NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 FİYATI: 1 TL. 6 yılda 40 YILDA YAPILABİLECEKLER 6 YILDA YAPILDI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.kentimesenler.com.tr NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 FİYATI: 1 TL. 6 yılda 40 YILDA YAPILABİLECEKLER 6 YILDA YAPILDI"

Transkript

1 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 FİYATI: 1 TL. 40 YILDA YAPILABİLECEKLER 6 YILDA YAPILDI

2 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 2 BELEDIYE HIZMET BINASI E YAKIŞAN BU 6 YILDA IN TARIHI SORUNLARINI ÇÖZDÜK. DAHA ÖNCE KIRACI OLARAK HIZMET VERDIĞIMIZ BINANIN YERINE, E DEV BIR BELEDIYE HIZMET BINASI KAZANDIRDIK. Esenler Belediyesi olarak daha önce mülkiyeti İ.B.B. ye ait olan bir binada hizmet veriyorduk. Göreve gelir gelmez bu yetersiz binanın yerine büyük ve modern bir Belediye Binası yapmaya karar verdik. Konum itibarıyla Esenler in merkezine inşa ettiğimiz Belediye Binası ile şimdi sizlere 5 yıldızlı hizmet veriyoruz. Büyük ve modern yapısıyla göz kamaştıran yeni hizmet binamıza, ilçe halkımızın çok büyük bir bölümü yürüyerek ulaşabiliyor. Hizmet birimlerimizin bir araya toplanması sayesinde her işinizi kolayca ve otel konforunda görebileceğiniz binamız eski binamızla kıyaslandığında tam 3 kat büyüdü. MUSTAFA UZUN YÖNETiCi 5 YILDIZLI OTELE GELMiŞ GiBiYiZ Esenler son dönemde ciddi bir değişim içinde. Belediye yeni binasına taşınarak, hizmet kalitesini de arttırdı. Yeni belediye binası değişen ve gelişen Esenler e çok yakıştı. Modern belediye binası çalışanların yüzüne de yansımış. Belediyeye geldiğimiz zaman sanki 5 yıldızlı bir otele veya Türkiye nin önde gelen kurumsal özel bir şirketine gelmiş gibi ağırlanıyoruz. Daha girişte çay, kahve ile karşılanıyoruz. Bundan daha güzel ne olabilir ki? Bize düşen, Esenler in kaderini değiştiren bu hizmetlerde emeği geçenleri kutlamak.

3 3 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 HÜKÜMET KONAĞI BU ESERi SiZiN için YAPTIK YILLARCA KAYMAKAMLIK BINAMIZ YOK DEDINIZ. DEVLETIMIZIN BÜTÜN IMKÂNLARINI SEFERBER EDEREK, E BÖLGEMIZIN EN BÜYÜK VE EN MODERN HÜKÜMET KONAĞI NI INŞA ETTIK. İlçemizdeki Kaymakamlık hizmetleri, yıllardır kiralık ve çok yetersiz binalarda veriliyordu. Esenler Belediyesi olarak bu konuya duyarsız kalamazdık. Belediyemize ait metrekare arsayı Hükümet Konağı yeri için tahsis ettik. Ardından geri kalan kısmını kamulaştırılması için devletin bütün kurumlarını harekete geçirdik. Projesi bizzat Esenler Belediyesi tarafından yapılan Hükümet Konağımız, çok ferah bir ortamda halkımıza hizmet vermeye başladı. Artık, Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ve diğer tüm birimlerdeki işlemlerinizi sizin için yapılan bu binada yaptırabiliyorsunuz. BAYRAM KURT EMEKLi ÇOK NEZiH BiR ORTAM OLMUŞ Önceden Esenler Kaymakamlığı çok köhne ve sağlıksız bir yerdeydi. Daha doğrusu şimdiye kadar hep böyle kötü yerlerde hizmet vermeye çalıştı. Hep kiradaydı. Şimdi ise hem binasıyla hem de nezih ortamıyla, bize daha iyi hizmet veriyor. Daha önce işimiz Kaymakamlığa düştüğü zaman ayaklarımız geri geri giderdi. Artık kafamıza takılan küçük bir sorunda bile Kaymakamlığa huzurla gelip yetkililerden bilgi alabiliyoruz. Ben Belediye Başkanımdan ve emeği geçen tüm yetkililerden Allah razı olsun diyorum.

4 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 4 DEVLET HASTANESİ SAĞLIK DE OLSUN! HATiCE EROL HASTA YAKINI ÖZEL HASTANEDEN DAHA iyi 5 UZM. DR. MEVLiT YURTSEVEN KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESi BAŞHEKiMi HER AY 250 DOĞUM Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak sadece Esenler halkına değil; Bağcılar, Başakşehir başta olmak üzere diğer ilçelerimizden gelen hastalarımıza da hizmet veriyoruz. 1 yıl içerisinde hastanemizi yüzde 60 kapasite ile hizmet verir hale getirdik. Haziran ayında eksiklerimizi tamamlayarak kapasitemizi yüzde 90'a çıkarmayı hedefliyoruz. Şu an aylık ortalama 250 doğumun gerçekleştiği hastanemizde, bu sayının da kapasite artırımı ile 'ü bulmasını bekliyoruz. Bu noktada Esenler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik Göksu'ya ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Hastanemizi, Sağlık Bakanlığı'na değil, Esenler Belediyesi'ne bağlı olan bir kurum olarak görüyor ve her konuda bize destek veriyor. Daha önceden verdiği sözü tutmakla kalmayıp, Esenler halkının daha iyi ve daha kaliteli hizmet alabilmesi için elinden geleni gayreti gösteriyor. Bu nedenle Sayın Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu başta olmak üzere bizlerden desteklerini esirgemeye Esenler Belediyesi'ne hem hastane çalışanları, hem de hastalarımız adına teşekkür ediyorum. yaşındaki kızım Buğlem in tedavisi nedeniyle bir haftadır buradayız. Ben daha önce böyle bir devlet hastanesi görmedim. Bakım hizmetlerinden temizliğine, yemeklerinden personelin güler yüzlülüğüne kadar her şeyden çok memnunuz. Ziyarete gelen veya geçmiş olsun demek için telefonla arayan akrabalarıma, arkadaşlarıma hastanemizi tavsiye ediyorum. Daha önce mecburen özel hastane ya da kliniklere gidiyorduk. Bizleri, ilçemizi bu kadar modern bir hastaneye kavuşturan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. 500 BIN NÜFUSA SAHIP ILÇEMIZDE BIR DEVLET HASTANESI YOKTU. BELEDIYEMIZIN ASLI VAZIFESI OLMAMASINA RAĞMEN SAĞLIK BAKANLIĞIMIZ NEZDINDE YAPTIĞIMIZ ISRARCI ÇALIŞMALAR NETICESINDE IMIZE DEV BIR DEVLET HASTANESI KAZANDIRDIK. Havaalanı Mahallemizde bulunan eski gömlek fabrikası binasını bizzat Esenler Belediyesi olarak satın aldık. Ardından Sağlık Bakanlığı na devrettiğimiz bu binanın yanına ek bir bina daha yapılmasını sağladık. Özel hastaneleri aratmayacak konforda yapılan hastanemiz, toplamda 240 yatak kapasitesine sahip. Nüfus yapısı dikkate alınarak Kadın-Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak planlanan hastanemizde, tüm branşlarda poliklinik hizmeti de veriliyor. HAVVA AKARSU HASTA HASTANE KAPIMIZA GELDi Kazım Karabekir Mahallesi nde oturuyorum. Hamileliğim boyunca kontrollerim de burada yapıldı. Çok şükür şimdi kızımızı kucağımıza aldım. Esenler de bu hastane olmasa evimizden uzak bir hastaneye gitmek zorunda kalacaktım. Bizler için daha zor olacaktı. Ama şimdi oturduğumuz ilçeden, Esenler den uzaklaşmadan hizmet alıyoruz. Bu kolaylığı, bu hizmeti bizlerin ayağına getiren devlet büyüklerimize ve Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.

5 5 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 ASKERLİK ŞUBESİ VATAN SAĞ OLSUN! ASKERLIK IŞLEMLERI IÇIN BAŞKA ILÇELERE GITMEK ZORUNDA KALAN GENÇLERIMIZ ARTIK KENDI ILÇESINDE YENI YAPILAN ASKERLIK ŞUBESINDE IŞLEMLERINI YAPIYOR. Vatana hizmet eden askerlerimize hizmet etmeyi boynumuzun borcu bildik. Derhal girişimlerde bulunarak Havaalanı Bölge Parkımızın yanında modern bir Askerlik Şubesi yaptık. Artık gençlerimiz, beş yıldızlı otel konforunda işlemlerini kendi ilçelerinde yapmanın huzurunu yaşıyor. MURAT YILDIZ 15 DAKiKADA işimi HALLETTiM Esenler Askerlik Şubesi, biz gençler için büyük bir nimet oldu. Dana önce tecil işlemi için Halıcıoğlu ndaki askerlik şubesine gitmiştim. Orası hem uzak, hem de kalabalık. Bir dilekçe vermek için bütün bir gün beklemiştim. Burası ise hem yakın hem de kalabalık değil. 15 dakika içinde işlemlerimi hallettim. Buraya sadece Esenlerli gençler değil, diğer ilçelerden de gelenler oluyor. Bağcılar da oturan bir arkadaşım askerlik işlemlerini burada yaptırdı. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bizleri ilçe ilçe gezmekten kurtardılar. HÜSEYiN ÜSTÜNDAĞ KARDEŞiM BENDEN ŞANSLI imiş Ben daha önce askere gittim. İşlemlerimi Halıcıoğlu nda yaptırmıştım. Çok zor olmuştu. Yoğunluk bir taraftan, uzak olması nedeniyle günlerce gidip gelmiştim. Ama kardeşim Fatih bana göre daha şanslıymış. Trafik derdi olmadan, beklemeden, aynı gün içinde bütün işlemleri tamamlandı. Bu hizmetin kıymetini bilmek lazım. FATiH ÜSTÜNDAĞ BiZiM için BÜYÜK KOLAYLIK OLDU Esenler Askerlik Şubesi, bizlere gerçekten kolaylık sağladı. İkamet ettiğim ilçeden ayrılmadan, çok uzaklara gitmeden işlemlerimi aynı gün içerisinde tamamladım. Bu hizmeti Esenler e kazandıran, biz gençlere büyük kolaylık imkânı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.

6 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 6 İTFAİYE iki BÜYÜK itfaiye istasyonu IN ITFAIYE SORUNU TARIH OLDU YILINDA BIR TANE ITFAIYE ISTASYONU BULUNMAYAN ILÇEMIZDE, İSTANBUL UN EN BÜYÜK IKINCI ITFAIYE ISTASYONU OLAN İTFAIYE ÜSSÜ NÜ HIZMETE AÇTIK. Esenler in en büyük sorunlarından biri olan itfaiye binası sorununa kesin ve kalıcı çözümler getirdik. Esenler halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak, ilk önce Çiftehavuzlar Mahallesi İtfaiye İstasyonu nu ardından da İstanbul un en büyük ikinci itfaiye istasyonu olan Esenler İtfaiye Üssü nü ilçemize kazandırdık. Havaalanı Mahallesi İpek Yolu Caddesi nde toplam 9 bin 300 metrekarelik bir alanda inşa edilen Esenler İtfaiye Üssü nü, 4 milyon TL ye mal oldu. ULAŞIM HİZMETLERİ HER YERE METRO İSTANBUL UN EN KALABALIK ILÇELERINDEN BIRI OLAN ESEN- LER DE ULAŞIM KOLAYLAŞIYOR. İLÇEMIZIN ULAŞIM AĞI, BIR YANDAN METRO, DIĞER YANDAN KARAYOLU VE TOPLU ULAŞIM YATIRIMLARI ILE HER GEÇEN GÜN DAHA DA GENIŞLIYOR. Son hayata geçirilen yatırımlar ile geniş bir ulaşım ağına kavuştu. İlçemizin trafik sorununa çözüm için hayata geçirilen Otogar-Kirazlı-Başakşehir Metro Hattı hizmete açıldı. Temeli geçen sene atılan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı nın inşa çalışmaları da aralıksız sürüyor. Açılışını Başbakanımız Ahmet Davutoğlu nun yaptığı Aksaray-Yenikapı Metro Hattı ise Esenlerlilere, Taksim den Sarıyer e, Üsküdar dan Kartal a kadar İstanbul un dört bir yanına metro ile kesintisiz ulaşım imkanı sağladı. Menderes ve Terazidere Metro İstasyonlarından metroya binen bir kişi, Yenikapı üzerinden; Marmaray ı kullanarak yaklaşık 30 dakikada Üsküdar a ulaşabiliyor. Esenler halkımız, Yenikapı, Vezneciler, Haliç, Şişhane, Taksim, Osmanbey, Şişli/Mecidiyeköy, Gayrettepe, Levent, 4.Levent, Sanayi, İTÜ Ayazağa, Atatürk Oto Sanayi, Darüşşafaka istikametinden Sarıyer Hacıosman a; Ayrılıkçeşmesi, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane/Adliye, Soğanlık istikametinden Kartal a kadar artık metro ile kesintisiz gidebiliyor. Esenler Belediyesi olarak, ilçemizdeki metro istasyonlarının girişlerini yeni bir görünüme kavuşturduk. Ayrıca İETT işbirliğinde Esenler e yeni otobüs ve yeni hatlar kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Diğer taraftan ilçedeki otobüs duraklarının tamamının yenilenmesini sağladık.

7 7 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 PLANLAMA TARiHi PLAN SORUNLARINI ÇÖZDÜK MENDERES MAHALLESİ NDE TAPULARI TESLİM ETTİK 15 YILLIK HASRETi BiTiRDiK Esenler in Menderes Mahallesi ndeki çok hisseli, tarla vasfında bulunan ve mülkiyet sahipleriyle yıllardır ifraz çalışmaları tamamlanamayan toplam 22 bin m2 lik alanın ifraz çalışmalarını tamamlandık. İfraz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte mülk sahiplerine tapularını dağıttık. İlçemizde toplam 9.3 hektar alanı kapsayan 17 adet imar uygulaması yaptık. Yaptığımız bu uygulamalar sonucunda vatandaşlarımıza 2004 adet tapu verdik. Böylece mülklerinin resmi sahibi yaptığımız vatandaşlarımızın 15 yıllık hasretine de son vermiş olduk. Konut stoğu açısından sorunlu bir yapıya sahip ilçemizin adeta kangrene dönüşmüş olan tarihi plan sorunlarını kararlılıkla çözdük. Özellikle Atışalanı ve Yavuz Selim de ticarethane olarak görünen konutlarımıza ait planları yeniden hazırladık. Böylece söz konusu bölgelerde ikamet eden vatandaşlarımızı ticarethane olarak ödemek kaldıkları yüksek faturalardan kurtardık. Ayrıca Namık Kemal Mahallesi nin bir bölümündeki kısmi kat yüksekliği problemine de son verdik. Hazırladığımız yeni planlar sayesinde bu sorunu da kalıcı bir çözüm üretmiş olduk. Yeni planlar ile Esenler in yeniden inşasına da katkıda bulunduk. Yeni sisteme göre 4 yıl içinde evini yıkıp yenileyen ve bir araya gelerek 500 metre üzerinde parsel toplayan vatandaşlarımıza %20 imar artışı getirerek, çok önemli kazanımlar elde etmelerini sağladık.

8 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 8 DÖRTYOL MEYDANI MEYDAN DÜZENLEMELERİ işte MEYDAN İLKNUR ALTUN EV HANIMI ARTIK NEFES ALABiLiYORUZ Esenler Dörtyol Meydanı çok güzel oldu. Meydana çocuklarımızla birlikte nefes almaya geliyoruz. Burada çok güzel festivaller, etkinlikler düzenleniyor. Onları da kaçırmıyoruz. Önceden burada meydan falan yoktu. Her tarafından arabalar geçerdi. İnsanlar yürümekte zorlanırdı. Tam bir keşmekeş yaşanıyordu. Şimdi Esenler in tam ortasına bir meydan kazandırıldı ve tamamen insanlara tahsis edildi. Bu meydan tüm Esenlerlinin. Artık Esenler e yakışan bir meydanımız var. Başkanımıza teşekkür ediyorum. TEPE MEYDANI İLÇEMIZIN MERKEZI OLARAK BILINEN DÖRTYOL MEYDANI NI İSTANBUL UN YAYALAŞTIRILMIŞ EN BÜYÜK VE MODERN MEYDANLARINDAN BIRI HALINE GETIRDIK. Modern şehirler meydanlarıyla anılır düşünceden yola çıkarak, Esenler in meydanlarına el attık. Öncelikle ilçe merkezimizi yayalaştırarak, yoğun nüfusumuzun ferah bir meydanda nefes almasını sağladık, Dörtyol artık eski Dörtyol değil. Alt geçidiyle, yayalaştırılmış 20 bin metrekare alanıyla, peyzaj düzenlemesi ve çevre binalarının güzelleştirilmesiyle Dörtyol Meydanı nı, İstanbul meydanlarıyla yarışır hale getirdik. Gecesi de gündüz gibi olan Dörtyol Meydanı günün her saati cıvıl cıvıl Tüm güzellikleri tek bir meydanda toplamadık. İlçemizin her köşesinde meydanlar ve bulvarlar inşa ederek şehrimizin çehresini bir bütün olarak modern bir yüze kavuşturduk. ÇİNÇİN DERE BULVARI

9 9 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 OTOBAN YEŞİL BANT VE KAMULAŞTIRMALAR SiZE YER AÇTIK KILOMETREKARE BAŞINA DÜŞEN INSAN SAYISI BAKIMINDAN İSTANBUL UN EN YOĞUN ILÇESI OLAN IMIZDE, SIZLERIN YAŞAMINI DAHA KOLAYLAŞTIRMAK VE YEŞIL ALANLAR ÜRETMEK IÇIN MILYONLARCA LIRALIK KAMULAŞ- TIRMA YAPARAK SIZE YER AÇTIK. İlçemizin ortasından geçen O-3 otobanının etrafından başlayarak sayısız yerde kamulaştırma yaptık. Otobanın iki yanında yeşil bir bant oluşturduk. Sadece bunun için donatı alanında kalan 130 un üzerinde binayı kaldırdık. Kamulaştırma yaparak kaldırdığımız binaların yerine sizler için modern peyzaj uygulamalarıyla yeşil alanlar, parklar, kavşaklar ve yürüyüş yolları yaptık. CADDE VE SOKAK DÜZENLEMERİ YENi E YENiLENEN CADDELER IN ÇEHRESINI DEĞIŞTIREN DEV ESERLERIMIZIN YANI SIRA ILÇEMIZIN CADDE VE SOKAKLARINI YENILEYEREK MODERN BIR GÖRÜNÜME KAVUŞMASINI SAĞLADIK. Yeni Esenler i inşa etme yolundaki gayretlerimizi cadde ve sokak düzenlemelerine de taşıdık. Esenler in vitrini diyebileceğimiz Atışalanı Caddesi ile başlattığımız yenileme çalışmalarına, bir çok cadde ve sokağımızı dahil ettik. Cadde düzenlemelerimizi planlarken, sizin için her türlü konforu düşündük. Engelliler için işaretli kaldırımlardan, yol çizgilerine, tek yön uygulamalarından dekoratif aydınlatmasına kadar her ayrıntıya yer verdik. YENİLENEN CADDELER Atışalanı, Taş Ocağı, M. Akif Ersoy, Anadolu Şehit Ali Karahan, Karaosmanoğlu, Hamidiye, Aksaray Anafartalar, K. Karabekir, Namık Kemal, Kazım Karabekir 1040 sk., Fevzi Çakmak, Çin Çin Dere, Yıldız ve İnönü.

10 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: ULAŞIM in NEFES BORULARINI AÇTIK TEM üzerinden ilçemize giriş noktalarındaki yan yolların yetersiz olması ve trafik akışını sekteye uğratması nedeniyle harekete geçtik. Bu sorunu çözmek ve trafiği rahatlatmak için yeni bağlantı yolları planladık. Bu planlar dahilinde Atışalanı Caddesi nden TEM Bağlantı Yoluna giriş ve çıkışı yeniden düzenledik. Atışalanı Caddesi nin düzenlenmesiyle birlikte Aksaray ve Edirne istikametlerindeki trafik sirkülasyonunu da rahatlatmış olduk.

11 11 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 ÇEVRE ÇERi ÇÖPÜ BiLE DEĞERLENDiRDiK Her atık çöp değildir fikrinden benimseyen belediyemiz kurduğu Geri Dönüşüm Tesisi ile büyük bir geri dönüşüm hamlesi başlattı. Turgut Reis Mahallesi nde metrekare kapalı alana kurduğumuz tesis ile, her gün 50 ton atık ayrıştırıyoruz. Hedef, bu miktarı 100 tona çıkarmak. Tesiste toplanan kağıt, karton, plastik, şişe ve pil gibi atıkları geri dönüşümle yeniden kullanıma kazandırarak ekonomiye katkı sunuyoruz. Çer-çöpten elde ettiğimiz gelirler, yeşil alan, park, kültür merkezi, spor kompleksi olarak Esenler halkına geri dönüyor. Geri dönüşümle bir taraftan çevremizi temiz tutulurken, bir taraftan da milli servetin çöpe gitmesini önlenmiş oluyoruz.

12 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: UHUD CAMii E 9 YENi CAMi İLÇEMIZDEKI NÜFUS ILE DOĞRU ORANTILI OLARAK ORTAYA ÇIKAN IBADETHANE EKSIK- LIĞINI BIR BIR ORTADAN KALDIRIYORUZ. Cumhuriyet tarihinin 2. büyük Taş Camii Birlik Mahallemizde hızla yükselirken, Uhud Camimiz Havaalanı Mahallemizde tamamlanarak bölgenin en güzel camileri arasındaki yerini aldı. Esenler Kültür Merkezi bahçesine ise farklı bir mimaride Semazen Camii ni inşa ettik. Nenehatun Birlik Camii ve M. Sinan Camii yeniden yapıldı. Fevzi Çakmak Camii nin yıkılarak yenisinin yapılması için çevre binalarının kamulaştırmasını yaptık. Yakında bu camimizin inşaatına da başlanıyor. Kazım Karabekir Camii nin yeni yeri ve projesi belirlendi. Bunların dışında Tekstilkent ve Giyimkent te de iki yeni camimiz yükseliyor. Yeni cami çalışmalarımızın yanı sıra ilçemizdeki tüm camilerin cephelerini yeniledik. Minarelerini boyadık, şadırvanların otel konforunda yeniden yaptık. Sürekli temizlikleri belediyemiz tarafından yapılan camilerimizin büyük bölümünün çevre ve bahçe düzenlemelerini tamamladık. TEKSTiLKENT CAMii DÖRTYOL MERKEZ CAMii

13 13 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 MiMAR SiNAN CAMii SEMAZEN CAMii TAŞ CAMi BiLAL-i HABEŞi CAMii

14 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: DÖNÜŞÜMDE Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın başbakanlığı kentsel dönüşüm seferberliğini başlattığı Esenler deki İ lçemizde yürüttüğümüz başarılı kentsel dönüşüm çalışmaları ile ülkemizdeki diğer belediyelere ve benzer projelere örnek olduk. 2 PROJEDE YAŞAM BAŞLADI Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Çocuklarınıza tabut değil, güvenli konut bırakın sloganıyla Esenler de yürüttüğümüz kentsel yenileme çalışmalarında ilk iki etabı tamamladık. Konutları, hak sahiplerine teslim ettik. Turgutreis Mahallesi ndeki projenin ilk etabında 282 konutta vatandaşlar yaklaşık 2 yıldır güvenli konutlarında oturuyor. TO- Kİ ile birlikte yürüttüğümüz Oruçreis projesinin ilk etabındaki 262 konutu da hak sahiplerine teslim ettik. HAVAALANI 2015 SONUNDA TESLİM Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve Emlak Konut GYO nun üstlendiği projede, konutların inşası büyük bir hızla devam ediyor. 72 bin metrekarelik alanda yürütülen projede konutların, 2015 yılı sonuna kadar tamamlanması ve hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. TUNA PROJESİ Riskli alan ilan edilen ve kentsel dönüşüm çalışmalarının start aldığı mahallelerden birisi de Tuna Mahallesi. Burada da mühendislik hizmeti almadan yapılan ve mülkiyet problemi bulunan toplam; 77 binada 350 bağımsız bölüm yıkılacak. Proje çalışmaları son safhaya geldi ve yakın bir zamanda bölgedeki vatandaşlarla görüşmeler yapılarak sözleşmeler imzalanacak. Esenler deki bir diğer dönüşüm noktası ise Çiftehavuzlar Mahallesi. 85 bin 300 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek çalışmada, son aşamaya gelindi. İlçemizin diğer mahallelerinde de kentsel yenileme çalışmalarına dönük hazırlıklar devam ediyor. HAVAALANI PROJESI HAVAALANI PROJESI KENTSEL DÖNÜŞÜM

15 15 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 ÖNCÜ ilçe döneminde, 5 Ekim 2012 tarihinde törenle Türkiye deki dönüşüm çalışmaları büyük bir hızla aralıksız devam ediyor. MAKBULE ARSLAN EV HANIMI HAYAT KALiTEMiZ YÜKSELDi Kentsel dönüşüm ile güvenli ve konforlu konutuma kavuştum. Artık geceleri kabus görmekten, deprem korkusu yaşamaktan kurtuldum. Evinde huzur içinde yaşamak isteyenlere hep kentsel dönüşümü tavsiye ediyorum. Hem hayat kalitemiz, hem de evlerimizin değeri arttı. Bunda öncülük yapan belediyemize teşekkür ediyorum. KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜZESi Kentsel dönüşümde bir laboratuar konumunda olan Esenler de, ülkemizdeki kentsel dönüşümün tarihine ışık tutacak bir çalışmaya daha imza atarak, kentsel dönüşüm müzesi kurmayı planlıyoruz. Müzede, kentsel dönüşüm alanlarında şimdiye kadar yıkılan binalardaki imalat hatalarından, bir kentsel dönüşüm projesinde yaşanan aşamalara, imalattan, malzemeye inşaat sektöründe yaşanan gelişmelerden akıllı şehir örneklerine kadar bu alanda birçok fotoğraf, film ve görsel yer alacak. Kentsel Dönüşüm Müzesi nin güvenli konut ve deprem konusunda eğitim misyonu da olacak. Deprem, depreme karşı alınacak tedbirlerle ilgili bilgilendirici doküman ve materyaller de müzede de yer alacak. Burada ilkokuldan üniversiteye kadar öğrencilere deprem ve güvenli konut ile ilgili atölye eğitimleri verilecek. Ziyaretçiler, müze içerisinde simülasyon ile 8 şiddetinde bu korkutucu afeti yaşayarak öğrenme imkânı bulacak. TURGUTREİS KONUTLARI NiLÜFER HORAY EV HANIMI SEBEP OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN Yeni evimiz çok güzel. Depreme dayanıklı, rahat ve huzurlu bir evimiz oldu. Önceki evimiz çok eski ve kötüydü. Kışın dünyanın parasını ödüyor, ısıtamıyorduk. Şimdi az parayla daha güzel ısınabiliyoruz. Oruçreis kentsel dönüşüm projesinden çok memnunuz. Sebep olanlardan Allah razı olsun. ORUÇREİS KONUTLARI

16 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: YAĞMUR KÂBUSU BiTTi Islah edilmeyen dereler yüzünden bu bölgelerde oturan vatandaşlar her yağmur yağdığından kâbus görüyordu. Ev ve işyerlerini su basıyordu. Hatta ölümler yaşanıyordu. Şimdi derelerin ıslahı ile birlikte eskiden Esenler in en riskli yerleri olan buralar şimdi ilçenin en güzel bulvarları haline geldi. ALT YAPI HİZMETLERİ ALT YAPIMIZ SAĞLAM! SIZLERIN MUTLULUĞU IÇIN GÖZLE GÖRÜLÜR HIZMETLERIMIZIN YANI SIRA ILÇEMIZIN ALT YAPISINA YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARLA DA HIZMETLERIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ. Tarihi bir problem olan su baskınlarından artık eser kalmadı. Öncelikle Çinçin Dere hattının devamı olan Turgutreis ve Oruçreis teki dere ıslahlarını hızla tamamladık. Belediyemiz ve İ.B.B. tarafından milyarlarca lira harcanarak tamamlanan bu dev alt yapı hizmetinin yanı sıra yüzlerce sokağımızda benzer çalışmalar gerçekleştirdik. Yağmur suyu kanallarından atık su kanallarına, temiz su hatlarından, mazgal ve kanal yapımına kadar Esenler in her sokağının altına sağlam yatırımlar yaptık.

17 17 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 ALTYAPI HİZMETLERİ HAVAi HATLAR TARiH OLDU DE YILLAR ÖNCE ACIL IHTIYACI KARŞILAMAK IÇIN DÜZENSIZ VE PLANSIZ OLARAK KONUMLANDIRILAN ELEKTRIK DIREKLERI VE ÇEKILEN HAVAI ELEKTRIK HATLARI ARTIK TARIH OLDU. Hem artan elektrik talebinin karşılayacak altyapının hazırlanması hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için havai elektrik hatlarını yer altına alıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar sonucunda; Birlik, Fatih, Fevzi Çakmak, Havaalanı, Kazım Karabekir, Kemer, Tuna, Turgutreis ve Yavuz Selim Mahallerimizde tüm havai elektrik hatları yeraltına alındı. Namık Kemal, Nene Hatun, Menderes ve Mimar Sinan Mahallerimizdeki çalışmalara ise aralıksız devam ediliyor. BEDAŞ ile beraber yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda ilçemizdeki tüm elektrik hatlarını yer altına alacağız. İlçemizden geçen 3 adet yüksek gerilim hattına da müdahale ettik. Altında bulunan parsellerde imar kısıtlılığı ve görüntü kirliliğine yol açan yüksek gerilim hatlarından ikisi kaldırıldı, bir diğerinin da kaldırılması için çalışmalar devam ediyor.

18 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: ALTYAPI HİZMETLERİ iki MAHALLE BAŞTAN AŞAĞI YENiLENDi IN ÇEHRESINI DEĞIŞTIREN ÇALIŞMALARIMIZDAN BIR TANESI DE FEVZI ÇAKMAK MAHALLESI VE YAVUZ SELIM MAHALLELERIMIZI BAŞTAN AŞAĞI YENILEDIK. İlçemizin her bir noktasını modern görünüme kavuşturduk. Prestijli Mahalleler sloganıyla yola çıkan belediyemiz ilk adımı Fevzi Çakmak ve Yavuz Selim Mahallelerinden attı. Elektrik tellerinin yer alınmasıyla başlayan çalışmalarımız, altyapı eksiklerinin giderilmesiyle devam etti. Bu iki mahallemizin bütün sokaklarını yeniledik. Kaldırım işgali yapan bina eklenti ve merdivenleri kaldırdık.yolları ve kaldırımlarını yeni bir görünüme kavuşturduk. Yapılan yeni düzenlemeyle bu iki mahallemizde tüm kaldırımlar engellilerin yürüyebileceği standartta yapılmıştır. ENGELLİ HİZMETLERİ ENGELSiZ ENGELSIZ SLOGANI ILE HIZMETLERIMIZI, ENGELLI VATANDAŞLARIMIZIN AYAĞINA KADAR GÖTÜRÜYORUZ. Esenler Engelliler Koordinasyon Merkezi (ESENKOM) Hizmet Masamız ile engellilerimizle sosyal yaşam arasındaki engelleri ortadan kaldırıyoruz. Engelli vatandaşlarımıza bilgilendirme, bilinçlendirme, yönlendirme ve danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Engellilerimize eğitimler verdik, sosyal aktiviteler, organizasyonlar, engelli askerlere kına gecesi, engelsiz Esenler buluşmaları, Engelli Haftası Kutlamaları düzenledik. Ev ziyaretlerinde bulunduğumuz, evde bakım ve ücretsiz ulaşım hizmeti verdiğimiz engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için ilçemizdeki tüm kaldırımları, engellilerin kullanımına uygun hale getirdik. ESiN ÖZCAN ÖZGÜRLÜĞÜME KAVUŞTUM Mavi kapakları toplayıp belediyeye teslim ettik. Daha önce bir tekerlekli sandalyem vardı ama bozulmuştu. O eski sandalyemle zorlanıyordum. Tekerlekli sandalye hediye ederek bana çok yardımcı oldular. Çok mutlu oldum. Sandalye sayesinde daha rahat geziyorum. Bir nevi yeniden özgürlüğüme kavuştum. Benim gibi birçok engelli arkadaşım da mavi kapaklarla belediyemizden sandalye aldım. Duyarlı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

19 19 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 YATIRIMLAR DAVUTPAŞA DA YENi BiR HAYAT DAVUTPAŞA DA HAYATA GEÇIRECEĞIMIZ DAVUTPAŞA SOSYAL YAŞAM ALANI PROJESI ILE HALKI, TÜM SOSYAL IHTIYAÇLARINI KARŞILAYABILECEK. 7 den 70 e herkesin hayata dair her şeyi bulabileceği Esenler de, sosyal hayata yönelik yeni çalışmalara da ara vermeden devam ediyoruz. Davutpaşa Mahallesi nde hayata geçireceğimiz Davutpaşa Sosyal Yaşam Alanı projesi ile Esenler halkı, tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Projesi tamamlanan yeni yaşam alanı 3 bin metrekare kapalı alana sahip. Projede camii, aile sağlık merkezi, fitness salonu, konferans salonu ve derslikler yer alıyor. Davutpaşa Sosyal Yaşam Alanı; yaşlısından gencine, tüm vatandaşlarımızın kendisini geliştirecek uğraşlar bulabileceği yeni bir adres olacak. KAMU BİNALARI DEVLET KURUMLARINI AYAĞINIZA GETiRDiK IN HIÇBIR EKSIĞI KALMAYACAK SLOGANIYLA YOLA ÇIKAN BELEDIYEMIZ, VATANDAŞIN EN ÇOK IŞ VE IŞLEM YAPTIĞI TÜM KAMU KURUMLARINI DA E TAŞIMAK IÇIN ÇALIŞMA BAŞLATTI. 500 bin nüfuslu ilçemizde vergi dairemiz yoktu. Devlete vergisini ödemek isteyen vatandaşlar, başka ilçelere giderek vakit kaybı yaşıyordu. İlgili devlet kurumları nezdinde yaptığımız çalışmalar meyvesini verdi. Maliye Bakanlığı, Oruç Reis Mahallemizde bulunan dev bir binayı satın aldı. Büyük bir hızla devam eden tadilat çalışmaları tamamlandıktan sonra bu dev eser sadece Esenlerlilere değil, birçok komşu ilçe mükelleflerine de vergi dairesi olarak hizmet verecek. İlçemizde SGK binası eksikliği de hissediliyordu. SGK binası yetersiz ve ulaşımı zor bir mekânda kiracıydı. Fevzi Çakmak Mahallemizde bulunan eski Belediye Binamızı SGK ya verdik. Merkezi konumu ve modern ortamıyla artık SGK işlemleriniz için uzağa gitmenize gerek kalmayacak. SGK nın yeni hizmet binası gerekli tamirat ve tadilatın ardından kapılarını sizlere açacak. Belediyemizin Üçyüzlü Hizmet Binası ise Sosyal Hizmetler Binası olarak hizmet verecek. Belediyemize bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Esenler Kariyer Merkezi nin (ESKAM) hizmet verdiği binada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı nın sosyal hizmetlerle ilgili tüm birimleri de burada olacak. Böylece sosyal hizmetlerle ilgili bir işi olan Esenlerli, tüm işini aynı binada çözmüş olacak.

20 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: MENDERES BÖLGE PARKI HALiL İBRAHiM TÜRK OYNAYACAK BiR YERiMiZ YOKTU On beş yaşındayım. Menderes Mahallesi nde doğup büyüdüm. Daha önce burada oynayacak yer bulamıyorduk. Şimdi parkımızda top da oynayabiliyoruz. Başka oyunlar da Bize bu parkı yapan Başkan amcamıza teşekkür ederim. ÇEVRE HİZMETLERİ EMiRHAN OKUMUŞ SOKAKTAN KURTULDUK Bu parkı çok seviyorum. Hemen hemen her gün parka gelip koşuyorum. Futbol oynuyorum, burada sporumu rahatça yapabiliyorum. Bazen annem ve babamla da gelip parkta güzel vakitler geçiyoruz. Bu park sayesinde sokak aralarından kurtulduk. Parkımızı yapanlara teşekkür ediyoruz. YEŞiL ALAN 3 KAT ARTTI Daha güzel, daha yeşil ve daha renkli bir Esenler hedefi ile yaptığımız çevre yatırımları sonucunda kişi başına düşen yeşil alan miktarını 0,35 ten yaklaşık 1 metrekareye çıkardık HAVAALANI BÖLGE PARKI İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla 2011 yılında Havaalanı Bölge Parkı Esenler'e kazandırdık. Yaklaşık 50 dönümlük bir alanı kapsayan ve 3 milyon TL ye mal olan parkta; metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanı, 6 adet oyun grubu ve 2 adet piramit tırmanma ağı bulunuyor. Ayrıca parkta, halkımızın spor yapabilmesi için futbol, basket ve tenis sahalarının yanı sıra 616 metre uzunluğunda koşu parkuru ve fitness aletleri de yer alıyor. MENDERES BÖLGE PARKI İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile toplam 12 bin m2'lik alan üzerine kurduğumuz Menderes Semt Parkı ile 7'den 70'e tüm halkımıza nefes alma imkanı sunduk. Parkta; çocuk oyun alanı, oyun grupları, salıncaklar, tahterevalli ve kum havuzları, 1 adet basketbol sahası, 2 takım aletli jimnastik aletleri, koşu parkurları ile bisiklet yolları bulunuyor. Ayrıca parkın içerisinde Esenlerli şehitler için yapılan bir de anıt yer alıyor. KEMER PARKI Kemer Mahallesi nde Şehit Mustafa Dündar Caddesi ile Otogar bağlantı yolu arasında HAVAALANI BÖLGE PARKI kalan ve yıllardır kullanılmayan yaklaşık 10 bin m2'lik alanı, yeni bir anlayışla düzenledik ve yeni bir görünüme kavuşturduk. Mahalleye adını veren tarihi su kemerlerini de bu parkın girişinde canlandırdık. Arazinin meyilli olmasından dolayı doğal yollarla karşılanamayan su ihtiyacını, çevre sorunu oluşturmayacak şekilde otomatik sulama sistemiyle çözdük. NAMIK KEMAL PARKI Namık Kemal Mahallesi nde bulunan parkı yenileyerek halkımızın hizmetine açtık. Değişik formda ağaçlar ve renkli bitkilerle donattığımız Namık Kemal Parkı nda yetişkinler için fitness alanı, süs havuzu, kamelyalar ve yeşil alanlar oluştururken; çocuklar için de oyun alanı yaptık. YAVUZ SELİM PARKI Yavuz Selim Parkı nı düzenleyerek yeni bir görünüme kavuşturduk. Toplam 5 bin 900 m2'lik alanda yaptığımız yenileme çalışması ile halkımızın daha ferah bir ortamda ve daha modern alanlarda vakit geçirebilmesine imkan sağladık. Esenleri yeşilin her tonuyla buluşturmak amacıyla İbrahim Turan Lisesi Parkı, Anadolu Caddesi Parkı, Nene Hatun Mahallesi 4. Park, Taş Ocağı Caddesi Parkı ve Tuna Parklarını da yeniledik. Ayrıca ilçemizdeki boş ve kullanılmayan alanların yeşillendirilmesiyle ilgili peyzaj düzenleme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

21 21 NİSAN 2015 ÖZEL SAYI SAYI: 48 GÖKTÜRK PİKNİK ALANI DURSUN GÜLER KASTAMONULULAR DAYANIŞMA DERNEĞi KAS-DER- ŞUBE BAŞKANI BAŞKAN, DERNEKLERE BÜYÜK DESTEK SAĞLIYOR Biz dernekçilik adına yaptıklarımızı belediyemiz sayesinde yapabiliyoruz. Başkanımız derneklerimize maddi ve manevi anlamda elinden gelen katkıları sundu. İnşallah bundan sonra da böyle devam edecek. Cenazelerimizde araç temininden tutun da yemek ikramına varana kadar her türlü hizmeti alıyoruz belediyemizden. Belediyemiz sosyal aktivitelerde de Göktürk teki piknik alanının bize ücretsiz tahsis ederek katkı sağlıyor. Bu konuda belediyemiz bizim yükümüzü sırtımızdan aldı diyebiliriz. E ÖZEL GÖL KENARINDA PiKNiK KEYFi Halkımızın doğa ile baş başa güzel bir gün geçirebilmesi için Göktürk Gölü Piknik Alanı nı hizmete açtık. Esenlerlileri, yol kenarlarında ve parklarda piknik yapmaktan kurtardık O rman ve Su İşleri Bakanlığı ndan kiraladığımız Göktürk Gölü Piknik Alanı nı yeniden düzenleyerek Esenler halkının kullanımına sunduk. Bahar ve yaz aylarında yol kenarlarında piknik yapmak zorunda kalan Esenlerlileri, şehrin gürültüsünden uzak, doğayla baş başa güzel bir gün geçirebildikleri büyük bir piknik alanına kavuşturduk. "ALO PİKNİK" HİZMETTE Göktürk Piknik Alanı, bahar ve yaz aylarında Esenlerli vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Esenler Belediyesi olarak, ücretsiz otobüs seferleri ile halkımızı piknik alanına götürüyoruz. Bu hizmetten yararlanmak isteyenler için "Alo Piknik" hattını açtık numaralı telefonumuzu arayarak kayıt yaptıran tüm vatandaşlarımız, herhangi bir ücret ödemeden Göktürk Piknik Alanı'na gidebiliyor. Göktürk Piknik Alanı'nda bugüne kadar sivil toplum kuruluşları, yaşlılarımız, yetimlerimiz, engellilerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere binlerce vatandaşımızı ağırladık. GÖKTÜRK'TE NELER VAR? Halkın bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenen piknik alanında; 480 araçlık otopark, özürlülere de hizmet verecek şekilde düzenlenmiş 2 adet WC, 1 adet güvenlik kulübesi, 1 adet büfe ve 3 adet kapalı platform ile yürüyüş yolları, kır lokantası, kır kahvesi, Doğa Eğitim Merkezi, Çadırlı Kamp Alanı ve mescit bulunuyor.

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum.

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum. Belediye Meclisimizin Değerli Üyeleri Bandırmalıların güveni ve desteği ile göreve gelen bu yüce meclis, halkımıza ve bu güzel kente hizmet yolunda bir yılı geride bıraktı. Geçen bir yıllık sürede, kentimizin

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

istasyonkentseldonusum pbx istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum

istasyonkentseldonusum pbx  istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum HANE HALKI ANKETİ +90 342 211 12 00 pbx www.istasyonkentseldonusum.com bilgi@istasyonkentseldonusum.com istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum Kentsel Dönüşüm Ofisi Çakmak

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

YENİDÖNEM YENİYAKLAŞIMLAR

YENİDÖNEM YENİYAKLAŞIMLAR "Huzur ve ESENLER DE KAPISI ÇALINMADIK EV, HİZMET ALMAMIŞ SOKAK BIRAKMADIK... Askeri Bölge Es ki ir Ed ne As Barboros C. M LU O OY OT fa ltı lı pa Ka vi ris ae et ez C Otog Çengel ar Ba ğlan tı Yo lu

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

ERİŞİLEBİLİR ESENLER

ERİŞİLEBİLİR ESENLER ERİŞİLEBİLİR ESENLER İçindekiler; 1. Erişilebilirlik ve Erişilebilir Kent Kavramı 2) Esenler İlçesinde Erişilebilirlik (Erişilebilir Esenler) 2.1. Erişilebilir Mahalle (Yavuz Selim Mahallesi) 2.2. Erişilebilir

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI

VAN ERCiŞ DEPREMi FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI FAALiYET RAPORU 23 EKiM 24 KASIM 2011 ARASI VAN DEPREMi 23 Ekim de Van da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde şehir merkezinde ve çevre yerleşimlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Başbakanlık ve

Detaylı

Opportunities For Demographic Change

Opportunities For Demographic Change Dr. Osman Gürün Metropolitan municipality mayor of Muğla of Regions and Cities ANALİZLER / ANALYSIS ANALİZLER / ANALYSIS Türkiye büyük bir demografik değişim geçirmektedir. Bu değişim 21. yüzyılda da devam

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Keçiören Metrosu nun Açılış Töreni nde konuştu Ocak 05, 2017-4:11:00 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen metro açılış töreninde yaptığı konuşmada, nüfusu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

Değerli Kardeşlerim. Muzaffer KÜLCÜ Belediye Başkanı

Değerli Kardeşlerim. Muzaffer KÜLCÜ Belediye Başkanı Değerli Kardeşlerim Çorum un değişimine ve gelişimine yön veren Belediyemiz, sorumlu olduğu temizlik hizmetlerini de 8 yıldır önemli bir yatırım alanına dönüştürdü. Sağlıklı bir toplumun devamı için gereken

Detaylı

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır. 15 ten bugüne... Dandin İnşaat 15 yılından bugüne Kayseri ve civarında sektöründe. kuşak inşaat firması olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Firmamız; konut, alt yapı ve üst yapı konularında yüzlerce

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI YAPILAN 2018 YILI YAPILACAK ÇALIŞMALAR 2017 YILI ÇALIŞMALARI KALDIRIM ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM PRESTİJ CADDE ASFALT ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM HİBE ASFALT İBB

Detaylı

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com Satış Ofisi: Dilek Sabancı Cad. Nergis-Günbatımı Sk. No: 17 Ataşehir-İSTANBUL Tel: (0216) 469 80 55 Merkez: Küçükbakkalköy Mah. Şerifali Cd. No: 12/A Ataşehir / İstanbul Tel: (0216) 575 27 89-90 Fax: (0216)

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

Sevgili Beyoğlulular,

Sevgili Beyoğlulular, Sevgili Beyoğlulular, Övünebileceğimiz değerlerimizden biri de yardımlaşma konusunda gösterdiğimiz hassasiyettir. Bugüne kadar millet olarak ihtiyaç sahibi olan herkesin yardımına koştuk. Dayanışmanın

Detaylı

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ İçindekiler SİSTEM DİNAMİKLERİ ALTERNATİF DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ... 2 Aile Yapısı... 2 Çocuk ve Gençlerle ilgili Faaliyetler... 2 Eğitim Kültür...

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN AİLE ÇAĞI ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız. Her ne yaparsak önce milletimizle istişarede bulunacağız ve ortak akılla hareket edeceğiz. Altındağ da hiçbir

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

İSTANBUL UN DÜNYA YA AÇILAN KAPISI BAYRAMPAŞA da yaşamak bir ayrıcalıktır.

İSTANBUL UN DÜNYA YA AÇILAN KAPISI BAYRAMPAŞA da yaşamak bir ayrıcalıktır. İSTANBUL UN DÜNYA YA AÇILAN KAPISI BAYRAMPAŞA da yaşamak bir ayrıcalıktır. Bayrampaşa da yaşamak neden ayrıcalıktır? Konum olarak İstanbul un en merkezi ilçelerinden biri. Avrupa nın en büyük 2.Otogarı

Detaylı

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Ekibinde görevlendirilen personele 05 Aralık 2012 Çarşamba

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Birlik Parkı Birlik Parkı Değerli hemşehrilerim, Çiçek Gibi Bir Konya sloganıyla Konya genelinde yaptığımız yeşil alan çalışmalarımız kapsamında 2005 yılında hizmete sunduğumuz Birlik Parkı, kısa sürede

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

Temiżli kte Örnek İlçe SULTANGAZİ

Temiżli kte Örnek İlçe SULTANGAZİ www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 Temiżli kte Örnek İlçe SULTANGAZİ Temizlik hizmetlerine büyük önem veren Sultangazi Belediyesi çalışmalarına araç filosunu yenileyerek başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi başlatılan Dost Eller Mutfak yemek dağıtım hizmetinin

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi başlatılan Dost Eller Mutfak yemek dağıtım hizmetinin 2 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Dost eller 'mutfakta' KENDİ öz bakım ve günlük gereksinimlerini tam olarak yerine getiremeyen, dengeli ve düzenli beslenemeyen kentlilerin

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor.

Çok yakınında bulunan İstoç, Oto Center, merkezi iş alanı, alışveriş merkezleri gibi ticaretin kalbinin attığı yerde sizi bekliyor. Metro Hayat şehrin merkezinde ulaşım ağının ortasında gelişen ve değer kazanan bölgesinde, İstanbul a hayat veren metro hatlarının tam üstünde yükselen bir yıldız. Avrupa nın en işlek otoyolu olan Avrupa

Detaylı

KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com

KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com HAKKIMIZDA Kılıç Eğitim Araçları Mobilya İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adı ile hizmet vermektedir. 1974 yılında Hüseyin KILIÇ

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

SARIYER BELEDİYESİ HİZMET BİNASI

SARIYER BELEDİYESİ HİZMET BİNASI SARIYER BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALAR Sarıyer Belediyesi tüm altyapı çalışmalarında Yaya kaldırımları ve yeni bina imalatlarında engelli vatandaşlarımızı düşünerek standartlara uygun olarak hazırlamaktadır.

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu

Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Başbakan Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi Açılış Töreni nde konuştu Şubat 03, 2017-5:56:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi'nin ve yapımı tamamlanan

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Maltepe Toplam Yatırım 310.000 Milyon YTL (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak MALTEPE

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya...

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Şehir hayatının kolaylıklarından vazgeçmeden şehrin karmaşasından uzaklaşmayı planlıyorsanız; evinize geldiğinizde huzurlu ve güvenli bir ortamda dinlenmek, sıcak

Detaylı

Mega kentin mega projesi...

Mega kentin mega projesi... Mega kentin mega projesi... 200.000 m 2 kapalı alan... İstanbul 500 milyar USD ihracat hedefiyle yoluna devam eden Türkiyemizin lokomotifi. İki kıtayı birbirine bağlayan, dünyanın gıpta ile baktığı mega

Detaylı

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri. TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri www.sankainsaat.com Fırsatlarla Dolu SANKA EVLERİ ne Hoş Geldiniz www.sankainsaat.com SANKA Evleri Sanka Evleri Projemiz

Detaylı

P1 Gebze-İzmit Hattı

P1 Gebze-İzmit Hattı Kocaeli 2020 Raylı Ulaşım Hattı Projeleri Hakkında Özet Bilgi Dr. Numan Akdoğan* *Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Fizik Bölümü Nanomanyetizma ve Spintronik Araştırma Merkezi P1 Gebze-İzmit Hattı Bu proje

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 2 TEMMUZ 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Beşiktaş'ta kutlandı 1 TEMMUZ Kabotaj Bayramı kapsamında İstanbul Boğazı nda gerçekleştirilen gösteriler, renkli görüntülere sahne

Detaylı

Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN

Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN Vatan, kendini evinde hissettiğin yerdir. Vatan, kendini iyi hissettiğin yerdir. Vatan, ait olduğun yerdir. Vatan, mahallendir. HER ŞEY VATAN İÇİN 2 VATAN MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ VATAN MAHALLESİ

Detaylı

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR İnşa ettiği 75.000 konutla İstanbul da kaliteli yaşama yeni bir boyut kazandıran Kiptaş, şimdi İstanbul un kalbi Veliefendi ye geliyor. İstanbul un merkezinde; Veliefendi

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... www.oncuteras.com Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz... İstanbul un güzellikleri sarmış dört bir yanınızı Bir yanınızda sakinliğiyle içinize huzur veren Küçük Çekmece Gölü, diğer yanınızda

Detaylı

Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN!

Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN! 2018 Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN! Her geçen yıl artan nüfusu ve gelişen nüfus sayısına paralel olarak gelişen sosyal yaşam alanlarıyla Esenyurt, istanbul un en hızlı gelişen

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339.000 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

www.elbirdernegi.org www.elbirdernegi.org El-bir Konya dan Dünyaya Yayılan. Iyilik Hareketinin Adıdır Hakkımızda ELBİR Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; ayrım yapmaksızın ülkesinde uğradığı zulüm ve sıkıntılar

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- lçemize bağlı Eğmir Mahallesi girişi 4-7 Kapı no arası yola

Detaylı

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 TARİHÇE: 1820 yıllara ait haritada Büyükkarıştıran Merkez konumda olup, daha büyük yazılmıştır. Hemen yakınında Misinli (Missinli),

Detaylı

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bahçelievler de Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL (213.520 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR 444 94 91 INFO@ONA9.COM HAYELLERİNİZDEKİ WWW.ONA9.COM YAŞAM DRAGOS DA ŞEKİLLENİYOR EN GROUP Kuruluşu 1974 yılına dayanan firmamız modern teknolojiyi kullanarak yüksek standartta hizmet vermeyi kendine

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com

yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com yeni nesil yaşam alanı www.tokgozkonut.com Eşsiz tasarımıyla ilk adımda ayrıcalığı hissedin Mimariye ilham veren tasarım Şehrin karmaşasından uzak, şehrin tam ortasında kusursuz bir yaşam. Binaya adımınızı

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Ekim / 2012 YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Manisa nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni bir oto terminal binasını kente kazandırmak için çalışmalara başladık. Hal Müdürlüğü arkasındaki alana yapacak

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

YEŞİL ALANI YÜZDE 55 ARTTIRDIK.

YEŞİL ALANI YÜZDE 55 ARTTIRDIK. YEŞİL ALANI YÜZDE 55 ARTTIRDIK. İstanbul a 5 yılda 17 milyon metrekare yeni yeşil alan kazandırdık. 30 milyon metrekareden, 47 milyon metrekareye çıkardık. 180 166 160 140 120 145 114 YILLARA GÖRE İSTANBUL

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... İzmir in URLA başta olmak üzere birçok birbirinden güzel ilçelerinde modern,sıcak ve kaliteli yeni yaşam alanları inşa etmek üzere 2007 yılında fiili çalışmalarına

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Yatırım Caddeye Çıkıyor

Yatırım Caddeye Çıkıyor 4 GAYRİMENKUL Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran 4 Gayrimenkul,

Detaylı

Sağlık İşleri Müdürlüğü

Sağlık İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Müdürlüğü 198 Sağlık İşleri Müdürlüğü I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Sağlık İşleri Müdürlüğü, Belediye Kanunu, Büyükşehir

Detaylı