TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ."

Transkript

1 STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE İZLENECEK YOL DİKKAT Staj yapacak öğrencilerin programda okutulan dört dönem derslerini en az bir kez almış ve bu derslerin devam şartlarını yerine getirmiş olmaları gerekmektedir. Herhangi bir dersten devamsızlıktan kalmış olan öğrenciler ilgili dersin devamını alıncaya kadar staj yapamayacaklardır. Yarıyıl, Final, Butünleme veya Tekders sınavına katılacak öğrenciler staj tarihlerini bu sınavlardan sonraki bir tarih olarak seçmek zorundadır. Staj yaparken bu sınavlara girmek mümkün değildir. Aynı şekilde bu sınavlara katılırken staj yapmanız mümkün değildir. TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

2 STAJ BİTTİKTEN SONRA İZLENECEK YOL

3 EK-1.1 ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ ÜZERİNDEN ONAYSIZ TRANSKRİPTİN ALINMASI Bu işlemi danışmanınıza gitmeden önce yapınız adresine giriniz. Bu Seçeneği Tıklayınız. 2. Yeni açılan sayfada kullanıcı adı (öğrenci numarası) ve şifreyi giriniz. Bu alana öğrenci numaranızı giriniz. Bu alana şifrenizi giriniz. Şifrenizi eğer bilmiyorsanız danışmanınızdan yeni şifre alabilirsiniz. 3. eni açılan sayfada sol taraftaki menüden Ders ve Dönem işlemleri seçeneğini tıklayınız. Bu seçeneği Tıklayınız

4 4. Ders ve dönem işlemleri menüsü altından Transkript seçeneğini tıklayınız. Bu seçeneği Tıklayınız. 5. Açılan pencerede çıkan belgenin çıktısını sağ tıklayarak alınız. Sağ tıklayınca açılan pencereden yazdır seçeneğini tıklayınız.

5 EK-1.2 ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ ÜZERİNDEN STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİNİN YAPILMASI Bu işlemi yapmadan stajınızın kabul olması mümkün değildir adresine giriniz. Bu Seçeneği Tıklayınız. 2. Yeni açılan sayfada kullanıcı adı (öğrenci numarası) ve şifreyi giriniz. Bu alana öğrenci numaranızı giriniz. Bu alana şifrenizi giriniz. Şifrenizi eğer bilmiyorsanız danışmanınızdan yeni şifre alabilirsiniz. 3. Yeni açılan sayfada sol taraftaki menüden Ders ve Dönem işlemleri seçeneğini tıklayınız. Bu seçeneği Tıklayınız

6 4. Ders ve dönem işlemleri menüsü altından Staj başvurusu seçeneğini tıklayınız. Bu seçeneği Tıklayınız. 5. Açılan yeni pencerede yeşil artıyı tıklayınız. Bu seçeneği Tıklayınız (Yeşil artı) 6. Açılan pencerede ilgili alanı aşağıdaki örnekte olduğu gibi doldurunuz ve Kaydet butonuna basınız. İlgili alanları doldurunuz Kaydet butonuna basınız. Kaydet butonuna bastıktan sonra bu alandaki gerekli değişiklikler için danışmanınıza başvurunuz.

7 Staja başlamadan önce; KONTROL ÇİZELGESİ Staj belgelerini internetten eksiksiz olarak temin ettim. Staj yapacağım tarihleri belirledim. Transkriptimi aldım. Öğrenci bilgi sistemi üzerinden staj işlemlerimi yaptım Staj yapmak istediğim kurum için staj komisyonu başkanına danıştım ve EK-1 i Staj Komisyon Başkanı na imzalattım. İmzalı EK-1 belgesi ile staj yapmak istediğim kuruma staj başvurusu yaptım. Staj yapmak istediğim kurum staj başvurumu kabul etti. EK-2 yi eksiksiz olarak doldurarak staj yapmamı kabul eden kuruma EK-2 deki ilgili alanı imzalattım ve kaşellettim. EK-2 yi staj komisyon başkanına onaylattım. EK-3 ü eksiksiz olarak doldurdum. EK-2, EK-3 ve transkriptimi belirtilen tarihten önce bölüm sekreterine teslim ettim. Evet Hayır Not: Belgeler teslim edildikten sonra, staj tarihlerini yalnızca staj komisyonu uygun (veya gerek) gördüğünde, kurum onayını alarak değiştirebilir. Öğrencinin herhangi bir mazeretinden dolayı staj tarihleri kesinlikle değiştirilmeyecektir. Staj esnasında; Evet Hayır Günlük staj devam çizelgesini her ay için ayrı ayrı doldurdum. Günlük staj devam çizelgesini bir sonraki ayın 10 una kadar bölüm sekreterliğine teslim ettim. Staj sonrasında; Evet Hayır Staj defteri ön kapağını eksiksiz olarak doldurdum. Staj defteri iç kapağını eksiksiz olarak doldurdum, kuruma imzalattım, fotoğraf yapıştırdım. Günlük staj devam çizelgesini eksiksiz olarak imzalattım. Staj sicil formunu kurum yetkilisine teslim ettim kapalı zarf içerisinde staj komisyonuna ulaştırılmasını sağladım. Her bir staj günü için bir sayfa rapor yazdım ve kurum yetkilisine imzalattım. Staj defterimi bir dosya içerisine koyarak staj bitiminden itibaren 15 gün içerisinde bölüm sekreterine teslim ettim. Adı ve Soyadı Öğrenci Numarası Tarih : / / İmza :

8 Bu belge staj dosyası ile birlikte teslim edilecektir.

9 EK-2 T.C MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK EMİN GÜLMEZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Sayı : Konu : Öğrenci Stajı İLGİLİ MAKAMA Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Meslek Yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerini arttırmaları, teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürme olanağı bulmaları ve çalışma ortamına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliği nin 16. maddesi gereğince programları ile ilgili kuruluşlarda (30) iş günü staj yapmasını zorunlu tutmuştur Yüksekokulumuzun aşağıda bilgileri yazan öğrencinin kurumunuzda aşağıdaki tarih aralığında stajını yapabilmesi için; Gereğini bilgilerinize arz/rica ederim. Öğrenci Bilgileri İmza Danışman Adı Soyadı Adı ve Soyadı Öğrenci Numarası Bölümü Programı Staj Başlangıç ve Bitiş Tarihi 5 Ekim Kasım 2015 (Cumartesi günleri hariç) 5 Ekim Kasım 2015 (Cumartesi günleri staj yapanlar için) 22 Şubat Nisan 2016 (Cumartesi günleri hariç) 22 Şubat Mart 2016 (Cumartesi günleri staj yapanlar için) NOT: 1. İşletmenizde staj yapacak öğrencilerimizin sigorta pirimi okulumuz tarafından ödenecektir. 2. Bu nedenle öğrencinin staja başlayacağı tarihten 7 (yedi) gün önce, işe giriş bildirgesinin verilebilmesi için staja başlama tarihinin okulumuza bildirilmesi önemle rica olunur. 3. Staj bitiminde çıkış bildirgesinin verilebilmesi için, staj bitiş tarihinin staj bitimini takip eden gün oklumuza bildirilmesi gerekmektedir. 4. Staj bitiminde öğrenci değerlendirme formunun doldurularak, zarf içerisinde ağzı kapatılmış ve kaşelenmiş olarak okulumuza gönderilmesi gerekmektedir. İletişim: Ebru TEKBIYIK (Staj ve Sigorta İşlemleri için)

10 EK-3 T.C MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK EMİN GÜLMEZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ STAJ KABUL BELGESİ Staj Yapacak Öğrencinin TC Kimlik Numarası Adı Soyadı Ev Telefonu Cep Telefonu Elektronik Posta Staj Yapacağı İşyerinin Ticaret Ünvanı Faaliyet Alanı İşyerinde Cumartesi günleri çalışılmaktadır. İşyerinde Cumartesi günleri çalışılmamaktadır. Pazar günleri staj süresine dahil değildir. İŞYERİ ONAYI Öğrenci Numarası Bölümü Programı Adres Telefon Faks Adres Staj Tarihleri Başlangıç Tarihi / / Bitiş Tarihi / / Yukarıda bilgileri yazılı ve 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu kapsamında sigortası Yüksekokulunuz tarafından yapılacak olan öğrencinizin iş yerimizde 30 iş günü staj yapması uygun görülmüştür. Öğrencinin bu süre içinde ciddiyetle stajını yapması ve uygulama becerisini kazanabilmesi için gerekli hassasiyeti göstereceğimizi, ortaya çıkabilecek olağanüstü durumlarda kurumunuzu bilgilendireceğimizi taahhüt ederiz. (Tarih, Kurum Kaşesi ve Yetkili İmzası) PROGRAM STAJ KOMİSYONU BAŞKANI ONAYI Yukarda bilgileri yazılı öğrencinin belirttiği tarihler arasında iş yerinde staj yapması uygundur/uygun değildir. (Tarih, Kaşe ve Staj Komisyonu Yetkilisi İmzası) Uygun değilse kısaca nedeni;

11 EK-4 T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK EMİN GÜLMEZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU././ Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanun un 5 inci maddesinin (b) bendi gereği Üniversitemizin zorunlu staja tabi öğrencisiyim. Aşağıda belirttiğim şekilde ailemden sağlık yardımı almaktayım/herhangi bir sağlık yardımı almıyorum. 1 Annem veya Babam üzerinden sağlık yardımı almaktayım. 2 Sigortalı olarak çalışmaktayım. 3 Herhangi bir Sağlık Güvencem yok. GSS Kapsamında gelir testi yaptırdım.. 4 Herhangi bir Sağlık Güvencem yok. GSS Kapsamında gelir testi yaptırmadım. (1 veya 2 nolu bölümü işaretleyenler dilekçenin bu bölümünü, 3 ve 4 nolu bölümü işaretleyenler de alt bölümü kesinlikle dolduracaklardır.) Yukarıda işaretlediğim kapsamda genel sağlık sigortasından sağlık hizmeti alıyorum. Bu nedenle staj yaptığım sürede genel sağlık sigorta kapsamında olmayı kabul etmiyorum.. Beyanımın doğruluğunu, durumumda değişiklik olması durumunda değişikliği hemen bildireceğimi kabul eder, beyanımın hatalı veya eksik olmasından kaynaklanacak prim, idari para cezası, gecikme zammı ve gecikme faizinin tarafımca ödeneceğini taahhüt ederim. TC Kimlik No Adı Soyadı Bölümü Programı İmza : T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK EMİN GÜLMEZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU././20. Anne, baba veya bana bakmakla yükümlü herhangi bir yakınımın sosyal güvencesi olmadığından ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı vb.) tabi olarak çalışmadığımdan dolayı 5510 sayılı Kanunun 5 inci maddesinin b bendine 6111 sayılı Kanunun 24 üncü maddesi ile eklenen ve bunlardan bakmakla yükümlü olunan kişi durumunda olmayanlar hakkında ayrıca genel sağlık sigortası hükümleri uygulanır. Hükmü gereğince genel sağlık sigortasından yararlanmak istiyorum. Beyanımın doğruluğunu, durumumda değişiklik olması durumunda değişikliği hemen bildireceğimi kabul eder, beyanımın hatalı veya eksik olmasından kaynaklanan prim, idari para cezası, gecikme zammı ve gecikme faizinin tarafımca ödeneceğini taahhüt ederim. TC Kimlik No Adı Soyadı Bölümü Programı İmza :

