Endüstriyel Bakım Teknolojileri Fuarı Nisan ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Endüstriyel Bakım Teknolojileri Fuarı. 21-23 Nisan 2016. ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL"

Transkript

1 Endüstriyel Bakım Teknolojileri Fuarı Nisan 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL

2 Endüstriyel Ağır Bakım ve Hassas Bakım Teknolojileri için uzmanlık platformu...

3 Kamusal ve idari mevzuat, endüstriyel uyumluluk, tesis yeterliliği, prosedürler... Kamu yönetimlerinin karar ve tebliğlerinin endüstriyel ortama yansımaları; tesis yönetimleri açısından dikkat edilecek proses düzenlemeleri, işletmelerin devamlılığı için önemli ve bilgi paylaşımına ihtiyaç olan konular. Maintenance İstanbul, idari bilgi sunumları için de önemli bir platform olacak. Çözümler, teknolojiler ve gelişmeler... Tesis yöneticileri ve farklı sektörlerden tesislerin bakım uzmanları, bakım endüstrisi temsilcileri ile bilgi paylaşımları için Maintenance İstanbul Fuarında biraraya geliyorlar. Sınai, rezidansiyel ve hizmet tesislerinin verimli sürdürülebilirliği, ileri bakım teknoloji ve gelişmelerinden, modern tesis yönetim tekniklerinden faydalanmayı gerekli kılıyor. Tesis varlıkları, üretim prosesleri, kontrol teknikleri, yapısal koruma ve bakım, tesis yönetim modelleri, sertifikasyon ve risk yönetimi, tesis sürdürülebilirliğinin vazgeçilmez yönetim alanları. Projelendirmeden yatırıma; üretimden kontrol ve yönetime varan tüm süreçte tesis yöneticileri ile endüstri profesyonellerinin taleplerini ve bakım endüstrisinin ürün ve hizmet teknolojilerini buluşturacak; bu alanda önemli bir network işlevi görecek sektör etkinliğinde yerinizi almaya davet ediyoruz: Maintenance İstanbul 2016 > Endüstriyel Ağır Bakım > Sınai tesislerin yıla yayılan tüm işletimlerinin verimliliği için dönemsel ağır bakım prosesleri, ürün ve hizmetleri; > Hassas Bakım Teknolojileri > Endüstriyel teknolojiye ve otomasyona dayanan tüm üretim ve kontrol süreçlerinin hassas bakımlarını kapsayan elektronik ve mekanik bakım prosesleri, cihaz ve teknolojileri; Maintenance İstanbul Fuarının kapsamını oluşturuyor.

4 Sektör Bakım endüstrisi ile tanımladığımız alan; tesis yapıları ve tüm donanımını kapsayan, yatırım-üretim-yönetim sürecindeki temel ürün ve hizmet gereksinimleri; tesis yönetimi hizmetleri, teknolojileri; işletme sürdürülebilirliği için gerekli olan ağır bakım, hassas bakım teknolojileri, proses ve kalite kontrol, sertifikasyon, risk yönetimi alanları... Üretim ve enerji verimliliği, endüstriyel karlılık, tesis modernizasyonları ve yatırımların geleceğe aktarımı da, bakım ve sürdürülebilirlik konusunu maintenance kavramı ile sektörleştiriyor. Mekan Marmara bölgesi, Maintenance İstanbul un bütünüyle hinterlandı olarak belirlendi. Bölgedeki endüstriyel tesisler, kent merkezindeki rezidansiyel yapılar, sağlık ve hizmet binaları bu hinterlandın içinde yer alıyor. Tüm tesis yönetimleri, teknik ve idari hizmet üniteleri, uzman ve profesyonelleri fuarın hedefinde bulunuyor. Fuarın uluslararası hintenlandında bulunan Ortadoğu, Yakındoğu ve Avrupa merkezli katılımcılar için de, Lütfi Kırdar Fuar ve Kongre Merkezi, mekan vurgumuzun gerektirdiği profesyonel ortamın önemli bir adresi. Network Maintenance İstanbul sadece bir fuar ve sergi olarak düzenlenmiyor. Tesis yönetimi ve endüstriyel bakım alanlarında geniş bir hinterlanda yayılan uzman ve profesyonellerin bilgi ağı ve meslek platformu olarak fuara odaklanıyor. Sergilenecek ürün ve hizmetlerin, standlarda sunulacak teknolojilerin yanısıra, fuar süresince yürütülecek konferans, toplantı ve teknik sunum ortamları, sektör profesyonellerini bu bilgi ağı çerçevesinde buluşturacak. Maintenance İstanbul un mesleki network ortamı, fuar öncesi ve sonrası periyodlar için de maintenance sektörüne yayınlar, toplantılar ve iletişim kanalları ile hizmet üretmeye devam edecek.

