Türkiye den Tarım sektörü ile ilgili firmaların yeni pazarlara açılabilmesi ve ticari potansiyelini genişletmesi,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Türkiye den Tarım sektörü ile ilgili firmaların yeni pazarlara açılabilmesi ve ticari potansiyelini genişletmesi,"

Transkript

1 SAYIN YETKİLİ; Türkiye ve KKTC Tarım sektörünü bir araya getirmeyi amaçladığımız Türkiye&Kıbrıs Tarım sektör buluşması (ortak iş platformu) organizasyonu Nisan 2010 tarihleri arasında Girne Acapulco Otelde AFT Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından düzenlenecektir. AMAÇ ve HEDEFLER Türkiye den Tarım sektörü ile ilgili firmaların yeni pazarlara açılabilmesi ve ticari potansiyelini genişletmesi, KKTC den alıcıların ise taleplerine uygun firmalar ile doğrudan görüşme sağlayarak Türkiye ile Tarım sektör ündeki ticaretin arttırılmasına olanak sağlayacak olan bu organizasyonun, ilerleyen süreçte Türk Tarım sektöründeki işadamlarının KKTC ye yatırım planlarının da ilk adımı olacağına inanmaktayız. Bu organizasyon kapsamında Türkiye ve KKTC den üreticiler, iş adamları ve sanayiciler bir araya gelerek yeni bağlantılar kurma olanağına sahip olacaklardır. KKTC ve EKONOMİK YAPI 3355 km 2 yüz ölçümüne sahip olan KKTC beş ana bölgeye ayrılmış olup, Başkent Lefkoşa, Gazi Mağusa, Girne, Güzelyurt, İskele de toplam 187 köy bulunmaktadır. KKTC ye ulaşım hava ve deniz yolu ile sağlanmakta olup, Türkiye nin büyük illerinden düzenli hava yolu taşımacılığı bulunmaktadır. Ülkenin belli başlı limanları Gazimağusa, Girne ve Gemikonağı Limanları olup, Türkiye den Mersin ve Taşucu ndan yolcu ve yük nakli yapılmaktadır. KKTC nin TL GSMH ( 2008 yılı ) ve USD dış ticaret hacmi bulunmakta olup, bu rakamın yaklaşık % 95 gibi büyük bir oranı ithalat olarak gerçekleşmektedir. Kısa vadeli planlarda dış ticaret hacminin USD a ulaşmasının hedeflendiği resmi makamlarca ifade edilmektedir. Dış ticaretin % 70 gibi önemli bir bölümü de Türkiye ile yapılmaktadır. KKTC de kişi başına düşen GSMH USD civarında bulunmaktadır. Mevcut ekonomik yapı içerisindeki gelişmelerde Tarım sektörü en önemli potansiyele sahip sektörlerin başında gelmektedir.

2 KKTC TARIM SEKTÖRÜ HAKKINDA KKTC ekonomisinin önemli bir bölümünü oluşturan tarım sektörü son yıllarda önemli bir gelişme göstererek TL seviyelerine ulaşmıştır. Tarım sektörünün GSMH içerisindeki payı % 5.5 civarında olup, kısa vadede bu oranın % 10 lara ulaşması hedeflenmektedir. KKTC yüzölçümünün; Tarımsal arazi : % 57 Orman arazisi : % 19 Mera arazisi : % 5 Kasaba, Köy vs : % 11 Kullanılmayan arazi : % 8 oranlarında bulunmaktadır. Tarım ve tarıma dayalı sanayi ürünlerin toplam ihracattaki payı % 70 civarındadır. Tarımda istihdam edilen nüfus oranı % 3.5 civarında görünmesine rağmen, reel olarak tarımla uğraşan nüfus sayısının oranı % 7,5 lara ulaşmaktadır. KKTC deki Tarım sektörünün sorunları ve ihtiyaçları olarak; Tarımsal üretimde birim verimin düşüklüğü ve çeşit azlığı, Tarımsal araştırma ve adaptasyon çalışmalarını yetersizliği, Verimli su kullanım teknolojilerindeki eksiklikler, Tarım tekniklerindeki modernizasyon eksikliği, Tarımsal makine parkı yetersizliği, Sera üretim teknolojilerindeki eksiklikler ve ihtiyaçlar, Tarım ürünleri pazarlama alanındaki sorunlar, Kaliteli tohum ve fidan teminindeki sıkıntılar, Zirai ilaç ve gübrelemedeki yetersizlikler, Kalitesiz hayvanların damızlık olarak kullanılmasındaki verim düşüklüğü, Suni tohumlamadaki yetersizlikler, Hayvan beslemedeki yanlış teknikler, Hayvan barınaklarındaki eksiklik ve yetersizlikler, Kombina ve mezbahalardaki teknoloji eksiklikleri, Süt üretiminde hijyenik sağım ve taşımadaki eksiklikler, Süt ve süt ürünleri üretiminde ve pazarlamasında yaşanılan sıkıntılar, Balıkçılık alanında yetersiz üretim ve işlemedeki eksiklikler, Balık çiftlikleri oluşturulması projelerinde yatırım ihtiyaçları, Veteriner denetim ve kontrollerindeki eksiklikler, Yeterli düzeyde ağaçlandırma yapılamaması ve korumadaki eksiklikler, Tarım sektöründeki danışman ve bilgilenme konusundaki ihtiyaçlar sıralanabilir.

3 ORGANİZASYON HAKKINDA KATILIMCI PROFİLİ KKTC deki tarım sektörüne katkı sağlayacak; Bitki Besleme ve Koruma / Bitki Gelişim Düzenleyicileri / Çiçek, Meyve ve Sebze Tohumu Fidecilik, Fidancılık / Zirai Mücadele / Gübreleme / İklimlendirme ve Otomasyon Sistemleri Sulama Sistemleri, ekipmanları ve pompalar / Seracılık / Tarla Bitkileri / Bağcılık / Bahçe Bitkileri / Yetiştirme Ortamları / Biyolojik Mücadele / Sera; İlaçlama Turboları, Plastik Malzemeleri, Teknolojileri, Yapım Projelendirmeleri, Zemin Örtüleri, Aydınlatma Sistemleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri, Sulama Sistemleri / Bombus Arıları / Damlama Sulama Teknikleri, Organik Tarım Girdi Üreticileri / Organik Tarım İthalatçıları / Organik Tarım İhracatçıları / Organik Tarım Ürünleri / Organik Gübre / Organik Tarım Sertifikasyon Kuruluşları, Çiçek Seraları / Çim Biçme ve Bakım Ekipmanları / Kesme Çiçek / Süs Bitkileri / Doku Kültürü / Çim ve Çiçek Tohumu / Fidecilik / Peyzaj, Büyük ve küçükbaş hayvancılık, kümes hayvancılığı ve balıkçılık sektörlerinde ihtiyaç duyulan; Yem ve ilaç sanayi ile birlikte makine ekipman, veteriner hizmetleri, danışmanlık konularında faaliyet gösteren firmalar Traktörler ve Ekipmanları / Tarım Makineleri / Otomasyon Sistemleri / Ürün İşleme makineleri / Ürün ambalajlama, paketleme makineleri / Ürün depolama makineleri ve sistemleri, Analiz Laboratuvarları / Denetim, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri / Belgelendirme ve Eğitim Hizmetleri / Projelendirme Hizmetleri / Depolama / İş Sağlığı ve Güvenliği Ekipmanları, Tedarik, Eğitim, / Teknik Destek / Paketleme - Ambalajlama Teknolojileri Sağlık Hizmetleri / Tarım Sigortaları / Tarım Teknolojileri / Tarımsal Bilişim / Tarımsal Sertifikasyon / Lojistik Hizmetleri, Alanlarında faaliyet gösteren üretici, ithalatçı, ihracatçı firma, kurum ve kuruluşlar ile birlikte tarım sektöründe KKTC de yatırım düşünen işletmeler. Sektörel dernekler ve meslek örgütleri, sektörle ilgili yayın organları; Türkiye&Kıbrıs Tarım sektör buluşması nın katılımcı profilini oluşturacaktır.

4 ZİYARETÇİ PROFİLİ Çiftçiler, Üreticiler, Bayiler / Sera Sahipleri, / Tarımsal İşletme Sahipleri / Örtü Altı Ve Açık Tarım Projelerini Geliştirecek, Potansiyel Alıcılar, / İthalatçı Firmaların Bölge Distribütörleri, / Tarım Kuruluşları, Tarımla İlgili Meslek Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları / Tarım Sektörünün Kamu Kurum, Kuruluşların Yöneticileri, Uzmanları / KKTC Tarım sektörüne Yatırım Yapmayı Planlayan Yatırımcılar / Üniversiteler KKTC; Ziraat Mühendisleri Odası, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, Narenciye Üreticileri Birliği, Süt Üreticileri Birliği, Kıbrıs Türk Veteriner Hekimler Birliği üyeleri REKLAM ve TANITIM Yapılacak organizasyon doğrudan alıcı ve satıcıları bir araya getirecek olduğu için, öncelikle ve özellikle hedef kitlenin ve kuruluşların bire bir davet edilmesi şeklinde olacaktır. Genel olarak organizasyonun etkisinin artırılması amacıyla, organizasyon afişleri Kıbrıs genelinde tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sanayi ve Ticaret Odaları, Meslek Odaları, Kooperatif ve Birlikler ile Üniversitelere asılmak sureti ile çalışma yapılacaktır. Ziyaretçi profilini oluşturan meslek örgütleri, dernek ve kurumlar ile yapılan görüşmeler neticesinde ilgili birimlerin tüm üyelerine davetiyeler gönderilmek sureti ile organizasyona katılımları sağlanacaktır. Toplu alım ve proje bazında gerçekleşecek olan görüşmelere fırsat yaratmak için, Belediye Başkanları, Üniversite ve Yüksek Okul Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yönetim ve idari kadrosu da davet edilecektir. İlgili kurumların destekleri ile Belediyeler ve Köy Muhtarlıkları kanalıyla da irtibata geçilerek bölgelerde organizasyonun tanıtımı ve ziyareti sağlanacaktır. Kıbrıs ta yayınlanan yerel gazetelere ve sektörel dergilere organizasyondan önce tanıtıcı ilanlar verilecektir. Yerel Radyo ve TV Kanalları na da tanıtıcı reklamlar verilecek ve özel programlar ile de organizasyonun daha geniş bir kitleye duyurulması sağlanacaktır.

5 ORGANİZASYON İŞLEYİŞİ Organizasyonda; Girne Acapulco Otel in toplantı salonunda katılımcı firmalara stant düzeninde ayrı bölümler hazırlanacak ve her firmaya 1 masa, 3 sandalye verilecektir. Bu organizasyonda firmalar özel stant çalışması yapmayacak olup tüm firmalar (standart) aynı düzen içerisinde yer alacaktır. Bununla birlikte katılımcı firmaların görsel etkiliğini artırmalarına yardımcı olmak amacıyla stant çalışmasının arka bölümünde yer alan bölümde 2.5 x 3 mt ebatlarında firmaların görsel çalışmaları yer alacaktır. Stant arkalarındaki görsel panoların tasarım ve grafik hazırlıkları katılımcı firma tarafından yapılacak olup, dijital baskı ve uygulamaları AFT tarafından gerçekleştirilecektir. Yerleşim planı ve görsel çalışmalar ile ilgili örnek hazırlıkları AFT web sayfasından inceleyebilirsiniz. Türkiye&Kıbrıs Tarım sektörü buluşması; Türkiye den katılımcı olan firmalar ile KKTC den ziyaretçi olan sektör alıcıları arasında tanıtım ve ön ticari görüşme şeklinde gerçekleşecek olup, katılımcı firmalar ürün tanıtımlarını katalog, broşür gibi materyaller üzerinden yapacaklardır. Bununla birlikte uluslararası taşıma kuralları ve gümrük mevzuatının izin verdiği limitlerde tanıtım amaçlı ürün numunelerini de yanlarında getirebilirler. Salon girişinde yer alan danışma bölümünde gelen ziyaretçilerin kayıtları yapılacak ve salonda bulunan firmaların ticari unvanı, sektörü ve yetkili ismi ile birlikte yerleşim düzeninin yer alacağı bir yerleşim planı verilecektir. Bu sayede ziyaretçi olarak görüşmeye gelen sektörel alıcılar görüşme yapmak istediği firmaya daha kolay ulaşabilecektir. Organizasyonun tamamı ile ilgili ayrıntılı rapor ve sunumlar ise; organizasyondan sonra katılımcı olan firmalara ayrıca gönderilecektir. WORK SHOP: İsteyen firmalara organizasyonun bünyesinde özel workshop imkanı sunulacaktır. Bu konudaki taleplerin günü ve programı ayrıca değerlendirilerek, 4 firma ve 2 saat süre ile sınırlı olacak ve ayrıca ücretlendirilecektir.

6 ORGANİZASYON PROGRAMI Türkiye - Kıbrıs Tarım sektör buluşması organizasyonu 3 gece 4 gün olarak planlanmıştır. 1. Gün ( ) : Antalya hareketli uçak ile Kıbrıs a varış, otele yerleşme ve dinlenme. 2. Gün ( ) : Toplantı salonunda görüşmeler 3. Gün ( ) : Toplantı salonunda görüşmeler 4. Gün ( ) : Serbest zaman, Kıbrıs gezi programı ( İsteğe bağlı ), Kıbrıs hareketli uçak ile Antalya ya dönüş ( Program sonu ) Antalya dan hareket ile başlayacağımız programın uçak kalkış ve varış saatleri organizasyondan 15 gün önce firmalara bildirilecektir. Organizasyona katılacak olan firma yetkili / yetkilileri isimleri en geç 15 Mart 2010 tarihinde yazılı olarak bildirilecek olup, bu tarihten sonra isim değişikliği kesinlikle yapılmayacaktır. Organizasyon bünyesinde KKTC yetkililerinin Kıbrıs ın Tarım konusundaki yapısı ile ilgili olarak bilgilendirme yapacakları bir panel düzenlenecektir. Panel in kimler tarafından, hangi gün ve saatte verileceği ayrıca bildirilecektir. Bu konuda Bakanlık ve ilgili meslek kuruluşları ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Salon içerisinde KKTC deki resmi kurum ve ilgili meslek örgütlerine de yer ayrılacak olup, katılımcı firmalar organizasyon süresince ilgili kurum yetkilileri ile görüşme olanağı da bulacaklardır. Organizasyonda görüşmeler Nisan 2010 tarihlerinde 14:00 ile 19:30 saatleri arasında gerçekleşecektir. Gezi programı ( isteğe bağlı ) Gazimağusa-Maraş Salamis Turu: Kahvaltı sonrası 09:30 da başlayan tur; Salamis antik kenti, St Barnabas Manastırı, Kral Mezarları, Kapalı Maraş bölgesinin panoramik görünümü, Öğle yemeği, Lala Mustafa Paşa Camii, Namık Kemal Zindanı, Gazimağusa çarşısında serbest zaman ile sona erecektir. Gezi programına katılmak isteyenler organizasyon tarihlerinde kayıtlarını yaptıracak olup, bedeli 1 kişi 45 olarak tespit edilmiştir.

