Yeni Biçerdöverler. Daha Fazlası İçin...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeni 1470-1570 Biçerdöverler. Daha Fazlası İçin..."

Transkript

1 Yeni Biçerdöverler Daha Fazlası İçin...

2 / 1570 Serisi Biçerdöverler Daha Fazla Kalite Daha Fazlası için... Yeni hidrolik ve dümenleme sistemi, yeni elektrik sistemi, yeni sap parçalıyıcı ve elek tahrikleri 1470 ve 1570 model biçerdöverlerin tüm üniteleri DAHA uzun ömürlü ve DAHA dayanıklı olabilmesi için yeniden tasarlanmıştır. İstediğiniz yüksek dane ve sap kalitesini ve bunun sürekliliğini sağlamak için en zor koşullarda bile yeni dayanıklı boğaz tüm hasat sezonu boyunca sorunsuz çalışır. DAHA Fazla Kalite Mühendislerimiz 1470 ve 1570 biçerdöverlerini tasarlarken öncelikler listesinin en üst sırasına kalite ve sağlamlık maddelerini koydular. Aynı zamanda biçerdöver üzerindeki tüm sistemlerin geliştirilmesi ve dış tasarımının da iyileştirilmesi üzerinde oldukça yoğun bir çaba sarf ettiler. Sonuç: Size daha fazla güç ve daha fazla konfor sunan sağlam ve hesaplı bir makine 1 YENİ Elektrik Sistemi Yeni sensörler, yeni butonlar, yeniden tasarlanmış sigorta kutusu, tesisatı ve dağıtım sistemi. Kabin içerisinden elektronik olarak kontrol edilebilir kavuz yayıcı, otomatik sap parçalayıcı açma/kapama düğmesi, pozisyona göre boşaltma durdurma gibi yeni elektrik sistemi daha konforlu bir hasat yapmanıza yardımcı olur. 2 YENİ Hidrolik Sistemi Her zamankinden daha dayanıklı ve güçlü. Yeni ana hidrolik sistemi, filtre ve rezervuarı özellike tabla kontrolünü çok daha güvenilir kılar. Ayrıca bu yeni sistemin bir diğer özelliği de kolay servis edilebilir olmasıdır.

3 1470 / 1570 Serisi Biçerdöverler 3 Daha İyi Tasarım John Deere de hiçbir zaman yarım yapılmaz. Mühendislerimiz 1470 ve 1570 model biçerdöverlerimizin iç tasarımından memnun oldukları anda tasarımcılarımız da dış tasarımı üzerinde çalışmaya başladılar. Görebileceğiniz gibi dış görünüş de iç mekan kadar uyumlu yapıldı. Modern fakat modayı takip eden değil. Güçlü fakat bir o kadar da sessiz. Profesyonel fakat kolay kontrol edilebilir ve kullanılabilir. Kulağa hoş geliyor değil mi? YENİ ön tasarım YENİ yan ayna tasarımları YENİ aydınlatmalar YENİ yan panel (gövde tasarımı) 3 YENİ Dümenleme Sistemi Daha yumuşak ve konforlu direksiyon. Yeni arka aks, yeni hidrolik silindirler, hidrolik pompa DAHA konforlu dönüşler için. 4 YENİ Tahrik Sistemleri Elek tahriği Sap parçalıyıcı tahriği Hidro PTO 5 YENİ 600 Serisi Boğaz Sistemi Boğazın daha sağlam ve uzun ömürlü olması için tüm komponentler ihtiyaçlarınız doğrultusunda sanal olarak geliştirilmiş ve yeniden tasarlanmıştır. Yeni aydınlatma tasarımı DAHA fazlasını beklediğiniz bu makineyi kalite ve tasarımda yepyeni bir seviyeye taşıyor. Benzersiz aydınlatma sistemi tarlada görüş alanınızı arttırarak hem güvenli çalışma ortamı sağlıyor hem de konforlu bir hasat imkânı sunuyor.

4 / 1570 Serisi Biçerdöverler Daha Fazla Konfor DAHA Fazla Konfor Premium özellikler 1470 ve 1570 model biçerdöverlerde standart olarak sunulmaktadır. John Deere in Premium ayrıcalığını yaşatacak hava kompresörü, kabin içinden düğmeli kontrbatör ayarlaması vb. gibi tüm özellikler standart olarak sunulmaktadır. Kabin içi kontroller rahatlıkla görülebilir, kolaylıkla ulaşılabilir ve kullanılabilir. Bu size mükemmel verimlilik, daha fazla güvenlik ve yüksek kalite sağlar. İşte size daha önce hiç karşılaşmadığınız seviyede DAHA fazla konfor sunan bazı yeni özellikler: Detaylar için mutlaka bayimize danışınız! YENİ kabin içi elektrik kontrollü kavuz yayıcı ayarı YENİ yön değiştirirken otomatik tabla kaldırma YENİ kabin içi tabla hassasiyet ayarı (600R Serisi) YENİ dolap eski konumuna döndürme fonksiyonu YENİ sap parçalayıcı açma/kapama düğmesi Standart olarak sunulan hava kompresörü bakım işlerini (motor hava filtresi değişimi gibi) pratik kılar. Ayrıca makinanızı temizlemenize de yardımcı olur. Kabin içerisinde elektrikli kontbatör ayarı bu sınıftaki biçerdöverde bulamayacağınız premium bir özelliktir. Bu sistemle sadece bir butona dokunarak harmanlama performansınızı optimum seviye çıkarabilirsiniz. Kabin içerisine girdiğinizde daha büyük, daha güçlü bir John Deere makinasının içinde olduğunuzu anlayacaksınız. Bütün bunlar daha fazla görüş açısı ve daha fazla konforun yanında benzersiz bir kontrol sağlamak için tasarlanmıştır. Tarlada geçirdiğiniz uzun çalışma saatlarinden sonra bile bu sessiz ve stressiz kabini terketmekte acele etmek isteyeceksiniz! DAHA Fazla Performans Yeni dayanıklı boğaz teknolojisi ve 610 mm çapındaki sınıfının en iyi tamburu sayesinde zor koşullarda bile benzersiz bir hasat-harmanlama gücüne sahip olacaksınız. Sap karıştırıcı, sap parçalama ve kavuz yayıcı da bu biçerdöverlerde opsiyonel olarak sunulmaktadır. Elverişli çoklu tabla bağlantısı. Tek bir koldan hidrolik bağlantılarını, elektrik bağlantılarını ve platform bağlantılarını yapabilirsiniz. Bu özellik sadece 1470 ve 1570 model biçerdöverlerde 600R serisi tablalar ile sunulmaktadır. Kabin için kontrol ve kumandalar şimdi çok daha kolay ulaşılabilir ve kullanılabilirdir. Tüm fonksiyonlar kolay ayırt edilebilir ve görülebilir. Bu özellik size daha fazla iş güvenliği, daha fazla verimlilik ve tüm yıl boyunca daha fazla kazanç sağlamaktadır.

5 1470 / 1570 Serisi Biçerdöverler 5 DAHA Fazla Kazanç AutoTrac ATU 200 Universal Dümenleme Kiti Uydu kontrollü, eller serbest (Hands Free) bu rehberlik sistemi 1470 ve 1570 model biçerdöverlerden elde edeceğiniz kazancı maksimuma çıkartır. İster gece görüşün zor olduğu zamanlarda olsun, ister sisli, puslu, dumanlı havalarda ATU 200 Dümenleme sistemi biçerdöverinizi sizin yerinize yönlendirerek üst üste bindirmeleri %90 oranında azaltırken yakıt tüketimini, zaman kaybını ve iş huzursuzluğunu da asgariye indirir. Tek yapmanız gereken tabla kesme genişliğinizi sisteme kaydetmek ve ilk sıra hattını belirlemek. Bundan sonra sadece yastıkbaşı dönüşlerinde direksiyonu kullanacaksınız. ATU 200 gerisini sizin yerinize halledecektir. Uydu kontrollü olmasından dolayı ATU 200, lazer rehberlik sistemlerine göre çok daha güvenilir ve hassastır. Herhangi bir sebepten dolayı sıradan çıkmak zorunda kalsanız bile biçerdöveriniz sırayı kendisi yeniden bulacak ve her seferinde tam tabla genişliğinde biçme ile tarlanınızı tertemiz çıkaracaktır. ATU 200 dümenleme kiti ile operatör sadece tek bir şeye odaklanacaktır: DAHA FAZLA KAZANÇ! StarFire 3000 DGPS uydu alıcısı tarlada tam olarak nerede olduğunuzu tespit ederken (10 cm hata payı ile) GreenStar ekranı da harita üzerindeki konumunuzu gösteririr. Bu bileşenlerden oluşan ATU 200 Dümenleme Kiti de biçerdöveri olması gereken yere yönlendirir. Peki operatöre ne kalır? Yastıkbaşı dönüşleri Hasat sezonu bittiğinde ne olacak? Hiç merak etmeyin ATU 200 dümenleme sistemi kolaylıkla traktörünüze ya da kendi yürür ilaçlama makinanıza ya da diğer makinalarınıza kolaylıkla takılabilir. Üstelik bu makinaların John Deere olma zorunlulukları da yok. ATU 200 Dümenleme Kiti sadece belli makinalarda kullanabileceğiniz sezonluk bir yatırım değildir.

6 / 1570 Serisi Biçerdöverler Daha Gelişmiş DAHA Gelişmiş John Deere biçerdöver ailesinin yeni üyeleri 1470 ve 1570 model biçerdöverler tamamen müteahhitler ve yoğun hasat yapan çiftçilerimizin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Bu benzersiz biçerdöveri görmek için sizi John Deere bayisine götüren üç benzersiz özellik: Motor 204 ve 262 hp güçlerinde 6.8 litrelik PowerTech Plus motorlar en verimli ve kaliteli hasat için ihtiyacınız olan gücü ve torku sağlarlar. Buna eşdeğer olarak Tier III emisyon standartlarında mükemmel bir yakıt tasarrufu sunar. 300 Serisi(standart): Yüksek performans her zaman yüksek maliyetli olmak zorunda değildir. 300 serisi tablalar, benzersiz biçme performansı sunan paslanmaz çelik biçme plakası, hidrolik dolap tahriği ve ayarlanabilir tabla uzunluğu gibi standart özellikleriyle CWS serisi biçerdöverlerin malzeme akış gücünü en üst seviyede tutmak için üretilmiştir. Basit ayarlar tarla ve ekin koşullarına uymanızı kolaylaştırır ve her türlü ekinin üstesinden en iyi biçimde gelmenizi sağlar. Tablalar 600R Serisi (opsiyonel): 600R tablalar ile daha alçaktan daha hızlı biçme yapabilirsiniz. 4,30 den 9,15 metreye kadar genişlik seçenekleri vardır. Bu tablaların sahip olduğu paslanmaz çelikten besleme plakaları ve çember çevresinde karşılıklı dengelenmiş bıçak tahriği özellikleri sayesinde düzgün ekin kaydırma, titreşimsiz biçme ve daha az kırma kayıpları elde edersiniz. Harmanlama Sistemi 610 mm ve kg ağırlığındaki muazzam tambur özelliğiyle büyük kapasiteli harmanlama sistemimiz daha fazla harmanlamaya yardımcı olur. Bu daha iyi dane kalitesi için geçici aşırı yükleme ve normal çalışma esnasında volan etkisi oluşturur ve kendisini kanıtlamış John Deere sap karıştırıcı (opsiyonel) ile birlikte daha az yakıt ile maksimum verim elde edilir. Bu size yüksek kalitede sap ve dane kalitesi sağlar. Teknik Özellikler BOĞAZ ELEVATÖRÜ Elevatör zinciri 3 zincirli 4 zincirli Çekme çubukları Tırtırlı, Vidalı T çubuklar Tırtırlı, Vidalı T çubuklar Sabit devir 510 d/d 510 d/d Uzunluk 1,8 m 1,8 m Kusturucu Hidrostatik 16 BG Hidrostatik 16 BG Yanal Eğim ( sadece 600R serisi) ± 4 derece ± 4 derece Düşey eğim (sadece 600R serisi) ± 9 derece ± 9 derece Standart Verilen Tabla BATÖR Taş tuzağı Koldan Koldan Batör çapı 610 mm 610 mm Batör laması 8 8 Batör devir aralığı, standart d/d d/d Batör devir aralığı, iki devir aralığı d/d, d/d d/d, d/d Batör Devir Düşürücü Standart Standart Batör tahriki Varyatör, PosiTorq Varyatör, PosiTorq KONTRBATÖR Kontrbatör laması Kontrbatör ayarı Elektrikli, Kabinden Elektrikli, Kabinden YÖNLENDİRME TAMBURU Tambur çapı 380 mm 380 mm Kanat sayısı 4 4 Tanbur devri 360 d/d 360 d/d SARSAK Sarsak sayısı 5 6 Sarsak uzunluğu 3,75 m 3,75 m Sarsak kademesi 5 5 Sarsak alanı 4,83 m m2 Sap karıştırıcı (Power Seperator) Opsiyonel Opsiyonel Sap parçalama ve Kavuz Yayıcı Opsiyonel Opsiyonel R Serisi tablalar daha alçak ve çeşitli genişliklerde daha hızlı biçme sağlar. 2 Mükemmel görüş alanı - platformu görmek için koltuğunuzdan öne doğru eğilmek zorunda değilsiniz. 3 Mükemmel görüş alanına sahip sessiz ve ferah bir kabin. 4 Ağır hizmet tipi ön aks ve şasi ile tüm zemin koşullarında mükemmel performans. 5 Çok çeşitli ürünlerde rakipsiz bir performans sağlamak için 4 kademeli ayırma sistemi. 6 Güvenilir, hassas bir dane ayırma ve temizleme için gelişmiş sarsak tasarımı.

7 1470 / 1570 Serisi Biçerdöverler TEMİZLEME SİSTEMİ Elek alanı 2,45 m2 2,95 m2 Dane eleği alanı 1,88 m2 2,38 m2 Toplam temizleme alanı 4,60 m2 5,60 m2 Slope Master Standart Standart FAN Fan tipi Salyangoz tip Salyangoz tip Fan devir aralığı d/d d/d Fan devir ayarı Elektrikli, Kabinden Elektrikli, Kabinden DANE DEPOSU Kapasite 6800 litre 6800 litre Boşaltma helezonu dönme açısı 110 derece 110 derece MOTOR Motor tipi 6068H- Tier H- Tier 3 Motor gücü (ECE R120) 204 HP kw 262 HP kw Radyatör Kendinden Temizlemeli Kendinden Temizlemeli Yakıt tankı 470 litre 470 litre Şanzıman 3 Hızlı Hidsrostatik- 25 km/h 3 Hızlı Hidsrostatik- 25 km/h BOYUT Ağırlık (tablası) kg kg Toplam genişlik 3,29 m (620 / 75 R30 ön lastikle) 3.43 m (650 / 75 R32 ön lastikle) 7 HeaderTrak sistemi (600R Serisi tablalarda) tarla yüzeyi dalgalı olsa dahi sabit anız yüksekliğinde biçme sağlar litrelik dane tankı kapasitesi boşaltma yapmadan uzun sure hasat yapmanızı sağlar. 9 Sap parçalıyıcı ve kavuz yayıcı: Geleneksel toprak işlemeleri ya da direk anıza ekim için çok çeşitli atık yönetim sistemleri mevcuttur ve 262 hp güçlerinde hem yakıt tasarrufu hem de benzersiz performans sunan PowerTech Plus Tier III motorlar.

8 Servis ve Yedek Parça Tüm John Deere biçerdöverleri sektördeki en güçlü bayi ağı sayesinde, kaliteli ve güvenilir satış, servis ve yedek parça hizmetiyle desteklenir. John Deere in eğitimli teknisyenleri en iyi hizmeti verebilmek için her zaman yanınızdadır. Sezonda ise güler yüzleriyle mesai saatleri dışında dahi sizlerle birliktedirler. Bilgisayar destekli arıza teşhis sistemi Service ADVISOR sayesinde arızayı bulma zamanı minimuma iner. Makinanız ister kritik bir parçaya ihtiyaç duysun, ister düzenli bir bakım, isterse de acil tamir Endişe etmeyin. Bayiniz bu ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılamak için her zaman hazırda beklemektedir. Unutmayın! Orijinal yedek parça kullanmak makinanızın ömrünü uzatır. Hızlı teşhis, hızlı çözüm. Yetkili Bayi Bu broşür dünya çapında kullanım için hazırlanmıştır. Genel bilgi, resim, açıklama, finans, kredi, sigorta, ürün opsiyonu ve aksesuarlar tüm bölgelerde mevcut olmayabilir. LÜTFEN DETAYLAR İÇİN EN YAKIN JOHN DEERE BAYİSİNE BAŞVURUNUZ. John Deere bu broşürde belirtilen ürünlerin özellik ve dizaynında haber vermeksizin her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. John Deere yeşil ve sarı renkleri, sıçrayan geyik sembolü ve JOHN DEERE, Deere&Company nin ticari markasıdır. YY TR 1/11

Yeni John Deere W & T & C Serisi Biçerdöverler

Yeni John Deere W & T & C Serisi Biçerdöverler Yeni John Deere W & T & C Serisi Biçerdöverler 2 600R Serisi Tabla Üstün 600R serisi tabla Yüksek kapasiteli bıçak tahriği dairesel hareketi eksenel harekete titreşimsiz çevirir. 80 hp gücündeki elektro-hidrolik

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

7030 Waterloo Serisi 170-185 hp (125-136 kw) (97/68 EC) Traktörleri 195-205 hp (143-151 kw) Akıllı Güç Yönetimi ile

7030 Waterloo Serisi 170-185 hp (125-136 kw) (97/68 EC) Traktörleri 195-205 hp (143-151 kw) Akıllı Güç Yönetimi ile 7030 Waterloo Serisi 170-185 hp (125-136 kw) (97/68 EC) Traktörleri 195-205 hp (143-151 kw) Akıllı Güç Yönetimi ile 2 7030 Waterloo Serisi Yere Sağlam Basın Hem tarla hem de yol koşullarında 7030 Waterloo

Detaylı

Yeni John Deere W, T ve S Serisi Biçerdöverler

Yeni John Deere W, T ve S Serisi Biçerdöverler Yeni John Deere W, T ve S Serisi Biçerdöverler W, T ve S Serisi Biçerdöverler - Premium Kabin W, T ve S Serisi Biçerdöverler Evinizdeki konforu yaşayın! Rahat bir kabin olması gereken bir özelliktir, lüks

Detaylı

NEW HOLLAND TT4 Serisi

NEW HOLLAND TT4 Serisi NEW HOLLAND TT4 Serisi tt4.50 tt4.55 tt4.65 Gelişmiş özellikler ve seçkin konforun yeni temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

8R Serisi Traktörler 280 380 hp (206 280 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC)

8R Serisi Traktörler 280 380 hp (206 280 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC) 8R Serisi Traktörler 280 380 hp (206 280 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile (97/68 EC) 2 8R Serisi Traktörler İçindekiler Sunum...2-3 Kabin/Konfor...4-5 Kontroller...6-7 Motor...8 Soğutma Sistemi...9 Şanzıman...10-11

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

NEW HOLLAND. TTB Serisi

NEW HOLLAND. TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi NEW HOLLAND TTB Serisi Türk çiftçisinin bahçe segmentindeki vazgeçilmezi TTB Serisi, yenilenmiş Tier3 emisyon değerine sahip turbo-intercooler motoruyla artık daha da performanslı...

Detaylı

John Deere 9970 Pamuk Toplama Makinası Pro Serisi GÜCÜMÜZ, GÜVENİLİRLİĞİMİZDİR

John Deere 9970 Pamuk Toplama Makinası Pro Serisi GÜCÜMÜZ, GÜVENİLİRLİĞİMİZDİR John Deere 9970 Pamuk Toplama Makinası Pro Serisi GÜCÜMÜZ, GÜVENİLİRLİĞİMİZDİR Emiş ve Sepet Sistemi Yüksek kapasite emiş, geniş hacimli sepet ve hızlı boşaltma sistemi. Yüksek Kapasite, Hızlı Boşaltma

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

COMIA SERİSİ.

COMIA SERİSİ. COMIA SERİSİ www.erkunttraktor.com.tr KONFOR SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA SERİSİ 4 Orta ve büyük ölçekli çiftlikler için en iyi çözümleri sunan Erkunt Comia Serisi Biçerdöverler, düşük yakıt tüketimi ve yüksek

Detaylı

NEW HOLLAND. TTJ Serisi

NEW HOLLAND. TTJ Serisi NEW HOLLAND TTJ Serisi Adını geçmişten, gücünü gelecekten alan yeni TT Junior Ülkemizde ve dünyada bağ ve bahçe tarımı gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. New Holland markası olarak bu doğrultudaki gelişmeleri

Detaylı

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez COMMON RAİL MOTORLARIN AVANTAJLARI Düşük motor devrinde maksimum performans Düşük yakıt tüketimi Düşük ses seviyesi Daha az

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Yeni 6D Serisi Traktörler 100-130 hp (73-95kW) nominal motor gücünde (97/68EC)

Yeni 6D Serisi Traktörler 100-130 hp (73-95kW) nominal motor gücünde (97/68EC) Yeni 6D Serisi Traktörler 100-130 hp (73-95kW) nominal motor gücünde (97/68EC) 2 6D Serisi Traktörler Giriş 6D Serisi Traktörler Kabin Konforu ve Kontroller 3 Gücün en ekonomik hali! Harekete hazır Çok

Detaylı

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 AC Serisi CVT Sürekli Değişken Transmisyon KONTROL SENDE... Sidewinder II Yönetim Paneli, dokunmatik ekranı, CVT transmisyonu, ve daha fazlası ile T7000 Auto

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere...

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni PUMA Serisi Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni Case IH Puma Serisi traktörlerde kullanılan yeni nesil common rail motorlar, gücü ve ekonomiyi bu güne kadar üretilmiş olan en

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez Case IH Farmall C serisi traktörlerde sunulan silindirli F5C motorlar; yenilikçi tasarımlarıyla güç ve ekonomiyi bir araya getirmektedir.

Detaylı

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 5 Zeytinyağı

Detaylı

CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X

CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X YENİ PUMA TIER 4B SERİSİ Ne istediğini bilenlere... STANDART DİNGİL ARASI Yeni Case IH Puma Serisi

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın...

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın... EKSKAVATÖR John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3 Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Kontrol Valfi Arm, bom ve dönüş hareketleri kontrol

Detaylı

T480B T480B 2WD T480B 4WD

T480B T480B 2WD T480B 4WD T480B T480B 2WD T480B 4WD Ekonomik, Kompakt, Modern... T480B Yeni New Holland T480B Efsane artık bahçelerinizde! YERLİ TURBO MOTOR İLE YÜZÜNÜZ GÜLSÜN 3 silindirli 48 beygir gücüne sahip yerli motoru ile

Detaylı

NEW HOLLAND. TT Serisi

NEW HOLLAND. TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi NEW HOLLAND TT Serisi Türk çiftçisi taraf ndan en çok tercih edilen serilerinden biri olan TT Serisi, 50 HP, 55 HP, 65 HP ve 72 HP güçlerindeki geniş ürün yelpazesiyle yeni, ekonomik

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC)

Yeni 5GF Serisi Bağ-Bahçe Traktörleri 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) Yeni 80 100 hp (59-74 kw) Nominal Güçte (97/68 EC) 2 - Giriş 3 Her türlü zorlu arazinin hakimi siz olun! Çok amaçlı bağ ve bahçe traktörü Eğer kaliteden ve performanstan hoşlanıyorsanız yeni 5GF modellerinden

Detaylı

TR5 Serisi TR5.105 TR5.115

TR5 Serisi TR5.105 TR5.115 TR5.105 TR5.115 MOTOR YÜK UYGULANDI Motor Hızı New Holland TR 5 serisi, 2 farklı model seçeneği ile Türk çiftçisinin hizmetine sunuluyor. TR5 Toparlanma Noktası Tier 3 Traktörler Motor Hız Düşüşü GELİŞTİRİLMİŞ

Detaylı

TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D

TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D İşinin uzmanı... TD 65D 65 HP TD 75D 75 HP TD 90D 88 HP TD 100D 98 HP TD 110D 110 HP Modern çizgilere sahip yeni kabin ve kaportasıyla TDD Bluemaster

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

Boyutlar. Teknik Özellikler

Boyutlar. Teknik Özellikler Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1.1 Üretici HYUNDAI 1.2 Model 1.3 Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Elektrikli Elektrikli Elektrikli 1.4 Operasyon tipi : el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

NEW HOLLAND. 56s Serisi

NEW HOLLAND. 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi NEW HOLLAND 56s Serisi Yılların vazgeçilmeyen bir klasiği haline gelen 56s Serisi, yenilenmiş Tier 3 emisyon değerine sahip motoruyla, atalarından aldığı mirası geleceğe taşıyor.

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi

NEW HOLLAND. T8 Auto Command Serisi NEW HOLLAND T8 Auto Command Serisi Yeni T8 AC Serisi, Sahip olduğu yeni ve en son teknolojiye sahip Tier 4B SCR motorları ile kendi sınıfında gücün ve ekonominin simgesi olmaya devam etmektedir. T8 AC

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 36.100 kg ~ 38.200 kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans

Dizel Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100. Geniş Satış Sonrası Ağı. Düşük İşletme Maliyeti. Güçlü Performans Geniş Satış Sonrası Ağı Düşük İşletme Maliyeti Güçlü Performans Kolay ve Güvenli Kullanım Rahat ve Ergonomik Forkliftler FD18 - FD25 - FD30 - FD35 FD50 - FD70 - FD100 Dünyaca Tanınmış Bir Marka... ~ Tayvan

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları

Zemin Sıkıştırma Ekipmanları Zemin Sıkıştırma Ekipmanları LT Vibrasyonlu Tokmaklar 2 3 Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Vibrasyonlu Tokmaklar LT Serisi Vibrasyonlu Tokmaklar Taşıma Halkası Taşıma halkası sayesinde

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

CX Serisi Biçerdöverler

CX Serisi Biçerdöverler NEW HOLLAND CX 5000-6000 Serisi Biçerdöverler Discovery III kabin New Holland CX 5000-6000 serisi biçerdöverlerde kullanılan modern kabin, başarılı ses ve titreşim izolasyonu, güçlü kliması ve ergonomik

Detaylı

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 XERION 5000 / 4500 / 4000 TRAC / TRAC VC 2 0 7 4 8 3 5 6 9 Mercedes-Benz Motor OM 47 LA 5 Şase (XERION 5000 / 4500), maks. 530/490 bg OM 470 LA (XERION

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr

Ürün Hattı. Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi. www.tsmglobal.com.tr Ürün Hattı Belden Kırmalı Tandem Silindir ARX 9-11 t Serisi www.tsmglobal.com.tr 2 Ammann yeni nesil ARX 90 ve ARX 110 belden kırmalı tandem silindirleri asfalt sıkıştırma teknolojisine farklı bir tasarım

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

Setüstü Endüksiyon Ocaklar

Setüstü Endüksiyon Ocaklar 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

Bahçelerinizde... Bahçelerinize. birleştirmektedir. birleştirmektedir. dönüş sağlamaktadır. sürüş sağlamaktadır.

Bahçelerinizde... Bahçelerinize. birleştirmektedir. birleştirmektedir. dönüş sağlamaktadır. sürüş sağlamaktadır. JXB Serisi Bahçelerinize Bahçelerinize renk renk katmaya katmaya geliyoruz... geliyoruz... Küçük Küçük Devler Devler Bahçelerinizde... Bahçelerinizde... IH JXBIH serisi JXBmodern serisi modern çizgre çizgre

Detaylı

Teleskopik Yükleyiciler

Teleskopik Yükleyiciler Teleskopik Yükleyiciler MERLO Üretim Tesisi 1964 Yılı 300.000 m 2 MERLO Kuruluş Tarihi Fabrika Çalışma Alanı 1.100 Kişi Fabrika Personeli 600 Adet Tüm Dünyadaki Satış Noktası 2 3 Kale Makina - Türkiye

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 Küresel Türk Markası Memnuniyet Üretiyoruz Vidalı Hava Kompresörleri Düşük Ses Seviyesi Tamsan, vidalı kompresörlerinin tasarımını yaparken, dikkate aldığı

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları HVAC tesisatlarının planlanması, montajı ve işletmeye alınması için artırılmış esneklik ve kolaylık Answers for infrastructure.

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i

IPC. Primer Darbeli Kırıcılar. Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans. s e r i s i IPC s e r i s i Primer Darbeli Kırıcılar Yüksek küçültme oranı, daha iyi performans IPC Serisi primer darbeli kırıcılar, çağın gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış yeni jenerasyon darbeli kırıcılardır.

Detaylı

CityHopper Serpme ekipmanları

CityHopper Serpme ekipmanları Serpme CityHopper ekipmanları Serpme ekipmanları AMAZONE Serpme Makinesi E+S Kış dönemi yol koşullarında trafik emniyetinin sağlanması gereklidir. Bu sebeple de buza karşı hızlı bir mücadele yapılmalıdır.

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı

3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı Ürün Gamı 3045E 50 Hp altındaki tüm ihtiyaçlarınız için 8+2 vites Hidrolik Dümenleme 540-540ECO PTO 4 adet hidrolik güç çıkışı TEKNİK VERİLER MOTOR Model Silindir Sayısı/Hacmi adet/cm 3 Emiş Tipi Maksimum

Detaylı

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi

People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi People. Passion. Performance. Seyyar Dizel Kompresörler Güvenilir Performans için Üretildi Güç İhtiyacınız Olan Her Zaman Her Yerde Seyyar kompresörlerin tek görevi vardır: ihtiyaç olan yerde ve zamanda

Detaylı

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri

SERİSİ(ÇİFT PLAKA - UZUN AÇAR) Enerji tasarruflu plastik enjeksiyon makineleri Yüksek mengene açma mesafesi ile büyük boyutdaki kalıpları bağlama imkanı. 24 4 Silidirli tahrik bağlantı ile kalıp üzerindeki stresi düşürerek kalıpların ömrünü uzatır. Yüksek hızlı iki silindir sayesinde

Detaylı

Hyundai Dizel Forkliftler. *Fotoğrafta opsiyonel donanım bulunabilir.

Hyundai Dizel Forkliftler. *Fotoğrafta opsiyonel donanım bulunabilir. Hyundai Dizel Forkliftler Memnuniyetiniz Önceliğimizdir! Hyundai 9 serisi yeni dizel forkliftleri sunar. Yeni tasarım 4 tekerlekli forkliftler operatörlere konforlu bir sürüş deneyimi, arttırılmış verimlilik

Detaylı

6030 Premium Serisi Traktörler 100-155 hp (74 114 kw) (97/68 EC) 115-180 hp (85 132 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile

6030 Premium Serisi Traktörler 100-155 hp (74 114 kw) (97/68 EC) 115-180 hp (85 132 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile 6030 Premium Serisi Traktörler 100-155 hp (74 114 kw) (97/68 EC) 115-180 hp (85 132 kw) Akıllı Güç Yönetimi IPM ile 2 6030 Premium Serisi Traktörler Sunum İçindekiler Sunum...2-3 Premium Konsepti...4-5

Detaylı

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNALARI SA Serisi - SP Serisi Yüksek hava debisi, üstün manevra kabiliyeti ve mükemmel ilaçlama performansı... Sağlam depo ve şasi New Holland SA serisi bağ, bahçe atomizörlerinin

Detaylı

En üst düzey verimlilik

En üst düzey verimlilik En üst düzey verimlilik Yüksek kaliteli ısı pompaları EcoTouch COP 5,1 değerine kadar EcoTouch yeni bir boyut getiriyor Performans ve tasarım En temiz ve en ekonomik enerji kaynağı olan ısı yeraltında,

Detaylı

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i

ISC. Sekonder Darbeli Kırıcılar. Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler. s e r i s i ISC s e r i s i Sekonder Darbeli Kırıcılar Yüksek performans, mükemmel kübik ürünler ISC serisi sekonder darbeli kırıcılar, benzersiz ağır hizmet tipi 4 bıçaklı rotor dizaynı ve kırıcı gövde tasarımı ile

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi t4.75f/n/v t4.85f/n/v t4.95f/n/v Bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış, her biri kendi alanının uzmanı modellerimizle tanışın New Holland T4 F/N/V serisi traktörler kompakt

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ Daha fazla esneklik sunan yükleyici Dar alan koşulları için özellikle bir şey gerekir: daha fazla esneklik. Wacker Neuson tekerlek yükleyicisi

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler

WL20. Dar alanlarda çok yönlü. Özel Tekerlekli Yükleyiciler WL20 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Dar alanlarda çok yönlü Wacker Neuson tekerlek yükleyici WL20 her yerde çalışmaya hazır, şeritlerin en darında bile. Sadece bununla kalmaz: Tekerlek yükleyici aynı zamanda

Detaylı

Transmisyon. transmisyon. sağlanmaktadır. sağlanmaktadır. sunulmaktadır.)

Transmisyon. transmisyon. sağlanmaktadır. sağlanmaktadır. sunulmaktadır.) Yeni JXC Serisi ve Üstün Özelliklerin Harmanlanmış Hali ve Üstün Özelliklerin Harmanlanmış Hali ve performansın önde gelen isimlerinden ve performansın önde gelen isimlerinden olanolan 55 HP, 65 ve HP

Detaylı

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA Sektörün en geniş kabini, yüksek verimli klima, maksimum konfor Traktörün ortasına yerleştirilmiş kabin Kullanımı son derece kolay kontrol paneli ve renkli

Detaylı

6030 Serisi Traktörler 95-155 hp (70-114 kw) (97/68 EC)

6030 Serisi Traktörler 95-155 hp (70-114 kw) (97/68 EC) 6030 Serisi Traktörler 95-155 hp (70-114 kw) (97/68 EC) 2 6030 Serisi Traktörler İçindekiler Sunum...2-3 Kabin/Konfor...4-5 Motor...6-7 Şanzıman...8-9 Hayvancılık Uygulamaları...10-11 Servis/Destek...12-13

Detaylı

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE

HRG SERİSİ. Kullanımı kolay, itmeli ve kendinden yürür modeller HRG 536 C6S DEA HRG 465 C3 PDE HRG SERİSİ Honda Motor Kendini birçok alanda kanıtlamış düşük ses ve emisyon düzeylerine sahip 4 zamanlı motor; otomatik jikleye sahiptir, kolay çalışır ve düşük yakıt tüketimi sunar. Akıllı Bıçaklar Özel

Detaylı

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Yüksek Kapasiteli VRF sistemi DC Inverter Kontrol Kompresör Uzun Borulama Sistemi Tasarımı Yüksek Performanslı R410A Soğutucu Gazı Yeni Tasarım Kompakt Dış Ünite: 8HP den 48

Detaylı

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Hidrolikte kolaylık Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Enerji tasarruflu tesisatlar tasarlamak için Combi Valve

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı