SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Yılmaz DAŞCIOĞLU Prof.Dr.Hamza AL Tek. Eğt. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Güzel San. Fak. Dekanı Prof.Dr.İbrahim ÖZSERT Prof.Dr.H. Mehmet GÜNAY Prof. Besim Fatih DELLALOĞLU İşletme Fak. Dekan V. Bilg. Ve Bilişim Bilimleri Fak.Dek. Hukuk Fak.Dekanı Prof.Dr.Gültekin YILDIZ Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Prof.Dr.Halil KALABALIK Tıp Fakültesi Dekanı Teknoloji Fak. Dekanı Eğitim Fak. Dekanı Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR Prof.Dr.Mehmet SARIBIYIK Prof.Dr. Rahmi KARAKUŞ İletişim Fakültesi Dekanı Üye Üye Prof.Dr.Aytekin İŞMAN Prof.Dr.Kemal İNAT SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 526 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 01-Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevli Arş.Gör. Ayşe Selcan ÖZDEMİRCİ ve Arş.Gör. Ömer Behram ÖZDEMİR'in 24/04/2014 tarihinde Ankara'da ORSAM (Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Merkezi) tarafından düzenlenecek olan ''Situation of Syrian Refugees & Mass Migration Projections from Syria to Neighbouring Countries: Findings, conclusions and Recommendations'' başlıklı raporun açıklanacağı çalıştaya katılmak üzere 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca yolluklu-yevmiyeli maaşlı izinli olarak tüm giderlerin Rektörlük Bütçesinden karşılanmak üzere görevlendirilmelerinin oy birliği ile karar verildi. 2- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü numaralı Haris CURIC isimli öğrencinin Bahar yarıyılı ders seçimlerini web üzerinden yaptığı, öğrencinin TÖMER notunun 95 olması ve sistemin İngilizce hazırlık notu gibi algılamış olması nedeniyle sistemin INM 102 kodlu Mekanik

2 ÜYK-526/02 dersini öğrencinin karşısına ingilizce (ıntro) olarak getirmesi sistem hatasından kaynaklandığından derse devam etmesi uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 3- Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Sağlık Yüksekokulu ders uygulamalarında öğretim elemanı sıkıntısı yaşanması nedeniyle, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 89. Maddesine göre görevlendirme tablosunda ismi sehven unutulmuş olan; 24 Şubat 2014 tarihi itibari ile Hemşire Şeyma KOSOR 'un Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde "Hemşirelikte Temel İlke ve Uyg.II (0+0+7) (A) Grubu" dersini vermek üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 4- Personel Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Esas ve Usuller'in "Kaynak Aktarımı" başlıklı 12. Maddesinin 2. fıkrasında yer alan "ÖYP araştırma görevlisi kadrosuna atananlar için kaynak aktarımı Yürütme Kurulu kararı üzerine yapılır." hükümüne istinaden Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimleri Enstitüsü ile Sağlık Bilimleri Enstitüsünde lisansüstü eğitim yapan ve ekteki listede adı geçen Araştırma Görevlilerine Kaynak Aktarımının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 5- Üniversite Yayın Komisyonu Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Yayın Komisyonu nun tarihli ve 184 sayılı alınan kararın ekteki şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. 6- Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi yayınlamış olduğumuz Türkiye Ortadoğu Araştırmaları Dergisi'nin 1. cilt 1.sayısından 500 adet bastırılmış olup, dergi basım ücretinin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 7- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; 6353 Sayılı Kanunun 58. Maddesi ile Üniversite affı için başvuru yapan öğrencilerin isim listelerinin ekteki şekliyle kabul edilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 8- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Muhsin HALİS'in Dekan olarak Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne ataması yapıldığından dolayı Bölümümüz ders programında üzerinde görünen "Meslek Eğitimi (I)" ve "Mesleki Uygulamalar (I)" derslerinin kapatılmasının, bu derslere kayıtlı olan öğrencilerin de "Meslek Eğitimi (A)" ve "Mesleki Uygulamalar (A)" derslerine aktarılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

3 ÜYK-526/02 9- Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak Haziran 2014 tarihleri arasında Irak Cumhuriyeti (Erbil)'nde düzenlenecek olan ''Türk Üniversiteleri Fuarı (Turkey Universities Exhibition in Erbil)'' na Sakarya Üniveristesini temsilen katılabilmek için 10/05/2014 tarihine kadar fuar ücreti olan 3800 Avro'nun Üniversitemiz Rektörlük Bütçesinden karşılanmak üzere ekte belirtilen hesaba yatırılmak üzere Arş.Gör. Zana BAYKAL ve Arş.Gör. Berkan ÖĞÜR ın mihmandar olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 10- Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Ortadoğu Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak yayınlanmış olan Türkiye Ortadoğu Araştırmaları Dergisi'nin 1. cilt 1.sayısından 500 adet bastırılmış derginin tasarım ücreti olan TL'nin Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi 11- Personel Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. İlknur KILIÇ'ın, 13 yıl hizmetinin bulunması ve Kazanılmış Hak Aylığı 4. Derecenin 2. Kademesinde olduğundan 2. Derece Öğretim Görevlisi kadrosuna atanabilmesi için, ekteki listede dökümü verilen boş kadronun; 78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4. Maddesi uyarınca aktarılması ve 5. Maddesi uyarınca atama izni verilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 12- Tıp Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Dr. Bilgehan Atılgan ACAR'ın, 01/09/ /12/2014 tarihleri arasında 4 (dört) ay süre ile Hacettepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Nöroloji Anabilim Dalında 2547 sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca yolluksuzyevmiyesiz, maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 13- Tıp Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa İhsan USLAN'ın, 26/05/ /06/2014 tarihleri arasında, Ege Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Gastroenteroloji Bilim Dalında, Motilite (özofagus ve anorektal) konusunda, bilgi ve becerilerini geliştirmek üzere 2547 sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca yolluksuzyevmiyesiz, maaşlı-izinli görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

4 ÜYK-526/ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferhat PİRİNÇÇİ nin 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun 40/d maddesi uyarınca; aşağıda belirtilen uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programlarında ders vermek üzere Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Enstitümüz Ortadoğu Çalışmaları EABD da görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programı haftalık ders programına ekteki şekilde işlenmesinin uygun olduğuna olduğuna oybirliği ile karar verildi. 15- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Erman COŞKUN, 2547 sayılı kanunun 40/d maddesi uyarınca, Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Bilişimde Güncel Konular (3+0) dersini Cuma günü saatleri arasında vermek üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna, New Concepts in Management Information Systems (3+0) dersinin uygun olmadığına oybirliği ile karar verildi. 16- İşletme Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; İşletme Fakültesi idari personeli Burak KOÇAK'ın Erasmus programı Eğitim alma hareketliliği kapsamında Prag/Çek Cumhuriyeti Czech University of Life Sciences Prague (CULS)'de LLP/Erasmus Personel Değişimi kapsamında; 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca yolluk-yevmiye ve diğer masrafların Erasmus İdari Personel Hareketliliği bütçesinden karşılanmak üzere, 29 Haziran Temmuz 2014 tarihleri arasında maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 17- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu Makine Programından mezun olup tarih ve 3284/ sayılı diplomasını kaybeden Özgür ESER in kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi.

5 ÜYK-526/ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu Yapılan görüşmeler sonunda; Sapanca Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik Programından mezun olup tarih ve 1210/ sayılı diplomasını kaybeden Kaan Altan KILINÇ in kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi 19- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu Yapılan görüşmeler sonunda; Hendek Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılı Programından mezun olup tarih ve 1546/ sayılı diplomasını kaybeden İdris ŞENOCAK ın kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi 20- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olup tarih ve 12941/ sayılı diplomasını kaybeden İsmail ERDOĞMUŞ un kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 21- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizde Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen FEFKON Dekanlar toplantısı katılımcılarının ekte belirtilen konaklama bedellerinin Üniversitemiz (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 22- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümünde okutulan, I. ve II. öğretim PDR172 Sosyal Psikoloji dersinin eğitimini verecek öğretim elemanının olmaması nedeniyle, Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılının başından itibaren Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Mediko Sosyal Merkezi Personeli Psikolog Murat ERDEM in, 657 Sayılı Kanununun 89. maddesine göre Fen- Edebiyat Felsefe Bölümü nde görevlendirilmesinin uygunluğuna olduğuna oybirliği ile karar verildi.

6 ÜYK-526/ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü G numaralı öğrencisi İlham ZAHİROV ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri numaralı Gucha BAZAROVA ile U numaralı Volkan ARSLAN'ın ve İlham ZAHİROV; derse yazılma işlemlerinin kabul edilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Politikası Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Politikası Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 1- Prof. Dr. Aziz KUTLAR SAÜ İ.İ.B.Fakültesi 2-Prof. Dr. M.Kemal AYDIN Sakarya Üniversitesi İ.İ.B.Fakültesi 3-Prof. Dr. Kemal YILDIRIM Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.Fakültesi 4-Prof. Dr. Mustafa ÖZER Anadolu Üniversitesi İ.İ.B.Fakültesi 5-Prof. Dr. A.Mesut KÜÇÜKKALAY Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İ.İ.B.Fakültesi YEDEK JÜRİ ÜYELERİ: 1-Prof.Dr.Cem SAATÇİOĞLU 2-Ahmet İNCEKARA İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi 25- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Kürşad SERTBAŞ ın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen Gönüllü Takımı Projesi kapsamında, 18 Ocak - 28 Aralık 2014 tarihleri arasında sadece hafta sonları (Cumartesi-Pazar) olmak üzere yapılan tarih 521/21 sayılı ÜYK ile yapılan görevlendirilmesinin iptal edilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 26- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğünün görüşü doğrultusunda ekli yönetim kurulunda adı geçen G Nihan TATAR ın

7 ÜYK-526/06 Spor Yöneticiliği 2.öğretim Öğrencisi olup 8 yy dan Sportif Uzmanlık Alanı II ( Tenis II) Dersini Spor Yöneticiliği 1.öğretim B grubundan (Fehmi ÇALIK) yazılmış olup, A grubuna (Nuran Kandaz GELEN) geçmesinin uygun olduğuna karar verildi. 27- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Sami ŞENER'in İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde, 28 Nisan 2014 tarihinden itibaren 1 yıl süre 2547 Sayılı Kanununun 40/b maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna karar verildi. 28- İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Esentepe Kampüsünde iletişim desteği sağlamak amacıyla geçici 1 adet Mobil Araç Baz İstasyonu kurmak isteyen AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. Baz İstasyonu yerinin Üniversitemiz tarafından belirlenecek bir yere geçici olarak kurdurulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 29- İletişim Fakültesi Dekanlığının tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; İletişim Fakültesi Üniversitemiz tarafından Aralık 2014 tarihleri arasında "Uluslararası Yükseköğretimde Kalite Konferansı (ICQH)- 2014" düzenlenecek olan Konferans kapsamında kullanılmak üzere yaklaşık maliyeti TL.+ Kdv olan posta giderleri ve TL.+ Kdv tutarındaki ekte belirtilen malzemelerin Üniversitemiz (Rektörlüğe Bağlı Birimler / ) Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü gelirlerinden karşılanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Mühendislik Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Anabilim Dalı Doçent kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Mühendislik Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Anabilim Dalı Doçent kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 1- Prof. Dr. Hatem AKBULUT SAÜ 2- Prof. Dr. İbrahim ÖZBEK SAÜ 3- Prof. Dr. Recep ARTIR Marmara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

8 ÜYK-526/07 YEDEK JÜRİ ÜYELERİ: 1- Prof.Dr. Yılmaz YALÇIN Afyon Kocatepe Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi 2- Prof. Dr. Kenan GENEL SAÜ tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 1-Prof. Dr. İsmet ÇEVİK SAÜ Prof. Dr. Osman ELDOĞAN SAÜ 3-Prof.Dr. Hüseyin Serdar YÜCESU Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü Teknikokullar Ankara 4-Prof.Dr. Can ÇINAR Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü Teknikokullar Ankara 5-Prof.Dr. Hüseyin BAYRAKÇEKEN Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü ANS Kampüsü Güzel Sanatlar Binası kat: Afyon YEDEK ÜYELER: 1- Prof.Dr. Halit KARABULUT Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü Teknikokullar Ankara 2- Prof. Dr. İbrahim ÖZSERT SAÜ tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Teknoloji Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Doçent kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Teknoloji Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Doçent kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 1-Prof. Dr. Abdullah FERİKOĞLU ve Elektronik Mühendisliği 2-Prof. Dr. Osman ÇEREZCİ Elektronik Mühendisliği 3--Prof. Dr. Bekir ÇAKIR Mühendisliği Sakarya Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Elektrik Sakarya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik Kocaeli Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik

9 ÜYK-526/08 YEDEK : 1-Prof. Dr. Raşit KÖKER Sakarya Üniversitesi, Teknoloji Fakültesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği 2-Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ Bozok Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Bilgisayar Ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği Doçent kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Bilgisayar Ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği Doçent kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 1-Prof. Dr. İsmail Hakkı CEDİMOĞLU Sakarya Üni. Bilgisayar ve Bil.Bil.Fak. 2-Prof. Dr. Orhan TORKUL Sakarya Üni. Mühendislik Fak. 3-Prof. Dr. Şakir ESNAF İstanbul Üni. Mühendislik Fak. YEDEK ÜYELER: 1-Prof. Dr. Nejat YUMUŞAK 2-Prof. Dr. Ayşegül TOKER Sakarya Üni. Bilgisayar ve Bil.Bil. Boğaziçi Üni. İktisadi ve İdari Bil.Fak tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan İletişim Fakültesi Radyo- Televizyon ve Sinemacılık Bölümü Radyo-Televizyon ve Sinemacılık Anabilim Dalı Doçent kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinemacılık Bölümü Radyo- Televizyon ve Sinemacılık Anabilim Dalı Doçent kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi 1- Prof. Dr. Aytekin İŞMAN SAÜ 2- Prof. Dr. Aydın Ziya ÖZGÜR Anadolu Üniversitesi 3- Prof. Dr. Metin IŞIK SAÜ YEDEK ÜYELER: 1-Prof. Dr. Cengiz Hakan AYDIN 2-Prof. Dr. Murat BARKAN Anadolu Üniversitesi Yaşar Üniversitesi

10 ÜYK-526/ tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalı Doçent kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalı Doçent kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi 1- Prof. Dr. Sami ŞENER SAÜ 2. Prof. Dr. Tayfun AMMAN SAÜ 3. Prof. Dr. Mehmet Fikret GEZGİN Beykent Ünv. Hukuk Fakültesi YEDEK ÜYELER: 1- Prof. Dr. Hayati BEŞİRLİ Gazi Ünv. Edebiyat Fakültesi 2- Prof. Dr. Cihangir DOĞAN Marmara Ünv. Eğitim Fakültesi tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Sanat Tarihi Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Sanat Tarihi Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi 1- Prof. Dr. Hamza GÜNDOĞDU SAÜ FEF Sanat Tarihi Bölümü 2-Prof. Dr. Abdüsselam ULUÇAM Batman Üniversitesi Rektörü 3-Prof. Dr. Haşim KARPUZ Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü 4-Prof. Dr. Arif BİLGİN SAÜ FEF Tarih Bölümü) 5-Prof. Dr. Yaşar ÇORUHLU Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü YEDEK JURİLER: 1- Prof. Dr. Kadir PEKTAŞ İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi 2- Prof. Dr. Mehmet Baha TANMAN İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi

11 ÜYK-526/ tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Çeviri bilim Bölümü Almanca Mütercim-Tercümanlık Anabilim Dalı Doçent kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Fen-Edebiyat Fakültesi Çeviri bilim Bölümü Almanca Mütercim-Tercümanlık Anabilim Dalı Doçent kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi 1-Prof.Dr.İlyas ÖZTÜRK 2-Prof.Dr. Tahsin AKTAŞ Eğitim Fakultesi Yabancı Diller Eğitimi SAÜ Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 3- Prof. Dr. Şeref ATEŞ Sakarya Üniv. Çeviribilim Bölümü YEDEK JURİLER: 1- Prof.Dr. Arif ÜNAL Sakarya Üniv., Alman Dili ve Edebiyatı 2- Prof.Dr. M.Yaşar SAĞLAM Hacettepe Üniv., Alman Dili ve Edebiyatı tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Doçent kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Doçent kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 1. Prof. Dr. Aytekin İŞMAN Sakarya Üniversitesi. İletişim Fakültesi 2. Prof. Dr. İsmail GÜLEÇ Sakarya Üniversitesi. Eğitim Fakültesi/Türkçe Eğitimi 3. Prof. Dr. Selahattin GELBAL Hacettepe Üniversitesi. Eğitim Fakültesi/ Ölçme ve Değerlendirme A.B.D. YEDEK JÜRİLER: 1. Prof. Dr. Harun TAŞKIN Sakarya Üniversitesi. Mühendislik Fakültesi /Endüstri Mühendisliği 2. Prof. Dr. Hülya KELECİOĞLU Hacettepe Üniversitesi. Eğitim Fakültesi/ Ölçme ve Değerlendirme A.B.D.)

12 ÜYK-526/ tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı Doçent kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı Doçent Doçent kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 1-Prof. Dr. Rana VAROL 2-Prof. Dr. Erdal ZORBA 3-Prof. Dr. Can KURNAZ Ege Üniversitesi Gazi Üniversitesi SAÜ YEDEK JÜRİLER: 1-Prof. Dr. Nedim ÇETİN 3-Prof. Dr. Mehmet GÜNAY SAÜ Gazi Üniversitesi tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı Doçent kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı Doçent kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 1-Prof. Dr. Suat KARAKÜREK 2-Prof. Dr. Yavuz TAŞKIRAN 3-Prof. Dr. Nedim ÇETİN Gazi Üniv. BESYO KOÜ BESYO SAÜ YEDEK ÜYELER: 1-Prof. dr. Kadir GÖKDEMİR 2-Prof. Dr. Can KURNAZ Gazi Üniv. BESYO SAÜ

13 ÜYK-526/ tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı Doçent kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı Doçent kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 1- Prof. Dr. Sevin ALTINKAYNAK SAÜ 2- Prof. Dr. Nursan ÇINAR SAÜ 3- Prof. Dr. Fatma ETİ ASLAN Acıbadem üniversitesi YEDEK ÜYELER: 1-Prof. Dr. Rukiye PINAR BÖLÜKTAŞ Yeditepe Üniversitesi 2-Prof. Dr. Nermin OLGUN Acıbadem üniversitesi tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; tarihinde Sabah Gazetesi nde yayımlanan Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 1- Prof. Dr. Orhan TORKUL - SAÜ Mühendislik Fakültesi End. Müh. 2- Prof. Dr. Firdevs KARAHAN - SAÜ Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi 3- Prof. Dr. H Ferhan ODABAŞI - Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi BÖTE 4- Prof. Dr. Servet BAYRAM - Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fak. 5- Prof. Dr. Hüseyin EKIZ Süleyman Şah Üni. YEDEK JÜRİLER: 1- Prof. Dr. Rahmi KARAKUŞ - SAÜ Eğitim Fakültesi 2- Prof. Dr. Buket AKKOYUNLU Hacettepe Üniv.Eğitim Fak.Eğitim Fak. 43- Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde Sağlık Bilgisi ve İlk Yardım dersiyle ilgili görevlendirme değişikliğinin ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

14 ÜYK-526/13 44-Genel Sekreterlik Makamı nın 07/05/2014tarih ve / sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemize bağlı Mühendislik Fakültesi M-7 binasında kantin hizmetleri bulunmadığından öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere sıcak içecek, soğuk içecek ve kuru gıda otomatlarının kurulmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 45-Genel Sekreterlik Makamı nın 07/05/2014tarih ve / sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemize bağlı Pamukova Meslek Yüksekokulu binasında bulunan Kantininin Yusuf DURAK tarafından işletilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. Prof.Dr.Hilmi KIRLIOĞLU Prof.Dr.Selahattin KARABINAR Prof.Dr.Burak ARZOVA Prof.Dr.Rüstem HACIRÜSTEMOĞLU Prof.Dr.Figen ÖKER YEDEK JÜRİLER: Prof.Dr.A.Vecdi CAN Prof.Dr.Vasfi HAFTACI -SAÜ -SAÜ -Marmara İşletme Fakültesi -Beykent üniversitesi İşletme Fakültesi -Bahçeşehir Üniversitesi İİBF -SAÜ -Kocaeli Üniversitesi İİBF tarihinde Sabah Gazetesinde yayımlanan İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Anabilim Dalı Profesör kadro ilanına müracaat eden adayların jürilerinin oluşturulması görüşmeye açıldı. yayımlanan İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Anabilim Dalı Profesör kadrosu başvuran adayların jüri üyelerinin aşağıdaki isimlerden oluşmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

15 ÜYK-526/14 Prof.Dr.Orhan BATMAN Prof.Dr.Gültekin YILDIZ Prof.Dr.Mehmet Erkan Prof.Dr.İsmail Kızılırmak Prof.Dr.Cevdet Avcıkurt YEDEK JÜRİLER: Prof.Dr.Celil Çakıcı Prof.Dr.Remzi ALTUNIŞIK -SAÜ -SAÜ -ist.ünv.iibf. -ist.ünv.işletme Fakültesi -Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi -Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi -SAÜ 48- Sanayi ve Toplum İlişkileri Koordinatörlüğü nün 13/05/2014 tarih ve sayılı yazısı okundu. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Sanayi ve İşbirliği Koordinatörlüğünün Mayıs 2014 tarihlerinde Kayseri Erciyes Üniversitesinde yapılacak olan ÜSİMP Kongresine aşağıda isimleri belirtilen Koordinatörlüğümüzde görevli personelin Kayseri İbiş Otelde 2 gece konaklama, yemek ve ulaşım bedellerinin Rektörlüğümüz bütçesinden (kongre sonrası faturaların ibraz edilmesi suretiyle) karşılanması uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. KATILIMCILAR: Prof. Dr. Harun TAŞKIN Prof. Dr. Cemalettin KUBAT Öğr. Gör. Gizem ŞAHİN Arş. Gör. Bilgehan ERDEM 49-Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi.,

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.11.2010 2010/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.11.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 24/12/2015 2015/20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 24/12/2015 2015/20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/12/2015 2015/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24/12/2015 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 4/2016 2016/2 Üniversitemiz Senatosu, 4/2/2016 Perşembe günü saat 10:30'da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ başkanlığında toplandı.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 332 TOPLANTI TARİHİ : 08.10.2009 Üniversitemiz Senatosu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ Toplantı Tarihi : 29.01.2016 Toplantı Saati : 10:00 Toplantı No : 2016/03 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ 1. Eğitim Bilimleri Eğitim Programları

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 01.07.2014 TOPLANTI NO: 24 KARAR:24-01: Gündem ve gelen evrak konusu görüşüldü. Toplantı

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ Toplantı Tarihi : 07.01.2016 Toplantı Saati : 10:00 Toplantı No : 2016/01 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ 1. Anabilim/Anasanat Dalı Başkanlıklarından

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ Toplantı Tarihi : 18.03.2016 Toplantı Saati : 10:00 Toplantı No : 2016/08 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ 1. İşletme Anabilim Dalı Başkanlığı nın

Detaylı

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI

YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI ve KONTENJAN VE KOŞULLARI İŞLETME ANABİLİM DALI Muhasebe ve Finansman 15 2 1 18 İİBF, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisat, Mühendislik ve Turizm Fakültelerinin İşletme, İktisat, Endüstri Mühendisliği, Turizm

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24.5.2012 2012/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 24.5.2012 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 09 Kasım 2015 günlü, 321 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 09 Kasım 2015 günlü, 321 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 09 Kasım 2015 günlü, 321 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 321 sıra sayılı toplantısı 09 Kasım 2015

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları

Detaylı

16 08/05/2013 2013/1 14. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Okay BULUT Başkanlığında toplandı.

16 08/05/2013 2013/1 14. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Okay BULUT Başkanlığında toplandı. 16 08/05/2013 2013/1 14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Okay BULUT Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Kelam Bilim Dalında

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARININ YURTİÇİ VE YURTDIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARININ YURTİÇİ VE YURTDIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARININ YURTİÇİ VE YURTDIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ MART 2016 MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARININ YURTİÇİ VE YURTDIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ BİRİNCİ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 410 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 08.04.2004 2004/4

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 08.04.2004 2004/4 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 08.04.2004 2004/4 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 421 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

BAŞVURU KILAVUZU. A- YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI

BAŞVURU KILAVUZU. A- YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI BAŞVURU KILAVUZU A- ve KONTENJAN VE KOŞULLARI a.1 - İşletme Anabilim Dalı a.15 - Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı a.2 - İktisat Anabilim Dalı a.16 - Felsefe Anabilim Dalı a.3 - Çalışma Ekonomisi Anabilim

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ALANI. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunu veya Spor ve Sporcu Sağlığı alanında çalışmış olmak. ALANI

ALANI. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunu veya Spor ve Sporcu Sağlığı alanında çalışmış olmak. ALANI İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize; 547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş kaydı

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29/3/2012 2012/4 Üniversitemiz Senatosu 29/3/2012 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 13.05.2011 SAYI: 144 KATILANLAR Müdür İktisat ABD Bşk. İşletme ABD Bşk. Ekonometri ABD Bşk Maliye ABD

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 16.02.2015 TOPLANTI NO: 04 KARAR:04-01: Gündem ve gelen evrak konusu görüşüldü. Toplantı

Detaylı

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SENATO KARARI

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SENATO KARARI T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SENATO KARARI KARAR TARİHÎ OTURUM NO KARAR SAYISI 07.04.2016 05. 04 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER'in başkanlığında toplanarak aşağıdaki

Detaylı

KARAR 45.03- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 15.10.2012 tarih ve 297-45285 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 45.03- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 15.10.2012 tarih ve 297-45285 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 45.01- Üniversitemiz

Detaylı

Sınav Tarihi ve Saati. Anabilim Dalı 27.06.2016. Yabancı Dil YDS veya Eşdeğeri. ALES Puan Türü. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. T.C. Uyr.

Sınav Tarihi ve Saati. Anabilim Dalı 27.06.2016. Yabancı Dil YDS veya Eşdeğeri. ALES Puan Türü. Yatay Geçiş. Yab. Uyr. T.C. Uyr. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 20162017 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJANLAR VE BAŞVURU KOŞULLARI Anabilim Dalı Temel İslam Bilimleri

Detaylı

CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ KANUNU. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Kuruluş ve Görev

CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ KANUNU. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Kuruluş ve Görev CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ KANUNU Kanun Numarası : 4769 Kabul Tarihi : 29/7/2002 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 2/8/2002 Sayı : 24834 Yayımlandığı Düstur : Tertip

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 15/10/2015 2015/16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 15/10/2015 2015/16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15/10/2015 2015/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 15/10/2015 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 233 sıra sayılı toplantısı, 26

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

AYLIK GENEL DURUM DEĞERLENDĠRMESĠ. PERSONEL DAĠRESĠ BAġKANLIĞI Kasım 2011

AYLIK GENEL DURUM DEĞERLENDĠRMESĠ. PERSONEL DAĠRESĠ BAġKANLIĞI Kasım 2011 AYLIK GENEL DURUM DEĞERLENDĠRMESĠ PERSONEL DAĠRESĠ BAġKANLIĞI Kasım 2011 Gündem/Konular Genel Bilgilendirme Yürütülmekte Olan ĠĢler Yeni Akademik Yıla Hazırlık ÇalıĢmaları ĠĢbirliği ve Koordinasyon Personel

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılına kurum içi yatay geçiş ile ilgili kontenjanlar, başvuru koşulları,

Detaylı

T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu leri T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Prof. Dr. Cevat GERNİ Yrd. Doç. Dr. Erkut ALTINDAĞ Yrd. Doç. Dr. Volkan ÖNGEL Doç. Dr. Turgut

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16.12.2010 2010/13 Üniversitemiz Senatosu 16.12.2010 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

KARAR 22.01- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 03.05.2012 tarih ve 887-19298 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 22.01- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 03.05.2012 tarih ve 887-19298 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 22.01- Yükseköğretim

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

T.C. YÖNET M KURULU TOPLANTI TUTANA I /7

T.C. YÖNET M KURULU TOPLANTI TUTANA I /7 T.C. KOCAEL ÜN VERS TES YÖNET M KURULU TOPLANTI TUTANA I Toplant Tarihi Toplant No 06.05.2010 2010/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 06.05.2010 Per embe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer. KOMSUO LU

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu

Detaylı

T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1

T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1 T. C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MİLLÎ EĞİTİM UZMAN YARDIMCILIĞI YARIŞMA SINAVI (SÖZLÜ SINAV) KILAVUZU 2014/1 DİKKAT: Bu kılavuzu dikkatlice Bu kılavuzu okuduktan dikkatle

Detaylı

a) Birim sorumluları: Merkez çalışmalarının programlanmasından ve uygulanmasından sorumlu öğretim elemanlarını,

a) Birim sorumluları: Merkez çalışmalarının programlanmasından ve uygulanmasından sorumlu öğretim elemanlarını, NİĞDE ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE ÖĞRETİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı, Niğde Üniversitesine bağlı olarak kurulan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

ĠZMĠR YÜKSEK TEKNOLOJĠ ENSTĠTÜSÜ 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠMĠ

ĠZMĠR YÜKSEK TEKNOLOJĠ ENSTĠTÜSÜ 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK TAKVĠMĠ 12 Haziran 2015 Lisansüstü programlarda yeni başvurular ve yatay geçiş başvuruları için 12 Haziran 2015 25-26 Haziran 2015 2015-2016 Güz Yarıyılında Lisansüstü programlarda açılacak derslerin EABD Başkanlıklarınca

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI ERASMUS+ PROGRAMI PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURUSU NİHAİ SONUÇLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI ERASMUS+ PROGRAMI PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURUSU NİHAİ SONUÇLARI 2015-2016 AKADEMİK YILI ERASMUS+ PROGRAMI PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURUSU NİHAİ SONUÇLARI 1. ''2015-2016 Erasmus+ Personel Eğitimi Hareketliliği başvurularına yapılan itirazlar Erasmus Birimi Koordinatörlüğü

Detaylı

Tarih Yöre Gün 4-5 Nisan 2015 Ankara Orman Bölge Müdürlüğü 2 11-12 Nisan 2015 Ankara Orman Bölge Müdürlüğü 2 TOPLAM 4

Tarih Yöre Gün 4-5 Nisan 2015 Ankara Orman Bölge Müdürlüğü 2 11-12 Nisan 2015 Ankara Orman Bölge Müdürlüğü 2 TOPLAM 4 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:26.03.2015 TOPLANTI SAYISI:427 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Cahit BALABANLI Prof.Dr. Serdar CARUS Prof.Dr. Mustafa AVCI Prof.Dr. H.Turgut ŞAHİN Doç.Dr.

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2015 YILI KALİTE HEDEF PLANI

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2015 YILI KALİTE HEDEF PLANI Sayfa 1 / 5 Sıra No Hedef Hedefin Gerçekleşmesi için Planlanan Faaliyetler Mezuniyet aşamasına gelecek olan öğrenciler için diploma programının hazırlanmasını ve diploma basımını sağlamak. Sorumlu Kişi/Birim

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :09/01/2013 TOPLANTI NO :583 KARAR SAYISI :21 TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 439 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI KAMUDA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PANELİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMALARI Uzm. Yusuf DUMAN İSG Koordinatörü / İş Güvenliği Uzmanı Mayıs/2016 (1/55) 6331 SAYILI İSG KANUNU İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu

Detaylı

GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI

GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI GENEL KURUL DİVAN TUTANAĞI MÜDEK Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği nin İlk Genel Kurul Toplantısı, 23 Haziran 2007 Cumartesi günü 14:00 de ARI Teknokent, ARI 2 Binası

Detaylı

Başvuru Tarihi Başlangıcı 28 Aralık 2015. Başvuru Tarihi Sonu 08 Ocak 2016. Sonuçların İlan Tarihi 13 Ocak 2016

Başvuru Tarihi Başlangıcı 28 Aralık 2015. Başvuru Tarihi Sonu 08 Ocak 2016. Sonuçların İlan Tarihi 13 Ocak 2016 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ARASINDA ORTAKLAŞA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 2015-2016

Detaylı

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN İLANIMIZI SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014 2015 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ve Başvuru Koşulları Doktora Programları ANABİLİM DALI TÜRÜ / DERECE TC

Detaylı

BĠNGÖL ÜNĠVERSĠTESĠ NĠN 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇĠġ BAġVURU, KONTENJANLAR VE DEĞERLENDĠRME TAKVĠMĠ

BĠNGÖL ÜNĠVERSĠTESĠ NĠN 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇĠġ BAġVURU, KONTENJANLAR VE DEĞERLENDĠRME TAKVĠMĠ BĠNGÖL ÜNĠVERSĠTESĠ NĠN 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇĠġ BAġVURU, KONTENJANLAR VE DEĞERLENDĠRME TAKVĠMĠ Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YURTİÇİ VE YURTDIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

GAZİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YURTİÇİ VE YURTDIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak GAZİ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL YURTİÇİ VE YURTDIŞI GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1 Bu yönergenin amacı Gazi Üniversitesi öğretim elemanlarının yurt içi ve

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında, Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıdaki anabilim dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞINA

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 14/04/2015-15755 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BD856308231* Sayı : 47334775/045.03/ Konu : İmza Yetkileri Yönergesi KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞINA

Detaylı

17-19 EYLÜL 2010 TARİHLERİ ARASINDA MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİN DE YAPILAN ADIM ÜNİVERSİTELERİ İDARİ GRUP TOPLANTI KARARLARI

17-19 EYLÜL 2010 TARİHLERİ ARASINDA MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİN DE YAPILAN ADIM ÜNİVERSİTELERİ İDARİ GRUP TOPLANTI KARARLARI 17-19 EYLÜL 2010 TARİHLERİ ARASINDA MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİN DE YAPILAN ADIM ÜNİVERSİTELERİ İDARİ GRUP TOPLANTI KARARLARI GENEL SEKRETERLER TOPLANTI TUTANAĞI 1-Bilginin elektronik ortamda paylaşımı

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ DERS GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ DERS GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ DERS GÖREVLENDİRME YÖNERGESİ İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER...i BİRİNCİ BÖLÜM...1 Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar...1 Amaç...1 Kapsam...1 Dayanak...1 Tanımlar...1 İKİNCİ BÖLÜM...2

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı:141 Toplantı Tarihi: 29.04.2014 Salı Toplantı Saati: 12.30 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 21/01/2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/02 Enstitü Yönetim Kurulu 21/01/2014 Salı günü Enstitü Müdürü Doç.Dr. Mehmet

Detaylı

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ İLANI Sosyal Bilimler Enstitüsü üstü Programlarına 2012-2013 Öğretim yılı birinci yarıyılında öğrenci alınacaktır. BAŞVURU TARİHİ VE YERİ Adayların

Detaylı

Birim: Üniversiteye bağlı Fakülte, Enstitü, Yüksekokul, Merkezler ve Laboratuvarları,

Birim: Üniversiteye bağlı Fakülte, Enstitü, Yüksekokul, Merkezler ve Laboratuvarları, ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bir Yönergenin amacı, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58.

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINDAN SORUMLU KOORDİNATÖRLER BİRİM FAKÜLTE/ENSTİTÜ/YO/M.YO KOORDİNATÖRLER TEL. e-posta FARABİ KURUM KOORDİNATÖRÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINDAN SORUMLU KOORDİNATÖRLER BİRİM FAKÜLTE/ENSTİTÜ/YO/M.YO KOORDİNATÖRLER TEL. e-posta FARABİ KURUM KOORDİNATÖRÜ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINDAN SORUMLU KOORDİNATÖRLER BİRİM FAKÜLTE/ENSTİTÜ/YO/M.YO KOORDİNATÖRLER TEL. e-posta MEHMET AKİF ERSOY FARABİ KURUM ÜNİVERSİTESİ KOORDİNATÖRÜ Yrd.

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri

Detaylı

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ Yapı Ġşleri ve Teknik Daire Başkanlığı GÖREV TANIM FORMU

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ Yapı Ġşleri ve Teknik Daire Başkanlığı GÖREV TANIM FORMU UZMANLIK ALANI BAĞLI OLDUĞU UNVAN Teknik Hizmetler Mühendis İnşaat Mühendisi Daire Başkanı Mühendis unvanının gerektirdiği yetki ve devredilmiş olan yetkiler çerçevesinde sorumlu olduğu iş ve işlemleri

Detaylı

(24.05.2013 / 28656 R.G.)

(24.05.2013 / 28656 R.G.) İç Denetim Koordinasyon Kurulundan: (24.05.2013 / 28656 R.G.) 5018 SAYILI KAMU MALÎ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNUNUN GEÇİCİ 21 İNCİ MADDESİNİN UYGULANMASINA İLİŞKİN ESAS VE USULLERİN BELİRLENMESİNE DAİR KARAR

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :18/02/2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/04 Enstitü Yönetim Kurulu 18/02/2015 ÇarĢamba günü Enstitü Müdürü Doç.Dr. Mehmet

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 26.04.2016 TOPLANTI NO : 164-2016/12 TOPLANTIDA BULUNANLAR: Doç. Dr. Ali Rıza SAKLI

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan

Detaylı

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ YAZILIM KULÜBÜ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM Kuruluş Gerekçesi, Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Kuruluş Gerekçesi Kulüp, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Yazılım Kulübü ismi ile

Detaylı

2 2 Yüksek Lisans (Tezli): Çevre Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Biyoloji, Kimya, Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun olanlar başvurabilirler.

2 2 Yüksek Lisans (Tezli): Çevre Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Biyoloji, Kimya, Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun olanlar başvurabilirler. Öğretim Kurumu ve Yüksek Lisans Programı Yüksek Lisans Kontenjanı Doktora Kontenjanı Özel Koşul Yıllık Öğrenim Ücreti Fen Bilimleri Enstitüsü Arkeometri (Tükçe) 2 Bahçe Bitkileri Bilgisayar (İngilizce)

Detaylı

PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMINA ĠLĠġKĠN ÇERÇEVE USUL VE ESASLAR

PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMINA ĠLĠġKĠN ÇERÇEVE USUL VE ESASLAR PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMINA ĠLĠġKĠN ÇERÇEVE USUL VE ESASLAR BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: (1) Bu Usul ve Esasların amacı; Talim ve Terbiye Kurulu'nun

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı kanunun ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların, 657 sayılı kanunun

Detaylı

4 10/03/2010 2010/1 30. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı.

4 10/03/2010 2010/1 30. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Kangal Belediye Başkanlığının 21.10.2010 tarihli yazılarında; Mülkiyeti Cumhuriyet Üniversitesi ne ait olan Sivas

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 2014/134 Toplantı Tarihi: 25.02.2014 Salı Toplantı Saati: 16.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

T.C. İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı No : 2015/12 Tarih : 26.11.2015 Saat : 14:00 Yer : 03 no.lu Toplantı Salonu TOPLANTIYA KATILANLAR: Prof. Dr. Çağrı ERHAN Rektör

Detaylı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KESİN KAYITLARI

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KESİN KAYITLARI T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KESİN KAYITLARI 2012-2013 eğitim-öğretim yılında Üniversitemiz birimlerine kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt için belirtilen yer ve zamanda,

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesislerinin kuruluşu ile çalışma usul

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK ESASLARI

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK ESASLARI I. AMAÇ ve KAPSAM MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK ESASLARI Madde 1. Bu esasların amacı, Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim elemanlarının ulusal ve uluslararası düzeyde

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :12.11.2010 TOPLANTI SAYISI : 2010/11 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulumuz 12.11.2010 Cuma günü Enstitü Müdürü Yrd. Doç.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki

Detaylı

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 24/5/2012 2012/6 Üniversitemiz Senatosu 24/5/2012 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş.KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

Mezunlarına Verilen Unvanlar. Meslek Yüksekokullarının - Teknik Programlar bölümünden mezun olanlara, - Diğer bölümlerinden mezun olanlara

Mezunlarına Verilen Unvanlar. Meslek Yüksekokullarının - Teknik Programlar bölümünden mezun olanlara, - Diğer bölümlerinden mezun olanlara Yükseköğretim Kurulu Karar Tarihi Program Adı Mezunlarına Verilen Unvanlar 31.01.1984 Meslek Yüksekokullarının - Teknik Programlar bölümünden mezun olanlara, - Diğer bölümlerinden mezun olanlara Tekniker

Detaylı

Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi

Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Dönem Temsilcileri Grubu Yönergesi Amaç MADDE 1 Bu yönergenin amacı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi ne kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ YURTİÇİ VE YURTDIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIMI DESTEKLEME USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ YURTİÇİ VE YURTDIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIMI DESTEKLEME USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ YURTİÇİ VE YURTDIŞI BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIMI DESTEKLEME USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve kapsam Madde 1- (1) Bu yönerge, Amasya Üniversitesine

Detaylı

BAŞÇİFTLİK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ STANDARDI

BAŞÇİFTLİK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ STANDARDI BAŞÇİFTLİK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ STANDARDI Sıra No HİZMETİN ADI İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Hizmet Cetveli Dilekçe 1 İŞ GÜNÜ 2 Diploma Kaydının Çıkarılması Dilekçe,

Detaylı

İDARE PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU

İDARE PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU Uluslararası düzeyde eğitim-öğretim vermek En geç 2010 yılı sonuna kadar Avrupa Üniversiteler Birliğine üye olmak Performans i Program döneminin birinci yılı içerisinde Avrupa Üniversiteler Birliğinden

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YÖNERGESİ (24.12.2015 tarih ve 458 sayı ve 14 Numaralı Üniversite Senato Kararı)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YÖNERGESİ (24.12.2015 tarih ve 458 sayı ve 14 Numaralı Üniversite Senato Kararı) SAKARYA ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YÖNERGESİ (24.12.2015 tarih ve 458 sayı ve 14 Numaralı Üniversite Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1) Bu Yönerge,

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç

SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Siirt Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama

Detaylı

KARAR 02.02- Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 18.02.2013 tarih ve 372 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR 02.02- Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı nın 18.02.2013 tarih ve 372 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 02.01- Gaziosmanpaşa Üniversitesi

Detaylı