7 ORGANİZASYON KATILIM KOŞULLARI Organizasyon katılım bedeli ( 1 Kişi ) : KDV olarak belirlenmiştir. Organizasyona katılım ve sözleşme son tarihi : 15 Şubat 2010 İlave olarak gelecek her kişi için KDV ayrıca ödenecektir. (25 Şubat 2010) Katılımcı sayısı 50 firma ile sınırlı olarak planlanmış olması sebebi ile, firmaların organizasyona kabulü müracaat sırasına göre yapılacaktır. Başvuru ve sözleşme için son katılım tarihi olan 15 Şubat 2010 dan sonra yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Ödeme şekli: Peşinat ( Nakit havale ) sözleşme ile birlikte 25 Şubat (Nakit havale ) bakiye organizasyon bedeli Katılım ücretinin tamamı belirtilen tarihlere kadar aşağıda yazılı olan banka hesap numaralarına nakit olarak yatırılacaktır. ( Merkez Bankası efektif satış kuru ) Ödemelerini tamamlamamış olan firmalar organizasyona kabul edilmeyecek ve yapılan peşinat ödemeleri (başvuru bedeli) de iade edilmeyecektir. Banka hesap numaraları: Garanti Bankası / Işıklar Antalya Şubesi : (320) ( TL ) ( ) Akbank / Lara Antalya Şubesi : (714) ( TL ) ( ) KATILIM BEDELİNE DAHİL OLAN HİZMETLER Antalya Kıbrıs Antalya Gidiş dönüş uçak (özel hava yolları) 3 gece 4 gün Acapulco Otel de ( 5 yıldız ) HD konaklama Havaalanı Otel Havaalanı transferleri Organizasyon salonunda her firmaya 1 masa 3 sandalye Firmalara özel bölünmüş 9 m2 tasarımlı stantlar Dijital baskı ve uygulamaları Danışma ve kayıt işlemleri hizmetleri Açılış töreni düzenleyerek basına bilgi verilmesi Basın ve medya kuruluşları tanıtım hizmetleri KKTC nin Tarımsal yapısı hakkında bir panel düzenlenmesi Her firmaya katılım belgesi verilmesi Katılımcı ve ziyaretçi yaka kartları düzenlenmesi KATILIMCI BAŞVURUSU ve BİLGİ İÇİN

8

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

Tarım Sayımı Sonuçları

Tarım Sayımı Sonuçları Tarım Sayımı Sonuçları 2011 DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ İstatistik ve Araştırma Dairesi Ocak 2015 TARIM SAYIMININ AMACI Tarım Sayımı ile işletmenin yasal durumu, arazi kullanımı, ürün bazında ekili alan, sulama

Detaylı

28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) SPONSORLUK DOSYASI. Destekleriyle. Organizatör.

28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) SPONSORLUK DOSYASI. Destekleriyle. Organizatör. 28 Eylül - 01 Ekim 2017 İFM (İstanbul Fuar Merkezi) Destekleriyle www.favturkey.com SPONSORLUK DOSYASI Organizatör FAV TURKEY FUARI 28 EYLÜL 01 EKİM 2017 DE KAPILARINI AÇIYOR Bir ilke imza atan İstanbul

Detaylı

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ İZMİR

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ İZMİR TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ 12.01.2016 İZMİR KURULUŞ KANUNU Tarım Kredi Kooperatiflerinin temelleri 1863 yılında Memleket Sandıkları adı altında Mithat Paşa tarafından atılmıştır. 1972 yılında çıkarılan

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

TARIM SEKTÖRÜ REHBERİ Guide for Turkish Agricultural Sector

TARIM SEKTÖRÜ REHBERİ Guide for Turkish Agricultural Sector YURT İÇİ TARIMSAL İÇERİKLİ FUARLAR 1 24 Şubat 2011 27 Şubat 2011 Gıda / Gıda Tek 2011 10.Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, İçecek, Unlu Mamuller ve ve Mağaza Market Ekipmanları Gıda ve İçecek Ürünleri,

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER 19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde ANKARA BAL ve ARICILIK FUARI ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir. Arı yetiştirici birlikleri, bal üreticileri

Detaylı

TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU 2013 4. TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ

TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU 2013 4. TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ Değerli Sektör Temsilcisi, 11 15 Aralık 2013 tarihleri arasında Clup Hotel Sera Delue Antalya da gerçekleştireceğimiz TÜRKİYE HAYVANCILIK PLATFORMU 2013 4. TEDARİK İKİLİ GÖRÜŞMELERİ nin çalışmaları hızla

Detaylı

FRUCEF Uluslararası B2B Yaş Meyve Sebze İşadamları Buluşmaları

FRUCEF Uluslararası B2B Yaş Meyve Sebze İşadamları Buluşmaları FRUCEF Uluslararası B2B Yaş Meyve Sebze İşadamları Buluşmaları Bursa 19-23 Nisan 2015 FRUCEF Bursa Uluslararası B2B Yaş Meyve Sebze Buluşmaları yaş meyve sebze ve gıda ürünleri alanında üreticiler, ihracatçılar,

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

TÜRK YE ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA

TÜRK YE ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA KOOP 2017 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI 07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA AMACI Sürdürülebilir sosyal ve ekonomik bir kalkınma için en önemli işletme modellerinden birisi olan KOOPERATİFÇİLİĞİN

Detaylı

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA KOOP 2017 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI 07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA AMACI Sürdürülebilir sosyal ve ekonomik bir kalkınma için en önemli işletme modellerinden birisi olan Kooperatif ürünlerini

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 3. Tohum Teknolojileri, Bitki Besleme, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı KONYA HAYVANCILIK

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

BİTKİSEL ÜRETİM TEKNİKERİ

BİTKİSEL ÜRETİM TEKNİKERİ TANIM Gıda ve gıda dışı amaçlı tarla ve bahçe bitkilerinin üretiminden, verimliliğinin artırılmasından, ürünlerinin değerlendirilmesinden ve satışından sorumlu ara meslek elemanıdır. A- GÖREVLER Bitkisel

Detaylı

Tarım Ekonomisi ve İşletmeciliği

Tarım Ekonomisi ve İşletmeciliği Tarım Ekonomisi ve İşletmeciliği Doç.Dr.Tufan BAL 7.Bölüm Tarımsal Finansman ve Kredi Not: Bu sunuların hazırlanmasında büyük oranda Prof.Dr.İ.Hakkı İnan ın Tarım Ekonomisi ve İşletmeciliği Kitabından

Detaylı

20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir.

20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir. 2 2, 8 2 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir. Tarım sektörleri arasında, yüksek katma değer oluşturan hayvancılık,

Detaylı

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR 3-6 EYLÜL 2015 İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN SEKTÖR BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN FUAR... Organizasyon Destekleyenler +90 212 321 10 02 www.ulusalfair.com BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir.

20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir. 20-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde sektörün önde gelen kuruluşlarının katılımı ile düzenlenecektir. İnsanoğlu binlerce yıl önce tohumdaki özelliği keşfettiği zamandan beri

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 27 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 333 katılımcı

Detaylı

EGE CANLI HAYVAN FUARI KATILIMCI VE ZİYARETÇİYE 5 YILDIZLI HİZMET! FUARCILIK TARİHİNDE BİR İLK:

EGE CANLI HAYVAN FUARI KATILIMCI VE ZİYARETÇİYE 5 YILDIZLI HİZMET! FUARCILIK TARİHİNDE BİR İLK: EGE CANLI HAYVAN FUARI HAYVANCILIK, SÜT TEKNOLOJİLERİ, ÇİFTLİK EKİPMANLARI, SERA VE TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI FUARCILIK TARİHİNDE BİR İLK: KATILIMCI VE ZİYARETÇİYE 5 YILDIZLI HİZMET! Uluslararası ziyaretçilerin

Detaylı

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu-17 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC Türkiye nin bilişimle yeni tanıştığı 1971 yılında profesyonel ve yarı akademik bir topluluk tarafından büyük bir

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

DAVET. Değerli meslektaşlarımız,

DAVET. Değerli meslektaşlarımız, DAVET Değerli meslektaşlarımız, Ülkemizde Klinisyen Veteriner Hekimlik hızla gelişmekte, hizmet alanları çeşitlenmekte buna bağlı olarakda yeni sorunlar ortaya çıkmaktadır. Başta eğitim konusu olmak üzere,

Detaylı

Tarım ve Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı

Tarım ve Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ GIDA TARIM VE ENERJİ BAKANLIĞI Tarım ve Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı 2014 yılı Proje Teklif Çağrısı Değerlendirme Sonuçları Referans No: KKTC-14-GTEB-01 Bu program

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

AGROSİVAS 2015. II. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı

AGROSİVAS 2015. II. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı AGROSİVAS 2015 II. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı YERLİ IRK ÖZEL BÖLÜM Tarım Aletleri ve Tarımsal Kooperatifçilik Hayvancılık Endüstrisi, Arıcılık ve Gıda Tohum, Gübre, Zirai İlaç ve İlaçlama Teknolojisi

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

29 MART 1 NİSAN 2016. III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ. I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU

29 MART 1 NİSAN 2016. III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ. I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 29 MART 1 NİSAN 2016 III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM TURAB Fuarcılık, Türk-Arap Ülkeleri

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ DİKİLİ TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Jeotermal Kaynaklı Sera) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MENDERES TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (Süs Bitkileri Ve Çiçekçilik)

Detaylı

BAHAR YARIYILI ARASINAV TARİHLERİ

BAHAR YARIYILI ARASINAV TARİHLERİ ARICILIK PROGRAMI Çevre Koruma Bilgisayar Lab. Arı Anatomi ve Fizyolojisi Arı Davranışları Uygulamalı Arıcılık I Arıcılık Araç ve Gereçleri Ana Arı Yetiştirme Meslek Etiği Nektar ve Polen Bitkileri Arı

Detaylı

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 Bilişim teknolojilerinin en fazla etkilediği kesimlerden biri kuşkusuz kamu kurumlarıdır. Kamu kurumlarının bilişim teknolojilerini yoğun olarak kullanmasıyla birlikte, verilen

