2. FAZ / Çözüm Gösterileri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2. FAZ / Çözüm Gösterileri"

Transkript

1 2. FAZ / Çözüm Gösterileri cofaso 7 Cafer Gerçek "Yazılım Mühendisi Mert Bilgi İşlem Ltd. Şti. 25 Şubat Perşembe Radyo Frekansı ve/veya Ethernet Aracılığıyla, Saveris İzleme ve Kayıt Sistemi Kullanılarak Her Türlü Değişkenin (sıcaklık, nem, basınç, debi, elektrik, enerji vs.) Kaydı, Raporlanması Özgür Küçükhüseyin Satış Koordinatörü Testo Elektronik ve Test Ölçüm Cihazları Dış Tic. Ltd. Şti. Bilişim ve Otomasyonda Modüler UPS Uygulamaları A. Zeki İzgördü "Elektronik Mühendisi" ARTRONIC Elektronik Ltd. Yüksek Gerilimde İleri Teknoloji Uygulamaları Michael Holmgren YG Bölge Satış Müdürü ABB İsveç YG İletim Röleleri Arshia Sabet YG Bölge Satış Müdürü, ABB İsveç Ersin Danacı ABB Elektrik Servis Bakım Mühendisi ABB Elektrik Sanayi A.Ş İklimlendirme Sistemleri Evren Yükselci Satış Mühendisi Rittal Pano Sistemleri Ltd. Şti. Pnömatik Aktüatörler Emin Güllü "Satış & Paz. Yöneticisi" Faber Vana Akış Kontrol Sis. A.Ş.

2 Industrial IT 800xA ile Proses Otomasyon Çözümleri Industrial IT Freelance ile Proses Otomasyon Çözümleri Hilmi Doğan Ürün Müdürü ABB'nin Çimento Sektörüne Yönelik Expert Çözümleri Müjde Bakır Proje ve Dizayn Mühendisi. ABB Elektrik Sanayi A.Ş. Enerjinin Geri Kazanımı için Altivar Hız Kontrol Cihazları Çözümleri AFE Mehmet Aras Ürün Müdürü Schneider Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. PAC Systems - Programlanabilir Otomasyon Kontrolcüleri Konsepti (GE Intelligent Platforms) Mersin Kervancılar Uygulama Mühendisi Enotek Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kesintisiz Güç Kaynakları İbrahim Gümüş "Satış Müdürü" Povver Elektronik San.Tic. Ltd. Şti. YG ve OG'de Otomasyon Çözümleri Ali Turken Güç Sis.Servis-Mühendislik Müdürü Güç Santrallerinde Otomasyon Uygulamaları Tuğrul Turan Güç Üretim Servis & Mühendislik Satış Müdürü Demir & Çelik Endüstrisinde ABB Otomasyon Çözümleri Nejat Ege Pazarlama ve Satış Müdürü - Metal Service ABB Elektrik Sanayi A.Ş. Demir Çelik - Çimento - Maden Sektörlerinde Proses Otomasyonu Levent Fadıloğlu Otomasyon ve MMM Pazarı Satış Müdürü Schneider Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

3 3G Moduller SIM5215 +SIM5218, SIMCOM un Yeni Ürünleri Olan SIM900/900D Serisi ve SIM20 RF Modulleri Tanıtımı Lan Song "Sales Manager" Zhang Kun "Solution Director" Ts Wee "Trainer" İntrade Bilgisayar Dinamik Kesintisiz Güç Kaynakları İbrahim Gümüş "Satış Müdürü" Povver Elektronik San.Tic. Ltd. Şti. Pompalarda Hız Kontrolü ve Enerji Tasarrufu Burak İncekara Ürün Müdürü Motor Sürücüleri Yüksek Verimli Motorlar Umut Yontucu Ürün Müdürü- AG Motorlar ABB Elektirik Sanayi A.Ş. Winsta ile Elektrik Tesisatında Hızlı Çözümler ( Sabiha Gökçen Havalimanı' ndan Uygulama Örnekleri) Yavuz Yılmaz "Elektrik Mühendisi" WAGO Elektronik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti Handling Sistemler ve Uygulama Alanları Berke Başpınar Proje Mühendisi Festo San. Ve Tic. A.Ş.

4 26 Şubat Cuma Kompanzasyon Sistemleri Kazım Demirci "Elektrik-Elektronik Mühendisi" Pozitif Güç ve Enerji Sistemleri ASA Elektromanyetik Gülümser Çakır Sispa İnşaat Malzemeleri ve Makine Pazarlama Ltd. Şti. Basınçlı Hava Sistemlerinde Kapak Tespiti ve Tüketim Kontrolü Özgür Küçükhüseyin Satış Koordinatörü Testo Elektronik ve Test Ölçüm Cihazları Dış Tic. Ltd. Şti. HALCON Görüntü İşleme Yazılımı Mustafa Sarı Uzman Uygulama Mühendisi Mavis Yapay Görme Yazılım Bilişim ve Otomasyonda Modüler UPS Uygulamaları A. Zeki İzgördü "Elektronik Mühendisi" ARTRONIC Elektronik Ltd. Elektrik Aktüatörler Murat Çetinkaya "Satış & Paz. Sorumlusu" Faber Vana Akış Kontrol Sis. A.Ş. Anew Recovery System Beyond Ethernet Redundant Ring Technology for Substation Automation Edward Lu MOXA / GSL

5 Mavis VYP Kameralı Kalite Kontrol Sistemi Dr. Müjdat Arabacıoğlu Genel Müdür Mavis Yapay Görme Yazılım Kompanzasyon Sistemi Uygulamaları Dr. H. Murat Uçar Elektrik Mühendisi Epkom Elektronik OG Şalt Tesisleriyle Şebeke Güvenliğinin Artırılması Deniz Aluç Bölge Satış Müdürü-İhracat SafeRing/SafePlus ABB Norveç Güç Ürünleri Bölümü Vijeo Citect Scada Yazılımı ile Ortak Database Çözümleri Moiz Meseri Ürün Müdürü Schneider Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Mitsubishi Electric Safety PLC (Güvenlik PLC) Turgay Dağlı GTS Genel Teknik Sistemler LTD. ŞTİ. JAQUET Eğitimi Murat Özbek "Yüksek Mühendis" Serdar Çiffiliz "Ürün Müdürü" Endüstri Teknik Enerji Tasarruf Sistemleri Erkan Yılmaz Satış&Proje Grubu Ürün ve Satış Yöneticisi İnform Elektronik A.Ş.

