Gözlerde. Moda. Moda. Yenilikçi Formlar. Büyük Boylar. Desenler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Gözlerde. Moda. Moda. Yenilikçi Formlar. Büyük Boylar. Desenler"

Transkript

1

2 Gözlerde Moda Yenilikçi Formlar Büyük Boylar Desenler Moda Sıra dışı tasarımları sevenler, görüntüleriyle fark edilmek ve öncü olmak isteyenler güneş gözlükleriyle de kendilerini belli ediyorlar. Dikdörtgen ve daire formlu çerçeveler, dümdüz gözlük sapları onlar için çok sıradan. Hem güneşten korunmak hem de gözlerdeki yorgunluk izlerini saklamak için daha iyi bir alternatif olamaz. Kocaman çerçeveli gözlükler, gizemli bir görüntü yaratmak için de birebir. Bu yaza damgasını vuran desen çılgınlığı, sonbaharda da sürecek. Desenleri kıyafetlerinde kullanmaya cesaret edemeyenler, güneş gözlükleriyle modaya uyuyorlar. Çiçek desenleri, tribal baskılar, çizgiler, puantiyeler en gözde tercihler.

3 Kedi Gözü Parlak Renkler Güneşi gölgede bırakan canlı renkler yazın enerjisine ve neşesine en çok yakışan güneş gözlüğü trendi. Sarının, morun, yeşilin, mavinin en can alıcı, hatta en fosforlu tonları çok revaçta. Nostaljik bir izlenim yaratan kedi gözü modeli gözlükler, kesinlikle gelip geçici bir rüzgâr değil. Aksine her dönem aksesuar modasında kendine yer bulabilen zamansız bir dokunuş Pilot Gözlükleri Stil klasikleri arasında çoktan yerini alan pilot gözlükleri, hem kadınlara hem erkeklere hitap ediyor. Bu tip gözlükler özellikle köşeli yüz hatlarına sahip insanlara çok yakışıyor.

4 Yazın en sıcak günlerini güneşten korkmadan, güvenle geçirin. Bakım Güneşli Günler Güneş hayatımızın enerji kaynağı ama UVA ve UVB ışınları cildimiz için oldukça zararlı. Bu ışınlar sadece birkaç dakika içinde cildimizi kalıcı şekilde tahrip edebilir. UVA ışınları güneş yanığına yol açmasa da derinin alt tabakalarına ulaşıp cildi yaşlandırır, kanser riskini artırır. UVB ışınları ise yüksek enerjileri ile güneş yanıklarına neden olur. Tüm bu riskler güneşten köşe bucak kaçmamız gerektiği anlamına gelmiyor. Onun vazgeçilmez D vitamini kaynağı olduğunu da unutmamalıyız. Gerekli önlemleri alarak, güneşle iç içe günler geçirebiliriz. Öncelikle güneş banyolarını azaltmalıyız. Şemsiye, şapka, açık renk giyecekler gibi fiziki tedbirlerle güneş ışınlarından korunmalıyız saatleri arası güneş ışınlarının en dik açıyla geldiği ve güneşin en tehlikeli olduğu zaman aralığı. Bu saatlerde güneşten sakınmakta fayda var.

5 Kusursuz Koruma Koruma faktörlü kremler güneşli günlerde cildimizin en yakın dostu. Güneşle buluşmanızın ilk günlerinde muhakkak yüksek koruma faktörlü ürünleri tercih edin, sonrasında daha düşük faktörlü kozmetiklere geçebilirsiniz. Ürün seçerken dermokozmetik markalar öncelikli tercihiniz olmalı. İçeriklerinde zararlı kimyasallara rastlanmayan bu ürünler sadece cildin savunma mekanizmasını güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda cilde elastikiyet kazandırırlar. Güneşe çıkmadan en az yarım saat önce kreminizi tüm vücudunuza uygulayın. Yüz için yüz bölgesine özel hazırlanmış kozmetikleri seçin. Her iki saatte bir kreminizi yenileyin. Suya girdiğinizde ya da terlediğinizde bu sıklık daha da artabilir. Bulutlu günlerde dahi koruma faktörlü kozmetiklerinizi kullanmayı ihmal etmeyin. Çünkü zararlı ışınların yüzde 80 i bulutlardan geçebilir.

6 Dekorasyon Ferah Bir Nefes Yazın tadı bahçede, terasta, balkonda çıkıyor En güzel açık hava mobilyaları evlere renk katıyor. Yazın vazgeçilmezi bahçe, teras ve balkonlarınızı küçük dokunuşlarla tadına doyulmaz yaşam alanlarına dönüştürebilirsiniz. Sıcak havalarda vaktimizin çoğu dış mekânlarda geçiyor. İç mekânların dekorasyonunda olduğu gibi dış mekânlar için de çok fazla alternatif dekorasyon konseptleri ve mobilya modelleri bulunuyor bahçe dekorasyon trendleri arasında ilk sırayı hasır ve bambu sandalye, masa ve aksesuarlar alıyor. Hasır ve bambu farklı tarzdaki diğer sandalye ve masalara oranla yağmura ve neme daha fazla dayanıklı üstelik rahatlıkları da şıklıkla bütünleşiyor. Bu tip mobilyalar bahçelere, teraslara ve balkonlara çok daha doğal ve iç rahatlatıcı bir hava kazandırıyor. Doğal taşlarla yapılan süslemeler, çömlekler, ahşap aksesuarlar bu sıcak görünümü destekliyor. Bir de tüm bu güzelliklere bonsai sanatıyla minyatürleştirilmiş bitki ve ağaçlar eklendiğinde keyif ikiye katlanıyor.

7 e ilave d r e l işlem it fırsatı! 3 taks Ahşabın yerini de unutmamak gerek. Stresten uzak, huzur veren bir konsept yaratmanın ham maddesi ahşap. Bakımı biraz zor olsa da ahşap özellikle bahçe sevdalıları için vazgeçilmez bir materyal. Hiçbir zaman demode olmayacak ahşap mobilyaların bakımı çok önemli. Ahşap mobilyaların yağmur, nem ve rüzgar gibi doğa olaylarından en az etkilenecek konumda yerleştirilmesi ve bakımlarının düzenli olarak yapılması gerekiyor. Metal mobilyalar da son yıllarda oldukça revaçta. Metal, sağlamlılığı ve her çeşit malzemeye uyumu sayesinde farklı temalar oluşturabilmek için güzel bir tercih. Ancak metal mobilyaların nemden etkilenmemesine dikkat etmek gerekir. Metal sağlam olsa da nem metalin kimyasını değiştirir. Plastik mobilyalar açık hava alanlarının dekorasyonunda en yaygın seçenekler. Sağlam bir plastik ve iyi bir Ancak plastiğin güneş ışığından olumsuz etkilenmesi sebebiyle kullanım ömrü kısa.

8 Bayram Şekeri Seyahat Şeker Bayramı için tatil planlarınızı şimdiden yapın. Kum Saati: Side Tatil amacını deniz, kum ve güneşle buluşmak olarak belirleyenler için Side sahilleri en uygun adres. Türkiye nin en güzel sahil şeridine sahip Side tatilcilerin vazgeçilmezlerinden. İncecik kumu Side plajlarının ve denizinin en çekici özelliği. Side de bir yandan mavi bayraklı plajların tadını çıkarırken bir yandan da Roma İmparatorluğu nun kalıntılarını keşfe çıkabilirsiniz.

9 Lezzet Avı: Şanlıurfa Sahillerden sıkılanlar ve rutinin dışına çıkmak isteyenler için farklı bir atmosfer sunan Şanlıurfa, zengin mutfağıyla konuklarının tatilini ziyafete çeviriyor. Camiler, kiliseler, geleneksel evler, hamamlar, hanlar, çarşılar Şanlıurfa da mutlaka görülmesi gerekenler. Yoğun bir gezinin ardından Şanlurfa nın zengin mutfağının lezzetlerinin tadına bakın. Her milletten ve kültürden izler taşıyan kent mutfağında söz kebaplarda. Elbette sıra gecelerinin vazgeçilmezi çiğ köfteyi de unutmamak lazım.

10 Mavi Yolculuk: Bodrum Bodrum, Ege nin masmavi ve pırıl pırıl sularına dair bir masal sanki. Gecenin gündüze karıştığı bu vazgeçilmez tatil beldesinin her bir koyu ayrı bir dünya. Hala sakin bir tatil beldesi tadını yaşatan Torba, her zevke hitap eden kafe, bar, restoranları ve hareketli bir gece hayatını barındıran Bitez, her zaman gözde Türkbükü, rüzgârıyla serin bir yaz vaat eden Gölköy ve daha niceleri Herkesin bir Bodrum u vardır.

11 Tarih Dersi: St.Petersburg Baltık Denizi kıyısında ve Neva Nehri üzerinde kurulu St. Petersburg, tam bir su kenti. Çarlık dönemine ait binaları, geniş bulvarları, kanalları, köprüleri ve müzeleriyle St. Petersburg un tarihi dokusundan büyülenmemek mümkün değil. Çarların özel sanat koleksiyonlarına ev sahipliği yapan Hermitage Müzesi, yazlık saray Peterhof, Dostoyevski nin Evi, Puşkin Tiyatrosu, Aslanlı Köprü, Kazan Katedrali, Saint Catherine Kilisesi mutlaka görülmesi gereken yerler arasında. Kentin gece hayatı da oldukça hareketli.

12 Aşk Zamanı: Roma İtalyanca aşk başkadır. Roma da aşk farklı bir boyutta yaşanır. Romantizmin mistik büyüsünün mimari aracılığıyla her yeri doldurduğu Roma, sokakları ve meydanlarıyla kusursuz bir Avrupa kenti. Aşk Çeşmesi olarak da adlandırılan Trevi Fountain in kenarında aşkı ve Roma ya bir daha gelmeyi dileyenlere katılmamak elde değil. Colosseum da eski Roma nın izlerini sürmek ve dar sokaklarda harika İtalyan restoranları keşfetmek bambaşka bir zevk.

13 Harikalar Diyarı: New York Asla uyumayan şehir New York, gökdelenleri, ışıl ışıl caddeleri, her tarza hitap eden mekânlarıyla yaşamı iliklerinde hissetmek isteyenlerin tek tercihi. Broadway, Manhattan ve Soho yu gezmeden, Times Meydanı ve Beşinci Cadde yi arşınlamadan New York gezisi tamamlanmıyor. Gündüzleri Central Park daki huzurlu yürüyüşlerin müzikaller, eğlence mekânları, restoranlar her fırsatta eğlenceye çağırıyor. Modern Sanatlar Müzesi, Guggenheim Müzesi, Empire State Bulding, Özgürlük Anıtı her New York gezgininin görmesi gereken yerler.

14 Teknoloji Dijital Gezginin Çantası Teknolojiyi yakından izleyenler seyahatlerinde de son moda cihazlardan kopamıyorlar.

15 Canon PowerShot SX230 HS Geniş açı, yüksek optik zoom ve tamamen manuel çekim özelliklerini kompakt yapısında bir araya toplayan Canon PowerShot SX230 HS, HD özelliğiyle yüksek görüntü kalitesi sunuyor. PowerShot serisinin teknik özelliklerine GPS i de ekleyen cihaz, seyahatlerini ölümsüzleştirmek isteyenler için harika bir seçenek.

16 Logitech ipad 2 Keyboard Case ipad 2 sini diz üstü bilgisayara dönüştürmek isteyenlerin imdadına Logitech in bu harika tasarımı yetişti. Uçak yapımında kullanılan bir malzemeden üretilen sağlam tasarım, hem bir kılıf hem de tek bir hamleyle ve Bluetooth sayesinde pratik bir klavyeye dönüşüyor.

17 Sony Ericsson Xperia PLAY Oyundan bir an olsun kopamayanlar, tatilde de mutlu! Teknoloji devi Sony, oyun konsolu piyasasındaki lider konumunu Sony Ericsson Xperia PLAY ile bir kere daha kanıtladı. Cep telefonundan konuşmaktan ve mesajlaşmaktan fazlasını bekleyenlerin gönlünü fetheden bu model, özellikle 3D oyunları başarı ile çalıştırıyor. Oyun keyfini bir adım öteye taşımak isteyenler hallerinden memnun.

18 TomTom Start 25 Navigasyon cihazları otomobiliyle seyahat etmeti sevenlerin olmazsa olmazı artık. Sektörün öncü firması TomTom un yeni modeli Start 25 yolculuğu güvenli hale getiriyor, yeni keşifler için sürücülere yol gösteriyor. Geniş dokunmatik ekranı ve sözlü talimatları sayesinde kullanımı oldukça rahat. Sürekli güncellenen Türkiye haritaları sayesinde en kestirme yolları, yakıt tasarrufu sağlamak için en uygun rotayı TomTom Start 25 seçiyor.

19 SanDisk Cruzer Blade Yurtdışında can sıkıcı bir talihsizlik yaşamayı kimse istemez ama her ihtimale hazırlıklı olmakta fayda var. Kimliğinizi, pasaportunuzu, vizenizi ve sigorta belgelerinizi taradıktan sonra dosyaları bir USB belleğe atın ve bu belleği güvenli bir yerde saklayın. SanDisk in Cruzer Blade serisi küçük boyutlarına rağmen dayanıklı oluşuyla göz dolduruyor. Okuma hızı da oldukça yüksek. 8 ve 16 GB lık iki versiyonu var.

20 Buzdolabı raporu Mutfak Buzdolaplarında en yeni teknolojiler, ekonomik buzdolabı kullanımı için öneriler, bakım tüyoları Evimizin en önemli demirbaşlarından buzdolapları, yıl boyu 24 saat çalışarak yüksek performans sergileyen en önemli ev eşyaları arasında başı çekiyor. Teknolojiyle yarışmak mümkün olmadığı için bu eşyaların alımından nasıl kullanılması gerektiğine kadar ayrıntılı bir bilgiye sahip olmak şart. İşte buzdolabı teknolojileri, kullanımı ve bakımı hakkında bazı ipuçları. Öncelikle buzdolaplarının alımında enerji etiketlerine dikkat edilmesi gerekiyor. Buzdolabının verimi kullandığı enerjiyle ölçüldüğü için verim ne kadar yüksek olursa buzdolabı o kadar az enerji harcıyor demek oluyor. Bu nedenle buzdolabı alırken A sınıfı bozdolaplarının tercih edilmesi, elektrik tasarrufu ve buzdolabının verimi açısından önem taşıyor. No Frost buzdolaplarının enerji tüketiminin fazla olması sebebiyle özellikle A+++, A++ ve A+ sınıfı olanlar öneriliyor. Teknolojinin gelişmesiyle farklı özellikler kazanan ve renk çeşitliliğiyle geniş bir yelpaze özelliklere ve hatta renklere göre değişiklik gösteriyor. Katlanabilir raf seçenekleri, farklı hacimlere ve özelliklere sahip saklama kapları ve hazneler, hızlı soğutma sistemleri, mavi ışık ve iyonizer teknolojisi, gardırop tipi buzdolapları son teknolojinin ürünleri ve avantajları.

21 Buzdolabının alımından sonra dikkat edilecek en önemli unsur buzdolabının özenli bir biçimde kullanılması ve düzenli bakımının sağlanması. Buzdolabının temizliği yiyecek ve içeceklerinizin sağlıklı ve steril bir şekilde saklanması için en önemli şartlardan. Buzdolabının kullanım kılavuzunda belirtilen uygun temizleyici maddeler ile temizlenmesi gerekli. Kapı sızdırmazlık contalarının temizliği ve üzerlerinde partikül olmadığının düzenli şekilde kontrolü yiyeceklerin daha uzun saklanmasını kolaylaştırıyor. Saklama koşulları buzdolabının ömrünü etkileyen faktörlerden. Yiyecek ve içeceklerin kapalı olmasına ve uygun saklama kaplarında muhafaza edilmesine dikkat etmek gerekiyor. Buzdolabına sıcak yiyeceklerin konulması ya da buzdolabı kapısının uzun süre açık tutulması da verimlilik değerlerini düşürüyor. Isı kaynaklarına yakın koyulan buzdolapları da daha çok çalışarak enerji tüketimini arttırıyor. Saklama koşulları kadar teknolojik özellikler de besin değerlerinin korunmasında önemli. Mavi ışık teknolojisinin domatesteki C vitamini kaybında % 30 oranında iyileştirme sağladığı da kanıtlandı.

22 Su Sporları Deniz mevsiminin en heyecanlı spor aktiviteleri Adrenalin Kitesurfing Kayak, rüzgâr sörfü, yamaç paraşütü gibi heyecan dolu sporların bir araya toplandığını hayal edin. İşte size Kitesurfing. Son zamanlarda oldukça popülerleşen Kitesurfing için en uygun yerler Alaçatı, Gökova ve Gökçeada. Profesyonellerden alacağınız detaylı eğitimin sonrasında kendinizi rüzgâra teslim ediyorsunuz. Oldukça zor teknikleri olduğunu da belirtmek gerek çünkü uçurtmanın içine dolan rüzgârla başa çıkmak çok da kolay olmuyor. Bir kere denedikten sonra bu spor, hevesten öte bir tutkuya dönüşüyor. Rüzgâr Sörfü Sörf ve yelken sporunun mükemmel buluşması rüzgâr sörfüyle hız tutkunuzu açığa çıkarabilirsiniz. Kendi kendinizi yönlendireceğiniz ve adrenalin duygusunu doruklara taşıyacak serbest stil hareketlerle hiçbir yelkenlinin yapamayacağı hareketleri deneyebilirsiniz. İki-beş metre arasında değişen bir tahta üzerinde dalgalara karşı direnmek, denizin maviliğini ve rüzgârı iliklerinizde hissetmek için rüzgâr sörfü birebir. Alaçatı nın eşsiz güzelliğinde bu deneyimi yaşamak isteyenler için tüm teknikleri ve stilleri öğrenebilecekleri okullar bulunuyor.

23 Tüplü Dalış Yeryüzünün derinliklerine doğru yapılan bir yolculuk, farklı bir dünyaya açılan kapıdan içeri süzülmek, başka bir dünyanın keşfi Dalış sporu su sporlarının en popüleri, masmavi suların derinliklerinde hayal edilemeyecek deneyimlerin başlangıcı. Adrenalini ve huzuru aynı anda tadacağınız bir deneyim dalış. Bu yüzden çok sayıda meraklısı var. Kaş, pırıl pırıl denizi ve denizin derinliklerinde akvaryumu andıran güzellikleriyle bu mükemmelliği öğrenmeniz ve yaşamanız için en gözde yerlerden biri.

24 Deniz Kayağı Deniz kayağı isim itibarıyla yeni bir spor dalı gibi gelse de çoğumuz ona aşinayız. Eskimo kayığı ya da kano olarak bilinen deniz kayağı, kürek kullanılarak hareket güçlendirmesi ve kondisyonu artırması nedeniyle tercih ediliyor. Gruplar halinde deniz kayağı için çok elverişli.

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI FOLKART ARDIÇ ÇEŞME CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI Dünyada bazı özel lokasyonlar vardır. Coğrafyası, dokusu ve ruhuyla bir kez hayatınıza girer, bir daha da hiç çıkmaz. İşte Çeşme tam da böyle bir yer..

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

Bırakın doğa evinize gelsin!

Bırakın doğa evinize gelsin! Unica Class Bırakın doğa evinize gelsin! Gerçek malzemeler ile doğal tasarım 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Doğal bir özlem Modern hayat genellikle varlığımızın orijinal, gerçek ve saf yapıtaşlarını

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

www.zeytuniteras.com Hayalini Kurduğunuz Müstakil Yaşam... www.zeytuniteras.com Diğerleri... Kargaşa içinde... Trafikten bunalmış... Şehir hayatını stres içinde yaşarken... Zeytuni Teras sakinleri ne

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin

yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin ... öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil Nazım Hikmet ZEYTİNL K EVLERİ

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup. Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.com PROJE ADI AYT PARK VİLALARI PROJE YERİ Döşemealtı/ Antalya KONSEPT

Detaylı

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI BURASI, YAŞAMIN MERKEZİ... İSTANBUL GEBZE Çeşme nin dünyaca ünlü eşsiz koylarına, plajlarına, marinalarına, yani hayatın dolu dolu aktığı her yere oldukça yakın

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler.

IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. 09 Haziran 2016 IKEA dan, özenle hazırlanan Ramazan sofralarına öneriler. IKEA, mutfakta bolca zaman geçirilen Ramazan ayında, servis aksesuvarlarından yemek takımlarına, fonksiyonel saklama kaplarından

Detaylı

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında! Her zevke hitap eden özel koleksiyonlardan dilediğinizi seçin, karar sizin... Mevsimler, doğa, hava, bitkiler ve evimizdeki menekşe bile değişiyor. Çevremizdeki her şey doğanın yenilenme hevesine ortak

Detaylı

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... www.oncuteras.com Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... İstanbul un güzellikleri sarmış dört bir yanınızı Bir yanınızda sakinliğiyle içinize huzur veren Küçük Çekmece Gölü, diğer yanınızda

Detaylı

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke On5yirmi5.com Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke İşte vize alma telaşı olmadan sadece pasaportunuzu yanınıza alarak gidebileceğiniz 10 popüler ülke. Yayın Tarihi : 3 Eylül 2015 Perşembe (oluşturma :

Detaylı

İş dünyasında prestijin yeni adresi

İş dünyasında prestijin yeni adresi İş dünyasında prestijin yeni adresi YENİKONAK İNŞAAT SAN.TİC. LTD. ŞTİ Proje geliştiricisi, en ince detayına kadar planlanmış projeleri ile 25 yıldır müşterilerine değerli yatırım alternatifleri sunuyor.

Detaylı

Misafirperverliği çok seviyoruz!!!

Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Neos Marmaras hakkında birkaç şey; Neos Marmaras Sithonia, Halkidiki de 1922den hemen sonra Proponditanın Marmaras adasından gelen mülteciler tarafından kuruldu. Dragoudelis

Detaylı

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır...

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Residence Marin Özet Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Açıklama Bodrum'un en güzel ve nezih koylarından Ortakent bölgesinde, Denize sıfır konumu ve 7.000 m2 yeşil alanı ile

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

2018 İlkbahar Koleksiyonu

2018 İlkbahar Koleksiyonu 2018 İlkbahar Koleksiyonu Karmen Halıda; Hikâyesi Olan, Estetik Tasarımlar.. Yaşam alanlarınızda huzurlu ve mutlu bir atmosfer oluşturmanın peşine düşen Karmen Halı, duygularınıza hitap edecek, hikâyesi

Detaylı

Evinizin Sultanı.

Evinizin Sultanı. www.dilekhali.com Evinizin Sultanı www.dilekhali.com Koleksiyonlar Dıora 06 Regnum 12 Zarina 18 Model 30 Violet 36 Doku 42 Istinye 48 Image 60 Nüans 72 Ekose 78 Nevada 84 Armada 92 Hisar 96 Eflatun 102

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

Mavi bayraklı plajları, pırıl pırıl denizi, yemyeşil doğası ile Ege'nin cennet köşesi Özdere Orta mahalle... zmir'in Menderes ilçesine bağlı şirin bir turizm beldesi olan Özdere orta mahalle batısında

Detaylı

Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA

Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA Göcek`te Kiralık Yazlik Villa, Göcek Kiralık Lüks Yazlık Villa, Portville Super Lüks Ev Villa NYLA Özet Villa ANYA; D Marin Göçeğin hemen yanıbaşında kurulmuş, kanal sistemi sayesinde denizle bağlantısı

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok.

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Ucuz Tatilin Bir Yöntemi Olarak Erken Rezervasyon Posted: 16 Dec 2014 02:57 AM PST Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Yaz döneminde

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR!

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-breaks in sunduğu bu fantastik tatil fırsatlarıyla yolunuz plajlara düs ecek! Tatilinizi Q-breaks ayrıcalığı ve enfes deniz kenarı konaklaması

Detaylı

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme de eşsiz bir dünya... Ege nin incisi İzmir in üç tarafı denizle çevrili meşhur güzelliği Çeşme de Dalyanköy koyunda yer alan Valory Evleri nde, hem doğal

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

Genel Bakış. New York City

Genel Bakış. New York City ş Genel Bakış NEW YORK 30 Ağustos- 1 Eylül Empire State Binası Özgürlük Anıtı One World Observatory Times Square Central Park Soho/ 5th Avenue The MET/ Guggenheim New York Botanical Garden- Frida Kahlo

Detaylı

ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ

ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ ÇEŞME NİN EN ÖZEL YERİNDE BENZERSİZ BİR FOLKART PROJESİ ÇEŞME DE YAŞAMANIN EN GÜZEL HALİ Çeşme, İzmir in en mavi noktası Folkart Ilıca Çeşme, sizi bu maviliğin tam ortasında yer alan benzersiz bir yaşama

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

İŞ YERİNİZDE, KEYFİNİZ YERİNİZDE... [ www.ofistanbul.com.tr ]

İŞ YERİNİZDE, KEYFİNİZ YERİNİZDE... [ www.ofistanbul.com.tr ] İŞ YERİNİZDE, KEYFİNİZ YERİNİZDE... [ www.ofistanbul.com.tr ] MARMARA NIN MAVİLİĞİ İŞ İNİZE GELECEK... Çalışmanın yoğunluğundan bunaldığınızda, Ofistanbul un teras kafesinde stres atmaya ne dersiniz? Çalışma

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme de eşsiz bir dünya... Ege nin incisi İzmir in üç tarafı denizle çevrili meşhur güzelliği Çeşme de Dalyanköy koyunda yer alan Valory Evleri nde, hem doğal

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Mutluluğu birlikte yaşamaktır

Mutluluğu birlikte yaşamaktır Mutluluğu birlikte yaşamaktır Bodrum Capital Group A.Ş. Atatürk Mah. Meriç Cad. Andromeda Gold Plaza B Blok D: 189 Kat: 45 Ataşehir / İSTANBUL Tel: 0(216) 290 26 66 Fax: 0(216) 290 26 69 EGE NİN İNCİSİ

Detaylı

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz?

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? MEŞE AĞACI Eski uygarlıklarda Zeus'un kutsal ağacı olarak bilinen meşe, Kayıngiller ailesinden bir ağaç türüdür. 400 kadar türü bulunan meşe ağacının

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr

www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr www.folkarthillscesme.com www.folkart.com.tr DENİZE AÇILAN KAPI Ege nin gözbebeği Çeşme de maviyle yeşili birbirinden ayırmadık, Çeşme ye yakışan bir hayat tasarladık. ÇEŞME MARİNA PAŞALİMANI KOYU ILICA

Detaylı

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN 1 ÜRÜN ALANA 2 nci ÜRÜN % 50 İNDİRİMLİ *Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken fiyat sıralamasına göre (büyükten küçüğe) 2. ürüne %50 indirim uygulanacaktır. Çoklu alımlarda kampanyanın katları

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor.

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. Muhteşem Akdeniz sularında windsurf yaparken bırakın rüzgâr size yol göstersin.

Detaylı

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ

2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ 2012/2013 TÜM PROGRAMLARA VE BİLGİ KLAVUZUNA GENEL BİR BAKIŞ burgbad Solitaire Serileri Solitaire Kişinin bireyselliğinin olağandışı bir şekilde ifade etmesi. Form ve fonksiyon en üst düzeydedir. Hiç şüphesiz

Detaylı

PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN

PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN PULLMANTUR MONARCH İLE BALTIK BAŞKENTLERİ BERLİN EKSTRA TUR PAKETİ 1 - STOCKHOLM ŞEHİR TURU Tur süresi: 4 saat 60 Limandan ayrılıp Stockholm u gezmek üzere yola çıkacağız. Otobüsle Fjallgatan a gidip güzel

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

Atölye Mutfak Önce Güven,,

Atölye Mutfak Önce Güven,, 1 S I N C E 1 9 7 4 MUTFAKTAKİ ATÖLYE Atölye Mutfak, 1974 yılında kurulan ahşap sektörünün deneyimli firması Rüyam Mobilya, üretimine 1998 yılından itibaren Atölye Mutfak Sistemleri Ltd.Şti. adı altında

Detaylı

Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla. Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen. insanların kullandığı yoldan;

Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla. Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen. insanların kullandığı yoldan; Pırıl pırıl güneşli bir günde, içini sımsıcak saran bir mutlulukla Cadde de yürüyordu. Yüzü gülümseyen insanların kullandığı yoldan; yemyeşil ağaçların rüzgar ile savrulan dallarından çıkan sesin dalga

Detaylı

COLLECTION2017. dawood.com.tr

COLLECTION2017. dawood.com.tr COLLECTION2017 dawood.com.tr Seçkin Tasarım Anlayışı Detaylı İşçilik Modern Yaklaşım Geniş Ürün Gamı Güçlü Üretim Teknikleri Hayal etmek tasarımın en güçlü süreci, kalite iyi tasarımın vazgeçilmez bir

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

Mark Howorth imzasıyla

Mark Howorth imzasıyla DEKO TASARIM Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr Mark Howorth imzasıyla CHALET SOLAIS İsviçre nin Villars bölgesindeki dağların tepesinde, vadiye hakim bir noktada bulunan Chalet Solais, ünlü İngiliz

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 İlkbahar Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017-18

Detaylı

Ya am Ba l yor... Selçuk GÜLER LE GO n aat Yönet m Kurulu Ba kan. Hakkımızda

Ya am Ba l yor... Selçuk GÜLER LE GO n aat Yönet m Kurulu Ba kan. Hakkımızda Ya am Ba l yor... Hakkımızda Le Go İnşaat olarak kaliteli projeler üretmek hedefindeyiz. Yatırımcılarımız tarafından takdir edilen çalışmalarımız bizim için en büyük başarı. Amacımız başladığımız projeyi

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

www.zeytuniteras.com

www.zeytuniteras.com 2002 yılında başlayan inşaat sektöründeki tecrübemiz 2016 yılında da katlanarak devam etmektedir. Pek çok büyük projeyi başarı ile tamamlayan Han İnşaat, İstanbul un ardından özellikle Tekirdağ bölgesinde

Detaylı

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? 2+1 (122 m 2 ), 4+1 (253 m 2 ), 6+2 (375m 2 ) VE 8+2 (500 m 2 ) BAHÇELİ YA DA TERASLI, YATAY VİLLA KONSEPTLİ, YAZ KIŞ YAŞAMA UYGUN KEYİFLİ DAİRELER

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 Kış Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017 / 2018

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN*

1 ÜRÜN ALANA İNDİRİMLİ. 2 nci ÜRÜN* 1 ÜRÜN ALANA 2 nci ÜRÜN* 50 İNDİRİMLİ *Kampanya kapsamında ürünlerin fiyatı hesaplanırken fiyat sıralamasına göre (büyükten küçüğe) 2. ürüne %50 indirim uygulanacaktır. Çoklu alımlarda kampanyanın katları

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu

Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu Almanya & Fransa & İsviçre 09-12 Aralık 2018 Nehir üzerinde peri masalı yolculuğuna davetlisiniz! Kış mevsiminin en güzel zamanı olan Noel döneminde

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

FLUYAPI. FLUYAPI

FLUYAPI.  FLUYAPI FLUYAPI www.fluyapi.com.tr FLUYAPI FLUYAPI Söke, bahçe hayatı ile tanışıyor. BURASI FLUYAPI BAHÇE! Başrolde doğanın yer aldığı bir proje gerçekleştiriyoruz. Apartman yaşantısının bizleri kısıtlayan dünyasının

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir.

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir. OFİS MOBİLYALARI OFİS ÇÖZÜMLERİ 1986 yılından beri ofis hayatını ergonomik ürünlerle kolaylaştıran BÜROSİT, ISO standartlarında, Avrupa normlarına uygun, GS sertifkasıyla 25.000 metrekarelik bir alanda

Detaylı

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... İzmir in URLA başta olmak üzere birçok birbirinden güzel ilçelerinde modern,sıcak ve kaliteli yeni yaşam alanları inşa etmek üzere 2007 yılında fiili çalışmalarına

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı