TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "0800 341 48 02 TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI"

Transkript

1

2 TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI Değerli Müşterimiz, Sahip olduğunuz ocak kalitesinin kalıcılığını sağlamak için cihazınızı monte etmeden ve kullanmadan önce bu kitapçığı dikkatle okuyunuz ve gerektiğinde başvurmak için saklayınız. İÇİNDEKİLER 1. Ürün ile ilgili Kullanım Önerileri Ve Önemli Uyarılar Genel Uyarılar Önemli Güvenlik Uyarıları 2. İlk Kullanım Önerileri 3. Cihazın Montaj Talimatı 4. Elektrik Bağlantısı Ve Emniyet 5. Gaz Bağlantısı Ve Emniyet 6. Kontrol Paneli Tanıtımı 7. Ocakların Kullanılması 8. Bakım Ve Temizlik 9. Taşıma Ve Nakliye

3 1. ÜRÜN İLE İLGİLİ KULLANIM ÖNERİLERİ VE ÖNEMLİ UYARILAR A) Genel Uyarılar Cihazın kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve gerektiğinde tekrar okuyabilmek için kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde saklayınız. Cihazınız, elektrikli cihazlara ilişkin ilgili emniyet talimatlarına uygun olarak üretilmiştir. Bakım ve onarım çalışmalarının sadece firma tarafından eğitilmiş yetkili servis elemanları tarafından yapılması gerekir. Kurallara uygun şekilde yapılmayan onarım çalışmaları hem ürünün garantisini geçersiz kılar hem de sizi tehlikeye sokar. Herhangi bir hasar tespit edilmesi durumunda, derhal yetkili servise müracaat ediniz.

4 Cihaz sadece topraklı priz ile kullanılmalıdır. Ürünün, yerel yönetmeliklere uygun topraklama yapılmadan kullanılması halinde doğacak sorunlardan üretici firma kesinlikle sorumlu değildir. Cihazınız, belirtilen garanti süresi boyunca, arızalı parçaların değiştirilmesi ve ücretsiz tamirini karşılamak üzere garanti kapsamındadır. Cihazınız ile birlikte garanti belgesi, yetkili servise başvuru sırasında ibraz edilmek zorundadır. Doğalgazlı (NG) ürünlerde cihazınızın bağlantısını ve kurulumunu sadece yetkili servis tarafından yapılmalıdır. Cihazı hava akımına maruz bırakmayınız. Brülörler sönebilir.

5 Cihaz üzerinde ve içerisinde bulunan tüm ambalaj malzemelerini söktükten sonra nakliye sırasında oluşmuş olabilecek hasarlar için lütfen ürününüzü kontrol ediniz. Uygun olmayan ve hatalı bağlantılardan kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dışındadır. Kurulum, bakım, temizlik ve tamir işlemleri sırasında ürünün elektrik bağlantısı kesilmiş olmalıdır. Her kullanımdan sonra ürünün kapalı olduğundan emin olun. Cihazınızı kullanmadığınız zamanlarda fişi prizden çıkartınız. Tüm havalandırma kanallarının etrafını açık tutunuz. Cihazınızı atmosferik etkilerden koruyunuz. Güneş, yağmur, toz, kar v.b. etkiler altında bırakmayınız.

6 Bu cihaz sadece evde kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Cihazınızı sadece uygun özellikteki yiyeceklerin pişirilmesi yada yiyeceklerin ısıtılması amacıyla kullanınız. Amaç dışı kullanım (Örn. bulunduğunuz ortamı ısıtmak, ve ev hayvanları veya elbiseler gibi eşyaları kurutmak v.b.) hem ürüne zarar verebilir hemde sizi tehlikeye sokabilir. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, perde, tül, kağıt yada yanıcı tutuşucu maddeleri yakınında bulundurmayınız. Sadece yetişkin bireyler bu ürünü kullanmalıdır. Çocukların ve yaşlı bireylerin fırını gözetimsiz ve yardım almadan kullanmalarına izin vermeyiniz.

7 B) Önemli Güvenlik Uyarıları Katı veya sıvı yağlı yiyecekler pişirirken, ocağın civarından uzaklaşmayınız. Aşırı ısınma durumunda alevlenme oluşabilir. Alevlenmiş yağın içine kesinlikle su dökmeyiniz. Yangın tehlikesi! Bu durumda oluşan alevi söndürmek için, tencere ve tavayı kapağı ile kapatınız ve ocağı kapaklı konuma getiriniz. Sıcak haldeki yağları yada yiyecekleri kesinlikle gözetimsiz bırakmayınız. Aksi takdirde yangına sebebiyet olabilirsiniz. Bu ürün, yanlarında güvenliklerinden sorumlu olacak veya ürünün kullanımıyla ilgili gerekli talimatları verecek bir kişi bulunmadığı sürece; fiziksel duyusal ve zihinsel yeteneklerinde yetersizlik bulunan veya bilgisiz yada deneyimsiz olan kişiler (çocuklar dahil) tarafından kullanım için tasarlanmamıştır. Çocuklar denetlenerek,

8 kesinlikle ürünle oynamalarına izin verilmemelidir. Ürünü, üzerine su püskürterek veya su dökerek kesinlikle yıkamayın! Elektrik çarpma tehlikesi vardır! Ürünün çalışırken kenarları sıcak olacağı için yakınına yanıcı maddeler koymayınız. Ürün kullanımdayken ve kullanım sonrasında soğuyana kadar ürünün açıktaki kısımları sıcak olacaktır. Çocukları uzak tutunuz. Sadece yetişkin bireyler bu ürünü kullanmalıdır. Çocukların ve yaşlı bireylerin cihazı gözetimsiz ve yardım almadan kullanmalarına izin vermeyiniz. Çocukların, yaşlı bireylerin ve evcil hayvanların sıcak yüzeylere dokunmalarını engelleyiniz. Cihazınız çalışırken dış yüzeyi ısınır. Cihaz kapatılmış olsa dahi bu kısımlar belli bir

9 süre daha sıcaklığını muhafaza eder. Sıcak yüzeylere kesinlikle dokunmayınız. Cihazınızı çalışma esnasında yada kapattıktan hemen sonra (henüz sıcakken) hareket ettirmeyiniz veya yerini değiştirmeyiniz. Açıkhavada kullanılan ocaklar için uygun değildir. Ürününüzde buharlı temizleyiciler kullanmayınız. Camlı Ocaklarda;Ocak yüzeyi ve nemden kaynaklanan buhar basıncı tencerenin kaymasına yada hoplamasına sebep olabilir. Bu nedenle tencere altının ve ocak yüzeyinin herzaman kuru olmasına dikkat ediniz. Camlı Ocaklarda;Yüzey çatlak ise, elektrik çarpması ihtimalini önlemek için cihazın devresini açınız (şalteri kapatınız).

10 Çocuklar İçin Güvenlik Cihaz ve kablosunu 8 yaşından küçük çocukların erişemeyeceği şekilde saklayınız. Elektrikli ve gazlı ürünler, çocuklar için tehlikelidir. Ürün çalışırken çocukları üründen uzak tutun ve ürünle oynamalarına izin vermeyiniz. Ürün kullanımdayken ve kullanım sonrasında soğuyana kadar ürünün açıktaki kısımları sıcak olacaktır. Çocukları uzak tutunuz. Izgaraların kullanımı sırasında, ürünün ulaşılabilen yüzeyleri sıcaktır. Çocukları üzerinden uzak tutunuz. Çalışma sırasında cihazı kontrolsüz bir şekilde bırakmayınız. Ürünün üzerine çocukların ulaşabilecekleri nesneleri koymayınız. Temizlik ve kullanıcı bakımı çocuklar tarafından yapılamaz.

11 Ambalaj malzemeleri çocuklar için tehlikeli olabilir. Ambalaj malzemelerini, çocukların ulaşamayacakları yerlere kaldırınız. 2. İLK KULLANIM ÖNERİLERİ Cihazınız elektrik kaynağına bağlanacağından, kurulumu esnasında fişinin prize erişebilecek mesafede yerleştirilmesine dikkat ediniz. Cihazınızı V AC enerji ile toprak hatlı bir prizden besleyiniz. Topraklama yapılmadan kullanım sonucu oluşabilecek zararlardan firmamız sorumlu değildir. Cihazınızı uygun bir priz ile kullanınız Elektrik kablosunun cihazınıza temas etmemesine dikkat ediniz. Cihazınızı yerleştirdiğiniz yer ısıya dayanıklı ve kuru olmalıdır.

12 3. CİHAZIN MONTAJ TALİMATI Cihazın elektrik ve gaz bağlantılarının konunun uzmanı, resmi belgeli, yetkili servis tarafından yapılması gerekir. Cihazın bağlantılarının yanlış yapılması durumunda oluşacak hasarlarda garanti koşulları geçersizdir.

13 4. ELEKTRİK BAĞLANTISI VE EMNİYET Cihaz Volt elektriğe uygun olacak şekilde ayarlanmıştır. Şebeke elektriği verilen bu değerden farklı ise, derhal yetkili servisimizle temasa geçiniz. Cihazın elektik bağlantısı sadece yönetmeliklere uygun olarak monte edilmiş topraklı prizlerle yapılması gerekir. Eğer cihazın yerleştirileceği yerde, yönetmeliklere uygun olarak monte edilmiş topraklı priz mevcut değilse, derhal yetkili servisimizle temasa geçiniz. Cihazın elektrik bağlantısının, topraklanması olmayan prizlere yapılması halinde doğacak zararlardan üretici kesinlikle sorumlu değildir. Topraklı priz cihazın fişinin kolayca ulaşabileceği yakınlıkta olmalıdır. Uzatma kablosu kullanılmamalıdır. Elektrik kablosunun cihazın sıcak yerlerine ve arka kısmına temas etmemesine özen gösteriniz. Aksi takdirde cihazın elektrik kablosu hasar görebilir ve bu durum kısa devreye sebep olabilir. 5. GAZ BAĞLANTISI VE EMNİYET Set üstü ocağınızı kullanmadan önce şu hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Kullanılacak plastik bağlantı hortumu emniyetiniz için 125 cm den uzun olmamalıdır. Hortumun bir ucunu kaynar suda bir dakika tutarak yumuşattıktan sonra, gaz giriş rekoruna geçiriniz. Üzerindeki kelepçeyi tornavida ile iyice sıkınız. Hortumun diğer ucunu için de aynı ısıtma işlemini yaptıktan sonra, dedantöre iyice takıp kelepçesini tornavida ile sıkıştırınız. Hortumu ocağınızın ısınan bölümlerinden, özellikle arka kısımlarından dolaştırmayınız. Ocağınızın düğmeleri kapalı iken bağlantılarda gaz kaçağı olup olmadığını kontrol ediniz. Kontrol işlemini ateşle değil sabun köpüğü ile yapınız. Doğalgaz ile basıncı 200 mm SS olması gerekir. Cihazınızı LPG gazından TSE markalı 300 mm SS çıkış basıncında dedantörle kullanınız. Ocağınızın uygun gaz tipine dönüştürmek için yetkili servise başvurunuz.

14 1.a Doğalgazla Çalışan Ocağın Gaz Bağlantısı Cihazın gaz girişinde, vida mekanik bağlantılı esnek metal hortum kullanılmalı. 1.b Bütan-Propan gazı LPG ile çalışan ocağın gaz bağlantısı Cihazın gaz girişinde iç çapı 8 mm veya 10 mm olan ve cihazın gaz girişine kelepçe ile sabitlenen plastik hortum kullanılmalı. Cihazınızı mümkün olduğunca kısa ve sızdırmaz bir hortum ile gaz kaynağına bağlayınız. İzin verilen max. 1,25 m hortum uzunluğunun aşılmaması gerekir. Konuya ilişkin ilgili yönetmelikleri lütfen dikkate alınız. Cihaza gaz getiren hortum güvenliğiniz için yılda 1 kez yenisiyle değiştirilmelidir. 2. Hortumun bağlantısını yaptıktan sonra gaz kaçağı olup olmadığını mutlaka kontrol etmeniz gerekir. Bunun için cihazın kontrol panosundaki düğmelerin kapalı ve gaz vanasının açık konumda olması gerekir. Kontrol işleminin sabunlu su yada köpük ile yapılması gerekir. Şayet borularda ya da bağlantılarda kaçak varsa köpükte kabarcıklar oluşur ve bölgesel dağılmalar gözlenir. Bu durumda gaz vanası mutlak suretle kapatılması ve gaz bağlantılarının gözden geçirilmesi gerekmektedir. 3. Gaz kaçağı kontrolü yaparken kesinlikle çakmak, kibrit, sigara ateşi ya da benzeri bir alev çeşidi kullanmayınız. 4. Cihazınızda gaz kaçağı oluşmasını engellemek istiyorsanız, gaz hortumunu zorlayacak şekilde çekmeyiniz. 5. Gaz hortumunun cihazın sıcak bölgelerine temas etmesini engelleyiniz. Gaz hortumunun cihaz ile herhangi bir şekilde temas etmesini engelleyiniz. Hortum bu durumda hasar görebilir. Yangın tehlikesi!

15 GAZ DÖNÜŞÜM TABLOSU VE TEKNİK ÖZELLİKLER TEKNİK ÖZELLİKLER 111 SF 111 SF X 112 SF 112 SF X 111 ASF 111 ASF X 111 AFG 111 ASF G 112 ASF 112 ASF X GAF GAF X MODEL / TİP Set Üstü Ocak Set Üstü Ocak Ankastre Ocak Ankastre Ocak Ankastre Ocak ÜST TABLA 3 Gaz 3 Gaz 4 Gaz 4 Gaz 2 Gaz 1 Elektrik 1 Elektrik HOT PLATE (Elektrikli Ocak) W W - VOLTAJ V AC V AC V AC V AC V AC FREKANS 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz 50 Hz ÇAKMAK VAR VAR VAR VAR VAR A: Ankastre model olduğunu ifade etmektedir. X: Üst tablanın inox olduğunu ifade etmektedir. Teknik özellikleri tamamen aynıdır. G: Üst tablanın temperli cam olduğunu ifade etmektedir. Teknik özellikleri tamamen aynıdır. Gaz Basıncı LPG G mbar Doğalgaz G mbar Brülör Tipi Enjektör Çapı Tam Alev Oranı Kısık Alev Oranı Gaz Tüketimi (mm) (kw) (kw) (kg/h) Büyük 0,85 2,50 0,60 0,072 Orta 0,65 1,45 0,50 0,044 Orta 0,65 1,45 0,50 0,044 Küçük 0,50 0,90 0,35 0,028 Büyük 1,15 2,15 0,85 0,222 Orta 0,97 1,45 0,70 0,154 Orta 0,97 1,45 0,70 0,154 Küçük 0,72 0,80 0,45 0,085 Ürünün üzerinde bulunan işaretlemelerde veya ürünle birlikte verilen diğer basılı dökümanlarda beyan edilen değerler, ilgili standartlara göre laboratuvar ortamında elde edilen değerlerdir. Bu değerler, ürünün kullanım ve ortam şartlarına göre değişebilir. *Açıkhavada kullanılan ocaklar için uygun değildir.

16 6. KONTROL PANELİ TANITIMI 7.OCAKLARIN KULLANILMASI Butondan Çakmaklı Modellerin Çalıştırılması Ocağı yakmak için düğmenin üzerine basın ve saat yönünün tersine çevirerek alev işaretinin üzerine getiriniz. Çakmak butonuna basarak alev almasını sağlayınız. Bek 15 saniye içerisinde yanmamışsa işleme son veriniz. Ortamın gazdan arınması için 1 dakika kadar bekledikten sonra tekrar deneyiniz. Ocağın yandığından emin olunuz, eğer yanmıyorsa işlemi tekrar ediniz. Ocağınızda pişirme yaparken sıvı taşması, şiddetli hava akımı v.b. nedenlerle bek alevinin sönmesi durumunda; açık olan ocak düğmesini kapatınız ve cihazın bulunduğu ortamı gazdan tamamen arınacak şekilde havalandırınız. Beki tekrar ateşlemeye çalışmadan önce en az 1 dakika bekleyiniz. Ocak tablası ve bek, kirlenmiş ise iyice temizleyiniz. Daha sonra ocağınızda pişirme işlemini tekrar başlayabilirsiniz. Pişirme işleminiz bitince düğmeyi kapalı konuma getiriniz. Valfden Otomatik Çakmaklı Modellerin Çalıştırılması Ocağınızın valfleri otomatik çakmak mekanizması ile donatılmıştır. Bu nedenle ayrı bir çakmak butonu bulunmamaktadır. Ateşleme işlemini gerçekleştirmek için ilgili ocağın valf düğmesini hafifçe bastırarak çakmak işareti yönüne doğru çeviriniz. Ocağın çalışmasını gözlemledikten sonra istediğiniz alev seviyesini ayarlayabilirsiniz.

17 Ocağın Kapatılması: Ocak düğmesi üzerindeki çizgi kontrol paneli üzerindeki nokta ile aynı hizaya gelene kadar çevrildiğinde alev otomatik olarak söner ve ocak kapanır. Ocağın Kuvvetli Alevle Çalıştırılması (Tam Açık): İlgili ocak düğmesini bastırıp, sola doğru tam açık sembolüne gelene kadar çeviriniz. Bu konumda ocak en yüksek verimle çalışır. Ocağın Kısık Alevle Çalıştırılması (Yarım Açık) : İlgili ocak düğmesini sola doğru yarım açık sembolüne gelene kadar çevirdiğinizde ocak düşük verimle çalışır. Alev büyüklüğünü yemek çeşidine ve pişirme ısısına uygun olacak şekilde büyük alev ile küçük alev arasında herhangi bir değere getirerek ayarlayabilirsiniz. Beklerden En Yüksek Verimli Elde Etmek İçin Büyük Bek : cm Orta Bek : cm Küçük Bek : cm Ø145 Elektrikli Ocak : cm Arasındaki çaplarda (tencere dip ölçüsü) tencerelerin kullanılmasını öneririz. Elektrikli Ocak Elektrikli Ocağı 3 Konumlu Kontrol Düğmesiyle kontrol edilmektedir. Düğme Pozisyonu Ø145 Ocak W 750 W 1000 W Kullanım Gücü Kapalı Yavaş Pişirme Hızlı Pişirme (Kaynatma) Kızartma Elektrikli ocak üzerine tabanı düz olan, ocağa tam oturan tencere koyunuz. Ocağın çapından küçük kap kullanılması, ocağın verimsiz kullanılmasına neden olur. Ocağın üzerine ıslak tabanlı tencere, tencere kapağı v.b. koymayınız. Ocağı kullandıktan sonra nemli bir bez ile siliniz. Fazla kirlenmiş ise sıvı deterjan ile iyice temizlenip kuruması için birkaç dakika ısıtınız.

18 Gaz Emniyet Sensörlü Modeller Ocağınız özel emniyet tertibatlıdır. Brülörlerin herhangi birinde meydana gelebilecek alev sönme durumunda, brülörlerin yanında bulunan sensör, ilgili valfi otomatik olarak kapatarak gaz akışını engelleyecektir. ÖNEMLİ: İlk çalıştırma anında ısıyı algılayabilmesi için, ayar düğmesini max. alev pozisyonunda basılı tutarak ateşlemeyi gerçekleştirdikten sonra, düğmeyi 5-10 sn. süre ile basmaya devam ediniz. Normal yanışın ardından istediğiniz alev konumuna ayarlayabilirsiniz. 8.BAKIM VE TEMİZLİK Temizliğe başlamadan önce pişiricilerin tamamen soğumasını bekleyiniz. Elektrik fişini prizden çekiniz. Ocağınızı sadece nemli bez yada sünger parçasıyla temizleyiniz. Bulaşık teli veya aşındırıcı sert yüzey temizleyicileri kullanmayınız. Yüzeyin çizilmesine neden olur. Ocağınızı temizlemek için buharlı temizleyiciler kullanmayınız. Boyalı ve emayeli kısımlarını sabunlu su veya deterjanlı sünger ile silip, kuru bez ile kurulayınız. Ocağın üzerine dökülen yağ, limon gibi asitli maddelerin derhal temizlenmesi gerekmektedir. Paslanmaz çelik yüzeylerin temizliğinde, çizilmeye yol açabilecek TEL SÜNGER yada KİMYASAL MADDELER kesinlikle kullanılmamalıdır. (Marketlerde kullanılan INOX Yağ Çözücülerin(CILINT BANG v.b.) kullanılması tavsiye edilir) Elektrikli pişiricilerinizi uzun süre kullanmayacaksanız, ince ve koruyucu bir yağ tabakası oluşturmak için üst kısmını makine yağı ile yağlayınız. Herhangi bir arıza meydana geldiğinde ehliyetsiz kişilere müdahale ettirmeyiniz. Servise müracaat ediniz. 9.TAŞIMA VE NAKLİYE Nakliye sırasında orijinal kutusu ile taşıyınız. Kutu üzerindeki taşıma işaretlerine uyunuz. Isıtıcı sistemini ve ızgara tellerini bek tablasına bantlayınız Ürün üzerine ağırlık koymayınız. Ürününüzü, üst kısmı yukarı gelecek şekilde taşıyınız.

19

20

21 ON-LINE YETKİLİ TEKNİK SERVİS LİSTESİ Güncellenmiş servis listesine adresinden ulaşabilirsiniz. Müşteri Hizmetleri Merkezi : servis@esco.com.tr Değerli Kullanıcı, Uluslararası kalite ilkelerine ve standartlarına uygun olarak üretilen ve kullanımınıza sunulan bu üründen en yüksek verimi elde etmeniz ve memnuniyetiniz için, ürününüzü kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu dikkatle okumanızı ve gereğinde başvurmak için saklamanızı önemle hatırlatır, iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Danışma Hatlarımızı, - Hafta içi hergün Cumartesi günleri saatleri arasında ücretsiz olarak arayabilir; istek, öneri ve şikayetlerinizi firmamıza iletebilirsiniz. Ürünlerimizle ilgili hizmetleri eksiksiz alabilmek için aşağıdaki önerilere uymanızı rica ederiz: 1. Garanti belgesini yetkili satıcınıza onaylattırınız. 2. Ürünü kullanma kılavuzunda belirtilen esaslara göre kullanınız. 3. Ürününüzle ilgili hizmet talebiniz olduğunda yukarıdaki telefon numarasından, Müşteri Hizmetleri Merkezine başvurunuz. 4. Yetkili teknik servisteki işiniz bittiğinde Hizmet Fişi almayı unutmayınız. İmalatçı EMAYE DÖKÜM SAN.TİC. A.Ş. Organize San.Bölgesi 8.Cadde No:45 Tel: 0 (222) (pbx) Fax: 0 (222) www. esco.com.tr Bakanlıkça tespit edilen kullanım ömrü : 10 Yıl AEEE yönetmeliğine uygundur.

ankastre ve setüstü ocak

ankastre ve setüstü ocak ankastre ve setüstü ocak İÇİNDEKİLER Güvenlik Tedbirleri 5 Ocağınızın Kurulumu 6 Elektrik bağlantısı ve güvenlik 8 Gaz bağlantısı ve güvenlik 9 Gazlı Ocakların Gaz Tipine Göre Ayarlanması 10 Kumanda

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI FRİTÖZ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAĞI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AGO 890 1 İÇİNDEKİLER I- Gazlı Ocakların Kullanım Alanı 3 II- Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 4 III- Teknik Özellikler

Detaylı

GAZ BAĞLANTISI Ocağı değişik gaz tiplerine uyarlamak için yapılması gereken işlemler aşağıdaki resimlerde gösterilmektedir

GAZ BAĞLANTISI Ocağı değişik gaz tiplerine uyarlamak için yapılması gereken işlemler aşağıdaki resimlerde gösterilmektedir YETKİLİ SERVİSİ ÇAĞIRMADAN YAPILMASI GEREKEN ÖNEMLİ İŞLEVLER SORUN Ocakların Yakılması: Kumanda düğmelerine basıldığında çakmak çalışmıyor. GAZ BAĞLANTISI Ocağı değişik gaz tiplerine uyarlamak için yapılması

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz: Bu kullanım kılavuzu Ayışığı Concept in tüm ısıtıcı masa modelleri için hazırlanmıştır. Güvenlik kuralları ve standartlarına uygun imal edilen yüksek kaliteli ve

Detaylı

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER Dikkat Cihazınızın yanlış kullanımı nedeniyle herhangi bir zarar gelmemesi için, cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu talimatları dikkatlice okuyun. Özellikle cihazınızla ilgili güvenlik talimatlarını

Detaylı

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. Osmangazi Mh. Limni Sk. No: 1 Kıraç - Esenyurt - İstanbul Tel: 0212 577 22 43 Faks: 0 212 549 32 39 info@gpsendustriyel.com.tr

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAĞI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAĞI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAĞI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AGO 460 AGO 860 İÇİNDEKİLER I- Cihazın Tanımı ve Kullanım Alanı 2 3 II- Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 3-4 III-

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. BU CİHAZ SADECE EV TİPİ KULLANIMLAR İÇİNDİR. ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARILARIN AÇIKLANMASI

Detaylı

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ)

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) KULLANMA VE BAKIM KİTABI BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

Termosifon Kullanma kılavuzu T 7350 SL T 7365 SL T 7380 SL

Termosifon Kullanma kılavuzu T 7350 SL T 7365 SL T 7380 SL Termosifon Kullanma kılavuzu T 7350 SL T 7365 SL T 7380 SL Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmiş olan ürününüzün size en

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürün Şeması:

Detaylı

GAZLI KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

GAZLI KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ GAZLI KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AKTG-890 İÇİNDEKİLER I Açıklama 3-4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 4-5 III Teknik Özellikler

Detaylı

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ 1. BÜTÜN NOTLARI DİKKATLE OKUYUN. 2. SICAK METAL YÜZEYE DOKUNMAYIN. SAPINDAN TUTMALISINIZ. 3. ELEKTRİK ÇARPMASINI ÖNLEMEK İÇİN,

Detaylı

GAZLI SABİT DÖNER OCAĞI KULLANMA KILAVUZU DÖNER OCAĞINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

GAZLI SABİT DÖNER OCAĞI KULLANMA KILAVUZU DÖNER OCAĞINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ GAZLI SABİT DÖNER OCAĞI KULLANMA KILAVUZU DÖNER OCAĞINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ ADG-3S ADG-4S 1 ADG-5S İÇİNDEKİLER I Cihazın Tanımı ve Kullanım Alanları 3-4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

LAVTAŞ IZGARA KULLANMA KILAVUZU

LAVTAŞ IZGARA KULLANMA KILAVUZU LAVTAŞ IZGARA KULLANMA KILAVUZU LAVTAġ IZGARAYI ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ALI 470 ALI 670 ALI 870 1 ĠÇĠNDEKĠLER I- LavtaĢ Izgaranın Kullanım Alanı 3-4 II- Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır.

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır. Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla uyduğundan

Detaylı

MĐCRO HERMETĐK ŞOFBEN KULLANMA KILAVUZU

MĐCRO HERMETĐK ŞOFBEN KULLANMA KILAVUZU PINAR EMAYE ISI GEREÇLERİ MERMER MADEN İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Organize sanayi Bölgesi 8. Cadde 26110 ESKİŞEIİR / TURKEY Tel :+ Tel + 90.222.236 00 91 Fax : 0.222.236 0032 e-mail : www.pinaremaye.c

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ ASB 490 İÇİNDEKİLER I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AMP 490 İÇİNDEKİLER I Makarna Pişirici Tanımı ve Kullanım Alanları 3 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYĠ ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ASB 460 ASB 860 ĠÇĠNDEKĠLER 2 I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

Sayfa 2 Rev00 /13.01.20102 / 01

Sayfa 2 Rev00 /13.01.20102 / 01 asdf Sayfa 2 Rev00 /13.01.20102 / 01 IZGARA KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER KAPAK... 1 İÇİNDEKİLER... 3 GENEL GÜVENLİK UYARILARI... 4 ÇALIŞMA ŞARTLARI... 5 PAKETLEME, NAKLİYE, SAKLAMA ŞARTLARI... 5 İŞLETMEYE

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLNM VE KIM KİTI KUZİNE (GZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce ÇIKLM u kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler içerir.

Detaylı

LED-Çalışma masası lambası

LED-Çalışma masası lambası LED-Çalışma masası lambası tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82458AS5X5V 2015-07 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sa hiptir. Buna rağmen güvenlik

Detaylı

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AMP 470 İÇİNDEKİLER I Makarna Pişirici Tanımı ve Kullanım Alanları 2 3 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYĠ ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ASB 470 ASB 870 2 ĠÇĠNDEKĠLER I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6862

HAIR DRYER IONIC HD 6862 HAIR DRYER IONIC HD 6862 TR G F E D B C A 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLIK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ

MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU TOST + WAFFLE 750 W MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ 11 1- Ergonomik tutma sapı 2- Termostat (hazır) ışığı (yeşil) 3- Enerji (güç/ısıtma)

Detaylı

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU PROFİL KESME MAKİNASI 5 MODEL -RTM695- TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 2. KORUYUCU KAPAK 3. TUTMA KOLU 4. KESME DİSKİ 5. MAKİNA TABANI 6. AKTİF KORUMA 7. TAŞ KİLİTLEME

Detaylı

ANKASTRE OCAK TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HG953-1SXGH

ANKASTRE OCAK TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HG953-1SXGH ANKASTRE OCAK TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HG953-1SXGH KULLANIM TALİMATLARI Kurulum Kurulumla ilgili tüm işlemler (elektrik ve gaz bağlantıları, gaz tipine uyarlama, gerekli ayarlamalar, vs.) geçerli standartlara

Detaylı

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. Tüm uyarıları dikkatlice okuyup, daha sonraki kullanımlar için kullanma kılavuzunu iyi bir yerde muhafaza ediniz. 3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU Ambalaj üzerindeki görsel ile gerçek ürün arasında

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504 İletişim Bilgileri : Zaman Gıda Çiçekçilik Hırdavat Teks.San.ve Tic.Ltd.Sti. T.Cemal Beriker Bulv.Adana Mersin Yolu Sarıhamzalı Mh.47007 Sk.No:79/A Tel : 0322 445 23 93 Fax: 0322 445 23 94 Web : www.starbaby.com.tr

Detaylı

Kullanım Talimatları, güvenlik konusunda önemli notları ve cihazın doğru kullanımı için gereken bilgileri içerir!

Kullanım Talimatları, güvenlik konusunda önemli notları ve cihazın doğru kullanımı için gereken bilgileri içerir! 2 Cihazınızın parçaları a Konsantratör b Hava giriş ızgarası c Kilitleme özellikli SOĞUK ÜFLEME basmalı düğmesi d 2 aşamalı kaydırmalı sıcaklık / hava akımı düğmesi e Asma halkası Güvenliğiniz için! Kullanım

Detaylı

GAZLI IZGARA KULLANMA KILAVUZU GAZLI IZGARAYI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

GAZLI IZGARA KULLANMA KILAVUZU GAZLI IZGARAYI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ GAZLI IZGARA KULLANMA KILAVUZU GAZLI IZGARAYI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AGI 470 AGI 670 AGI 870 AGI 470 / N AGI 670 / N AGI 870 / N AGI 670 / ND AGI 870 / ND 1 İÇİNDEKİLER I- Izgaranın

Detaylı

GAZLI IZGARA KULLANMA KILAVUZU

GAZLI IZGARA KULLANMA KILAVUZU GAZLI IZGARA KULLANMA KILAVUZU GAZLI IZGARAYI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AGI 460 AGI 860 AGI 460 / N AGI 860 / N AGI 860 / ND 1 İÇİNDEKİLER I- Izgaranın Kullanım Alanı ve Genel Ölçüler

Detaylı

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın.

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın. GARANTİ 2 YIL Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI KAYNATMA TENCERESİ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. BENZİNLİ JENERATÖR MODEL RTM9665 KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.. 1) Yakıt deposu 9) Boru çerçeve 2) Egzost susturucu 10) Buji 3) Toprak 11) Yakıt Kapağı 4) Devre

Detaylı

OCAK AOW-6007 OCAK AOX-6007 OCAK

OCAK AOW-6007 OCAK AOX-6007 OCAK OCAK AOW-6007 OCAK AOX-6007 OCAK Deðerli Müþterimiz, Beklentinizin üzerinde ürün sunmayý amaç edinen VESTEL, modern tesislerde özenle üretilen ve titiz bir kalite kontrolünden geçirilen ürünleri kullanýmýnýza

Detaylı

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996/22. Kullanım kılavuzu

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4996/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996/22 TR Kullanım kılavuzu d c b e f g h a i Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ APD 460 2 İÇİNDEKİLER I Patates Dinlendirme Tanımı ve Kullanım Alanları 2 3 II Genel Uyarılar ve

Detaylı

Register your product and get support at. HP8117. Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at.   HP8117. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Kullanım kılavuzu a b Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından verilen destekten

Detaylı

GAZLI IZGARA KULLANMA KILAVUZU

GAZLI IZGARA KULLANMA KILAVUZU GAZLI IZGARA KULLANMA KILAVUZU GAZLI IZGARAYI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AGI 490 AGI 890 AGI 490 / N AGI 890 / N AGI 890 / ND 1 İÇİNDEKİLER I- Izgaranın Kullanım Alanı 3-4 II- Genel

Detaylı

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 TR F E G D B C A 3 TÜRKÇE 11-13 4 HAIR DRYER HD 3700 Güvenlik Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak

Detaylı

LED- Ortam aydınlatması

LED- Ortam aydınlatması LED- Ortam aydınlatması tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 78328AS5X3IV 2014-04 Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yine de güvenlik uyarılarını

Detaylı

ELEKTRİKLİ KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

ELEKTRİKLİ KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ ELEKTRİKLİ KAYNATMA KAZANI KULLANMA KILAVUZU KAYNATMA KAZANINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AKTE-890 1 İÇİNDEKİLER I Açıklama 3-4 II Genel Ölçüler 5 III Teknik Özellikler 5 IV Uyarı Etiketi

Detaylı

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 TR E F B D C A 3 TÜRKÇE 14-17 4 HAIR DRYER HD 2509 Güvenlik Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki bilgilere dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır.

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

Hairdryer. Register your product and get support at HP4997/22. Kullanım kılavuzu

Hairdryer. Register your product and get support at  HP4997/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/22 TR Kullanım kılavuzu d e c b f a i g h Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at Kullanım kılavuzu

Hairdryer HP4997/00. Register your product and get support at   Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/00 TR Kullanım kılavuzu h i a b g c f d e Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

Hairdryer. Register your product and get support at HP4823 HP4824 HP4828. TR Kullanım kılavuzu

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4823 HP4824 HP4828. TR Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4823 HP4824 HP4828 TR Kullanım kılavuzu d c a b Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

ECS SERİSİ ÇELİK GÖVDELİ MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI

ECS SERİSİ ÇELİK GÖVDELİ MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI ECS SERİSİ ÇELİK GÖVDELİ MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI ECS 70 / 8 / 100 / 10 / 200 / 20 / / 30 / 400 00 / 600 / 700 / 800 / 900 / 1000 Form No: 12-KLV-011 REV:00 ÖNSÖZ Değerli Müşterimiz; Ürünümüzü tercih

Detaylı

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA /KAPAMA ŞALTERİ 2. İŞ PARÇASI TABLASI 3. KIVILCIM/ÇAPAK KORUYUCU 4. ZIMPARA TAŞI 5. ZIMPARA TAŞI

Detaylı

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Kullanım kılavuzu

Hairdryer. Register your product and get support at   HP4962/22 HP4961/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI DEVRİLİR TAVA (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE A B C D E F 1 2 3 GÜVENLİK Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm

Detaylı

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE G F E A B C D 1 2 3 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU 1. GÜVENLİK TALİMATLARI Genel Olarak; Lütfen, ürünü kullanmadan önce, bu ürünle beraber verilen dökümanları okuyun böylece güvenlik talimatlarını

Detaylı

Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler

Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK Türkçe, 1 Ýçindekiler Montaj, 13-16 Yerleþim Elektrik baðlantýsý Gaz baðlantýsý Veri tablosu Gaz beki ve hortum baþý özellikleri Cihazýn tanýtýmý, 17 Genel görünüm Çalýþtýrma

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Cihazınızın Tanıtımı A Muhafaza B Kapak C Süzgeç girişi D Kettle ağzı E Kapak açma düğmesi F Tutma Sapı G Su seviye göstergesi

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ

TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ LDÖ KÜ M I S I T I C I P L A K A TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU A R ÇİFT TARAFLI KULL ANIL ABİLEN 1800 W TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ 9 1 10 1- Isıya dayanıklı

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Mirage 200 Mirage 600 Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Kendinden Ayarlı Ekmek Kılavuzu 5. Isıtma Düğmesi 2. Geniş Yuvalar 6. Defrost Düğmesi 3. Kontrol Kolu 7. İptal

Detaylı

Straightener. Register your product and get support at HP4666/22. Kullanım kılavuzu

Straightener.  Register your product and get support at HP4666/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4666/22 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

TR Mika ısıtıcı 03 02

TR Mika ısıtıcı 03 02 Mika ısıtıcı TR Mika ısıtıcı 03 02 03 Ref : 2000014460 (beyaz) 2000014463 (siyah) TR Haydi başlayalım... Bu talimatlar güvenliğiniz içindir. Lütfen kullanımdan önce bunları iyice okuyunuz ve ileride başvurmak

Detaylı

ELEKTRİKLİ IZGARA KULLANMA KILAVUZU

ELEKTRİKLİ IZGARA KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ IZGARA KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ IZGARAYI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEI 490 AEI 890 AEI 490 / N AEI 890 / N AEI 890 / ND İÇİNDEKİLER I Elektrikli Izgaranın Tanımı ve Kullanım

Detaylı

Med2000 VACUMED 1000 MODEL V1 CERRAHİ ASPİRATÖR KULLANIM KILAVUZU

Med2000 VACUMED 1000 MODEL V1 CERRAHİ ASPİRATÖR KULLANIM KILAVUZU Med2000 VACUMED 1000 MODEL V1 CERRAHİ ASPİRATÖR KULLANIM KILAVUZU İTHALATÇI FİRMA: NAZ MEDİKAL ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ VE ÜRÜNLERİ SAN. TİC.LTD.ŞTİ. ADRES: SÖĞÜTLÜÇEŞME CAD. BAYRAK APT. NO:146/6 KADIKÖY

Detaylı

USB şarj cihazı. Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 95973HB43XVIII

USB şarj cihazı. Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 95973HB43XVIII USB şarj cihazı tr Ürün bilgisi Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 95973HB43XVIII 2018-01 361 188 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları ve hasarları

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE TR A B C D E F 3 TÜRKÇE 18-23 4 GÜVENLİK Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır. 7 Cihazı banyoda,

Detaylı

GAZLI KUZİNE KULLANMA KILAVUZU GAZLI IZGARAYI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

GAZLI KUZİNE KULLANMA KILAVUZU GAZLI IZGARAYI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ GAZLI KUZİNE KULLANMA KILAVUZU GAZLI IZGARAYI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ 1 İÇİNDEKİLER I- Kuzinenin Kullanım Alanı 3-4 II- Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III- Teknik Özellikler

Detaylı

Hairdryer. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Kullanım kılavuzu

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI SOS BAİN MARİE (ELEKTRİKLİ) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

Işıklı perde. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VI

Işıklı perde. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VI Işıklı perde tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87054FV05X05VI 2016-06 332 481 Değerli Müşterimiz! Yeni buz kristalli ışıklı perdeniz yumuşak ve noel ortamını andıran bir ışık saçar. Yeni

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII Schuko ve USB prizli LED gece lambası tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91062HB44XVII 2017-03 345 011 Değerli Müşterimiz! Entegre edilmiş hareket dedektörlü gece lambası birisinin algılama

Detaylı

Sayfa 2 Rev00 /13.01.20102 / 01

Sayfa 2 Rev00 /13.01.20102 / 01 asd Sayfa 2 Rev00 /13.01.20102 / 01 FIRIN KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER KAPAK... 1 İÇİNDEKİLER... 3 GENEL GÜVENLİK UYARILARI... 4 ÇALIŞMA ŞARTLARI... 5 PAKETLEME, NAKLİYE, SAKLAMA ŞARTLARI... 7 İŞLETMEYE

Detaylı

MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE

MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE MILK FROTHER MF 5260 TÜRKÇE TR A B C D E F G H 3 GÜVENLİK VE KURULUM Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm

Detaylı

VOLUME HOOD DRYER HS 6780

VOLUME HOOD DRYER HS 6780 VOLUME HOOD DRYER HS 6780 F E C B D A 2 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 7 Cihazı hiçbir

Detaylı

KULLANIM ALANLARI SERTİFİKALAR AÇIKLAMALAR

KULLANIM ALANLARI SERTİFİKALAR AÇIKLAMALAR MİKROİŞLEMCİLİ BRÜLÖR KONTROL RÖLESİ ESA GENIO SERİSİ ÖZELLİKLERİ Besleme gerilimi 115 / 230 Vac Frekans 45-65 Hz Güç tüketimi (Çıkışlar hariç) 10 VA, maksimum Çalışma sıcaklığı 0-60 C Stoklama sıcaklığı

Detaylı

MİKROİŞLEMCİ KONTROLLÜ Starter Tip AKÜ ŞARJ CİHAZI

MİKROİŞLEMCİ KONTROLLÜ Starter Tip AKÜ ŞARJ CİHAZI MİKROİŞLEMCİ KONTROLLÜ Starter Tip AKÜ ŞARJ CİHAZI Kullanma Talimatı Taşıma ve Nakliye Kuralları Cihazınızın uygun tasıma şekli: Streç film veya balonlu naylon ile ambalaj yapıldıktan sonra karton koli

Detaylı

HAVA ÜFLEME MAKİNASI

HAVA ÜFLEME MAKİNASI HAVA ÜFLEME MAKİNASI MODEL RTM301 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 5 CİHAZIN ÜNİTELERİ 4 1. HIZ AYAR DÜĞMESİ 2. TETİK KİLİTLEME BUTONU 3. ÇALIŞTIRMA ANAHTARI 4. HAVA EMİŞ YERİ 5. HAVA ÜFLEME BORUSU TEKNİK

Detaylı

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

SESSİZ SS Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU SESSİZ SS 2400 Sessiz Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SESSİZ SS 2400 Elektrikli Süpürge mizi seçtiğiniz

Detaylı