6 Phoenix Contact ile Microsoft Net tabanlı Makine Parkı Veri Toplama Alpay Samen Phoenix Contact Uygulamalı Örneklerle Enerji Kalitesi Sorunları ve Çözümleri Tarık Arıkdal "Genel Müdür" Armes Mühendislik Ltd. Temassız Enerji Transferi ve Kullanım Alanları Onur Özden "Satış ve Proje Mühendisi" SEW-EURODRIVE Bara Sistemleri Soner Sönmez Satış Mühendisi Rittal Pano Sistemleri Ltd. Şti. Vision Sensörü ve Kablosuz Sensör Teknolojileri Mehmet Yücel-Umut Özkan Uygulama Mühendisi E3TAM Endüstriyel ve Bilimsel Test Teknolojileri Tasarımı Ar-Ge Mühendisliği A.Ş. Debi Ölçüm Sistemleri ve GE Sensing Panametrics Çözüm Önerileri Gürbüz Kaya Satış Mühendisi Enotek Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Akıllı Enerji Yönetim Sistemleri Murat Silsüpür Elektrik Mühendisi Epkom Elektronik

7 Pnömatik Sistemlerde Hava Kaçaklarının Analizi, Çözüm Yöntemleri ve Maliyet Hesaplamaları Fikret Kemal Akyüz Müşteri Çözümleri Müdürü Festo San. Ve Tic. A.Ş Dali - Enocean ile Aydınlatma Otomasyonu Meral Altıntaş "Otomasyon Kontrol Mühendisi" WAGO Elektronik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

8 27 Şubat Cumartesi Kompanzasyon Michael Holmgren / YG Bölge Satış Müdürü ABB İsveç Ersin Danacı / Servis Bakım Mühendisi ABB Elektrik Sanayi A.Ş. Porselen ve Polimer YG İzolatörleri Michael Holmgren / YG Bölge Satış Müdürü ABB İsveç CKD'den İleri Teknoloji Pnömatik Ürünler ve Örnek Uygulamalar Yuta Mıgıtaka Mert Teknik A.Ş Gaz ve Toz Örnekleme Sistemleri Maurizio Migliore Çev-Tek, TCR TECORA Akredite Laboratuarlarda Yapılan Tip Testleri Nihat Çeşmeci Laboratuar ve Ar-Ge Müdürü Sigma Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Kağıtsız Kayıt Cihazları Kamil Gürsel Kimya Mühendisi / Elimko Satış ve Pazarlama Müdürü Nilüfer Civan Kimya Mühendisi / Elimko Satış ve Pazarlama Bölümü Elimko Elektronik Ltd. Şti. Vinçli Stok Sahalarında Güvenlik ve Verimi Artırmanın Yolları Arif Can Tüzün Genel Müdür Uting Elektronik ve Endüstriyel Dış Tic.

9 Güneş Enerjisi, Rüzgar Enerjisi ve DC Sistemlerde Sigorta Koruması Uygulamaları Mr. Vıktor Martıncıc Sigorta Üretim Müdürü/ETI Gama Endüstriyel Elektirik Ltd. Şti. Enerji İletim ve Dağıtım Sistemleri ile Endüstriyel Tesislerde Güç Kalitesi Problemleri ve SVC (Static VAR Compensator) Uygulamaları Dr. Alper Çetin Elektrik-Elektronik Müh. Endoks Enerji Sistemleri Ltd. Şti. Elektriksel CAD Yazılımı EPLAN Volkan Yaşa Satış Destek Mühendisi Eplan Türkiye Endüstriyel Binalarda Enerji Verimliliği Denetimi Can Serrican Enerji Verimliliği Danışmanı Schneider Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Mitsubishi Electric Makine Otomasyonu Çözümleri (FX3G, GT1020-GT1050, FR-D700, MR-E700 ve MR-J3 Çözüm Örnekleri ve Ürün Özellikleri Ahmet Mollaoğlu GTS Genel Teknik Sistemler LTD. ŞTİ. Yeni Nesil Reaktif Güç Kompanzasyon ve Harmonik Filtre Sistemleri Metin Kıyan Elektrik-Elektronik Yük. Müh. / AR-GE Sorumlusu Elektrolojik Enerji Teknolojileri Ltd. Şti. OG Sürücüler ve Enerji Tasarrufu Uygulamaları Aykut Baybaş Pazarlama Müdürü OG Sürücüler & Güç Elektroniği ABB Elektirik Sanayi A.Ş.

10 Enerji Tasarrufu ve İzlemede Enstrümantasyon Çözümleri Erdinç Karataş Enstrümantasyon Ürün Müdürü Kuvvet Ölçüm Sistemleri Gökhan Akdemir Servis Mühendisi-Metal Service ABB Elektirik Sanayi A.Ş. Mitsubishi Electric MES Çözümleri Emre Seçkin Proje Mühendisi GTS Genel Teknik Sistemler LTD. ŞTİ. Rüzgar Türbinleri ve Güneş Santrallerinde Tahrik ve Kontrol Uygulamaları Can Arslan İş Geliştirme Sorumlusu Bosch Rexroth A.Ş. Görüntü İşlemenin Endüstride Kullanım Alanları Mehmet Akyüz Proje Mühendisi Festo San. Ve Tic. A.Ş. Elektrik Dağıtım Sistemlerinde Arıza Yerinin Kısa Sürede Bulunması ve Enerji Sürekliliği (Easergy+L500) Tuğçe İşler Ürün Müdürü Schneider Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yüksek Verimli Motorlarda Yeni Verim Sınıfları Sinan Altındağ Elektrik Mühendisi/Teknik Sorumlu Gamak Elektrik Motor Fabrikası Robotikte Özel Uygulamalar Bahadır Kılıç Robotik Departman Müdürü Tunç Acarkan Robotik Uygulama Mühendisi Staubli Turkey

11 Valf Adalarındaki Yenilikler ve Kullanılmasının Sağladığı Avantajlar Sinan Çelik Satış Müdürü Yardımcısı Festo San. Ve Tic. A.Ş. IEC ile Elektrik Dağıtım Otomasyonu (Powerscada) Tuğçe İşler Ürün Müdürü Schneider Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Endüstriyel Otomasyonda Gerekli Sekiz Temel Beceri E. Alkım Erdönmez Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şube Sekreteri / Genel Müdür / Makine Mühendisi / MBA Mariano Carreras "SMC IT General Manager" Entek Eğitim Teknolojileri, Danışmanlık A.Ş. Darbe Koruma ve Topraklama Franz Wolfrum DEHN Elektrik Müh. Sevim Serindağ Fizik Mühendisi Radsan A.Ş. Marmara Salonu Endüstriyel RFID ve Sektörel Uygulamaları İlgili Sektörler: Otomotiv, Gıda, Lojistik, Tekstil, Petro-Kimya İlgili Prosesler: Üretim Hatları, Boyahane, Press Hatları, Autoclave, Çikolota Hatları Onur Çelik Turck Satış Müdürü Dacel-Turck CNC Tezgahlarda KIZAK Koruma Sistemleri ve Uygulama Yöntemleri Serkan Karışan Makine Teknikeri Mustafa Kozanlı Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.

12 Speck Triplex Pistonlu Pompalar Aşkın Kaya Satış Müdürü Sispa İnşaat Malzemeleri ve Makine Pazarlama Ltd. Şti Endüstriyel Gaz ve Nem Ölçümünde GE Sensing Çözüm Önerileri Yılmaz Çalık Satış Mühendisi Enotek Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti SLYGARD Murat Özbek "Yüksek Mühendis" Saygın Mertoğlu "Ürün Müdürü" Endüstri Teknik

13 Servo Sürücüler ve Hareket Kontrolü Göksel Tetik Teknik Destek Mühendisi Festo San. Ve Tic. A.Ş. 28 Şubat Pazar Enda PLC Sistemleri Tanıtımı Mete Ceyhan PLC Bölüm Yöneticisi Sisel Mühendislik Elektronik San. Ve Tic. A.Ş. Patlaç Valfler Yalçın KONAK "Satış & Paz. Sorumlusu" Faber Vana Akış Kontrol Sis. A.Ş. Dinamik Değişen Yüklerde Kompanzasyon Çözümleri Tarık Arıkdal "Genel Müdür" Armes Mühendislik Ltd. Mekatronik Mühendis ve Teknikerlerini Endüstride Nasıl Bir İş Yaşamı Bekliyor? E. Alkım Erdönmez Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şube Sekreteri / Genel Müdür / Makine Mühendisi / MBA Entek Eğitim Teknolojileri, Danışmanlık A.Ş. Pistonlu Vana Murat Çetinkaya, Yalçın Konak "Satış & Paz. Sorumlusu" Faber Vana Akış Kontrol Sis. A.Ş. Enerji Mevzuatı ve Denetimi için Gerekli Ölçüm Cihazları ve Uygulama Alanları Özgür Küçükhüseyin "Satış Koordinatörü" Testo Elektronik ve Test Ölçüm Cihazları Dış Tic. Ltd. Şti.

14 Mitsubishi Electric CNC Çözümleri GTS Genel Teknik Sistemler LTD. ŞTİ. Erhan Malkoç GTS Genel Teknik Sistemler LTD. ŞTİ. cofaso 7 Cafer Gerçek "Yazılım Mühendisi Mert Bilgi İşlem Ltd. Şti.

Çözüm Gösterileri. 19 Mart 2014 Çarşamba

Çözüm Gösterileri. 19 Mart 2014 Çarşamba Çözüm Gösterileri 19 Mart 2014 Çarşamba 12:00-14:30 Karadeniz salonu Global ve Açık Saha Network (CC-Link Partner Association (CLPA) Türkiye tanıtım seminer ve kokteyli Program: Hoş geldiniz : Mr Masahiro

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ EK-2 PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ MODÜLÜ MÜFREDAT KONUSU MODÜL GENEL Enerji verimliliği mevzuatı, M1 Teorik Enerjide arz ve talep tarafındaki gelişmeler, M1 Teorik Enerji tasarrufunun ve verimliliğin önemi

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

KONELSIS Energy & Electric & Automation SCADA / DCS SİSTEMLERİ

KONELSIS Energy & Electric & Automation SCADA / DCS SİSTEMLERİ KONELSIS Energy & Electric & Automation SCADA / DCS SİSTEMLERİ 2 INDEX 1. KONELSIS 1.1 Hakkımızda 1.2 KONELSİS ve Enerji Sektörü 2. SCADA / DCS Sistemleri 2.1 KONELSIS ve SCADA / DCS Sistemleri 2.2 SCADA

Detaylı

Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler

Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler 1. gün Program GG.AA.YYYY Açılış-Genel Bilgiler Kursun amacı, kurs genel tanıtımı, derslerle ilgili bilgiler Kişisel Gelişim Problem çözme yeteneği, ikna kabiliyeti 11:00-11:50 Kişisel Gelişim Yenilikleri

Detaylı

PROMEDA.

PROMEDA. PROMEDA 2016 www.promeda.net Otomasyon Elektromekanik Elektrik Anahtar teslim Otomasyon çözümlerimizle size; elektrik enstelasyonundan karmaşık proje imalatlarına, özel makina otomasyonundan yoğun scada

Detaylı

Hilmi Polat. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 5. Adres Bilgileri

Hilmi Polat. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 5. Adres Bilgileri Hilmi Polat Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Pendik - Kaynarca Cep Telefonu : 90 (543) 204 97 26 E-Posta : huzuri@hotmail.com hilmi.polat1@kocaeli.edu.tr Kişisel Web Sayfası : www.hilmipolat.com

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

Nereden Geliyorum. Doç. Dr. Murat Erhan BALCI - Elektrik-Elektronik Müh. Yrd. Doç. Dr. Sabri BİCAKCI - Mekatronik Müh.

Nereden Geliyorum. Doç. Dr. Murat Erhan BALCI - Elektrik-Elektronik Müh. Yrd. Doç. Dr. Sabri BİCAKCI - Mekatronik Müh. Nereden Geliyorum Doç. Dr. Murat Erhan BALCI - Elektrik-Elektronik Müh. Yrd. Doç. Dr. Sabri BİCAKCI - Mekatronik Müh. Yrd. Doç. Dr. Ersin AKYÜZ Balıkesir MYO Dr. Tuğrul AKYOL- Makine Müh. Arş.Gör. Melike

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. MĠSEM EĞĠTĠM ve SEMĠNERLER

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. MĠSEM EĞĠTĠM ve SEMĠNERLER MĠSEM EĞĠTĠM ve SEMĠNERLER MESLEK İÇİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (MİSEM) ÇALIŞMALARIMIZ Günümüzde bilim, teknoloji ve mühendislik uygulama alanlarındaki hızlı gelişim, üretim süreçlerinde varolan bileşenlerin

Detaylı

4 Şubat Cuma. 1.Faz Çözüm Gösterileri

4 Şubat Cuma. 1.Faz Çözüm Gösterileri 1.Faz Çözüm Gösterileri 4 Şubat Cuma HYDRO PROKAV PUMPS INDIA PRIVATE PROGRESSIVE CAVITY ECCENTRIC SCREW GIRI SRINIVASA /DIRECTOR MURAT ÖZ YÜKSEK MÜHENDİS ENDÜSTRİ TEKNİK TECHNOCOAT TANITIMI TÜRKİYE BRYAIR

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Endüstriyel Elektronik EEE493 7 3+0 3 5

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Endüstriyel Elektronik EEE493 7 3+0 3 5 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Endüstriyel Elektronik EEE493 7 3+0 3 5 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Seçmeli / Yüz Yüze

Detaylı

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER İsim Adres : Ender CENGİZ : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Doğum Tarihi : 21.04.1975 Doğum Yeri : Lüleburgaz / KIRKLARELİ

Detaylı

ADP ENDÜSTRİYEL OTOMASYON

ADP ENDÜSTRİYEL OTOMASYON ADP ENDÜSTRİYEL OTOMASYON HAKKIMIZDA ADP Endüstriyel Otomasyon Ltd. Şti. Türkiye endüstrisinin ve işletmelerinin ihtiyacı olan endüstriyel çözümler konusunda aşağıdaki alanlarda faaliyet göstermektedir.

Detaylı

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI Hyundai Heavy Industries Co. Ltd, 1972 yılında kurulmuştur. Altı farklı alana bölünmüştür. Bunlar; Gemi inşaatı, Offshore ve Mühendislik, Endüstri fabrikasyon

Detaylı

FİRMA PROFİLİ YETENEKLERİMİZ

FİRMA PROFİLİ YETENEKLERİMİZ FİRMA PROFİLİ YETENEKLERİMİZ Mayıs 2013 İçindekiler ENDOKS - Hakkımızda Firma Profili Başlıca Müşterilerimiz SVC Uygulamaları OG Kompanzasyon Sistemleri Enerji İzleme Sistemleri SCADA Uygulamaları 2 Hakkımızda

Detaylı

www.misyonelektrik.com

www.misyonelektrik.com ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE SAVING ENERGY, THE FUTURE SECURITY www.misyonelektrik.com Biz Kimiz ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE Misyon Elektrik, otomasyon proje ve taahhüt alanında faaliyet

Detaylı

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Şirket Profilimiz ÜÇFAZ Mühendislik Elektrik Makine Otomasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2015 yılında Endüstriyel Otomasyon Sektöründe

Detaylı

2011 Çözüm gösterileri

2011 Çözüm gösterileri 2011 Çözüm gösterileri 17 Mart 2011 Perşembe 12.00-13.00 Enstruman Basınç - Seviye Ölçüm Gökhan Civelek & Alp Camcı 13.00-13.50 Paketleme makinarının performansının arttırılması için otomasyon çözümleri

Detaylı

GİRİŞ. Tüm çalışmalarımızda ilke olarak benimsediğimiz değerlerimiz:

GİRİŞ. Tüm çalışmalarımızda ilke olarak benimsediğimiz değerlerimiz: Sanayileşmek, en büyük milli davalarımız arasında yer almaktadır. Çalışması ve yaşaması için ekonomik elemanları memleketimizde mevcut olan büyük, küçük her çeşit sanayii kuracağız ve işleteceğiz. En başta

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ Ocak - Haziran 2015 07.01.2015 Türkiye nin ilk enerji verimliliği danışmanlık şirketlerinden ESCON, endüstriyel işletmelere yönelik enerji

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 40. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 40. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 40. DÖNEM 162 40. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU MİSEM EĞİTİMLERİ - 2016-2018 Eğitim Tarih Katılım ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ ASANSÖR SMM EĞİTİMİ TRAFO MERKEZLERİ TASARIMI (36kV`a kadar) EĞİTİMİ

Detaylı

TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ BAHAR YARI YILI BÜTÜNLEME PROGRAMI

TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ BAHAR YARI YILI BÜTÜNLEME PROGRAMI BÖLÜM SINIF KOD DERS ÖĞRETİM ELEMANI ŞUBE ADET Tarih Saat Salon 2 EBB208 Elektronik Devreler Okutman Seyit Ahmet ĠNAN A 1 20 Haziran 2016 Pazartesi 09:00 E12 104 1 ATA260 Atatürk Ġlkeleri ve Ġnkılap Tarihi

Detaylı

KONTROL VE OTOMASYON MÜH. BÖLÜMÜ

KONTROL VE OTOMASYON MÜH. BÖLÜMÜ KONTROL VE OTOMASYON MÜH. BÖLÜMÜ http://www.kontrol.itu.edu.tr İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK FAKÜLTESİ KONTROL ve OTOMASYON MÜHENDİSLİĞİ NEDİR Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği; elektrik,

Detaylı

TEMSA Global A.Ş- (KOMATSU) Kısıklı Cad. Şehit Teğmen İsmail Moray Sokak. No:2 Altunizade /İSTANBUL. Denizli Sanayi Odası DENİZLİ

TEMSA Global A.Ş- (KOMATSU) Kısıklı Cad. Şehit Teğmen İsmail Moray Sokak. No:2 Altunizade /İSTANBUL. Denizli Sanayi Odası DENİZLİ EK-1 ERKEK TEKNİK ÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2011 YILI UZMANLAŞMIŞ MESLEK EDİNDİRME MERKEZLERİ (UMEM) PROJESİ KAPSAMINDA PLANLANAN KURSLARIN TEKLİF LİSTESİ Sıra No Kurs No EĞİTİM FAALİYETİNİN ADI KATILACAK

Detaylı

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ HİZMETLERİMİZ Mühendislik Otomasyon Enerji Otomasyonu Makine Otomasyonu DCS Otomasyonu Proses Otomasyonu Enerji SCADA Sayaç İzleme ve Faturalama Enerji İzleme ve Raporlama Altyapı Tasarımı Pano Projelendirmesi

Detaylı

FKA ENERJİ VERİMLİLİĞİ KREDİSİ

FKA ENERJİ VERİMLİLİĞİ KREDİSİ ENERJİ VERİMLİLİĞİ Günümüzde Enerji, kaynaklarının hızla tükeniyor, yenilenemiyor olması ve maliyetinin çok yüksek olması, elektrik enerjisinin kullanımının ve enerji talebinin artması ve önümüzdeki yıllarda

Detaylı

MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ESKİ EĞİTİM PLANLARINDAKİ DERSLERİN USIS2011 EĞİTİM PLANINDAKİ EŞDEĞERLERİ

MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ESKİ EĞİTİM PLANLARINDAKİ DERSLERİN USIS2011 EĞİTİM PLANINDAKİ EŞDEĞERLERİ MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ESKİ EĞİTİM PLANLARINDAKİ DERSLERİN USIS011 EĞİTİM PLANINDAKİ EŞDEĞERLERİ KODU ARAS EĞİTİM PLANI KR KODU 003 EĞİTİM PLANI KR KODU 008 EĞİTİM PLANI KR KODU 010

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ Mayıs-Haziran 2015 14.04.2015 Türkiye nin ilk enerji verimliliği danışmanlık şirketlerinden ESCON, endüstriyel işletmelere yönelik enerji

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ Ekim - Aralık 2015 11/09/2015 Türkiye'nin ilk enerji verimliliği danışmanlık şirketlerinden ESCON, endüstriyel işletmelere yönelik enerji

Detaylı

medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi

medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi 2017 medyakit Türkiye nin Otomasyon Dergisi AŞ adına İmtiyaz Sahibi Ve Yönetim Kurulu Buşkanı Mustafa Üstün Genel Müdür Melis Üstün Satış Direktörü Hacer Yılmazer Kalafatlar hyilmazer@bilesim.com.tr Proje

Detaylı

www.torekselectric.com

www.torekselectric.com www.torekselectric.com HAKKIMIZDA Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm; ürün yelpazesindeki

Detaylı

T+U+L KREDİ AKTS GRUP ÖĞRETİM ELEMANI

T+U+L KREDİ AKTS GRUP ÖĞRETİM ELEMANI 1.YARIYIL 1222102 Elektroteknik 1222104 Matematik I 1222105 Fizik I 122210 Kimya T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ İKİNCİ ÖĞRETİM 2017-2018 ÖĞRETİM

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

T+U+L KREDİ AKTS GRUP ÖĞRETİM ELEMANI. 3 6 GR.-1 Dr. Öğr. Üyesi Bayram AKDEMİR GR.-2 Dr. Öğr. Üyesi Dilek UZER

T+U+L KREDİ AKTS GRUP ÖĞRETİM ELEMANI. 3 6 GR.-1 Dr. Öğr. Üyesi Bayram AKDEMİR GR.-2 Dr. Öğr. Üyesi Dilek UZER 1.YARIYIL 1222102 Elektroteknik 1222104 Matematik I 1222105 Fizik I 122210 Kimya T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ İKİNCİ ÖĞRETİM 2018-2019 ÖĞRETİM

Detaylı

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YIL İÇİ SINAV PROGRAMI

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YIL İÇİ SINAV PROGRAMI METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) Pazartesi 17.00 Kimya (A/B) Salı 13.00 Malzeme Bilimi (A/B) Çarşamba 17.00 Fizik I (A/B/C) (C Grubu) T2 Perşembe 17.00 Metalurji ve Malz. Müh. Giriş

Detaylı

Kontrol ve Otomasyon Endüstrisi. 18.03.2004 Prof. Dr. Tamer KUTMAN 1

Kontrol ve Otomasyon Endüstrisi. 18.03.2004 Prof. Dr. Tamer KUTMAN 1 Kontrol ve Otomasyon Endüstrisi 18.03.2004 Prof. Dr. Tamer KUTMAN 1 Kontrol Endüstrisinin Kapsamı Kontrol endüstrisi, endüstri sektörlerindeki üretim makinaları ve sistemlerinin kontrolu için kullanılan

Detaylı

Makine Mühendisliği Bölümü 2018 Eğitim - Öğretim Planı

Makine Mühendisliği Bölümü 2018 Eğitim - Öğretim Planı Makine Mühendisliği Bölümü 2018 Eğitim - Öğretim Planı 1. Yarıyıl FIZ1001 Fizik 1 Temel Bilimler 3 0 2 4 5 - MAK1051 Bilgisayar Destekli Teknik Resim Meslek Dersi 2 2 0 3 5 - MAK1061 Temel Bilgisayar Bilimleri

Detaylı

Türkiye de ABB Genel bir bakış

Türkiye de ABB Genel bir bakış Türkiye de ABB Genel bir bakış ABB Grubu Güç ve otomasyon teknolojilerinde global lider ~150,000 Çalışan sayısı $ 42 milyar gelirler (2013) Faaliyet gösterdiği +100 ülkeler Kuruluş 1988 İsviçre (BBC, 1891)

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 61 ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ * Bu bölümde geçen kısaltmaların açılımları şöyledir; Mühendislik Geliştirme Eğitimleri: MÜ-GE Meslek İçi Sürekli Eğitim Merkezi: MİSEM

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon Kapsamı A tipi Muayene Kuruluşu Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/7) Akreditasyon No: Adresi : Çamlık Mah. Yahya Kemal Beyatlı Cad. No:1 Kurtköy-Pendik 34906 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 216 646 01 87 Faks :

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi Konu Başlıkları Enerjide değişim Enerji sistemleri mühendisliği Rüzgar enerjisi Rüzgar enerjisi eğitim müfredatı Eğitim

Detaylı

ARS MOTOR&JENERATÖR SAHA SERVİSİ

ARS MOTOR&JENERATÖR SAHA SERVİSİ ARS MOTOR&JENERATÖR SAHA SERVİSİ ARS, motor ve jeneratörlere müşteri sahalarında uluslararası standartlara göre koruyucu bakımlar yapılabilmesi için kurulmuş bir mühendislik firmasıdır. Bakım periyotlarının,

Detaylı

Firma Profili. Yeteneklerimiz Ankara - 2015. www.endoks.com.tr

Firma Profili. Yeteneklerimiz Ankara - 2015. www.endoks.com.tr Firma Profili Yeteneklerimiz Ankara - 2015 Yol Haritası Endoks ENDOKS Firma Profili Tarihçe Firma Yapısı İlgi Alanlarımız ENDOKS Hakkımızda FİRMA PROFİLİ Yeteneklerimiz Kadromuz Başarılarımız Ürünlerimiz

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ Aralık 2014 - Ocak 2015 18.11.2014 Türkiye nin ilk enerji verimliliği danışmanlık şirketlerinden ESCON, endüstriyel işletmelere yönelik enerji

Detaylı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE Mühendislik ve Otomasyon Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. 2008 yılında Endüstriyel Otomasyon alanında uygun ve pratik

Detaylı

Genel Bakış. Dünyanın yalnızca 30 dakika boyunca aldığı güneş ışınımı, dünya üzerinde harcanan toplam yıllık enerjinin tamamını karşılayabilir.

Genel Bakış. Dünyanın yalnızca 30 dakika boyunca aldığı güneş ışınımı, dünya üzerinde harcanan toplam yıllık enerjinin tamamını karşılayabilir. Genel Bakış Dünyanın yalnızca 30 dakika boyunca aldığı güneş ışınımı, dünya üzerinde harcanan toplam yıllık enerjinin tamamını karşılayabilir. Giriş Fotovoltaik Güç Sistemleri Tasarımı kolay Kurulumu kolay

Detaylı

ODSEL Elektronik San. Tic. A.Ş. Luxar Aydınlatma. Firma Profili Ocak 2016

ODSEL Elektronik San. Tic. A.Ş. Luxar Aydınlatma. Firma Profili Ocak 2016 ODSEL Elektronik San. Tic. A.Ş. Luxar Aydınlatma Firma Profili Ocak 2016 ODSEL Elektronik Tarihçe ODSEL Elektronik Manisa Organize Sanayi Bölgesi nde kuruldu Alcatel-Lucent icin GSM terminalleri üretimi

Detaylı

REMTEK SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri

REMTEK SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri REMTEK SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri REMTEK SOLAR ENERJİ SİSTEMLERİ 2010 yılında kurulan firmamız 600VA 'dan 5,4MVA 'ya kadar kesintisiz güç kaynakları, frekans konvertörleri, anahtar teslim güneş

Detaylı

Fakülte/MYO/YO Bölüm Grup Öğretim Elemanı GÜN SAAT SANAL SINIF İİBF BANKACILIK VE FİNANS 3.GRUP DİDEM YAVUZ CUMA SANAL SINIF 1 İİBF

Fakülte/MYO/YO Bölüm Grup Öğretim Elemanı GÜN SAAT SANAL SINIF İİBF BANKACILIK VE FİNANS 3.GRUP DİDEM YAVUZ CUMA SANAL SINIF 1 İİBF Fakülte/MYO/YO Bölüm Grup Öğretim Elemanı GÜN SAAT SANAL SINIF İİBF BANKACILIK VE FİNANS 3.GRUP DİDEM YAVUZ CUMA 08.00-09.00 SANAL SINIF 1 İİBF MALİYE 3.GRUP DİDEM YAVUZ CUMA 08.00-09.00 SANAL SINIF 1

Detaylı

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek İleri Teknoloji - Profesyonel Destek 2004 YILINDA KURULAN AKIŞ KONTROL ENDÜSTRİYEL TESİSLERE YÖNELİK; MALZEME TEMİNİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TAAHHÜT KONULARINDA HİZMET VERMEKTEDİR. Uzman ve dinamik şirket

Detaylı

TMMOB MMO ENERJİ EKİPMANLARININ YERLİ ÜRETİMİ RAPORUNU HAZIRLAYANLAR

TMMOB MMO ENERJİ EKİPMANLARININ YERLİ ÜRETİMİ RAPORUNU HAZIRLAYANLAR TMMOB MMO ENERJİ EKİPMANLARININ YERLİ ÜRETİMİ RAPORUNU HAZIRLAYANLAR RAPOR REDAKSİYONU VE EDİTÖRLÜĞÜ Tülin Keskin TMMOB Makina Mühendisleri Odası Enerji Verimliliği Danışmanı, TMMOB Makina Mühendisleri

Detaylı

ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ ALANI ELEKTRİK TESİSATLARI VE PANO MANTÖRLÜĞÜ DALI MODÜLLERİ HAKKINDA FİRMA GÖRÜŞME FORMU

ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ ALANI ELEKTRİK TESİSATLARI VE PANO MANTÖRLÜĞÜ DALI MODÜLLERİ HAKKINDA FİRMA GÖRÜŞME FORMU ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ ALANI ELEKTRİK TESİSATLARI VE PANO MANTÖRLÜĞÜ DALI MODÜLLERİ HAKKINDA FİRMA GÖRÜŞME FORMU Amaç: Bu belge Proje(özel sektör desteği ile eğitim modüllerinin güncellenmesi,

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV TAKVİMİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV TAKVİMİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ELMALI MYO 2017-2018 BAHAR YARIYILI FİNAL SINAV TAKVİMİ Bölüm DERSİN ADI DERS SORUMLUSU SINAV TARİHİ SINAV SAATİ Ö.S. DERSLİK DERSLİK Elektrik 1 Türk Dili 2 Öğr.Gör. Aykut Çelik 21.05.2018

Detaylı

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YIL İÇİ SINAV PROGRAMI

METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YIL İÇİ SINAV PROGRAMI METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I.ve II.Ö) Pazartesi 17.00 Fizik I (A/B) T1 Salı 13.00 Metalürji ve Malzeme Müh. Girişi (A/B/C) T1 Çarşamba 17.00 Matematik I T1 Cuma 17.00 Kimya (A/B) T1 Cumartesi

Detaylı

Cleanroom Fuarı İçin Artık Sayılı Günler, Etkinlik Takvimi Belli Oldu

Cleanroom Fuarı İçin Artık Sayılı Günler, Etkinlik Takvimi Belli Oldu Cleanroom Fuarı İçin Artık Sayılı Günler, Etkinlik Takvimi Belli Oldu Cleanroom Fuarı İçin Artık Sayılı Günler, Etkinlik Takvimi Belli Oldu. Basın Ortağı olduğumz Cleanroom (Temiz oda teknolojileri fuarı

Detaylı

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER w w w. e m z a e n e r j i. c o m HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER 3 4 6 43 Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan

Detaylı

3. DORUK'TA BULUŞMA VERİMLİ İŞLETMELER İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU KESİNLEŞEN KATILIM BİLDİRİMLERİ: Sunum Yapacak Olan Kurum ve Kuruluşlar:

3. DORUK'TA BULUŞMA VERİMLİ İŞLETMELER İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU KESİNLEŞEN KATILIM BİLDİRİMLERİ: Sunum Yapacak Olan Kurum ve Kuruluşlar: 3. DORUK'TA BULUŞMA VERİMLİ İŞLETMELER İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU KESİNLEŞEN KATILIM BİLDİRİMLERİ: ( Firmalar alfabetik olarak dizilmişlerdir...) önemli tarihler e dikkat etmenizi rica ederiz... Sunum

Detaylı

MEKATRONİĞİN TEMELLERİ

MEKATRONİĞİN TEMELLERİ MEKATRONİĞİN TEMELLERİ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı Yrd. Doç. Dr. İlker ÜNAL Vize %30 Dersin Koşulları Final %60 Ödev %10 Dersin Konuları Mekatronik Sistemler Birimler ve Ölçme

Detaylı

ENTEK TEKNOLOJİ EĞİTİMLERİ

ENTEK TEKNOLOJİ EĞİTİMLERİ ENTEK TEKNOLOJİ EĞİTİMLERİ HIDR HİDROLİK TEKNOLOJİSİ EĞİTİMİ o Hidrolik devre elemanlarını tanımak ve çalışma prensiplerini öğrenmek o Uluslararası standartlara göre hidrolik devre şeması çizebilmek ve

Detaylı

Aydınlatma kontrolü için çözüm

Aydınlatma kontrolü için çözüm Aydınlatma kontrolü için çözüm Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018 +90 216 481 0300 06.10.2016

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE LİDER ATLAS COPCO

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE LİDER ATLAS COPCO ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE LİDER ATLAS COPCO GÜNEYDOĞU ENERJĠ FORUMU 2015 07 Kasım 2015 M.ĠLHAN BALCI 2 KıSACA ATLAS COPCO Kuruluş Tarihi ve Merkezi 1873 Stockholm, Sweden İş Kolları Kompresör Tekniği Endüstri

Detaylı

MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ESKİ EĞİTİM PLANLARINDAKİ DERSLERİN USIS2011 EĞİTİM PLANINDAKİ EŞDEĞERLERİ

MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ESKİ EĞİTİM PLANLARINDAKİ DERSLERİN USIS2011 EĞİTİM PLANINDAKİ EŞDEĞERLERİ MAKİNE FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ESKİ EĞİTİM PLANLARINDAKİ DERSLERİN USIS011 EĞİTİM PLANINDAKİ EŞDEĞERLERİ KODU ARAS EĞİTİM PLANI KR KODU 003 EĞİTİM PLANI KR KODU 008 EĞİTİM PLANI KR KODU 011

Detaylı

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr mühendislik ve etik HİZMETLERİMİZ Elektrik Taahhüt Proje & Danışmanlık İşletme Sorumluluğu Ölçüm Arıza & Bakım Malzeme Satış ELEKTRİK TAAHHÜT Firmamız, eği mli ve uzman kadrosuyla günümüzün gerek rdiği

Detaylı

2009 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI SINIF: 1 DÖNEM: GÜZ. Ders Kodu Dersin Adı T P K ECTS Ders Tipi

2009 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI SINIF: 1 DÖNEM: GÜZ. Ders Kodu Dersin Adı T P K ECTS Ders Tipi 2009 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI SINIF: 1 DÖNEM: GÜZ Aİ 101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I 2 0 2 2 ZORUNLU MM 101 GENEL MATEMATİK-I 3 0 3 5 ZORUNLU MM 103 LİNEER

Detaylı

09:00-10:45 Sabah Oturumu. 12:00-13:00 Öğle Yemeği Arası. A Oturumu (tekrar) B Oturumu (tekrar) C Oturumu (tekrar) D Oturumu (tekrar)

09:00-10:45 Sabah Oturumu. 12:00-13:00 Öğle Yemeği Arası. A Oturumu (tekrar) B Oturumu (tekrar) C Oturumu (tekrar) D Oturumu (tekrar) Gündem Salon 1 Salon 2 Salon 3 Salon 4 09:00-10:45 Sabah Oturumu 10:45-11:00 11:00-11:30 A Oturumu B Oturumu C Oturumu D Oturumu 11:30-12:00 12:00-13:00 Öğle Yemeği Arası 13:00-13:30 13:30-14:00 A Oturumu

Detaylı

A.K.Ü. Bolvadin Meslek Yüksek Okulu Vize Sınav Programı

A.K.Ü. Bolvadin Meslek Yüksek Okulu Vize Sınav Programı A.K.Ü. Bolvadin Meslek Yüksek Okulu Vize Sınav Programı 19 Kasım Pazartesi 09:30 Banka 1 Yabancı Dil I 20 Kasım Salı 09:30 Banka 1 Uzaktan Eğitim Desleri I 21 Kasım Çarşamba 09:30 Banka 1 Genel Matematik

Detaylı

Türkiye de ABB Genel bir bakış

Türkiye de ABB Genel bir bakış Türkiye de ABB Genel bir bakış ABB Grubu Güç ve otomasyon teknolojilerinde global lider ~150,000 Çalışan sayısı $ 42 milyar gelirler (2013) Faaliyet gösterdiği +100 ülkeler Kuruluş 1988 İsviçre (BBC, 1891)

Detaylı

Gelişen ekonomik koşullar, ve globalleşen çözüm arayışları; firmaların profesyonel, hızlı

Gelişen ekonomik koşullar, ve globalleşen çözüm arayışları; firmaların profesyonel, hızlı Saygıdeğer Müşterimiz, Gelişen ekonomik koşullar, ve globalleşen çözüm arayışları; firmaların profesyonel, hızlı ve ekonomik partnerlerle işbirliği içerisine girmelerini gerektirmektedir. Bizler 2T genç

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YANDAL EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YANDAL EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YANDAL 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI I. YARIYIL MM 101 GENEL MATEMATİK-I- 3 0 4 4 MM 103 LİNEER CEBİR 2 0 4 4 MM 105 FİZİK-I

Detaylı

ABB YAĞLI TİP DAĞITIM TRANSFORMATÖRLERİ

ABB YAĞLI TİP DAĞITIM TRANSFORMATÖRLERİ ABB YAĞLI TİP TRAFO (28,5-36/0,4kV) ELİT A ABB KURU TİP TRAFO (33/0,4kV) 50 kva 5.200,00 USD 400 kva 12.500,00 EUR 100 kva 6.150,00 USD 630 kva 14.000,00 EUR 160 kva 8.000,00 USD 800 kva 14.750,00 EUR

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. eng.harran.edu.tr/makine

HARRAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. eng.harran.edu.tr/makine HARRAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GENEL BİLGİ Bölümümüz 1993 yılında Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ne bağlı olarak kurulmuştur. Bölümümüz 1993-1994 eğitim-öğretim

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

Erciyes Üniversitesi, Türkiye Mühendislik Fakültesi. Yıl : : Makine Mühendisi

Erciyes Üniversitesi, Türkiye Mühendislik Fakültesi. Yıl : : Makine Mühendisi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı : Erkol 2. Soyadı : Murat 3. Doğum Tarihi : Haziran 06, 1973 4. Medeni Hali : Evli 1 Çocuk 5. Eğitim : Yüksek Lisans: Marmara Üniversitesi, Türkiye İşletme Fakültesi Yıl : 2006 Derece :

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇİFT ANADAL EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇİFT ANADAL EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇİFT ANADAL 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI I. YARIYIL MM 101 GENEL MATEMATİK-I- 3 0 4 4 MM 103 LİNEER CEBİR 2 0 4 4 13 MM 105

Detaylı

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 ÖZET Önbilgi Projelendirmeye Bakış Elektriksel Tasarım Ön-Hazırlık Enterkonnekte

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ KONTROL VE OTOMASYON LABORATUVARI

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ KONTROL VE OTOMASYON LABORATUVARI CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ KONTROL VE OTOMASYON LABORATUVARI Kuruluş Amacı Celal Bayar Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Kontrol

Detaylı

BUGÜNE SINAV KONULMAMIŞTIR!!!

BUGÜNE SINAV KONULMAMIŞTIR!!! BİLGİSAYAR PROGR. BİLGİSAYAR PROGR. 2 ELEKTRİK ELEKTRİK 2 VERİ TABANI-I Öğr.Gör. GONCA ÖZMEN 64 GÖRSEL PROGRAMLAMA-III Öğr.Gör. TUNCAY CENGİZ ALTERNATİF AKIM DEV. ANA. 50 YÜKSEK GERİLİM TEKNİĞİ 25 02.06.5

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS. Power Management Instruments RDAT SERİSİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD

RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS. Power Management Instruments RDAT SERİSİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS RDAT SERİSİ Power Management Instruments DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR

Detaylı

T.C.ANADOLU ÜNİVERSİTESİ PORSUK MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C.ANADOLU ÜNİVERSİTESİ PORSUK MESLEK YÜKSEKOKULU BASIM VE YAYIN TEKNOLOJİLERİ PROGRAMI 16.06.15 SALI 14:00 MTB110 Genel Matbaacılık Teknikleri D5 16.06.15 SALI 16:00 MAT170 Matematik II D4 16.06.15 SALI 17:00 BİL150 Temel Bilgi Teknolojisi D5 17.06.15

Detaylı

FİRMA TANITIM KATALOĞU.

FİRMA TANITIM KATALOĞU. FİRMA TANITIM KATALOĞU www.ikonteknik.com STANDART SLİP RİNG Slip ring aralıklı, kesintili veya sürekli dönmesi istenen her elektromekanik sistemde güç ve/veya veri iletimi için kullanılan ürünlerdir.

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANAN FİRMALAR NO FİRMA İL BÖLÜM KONTENJAN 1 A.V.D. Enerji Verimliliği Dan. Eğt. İnş. Elk. Mak. İth. İhr. San. ve

Detaylı

T1 (A Grubu) T4 (B Grubu)

T1 (A Grubu) T4 (B Grubu) METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ 1. SINIF (I. ve II.Ö.) 2015-2016 ÖĞRETİM YILI Pazartesi 17.00 Matematik (A/B) T1 13.00 15.30 Türk Dili (I.Ö.) Türk Dili (II.Ö.) Cuma 14.00 Analitik Kimya (A/B/C) T1 Pazartesi

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YARIYIL İÇİ SINAV PROGRAMI

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YARIYIL İÇİ SINAV PROGRAMI 11-İNŞAAT TEKNOLOJİSİ PROGRAMI 1. SINIF SINAV PROGRAMI 07.04.14 Pazartesi 10.30 D3-D4 1 Matematik II 07.04.14 Pazartesi 15.30 OD1 1 Mukavemet 08.04.14 Salı 15.30 OD1 1 Beton Teknolojisi 09.04.14 Çarşamba

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

ENERJİ YÖNETİMİ ZORUNLULUĞU

ENERJİ YÖNETİMİ ZORUNLULUĞU ENERJİ YÖNETİMİ ZORUNLULUĞU Prof. Dr. Sermin Onaygil İstanbul Teknik Üniversitesi Enerji Enstitüsü Enerji Planlaması ve Yönetimi ABD EYODER-Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği, Başkan Yardımcısı Aydınlatma

Detaylı

UYGULAMALI MEKATRONİK PLC EĞİTİM SÜRECİ VE İÇERİĞİ

UYGULAMALI MEKATRONİK PLC EĞİTİM SÜRECİ VE İÇERİĞİ Verilen eğitimin amacı; UYGULAMALI MEKATRONİK PLC EĞİTİM SÜRECİ VE İÇERİĞİ Tekstil makineleri, Gıda makineleri, Paketleme makineleri, Soğutma sistemleri ve birçok prosesin otomasyon sistemlerinde kullanılan

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ve İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMI LİSANS DERSLERİ (*)

HARRAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ve İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMI LİSANS DERSLERİ (*) HARRAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ve İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMI LİSANS DERSLERİ (*) 1. YARIYIL 0500101 FİZİK I 4 2 5 6 0500102 MATEMATİK I 4 0 4 6 0500103 KİMYA 3

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ve İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMI LİSANS DERSLERİ (*)

HARRAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ve İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMI LİSANS DERSLERİ (*) HARRAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ve İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMI LİSANS DERSLERİ (*) 1. YARIYIL 0500101 FİZİK I 4 2 5 6 0500103 KİMYA I 3 2 4 6 0500102 MATEMATİK I

Detaylı

MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM

MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM DERS KODU I. SINIF (I. YARIYIL) Z/S TEO. UYG. TOP. KREDİ AKTS 0505001252012 Matematik I Z 4 0 4 4 5 0505001272012 Fizik I Z 3 1 4 3,5 4 0505001372012 Kimya Z 2

Detaylı

Paslanmaz Çelik Üretim Sanayinde Enerji Verimliliği Uygulamaları

Paslanmaz Çelik Üretim Sanayinde Enerji Verimliliği Uygulamaları Paslanmaz Çelik Üretim Sanayinde Enerji Verimliliği Uygulamaları Dr. Cem Kaypmaz, Namık Ünlü, Dr. Davut Uzun III. ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONGRESİ 31 Mart - 2 Nisan 2011 GEBZE - KOCAELİ Enerji Verimliliği (Yönetimi)

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ AMASYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMANLIKLAR LİSTESİ

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ AMASYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMANLIKLAR LİSTESİ AMASYA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DANIŞMANLIKLAR LİSTESİ İNŞAAT TEKNOLOJİSİ PROGRAMI Öğr.Gör. Mehmet Ali SELVİ 2009 2012 - Af Öğrencileri Öğr.Gör. Çağlayan YALÇIN

Detaylı

BANDIRMA MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ KALFALIK VE USTALIK SINAV PROĞRAMI KALFALIK KALFALIK

BANDIRMA MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ KALFALIK VE USTALIK SINAV PROĞRAMI KALFALIK KALFALIK 0 Eylül 05 Salı TARİH SAAT BANDIRMA MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ 0-05 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ KALFALIK VE USTALIK SINAV PROĞRAMI KALFALIK KALFALIK DERS MESLEK DALI SINAV SALONU 0:00 AHŞAP ÇATILAR BETONARME

Detaylı

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU)

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş İÇSEL BİLGİLERE ERİŞİMİ OLANLARIN LİSTESİ 1 Abdullah GÜZELDÜLGER Yönetim Kurulu Başkanı 03.02.2015 2 Aydın GÜNDOĞDU Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür 03.02.2015 3 İsmail GÜLER Yönetim Kurulu Başkan Vekili 03.02.2015 4 Mehmet Ali GÖKÇE Yönetim

Detaylı