Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan"

Transkript

1

2 Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan sonra gelen izleyiciler içeri alınmaz, varsa 2. perdede salondaki yerlerini alabilirler. Etkinlik sırasında, (acil durumlar dışında) salondan çıkılmaması önemle rica olunur. Bilet kontrolü yapıldıktan sonra, biletinizde yer alan koltuk numarasına göre oturmanız gereklidir. Yiyecek ve içecekle girmek yasaktır. Etkinlik süresince cep telefonlarının kapalı tutulması önemle rica olunur. Biletli etkinliklerin gişesi organizasyondan 10 gün önce satışa açılmaktadır.

3 Değerli Silivrili hemşerilerim. Öncelikle hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Birkaç ay önce öğrencilerle bir sohbetimizde ilk soru olarak Silivri deki projelerim sorulmuştu; Kültür Merkezi yapacak mısınız? Spor Salonu yapacak mısınız? gibi. Bizler yol, köprü, baraj, spor salonu, yüzme havuzu yapabiliriz ama bu yaptığımız tüm yatırımlara ruh katacak, onları anlamlandıracak, içini dolduracak yegâne unsurun iyi eğitimli insan olduğunu, ülkesinin milletinin değerlerinden kopmayan insanlar topluluğu olduğunu ifade etmiştim. Yaptığınız Kültür Merkezi nin içindeki gençlerin Nazım Hikmet ten, Necip Fazıl dan, Hüseyin Nihal Atsız dan bir haber olduğunda o merkezin hiçbir anlamı yoktur. Spor salonlarında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün dediği gibi zeki, çevik, ahlaklı gençler yoksa o spor salonlarının da bir anlamı yoktur. Bunlar beton, demir, mühendislik, paradan öteye gitmeyen yatırımlardır. O yatırımlara ruh katacak bir neslin, gençliğin önlerine düşüp onlara yol açmalıyız. Bu düşüncelerimize karşılık gelen mekânsal projelerimizin süreçleri devam ederken bizler vatandaşımıza dokunmak konusunda elbette boş durmayacağız. Kültür Merkezimizde onlarca farklı dalda ücretsiz olarak her yaştan vatandaşımızın hizmet alabileceği eğitim kurslarımızın yanı sıra Marka kent idealimizle yola çıktığımız Silivri mizde vatandaşlarımızın kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle zenginleşeceği etkinliklerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Tiyatro, müzik dinletileri, okul öncesi atölyeleri, söyleşi ve sergilerle buluşacağımız ekim ayı programlarımızda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağım.

4

5 OYUN HAMURU 1 EKİM Salı S İ L İ V R İ B E L E D İ Y E S İ KÜ L T Ü R M E R K E Z İ ÜcretsİZ OKUL ÖNCESİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI Ayça Zorlubaş Aksuoğlu Anaokulu Öğretmeni Yaş (10 Çocuk) Yaş (15 Çocuk) Yaş (20 Çocuk) Not: Her çocuk atölye çalışmasına ayda 1 kez katılım gösterebilir. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

6

7 3 OYUN HAMURU EKİM Perşembe S İ L İ V R İ B E L E D İ Y E S İ KÜ L T Ü R M E R K E Z İ ÜcretsİZ ATÖLYE ÇALIŞMASI VE PEDAGOJİK DANIŞMANLIK HİZMETİ AYÇA ZORLUBAŞ AKSUOĞLU ANAOKULU EĞİTMENİ ZERRİN İREKLİ PEDAGOG Yaş (10 Çocuk) Yaş (15 Çocuk) Yaş (20 Çocuk) Not: Her çocuk atölye çalışmasına ayda 1 kez katılım gösterebilir. Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

8

9 3 RESİM SERGİSİ EKİM Perşembe SİLİVRİ BELEDİYESİ SANAT GALERİSİ ÜcretsİZ Sudaki İzler Sergisi Açılış : 3 Ekim Perşembe Katılımcılar: İrem BALCI, Gülhan CANTANCI, Aygül YILDIZ 3-13 EKİM TARİH ARALIĞINDA ZİYARETE AÇIK OLACAKTIR. Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

10

11 5 EKİM Cumartesi Yazan ve Yöneten : İrfan Kangı Oyuncular : Melda Gür, Merve Sevi, Ebru Karanfilci, Duygu Şen ve İrfan Kangı YETİŞKİN TİYATRO Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ 6 TL Kadın ve erkek arasında yüz yıllardır bitmeyen bir savaş diye başlarlar klasik cümleye karşı 2 cinsi anlatırken. Peki bu bir savaş değil de gereklilikse. Yani kadının erkeğe, erkeğin kadına ihtiyaç duydukları bir dünyada beklentiler karşılanmadığı için ters düştülerse. Hangi toplumsal sınıf,sosyo ekonomik ve kültürel farklılıkları temsil etseler de kadın ve erkek aynı şeylere başta farklı tepkiler verip sonunda aynı noktada buluşuyorlarsa işte Kadın Kafası da tam bu noktada izleyicinin kafasını ve zihnini güldürerek açıyor. Çocukluk arkadaşı olan Aylin, Betül, Beyza ve Sevil in bir akşam evde kız kıza oturup sohbet etmeye ve hayatların da ki erkekleri çekiştirmeye başlamalarıyla eğlence başlıyor. İşin garip tarafı anlatılan, hayal edilen adamlarla hayallerini yıkan adamlar ne kadar da birbirine benziyor. Seyirciye düşense kendi hayatlarına bakıp düşünmek, bolca kahkaha atmak ve Kadın kafasına erişmek. Her Aşk Biraz Komiktir ve Arabesk Müzikali oyunlarının yazarı İrfan Kangı nın yeni oyunu Kadın Kafasının yapımı yine Epizot Görsel Sanatlara ait. Kadınların gücünü ve hayatta ki gerekliliklerini naif ve esprili bir dille izlemek için Kadın Kafasında buluşalım. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

12

13 8 HİKAYE OKUMA EKİM SALI SİLİVRİ BELEDİYESİ KÜ LTÜR MERKEZİ OKUL ÖNCESİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI Ayça Zorlubaş Aksuoğlu Anaokulu Öğretmeni Yaş (10 Çocuk) Yaş (15 Çocuk) Yaş (20 Çocuk) Not: Her çocuk atölye çalışmasına ayda 1 kez katılım gösterebilir. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

14

15 9 ÇOCUK TİYATRO EKİM ÇARŞAMBA Ö N D E R Y I L M A Z T İ Y A T R O S A H N E S İ Müzikal Çocuk Oyunu ALİS HARİKALAR DİYARINDA Uyarlayan ve Yöneten: Salim Dörtcan Müzik: Tuğrul Aray Kostüm: Mie Tasarım Grup Alis, zeki, şirin ve oyun oynamayı çok seven bir çocuktur. Bir gün ablası ile piknik yapmaya giderler. Ablası piknik sepetini unuttuklarını fark eder, Alis e beklemesini söyler ve orada bırakır. Alis, ablasını beklerken yerde bir elma görür ve yer, sonra, konuşan bir tavşan görür, meraklı Alis, tavşanın peşinden gider ve Alis Harikalar Diyarına geçer. Tavşan ve arkadaşlarıyla oyunlar oynar ve çok güzel vakit geçirir. Oyuna doyan Alis ablasını özler ve geri dönmek ister, elmadan tekrar ısırır ama dönemez. Alis Harikalar Diyarından dönecek mi? Bu, eğlenceli, çocuk müzikali komediye hepinizi bekleriz. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

16

17 10 HİKAYE OKUMA EKİM PERŞEMBE SİLİVRİ BELEDİYESİ KÜ LTÜR MERKEZİ OKUL ÖNCESİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI Ayça Zorlubaş Aksuoğlu Anaokulu Öğretmeni Yaş (10 Çocuk) Yaş (15 Çocuk) Yaş (20 Çocuk) Not: Her çocuk atölye çalışmasına ayda 1 kez katılım gösterebilir. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

18

19 11 KONSER EKİM CUMA Ö N D E R Y I L M AZ Tİ Y A TRO S A H N E S İ ÜcretsİZ SİNEM SENNA ft. ESER AĞAR KONSERİ Silivri nin tanınan ve sevilen sanatçılarından Sinem Senna, aynı zamanda müzisyen olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Eser Ağar ile birlikte sahne alıyor. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

20

21 12 SİNEMA GÖSTERİMİ EKİM CUMARTESİ ÖNDER YILM AZ S AHNES İ ÇAĞAN IRMAK TAN BİZİ HATIRLA SİNEMA GÖSTERİMİ Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

22

23 13 TİYATRO - MÜZİKAL EKİM PAZAR ÖNDER YILM AZ S AHNES İ SİLİVRİ NİN İLK MÜZİKAL OYUNU ARZU İLE KAMBER Silivri nin İlk Müzikal Oyunu Tugay ERDOĞAN, Oğuz Kağan AYDOS, Hüseyin ÇALIŞKAN nın kaleminden çıkan oyunun metin danışmanlığını Birkan ÇAKIR üstleniyor. Toplumumuzun hikayelerini yürekleri ısıtacak bir dille anlatıyor. Oyun coğrafyamızın halk oyunlarının; düğünlerimizden, bayramlarımızdan, şenliklerimizden nasıl ortaya çıktığını kurgusal bir dille Rumeli den bir aşk hikayesi ile anlatıyor Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

24

25 KAĞIT KESME,KATLAMA 15 EKİM SALI S İ L İ V R İ B E L E D İ YES İ KÜ LTÜR M E R K E Z İ OKUL ÖNCESİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI Ayça Zorlubaş Aksuoğlu Anaokulu Öğretmeni Yaş (10 Çocuk) Yaş (15 Çocuk) Yaş (20 Çocuk) Not: Her çocuk atölye çalışmasına ayda 1 kez katılım gösterebilir. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

26

27 15 MÜZİK DİNLETİSİ EKİM SALI S İ L İ V R İ YAŞAR KEM AL S AL ONU NEYZEN SERKAN KAMACI ile SİLİVRİ DE NEY MEŞKLERİ Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

28

29 16 ÇOCUK TİYATRO EKİM ÇARŞAMBA 11: Ö N D E R Y I L M A Z Tİ Y A T O S A H N E S İ TOP AĞACI Yazan Yöneten: Arda Murat AKDAĞ Dekor / Kostüm Tasarım: Arzu Gümüş Dramaturgi: Evren Keskin Işık-Ses: Ahmet Çilkaya Oyuncular: Coşkun Uğur, Arzu Gümüş, Reha Kadak, Gökberk Erdem, Onur Özer Can arkadaşının topunu alır ve ormana kaçar, Orman Bekçisine yakalanır. Orman Bekçisi evine dönmesi şartıyla Can ı serbest bırakır fakat Can evine dönerken Eşek, Can ın topunu alıp kaçar. Can üzgün, yorgun ve de pişman şekilde Eşeğin bahsettiği Top ağacını ormanda tek başına aramaya koyulur. Acaba Can topunu ya da top ağacını bulabilecek midir? Oyunumuz 3+ yaş grubu için olup 50 dakika sürmektedir. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

30

31 KAĞIT KESME,KATLAMA 17 EKİM PERŞEMBE 10: S İ L İ V R İ K Ü L T Ü R M E R K E Z İ ATÖLYE ÇALIŞMASI VE PEDAGOJİK DANIŞMANLIK HİZMETİ AYÇA ZORLUBAŞ AKSUOĞLU ANAOKULU EĞİTMENİ ZERRİN İREKLİ PEDAGOG Yaş (10 Çocuk) Yaş (15 Çocuk) Yaş (20 Çocuk) Not: Her çocuk atölye çalışmasına ayda 1 kez katılım gösterebilir. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

32

33 17 SERGİ EKİM PERŞEMBE S İ L İ V R İ S A N A T G A L E R İ S İ FAHRETTİN AVCI ile AHŞAP OYMA SERGİSİ AHŞAP OYMA ÇALIŞMALARI KIL TESTERE ÇALIŞMALARI SERGİ EKİM TARİHLERİ ARASINDA ZİYARETE AÇIK OLACAKTIR. Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

34

35 17 SÖYLEŞİ EKİM PERŞEMBE Y A Ş A R K E M A L S E R G İ S A L O N U Prof. Dr. Oğuz Özyaral DOYURAN AMA BESLENMEYEN GIDALAR Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

36

37 18 YETİŞKİN TİYATRO EKİM cuma S İ L İ V R İ Ö N D ER YILM AZ S A HNES İ LÜKÜS HAYAT MÜZİKALİ 6 TL Müziklerini Cemal Reşit Rey in bestelediği, Türk tiyatrosunun yaşayan efsanesi Haldun Dormen in yönettiği bir Türk Müzikali klasiği olan Lüküs Hayat Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesinde Silivri izleyicisi ile buluşuyor. İlk olarak Cumhuriyetin 10. yıl kutlamaları için sahnelenen eser, Türk toplumunun Batı ile yüzleşmesi ve bu çerçevede yaşanan gülünçlükleri sahneye taşıyor. Varoş mahallelerinde hırsızlıkla geçinen Rıza ile Tevfik in, kendileri için çok yabancı olan bir zengin evinde yaşadıkları komik olayları konu alan müzikal, Mimarsinan Musiki Derneği tarafından sergilenecektir. İyi seyirler dileriz. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

38

39 19 SİNEMA EKİM cumartesi ÖNDER YILM AZ S AHNES İ AŞK BU MU? Aşk Bu Mu?, yolları kesişen Umut ve Gülüm ün hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Umut, çocukluğundan beri hırsızlık yapmaktadır. Umut, hayatının fırsatını yakalayıp köşeyi dönmenin hayalini kurar. Fakat ne hayallerine kavuşabilir ne de sürekli aradığı ailesine ulaşabilir. Genç bir kadın olan Gülüm ise hayallerine bir adım uzaklıktadır.ömer Uğur un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Kubilay Aka yer alıyor. Senaryosunu Cüneyt İnay ın kaleme aldığı romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Salih Kalyon, Şerif Erol, Tanju Tuncer, Sadi Celil Cengiz, Evrim Doğan gibi isimler yer alıyor. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

40

41 22 KASIM Salı OKUL ÖNCESİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI Ayça Zorlubaş Aksuoğlu Anaokulu Öğretmeni Yaş (10 Çocuk) Yaş (15 Çocuk) Yaş (20 Çocuk) SİHİRLİ PARMAKLAR S İ L İ V R İ B E L E D İ Y E S İ KÜ L T Ü R M E R K E Z İ ÜcretsİZ Not: Her çocuk atölye çalışmasına ayda 1 kez katılım gösterebilir. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

42

43 23 ÇOCUK TİYATROSU EKİM ÇARŞAMBA 11: Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ FLOYD USTANIN DÜŞLER ATÖLYESİ Floyd Usta nın Düşler Atölyesi İstanbul da Çocuk Seyircisiyle Buluşuyor! Makinist Tiyatro nun ilk çocuk oyunu Floyd Usta nın Düşler Atölyesi, önce çocuklara, sonra da ailelerine rengârenk hayaller kurdurmaya geliyor! Çocukların düşlerini gerçekleştiren Floyd Usta ve onları çocuklara ulaştıran Postacı Barnie nin hikayesi, aralarına sonradan katılan Düş Perisi Mila ile daha da renkli bir hale geliyor! Gül Arda nın yazıp yönettiği oyunun, Genel Sanat Yönetmenliği nde Şan Aydemir bulunuyor. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

44

45 24 SİHİRLİ PARMAKLAR EKİM PERŞEMBE S İ L İ V R İ K Ü L T Ü R M E R K E Z İ ÜCRETSİZ OKUL ÖNCESİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI Ayça Zorlubaş Aksuoğlu Anaokulu Öğretmeni Yaş (10 Çocuk) Yaş (15 Çocuk) Yaş (20 Çocuk) Not: Her çocuk atölye çalışmasına ayda 1 kez katılım gösterebilir. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

46

47 26 SÖYLEŞİ & İMZA GÜNÜ EKİM CUMARTESİ Ö N D E R Y I L M A Z S A H N E S İ GAZETECİ & YAZAR ALİ GÜLGÜ İLE EDEBİYAT SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜ ILIK HAVADA HOŞCA KAL VE AYNI ŞARKI İSİMLİ KİTAPLARIYLA Kamil Bilici moderatörlüğünde Bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür Merkezine başvurabilirsiniz.

48

49 27 YETİŞKİN TİYATRO EKİM PAZAR ÖNDER YILM AZ S AHNES İ SİLİVRİ NİN İLK MÜZİKAL OYUNU ARZU İLE KAMBER Silivri nin İlk Müzikal Oyunu Tugay ERDOĞAN, Oğuz Kağan AYDOS, Hüseyin ÇALIŞKAN nın kaleminden çıkan oyunun metin danışmanlığını Birkan ÇAKIR üstleniyor. Toplumumuzun hikayelerini yürekleri ısıtacak bir dille anlatıyor. Oyun coğrafyamızın halk oyunlarının; düğünlerimizden, bayramlarımızdan, şenliklerimizden nasıl ortaya çıktığını kurgusal bir dille Rumeli den bir aşk hikayesi ile anlatıyor Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

50

51 31 ÇOCUK TİYATRO EKİM cuma Ö N D E R Y I L M A Z T İ Y A T R O S A H N E S İ TURTA GİRMEMİŞ ORMAN Turta Girmemiş Orman ın yamacındaki Dağ lezzetli Dev Çileklerle doludur. Sevimli aşçı Ejderha Dev Çileği yemesi orman sakinleri tarafından yasaklanmıştır. En sevdiği şeyden mahrum bırakılan sevimli Ejderha, çok huysuz ve mutsuzdur. Ormanın afacan devi Devcan da, baba kucağından mahrum bırakıldığı için aynı derecede mutsuzdur. Bu yüzden arkadaşı Ejderha ya yardımcı olmaya çalışır ancak Ejderha ya konulan yasağın nedenini bir türlü öğrenemez. Ta ki ormanda çıkan yangın tüm gerçekleri ortaya çıkarana kadar. Bakalım sevimli aşçı Ejderha özlemini çektiği lezzete kavuşabilecek mi. Lütfen rezervasyon yaptırınız. Rezervasyon ve bilgi için; 0 (212)

52

Eğitmen: Hakan Dedeler Geleneksel Türk Müziğimiz ve Klasik Batı Müziği ile tanışmaya ne dersiniz? Küçükçekmece sınırlarındaki anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle Eğitici Müzik Atölyesi ve Müzik Kültürü

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Şubat 2016 Kıymetli hemşehrilerim, Yeni yılda da heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mevsim kış olmasına rağmen dur durak bilmiyoruz. Bütün mesaimiz; şehrimizin güzelleşmesi,

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Baharın bütün güzelliği ile yaşandığı Mayıs ayında da her zaman olduğu gibi şehrimiz insanının kendini içinde bulacağı, dikkatle planlanmış ve özenle belirlenmiş etkinliklerde

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Şehre ve İnsana Hizmet Ederken. Ocak Ayı Dolu Doluydu. Kalmasın projemizle okuldan kopan bireyleri yeniden eğitim hayatına kazandırdık.

Şehre ve İnsana Hizmet Ederken. Ocak Ayı Dolu Doluydu. Kalmasın projemizle okuldan kopan bireyleri yeniden eğitim hayatına kazandırdık. Şehre ve İnsana Hizmet Ederken Anadolu nun ruhunu yansıtan, geçmişle bağını koparmadan günün ve çağın gerisinde kalmayan belediyecilik anlayışımızla; Sultanbeyli mize hizmet ediyoruz. Bu ilçe bizim sevdamız,

Detaylı

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü 01.06.2014 Pazar 10.00 130. yıl Geleneksel Aşure Günü Kutlamaları Istanbul Lisesi 02.06.2014 Pazartesi 9.30 Istanbul Lisesi 23. Kültür Etkinlikleri Haftası Bahçe Açılışı Açılış Konuşmaları Gösteriler Istanbul

Detaylı

Özcan IŞIKLAR Belediye Başkanı

Özcan IŞIKLAR Belediye Başkanı Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan sonra gelen izleyiciler içeri alınmaz, varsa 2. perdede

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film Her Cuma yeni bir film BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı İsmail Ünal sinema ile ilgili yeni projesini anlattı. Ünal, "Beşiktaş ta. Sinemamızın son dönemlerde üretilen çağdaş ürünlerini artık Beşiktaş Levent Kültür

Detaylı

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr

ocak Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr ocak 2016 ocak 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular, Üzerinde yaşamaktan mutluluk duyduğumuz ve insan odaklı hizmet anlayışımızla birçok

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var

Bayrampaşa'da Erzincanlı Var On5yirmi5.com Bayrampaşa'da Erzincanlı Var Bayrampaşa Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Nisan ayına da dopdolu giriyor. Bu ayki etkinliklerde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Dursun Ali Erzincanlı

Detaylı

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 İçindekiler Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 Meraklısı İçin Öylesine Bir Hikaye- Sait Faik Abasıyanık... 3 Eğitimde

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 01,02,09,16,23,30 MOZART AKADEMİ MAYIS.2015 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri YER : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30 MAVİ SANAT MAYIS.2015

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI!

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! 51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ'NİN ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI'NIN JÜRİSİ BELLİ OLDU Bu yıl 51.si düzenlenecek olan Uluslararası Antalya

Detaylı

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ

Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Kayseri Kültür Sanat REHBERİ Ocak 2016 Aralık 2015 Kıymetli hemşehrilerim, değerli kültür sanat dostları, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak birlik, beraberlik ve barış temasıyla yola çıktığımız kültür

Detaylı

Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı

Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı Sahne Gari organizasyonu olarak Naptorun Pansiyon adlı tiyatro oyunu Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezi gösteri salonunda sahnelendi. Bodrum da yaşayan

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Ataşehir kitapla buluşuyor Tarih : 22.05.2012 Ataşehir Belediyesi bir ilke imza atıyor. Ataşehir de düzenlenen kitap günlerinde 40 kitapevi ve 73 yazar kitapseverlerle buluşuyor. Ataşehir Belediyesi

Detaylı

Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan

Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan sonra gelen izleyiciler içeri alınmaz, varsa 2. perdede

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Geçtiğimiz ay sanatın hemen hemen tüm dallarını izleyebileceğiniz etkinlikleri sizlerle buluşturduk. Bunun yanı sıra, çeşitli kültürel etkinlikler de sunduk. Beğenilerin,

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2017

FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU 2017 Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğimiz 19 Eylül 2016 tarihinde İstanbul da Dr. Canan Kaftancıoğlu, Tevfik Serdar Köksal, Hasan Ersoy, Saniye Yurdakul, Engin Çebi, Aysel Can Ekşi, Murat

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ NİSAN 2015 ETKİNLİK PROGRAMI 02.NİSAN.2015 03.NİSAN.2015 TUBİTAK BİLİM İNSANI DESTEKLEME VE DAİRE BAŞK. 46. Ortaöğretim Proje Yarışması ve İzmir Bölge Ödül Töreni

Detaylı

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte sizleri sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden

Detaylı

Sevimli Bulut. Prensesin Rüyası. Hoş geldin Öğretmenim. Yaramaz Geyikler. Tiyatro Bizbize. Özüm Çocuk Tiyatrosu. Koza Tiyatrosu

Sevimli Bulut. Prensesin Rüyası. Hoş geldin Öğretmenim. Yaramaz Geyikler. Tiyatro Bizbize. Özüm Çocuk Tiyatrosu. Koza Tiyatrosu ÇOCUK TİYATROLARI Prensesin Rüyası Özüm Çocuk Tiyatrosu 03 HAZİRAN PAZARTESİ / 11.00-14.00 Sevimli Bulut Tiyatro Bizbize 03 HAZİRAN PAZARTESİ / 11.00-14.00 BURHANİYE MÜNEVVER AYAŞLI KÜLTÜR MERKEZİ 04 HAZİRAN

Detaylı

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr

EKİM 15. Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU. kultur@ordu.bel.tr EKİM EKİM 15 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular Geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz, kent ve insanımızı birlikte inşa etmek için çıktığımız

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ MAYIS 2017 ETKİNLİK PROGRAMI 03 MAYIS 2017 İŞ BANKASI EMEKLİLERİ DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ T.S.M. Konseri 04-12.MAYIS.2017 SEBA SANAT GALERİSİ 4. Uluslararası İzmir Sanat

Detaylı

Pera Eğitim. Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla. Pera Çocuk

Pera Eğitim. Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla. Pera Çocuk Pera Eğitim Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla Pera Eğitim, Louis Kahn a Yeni/den Bakış: Cemal Emden in Fotoğrafları Çizimler ve Resimler sergisi kapsamında çocuklara, gençlere, yetişkinlere

Detaylı

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre,

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre, İki yaka birleşiyor İSTANBUL UN ve dolayısıyla Beşiktaşlılarında yaşadığı trafik sıkıntısına Marmaray'la çözüm bulunması bekleniyor. İki kıtayı ve İstanbul'un iki yakasını birbirine bağlayan Marmaray'da

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu 10.30 Açılış - Protokol Konuşmaları - Halk Oyunu Gösterisi Yer: Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Önü Takı Tasarımı, Ebru ve Rölyef Sergisi (2 Gün) Yer: Merkez Kütüphane Sergi Salonu 9 MAYIS 2016 PAZARTESİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 * 25 NİSAN 2014, CUMA * 26 NİSAN 2014, CUMARTESİ * 27 NİSAN 2014, PAZAR * 2 MAYIS 2014, CUMA TİYATRO: AY IŞIĞI Düzenleyen: SKS -

Detaylı

Kralların Azizliği. Özcan IŞIKLAR Belediye Başkanı

Kralların Azizliği. Özcan IŞIKLAR Belediye Başkanı Kralların Azizliği Girişte biletinizi yanınızda bulundurunuz. Etkinlik başlamadan 15dk. önce misafirlerimizin yerlerini almaları gerekmektedir. Etkinlik başladıktan sonra gelen izleyiciler içeri alınmaz,

Detaylı

Anne Ben Yapabilirim Resimleyen: Reha Barış

Anne Ben Yapabilirim Resimleyen: Reha Barış Anne Ben Yapabilirim Resimleyen: Reha Barış MERAKLI KİTAPLAR 3. B A S I M Çocuklarla İlgili Her Türlü Faaliyette, Çocuğun Temel Yararı, Önceliklidir! 2 Süleyman Bulut Anne Ben Yapabilirim 4 Süleyman

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Aralık, Cuma, 17:00 KONSER Her Kitap Bir Hayat Eczacılık Fakültesi ve İzmir Bahçeşehir Koleji 06 Aralık, Çarşamba, 14:00 KONFERANS Hayata Karşı Yeni Bir

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

DARICA BELEDİYESİ ARALIK 2017

DARICA BELEDİYESİ ARALIK 2017 DARICA BELEDİYESİ ARALIK 2017 SORUN VARSA ÇÖZÜMÜ DE VAR 0 (532) 308 41 41 Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 8 yaşından küçük çocuklar, çocuk oyunları dışındaki oyunlara giremez. Oyun başlama saatinden sonra

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI

EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI EGE ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OCAK 2016 ETKİNLİK PROGRAMI 02,09,16,23,30. MOZART AKADEMİ OCAK.2016 Çocuk Korosu ve Orf Eğitimleri : Seminer D Salonu 02,09,16,23,30. MAVİ SANAT OCAK.2016 Bale

Detaylı

Minti Monti. Tilki Tilki Baksana. Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri TİLKİ OKULU

Minti Monti. Tilki Tilki Baksana. Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri TİLKİ OKULU Minti Monti Çocuklar için eğlenceli poster dergi Ücretsizdir Sonbahar 2012 Sayı:7 ISNN: 2146-281X Tilki Tilki Baksana Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri

Detaylı

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri 4 MAYIS PAZARTESİ 10.30 Açılış Yer: KMYO Önü Protokol Konuşmaları Halk Oyunları Gösterisi Geleneksel Türk Sanatları Sergisi - Yer: Mavi Salon Girişi 11.15 Türk Halk Müziği Konseri Yer: Mavi Salon 13.35

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 05 Ocak-05 Şubat SERGİ Resim Sergisi Mehmet Boztaş Sergi Açılışı: 05 Ocak, Perşembe, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Mehmet Boztaş, 1948 yılında

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:02.01.2017-06.01.2017 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

Beşiktaş Belediyesi. Beşiktaş Gazetesi. Özgürlüğe olta attılar GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Belediyesi. Beşiktaş Gazetesi. Özgürlüğe olta attılar GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT 12 Özgürlüğe olta attılar BEŞİKTAŞ Belediyesi nin Lions 118-T Federasyonu Göz Nurunu Koruma ve Göz Eşeliği Komitesi yle birlikte düzenlediği Özgürlüğe Olta Atalım etkinliği 18 Kasım 12 Pazar günü 11:30

Detaylı

ARALIK 18 KÜLTÜR SANAT

ARALIK 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Kültür ve sanatla dolu bir yılı daha arkamızda bırakırken yeni yılı yeni etkinlik ve projelerle karşılayacak olmanın

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA 15 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 13. bilim şenliğine yerel basının yanında ulusal basınımızda ilgi gösterdi.bilim şenliğine gelen TRT ekibi sergide projeleri

Detaylı

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK!

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! ALEM-İ İŞ, NE İŞ? Alem-i İştir kişinin lafa bakılmaz! diyoruz ve iş hayatında yaşadıklarımız konusunda bize, size, herkese esprili

Detaylı

Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı. Tasavvuf Ve Gelenek. Seminerleri

Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı. Tasavvuf Ve Gelenek. Seminerleri Edebiyat Mevsimi 2012 de Tasavvuf Rüzgarı Tasavvuf Ve Gelenek Seminerleri EDEBİYAT MEVSİMİ 2012 24 ARALIK 2012 PAZARTESİ AÇILIŞ PROGRAMI 4.İSTANBUL EDEBİYAT MEVSİMİ 11:00 Açılış Konuşmalar 24 ARALIK 2012

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi üzere ayrılan Bilim iddiaya göre, aniden dengesini kaybederek üzeri eksik ve telle kapatılan mazgaldan

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi üzere ayrılan Bilim iddiaya göre, aniden dengesini kaybederek üzeri eksik ve telle kapatılan mazgaldan 6-7 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Mazgal faciası KABATAŞ Metro İstasyonu nun havalandırma boşluğuna düşen 16 yaşındaki Mahsun Bilim olay yerinde hayatını kaybetti.

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

Şubat 2016. Komsu Köyün

Şubat 2016. Komsu Köyün Şubat 2016 Komsu. Köyün DÖRT MEVSİM ORDU Fotoğraf Yarışması 1.si Emre BOSTANOĞLU Perşembe / ORDU Şubat 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Sevgili Ordulular,

Detaylı

ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU

ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU BASIN DAVETİ ÖRNEĞİ 2 3 ANAVARZA BAL HAKKINDA 1979 yılında Süleyman Sezen'in kurduğu Sezen Gıda Ltd. Sti., 1995 yılında Anavarza Bal markasıyla bal sektörüne giriş yaptı. Adana'nın

Detaylı

KUSADASl - demokrat 24 Nisan 2010 Sayfa 6 1. BALKAN TÜRKLERİ ŞENLİĞİ AYDIN'DA YAPILDI - Arif Şentürk'ün sahne aldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi. Aydın Belediyesi ile Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

Vizyon Tarihi: 12 Temmuz 2013 Yönetmen: Shawn Levy Oyuncular: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Max Minghella, Will Ferrel Yapımcı: Shawn Levy,

Vizyon Tarihi: 12 Temmuz 2013 Yönetmen: Shawn Levy Oyuncular: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Max Minghella, Will Ferrel Yapımcı: Shawn Levy, Billy (Vince Vaughn) ve Nick (Owen Wilson) dijital dünyaya yeni adım atan iki eski kafalı satışçıdır. Senelerdir emek verdikleri şirketin artık teknoloji karşısında ayakta duramaması nedeniyle kapatılması,

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi?

Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi? On5yirmi5.com Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi? Romanlardan uyarlanan dizilerin son dönemde popüler olduğunu düşünenlerdenseniz, yanılıyorsunuz... Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı (oluşturma : 1/31/2017) Hazırlayan:

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

ŞOV OLUŞUM. Komedi. İletişimi Şov. Mutfak

ŞOV OLUŞUM. Komedi. İletişimi Şov. Mutfak ŞOV OLUŞUM Komedi şov Mutfak şov İletişimi Şov BAŞLARKEN, LEZZETLİ KAHKAHALAR İnsan oğlunun en doğal ihtiyacı beslenmedir. Hayatımızın temel ihtiyacı beslenmeyi için bazen gelişi güzel tıkınarak bazen

Detaylı

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2013-2014 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ K A S I M 01 Kasım 2013 Cuma Öğrenci- 12.30-14.30 A/B/C Şube Velileri 3.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI 02 Kasım 2013 Cumartesi 15.30-18.30 Katlar/Sınıflar D/E Şube Velileri 09.30-11.30 4.SINIFLAR VELİ TOPLANTISI

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK

Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK www.instagram.com/solseritfilmi www.twitter.com/solseritfilmi www.facebook.com/solseritfilmi www.solseritfilmi.com 1 Sol Şerit:

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ

İçindekiler VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! KALEMLE BAŞLAYAN YOLCULUK (21-25 Ocak 2019) İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Velilerimizin Dikkatine!... 1 Kalemle Başlayan Yolculuk (21-25 Ocak 2019)... 1 Avrupa Birliği Erasmus+ Ka2 Programı- Özel Bilkent Ortaokulu ve Jobland Projesi...

Detaylı

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TPD GRUP Köklerine bağlı, geleneksel değerlerini çağımız gerekleriyle harmanlamış, her geçen gün daha da profesyonelleşen, yaptığı işi en iyi şekilde bitirmeye çabalayan,

Detaylı

Battal İLGEZDİ Ataşehir Belediye Başkanı

Battal İLGEZDİ Ataşehir Belediye Başkanı Değerli Ataşehirliler, Bu yıl Uluslararası Ataşehir Çocuk Tiyatroları Festivali nin 5 incisini gerçekleştiriyoruz. 3 hafta boyunca 11 çocuk tiyatro oyunu yalnız Ataşehir den değil, İstanbul un dört bir

Detaylı

ORDU DA IV. ULUSLARARASI. Sempozyumu. Mayıs

ORDU DA IV. ULUSLARARASI. Sempozyumu. Mayıs ORDU DA IV. ULUSLARARASI Sempozyumu Mayıs 2018 Mayıs 2018 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr Saygıdeğer Hemşehrilerim, Yapılamaz denilen nice büyük projeyi

Detaylı

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob)

TENORS MÜZİK SHOW. Tenors Müzik Show (Flash Mob) TENORS MÜZİK SHOW Tenors Müzik Show (Flash Mob) Yaşamın hızlı temposu içinde çalışmak kadar artık eğlenmekte hızlı olmak zorunda. Eski tarihlerde müzik dinlemek için aylar öncesinde bilet alınır ve bir

Detaylı

SİNEMA YÜZ BOYAMA TİYATRO PALYAÇO ŞOVLAR. SOSiS BALON

SİNEMA YÜZ BOYAMA TİYATRO PALYAÇO ŞOVLAR. SOSiS BALON 23-24 NiSAN SİNEMA TİYATRO ŞOVLAR YÜZ BOYAMA PALYAÇO SOSiS BALON "Bugünün çocuklarıyla aydınlık yarınlara Değerli hemşehrilerim, sevgili çocuklar; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Atatürk ün armağanı 23 Nisan

Detaylı

ve Kumbaracı50 gişesinde / Kumbaracı50 gişesi pazar günleri 11:00, diğer günler 16:00 dan itibaren oyun saatine kadar açıktır

ve Kumbaracı50 gişesinde / Kumbaracı50 gişesi pazar günleri 11:00, diğer günler 16:00 dan itibaren oyun saatine kadar açıktır MAYIS-HAZİRAN PROGRAMI Kumbaracı Yokuşu no:50 Tünel/Beyoğlu / 212 243 50 51 / 532 255 55 80 / www.kumbaraci50.com biletler ve Kumbaracı50 gişesinde / Kumbaracı50 gişesi pazar günleri 11:00, diğer günler

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ ETKİNLİK BÜLTENİ EKİM Kütahya Belediyesi. kütahyakultursanat

KÜTAHYA BELEDİYESİ ETKİNLİK BÜLTENİ EKİM Kütahya Belediyesi.  kütahyakultursanat 2017 Kütahya Belediyesi www.kutahyakultursanat.com kütahyakultursanat kutahyakultursanat.com kütahyakultursanat kütahyakultursanat Sevgili Kütahyalılar; Kütahya Belediyesi olarak, Ekim ayı itibariyle 2017-2018

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi JEUX DRAMATIQUES- YAŞANTILARDAN YOLA ÇIKARAK KENDİNİ İFADE ETME OYUNU

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi JEUX DRAMATIQUES- YAŞANTILARDAN YOLA ÇIKARAK KENDİNİ İFADE ETME OYUNU İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi Helga Flohr ve Bahar Gürey in Yönetiminde JEUX DRAMATIQUES- YAŞANTILARDAN YOLA ÇIKARAK KENDİNİ İFADE ETME OYUNU Tiyatrosuz Tiyatro Yapmak Sizleri yeni bir

Detaylı

Valeler bezdirdi!..

Valeler bezdirdi!.. 12.01.2013 Valeler bezdirdi!.. Bebek Mahallesi sakinleri eski hallerini özlediklerini, valelerin tavırlarından, araç gürültüsünden rahatsızlık duyduklarını söyledi. Bebek Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Karalı

Detaylı

FÜSUN SAYEK V. SAĞLIK VE KÜLTÜR ETKĠNLĠKLERĠ Ağustos Ġskender Sayek Evi. Arsuz, Ġskenderun

FÜSUN SAYEK V. SAĞLIK VE KÜLTÜR ETKĠNLĠKLERĠ Ağustos Ġskender Sayek Evi. Arsuz, Ġskenderun FÜSUN SAYEK V. SAĞLIK VE KÜLTÜR ETKĠNLĠKLERĠ 6-13 Ağustos 2011 Ġskender Sayek Evi Arsuz, Ġskenderun Program değişikliğe tabidir. 6.8.2011 Cumartesi 9.30-12.30 STE/SMG: Çocuk ve Ergenlerde Cinsellik Eğitimi:

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

6 YAŞ NİSAN AYI BÜLTENİ .İLKBAHAR HAFTASI .SAĞLIK HAFTASI .POLİS TEŞKİLATI HAFTASI .23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

6 YAŞ NİSAN AYI BÜLTENİ .İLKBAHAR HAFTASI .SAĞLIK HAFTASI .POLİS TEŞKİLATI HAFTASI .23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 6 YAŞ NİSAN AYI BÜLTENİ.İLKBAHAR HAFTASI.SAĞLIK HAFTASI.POLİS TEŞKİLATI HAFTASI.23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI YARATICI ETKİNLİK: İlkbahar konumuz ile ilgili artık malzemelerden(su şisesi,pul,boncuk

Detaylı

EĞİTİME KISA BİR MOLA! OCAK ŞUBAT BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ

EĞİTİME KISA BİR MOLA! OCAK ŞUBAT BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ EĞİTİME KISA BİR MOLA! 26-27-28-29 OCAK 1-2-3-4 ŞUBAT 11:00-15:00 ARASI BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ TİYATRO SİNEMA YÜZ BOYAMA PALYAÇO İKRAMLAR ATÖLYELER beylikduzu.bel.tr beylikduzubelediyesi.tv

Detaylı

Ekim. xıı. ıı ııı ıv v. xı x vııı. vıı KRAL ÇIPLAK

Ekim. xıı. ıı ııı ıv v. xı x vııı. vıı KRAL ÇIPLAK ıx xı x vııı xıı vıı ı ıı ııı ıv v Ekim 2016 KRAL ÇIPLAK DÖRT MEVSİM ORDU Fotoğraf Yarışması Hakan ALTUNTAŞ Ordu Sonbahar Ekim 2016 Şarkiye Mahallesi Kocakişi Sokak No:1 52100 Altınordu/ORDU kultur@ordu.bel.tr

Detaylı

Dünyayı Değiştiren İnsanlar

Dünyayı Değiştiren İnsanlar Dünyayı Değiştiren İnsanlar Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim,

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ İlkbaharın son ayı bize yazı hatırlatır. Mayıs bültenine çocuklar bakın neleri sığdırır. Enerji, hareket, sağlık var bu ayda, Coşkumuz hiç bitmesin, koşalım yarınlara Mayısta

Detaylı