ÇALIŞMA ŞEKLİ VE ALTYAPI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇALIŞMA ŞEKLİ VE ALTYAPI"

Transkript

1

2

3

4 LOJİTEK PANORAMA LojiTek Panorama kavramı, günümüzde yaygın alanlarda üretilen tarımsal ürünleri sözleşmeli ya da serbest olarak alan, bu tarım ürünlerine bir katma değer ekleyen ve sorumluluğunu taşıyan işletmelerin büyüyen ihtiyaçları sonucu ortaya çıkmıştır. LojiTek Panorama, bir işletmenin tarımsal tedarik operasyonlarını ve süreçlerini elektronik ortamda ve sistematik bir şekilde saklama ve istenildiğinde raporlamanın yanında operasyon anında hataları engelleme ve operasyonları hızlandırma amacını da üstlenmiştir. Uzun vadede LojiTek Panorama kullanan bir işletme kırtasiye, rapor hazırlama, arşiv karıştırma gibi vakit alan işleri üzerinden atarak ürün güvenliği, ürün verimliliği ve genel kaliteye odaklanabilir.

5 ÇALIŞMA ŞEKLİ VE ALTYAPI LojiTek Panorama, internet tabanlı mimarisi ile özellikle ülkemizin tarımsal coğrafi yapısına ve Univera nın tarım sektörü deneyimlerine uygun olarak dağınık alanlardan veri toplamaya odaklanmıştır. Altyapı olarak MS SQL ve Oracle ilişkisel veritabanlarını destekleyen LojiTek Panorama, kişiler tarafından değil bir ekip tarafından analiz edilerek geliştirilmekte ve yaşatılmaktadır. İnternet tabanlı LojiTek Panorama mimarisi sayesinde yetkisi olan kullanıcılar, internet erişimi her noktadan LojiTek Panorama ile çalışabilirler. LojiTek Panorama düzenli olarak TUBİTAK denetimlerinden geçmekte, ürünün gelmiş olduğu nokta ve gideceği açılımlar, kullanıcı yönlendirmeleri, sektörün talepleri ve ihtiyaçları, Univera ekibinin saha deneyimi ve değerli öğretim görevlilerinin görüşleri doğrultusunda gelişimine devam etmektedir. Düzenli olarak mevcut sisteme eklenen yeni fonksiyonların yanı sıra tarımsal sanayinin beklentileri doğrultusunda yeni modüller ile de çalışma alanlarını genişletmektedir. Univera nın yurtdışı deneyimleri ve çokuluslu müşterilerinin talepleri doğrultusunda LojiTek Panorama, hem arayüzler hem de içerisinde saklanan veriler katmanın da aynı anda birden fazla dili birbirinden bağımsız olarak destekleyen bir mimariye sahiptir. Özellikle yabancı müşteriler ile çalışan, yabancı çalışanları bulunan ya da birden fazla ülkede faaliyet gösteren LojiTek Panorama kullanıcıları lokalizasyon ve program kullanımı konusunda tüm operasyonlarını dil engeline takılmadan gerçekleştirebilmektedir. LojiTek Panorama modüler bir yapıya sahiptir. Bu sayede kullanıcı firma ihtiyacı olan modülleri kullanabilir değişen ihtiyaçlarına göre de modül sayısını artırabilir.

6 LOJİTEK PANORAMA ANA MODÜL Ana modül, LojiTek çözümünün tüm çatısını oluşturan bir temel taşı olarak nitelendirilebilir. LojiTek Panorama da amaç esnasında kullanıcının veri girişini en aza indirmek ve dolayısıyla hatayı minimize etmektir. Bu nedenle LojiTek Panorama ana modülünde tüm sabit tanımlamalar gerçekleştirilir ve saha ya da operasyon kullanıcısının bu verilerin girişini yapmasına gerek kalmadan sisteme tanımlı verilerden seçimini yaparak işlemini gerçekleştirir. Ana modül içerisinde kullanıcılar, kullanıcı yetkilendirmeleri, kullanıcı profilleri, firma tanımları, sistem parametreleri gibi yazılım kullanımına yönelik tanımların yanı sıra bölge, köy, mevki, mühtahsil tanımları, kalite tanımları, ayni yardım malzeme grupları ve malzeme tanımları, bankalar ve şubeleri gibi birçok sabit veri tanımı yer alır. Ana modül içerisinde tanımlı sabit veriler, program içerisinde yıldan yıla aktarılabilir. Ayrıca sabit veri kapsamında olan ancak çok sık değişmeyen, birçoğu yıldan yıla ya da aylık olarak değişebilen sabit veriler ise işlem sabitleri olarak adlandırılır. Bu işlem sabitleri arasında bölge, kalite, ürün bazında kontrat ya da serbest alım fiyatları, yıllık rekolte/kaliteye göre değişebilen formülasyonlar, nakliye, taşıma, yükleme, aktarma, taşeron fiyatları gibi veriler yer alır. KONTRAT YÖNETİMİ MODÜLÜ Özellikle ürüne hakim olmak isteyen tarım firmaları, artık yavaş yavaş kontratlı tarıma yönelmeye başlamışlardır. Ekonominin istikrara kavuşması sonucunda sözleşmeli tarım hem mühtahsil hem de firma tarafında büyük katkılar sağlayarak Türk tarımındaki dengesizliği ortadan kaldıracaktır. Univera, LojiTek Panorama yazılımı kapsamında kontratlı alım, hem kontratlı hem serbest alım, sadece serbest alım ve tüccardan alım çalışma şekillerini desteklemektedir. Önceden kontrat yapılıyor ise tüm kontratların tanımlandığı modül sayesinde firma, bölge, köy, mühtahsil, ürün cinsi vs bazında sezon sonunda ortalama nasıl bir ürün alacağını daha sezon başında raporlayabilmekte ve buna bağlı olarak finansman, üretim programı ve müşteri siparişlerini planlayabilmektedir.

7 AVANS VE ÖDEMELER MODÜLÜ Sözleşmeli yetiştiricilik yaptıran firma mühtahsillerine, ürünü geliştirme ve kaliteli ürün elde etme, verim alma konularında yardımcı olmaktadır. Kimi firmalar sözleşmeli mühtahsillerine, ürünü geliştirme ve kaliteli ürün elde etme, daha fazla verim alma konusunda yardımcı olmaktadır. Kimi firmalar sözleşmeli sadece üretim girdi ve hizmetlerinin temininde yardımcı olmak üzere nakit avanslar verirken kimi firmalar toplu satın alma ve kullanılan malzemeyi kontrol altında tutmak amacıyla ayni yardım olarak tabir edilen gübre, kimyasal, ilaç, ambalaj malzemesi, yem gibi üretim girdilerini bizzat müstahsile vermektedirler. Özellikle çok sayıda mühtahsilden ve dağınık bir sahadan alım yapan firmalar nakdi avans dağıtımlarını LojiTek Panorama nın elektronik para transferi özelliği ile belirli kriterler dahilinde fiziksel para trafiğine gerek kalmadan gerçekleştirebilmektedirler. Bu kriterler, kontrat tutarının belirli bir yüzdesi olabileceği gibi ekili alan bazında dekar başına ya da sadece belirli miktarlarda otomatik avans gibi yapılabilir. Aynı şekilde kontratlı olsun olmasın tüm tarımsal alımlarda geçerli olan yasal kesintiler de bu kategoride işlem görmekte, bağ-kur, stopaj, ssdf, ziraat odası payı, mera fonu gibi kesintiler otomatik olarak hesaplanarak müstahsil kayıtlarında tutulmaktadır. Tüm bu yasal kesintilerden doğan bağ-kur beyannamesi, müstahsil makbuzu, aylık özet bordro, borsa tescil bildirimi gibi dokümanlar saniyeler içerisinde LojiTek Panorama içerisinden alınabilmektedir. Hem nakdi avanslar hem de ayni yardımlar, müstahsil hesaplarında kayıt altında tutulmaktadır. Ödeme ya da alım sonrası hesap kapatma dönemlerinde müstahsilin sağlamış olduğu ürün karşılığında hakkediş tutarı otomatik hesaplanır, o döneme kadar müstahsile verilmiş olan nakit avans, ayni yardımlar ve yasal kesintiler otomatik düşülür ve net ödenecek tutar raporlanır.

8 AGRONOMİ MODÜLÜ LojiTek Panorama çözüm ve konseptinin ana temeli ve çıkış noktası 2 kavramdan gelir: 1. Büyük ve kapsamlı operasyonun kolay yönetilmesi, raporlanması, hatasızlığının sağlanması, 2. Gıda güvenliği doğrultusunda ürünün başlangıç aşamasından itibaren izlenebilmesi, Yukarıda verilmiş olan Gıda güvenliği doğrultusunda ürünün başlangıç aşamasından itibaren izlenebilmesi kavramı Agronomi modülünün çıkış noktası ve amacını teşkil eder. Yurtdışı uygulamalarda Growing Supervision and Agro-Technical Activities olarak geçen Agronomi, ülkemizde henüz çok fazla uygulanmasa da yakın gelecekte standart hale gelecek bir uygulamadır. Firmalar hasat döneminden sonra alacakları ürünün en iyi kalitede, en yüksek verimde ve en güvenli olmasını sağlamak amacı ile tohum/doğum aşamasından başlayarak müstahsillerine bir takım nakdi avans, ayni yardım gibi maddi destekler sağlarlar. Diğer yandan da kadrolu ya da sözleşmeli personelleri aracılığı ile ürünü daha müstahsildeyken izler, yönlendirir ve kontrol ederler. Bu kontroller ve yönlendirmeler, değişik tarım sektörlerine bağlı olarak farklılık gösterir. Bitkisel tarımda, örnek bir agronomi döngüsü: Anaç tohum seçimi, şartlandırma, ekim, fidelik, transplantasyon, tarla dönemi, 1. hasat, 2. hasat, toplama/kırma, ambalajlama/istifleme, depolama gibi dönemlere ayrılır. Hayvansal tarımda örnek bir agronomi döngüsü: Damızlık seçimi, doğum, aşılama, yemleme, periyodik kontroller, ürün alma, kesim gibi dönemlere ayrılır. Agronomi modülü altında firma kendisinin tanımlayabileceği tüm bu dönemler içerisinde ister tek tek her bir müstahsilden, isterse de örnekleme yolu ile bazı bilgileri toplar ve kontroller yapar. Bunlar toprak yapısı, ilaç, gübre, kimyasal kullanımı, ekim şekli, sıra aralıkları, bitki özellikleri, büyüme gözlemi, sulama şekli gibi yüzlerce parametre olabilir ve ziyaret tarihi, bakılan kriterler olarak veri toplanır. Agronomi modülünün en büyük artılarından biri sahadan direkt veri toplamak için Univera nın deneyimleri sonucu geliştirilmiş alternatif yöntemlerdir. Bunlar kağıt formlarla veri toplayıp sisteme operatör vasıtasıyla girmek, taşınabilir bilgisayarlar ile veri toplayıp ana sisteme aktarmak, el terminalleri ile veri toplayıp ana sisteme aktarmak, el terminalleri ve 3G teknolojisi ile online veri toplamak, yaygın veri toplama olacak ise optik formlar aracılığı ile veri toplamak şeklinde firma tercihlerine göre kullanılabilir. Alınan agronomi verileri, üstünde herhangi bir uyumsuzluk olması halinde direkt olarak raporlanır ve müstahsilin diğer ürünleri kontrol altına alınabilir.

9 TESELLÜM MODÜLÜ LojiTek Panorama içerisinde yer alan tesellüm modülü sezon sonu ürün alımını gerçekleştirmek için kullanılır. Univera nın sahadan bilgi toplama deneyimleri ve tarımsal sektör tecrübesi sayesinde bugün uygulanan birçok alım yöntemi LojiTek Panorama içerisinde desteklenmektedir. Bunlar genel olarak: 1. Sahada el terminalleri ile online alım yapılması, tesellümün işletmede gerçekleşmesi 2. Sahada optik formlar ile alım yapılması, tesellümün işletmede gerçekleşmesi 3. Müstahsilin ürünü işletmeye getirmesi ve alım-tesellümün otomatik olarak fabrikada yapılması 4. Sahada oluşturulan alım yerlerinde bilgisayar ya da optik formlar ile alım yapılması, alım yerinde tesellüm, depolama ve fabrikaya sevkiyat yapılması gibi birçok alternatif yöntem LojiTek Panorama bünyesinde oluşturulabilir. Alım operasyonunda devreye giren diğer etkenler alım esnasında ürünün kalitelendirilmesi, sınıflandırılması, analiz edilmesi, kalibrasyonu, tartımı gibi operasyonlardır. LojiTek Panorama mobile tesellüm modülü ister el terminali ister taşınabilir bilgisayar olsun her türde dijital kantardan bilgi alarak alım esnasında müstahsil-alım eksperi arasında tartım tartışmasına yer bırakmaz. Aynı şekilde kalitelere bağlı otomatik fiyatlama ile insan hataları önlenmiş olur.

10 NAKLİYE / TAŞERON TAKİP MODÜLÜ LojiTek Panorama, nakliye/taşeron takibinde alım-tesellüm arası ya da sahadan alımda yapılan nakliyeler takip edilir. Taşıma kooperatifleri ile anlaşmalar ya da serbest taşıma yapan araçlar plaka/dorse no/römork no üzerinden takip edilir. Taşıma bölgeleri bazında sisteme tanımlanan taşıma fiyatları ile birim araç ya da toplu kooperatif hakedişleri çıkarılarak yine banka üzerinden otomatik ödemeler gerçekleştirilebilir. Aynı şekilde nakliyeden bağımsız olarak sözleşmeli eksper, hammal, aktarma elemanı gibi kg ya da iş başına ücret ödenen taşeronların hakkedişleri çıkarılarak banka üzerinden ya da nakit olarak ödemeleri gerçekleştirilebilir. ENTEGRASYON MODÜLÜ LojiTek Panorama, operasyonel bir çözüm olup sadece yukarıda bahsedilen modüllerin kapsamındaki işlemleri yürütür. Bu sebeple işletmenizde kullanımda olan herhangi bir ticari yazılım mevcut ise gelişmiş alt yapısı sayesinde LojiTek Panorama entegre olabilir. LojiTek entegrasyon modülü, son teknoloji olan xml dosya kodlaması ile çalışır. Genel olarak para hareketleri, stok hareketleri ve resmi operasyonlar ticari yazılımlara sorunsuz olarak aktarılır.

11 RAPOR MODÜLÜ LojiTek Panorama, esnek altyapısı sayesinde bünyesinde bulundurduğu tüm verilen kriterler doğrultusunda raporlayabilecek bir mantığa sahiptir. Tüm raporlar MS Excel (xls), Adobe Acrobat Reader (pdf), MS Word (rtf) ve Tag İmage File Format (tiff) olmak üzere farklı formatlarda dışarıya aktarılabilir. Raporlardaki özel kriter akranları ile her rapor filtre edilebilir. Eğer sürekli aynı kriterler kullanılarak oluşturulacak bir rapor yapılmış ise bu iki farklı tipte saklanabilir: 1. Oluşturulan kişiye özel 2. Tüm kullanıcılara açık LojiTek Panorama içerisinde yer alan raporlar 4 ana kategoriye ayrılır: 3. İşlem Raporları İşlem raporları LojiTek Panorama içerisinde yapılan işlemlerin belirli kriterler doğrultusunda filtrelenerek raporlanmasını sağlar. Tüm işlem raporlarında birden fazla kriter verilebilir. Örneğin bir alım işlem raporu hiçbir kriter verilmeden alınırsa o güne kadar yapılmış tüm alımları raporlar. Alım raporunda kriter olarak birçok saha verilebilir tarihleri arasında, Menderes bölgesindeki tüm köylerde ancak A1 tipinde ürün yetiştiren. Şeklinde bir 3 lü kriter verildiğinde sadece bu kriterleri sağlayan alım bilgileri raporlanabilir. 1. Sabit Raporlar Sabit raporları basit listeler mantığında LojiTek Panorama ya kaydedilmiş sabit verileri raporlar. Bunlar, müstahsiller, bankalar, köyler gibi birçok farklı sabit bilgi olabilir. 2. Yasal Raporlar Yasal Raporlar belirli formatlarda yasal makamlara verilmesi zorunlu raporların olduğu bölümdür. Bağ-kur beyannamesi, borsa tescil, aylı özet bordro, müstahsil makbuzu, ibraname gibi yasal dokümanlar LojiTek Panorama sayesinde binlerce müstahsil için anında üretilebilir. 4. Analizler LojiTek Panorama içerisinde bulunan OLAP (On Line Analytical Processing) raporlama mantığı ile tüm veritabanını raporlayabiliyor. Analizler raporlama olanağı ile milyonlarca farklı raporu sadece sürükle-bırak mantığı ile LojiTek Panorama içerisinden alabilirsiniz. Excel pivot tablo mantığına benzer bir mantıkta çalışan analizler raporlama modülü sayesinde değişken raporlama ihtiyaçlarınız ya da anlık bilgi istekleriniz için kimseye telefon etmek, danışmak zorunda kalmayacaksınız. Bilgi parmaklarınızın ucunda olacak. LOJİTEK Referansları

12 İzmir: Univera Center Anadolu Caddesi Şemikler Mah. No 687/A Karşıyaka - İZMİR Tel: (0232) (pbx) Faks: (0232) Çağrı Merkezi: İstanbul: Atatürk Cad. Sıtkı Bey Plaza No:82 K:5 D: Kozyatağı - İSTANBUL Tel: (0216) (pbx) Faks: (0216)

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü

LOS Energy. Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü LOS Energy Akaryakıt / Gaz Dağıtım Çözümü Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. 2003 Yılında kuruldu. Alışan Group Şirketi ISO 9001 Certified Microsoft Çözüm Ortağı Custom Solutions Competency Data Management

Detaylı

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks

AKADEMEDYA YAZILIM BİLGİSAYAR EĞİTİM VE DANIŞMANLIK TİC. SAN. LTD. ŞTİ Kocaeli Üniversitesi Yeniköy Teknopark Yerleşkesi Başiskele / Kocaeli Tel Faks IRONIC İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Bilgi Sistemi IRONIC Nedir? IRONIC, iş sağlığı ve güvenliği alanında bilişim alt yapısı oluşturmak amacıyla 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, ISO14001,

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON e-defter IDECON e-arşiv IDECON e-mutabakat, B Formu ve Cari hesap mutabakatlarını

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

Winka Kurumsal. İş Yönetimi

Winka Kurumsal. İş Yönetimi İş Yönetimi Kurumsal ya da kurumsal olmak isteyen firmaların tüm iş süreçlerini kontrol altına almak için gelişmiş çözümler sunar. Grafiksel analiz raporları, Winka Kokpit ve diğer kurumsal çözümlerle

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com

Sent Sen e t z e LIVE İş Çözümleri Çö Plat Pla f t o f rmu o sentez.com SentezLIVE İş Çözümleri Platformu sentez.com Malzeme Finans Malzeme Genel Özellikler Esnek Parametrik Geliştirilebilir Güvenilir Erişilebilir Entegre Finans Parametrik İşinizin gerektirdiği şekilde özelleştirilebilen

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir.

ayrı ayrı veya birlikte yapılabilir. e-dönüşüm Ürünlerimiz IDECON e-mutabakat IDECON e-beyanname IDECON e-bankacılık IDECON e-irsaliye IDECON e-fatura IDECON Seyahat Avans Masraf Takip IDECON Gayri Menkul Yönetimi IDECON e-defter IDECON e-arşiv

Detaylı

Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu :

Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu : Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu : Global ekonominin, rekabetçi baskısının piyasalarda her geçen gün daha yoğun hissedildiği günümüzde, Mobil Bilişim Uygulamaları toplam

Detaylı

w w w. a n k a r a b t. c o m

w w w. a n k a r a b t. c o m Şirket Profili w w w. a n k a r a b t. c o m AnkaraBT, yazılım geliştirme alanında faaliyet gösteren ve uzman kadrosuyla Türkiye'nin önde gelen kurumsal çözümlerini üreten %100 Türk sermayeli bilgi teknolojisi

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

HSE RADAR. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016

HSE RADAR. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016 HSE RADAR İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Uygulama, Denetim, Eğitim ve Takip HSE GLOBAL YAZILIM A.Ş. 11 Mart 2016 Copyright 2016 İçerik 1. HSE RADAR NEDİR? 2. HSE RADAR IN UYGULAMA ALANLARI 3. HSE RADAR

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI GİRİŞ Alpata Yazılım, müşterilerine yeni bin yılda çağdaş teknolojilerle daha iyi hizmetler üretmek amacı ile, farklı bir vizyon ve yapılanma düşüncesinden hareketle

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

Bakış açınızı genişletin...

Bakış açınızı genişletin... Bakış açınızı genişletin... Mobil İş Yönetimi Globalleşmenin ve rekabetin hızla arttığı günümüzde iş hayatı artık çok çabuk değişiyor. Bu değişimlere ayak uydurabilmek ve yönetebilmek için bilgiye olduğu

Detaylı

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR UZAKTAN OKUMA IDSpecto.collector Farklı Üreticilerin Sayaçlarını Online Olarak Okuma Sayaç markası ne olursa olsun IDSpecto. collector modülü enerji marketinde ihtiyaç duyulan tüm değerleri güvenilir bir

Detaylı

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir.

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Opcode Yazılım Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Şirketin çalışma alanları arasında; Nükleer tıp sektörüne yönelik otomasyon yazılımları,

Detaylı

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU Yorka Bilgisayar Yazılım Dan.Hiz.San.Tic.LTD.ŞTİ. Fakülte Cad. No:24 DENİZLİ 0(258) 211 66 33 211 66 43 FAX:0(258) 211 66 20 http://www.yorkayazilim.com e-mail:yorka@yorkayazilim.com

Detaylı

DOKÜMAN VE İŞ AKIŞI YÖNETİM SİSTEMİ. 2015, Bimser Çözüm Yazılım Tic. A.Ş.

DOKÜMAN VE İŞ AKIŞI YÖNETİM SİSTEMİ. 2015, Bimser Çözüm Yazılım Tic. A.Ş. DOKÜMAN VE İŞ AKIŞI YÖNETİM SİSTEMİ 2015, Bimser Çözüm Yazılım Tic. A.Ş. eba ile e-kurum Dönüşümü İş Akışı Yönetim Sistemi DOKÜMAN VE İŞ AKIŞI YÖNETİM SİSTEMİ Doküman Yönetim Sistemi Elektronik Belge Yönetim

Detaylı

PARALOG SÜT PROGRAMLARINDA ROTA ĐCMALĐ

PARALOG SÜT PROGRAMLARINDA ROTA ĐCMALĐ PARALOG SÜT PROGRAMLARINDA ROTA ĐCMALĐ Versiyon : 3.6.7.x İlgili Programlar : Süt Programları Tarih : 07.04.2009 Doküman Seviyesi (1 5) : 3 (Tecrübeli Kullanıcılar) GĐRĐŞ Süt alım ve üretimi yapan özel

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı ONLINE BA/BS SİSTEMİ Tanıtım Dokümanı Sayfa 0 Online BA/BS Sistemi Günümüz Maliye politikaları gereği aylık 5000 TL (KDV hariç) üstündeki fatura üzerinden ilerleyen tüm ticari ilişkilerde her iki tarafın

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

Giriş. Bu işlem için kullanılan ara yüz aşağıda gösterilmiştir:

Giriş. Bu işlem için kullanılan ara yüz aşağıda gösterilmiştir: Giriş İşletmeniz e-fatura/e-irsaliye Uygulamasına geçmek zorunda ise kullanabileceğiniz tek ücretsiz yöntem https://portal.efatura.gov.tr/efatura/egiris.jsp adresi ile erişebileceğiniz Gelir İdaresi Başkanlığı

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ

MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ MAYIS 2010 ÖZGÜR DOĞAN İŞ GELİŞTİRME YÖNETİCİSİ KAMU SEKTÖRÜ TANIMLAR KURUMSAL HAFIZA: Bilgiyi gelecekte kullanmak amacıyla insanlarda ve/veya teknolojilerde gerektiğinde geri çağrılabilir şekilde depolamak

Detaylı

%98 müşteri memnuniyeti

%98 müşteri memnuniyeti 6000+ mükellef 45+ sektör 81 ilde hizmet 250+ iş ortağı 200+ uzman 200+ ticari yazılım entegrasyonu %98 müşteri memnuniyeti 1 Şimdi Dijital Dünyaya Uyum Zamanı! Uyumsoft i-dönüşüm çözümleri ile işletmenizi

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket!

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital dönüşüme ayak uyduran şirketler yoğun rekabet ortamında zaman, maliyet ve iş gücü avantajı elde etmektedir. eplatform ile dijital dönüşümde güvenilir alt yapı, uzman

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ Depolarını 2008 den günümüze 130 Firma 1.000 Kullanıcı İle Yönetiyor! SmartWM DEPO YÖNETİMİ Çözüm Ortaklarımız SENTIA BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN TİC. LTD.ŞTİ AKTİF PROJE VE DANIŞMANLIK ERBİLİŞİM BİLGİSAYAR

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

Kurum içerisinde istenilen bölgelere giriş-çıkış denetimiyle güvenlik sağlanmakta, üye ve personel devam kontrolü yapılmaktadır.

Kurum içerisinde istenilen bölgelere giriş-çıkış denetimiyle güvenlik sağlanmakta, üye ve personel devam kontrolü yapılmaktadır. SmartCAMPUS Kampüs Yönetim Sistemi, Akıllı Kart çözümleri üye memnuniyetini ve kurum içerisindeki idari verimliliği artırarak, kurum yönetimlerine etkin geri dönüş ve kontrol olanağı sağlamaktadır. Elektronik

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Doğrudan Temin Sistemi (DTS) BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1 Doğrudan Temin Sistemi (DTS) Hakkında Doğrudan Temin Sistemi Nedir? Üniversitemiz harcama birimleri tarafından yapılan doğrudan temin alımlarının

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Sektörde 24. yıl 145 çalışan 40 kişilik ARGE Merkezi 86 büyük müşteri canlı proje mobil kullanıcı

Sektörde 24. yıl 145 çalışan 40 kişilik ARGE Merkezi 86 büyük müşteri canlı proje mobil kullanıcı Sektörde 24. yıl 145 çalışan 40 kişilik ARGE Merkezi 86 büyük müşteri 130 + canlı proje 25.000 + mobil kullanıcı %100 yerli yazılımlarımızla, Türkiye de ve dünyanın birçok ülkesindeki firmalara hizmet

Detaylı

EnRoutePlus 5.0 MOBİL SATIŞ-DAĞITIM YAZILIMI

EnRoutePlus 5.0 MOBİL SATIŞ-DAĞITIM YAZILIMI EnRoutePlus 5.0 MOBİL SATIŞ-DAĞITIM YAZILIMI 1992 yılından bu yana satış-dağıtım sektörüne hizmet veren Univera 35 yerli ve çok uluslu büyük marka ve 2,300 den fazla bayi ve distribütörde geliştirdiği

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir.

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. ENTEGRE ŞERİT ÜRETİM YAZILIMI Octopus BS Entegre Şerit Üretim Yazılımı Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. Ham döküm girişi

Detaylı

ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint)

ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint) Noktalar Arası Kablosuz Network Uygulaması TinaX CPE-2400 TinaX CPE-2400 B Binası TinaX WP-2400 A Binası Server PC Merkez Bina ikiden çok nokta arasında uygulanan Kablosuz Ağlar (Point-to-Multipoint) IP

Detaylı

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE

VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ AKILLI. KOLAY. ENTEGRE VARLIK YÖNETİMİ ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G GÜÇLÜ. ENTEGRE. AKILLI. ARETE Varlık Yönetimi Çözümüyle, şirket içinde

Detaylı

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur.

daha kolay! MicroDestek +90 232 465 14 99 İş ve Dava Takibi KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. twitter.com/microdestek facebook.com/microdestek İş ve Dava Takibi daha kolay! KolayOfis Hukuk Büro Yönetimi, hukuk büroları için hazırlanmış bir ofis otomasyonudur. Tek bir programla ofisinizin tüm işlemlerini

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş

Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. 2003 Yılında kuruldu. Alışan Group Şirketi ISO 9001 Certified Microsoft Çözüm Ortağı Custom Solutions Competency Data Management Solutions

Detaylı

PAPERWORK TEKNİK MİMARİ

PAPERWORK TEKNİK MİMARİ PAPERWORK ECM TEKNİK MİMARİ 1. Şekilde (1) numara ile gösterilen Content Server adı verilen Uygulama Sunucusudur. Content Server tüm iş mantığını içerir. Veri Tabanına ve arşivlenen belgelere erişim yetkisi

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi ÖN MALİYET Siparişin üretiminden önceki verilerle hesaplanan ilk maliyetidir. Wintex ön maliyet modülü tüm maliyet etkenlerinin doğru ve hızlı girilebilmesine olanak

Detaylı

GTREurope Turkey Trade & Export Finance Conference Serkan BİLEN, DAIKIN TÜRKİYE, Genel Müdür Yardımcısı 21 Mart 2017 İstanbul

GTREurope Turkey Trade & Export Finance Conference Serkan BİLEN, DAIKIN TÜRKİYE, Genel Müdür Yardımcısı 21 Mart 2017 İstanbul GTREurope Turkey Trade & Export Finance Conference 2017 Serkan BİLEN, DAIKIN TÜRKİYE, Genel Müdür Yardımcısı 21 Mart 2017 İstanbul GÜNDEM Kullanılan Uygulamalar ve Devam Eden Projeler DBS Otomasyonu Finans

Detaylı

Sayılarla Univera. 150 çalışan. 90 büyük müşteri. 40 AR&GE çalışanı canlı proje mobil kullanıcı iş/çözüm ortağı

Sayılarla Univera. 150 çalışan. 90 büyük müşteri. 40 AR&GE çalışanı canlı proje mobil kullanıcı iş/çözüm ortağı Sayılarla Univera 150 çalışan 90 büyük müşteri 40 AR&GE çalışanı 130 + canlı proje 30 + iş/çözüm ortağı 25.000 + mobil kullanıcı Nerelerdeyiz? Merkez Ofis İzmir/Türkiye Şube İstanbul/Türkiye UniveraSade

Detaylı

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

ROMS RECYCLE OPERATIONS MANAGEMENT SYSTEM

ROMS RECYCLE OPERATIONS MANAGEMENT SYSTEM ROMS RECYCLE OPERATIONS MANAGEMENT SYSTEM Geri Kazanım Operasyonları Yönetim Sistemi aripd.com Geri Kazanım Döngüsü Hedef Geri Kazanım Operasyonlarının takibi, geliştirilmesi ve iyileştirilmesi Kaynakların

Detaylı

Lojistik Bilişim Çözümleri. ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım

Lojistik Bilişim Çözümleri. ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım Lojistik Bilişim Çözümleri ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım 15 yıllık bir tecrübe ve bilgi birikimi ile 2002 yılında kurulmuştur. Ana faaliyet konumuz Lojistik Bilişim Çözümleri

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim!

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim! Kurumun misyon ve hedefini benimsemiş, iyi eğitim almış, konusunda uzman kişilerin doğru görev tanımları altında verimli bir şekilde görev aldıkları firmalarda

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta:

Umay Tüm Bilişim ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Tığcılar Mh. Kavaklar Cd. No:6/1/101 Adapazarı/SAKARYA Tel: (0264) 777 11 45 E-posta: Komple Faks Çözümü Sunucu-İstemci Yapısı Gelen & Giden Fakslar Arşiv Her yerden Erişim E-posta ile gönderim Her türlü doküman Telefon rehberi Toplu Faks Otomatik Faks Antetli fakslar Faks üzerinde değişiklik

Detaylı

e-not Sistemi Adnan Menderes Üniversitesi

e-not Sistemi Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Eğitim Not Sistemi e-not Sistemi Adnan Menderes Üniversitesi Özgür GÜVEN GÜNAY oguven@adu.edu.tr Amaç Nedir? AMAÇ: Tıp Fakültesi eğitim detaylarının güvenli bir ortamda saklanarak

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE )

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( BACK OFFICE ) ( BACK OFFICE ) RMOS MUHASEBE SİSTEM OTOMASYONU Rmos önbüro,pos sistemi ile tam entegre. Sistem üzerinden birden fazla modül ( ekran ) üzerinde aynı anda çalışabilme imkanı. Gelişmiş yetkilendirme sistemi

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

MerSis. Bilgi Teknolojileri Bağımsız Denetim Hizmetleri

MerSis. Bilgi Teknolojileri Bağımsız Denetim Hizmetleri MerSis Bağımsız Denetim Hizmetleri risklerinizin farkında mısınız? bağımsız denetim hizmetlerimiz, kuruluşların Bilgi Teknolojileri ile ilgili risk düzeylerini yansıtan raporların sunulması amacıyla geliştirilmiştir.

Detaylı

Kültür Varlıklarının Web Otomasyonu

Kültür Varlıklarının Web Otomasyonu Kültür Varlıklarının Web Otomasyonu SUNUM İÇERİĞİ PROJE GEREKLİLİĞİ PROJE İHTİYAÇLARI SİSTEM TASARIMINA GÖRE TEKNOLOJİK ALT YAPI DÜZENLENEN SİSTEMİN GETİRDİĞİ AVANTAJLAR PROJE GEREKLİLİĞİ Taşınmaz kültür

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ekim 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir SAP

Detaylı

Personel Net Ödenecek ve Kesinti Entegrasyonunda Yenilik

Personel Net Ödenecek ve Kesinti Entegrasyonunda Yenilik Personel Net Ödenecek ve Kesinti Entegrasyonunda Yenilik Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu @6 Uygulama Personel entegrasyonunda,

Detaylı

ENDÜSTRİYEL YAZILIM UYGULAMALARI ROBOSOFT KONTROL VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ENDÜSTRİYEL YAZILIM UYGULAMALARI ROBOSOFT KONTROL VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ENDÜSTRİYEL YAZILIM UYGULAMALARI ROBOSOFT KONTROL VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. MES NEDİR? Manufacturing Execution System Üretim Yürütme Sistemi Fabrika sahası ve ERP sisteminin entegrasyonunu sağlayan

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

BELSİS-EBYS ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ

BELSİS-EBYS ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ 2014 BELSİS-EBYS ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NEDİR? Belsis, yerel yönetimlerin en önemli bilgi sistemi olan Kent Bilgi Sistemi (KBS) için gerekli araçlar olan GIS, CAD, IMS ve MIS uygulamalarının

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi Polytex Tekstil Yönetim Sistemi MEDİKUS MEDİKUS Ltd. Şti. Profesyonel Hastane Çözümleri Cinnah Cad. Farabi Sok. No:30/1, 06690 Ankara, Türkiye Tel. +90 (312) 428 83 40 Faks. +90 (312) 428 83 42 medikus@medikus.com.tr

Detaylı

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER PLUS FİYAT LİSTESİ 4 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı

RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet Ticari Programı Kısa Tanıtım Dökümanı RotamNet ; Kolay kurulumu ve kullanımıyla ön plana çıkan, teknolojik alt yapısıyla işletmelere pratik çözümler sunan ve büyük avantajlar sağlayan tam bir

Detaylı

TLife Warehouse Management System365 Cloud

TLife Warehouse Management System365 Cloud BULUT TABANLI 365 GÜN 7/24 SAAT HER NOKTADAN ERİŞİM İMKANI TLife Warehouse Management System365 Cloud İÇERİK VE AMAÇ Amacımız Firmanız bünyesinde gerek merkez fabrikada gerekse farklı lokasyonlarda bulunan

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! www.comex.com.tr. Version -020. * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!!

İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! www.comex.com.tr. Version -020. * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!! İnverter Kümes Otomasyon Yönetimi!!!! Version -020 www.comex.com.tr * inverter kullanarak üretim veriminizi maximum seviyelere çıkarın!!!! * Gerekli projelendirmeler ile eski ve yeni sistemlere hızlı bir

Detaylı

Novartis İş Zekası Çözümü. 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis

Novartis İş Zekası Çözümü. 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis Novartis İş Zekası Çözümü 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis Gündem Novartis İlaç Sektörü Cognos Raporlama Sistemi Projeler Faydalar 2 Novartis Biz kimiz? AMACIMIZ Hastalıkları önleyen ve tedavi

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

NETLE E-DEFTER NEDİR?

NETLE E-DEFTER NEDİR? Netle E-Defter NETLE E-DEFTER NEDİR? E-Defter, şekil hükümlerinden bağımsız olarak Vergi Usul Kanununa ve Türk Ticaret Kanununa göre tutulması zorunlu olan defterlerde yer alması gereken bilgileri kapsayan

Detaylı

NETLE E-ARŞİV NASIL ÇALIŞIR?

NETLE E-ARŞİV NASIL ÇALIŞIR? Netle E-Arsiv NETLE E-ARŞİV NEDİR? E-Arşiv, Vergi Usul Kanunu uyarınca muhafaza ve ibraz edilmek zorunluluğu bulunan faturaların ikinci nüshalarının güvenli bir şekilde elektronik ortamda saklanmasına,

Detaylı

Erma Yazılım EBYS Sistemi. (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) Dijital Arşivleme. Otomasyonu

Erma Yazılım EBYS Sistemi. (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) Dijital Arşivleme. Otomasyonu Erma Yazılım EBYS Sistemi (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) ve Dijital Arşivleme Otomasyonu ERMA YAZILIM ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ EBYS Otomasyonumuzun genel özellikleri; Kaysis web servislerinden

Detaylı

Bilişim. Elektronik Belge Yönetim Sistemi

Bilişim. Elektronik Belge Yönetim Sistemi Bilişim Elektronik Belge Yönetim Sistemi Elektronik Belge Yönetimi 2 Elektronik Belge Yönetim Sistemi; İdarelerin faaliyetlerini yerine getirirken oluşturdukları her türlü dokümantasyonun idare faaliyetlerinin

Detaylı

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu

Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Saha İş Gücü Yönetim Sistemi ve Güzergah Optimizasyonu Sahayı Bilerek Yönetin Başarsoft, hayatınıza harita tabanlı çözümler sunar. Saha İş Gücü Yönetim Sistemi Nedir? Kurum ve firmaların, saha işlerini

Detaylı

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci Trakya Kalkınma Ajansı www.trakyaka.org.tr İhracat Planı Hazırlanması Süreci 2013 İHRACAT PLANI HAZIRLANMASI SÜRECİ İhracat Planı Neden Hazırlanır? İhracattan ne beklendiğinin belirlenmesi, İhracat amaçlarına

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı