Toplantı ve Etkinlikler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Toplantı ve Etkinlikler"

Transkript

1 Gözde KARTAL Aralık 2011

2 Toplantı ve Etkinlikler

3 Güney Marmara Kalkınma Ajansı hazırladığı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programını kamuoyuna duyurmak amacıyla Çanakkale ve Balıkesir de gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarından sonra hız kaybetmeden programa ilişkin eğitim toplantılarını Borsamızda gerçekleştirdi.

4 Türkiye Sanayi Stratejisi Belgesi, 5 Ocak 2011 Çarşamba Günü Saat da İstanbul Çırağan Palace Kempinski de gerçekleştirilen tanıtım toplantısıyla kamuoyuna açıklandı. Çok sayıda Sanayicinin katılım yaptığı Toplantıya Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Kaya ÜZEN, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami TEZCAN, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay YAŞAR katılım sağladılar.

5 Çanakkale Tarımı Sempozyumu, Çanakkale Valiliği, İl Özel İdaresi, Tarım İl Müdürlüğü, Ziraat Mühendisleri Odası, Ziraat Odası, Sanayi ve Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği işbirliğinde Ziraat Fakültesi Salonu nda gerçekleştirildi. Sempozyumda Çanakkale tarımı değerlendirildi. Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN ÇANAKKALE TARIMINDA ÇANAKKALE TİCARET BORSASI NIN YERİ konulu sunumu ile bu önemli sempozyuma konuşmacı olarak katılım yaptı.

6 Çanakkale Ticaret Borsası olarak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Borsamızda bir kutlama programı oluşturuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Kentte Görev Yapan Medya Mensuplarıyla Pasta kesti ve ayrıca bu özel gün dolayısıyla onlara Ç.kalemize özgü yöresel ürünlerimiz takdim edildi.

7 Türkiye-Yunanistan 2. Bölgesel İş Forumu, Batı Trakya'nın Gümülcine kentinde yapıldı. Söz konusu iş forumuna Çanakkale Ticaret Borsası Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası,Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası ndan oluşan 40 kişilik heyet ile katılım sağlandı.

8 Başkanlar Toplantısı; Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Intercontinental Oteli'nde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile 360 Oda ve Borsa Başkanının katılımıyla düzenlendi. Toplantıya Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN katılım yaptı

9 ÇANAKKALE İLİ ODA VE BORSALARI OLARAK GÜNDEMDEKİ ORTAK KONULARI GÖRÜŞMEK İÇİN GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI EVSAHİPLİĞİNDE BİRARAYA GELDİ.

10 Çanakkale Ticaret Borsası ve Çanakkale Onsekizmart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü tarafından Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonunda organize edilen Hububat Sektör Kurulu Toplantısında çeşit verim denemeleri sonuçları ve un kalite özellikleri tartışıldı.

11 Ulusal Pamuk Konseyi 4. Olağan Genel Kurulu nda yapılan seçimlerin sonucunda İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ş. Barış Kocagöz, yeniden Ulusal Pamuk Konseyi (UPK) Başkanı seçildi. Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Necmi YILDIRIM katılım yaptı.

12 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile iştiraki Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. tarafından Yap-İşlet- Devret modeliyle modernizasyonu yapılacak Nusaybin Gümrük Kapısı nın temel atma töreni Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Suriye Maliye Bakanı Muhammed El Hüseyin, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, ilgili bürokratlar ile oda ve borsa başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Borsamızı temsilen Başkan S.Kaya ÜZEN katılım sağladı.

13

14 1.Olağan Ulusal Hububat Konseyi Genel Kurulu 04 Mart.2011 tarihinde Konya Ticaret Borsası konferans salonunda yapıldı. Toplantıya başkan Yardımcısı Salamon HALYO ve Necmi YILDIRIM katılım sağladılar.

15 Buğday Üretimi ve Ticareti, Lisanslı Depoculuk, Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası, Tohumculuğun Gelişimi ve Sertifikasyon konulu uluslar arası kongre ve sergi düzenlendi Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN katılım sağladı.

16 İlgili Bilgilendirme Toplantısı Borsamızda düzenlendi. Toplantıya Borsamız Meclis Başkan Yrd. Fahrettin ERSOY, Meclis Üyesi Tacettin TEMEL, ve Borsamız üyeleri katılım sağladılar.

17 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Borsaları Genişletilmiş Konsey toplantısı 111 Ticaret Borsası başkanının katılımıyla tarihinde TOBB da gerçekleştirildi. Toplantıda, lisanslı depoculuğun geleceği tartışıldı. Toplantıya TOBB Ticaret Borsaları Konsey Üyesi S.Kaya ÜZEN katılım sağladı.

18 Birleşmiş Milletler 4. En Az Gelişmiş Ülkeler (EAGÜ) Konferansı, 9 13 Mayıs 2011 tarihlerinde İstanbul da Lütfü Kırdar Kongre Merkezinde düzenlendi. Programın Sivil Toplum ve özel sektör boyutunda Borsamızın 2008 yılında yapmış olduğu YÜZÜ GÜLEN OPERATÖRLER PROJESİ TOBB tarafından örnek proje gösterilerek Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN tarafından sunuldu.

19

20 TOBB Hizmet Binasında Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic.A.Ş. Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN, Başkan Yrd. Salamon HALYO ve Hasan UYSAL Genel Sekreter Sevcan ELVER katılım sağladı.

21 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin (TOBB) 66. Genel Kurulu Pazartesi günü Ankara da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu'nda gerçekleştirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Tüzmen, CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, İzzet Çetin, Faik Öztrak, Gürsel Tekin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB ne bağlı 365 Oda ve Borsanın Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis başkanları, Genel Kurul Delegeleri, Genel Sekreterleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları katılım sağladı.

22 Kısayol 1.lnk

23 13 Haziran 2011 de Balıkesir ve Çanakkale Oda ve Borsaları Genel Sekreterleri Toplantısı Balıkesir de Güney Marmara Kalkınma Ajansı nda gerçekleştirildi Ekim 2011 tarihleri ararsında düzenlenen Anuga Fuarı ile ilgili görüşüldü. Genel Sekreter Sevcan ELVER katılım sağladı.

24 16 Haziran 2011 Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıya Sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salamon Halyo katıldı. 22 Haziran 2011 Hububat Sektör Kurulu Toplantısı Hububat sektör Kurulu Toplantısı 22 Haziran 2011tarihinde Borsamızda gerçekleşti

25 Çanakkale Öğretmenevi/İskele İl Dernekler Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Araştırmaları Birliği Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen ve İçişleri Bakanlığınca desteklenen STK larla etkili Proje Bilinci Geliştirilmesi Eğitimi projesinin kapanış programı ve Sertifika Törenine Başkan S.Kaya ÜZEN katıldı.

26 GMKA 2011 yılı 1. Kalkınma Kurulu Toplantısı Balıkesir de gerçekleşti. Kurul üyeleri, temsil ettikleri kurumların görev alanlarına göre yedi komisyona ayrıldılar. GMKA Uzmanları ve Kalkınma Kurulu üyelerinden oluşan komisyonlar, Balıkesir ve Çanakkale illerinin, komisyonların konulara göre, güçlü ve zayıf yönleri ile fırsatları ve tehditleri tespit edilerek Kalkınma Kurulu nda sunulmak üzere bir rapor oluşturdular. Sanayi ve Rekabet Edebilirlik İhtisas Komisyonu Başkanlığına Kaya ÜZEN seçildi.

27

28 Güney Marmara Kalkınma Ajansı Hibe Programı Toplantısı Borsamız konferans salonunda gerçekleştirildi. 26 Temmuz 2011 Umat Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic.A.Ş Toplantısı Umat Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic.A.Ş. nin 2010 yılı olağan genel kurul toplantısı İpsala Ticaret Borsası nda yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulu başkanı S.Kaya ÜZEN katıldı.

29 27 Temmuz 2011 Çarşamba günü Kale Seramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş. nin ve Kale Grubunun 54. Kuruluş yılı ve geleneksel seramik bayramı yapıldı. Borsamızı temsilen S.Kaya ÜZEN katılım yaptı. 21 EYLÜL 2011 TMO Yeni Alım Sisteminin Üretim Ve Piyasaya Etkileri Rixos Grand Ankara otel TMO yeni alım sisteminin üretim ve piyasaya etkileri konulu panele Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen katıldı.

30 Hayvancılık ve Kırmızı Et Sektörünün sorunlarının tartışılacağı İstişare Toplantısı Ankara Kızılcahamamda yapıldı. Toplantıya Başkan S.Kaya Üzen katıldı. 24 Eylül 2011 Gazetecilik Ödül Töreni 32.Bülent Dikmener Haber Ödülleri ve 5. Turhan Narler yerel gazetecilik ödül töreni gerçekleşti. Törene Genel Sekreter Sevcan Elver katıldı.

31 Babaeski Ticaret Borsası ev sahipliğinde Trakya Bölgesi İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Çanakkale Ticaret Borsası nı temsilen katılım yapıldı. 28 Eylül 2011 Eski Defter Gelibolu nun Yaşayan Tarihi Efsaneleri Fotoğraf Sergisi Fotoğraf sergisi açılışı Gelibolu ticaret ve sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlendi. Bizde Borsamız olarak sergiyi ziyaret ettik.

32 Çanakkale İli Odaları ve Borsaları Müşterek Toplantısı Biga Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlendi.

33 Ab Uyum sürecinde Türkiye Hayvancılık kongresi 2011 (uluslar arası katılımlı) Patalya Thermal Resort Hotel Kızılcahamam/ankara da yapıldı. Toplantıya Başkan S.Kaya Üzen katılım yaptı.

34 Borsamız Zeytinyağı işi ile iştigal eden üyelerimiz ve yöneticilerimiz ile birlikte 7. Ayvalık Zeytin Hasat Şenliğine katılım yaptık.

35

36 KOSGEB ve Borsamız tarafından üyelerimize yönelik KOSGEB destekleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledik.

37 Vigneron A.Ş. Şirketin yılları olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Söz konusu toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN ve Genel Sekreter Sevcan ELVER in katılım yaptı.

38 Borsamız İstihdam sorununa çözümüne yönelik olarak KOSGEB ile işbirliği yapma kararı alarak UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI na başlama kararı alarak 15 Kasım 2011 tarihinde Borsamızda protokol imzanlandı.

39 GMKA İhracat ve Yenilikçilik Mali Destek Programı ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı Tanıtım Toplantısı 18 Kasım 2011 Cuma günü Çanakkale Ticaret Borsası Toplantısı salonunda düzenlendi.

40 Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Ekonomi Bakanlığı nın işbirliğinde gerçekleştirilen Dünya Türk Girişimciler Kurultayı, 18 ve 19 Kasım tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı nda yapıldı. Borsamızı temsilen kurultaya Meclis Başkanı Erol ÖZEN, Meclis Üyesi Tacettin TEMEL ve GGK Üyesi Kürşat TUNA katılım sağladı.

41

42 Fuarlar ve Tanıtımlar

43 03 06 Mart 2011 tarihleri arasında İzmir Uluslar arası Fuar Alanında düzenlenen Olivtech 1. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarına Çanakkale Ticaret Borsası olarak katılım yaptık Fuarda Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN, Meclis Başkanı Erol ÖZEN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salamon HALYO ve R.Hasan UYSAL Yönetim Kurulu Üyeleri Necmi YILDIRIM, Ercan UYSAL, Ahmet UZUN, Meclis Üyeleri Mehmet OK, Sinan ERDOĞAN, Cengiz YANMAZ, Rahmi UYSAL, İzzet ARICI, Süleyman YAYICI, Tacettin TEMEL, Natık CİVİR ve Borsamız Sektör üyeleri katılım sağladılar.

44

45

46

47 Çanakkale Ticaret Borsası & Ezine Mandıracılarını Koruma ve Yaşatma Derneği ortak çalışması ile 31 mart 3 nisan 2011 tarihleri arasında 1.Antalya şarküteri ve mandıra ürünleri fuarı na standımız ile katılım yaptık. Fuara Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya ÜZEN, Meclis Başkanı Erol ÖZEN, Başkan Yrd. Fahrettin ERSOY, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet UZUN, Ercan UYSAL, Meclis Üyeleri Rahmi UYSAL, İzzet ARICI, Cengiz YANMAZ, Tacettin TEMEL, Süleyman YAYICI, Genel Sekreter Sevcan ELVER, Ezine Mandıracılarını Koruma Ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Kahraman Başkan Yardımcısı Özcan ÖZSOY, Dernek Üyeleri, Ali ENGÜRLÜ, Mehmet ERTUĞRUL, Mehmet Ali KILINÇ, Ufuk ÖZTÜRK,Nazmi TOK, Ali ATAK,Fahri COŞKUN,Ahmet GÜNDOĞDU,Çetin AYTOP,Atıf YÜKSEL,Ali CEYLAN katılım sağladılar.

48 TOBB 66.Genel Kurul unda çeşitli illere ait yiyecek ve yöresel ürünler standlarla sergilendi. Çanakkale Ticaret Borsası ve Biga Ticaret Borsası olarak açmış olduğumuz standımızı Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat ERGÜN ve TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU yanısıra birçok Oda ve Borsa Başkanı ve yöneticileri ziyaret etti.

49

50

51 02-05 Haziran 2011 tarihlerinde Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) koordinatörlüğünde Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Forum Fuarcılık işbirliğiyle Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen 6. Komşu Ülkeler Fuarı na Meclis Üyeleri olarak katılım sağlandı.

52

53 Almanya da düzenlenen Anuga Uluslar Arası Gıda Fuarı GMKA çatısı altında Çanakkale ve Balıkesir Oda ve Borsaları olarak katıldık.

54 ZİYARETLER

55 Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salamon Halyo, Hasan Uysal ve Genel Sekreter Sevcan Elver Vali Güngör Azim Tuna yı ziyaret etti. Çanakkale Ticaret Borsası olarak Vali Tuna ya öncelikle yeni görevinde başarılar dilediler.

56

57 Vali Azim Güngör Tuna Borsamızı ziyaret etti. Vali Tuna ile birlikte toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Kaya Üzen, Meclis Başkanı Erol Özen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salamon Halyo ve R.Hasan Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Necmi Yıldırım, Ercan Uysal, Meclis üyeleri Sinan Erdoğan, Cahit Cem Demir in yanı sıra borsamız üyeleri de katılım yaptı.

58

59 Başbakanlık Daire Başkanı ve Uzman Yardımcıları Çanakkale Ticaret Borsasını ziyaret etti. Daire Başkanı Bilal ÖZDEN ve ekibi Borsamız hakkında Yönetim Kurulu Başkanımızdan çalışmalarımızla ilgili genel bilgi almak istediğini belirtti.

60 İFTAR YEMEKLERİMİZ

61

62

63

64

65

66

67

68

69

70

71

72

73

74

75 2012 YILININ HERKESE SAĞLIK, MUTLULUK VE ŞANS GETİRMESİ DİLEĞİYLE

Çanakkale Ticaret Borsası 2011 Faaliyet Raporu

Çanakkale Ticaret Borsası 2011 Faaliyet Raporu Çanakkale Ticaret Borsası 2011 Faaliyet Raporu Gözde KARTAL Aralık 2011 Toplantı ve Etkinlikler 03 OCAK 2011 GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI TOPLANTISI Güney Marmara Kalkınma Ajansı hazırladığı İktisadi

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU 06 OCAK 2009 ÇANAKKALE VALISI SAYıN ABDULKADIR ATALIK A BORSAMıZ MECLISI OLARAK HAYıRLı OLSUN ZIYARETINDE BULUNDUK. 10 OCAK 2009 CUMARTESİ ÇALıŞAN GAZETECILER

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME RAPORU

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME RAPORU Sayfa No 1/9 MARKALAŞMA VE YENİ PAZARLAR İÇİN FUAR ORGANİZASYONLARI VE TEKNİK GEZİLER DÜZENLEMEK YÖNETİM KURULU 45.000 TL 34.955,83TL KURUMLAR/FİRMALAR PAYDAŞLARIMIZ, FUAR ORGANİZASYON FİRMALARI YILDA

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU ZİYARETLERİMİZ 5 OCAK 2010-İL KONTROL LABORATUAR MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ İl Kontrol Laboratuarına yeni alınan ve zirai ilaç kalıntı analizlerini en kapsamlı

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. ÇTB nin 25.Kuruluş yıldönümünde önemli buluşma/

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. ÇTB nin 25.Kuruluş yıldönümünde önemli buluşma/ Çanakkale'nin Yıldızları Ödül Töreni 06.01.2016 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu TOBB Çanakkale Sosyal Bilimler Lisesi temel atma töreni ve Çanakkale nin Yıldızları Ödül

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

ETB 2015 AĞUSTOS ve EYLÜL AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2015 AĞUSTOS ve EYLÜL AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2015 AĞUSTOS ve EYLÜL AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI EGEMEN TEMİZSOY UN DÜĞÜNÜ (01.08.2015) Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Egemen TEMİZSOY un Düğün Törenine

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

04.01.2013 tarihinde Çanakkale Ekonomisi Canlanacak adlı haber 1 adet yerel gazetede yayınlandı.

04.01.2013 tarihinde Çanakkale Ekonomisi Canlanacak adlı haber 1 adet yerel gazetede yayınlandı. 2013 YILINDA BASINDA ÇIKAN HABERLERİMİZ 04.01.2013 tarihinde Çanakkale Ekonomisi Canlanacak adlı haber 1 adet yerel 05.01.2013 tarihinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 3. Kez Başlıyor adlı haber 2 adet

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI 02 No.lu Meclis Toplantısı 1 Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.03.2018-26.04.2018) Oda Meclisimizin

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 04.05.2016 tarihinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan Toprak Koruma Kurulu Toplantısına Genel

Detaylı

Basın Yayın Politikamız

Basın Yayın Politikamız Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla kamuoyuna duyurulması, Borsamız üyelerinin sorunlarının

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI ÇANAKKALE TİCARET BORSASI PAYDAŞLARI SEMİNERDE BİRARAYA GELDİ

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI ÇANAKKALE TİCARET BORSASI PAYDAŞLARI SEMİNERDE BİRARAYA GELDİ ÇOMÜ KARİYER GÜNLERİ VE SEKTÖR ÖĞRENCİ BULUŞMASI 05.05.2016 5-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesinin organize ettiği Kariyer Günleri ve Sektör Öğrenci Buluşmasında

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 17. Hafta ( 25 Nisan 1 Mayıs 2011) 25 NİSAN 2011, PAZARTESİ 09:30-16:00 Avrupa Birliği

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ OCAK / 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Yönetim Kurulu Meclis Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ve Genel Sekreter

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2016 YILI BASIN RAPORU Çanakkale Ticaret Borsası Basın Yayın Politikası Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009-2013 YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009-2013 YILLARI STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE İsmetpaşa Mah. Piri Reis Cad.No:104

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU ARALIK 2013 EMİTT Fuarı 23-27.01.2013 Türkiye nin en büyük turizm fuarı olan ve bu yıl 17. düzenlenen Emitt 2013 Turizm Fuarına 23-27 Ocak 2013 tarihleri

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009-2013 STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009-2013 STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009-2013 STRATEJİK PLANI İZLEME ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME RAPORU ÖNSÖZ Çanakkale Ticaret Borsası 1991 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana kanunumuz çerçevesinde ve Birliğimiz

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ

POLATLI TİCARET BORSASI FAALĐYET ve ETKĐNLĐKLER TAKVĐMĐ OCAK / 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Yönetim Kurulu Meclis Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ve Genel Sekreter

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME DURUMU

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME DURUMU 2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI LERİ Sayfa No 1/8 MARKALAŞMA VE YENİ PAZARLAR İÇİN FUAR ORGANİZASYONLARI VE TEKNİK GEZİLER DÜZENLEMEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZİN SEKTÖRLERİNDE İŞBİRLİĞİ YAPMALARINI SAĞLAMAK

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 4. Hafta (25 31 Ocak 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 4. Hafta (25 31 Ocak 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 4. Hafta (25 31 Ocak 2010) 25 OCAK 2010, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Genel

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18012011 15022011 KUZEY AFRİKA DA YAŞANAN YASEMİN VE NİL DEVRİM LERİ KUZEY AFRİKA DA YAŞANAN YASEMİN VE NİL DEVRİM LERİNDEN ETKİLENEN ÜLKELERİN DURUMU BİRÇOK AÇIDAN ÜLKEMİZİ

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014-YILLIK İŞ PLANI

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014-YILLIK İŞ PLANI Yürürlük 02.01.2009 Sayfa No 1/8 MARKALAŞMA VE YENİ PAZARLAR İÇİN FUAR ORGANİZASYONLARI VE TEKNİK GEZİLER DÜZENLEMEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZİN SEKTÖRLERİNDE İŞBİRLİĞİ YAPMALARINI SAĞLAMAK YAPILACAKLAR

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 21. Hafta (24-30 Mayıs 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 21. Hafta (24-30 Mayıs 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 21. Hafta (24-30 Mayıs 2010) 24 MAYIS 2010, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Genel

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2017 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2017 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ocak

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA SEKTÖR TOPLANTISI YAPILDI. "İnşaat Mühendisleri Odası Edremit Temsilciliğinin Katkıları ve Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Katılımı ile Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine Uygun Malzeme

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

STRATEJİK PLAN İZLEME ÇİZELGESİ

STRATEJİK PLAN İZLEME ÇİZELGESİ STRATEJİK PLAN İZLEME ÇİZELGESİ Hedefler ve Faaliyetler Strateji 1 ARAŞTIRMA ALTYAPISININ GELİŞTİRİLMESİ 1.1 Hedef: 2009 Laboratuarlarımızın Gelişimini sağlamak 1.1.1 Faaliyet. Gelibolu ilçemizde bulunan

Detaylı

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı.

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. 21 Şubat 2014 Cuma Günü, İlçemiz Ereğli Halk Eğitim Merkezi salonunda 'Ekmek İsrafı' konulu toplantıya;

Detaylı

Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği 10 Ocak 2012

Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği 10 Ocak 2012 Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği 10 Ocak 2012 Her yıl Çanakkale Basını ile birlikte kutlamış olduğumuz Çalışan Gazeteciler gününü bu yıl da basınımızla bir arada kutlandı. Toplantı öncesinde Çanakkale

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

SWOT ANALİZİ DEĞERLENDİRME RAPORU

SWOT ANALİZİ DEĞERLENDİRME RAPORU Mart 2014 SWOT ANALİZİ DEĞERLENDİRME RAPORU Stratejik Planlama Ekibi SWOT (GZFT) Analizinde yapmaktaki amaç, Kurumun, güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek, dış çevreden kaynaklanan fırsat ve tehditleri

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 37. Hafta (10-16 Eylül 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 37. Hafta (10-16 Eylül 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 37. Hafta (10-16 Eylül 2012) 10 EYLÜL 2012, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Orhan Aydın

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

VOLKAN BOZKIR. Eylül 2013 AYLIK FAALİYET BÜLTENİ. Haziran 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ

VOLKAN BOZKIR. Eylül 2013 AYLIK FAALİYET BÜLTENİ. Haziran 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ VOLKAN BOZKIR BÜYÜKELÇİ TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AYLIK FAALİYET BÜLTENİ Eylül 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ AYLIK FAALİYET BÜLTENİ TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU

Detaylı

ETB 2015 KASIM / ARALIK AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2015 KASIM / ARALIK AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2015 KASIM / ARALIK AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU (29.10.2015) Anemon Otelde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet bayramı resepsiyonuna Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART 2018 26 NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU 22 ŞUBAT 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 98 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 21 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 98 ADET FİRMANIN 5 ADETİ

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry KASIM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı

TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı TOBB da Akdeniz Bölge Toplantısı yapıldı Akdeniz Bölgesi ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler de gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 46. Hafta (14-20 Kasım 2011)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 46. Hafta (14-20 Kasım 2011) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 46. Hafta (14-20 Kasım 2011) 14 KASIM 2011, PAZARTESİ 10:00-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanlığı AB İşleri Uzman Yardımcıları

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. 1 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 60 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 15 adet yeni üye kaydı

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 40. Hafta (4-10 Ekim 2010) 4 EKİM 2010, PAZARTESİ Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 ARALIK / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 26. Hafta (27 Haziran 4 Temmuz 2010) 27 HAZİRAN 2010, PAZAR 10:30 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (12-18 Mart 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (12-18 Mart 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (12-18 Mart 2012) 12 Mart 2012, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanlığı AB İşleri Uzmanı Pınar Başpınar

Detaylı

Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği 10 Ocak 2012

Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği 10 Ocak 2012 Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği 10 Ocak 2012 Her yıl Çanakkale Basını ile birlikte kutlamış olduğumuz Çalışan Gazeteciler gününü bu yıl da basınımızla bir arada kutlandı. Toplantı öncesinde Çanakkale

Detaylı

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM OCAK 2011 03.01.2011 YAYIN KURULU TOPLANTISI 04.01.2011 ODA 06.01.2011 ODA ODAMIZ VE BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI, İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜKLERİNDE YENİ İŞE BAŞLAYAN JEOFİZİK

Detaylı