12 T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK EMİN GÜLMEZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BÖLÜMÜ PROGRAMI STAJ DEFTERİ Öğrenci No Öğrenci Adı ve Soyadı DEĞERLENDİRME (Staj Komisyonu Tarafından Doldurulacaktır) Kabul gün gün gün Ret İmza

13 T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK EMİN GÜLMEZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BÖLÜMÜ PROGRAMI ÖĞRENCİ ADI VE SOYADI : Fotoğraf NUMARASI : DANIŞMANI : STAJ TARİHLERİ BAŞLANGIÇ TARİHİ : BİTİŞ TARİHİ : GÜN SAYISI : iş günü KURUM YETKİLİSİ ADI VE SOYADI : NUMARASI : KAŞE VE İMZA :

14 T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK EMİN GÜLMEZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BÖLÜMÜ PROGRAMI GÜNLÜK STAJ DEVAM ÇİZELGESİ ADI VE SOYADI ÖĞRENCİ NUMARASI : : AY VE YIL : Staj yapılan günleri +, yapılmayan günleri - ile gösteriniz. Tatil günlerini X ile gösteriniz. AY VE YIL : Staj yapılan günleri +, yapılmayan günleri - ile gösteriniz. Tatil günlerini X ile gösteriniz. İŞYERİ KAŞESİ VE İMZA

15 T.C. GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ MEHMET GİZLİ AKİF GİZLİ ERSOY GİZLİ ÜNİVERSİTESİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ BUCAK GİZLİ EMİN GÜLMEZ GİZLİ TEKNİK GİZLİ BİLİMLER GİZLİ MESLEK GİZLİ YÜKSEKOKULU GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ STAJ GİZLİ SİCİL GİZLİ FORMU GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ (Kurum GİZLİ Yetkilisi GİZLİ Tarafından GİZLİ Doldurulacaktır) GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ TC Kimlik No GİZLİ GİZLİ Öğrenci GİZLİ No GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Adı GİZLİ Soyadı GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Bölümü Programı GİZLİ GİZLİ İşe GİZLİ Başlayış GİZLİ ve Bitiş Tarihi GİZLİ : / GİZLİ / GİZLİ - / GİZLİ / GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Öğrencinin GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Çalışma Süresi İşe Gösterdiği Devam Başarı Çalıştığı Düşünceler GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ (gün) GİZLİ İlgi GİZLİ GİZLİ Notu GİZLİ Notu Bölüm/Birim GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Öğrencinin GİZLİ GİZLİ stajda sorumlu GİZLİ olduğu GİZLİ çalışmalar: GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Yetkili GİZLİ Kişinin GİZLİ Adı Soyadı GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Ünvanı Tarih GİZLİ GİZLİ Telefon GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ E-Posta GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Kurum GİZLİ Kaşesi GİZLİ ve İmza GİZLİ : GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Not: Öğrencinin staj bittikten sonra bu belgenin doldurularak 1. kopyasının aşağıdaki adrese doğrudan GİZLİ gönderilmesi GİZLİ GİZLİ ve 2. kopyanın GİZLİ kurumca GİZLİ saklanması GİZLİ rica olunur. GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Staj Komisyonu GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Mehmet GİZLİ Akif GİZLİ Ersoy Üniversitesi GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Bucak GİZLİ Emin GİZLİ Gülmez GİZLİ Teknik Bilimler GİZLİ Meslek Yüksekokulu Bucak / BURDUR

16 T.C. GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ MEHMET GİZLİ AKİF GİZLİ ERSOY GİZLİ ÜNİVERSİTESİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ BUCAK GİZLİ EMİN GÜLMEZ GİZLİ TEKNİK GİZLİ BİLİMLER GİZLİ MESLEK GİZLİ YÜKSEKOKULU GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ STAJ GİZLİ SİCİL GİZLİ FORMU GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ (Kurum GİZLİ Yetkilisi GİZLİ Tarafından GİZLİ Doldurulacaktır) GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ TC Kimlik No GİZLİ GİZLİ Öğrenci GİZLİ No GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Adı GİZLİ Soyadı GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Bölümü Programı GİZLİ GİZLİ İşe GİZLİ Başlayış GİZLİ ve Bitiş Tarihi GİZLİ : / GİZLİ / GİZLİ - / GİZLİ / GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Öğrencinin GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Çalışma Süresi İşe Gösterdiği Devam Başarı Çalıştığı Düşünceler (gün) İlgi Notu Notu GİZLİ Bölüm/Birim GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Öğrencinin GİZLİ GİZLİ stajda sorumlu GİZLİ olduğu GİZLİ çalışmalar: GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Yetkili Kişinin Adı Soyadı Ünvanı Tarih GİZLİ GİZLİ Telefon GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ E-Posta GİZLİ GİZLİ Kurum GİZLİ Kaşesi GİZLİ ve İmza GİZLİ : GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Not: Öğrencinin staj bittikten sonra bu belgenin doldurularak 1. kopyasının aşağıdaki adrese doğrudan GİZLİ gönderilmesi GİZLİ GİZLİ ve 2. kopyanın GİZLİ kurumca GİZLİ saklanması GİZLİ rica olunur. GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Staj Komisyonu GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ GİZLİ Mehmet GİZLİ Akif GİZLİ Ersoy Üniversitesi GİZLİ GİZLİ Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bucak / BURDUR

17 Sayfa No 1

18 Sayfa No 2

19 Sayfa No 3

20 Sayfa No 4

21 Sayfa No 5

22 Sayfa No 6

23 Sayfa No 7

24 Sayfa No 8

25 Sayfa No 9

26 Sayfa No 10

27 Sayfa No 11

28 Sayfa No 12

29 Sayfa No 13

30 Sayfa No 14

31 Sayfa No 15

32 Sayfa No 16

33 Sayfa No 17

34 Sayfa No 18

35 Sayfa No 19

36 Sayfa No 20

37 Sayfa No 21

38 Sayfa No 22

39 Sayfa No 23

40 Sayfa No 24

41 Sayfa No 25

42 Sayfa No 26

43 Sayfa No 27

44 Sayfa No 28

45 Sayfa No 29

46 Sayfa No 30

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. BÖLÜM BAŞKANLIĞINA T.C. ÜNYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SB1. /../20... BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Yüksekokulunuz. Programı.. Öğretim.. numaralı öğrencinizim.yapmakla yükümlü olduğum. İş günü stajımı ekte sunduğum işyerinde.../.../20..

Detaylı

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Adı Soyadı: Öğrencinin Numarası: ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ 0 FOTO STAJ DEFTERİ Adı Soyadı :... Numarası :... Bölümü ve Yarıyılı :... YAPILAN STAJ Kurum Yapılan Çalışma

Detaylı

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ

SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ SAĞLIK YARDIMI BEYAN VE TAAHHÜTNAMESİ Aşağıda işaretlediğim kurumdan veya ailemden sağlık yardımı almaktayım/herhangi bir sağlık yardımı almıyorum. 1- Genel Sağlık Sigortası Kapsamındayım 2- Annem veya

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU T.C. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ TEKSTİL VE MODA TASARIM BÖLÜMÜ STAJ FORMU EK- 1 Resim Yapıştırınız. Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ AŞAĞIDA BELİRTİLEN ADIMLARINI TAKİP EDEREK STAJ İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLİRLER 1.ADIM: STAJ YAPILACAK OLAN İŞ YERİNDEN STAJ YAPILMASININ UYGUN OLDUĞUNA DAİR İŞYERİ STAJ ONAY BELGESİ

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12. T.C. STAJ YÖNERGESİ Senato :04.12.2018 / 372-9 Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, M.Ü. Adalet Meslek Yüksekokulu (AMYO), Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programında öğrenim gören öğrencilerin öğrenim

Detaylı

Sayı : /302- Güneysınır,. /. / 2015 Konu : Staj İLGİLİ MAKAMA

Sayı : /302- Güneysınır,. /. / 2015 Konu : Staj İLGİLİ MAKAMA T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜNEYSINIR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Güneysınır/KONYA Sayı : 59681437/302- Güneysınır,. /. / 2015 Konu : Staj İLGİLİ MAKAMA Aşağıda adı ve soyadı, Yüksekokul numarası ve sınıfı

Detaylı

STAJ KABUL FORMU. Adı Soyadı :.. Görevi/Pozisyonu. Adı :... Açık Adresi :... Tel.:...Faks:...E-posta:... Sektörü :... Faaliyet Konusu :...

STAJ KABUL FORMU. Adı Soyadı :.. Görevi/Pozisyonu. Adı :... Açık Adresi :... Tel.:...Faks:...E-posta:... Sektörü :... Faaliyet Konusu :... FORM 1 STAJ KABUL FORMU Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu... Programı öğrencilerinden... nolu... n..-. tarihleri arasında kurumunuzda 30 iş günü stajyer olarak görev almasını kabul ediyoruz. Formu

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 05/05/2017-172377 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BE6LN00A7* Sayı :74933216-304.01- Konu :Staj hk. JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İstanbul Üniversitesi

Detaylı

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL ÖĞRENGİNİN ADI SOYADI :... BÖLÜMÜ :... PROGRAMI :... SINIFI :... NUMARASI :... MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ TC ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ HOPA MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER ÖĞRENCİNİN BÖLÜMÜ PROGRAMI : YÖNETİM VE ORGANİZASYON : İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ ADI SOYADI : SINIF YARIYIL :

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Ek-1 İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 5510 SAYILI SOSYALSİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI KANUNU KAPSAMINDA STAJ YAPAN ÖĞRENCİYE AİT BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ

Detaylı

EK: 1 İşyeri Staj Kabul Formu MÜDÜRLÜĞÜNE Yüksekokulunuz Programı numaralı öğrencisi... nin / /20. - / /20... tarihleri arasında işyerimizde. gün staj yapması uygun görülmüştür. Bilgilerinize sunulur.

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Staj Kabul Belgesi Form1a SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih:.. /. /.. Nolu, öğrenciniz......, şantiye / büro stajını kurumumuzda/şirketimizde /.... tarih aralığında yapması uygundur.

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2017 / 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI STAJ DOSYASI T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖĞRENCİ YÖNLENDİRME KLAVUZU Değerli öğrencimiz; Dönem içerisinde Staj I-II ve Klinik Uygulama

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.../.../ İLGİLİ MAKAMA Yüksekokulumuzun... Programı.. sınıf. no lu öğrencisi.... un mezun olabilmesi için Trakya Üniversitesi Önlisans ve Lisans

Detaylı

DÖRTYOL MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

DÖRTYOL MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ 20./20. ÖĞRETİM YILI ADI-SOYADI PROGRAMI NUMARASI :. :. :. (Ek-1) T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRENİMİN YAPILACAĞI İŞYERİ TANITIM BELGESİ İŞ YERİ BİLGİLERİ

Detaylı

Personel Dairesi Başkanlığı DUYURU:

Personel Dairesi Başkanlığı  DUYURU: Değerli öğrenciler, Staj yapacak olan öğrencilerin staj yaptıkları tarihlerde sigortalı olmaları kanuni zorunluluktur. Sigorta ile ilgili işlemler üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı'nca yürütülecektir.

Detaylı

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form 1: / /20. T.C. ULUDAG ÜNİVERSİTESİ KARACABEY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Meslek Yüksekokulunuzun Programı..nolu öğrencisiyim. Sosyal güvencem : ( )SSK ( )BAĞKUR ( )EMEKLİ SANDIĞI ( )Sosyal Güvencem

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda

Detaylı

: KONRTOL VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ

: KONRTOL VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ STAJYER ÖĞRENCİNİN BÖLÜMÜ PROGRAMI : ELEKTRONİK VE OTOMASYON : KONRTOL VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ ADI SOYADI : SINIF-YARIYIL : ÖĞRENCİ NO : 201 / 201 T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ HOPA MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARTVİN MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER ÖĞRENCİNİN; Bölümü Programı : Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü : Özel Güvenlik ve Koruma Programı Adı Soyadı

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü EK 1.. /.. /. KİMYA BÖLÜMÜ BAŞKANLIĞINA Bölümümüz numaralı öğrencisiyim. Düzce Üniversitesi, Fen- Edebiyat Fakültesi Staj Yönergesi nde belirtilen önkoşulları sağladığımdan dolayı ( 1 ) tarihleri arasında

Detaylı

S T A J D O S Y A S I

S T A J D O S Y A S I S T A J D O S Y A S I Öğrencinin : Adı Soyadı Programı Sınıfı Okul Numarası :.. :... : : STAJ Devresi : STAJ-I STAJ-II I. EDÖ II. EDÖ 2015 SİLİFKE SİLİFKE TAŞUCU MESLEK YÜKSEKOKULU 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM

Detaylı

STAJ ÖNKOŞULLARI STAJ BAŞVURU PROSEDÜRÜ

STAJ ÖNKOŞULLARI STAJ BAŞVURU PROSEDÜRÜ 25.12.2014 STAJ ÖNKOŞULLARI Öğrenciler, 4. (dördüncü) yarıyılı tamamladıktan sonra staj yapmaya hak kazanırlar, öncesinde staj YAPAMAZLAR. Sadece düzensiz (irregular) öğrenciler 3. (üçüncü) yarıyıldan

Detaylı

STAJ İÇİN GEREKLİ BELGELER Adet Açıklama EK-1 İşyeri Staj Kabul Formu EK-2 Staj Başvuru Formu 2 Adet Staj Koordinatörü ve Okul Sanayi Koordinatörünün İmzasından Sonra i İşyerine Verilecektir. EK-3 Ders

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI T.C FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI STAJ BİLGİLERİ Fotoğraf ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Bölümü Öğrenci No İŞYERİ / KURUM Adı Adresi Telefon ve Faksı e-posta Adresi İŞYERİ / KURUM YETKİLİSİ Adı Soyadı ve Ünvanı İmza

Detaylı

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta İŞYERİ ADI SOYADI ÜNVANI FAALİYET ALANI TELEFON ve Web ADRES KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz

Detaylı

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ KİMLİK BİLGİLERİ T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU Adı Soyadı :...Baba Adı... Doğum Yeri ve Tarihi:... T.C. Kimlik No :... Ev Adresi :......İl / İlçe... Telefon No Ev :...Cep :...

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak).

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). 2. Ek 2: Staj yapılacak kuruma imzalatılacak.

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ 01.06.2017 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRMESİ Fotoğraflı 3 adet SGK Formunu, Staj yapacağınız firmaya onaylatacaksınız. Sayın Firma Yetkilisi, T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü İş Günü Sayısı Başlama Tarihi İmza ÇALIŞMA

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi

Detaylı

EK 1- Staj Başvuru Formu

EK 1- Staj Başvuru Formu EK 1- Staj Başvuru Formu Sayın İlgili, Aşağıda bilgileri verilen öğrencimizin mezun olabilmesi için Bölümümüz Lisans Öğretim Planında yer alan ve 25 iş günü olan stajını yapması gerekmektedir. Adı geçen

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı/Ref. : 98001321/ 06012014-4 Konu/ Subj. : Öğrenci Staj hk İLGİLİ MAKAMA Yüksekokulumuz. Bölümü programı... sınıf...

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTER İ T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KIRKAĞAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU Fotoğraf Mühür ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı Programı Okul No. Sınıfı : : : : STAJ

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARTVİN MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER NİN; Bölümü Programı : Ormancılık Bölümü : Avcılık ve Yaban Hayatı Programı Adı Soyadı : Sınıf - Yarıyıl

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İLGİLİ MAKAMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı / Ref. : 98001321/ 06012014-4 Konu / Subj. : Öğrenci Staj hk İLGİLİ MAKAMA Yüksekokulumuz Bölümü.programı sınıf

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU. STAJ PROGRAM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU BABAESKİ MESLEK YÜKSEKOKULU. STAJ PROGRAM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ STAJ BAŞVURU FORMU EK: 1 (2 nüsha). STAJ PROGRAM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE... iş günü zorunlu stajımı. Döneminde..../ /.. ile.../.../ tarihleri arasında Staj ve Eğitim Uygulama Kurulunca

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ŞANLIURFA TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 2016 ÖĞRENCİNİN Staj süresi (6 Hafta) 30 İş günü Adı Soyadı Numarası Programı Staja Başlama ve Bitiş

Detaylı

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! STAJ BAŞVURU SÜREÇLERİ 1- Staj Yapacağın Kurum ile Konuşup Sözlü Onay Al. 2- Staj Başvuru Formundan Üç Adet Çıktı Al. 3- Staj Başvuru Formundaki Kendin ile İlgili

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ CEYLANPINAR MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 2017 ÖĞRENCİNİN Staj süresi (6 Hafta) 30 İş günü Adı Soyadı Numarası Programı Staja Başlama ve Bitiş Tarihleri Tarımsal

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMU İLGİLİ MAKAMA Fotoğraf Yapıştırarak Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosunda Onaylatınız Aşağıda kimlik bilgileri verilen öğrencimiz

Detaylı

EK 1- Staj Başvuru Formu

EK 1- Staj Başvuru Formu EK 1- Staj Başvuru Formu Sayın İlgili, Aşağıda bilgileri verilen öğrencimizin mezun olabilmesi için Bölümümüz Lisans Öğretim Planında yer alan ve 20 iş günü olan stajını yapması gerekmektedir. Adı geçen

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ - (ADYÜ) STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ - (ADYÜ) STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA STAJ BAŞVURU FORMU A D IY A M A N Ü N İV E R SİT E Sİ... FA K Ü LTESİ/Y O /M O İLGİLİ MAKAMA Fotoğraf Sayı: Fakültemiz/YO/MYO öğrencilerinden olup, aşağıda kimlik bilgileri yazılı öğrencimiz... gün süre

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ CEYLANPINAR TARIM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 2018 ÖĞRENCİNİN Staj süresi (6 Hafta) 30 İş günü günügünü Adı Soyadı Numarası Programı Staja Başlama ve Bitiş

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 20... 20 ÖĞRETİM YILI STAJ DEFTERİ

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 20... 20 ÖĞRETİM YILI STAJ DEFTERİ T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 20... 20 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı : Programı : Staj Dönemi : Numarası : T.C Kimlik No. : 1-Staj 2-Staj İletişim Adresi : Dumlupınar Üniversitesi

Detaylı

STAJ İŞ VE DEVAM TAKİP ÇİZELGESİ

STAJ İŞ VE DEVAM TAKİP ÇİZELGESİ Ek.3- Staj İş ve Devam Takip Çizelgesi STAJ İŞ VE DEVAM TAKİP ÇİZELGESİ İŞ NO TARİH YAPILAN İŞİN ADI BİRİM SORUMLUSU İMZA 1.GÜN 2.GÜN 3.GÜN 4.GÜN 5.GÜN 6.GÜN 7.GÜN 8.GÜN 9.GÜN 10.GÜN 11.GÜN 12.GÜN 13.GÜN

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARTVİN MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER NİN; Bölümü Programı : Muhasebe ve Vergi Bölümü : Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Prog. Adı Soyadı : Sınıf

Detaylı

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU - STAJYER ÖN BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ KİMLİK BİLGİLERİ Adı Soyadı :...Baba Adı:... Doğum Yeri ve Tarihi:...--.../.../.../... T.C. Kimlik No :... Ev Adresi :...... İl / İlçe... Telefon No Ev :...Cep :... Özürlülük

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ BORÇKA ACARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER NİN; Bölümü : İnşaat Bölümü Programı : Yapı Denetimi Programı Adı Soyadı : Sınıf - Yarıyıl : Yüksekokul

Detaylı

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015 Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Nisan 2015 Staj Başvuru İşlemlerinizin Aksamaması için Yapılması Gerekenler Staj başvurusunda gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: SGK Staj Formu (3

Detaylı

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak).

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). 2. Ek 2: Staj yapılacak kuruma imzalatılacak.

Detaylı

STAJ TARİHLERİNİZİ BELİRLERKEN AŞAĞIDA YAZILI DÖNEMLERE UYMANIZ GEREKİR!

STAJ TARİHLERİNİZİ BELİRLERKEN AŞAĞIDA YAZILI DÖNEMLERE UYMANIZ GEREKİR! PAZARYERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR A - 2018 2019 Öğretim Yılı yaz dönemi stajları için kullanılacak başvuru formlarının düzenlenmesi ve Öğrenci İşlerine teslimi ile ilgili,

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Staj yeri öğrenci tarafından bulunur. 2. Sosyal Güvenlik Kurumu na gidilerek Durumunu Bildirir Belge alınarak hazır edilir. 3. Staj yeri program danışmanına onaylatılır. 4. Staj

Detaylı

ZORUNLU /İSTEĞE BAĞLI/ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ / BİTİRME PROJESİ KAPSAMINDA STAJ BİLGİLENDİRME FORMU 1. /. Akademik Yılı için İLGİLİ MAKAMA

ZORUNLU /İSTEĞE BAĞLI/ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ / BİTİRME PROJESİ KAPSAMINDA STAJ BİLGİLENDİRME FORMU 1. /. Akademik Yılı için İLGİLİ MAKAMA ZORUNLU /İSTEĞE BAĞLI/ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ / BİTİRME PROJESİ KAPSAMINDA STAJ BİLGİLENDİRME FORMU 1. /. Akademik Yılı için İLGİLİ MAKAMA...Fakültesi/Yüksekokulu.....Bölümü/Programı öğrencilerinin öğrenim

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Fakülte No Bölümü Staj Yeri Başlama ve Bitiş Tarihi Çalışmadığı Gün Sayısı Geçerli Toplam İş Günü Staj Kabul Onayı Öğrenci

Detaylı

9. Formları, adresinden veya kütüphanedeki bilgisayarlardan alabileceklerdir.

9. Formları,   adresinden veya kütüphanedeki bilgisayarlardan alabileceklerdir. EK 1 İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2017-2018 E Ğ İ T İ M Ö Ğ R E T İ M Y I L I STAJ İŞLEMLERİ VE AŞAMALARI Staj işlemleri; 2 aşamadan oluşmaktadır. Staj Başvuru ve Onay İşlemleri Staja Başlama

Detaylı

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015

Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI. Nisan 2015 Y.T.Ü. İSTATİSTİK BÖLÜMÜ STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Nisan 2015 Staj başvurusunda gerekli evraklar aşağıdaki gibidir: SGK Staj Formu (3 adet) Staj Sicil Formu (1 adet) Staj Yapılacak Ayları ve Günleri

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20..- 20..ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI BÖLÜMÜ

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konuralp Yerleşkesi 81620 Düzce Tel: 0380 542 11 33 Faks: 0380 542 11 34 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ ARTVİN MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER ÖĞRENCİNİN; Bölümü Programı : Ormancılık Bölümü : Avcılık ve Yaban Hayatı Programı Adı Soyadı : Sınıf - Yarıyıl

Detaylı

T.C KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ KILAVUZU

T.C KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ KILAVUZU T.C KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. STAJIN TANIMI 2. STAJIN AMACI 3. STAJ YAPAN ÖĞRENCİNİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI 4. STAJ YAPILACAK YER İÇİN ÖNGÖRÜLEN ÖLÇÜTLER 5.

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI Ad Soyad Numara Sınıf Öğretim Yılı Bölüm Staj Başlama ve Bitiş Tarihi Tel Faks Adres 0332 236 21 48-49 0332 236 21 50 Necmettin Erbakan Üniversitesi

Detaylı

Staj Takvimi. İşlem Son Tarih Açıklama

Staj Takvimi. İşlem Son Tarih Açıklama Staj Takvimi İşlem Son Tarih Açıklama Kabul Belgelerinin Yüksekokula Ulaştırılması 1 Haziran 2015 Staj Başvuru Formu (Ek 1-1 Nüsha) İşyeri Kabul Formu (Ek 2-1 Nüsha) (Avukatsa en az 5 yıl süreyle baro

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÖĞRETİM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ TELEFON/FAKS

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÖĞRETİM YILI BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ TELEFON/FAKS T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ HAVZA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI 20. 20. ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO BÖLÜM / PROGRAM STAJ TARİHİ : : : : İŞ YERİ BİLGİLERİ

Detaylı

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ :

STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ TAAHHÜTNAMESİ T.C. KİMLİK NUMARASI : ADI SOYADI : ÖĞRENCİ NO : BÖLÜMÜ : STAJ BAŞLAMA TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ : STAJ SÜRESİ : Staj yeri değişikliği hariç, (Staj yeri değişikliği yeni bir staj başvurusu

Detaylı

[ EK-1 STAJ ZORUNLULUK BELGESİ] ... /... /... Sayı: Konu: İlgili Makama,

[ EK-1 STAJ ZORUNLULUK BELGESİ] ... /... /... Sayı: Konu: İlgili Makama, [ EK-1 STAJ ZORUNLULUK BELGESİ]... /... /... Sayı: Konu: İlgili Makama, Acıbadem Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Staj Yönergesi uyarınca, Tıp Mühendisliği Bölümü 4. ve 6. Yarıyıl derslerini tamamlamış

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler TBMM BAŞKANLIĞI İDARİ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE ZORUNLU STAJ, BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VE BECERİ EĞİTİMİ GÖRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE TBMM Başkanlık Makamının

Detaylı

T. C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI. Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi :...

T. C. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI. Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi :... T. C. GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI Öğrenci Bilgileri Adı Soyadı : Numarası : Staj Yapılan Kurum Bilgileri Adı ve Adresi İşletme Belgesi Tarih ve No. :.......... : / /20... Başlangıç

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU

İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU T.C. OSMANİYE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ.....BÖLÜMÜ Fotoğraf Form 1...PROGRAMI İŞYERİ STAJ EĞİTİMİ FORMU İlgili Makama, Osmaniye Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ İLGİLİ MAKAMA T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ZORUNLU STAJ BAŞVURU FORMU VE İŞ YERİ STAJ SÖZLEŞMESİ Fotoğraf Yapıştırarak Evrak Kayıt Bürosunda Onaylatınız İLGİLİ MAKAMA Aşağıda kimlik

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

: 1.Gözlem Eğitimi Kabul Dilekçesi

: 1.Gözlem Eğitimi Kabul Dilekçesi : 1.Gözlem Eğitimi Kabul Dilekçesi TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO HİZMETLERİ ve SEKRETERLİK BÖLÜMÜ BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI Sayı/Ref. : Konu/Subj.

Detaylı

Z O R UNL U S T A J F O RMU

Z O R UNL U S T A J F O RMU STAJ DOSYASI Z O R UNL U S T A J F O RMU İlgili makama, T.C. Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu, Bölümü öğrencilerinin öğrenim süresi sonuna kadar kuruluş ve işletmelerde staj yapma zorunluluğu vardır.

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı ve Soyadı Numarası Bölümü Programı Adresi Telefonu E-Posta :. :.. :.. :... :.. :.. :.. STAJ YAPILAN KURUMUN Adı Adresi

Detaylı

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ AMAÇ ve KAPSAM MADDE 1 - Bu Yönerge, Mevlana Üniversitesi İşletme Fakültesine bağlı bölüm öğrencilerinin okulda edindikleri teorik bilgilerini uygulamaya

Detaylı

ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI

ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (STAJ) DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı :. Programı :. Okul No :.. 20 / 20 Akademik Yılı «Değer Üreten Üniversitenin, Değer Üreten

Detaylı

Bölümünüz.no.lu sınıf Öğrencisiyim. Ekte staj dosyası ve raporunu eksiksiz Teslim ediyorum. Gereğini saygılarımla arz ederim.

Bölümünüz.no.lu sınıf Öğrencisiyim. Ekte staj dosyası ve raporunu eksiksiz Teslim ediyorum. Gereğini saygılarımla arz ederim. (STAJ DOSYASI VE RAPORU TESLİM DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ) (Form No: 1) GAZİ ÜNİVERSİTESİ BAŞKANLIĞI NA Bölümünüz.no.lu sınıf Öğrencisiyim. Ekte staj dosyası ve raporunu eksiksiz Teslim ediyorum. Gereğini saygılarımla

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVASLI MESLEK YÜKSEKOKULU ( STAJ DOSYASI )

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVASLI MESLEK YÜKSEKOKULU ( STAJ DOSYASI ) T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVASLI MESLEK YÜKSEKOKULU ( STAJ DOSYASI ) ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : PROGRAMI : SINIFI : NUMARASI :... DOĞUMYERİ YILI : STAJ TARİHİ :../././ /... STAJ YERİNİN ADI VE ADRESİ Telefon

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Şırnak Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerinin eğitimöğretim

Detaylı

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Kabul eden makam, tarih ve sayı : Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Kurulu, 29/01/2016 (342) Ek ve değişiklikler

Detaylı

İZMİR ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ

İZMİR ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam İZMİR ÜNİVERSİTESİ STAJ YÖNERGESİ Madde 1 - Bu staj yönergesi İzmir Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerin teorik bilgilerini pratikle geliştirmek ve pekiştirmek amacıyla, yapmak zorunda oldukları

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BAŞKALE MESLEK YÜKSEKOKULU EDÖ/STAJ RAPOR DOSYASI

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BAŞKALE MESLEK YÜKSEKOKULU EDÖ/STAJ RAPOR DOSYASI YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BAŞKALE MESLEK YÜKSEKOKULU EDÖ/STAJ RAPOR DOSYASI Adı Soyadı :. Programı :.. Öğrenci No :. T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ BAŞKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

Detaylı

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar Öğrencilerin Dikkatine! Staj Dosyası Doldurulurken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar 1. Staj Defteri Üzerine ilgili yere Ad-Soyad, Numara ve Bölüm bilgileri okunaklı yazılacaktır. 2. Staj Defterinin ikinci

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI

ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ILGAZ TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ DOSYASI ÇANKIRI 2018 myo.karatekin.edu.tr ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ILGAZ TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ

Detaylı

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ

SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ BORÇKA ACARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU SEKTÖR UYGULAMASI STAJ DEFTERİ STAJYER NİN; Bölümü : Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Programı : Sosyal Hizmetler Adı Soyadı : Sınıf - Yarıyıl

Detaylı

STAJ DEFTERİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No :

STAJ DEFTERİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ. Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No : T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı : T.C. Kimlik No : Öğrenci No : Staj Türü : Staj Yeri : [ Ay, Yıl ] T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

STAJ TARİHLERİNİZİ BELİRLERKEN AŞAĞIDA YAZILI DÖNEMLERE UYMANIZ GEREKİR!

STAJ TARİHLERİNİZİ BELİRLERKEN AŞAĞIDA YAZILI DÖNEMLERE UYMANIZ GEREKİR! PAZARYERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BAŞVURU FORMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR A - 2016 2017 Öğretim Yılı yaz dönemi stajları için kullanılacak başvuru formlarının düzenlenmesi ve Öğrenci İşlerine teslimi ile ilgili,

Detaylı

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI :

T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI : NUMARASI : BÖLÜMÜ : PROGRAMI : Adı ve Soyadı Numarası ÖĞRENCİNİN Bölümü Programı Çalışma Devresi (Staj) 1 2 Pratik

Detaylı