ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ"

Transkript

1 29. Sayı EYLÜL 2012 ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ ÜCRETSİZDİR Üsküdar Belediyesi Olimpiyat Şampiyonu D aha önce 1500 metre de Dünya ve Avrupa Atletizm Şampiyonalarında altın madalya kazanan belediyemiz atleti Aslı Çakır Alptekin, bu başarısını Londra Olimpiyatların da sürdürerek altın madalyanın sahibi oldu. Başarısıyla milletimizi gururlandıran sporcumuza ödülünü Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara verdi. 2. sayfa Balaban Tekkesi Restore Edilerek Hizmete Açıldı 04. sayfa Okul Binalarımız Yeni Sezona Hazır 10. sayfa Ramazan Üsküdar da Yaşanır 06. sayfa Üsküdar ın sosyal paylaşım adresi: facebook.com/uskudarbld Başkan her an karşınızda: twitter.com/mustafakara

2 << SPOR -2- EYLÜL 2012 Altın Şehir Üsküd Londra 2012 Olimpiyatlarında gurur dolu bir gece daha yaşadık. Bayanlar 1500 metre final mücadelesinde atletlerimizden Aslı Çakır Alptekin 4:10.23 lük derecesiyle altın, Gamze Bulut ise gümüş 4:10.40 ile madalya kazandı. Helsinki de 1500 de ilk iki sırayı paylaşan Aslı Çakır Alptekin ile Gamze Bulut elde ettikleri derecelerle ülkemizin gururu oldular. Ü sküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediyespor un Londra Olimpiyatlarında altın madalya kazanan sporcusu Aslı Çakır Alptekin e Çamlıca da bir ev hediye ederek ödüllendirdi. Üsküdar Belediyesi nde gerçekleştirilen basın toplantısında Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediyesi olarak şampiyon sporculara hep altın madalya veriyorduk. Çok altınları oldu. Üsküdar ın simgesi Çamlıca dır. Biz kendisine Çamlıca da bir daire hediye ediyoruz. dedi. Başkan Kara, Aslımız, bizim altınımızdır. Madalyonun arka yüzünde başarıyı bir ekip gerçekleştirdi yılından beri Aslı, Üsküdar Belediyesi forması giyiyor. Burada başarılı olmak için ter döküyor. Kendisinin inançlı ve istikrarlı bir gidişi vardı. Biz burada futbol haricinde bütün dallarda gençler yetiştiriyoruz. 110 bin öğrencimizi yetiştiriyoruz. Üsküdarımız önceden Tarih ve Kültür Şehri idi. Artık Şampiyonlar Şehri de oldu diye konuştu. ASLI ÇAKIR ALPTEKİN: TÜM TÜRKİYE NİN DUALARI İLE OLİM- PİYAT ŞAMPİYONU OLDUM Londra Olimpiyatları nda atletizm kadınlar 1500 metrede altın madalya kazanarak Türkiye nin gururu olan Aslı Çakır Alptekin de şampiyonluğu kazandığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Şampiyon sporcu, Ben tüm Türkiye nin duaları ile olimpiyat şampiyonu oldum. Bana dua edenlerden Allah razı olsun. Yarışta son 300 metre çok önemlidir. Bu etaba kim önde girerse avantajlıdır. Kesinlikle ben de önde olacağımı biliyordum ve kendime çok güveniyordum. Artık şampiyon oldum herkes beni tanıyor. Türkiye bunu hak ediyor. 80 bin kişinin önünde İstiklal Marşımızı söylettim. Biz buraya kolay şartlarda gelmedik. Kesinlikle tırnaklarımızı kazıyarak geldik. Türk kadının neler yapabileceğini herkese gösterdik. diye konuştu. Bir gazetecinin, Bundan sonra hedefin nedir? sorusuna ise Aslı Çakır Alptekin, hedefinin ünvanını korumak olduğunu belirterek şu cevabı verdi: Benim hedefim olimpiyattı. Sadece oraya kilitlenmiştim. Bunu da yavaş yavaş sindererek buraya geldim. Açıkçası olimpiyatlar bitine kadar olimpiyat sonrasını düşünmemiştik. Artık bundan sonrasını düşünmeye başladık. Dünya salonunda madalyam var. Olimpiyat şampiyonuyum bunun tadını yaşamak istiyorum metrede 3.50 ile koşulmuş onu kırmak istiyorum.

3 SPOR EKİM ar a Altın Madalya ASLI ÇAKIR ALPTEKİN Üsküdar Belediyesi sporcu- su, 1985 te doğdu yılında Çin de yapılan Yaz Üniversite Oyunları nda ve 2012 de Helsinki de gerçekleştirilen Avrupa Atletizm Şampiyonası nda 1500 metrede altın kazandı. Alpte- kin ayrıca 2012 yılında İstanbul da düzenlenen Dünya Salon Atletizm Şampiyonası nda da bronz ma- dalya aldı.

4 << -4- SOSYAL BELEDİYECİLİK EYLÜL 2012 Hasret Bitti, Balaban Bir süredir restorasyon çalışmaları devam eden Balaban Tekkesi nihayet hizmete açıldı. Restorasyon çalışmaları Üsküdar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tekke, Üsküdar Araştırma Merkezi (ÜSAM) olarak kullanılacak. M erkez, entelektüel ve aydınların akademik ve bilimsel çalışmaları için bir çatı olması amacıyla restore edildi. Bir kültür ve sanat merkezi olan Üsküdar daki yazar, ilim adamı ve sanatçıların bir araya geleceği, çalışmalarını gerçekleştirecekleri bir merkez olma özelliği taşıyan tekke özellikle göz alan mimarisi ile dikkat çekiyor. Üsküdar Ahmediye Mahallesinde, Balaban Caddesi üzerinde bulunan Balaban Tekkesi 62 pafta, 421 ada 1 parselde bulunuyor ve tekkenin IV. Murat devrine ait olduğu sanılıyor. İlk yapıldığı dönemde üç katlı ahşap meşruta ve tevhidhaneden oluşan tekke 1925 yılına kadar faaliyetini sürdürmüş, bu tarihte tüm tekkelerle birlikte kapatılmış de kısmen ahşapları çöken ve daha sonra duvarları sıvanarak mesken haline dönüştürülen tekke zamanla harap olmuş yılındaki tespite göre, iki kısım mezarlık, bir ahşap baraka, bahçe duvarına monte edilmiş barok bir çeşme taşı ve tekke arsası kalan tekkenin günümüze bahçesindeki beşli mezar taşı, tevhidhanenin iki duvarı, bir kısım bahçe duvarı ve kapı kitabesi ulaşmış. Üsküdar Belediyesi ve Vakıflar Genel Müdürlüğü yetkilileri 1996 yılında tekkenin kalıntıları üzerinde, arkeolojik ve mimari araştırmalara başlayarak rölöve, restitüsyon ve restorasyon projeleri hazırlayıp restorasyon uygulamasını tamamladı. Üsküdar Belediyesi tarafından dönemin geleneksel özgün özelliklerini göz önünde bulundurarak mimari ve sanat anlayışına uygun desen ve obje seçimleri yapılan Balaban Tekkesi; Üsküdar da yaşayan insanların tarihi dokuya ve kültürel mirasa olan farkındalıklarını artırmak, hikâyesi olan tarihi yapılara sahip olmanın, bunlarda yaşamı sürdürebilmenin ayrıcalığını hissetmeleri ve koruma bilincinin gelişmesinin sağlanması düşünülerek dekore edildi.

5 SOSYAL BELEDİYECİLİK EYLÜL Tekkesi Hizmete Açıldı

6 -6- SOSYAL BELEDİYECİLİK EYLÜL 2012 Ramazan ın Her Anında, Üsküdarlının Yanında Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da rahmet ve bereket ayı Ramazanın her anını Üsküdarlılarla birlikte dolu dolu yaşadı. Gündüzleri kumanya ve sıcak yemek dağıtımlarında haneleri ziyaret eden başkan Kara, akşamları da sokak iftarlarında binlerce kişiyle aynı sofrada orucunu açtı. T ek tek masaları dolaşarak vatandaşlarla hasbihal eden Kara, aynı zamanda iskelede bulunan ve her gün 8 bin kişiye iftar verilen ramazan sofrasında iftariye dağıttı. Her akşam farklı bir camide teravih namazı kılan Başkan Kara, çıkışta vatandaşlara limonata ikram ederek sohbet etti. Üsküdar da 600 bin nüfusun yaşadığını herkesle makamda görüşmenin mümkün olmadığını ifade eden Kara: Biz ilk günden itibaren düğünlerde nikâhlarda dernek gecelerinde Üsküdarlılarla bir araya gelip sohbet etmeyi dertleşmeyi prensip edindik. Vatandaşın belediyeye gelip bizimle görüşme imkanı olmayabiliyor günlük telaş içinde, bu nedenle biz dışarıda onların yanında olmayı önemsiyoruz. Ramazan ayını da bu anlamda önemli bir fırsat olarak görüyoruz, toplumun her kesimiyle farklı etkinliklerde bir araya geliyor Üsküdar ı konuşuyoruz, dedi. Limonata yla serin serin teravih Teravih sonrası Üsküdarlılarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Mustafa Kara ayrıca limonata dağıtımı da yapıyor.

7 SOSYAL BELEDİYECİLİK EYLÜL

8 -8- SOSYAL BELEDİYECİLİK EYLÜL 2012 Milli Mücadele Kahram Milli Mücadele Kahramanı Sudan lı Zenci Musa Özbekler Tekkesi nde anıldı. Akabe Vakfı ve Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen anma programına Akabe Vakfı Başkanı Mustafa İslamoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Kara nın yanı sıra birçok davetli katıldı. Özbekler Tekkesi nde yapılan anma programında Kuran okunarak Sudan lı Musa nın kabri ziyaret edildi. << Ü sküdar Belediyesi milletimizin gönlünde yer edinmiş devlet ve siyaset adamlarına, kültürsanat ve düşünce dünyamızın önemli isimlerine yönelik vefa programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda milli mücadele döneminin önemli isimlerinden biri olan Sudanlı Zenci Musa Bey de Akabe Vakfı yla birlikte düzenlenen bir programla anıldı. Hayatının bir dönemini Özbekler Tekkesi nde geçiren Sudan lı Musa Mısır da bir Türk mahallesinde büyümüş ve Türkçe yi orada öğrenmiş. Yirmili yaşlarında gönüllü olarak Trablusgarp Harbine katılan Zenci Musa, daha sonra Balkanlar da, Çanakkale de ve Birinci Dünya Savaşı nın birçok cephesinde bulunur ve büyük başarı gösterir. Hayatı savaş meydanlarında geçen Sudanlı Zenci Musa, çektiği sıkıntılardan ve canından daha çok sevdiği kumandanı Eşref Bey den ayrı düşmenin verdiği üzüntüyle verem hastalığına yakalanır. Bütün ısrarlara rağmen hastanede tedavi görmeyi reddeder. Bavulunu alarak bu mekâna, Özbekler Tekkesi ne yerleşir. Ayrıca, hastalığı sebebiyle kendisine bağlanan emekli maaşını da, Sırf hastayım diye bu fukara milletin boğazından kesip bana para vereceksiniz, ben de alacağım yattığım yerden ha! diyerek reddeden Zenci Musa, Kasım 1919 yılında, burada hakkın rahmetine kavuşur.

9 SOSYAL BELEDİYECİLİK EYLÜL anı Sudan lı Musa Anıldı

10 -10- SOSYAL BELEDİYECİLİK EYLÜL 2012 Yeni eğitim öğretim yılına Üsküdar daki okullar yepyeni yüzleriyle giriyor. Üsküdar Belediyesi Üsküdar daki tüm okulların tamirat, boya ve diğer ihtiyaçlarını karşılayarak öğrenci ve öğretmenlerimizin yüzünü güldürüyor. Milyon TL ye mal olan yardımlar arasında konferans salonları yaptırılması, spor aletlerinin karşılanması, bahçe düzenlemeleri gibi birçok alanda yenilik ve iyileştirmeler bulunuyor. Eğitime verdiği desteği 3 yılda 18 Milyon TL ye çıkaran Üsküdar Belediyesi geleceğe yaptığı yatırımları önümüzdeki yıllarda da artırmayı hedefliyor. Okullara Okul Binalarının Ta << teneke olmak üzere tam 40 ton boya yardımı yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara konuyla ilgili bahçe duvarından kapı koluna kadar okullarımızın ne kadar ihtiyacı varsa karşılamayı borç biliyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin herhangi bir eksiklik ya da olumsuzlukla karşılaşması Üsküdar ın geleceğine bir darbedir şeklinde konuştu. Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Burhaniye Ali Fuat Başgil İ.Ö.O Zemin Fayans Döşeme Ferah Mustafa Altın Taş İ.Ö.O Sahne Yapımı

11 SOSYAL BELEDİYECİLİK EYLÜL dilatına 3 MİLYON Kirazlıtepe O. Seyfi Orhon İ.Ö.O Demir Korkuluk ve Duvar Kaplama Küplüce İ.Ö.O Asfalt ve Demir Korkuluk Şemsipaşa İlköğretim Okulu sahne yapımı Hilmi Çelikoğlu İlköğretim Okulu

12 << -12- SOSYAL BELEDİYECİLİK EYLÜL 2012 Üsküdar Kaymakamlığı nda Görev Değişikliği Türkiye genelinde birçok vali yardımcısı ve kaymakamın görev yeri değişti. Ü sküdar Kaymakamlığı na Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler getirildi. Süleyman Erdoğan ise Beykoz Kaymakamlığı na atandı. Mustafa Güler Kimdir? Elazığ ili nüfusuna kayıtlı olup, 1960 yılında Bingöl ilinde dünyaya geldi yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde öğrenim gördü yılında mezun olup, aynı yıl 4 ay kısa dönem askerlik görevini tamamladı yılında Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 1985 yılında Elazığ ilinde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı tarihinden itibaren Keçiören İlçe Kaymakamlığı görevini yürüten Mustafa Güler, artık Üsküdar Kaymakamı. Süleyman Erdoğan

13 SOSYAL BELEDİYECİLİK EYLÜL << Türkiye de ilk defa internet üzerinden nikâh kıyıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Sosyal Medya Editörü Cengizhan Çelik ve Candan Canik in nikâhını Twitter dan kıydı. Dünyada Bir İlk: Twitter Üzerinden Nikahlandılar S osyal Medya yı kullanımdaki başarısıyla dikkatleri üzerinde toplayan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Twitter üzerinde Türkiye de bir ilki gerçekleştirdi. Mikroblog sitesi Twitter üzerinden evlenme merasimini gerçekleştiren Mustafa Kara, Çamlıca daki törende gelin, damat ve şahitlere sorduğu sorulara yine sosyal medya üzerinden Evet yanıtını alınca Türkiye de bir ilke imza atarak nikâh kıydı. Mustafa Kara, çiftlerden ve şahitlerden gelen cevaplardan sonra Ben de Üsküdar halkının bana verdiği yetkiye dayanarak sizleri karı koca ilan ediyorum diyerek nikâhı tamamladı. Mustafa Kara nikâh töreni sırasında yaptığı açıklamada çiftin hayatlarının en önemli imzalarını attıklarını ve bu anlamlı nikâhı tüm dünya üzerinde yüzbinlerce kişinin aynı anda takip ettiklerini söyledi. Evlilik töreni sonrası Çelik çiftinden Başbakan Erdoğan ın tavsiyesine uyarak 3 çocuk yapmalarını isteyen Üsküdar Belediye Başkanı, nikâh defterini Candan Çelik e verdi. Daha önce Twitter ı kullanmayan Candan Canik in ilk twiti Evlenmeyi kabul ediyor musunuz? sorusuna verdiği Evet yanıtı olurken sosyal medya üzerinde nikâhla ilgili olarak çok sayıda ilginç twit atıldı. İşte o twitler; Hakan Gelinin damadin ayagina basmak yerine, twitter hesap sifresini almasi lazim :) şu kız isteme faslı da twitter dan yapılsa keşke.. konvansiyonel istemeler çok sıkıntılı geçiyor da. İslam Baskanim ortami hazirlayinda biz de twitter uzerinde fenerbahceyi yonetelim :( ALİ Çiftlerimize tavsiyem çocuklarının adını TWİTHAN koysunlar.. şaka sandım Üsküdar Belediye twitter da nikah kyıyor. Başımıza tweet yağacak :-)

14 FEN İŞLERİ -14- EYLÜL 2012 Burhaniye Nizami Cedid Sk. Çe Alt Yapıda << KİRAZLITEPE MAH. ÇALIŞKAN SOKAK. Bordür Tretuar Çalışması devam eden mahalleler Bordür Tretuar Çalışması tamamlanan mahalleler KISIKLI MAH. ALEMDAĞ YANYOL BARBAROS MAH. SERÇE SOK. KISIKLI MAH. BÜYÜK ÇAMLICA CAD. KISIKLI MAH. TURİSTİK ÇAMLICA CAD. M.AKİF ERSOY MAH. B.NAMAZGAH CAD. M.AKİF ERSOY MAH. ÇAMLICA CAD. ÇENGELKÖY MAH. KALANTOR SOK. BAHÇELİEVLER MAH. METE SOK. BURHANİYE MAH. YUNUSEMRE CAD. GÜZELTEPE MAH. OKUL ÖNÜ CAD. K.ÇAMLICA MAH. ATALAY SOK. BULGURLU MAH. ÖMER SEYFETTİN SOKAK. BULGURLU MAH. TURGUT REİS SK BULGURLU MAH. PİRİ REİS SK BULGURLU MAH. AYÇİÇEĞİ SK BULGURLU MAH. YILDIRIM SK BULGURLU MAH. BAKİ SK BULGURLU MAH. SİVAS SK M.AKİF ERSOY MAH. M.AKİF ERSOY CAD. KISIKLI MAH. ALEMDAĞ YANYOL Asfalt Kaplama Çalışmaları Tamamlanan ve Devam Eden Mahalleler BURHANİYE MAH. MAVİ SOK. BURHANİYE MAH. ŞENLER SOK. KÜÇÜK ÇAMLICA BAKKALOĞLU SK KÜÇÜK ÇAMLICA ERHAN SK KÜÇÜK ÇAMLICA ATALAY SK KÜÇÜK ÇAMLICA MAH. BODRUMİ CAMİ SOKAK. BURHANİYE MAH. NEŞETBEY SOK. BURHANİYE MAH. BAHÇE SOK. KÜÇÜK ÇAMLICA MAH. ŞEKER KAYA KÜÇÜK ÇAMLICA MAH. ÇİLEHANE YOLU SK Parke Kaplama Çalışmaları Tamamlanan ve Devam Eden Mahalleler KİRAZLITEPE MAH. ÇALIŞ SK KİRAZLITEPE MAH. MİS SK KİRAZLITEPE MAH. ITIR SK MURAT REİS MAH. TEKNİK SOK. BURHANİYE MAH. NİZAMİ CEDİT SOK. M.AKİF ERSOY MAH. SERHAT SOK. Bu çalışmaların yanı sıra ayrıca Altunizade Mah - Atıf Bey Kreşi tamamlandı.

15 FEN İŞLERİ EYLÜL ngelköy Kalantör Sk Kısıklı Alemdağ Cd. Üsküdar Farkı Mehmet Akif Ersıy Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Küçükçamlıca Mh. Çilehane Yolu Kirazlıtepe Çalışkan Sk.

16 << TEMİZLİK&GERİ DÖNÜŞÜM -16- EYLÜL 2012 Şehir Estetiği Üsküdar dan Sorulur Üsküdar artık yeni araçlarla temizleniyor. T emizlik işlerinde hizmet gören tüm araçlar aynı renk ve desenle yenilenerek kullanılan tüm konteynırlar da aynı renge boyanarak şehir mobilyası haline getirildi. asfalt süpürge aracı

17 << TEMİZLİK&GERİ DÖNÜŞÜM EYLÜL Tıbbi Atıklar Periyodik Olarak Toplanıyor Üsküdar Belediyesi tıbbi atıkların çevre ve insan sağlığına zarar verecek şekilde doğrudan veya dolaylı bir biçimde alıcı ortama verilmesini kaynağından ayrı bir şekilde toplayarak önlüyor. Ü sküdar daki kliniklerden, sağlık ocaklarından, 20 yatak altı kapasiteli hastanelerden aylık ortalama 15.3 Ton/Ay tıbbi atık teslim alınarak Kemerburgaz Odayeri düzenli depolama alanına taşınıyor. İnşaat Atıkları da Kaldırılıyor Ev-İşyeri v.b yerlerde yapılan; tamir, tadilat ve onarım sonrası oluşan inşaat atığı molozlar ekiplerimiz tarafından mahallinden alınarak Şile Kömürcüoda döküm sahasına taşınıyor. Geri Dönüşüm Çalışmaları Ambalaj Atıklarının Yönetimi Uygulama Planı doğrultusunda aşamalı olarak yapılan çalışmalarla Üsküdar İlçesi sınırlarındaki 6 mahallede tüm konutlarda bilgilendirme çalışması yapılarak, bölge halkı bilinçlendirilmiş ve sisteme dahil edildi. BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI Geri Dönüşüm ve Evsel Atıklarla ilgili 4 kişilik konusunda eğitimli bilgilendirme ekibimiz zabıta eşliğinde 2012 yılı Temmuz ayı itibarıyla 9568 kişiye ulaşmıştır Yılı aylık ortalama inşaat atığı moloz miktarı 3270 Ton/ay 2012 Yılı itibariyle Toplanan Atık Cam Miktarı 110 Ton/Ay 2012 Yılı itibariyle Toplanan Ambalaj Atık Miktarı 490 Ton/Ay 2012 Yılı itibariyle Toplanan Ambalaj Atık(Kâğıt, karton, metal, plastik) Miktarı 380 Ton/Ay Üsküdar dahilinde atık camlar 116 noktadaki kumbaralarla toplanıyor Genel Koordinatör Hasan EKMEN ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ Üsküdar Belediye Başkanlığı adına İmtiyaz Sahibi Belediye Başkanı Mustafa KARA Sorumlu Yazıişleri Müdürü İsmihan ŞİMŞEK 29. Sayı EYLÜL / 2012 ÜCRETSİZDİR Fotoğraflar İsa TERLİ - Kenan KOCA Birol KAVDIR İletişim: 0(216) Grafik-Tasarım: Hatice ÇEVİK Baskı: Prefabrik iletişim Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yaptırılmıştır.

18 Güzel Görmem PARK VE BAHÇELER -18- EYLÜL 2012 Mimoza Parkı ESKİ YENİ Üsküdar Belediyesi gördüğünüz her yeri güzelleştirmeye devam ediyor. Ö zellikle yeşil alan konusunda çok hassas olan Üsküdar Belediyesi Üsküdarlıların rahat nefes alabilecekleri alanları artırmaya ve göz zevkini artırmaya devam ediyor. F. Kerim Gökay Parkı ESKİ Mehmet Akif

19 PARK VE BAHÇELER EYLÜL Üsküdar Belediyesi, sokak hayvanları için ilçenin belli yerlerine suluk yerleştirdi. Ortadere parkı ek Elde Değil Alemdağ Caddesi Alemdağ Caddesi Ersoy Caddesi YENİ

20 << PARK VE BAHÇELER -20- EYLÜL 2012 Üsküdar, Güveçli yi Unutmadı Van ili ve çevresinde yaşanan deprem felaketinden sonra Üsküdar Belediyesi nin Güveçli ye yaptığı yardımlar tüm hızıyla sürüyor. Ç ocukların yaşadığı kötü deneyimlerin olumsuz etkilerini azaltmaya yönelik ve özelikle yaşanılan travma sonrası üzerinde deprem korkusu yaşayan çocukların akranları ile parkta oynayarak bu etkiden daha hızlı uzaklaşması için köyde bir çocuk parkı yapıldı. Park oyuncaklarının yanı sıra basketbol sahasının da yapıldığı park Vanlı çocukları çok sevindirirken Ramazan ayının hemen öncesinde açılan park, Güveçli köyü çocukları için en az Ramazan ayına ayrı bir değer kazandırdı.

21 << ÜSKÜDAR GENÇLİK EYLÜL Ve Şimdi Sahne Tüm Üsküdarlıların Üsküdar Belediyesi Kadınlar Sahnede projesinin ardından bu sezon Üsküdar Sahnesi projesini hayata geçiriyor. K adınlar Sahnede projesi ile oldukça ses getiren ve beğeni toplayan Üsküdar Belediyesi bu sezon yine Tiyatro Greyfurt işbirliği ile tiyatroya yeni yetenekler kazandırıyor. 300 ün üzerinde başvuru yapılan projede 17 yaşından 55 yaşına kadar öğrenciler mevcut. Ön eleme sonunda oluşturulan beş sınıfta hafta içi sabah, hafta içi gündüz, hafta içi akşam, hafta sonu oyunculuk sınıfları ve cumartesi yazarlık sınıfı yer alıyor. 4 eğitmen ve 1 yardımcı eğitmenle devam eden projede, sahne eğitimi, oyunculuk üzerine temel bilgiler, doğaçlama dersleri verildi. İki ay süren çalışmada dersler Altunizade Kültür Merkezi nde gerçekleşti. Katılımcılar bu sayede sahnede ders işleme ve pratik yapma imkanı da buldular. Provalardan bir sahne Yazarlık ve oyunculuk eğitimini başarıyla tamamlayanlar eğitim sonunda özel eğitim için açılan sınıfla çalışmalara devam edecekler. Üsküdar Belediyesi nin bu çalışmayı ücretsiz olarak düzenlemesi ve gençlere yaz tatilini faydalı geçirme imkânı sunması onları çok mutlu etti. Birçok öğrenci oyunculuk için hayal ettikleri ilk adımı burada attılar.

22 -22- EYLÜL 2012

23 EYLÜL

24

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

10 kütüphane ile 200 bin kitap daha kazandırmayı programladık.

10 kütüphane ile 200 bin kitap daha kazandırmayı programladık. 135 BİN TON ATIK ASFALTI GERİ KAZANDIK!ilçelerimize HEDEF YILDA 550 BİN TON! Şeker Otobüs ile kültür-sanat etkinliklerimizi taşıdık. İstanbul un ana arterleri yollarına 14 milyon 611 bin 317 ton asfalt

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

ÜSKÜDAR IN YENİ OKULU

ÜSKÜDAR IN YENİ OKULU 30. Sayı ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ ÜCRETSİZDİR ÜSKÜDAR IN YENİ OKULU EĞİTİM ÖĞRETİME AÇILDI A rsa tahsisi, taşınma ve tefrişatı ile bahçe düzenleme işleri Üsküdar Belediyesi tarafından yapılan

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 TARİHÇE: Çok eski zamanlardan günümüze iskan göre Büyükkarıştıran ile yol bağlantısı olup, geçiş güzergahında bulunan köy, 19. Yy.dan

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Eminönü Toplam Yatırım 247 Milyon YTL (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 TARİHÇE: 1820 yıllara ait haritada Büyükkarıştıran Merkez konumda olup, daha büyük yazılmıştır. Hemen yakınında Misinli (Missinli),

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI HAZİRANAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Sarnıç Mahallesi meydanında bulunan kapalı

Detaylı

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 TARİHÇE: 20. Yy da iskan görmüş bir mahalledir. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN

Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN 2 VATAN MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ VATAN MAHALLESİ

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :31.056.2014 Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf. Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r Kızıl ziyaret ve Kaniya Dengi kaynaklarından 6 kilometre çelik boru döşendiği ve 5 adet kapitaj yapıldığını ifade eden Başkan Necmettin Dede, ayrıca Erikli Bağı ve Kumluk mevkiinde de 3 adet kapitaj yapıldığını

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 TARİHÇE: PINARBAŞI MAHALLESİ Pınarbaşı Köyünü Kırcaali ve Harmanlı yöresinden göç eden aileler kurmuştur. Burası daha önce çiftlik arazisidir.

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Üsküdar. 212 Milyon YTL. (İkiyüz On İki Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Üsküdar. 212 Milyon YTL. (İkiyüz On İki Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Üsküdar Toplam Yatırım 212 Milyon YTL (İkiyüz On İki Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak ÜSKÜDAR

Detaylı

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şile Toplam Yatırım 164 Milyon YTL (Yüz Altmış Dört Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak ŞİLE

Detaylı

EĞİTİM TATİLİ TANIŞMA. Eğitim yolculuğu. Haus Kreisau. v a r d ı ğ ı m ğ z d a h e r k e s

EĞİTİM TATİLİ TANIŞMA. Eğitim yolculuğu. Haus Kreisau. v a r d ı ğ ı m ğ z d a h e r k e s EĞİTİM TATİLİ N i h a y e t A f a c a n ' a v a r d ı ğ ı m ğ z d a h e r k e s f e r a h l a m ı ş t ı çü n k ü y a p ı h a r i k a y d ı v e e n f e s b i r m a n z a r a s ı va r d ı. B a z ı l a r

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Sultanbeyli. 219 Milyon YTL. (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Sultanbeyli Toplam Yatırım 219 Milyon YTL (İkiyüz On Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri 4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri Habib-i Neccar Hz. Çeşit li Et kinliklerle Anıldı Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Üniversitemiz tarafından 26-28 Mayıs tarihleri arasında

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 TARİHÇE: PAŞAKÖY MAHALLESİ Osmanlı döneminde doğrudan Paşa ya tahsis edilmiş olan bir alandır. Burada Paşa nın çitliği yer almaktaydı.

Detaylı

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu 2 İÇİNDEKİLER Giriş 1-5 Sosyal Alanlar 6-16 Fakülte Dağılımları ve Tesis Çalışanları 17 Manevi Faaliyetler 18-49 Sosyal

Detaylı

DİYARBAKIR ÇINAR BELEDİYESİ BELEDİYE MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI

DİYARBAKIR ÇINAR BELEDİYESİ BELEDİYE MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI 13 DİYARBAKIR ÇINAR BELEDİYESİ BELEDİYE MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI NİCEL SAHA ARAŞTIRMASI Araştırmayı Yürüten&Raporu Hazırlayan Siyasal Sosyal Araştırmalar Merkezi (SAMER) 1.1.13 İÇİNDEKİLER I. Yöntem ve Örneklem...

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

ÇINARALTI SOHBETLERİ. Dursun GÜRLEK. Hattat Hasan ÇELEBİ İslam Sanatları 19 HAZİRAN CUMA 20 HAZİRAN CUMARTESİ

ÇINARALTI SOHBETLERİ. Dursun GÜRLEK. Hattat Hasan ÇELEBİ İslam Sanatları 19 HAZİRAN CUMA 20 HAZİRAN CUMARTESİ 1 Aziz Üsküdarlılar; Hayatımızda müstesna bir yeri olan mübarek Şehr-i Ramazan a bir kere daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Ramazan, gönüllerin ilahi bir hikmetle inceldiği, manevi his, duygu, düşüncelerin

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

MİSİNLİ MAHALLESİ. Mahalle Muhtar Vekili CUMHUR ÇİBUK. Cadde Sayısı: 5 Sokak Sayısı: 91 Nüfus: 1461

MİSİNLİ MAHALLESİ. Mahalle Muhtar Vekili CUMHUR ÇİBUK. Cadde Sayısı: 5 Sokak Sayısı: 91 Nüfus: 1461 Mahalle Muhtar Vekili CUMHUR ÇİBUK Cadde Sayısı: 5 Sokak Sayısı: 91 Nüfus: 1461 Eski Mahalle Muhtarı MUSTAFA KORKMAZ Mustafa Korkmaz Muhtarımızı 15 Haziran 2017 tarihinde kaybettik. Yerine muhtar vekili

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR Büyükşehir in Çevre Dostu Muğla İçin Yatırımları Sürüyor Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde Çevre Dostu Muğla hedefi doğrultusunda yatırımlar

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 29 Şubat 14 Mart 2016 ) Sayfa 1 ATLETİZM 01 Mart Salı günü Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda İstanbul En Hızlı Çocuk Yarışları yapıldı. Okulumuzdan yarışmaya katılmaya hak kazanan

Detaylı

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI. Ocak 2016 Sayı: 4

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI. Ocak 2016 Sayı: 4 0 T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI Ocak 2016 Sayı: 4 Sosyal Medya üzerinde oluşturulan Din Kültürü Öğretmenleri grubu tarafından başlatılan "81 ile 81 Akülü Sandalye"

Detaylı

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280.

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bağcılar da Toplam Yatırım 280.000 Milyon YTL (İkiyüz Seksen Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... H ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor... PROJE ORTAKLIĞI B ir yudum değil, doya doya mutluluk... İnsan ilişkilerinin sıcaklığını özlüyoruz hepimiz Küçük, kendi halinde mahallelerde, sıcak komşuluk ilişkileri

Detaylı

Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler.

Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler. İSTANBUL TAYAD lı Aileler Bayram Kahvaltısında Bir Araya Geldiler Bayramın ikinci günü olan 26 Ekim Cuma günü, TAYAD lı Aileler bayramlaşmak için kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıdan önce yapılan

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ARALIK AYI 1. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 110: Gündemin birinci maddesi; Yapılan müzakere ve oylamada;

Detaylı

Hangi üniversite ne kadar para alıyor?

Hangi üniversite ne kadar para alıyor? On5yirmi5.com Hangi üniversite ne kadar para alıyor? Vakıf üniversitelerinin sadece yıllık eğitim ücretlerini ödeyebilmek için bir ''servet'' sahibi olmak gerekiyor. 2012-2013 akademik yılında ödenecek

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi.

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. Karar No : 41850698.301.05-31 Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza havale edilen, Bosna Hersek Kütüphanemizin bulunduğu Bosna Hersek Halit Eroğlu

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

KLÜ DEN SAGLIK OKURYAZARLIGI EGITIM SEMINERI

KLÜ DEN SAGLIK OKURYAZARLIGI EGITIM SEMINERI Portal Adres KLÜ DEN SAGLIK OKURYAZARLIGI EGITIM SEMINERI : www.anayurtgazetesi.com İçeriği : Gündem Tarih : 24.03.2014 : http://www.anayurtgazetesi.com.tr/default.asp?page=haber&id=489297 KLÜ DEN SAGLIK

Detaylı

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR 1 / 29 konuklara kültürel Geleneksel 43.sü ulusal varlıklarımızın düzenlenecek çapta ev hale sahipliği da gelmiş, adını yapmaya olan duyurmuş

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- lçemize bağlı Eğmir Mahallesi girişi 4-7 Kapı no arası yola

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E T.C. S A R I Y E R B E L EDİYE B A Ş K A N L I Ğ I 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E B E K L E N T İ L E R R A P O R U İÇİNDEKİLER GİRİŞ...2 I - 2013 YILI İLE 2014 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEKLERİ

Detaylı

30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası!

30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası! MAVİ HALİÇ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ AYLIK E-BÜLTENİ HAZİRAN-ARALIK 2015 SAYI:1 YIL:1 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası! 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Uluslararası Judo Turnuvası 21-22-23

Detaylı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı KARAR NO 1 YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARİH VE NOSU 05.01.2016 DENETİM KOMİSYON ÜYELİĞİ SEÇİMİ Denetim Komisyon Üyeliği Seçimi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonu Üyeliği

Detaylı

Sevimli Bulut. Prensesin Rüyası. Hoş geldin Öğretmenim. Yaramaz Geyikler. Tiyatro Bizbize. Özüm Çocuk Tiyatrosu. Koza Tiyatrosu

Sevimli Bulut. Prensesin Rüyası. Hoş geldin Öğretmenim. Yaramaz Geyikler. Tiyatro Bizbize. Özüm Çocuk Tiyatrosu. Koza Tiyatrosu ÇOCUK TİYATROLARI Prensesin Rüyası Özüm Çocuk Tiyatrosu 03 HAZİRAN PAZARTESİ / 11.00-14.00 Sevimli Bulut Tiyatro Bizbize 03 HAZİRAN PAZARTESİ / 11.00-14.00 BURHANİYE MÜNEVVER AYAŞLI KÜLTÜR MERKEZİ 04 HAZİRAN

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu,

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu, Miniklerden derece!.. SPOR JİMNASTİKÇİLER elde ettikleri başarılarla alkış topladı. 12-14 Ekim tarihleri arasında Antalya da düzenlenen Türkiye Şampiyonası nda Beşiktaş temsilcisi minikler boy gösterdi.

Detaylı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı 1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı Engelli vatandaşlarımıza kültürel ve sosyal anlamda daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş, kendileri veya yakınları ile birebir görüşerek yeterli

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

Beykoz. Toplam Yatırım 283.796 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Beykoz. Toplam Yatırım 283.796 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Beykoz Toplam Yatırım 283.796 Milyon YTL (283.796 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak BEYKOZ

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ AĞUSTOS 2015 MALKARA BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON HEMİT MAHALLESİ Malkara Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Malkara Belediyesi

Detaylı

MALIN CİNSİ Karışık (Kağıt Karton, Plastik, Kağıt-Karton Plastik Metal Cam

MALIN CİNSİ Karışık (Kağıt Karton, Plastik, Kağıt-Karton Plastik Metal Cam PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU Komisyonumuza havale edilen 31.08.2016 tarih ve 51234714/311.08.01/1348 sayılı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi. 31.12.2014 tarih ve

Detaylı

bugün Özel günde evlendiler ÖZEL bir tarihte evlenmek isteyenlerin beklediği gün geldi çattı. evlendirme dairelerine yoğun başvuruda bulundular.

bugün Özel günde evlendiler ÖZEL bir tarihte evlenmek isteyenlerin beklediği gün geldi çattı. evlendirme dairelerine yoğun başvuruda bulundular. Özel günde evlendiler ÖZEL bir tarihte evlenmek isteyenlerin beklediği gün geldi çattı. 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyenler evlendirme dairelerine yoğun başvuruda bulundular. Bugün 12.12.2012 tarihinde

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

ULAŞ MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER. Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684

ULAŞ MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER. Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684 Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684 TARİHÇE: 1937 yılında Bulgaristan dan göç eden vatandaşlar tarafından kurulmuş. Kasabanın ilk yerleşim birimleri

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan ziyaret etti Kocadon u Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ Buski Tenis Kortları Acemler, BUSKİ Tesisleri İçi, - Osmangazi / BURSA 0 224 251 05 55 Dobruca Tenis Kortları BUSKİ Dobruca Sosyal Tesisleri, Osmangazi - BURSA 0 224

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum.

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum. Belediye Meclisimizin Değerli Üyeleri Bandırmalıların güveni ve desteği ile göreve gelen bu yüce meclis, halkımıza ve bu güzel kente hizmet yolunda bir yılı geride bıraktı. Geçen bir yıllık sürede, kentimizin

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/2007 31/12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1.İNŞAAT RUHSATI: İlçemiz genelinde yapılacak olan 3929 adet

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi nde ÖZLEDİĞİNİZ YAŞAM PROJE TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2016 Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe

Detaylı

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri TÜRÇEV 20 YAŞINDA! www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr İÇİNDEKİLER 2014 Yılı Mavi Bayrak Başvuruları- Son Gün 15 Kasım 2013! Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi'nin Dördüncüsü

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı