BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı. 52 Kalem Laboratuvar Cihazı Teknik Şartnamesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı. 52 Kalem Laboratuvar Cihazı Teknik Şartnamesi"

Transkript

1 BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı 52 Kalem Laboratuvar Cihazı Teknik Şartnamesi 1 - ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.1 Üniversal Test Cihazının teknik Özellikleri aşağıda belirtildiği gibi olacaktır 1.2 Üniversal Test Cihazı elektromekanik motor tahrikli olacaktır. 1.3 Üniversal Test cihazının kapasitesi 50kN dur ve cihaz tezgah üstü model olacaktır. 1.4 Üniversal Test Cihazı ile birlikte verilecek yük hücresi Üniversal Test Cihazı ile kullanıldığında kg ile 10 kg. aralığındaki tüm yüklerde en az +1% hassasiyetinde (class 1) yük ölçümü veya kg ile 50 kg. aralığındaki tüm yüklerde en az +0,5% hassasiyetinde (class 0,5) yük ölçümü yapabilmelidir 1.5 Üniversal Test Cihazının çaprazbaşlık hareket (crossheadtravel) mesafesi en az 1060 mm olmalıdır. (Çekme çeneleri hariç) 1.6 Üniversal Test Cihazının test bölgesi kolonlar arası mesafesi minimum 400 mm olmalıdır. 1.7 Üniversal Test Cihazının hız aralığı 0, mm/dakika aralığında kademesiz olarak ayarlanabilmelidir. 1.8 Üniversal Test Cihazının hız hassasiyeti + %0,2 olmalıdır. 1.9 Üniversal Test Cihazının maksimum hızdaki maksimum yükü 25kN olmalıdır Üniversal Test Cihazı ile beraber ahşap numuneler için 3 nokta eğilme aparatı ve en az 100mm çapında basma test plakaları ( üst başlık mafsallı ) ve bağlantı adaptörleri ile beraber verilmelidir Üniversal Test Cihazı ile beraber 1set kayma (shear) aparatı ve 1 set ahşap sertlik aparatı verilmelidir Üniversal Test Cihazı ile beraber 1set vida çıkma aparatı verilmelidir Üniversal Test Cihazı ile beraber 1 set metal numuneler için 50kN kapasiteli makas tip çene verilmelidir.

2 1.14 Üniversal Test Cihazı ile birlikte çekme testi yapabilecek özel yazılım erilecektir. Yazılım sayesinde raporlama, statiksel bilgi alma, daha önce yapılmış olan test bilgilerinin bilgisayar belleğinden çağrılıp farklı parametrelere göre yeniden değerlendirilmesi özelliklerine sahip bir yazılım verilecektir. Test sonuçları Word, Excel (işlenmemiş veri olarak) ve PDF olarak kayıt edilebilmektedir. Yazılımın standart olarak İngilizce ve Türkçe kullanım imkanı mevcut olmalıdır. Ayrıca verilen yazılım ile ön test (pre -test) yapılabilmelidir Üniversal test cihazı tek faz 220V 50 Hz te çalışmaya uygun olmalıdır Üniversal Test Cihazının veri toplama hızı (Data Capture Rate) en az 500 Hz. olacaktır Üniversal Test Cihazı orijinal ve hiç kullanılmamış olacaktır Üniversal Test Cihazı çalışıyor halde teslim edildikten sonra cihazın monte edileceği yerde ve cihaz başında ücretsiz eğitim verilecektir. 2 - DÜZ METAL MİKROSKOBU TEKNİK ŞARTNAMESİ 2.1 Mikroskop 2 kademeli ışık ayırma selektörlü ve görüş alanı (F.N. değeri) en az 22mm olan bir trinoküler başlığa sahip olmalıdır. 2.2 Işık ayırma kademeleri aşağıdaki gibi olmalıdır; 1.Kademe: 100% Binoküler 2.Kademe: 100% Foto tüp 2.3 Mikroskobun 1 çift 10X değerinde görüş alanı (F.N. değeri) en az 22mm olan oküleri bulunmalıdır. 2.4 Cihaz düşük elektrik tüketimi ve lamba sarfiyatı sağlayan gücü en az 3,7 Watt Beyaz LED veya en az 12V-50W gücünde halojen lambalı olmalıdır. Mikroskobun üzerinde ışık şiddetini gösterir ve şiddeti ayarlamak için bir göstergesi bulunmalıdır. 2.5 LED olmaması durumunda Mikroskopla birlikte en az 2 adet uzun ömürlü yedek lamba verilmelidir. 2.6 Cihaz LED olmadığı takdirde Cihazla birlikte renk dengeleme filtresi olan gün ışığı filtresi verilmelidir. 2.7 Cihaza istenildiği takdirde ücreti karşılığı analizör ve polarizör takılabilmelidir. 2.8 Mikroskopta fokuslama kaba ayar ve ince ayar ile yapılabilmelidir. 2.9 Stroke: 25mm (1mm yukarı, 24mm aşağı) 2.10 İnce ayar: en fazla 0.1mm/devir, Kaba ayar: en fazla 12.7mm/devir 2.11 Min okuma: 1µm 2.12 Mikroskobun en az 5 objektif yuvalı, bilyalı yataklar üzerine sonsuz dönüşlü, her objektif yuvası stoperli revolveri bulunmalıdır İstenildiği takdirde ücreti karşılığı karanlık alan (darkfield), DIC ve polarize çalışmalar için gerekli ekipmanlar temin edilebilmelidir.

3 2.14 Mikroskobun tüm objektifleri sonsuza düzeltmeli (infinity-corrected) Plancromatik tabir edilen kuru tip olmalıdır Objektiflerin, yüksek olması tercih sebebi sayılan nümerik açıklık ve çalışma mesafeleri değerleri en az aşağıdaki değerler kadar olmalıdır; Numerik Açıklık Çalışma Mesafesi 5X (kuru) min. N.A. 0,10 min. W.D. 31,00 mm 10X (kuru) min. N.A. 0,25 min. W.D. 13,00 mm 20X (kuru) min. N.A. 0,40 min. W.D. 3,60 mm 50X (kuru, yaylı) min. N.A. 0,75 min. W.D. 0,50 mm 100X (kuru, yaylı) min. N.A. 0,90 min. W.D. 0,31 mm 2.16 İstenildiğinde ücreti karşılığı 1X, 2.5X, 150X ve 200X lik objektifler takılabilmelidir Mikroskobun ileri-geri ve sağa-sola hareket edebilen milimetrik taksimatlı mekanik şaryosu bulunmalıdır Şaryonun hareket kabiliyeti en az 78x54mm olmalıdır Toplam büyütme 50X ile 1000X arasında olmalıdır İstenildiğinde ücreti karşılığı ilave edilen oküler ve objektif lenslerle toplam büyütme en az 10X ile 3000X arasında olmalıdır Mikroskop Sonsuz Düzeltmeli Optik Sisteme sahip olmalıdır. 3 - GÖRÜNTÜ ANALİZ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 3.1 Görüntü Analiz Sistemi uluslararası referanslara (kullanıcılara) sahip olmalıdır. Uluslararası referans listesi fiyat teklifi ile birlikte ibraz edilmelidir. 3.2 Grey veya gerçek renkli görüntülerle çalışabilmeli; Grey resimleri renkli, renkli resimleri grey transformasyonu yapabilmeli, rutin uygulamalar için kullanıcı tarafından belirlenebilen bir yönlendirme sistemi olmalı; hiyerarşik ölçümler yapabilmeli; dahili ve harici referanslarda çeşitli ölçümler yapılmasını sağlayabilmeli; sınıflandırmalara ait verileri renk kodları ile online olarak anında verebilmeli; gerek otomatik, gerekse interaktif sınıflandırmalar yapılabilmesine uygun olmalı; çok sayıda malzemelere ait gerçek renkli görüntülerin bir görüntü galerisinde film şeridi gibi ekrana getirilebilmesini sağlamalı; sistem istenildiğinde EDX, SEM, vs gibi elamanlara bağlanabilmeli, malzeme verilerini ve malzeme görüntülerini bir veri tabanı sistemi ile saklayabilmeli ve bu bilgilere istenildiğinde çok hızlı ve pratik bir biçimde ulaşılabilmesini sağlayabilmeli; istenilen nümerik değerlere ve grafiksel veri sunumlarına karşılık gelen malzeme görüntülerini anında ekrana taşıyabilmelidir. 3.3 Yazılım farklı malzemelerin tane boyutu, nodülarity, porozite, fazların dağılımı, boyut dağılımı, partikül boyut dağılımı, ince mikro yapılarda bağlanma, dekarbürüzasyon derinliği ölçümü, kalınlık ölçümü belirlemesini, kalıntıların (inclusion) yüzdesinin hesaplanmasını yapabilmelidir.

4 3.4 Bu işlevleri yerine getirebilmek için, sistemin kullanım özellikleri (userinterface) aşağıdaki niteliklerde olmalıdır: a. Sistem, MS Windows 9x/NT/ME/2000/XP/7 veya daha üst bir versiyon altında çalışmalı, böylece tüm standart uluslararası grafik programlar ile veri alışverişi yapılabilmesine uygun olmalıdır. b. Sistem, gerek pull-down mönüleri ile tek tek komutlar verilerek, gerekse kullanıcı tarafından belirlenebilen makrolar aracılığı ile çalıştırılabilmeli, böylece gerek araştırma amaçlı, gerekse rutin çalışmalara uygun yapıda olmalıdır. 3.5 Yazılım içerisinde, mikroskoptan mikrometre ile kalibrasyon yapılarak görüntü ölçeğinin belirlenebilmesini, mikroskop ışık ayarının en ideal şekilde yapılabilmesini sağlayan fonksiyonlar bulunmalıdır. 3.6 Değerlendirmeler için, yazılım, görüntülere ait histogram ve dağılım grafiklerini otomatik olarak çizebilmelidir. 3.7 Ölçüm sonuçları otomatik olarak listelenebilmeli, rapor yazımı için hazır bir pencere açılabilmeli, MS Windows altında çalışan diğer programlarla veri alışverişi yapılarak uluslararası standartlarda görsel sunumların basılı veya softcopy olarak yapılabilmesi mümkün olmalıdır. 3.8 Yazılım kullanıcının ayarlayacağı süre içinde görüntüyü otomatik olarak almalı ve ölçüm yapabilmeli, bu ölçüm sonuçlarını otomatik veri tabanında saklayabilmeli. 3.9 İstenilen süreçte alınan resimleri bir galeride tutabilmeli ve istenildiğinde otomatik veya manual alarak hard disk ortamında saklanabilmeli Bilgisayar ortamına alınan görüntülerin hızlı bir şekilde arşivlemeli ve görüntü ait dokümanlar tutabilmeli(bu dokümanlar text veya resim olabilmeli). Bu arşivleri çağırabilmek son derece kolay ve hızlı olmalı Görüntüler üzerinde dijital iyileştirme yapılabilmeli Şekillendirilmiş veri listesi içinden mouse klikleri ile kullanıcı herhangi bir verinin hangi alana ait olduğunu belirleyebilmelidir Kullanıcı rutin olarak Gran Size, NMI, Phase gibi ölçümleri yapabilmelidir Program gerektiğinde ücreti mukabili Professional Edition versiyonuna yükseltilebilmeli ve Otomatik Kalıntı (Inclusion) Hesaplama modülü eklenebilmelidir. Aynı firma bağlantısı ile temin edilebilecek olan Motorize şaryo ile x-y-z eksenlerinde hareket edilebilmeli ve yazılım ile bağlantılı olarak tüm ölçümler numunenin istenilen koordinatlarında yapılabilmelidir İstenildiğinde takılabilen motorize şaryosu ile; a. 160mm 2 alanı 2,5 dakikadan daha kısa bir sürede tarayarak toplam sonucu verebilmelidir. b. Cihaz tabla üzerindeki birden fazla numuneyi sırayla tarayabilmelidir. c. Yazılım farkı seviyedeki yüzeylere otomatik fokus yaparak elde ettiğini görüntüleri üst üste çakıştırabilmelidir (Multi LayerGrab) Sistemin çözünürlüğü en az 2 megapixel olan renkli dijital gerçek CCD çipli (CMOS olmayan) kamerası olmalıdır.

5 3.17 Dijital kamera bilgisayara USB2 hızlı data transfer portunu kullanarak görüntü aktarmalıdır Dijital kamerayımikroskoba bağlamak için kullanılacak c-mount lensi alan genişletmek amacıyla en fazla 0,7x değerinde olmalıdır Cihazla birlikte toz örtüsü verilmelidir. 4 - HASSAS TERAZİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 4.1 Yoğunluk ölçmek için Arşimet aparatı bulunmalıdır. 4.2 Hassasiyet en az 0,0001 gr olmalıdır. 4.3 Kapasite en fazla 220 gr olmalıdır. 4.4 Tekrarlanabilirlik ±0,0001 gr 4.5 Doğrusallık ±0,0002 gr 4.6 Kalibrasyon tam otomatik dahili kalibrasyona sahip olmalıdır. 4.7 Ekran Geniş ve LCD Ekran olmalıdır. 4.8 Çalışma Sıcaklığı 0/+40 C 4.9 PC Bağlantısı RS232 olmalıdır Rüzgârlık Yapısı 3 yönden sürgü kapaklı olmalıdır % Tartım Alabilmelidir Alttan tartım yapabilmelidir Farklı birimlerde tartım yapabilmelidir Net toplam olmalıdır Parça sayım olmalıdır Tarih, saat, kimlik tanımlı çıktı alabilme olmalıdır Şehir elektriği ile çalışabilme (adaptörlü) olmalıdır Bilgisayar ve yazıcı bağlantısı olmalıdır. 5 - OTOMATİK BAKALİTE ALMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 5.1 Bu teknik şartnamede tanımlanan Otomatik Bakalite Alma Cihazı ndan bundan böyle cihaz olarak bahsedilecektir. 5.2 Cihaz masa üstü tipte çalışma bankosu üzerine konabilecek yapıda olmalıdır. 5.3 Cihaz üzerinden basınç, sıcaklık, ısıtma zamanı ve soğutma zamanı set edilebilmeli ve cihaz ısıtmadan soğutmaya otomatik olarak geçmelidir. 5.4 Soğutma yüksek, orta ve düşük olmak üzere üç ayrı kademede set edilebilmelidir. 5.5 Cihaz elektro-hidrolik prensibi ile çalışmalıdır. 5.6 Cihaz sıcaklığı 120, 150 veya 180 C olarak ayarlanabilir olmalıdır. 5.7 Cihaz ile birlikte 30mm çaplı gömme ünitesi verilmelidir.

6 5.8 Cihaz üzerinde takılı bulunan bakalite alma ünitesi ısıtıcı grubu, soğutucu grubu ve kalıp birbirinden ayrı demonte edilebilmelidir. 5.9 Cihaz ile birlikte 1 adet 7,5 kg bakalit tozu ve 1 adet 8 gr yapışmayı önleyici toz verilmelidir Cihaz kontrol paneli HMI dokunmatik ekran veya dokunmatik tuş takımlı LCD ekran olmalıdır Cihaza 25, 30, 40 veya 50mm çapında gömme ünitesi takılabilir, basınç ayarı bar arasında 25 bar adımlarla, ısıtma süresi 1-15 dakika arasında 0,5 dakika adımlarla, soğutma süresi de 1-15 dakika arasında 0,5 dakika adımlarla ayarlanabilir olmalıdır Cihaz maksimum enerji tüketimi 1500 W ı geçmemelidir Cihazın boyutları masaüstü tezgâhta kullanılabilecek şekilde olmalıdır Cihaz monofaze 220V/50 Hz elektrik enerjisi ile çalışmalıdır Yüklenici firma cihazın eğitimini ve montajını herhangi bir ücret talep etmeden gerçekleştirecektir. 6 - OTOMATİK HASSAS KESME CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 6.1 Bu teknik şartnamede tanımlanan Otomatik Hassas Kesme Cihazı ndan bundan böyle cihaz olarak bahsedilecektir. 6.2 Cihaz masa üstü tipte çalışma bankosu üzerine konabilecek yapıda olmalıdır. 6.3 Cihaz komple korozyona karşı dayanıklı malzemeden imal edilmelidir. 6.4 Cihaz üzerindekiminimum motor gücü 0,8 KW olmalıdır. 6.5 Cihazın kesme kapasitesi en az 70 mm çap veya en az 150x40 mm olmalıdır. 6.6 Cihazın kesme tablası hızı 0,005 ile 3mm/sn arasında 0,005mm lik adımlarla ayarlanabilir olmalıdır. Ayarlanan hızın çok yüksek olması ve motorun aşırı yüklenmesi durumunda hız otomatik olarak uygun bir değere düşürülmelidir. Motor üzerindeki yük tekrar azalır azalmaz hız önceden ayarlanan değere artmalıdır. 6.7 Cihaz üzerinde kesme uzunluğu en az mm arasında 0,1 mm adımlarla kademeli veya kademesiz önceden ayarlanabilir olmalıdır. 6.8 Motor üzerindeki yük cihazın ön panelinden işlem boyunca gözlemlenebilir olmalıdır. 6.9 Kesme diski hızı rpm arasında 100 rpm adımlarla ayarlanabilir olmalıdır Cihazın kesme tablasının gövdesi korozyona dayanıklı alüminyum döküm malzemeden imal edilmiş olmalıdır Cihaz ön panelinde tüm parametreler otomatik olarak yer almalı ve işlem sırasında gözlemlenebilir olmalıdır Kesme tablasının hızlı hareketini sağlamak amacı ile cihaz üzerinde bir hareket çubuğu veya tuşları bulunmalı ve bu çubuk ve tuşlar sayesinde kesme tablası kolayca hareket ettirilebilmelidir Kesme diski yüksekliği 40mm yüksekliğe kadar ayarlanabilir olmalıdır. Bu sayede farklı boyutlarda kesme diski kullanılabilmelidir Cihazda çapı mm arasında değişen farklı kesme diskleri kullanılabilmelidir.

7 6.15 Hızlı ve kolay kullanım için ve işlem parametrelerini kontrol etmek, değiştirmek ve gözlemlemek için geniş dokunmatik ekran olmalıdır Numune yerleştirmeyi kolaylaştırmak için cihazın kesme haznesi mümkün olduğunca geniş olmalı ve kesme tablası kesme diskini geride bırakacak şekilde konum alabilmelidir. Ayrıca kesme haznesi güçlü bir LED ışıklandırma ile aydınlatılmalıdır Cihazda kesme işleminden kalan büyük partikülleri kolay temizlemek amacı ile bir filtre yer almalıdır Cihazda güvenlik amacı ile bir acil durum durdurma düğmesi bulunmalıdır Cihaz 10 dk çalışmaz halde bırakılırsa enerji tasarrufu sağlamak için stand-by durumuna geçmelidir Cihaz kullanıcı emniyetini sağlamak için kesme işlemi esnasında oluşabilecek zehirli gazların atılmasını sağlamak amacı ile harici bir egzoz sistemine doğrudan bağlanabilecek şekilde tasarlanmış olmalıdır Otomatik olarak konum ayarlanan ve cihaza takıldığında otomatik olarak x değerlerinin ön panelde görüntülenmesini sağlayan numune tutucu stand ile numune yerleştirme işlemi 5 mikron hassasiyetle gerçekleştirilebilmelidir Cihazla birlikte aşağıdaki aksesuarlar verilmelidir: * 1 adet yatay numune tutucu, * 1 adet genel kullanım amaçlı numune tutucu * 1 adet şekilsiz numuneler için numune tutucu * 1 adet 50mm çapında flanş seti * 1 adet 1 lt cihazı korozyona karşı koruyucu kesme sıvısı katkısı * 1 paket(5 adet) 203x0,8x22mm boyutlarında Al 2 O 3 kesme diski (demir bazlı orta sert metaller için) * 1 adet 152x0,4x12,7mm boyutlarında elmas kesme diski (seramik ve mineraller için) 6.23 Cihaz üzerindeki kesme tablası ve numune tutucu aparatlar komple paslanmaz çelik olmalı, kesme tablası en fazla 12mm lik T-slot lar için uygun olmalıdır Cihaz kapalı devre su soğutma sistemine sahip olmalı ve cihazla birlikte 4,75 lt hacimli su soğutma ünitesi verilmelidir Cihaz kapağı kapatılmadan start almamalı ve kesme diski durmadan kapak açılmamalıdır Cihaz V/50-60 Hz elektrik enerjisi ile çalışmalıdır. 7 - OTOMATİK PARLATMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 7.1 Bu teknik şartnamede tanımlanan Tam Otomatik Parlatma Sistemi nden bundan böyle cihaz olarak bahsedilecektir. 7.2 Cihaz masa üstü tipte çalışma bankosu üzerine konabilecek yapıda olmalıdır.

8 7.3 Cihaz 1 adet Tam Otomatik Zımparalama/Parlatma Cihazı (entegre numune tutucu kafa ile birlikte) ve iki adet süspansiyon için Otomatik Dozajlama Ünitesinden ibaret olmalıdır. 7.4 Cihaz tek diskli olmalı, devir hızı rpm arasında ayarlanabilmelidir. 7.5 Cihaz otomatik numune tutucu kafa ile entegre olmalıdır (tek bir cihaz) ve otomatik numune tutucu kafa devre dışı iken de çalışabilme özelliğine sahip olmalıdır. 7.6 Cihaza 250mm çapında disk takılabilmelidir. 7.7 Zımparalama ve Parlatma manyetik özellikli tek disk üzerinde yapılabilmelidir, zımparalama ve parlatma da kullanılan aşındırma özellikli plakalar kolaylıkla değiştirilebilmelidir. 7.8 Cihazda kullanılan disk manyetik özellikte olmalıdır. Bu alüminyum malzemeli disk ile soğutma daha hızlı gerçekleşmelidir. 7.9 Cihazın iç haznesinin daha kolay temizlenebilmesi için koruyucu bir kılıf olmalıdır. Çıkarılıp yeniden takılabilen bu plastik koruyucu sayesinde işlem esnasında kullanılan su ve oluşan katı atıklar iç hazneyle temas etmemelidir Temizleme işlemini daha etkin olarak gerçekleştirebilmek için, disk dönerken disk soğutma özelliği kullanılarak suyun iç haznenin duvarlarına dağıtılması ve buradaki atıkları da temizlemesi sağlanabilmelidir Cihaz istenildiği takdirde kapalı devre soğutma suyu ünitesi ile birlikte çalışabilmelidir. Çift yönlü valf sayesinde hem bu üniteden hem de şebeke suyundan faydalanılabilmelidir Cihazın motor gücü en çok 750W (1.0 HP) olmalıdır ve otomatik numune tutucu dahil gürültü seviyesi çalışma esnasında 47 dba yı geçmemelidir Cihaz kontrol paneli programlanabilir geniş dokunmatik ekrana sahip olmalıdır Tam Otomatik Numune Tutucu Kafa vasıtası ile aynı anda 6 adet bakalite alınmış numune hazırlanabilmelidir. Cihazın numune başına uyguladığı baskı gücü seçilebilmeli ve cihaz otomatik olarak programlanabilmelidir Otomatik numune tutucu kafa her iki yöne de dönebilmelidir veya alt tabla her iki yöne dönebilmelidir Güç ünitesi en fazla 230V, 200W, 50-60Hz, tek faz olmalıdır Cihaz hazırlanacak olan numunelerin tümüne aynı yükü (merkezi) veya her birine ayrı yük uygulayabilmelidir Numuneye tekli ve merkezi yükler otomatik numune tutucu kafa tarafından pinomatik olarak uygulanmalıdır Numune Tutucu Kafa tek eksende sabitlenebilmeli. Cihaz çalışırken yatay konumunda hareket etmemelidir Numune kapasitesi: Tek kuvvet için 1 6 arasında olmalıdır Merkezi kuvvet için 1 6 arasında olmalıdır Cihazda acil durumlar için acil durdurma düğmesi bulunmalıdır Sistem ile birlikte 1 adet 6x30mm çaplı Numune merkezleyici plaka ve gerekli bağlayıcı aparat verilmelidir.

9 7.24 Sistem ile birlikte 1 adet 250mm çapında konik yapıda manyetik özellikli disk, 1 adet 250mm çapında 220 grit manyetik özellikli kaba zımpara plakası, 5 adet/paket 250mm çapında ince zımpara plakası, 1 paket manyetik özellikli parlatma keçesi (5adet/paket), 2 adet yağlayıcı içeren elmas süspansiyon(500ml/adet) verilmelidir İşlem esnasında değişen fonksiyon değerleri diital ekrandan görülebilmelidir Zaman ayarı; 5 sn 99 dk arasında 30 saniyelik aralıklarla yapılabilmelidir Numune baskı kuvvetleri: tekli numune hazırlamada 5 100Narasında, 5N aralıklı artırımlarla, merkezi numune hazırlamada ise N arasında, 10N aralıklı artırımlarla ayarlanabilmelidir Numune üzerine uygulanacak baskı kuvveti önceden ayarlanan değere kademeli olarak ulaşmalı ve bu yük işlem sonunda yine kademeli olarak azaltılmalıdır. Bu sayede numuneye verilecek hasar en az seviyeye çekilmiş olmalıdır Enterge bir sensor ile yüzeyden aşınan malzeme miktarı mikrometre arasında ölçülebilmeli ve önceden ayarlanabilmelidir Otomatik Numune Tutucu kafa dönme hızı devir/dakika arasında, Motor gücü en az 120 watt olmalıdır. 8 - TERMAL İLETKENLİK ÖLÇÜM CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 8.1. Sistem ile sıvı, toz, pasta ve katı numunelerde herhangi bir kayıp ya da bozulma olmadan termal iletkenlik ölçümü yapabilmelidir Sistem ile metallerden süngerlere kadar değişik malzemelerde 0 ile 120 W/mK arasında termal iletkenlik ölçümü yapabilmelidir Sistem bilgisayar kontrollü olmalıdır Sistemde kullanıcı seçimine bağlı olarak en fazla iki adet sensor bağlanabilmeli ve kullanılabilmelidir Sistemin efüsivitearalığı 0 ile 19,000 W s/m2k arasında olmalıdır Sistemin doğruluğu 0 C den 50 C ye çıkarken % 5 olmalıdır Sistemin hassasiyeti 0 C den 50 C ye çıkarken 1.0%1 RSD olmalıdır Sistemin soğuma zamanı 60 saniye olmalıdır Sistemin güvenirliği yüksek olmalı, hatalar arası ortalama zaman 4000 saat ten büyük olmalıdır Sistemin aksamları kolayca değiştirilebilir olmalıdır Sistemde sensor ve test edilen malzemeye etki edecek 10 C nin üstündeki bir sıcaklık yükselmesine karşı koruma sistemi bulunmalıdır Sensor üzerindeki maksimum voltaj düşüşü 4.5 VDC olmalıdır Sensor kalibrasyonu üretici tarafından yapılmış olmalı ve üzerinde bulunan çipte bu bilgi saklanmalıdır Sensor kolayca değiştirilebilir tipte olmalı, ekstra bir aparata ihtiyaç duymamalıdır.

10 8.15. Sensorun çipi ile oturtulduğu dış aksam arası, toz ve sıvıların etkilerine karşı RTV silikon madde ile tamamen kaplanmış olmalıdır Sensorun oturtulduğu dış aksam paslanmaz çelik malzemeden yapılmış olmalıdır Sensor çipi alüminyum oksit malzemeden yapılmış olmalı ve ince bir cam yüzey tarafından sırlanmış olmalıdır Sistemin otomatik kapanma prosedürü bulunmalıdır Sistemin yazılımı Windows tabanlı bir bilgisayarda çalışabilmelidir Sistemin yazılımı ile veri tabanında bulunan veriler çağırılabilmeli veya aktarılabilmelidir Sonuçlar kolayca Excel e aktarabilmelidir Test metotları tamamen ayarlanabilmelidir Sistemin yazılımında çoklu grafik ve tablolar halinde görüntüleme seçenekleri bulunmalıdır Sistem yazılımı doğrudan ya da dolaylı olarak (hesaplama yaparak), aşağıdaki ölçümleri yapabilmelidir: Termal Efüsivite (doğrudan) Termal İletkenlik (dolaylı) Termal Yayınım (dolaylı ya da girdi yapılarak) Isı Kapasitesi (dolaylı ya da girdi yapılarak) Yoğunluk (dolaylı ya da girdi yapılarak) Sistemle beraber aşağıdakiler verilmelidir. Bir adet sensor, Bir adet bilgisayar sistemi, Sıvı, toz ve pasta numunelerde ölçüm yapabilmeyi sağlayan özel numune aparatı Büyük numunelerin ölçümlerinde sensor üzerinde dengeyi sağlamak için gerekli aparat Sistem belirtilen yere yetkili kişiler tarafından kurulmalı ve kullanıcı eğitimi vermelidir. 9 - HALKALI ÖĞÜTÜCÜ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 9.1. Cihaz 250 ml ye kadar öğütme kapasitesine sahip olmalıdır Numuneyi 20 mikrona kadar öğütebilmelidir Cihazın öğütme kabı ve halkaları paslanmaz S140 çeliğinden ve 65 HRC sertlikte üretilmiş olmalıdır Motor IP koruma sistemine sahiptir ve aşırı yüklenmeye karşı korumalı olmalıdır Kontrol Ünitesi; Elektronik zamanlayıcı (0-60 dakika arası kullanıcı tanımlı) olmalıdır Motor; en az 0,75 HP, ve yaklaşık; 1500 devir/dakika olmalıdır.

2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi. Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi

2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi. Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi 2. MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BİRİMİ LABORATUARLARI Metalografi ve Mikrosertlik Laboratuarı Alet Listesi Struers Labotom-3 Numune Kesme Makinesi Cihaz masa üstü tipte çalışma bankosu üzerine konabilecek yapıdadır

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL DENEY CİHAZI

ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL DENEY CİHAZI Ürün Kodu UTM-8050 UTM-8300 Elektromekanik Üniversal Deney Cihazı, 50 kn, 220-240V, 50-60Hz, 1 faz. Elektromekanik Üniversal Deney Cihazı, 300 kn, 220-240V, 50-60Hz, 1 faz. Standartlar TS EN ISO 6892-1,

Detaylı

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com

SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM. metkon.com SPEKTROSKOPİK NUMUNE HAZIRLAMA SPECTRAL MM metkon.com OTOMATİK, HASSAS YÜZEY FREZELEME CİHAZI SPECTRAL MM SPECTRAL MM, OES ve XRF numunelerinin otomatik olarak hazırlanması için tasarlanmıştır. En kısa

Detaylı

Tablo: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Araç-Gereç-Cihaz Listesi (2011)

Tablo: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Araç-Gereç-Cihaz Listesi (2011) Tablo: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Araç-Gereç-Cihaz Listesi (2011) No Adı ve Kaç 01 02 Metal Zımparalama ve Parlatma Cihazı, 1 Metalik malzemelerin inceleme işlemine hazırlanmasında Marka/Model ve Özellikleri:

Detaylı

MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar

MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar MTS100 Serisi Taretli Mikroskoplar MTS100 serisi Temel özellikler MTS100 serisi turretli stereo mikroskopların büyümelerine göre 3 tipi vardır: MTS112, MTS113, MTS124. Eşsiz bir optik dizayna, uzun çalışma

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

MADEN İŞLETME LABORATUARI

MADEN İŞLETME LABORATUARI MADEN İŞLETME LABORATUARI 1 Karot Alma Makinesi Kayaçlardan karot numunesi almada kullanılmaktadır. Portatif Karotiyer Kayaçlardan yerinde karot numunesi almada kullanılmaktadır. 54,42 ve 33 mm çaplı karotiyerlerle

Detaylı

1/1 Adres : Fevziçakmak Sk. 11/5-6 Kızılay Ankara Tel : Faks :

1/1 Adres : Fevziçakmak Sk. 11/5-6 Kızılay Ankara Tel : Faks : Model : ARTİS PORSELEN FIRINI Toplam Sayfa : 1 1. Maksimum sıcaklık 1200 0 C 'ye kadar çıkabilmelidir. 2. Cihazın programlanması ve kullanılması kolay 3. Cihaz 100 değişken ve saklanabilir ve parametreleri

Detaylı

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 ECOPRESS 50/100/200 Tasarım Ve Operasyon Tüm ECOPRESS modellerinde elektro-hidrolik çalışma prensibine sahip olup hava gerektirmez ECOPRESS yağ basıncının arttırılması

Detaylı

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ birkaçına sahip olmalıdır. Şarjlı Matkap ünitesi taşıma çantalı olacaktır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Aküyü aşırı yükten,

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSDN014 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Optik mikroskop alımı şartnamesi Doküman

Detaylı

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli NEM ANALİZİ VE KÜL TAYİN SİSTEMLERİ Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli 3 yeni prepash 340 serisi modli yüksek kalitede termogravimetrik analiz sunar ve önemli özellikleri benzersiz bir kombine

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

OT 40 L / 90 L. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri

OT 40 L / 90 L. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri OT 40 L / 90 L Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri STANDARTLARIN ÜZERİNDE GÜVENLİK Şifre korumalı çalışma, servis ve kalibrasyon menüleri Kapak emniyet sistemi - Hücre basınç altındayken kapak açılamaz.

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü

Hoş Geldiniz. Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi. K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Hoş Geldiniz Denizhan Taşdıvar MEGA Danışmanlık Satış Mühendisi K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s ü Merhaba MEGA Hakkında Ürünlerimiz Servis Ekibi Demir-Çelik Uygulamaları K a l i t e n i z i n Ö l ç ü s

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

OTOMATİK ÇEKME & BASMA DENEY CİHAZI

OTOMATİK ÇEKME & BASMA DENEY CİHAZI Ürün Kodu UTM-3000 Otomatik 500 kn Çekme ve 1000 kn Basma Deney Cihazı Standartlar BS 1610, ASTM C-39, E4 AASHTO T-22, NF P18-411, DIN 51220 GENEL ÖZELLİKLER UTM-3000 Otomatik 500 kn kapasiteli Çekme ve

Detaylı

NC 40M / NC 90M. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri

NC 40M / NC 90M. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri NC 40M / NC 90M Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri NC 40M / NC 90M LABORATUVAR BUHARLI STERİLİZATÖRLERİ NC 40M / NC 90M Dik Tip Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri, araştırma merkezleri ve üniversitelerin

Detaylı

İ.T.K Bülten. Özel Sayı Cilt 1, Sayı 6. 13 Kasım 2007

İ.T.K Bülten. Özel Sayı Cilt 1, Sayı 6. 13 Kasım 2007 İ.T.K Bülten Özel Sayı Cilt 1, Sayı 6 13 Kasım 2007 Su banyoları, Yağ banyoları Çalkalamalı banyolar İmmersiyon tipi ısıtıcılar İmmersiyon tip ısıtıcılar için paslanmaz çelik ve şeffaf polikarbonat banyolar

Detaylı

HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME. Genel Çalışma Koşulları: 0-40 C. Sıcaklık

HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME. Genel Çalışma Koşulları: 0-40 C. Sıcaklık HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVAR CİHAZLARI ALIM İŞİ TEKNİK ŞARTNAME Genel Çalışma Koşulları: Sıcaklık 0-40 C Nem 80% (31 C altında) 50% (40 C da) Elektrik Teknik şartnamede listelenen CİHAZ 1-12

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

TEST VE ÖLÇÜMLENDİRME ÜRÜNLERİNİN TAMAMI

TEST VE ÖLÇÜMLENDİRME ÜRÜNLERİNİN TAMAMI TEST & ÖLÇÜMLENDİRME micro DM-100 Dijital Multimetre Darbe & Su Koruması micro CM-100 Dijital Pens Ampermetre Çok Yönlü, 10 Fonksiyonlu TEST VE ÖLÇÜMLENDİRME ÜRÜNLERİNİN TAMAMI micro HM-100 Sıcaklık Nem

Detaylı

T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ T.C, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.4673 23/02/2016 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI

PCC 6505 PROFİL KESME HATTI PCC 6505 PROFİL KESME HATTI 1. TANIM PVC ve Alüminyum profillerin servo kontrollü motorlar vasıtası ile boy kesme işlemlerini yapmak için tasarlanmıştır. Operatör besleme konveyörüne 10 Adet profil koyarak

Detaylı

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ

YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ YÜKSEK KAPASİTELİ YATAY ÇEKME TEST SİSTEMLERİ Servo Hidrolik Üniversal Yatay Çekme Test Sistemleri Servo Hidrolik Yatay Çekme Statik Test Sistemleri; çekme testlerinin uygulanmasında kullanılan makinalardan

Detaylı

LABORATUVAR MİKROMOTORU

LABORATUVAR MİKROMOTORU 3.000-35.000 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı 3.000-35.000 devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır.

Detaylı

N S s e r i s i NS480. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS480. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS480 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr

PANÇ PRES. ermaksan.com.tr PANÇ PRES ermaksan.com.tr PANÇ PRES PANÇ PRESLER CNC SERVO & ELEKTRİK TARET PANÇ PRES ETP-S Daha Hızlı, Daha Hassas, Daha Çevreci... 4 Servo-Elektrik vuruş sistemi ton ve 0 ton güç seçenekleri 6 saca kadar

Detaylı

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER Laboratuvar Adı: Yapı Malzemesi ve Beton Laboratuvarı Bağlı Olduğu Kurum: Mühendislik Fakültesi- İnşaat Mühendisliği Bölümü Laboratuvar Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. M. Haluk Saraçoğlu E-Posta: mhsaracoglu@dpu.edu.tr

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR FTX-GV

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR FTX-GV Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FTX-GV İç Ünite Duvar tipi ünite FTX-GV İÇİNDEKİLER FTX-GV Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ İLERİ SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ İLERİ SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ İLERİ SEVİYE TEKNİK ÖZELLİKLER Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak

Detaylı

Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI. www.forbi.com.tr

Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI. www.forbi.com.tr Katalog Başlığı SU ANALİZ EKİPMANLARI SU ANALİZ SPEKTROFOTOMETRESİ AQUALINE SU ANALİZ SPEKTROFOTOMETRESİ AQUALINE GENEL ÖZELLİKLERİ UV VIS ve VIS seçenekleri Diagnostik testleri yaparak analiz güvenliğini

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/10) Kalibrasyon Laboratuvarı Akreditasyon No: Adresi : Alınteri Bulvarı Gül 86 Toplu İşyerleri Sitesi No:1/51 Ostim ANKARA / TÜRKİYE Tel : 0312 386 25 86 Faks : 0312

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

Uludağ Üniversitesi Mikroskopi Çalıştayı. 9 Aralık Optik Bilgisi ve Mikroskop

Uludağ Üniversitesi Mikroskopi Çalıştayı. 9 Aralık Optik Bilgisi ve Mikroskop Uludağ Üniversitesi Mikroskopi Çalıştayı 9 Aralık 2017 Optik Bilgisi ve Mikroskop Mikroskop ; 1590 lı yıllarda Hollandalı gözlükçü Zaccharias Janssen in buluşudur. 1655 İngiliz Robert Hooke ilk birleşik

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FTXR-E

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FTXR-E Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FTXR-E İç Ünite Duvar tipi ünite FTXR-E İÇİNDEKİLER FTXR-E Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü laboratuarında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımlarının yapılması

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV Nem alma kapasitesi, 30 C / %80 bağıl nemde: 30 litre / 24saat Uygun olduğu maks. oda büyüklüğü: 90 m² / 225 m³ Çalışma aralığı, sıcaklık: 5 ila 35 C Çalışma

Detaylı

BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI

BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI BESMAK BMT-500D MODEL 500 kn KAPASİTELİ YORULMA TEST CİHAZI (Temsilidir.) (Temsilidir.) TEKNİK ÖZELLİKLER; En az ±500 kn kapasiteli kasa ve en az ±125 mm stroka sahip (toplam en az 250 mm) hidrostatik

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT 1 DEMONTE İSTİF RAFI 53*183*183 2 2 DEMONTE İSTİF RAFI 53*137*183 2 3 DEMONTE İSTİF RAFI 53*91*183 1 4 DEEP FREZEE 388*260*230 1 Çalışma Aralığı : -18 ºC / -20 ºC Güç : 3 Hp Hermetik Soğutma Grubu Tüm

Detaylı

BESMAK MARKA BCE MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ

BESMAK MARKA BCE MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ BESMAK MARKA BCE - 312 MODEL ÇİMENTO TEST PRESİ (Temsilidir.) Çimento test presi EN 196-1 ve ASTM C109 standardına uygundur. Cihazın basınç ve eğilme deneyleri için iki ayrı test gövdesi bulunmaktadır.

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

Güvenlik Tur Kontrol Sistemi Şartnamesi

Güvenlik Tur Kontrol Sistemi Şartnamesi Güvenlik Tur Kontrol Sistemi Şartnamesi Teklif edilecek güvenlik tur kontrol sistemi en az şu özelliklerden oluşmalıdır 1)-Ürün CE belgeli olmalıdır. 2)-Dış aksamı tamamen paslanmaz metal malzemeden üretilmiş

Detaylı

Fark Seviye Transmitteri

Fark Seviye Transmitteri Temassız Sensörlü Fark Seviye Transmitteri Mekanik Çubuklu Izgaralarda Kullanım İçin Greyline DLT 2.0 Fark Seviyeyi ve Daha Fazlasını Görüntüler, İletir ve Kontrol Eder Basit 5-tuşla Kalibrasyon Üç Adet

Detaylı

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Hem enerji ekonomisinin sağlanması, hem de iç hava kalitesinin arttırılabilmesi için ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları yüksek verimli ve yıllarca sorunsuz çalışabilecek

Detaylı

Türkiye nin ilk fark basınç transmitteri imalatı,

Türkiye nin ilk fark basınç transmitteri imalatı, Enelsan Endüstriyel Elektronik Sanayii Anonim Şirketi ticari faaliyetlerinin yanı sıra geliştirdiği üretim ve sistem entegrasyonu faaliyetlerini 1976 dan beri Dilovası Organize Sanayi Bölgesindeki kendi

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) SILENT Serisi SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 YENİ Silent Serisi aksiyal fanlar, tavan veya duvara monte edilebilir. Banyo veya küçük hacimli odaların havalandırma

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ STERİLİZASYON SİSTEMLERİ Ürün kodu için seçeneklerine bakınız. 110 LT TEK KAPILI PLAZMA STERiLiZASYON CiHAZI Düşük ışılı hidrojen peroksit (H2O2) plazma sterilizasyon cihazı Diğer düşük ısılı cihazlara

Detaylı

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi

MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi MODEL 1000 Tek Kanallı Çözünmüş Oksijen Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Kalibrasyon Yok Değişen Optik Kapak Yok Sarf Malzeme Yok 5 Yıl Sensör Garantisi Anoksik Bölgelerde Mükemmel Hassasiyet Sıfır Akışlı

Detaylı

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım

HT 200. LCD li Oda Termostat Kontrolleri. Kullanım HT 200 LCD li Oda Termostat Kontrolleri HT 200 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas sıcaklık ölçme

Detaylı

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ AKSİYEL FAN & HIZ KONTROL ÜNİTESİ SFW0S 300 BROŞÜR TEKNİK ÖZELLİKLER SALİKS SFW0S 300 Fan yaygın olarak pano ve server odaları, elekrik panoları gibi endüstriyel makine soğutmalarında, aynı zamanda yaşamsal

Detaylı

Kullanım kılavuzu. testo 810

Kullanım kılavuzu. testo 810 Kullanım kılavuzu testo 810 2 Ürünün kullanılması testo kısa kullanım kılavuzu 810 1. Koruma kapağı: Durma pozisyonu 2. Kızılötesi sensör 3. Hava/sıcaklık sensörü 4. Ekran 5. Kontrol tuşları 6. Batarya

Detaylı

ÇİFTLİK FAALİYETLERİNİN ÇEŞİTLENDİRİLMESİ VE İŞ GELİŞTİRME

ÇİFTLİK FAALİYETLERİNİN ÇEŞİTLENDİRİLMESİ VE İŞ GELİŞTİRME ÇİFTLİK FAALİYETLERİNİN ÇEŞİTLENDİRİLMESİ VE İŞ GELİŞTİRME 302.7.0 Yenilenebilir Enerji Yatırımları 302.7.6 Mikro kojenerasyon Sistemleri Diğer bentlerde belirtilen harcamaların en fazla %12 sine kadar

Detaylı

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51

Soğan Doğrama Makinesi. Sebze Parçalama Makinesi. Sebze Doğrama Makineleri. 30 x 50x 27 30 x 50x 27 30 x 50x 27. 35x58x92 35x58x54 57x23x51 HAZIRLIK MAKİNELERİ Sebze Doğrama Sebze Parçalama Mikserler Hamur Yoğurma Makieneleri Et Kıyma Dilimleme Çorba Tencereleri 95 Sebze Doğrama 0.37 Kw 900 D/dk-2 V Motor Gücü Paslanmaz Çelik Bıçaklar Kolay

Detaylı

Turbotrac. Kuru Toz Dağıtıcı. SL-PS-05 Rev. D

Turbotrac. Kuru Toz Dağıtıcı. SL-PS-05 Rev. D Turbotrac Kuru Toz Dağıtıcı SL-PS-05 Rev. D Microtrac tarafından geliştirilen TURBOTRAC, Microtrac S3500 Serisi Partikül Büyüklüğü Analiz Cihazı ile birlikte kullanılmak üzere geliştirilmiş bir kuru toz

Detaylı

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Parametre ayarları Lawa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE ve RESET Çevirme düğmeli

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491

Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Evrak Tarih ve Sayısı: 19/11/2014-491 Bu belge, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununa göre Güvenli Elektronik İmza ile imzalanmıştır. Evrak sorgulaması http://ebys.gop.edu.tr/envision/validate_doc.aspx?v=bek44ht6

Detaylı

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C)

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -156 C CRYO Çift kompresör teknolojisi RS232 bağlantır arayüzü 0.1 C hassasiyetinde soğutma Kullanıcı şifresi ile güvenlikli setpoint sistemi

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Laboratuvar Terazileri. Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları

Laboratuvar Terazileri. Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları Laboratuvar Terazileri Analitik Teraziler Yarı Analitik Teraziler Hassas Teraziler Nem Tayin Cihazları TABLET SİSTEMİ LABORATUVAR 7 Dokunmatik Ekran Andorid İşletim Sistemi Bluetooth veya kablo ile bağlantı

Detaylı

Y-0056 PANO MONTÖRLÜĞÜ EĞİTİM SETİ

Y-0056 PANO MONTÖRLÜĞÜ EĞİTİM SETİ Pano Montörlüğü Eğitim Seti, elektrik - elektronik alanında, bina iç - dış elektrik tesisatları, zayıf akım, kuvvetli akım, aydınlatma vb. panolarının tasarımı, malzemelerin yerleştirilmesi, bara ve kabloların

Detaylı

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI

JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JELLY (JÖLE ) ŞEKERLEME ÜRETİM HATTI JCPL-150 Meyveli Jöle üretimine uygun makine ve ekipmanlar Satte 100 ile 350 kg arasi uretim kapasitesi vardir IP 65 koruma sınıfına sahip elektrik sistemleri Tüm ürünler

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FAQ-C

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FAQ-C Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FAQ-C İç Ünite Duvar tipi ünite FAQ-C İÇİNDEKİLER FAQ-C Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

Paslanmaz soğutma kuleleri

Paslanmaz soğutma kuleleri Paslanmaz soğutma kuleleri MCT serisi MCT Paslanmaz soğutma kuleleri MCT serisi santrifüj fanlı evaporatif soğutma kuleleri YapımıtümMITAürünyelpazesindekikorozyonakarşı tamkorumaözelliklerine dayanan

Detaylı

Cihaz Bilgileri PİN ON DİSK AŞINDIRMA CİHAZI Markası: Turkyus Modeli: Demirbaş Sicil No: Sorumlusu:

Cihaz Bilgileri PİN ON DİSK AŞINDIRMA CİHAZI Markası: Turkyus Modeli: Demirbaş Sicil No: Sorumlusu: PİN ON DİSK AŞINDIRMA CİHAZI Turkyus Kullanım Amacı: Kuru-kayma aşınmasını incelemek Cihaz ısı kontrol ünitesi ve portatif ısı kabini entegre edilmiş Pin on Disk Test Cihazı olup aşağıda belirtilen teçhizat,

Detaylı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı

aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı aynı hedefi paylaşıyoruz AWD 655 Cerrahi Alet Yıkama Dezenfeksiyon Cihazı AWD 655 AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı AT-OS cerrahi alet yıkama dezenfeksiyon cihazı ISO standardı EN-ISO 15883-12,

Detaylı

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum.

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum. Electrolux Drop-in serisi, modern dağıtımın ihtiyaçlarına verilecek ideal cevaptır. Çevreleyen ergonomik ortamla tamamen bütünleşme, bu seriyi son derece çok yönlü, geleneksele (in-line) uygun ancak hepsinden

Detaylı

OSG 305 ÇOKLU EVAPORATÖRLÜ ISI POMPASI EĞİTİM SETİ

OSG 305 ÇOKLU EVAPORATÖRLÜ ISI POMPASI EĞİTİM SETİ 2012 OSG 305 ÇOKLU EVAPORATÖRLÜ ISI POMPASI EĞİTİM SETİ www.ogendidactic.com GİRİŞ Eğitim seti; endüstriyel soğutma sistemlerinde özellikle de market soğutma sistemlerinde kullanılan farklı buharlaşma

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

BESMAK BMT E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI

BESMAK BMT E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI 1 BESMAK BMT E SERİSİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA TEST CİHAZI BMT 10E MODEL 10kN KAPASİTELİ ELEKTROMEKANİK ÜNİVERSAL ÇEKME BASMA CİHAZI 2 GENEL SİSTEM ÖZELLİKLERİ: Kapasite: Elektronik Kontrol

Detaylı

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ:

TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: TEKLİ TİP, ISLAK ROTORLU, ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ SİRKÜLASYON POMPASI ŞARTNAMESİ: Düz boruya takılabilen, salmastrasız, yağlama ve soğutması pompalanacak akışkan ile yapan, bakım gerektirmeyen, ıslak

Detaylı

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE

2046 TAKIM ARABASI MEKANİK 6 ÇEKMECE TAKIM ARABALARI TAKIM ARABALARI Çalışma ortamlarında düzen sevenler, Altaş ve Carolus çekmeceli arabaları çok sevecek. Mobil, yerden tasarruf eden ve bakımı oldukça kolay bu el arabaları kaosu yok edecek

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-004A FTXN-L9

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-004A FTXN-L9 Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-004A FTXN-L9 İÇİNDEKİLER FTXN-L9 Özellikler................................................ 2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300

SILENT Serisi YENİ MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) Montaj Örnekleri SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 SILENT - A4_EN 568-576 SILENT 22.07.2011 14:17 Page 524 MİNİ AKSİYAL FANLAR (BANYO, WC FANLARI) SILENT Serisi SILENT-100 SILENT-200 SILENT-300 YENİ Silent Serisi aksiyal fanlar, tavan veya duvara monte

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.24468 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 28/12/2015 İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Bekçi Saati Şartnamesi

Bekçi Saati Şartnamesi Bekçi Saati Şartnamesi Teklif edilecek bekçi saati sistemi en az şu özelliklerden oluşmalıdır 1)-Ürün CE belgeli olmalıdır. 2)-Dış aksamı tamamen paslanmaz metal malzemeden üretilmiş olmalıdır. 3)-Toza

Detaylı

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010

HUSQVARNA TAŞ-TU KESME MAKİNES NESİ 2010 HUSQVARNA TAŞ-TU TUĞLA-SERAMİK-KİREMİT KESME MAKİNES NESİ 2010 SmartPump patentli pompa sistemi. Standart pompalara benzemeyen sistemi ile daha temiz su ortamı sayesinde pompanın tıkanmasını önler. Eşsiz

Detaylı

Maden Mühendisliği Bölümü Mermer ve Doğal Taş Laborattuvarı. Maden Mühendisliği Bölümü. Darbe Dayanımı Testt Cihazı. Kaynar Suda Su Emme Cihazı

Maden Mühendisliği Bölümü Mermer ve Doğal Taş Laborattuvarı. Maden Mühendisliği Bölümü. Darbe Dayanımı Testt Cihazı. Kaynar Suda Su Emme Cihazı Doğal taşların kaynar suda su emme oranları 100 o C'ye kadar ısıtma kapasiteli, derece kontrollü rezistans 7 X 7 x 7 cm boyutlarında düzgün kesilmiş 5 adet numune Darbe Dayanımı Testt Cihazı Doğal taşların

Detaylı

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü...

Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... Basınçlı Havanın Yeni Yüzü... 2 Neden Ekosan Kompresör 3 Pazarda tecrübe edinmiş müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan dinamik ve tecrübeli kadrosu ile imalatını sürdüren EKOSAN KOMPRESÖR, Türkiye

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı