5.5" Full HD IPS 1.7 GHz Dört çekirdekli İşlemci 3,140 mah DÜNYANIN İLK FULL HD 5.5 IPS EKRANI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "5.5" Full HD IPS 1.7 GHz Dört çekirdekli İşlemci 3,140 mah DÜNYANIN İLK FULL HD 5.5 IPS EKRANI"

Transkript

1 5.5" Full HD IPS 1.7 GHz Dört çekirdekli İşlemci 3,140 mah DÜNYANIN İLK FULL HD 5.5 IPS EKRANI

2 DONANIM Öne Çıkan Özellikler DONANIM Öne Çıkan Özellikler 5.5" Full HD IPS Ekran Full HD Kameralar Faydaları Optimus G Pro nun 16:9 sinema tarzı görüntüye ve 400 ppi'ye sahip 5.5 inç'lik Full HD IPS ekranı, aşırı doygunluk ve göz yorgunluğu olmadan üstün grafikler, doğru renkler, keskin metin ve bütünde olağanüstü bir deneyim sunar. Optimus G Pro nun 13 MP Full HD arka kamerası ile şaşırtıcı ve canlı fotoğraflar çekin. Bu fotoğraflardaki net ve keskin görüntü, yakınlaştırma yapılsa bile kaybolmaz. Ön 2.1 MP Full HD kamera ise görüntülü görüşme yapmak, siz nereye bakıyor olursanız olun hatırlamaya değer anları kayda almak ve kendi kendinizin portresini çekmek için idealdir. Arkanıza yaslanın ve ayaklarınızı uzatın çünkü Optimus G Pro nun 5.5 inç'lik ekranı size eksiksiz bir deneyim sunmak için avuçlarınızın içinde. Heyecanlı bir araba takip sahnesini gerçekmiş gibi izleyin, sahneleri doğal renkleriyle görün ve en küçük detayları bile yakalayın ya da tam HD ekranda zengin animasyonlarla oyunlar oynayın. Hiçbir görüntüleme veya eğlence platformu bu kadar çekici ve sahici olmamıştı. Bir ASP Dünya Turu sörf yarışmasındasınız ve favori sörfçünüzün dalgayı yakalamasını bekliyorsunuz. Optimus G Pro'nuz elinizde, o mükemmel dalgayı yakalamasını umuyorsunuz. Neyse ki, gelişmiş özellikler ve olağanüstü detaylı kalite, sörfçünün dalganın üstünde kaydığı o önemli anı odaklı bir şekilde yakalamak için avuçlarınızda; yıllar sonra bile hayran kalacağınız, hatta yatağınızın başucundaki duvara asabileceğiniz bir fotoğraf çekebilirsiniz. Rekabet: Full HD IPS Ekran - Süper AMOLED Ekran Gelişmiş Time Catch Fotoğraf Çekimi Daha Net Görüntü Piksel başına 3 alt piksel ile, Optimus G Pro'nun ekranı, inç başına geçerli piksele sahiptir. (400 ppi x 3 alt piksel). Süper AMOLED Piksel başına 2 alt piksel ile, Galaxy S IV'ün ekranı, inç başına 882 geçerli piksele sahiptir. (441 ppi x 2 alt piksel). Otomatik Time Catch Fotoğraf Çekimi, bir fotoğraf çekilmeden hemen önceki anı 5 fotoğraf ile yakalar. Gerçek fotoğraf çekildiğinde, nesne çerçeveden çıkmıştır Oysa çok daha iyi bir fotoğraf Time Catch Fotoğraf Çekimi ile yakalanmıştır. Optimus G Pro'nun gelişmiş kamera özellikleri ile çeşitli çekim fonksiyonlarını kullanarak birkaç fotoğraf çekin.

3 DONANIM Öne Çıkan Özellikler TASARIM Öne Çıkan Özellikler 1.7 GHz Dört Çekirdekli İşlemci Şaheser Tasarım Optimus G Pro tasarlanırken, özenli bir tasarımı gerçekten tanımlayan şık ve kibar bir cihaz ortaya çıkarmak için her küçük detay dikkatlice seçildi. Cebe uygun bir portatiflik düşünülerek, tek elle rahat bir şekilde kavranabilen, şık desenli ve hafif gövdeli bir geniş ekran tasarlandı ve ortaya tablet verimliliği ile akıllı telefonun rahatlığının mükemmel bir karışımı çıktı. İşlem gücü isteyen uygulamalar, hızlı web gezintisi ve kesintisiz bağlantı için pil ömründen taviz vermeden muhteşem bir performans vaat eden 1.7 Dört Çekirdekli İşlemci ile Optimus G Pro'nun sınırsız dünyasını kesintisiz keşfedin. Dört çekirdek, bir yandan daha verimli çapraz görevler sunarken, diğer yandan da birden fazla uygulamayı yöneten ve çalıştıran genel bir işlemci performansı sunar. Her gün milyonlarca farklı işe koşturuyorsunuz ve eğlenceyi de kaçırmadan her şeyi yapabilmek istiyorsunuz. Optimus G Pro'nun verimli işlem gücü sayesinde, bir uygulama veya programı performanstan ödün vermek konusunda hiçbir endişe duymadan hızlı ve kesintisiz bir şekilde indirebilir ve benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Yani bir yandan not alıp bir yandan web'de gezinebilir, yoğun grafikli bir oyunu hiçbir duraklama veya gecikme olmadan aynı anda oynayabilirsiniz. İnce Kenarlı Ekran Kenardan kenara şık, keskin ve ince metalik dış hatlarla detaylandırılmış tasarım. Benzersiz Siyah Kaplama Deseni Parlak yüzeyin hemen altında bir piksel ızgara tasarımı ile detaylandırılmış kristal gibi arka kapak ile dikkat çekin. Optimal Tek Elle Kavrama Dört Çekirdekli İşlemci ile, Optimus G Pro'da her türlü ağır işlemci gücü gerektiren işi (video oynatımı, oyun, çok sekmeli gezinme veya web sayfası yükleme gibi) aynı anda yürütebilirsiniz. Tek elle kavrama için alışılmışın dışında bir rahatlık sunan bu cihazın, elinize tam oturarak sağladığı kullanım kolaylığını keşfedin.

4 TASARIM Öne Çıkan Özellikler TASARIM Öne Çıkan Özellikler Uzun Ömürlü mah Pil Gökkuşağı Renklerinde LED Optimus G Pro, yüksek yoğunluklu mah pile sahiptir. Bu pil, akıllı telefonlarda kullanılan diğer piller arasında 'Sınıfının En İyisidir'. Dört Çekirdekli İşlemci desteğiyle hem daha uzun pil ömrü hem de daha uzun kullanım süresi sunar. Çok sayıda şarj sonrasında bile ilk günkü performansını korur ve cihazın şaşırtıcı bir kullanıcı deneyimi sunması için gerekli gücü sağlar. Ekranı açmaya gerek kalmadan, gökkuşağı renklerinde LED paterninin ana düğmeyi aydınlattığı görülebilir ve kaçırılan bir olay, şarj fonksiyonları ve 3. parti uygulamaları gibi bildirimlerden anında haberiniz olur. Gökkuşağı Renkli LED; gelen çağrı, alarm, takvim hatırlatıcısı, güç açma/kapatma vb. bildirimler için ekranla aynı anda yanar ve böylece kullanıcının durum güncellemelerini fark etmesi için daha fazla dikkat çeker. Her gün evden işe ya da okula gidip gelirken yolda geçirdiğiniz saatlerin eğlenceli geçmesini istiyorsunuz ve HD filmler izleyerek, en yeni müzikleri dinleyerek veya tüm sosyal ağlara bağlanarak Optimus G Pro telefonunuzu gerçek bir eğlence istasyonuna dönüştürüyorsunuz. Son derece güvenilir ve uzun ömürlü pili sayesinde, en ihtiyacınız olduğu zamanda sizi yarı yolda bırakmayacağına dair güveniniz tam mah mah Yemek yaparken, eşya taşırken, akşamki parti için müzikleri hazırlarken çok meşgulsünüz. Optimus G Pro telefonunuz mutfak masasının üstünde ama sürekli gidip bildirimlere bakacak zamanınız yok. Ekranı açmaya gerek kalmadan, odanın diğer tarafından yanıp sönen kırmızı ışığı görüyorsunuz ve anlıyorsunuz ki anneniz aramıyor, sadece telefonunuz büyük gece için şarj oluyor. Çeşitli LED Şablonları ve Renkleri Rekabet: Optimus G Pro mah Pil - Galaxy Note II - Galaxy S IV mah % Şarj oluyor Alarm 100% Şarj oluyor Takvim Hatırlatıcısı Güç Aç/Kapat Kaçırılan Olay Gelen Çağrı 3. Parti Uygulamaları 0 LG Optimus G Pro Galaxy Note II Samsung Galaxy S IV Gelen bildirim uyarılarına ek olarak, Gökkuşağı Renkli LED aynı zamanda kullanıcı kişilerine göre özel renklerde yanacak şekilde programlanabilir. Örneğin; Melih aradığında kırmızı, Meltem aradığında mavi, anneniz aradığında ise yeşil renkte bildirim yapılabilir.

5 VR Panorama Çift Kamera 'Büyük resmi' hem geniş hem de uzun Optimus G Pro ile yakalayın. VR Panorama, ortamın tüm yatay ve dikey detaylarını alarak kapsamlı bir HD sanal deneyim için kareleri teker teker birleştirir ve 360 derece görüntüler oluşturur. Hayatın en heyecan verici anlarını resim içinde resim teknolojisi ile yakalarken, Çift Kamera özelliği ile siz de çekimin bir parçası olun. Aynı anda ön ve arka kamerayı etkinleştirerek, hem nesneyi hem de kullanıcıyı aynı anda kayda alabilirsiniz. Milan'daki Piazza del Duomo'dasınız ve arkadaşlarınıza, ailenize etrafınızdaki güzellikleri olduğu gibi göstermek istiyorsunuz. VR Panorama ile, tüm meydanın 360 derece görüntüsünü alabilir ve eve gönderebilirsiniz. Sevgilinize evlenme teklif etmek için mükemmel bir plan hazırladınız. Cebinizde yüzük ile ilk tanıştığınız yerde onun gelmesini bekliyorsunuz. Optimus G Pro telefonunuzu çıkarıp Çift Kamera özelliğini açıyorsunuz ve böylece diz çöküp elini tuttuğunuzda hem onun şaşırmış yüz ifadesini, hem de kendi endişeli ancak ümitli ifadenizi yakalıyorsunuz. VR Panorama tüm işi yapar; sadece uygulamayı açın, bir başlangıç noktası seçin, Optimus G Pro'yu tüm alanın etrafında hareket ettirin ve görüntüyü telefonun ekranda sunduğu kutucuklarla eşleştirin. Bu özellik, fotoğrafları teker teker birbirine bağlayacak ve kapsamlı bir sanal deneyim oluşturacak. Kamera Çekim Modu seçeneklerinden Çift Kamera özelliğine erişin. Ekranın sağ alt köşesinde küçük bir kutu çıkar ve burada ön kamerayı etkinleştirerek, arka kameradaki görüntüyü izlerken aynı anda kendi reaksiyonunuzu kaydedebilir veya yakalayabilirsiniz. Nesnelerin görüntülendiği kutucuklara geçmek için sadece kutusuna dokunun.

6 Akıllı Video Kayıt Duraklatma ve Sürdürme Hiçbir anı kaçırmayın! Optimus G Pro telefonunuzda bir video içeriği izlerken, Akıllı Video da gözlerinizin pozisyonunu izler ve eğer gözlerinizi ekrandan başka bir yere çevirirseniz oynatımı otomatik olarak duraklatır. Bakışlarınız ekrana geri döndüğünde, video kaldığınız yerden devam eder. İstediğinizi, istediğiniz zaman yakalayın! Kayıtların duraklatılması ve sürdürülmesi sayesinde kullanıcılar bir video çekerken tam olarak istedikleri şeyi kayda alabilir, kayda geçmesini istemedikleri kısımlarda kaydı duraklatabilir ve daha sonra kaydı sürdürebilir. Böylece, elde edilen görüntüler tek bir akıcı videoda birleştirilir. Optimus G Pro ile havaalanında uçuş saatinizi beklerken, haberleri izliyorsunuz. Haberlere konsantre olmuşsunuz ancak kapıların açılma bilgilerini kontrol etmek için sık sık havaalanı uçuş bilgileri ekranına bakmak durumundasınız. Akıllı Video gözlerinizin hareketlerini tanır ve hemen videoyu duraklatır. Tekrar ekrana baktığınızda ise kaldığınız yerden devam eder, böylece hiçbir detayı kaçırmamış olursunuz. Ev yapımı bir müzik videosu kaydediyorsunuz. Kostüm değişiklikleri, iç/dış mekan sahne geçişleri var. Duraklatmalı Kayıt ile profesyonel videolar gibi bir kayıt yapın. Bir kıyafet ya da mekan değişikliği için video kaydını durdurun ve hazır olduğunuzda kayda devam edin. Bir sonraki en çok izlenen YouTube videosu ufukta göründü!

7 QRemote 2.0 Odak Takibi Yerleşik Kızılötesi (IR) Teknolojisi, akıllı telefonunuzu bir evrensel uzaktan kumandaya dönüştürür. Böylece; TV, kablolu set üstü cihaz, ses sistemi, DVD, Blu-Ray oynatıcı ve projektör gibi ev eğlence sistemlerini ya da klima gibi cihazları kontrol edebilirsiniz. Bu yeni ve versiyonu geliştirilmiş QRemote 2.0'da, telefonunuzdaki klavyeyi kullanarak büyük ekrandaki imleci kontrol edebilirsiniz. Önemli olanı gözünüzden kaçırmayın! Odak Takibi ile düzgün bir odaklama yaparak kameranın lensini hedef nesneyi yakalamak için konumlandırın. Böylece, nesneler sahneden geçerken net, keskin ve odaklı fotoğraflar çekebilirsiniz. Televizyonun uzaktan kumandasını her yerde aradınız ama sanki yer yarıldı da içine girdi. Sonra Optimus G Pro akıllı telefonunuzu hatırladınız; aslında uzaktan kumanda avucunuzun içindeymiş! QRemote 2.0 ile televizyonunuzu açın, film kanalınıza geçin ve klavyeyi kullanarak seçiminizi yapın. HDTV AC Kablolu Set Üstü Cihaz Projektör Blu-Ray Oynatıcı QRemote 2.0; kullanıcılarına tek tıklama ile favori kanallarına erişim, ses kontrolü ve odadaki diğer cihazlar için alansal kumanda gruplaması sağlar. Kullanıcıların rahatlığı için cihaz her odaya göre ayrı ayrı kaydedilir. Touchpad ve Metin Girişi, kesintisiz bağlantı sunar. Böylece, kullanıcılar Optimus G Pro telefonun klavyesi ile direkt olarak TV'de arama yapabilir.* *Sadece 2012'den sonra üretilen LG akıllı TV modelleriyle uyumludur. Kardeşiniz bir bisiklet yarışına katıldı ve bitiş çizgisinde kameranızla hazır beklemektesiniz. Bisikletçiler yaklaştıkça foto-finish'i yakalamak için Odak Takibi'ni etkinleştiriyorsunuz. Bu gelişmiş kamera özelliği sayesinde fotoğrafınız net ve keskin olur; kardeşinizin ipi göğüsleyip yarışı kazanma anını yakalarsınız!

8 QSlide Fonksiyonu VuTalk Birden fazla görevi aynı anda gerçekleştirebilmenize izin veren QSlide fonksiyonu ile, çok görevliliği yepyeni bir seviyeye çıkarın! Eksiksiz bir kontrol edebilirlik ile bir uygulamanın pencere boyutunu ve şeffaflığını ayarlayarak askıya alabilir; açılır bildirim çubuğundan en çok kullanılan uygulamalara hızlı bir şekilde erişebilir, widget'ları seçebilirsiniz. VuTalk özelliğine sahip başka bir kullanıcı ile sesli çağrı halindeyken, Not Defteri'nde kullanabileceğiniz çeşitli özellikleri (kalem boyutu, renk, şeffaflık seviyesi) seçmek için VuTalk'ı çalıştırın (bir resim, konum, etiket ekleme, bir fotoğraf çekme imkanıyla). En fazla 10 sayfa vardır ve bunlar Not Defteri uygulamasına otomatik olarak kaydedilir. Öğle yemeği sırasında bir yandan heyecanlı bir film izlerken, diğer yandan yarın geceki planınız hakkında arkadaşlarınızla yazışıp, bir yandan da öğleden sonraki programınızı bildirim panelinden inceleyebilirsiniz; hem de hepsi aynı anda. Videoyu tam ekran izlemeye devam ederken, daha küçük şeffaf pencereler üzerinden birden fazla görev üzerinde çalışmaya devam edebilirsiniz. QSlide fonksiyonu ile, hepsini istediğiniz zamanda yapabilirsiniz. Oturma odanızı yeniden düzenlemek istiyorsunuz ve niyetiniz vizyonunuzu açık bir şekilde anlatabilmek. VuTalk'ı kullanarak eşinizle iletişim kuruyorsunuz ve yer lambasının nerede duracağını planladığınızı ve duvarları ne renge boyamak istediğinizi anlatıyorsunuz. Size, duvar için çektiğiniz çiçek resimlerini işaretleyerek yanıt veriyor. Rekabet: LG QSlide - Samsung Açılır Oynatım QSlide Avantajı Çoklu ekranlar üst üste bindiriliyor, hepsi tam işlevsel ve görünür oluyor. Siz sadece boyutu ve şeffaflık seviyesini istediğiniz gibi ayarlayın. Rakip Dezavantajı Açılır resim içinde resim ekranı küçük ve görülmesi zor. Diğer yandan ekranın bir kısmını da engelleyerek belirli özellikleri devre dışı bırakıyor, sürekli taşınması gerekiyor. QSlide Widget'larını başlatmak için Bildirim Çubuğu'nu aşağıya çekin. Böylece Video, Not Defteri, Hesap Makinesi ve Takvim gibi en sık kullanılan uygulamalara erişebilirsiniz. VuTalk ile başka bir kişiyi aramak, erişim kurmak için karşı tarafın kabulü gerekir. Sonrasında bağlantı anında kurulur. Her bir "çağrı" için 10 farklı sayfa otomatik olarak Not Defterinize kaydedilir.

9 Kolaylık Özellikleri Ek Kamera Özellikleri Yaşamınızı olması gerektiği gibi yaşayın! Tam bir güven ve gerçek bir konfor içinde... Optimus G Pro'nun size bu yolda eşlik etmesine izin verin. Anları özel kılan küçük dokunuşlar hafızanıza kazınır! Optimus G Pro, anları özel yapan detayların yakalanması için araçlar sunar. Güvenli Takip Ses Yakınlaştırma Güvenli Takip, tam bir mobil güvenlik sistemidir. Atanan bir alıcı için uyarı yapan üç önemli özellik sunar: 'Acil Durum Çağrı Bildirimi', acil bir çağrı yapıldığında SMS gönderir; 'Telefon Kullanım Dışı Bildirimi', telefon belirli bir süre boyunca hiç kullanılmadığında SMS gönderir ve 'Konumum Bildirimi', uygulama kullanıcısının GPS konumunu, bu kullanıcı bir çağrı yaptığında veya aldığında atanan bir kişiye iletir. Kayıt yaparken sadece görüntü için değil, ses için de belirli bir nesneye yakınlaştırma yaparak daha yüksek ve net bir ses elde edebilirsiniz. Mobil cihazın her iki tarafında bulunan stereo mikrofonlar sesi belirli bir açıdan yükselterek çevre sesleri bastırır. Konser veya parti gibi kalabalık ortamlarda çekim yaparken mükemmeldir. Acil Durum Çağrı Bildirimi Kullanım Dışı Bildirimi Konum Bildirimi Atanmış Alıcı Canlı Yakınlaştırma SmartShare Oynatım sırasında videoda yakınlaştırma veya uzaklaştırma yapılarak en küçük ayrıntı bile yakalanabilir ve dört çekirdekli işlemcinin gelişmiş piksel işlemesi sayesinde görüntü kalitesi korunur. SmartShare, istediğiniz medya aracılığıyla bir anı paylaşmak istediğinizde kullanabileceğiniz faydalı ve kullanışlı bir programdır. Fotoğraflar, müzikler, videolar ve belgeler gibi birden fazla dosyanın paylaşılmasına veya DLNA sertifikalı diğer cihazlara kablosuz akış olarak sunulmasına olanak tanır. Canlı Efektler Video kaydı yaparken, bol miktarda arka plan ve görsel efekt ile hayatın eğlenceli tarafında yaşayın! Kocaman bir ağız, büyük gözler, küçük burun gibi küçültme/büyütme hareketleri ve harika eklemeler yapan Komik Suratlar gibi.

10 TEKNİK ÖZELLİKLER Deneyim Özellikleri Temel Özellikler Herkesin kendi ilgi alanları vardır. Önemli olan sizin ilgi alanlarınıza hitap eden araçları bulmaktır. İşlemci Qualcomm Snapdragon 1.7 GHz Quad-Core İşlemci Ağ GSM Quad Band / UTMS Tri Band Boyutlar (mm) 150,2 (U) x 76,1 (G) x 9,4 (D) Ağırlık 172 gr İşletim Sistemi Android (Jelly Bean) Ekran Tip FULL HD IPS Ekran, 16M Renk Boyut 5.5 inç Çözünürlük 1920 x 1080 piksel Dokunmatik QuickTranslator Tip Kapasitif Seyahat etmeyi seviyor musunuz? Yabancı dilde yazılmış bir tabelayı, menüyü veya yazılı herhangi bir materyali QuickTranslator kullanarak hemen çevirin. QuickTranslator sadece basit kelimeleri veya tamlamaları çevirmekle kalmaz, cümle çevirisi de yapar. El yazısı Kamera Ana 13 MP FULL HD Otomatik Odak Özellikler Coğrafi Etiketleme, Yüz Algılama, Görüntü Dengeleme, Panorama, HDR, İkili Kayıt Flaş LED Ön Kamera 2.1 MP FULL HD Pil Kapasite QuickTranslator 44 dili tanır ve 64 dile tercüme yapabilir mah Ses / Görüntü Ses Kodekleri MP3, WAV, WMA, FLAC, eacc+, AC3 Video Kodekleri DivX-, WMV, MP4, H.264/H.263 Kulaklık Girişi 3,5 mm 2. Mikrofon Veri Bağlantısı Hızlı Düğmesi Favori uygulamanıza hemen erişebilmek mi istiyorsunuz? Optimus G Pro'nun sol üst köşesinde yer alan Hızlı Düğme, seçtiğiniz bir uygulamaya kısayol ayarlamanıza imkan verir; varsayılan uygulama QuickMemo'dur. Bluetooth Versiyon 4.0 (Apt-x) USB 2.0 WiFi a/b/g/n GPS HDM SlimPort (HDMI/RGB Destekli) NFC MIRACAST Bellek Dahili Bellek 16 GB / Kullanıcı Belleği 9 GB SD Kart Eklenebilir Gelişmiş Özellikler DLNA Wi-Fi Direct

11

Samsung Galaxy S3 ve Apple iphone 4S Karşılaştırması

Samsung Galaxy S3 ve Apple iphone 4S Karşılaştırması Samsung Galaxy S3 ve Karşılaştırması Samsung Galaxy S 3 Genel Özellikler Ağırlık 133 Gr 140 Gr Genişlik 70.6 mm 58.6 mm Yükseklik 136.6 mm 115.2 mm Kalınlık 8.6 mm 9.3 mm Şebeke frekansı GSM850 - GSM900

Detaylı

etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit TAB 2 A10-70 Tablet TAB 2 A10-70 etailer Kit'e Dahil Varlıklar PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Ürün ve yaşam tarzı Görüntüleri

Detaylı

etailer Kit TAB 2 A8 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit TAB 2 A8 Tablet 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit TAB 2 A8 Tablet TAB 2 A8 etailer Kit'e Dahil Edilenler PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Örnek düzen (Amazon, Flipkart) 2

Detaylı

VAIO FZ serisi burada

VAIO FZ serisi burada Sayı:19 VAIO FZ serisi burada Bu Ay... DSC-W200 ile etkileyen performans Tatil e Hazır mısınız? HD nin İhtişamı, Hard Disk in Kolaylığı Büyük Ekran Keyfi Size Daha Yakın VAIO FZ için 5 Muhteşem Neden Etkileyen

Detaylı

Girdi ve Giriş Aygıtları

Girdi ve Giriş Aygıtları Girdi ve Giriş Aygıtları 1 Girdi nedir? Girdi, bilgisayarın belleğine girilen veri ve talimatlardır. 2 Giriş Aygıtları Nelerdir? Giriş aygıtı, kullanıcıların bir bilgisayara veri ve talimatları girmelerine

Detaylı

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Sayı: 20 Bu Ay... Dünya nın en küçük ve hafifi çok havalı Taşınabilir High Definition İhtişamı BRAVIA D3000 Serisi ile Tanışın Cyber-shot ile su altı keyfi Anılarınızı

Detaylı

Genel Bakış. 22" Hepsi Bir Arada Android Monitör

Genel Bakış. 22 Hepsi Bir Arada Android Monitör 22" Hepsi Bir Arada Android Monitör Genel Bakış ViewSonic in VSD221, Hepsi Bir Arada tasarımına, ayarlanabilir kitap standı ayaklığına, Google Play Store'a ve binlerce android uygulamasına erişim içeren

Detaylı

Cihazı Aç/Kapat; Beklet/Kullan ; Fabrika ayarlarına geri dön. Açık/Kapalı, Sarj Göstergesi

Cihazı Aç/Kapat; Beklet/Kullan ; Fabrika ayarlarına geri dön. Açık/Kapalı, Sarj Göstergesi 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü TR 10 11 3 4 7 1 2 5 6 8 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Ses +\ Ses - Güç\Sıfırla Tuşu Güç\Sarj Göstergesi

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6.

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. 1. Kutu İçeriği TR 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü 1 3 5 7 2 4 6 8 10 9 11 1 Web-kamera Video konferansı ve diğer uygulamalar için 2 Ses +\ Ses - Ses

Detaylı

22 inç Akıllı Monitör

22 inç Akıllı Monitör 22 inç Akıllı Monitör 22" Hepsi Bir Arada Android Monitör Genel Bakış ViewSonic in VSD221, Hepsi Bir Arada tasarımına, ayarlanabilir kitap standı ayaklığına, Google Play Store'a ve binlerce android uygulamasına

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

ÖZELLİKLER Titiz Tasarım, Büyüleyici Parlaklık

ÖZELLİKLER Titiz Tasarım, Büyüleyici Parlaklık ÖZELLİKLER Titiz Tasarım, Büyüleyici Parlaklık Cam işçiliğiyle metal sanatından esinlenilerek hazırlanan Samsung Galaxy S6, cam ile metalin kusursuz uyumunu sunar: hoş kıvrımlı, geniş yelpazesiyle baş

Detaylı

etailer Kit Lenovo VIBE P1m 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit Lenovo VIBE P1m 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit Lenovo VIBE P1m Lenovo VIBE P1m etailer Kit'e dahil edilenler PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu Fotoğraf Galerisi bağlantısı 2 Önerilen nüsha Özet Ürünü

Detaylı

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon!

Yeni QUATRO. seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! Yeni QUATRO Serisi QUATRO UHD+ QUATRO UHD z Seyir zevkini zirveye taşıyan dört dörtlük televizyon! QUATRO UHD+ Neden? Çünkü QUATRO UHD+

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 1. Paket İçeriği 1. 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Detaylı

22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu

22 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör. Genel Bakış. En sevdiğiniz uygulamalara erişim sunarak Windows 8 Uyumluluğu 22" 10 Parmak Dokunmatik, MHL sertifikalı Full HD Ekran 22" 10 Parmak Dokunmatik SuperClear VA Panel Full HD Monitör Genel Bakış ViewSonic TD2240 10 parmak dokunmatik ekran 1920 x 1080 Full HD çözünürlük

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler yapabilir, müzik dosyaları ekleyebilir, mikrofon

Detaylı

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları General Mobile DSTL1 Sürüm Güncelleme Notları Bu sürüm notları General mobile DSTL1 cihazı için en son gönderilen yazılım güncelleme bilgisi içermektedir. Bu sürüm güncelleme, cihazınızın işlevselliğini

Detaylı

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1

HXR-MC1500P. 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera. Genel Bakış HXR-MC1500P 1 HXR-MC1500P 1/4 inç Exmor R CMOS sensörlü HD / SD AVCHD video kamera Genel Bakış Profesyonel bir izlenim bırakb rakın HXR-MC1500P 1 Sony nin G Lensi, Exmor R sensör ve en son Aktif Optik SteadyShot ile

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

XTRA CONTROLLER PRO KULLANIM KILAVUZU

XTRA CONTROLLER PRO KULLANIM KILAVUZU XTRA CONTROLLER PRO KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER İlgili bölümü göstermesi için içindekiler tablosundaki bir başlığı tıklayın 1. GİRİŞ... 3 2. TRAVELLING ZOOM ÖZELLİĞİ... 5 3. CHAT AND SHOW FOTOĞRAF/VİDEO/MÜZİK

Detaylı

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 05 inanilmaz BiR K AT ALO G TELEVİZYONLARIMIZIN İnanılmaz Regal özellikleri regal-tr.com Regal Müşteri Hizmetleri Üstün görüntü kalitesini tecrübe etmenin yanı sıra, Regal TV ile

Detaylı

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ TERMAL GÖRÜNTÜLEME FLIR ONE PRO KAMERA ANLIK GÖRÜNTÜ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD FREEFLIGHT THERMAL 25 DK UÇUŞ SÜRESİ BİR

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6.

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. 1. Kutu İçeriği TR 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü 1 2 3 4 5 6 7 TR - 1 TR 1 2 3 4 5 6 7 Kulaklık Girişi Sarj Girişi Micro USB Yuvası Güç/Kilit Tuşu

Detaylı

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Pro

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Pro Sanal Gerçeklik Gözlüğü Pro Hızlı Kurulum Kılavuzu 87004 ednet Sanal Gerçeklik Gözlüğü Pro normal kullanıcılar için tasarlanmıştır. Yumuşak hafızalı köpük ve aynı zamanda poliüretan kaplı derisi sayesinde

Detaylı

Pico projektörler Spor & Outdoor Kameralar Air2U Bluetooth Hoparlörler Araç Kameraları Grafik Tablet & Akıllı Kalemler Aksesuarlar

Pico projektörler Spor & Outdoor Kameralar Air2U Bluetooth Hoparlörler Araç Kameraları Grafik Tablet & Akıllı Kalemler Aksesuarlar - Dünyanın En ince ve kendinden bataryalı Projeksiyon Cihazıdır. - 2013 Yılı Reddot Dizayn Ödülünün Sahibidir. - Dahili MHL kablo ile Samsung, HTC, LG Akıllı Cihazı Tak ve Çalıştır. - HDMI Kablosu ile

Detaylı

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

Bluetooth VR Oyun Kumandası

Bluetooth VR Oyun Kumandası Bluetooth VR Oyun Kumandası Kullanma Kılavuzu 87002 Ürünümüzü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu, müzik kontrolü vb. için taşınabilir bir Bluetooth oyun kumandası, VR uzaktan kumanda ve kablosuz

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

22" (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224

22 (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224 22" (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224 22 inç (21.5 inç görüntülenebilir) 1920x1080p Full HD

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

Moto Mod aksesuarınızı takma

Moto Mod aksesuarınızı takma 360 CAMERA Moto Mod aksesuarınızı takma Telefonunuzun arkasındaki kamera lensini 360 Camera ile hizalayın, ardından telefonun yan ve alt taraflarını Moto Mod ile birbirlerine geçinceye kadar hizalayın.

Detaylı

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu Archive Player Divar Series tr Kullanım kılavuzu Archive Player İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Giriş 4 2 Çalışma 5 2.1 Programın başlatılması 5 2.2 Ana pencere tanıtımı 6 2.3 Açma düğmesi 6 2.4 Kamera

Detaylı

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN!

AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! AKILLI EVİNİZİ KİŞİSELLEŞTİRİN! Biyokimliğiniz ile Evinizi Güvence Altına Alın IInvixium firması dünyada bir ilk olarak biyokimliğiniz ile akıllı evinizi kişiselleştirecek çözümleri sunuyor. Invixium un

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

i-kutu İnteraktif Kutu Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda

i-kutu İnteraktif Kutu Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda Seç İzle Kişisel İçerik Paylaşımı Durdur İzle TV Kontrol (Listelenen TV ler) Sesle Yazdır Sesle Kanal Değiştir Çocuk Kumandası Kolay Kumanda (İsteğe Bağlı) i-kutu İnteraktif Kutu Merhaba, Bu kitapçıkta

Detaylı

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu BT-03i Kullanıcı Kılavuzu 1 Genel Bakış İçindekiler Başlangıç Telefon çağrısı nasıl yanıtlanır? Spesifikasyonlar 2 1. Genel Bakış A B E D F 1-1 Fonksiyon Tuşları: C A B C D E F Silikon kulak askısı Güç

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör

Yerleşik medya oynatıcı ve 16 GB hafıza USB multimedya oynatma İnternet erişimi için LAN işlevi Açma/kapama zamanlaması Çift 10W hoparlör 55" All-in-One eposter Dijital Kiosk EP5520 ViewSonic EP5520, şık ve ince bir tasarıma sahip, bağımsız olarak durabilen bir 55" all-in-one e-poster kiosk'tur. Kalabalık ve yoğun trafiğin olduğu alanlarda

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

etailer Kit TAB 2 A Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit TAB 2 A Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit TAB 2 A7-30 TAB 2 A7-30 etailer Kit'e Dahil Edilenler PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Örnek düzen (Amazon, Flipkart) 2

Detaylı

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ

CLASSE 300. Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300 Wi-Fi İNTERKOM SİSTEMİ CLASSE 300X13E iç ünite ile evler, her yerden ulaşılabilen bağlı evlere dönüşüyor. Nerede olursanız olun evinizle hep iletişim halinde olursunuz. Eliot (nesnelerin interneti)

Detaylı

etailer Kit YOGA 3 Pro 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit YOGA 3 Pro 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit YOGA 3 Pro YOGA 3 Pro etailer Kit'e Dahil Varlıklar PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı Video bağlantıları 2 Önerilen nüsha

Detaylı

Bu dokümanda Adobe Connect Sanal Sınıf uygulamalarının temel kullanımı anlatılacaktır.

Bu dokümanda Adobe Connect Sanal Sınıf uygulamalarının temel kullanımı anlatılacaktır. Adobe Connet Öğrenci Rehberi (v1.0) Bu dokümanda Adobe Connect Sanal Sınıf uygulamalarının temel kullanımı anlatılacaktır. Sanal Sınıfa Katılmak 1. Moodle sistemine giriş yaptıktan sonra ders içerikleri

Detaylı

FWL-55W805C. 55 inç BRAVIA Profesyonel Full HD Renkli LED Teknolojili Ekran. Genel Bakış

FWL-55W805C. 55 inç BRAVIA Profesyonel Full HD Renkli LED Teknolojili Ekran. Genel Bakış FWL-55W805C 55 inç BRAVIA Profesyonel Full HD Renkli LED Teknolojili Ekran Genel Bakış Kurumsal ekran, eğitim e ve bilgi ekranı uygulamaları için Full HD görüntü kalitesi ve Android TV Bu ince, enerji

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

Çıkış Birimleri. Çıkış Birimleri. Giriş Birimleri. İşlem Birimi. Bellek Birimleri

Çıkış Birimleri. Çıkış Birimleri. Giriş Birimleri. İşlem Birimi. Bellek Birimleri Çıkış Birimleri Giriş Birimleri İşlem Birimi Çıkış Birimleri Bellek Birimleri Çıkış Birimleri Çıkış birimleri; bilgisayardaki işlemlerin sonucunda elde edilen ve kullanıcıya ses ya da görüntü olarak aktarılacak

Detaylı

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Özellikler Alıcı Işık/Yakınlık Sensörü LED Dokunmatik Ekran Programlanabi lir Düğme Ses Kontrolü Programlanabi lir Düğme Mikrofon Hoparlör Şarj Kontakları Kamera Pil Kapağı

Detaylı

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir.

Sade ve tam ekran masaüstü kullanımının temel çıkış noktası, aranılan özelliğe çabuk erişimi sağlayan yenilikçi kullanıcı deneyimidir. Netsis 3 Netsis 3 Netsis 3, Netsis ERP ürün ailesinin 3. Boyuta taşınmış yeni arayüz ve işlevleriyle karşımıza çıkan yeni yüzüdür. 3. Boyut, Logo ürün ailesi için ortak bir hedefi işaret eder, çünkü yapılan

Detaylı

Giriş Çıkış Birimleri:

Giriş Çıkış Birimleri: DONANIM VE YAZILIM Giriş Çıkış Birimleri: Bilgisayara dış ortamdan bilgi girilmesini sağlayan ve girilen bu bilgilerin bilgisayar tarafından işlendikten sonra, tekrar dış ortama çıkarılması için kullanılan

Detaylı

ELEKTRONİK PROMOSYON ÜRÜNLERİ

ELEKTRONİK PROMOSYON ÜRÜNLERİ ELEKTRONİK PROMOSYON ÜRÜNLERİ 2019 WWW.ELEKTRONİKPROMOSYON.COM Hakkımızda İçindekiler Çevreye saygılı, kişisel yaşamı kolaylaştırmaya odaklı ve pratik, portatif çözümler üreten ürünleri ile müşterilerimizin

Detaylı

Masaüstü Bilgisayarlar

Masaüstü Bilgisayarlar Bilgisayar Nedir? Girilen bilgileri alan işleyen, istenildiği takdirde saklayan veya kullanıcıya sunan çok maksatlı programlanabilen elektronik bir makinedir. Bilgisayar Nedir? İnsan beyni bilgi toplama,

Detaylı

Jabra. Halo Free. Kullanım kılavuzu

Jabra. Halo Free. Kullanım kılavuzu Jabra Halo Free Kullanım kılavuzu 2016 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde

Detaylı

Yüksek hızda Akıllı Yaşam

Yüksek hızda Akıllı Yaşam Değer Teklifi Değer Teklifi Product concept Yüksek hızda Akıllı Yaşam Zengin içerikli güçlü Performans Öne Çıkan 1.4GHz CPU HSDPA 14.4/ HSUPA 5.76 Önemli Tasarım [Şık & Modern] Zengin İçerik [Social, Music,

Detaylı

Masaüstü Bilgisayarlar

Masaüstü Bilgisayarlar Bilgisayar Nedir? Girilen bilgileri alan işleyen, istenildiği takdirde saklayan veya kullanıcıya sunan çok maksatlı programlanabilen elektronik bir makinedir. Bilgisayar Nedir? İnsan beyni bilgi toplama,

Detaylı

DAHA FAZLA ÜRETKENLIK.

DAHA FAZLA ÜRETKENLIK. Wi-Fi GENEL BAKIS, Galaxy Note 10.1 Wi-Fi, tablet dünyasında gelişmiş özellikleriyle tamamıyla yeni bir konsept. Çoklu ekran özelliği ve tasarım harikası S Pen, bir yandan sizin yaratıcılığınızı ve verimliliğinizi

Detaylı

Başlarken NSZ-GS7. Ağ Ortam Oynatıcısı. Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir.

Başlarken NSZ-GS7. Ağ Ortam Oynatıcısı. Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir. Başlarken TR Ağ Ortam Oynatıcısı NSZ-GS7 Ekran görüntüleri, işlemler ve teknik özellikler önceden bildirilmeksizin değiştirilebilir. Başlarken: ON/STANDBY Oynatıcıyı açar veya kapatır. Bağlı cihazların

Detaylı

Canlı Ders Uygulaması Öğretici Videoları. Canlı Ders Uygulaması için Minimum Gereksinimler

Canlı Ders Uygulaması Öğretici Videoları. Canlı Ders Uygulaması için Minimum Gereksinimler KOCAELİ MESLEK YÜKSEKOKULU UZAKTAN EĞİTİM BİRİMİ Canlı Ders Uygulaması Öğretici Videoları Sanal Sınıf Canlı Ders Uygulaması Öğretici Videoları Öğretmenler için http://www.youtube.com/watch?v=phtzvbl1nt4&feature=youtu.be

Detaylı

Jabra. Elite 25e. Kullanım kılavuzu

Jabra. Elite 25e. Kullanım kılavuzu Jabra Elite 25e Kullanım kılavuzu 2017 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde

Detaylı

VMEET Kurulum Kitapçığı Birtel İletişim Teknolojileri

VMEET Kurulum Kitapçığı Birtel İletişim Teknolojileri VMEET Kurulum Kitapçığı Birtel İletişim Teknolojileri Bu belgede VMEET i bilgisayarınıza nasıl kuracağınız anlatılmaktadır. İçindekiler BİRTEL VMEET TÜRKÇE KURULUM... 2 1. Adım... 2 2. Adım... 2 3. Adım...

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı

CDE6502. Gelişmiş Medya Oynatıcı 65 (64.5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE6502 ViewSonic CDE6502, 1920 x 1080 çözünürlük, 350 nits parlaklık, her açıdan doğru renk performansı ve çift 10W hoparlörleri ile otellerde, restoranlarda

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

Kayıt İzleme (Playback)

Kayıt İzleme (Playback) Kayıt İzleme (Playback) Saat Aralığına Göre Kayıt İzleme Cihazın kayıt oynatma menüsüne erişmek için; 1- Ekranın altında açılan menü ikonlarından United Security Ana Menü ikonuna tıklayınız. 2- Kayıt Arama

Detaylı

Video Hazırlama Programı ile Öğretim Materyali Oluşturulması

Video Hazırlama Programı ile Öğretim Materyali Oluşturulması Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi Instructional Technology Support Office Video Hazırlama Programı ile Öğretim Materyali Oluşturulması Orta Doğu Teknik Üniversitesi Middle East Technical University İletişim

Detaylı

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra

JABRA STEEL. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/steel. jabra jabra Kullanım Kılavuzu jabra.com/steel 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Kutunun ön kısmında Digitus her zaman olduğu gibi yeşil ve beyaz renkleri kullanmış. Ayrıca bu bölümde ürünün büyükçe bir görseli yer alıyor.

Kutunun ön kısmında Digitus her zaman olduğu gibi yeşil ve beyaz renkleri kullanmış. Ayrıca bu bölümde ürünün büyükçe bir görseli yer alıyor. Digitus DS-45300 Digitus DS-45300 isimli HDMI Switch in görevi tek bir görüntü için beş görüntü girişi içerisinden kaynak seçmenizi sağlıyor. Biraz daha açmak gerekirse cihazda beş adet HDMI girişi ve

Detaylı

DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME

DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME 1. İŞLEMCİ 1.1. En az 1.3 Ghz hızında işlemciye sahip, çift çekirdekli Intel-core i5 1.2. İşlemci başına paylaşımlı en az 3 MB L3 ön belleğe sahip 2. BELLEK 2.1. Sistem

Detaylı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı

Multitek IP Interkom. VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP Interkom VIP70 Somfy Genel Bilgi Dokümanı Multitek IP interkom sistemleri ve Somfy RTS kablosuz akıllı ev teknolojisinin bir araya gelmesi ile geliştirilen VIP70 Somfy daire monitörleri ile

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

Press-Kit KASIM 2011 2011 PACKARD BELL YILDIZLARI

Press-Kit KASIM 2011 2011 PACKARD BELL YILDIZLARI Press-Kit KASIM 2011 2011 PACKARD BELL YILDIZLARI DOĞAL ŞIKLIĞI İÇİNDE KOLAY KULLANIM ÖZELLİKLERİ Farklı renk seçenekleri ve etkileyici tarzıyla başarılı dot s, mobilite ve kesintisiz sosyal ağ iletişiminde

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 23,6 IPS LED Genel Bakış SD-Z246, 23,6" sıfır istemci entegreli bir IPS LED monitördür. Teradici Tera2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z246 sıfır istemci, VMware tabanlı

Detaylı

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ... 2 JABRA SPEAK 510'A GENEL BAKIŞ... 3 BAĞLANMA... 5 JABRA SPEAK 510'UN KULLANIMI... 8 DESTEK.... 11 TEKNİK ÖZELLİKLER... 12 1 HOŞ GELDİNİZ Jabra

Detaylı

SMART Board EĞİTİMLERİ(sürüm:10) 1. Aşama

SMART Board EĞİTİMLERİ(sürüm:10) 1. Aşama SMART Board EĞİTİMLERİ(sürüm:10) 1. Aşama Bölüm 1:SMART Board, bilgisayar ve projeksiyon cihazının bağlanması SMART Board interaktif tahtaları dokunmatiktir ve bilgiyasayar ve projeksiyon cihazıyla üçlü

Detaylı

Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600

Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600 Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600 ViewSonic CDE8600 konferans düzenleme yeteneklerine sahip 86 4K Ultra HD bir ekrandır. Çok keskin 3840 x 2160 çözünürlük, ultra

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Network Kamerayı televizyon ya da fırın gibi ısı kaynaklarının

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası

Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Tak ve Çalıştır USB2.0 USB Video Sınıfı Web Kamerası Eye 320 ile gerçek tak ve çalıştır özelliğini yaşayın! Bu USB Video Sınıfı web kamerası için hiçbir sürücü gerekmez. Her yerde, her türlü dizüstü, masaüstü

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

ednet. smart memory iphone un veya ipad in için akıllı bellek arttırma

ednet. smart memory iphone un veya ipad in için akıllı bellek arttırma ednet. smart memory iphone un veya ipad in için akıllı bellek arttırma * MikroSD kart, teslimat kapsamına dahil değildir. ednet. smart memory iphone un veya ipad in için MikroSD kart aracılığıyla 256 GB

Detaylı

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu TruVision NVR 10 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. (Modele bağlı olarak) sekize kadar IP kameraya bağlanmak için yerleşik portlar. 2. Dört taneye kadar alarm girişi ve bir alarm

Detaylı

Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S

Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S AKSESUAR ÜRÜN GRUBU Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S Ttec AirGlass Cam Ekran Koruyucu iphone 6/6S Plus Ultra dayanıklılık için sıradan ekran koruyuculara göre 9 kat daha güçlü. Gelişmiş görüntü

Detaylı

Daha fazla bilgi için, ürünle birlikte gelen CD-ROM'daki kullanıcı kılavuzuna bakın.

Daha fazla bilgi için, ürünle birlikte gelen CD-ROM'daki kullanıcı kılavuzuna bakın. Türkçe Daha fazla bilgi için, ürünle birlikte gelen CD-ROM'daki kullanıcı kılavuzuna bakın. Ürüne Genel Bakış Önden Görünüş 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1. Deklanşör 2. Güç düğmesi 3. Hoparlör 4. Otomatik zamanlayıcı

Detaylı

32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı

32 (31,5 izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 Entegre USB Multimedya Oynatıcı 32" (31,5" izlenebilir) Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3204 ViewSonic CDE3204; otel, restoran ve konuk karşılama ortamları için harika bir tercih olan yüksek performanslı bir 32" (31,5" görüntülenebilir)

Detaylı

Sonar II LED Bluetooth Hoparlör. Kullanıcı kılavuzu 33047

Sonar II LED Bluetooth Hoparlör. Kullanıcı kılavuzu 33047 Sonar II LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzu 33047 Önemli Güvenlik Talimatları Hoparlörü, su ve benzeri sıvılardan uzak tutun. Hoparlörü, her türlü ısı kaynağından uzak tutun. İşitmenize veya birimin

Detaylı

Canon XEED SX800. Özellikler

Canon XEED SX800. Özellikler Canon XEED SX800 Projektörler LCOS teknolojisi ve doğal SXGA+ çözünürlükle, XEED SX800 mükemmel görüntüleri rekabetçi bir fiyatla sunar. Canon un 1,5x zoom lensi esnek yerleşim ve kusursuz görüntü geometrisi

Detaylı

etailer Kit Lenovo YOGA 300 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır.

etailer Kit Lenovo YOGA 300 2015 Lenovo Kurum İçi. Tüm hakları saklıdır. etailer Kit Lenovo YOGA 300 Lenovo YOGA 300 etailer Kit'e dahil edilenler PPT Önerilen nüsha (Özet, Genel Bakış, Temel Özellikler) Fotoğraf Kılavuzu 3 boyutlu model bağlantısı 2 Önerilen nüsha Özet Ürünü

Detaylı

Motorola Xoom2 Kampanyası

Motorola Xoom2 Kampanyası Motorola Xoom2 Kampanyası TTNET'lilere Motorola XOOM 2 tabletler orijinal kılıfıyla 39 TL'den başlayan taksitlerle! Üstelik sınırsız WiFi ve ilk 3 ay Tivibu Cep BEDAVA! Motorola XOOM 2 şimdi daha hafif,

Detaylı