaklar. Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü, İstanbul Valiliği, Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ve GSGM tarafından organize edilecek rekor denemesinde SCUBA ile Sualtı Ġnsan Zinciri Guinness Dünya Rekoru kırılacak.

3 SCUBA ile Sualtı Ġnsan Zinciri Dünya Rekoru Türkiye geneli ve yurt dışından toplam 2500 kişi İstanbul / Beylikdüzü sahilinde bir araya gelecek. Katılımcılarda ilk aranacak şart CMAS - TSSF sertifikalı dalıcı olma özelliği eğer dalıcı belgesi olmayıp Dünya Rekoru denemesine katılmak isteyen olursa mutlaka rekorun en az 2 ay öncesinden kendisine gerekli eğitim verilecek ve 1* CMAS TSSF belgesine sahip olması sağlanacak. Gerçekleştirilecek rekor denemesi öncesinde matbuu olarak hazırlanmış Dünya Rekoru Katılımcı Forumları rekora iştirak etmek isteyen dalıcılar tarafından ıslak imza ile imzalanarak Rekor Organizasyon Komitesine faks veya posta yolu ile ulaştırılacak. Rekor Denemesinin gerçekleştirileceği 3 Haziran Pazar günü sabah saat 07:00 civarında katılımcılara SCUBA malzemeleri imza karşılığı dağıtılmaya başlanacak. Ekipman dağıtım işlemi tamamlanıp Guinness Hakeminin onay vermesi ile dalıcılar kıyıdan yürüyerek denize girecekler. Dalış da hedeflenen derinlik 3m planlanan dalış süresi ise hakemin onay vermesi için geçecek olan ortalama 20 dakika olacak. Rekor kırıldıktan sonra sualtı iletişim üniteleri aracılığı ile dalıcılara yükselme komutu verilecek. Sualtından elele tutuşarak suyun yüzeyine doğru 5000 el elele yükselecek ve yeni Dünya Rekoru ilan edilecek. Daha önceki rekor 17 Ağustos 2009 tarihinde Endonezya nın Manado sahilinde 2486 kişiden oluşan Endonezya Deniz Donanması askeri tarafından gerçekleştirilmiştir.

4 Rekor Denemesi Nasıl Yapılacak? Rekor denemesi İstanbul un en güzel sahillerinden olan 14km uzunluğa sahip Beylikdüzü sahilinde gerçekleşecek. Rekorun başlangıç noktası sahildeki Gürpınar Stadyumu nun hemen önünden başlayarak pek çok efsaneye konu olmuş Manda Taşı na kadar 2.5km mesafeyi kapsayacak. Rekor denemesinde kullanılacak olan malzemeler sahilde rekor gününden 2 Haziran Cumartesi günü hazırlanmaya başlayacak ve 3 Haziran Pazar sabahı saat 07:00 den itibaren katılımcılara teslim edilmeye başlanacak. Sualtında durulacak nokta daha önceden şamandıralarla işaretlenecek olduğundan sualtına inen herkes nerede duracağını biliyor olacak. Sualtına 5 adet sualtı konuşma ünitesi ve sualtında dışarıdan konuşulanları duymaya yarayacak özel hoparlör sistemleri indirilerek sualtındaki dalıcılara gereken mesajların verilmesi daha kolay hale getirilecek. Ayrıca 5 sualtı konuşma ünitesine sahip dalıcı rekor grubunun içerisinde birbirleri ile konuşarak el tutuşma ve yükselme komutlarının başlangıç noktalarını oluşturacaklar.

5 Rekor Denemesi Organizasyon Komitesi Gerçekleştirilecek olan Dünya Rekoru denemesi Guinness tarafından dünyada eşi ve benzeri olmayan bir organizasyon olarak tanımlanıyor. Daha önceden yapılan rekorda tamamı askerlerden oluşan bir ekip suya indirilerek rekor gerçekleştirilebilmiştir. İstanbul da yapılacak olan Dünya Rekoru Denemesi Üniversite Sualtı Topluluklarından, Genel Kurmaydan, Sahil Güvenlikten, Deniz Polisinden, Türkiye genelindeki Dalış Merkezlerinden ve yurtdışından gelecek olan dalıcılara da açık olması sebebi ile 2500 sivil ve askeri bir araya getirecek olduğundan aynı zamanda bir örnek niteliği de taşıyacaktır. Bu sebeple kurulacak olan Dünya Rekoru Organizasyon Komitesi nin başında iki Guinness Dünya Rekoru denemesini kendi ekibi ile organize etmiş ve başarılı bir şekilde kırmış Sualtı Sporları branşından Guinness Dünya Rekorları Kitabına girmeyi başarmış ilk ve tek TÜRK Dünya Rekortmeni Cem KARABAY bulunacaktır. Bu sayede Guinness ile her türlü yazışma prosedürü ve hakem talepleri kolaylıkla halledilebilecek ayrıca bir dünya rekoru denemesi için gerekli olan bütün standartlar sağlanmış olacaktır.

6 Rekor Organizasyonu Takvimi Dünya Rekorunun gerçekleşmesi için gereken malzemelerin fabrika siparişlerinin verilebilmesi için her türlü sponsorluk anlaşmasının 2011 yılı sonuna kadar tamamlanması gerekmektedir Ocak ayı sonuna kadar kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili yazışmalar tamamlanacaktır. 20 Ocak 2012 Tarihinde ilk Basın Toplantısı ile Rekor resmi olarak uluslararası ve ulusal basına duyurulacaktır Şubat ayı sonuna kadar yapılacak organizasyon ile ilgili her türlü duyuru ve ilan hazır hale getirilecektir Mart ayı sonunda organizasyona katılacak dalıcıların resmi başvuru süreci tamamlanacaktır Nisan ayı sonuna kadar Organizasyon ile ilgili duyurular başlayacak ve Rekor Denemesinin Basın Bülteni yayınlanacaktır. 4 Mayıs 2012 günü ikinci Basın toplantısı yapılacak ve gelişmeler uluslararası ve ulusal basın ile paylaşılacaktır. 7 Mayıs 2012 gününe kadar Rekor Denemesi için fabrikalardan alınan SCUBA malzemeleri rekor alanındaki Lojistik Merkezine ulaşmış olacaktır. 7 Mayıs 15 Mayıs 2012 tarihleri arasında 2500 adet dalış tüpünün dolum işlemi tamamlanacaktır. 28 Mayıs 1 Haziran 2012 tarihleri arasında SCUBA Ekipmanlarının montajı tamamlanacaktır. 2 Haziran 2012 sabah saat 08:00 itibari ile rekor alanında katılımcılara numara verme işlemi ve SCUBA ekipmanlarının dağıtım işlemi yapılamaya başlanacaktır. 2 Haziran 2012 Basın iletişim merkezi oluşturulacak ve 3. Basın Toplantısı rekor Alanından yapılacak 2 Haziran 2012 akşamı İstanbul dışından gelen katılımcılar rekor alanında çadır kamp yaparak konaklayacaklar ve gece festival havasında konserlerle süslenecektir. 3 Haziran sabah saat 08:00 itibari ile dalıcılar sahil boyunca işaretlenmiş alan içerisinde SCUBA ekipmanları kuşanmış olarak duracaklar ve hakemin onayı ile suya giriş başlayacaktır Haziran ayı sonuna kadar kamu kurum ve kuruluşlarına SCUBA malzemelerinin hibe işlemleri tamamlanacaktır.

7 REKOR DENEMESĠ RĠSK TAġIYOR MU? Rekor denemesi dünyanın en risksiz spor dalı olarak kabul edilen SCUBA yani Donanımlı Dalış ile yapılacaktır. Rekor denemesine katılan dalıcıların tamamı Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu nun eğitim dizgesi olan CMAS dalıcı brövesine sahip olacaktır. Her türlü ihtimale karşı Rekor denemesi boyunca sahil güvenlik botları dalıcılardan 100m açıkta deniz güvenliğini sağlayacaklardır. Etkinliğe katılan dalıcıların ve misafirlerin her türlü sağlık sorunu için 2 Sualtı hekimi, 2 Uzman Hekim ve 3 adet tam teşekküllü AMBULANS ve Ambulans personeli rekor alanında bulundurulacaktır. Rekor denemesine katılacak her dalıcıya ve rekor denemesinde kullanılacak malzemelere sigorta yapılarak her türlü ihtimale karşı tedbir ve güvenlik en üst seviyede sağlanmış olacaktır.

8 REKOR DENEMESĠ NASIL TANITILACAK? Rekor denemesi basın bülteni ile Uluslar arası, Ulusal ve yerel olmak üzere tüm medyaya duyurulacaktır. Guinness Rekorlar Kitabı nın Türkiye deki web sitesi ile global web sitesinde rekor denemesi yer alacaktır Guinness Dünya Rekorları PR şirketi gerçekleştireceğimiz Dünya Rekoru denemesini dünyanın önde gelen 2000 Haber Ajansına rekor öncesi, rekor anı ve rekor sonrası duyuracaktır. Beylikdüzü Sahiline kurulacak olan minimum ziyaretçinin katılımının beklendiği rekor alanına özel sponsor kuruluşların logolarının da yer aldığı branding yapılacaktır. Rekor denemesinin sonunda Guinness Rekorlar Kitabı nın merkezinden bir hakemin de katılımı ile sertifika teslim töreni yapılacaktır. Bu törene uluslararası ve ulusal basının katılımı sağlanacaktır. Sponsorların logosu Dünya Rekoruna katılan dalıcıların kıyafetlerinde yer alacaktır. Her türlü afiş, ilan ve broşür üzerinde sponsorların logosu kullanılacaktır. Rekor için açılacak ve bütün gelişmelerin duyurulacağı web sayfasında sponsorların logoları yer alacaktır. Dünya Rekoru denemesine ait görüntüleri sponsorlar rekordan sonra kendi tanıtımları için kullanabileceklerdir.

9 NEDEN BÖYLE BĠR REKOR DENEMESĠ YAPIYORUZ Ülkemizin Asya ve Avrupa olmak üzere 6 tarafı denizlerle çevrili. 4 denize ev sahipliği yapan bir ülkemiz var. İstanbul Kuzeyinde Karadeniz ve Güneyinde Marmara Denizi ile ülkemizin mavi şehri. İstanbul 2012 Avrupa Spor Başkenti etkinlikleri kapsamında Sualtında 2500 Kişi kenetlenecek ve 5000 El Elele verip suyun yüzeyine doğru Sualtı, Denizler ve Çevre için koruma zinciri oluşturup yükselecek. 3 Haziran tarihi Dünya Çevre Haftası olduğu için bir günde birden fazla mesaj bir günde onbinden fazla insana bir amaç yükleyeceğiz İnsan bir araya gelerek spor yapacağız civarı insan ile Sualtı Festivali yapacağız 3. Çevre Haftasında doğayı korumak için yapacağız 4. Bunları yaparken Guinness Dünya Rekoru kıracağız 5. Elde edilen SCUBA Malzemelerini 3/1 oranında katılımcıların kurumlarına vererek. (300 Dalıcı gönderen Genel Kurmay a 100 malzeme, 90 Dalıcı gönderen Üniversite Sualtı Kulübüne 30 malzeme gibi) Sualtı sporlarının gelişmesine katkıda bulunacağız. Kendine Sahip Çıkan Spor Yapar, Spor Yapan Doğaya Sahip Çıkar. Dünyada eşi benzeri olmayan bu muhteşem organizasyonda hepinizi aramız da görmek istiyoruz

10 DÜNYA REKORU ORGANĠZASYON KOMĠTESĠ Komite BaĢkanı: Cem KARABAY BaĢkan Yardımcısı: Samuray KARABAY Basın Yayın: On ĠletiĢim (Ġpek Özgüden Özen) DalıĢ Merk. Koordinatörü: Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Üniversiteler Koordinatörü: Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rekor Alanı Koordinatörü: Beylikdüzü Belediyesi Hukuki YazıĢmalar: Beylikdüzü Kaymakamlığı Deniz Rekor Güvenliği: Sahil Güvenlik Komutanlığı (SGK) Kara Rekor Güvenliği: Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Askeri Dalıcı Koordinatörü: Genel Kurmay BaĢkanlığı (GKB) ĠLETĠġĠM BEYLĠKDÜZÜ SUALTI SPORLARI DÜNYA REKORTMENLERĠ KULÜBÜ DERNEĞĠ Adres : Cumhuriyet Mah. Dr. Derviş Eroğlu Cad. Beylikdüzü Halı Saha Tesisleri Girişi No.28 Beylikdüzü / İstanbul Tel : Web : Mail : baskan@bss.org.tr Msn messenger : beylikduzusualti@hotmail.com Mail group : beylikduzusualti@yahoogroups.com Ġpek Özgüden Özen ipek.ozguden@oniletisim.com Rumeli Cad. Müşerref Ap. 3/5, Nişantaşı İstanbul T : F : G :

11 DESTEKÇĠLERĠMĠZ

12

13

1. BÖLÜM-I 1.1 TANIMLAMALAR. 1.1.1 Gözlemciler. 1.1.2 Organizatör. 1.1.3 Sorumlu Federasyon

1. BÖLÜM-I 1.1 TANIMLAMALAR. 1.1.1 Gözlemciler. 1.1.2 Organizatör. 1.1.3 Sorumlu Federasyon TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU SERBEST DALIŞ REKOR DENEMELERİ TALİMATI Güncelleme: 2011/01 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. BÖLÜM-I... 3 1.1 TANIMLAMALAR... 3 1.1.1 Gözlemciler... 3 1.1.2 Organizatör...

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU BAŞKAN: --- GENEL SEKRETER Fikret BULUTÇU ADRES: 19 MAYIS SPOR KOMPLEKSİ YASAR DOGU SPOR SALONU ULUS / ANKARA - TURKIYE TEL:

Detaylı

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU 2012-2013-2014 FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU 2012-2013-2014 FAALİYET RAPORU 2012 yılında gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulda, sizlerin desteği ile yeniden yola çıkmıştık, yoğun faaliyetleri geride bırakarak 2014 Olağan Mali Genel Kurulu için yeniden bir aradayız. Geçtiğimiz iki

Detaylı

29 Ekim 2008 Cumhuriyetimizin 85. Yılında 85 metre Dünya Rekoru: Devrim Cenk ULUSOY SPONSOR DOSYASI

29 Ekim 2008 Cumhuriyetimizin 85. Yılında 85 metre Dünya Rekoru: Devrim Cenk ULUSOY SPONSOR DOSYASI NİHAİ DOKÜMAN Versiyon 2 2008/09/09 www.sas.odtu.edu.tr ODTÜ Mezunları Derneği Antalya Şubesi 1 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. Devri m CENK ULUSOY KISA ÖZGEÇMİŞİ... 3 2. metre Dünya Rekoru Denemesi İçeriği...

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE TAEKWONDO FEDERASYONU BAŞKAN Metin ŞAHİN GENEL SEKRETER Bayram TIRAŞ ADRES: Ulus İşhanı Kat:3 Ulus-Ankara TEL: +90 312 310 8816 FAKS: +90 312 310

Detaylı

SERBEST DALIŞ PALETLİ SABİT AĞIRLIK VE KÜP APNEA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 20-23 Ağustos 2015

SERBEST DALIŞ PALETLİ SABİT AĞIRLIK VE KÜP APNEA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 20-23 Ağustos 2015 SERBEST DALIŞ PALETLİ SABİT AĞIRLIK VE KÜP APNEA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 20-23 Ağustos 2015 YARIŞMA PROGRAMI : Paletli Sabit Ağırlık Apnea Yarışma : 21 Ağustos 2015 Küp Apnea Yarışma : 22 Ağustos 2015 Yarışma

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI ÇANAKKALE TİCARET BORSASI HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI Yürürlük Tarihi : 03.01.2011 Revizyon No. : 0 Sayfa : 0/2 KONU SORUMLU PLANLANAN YAPILACAKLAR GÖZDEN GEÇİRME Üye Bilgileri Güncelleme Tüm

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 1 VAN SHOPPİNG FEST İN AMACI İran ile sınırı olan Van ın bu konumunu değerlendirerek bölgede alışveriş merkezi olmasını sağlamak. Bunun için 15 Mart 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Van da kurumların, tüccar

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE OKÇULUK FEDERASYONU BAŞKAN Abdullah TOPALOĞLU GENEL SEKRETER Zeki ÖZTÜRK ADRES : Ulus İşhanı. Kat:7 Ulus- Ankara TEL: +90 312 311 8610 FAX:

Detaylı

BİREYLERİN DONANIMLI DALIŞ SPORUNA BAŞLAMA TERCİHLERİNİN SAPTANMASI. Serkan ÖZNUR

BİREYLERİN DONANIMLI DALIŞ SPORUNA BAŞLAMA TERCİHLERİNİN SAPTANMASI. Serkan ÖZNUR BİREYLERİN DONANIMLI DALIŞ SPORUNA BAŞLAMA TERCİHLERİNİN SAPTANMASI Serkan ÖZNUR Yüksek Lisans Öğrencisi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Anabilim Dalı,

Detaylı

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 9. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 32 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU BAŞKAN Erol Ünal KARABIYIK GENEL SEKRETER Recep NURTANIŞ ADRES: Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu, No:32 Opera-Ankara TEL: +90

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 7. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 33 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKAN Demirhan ŞEREFHAN GENEL SEKRETER Mehmet TURHAN ADRES : Ulus İşhanı A Blok Kat:1 Ulus-Ankara TÜRKİYE TEL: +90 312 309 73 97 FAKS:

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. ULUSAL FEDERASYON TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKAN GENEL SEKRETER ADRES : TEL: FAX: E-MAİL: WEB SİTESİ: Oyunların resmi web sitesi Haluk ULUSOY Lütfi ARIBOĞAN Ankara

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI Asya ve Avrupa nın Buluşma Noktasında Tarım Sigortaları alanında gerçekleştirilen ilk büyük çaplı organizasyon Dünya

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK...

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... İÇİNDEKİLER GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... 4 BRONZ SPONSORLUK... 5 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009)

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009) TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK SU ÖDÜLÜ YÖNETMELİĞİ (5.Dünya Su Forumu İstanbul 2009) 1. GİRİŞ Dünyanın suyla ilgili en büyük etkinliği olan Dünya Su Forumu, Dünya Su Konseyi ve ev sahibi ülkenin ortak

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu Ana Partner Paketi Ana Partnerlik Bedeli : 50.000 TL + KDV Hedeflenen Duyuru Araçları 7-8 Ekim günü Park Aqua da gerçekleşecek Adana Lezzet Festivali

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU PİRAT SINIF KOMİTESİ 2014 TYF TÜRKİYE PİRAT TROFESİ Genel Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2014 TYF Türkiye Pirat Trofesi 5

Detaylı

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak 1 İçindekiler 1. ETKİNLİK PLANI... 3 1.1. Genel Bilgi... 3 1.2.

Detaylı

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 75559182/821/13130884 21.12.2015 Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM

TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 75559182/821/13130884 21.12.2015 Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM TC BODRUM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 75559182/821/13130884 21.12.2015 Konu: Yarışma Duyurusu... MÜDÜRLÜĞÜNE BODRUM Muğla Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Genç Turizmciler Yarışıyor"

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

Sponsorluk Dosyası 2015

Sponsorluk Dosyası 2015 Kıbrıs Siber Güvenlik Konferansı Sponsorluk Dosyası 2015 Sunuş Dünyaya damgasını vuran ve Siber tehditlere karşı önemini daha çok hissettiren siber güvenlik, siber casus yetiştirme politikaları, siber

Detaylı

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ perspective of the future SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ the future perspective of SECURITY 18. ULUSLARARASI GÜVENLİK VE RFID FUARI the future perspective of FIRE RESCUE 18. ULUSLARARASI YANGIN, ACİL

Detaylı

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 5-9 Mart 2019 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 5-9 Mart 2019 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ

ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ ADANA GENÇLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ İÇİNDEKİLER 1-KURULUŞ VE AMAÇLAR 2-ANA VE GENEL HEDEFLER 3-HEDEFLER İÇİN YAPILACAKLAR 4-YILLIK PLANLAMA 5-İLK 5 YILLIK PLAN 6-SONUÇ KURULUŞ VE AMAÇLAR Adana Gençlergücü Spor

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 02/02/2016-E.5487 T. C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü *BD2055409011* Sayı : 98849140-100- Konu : 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mevlana Değişim Programı

Detaylı

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR 1 / 29 konuklara kültürel Geleneksel 43.sü ulusal varlıklarımızın düzenlenecek çapta ev hale sahipliği da gelmiş, adını yapmaya olan duyurmuş

Detaylı

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA

12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA 12. YÜKSEKÖĞRETİM TANITIM GÜNLERİ VE EĞİTİM FUARI 5-6-7 NİSAN 2012 ANTALYA SPONSOR BİLGİLENDİRME DOSYASI Kaleiçi Rotary Kulübü Pamir Cd. 141. Sk. Eroğlu Apt. 13/2 ANTALYA TEL: (242) 2447678 faks: (242)

Detaylı

SU ALTI SU ÜSTÜ ARAMA KURTARMA FEDERASYONU DİYARBAKIR. Sayı : 2015/71 28.08.2015 Konu: Tatbikat Sonuç Raporu İLGİLİ MAKAMA

SU ALTI SU ÜSTÜ ARAMA KURTARMA FEDERASYONU DİYARBAKIR. Sayı : 2015/71 28.08.2015 Konu: Tatbikat Sonuç Raporu İLGİLİ MAKAMA SU ALTI SU ÜSTÜ ARAMA KURTARMA FEDERASYONU DİYARBAKIR Sayı : 2015/71 28.08.2015 Konu: Tatbikat Sonuç Raporu İLGİLİ MAKAMA 1. Sualtı ve Suüstü Arama Kurtarma Federasyonu tarafından Değirmendere /KOCAELİ

Detaylı

MARMARA ADASI KAMPLI BİSİKLET TURU TANITIM DOSYASI

MARMARA ADASI KAMPLI BİSİKLET TURU TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER 01 TUR HAKKINDA 02 ETKİNLİKLER 03 ULAŞIM 04 ROTA 05 HARİTA 06 LOGO 07 FORMA TANITIM DOSYASI 01 TUR HAKKINDA TUR TARİHİ : 25 Ağustos 2017-27 Ağustos 2017 SON

Detaylı

İnsan Kaynakları Kongresi

İnsan Kaynakları Kongresi İnsan Kaynakları Kongresi Esin Ver Tutku Yarat 14 Mayıs 2015 Ankara Sheraton Oteli İş Birliği Dosyası İnsan Kaynakları Kongresi Türkiye Kalite Derneği-KalDer, iş yaşamındaki profesyonellerin gelişim ve

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014 A- FESTİVAL ANA SPONSORLUĞU Kapsam: Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sosyal sorumluluk projelerine önem veren kurum ve kuruluşların desteğiyle 17. yaşına geldi. Festivalimizin ismiyle birlikte anılacak

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli

08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli 2015 TÜRKİYE PİRAT LİGİ 5.Etap Karamürsel Yelken Kulübü Pirat Kupası 08-09 Ağustos 2015 Karamürsel/Kocaeli Yarış İlanı 2015 Türkiye Pirat Ligi 5.Etap Karamürsel YK Pirat Kupası, Türkiye Yelken Federasyonu

Detaylı

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol su. Proje konusu Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı il genelinde yaklaşık

Detaylı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı

TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı TYF Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Ligi Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan 2013 TYF Türkiye Pirat Ligi 5 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek

Detaylı

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ

13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ 13. ULUSAL AÇIK SU YÜZME YARIŞLARI DEĞİRMENDERE GÖLCÜK KOCAELİ Yarışma Tarihi : 04 Ağustos 2018 Cumartesi Yer : Çınarlık Meydanı Değirmendere - Gölcük Kocaeli / Türkiye Son Başvuru : 02 Ağustos 2018 Perşembe

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 l YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 Genç Liderler Kimdir? Genç Liderler 2004 yılında kurulmuş, Türkiye nin yönetimiyle ilgili her alan ve her kademede etkin görev almak ve Türkiye nin daha iyi yönetilerek

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri

Faaliyet ve Proje Bilgileri Faaliyet ve Proje Bilgileri 2010 Yılı İçinde Yapılan Büyük Organizasyonlar Kırım Özerk Cumhuriyeti Bahçesaray ili ile Kardeşlik Protokolü İmza töreni (17-21 Şubat 2010) 2010 yılı Türk Japon Yılı Kagebouşi

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

Türkiye nin ilk Ampute Engelli, Engelli Dalışı Eğitmeni,

Türkiye nin ilk Ampute Engelli, Engelli Dalışı Eğitmeni, GİRİŞ Engelli olmak Doğanın (depremin, selin, yangının), toplumun (kavganın, silahın, nefretin, acımasızlığın, bunalımın),insanlığın (iç savaş, bölgesel savaş, küresel savaş) etkileriyle başta insan olmak

Detaylı

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v.

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v. ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRİMİ OLARAK ASLİ GÖREVLERİMİZ ; 1-) Hizmet verdiği kesimin beden sağlıklarını korumak ve geliştirmek, onlara disiplinli çalışma alışkanlığı kazandırmak, spora ilgi

Detaylı

Sponsorluk Dosyası 2017

Sponsorluk Dosyası 2017 Kıbrıs Siber Güvenlik Konferansı Sponsorluk Dosyası 2017 Kıbrıs Siber Güvenlik Konferansı 17 www.cypsec.org www.cypsec.org Sunuş Günümüz dünyasında siber tehditler inanılmaz boyutlara ulaşmış, şirketlerin

Detaylı

GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN AİLELERİN YARIŞMASI BİLGİ REHBERİ

GELECEĞİNİ DÜŞÜNEN AİLELERİN YARIŞMASI BİLGİ REHBERİ YARIŞMANIN KONUSU Enerji varlıklarının günümüzde hızlı bir şekilde tükenmesi, Türkiye nin enerji konusunda dışa bağımlı bir ülke olması ve bunun ekonomimize ciddi bir yük oluşturması, enerji tasarrufunun

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

A. ŞURA YÜRÜTME KURULU (YK) VE KARARLAR

A. ŞURA YÜRÜTME KURULU (YK) VE KARARLAR ORMANCILIK VE SU ŞURASI 2013 21-23 MART 2013 İŞ TAKİP CETVELİ YAPILACAK İŞLER, TAHMİNİ TAMAMLANMA ZAMANI VE SORUMLULUKLAR A. ŞURA YÜRÜTME KURULU () VE KARARLAR Rumuz Yapılacak İşlerin Tanımı Sorumlu Birim

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE İL KURULLARININ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI 1. Amaç Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurullarının amacı, uyuşturucu ile mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek ve hazırlanan eylem

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

KODU:EY.PR.01 YAYINLANMA TARĠHĠ:12.11.2015 REVĠZYON TARĠHĠ: REVĠZYON NO:00 SAYFA SAYISI:10

KODU:EY.PR.01 YAYINLANMA TARĠHĠ:12.11.2015 REVĠZYON TARĠHĠ: REVĠZYON NO:00 SAYFA SAYISI:10 HASTANE ÇALIġANLARI EĞĠTĠM PROSEDÜRÜ KODU:EY.PR.01 YAYINLANMA TARĠHĠ:12.11.2015 REVĠZYON TARĠHĠ: REVĠZYON NO:00 SAYFA SAYISI:10 1.AMAÇ Midyat Devlet Hastanesi nde hizmetin kalitesini arttıracak eğitim

Detaylı

Neden Modern Pentatlon Faaliyet ve Projelerine Sponsor Olmalısınız? Üstün Yönlerimiz Çünkü ;

Neden Modern Pentatlon Faaliyet ve Projelerine Sponsor Olmalısınız? Üstün Yönlerimiz Çünkü ; Neden Modern Pentatlon Faaliyet ve Projelerine Sponsor Olmalısınız? Üstün Yönlerimiz Çünkü ; YarıĢmalar öncesi, sırası ve sonrasında sponsor olan firmaca hazırlanacak her türlü görsel,müzik veya yayın

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri ifwedding.izfas.com.tr Dış Mekan Reklam Alternatifleri Açık Sergi Alanı Pano Reklam Alanı ÖZELİKLER: Ölçü: 600x500cm Baskı & Uygulama: İzfaş tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

URLA ULUSLARARASI BAĞBOZUMU OPTİMİST YARIŞLARI (URLA IGOR) 13-18 AĞUSTOS 2013 URLA ĠZMĠR - TURKEY

URLA ULUSLARARASI BAĞBOZUMU OPTİMİST YARIŞLARI (URLA IGOR) 13-18 AĞUSTOS 2013 URLA ĠZMĠR - TURKEY URLA ULUSLARARASI BAĞBOZUMU OPTİMİST YARIŞLARI (URLA IGOR) 13-18 AĞUSTOS 2013 URLA ĠZMĠR - TURKEY YARIŞ İLANI Uluslararası Optimist Sınıf Birliği (IODA) ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) 2013 faaliyet

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist ve Laser Türkiye Şampiyonası

Detaylı

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanlığından:

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanlığından: 10 Eylül 2008 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 26993 YÖNETMELİK Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanlığından: TÜRKĠYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU DONANIMLI DALIġ YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

KOZMETİK GÜZELLİK FUARI BUCOS Şubat BURSA.

KOZMETİK GÜZELLİK FUARI BUCOS Şubat BURSA. KOZMETİK ve GÜZELLİK FUARI BUCOS 08-11 Şubat 2018 - BURSA www.bucos.org KATILIMCI FİRMA PROFİLİ MERKEZLER * Hekim Klinikleri * Güzellik ve Kozmetik Merkezleri * Diş Hekimi Klinikleri * Estetik ve Güzellik

Detaylı

HOG (Harley Owners Group) Genel Tanıtım/2013 yılı Organizasyon ve Etkinlikler

HOG (Harley Owners Group) Genel Tanıtım/2013 yılı Organizasyon ve Etkinlikler HOG (Harley Owners Group) Genel Tanıtım/2013 yılı Organizasyon ve Etkinlikler İçindekiler HOG Genel /Kuruluş ve Amaç HOG Üye Profili Ladies of Harley 110. Yıl Sponsorluklar HOG 2013 Planlanan Gezi ve Organizasyonlar

Detaylı

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF TSSF-SD: 3 NİHAİ DÖKÜMAN Versiyon 3.0 2009/03/14 TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF Fahrettin Kerim Gökay Cad. Ortaklar İş Merkezi No:71 K:9 D:57 Kadıköy

Detaylı

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ 2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ YARIŞMA ADI: OKUL SPORLARI GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ (2000 1999 1998 1997) YARIŞMA TARİHİ VE YERİ: 7 8 OCAK 2015 / BURHAN FELEK YÜZME HAVUZU SON BİLDİRİM TARİHİ:

Detaylı

Talep edilmekte ise düzenleyicinin önerisi (*) : Yarışmaya ait internet sitesinin adresi. Başlama tarihi:

Talep edilmekte ise düzenleyicinin önerisi (*) : Yarışmaya ait internet sitesinin adresi. Başlama tarihi: EK-1 Yarışmanın adı Yarışmanın türü ÖZEL YARIŞMA DÜZENLEME BAŞVURU FORMU Yerel ( ) Ulusal ( ) Uluslararası ( ) WRE ( ) Ülke sıralamasına puan etkisi Talep edilmektedir ( ) Talep edilmemektedir ( ) Talep

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ

İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ İ.Ü. 39. SPOR ŞÖLENİ DRAGON BOT YARIŞLARI YARIŞMA YÖNERGESİ Yarışmalar, Uluslararası Dragon Bot Federasyonu (IDBF) Türkiye Kano Federasyonu standartlarına uygun ekipmanlarla ve yine IDBF nin belirlediği

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu

Detaylı

Sayın Yetkili; En Derin Leo Sevgi ve Saygılarımla. Leo Kıvanç TUNÇKALE MD118 - U Leo Yönetim Çevresi Sosyal Hizmetler Komite Başkanı k.

Sayın Yetkili; En Derin Leo Sevgi ve Saygılarımla. Leo Kıvanç TUNÇKALE MD118 - U Leo Yönetim Çevresi Sosyal Hizmetler Komite Başkanı k. İnsanlık, tarihi boyunca farklılığın yaratmış olduğu etkenler dizinin altında gelişmeye çalışılmış ve daha ileri gitmeyi hedeflemiştir. Tüm engellilere bakışların özürlü olduğu ülkemizde, farklılığın ve

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ALTINDAKİ KURUCU DERNEKLERE ÜYE KULÜPLER YÖNETMELİĞİ

TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ALTINDAKİ KURUCU DERNEKLERE ÜYE KULÜPLER YÖNETMELİĞİ TÜM AKIL VE ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ALTINDAKİ KURUCU DERNEKLERE ÜYE KULÜPLER YÖNETMELİĞİ AMAÇ: Bu yönetmelikte amaç kulüplerin bünyesinde bulundurduğu akıl ve zeka oyunları sporu yapacak kişiler ile

Detaylı

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJE : Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJEYİ HAZIRLAYAN: Zeki GÜVEN YER : Denizli Teraspark Outlet

Detaylı

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol spor Proje konusu Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Logo Birbirleriye gençliğin selamlaşma hareketiyle havaya sıçrayarak

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları 1.UYGULANACAK KURALLAR Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları 1.1. WORLD SAILING (WS) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2017 2020 1.2. 2018 TYF Yelken Yarışları düzenleme talimatı,

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL GLOBAL MEETING 2017 16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI World Tourism Forum Dünya Turizm Örgütü Üyesidir. WORLD TOURISM FORUM /// 16-18 ŞUBAT 2017 16-18 Şubat 2017 WORLD TOURISM FORUM GLOBAL MEETING

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

ĠġĠTME ENGELLĠLER SPOR FEDERASYONU BAġKANLIĞI SPOR DALLARI TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ĠġĠTME ENGELLĠLER SPOR FEDERASYONU BAġKANLIĞI SPOR DALLARI TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM. Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ĠġĠTME ENGELLĠLER SPOR FEDERASYONU BAġKANLIĞI SPOR DALLARI TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ Madde 1- Bu Talimatın amacı, İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. MAYIS 06-07-08 CUMA - CUMARTESİ PAZAR Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU -------------------------------------------------------------------------- ATATÜRK SPOR SALONU 1 Madde -1) Şampiyona yer ve tarihleri hakkında Bilgi; Şampiyona Tarihleri :

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2015 TOSFED RAID KUPASI 1. YARIŞI (TRAKOFF) RAID 20-21 / 06 /2015

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2015 TOSFED RAID KUPASI 1. YARIŞI (TRAKOFF) RAID 20-21 / 06 /2015 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU GÖZLEMCİ RAPORU 2015 TOSFED RAID KUPASI 1. YARIŞI (TRAKOFF) RAID 20-21 / 06 /2015 ORGANİZATOR : TRAKYA OFFROAD KULÜBÜ (TRAKOFF) KATSAYI : 1 GÖZLEMCİ : Kemal KURTAGİÇ

Detaylı

P R I N T E X P O 3DTURKEY

P R I N T E X P O 3DTURKEY 3. TEKNOLOJİDE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR PARÇASI OLMAYA VAR MISINIZ? SPONSORLUK DOSYASI Demos Fuarcılık ve Organizasyon A.Ş. www.demosfuar.com.tr - info@demosfuar.com.tr E X H I B I T I O N SPONSORLUK DOSYASI

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

TÜRKİYE AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ AKIL OYUNLARI YARIŞMALARI ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ AKIL OYUNLARI YARIŞMALARI ŞARTNAMESİ T.C. BİLECİK VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü TÜRKİYE AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENELİ AKIL OYUNLARI YARIŞMALARI ŞARTNAMESİ KONU: Türkiye genelinde tüm

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli

Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2013 Türkiye Pirat Şampiyonası 06-07 Temmuz 2013, Karamürsel-Kocaeli Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2013 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI TYF FEDERASYON KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR LASER STANDARD- LASER RADIAL LASER 4.7 16 21 MAYIS 2016 BİTEZ MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programında yer alan Federasyon

Detaylı