Detaylı

TKDK DESTEKLERİ AKSARAY YATIRIM DESTEK OFİSİ

TKDK DESTEKLERİ AKSARAY YATIRIM DESTEK OFİSİ AKSARAY YATIRIM DESTEK OFİSİ ARALIK 2014 101-1 Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yönelik Destekler Tarımsal işletmelerin sürdürülebilirliklerini ve birincil ürünlerin üretiminde genel performanslarını geliştirmek,

Detaylı

İZMİR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ BİTKİSEL ÜRETİM ve BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ ( EN GEÇ)

İZMİR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ BİTKİSEL ÜRETİM ve BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ ( EN GEÇ) İZMİR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ BİTKİSEL ÜRETİM ve BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA

Detaylı

AGROSİVAS 2014 Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı

AGROSİVAS 2014 Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı AGROSİVAS 2014 Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı Tarım Aletleri ve Tarımsal Kooperatifçilik Hayvancılık Endüstrisi, Arıcılık ve Gıda Tohum, Gübre, Zirai İlaç ve İlaçlama Teknolojisi Seracılık Ekipmanları,

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

Tarih : Sayı : AOSB Sayın Sanayicimiz,

Tarih : Sayı : AOSB Sayın Sanayicimiz, Tarih :16.08.2017 Sayı : AOSB-53517 Sayın Sanayicimiz, Dünya ticaretinin yeni ilgi odağı Afrika ve Ortadoğu pazarından Bölgemizdeki üretici şirketlerin daha fazla pay almasına katkı sağlamak amacıyla,

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 28 Kasım - 01 Aralık 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 286

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE GENEL İÇERİK Dünyadan ve ülkemizden eğlence, park, aktivite endüstrisine yönelik sektör haberleri, pazarı etkileyen gündem başlıkları, etkinlikler, yenilikler,

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

9. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı Kasım 2017

9. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı Kasım 2017 9. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı de Yeni Yerinde %60 Daha Büyük 2325 Kasım İstanbul BEYLİKDÜZÜ FUAR MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR

Detaylı

5200 SAYILI TARIMSAL ÜRETİCİ BİRLİKLERİ KANUNU ve BU KANUN KAPSAMINDA KURULAN TARIMSAL ÜRETİCİ BİRLİKLERİNİN DENETİMİ

5200 SAYILI TARIMSAL ÜRETİCİ BİRLİKLERİ KANUNU ve BU KANUN KAPSAMINDA KURULAN TARIMSAL ÜRETİCİ BİRLİKLERİNİN DENETİMİ 06/07/2004 tarih ve 25514 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5200 SAYILI TARIMSAL ÜRETİCİ BİRLİKLERİ KANUNU ve BU KANUN KAPSAMINDA KURULAN TARIMSAL ÜRETİCİ BİRLİKLERİNİN DENETİMİ Madde

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ 04-07

YAPI MALZEMELERİ 04-07 İNŞAAT, DEKORASYON M AY I S ve EMLAK GÜNLERİ 2 0 1 7 Yer: TÜRK BEYLERİ KENT MEYDANI / ETİMESGUT ANA SPONSORLAR İLETİŞİM SPONSORU BİRLEŞİK İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ FEDERASYONU YAPI MALZEMELERİ 04-07 Türkiye'nin

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BÖLÜM SEÇMELİ DERSLERİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BÖLÜM SEÇMELİ DERSLERİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÖLÜM SEÇMELİ DERSLERİ AÇILAN BAHÇE BİTKİLERİ I KAYITLANAN ÖĞRENCİ SAYISI Meyve Sebze Kurutma Tekniği 19 AÇILDI Bahçe Ürünlerinin Muhafazası ve Pazara Hazırlanması 12 AÇILDI

Detaylı

KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ"

KAMU-BİB'19 SPONSORLUK DAVETİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK DAVETİ" TBD Kamu-BİB'19 "26-29 Ekim 2017" Tarihlerinde Vogue Otel Bodrum'da gerçekleştiriliyor. 2017 Ana temasını "Dijital Devlet" olarak belirlediğimiz Kamu-BİB 19 etkinliğimizde,

Detaylı

Bir hayaldi gerçek oldu...

Bir hayaldi gerçek oldu... 2 Bir hayaldi gerçek oldu... Türkiye de tarım ve hayvancılıkta entegrasyonu sağlayarak verimi artırmak ve ülkemize katma değeri yüksek hayvancılık modelini kazandırmak, uzun yıllardan bu yana hayalini

Detaylı

II. TÜRK-ARAP. GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ

II. TÜRK-ARAP. GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ II. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI, İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU GIDA ZİRVESİ 1. ORGANİZASYON TANITIM; TURABEXPO Türk-Arap Ülkeleri İş adamları Derneği (TURAB) desteği ile Türkiye

Detaylı

T.C SİNOP VALİLİĞİ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı

T.C SİNOP VALİLİĞİ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı T.C SİNOP VALİLİĞİ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı 24.10.2017 Tanım Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı, kırsal alanda ekonomik

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız SPONSORLUK DOSYASI Stratejik Ortağımız GENEL BİLGİLER Tarih: 21 Şubat 2019, Perşembe Zirve Mekanı: The Ritz Carlton Otel, İstanbul Suzer Plaza, Askerocagi Caddessi, No:6, 34367 Elmadag, 34367 İstanbul

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI LED KONFERANSI VE LED&LED AYDINLATMA FUARI BİR ARADA LED Konferansı, Led&Led Aydınlatma Fuarı ile eşzamanlı olarak 01-04 Ekim 2015 tarihinde

Detaylı

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler 185 186 TMMOB İMO Kongre, Çalıştay, Kurultay, Sempozyum ve Konferans Düzenleme Yönetmeliği http://www.imo.org.tr/resimler/dosya_ekler/891cce84a6135ed_ek.pdf 23.11.2007

Detaylı

İNSANİ YARDIM KURULUŞLARI NA TEDARİK AMAÇLI İLK VATAN YARDIM TOPLANTI ( ) ŞUBAT 2018 ELITE WORLD EUROPE HOTEL İstanbul - Türkiye

İNSANİ YARDIM KURULUŞLARI NA TEDARİK AMAÇLI İLK VATAN YARDIM TOPLANTI ( ) ŞUBAT 2018 ELITE WORLD EUROPE HOTEL İstanbul - Türkiye İNSANİ YARDIM KURULUŞLARI NA TEDARİK AMAÇLI İLK VATAN YARDIM TOPLANTI ( 15-16-17 ) ŞUBAT 2018 ELITE WORLD EUROPE HOTEL İstanbul - Türkiye VATAN derneği tarafından, insani yardım kuruluşlarının ve sivil

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001195 10/04/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/105 Sayın Üyemiz, 1. St. Petersburg Yaş Meyve

Detaylı

2. BOLU FUARI MAYIS BOLU BELEDİYESİ YAŞAMKENT SERGİ ALANI

2. BOLU FUARI MAYIS BOLU BELEDİYESİ YAŞAMKENT SERGİ ALANI 2. BOLU FUARI 2017 TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA BÖLÜMÜ SANAYİ, TİCARET VE TURİZM BÖLÜMÜ KOBİ ÖZEL BÖLÜMÜ 11-14 MAYIS BOLU BELEDİYESİ YAŞAMKENT SERGİ ALANI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları SİRKÜLER Sayı : 2017/06 Tarih : 12.01.2017 Konu : TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI Sirkülerimizin konusunu Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları oluşturmaktadır.

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır.

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. TANITIM ÇALIŞMALARI Nasıl Tanıtılıyor? Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. 1- Basılı doküman gönderimi (Gazete, Broşür, Bülten, Davetiye) 2- İnternet

Detaylı

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Esenler / İstanbul Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi / İstanbul, Esenler Belediyesi tarafından 20-22 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul'da

Detaylı

Sertifikasyon Müracaat Formu

Sertifikasyon Müracaat Formu Uluslararası Sertifikasyon ve Teknik Denetim Müracaat no: Başvuruyu yapan kişi Üretici/ Üretici Örgütü /Müteşebbis tanımı: Seçenek Bireysel ( ) Üretici Grubu ( )* Üretici Üretici Örgütü Müteşebbis Adı

Detaylı

FİDAN YETİŞTİRME TEKNİKERİ

FİDAN YETİŞTİRME TEKNİKERİ TANIM Süs bitkileri ve meyve ağaçlarını aşı, tohum, çelik, kök sürgünü, yumru gibi yöntemlerle fidan olarak (küçük yaştaki bitki ve ağaç) yetiştiren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

ECOCERT İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu

ECOCERT İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu 1 İyi Tarım Uygulamaları (İTU) Sertifikasyonu Bilgi Formu Projeniz için bir teklif hazırlayabilmemiz için lütfen bu formu doldurup imzalayarak 0 232 343 39 59 no lu faksa veya office.turkey@ecocert.com

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ

PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ KARAMAN ELMA PANELİ PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ 25 NİSAN 2016 Hazırlayanlar Uzman İsmail ARAS Uzman Hakan ANAÇ Araştırma, Etüt ve Planlama Birimi GİRİŞ Dünyanın en büyük elma üreticilerinden olan ülkemiz ve

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYESİ KIRSAL KALKINMA PROJESİ ONURLU VE DÜZENLİ TOKLUK İÇİN KIR KENT BARIŞI

ÇANKAYA BELEDİYESİ KIRSAL KALKINMA PROJESİ ONURLU VE DÜZENLİ TOKLUK İÇİN KIR KENT BARIŞI ÇANKAYA BELEDİYESİ KIRSAL KALKINMA PROJESİ ONURLU VE DÜZENLİ TOKLUK İÇİN KIR KENT BARIŞI Kent ve Tarım Çalışma Alanı: Akarlar Çavuşlu Evciler Karahasanlı Karataş Kömürcü Yakupabdal Yayla Tohumlar Çevre

Detaylı

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ Tarih Fuar Link IFEXPO 4 6 Şubat 4 6 Şubat 13. Uluslararası İstanbul İç Giyim, Çorap İSTANBUL İPLİK http://www.tuyap.com.tr/fuarlar/ifexpo-13- uluslararasi-istanbul-ic-giyim-corap-fuari#fuar-profili

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ (UR-GE)

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ (UR-GE) BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ (UR-GE) Seitcan ALTINKAYNAK Şubat 2015 SUNUM PLANI I. DESTEĞİN AMACI, KAPSAMI VE İŞBİRLİĞİ KURULUŞLAR II.

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

Ü N İ V E R S İ T E S İ ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ.

Ü N İ V E R S İ T E S İ ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ Ü N İ V E R S İ T E S İ ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ http://bilecik.edu.tr/ Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesinde 2013 yılında Tarım Bilimleri ve Teknolojileri adı ile

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

BAYRAMPAŞA İLÇE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

BAYRAMPAŞA İLÇE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI Resmi Gazete Sayısı: 27305 SAYFA NO : 1 / 5 BAYRAMPAŞA İLÇE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK SIRA NO HİZMETİN ADI 1 Amatör Balıkçılık Belgesi 2 Tarımsal İlaç Reçetesi 3 Anaç Sığır BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

Detaylı

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sözleşmeli Küçükbaş Hayvancılık Projesi TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sunu Planı PROJENİN AMACI / 4 PROJEYE NEDEN İHTİYAÇ DUYULDU / 6 TÜRKİYE DE KÜÇÜKBAŞ VARLIĞININ NÜFUSA GÖRE YILLAR İÇERİSİNDEKİ

Detaylı

KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI. Mart 2011 ANTALYA

KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI. Mart 2011 ANTALYA KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI Mart 2011 ANTALYA Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP), Tarım ve Köyişleri Bakanlığı nın 2011-2015 Tarım Strateji Belgesi

Detaylı

2013 YILI DESTEKLEME BİRİM FİYATLARI

2013 YILI DESTEKLEME BİRİM FİYATLARI 013 YILI DESTEKLEME BİRİM FİYATLARI 1 3 MAZOT, GÜBRE VE TOPRAK ANALİZİ DESTEĞİ Mazot Gübre Destekleme Ürün Grupları Destekleme Tutarı Tutarı Peyzaj ve süs bitkileri, özel çayır, mera ve orman emvali alanları,9

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.ORG.2015/1100-16106 Ankara, 03/09/2015 Konu: Güney Kore Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (A/2015)

Detaylı

BİRLİK ve KOOPERATİFLERİN FUARI KASIM 2015

BİRLİK ve KOOPERATİFLERİN FUARI KASIM 2015 BİRLİK ve KOOPERATİFLERİN FUARI 05-08 KASIM 2015 2 3 4 5 : : : : : : : : : EGE CANLI HAYVAN ve TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI FUARIN KÜNYESİ 6 7 { { EGE CANLI HAYVAN ve TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI ZİYARETÇİ İSTATİSTİKLERİ

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR BİLİM ve TEKNOLOJİ FUARI 11-14 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi B l m Sektöründek Yen l kler ARGE www.kosgeb.gov.tr Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com

Detaylı

ÇUKUROVA NIN BÜYÜK ÖLÇEKLİ. TARIM ve HAYVANCILIK İŞLETMELERİYLE BULUŞUYORUZ!

ÇUKUROVA NIN BÜYÜK ÖLÇEKLİ. TARIM ve HAYVANCILIK İŞLETMELERİYLE BULUŞUYORUZ! ÇUKUROVA NIN BÜYÜK ÖLÇEKLİ TARIM ve HAYVANCILIK İŞLETMELERİYLE BULUŞUYORUZ! 2 ADANA: İLK ÇAĞLARDAN BERİ STRATEJİK ÖNEMİ OLAN İL Adana eski tarihlerden beri önemli ticaret yollarının üzerinde bulunmaktadır.

Detaylı

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ

Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak. GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ Değişen Dünyada Güçlü İşletmeler Olmak GİRİŞİM EĞİTİM ve DANIŞMANLIK MERKEZİ KKTC NİN İÇİNDE BULUNDUĞU EKONOMİK ORTAM 2 KKTC GENEL BİLGİLER Nüfus (2014); 313.626 Gayrisafi Yurtiçi Hasıla (2014); 8,8 Milyar

Detaylı

2016 YILI YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ

2016 YILI YURTİÇİ FUAR TAKVİMİ 13 Ocak 16 15 Ocak 16 28 Ocak 16 31 Ocak 16 4 Şubat 16 7 Şubat 16 4 Şubat 16 7 Şubat 16 10 Şubat 16 13 Şubat 16 11 Şubat 16 14 Şubat 16 25 Şubat 16 28 Şubat 16 9 Mart 16 13 Mart 16 2. Ağrı-VIP Tarım ve

Detaylı

Ege Üniversitesi Taban Puanları

Ege Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversite Adı Programın Adı

Detaylı

T.C. KIRIKKALE VALİLİĞİ İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2013 KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI

T.C. KIRIKKALE VALİLİĞİ İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2013 KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI T.C. KIRIKKALE VALİLİĞİ İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2013 KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROGRAMI RECEP KIRBAŞ İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRÜ Kırsal Kalkınma Yatırımlarının

Detaylı

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi.

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi. 25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi StajOkulu Nedir? Bilişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençler, alanlarında uzmanlaşmış, özel sektörde uzun yıllar hizmet vermiş profesyoneller

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı