Cemburak Özgenç Gazipaşa Belediye Başkanı. Bu kadar çok güzelliğin bir arada olduğu bu "SESSİZ CENNET" bizim!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Cemburak Özgenç Gazipaşa Belediye Başkanı. Bu kadar çok güzelliğin bir arada olduğu bu "SESSİZ CENNET" bizim!"

Transkript

1 Bu kadar çok güzelliğin bir arada olduğu bu "SESSİZ CENNET" bizim! Gazipaşa Belediyesi'nde göreve geldiğimiz 10 yıl önce başladı bu güzel memlekete tutkulu hizmet serüvenimiz. Önceliğimiz olan Gazipaşa'nın, gelişimi ve dönüşümü için; kapsamlı ve bütünleşik bir vizyonla harekete geç k. Belediyecilikte yeni anlayışlar, yeni yöntemler geliş rdik. Mevzuat çerçevesinde uygulanması mümkün ve yararlı olan hizmet zenginliği, demokra k gelişme ve vatandaş memnuniye ni sağladık. Alt yapıdan üst yapıya, imar uygulamalarından çevre düzenlemelerine, sosyal ve kültürel etkinliklerden, ulaşım, eği m, sağlık ve spor alanlarında büyük bir istek ve özveriyle çalış k. Hayata geçirdiğimiz devrim niteliğinde bu hizmetleri, ekonomik, siyasal ve ideolojik faktörlerin etkisi ve baskısı al nda yürü ük. 10 yıllık başarı öykümüzü; çağdaş, yenilikçi ve üretken belediye personelimize, cesur ve doğru kararlar alan meclis üyelerimize ve seçimini iyi yapan değerli Gazipaşalı hemşerilerimize borçluyum. Güveniniz için yürekten teşekkür ederim. Cemburak Özgenç Gazipaşa Belediye Başkanı

2

3 MASMAVİ GÖK, KARLI DAĞLAR bu YEŞİL COĞRAFYA Beyaz köpüklü iyot kokan bu TURKUAZ DERİNLİK Güneşin dokunduğu al n sarısı bu KUMSAL Kızıl kestane rengi bu BEREKETLİ TOPRAKLAR bizim! Hüzünlü aşkın tek şahidi YALAN DÜNYA MAĞARASI Tarihin yıkandığı büyüleyici KRAL KOYU Bin bir öykünün mavi sığınağı KORSANLAR MAĞARASI Eşsiz doğallık KIZILİN BUNLAR BİZİM İki yanı salkım söğütlerle süslü, Akdeniz'e coşkun akan bu DERELER, bu ÇAYLAR bizim Doğanın mucizesi DOĞAL HAVUZLAR bizim Zümrüt yeşili ormanlarla çevrili bu YAYLALAR bizim Alın teriyle sulanan, el emeği göz nuru bu SERALAR bizim TROPİKAL MEYVE BAHÇELERİNİN bu aroma ve egzo k tatları bizim BEGONVİLLERİN sarılarak tül perde gibi ör üğü bu TAŞ EVLER bizim Fesleğen kokan SOKAKLARDA OYNAYAN bu ÇOCUKLAR bizim Yüreğinin sevgisini halıya nakşeden bu KADIN bizim Kısmetli bir günün umuduyla paragatları yemleyen bu BALIKÇI bizim Sağlıklı, mutlu ve hayata güvenle bakan bu İNSANLAR bizim

4

5 DOĞRU OLANI YAPTIK! Gazipaşa'nın gelişimi ve dönüşümü için haya önem taşıyan altyapı sorununu çözmek, birinci ödevimizdi. Belediyenin mali tablosu bu ölçekte bir ya rıma yetersiz olduğu halde göreve geldiğimiz günden bu yana tam 74 km yağmur suyu ha döşedik yılı öncesi toplamda 242 adet parsel bacası varken, biz bu rakamı 2747'ye çıkardık. Şehrin çeşitli yerlerinde halen devam eden kanalizasyon çalışmaları yapıyoruz. Yöne m olarak koyduğumuz hedeflere ulaşabilmek için masraflı ve bir o kadar meşakkatli altyapı sorununu çözme iradesini koyduk ve başardık. Buna paralel, insan haya için tehlikeli, şehir görünümü olumsuz etkileyen TEDAŞ ve TELEKOM enerji hatlarını birçok bölgede yer al na aldırdık. 74 Km KANALİZASYON HATTI DÖŞEDİK 2747 Adet PARSEL BACASI KOYDUK

6 KENDİ KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞDU Belediye hizmet binasını yeniledik Gazipaşa'ya yakışmayan mevcut belediye hizmet binasını olanaklar çerçevesinde baştan aşağı yeniledik. Güzel görünümlü mütevazı bir bina haline ge rdik. İç mekânlara kurduğumuz bilgi işlem altyapısıyla hizmet birimleri arasında eşgüdümü güçlendirdik, vatandaşın daha iyi belediye hizme almasını sağladık.

7 MEYDAN'IN ANLAM VE ÖNEMİ ARTTI Anlamlı ve önemli günlerin buluşma noktası Cumhuriyet Meydanını yenileyerek çarpıcı bir görünüm kazandırdık. Meydanı iyileş rme projesi kapsamında Atatürk büstünü de daha görkemli bir hale ge rdik. Yeni büst, Ata'mızın kendi adını verdiği Gazipaşa'ya yakış.

8 Güzel dizayn edilmiş caddeler, meydanlar, köprüler ve yeşil alanlar bir ken n kimliğini gösteren ana unsurlardır.

9 YOL MEDENİYETTİR m PARKE YOL VE KALDIRIM YAPTIK 180 Km ASFALT YOL YAPTIK 25 Yeni İMAR YOLU AÇTIK Hızla gelişmekte olan Gazipaşa'nın artan nüfusunu da dikkate alarak, yap ğımız yeni yol yapımı ve eski yolları iyileş rme çalışmaları kapsamında, 2004 yılından bugüne kadar; 230 bin metrekare parke yol ve kaldırım, 180km asfalt ve 25km yeni imar yolu aç k. Bu gayretli çalışmamızla Gazipaşa'nın dönüşümüne hız kazandırdık. Yol medeniye götürdüğümüz bölgeler; r anlayışıyla hareket ederek yol hizme Sanayi sitesi içi ve çevresi Şehir Astsubay Süleyman GÜR Bulvarı. Ayrıca şehidimiz anısına bir anıt yap k. Uğur Mumcu Caddesi (Deniz yolu) Atatürk Caddesi (Koru başı yolu) Rasih Kaplan Caddesi (Hal yolu) parke İnönü Caddesi parke Hastane Caddesi parke Gemi Yakası Caddesi parke Kaşlar Caddesi Zey nlik Caddesi (Sağlık Ocağı önü) Yıldız Sokak (Öğretmenevi önü) Ilıca caddesi Güvenlik Caddesi

10 İKİ YAKAYI BİR ARAYA GETİRDİK Korubaşı Sarıağaç mevkii Hacımusa Çayının üzerine harika bir eser yap k. 3 açıklıklı, 80 metre uzunlukta ve 10,5 metre genişlikteki Sarıağaç Köprüsü, çayın iki yakasında yaşayan insanların ulaşım sorununa kalıcı bir çözüm ge rdi.

11 İKİ MAHALLE ARASINA GÖNÜL KÖPRÜSÜ OLACAK Pazarcı Mahallesi'ni Hacımusa Çayı üzerinden Bakılar Mahallesi'ne bağlayacak olan Bostanlar Köprüsü'nün yapımına başladık. 5 açıklıklı, 124 metre uzunluğunda ve 10,5 metre genişliğinde köprü inşaa nın %50'sini bi rdik.

12

13 TÜRKİYE'DE BİR İLKİ YAPTIK! Türkiye'de ilk Membran-Bio Reaktör Sistemi ile çalışan ileri teknoloji a ksu arıtma tesisini yap k. Akdeniz bölgesinin yeni turizm gözdesi Gazipaşa'nın bakir sahili ve doğal alanların temiz kalması için sürdürülebilir çevre poli kaları geliş riyoruz. Bu amaçla; 15 yılık projeksiyona sahip, 9.2 milyon TL'ye mal olan, günlük 8 bin 800 metreküp kapasiteyle çalışan, 25 dönüm arazinin 7,5 dönümlük alanın üzerine inşa e ğimiz Türkiye'de ilk Membran-Bio Reaktör Sistemi ile çalışan ileri teknoloji a ksu arıtma tesisini Gazipaşa'ya kazandırdık. Arıtma tesisinden çıkan sular tarım sulamasında rahatlıkla kullanılabilecek temizlikte.

14 TEMİZ ÇEVRE, UYGAR TOPLUM Biz, çöp toplama ve nakil işlemlerini belediyenin asli görevi inancından ziyade, çöpün insan ve çevre sağlığını tehdit eden bir unsur olduğu bilinci ve sorumluluğuyla çalışıyoruz. Temizlik hizmetlerini, 4 çöp toplama ve nakil aracıyla 7/24 esasında zlikle yürütüyoruz. SİVRİSİNEKLE MÜCADELE EDİYORUZ İnsan üzerinde yara ğı hastalık riskini minimuma indirmek, halkın yaşam kalitesinin yükseltmek amaçlı yaz mevsiminin tüm tadını kaçıran haşere, karasinek ve sivrisinekle mücadele ediyoruz. Yap ğımız ilaçlama; haşere, karasinek ve sivrisinek popülasyonunun kontrol al na alınması içindir. İnsan sağlığına ve hedef dışı canlılara zarar vermeyen, bakanlık onaylı ithal biyosidal ürünler kullanıyoruz.

15 DOĞAYLA DOSTUZ Kurduğumuz Geri Dönüşüm Sistemi kapsamında şehrin muhtelif noktalarına yerleş rdiğimiz konteynırlarda biriken ka a kları, 2 özel donanımlı aracımızla toplayıp ayrış rma tesisine naklediyoruz. Yürü üğümüz projeyle çevre ve doğaya saygımızın yanı sıra milli ekonomiye de katkıda bulunuyoruz. Ayrıca Geri Dönüşüm Sistemi ile ilgili halkı bilgilendirme broşürü hazırlayıp dağı k.

16 YENİ ARAÇLARIMIZLA HİZMETTE DAHA ETKİLİYİZ 10 yıllık hizmet süremizde 32 adet yeni araç alarak filomuzu 50'ye çıkardık. Belediyecilik hizmetlerimize hız ve pra klik kazandırdık.

17 İTFAİYEMİZ ŞİMDİ DAHA HIZLI Felaket ve zor zamanların hızır acili i aiyemize, yangın söndürücü özelliğinin yanı sıra kaza ve doğal afetlerde kullanılabilen son teknoloji, tam donanımlı bir i aiye aracı daha alarak mevcut 3 araçlık i aiye filosunu 4'e çıkardık.

18 MANEVİ HUZUR, PAHA BİÇİLMEZ HUZURDUR Şehir merkezi ve çevresinde bulunan mezarlıklarda yap ğımız bakım ve çevre düzenlemesiyle manevi huzuru bulduk. 7/24 esasına göre halkın hizme nde olan 1 imam, 2 cenaze yıkama ve nakil araçlarıyla ücretsiz hizmet veriyoruz.

19 ANIT VE HEYKELLER DERİN ANLAMLAR İFADE EDİYOR Gazipaşa'nın sanat kimliğine, modern ve gelişmiş kent imajına değer katan hizmetler üre yoruz. Şehrin çeşitli noktalara koyduğumuz muhteşem görünümlü anıt ve heykeller, derin anlamlar ifade ediyor.

20 OTOGARIMIZI YENİLEDİK Firmaların bilet ofisleri, yolcular için restoran, market ve mescit gibi temel ih yaçları karşılayan mekânlarla küçük ama şimdilik Gazipaşa'nın ih yacını karşılayabilen bir tesis tasarladık. İlçemizin tabii misafirlerinin ilk uğradıkları otogarı yeniledik.

21 OTOPARK DÜZENLEMELERİ Bir şehir geliş kçe trafik yoğunluğu da aynı paralelde artar. Ama biz bu konuda önlemlerimizi aldık. Trafik komisyonumuzca belirlenen yollarda tek ve çi yön uygulamaları şehir içi trafik akışını düzenli hale ge rdi. Meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek amacıyla yollara standartlara uygun trafik işaret levhaları ve hız kesici kasisler yerleş rdik. Uygun genişlikteki yolların kenarında belirlediğimiz engelli aracı öncelikli araç park alanları yap k. Ayrıca şehir merkezinin farklı noktalarında yap ğımız 5 adet otoparkla Gazipaşa'nın trafik derdini minimuma düşürdük.

22 GAZİPAŞA'DA ŞEHİR İÇİ ULAŞIMI ŞİMDİ DAHA KONFORLU Konfor standartları yüksek, çevreci, klimalı, engelliler için binme ve inme rampası olan 2 adet yeni otobüs daha aldık. Ekonomik şehir içi ulaşımı sağlayan halk otobüsü sayımızı 4'e çıkardık. Ha anın her günü bütün mahallelere belirlenmiş saatlerde seferler koyarak Gazipaşa şehir içi ulaşımını dinamik tutuyoruz.

23 GAZİPAŞA'YA ÇAĞDAŞ VE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM Gazipaşa'ya çağdaş ve este k bir görünüm kazandıran aydınlatmalı otobüs durakları, bilbortlar ve diğer reklam panolarını koyduk.

24 GAZİPAŞA'NIN KÜLTÜR SANAT SAHNESİNİ YENİLEDİK Eski haliyle kullanılmayacak kadar düzensiz ve işlevsiz halde duran Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi'ni restore ederek, çok amaçlı bir salon haline ge rdik. Kongre, konferans, konser, panel, seminer, tören, yatro, sergi, gösteri gibi etkinliklerin yapılabileceği; 241 adet kırmızı koltuk, kulis, lavabo ve engelli asansörü gibi her türlü donanıma sahip bir kültür merkezine dönüştürdük.

25 TOROSLARIN BAĞRINDAN ÇIKAN SERİN SULARI İÇİYORUZ Sugözü içme suyu projesini bi rdik. 9 yıldır Gazipaşa'ya su sorunu yaşatmıyoruz. Sugözü kaynağından ge rdiğimiz şebeke suyumuz, Sağlık Grup Başkan Vekilliği tara ndan periyodik olarak denetleniyor. Gazipaşa'ya sağlıklı, güvenilir kaliteli ve tertemiz içme suyu temin ediyoruz.

26 BÜTÜN MUHTARLARA BİR MEKÂN YAPTIK Vatandaşımızın daha iyi standartlarda muhtarlık hizme alabilmesi için Atatürk caddesinde bulunan eski bir evi yıkıp yerine yeni bir bina yap k. Muhtar Evi olacak bu binayı tüm mahalle ve köy muhtarlarına teslim e k.

27 HER CANLININ YAŞAM HAKKI VAR Belediyemizin veteriner hekimliği kontrolünde sahipsiz sokak hayvanlarını ıslah ediyoruz. Gerek ğinde klinik müdahale yapılabilen ortam ve donanıma sahip Hayvan Barınağında bu hassas konudaki sorumluluğumuzu yerine ge rmenin vicdani rahatlığını yaşıyoruz.

28 ÖNCE İNSAN! Rehab l tas yon Merkez Yöne m felsefemizin odağında insan ve insanca yaşama hizmet vardır. İlçemizde yaşayan bedensel ve zihinsel engelli insanlarımızın ih yaçlarını karşılayabileceği Kemal Akça Özel Eği m Rehabilitasyon Merkezi'nin arazisini tahsis e k.

29 İy Günde Kötü Günde İnsanımızın Yanında Olduk 785 B n TL Ayn ve Nakt Yardım Yaptık Belediyemizin sınırları içinde yaşayan fakir ve dar gelirli vatandaşlara gıda, temizlik malzemesi, yakacak, giysi, gibi yardımlar yapıyoruz. Dar gelirli öğrencilere el uza yoruz. Okul ih yaçlarını karşılamak amacıyla, giyim, kırtasiye malzemesi benzeri desteklerde bulunuyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışının göstergesi bu hizmetle bugüne kadar toplamda 785 bin TL ayni ve nakdi yardım yap k. İyi günde, kötü gününde insanımızın yanında olduk. Manevi desteğini de esirgemeyen bir kurumun varlığını hisse rdik.

30 TARİHİ TAŞ EVİ KÜTÜPHANEYE DÖNÜŞTÜRDÜK Güzel ailesinin belediyemize bağışladığı merhum Kemal Güzel'in 2 katlı tarihi taş evini öz mimarisine uygun zlikle restore e k. Ilıca Parkı'nın bir parçası olarak kütüphaneye çevirdik. Yetersiz ve kötü halde olan mevcut Gazipaşa Kütüphanesini de buraya taşıyarak kitapseverlerin yüzünü güldürdük.

31 Nostalj k Atmosferde NİKÂH Evlenecek çi lerin unutamayacakları anlamlı günün imzasını, geçmişin izlerini taşıyan tarihi bu taş evin nostaljik atmosferinde a yorlar. Hayırsever Özgen Ailesi'nin Belediyemize bağışladığı yıkık ve harabe durumda olan, Hacı Peder evi olarak bilinen 2 katlı tarihi taş binayı öz mimarisine uygun restore e k. Gazipaşa Belediyesi Nikâh Dairesi'ne dönüştürdük.

32 GAZİPAŞA ADALET SARAYINA ARAZİ TAHSİSİ YAPTIK Vatandaşın adli işlemlerine erişimi ve ulaşımı daha kolay olsun istedik. Şehir merkezinde maddi anlamda çok değerli belediyemize ait araziyi Adalet Bakanlığına tahsis e k. Gazipaşa yeni Adliye Sarayı'na kavuştu.

33 BELEDİYE İNTERNET ORTAMINDA Vatandaşın belediye ile ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşabileceği zengin içeriği ve görsel açıdan este k Gazipaşa Belediyesi resmi internet sitesini kurduk. Yeni web sitemiz, duyuru, ihale ilanları, meclis kararları ve şehirdeki kültürel etkinlik haberlerine internet üzerinde erişimini sağlamanın yanı sıra Gazipaşa'nın tarihi, doğası ve kültür yapısıyla ilgili bilgileri de içeriyor. MAVİ MASA DİNLİYOR, ÇÖZÜMÜ HIZLANDIRIYOR H i z m e t e ğ i m i z G a z i p a ş a h a l k ı n ı n çalışmalarımızla ilgili şikâyet, dilek, görüş, düşünce ve önerilerini dinlemek için adı Mavi Masa olan birimi oluşturduk. Vatandaşın dinliyor, varsa bir sıkın sı ya da talebi, ilgili birime ileterek çözümü hızlandırıyor.

34 BİRLİĞİ KADİM TARİH ve KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATIYORUZ Gazipaşa'nın kentsel, kültürel, tarihsel çevreyi ve doğal mirasın bir ortak miras anlayışıyla koruyor, yaşa yor ve geleceğe taşıyoruz. Her köşesi farklı uygarlıkların izini taşıyan Gazipaşa'nın tarihi mekânları ve an k değeri taşıyan eserlerin aslına uygun bakım ve onarımlarını yapıyor, ak f kent yaşamına kazandırıyoruz.

35 Sel nus Ant k Kent ODEON Hayat Buluyor Roma dönemi Selinus an k ken nde müzik konserlerinde kullanılan odeonun zaman içerisinde çöken zeminini sağlamlaş rma ve çevre düzenlemesine başladık. Tarih meraklısı turistlerin ilgisini çekecek, adeta açık hava müzesi gibi duran bu alana ziyaretçilerin ulaşımını kolaylaş rmak için yaya ve bisiklete uygun yol yapımına başladık.

36 ARKEOLOJİK KAZILARIN DESTEKÇİSİYİZ Gün geç kçe mozaik zenginlikleri gün ışığına çıkan, medeniyetler beşiği Gazipaşa'nın Güney Köy bölgesinde 2005 yılından beri devam An ocheia Ad Cragum An k Ken kazı ve restorasyon çalışmalarına maddi manevi destek veriyoruz. Türk ve Amerikalı bilim adamları ile öğrencilerin yer aldığı kazı ekibi için kazı evi tahsis e k. Tarihi mirasımıza sahip çık k.

37 Osmanlı Arş vler n Taradık GAZİPAŞA TARİHİNE IŞIK TUTTUK Araş rmacı yazar Ali YILDIZ ile birlikte, Başbakanlığın bünyesinde olan Osmanlı Devle arşivini taradık. Yüzlerce yıl önce gerçekleşen Gazipaşa içerikli yazışmaları toplayıp bir araya ge rdik. İlçemizin tarihine ışık tutacak büyük bir proje gerçekleş rdik.

38 GELECEK NESİLLER İÇİN ÇALIŞTIK Cumhur yet değerler ne sah p çıkan, duyarlı, onurlu ve çalışkan nes ller yet şt rmek yönet m m syonumuzdur. GAZİPAŞA ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI ÜNİVERSİTEMİZ 2013 YILINDA 2. MEZUNLARINI VERDİ, Okuma yazma oranı Türkiye ortalamasının çok üstünde olan ilçemizde, yeterli okul sayısı ve bir de üniversitesi olması için irade koyduk. Belediyeye ait 16 dönüm değerli arazimizin bedelsiz tahsisi ve binanın yapımında büyük katkılarda bulunarak, 2013 yılında 2. mezunlarını veren, Akdeniz Üniversitesi Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu'nu aç k.

39 EĞİTİM SEFERBERLİĞİ BAŞLATTIK Arazi tahsisi ve okulların yapımı aşamasında yardım ve desteklerimizi esirgemediğimiz, Gazipaşa Anaokulu, Naile Bilgiç Büyükballı Anaokulu ve Zeliha Tuncer Anadolu Öğretmen Lisesi geleceğimize kapılarını aç. Ayrıca, yapımına henüz başlanmamış, Esentepe Mahallesinde 1 adet, Yeni Mahallede 2 adet okul arazisi tahsisi daha yap k.

40 GAZİPAŞA'YI BİN BİR RENKTE ÇİÇEKLERLE SÜSLEDİK Göreve geldiğimiz günden beri on binlerce çiçek ve ağaç kökü dik k. Uyguladığımız peyzaj ve çevre düzenleme projeleriyle cadde, meydan ve parklarımızı adeta bakımlı bir bahçeye dönüştürdük.

41 SANAT KOKAN SOKAK Gazipaşalı hanım ve beylerin, resim, tablo, hediyelik eşya, aksesuar, takı, örgü, dantel, nakış gibi el işi hüner ve becerisini sergileyip satabilecekleri nezih bir ortam hazırladık. Taş ve ahşap dokulu özel tasarıma sahip karşılıklı 9 adet küçük sevimli kulübeden oluşan Sanat Sokağı'nı inşa edip Ilıca Parkı bünyesinde hizmete aç k.

42 RAHAT NEFES ALDIRAN ALANLAR Yeşil alan ve parklar, çağdaş şehirciliğin olmazsa olmazıdır. Yürü üğümüz Her Mahalleye Bir Park projesi kapsamında farklı temalara sahip 15 adet parkı özenle yap k. Çevre sakinlerinin spor, ak vite ve dinlenme gibi sosyal yaşam ih yaçlarını karşılayacak park ve yeşil alanların her biri, inşa edildiği arazi şartlarına göre özgün tasarlandı. İçinde çocuk oyun grupları, spor alanları ve aletleri, oturma alanları gibi donanımlara sahip parklarla halkın yaşam kalitesini yükseltmekle beraber Gazipaşa'ya este k bir görünüm kazandırdık.

43 AT BİNİCİLİK OKULU Çocuklarda at biniciliği kültürünü geliş rmek ve hayvan sevgisini aşılamak amacıyla ücretsiz hizmet veren at binicilik okulunu aç k. Seyis nezare nde ata binen çocukların yüzlerinde beliren heyecan ve sevinç bizi de mutlu ediyor.1 adet Gazi adında halfinger cinsi a mız ve 2 adet pony melezlemesi Paşa ve Karayel adında a mız bulunmaktadır.

44 7'den 70'e HERKES İÇİN ATATÜRK PARKI Ördeklerin salınışlarını izlerken kendinizi adeta bir kartpostal içerisinde hayal edebileceğiniz bir Doğal Gölet. İçerisinde Amerikan, pekin ve yeşil ördek olmak üzere 3 tür ördek, kaz, sazan ve kırmızı japon balığı, su kaplumbağası doğal konukçulları arasında. Neşeyle şarkı söylüyorlarmış gibi cıvıl cıvıl sesler çıkaran kuşların kanat çırpınışlarını yakından izleyebileceğiniz Kuş Gözlem Evi aynı zamanda yaralı yaban kuşlarının bakım ve tedavileri yapılıyor.

45 Bahar aylarına kadar iyileşeceğini umduğumuz şuan kanadı kırık 1 leylek misafirimizi tedavi ediyoruz. Daha önce de 3 leylek, 1 atmaca ve 1 şahini tedavi edilerek doğaya saldık. Geniş alanda gezin yolları, çocukların hayal dünyasına hitap eden korsan temalı çocuk oyun grupları, kır kahvesi ve tenis kortu olan 7'den 70'e herkesin dinlenebileceği, hoşça vakit geçirebileceği, Atatürk Parkı'nı Gazipaşa'ya hediye e k.

46

47 ILICA YENİDEN CANLANDI Binlerce yıldır Selinus an k ken ni besleyen, İnsan ruhuna şifa veren Ilıca Çayı'nı yeniden canlandırdık. Geçmişin izlerini günümüze aktaran benzersiz bir park yaratmanın gururunu yaşıyoruz. İçinde, yöresel yemeklerin yapıldığı kafeterya, fiskiye mekanizmalarıyla su gösterilerinin yapıldığı sığ bir havuz, sanat sokağı, gösteri ve etkinliklerin yapıldığı anfi yatro, kütüphane ve çocuk oyun grupları olan ayrıcalıklı bir yaşam alanını Gazipaşa'ya sunduk.

48 Sel nus Mes re ve P kn k Alanı Defne Parkı Behzat Bayıroğlu Parkı Aile ve kalabalık grupların eğlenme ve dinlenme ih yaçlarını karşılayabilen bir alan hazırladık. Piknik keyfi için kamelya, masa, oturma bankı, mangal, çeşme, büfe, otopark ve lavaboları ve çocuklar için oyun alanı olan mükemmel bir mesire yeri düzenledik m alan üzerinde kurulu mahalle parkı 2 ayrı bölümden oluşmaktadır.5-15 yaş arası çocuklar için ve 3-7 yaş çocuklar için 2 ayrı oyun grubunun bulunduğu park içerisinde mini bir futbol sahası ve mahalle halkı için jimnas k aletleri de mevcut. G e n ç y a ş t a t r a fi k k a z a s ı n d a kaybe ğimiz bir arkadışımız anısına 2 yapılan park 1400m alan içerisinde konumlandırılmış r. Oyun grubu, jimnas k aletleri ve anıt özelliği olan bir çeşmesi mevcu ur.

49 Kemer Parkı Em ş Özdem r Parkı Al Çel k Parkı An k Kemer bölgesinin tarihi dokusunu ortaya çıkarmak için yapılmış yeşil alan düzenlemesi, çocuk oyun alanı ve mini bir basketbol sahası bulunan parkın aynı zamanda bölge insanına hitap etmesi için 50 araçlık otoparkı da mevcu ur. Pazarcı mahallesinde hayırsever Özdemir ailesinin Emiş Özdemir'in anısına belediyemizce yapılan park içerisinde oyun grupları, jimnas k aletleri, kamelya ve çeşme mevcu ur. Adil Çelik katkıları ile Ali Çelik anısına yap rılan park içerisinde jimnas k aletleri ve kamelya ve oyun gurubu mevcu ur.

50 Yen Mahalles Parkı Ekmel Mahalles Parkı Toktaşlar Parkı Mahalle halkının kına, mevlit, toplan gibi sosyal ih yaçlarını karşılaması için meydanı, çocuk oyun alanı kamelyası ve çeşmesi bulunmaktadır. İçerisinde oyun grubu kamelya ve basketbol sahası bulunmaktadır. İçerisinde bir adet basketbol sahası, kamelya jimnas k aletleri ve çocuk oyun gurubu mevcu ur.

51 Manolya Parkı Kölemen Parkı Esentepe Park An k Kemer bölgesinin tarihi dokusunu ortaya çıkarmak için yapılmış yeşil alan düzenlemesi, çocuk oyun alanı ve mini bir basketbol sahası bulunan parkın aynı zamanda bölge insanına hitap etmesi için 50 araçlık otoparkı da mevcu ur. Pazarcı mahallesinde hayırsever Özdemir ailesinin Emiş Özdemir'in anısına belediyemizce yapılan park içerisinde oyun grupları, jimnas k aletleri, kamelya ve çeşme mevcu ur. Adil Çelik katkıları ile Ali Çelik anısına yap rılan park içerisinde jimnas k aletleri ve kamelya ve oyun gurubu mevcu ur.

52 HERKES İÇİN SPOR Geleceğimiz olan çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak spora yönlendiriyoruz. Bu amaç doğrultusunda Gazipaşa'nın farklı bölgelerinde çok sayıda yeni spor alanları aç k. Gazipaşa'yı spor ken yapma hedefi doğrultusunda spor f faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana çeşitli branşlarda 30'a yakın yerel, ulusal ve uluslararası spor organizasyonuna ev sahipliği yap k.

53 CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU GAZİPAŞA'DA! Uluslararası Dağ B s klet Turnuvası Cumhurbaşkanlığı makamı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tara ndan düzenlenen, bisiklet dünyasının en pres jli organizasyonlarından, Cumhurbaşkanı Bisiklet Turu'nun Alanya-Alanya etabının Gazipaşa'dan geçmesini sağladık. İlçemizin tanı mına büyük katkı sağlayan bu önemli spor organizasyonu, TRT ve Eurosport başta olmak üzere dünyanın birçok önemli tv kanalında canlı ve ban an yayınlanıyor. Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Gazipaşa Belediyesi işbirliğiyle, ilçemizin coğrafi yapısının tanı mı için önemli bir rsa yaratan, Uluslararası Dağ Bisikle Turnuvası'nı düzenledik.

54 Basketbol Sahaları Mahalle Takımlarını Harekete Geç rd Gaz paşa Beled yesporu Canı Gönülden Destekl yoruz Park Spor Aletler İdeal büyüklük, beton zemin ve gerekli donanımlara sahip, şehrin muhtelif yerlerinde kurduğumuz basketbol sahaları ile mahalle takımlarını harekete geçirdik Olanaklarımız çerçevesinde her rsa a G a z i p a ş a B e l e d i ye s p o r Ku l ü b ü ' n e yap ğımız maddi desteklerin yanı sıra stadyum düzenleme iyileş rme çalışmaları yap k. Fiziksel ve zihinsel formda Gazipaşalılar için parklara bedelsiz kullanabilecekleri dış mekân jimnas k spor aletleri yerleş rdik. Sağlıklı yaşamın temel koşulu yürüyüş ve koşu parkuru aç k. Futbolun yeşil sahasında tek temsilcimiz olan kulübümüzün daima yanında olduk ve olacağız.

55 Plaj Voleybolu Turnuvası Yarı Ol mp k Havuz Ten s Tutkunları Kortuna Kavuştu Yaz mevsimi, kum ve güneş denildiğinde akla ilk gelen plaj voleybolunu oynamak kadar izlenmesi de keyifli spordur. Bu popüler sporun Gazipaşa birinciliği turnuvasını düzenliyoruz. Genç yaşlı her kesimden insanın ilgi gösterdiği, boyut ve özellikleri uluslararası standartlara göre yapılan Belediye Deniz Tesisleri Yarı Olimpik Havuzu'nun bakım ve onarımını yap k. Türkiye Tenis Federasyonunun ölçü standartlarında beton zemin tenis kortu yap k. Atatürk Park'ı bünyesinde tenis tutkunlarının ücretsiz kullanımına sunduk.

56 Çek rdeks z Nar Şenl ğ Mav Den z Rock Fest val 2012 yılında 6.'sını düzenlediğimiz Çekirdeksiz Nar Şenlikleri'ni, 21 Ekim 1922 tarihinde Atatürk'ün Gazipaşa'ya adını verdiği günün anısına her sene 21 Ekim'de düzenliyoruz. Tarım Derneği ve Gazipaşa Belediyesi'nin organize e ği 2-3 gün süren şenlikler çerçevesinde yarışmalar, seminerler, konserler ve çeşitli eğlence programları sunuyoruz. Y a t L i m a n ı n d a 2 s e n e ü s t ü s t e gerçekleş rdiğimiz Mavi Deniz Rock Fes vali kapsamında ünlü sanatçıların konserleriyle binlerce Gazipaşalı gence Rock müziğinin doyumsuz hazzını yaşa k. Yöremizde ye şen çekirdeksiz narın tanı mı ve Gazipaşa'nın tarım zenginliğini Türkiye'ye duyurulmasını amaçlıyoruz. Şenliğin bir diğer güzelliği de üre cinin ye ş rdiği ürünü kendi eliyle sergileyip tüke cisiyle buluşturma ortamını sağlıyoruz.

57 BİRÇOK ÜNLÜ SANATÇIYI GAZİPAŞA'DA KONUK ETTİK ÜCRETSİZ HALK KONSERLERİ TERTİPLEDİK Gaz paşa'nın sosyal yaşamına renk kattık. Belediye hizme sadece yol, su, kanal demek değildir. Şehirlerin bir de sosyal yaşam ve kültürel dokusu vardır. Bu konuda beklen leri karşılayan çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Resmi ve dini bayramlarda, özel gün ve ha alarda düzenlediğimiz çeşitli kutlama programlarıyla, ken e renkli ve coşkulu günler yaşadık. Organize e ğimiz kültür, sanat, fes val, şenlik, gösteri ve etkinliklerle Gazipaşa'nın sosyal ve kültürel yaşamına canlılık ka yoruz. Çocuk Şenl ğ 'nde B z De Çocuk Olduk Çocukların kültürel ve bireysel gelişimlerini desteklemek, sosyal becerilerini kuvvetlendirmek, eğlenceli vakit geçirmelerine, mutlu olmalarına ve yüzlerindeki gülümsemeye tanıklık e k. Şişme oyun parkı, rodeo, zıp zıp, top havuzu, rman kay ve benzeri oyun aletleriyle Cumhuriyet Meydanı'nı rengarenk panayır yerine dönüştürdük. Binlerce çocuk ve ailelerinin doyasıya eğlendikleri Çocuk Şenliğinde biz de çocuk olduk. Gökkuzluk Yayla Şenl ğ Gazipaşa'da yayla yaşan sının ve Yörük kültürünü gelecek nesillere aktarılması ve özendirilmesi amaçlayan Gökyuzluk Yaylası Şenlikleri'ni düzenledik. Binlerce Gazipaşalının ilgi gösterdiği şenliklerde yöresel yemekler ikramı, müzik ziyafe, çeşitli yarışma ve gösteriler ter pledik.

58 TARIM SEKTÖRÜNE YENİLİK ve CANLILIK Sektöre canlılık ge ren, üre ci ve tüke ciyi bir araya toplayan, Gazipaşa Tarım Kültür ve Turizm Derneği ile birlikte 2 yılda bir gerçekleş rdiğimiz Tarım Fuarı için belediyenin tüm imkânlarını seferber ediyoruz.

59 DAHA ÇOK İŞ, DAHA ÇOK İSTİHDAM İlçemizin sadece tarıma dayalı ekonomisinin kalkınması ve daha fazla is hdam için turizm potansiyelini harekete geçirecek, ya rımların önünü açacak teşvik edici poli kalar sürdürdük. Beklemede tutulan Turizm imar planımızı bakanlığa onayla k. Yaklaşık 20 bin yataklı turizm alanında ilk otel inşaatlarına, 2014 yılı içerisinde 4 den fazla şirket tara ndan Koru ve İskele plajında yapımına başlanacak. Hep birlikte güzel günler göreceğiz.

60 GELİŞEN GAZİPAŞA'NIN BÜYÜK HAMLESİ Temeli 1992 yılında a lmış, adeta kaderine terkedilmiş Gazipaşa Havaalanı bölgenin ve Gazipaşa'nın gelişimi ve ekonomisine katkılarını göz ardı edemez, bu sessizliği sürdüremezdik yılından bu yana yürü üğümüz poli ka ve ısrarcı girişimlerimiz sonucunda Gazipaşa Havaalanı faaliyete geç. Havaalanının açıldığı Ekim 2010'dan Ocak 2014'de kadar iç ve dış hatlarda toplam 390 bin yolcu buradan uçuş yap.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1)

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1) OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER (Ek 1) 1 OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER Çağımızda eğitim ve

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

Akdeniz in İncisi Antalya

Akdeniz in İncisi Antalya Akdeniz in İncisi Antalya Turizm zenginlikleri ve sahip olduğu birbirinden kaliteli tesisleriyle Türk turizminin başkenti kabul edilen Antalya, her sene milyonlarca turiste ev sahipliği yapmakta. Yüksek

Detaylı

WWW.KAYNASLİKONAKLARİ.COM PROJE HAKKINDA Şaheser Grup Güvencesiyle inşaa edilen Kaynaşlı konakları Bölgenin Turizm cenneti yakın Karadeniz Kaynaşlı sloganıyla çıtayı her geçen gün yükselen Düzce kaynaşlıda

Detaylı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı marka270.com 3 55 Yıllık bir markanın, 270 dairelik fırsatı Bu katalogta yer alan görseller, sadece MARKA 270 projesi hakkında genel bilgi ve tanıtım için kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir.

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... İstanbul un tadını daha kaliteli ve ayrıcalıklı çıkarmak isterseniz, yeni ve ekonomik bir seçenek size iyi gelecek! İlkeler İnsan odaklı,

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK

BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK BÜYÜKŞEHİR LE BEYAĞAÇ KAZANACAK 85 MUSTAFA AKÇAY BEYAĞAÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ZOLAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 1 2 MUSTAFA AKÇAY KARDEŞİMLE DEV PROJELERE İMZA ATACAĞIZ Değerli hemşehrim; Denizlimiz

Detaylı

Hayatın Doğası Değişiyor!

Hayatın Doğası Değişiyor! Hayatın Doğası Değişiyor! Özlenenleri yeniden yaşatmak Modern yaşamın alternatifsiz yeni projesi Duru Beytepe, konforlu bir yaşamı doğanın duru güzelliğiyle sizlere sunuyor. İçinizi ısıtacak manzarası,

Detaylı

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Ekim / 2012 YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Manisa nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni bir oto terminal binasını kente kazandırmak için çalışmalara başladık. Hal Müdürlüğü arkasındaki alana yapacak

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FALİYET RAPORU FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALİ YILI FALİYET RAPORU GERÇEKLEŞTİRİLEN İHALELER: nce yılında gerçekleştirilen ihalelere ait liste aşağıda verilmiştir. 2/419 110 luk Sabit Aksamlı Kırma Eleme Tesisi Mal Alımı 2/66262

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

Bin TL yatırım yaptı.

Bin TL yatırım yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 2014-2015 Yılında Muğla ya 247 Milyon 454 Bin TL yatırım yaptı. 2016 Yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 410 Milyon 218 Bin TL yatırım yapacak. 2 FEN İŞLERİ

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Siriustown Antalya Kundu da Sİrİustown la Yaşamın Keyfİne Varın! Doğa, kültür ve tarih kokan Antalya da Siriustown Residence ile sunulan kaliteli yaşam ayrıcalıkları

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT DURUKENT insan odaklı tasarım... Niğde nin en güzel bölgelerinde markalı lüks konut projeleri gerçekleştiren ONAY A.Ş., yeni bir proje DURUKENT i sizlere sunmanın kıvancını yaşıyor. Yaptığımız her iş

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

www.elmakentinsaat.com Dünya yı Samsun a Taşıyoruz... 4+1 Ultralüks projesiyle ve eşsiz imkanlarıyla küresel bir proje olan Goldenland, kozmopolit yapısı ile Dünya nın odak noktası haline geliyor. Multikültür

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

İş hayatında dengeleri değiştirecek

İş hayatında dengeleri değiştirecek İş hayatında dengeleri değiştirecek 1 2 3 Yıldız a İş imiz Düştü Ankara da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule ye ev sahipliğine hazırlanıyor. İş hayatında

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve

Yaşam. Kandilli si. Hayalinizdeki. Yatırımın. Yaşamın ve Hayalinizdeki Yaşamın ve Hep hayalini kurduğunuz o ev artık gerçek oluyor. Şehrin merkezinde, her yere yakın, bir o kadar da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla iç içe, sakin ve konforlu bir yaşam Yatırımın

Detaylı

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. TRABZON Zigana Dağları ve Karadeniz arasında yer alan Trabzon, M.Ö. 756 yılından beri bir yerleşim yeri oluşuyla hem İstanbul hem de Roma dan daha eski ve köklü bir kenttir. Pek

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet. sfe e ik in t a y a ih n e y # t #teknolojiyikesfet #sagligikesfet #dostlugukesfet #kolayligikesfet #degisimikesfet es #konforuk f et #tarzınıkesfet #mutlulugukesfet #tasarimikesfet #kaliteyikesfet 03

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL A3 B C5-A C4-B 622 ADA 1 PARSEL A2 C5-B C4-A C3-A C2-A C1-B C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B D1 D5 D3 C7-B C6-A C9-A C8-B D4 D2 C8-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL Mahalle kültürü geleceğe taşınıyor! Mahalle geleneğini

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya...

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Şehir hayatının kolaylıklarından vazgeçmeden şehrin karmaşasından uzaklaşmayı planlıyorsanız; evinize geldiğinizde huzurlu ve güvenli bir ortamda dinlenmek, sıcak

Detaylı

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir. Ankara nın en eski yerleşim yerlerinden Yenimahalle de Gold Wings için Yenimahalle nin simgesi bahçeli-evleri için arsanın 7000 m 2 sini yeşil alana ayırdık. Rahatlığınızı ve mutluluğunuzu en ince ayrıntısına

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Belediyemizin çok yönlü sosyal birimi olarak 2008 yılında çeşitli aktiviteler ve hizmetlerle çalışmalarını başarıyla gerçekleştirmiştir.

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

www.facebook.com/bbktr www.twitter.com/bbisiklet www.youtube.com/user/bbkcyclingtv bbisiklet@gmail.com TANITIM DOSYASI VİZYON Gelecekte olgun bir spor kültürünün oluştuğu ülkemizde bu reforma öncülük etmek.

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

TÜRKİYE DE SÜRDÜRÜLEBİLİR KENTLER. Düşük Karbonlu Sürece Geçiş Nasıl Yönetilir? OP. DR. ALTINOK ÖZ KARTAL BELEDİYE BAŞKANI

TÜRKİYE DE SÜRDÜRÜLEBİLİR KENTLER. Düşük Karbonlu Sürece Geçiş Nasıl Yönetilir? OP. DR. ALTINOK ÖZ KARTAL BELEDİYE BAŞKANI TÜRKİYE DE SÜRDÜRÜLEBİLİR KENTLER Düşük Karbonlu Sürece Geçiş Nasıl Yönetilir? OP. DR. ALTINOK ÖZ KARTAL BELEDİYE BAŞKANI Kartal Belediyesi 2011 1 KARTAL İLÇESİ NİN TANITIMI 1871 yılında ilçe olan Kartal

Detaylı

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum.

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum. Belediye Meclisimizin Değerli Üyeleri Bandırmalıların güveni ve desteği ile göreve gelen bu yüce meclis, halkımıza ve bu güzel kente hizmet yolunda bir yılı geride bıraktı. Geçen bir yıllık sürede, kentimizin

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARŞIYAKA SONUÇ RAPORU Tarih: 8 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 40 Katılımcı listesindeki Sayı: 36 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

Şehrin en doğal hali!

Şehrin en doğal hali! Şehrin en doğal hali! Geleceğe dair hayalleriniz vardır, ne zaman gerçekleşeceğini bilemediğiniz... Konforlu bir ev yer alır hayallerinizde. Dışarı çıkmak içinizden gelmez... Çocuklarınız doğanın kucağında

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.

Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup. Konuksever Mah. Gazi Bulvarı No:220 Antalya TURKEY Tel.(0242) 326 27 02 02 Fax. (0242) 248 69 99 info@aytgroup.com / www.aytgroup.com PROJE ADI AYT PARK VİLALARI PROJE YERİ Döşemealtı/ Antalya KONSEPT

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

T.C. MALTEPE BELEDİYESİ ÖRNEK ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMASI: ÇAM SOKAK ENGELSİZ ERİŞİM PİLOT BÖLGE PROJESİ

T.C. MALTEPE BELEDİYESİ ÖRNEK ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMASI: ÇAM SOKAK ENGELSİZ ERİŞİM PİLOT BÖLGE PROJESİ T.C. MALTEPE BELEDİYESİ ÖRNEK ERİŞİLEBİLİRLİK UYGULAMASI: ÇAM SOKAK ENGELSİZ ERİŞİM PİLOT BÖLGE PROJESİ 1. MALTEPE ERİŞİLEBİLİRLİK SORUNLARI Maltepe ilçesi 400.000 den fazla nüfusu ile İstanbul un en büyük

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 TARİHÇE: PINARBAŞI MAHALLESİ Pınarbaşı Köyünü Kırcaali ve Harmanlı yöresinden göç eden aileler kurmuştur. Burası daha önce çiftlik arazisidir.

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Birlik Parkı Birlik Parkı Değerli hemşehrilerim, Çiçek Gibi Bir Konya sloganıyla Konya genelinde yaptığımız yeşil alan çalışmalarımız kapsamında 2005 yılında hizmete sunduğumuz Birlik Parkı, kısa sürede

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 167 168 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl)

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) 1.60.01.01.3.9.00.1.01.1.1.01 Memur Maaşları 1,633,000.00

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

MUĞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

MUĞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLALILAR BİSİKLET YOLLARINI KULLANIYOR,SAĞLIKLI YAŞIYOR MUĞLA MUĞLA MUĞLA MUĞLA SİMGESİ MUĞLA MUĞLA, DENİZDEN 670 M YÜKSEKLİKTE, DAĞLARLA ÇEVRİLİ,

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı