güvenebileceğiniz servis.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "güvenebileceğiniz servis."

Transkript

1 %100 güvenebileceğiniz servis. Bosch Servis, yaygın servis ağı ve 2 saat aralığında randevu sistemi ile haftanın 7 günü hizmetinizdedir Küçük ev aletlerinin evden teslim alınarak onarılması On-line servis kaydı 2 saat aralığında randevu Eve teslim aksesuar hizmeti Kredi kartı ile ödeme imkânı Tüketicimize tavsiyeler Satın aldığınız üründen en yüksek faydayı sağlamanız için lütfen yetkili satıcımızdan yeterince bilgi alınız. Satın aldığınız ürünü kullanmaya başlamadan önce kullanma kılavuzunu mutlaka okuyunuz ve kullanma kılavuzuna uygun kullanınız. Yetkili satıcılarımız, sattıkları ürünleri hemen teslim etmektedirler. Ürünlerin ileriki bir tarihte teslim edilmesini talep etmeniz ve yetkili satıcılarımız ile bu yönde anlaşmanız halinde, teslimata ilişkin sorumluluk sadece ürünü satın aldığınız yetkili satıcımızda olacaktır. Satın aldığınız ürünleri uzun ömürlü kullanmak ve ürünlerden en yüksek verimi alabilmek için Bosch marka orijinal aksesuar ve yedek parçalarını kullanınız. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 09/2015 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AŞ Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No: 51 Ümraniye İstanbul Bosch Çağrı Merkezi /24 hizmetinizde

2 QuattroPower sistemine sahip yeni nesil Bosch elektrikli süpürgeler, daha az enerji sarfiyatıyla daha yüksek performans sunar.

3 Yeni enerji etiketi ile süpürge seçiminde şeffaf ve doğru yönlendirmeler Avrupa Birliği nin uygulamaya koyduğu yeni enerji etiketi, bizlere ileri seviyede rehberlik ederek bir bakışta elektrikli süpürgelerin en önemli özelliklerini karşılaştırma olanağı sağlar. Böylece elektrikli süpürge satın alırken, ihtiyaçlarımıza yönelik doğru seçimler yapmamıza yardımcı olur. EN Yeni enerji etiketinin üst kısmında A dan G ye kadar enerji sınıfları ve ortalama yıllık enerji tüketim bilgileri yer alır. Alt kısmında ise sert zemin ve halı temizleme performansı sınıfları, hava filtreleme/emisyon sınıfı ile ses seviyesi bilgileri yer alır. Bir elektrikli süpürge satın alırken yeni enerji etiketinin alt kısmında yer alan bu bilgiler çok değerlidir. Çünkü iyi bir temizleme performansı elde etmek için halı ve sert zemin temizleme performansı sınıfının C sınıfı veya daha üstü olması gerekir. Hava filtreleme/emisyon sınıfı Evinizde alerjik bireyler var mı? A B C D E F G Özellikle alerjisi olanlar için, elektrikli süpürgelerden çıkan havanın temizliği çok önemlidir. Alerjik bünyeye sahip kullanıcılar hava filtreleme/emisyon sınıfı A olan ve yüksek performanslı hijyenik filtrelere sahip elektrikli süpürgeleri tercih etmelidir. Halı temizleme performansı sınıfı Halılarınız tam anlamıyla temizleniyor mu? A B C D E F G A B C D E F G ENERGIA EHEРГИЯ ENEPΓEIA ENERGIJA ENERGY ENERGIE E ABCDEFG ABCDEFG 665/2013-I Güçlü toz toplama performansı, halının derinlerine işlemiş olan kiri ve haliyle alerjenleri azaltır. Temiz ve hijyenik bir halı için C performans sınıfı veya daha üstünü tercih etmelisiniz.

4 Enerji verimlilik sınıfı ERG Y IJA Ι IE IA MODELL A Ne kadar sık elektrikli süpürge kullanırsınız? Elektrik tüketim miktarının azaltılması, iyi bir enerji verimliliği değeri için en büyük etkendir. Ancak yüksek temizleme performansı için özellikle etiketin alt kısmında bulunan diğer değerler dikkate alınmalıdır. Ses seviyesi Sessiz bir elektrikli süpürge mi arıyorsunuz? NERGI YZ kwh/annum YZ db Yüksek ses rahatsız edicidir; ancak 70 db (A) ses seviyesinin altında müzik dinleyebilir, uyuyabilir, telefonla veya yanımızdaki kişiyle rahatça konuşabilirsiniz. 60 db (A)= alçak sesle konuşma 65 db(a)= bebekler için ninnili oyuncak 78 db (A)= standart elektrikli süpürge sesi > 80 db( A)= yoğun trafik ABCDEFG Sert zemin temizleme performansı sınıfı Sert zeminleriniz gerçekte ne kadar temizleniyor? A B C D E F G Fayans veya parkelerin aralarındaki kirleri yok etmek, iyi bir temizlik performansı gerektirir. Temiz ve sağlıklı bir zemin için C performans sınıfı veya daha üstüne sahip bir süpürge tercih etmelisiniz.

5 Bosch tan daha az enerji daha yüksek performans sağlayan yeni sistem: QuattroPower Yeni Avrupa Birliği enerji etiketi yönetmeliği, daha fazla enerji tasarrufu yaparak çevremizin korunmasına katkıda bulunmak amacıyla, 1 Eylül 2014 tarihinde AB ülkelerinde uygulamaya alındı. 1 Eylül 2015 tarihinden itibaren ülkemizde de geçerli olacak yönetmelik doğrultusunda, üreticiler 1600 watt motor gücünün altındaki süpürgeleri piyasaya sunabilecekler. Bu uygulama çerçevesinde enerji tasarruflu cihazlar üretme konusunda lider Bosch; daha az enerji tüketimiyle üstün temizleme performansı elde etmek için QuattroPower sistemini geliştirdi.

6 Daha yüksek performans Daha az enerji tüketimi QuattroPower Sistemi Bosch un yeni nesil QuattroPower sistemli elektrikli süpürgeleri, düşük enerji tüketimi ile test birincisi* olan cihazların performansına erişir. Bunu başarmak için Bosch mühendisleri, cihazın tüm parçalarını daha gelişmiş sistemlerle donattı; daha verimli bir motor, yeni yüksek performanslı başlık, mükemmel tasarlanmış aksesuarlar, etkili sızdırmazlık sağlayan parçalar ile yenilikçi PowerProtect toz torbası veya toz torbasız süpürgeler için yenilikçi toz ayırma sistemi... İşte bu üstün teknoloji uygulamalarının bir bütünü olan QuattroPower sistemi, mükemmel temizlik performansını daha az enerji tüketimi ile gerçekleştirir. * BSG in halı ve aralıklı sert zeminlerde göstermiş olduğu temizlik performansıdır. Diğer markaların elektrikli süpürgeleriyle birlikte standart başlığa sahip elektrikli süpürge kategorisinde test birincisi olmuştur. 10 elektrikli süpürge ile yapılan testte, 8 i değiştirilebilir zemin başlığına sahiptir. (StiftungWarentest Almanya, 2/2013)

7 Toz torbasıyla yüksek performans sunan Bosch QuattroPower sistemi Üstün temizlik performansına ve düşük enerji tüketimine katkıda bulunan tüm parçalar uyumlu bir şekilde iyileştirilmiştir. 1 Yeni HiSpin motor HiSpin motor, yeni geliştirilmiş aerodinamik fan kanatları sayesinde son derece düşük enerji tüketimi ile mükemmel bir temizlik performansı sunmaktadır. 2 Yenilikçi PowerProtect toz torbası Yeni çok katmanlı mikro-muflon toz torbası üst düzeyde filtreleme ve mükemmel hava akımı sağlayarak dolu olduğunda bile yüksek performans sunar

8 3 Etkili sızdırmazlık sistemi Süpürme başlığından hortumuna, toz torbasından hava filtresine kadar tüm parçalar; kapsamlı sızdırmazlık sistemi ile donatılmıştır. Böylece hava akımı kayıpları önlenir, motor tüm gücünü toz çekimi için kullanır, ses seviyesi düşer ve temiz hava çıkması sağlanır. 4 SilentClean Premium süpürme başlığı Tamamen yeniden tasarlanmış SilentClean Premium süpürme başlığı, çok güçlüdür. Hava kayıplarını en aza indiren teknolojisiyle 55 desibellik ses seviyesine ulaşan pazardaki en sessiz süpürme başlıklarından biridir. Genişletilmiş giriş kanalı ve esnek çift eklemli bağlantısı her çeşit zemine tam temas ederek yüksek temizlik performansı sağlar. 4

9 PowerProtect ile uzun ömürlü mükemmel temizlik performansı Elektrikli süpürgenize uygun toz torbası kullanmadığınızda, süpürgenizin temizleme performansı çok büyük oranda düşer. PowerProtect sistemi PowerProtect sisteminde geniş bir toz bölmesi, toz torbasının tam anlamıyla açılmasına olanak sağlar. Birden çok filtre kademeli ve çok katmanlı PowerProtect toz torbası, yüksek verimlilik sunar ve toz torbası tamamen dolu olduğunda bile mükemmel temizleme performansı göstermeye devam eder. Orijinal Bosch toz torbaları ile %60 a kadar daha fazla emiş gücü.* Geleneksel toz torbaları ile kıyaslandığında, yeni Bosch PowerProtect toz torbasından dolmaya başladığı durumlarda bile %60 a kadar daha fazla emiş gücü elde edilir. Çok katmanlı mikro polar malzeme daha geniş bir yüzey sağlar ve %50 ye varan oranlarda daha ince tozları toplar ve toz tıkanıklıklarını önler. Böylece torba tıka basa dolu olsa bile emiş gücünde sorun olmaz. Bu nedenle sadece PowerProtect toz torbası ile elektrikli süpürgenizden en iyi temizlik performansını elde edersiniz. * Emme gücü modele ve toz torbasının doluluk seviyesine göre değişir.

10 %60'a kadar daha fazla emiş gücü Geniş toz bölmesi Type G ALL PowerProtect toz torbası Ekstra geniş toz bölmesi sayesinde PowerProtect toz torbası son noktasına kadar mükemmel biçimde açılmasına ve filtrelerden daha iyi yararlanılmasına olanak sağlar. PowerProtect toz torbası Sadece PowerProtect toz torbası ile Bosch elektrikli süpürgenizden en iyi temizlik performansını elde edersiniz. Tüm enerji sınıflarındaki mevcut modellere** uygundur. Yüksek watt gücüne sahip cihazlarda bile tatmin edici sonuçlar elde edilir. Bosch PowerProtect toz torbası dolu olsa bile -geleneksel toz torbaları ile kıyaslandığında- %60 a kadar daha fazla emiş gücü sunar. Yüksek verimli çok katmanlı mikro polar toz torbası, hava akımını kısıtlamadan çok miktarda tozu yakalayabilecek çok geniş bir filtre yüzeyine sahiptir. Yenilikçi filtre sistemi %50 ye kadar daha uzun ömürlüdür. Yüksek toz toplama kapasitesi sayesinde daha az toz torbası kullanmayı sağlar. Cihazın kullanım ömrünü uzatır. Yüksek toz tutma kapasitesi ve hassas filtre yapısı motor korumasını artırır. Hijyenik filtre sayesinde %99,9 oranında ince tozları filtreler ve bu sayede dışarıya verilen hava oldukça temiz olur. ** BSG8..., BSN... dışındaki tüm mevcut modeller için uygundur. Toz torbasının fazla dolması, havanın çekilmesini zorlaştırır. Bu nedenle özel motor koruma filtresinin yeni geliştirilmiş yapısı hava tıkanıklıklarını önleyecek şekilde düzenlenmiştir.

11 Toz torbasız yüksek performans sunan Bosch QuattroPower sistemi Yeni HiSpin motor, verimli toz toplama sistemi, etkili sızdırmaz malzemeler ve yeni yüksek performanslı başlıktan oluşan QuattroPower sistemi sayesinde Bosch elektrikli süpürgeler daha az enerji tüketir. 1 Yeni HiSpin motor HiSpin motor, yeni geliştirilmiş aerodinamik fan kanatları sayesinde son derece düşük enerji tüketimi ile mükemmel bir temizlik performansı sunmaktadır. 2 Yüksek verimli toz ayırma sistemi 3 Bosch un yeni toz ayırma sistemi optimum hava akımı sunar. Süpürge başlığının verimini artıran bu etkili hava akımı, mükemmel temizlik performansına ulaşılmasını sağlar. Ayrıca rutin filtre bakım sıklığını azaltır. Böylece yoğun temizlik ve sık kullanım ihtiyacında süpürgeniz, verimi azalmadan temizliğe devam eder. 2 1

12 3 Etkili sızdırmazlık sistemi Süpürme başlığından hortumuna, toz torbasından hava filtresine kadar tüm parçalar; kapsamlı sızdırmazlık sistemi ile donatılmıştır. Böylece hava akımı kayıpları önlenir, temizleme performansı yükselir. Ayrıca yıkanabilir yüksek performanslı hijyenik filtre sayesinde temiz hava çıkışı sağlanır. 4 SilentClean Premium süpürme başlığı Tamamen yeniden tasarlanmış SilentClean Premium süpürme başlığı, çok güçlüdür ve 55 desibellik ses seviyesiyle pazardaki en sessiz süpürme başlıklarından biridir. Genişletilmiş giriş kanalı ve esnek çift eklemli bağlantısı her çeşit zemine tam temas ederek yüksek temizlik performansı sağlar. 4

13 SensorBagless teknolojisi ile maksimum performans minimum bakım Bosch, akıllı SensorBagless teknolojisi ile toz torbasız süpürgelerde yeni bir standart belirlemiş oldu. Çok güçlü temizleme performansı SuperSilent İnanılmaz derecede sessiz Güçlü toz toplama sistemi, yenilikçi HiSpin motoru, etkin sızdırmazlık sistemi ve üstün hava akışı sunan SensorBagless teknolojileri sayesinde mükemmel temizlik sonuçları sunar. Etkili ses optimizasyonu sağlayan kapsamlı yapısı sayesinde Bosch un toz torbasız elektrikli süpürgeleri, pazarın en sessiz torbasız elektrikli süpürgeleri arasındadır. Minimum bakım Entegre akıllı sensör, filtrenin temizlenmesi gerektiği sinyalini tam doğru zamanda verir. Elektrikli süpürgenizin temizleme performansını sürekli maksimumda tutar. Yedek toz haznesine gerek yok Yıkanabilir yenilikçi toz haznesi ve üstün teknolojili filtreler, cihazın tüm ömrü boyunca sorunsuzca çalışır. Böylece yedek toz haznesi veya filtre satın almanıza gerek kalmaz.

14 SensorControl ve SelfClean sistem ile tam otomatik temizleme GS60 ve GS50 kodlu cihazlarda bulunan entegre sensör, elektrikli süpürgenin performansını sürekli olarak izler. Gerektiğinde yenilikçi SelfClean sistemini otomatik olarak etkinleştirir. Böylece elektrikli süpürgeniz uzun yıllar boyunca istikrarlı bir şekilde maksimum performansta çalışmaya devam eder.

15 Dünyanın en sessiz elektrikli süpürgeleri* toz torbalı ve torbasız seçenekleriyle... BGL 8SIL59D In genius ProSilence 59 Elektrikli Süpürge BGS 5SIL66C Relaxx x ProSilence 66 Elektrikli Süpürge SuperSilent db(a) SuperSilent AirBumper Protection A enerji sınıfı QuattroPower System: Benzersiz temizleme performansını düşük enerji tüketimiyle sunan Bosch teknolojisi SilenceSound System : Yenilikçi izolasyon malzemeleri, yüksek verimli motor teknolojisi ve ideal hava akışı sağlayan, ses seviyesi azaltılmış aksesuarlarıyla sadece 59 db(a) ses seviyesi ile ultra sessiz çalışma özelliği PowerProtect System: Toz torbası dolu olsa bile uzun süre yüksek temizleme performansı PowerProtect toz torbası: XXL yüksek toz toplama kapasitesi sayesinde daha seyrek torba değişimi gerektirir ve çok katmanlı mikro polar yapısı sayesinde yüksek düzeyde motor koruması sağlar. AirBumper : Cihazın evdeki eşyalara çarparak zarar vermesini engelleyen koruyucu hat PureAir hijyenik filtre ile A sınıfı hava filtreleme Ekstra uzun kablo ve 15 m kullanım alanı yarıçapı A enerji sınıfı Benzersiz SensorBagless teknolojisi: Minimum bakım ile inanılmaz sessiz ve güçlü. Entegre sensörler ile süpürgenin performansı sürekli kontrol edilir ve temizlik vakti geldiğinde ikaz verir. SelfClean sistemi: Sensörler aracılığıyla kontrol edilen performans seviyesi ideal seviyenin altına düşmeden otomatik SelfClean sistemi devreye sokulur ve filtre temizliği yapılarak maksimum performans sürekli olarak muhafaza edilir. QuattroPower System: Benzersiz temizleme performansını düşük enerji tüketimiyle sunan Bosch teknolojisi SilenceSound System : Yenilikçi izolasyon malzemeli, ideal hava akışı sağlayan ve gürültüsü azaltılmış aksesuarları ile son derece sessiz bir çalışma sağlar. Yıkanabilir hijyenik HEPA filtre: A sınıfı toz emiş performansı ile alerjik bünyeler için uygun Enerji Sınıfı A sınıfı Enerji Sınıfı A sınıfı BGL8SIL59D Ses Seviyesi 59 db (A) BGS5SIL66C Ses Seviyesi 66 db (A) Hava Filtreleme Emisyon Sınıfı A sınıfı Hava Filtreleme Emisyon Sınıfı A sınıfı 28.0 kwh/annum Halı Temizleme Performans Sınıfı C sınıfı 27.0 kwh/annum Halı Temizleme Performans Sınıfı C sınıfı 59dB Sert Zemin Temizleme Performans Sınıfı A sınıfı 66dB Sert Zemin Temizleme Performans Sınıfı A sınıfı * Test ve sertifikalandırma konusunda uzmanlaşmış, bağımsız bir enstitü olan SLG ve VDE Prüf und Zertifizierungs GmbH ın yapmış olduğu teste göre.

16

Dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi*

Dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi* Dünyanın en sessiz elektrikli süpürgesi* Yeni Bosch In genius, Bosch un şimdiye kadar elde ettiği en iyi temizlik performansını sessizlikle birlikte sunar. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil.

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Yeni Bosch Relaxx x toz torbasız elektrikli süpürge, 71 db ile hem çok sessiz, hem çok güçlü. www.bosch-home.com/tr Etkili emiş gücüyle gerçek sessizlik bir

Detaylı

Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi.

Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi. Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi. Relaxx x ProSilence 66 db e indirilmiş ses seviyesiyle toz torbasız elektrikli süpürgeler arasında dünyanın en sessizidir. www.bosch-home.com/tr BoschHomeTurkiye

Detaylı

Yeni yılı Ekim 2015 fiyatları ile karşılıyoruz.

Yeni yılı Ekim 2015 fiyatları ile karşılıyoruz. Ocak kampanyaları Yeni yılı Ekim 2015 fiyatları ile karşılıyoruz. www.bosch-home.com.tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya

Detaylı

Marifetli küçüklerde Ekim 2015 fiyatları devam ediyor.

Marifetli küçüklerde Ekim 2015 fiyatları devam ediyor. Şubat kampanyaları Marifetli küçüklerde Ekim 2015 fiyatları devam ediyor. www.bosch-home.com.tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir

Detaylı

Nisan Kampanyaları Baharda küçük yardımcılarınızla işler çok daha kolay.

Nisan Kampanyaları Baharda küçük yardımcılarınızla işler çok daha kolay. Nisan Kampanyaları Baharda küçük yardımcılarınızla işler çok daha kolay. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Ütü deyince kaçmak isteyenlere kaçırılmayacak

Detaylı

Küçüklerde bahar tadında fırsatlar...

Küçüklerde bahar tadında fırsatlar... Mart kampanyaları Küçüklerde bahar tadında fırsatlar... www.bosch-home.com.tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır.

Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır. Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır. Bosch un yeni toz torbasız elektrikli süpürgesi Roxx x, zorlu tadilat artıklarında bile gösterdiği üstün performansla sizi şaşırtacak.

Detaylı

Mayıs Kampanyaları Küçük yardımcılar bahara özel büyük indirimlerle.

Mayıs Kampanyaları Küçük yardımcılar bahara özel büyük indirimlerle. Mayıs Kampanyaları Küçük yardımcılar bahara büyük indirimlerle. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Annemin yüzünde gülücükler açsın, mutfakta işi kolaylaşsın

Detaylı

Küçük yardımcılarınız, yaza özel fırsatlarla karşınızda!

Küçük yardımcılarınız, yaza özel fırsatlarla karşınızda! Ağustos kampanyaları Küçük yardımcılarınız, yaza fırsatlarla karşınızda! www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir

Detaylı

Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama özel fırsatlarla...

Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama özel fırsatlarla... Eylül kampanyaları Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama fırsatlarla... www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir

Detaylı

Bu Ramazan günler uzun, bari işler kısa olsun: Küçüklerde büyük indirimler.

Bu Ramazan günler uzun, bari işler kısa olsun: Küçüklerde büyük indirimler. Haziran kampanyaları Bu Ramazan günler uzun, bari işler kısa olsun: Küçüklerde büyük indirimler. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz

Detaylı

Yeni yıla, küçük bir hediye ile büyük bir giriş yapın.

Yeni yıla, küçük bir hediye ile büyük bir giriş yapın. Aralık kampanyaları Yeni yıla, küçük bir hediye ile büyük bir giriş yapın. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir

Detaylı

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. 1 2 3 4 1 Ana filtre 3 Makine üzerinde kablo muhafaza 2 Geniş, değiştirilmeyen ana filtre sayesinde makinenin

Detaylı

Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler.

Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler. Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler. Bosch un sürdürülebilir, verimli, estetik, ekonomik ve kullanışlı ev aletleri üretirken izlediği yolun temelini teknoloji oluşturur.

Detaylı

Küçüklerde kaçırılmayacak sonbahar fırsatları

Küçüklerde kaçırılmayacak sonbahar fırsatları Ekim kampanyaları Küçüklerde kaçırılmayacak sonbahar fırsatları www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya

Detaylı

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz Ticari elektrikli ler 15 litrelik geniş toz torbası kapasitesi ile sağlam ve dayanıklı bir makinedir. Zeka ürünü tasarımı, hava akım şeklini optimize ederken enerji kaybını mutlak bir minimuma indirir.

Detaylı

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz Ticari elektrikli ler 15 litrelik geniş toz torbası kapasitesi ile sağlam ve dayanıklı bir makinedir. Zeka ürünü tasarımı, hava akım şeklini optimize ederken enerji kaybını mutlak bir minimuma indirir.

Detaylı

Minik boyut, dev performans

Minik boyut, dev performans küçük alanlar için idealdir. Evinizde yeterli alanınız yok ve küçük bir elektrikli süpürge mi arıyor sunuz? Dar alanlar için yüksek manevra kabiliyetine mi ihtiyacınız var? O zaman sizin için ideal bir

Detaylı

Nisan Kampanyaları Küçük yardımcılara özel bahar fırsatları.

Nisan Kampanyaları Küçük yardımcılara özel bahar fırsatları. Nisan Kampanyaları Küçük yardımcılara özel bahar fırsatları. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı

Detaylı

Haziran Kampanyaları. Küçüklerde Ramazan a özel büyük indirimler. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Haziran Kampanyaları. Küçüklerde Ramazan a özel büyük indirimler. Bosch Online Satış.  Bosch Çağrı Merkezi Haziran Kampanyaları Küçüklerde Ramazan a özel büyük indirimler. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki

Detaylı

Eylül Kampanyaları. Hayatı kolaylaştıran küçüklerde büyük indirimler. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Eylül Kampanyaları. Hayatı kolaylaştıran küçüklerde büyük indirimler. Bosch Online Satış.   Bosch Çağrı Merkezi Eylül Kampanyaları Hayatı kolaylaştıran küçüklerde büyük indirimler. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki

Detaylı

Eylül Kampanyaları. Marifetli küçüklerde sonbahara özel büyük fırsatlar. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Eylül Kampanyaları. Marifetli küçüklerde sonbahara özel büyük fırsatlar. Bosch Online Satış.  Bosch Çağrı Merkezi Eylül Kampanyaları Marifetli küçüklerde sonbahara özel büyük fırsatlar. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki

Detaylı

Bosch tan kaçırılmayacak bahar fırsatları

Bosch tan kaçırılmayacak bahar fırsatları Mart kampanyaları Bosch tan kaçırılmayacak bahar fırsatları www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr

Detaylı

Küçük yardımcılar bahara özel büyük indirimlerle.

Küçük yardımcılar bahara özel büyük indirimlerle. Nisan Kampanyaları Küçük yardımcılar bahara özel büyük indirimlerle. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki

Detaylı

Eylül Kampanyaları Profesyonel yardımcılar şimdi özel fırsatlarla...

Eylül Kampanyaları Profesyonel yardımcılar şimdi özel fırsatlarla... Eylül Kampanyaları Profesyonel yardımcılar şimdi fırsatlarla... www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Etin profesyonelleri mutfağınızda işbaşında. Son derece

Detaylı

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza 59 db (A) ses seviyesi ile çok sessiz çalışır. Bu özellik kullanıcıların, otel koridorları, fuayeler, hastaneler, butikler gibi çalışırken sessizlik sağlanması gereken her mekan için uygundur. 1 Elektronik

Detaylı

Ekim Kampanyaları. Küçük yardımcılarda kaçırılmayacak yenilenme fırsatları. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Ekim Kampanyaları. Küçük yardımcılarda kaçırılmayacak yenilenme fırsatları. Bosch Online Satış.   Bosch Çağrı Merkezi Ekim Kampanyaları Küçük yardımcılarda kaçırılmayacak yenilenme fırsatları. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil

Detaylı

Küçük yardımcılar şimdi büyük fırsatlarla.

Küçük yardımcılar şimdi büyük fırsatlarla. Şubat kampanyaları Küçük yardımcılar şimdi büyük fırsatlarla. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da

Detaylı

T 12/1 eco!efficiency

T 12/1 eco!efficiency Yüksek verimli ve sessiz yeni Kärcher T12/1; oteller, restoranlar, ofisler, dükkanlar, hastanelerde kullanılabilir. Manevra kabiliyeti önde ve arkada bulunan 2'şer tekerlek ile sağlanmıştır. 1 Enerji tasarrufu

Detaylı

Ağustos Kampanyaları Küçük yardımcılarınızda yaza özel fırsatlar.

Ağustos Kampanyaları Küçük yardımcılarınızda yaza özel fırsatlar. Ağustos Kampanyaları Küçük yardımcılarınızda yaza fırsatlar. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Ütü deyince kaçmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat.

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

Ağustos Kampanyaları. Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama özel fırsatlarla. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Ağustos Kampanyaları. Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama özel fırsatlarla. Bosch Online Satış.   Bosch Çağrı Merkezi Ağustos Kampanyaları Profesyonel yardımcılar şimdi bayrama özel fırsatlarla. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil

Detaylı

Ekim Kampanyaları Marifetli küçüklerde sonbahara özel indirimler.

Ekim Kampanyaları Marifetli küçüklerde sonbahara özel indirimler. Ekim Kampanyaları Marifetli küçüklerde sonbahara indirimler. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Süpürgelerde sonbahara kaçırılmayacak indirimler. Şimdi

Detaylı

Kasım Kampanyaları Küçüklerden sonbahara heyecan katacak fırsatlar.

Kasım Kampanyaları Küçüklerden sonbahara heyecan katacak fırsatlar. Kasım Kampanyaları Küçüklerden sonbahara heyecan katacak fırsatlar. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Süpürgelerde sonbahara kaçırılmayacak indirimler.

Detaylı

Aralık Kampanyaları Küçüklerde içinizi ısıtacak indirimler.

Aralık Kampanyaları Küçüklerde içinizi ısıtacak indirimler. Aralık Kampanyaları Küçüklerde içinizi ısıtacak indirimler. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Ütülerde kışa kaçırılmayacak indirimler. Şimdi Bosch buharlı

Detaylı

Aralık Kampanyaları. Hayatınızı kolaylaştıran küçüklerle yeni yıla güzel bir başlangıç yapın. Bosch Online Satış.

Aralık Kampanyaları. Hayatınızı kolaylaştıran küçüklerle yeni yıla güzel bir başlangıç yapın. Bosch Online Satış. Aralık Kampanyaları Hayatınızı kolaylaştıran küçüklerle yeni yıla güzel bir başlangıç yapın. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 4 4 4 6 333 7/24 hizmetinizde

Detaylı

Mart Kampanyaları Küçük yardımcılarda fırsat üstüne fırsat.

Mart Kampanyaları Küçük yardımcılarda fırsat üstüne fırsat. Mart Kampanyaları Küçük yardımcılarda fırsat üstüne fırsat. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren

Detaylı

Haziran Kampanyaları. Sağlıklı içeceklerle kendinizi şımartmanın tam zamanı. Bosch Online Satış. Bosch Çağrı Merkezi

Haziran Kampanyaları. Sağlıklı içeceklerle kendinizi şımartmanın tam zamanı. Bosch Online Satış.   Bosch Çağrı Merkezi Haziran Kampanyaları Sağlıklı içeceklerle kendinizi şımartmanın tam zamanı. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil

Detaylı

Küçük yardımcılar Anneler Günü ne özel büyük indirimlerle.

Küçük yardımcılar Anneler Günü ne özel büyük indirimlerle. Mayıs Kampanyaları Küçük yardımcılar Anneler Günü ne özel büyük indirimlerle. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Online Satış Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil

Detaylı

T 12/1. Temiz egzoz gazı için HEPA filtresi. Ana filtre. Elektrikli emiş fırçaları için adaptör. Ekstra rahatlık için ayak pedalı

T 12/1. Temiz egzoz gazı için HEPA filtresi. Ana filtre. Elektrikli emiş fırçaları için adaptör. Ekstra rahatlık için ayak pedalı Yeni Kärcher T 12/1, son derece verimli ve sessiz bir elektrikli süpürgedir. Ünite, kolay kullanım için kullanışlı basmalı bir anahtara ve maksimum manevra kabiliyeti için iki arka tekerlek ve iki ön tekerleğe

Detaylı

Temmuz Kampanyaları Küçüklerdeki büyük yaz fırsatlarını kaçırmayın.

Temmuz Kampanyaları Küçüklerdeki büyük yaz fırsatlarını kaçırmayın. Temmuz Kampanyaları Küçüklerdeki büyük yaz fırsatlarını kaçırmayın. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Küçüklerde kaçırılmayacak büyük yaz kampanyaları

Detaylı

Ocak Kampanyaları Küçüklerde yeni yıla özel indirimler.

Ocak Kampanyaları Küçüklerde yeni yıla özel indirimler. Ocak Kampanyaları Küçüklerde yeni yıla özel indirimler. www.bosch-home.com.tr BoschHomeTurkiye Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren

Detaylı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 Ekstra rahatlık için ayak

Detaylı

Yüksek performans. Tam maliyet kontrolü. Emme Türbini TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology

Yüksek performans. Tam maliyet kontrolü. Emme Türbini TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology Yüksek performans. Tam maliyet kontrolü. Emme Türbini TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology ile Akıllı kontrol ünitesi Dynamic Control Technology (DC-TEC)

Detaylı

BV 5/1 VAKUM MAKINESI

BV 5/1 VAKUM MAKINESI Sırta takılan BV 5/1, temizliğin güç olduğu sinema, tiyatro salonları, uçak kabinleri, otobüs ve tren kompartımanları gibi dar alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1 Patentli Sırt Hava Akım Sistemi

Detaylı

Ticari Elektrikli Süpürgeler

Ticari Elektrikli Süpürgeler Nilfisk ticari elektrikli süpürge, giriş serisi ticari elektrikli süpürge ailesinin en son üyesidir, ofisler, otel odaları, parakende mağazaları gibi alanların hafif-orta derecedeki temizlik ihityaçları

Detaylı

Gücü çok, torbası yok.

Gücü çok, torbası yok. Gücü çok, torbası yok. Fakir Commander 2400 Cyclonic Kuru Vakum Süpürgesi Toz torbasız Fakir Commander 2400, güçlü motoru ve cyclonic filtresi sayesinde sabit yüksek emiş gücü sağlıyor. Yani toz haznesi

Detaylı

Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar.

Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar. Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar. Üçlü set 4.214 TL yerine 2.699 TL * www.bosch-home.com/tr 2.699 TL li indirimli fiyat, KDN

Detaylı

Bosch, yaygın servis ağı, 2 saat aralığında randevu ile haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde. 444 6 333

Bosch, yaygın servis ağı, 2 saat aralığında randevu ile haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde. 444 6 333 Türkiye nin neresinde olursa olsun Bosch müşterileri, artık bu numarayla Bosch Çağrı Yönetim Merkezi ne ulaşacak. Bu numara, Bosch markalı ürünlerin satış öncesi keşif, satış sonrası montaj, bakım ve onarım

Detaylı

Ticari Elektrikli Süpürgeler

Ticari Elektrikli Süpürgeler /10 BACK İyi bir sırt süpürgesinde olması gereken birçok özellik vardır. Hafif olmalı, ağırlık dağılımı eşit olmalı ve ses seviyesi mümkün olduğunca düşük olmalıdır. Kullanıcı konforu için düşük ses düzeyi

Detaylı

BV 5/1 VAKUM MAKINESI

BV 5/1 VAKUM MAKINESI Sırta takılan BV 5/1, temizliğin güç olduğu sinema, tiyatro salonları, uçak kabinleri, otobüs ve tren kompartımanları gibi dar alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1 Patentli Sırt Hava Akım Sistemi

Detaylı

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz En yüksek beklentiler için dental basınçlı hava Basınçlı hava Aspirasyon Görüntüleme DİşçİLİK Hİjyen Performans ve hava kalitesi Yarım asrı aşkın süredir...

Detaylı

ÜSTÜN PERFORMANS YENİLİKÇİ GÜÇ. Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge.

ÜSTÜN PERFORMANS YENİLİKÇİ GÜÇ. Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge. ÜSTÜN PERFORMNS YENİLİKÇİ GÜÇ Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge. En Yüksek Performans, Güç, İnovasyon Miele, Blizzard CX1

Detaylı

Küçüklerden, sonbahara heyecan katacak fırsatlar!

Küçüklerden, sonbahara heyecan katacak fırsatlar! Ekim kampanyaları Küçüklerden, sonbahara heyecan katacak fırsatlar! www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir

Detaylı

Ev Tipi Elektrikli Süpürgeler

Ev Tipi Elektrikli Süpürgeler serisi, mükemmel temizlik isteyenler için üretilmiştir. Alerjiden rahatsız olanlar için Animal modeli Fransız Alerji Derneği (AFPRAL) tarafından tavsiye edilmiştir. Daha etkili bir HEPA filtre kullanan

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

Küçüklerle bir hafta.

Küçüklerle bir hafta. Küçüklerle bir hafta. Bosch Küçük Ev Aletleri, 7 gün 24 saat hayatınızı kolaylaştırmak için dizayn edilmiştir. Şık tasarımları ve pratik kullanımlarıyla ilk kullandığınız andan itibaren onlardan vazgeçemezsiniz.

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Genel Özellikler... 1 Teknik Özellikler... 1 Bileşenler... 2 Montaj ve Bakım... 3 Elektrik Bağlantı Şeması... 3 Ölçüler... 4

Detaylı

IVR 40/15 Pf. Siklon benzeri ön ayırma sistemi tasarım. Sağlam malzeme ve endüstriyel kullanım için uygun

IVR 40/15 Pf. Siklon benzeri ön ayırma sistemi tasarım. Sağlam malzeme ve endüstriyel kullanım için uygun IVR 40/15 Pf IVR 40/15 Pf: uzun süre kullanılabilecek endüstriyel elektrikli süpürge. Üretim alanlarında ve makinelerin çevresinde bulunan ince tozları çeker. Yüksek kaliteli yan kanal üfleyici ve cep

Detaylı

Küçükler, sonbaharı fırsatlarla şenlendiriyor!

Küçükler, sonbaharı fırsatlarla şenlendiriyor! Eylül kampanyaları Küçükler, sonbaharı fırsatlarla şenlendiriyor! www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya

Detaylı

Yeni yıldan küçük bir dileği olanlar için

Yeni yıldan küçük bir dileği olanlar için Aralık kampanyaları Yeni yıldan küçük bir dileği olanlar için www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da

Detaylı

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri Bu vakum makinesi neredeyse zarar verilemeyecek kadar sağlamdır bu sayede zorlu koşullarda ve ağır şartlarda kullanılabilir. Özel uygulamalar için alerjilere karşı da koruma sağlayan iki özel egzost filtresinden

Detaylı

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller ECOMFORT Fonksiyonu Küçük ve orta büyüklükteki iklimlendirme uygulamalarında iç ortamın ısıtılması/soğutulması ve filtrelenmesi için kullanılmaktadır. Asma tavana montaj imkanı vardır, hava dağıtımı asma

Detaylı

Endüstriyel Vakum Makineleri

Endüstriyel Vakum Makineleri Bu vakum makinesi neredeyse zarar verilemeyecek kadar sağlamdır bu sayede zorlu koşullarda ve ağır şartlarda kullanılabilir. Özel uygulamalar için alerjilere karşı da koruma sağlayan iki özel egzost filtresinden

Detaylı

Küçüklerdeki fırsatlarla yeni yıla güzel bir başlangıç yapın.

Küçüklerdeki fırsatlarla yeni yıla güzel bir başlangıç yapın. Ocak kampanyaları Küçüklerdeki fırsatlarla yeni yıla güzel bir başlangıç yapın. www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu

Detaylı

Dräger PARAT Kaçış başlıkları

Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT kaçış başlıkları her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçış gerekliliği dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Dräger PARAT optimize edilmiş

Detaylı

Servis hizmetlerimize

Servis hizmetlerimize Servis hizmetlerimize %100 güvenebilirsiniz. www.bosch-home.com/tr www.bosch-yetkiliservisi.com Bosch Çağrı Yönetim Merkezi: 444 6 333 BoschHomeTurkiye Ürünlerimize güvenmeseydik, 7 yıl garanti veremezdik.

Detaylı

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı Egzoz hava filtresi Karşıt akışlı

Detaylı

Oldukça küçük Oldukça etkili

Oldukça küçük Oldukça etkili Merkezi Vakum Sistemleri Oldukça küçük Oldukça etkili www.sistemairturkiye.com Büyük düşünün, En iyisini satın alın... Wolly2, mükemmel kurulum kolaylığı sağlayan tasarımı, sessiz çalışma ve çok değişik

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Hastanın yakınındaki ortam havasını nemlendirmek veya aerosol tedavisi uygulamak için Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör doğru çözümdür. Etkin bakteri iltresi Zamanlayıcı içerir

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Hem enerji ekonomisinin sağlanması, hem de iç hava kalitesinin arttırılabilmesi için ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları yüksek verimli ve yıllarca sorunsuz çalışabilecek

Detaylı

www.boschevaletleri.com Bosch çaðrı yönetim merkezi 09/2008 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AÞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye 34770 - Ýstanbul

www.boschevaletleri.com Bosch çaðrı yönetim merkezi 09/2008 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AÞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye 34770 - Ýstanbul 09/2008 Bosch çaðrı yönetim merkezi 444 6 333 Türkiye nin en yaygın servis aðı Üç yıl garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Soðutucular, derin dondurucular, çamaþır makineleri, kurutma makineleri, bulaþık

Detaylı

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler.

Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Modern duşlar. Hemzemin duşlar için ilham veren çözümler. Hemzemin duşlar çok moda! Gün geçtikçe daha fazla insan ferah duş tasarımlarını tercih ediyor. Geberit tasarım, fonskiyonellik, kalite ve drenaj

Detaylı

zahmetsiz temizlik çözümü.

zahmetsiz temizlik çözümü. Hareket zamanı. Eğlence zamanı. Ev, bahçe ve araçlarınız için zahmetsiz temizlik çözümü. Make it your home. AQT yüksek basınçlı yıkama cihazları ile evinizi yuvaya dönüştürün. Bahçe mobilyasının yenilenmesinden,

Detaylı

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ TERMODİNAMİK İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Çevre Dostu Enerji Tasarruflu Akıllı

Detaylı

Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI

Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI ENERGY SAVING SOLUTION PROVIDER FOR COOLING SYSTEMS SOĞUTMA SİSTEMLERİNDE ÇÖZÜM SAĞLAYICINIZ Pano Soğutmasında Devrim Yaptık... SPLIT TYPE CABINET AIR CONDITIONERS DIŞ ÜNİTELİ PANO KLİMALARI www.klimexs.com

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

Liebert. HPM Plus kw. Soğutma Kapasitesini Artıran Doğrudan Genleşme Ünitesi

Liebert. HPM Plus kw. Soğutma Kapasitesini Artıran Doğrudan Genleşme Ünitesi Liebert HPM Plus 32-102 kw Soğutma Kapasitesini Artıran Doğrudan Genleşme Ünitesi LIEBERT HPM PLUS 32-102 KW Doğrudan Genleşmeli Zemine Montaj Üniteler Maksimum Soğutma Kapasitesi ve Minimum Toplam Sahip

Detaylı

Geliştirilmiş Inverter Teknolojisi ile Hızlı Isıtma ve Soğutma. Arçelik VRS4 Klima Sistemleri Enerji Verimliliği İle Fark Yaratıyor

Geliştirilmiş Inverter Teknolojisi ile Hızlı Isıtma ve Soğutma. Arçelik VRS4 Klima Sistemleri Enerji Verimliliği İle Fark Yaratıyor Geliştirilmiş Inverter Teknolojisi ile Hızlı Isıtma ve Soğutma Arçelik VRS4 Klima Sistemleri Enerji Verimliliği İle Fark Yaratıyor Enerji Tasarrufu Ve Çevre VRS4 (4. Nesil) V-Scroll Inverter Kompresör

Detaylı

Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir.

Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir. Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir. Geleceğe hazırlanın! Start- stop büyümesi Araçların %70 i karbondioksit

Detaylı

Ev Tipi Elektrikli Süpürgeler

Ev Tipi Elektrikli Süpürgeler Orta büyüklükte, çocuklu, evcil hayvan sahibi ve hareketli bir yaşam süren aileler yu çok sevecektir. Çocukların arkadaşları eve geldiğinde ve her yere bisküvi saçtıklarında XL boydaki toz torbası ve etkili

Detaylı

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ UNAT SERİSİ UNAT Serisi Yüksek Basınçlı Hava Terminal Ünitesi 8,4 kw - 31,5 kw 26,5 kw 88 kw 150 Pa a kadar geniş aralıkta cihaz dışı statik basınçta çalışma imkânı Cihaz gövdesi ses ve ısıya karşı izole

Detaylı

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Hidrolikte kolaylık Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Enerji tasarruflu tesisatlar tasarlamak için Combi Valve

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

Daha hızlı. Daha güvenli. Daha kazançlı. Premium zımpara malzemesi GRANAT ile daha kısa çalışma süresi ve daha kolay çalışma

Daha hızlı. Daha güvenli. Daha kazançlı. Premium zımpara malzemesi GRANAT ile daha kısa çalışma süresi ve daha kolay çalışma Daha hızlı. Daha güvenli. Daha kazançlı. Premium zımpara malzemesi GRANAT ile daha kısa çalışma süresi ve daha kolay çalışma Müşterileriniz mükemmel iş sonuçları beklentisi içindedir, ayrıca işin tam zamanında

Detaylı

Evaporatif Soğutma Nedir?

Evaporatif Soğutma Nedir? Evaporatif soğutma suyun buharlaşmasıyla havadan ısı alması prensibine dayanır. Su buharlaşırken havadan ısı çeker ve havanın soğumasına sebep olur. Havuzdan veya duştan çıktığınızda çevrenizdeki esinti

Detaylı

Marifetli küçükler her zaman elinizin altında...

Marifetli küçükler her zaman elinizin altında... Kasım kampanyaları Marifetli küçükler her zaman elinizin altında... www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

65% ENERJİ TASARRUFU

65% ENERJİ TASARRUFU SICKLR BEKLEMiYORS, SiZ DE BEKLEMEYiN. 4 8 ST T E S E R i NL i Ğ E K V U Ş U N. Klimanızın montajı için günlerce beklemeyin. Hotpoint Inventer klimalar ile 48 saatte serinliğe kavuşun. 65% ENERJİ TSRRUFU

Detaylı

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com

FELCO 820. Elektrikli budama bıçağı. Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Elektrikli budama bıçağı Kullanıma özel mükemmel çözüm www.felco820.com FELCO 820 Kullanıma özel mükemmel çözüm Tamamen İsviçre'deki Watch Valley'de tasarlanan ve üretilen FELCO 820, başka hiçbir

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

Küçüklerden, sonbahara heyecan katacak fırsatlar!

Küçüklerden, sonbahara heyecan katacak fırsatlar! Ekim kampanyaları Küçüklerden, sonbahara heyecan katacak fırsatlar! www.bosch-home.com/tr Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da www.bosch-home.com/tr yi ziyaret edebilirsiniz.

Detaylı