1. SINIFLAR VELİ BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1. SINIFLAR VELİ BÜLTENİ"

Transkript

1 1. SINIFLAR VELİ BÜLTENİ Sayı: 1 Tarih: Sayın Velilerimiz; öğretim yılına büyük bir heyecanla başladık tarihinde, öğrencilerimizle buluşmanın keyfini yaşadık. Okul yaşantımız boyunca kullanacağımız alanların (revir, kütüphane, yemekhane, kültür merkezi, bahçe, tuvaletler) yerlerini ve ne amaçla kullanıldıklarını öğrendik. İlk günkü duygularımızı resimlerle anlattık. Sınıfımızdaki köşeleri(dil, matematik ve araştırma-sorgulama köşeleri) ve bu köşelere ait malzemelerin hangi amaçla kullanılacaklarını öğrendik. Okul yaşantımızda daha verimli, planlı ve organize olmak için sınıf sözleşmemizi oluşturup görselleştirdik ve imzaladık. Bu süreç içerisinde mandala çalışmaları ile dıştan içe ve içten dışa sınırlı alan boyamaları yaptık. Çizgi çalışmalarıyla okuma ve yazmaya hazırlık sürecine başladık. İkinci hafta e sesine başlayacağız. Başlangıçta her hafta bir yeni sesle tanışarak okuma-yazma çalışmalarına devam edeceğiz. Verilen sesler, daha önceki seslerle birleştirilerek yeni heceler, sözcükler ve cümleler oluşturacak ve bu şekilde okuma-yazma çalışmalarını sürdüreceğiz. Matematik derslerinde öğrencilerimizle birlikte Sınıf Mevcut Grafiği hazırlayarak sınıfımızdaki kız ve erkek öğrenci sayımızı belirledik. Mevcut grafiğini yorumlarken az, çok, daha az ve daha çok gibi kavramları kullanarak karşılaştırmalar yaptık. Takvim aktivitesini bütün bir yıl, günlük rutin olarak kullanacağız. Bu aktivite ile zaman kavramlarından dün, bugün, yarın, ay, gün ile ilgili kazanımlarımızı işleyeceğiz. Takvim aktivitesi ile okula gelinen günleri sayma ve kayıt etme sistemi ile doğal sayıları tanıma, basamak adları ve değerleri, şekillerle ifade becerilerini gerçekleştireceğiz. Bugün hava nasıl? çalışması ile veri oluşturma ve verileri organize etme, grafik okuma becerilerini de geliştireceğiz. 15 Eylül 2014 tarihinde, ilk PYP ünitemiz olan Kişisel Tarihim ünitesine başlanılacaktır. Sorgulama Ünitesi Tema: Bulunduğumuz Yer ve Zaman Ünite Adı: KİŞİSEL TARİHİM Ünite Süresi: 15 EYLÜL-24 EKİM 2014 Ana Fikir: İnsanların birbirlerine benzeyen veya birbirinden farklı geçmişleri vardır. Sorgulama Maddeleri: 1) Kişisel geçmiş 2) İnsanların geçmiş yaşamlarındaki benzerlik ve farklılıklar 3) Kişisel gelişime zamanın etkisi Bu sorgulama ünitesinde vurgulanacak anahtar kavramlar: Değişim, Sebep-Sonu, Şekil Beceriler: Araştırma Becerileri: Gözlem yapma, veri kaydetme, veri yorumlama Öz yönetim Becerileri: Büyük kas becerisi, küçük kas becerisi İletişim Becerileri: Dinleme, konuşma, sunma

2 Tutumlar: Şevk, İş birliği Öğrenen Profilleri: Açık görüşlü, İletişim kuran HAYAT BİLGİSİ Bu ünitede hayat bilgisi derslerinde; Kişisel Tarihim sorgulama ünitesinde kendi geçmişimiz hakkında bilgi edineceğiz ve kendi geçmişimizle başkalarının geçmişlerini karşılaştıracağız. Bu amaçla doğum tarihimizi, doğum yerimizi, adres bilgilerimizi, akrabalık terimlerini öğrenecek ve zamanın gelişimimiz üzerindeki etkisini sorgulayacağız Eylül tarihleri arasında evden sınıfta kullanmak üzere aşağıdaki malzemeleri getireceğiz: Doğum kartları, nüfus cüzdanı fotokopisi, kendimizi anlatan herhangi bir nesne, bebeklik giysilerimiz, aile fotoğrafları(akrabalar da olabilir), vb. Gezi ve Etkinlikler: Sunay Akın Oyuncak Müzesi ne gitmeyi planlıyoruz. 29 Eylül 3 Ekim tarihleri arasında kişisel gelişime zamanın etkisini sorgulamak amacıyla öğrencilerimizin aile büyükleri ile sınıf söyleşisi yapmayı planlıyoruz. Bu söyleşide davetlilerimiz kendi dönemlerine ait bilgileri öğrencilerle paylaşarak zamanın yaşamlarında ne gibi değişikliklere yol açtığını anlatacaklar. Söyleşide paylaşımda bulunmak isteyen velilerimiz sınıf öğretmenleriyle mail yoluyla iletişime geçebilirler. Katılımın fazla olması durumunda öğrencilerimiz arasında kura çekilerek seçilen aile büyükleri sınıfa davet edilecektir. İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. TÜRKÇE Bu ünitede Türkçe derslerinde; E sesi sözlü ve resimli anlatım L sesi sözlü ve resimli anlatım A sesi sözlü ve resimli anlatım T sesi sözlü ve resimli anlatım İ sesi sözlü ve resimli anlatım N sesi sözlü ve resimli anlatım çalışmaları yapacağız. Sesleri birleştirerek çeşitli heceler, kelimeler ve cümleler oluşturacağız. Oluşturduğumuz heceleri, kelimeleri ve cümleleri okuyup yazacağız. Okuduklarımızı ve dinlediklerimizi anlama ve anlatma çalışmaları yapacağız.

3 MATEMATİK Bu ünitede matematik derslerinde; Geometrik cisimlerden küp, prizma, silindir, koni ve küreye benzeyen nesneleri öğreneceğiz. Uzamsal ilişkileri ifade etmek için uygun terimleri kullanmayı öğreneceğiz. (altında, üstünde, içinde, dışında, çukur, tümsek, yüksek, alçak vb.) Bir örüntüdeki ilişkiyi belirleyerek bir örüntüde eksik bırakılan öğeleri tamamlayacağız. Eş nesnelere örnekler vereceğiz. Nesneleri uzunlukları yönünden karşılaştırarak ilişkilerini belirleyeceğiz. Nesne gruplarını azlık ve çokluklarına göre karşılaştıracağız. Rakamları okuyup yazacağız. Bu temada bizi destekleyebileceğiniz konular: Verilen ev çalışmalarının zamanında ve özenli olarak yapılması, (Çarşamba günü ödevsiz günümüzdür.) Öğrencilerimizle evde el kaslarını geliştirici etkinliklere (hamurla oynama, makas kullanımı, sınırlı alan boyamaları, vb) yer verilmesi, Dil gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla öğrencilerimizle okul yaşantıları ve güncel konular hakkında konuşulması, Birlikte kitap okuyarak kitabın konusu, kahramanları hakkında konuşulması, Sorumluluk bilinci oluşumu için öğrenme ortamları ve fırsatlarının hazırlanması, Okul tarafından sizlere gönderilen evrakların belirtilen tarihlerde ulaştırılmasına özen gösterilmesi, Bedensel gelişimleri için uyku saatlerinin düzenli olması, Bedensel bakımın rutin hale gelmesi, öz bakım becerilerini geliştirmek için ortamların hazırlanması ve fırsat yaratılması, Öğrencilerimizin cuma günleri serbest giysi ile okula gelmeleri (Cuma günü beden eğitimi dersi olan sınıflarımız perşembe günü serbest giysiler ile geleceklerdir.)

4 Hafta sonu ve hafta içi ödevleri, tarihinden itibaren K12Net Öğrenci Bilgi Sistemi nde yayımlanmaya başlanacaktır. Sistemle ilgili detaylı bilgilendirme bu tarihten önce velilerimize iletilecektir. İNGİLİZCE Yeni okul dönemimize başladığımız ilk hafta, yıl içerisinde kullanılacak kitap serileri ve kahramanlarıyla tanışan öğrencilerimizle, tanışma, selamlaşma ve basit rica cümleleriyle bu yılki dil etkinliklerine giriş yapılacaktır. Sınıf içerisinde ilk andan itibaren renkli kelime kartlarıyla oyunlar oynanacak; dinleyerek, izleyerek, kısa, basit cümleler söyleyerek, seviyelerine uygun sorular sorup cevaplar vererek ve farklı diyalog ve hikaye metinlerini canlandırarak, kısacası yabancı dili kullanarak edinimlerini arttıracaklardır. 15 Eylül tarihinde öğrencilerimizin yaratıcılık ve işbirliği tutumlarını geliştirmelerine katkıda bulunacak olan International Dot Day kutlanacaktır. Bu etkinlik kapsamında, The Dot adlı hikaye okunacak, animasyonu izlenerek hikayenin ana fikri üzerine çeşitli konuşma ve dinleme aktiviteleri yapılacaktır. Bu gün ile ilgili olarak her sınıf bazında farklılaştırılmış etkinlikler uygulanacak ve ürünler sınıf ortamında sergilenecektir. 26 Eylül tarihinde Avrupa Dilleri Günü, farklı Avrupa dillerinde Merhaba demeyi öğrenerek, o kültürlerle ilgili sunumlar izleyip farklı kültürlerden çocukların bu özel günde neler yaptıklarını öğrenerek, konuya ilişkin boyama ve elişi çalışmaları yaparak kutlanacaktır. Çocuklarımızla selamlaşma ve kendini tanıtma, okulumuzun bölümleri, sınıf dili, sahip olduğumuz eşyalar, kişisel özelliklerimiz ve ilgi alanlarımız konuları işlenecektir. Potato Pals 2 serisinden On A Camping Trip ve At the Beach adlı hikayeler okunarak, bu hikayeler ile ilgili dinleme, konuşma, eşleştirme, farklı olanı bulma, istenen kelimeyi işaretleme, canlandırma; Oxford Reading Tree kitaplarımızdan The Go Kart adlı hikaye ile ilgili çalışmalar süresince de kelime bilgilerini geliştirme çalışmalarının yanısıra hikayenin metnine dayanarak sorulara cevap verebilme, basit sorular sorabilme,hikayeyi kendi cümleleriyle anlatabilme ve canlandırma, kendi yaşantılarını paylaşma, duygularını ifade etme, şarkı dinleme, söyleme çalışmaları yapılacaktır. Kişisel Tarihim ünitesi ile ilgili kelime kullanımı, dinleme, okuma, konuşma, soru sorup cevaplama ve canlandırma etkinlikleri yapılacaktır. İnteraktif oyunlar oynayarak öğrenme süreçleri renklendirilecektir.

5 SİZLERE NOTUMUZ: Little Bridge 1 programında çocuklarımızı evlerinde yapmaları için yönlendireceğimiz etkinlikler öncesinde öğrencilerimize kullanım şifresi dağıtılacaktır. Çocuklarınızın İngilizce ile okul dışında da karşılaşmaları ve boş zamanlarında sizlerin rehberliğinde seviyelerine uygun interaktif oyunlar oynamaları, çizgi filmler izlemeleri, şarkı ve hikayeler dinlemeleri dili kullanım becerilerinde, hatırlatıcı, anlamayı kolaylaştırıcı etkiler yapacaktır. Hikaye, film, şarkı, oyun seçimlerinde özellikle çocuklarınızın ilgi alanlarında bulacağınız malzemeler onları tahminlerinizin ötesinde ilerletecektir. Dil öğrenme yolculuklarında bizler kadar sizlerin de çocuklarınızın rehberleri olduğunuzu hatırlatmak isteriz. İyi bir yıl diliyoruz. Bu ay önerdiğimiz hikaye ve oyun sitesi: BEDEN EĞİTİMİ Eğitim-Öğretim yılının ilk dersinde, temel katılım bilgilerini paylaşacağız. Eylül ayında öğrencilerimizin düzen alıştırmaları, temel cimnastik duruşları, sıra olma ve boy sırası olabilme becerileri geliştirilecektir. Kişisel tarihim ünitesinde; öğrencilerimizin doğum sırasındaki boy ve kilosu ile karşılaştırma yapmaları için şimdiki boy ve kilo ölçümleri yapılacaktır. Derslerimizde bizi şu konularda destekleyebilirsiniz. Derse okulun belirlediği beden eğitimi dersi kıyafetleri ile katılmaları sağlanmalıdır. Mazereti olan öğrenci, velisinden mazeret belgesi getirir ve beden eğitimi öğretmeninden onay alarak dersi izler. Öğrenciler derslerin olduğu günlerde, yanlarında yedek tişört veya atlet bulundururlar ve ders sonunda soyunma odalarında giysilerini değiştirirler. GÖRSEL SANATLAR Eylül ayında görsel sanatlar dersinde; yapılacak çalışmalar ve malzemeler hakkında öğrencilere bilgi aktarılıp, PYP temamız olan Kişisel Tarihim ile ilgili öğrencilere kendi yaşantılarından yola çıkarak akıllarında kalan bir anıyı resmetmeleri istenecektir.

6 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ "Çevremdeki Bilgiler" ünitesi altında bilginin çeşitli formlarda sunulabileceğini gösterebilmek için, çeşitli sesler dinletilerek, bu seslerden ne gibi bilgiler geldiği ile ekrana yansıtılan çeşitli resimlerden elde ettikleri bilgiler üzerine tartışılacaktır. Kısa bir film izlettirilerek bu filmden ne gibi bilgiler elde ettiklerini hep birlikte konuşulacaktır. Çizim programında Laboratuvarda Uyulması Gereken Kuralları anlatan bir afiş hazırlanacaktır. Teknolojik araçlar ile gerçek ve kurgusal olaylar oluşturabileceğimizi anlamamızı sağlayan bir etkinlik yapılacaktır. "Çevremdeki Bilgiler" ünitesi altında bilgi teknolojileri araçlarının gerçek ve kurgusal olayları yansıttığı bir çizgi filmi izleyerek, sağlıklı yaşam üzerine bir tartışma gerçekleştirilecektir. Sağlığımız ve güvenliğimiz için bilgisayarı kullanırken nelere dikkat etmemiz gerektiği sınıf ortamında tartışılacaktır. Kişisel Tarihim teması altında resim programı ile "Doğum Günü Pastası" konulu resim çalışması yapılacaktır. MÜZİK öğretim yılının ilk haftasında müzik dersine temel katılım bilgileri paylaşılarak, öğrencilerimizin müzik becerilerini geliştirecek aktivite ve oyunlara yer verilecektir. İstiklal Marşı ve Terakki Marşı nı doğru ve güzel söyleme çalışmaları yapılarak, Okula başladık isimli şarkı öğrenilecektir. PYP Kişisel Tarihim ünitesi kapsamında ise; öğrencilerimizin bebeklik dönem özellikleri ile ilgili müzik öğretmenimiz tarafından bestelenen Minicik bir bebekken ve Bir zamanlar ben de çocuktum isimli iki şarkı öğretilerek kısa bir sunum gerçekleştirilecektir. YARATICI DRAMA Öğrencilerimizin kendilerini bireysel olarak ifade etmeleri ve sınıftaki öğrencilerin birbirlerini tanımalarını sağlayacak egzersizler yapılacaktır. Toptan Kurtul adlı oyun, tekerleme ad söyleme, ritimle ad aktarmaca ve Kim yok? adlı oyundan versiyonlanmış olan Cadı ve Şatodaki Çocuklar adlı tanışma oyunu oynanacaktır. Kişisel Tarihim adlı ünitemizin Kişisel geçmiş adlı sorgulama hattı ele alınacaktır. Öğrencilerimizin getirdikleri kişisel eşyalardan yola çıkarak bireysel ve grupsal yaratım çalışmaları yapılacaktır. Çalışmalarda iletişim kuran öğrenen profili ve şevk ile işbirliği tutumuna yönelik etkinliklere yer verilecektir.

7 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü çerçevesinde öğrencilerimize hayvan sevgisi, hayvanları koruma, hayvan haklarına saygı duyma ve sosyal sorumluluk bilinci aşılamak amacıyla barınaklar yararına köpek maması kampanyası yapılacaktır. Dileyen öğrencilerimiz 29 Eylül 03 Ekim 2014 tarihleri arasında getirecekleri köpek mamalarını sınıf katlarındaki kolilere bırakabilirler. Kampanyamıza katılan her öğrenciye barınaktaki köpekler adına teşekkür kartı verilecektir. KÜTÜPHANE 1.sınıfların Kişisel Tarihim ünitesi ile ilgili kütüphanede bulunan kaynaklardan oluşan bir stand hazırladık. Öğrencilerimizin tema süresince bu kaynakları inceleyerek, araştırma ve sorgulama becerilerini geliştirmelerini amaçladık. Eylül ayı içerisinde öğrencilerimize, kütüphane ortamına uygun davranma kuralları konusunda bilgiler verilecektir 1.sınıf öğrencilerimize kasım ayı itibariyle Masal Kahramanları etkinliği sonrasında ödünç kitap vermeye başlanacaktır. Kişisel Tarihim ünitesi süresince öğrencilerimizin yararlanabileceği bazı kitapları aşağıda sizlerle de paylaşmak istedik. Sizler de bu kitapları öğrencilerimizle beraber kütüphane ortamında inceleyebilirsiniz. Kitap Adı Yazarı Yayınevi Ben Nereden geldim Aygören Dirim Esin yayınevi Sakin sandal Hatice Bilici Nesil Çocuk Anneme Neler Oluyor? Özlem Mumcuoğlu Mavibulut Yayınları Yardım Ediyor Timaş Yayınları All about me Ayşe Çetin National Geographic It s hard to be five Jamie Lee Curtis Janna Calter Books This is me Monica Hughes Random House Me Annette Smith Nelson Cengage OKULDA IB 2011 yılı sonunda çalışmalarına başlayan okulumuz Özel Şişli Terakki Anaokulu ve İlkokulu, 15 Ağustos 2014 tarihinde 1184 IB-PYP dünya okulu arasına katıldı. Öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı dileriz. Etkinliklerimize ve görüntülerine okullarımızın Facebook resmi fan sayfası adresinden ulaşabilirsiniz.

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4-

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- Sayın Velimiz, PYP programımız çerçevesinde Yuvamda Mutluyum ünitesinde, İnsanların ve hayvanların kendilerine

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ,neleri edemez KIZILAY HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ÖĞRETMENLER GÜNÜ 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA HAFTASI SONBAHAR-RÜZGÂR-ŞEMSİYE

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Yazın gezdiğimiz yerleri ve evde hobi olarak yaptığımız etkinlikleri tanıttık. Bu çalışmalarımızı okul koridorumuzda sergiledik.

Yazın gezdiğimiz yerleri ve evde hobi olarak yaptığımız etkinlikleri tanıttık. Bu çalışmalarımızı okul koridorumuzda sergiledik. 21 Eylül 2018 Değerli velilerimiz merhaba, Eğitim öğretim yılının başında heyecan ve yaz boyunca biriken enerjimizle işte okulumuzdayız. Kapılarımızı öğrencilerimize sevgiyle açtık. Ders araç gereçlerinin

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim- 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

1. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 1. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI HAYAT BİLGİSİ Okulumuzda Hayat Bilgisi dersi uygulanırken 1. yarıyılda Hayat Bilgisi dersi kapsamında yer alan, Okul Heyecanım, Benim Eşsiz Yuvam ve Dün,

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme Sınıfını

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ UMUTLAR NEREDE BÜYÜRSE MUCİZELER ORADA ÇİÇEK AÇAR OKULUM BENİM HAKKIMDA HERŞEY EVİMİZ-AİLEMİZ İLKÖĞRETİM HAFTASI Okulunu tanıma Okulunun

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIFLAR VELİ BÜLTENİ

3. SINIFLAR VELİ BÜLTENİ 3. SINIFLAR VELİ BÜLTENİ Sayı: 1 Tarih: 08.09.2014 24.10. 2014 Sayın Velilerimiz; Yaz tatilinin ardından 2014-2015 öğretim yılına büyük bir heyecanla başladık. Bu hafta (08-12 Eylül) sınıfımız ve okulumuzda,

Detaylı

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012)

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) 3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kendimizi İfade Etme Yollarımız Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları,

Detaylı

1. Dinleme a. Günlük hayatta kullanılan kalıplar i. Selamlaşma, tanışma, hatır sorma, yaş söyleme, özür dileme, vedalaşma

1. Dinleme a. Günlük hayatta kullanılan kalıplar i. Selamlaşma, tanışma, hatır sorma, yaş söyleme, özür dileme, vedalaşma YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ(SEVİYE 1) YILLIK PLANI BAŞLAMA TARİHİ:22.12.216 YERİ: GEÇİCİ EĞİTİM MERKEZİ GÜNLERİ: PAZARTESİ-SALI-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE-CUMA ZAMAN:14.50-19.10 BİTİŞ TARİHİ: Ay Hafta Ders ADI

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 3.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4-

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 3.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 3.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- Sayın Velimiz, Sizlerin eğitim öğretim sürecimizde yapılan çok yönlü çalışmalar konusunda bilgi sahibi olmanızın

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ CUMHURİYET BAYRAMI Kale nedir? Ev ve kale resimlerini inceleme Nasıl bir evde yaşadığını

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI, KIZILAY HAFTASI, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ,

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

..OKULU ÖZEL EĞİTİM SINIF I. EĞİTİM-ÖĞRETİM YLILI HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER; SINIFLAR TÜRKÇE DERSİ ÇERÇEVE PLANI

..OKULU ÖZEL EĞİTİM SINIF I. EĞİTİM-ÖĞRETİM YLILI HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER; SINIFLAR TÜRKÇE DERSİ ÇERÇEVE PLANI SÜRE YÖNTEM- TEKNİKLER ETKİNLİKLER ARAÇ- GEREÇLER GEZİ- GÖZLEM- İNCELEME ATATÜRKÇÜLÜK ÖLÇME- DEĞERLENDİRME..OKULU ÖZEL EĞİTİM SINIF I. EĞİTİM-ÖĞRETİM YLILI HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER; 1.-2.-3.-4

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, PYP çalışmaları kapsamında hazırladığımız, 24 Mart 2014 9 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki beşinci temamıza

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisi Dersi uygulamaları, Anabilim Eğitim kurumlarının kendi akademik değerleri, öğrenci özellikleri ile yoğrulan, MEB Hayat Bilgisi

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Ġubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. Sınıflar I. VELİ BÜLTENİ

1. Sınıflar I. VELİ BÜLTENİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. Sınıflar I. VELİ BÜLTENİ 1 Eylül 9 Ekim 2015 Sevgili Velilerimiz, İlkokula başlamanın heyecanını yaşayan öğrencilerimizle 1 Eylül Salı günü MEF Okulları çatısı altında

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar Mevsimi Canlıların

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (28 EKİM -13 ARALIK 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz ikinci temamıza ait bilgiler,

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Tanışıyoruz, Kurallar Her Yerde Okul Kurallarımız

HAYAT BİLGİSİ Tanışıyoruz, Kurallar Her Yerde Okul Kurallarımız 21 Eylül 2018 Değerli velilerimiz merhaba, Eğitim öğretim yılının başında heyecan ve yaz boyunca biriken enerjimizle işte okulumuzdayız. Kapılarımızı öğrencilerimize sevgiyle açtık. Ders araç gereçlerinin

Detaylı

MEV KOLEJİ ÖZEL GÜZELBAHÇE İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM EYLÜL- EKİM - KASIM 1.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU

MEV KOLEJİ ÖZEL GÜZELBAHÇE İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM EYLÜL- EKİM - KASIM 1.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU MEV KOLEJİ ÖZEL GÜZELBAHÇE İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM EYLÜL- EKİM - KASIM 1.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU Sayın Veli, 2013-2014 Eğitim - Öğretim yılı başından itibaren uyguladığımız

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

geliştirmemize yardımcı olur.

geliştirmemize yardımcı olur. 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ 5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ FEN VE DOĞA ETKİNLİĞİ DRAMA Araştırma ve problem çözme becerilerini Arkadaş ilişkilerini geliştirmek,akıcı geliştirmek konuşmalarını kendine güvenmelerini - Öğrenmeyi

Detaylı

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ Eski yılda neler yaptık? Yeni yılda neler yapacağız? Zaman bildiren araçlar (Saat-takvim) Zaman

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Ara tatilimizde yaptıklarımızı sınıfımızla yazılı ve sözlü olarak paylaştık. Okulumuzdaki kitap

Detaylı

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT İLKOKULU 4. SINIFLAR KASIM 2013 TÜRKÇE. fikrini bulacağız. Metinlerin konularını tahmin edeceğiz.

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT İLKOKULU 4. SINIFLAR KASIM 2013 TÜRKÇE. fikrini bulacağız. Metinlerin konularını tahmin edeceğiz. İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT İLKOKULU VELİ BÜLTENİ 4. SINIFLAR KASIM 2013 TÜRKÇE Dinleme kurallarının neler olduğunu hatırlayacağız. Okurken vurgu, tonlama ve telaffuza dikkat edeceğiz. Şiirlerin ana duygusu,

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Kış mevsimine ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

İlkokul Eğitim Koordinatörü TÜRKÇE

İlkokul Eğitim Koordinatörü TÜRKÇE 21 Eylül 2018 Değerli velilerimiz merhaba, Eğitim öğretim yılının başında heyecan ve yaz boyunca biriken enerjimizle işte okulumuzdayız. Yine kapılarımızı öğrencilerimize sevgiyle açtık. Ders araç gereçlerinin

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 )

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. YARIYIL ETKİNLİK TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. YARIYIL ETKİNLİK TAKVİMİ 1 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. YARIYIL ETKİNLİK TAKVİMİ 2 3 4 5 6 İkinci yarıyılda Türkçe dersinde Dünyamız ve Uzay, Değerlerimiz, Oyun ve Spor, Güzel Ülkem Türkiye temaları işlenecektir. Temaların

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ AYI BÜLTENİ Hazırlayan: İnci Değer YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:3 Sayı :2 Bülten Tarihi: 23 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 2106-2017 Eğitim -Öğretim yılına hızlı bir

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULUM BENİM HAKKIMDA HERŞEY EVİMİZ-AİLEMİZ İLKÖĞRETİM HAFTASI Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME Öğretmenlerimiz: Esra Akkoyun: 1 A/B Pelin Yaman: 1 C/D ATAFENDE İngilizce programı Avrupa Dil standartları ve çoklu zekâ kuramına uygun olarak

Detaylı

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI 05-09- Ekim 2015 5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Ağaç Evler (GEMS) Özel Gün ve Kutlamalar: Hayvanları Koruma Günü Dünya Çocuk Hakları Günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012)

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı