MÜHENDİSLİK MAKİNE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MÜHENDİSLİK MAKİNE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ."

Transkript

1 ERMİDA MÜHENDİSLİK MAKİNE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.

2 SAYIN YETKİLİ Ermida Mühendislik Türkiye' nin lokomotifi olan bir çok firmayla imalat, montaj, demontaj, bakım, revizyon ve periyodik yağlama konularında hizmet vererek çalışmaktayız. Faaliyet konularımız ve referans listemizi sunuyoruz. Ayrıca Ermida Mühendislik sizlere daha etkin ve kaliteli hizmet verebilmek amacı ile TSE ISO KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ sistemine başvurmuş olup eğitimlerine devam etmektedir. Bu belgeyi almaya hak kazanarak faaliyet konularımızda tüm sektöre Ühizmet vermeye devam edecektir. Kıymetli siparişlerinizi bekleriz, sizlerin vasıtasıyla FİRMANIZA atölyemiz ve tüm ekip, ekipmanlarımızla hizmet vermek istiyoruz. Sizlere iyi çalışmalar dileriz.

3 VİZYONUMUZ ANAHTAR TESLİMİ ENDÜSTRİYEL TESİSLER Müşteri Talebi Optimum Çözüm / Mühendislik Desteği Proje Hizmetleri İmalat / Tasarım Kalite Kontrol Montaj Tesisat Devreye Alma Bakım / Onarım PROJE HİZMETLERİ Maliyet Analizi Teklif Hazırlama Proje Takip İMALAT TASARIM Müşteriden Gelen Talep, Müşteri İhtiyacı Standart Tip Üretim Gerekli Durumlarda, Yerine Göre Özel Tasarım MİSYONUMUZ ERMİDA MÜHENDİSLİK çimento sektörüne yönelik mühendislik, makina ve ekipman imalatı genel montaj, işletmeye alma, ilave tesis yatırımları, ek üniteler ve anahtar teslimi komple çimento fabrikaları kurulması, Yedek parça imalatı, çimento sektörüne hizmet vermeye devam etmektedir. ERMİDA MÜHENDİSLİK çalışanlarının bilgi birikimi, büyüyen makina ve teçhizat parkı, gelişen teknik ve idari kadrosu firmamızın anahtar teslimi mekanik ve sanayi tesisi yapım işlerinde başarılı olmasını sağlamıştır.

4 FAALİYETLERİMİZ vpetrol işleri (Ham petrol, işlenmiş petrol, sıvılaştırılmış doğalgaz) vher türlü kimyasal maddenin tedariği, işlenmesi ithalat ve ihracatı. valt yapı işleri (Kanalizasyon, su tesisatları, telefon, elektrik) vyol işleri (Asfaltlama, stabilize yollar, orman yolları, otoban, köprü, tünel) vçelik konstrüksiyon imalat ve montaj işleri (İsteğe bağlı her türlü imalat-montaj) vüst yapı, park, bahçe ve otopark (Bina inşaatı, çok katlı otopark, otel, site, park ve bahçe düzenleme, spor salonları ve kompleksleri.) vçimento fabrikası ve diğer fabrikalar (Anahtar teslimi) vmıcır ve maden işletme tesisleri (Kurulum, işletme ve üretim işleri) vmekanik ve makine imalat - montaj işleri. (Tüm mekanik imalat-montaj) Yukarıda sıralamış olduğumuz mühendislik işlerinin yapımında, usta kadromuz ve idari personelimizle beraber birçok firmayla çalışıp, başarı sağlamış ve bu başarının devamı için tüm iş tecrübemizi kullanarak işlerimize devam etmekteyiz.

5 FAALİYETLERİMİZ Ermida Mühendislik İnşaat, Elektrik, Elektronik, Taahhüt, ithalat, İhracat Sanayi ve Ticaret. Firma olarak atölyemizde aşağıda sırasıyla belirttiğimiz imalatları yapmaktayız. Firmamızın çalıştırdığı personeller ile bir çok bakım ve revizyon işlerinde başarı ile tamammış bulunmaktayız. Ağır sanayiye yönelik bakım ve revizyon işlerinin yanı sıra yatırım ve proje müdürlükleri ile çalışma imkanı bularak ünite kurmakta tecrübe sahibi bir firma olarak halen bir çok firmada bu yönde çalışmalar yapmaktayız. Firma olarak birlikte çalıştığımız personelin yeterlilik belgeleri ve tecrübeleri ile yapmış olduğumuz revizyonlarda çok önemli spesifik işlerde başarı sağlamış bulunmaktayız. Personelimiz olan ekiplerle yaptığımız revizyon ve bakım çalışmaları dahil olmak üzere bir çok mühendislik hizmetlerini başarı ile vermekte olup ülkemizin ve bölgemizin sayılı büyük firmaları ile çalışmaktayız. Çalıştığımız bazı firmaları ekte belirteceğimiz referans listesinde takdim ediyoruz. İmalat ve Montaj İşleri üdişli imalatı ( Dış çap 500 mm'ye kadar) ühidrolik piston imalatı (her çapta) üboru hattı montajı ühelezon imalatı ve hücre tekeri imalatı üsoğutma kulesi nozul imalatı ve montajı üslaç atık yağ yakma sistemi tesis imal ve montajı ükonveyör band imalatı ütorbalı filtre imalatı ve montajı ütalaşlı imalat üsert Kaynak dolgu üdöküm işleri.(pig, sfero, çelik, kızıl, paslanmaz) üçelik konstrüksiyon imalatı montajı ve demontajı. Mekanik Bakım ve Revizyon işleri ümobil vinç bakımı,revizyonu. üboru hattı bakımı,revizyonu. üçimento fabrikalarına yönelik bakım ve revizyon işleri. ühidrolik piston bakımları ve revizyonları. üeşanjör bakımı ve revizyonları. üiş makineleri hidrolikleri bakımı ve revizyonları. üçeşitli Makine montajı ve demontajı. üyeni Ünite montajları,eski ünite demontajları. ütakım tezgahları bakım ve revizyonu. Bayilikler ve Yedek parçalar üpower up katkı yağları Ege bölge bayiliği üviscol madeni yağlar bayiliği üoto yedek parça Bayiğili üiş makinaları yedek parça Bayiliği üendüstriyel temizlik maddeleri bayiliği

6 ERMİDA MÜHENDİSLİK ATÖLYESİNDEN GÖRÜNTÜLER Ermida Mühendislik imalat atölyesinde, deneyimli ve işinde uzman personelimizle, her türlü çelik, mekanik, teknolojik ve makine imalatlarımızla çalıştığımız önemli firmalara hizmet vermekten onur duyarız.

7 ERMİDA MÜHENDİSLİK ATÖLYESİNDEN GÖRÜNTÜLER İmalat atölyemizde manyetik matkap, giyotin, abgand, gazaltı kaynak makinaları, elektrik kaynak makinaları, şerit testere ve imalat için kullanılabilecek diğer ekipmanlarımızla, deneyimli kadromuz ile elimizdeki mevcut işlerimiz devam etmektedir Firmamızda 2 Makine Mühendisi, 1 Jeoloji Mühendisi, 1 Mimar, 1 İnşaat Mühendisi, 1 Mak. Kons. Tkn. 30 kadrolu personel ve teknisyenler çalışmaktadır. Gerekli görüldüğünde bu sayı ihtiyaç halinde 250 kişiyi bulmaktadır. Çalıştırdığımız personel tecrübesi ve belgesi ile hazır durumda verilecek görevi beklemektedir.

8 E R M İ D A

9

10

11

12

13 E R M İ D A

14

15 ERMİDA

16 E R M İ D A

17

18 ÇEŞİTLİ ÇİMENTO FABRİKALARINDA YAPILAN İŞLERDEN GÖRÜNTÜLER Akçansa Çimento Fab. Çanakkale sahil tesislerindeki E-F çimento silosundaki silo bas dolum tesisi imalat ve montajı firmamız tarafından yapılmıştır. Çalışmalarımız Yeni Teknik Yapı Firması altında gerçekleşmiştir.

19 ERMİDA MÜHENDİSLİK BATI SÖKE ÇİMENTO ELEKTRO FİLTRE BAKIM GÖRÜNTÜLERİ ÇİMSA ESKİŞEHİR ELEKTRO FİLTRE BAKIM GÖRÜNTÜLERİ BURSA ÇİMETO İÇİN İMALATI YAPILAN ÇELİK BANT Çelik band ve diğer mekanik imalatlarda kendini kanıtlamış bir firma olarak, bu sektörde başarılı bir şekilde işlerimizi yapmaya devam edeceğiz.

20 ÇELİK KONSTRÜKSİYON İMALAT VE MONTAJ GÖRÜNTÜLERİ Çalıştığımız çimento fabrikalarında beton üstü çelik,transfer kulesi, soğutma kulesi çeliği, bunker çeliği beton silo üstü çeliği ve buna benzer çelik montaj işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. Band yolları imalatı-montajı, farin değirmeni çeliği, mekanik çalışma sistemi, bakım, onarım, revizyon ve anahtar teslimi mühendislik işlerinde teknik kadromuz, deneyimli ekiplerimiz ve bu işlerle ilgili tüm ekipmana sahip bir firma olarak çalışmaktayız.

21 Personelimizle Yapılan Başlıca İşler Akçansa Çimento Fab. Çanakkale Silo bas dolum Tesisi çelik konst. imalatı ve montajı. Akçansa Çimento Fab. Çanakkale Silo bas dolum tesisi teknik ekipman montajı, Filitre Fan, Toz boruları imalatı ve montajı, Sarsak elek, Körük, Havalı bantların hava tesisatlarının ve diğer ekipmanların montajı. Eskişehir Çimsa Çim. fab. Elektro Filtre Komple Bakımı, Elektrot ve Plaka Değişimi 10 kişi İle 8 günde tamalanmıştır. Batıçim Çimento fab. Döner fırın soğutma ünitesi soğutma plakası ve rulmanlarının değişimi, bakım işleri. 12 kişi 3 günde başarı ile tamamlanmıştır. Batıçim çimento fab. Döner fırın alev borusu değişimi demontaj ve montaj işleri. 6 kişi 1 gün.ön ısıtıcı ağırlıklı klepe değişimi, İntikal de yanan sacların değişmi, beşli kompansatör değişimleri 30 kişi ile 7 günde yapılıp teslim edilmiştir. Tüpraş İzmir rafinerisi 3 nolu pettibonne 15 tonluk vinç komple hidrolik piston demontajı bakımı imali, montajı ve boyanması 6 kişi 20 gün. Çelik konstrüksiyon imalatı ve montajı Tüpraş İzmir rafinerisi grovcoles 20 tonluk vinç hidrolik piston demontaj, bakım, imalat ve montajı 3 kişi 15 gün. Tüpraş İzmir rafinerisi 304 krom nikel sactan konveyör bant imalatı. Çimentaş çimento fab. Elektro filtre giriş davlunbazının hardox 400 de imalatı. Pektim Petro Kimya San. A.Ş. Mekanik atölye takım tezgahlarının revizyon ve bakım işleri. Akçansa Çimento Çanakkale tesisleri 2 nolu döner fırın revizyonu ve bakım işlerinde çelik konstrüksiyon dahil olmak üzere dalma borusu imali fırın değişik ünitelerinde bakım işleri 48 kişi 15 günde başarı ile t amamlanmıştır. Tüpraş İzmir rafinerisi 3 nolu pettibonne 15 tonluk vinç komple hidrolik hortum yenilenmesi ve mekanik bakım işleri başarı ile tamamlanmıştır. İzmir demir çelik fab. Hadde rölesi sert kaynak dolgu işleri. Akdemir demir çelik fab. Yolluk döküm işleri. Tüpraş İzmir rafinerisi tepsi taşıma yürüyen bant makinesi imalatı Batıçim Çimento Fab. Ön ısıtıcı siklon binası ağırlıklı klapelerin demontajı ve montajı, Mal akış borularının demontajı cıvata, salmastra değişimi sızdırmazlık sağlanması, intikaldeki yanan sacların değişimi işleri yapılmıştır. Batısöke çim. Fab. Elektro filtre ve soğutma ünitelerinin komple bakım ve revizyonu 30 kişi ile 7 günde başarı ile yapıldı

22 Bazı bakım, revizyon, imalat ve montaj işlerinde 2 Makine Mühendisi 2 Tekniker ve Formenler eşliğinde ustabaşı kadrolu olarak gerçekleştirilmiştir. Personelin 45 kişisi kadrolu olup gerektiği zaman bu sayı 250 kişiye ulaşmaktadır. Her nevi bakım, revizyon, demontaj ve montaj ekibi olarak hazır beklemekte firmamıza vereceğiniz işi eksiksiz, tam ve zamanında teslim etme yeteneğine sahibiz. Aşağıda belirttiğimiz referans listesinde bakım, revizyon, yedek parça imalatı, sert dolgu kaynak işleri, hidrolik sistemler bakımı, proje yatırım uygulama montaj demontaj, döküm işlerinde başarı kazanıp tarafımıza memnuniyetlerini belirten bazı firmaları liste halinde sunmaktan gurur duyarız. Ülkemizin çok önemli mihenk taşı olan firmalarla çalışmış olmaktan son derece onur duymaktayız. Bu firmalara hizmet vererek onların başarısına ortak olduğumuzu düşünmekteyiz. Bazı Çalıştığımız Kuruluşlar Oyak Ünye Çimento Fab. Çimsa Eskişehir Çimento Fab. Batıçim Çimento fab.a.ş Akçansa Çanakkale Çimento fab. Batı Söke Çimento Fab. Bursa Çimento Fab. Petkim Petro Kimya A.Ş. İzmir Tüpraş rafinerisi A.Ş. Zorlu Holding Zorlu Homme Teks. Taç Ev Tekstil fab.tesisleri Atay Holding Aydın Linyit Kömür Ocakları Kombassan Mikronize Madencilik tesisleri Kaltun Madencilik Maden İşleme tesisleri Çelik Makine Makina imalatı Söktaş iplik ve dokuma fab. İzmir demir çelik fab. Deniz kuvvetleri tersanesi Yeni Teknik Yapı Ltd.Şti. SODAŞ SOYDUM SANAYİİ A.Ş. Kahramanmaraş Çimento Fab. (K.Ç.S.) ORDU ESKİŞEHİR İZMİR ÇANAKKALE Söke/AYDIN BURSA İZMİR Aliağa/İZMİR DENİZLİ AYDIN AYDIN AYDIN AYDIN Söke/AYDIN Aliağa/İZMİR Alaybey/İZMİR İZMİT Çardak /DENİZLİ Narlı/KAHRAMANMARAŞ

23

24 Malatya Uçak Bakım Hangarı İmalat ve Montajı (GÜRKON 200 ton) Şişecam Eskişehir Fırın Çelik Konstrüksiyon İmalatları (FORMAK A.Ş ton) Pasifik İnşaat Havuz İnşaatı Çelik Konstrüksiyon İmalat ve Montajı (TAŞTAN KARDEŞLER 400 ton) Kuzey Irak Okul İnşaatı Çelik Konstrüksiyon İmalatları (FEYZ ÇELİK 200 ton) Parçalı Çimento Silosu ve Agrega Bunkeri İmalatları (Pİ MAKİNA 120 ton) HES Projesi Baraj Kapağı İmalatları (ÜNŞAH LTD. 65 ton) Yüksel İnşaat Afganistan Projesi Merdiven İmalatları (TAŞTAN KARDEŞLER 55 ton) Çimsa Teknolojik İmalatlar (TİSMAK MAKİNA 50 ton) Kırşehir Belediyesi 14000m² Kapalı Pazar Yeri İmalat ve Montajı (TS YÜCE İNŞAAT 700 ton) Konya Çimento Katkı Besleme Projesi Çelik Konstrüksiyon İşleri İmalat Montajı (METAPİM ton) Çeşitli Çelik Konstrüksiyon İmalatları (BÜLBÜLOĞLU VİNÇ 130 ton) AnkaNatura Villaları Çelik Merdiven İmalatı (AKŞAN YAPI 230 ton) Kardelen Vinç Fabrika Binası İmalat ve Montajı (RD KUMAN İNŞAAT 130 ton) Sena Ambalaj Hangar Binası İmalat ve Montajı (RD KUMAN İNŞAAT 280 ton) TAI Malzeme Deposu Raf İmalatı ve Montajı (TAŞTAN KARDEŞLER 45 ton) Bunker Besleme Silosu Bitum Tankı İmalatları (ÇEAN LTD. ŞTİ. 60 ton) Gezer Köprülü Vinç İmalatları ve Montajı (ÖZDEMİRSAN 45 ton) Çeşitli İnşaat Kalıpları İmalatları (BAYRAKLAR MAKİNE 60 ton) Göker Çimento Silosu İmalatı (GÜVEN MAKİNA -120 ton) Çimento Silosu İmalatı (BETON TEKNİK 100 ton ) Hangar İmalat ve Montajı (ÖZKAR İNŞAAT 80 ton) Konya Çimento Lastik Taşıma Platform ve Köprüler İmalat montajı (METAPİM 150 ton) Çeşitli Çelik Konstrüksiyon İmalatlar (BAYRAKLAR MAKİNE 100 ton) Diyarbakır Alçı Fabrikası Gaz Kanalları Borulama İmalatı (ERİŞİM MAKİNA 20 ton) Çimento Silosu İmalatı (BETON TEKNİK 40 ton) Göker Çimento Silosu İmalatı ( GÜVEN MAKİNA 120 ton) Baştaş Çimento Lastik Taşıma Platform ve Köprü İmalatları (METAPİM 20 ton) Yıldız Holding Gümüşhane Sekonder Binası (İVME ELEKTROMEKANİK 100 ton) Bunker Besleme Silosu Bitüm Tankı İmalatları (ÇESAN LTD. ŞTİ. 80 ton) Şase Damper ve Dorse İmalatı (ÖZDEMİRSAN 100 ton) Söğütsen Seramik Hangar Binası İmalatı (İVME ELEKTROMEKANİK 240 ton) Rize Yaya Üst Geçidi İmalat ve Montajı (ASKAL İNŞAAT 200 ton) T.C.D.D. Polatlı Hızlı Tren İstasyonu Peron İmalat ve Montajı (TEVFİK DEMİR 180 ton)

25 Ankara Büyük Şehir Belediyesi Yaya Üst Geçidi İmalatı (MİMAG LTD. ŞTİ. 25 ton) Büyük Ankara Oteli, İzmir Efes Oteli, İstanbul Tarabya Oteli İnşaat Koruma Panoları İmalat ve Montajı (T.C. EMEKLİ SANDIĞI 600m) İzmir Tramvay Hattı Portal Direk İmalatları (ŞAHİN YILMAZ ENERJİ İNŞ LTD. ŞTİ. 200 ton) İstanbul Kadıköy Alış Veriş Merkezi, Muhtelif Çelik Konstrüksiyon İmalat ve Montajı (TEPE İNŞAAT A.Ş. 200 ton) Etimesgut Belediyesi Pazar Yeri Uzay Sistem Çelik Çatı Üzeri Aşık İmalat ve Montajı (GÜNEŞ MÜHENDİSLİK 12 ton) Hava Kuvvetleri Komutanlığı Çelik İş İskelesi Özel İmalatı (1.000 kg) Beğendik Kızılay Alış Veriş Merkezi Klima Santrali Çelik Şase İmalat ve Montajı (TEPE PROJE 9,5 ton) Afşin-Elbistan Termik Santrali, Atölye ve İşçi Soyunma Binaları Çelik Konstrüksiyon Montajı (AYMİR İNŞAAT A.Ş. 150 ton) Afşin-Elbistan Termik Santrali, Ham Su Pompa Binası Çelik Konstrüksiyon Çatı Montajı (ATAK MÜHENDİSLİK 32 ton) Afşin-Elbistan Termik Santrali, Küllü Arıtma Binası Çelik Konstrüksiyon Çatı Montajı (ATAK MÜHENDİSLİK 31 ton) Çelik Konstrüksiyon Gemici Merdiveni İmalatı (MİTAŞ MADENİ İNŞAAT İŞLERİ T.A.Ş. 43 ton) İstanbul Olimpiyat Stadyumu Kanal Kapakları İmalatı (MİTAŞ MADENİ İNŞAAT İŞLERİ T.A.Ş. 8,5 ton) Gama İnşaat A.Ş. Çelik Konstrüksiyon Yürüme Platformu İmalatı (MİTAŞ MADENİ İNŞAAT İŞLERİ T.A.Ş. 20 ton) Afşin-Elbistan Termik Santrali, Malzeme Deposu Binası Çelik Konstrüksiyon İmalat ve Montajı (AYMİR İNŞAAT A.Ş. 10 ton) İstanbul Yeşilköy Havalimanı Çelik Konstrüksiyon Hangar Montajı (ATAK MÜHENDİSLİK 175 ton) İstanbul Kadıköy Alış Veriş merkezi Muhtelif Çelik Konstrüksiyon İmalat ve Montajı (TEPE İNŞAAT A.Ş. 25 ton) İstanbul Kartal Real Hipermarketleri Muhtelif Çelik Konstrüksiyon İmalat ve Montajı (TEPE İNŞAAT A.Ş. 35 ton) İstanbul Kartal Real Hipermarketleri Çelik Merdiven İmalat ve Montajı (TEPE İNŞAAT A.Ş. 20 ton) Etimesgut Zırhlı Birlikler Çelik Hangar İmalat ve Montajı (100 ton) Askeri Hangar İmalatları (TEMSAN A.Ş. 180 ton) Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Ana Terminal Binası Çelik Konstrüksiyon Montajı (PREKONS İNŞAAT A.Ş ton) Hotel Restaurant Üzeri Çelik Konstrüksiyon İmalatları (MAKON A.Ş. 110 ton) Ankara Bilkent Real Hipermarketleri Çeşitli Çelik Konstrüksiyon İmalat ve Montajları (TEPE İNŞAAT A.Ş. 200 ton) Ankara Bilkent Real Hipermarketleri Çelik Konstrüksiyon Üst Geçit İmalat ve Montajı (TEPE İNŞAAT A.Ş. 45 ton) Ankara Bilkent Real Hipermarketleri Çelik Konstrüksiyon Fast-Fost İmalat ve Montajı(TEPE İNŞAAT A.Ş. 28 ton) İzmir 2.Hava Ana Jet Üssü Eğitim Kuleleri İmalat ve Montajı (15 ton) TMO 7 Adet Kamyon Boşaltma Rampası (MİMAG A.Ş. 140 ton) TMO Sundurma İmalatları (MİMAG A.Ş. 25 ton) Halk Bankası Anfi Tiyatro Asma Tavan İmalat ve Montajı (MAKON A.Ş. 18 ton) Kırka Etibank Boraks Tesisleri Çelik Konstrüksiyon İmalat ve Montajı (PASİNER 45 ton) Beğendik Akköprü Mağazası Çelik Merdiven ve Dekorasyon İşleri (BYS İNŞAAT 25 ton) Roketsan Üretim Hangarları Çelik Konstrüksiyon, Vinç İmalat ve Montajı (BYS İNŞAAT 55 ton) Azerbaycan Coca Cola Fabrikası Çatı Makası İmalatları (ZAFER İNŞAAT 80 ton)

26 ERMİDA MÜHENDİSLİK MAKİNE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. Saray Mahallesi Gimat Bulvarı 115. Sk. NO. 16 Kazan - ANKARA Tel : (0312) Fax : (0312) ermidamuhendislik@gmail.com

Makina İnş. Gıda Nak. Tic. Ltd. Şti.

Makina İnş. Gıda Nak. Tic. Ltd. Şti. LARA Bakım-Onarım Montaj-Demontaj-Revizyon Mekanik ve Çelik İmalat,Montaj ve Demontaj Yedek Parça Web: Hakkımızda Lara 2006 yılı kasım ayında Mehmet TOSUN tarafından Ergani/Diyarbakır da kurulmuş ve Temmuz

Detaylı

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION

FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. FİRMA TANITIMI COMPANY DESCRIPTION HAKKIMIZDA Lodos Çelik Konstrüksiyon İnşaat Yapı Makina Taah. San. ve Tic. A.Ş, çelik konstrüksiyon imalat ve montaj sektöründe faaliyetini

Detaylı

B.C.E.S. BÜLBÜLOĞLU ÇELİK ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş

B.C.E.S. BÜLBÜLOĞLU ÇELİK ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş B.C.E.S. BÜLBÜLOĞLU ÇELİK ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş FİRMA BİLGİLERİ KURULUŞ YAPISI ÇALIŞMA ALANLARIMIZ Çelik Yapı İmalat ve Montajı Çelik Yapılar Endüstriyel Tesisler Hizmet Yapıları ve Alışveriş

Detaylı

Çelik inşaat yapılar. www.hacettepecelik.com.tr

Çelik inşaat yapılar. www.hacettepecelik.com.tr Çelik inşaat yapılar Hakkımızda 1995 yılında Endüstriyel Çelik Yapılar ve Prefabrik Binaların Montajı ile yola çıkan firmamız 2001 yılında 800 m² atölyemizde montaj hizmetlerinin yanında imalat boyutunda

Detaylı

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER İÇİNDEKİLER 1. ŞİRKET PROFİLİ 2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 3. TİCARET ODASI KAYDI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 6. EKİPMAN LİSTESİ 7. REFERANSLAR 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN

Detaylı

REFERANS KATALOĞU SİSTEM TEKNOLOJİ ve MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. 2002 yılında kurulan firmamız, mekanik tesisatlarda gelişen teknoloji hizmetlerinden müşterilerini en üst düzeyde faydalandırarak, proje yönetimi

Detaylı

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA Makina İnşaat Ltd. 1989 yılında kurulmuş bir mühendislik, tedarik, inşaat (EPC) firmasıdır. Ağırlıklı olarak petrokimya sektöründe faaliyet göstermekte

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

35 yıllık tecrübeyi nesilden nesle aktarıp teknolojiyle buluşturuyoruz.

35 yıllık tecrübeyi nesilden nesle aktarıp teknolojiyle buluşturuyoruz. 1979 yılından gelen teknik bilgi, beceri ve tecrübenin 2006 yılında şirket formunu almasıyla doğan FBG METAL MAKİNE LTD. ŞTİ, Türkiye nin petrol ve ağır sanayide lokomotifi olmuş lider kuruluşlarından

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT, Endüstriyel tesislerde kayar kalıp, tırmanır kalıp, yapısal çelik gibi mühendislik ve uygulama işlerinde uzmanlaşan bir kadro ile ortak

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

Şerinoks Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti.

Şerinoks Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Şerinoks Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No:11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE Tel: +90 232 479 91 80 Fax: +90 232 479 96 11 info@serinoksmakina.com.tr http://www.serinoksmakina.com.tr

Detaylı

YAPILAN İŞLER VE REFERANSLAR

YAPILAN İŞLER VE REFERANSLAR YAPILAN İŞLER VE REFERANSLAR ENERJİSA İZMİT: (Ana yüklenici firma olarak)thomassen süpervizörlüğünde,enerjisa çalışanları ile birlikte gaz türbin,buhar türbin bakım çalışmalarına firmamız 3 kez bakım çalışmalarına

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ. OSTİM 40. SOKAK NO: 127 Tel : (312) 385 10 20 - Fax : (312) 385 44 90 ANKARA

FAALİYET ALANLARIMIZ. OSTİM 40. SOKAK NO: 127 Tel : (312) 385 10 20 - Fax : (312) 385 44 90 ANKARA FAALİYET ALANLARIMIZ 1996 yılında Kaletaş İnşaat Malz. Ltd. Şti. adıyla kurulan firmamız kurulduğu tarihten bugüne kadar bir çok projenin, tasarım ve uygulamasında görev almış, sorumluluklarını başarı

Detaylı

Ç E L İ K - K O N S. M AK İ N A P R O J E MÜH. İNŞ. HIRD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ŞİRKET TANITIM DOSYASI

Ç E L İ K - K O N S. M AK İ N A P R O J E MÜH. İNŞ. HIRD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ŞİRKET TANITIM DOSYASI Ç E L İ K - K O N S. M AK İ N A P R O J E MÜH. İNŞ. HIRD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ŞİRKET TANITIM DOSYASI Merkez Ofis Adres : Yeni Mahalle 4333 sokak No:58/1 Sarıçam / Adana Fabrika Adresi 1 : Yolgeçen Mah.

Detaylı

1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara

1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara Merkez Adresi: 1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara Fabrika Adresi: Yuva yolu 3701. Sokak No:9/1-2 İvedik / Ankara Muhtelif ebatlarda basınçlı ve basınçsız hidrolik,yakıt,fren ve ekzoz boruları şekillendirme,

Detaylı

REFERANSLAR. Yıl Şehir Ülke İş kapsamı Miktar Yüklenici

REFERANSLAR. Yıl Şehir Ülke İş kapsamı Miktar Yüklenici İZOLASYON Kashagan Field Development 2006- (Devam Ed.) Kaşagan Kazakistan Komple Malzemeli Boru ve Ekipman İzolasyonu 130.000 m² GATE / Türk 2006- (Devam Ed.) Kaşagan Kazakistan Malzemeli Fireproof İzolasyonu

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI Hakkımızda Nötron, kurucularının yaklaşık 30 yılı aşmış geçmiş deneyimlerinden yararlanarak gelişen

Detaylı

OYAK BETON HAKKINDA OYAK BETON PROJELERİ ULAŞIM PROJELERİ

OYAK BETON HAKKINDA OYAK BETON PROJELERİ ULAŞIM PROJELERİ OYAK BETON HAKKINDA Çeyrek asra yakın bir süre OYAK Çimento Grubu fabrikalarının çatısı altında ikincil bir hizmet olarak sunulan hazır beton üretimi ve satışı, sektördeki hızlı gelişmelerin ve artan talebin

Detaylı

Çalışanlarımızın İş Sağlığı ve Güvenliği için aşağıda belirtilen hususlarda aktif çalışmalar devam etmektedir.

Çalışanlarımızın İş Sağlığı ve Güvenliği için aşağıda belirtilen hususlarda aktif çalışmalar devam etmektedir. 1 HAKKIMIZDA VİBA 1989 yılında Türkiye'de yeni gelişmekte olan Kayar Kalıp Teknolojisinde yılların tecrübesine sahip inşaat mühendisleri tarafından kurulmuştur. Uzun yıllar boyunca Kayar Kalıp Teknolojisi

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r.

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m.. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e

Detaylı

YÖNETİM VE TEKNİK KADRO

YÖNETİM VE TEKNİK KADRO www.seninsaat.com.tr YÖNETİM VE TEKNİK KADRO YUSUF ŞEN Müh. / Yönetim Kurulu Başkanı İSMAİL AKDAŞ İnş. Müh. MURAT DEMİRLİ Rest. Uzm. Y. Mimar A. KADİR BALTA Dekorasyon ve İnce İşler Uzmanı AYLA DEMİRLİ

Detaylı

w w w. e t e l i z. c o m. t r

w w w. e t e l i z. c o m. t r www.eteliz.com.tr 1990 yılından bugüne kadar ISITMA, SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA YALITIM ve İZOLASYON (HVAC) sektöründe hizmet veren firmamız, Türkiye de birçok elit projenin çözüm ortağı olmuştur. Firmamız

Detaylı

Doğayla barışık çözümler sunar...

Doğayla barışık çözümler sunar... Doğayla barışık çözümler sunar... ŞİRKET PROFİLİ 2005 yılında Mersin de kurulan MB TEKNİK, gelişimi sürecinde, müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha hızlı ve organize şekilde karşılamak ve faliyetlerini

Detaylı

MAKİNE İHRACATINDA İLK 10 İL

MAKİNE İHRACATINDA İLK 10 İL MAKİNE İHRACATINDA İLK 10 İL Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği iştigal alanı itibarıyla 2010 yılında en fazla makine ihracatı gerçekleştiren ilk 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa,

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

2017 YILI NİSAN BAŞVURULARINDAN DESTEKLENMESİ UYGUN GÖRÜLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER

2017 YILI NİSAN BAŞVURULARINDAN DESTEKLENMESİ UYGUN GÖRÜLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER 017 YILI NİSAN BAŞVURULARINDAN DESTEKLENMESİ UYGUN GÖRÜLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER Sıra No VAP leri 1 U-9500 Isıl Entegrasyon si Verimlilik Arttırıcı si Vap i 1 : TÜPRAŞ/U-9500/01 Vap i : TÜPRAŞ/U-9500/0

Detaylı

Doğayla barışık çözümler sunar...

Doğayla barışık çözümler sunar... Doğayla barışık çözümler sunar... ŞİRKET PROFİLİ 2005 yılında Mersin de kurulan MB TEKNİK, gelişimi sürecinde, müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha hızlı ve organize şekilde karşılamak ve faliyetlerini

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

com ÇELİK KONSTRÜKSİYON

com ÇELİK KONSTRÜKSİYON www.kolonmuhendislik. com ÇELİK KONSTRÜKSİYON www.kolonmuhendislik. com ÇELİK KONSTRÜKSİYON Kolon Metal, proje - üretim - montaj sürecini bir bütün olarak üstlenerek anahtar teslim yapılar meydana getirir.

Detaylı

2013 YILI DESTEKLENMESİNE KARAR VERİLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER ENDÜSTRİYEL İŞLETME ADI

2013 YILI DESTEKLENMESİNE KARAR VERİLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER ENDÜSTRİYEL İŞLETME ADI 2013 YILI DESTEKLENMESİNE KARAR VERİLEN VERİMLİLİK ARTIRICI PROJELER SIRA NO VAP ADI ENDÜSTRİYEL İŞLETME ADI PROJEDE ÖNGÖRÜLEN ENERJİ KAZANCI kwh TEP 1 2 Seramik Pişirme Ve Kurutma Fırınlarındaki Isıların

Detaylı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2018 YILI OCAK-AĞUSTOS DÖNEMİ İHRACAT RAKAMLARI

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2018 YILI OCAK-AĞUSTOS DÖNEMİ İHRACAT RAKAMLARI MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ YILI OCAK-AĞUSTOS DÖNEMİ İHRACAT RAKAMLARI 1 24 20 16 12 8 4 0 18,6 20,8 TÜRKİYE'NİN SEKTÖREL BAZDA SANAYİ MAMULLERİ İHRACAT VERİLERİ (1 Ocak-31 Ağustos)-Milyar

Detaylı

www.kar-sa.com.tr 0216 491 67 67 0216 491 67 66 kar-sa@kar-sa.com.tr

www.kar-sa.com.tr 0216 491 67 67 0216 491 67 66 kar-sa@kar-sa.com.tr Tel : Fax : E-mail : 0216 491 67 67 0216 491 67 66 kar-sa@kar-sa.com.tr Yeni Şehir Mh. Osmanlı Bulvarı Çağdaş İş Merkezi A Blok K:5 D:9 Kurtköy - Pendik / İSTANBUL Faaliyet Alanlarımız: Endüstriyel Tesis

Detaylı

BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR.

BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR. BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR. TEB KOBİ TV ÖZEL ÖDÜL SAHİBİ. Eras İnş. ve Tic. ltd. Şti. İnönü cad. Özel Apt. No:120/4 Kocaeli Türkiye. ERAS İNŞ. VE TİC. LTD HAKKINDA. Eras İnş.ve Tic. Ltd. Şti. 1987 yılında

Detaylı

İştigal alanları. Mühendislik ve proje:

İştigal alanları. Mühendislik ve proje: İştigal alanları Mühendislik ve proje: Etüt, araştırma, sorumlu mühendislik ve kontrol mühendisliği, müşavirlik, fizibilite hizmetleri, proje çizimi ve ar-ge uygulamaları. Çelik konstrüksiyon: Çelik konstrüksiyon

Detaylı

01.01.1997 / 31.12.2007 TARĐHLERĐ ARASI YAPILAN ĐŞLER LĐSTESĐ

01.01.1997 / 31.12.2007 TARĐHLERĐ ARASI YAPILAN ĐŞLER LĐSTESĐ 01.01.1997 / 31.12.2007 TARĐHLERĐ ARASI YAPILAN ĐŞLER LĐSTESĐ Fabrika Sahasında Đnş.Tes.Onarım Đşleri 2007 Keşfi 656.655,67 YTL Mıcha Galvanizli Çelik Kons.San.Tic.A.Ş. 7500 m2 Fabrika Đnşaatı 2007 Keşfi

Detaylı

İzmir Bergama. Adapazarı Kandıra. Kocaeli Kandıra. Aydın Denizli. İzmit Yalova. Eskişehir Bilecik. Bandırma Bursa

İzmir Bergama. Adapazarı Kandıra. Kocaeli Kandıra. Aydın Denizli. İzmit Yalova. Eskişehir Bilecik. Bandırma Bursa 1 SU-YAPI Mühendislik Mişavirlik A.. 1999 Bergama Altı Adet Köprüye Ait Temellerin Tasarımı Ve Geoteknik 2 Alaçatı Turizm Ve Yatırım A.. 1999 Alaçatı İstinat Duvarları Hakkında Değerlendirme 3 ESER Müşavirlik

Detaylı

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU Techical Machine Desing üretim ve Ar-Ge faaliyetleri için gerekli olan en verimli ve kaliteli makinelerin uluslararası standartlarda tasarım ve üretimini yapan makine sanayisinde

Detaylı

Özgün İnşaat. 20 yıldır güven ve dayanıklılık inşa eder. www.ozguntaahhut.com

Özgün İnşaat. 20 yıldır güven ve dayanıklılık inşa eder. www.ozguntaahhut.com Özgün İnşaat 20 yıldır güven ve dayanıklılık inşa eder. www.ozguntaahhut.com ÖZGÜN İNŞAAT TESİSAT TAAHHÜT TİC. LTD. ŞTİ. Bu basılı medyada kullanılan görsellerin tüm ticari ve kullanım hakları Özgün İnşaat

Detaylı

Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı RP M. PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. www.karpiminsaat.com

Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı RP M. PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. www.karpiminsaat.com Yapı Sektöründe Sağlam Bir Yapı PETROL ÜRÜNLERİ İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN. TAAH. TİC. LTD. ŞTİ. 1986 Geçmişten Günümüze Tecrübemiz ve Uzmanlığımız ile Önce Güven İnşa Ediyoruz. 2014 KARPİM PETROL ÜRÜNLERİ

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

Endüstriyel Tesis Boru Spool & Çelik Konstrüksiyon İmalat ve Montaj

Endüstriyel Tesis Boru Spool & Çelik Konstrüksiyon İmalat ve Montaj Endüstriyel Tesis Boru Spool & Hayal Gücünü hayata geçirip tecrübe ve kalite ile çelik sanatını sizlere sunuyoruz. Makina - Ekipman Listesi Firmamız 976 yılında kurulmuş olup, çelik konstrüksiyon ve Boru

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR

YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR YATIRIM TEŞVİK BELGELİ YATIRIMLAR Ocak - Kasım 217 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 217 Yılı Ocak-Kasım Dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Cinsi Belge Adedi Sabit Yatırım

Detaylı

4.ENDÜSTRİ, SANAYİ VE TİCARET YAPILARI

4.ENDÜSTRİ, SANAYİ VE TİCARET YAPILARI Endüstri yapıları 4.ENDÜSTRİ, SANAYİ VE TİCARET YAPILARI Doğangün A, Livaoğlu R, 2012, Esentepe Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti ne ait yapı çatı sistemi hakkında teknik rapor, Halk Sigorta. Doğangün A, 2011,

Detaylı

alanlarımızla ilgili her türlü tamamlayıcı bilgi için hizmetinizdeyiz.

alanlarımızla ilgili her türlü tamamlayıcı bilgi için hizmetinizdeyiz. Güneş krom adı altında yola çıktığımız 2000 yılından bu tarafa paslanmaz çelik başta olmak üzere metal imalatlar üzerine çok sayıda projede görev aldık. Sorumluluklarımızı başarı ile zamanında yerine getirdik.

Detaylı

MİS KONSANTRE MASALARI

MİS KONSANTRE MASALARI MİS KONSANTRE MASALARI Masa, giren cevheri pasa, ara ürün ve cevher olarak 3 e ayırmaktadır. Şase üzerinde kullanılan malzeme Play-Wood dur. Play-Wood un üzerine muşamba kullanılmaktadır. Masa şanzıman

Detaylı

DENİZ ve KARA YAPILARI İNŞAAT İŞLERİ

DENİZ ve KARA YAPILARI İNŞAAT İŞLERİ DENİZ ve KARA YAPILARI İNŞAAT İŞLERİ Firmamız 2006 dan beri çeşitli üst yapı inşaat işlerini başarıyla tamamlamıştır. Firmamızın kurucusu 1990 da İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olarak, 2006 Yılına

Detaylı

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ.

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ. SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ. İSKENDERUN TİCARET VE SANAYİ ODASI NO: 011581 Organize Sanayi Bölgesi İş Merkezi No:13-14

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

Makina ve Yedek Parça İmalatı

Makina ve Yedek Parça İmalatı - Demir Çelik Sanayi - Mak ina Sanayi - İnşaat Çimento Sanayi - Enerji Sanayi İçin Makina ve Yedek Parça İmalatı w w w. y u k s e l c n c. c o m Firmamız İstanbul İ.O.S.B de 500 metre kare kapalı sahası

Detaylı

AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok.

AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok. AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok. No:23 Saray-Kazan/ANKARA Tel: 0312 815 25 56 Fax: 0312 815

Detaylı

Pi Mühendislik A.Ş. Pİ MÜHENDİSLİK A.Ş.

Pi Mühendislik A.Ş. Pİ MÜHENDİSLİK A.Ş. Pİ MÜHENDİSLİK A.Ş. 1 1. GİRİŞ 2. HAKKIMIZDA 3. KALİTE POLİTİKASI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. TAMAMLANAN PROJELER 6. İŞ BİTİRME BELGELERİ 7. SERTİFİKALAR π 2 1. GİRİŞ Pİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAHHÜT ve TİCARET

Detaylı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE Mühendislik ve Otomasyon Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. 2008 yılında Endüstriyel Otomasyon alanında uygun ve pratik

Detaylı

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013 www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. İÇİNDEKİLER 1- Besa İnşaat Hakkında 2- Hizmetlerimiz 3- Yapılan işler 4- Biten Projeler 7- Devam

Detaylı

mad İnşaat Tesisat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.

mad İnşaat Tesisat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. mad İnşaat Tesisat ve Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. Erenköy mah. Sadi Yaver Ataman Sok. No: 4/4 Kadıköy / İstanbul Tel: 0216 363 32 78 Fax: 0216 363 31 71 info@madltd.com.tr www.madltd.com.tr 1 HAKKIMIZDA

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

28.12.2015 başlangıç tarihli Düzce TEKNOROT fabrikasında gerçekleştirilen çalışma raporu.

28.12.2015 başlangıç tarihli Düzce TEKNOROT fabrikasında gerçekleştirilen çalışma raporu. 28.12.2015 başlangıç tarihli Düzce TEKNOROT fabrikasında gerçekleştirilen çalışma raporu. İVS ENDÜSTRİYEL HİZMETLER 1 28.12.2015 *HP07 pres makinesinin mekanik ve elektrik bağlantılarının sökümü ve nakliyeye

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

DEM YAPI İNŞ. TAAH. VE ENERJİ SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ÇELİK İŞLENDİĞİNDE FARK YARATMALI

DEM YAPI İNŞ. TAAH. VE ENERJİ SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ÇELİK İŞLENDİĞİNDE FARK YARATMALI DEM YAPI İNŞ. TAAH. VE ENERJİ SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ÇELİK İŞLENDİĞİNDE FARK YARATMALI Firma Profili Hakkımızda Çelik Kadar Güçlü Ve Güvenilir Olmak Firmamız 2006 yılında kurulmuş olup, kısa sürede büyük projelere

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

ALTYAPI ALTYAPI ELEMANLARI

ALTYAPI ALTYAPI ELEMANLARI ümüş EL GÜMÜŞ EL ALTYAPI ELEMANLARI ve İNŞ. LTD. ŞTİ. Gümüş Grup PLASTİK BORU İNŞ. YAPI MALZ. İMALAT ve SAN. LTD. ŞTİ. ALTYAPI ALTYAPI ELEMANLARI www.gumusgrup.com İÇİNDEKİLER S-(1) S-(2) S-(3) S-(4) S-(5)

Detaylı

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK.

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK. DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK ------------------------------------------------------------------- duksa MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT DEPARTMANI DUKSA Mühendislik bir tesiste bulunan tüm elektrik

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul

TEMEL. İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri. Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul İnşaat - Çelik Konstrüksiyon - Yapı Malzemeleri Merkez: İdealtepe Mah. Sincap Sok. No: 8 D: 1 Maltepe / İstanbul Şube: Yahyakaptan Mah. Bahardalı Sok. D6 Blok A Girişi No: 2 D: 1 İzmit / Kocaeli Firma

Detaylı

ÇEVRE LİSANSI BAŞVURUSUNDA BULUNACAK İŞLETMELERİN SAĞLAMASI GEREKEN FİZİKİ ŞARTLAR. İşletmenin Sağlaması Zorunlu Fiziksel Şartlar EVET HAYIR

ÇEVRE LİSANSI BAŞVURUSUNDA BULUNACAK İŞLETMELERİN SAĞLAMASI GEREKEN FİZİKİ ŞARTLAR. İşletmenin Sağlaması Zorunlu Fiziksel Şartlar EVET HAYIR ÇEVRE LİSANSI BAŞVURUSUNDA BULUNACAK İŞLETMELERİN SAĞLAMASI GEREKEN FİZİKİ ŞARTLAR Tesisin Adı : Tesisin Adresi : Çevre Lisansının Konusu : Ömrünü Tamamlamış Araç Geçici Depolama İlgili Yönetmelik : Ömrünü

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

ARS MOTOR&GENERATOR SAHA SERVİSİ

ARS MOTOR&GENERATOR SAHA SERVİSİ ARS MOTOR&GENERATOR SAHA SERVİSİ ARS, motor ve generatörlere müşteri sahalarında uluslararası standartlara göre koruyucu bakımlar yapılabilmesi için kurulmuş bir mühendislik firmasıdır. Bakım periyotlarının,

Detaylı

ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com

ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com Faaliyet Alanlarımız PASLANMAZ ÇELİK CAMLI MODEL KORKULUKLAR PASLANMAZ ÇELİK MERDİVEN KORKULUKLARI ÖZÜRLÜ TUTAMAKLARI PASLANMAZ ÇELİK DUVAR TUTAMAĞI ve ÖZÜRLÜ

Detaylı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2019 YILI OCAK AYI İHRACAT RAKAMLARI

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2019 YILI OCAK AYI İHRACAT RAKAMLARI MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2019 YILI OCAK AYI İHRACAT RAKAMLARI 1 4.000 TÜRKİYE'NİN SEKTÖREL BAZDA İHRACAT VERİLERİ (1 Ocak-31 Ocak)-Milyon $ 2.286 2.330 2018 2019 Değişim 2.000 1.526 1.350

Detaylı

Hijyenik Santrifüj Pompalar

Hijyenik Santrifüj Pompalar Hijyenik Santrifüj Pompalar Faaliyet Konularımız Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire Giriş İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Basınçlı Kaplar Bölümü Boylerler

Detaylı

CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER

CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER CENK YILDIRIM ÇALIŞTIĞI FİRMA VE PROJELER 1 ÇALIŞTIĞI FİRMALAR Nisan 2014 ÇALIŞMA SÜRESİ : 2003-2004 / Askerlik ŞİRKETİN ÜNVANI : AŞAR Tem.Güven.Taş.Hizmet Mimarlı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Detaylı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2016 HAZİRAN DÖNEMİ İHRACAT RAKAMLARI

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2016 HAZİRAN DÖNEMİ İHRACAT RAKAMLARI MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ HAZİRAN DÖNEMİ İHRACAT RAKAMLARI TÜRKİYE'NİN SEKTÖREL BAZDA İHRACAT VERİLERİ (1 OCAK-30 HAZİRAN)-MİLYON $ Değişim 13.970 11.970 9.970 7.970 10.488 11.720 8.156

Detaylı

GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM.

GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM. Yapı Mühendislik Müşavirlik Tic. ve San. Ltd. Şti. www.fypyapi.com GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM. 1 İÇİNDEKİLER 04 FYP Hakında Şirkemtimizin tanımı. 06 Tarihçemiz Şirket tarihçesi, vizyonumuz, misyonumuz.

Detaylı

Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ

Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ Bize Ulaşın : www.guvennetosgb.com info@guvennetosgb.com ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ Hakkımızda Güven Net OSGB Güven Net OGSB; İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanında firmalara çözüm ortağı olmak üzere

Detaylı

ORTA ANADOLU MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

ORTA ANADOLU MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORTA ANADOLU MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 1 Milyar Dolar DÜNYA MAKİNE TİCARETİ 2.200 2.100 2.000 1.900 1.800 1.700 1.600 2010 2011 2012 2013 DÜNYA MAKİNE İHRACATI 1.794 2.058 2.049 2.003 DÜNYA

Detaylı

info@fnss.com.tr www.fnss.com.tr FNSS 2009

info@fnss.com.tr www.fnss.com.tr FNSS 2009 HİZMETE ÖZEL 1 Faaliyet Alanları Tasarım, Geliştirme ve Üretim Paletli Zırhlı Muharebe Araçları Lastik Tekerlekli Zırhlı Araçlar Silah Sistemleri Zırhlı Araç Modernizasyonu, Bakımı ve Onarımı Entegre Lojistik

Detaylı

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Y 06/002/2010 EKOTEST ÇEVRE DANIŞMANLIK ÖLÇÜM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Sevda Ata ALAKURT

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com HAKKIMIZDA 2005 yılı başında kurulan Otto Mekanik Malzeme Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited; ısıtma, soğutma, havalandırma, klima, yangın tesisatı ve sıhhi tesisat alanlarında, fizibilite, mühendislik,

Detaylı

ÖZEL MAKİNE İMALATI Fabrika Yapan Fabrika

ÖZEL MAKİNE İMALATI Fabrika Yapan Fabrika ÖZEL MAKİNE İMALATI Fabrika Yapan Fabrika ONARAN ENDÜSTRİYEL AĞIR MAKİNA SANAYİ & TİCARET A.Ş. Her türlü özel makina imalatında sanayi kuruluşlarının tercihi, gemicilik sektöründen beyaz eşyaya kadar Türk

Detaylı

Next Level. Ofis Dekorasyonu. Projelerimiz...

Next Level. Ofis Dekorasyonu. Projelerimiz... Ankara Siteler de faaliyetde bulunan FCL AHŞAP YAPI SAN ve TİC. LTD. ŞTİ. yaklaşık 2000 m lik kapalı alanda, konusunda tecrübeli mühendisler ile hizmet vermektedir. Uzun yıllar içerisinde bulunduğumuz

Detaylı

KAMERUN A SATILABİLECEKLER

KAMERUN A SATILABİLECEKLER KAMERUN A SATILABİLECEKLER GIDA SEKTÖRÜ: - Makarna - Un - Bisküvi - Şekerleme - Maya ve kabartma tozları - Unlu mamul katkı malzemeleri - Konserveler - Salça ve turşular - Margarin ve sıvı yağlar - Yoğurt

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon No: Adresi : Plaza Yukarı Dudullu Mah. Tel : 0 216 469 46 66 Faks : 0 216 469 46 67 E-Posta : kys@szutest.com.tr Website : www.szutest.com.tr

Detaylı

Çünkü müşterilerinin; beklentisi olan kalite, hız, ekonomi ve güvenlik için yeterli donanıma sahip ekip ve ekipmanı bünyesinde bulundurmaktadır.

Çünkü müşterilerinin; beklentisi olan kalite, hız, ekonomi ve güvenlik için yeterli donanıma sahip ekip ve ekipmanı bünyesinde bulundurmaktadır. ALGAN DEMİR ÇELİK DIŞ TİC. TAAH.VE LTD.ŞTİ. Adı ile kurulan firmamız "Kaliteli","Hızlı","Güvenilir","Akılcı Çözüm" ilkelerinden ödün vermeyerek çalışmalarını sürdürmektedir. Yurtdışındaki bir çok saygın

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

Hizmetimiz kalitemizdir, Çözüm Ortağınız

Hizmetimiz kalitemizdir, Çözüm Ortağınız Hizmetimiz kalitemizdir, Çözüm Ortağınız HAKKIMIZDA Türkiye`de çelik konstrüksiyon, enerji santralleri, petrol rafinerileri, boru hatları, basınçlı ekipmanlar, barajlar gibi projeler de Tahribatsız Muayene

Detaylı

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Ayaş İçmece Ve Kaplıcaları Ayaş İçmeceleri Ve Kaplıcaları Güriş İnş. Ve Müh. Güriş İnşaat Ve Mühendislik Ankara Yerleşkesi Güriş İş Mak.

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9

İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 2 İÇİNDEKİLER İÇERİK SAYFA HAKKIMIZDA 3 MİKSER YEDEK PARÇALARI 4-5 BETON SANTRALLERİ 6 SİLO 7 BETON SANTRALİ YEDEK PARÇALARI 8 WAM EKİPMANLARI 9 BETON POMPASI YEDEK PARÇALARI 10-11 HAKKIMIZDA 3 GCE, Türkiye,

Detaylı

Yeni Türkiye, Yeni Gelecek.

Yeni Türkiye, Yeni Gelecek. Yeni Türkiye, Yeni Gelecek. Deneyimli bir geçmișe sahip olmak geleceğin temellerini sağlam inșa etmektir. Sahip olduğumuz saha deneyimi ve deneyimli kadromuzla Türkiye nin yarınlarına değer katmak amacı

Detaylı

Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı

Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı TİRE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İZMIR - TÜRKİYE Fiziki Tarif Söz konusu Gayrimenkul 125.000 m² lik bir arsa üzerinde 20.922,75 m² lik bir kapalı alana sahiptir. Gayrimenkul,

Detaylı

KOÇMAK ENDÜSTRİ. İml.Tes.İnş.Taah. San. ve Tic. Ltd.Şti.

KOÇMAK ENDÜSTRİ. İml.Tes.İnş.Taah. San. ve Tic. Ltd.Şti. KOÇMAK ENDÜSTRİ İml.Tes.İnş.Taah. San. ve Tic. Ltd.Şti. ŞİRKETİMİZ: OFİS: Kiremithane Mah. Cengiz Topel Cad. Yaprak apt. No:44/ 4 Akdeniz/MERSİN Tel: 0 324 233 72 97 İdari Büro: +90 532 130 59 43 Teknik

Detaylı

Firmamız 1997 yılından beri İzmir TÜRKYE de beton santrali üretimi ve kırma eleme tesisleri imalatı yapmaktadır.

Firmamız 1997 yılından beri İzmir TÜRKYE de beton santrali üretimi ve kırma eleme tesisleri imalatı yapmaktadır. Firmamız 1997 yılından beri İzmir TÜRKYE de beton santrali üretimi ve kırma eleme tesisleri imalatı yapmaktadır. 1997 yılından itibaren Yurtiçinde Ve Yurtdışında İnşaat, Madencilik ve Yol Sektörlerinin

Detaylı

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti.

Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. Laboratuvar Akreditasyon Danışmanlık Ltd. Şti. ISO 17025 Laboratuar Akreditasyon için Referansları Türkiye de 17025 Akreditasyon faaliyetleri ilk gündeme geldiği 2000 yılından beri Laboratuvarlara Akreditasyon

Detaylı