5 Tesis profesyonelleri 3 gün süresince bakım endüstrisi ve teknolojisine odaklanacak... Maintenance İstanbul 3 gün sürecek (Perşembe- Cumartesi) bir uzmanlık platformu. Binlerce tesis yöneticisi, mühendisi, ünite sorumlusu, teknik personeli ve işletmeciler bu üç gün içinde yoğun biçimde gerçekleşecek sunum ve sergilere odaklanacak, sektörle ilişki geliştirecekler. Maintenance İstanbul ne sunuyor? binlerce tesis ve bakım profesyoneli ile buluşma noktası... Maintenance endüstrisinden lider ürün ve hizmet markaları, firmaları... inovatif bakım teknolojileri... sektör uzmanları ve profesyonelleri için mesleki network ortamı... tesis yönetimlerinde yeni trendler, gelişmeler... kamusal bilgi ve mevzuat paylaşımı, idari enformasyon ortamı... konferanslar, teknik sunumlar, bilgi paylaşımı etkinlikleri...

6 Katılımcı Profili ve Kapsam Bakım sektörüne malzeme ve teknoloji üreten kuruluşlar, hizmet sektörü, uygulama firmaları ve denetim/sertifikasyon kurumları Maintenance İstanbul un ana katılımcı kategorileri. Fuar, katılımcı ürün ve hizmetleri yedi ana başlıkta ziyaretçilerine sunacak: 01 YÖNETİM (Management) Bakım ve tesis yönetimi, Proje- Yatırım-Kurulum-İşletme yönetim modelleri 02 BAKIM (Maintenance) Endüstriyel Ağır Bakım teknolojileri, ürün ve hizmetleri 03 KONTROL (Inspection) Hassas Bakım, Kontrol-Ölçümleme- Görüntüleme teknolojileri 04 BT-SİSTEM (IT Technology) Bilgi-sistem teknolojileri 05 TESİS (Facility) Tesis yapısal teknik bakımı ve donanımı 06 ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK (Industrial Cleaning) Endüstriyel-spesifik temizlik teknoloji ve hizmetleri 07 ORGANİZASYONLAR (Organizations) 3.Taraf Denetim kurumları, Danışmanlık, Eğitim, Meslek kurumları Maintenance İstanbul: Yalnızca bir fuar değil, mesleki network ortamı hazırlıyor. Bilgi birikimi ve endüstriyel know-how, sektör uzmanlarının ilişki paylaşımları, tesisler ve endüstri arasındaki yatay ilişkilerin devamlılığı, Maintenance İstanbul un ana işlevi olması hedefleniyor.

7 OSB ler, fabrikalar, tersaneler, liman işletmeleri, havalimanı tesisleri, sınai kuruluşlar, hastaneler, matbaalar, AVM işletmeleri, teknik servisler... Tümü maintenance sektörünün data network ünde. Katılımlar, sunumlar: Projelendirmeden kuruluma, üretimden kontrole ürün ve hizmetler... Maintenance İstanbul endüstriyel ya da rezidansiyel tüm tesislerin devamlılığı için hizmetleri, sistem ve teknolojileri, ürünleri, tesis yöneticilerine sunmak için düzenleniyor. Tesis yönetimi işlevlerinin tümünü kapsayan bir işletme devamlılığı için know-how... Proses, otomasyon, proje geliştirme, verimlilik ve varlık yönetimleri, lojistik, enerji, çevre, risk yönetimleri... Kalite sertifikasyon, denetim, belgelendirme için organizasyonlar... Bakım, onarım, kontrol, modernizasyon, kalibrasyon, validasyon, mekanik işlemler, bakım sistem ve ürünleri... Enerji, çevre, atık/dönüşüm yönetimi... Yapısal ve teknolojik devamlılık işlemleri, endüstriyel temizlik, yapısal renovasyon ve ekipman... Teknolojiler, sistemler, endüstriyel know-how, malzemeler, yedek parça ve komponentler, hizmetler; Maintenance İstanbul un kapsamı içinde.

8 Ziyaretçi Profili ve Hedefler 2015 yılında Maintenance İstanbul fuarını 3023 seçkin ve profesyonel ziyaretçi izlemiş bulunuyor. Bu ziyaretçi grupları tesislerin yönetim ve endüstriyel işletim-bakım faaliyetlerinde uzman kişilerden oluşuyor: oluşuyor: %47 mühendisler, teknik uzmanlar %48 tesis yöneticileri, yatırımcılar %5 eğitim ve hizmet profesyonelleri Maintenance İstanbul fuarının ziyaretçi analizlerine göre yukarıda tanımlanan ziyaretçi grubunun: * %75 i endüstriyel tesisler işletim ve bakım faaliyetleri ile doğrudan bağlantılı kişilerden oluşuyor. * Bu ziyaretçilerin %70 i karar verici konumunda bulunuyor. * Ziyaretçi grubunun %75 i fuarı iş alanları için ürün ve/veya çözüm arayışı amacıyla ziyaret ediyor için Tesis sahipleri, işletmecileri ve yöneticileri, tesis teknik uzmanları ile birlikte Maintenance İstanbul un ana ziyaretçi grupları. Meslekler... Bakım mühendisleri, makine mühendisleri, elektrik mühendisleri, kimya mühendisleri, endüstri mühendisleri, inşaat mühendisleri, çevre mühendisleri, teknikerler-teknisyenler, teknik müdürler, üretim müdürleri, IT yöneticileri... Yönetimsel alanlarda profesyoneller... Yönetim, üretim, bakım teknik servisler, pazarlama, tedarik, planlama, araştırma, denetim, danışmanlık... Sektörler, tesisler... Üretim endüstrisi, kimya endüstrisi, yakıt/gaz endüstrisi, enerji/su tesisleri, altyapı tesisleri, otomotiv endüstrisi, denizcilik endüstrisi, taşımacılık sektörü, gıda endüstrisi, ilaç endüstrisi, sağlık tesisleri, havacılık tesisleri, basın tesisleri, 3.Taraf Denetim kurum ve kuruluşları... Tüm mesleki, profesyonel ve sektörel hedefler Maintenance İstanbul da buluşacağımız temel özneler.

9 Maintenance İstanbul Fuarına katılarak; Maintenance İstanbul network iletişim ve yayınlarında yıl boyunca dijital tanıtım ve sektöre ulaşma olanaklarını, maintenanceistanbul.com un yıl boyunca yayınlayacağı özel (tematik) ve genel e-bültenler yolu ile sektör profesyonellerine ulaşma fırsatlarını, Fuar websitesi ve resmi kataloğunda firma koordinatlarınızın fuar öncesi ve fuar sonrası yayınını, Talebiniz oranında firmanıza temin edilecek toplu davetiyelerinizi, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı toplantı salonlarında (organizasyonumuzdan önceden talep ederek ve özel koşulları yerine getirerek) firmanıza özel sunumlar yapabilme olanaklarınızı, kullanabileceksiniz. Fuar Alanı Rumeli Salonu 2 Yerleşim Planı Rumeli Salonu 1 Yerleşim Planı

10 Standlı Katılım Maintenance İstanbul da kuruluşunuzun ürün ve hizmetleri ile temsil edilmesi için dört farklı katılım biçimi öneriyoruz: Sergi alanı (boş alan), Basic stand, Plus stand, Luxury stand Sergi Alanı (min. 15 m2) Özgün stand konstrüksiyonunuzu ve dekorasyonunuzu kurabileceğiniz çıplak zemin alanı. Boş alan tahsisi en az 15 m2 sözleşmeli katılımda uygulanmaktadır. Sergi Alanı + BASIC Stand Alüminyum konstrüksiyonlu, beyaz panelli modüler stand kurulumu, firma isimlik panosu, standart aydınlatma spotları, zemin halısı, 1 yuvarlak masa, 4 sandalye, 1 dolap, 1 bilgi bankosu, çöp kovası, 2kW elektrik tesisat prizi. Sergi Alanı + PLUS Stand Sergi Alanı + LUXURY Stand (min. 24 m2) Alüminyum Maxima Sistem konstrüksiyonlu, beyaz panelli modüler stand kurulumu, firma isimlik panosu, tül uygulamalı tavan konstrüksiyonu, standart aydınlatma spotları, zemin halısı, 1x1 m2 (isteğe göre büyütülebilir) kilitli-2 raflı ve portmanto üniteli depo odası, 1 yuvarlak masa, 4 sandalye, 1 dolap, 1 bilgi bankosu, 1 broşürlük, çöp kovası, 2kW elektrik tesisat prizi. Alüminyum Maxima Sistem üzeri beyaz suntalam ahşap giydirme konstrüksiyonlu modüler stand kurulumu, yükseltilmiş ahşap döşeme, firma isimlik panosu, tül uygulamalı tavan konstrüksiyonu, standart aydınlatma spotları, 1x1 m2 (isteğe göre büyütülebilir) kilitli-2 raflı ve portmanto üniteli depo odası, 2 yuvarlak masa, 8 sandalye, 1 dolap, 1 bilgi bankosu, 1 broşürlük, çöp kovası, 2kW elektrik tesisat prizi. Maintenance İstanbul katılım bedelleri 31 Ağustos 2015 e kadar erken katılımlarda 30 Kasım 2015 e kadar erken katılımlarda Sergi Alanı 250 Euro/m2 + kdv 210 Euro/m2 + kdv 230 Euro/m2 + kdv BASIC standlı sergi alanı 290 Euro/m2 + kdv 250 Euro/m2 + kdv 270 Euro/m2 + kdv PLUS standlı sergi alanı 320 Euro/m2 + kdv 280 Euro/m2 + kdv 300 Euro/m2 + kdv LUXURY standlı sergi alanı 360 Euro/m2 + kdv 320 Euro/m2 + kdv 340 Euro/m2 + kdv (Özel dekorlu stand talepleriniz için, lütfen proje ve fiyat teklifi isteyiniz)

11 Maintenance İstanbul yayınları Katalog Maintenance İstanbul Fuar Kataloğu uluslararası normlarda yayınlanarak fuar katılımcıları ve profesyonel ziyaretçilere sunulacaktır. Katalog, katılımcı kuruluşların tüm iletişim koordinatları ve ürün-hizmet bilgilerini içeren sistematik bir sayfa düzeni içerir. Web Fuarın resmi web adresi olan maintenance.com sayfalarında fuara ilişkin bilgilerle birlikte, katılımcı kuruluşların fuarın ziyaretçi potansiyeline duyuruları yıl boyunca yayınlanacaktır. FocusMaintenance e-dergi Maintenance İstanbul katılımcısı kuruluşlar, ürün ve hizmetleri, fuarda gerçekleştirecekleri sunumlar, toplantılar, firmaların güncel duyuruları ve haberleri, Maintenance fuar network ünün iletişim aracı olan FocusMaintenance dijital dergisinde yayın yoluyla sektörün uzmanları ve profesyonelleri ile paylaşılacaktır. Organizasyon hakkında Akdeniz Tanıtım A.Ş. Maintenance İstanbul organizasyonunu gerçekleştiren Akdeniz Tanıtım A.Ş yılında kurulan bir fuar yapım, organizasyon ve yayıncılık kuruluşudur den bu yana Antalya da düzenli olarak her yıl gerçekleştirilen Yapex Yapı Fuarı nın; Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirası nı Koruma Fuarı nın; Maintenance İstanbul ile eşzamanlı düzenlenen Cleanroom Teknolojisi Fuarı nın da organizasyonlarını sürdüren Akdeniz Tanıtım A.Ş., yayıncılık alanında da yapı ve inşaat sektörlerinde çeşitli kataloglar ve web yayınları ile sektörel bazlı çalışmalar yürütmektedir. Fuarlar kapsamında düzenlenen mesleki ve bilimsel toplantılar, konferans ve sunum etkinlikleri de kurumun organizasyonel faaliyet alanı içindedir.

12 İSTANBUL: Atatürk Mah. Ataşehir Bulvarı 42/A Ada, Gardenya Konut 7/1 Blok K:12 D: Ataşehir Tel: Faks: ANTALYA: Metin Kasapoğlu Cad. 63/4, Tel: Faks: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

ENDÜSTRIYEL SÜRDÜRÜLEBILIRLIK VE BAKIM TEKNOLOJILERI FUARI

ENDÜSTRIYEL SÜRDÜRÜLEBILIRLIK VE BAKIM TEKNOLOJILERI FUARI SÜRDÜRÜLEBILIRLIK IÇIN TEKNOLOJI, INOVASYON, BAKIM... 19-21 NİSAN İSTANBUL, 2018 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı www.maintenanceistanbul.com Organizasyon: ENDÜSTRIYEL SÜRDÜRÜLEBILIRLIK

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE BAKIM TEKNOLOJİLERİ FUARI NİSAN 2019 ICEC LÜTFI KIRDAR ULUSLARARASI KONGRE VE SERGI SARAYI İSTANBUL

ENDÜSTRİYEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE BAKIM TEKNOLOJİLERİ FUARI NİSAN 2019 ICEC LÜTFI KIRDAR ULUSLARARASI KONGRE VE SERGI SARAYI İSTANBUL ENDÜSTRİYEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE BAKIM TEKNOLOJİLERİ FUARI 18-20 NİSAN 2019 ICEC LÜTFI KIRDAR ULUSLARARASI KONGRE VE SERGI SARAYI İSTANBUL www.maintenanceistanbul.com ENDÜSTRIYEL TESISLERDE TEMEL HEDEF:

Detaylı

21-23 Nisan 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL

21-23 Nisan 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL 21-23 Nisan 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, İSTANBUL Ar-ge den üretime, ürün işlemeden hassas kontrol sistemlerine... Temizodalar. Cleanroom Exhibition: Yalnızca bir fuar değil,

Detaylı

www.expoanalytech.com 20-22 Nisan 2017 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL Analİz ve Medya Sponsorları Organizasyon

www.expoanalytech.com 20-22 Nisan 2017 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL Analİz ve Medya Sponsorları Organizasyon www.expoanalytech.com 20-22 Nisan 2017 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL Analİz ve Laboratuvar Teknolojİlerİ Fuarı Organizasyon Medya Sponsorları Tüm endüstriler için LAB ve

Detaylı

21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016. Bİyoteknolojİ, Yaşam Bİlİmlerİ ve Endüstrİlerİ Fuarı. www.biotecheurasia.com

21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016. Bİyoteknolojİ, Yaşam Bİlİmlerİ ve Endüstrİlerİ Fuarı. www.biotecheurasia.com www.biotecheurasia.com Bİyoteknolojİ, Yaşam Bİlİmlerİ ve Endüstrİlerİ Fuarı 21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Medya Sponsorları İlerİ teknolojiler, gelişmeler,

Detaylı

21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016 BİYOTEKNOLOJİ, YAŞAM BİLİMLERİ VE ENDÜSTRİLERİ FUARI. www.biotecheurasia.com

21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016 BİYOTEKNOLOJİ, YAŞAM BİLİMLERİ VE ENDÜSTRİLERİ FUARI. www.biotecheurasia.com www.biotecheurasia.com BİYOTEKNOLOJİ, YAŞAM BİLİMLERİ VE ENDÜSTRİLERİ FUARI 21-23 NİSAN İSTANBUL, 2016 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Medya Sponsorları İLERİ TEKNOLOJİLER, GELİŞMELER,

Detaylı

İLAÇ ENDÜSTRISI, TEKNOLOJILERI VE BILEŞENLERI FUARI API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM NİSAN 2018

İLAÇ ENDÜSTRISI, TEKNOLOJILERI VE BILEŞENLERI FUARI API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM NİSAN 2018 İLAÇ ENDÜSTRISI, TEKNOLOJILERI VE BILEŞENLERI FUARI API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM 19-21 NİSAN 2018 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL www.expopharmanext.com ORGANİZASYON MEDYA SPONSORLARI

Detaylı

19-21 NISAN 2018 FUARLARI ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL. Biyoteknoloji, Yaşam Bilimleri ve Endüstrileri Fuarı

19-21 NISAN 2018 FUARLARI ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL. Biyoteknoloji, Yaşam Bilimleri ve Endüstrileri Fuarı Analiz ve Laboratuvar Teknolojileri Fuarı Biyoteknoloji, Yaşam Bilimleri ve Endüstrileri Fuarı İlaç Ehdüstrisi, Teknolojileri ve Bileşenleri Fuarı Nutrasötik Endüstrisi Fuarı YAŞAM BİLİMLERİ FUARLARI 2018

Detaylı

19-21 NİSAN ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL. API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM ORGANİZASYON

19-21 NİSAN ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL.  API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM ORGANİZASYON API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM 19-21 NİSAN 2018 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL www.exponutrivision.com ORGANİZASYON MEDYA SPONSORLARI 2 NUTRASÖTİK ENDÜSTRİSİ FUARI VE KONFERANSI

Detaylı

YAŞAM BİLİMLERİ FUARLARI 2018

YAŞAM BİLİMLERİ FUARLARI 2018 Analiz ve Laboratuvar Teknolojileri Fuarı Uluslararası Biyoteknoloji, Yaşam Bilimleri ve Endüstrileri Fuarı YAŞAM BİLİMLERİ FUARLARI 2018 19-21 Nisan 2018 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi

Detaylı

23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı. 18-21 Kasım 2015 Çarşamba-Cumartesi Antalya Expo Center

23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı. 18-21 Kasım 2015 Çarşamba-Cumartesi Antalya Expo Center İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme Çarşamba-Cumartesi Endüstriyel İnovasyon Yapısal ve Kentsel Koruma Çağdaş Tasarım Teknik Çözümler YAPEX, yapı-inşaat sektörlerinden her yıl hedeflenen yaklaşık 30.000

Detaylı

26. ULUSLARARASI YAPI MALZEMELERI, INŞAAT TEKNOLOJILERI, YAPI YENILEME VE RESTORASYON FUARI KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER. w w w.ya p ex.

26. ULUSLARARASI YAPI MALZEMELERI, INŞAAT TEKNOLOJILERI, YAPI YENILEME VE RESTORASYON FUARI KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER. w w w.ya p ex. 26. ULUSLARARASI YAPI MALZEMELERI, INŞAAT TEKNOLOJILERI, YAPI YENILEME VE RESTORASYON FUARI P R OJ E MALZEME I N O VA S YO N 14-17 KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER w w w.ya p ex.com YAPEX Yapı Fuarı her

Detaylı

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center Antalya... Profesyonel etkinliklerin, uluslararası ticaretin, turizm mimarisinin, modern kentleşmenin ve tasarımın yeni odağı. Tasarım dünyası, mobilya sektörü, projeciler ve kullanıcılar buluşuyor...

Detaylı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı www.adiguzelgrup.com 12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı 16 19 Mayıs 2013 Trabzon Dünya Tİcaret Merkezİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

YPX2016 NEW AGE. 24. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı. www.yapex.com

YPX2016 NEW AGE. 24. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı. www.yapex.com YPX2016 NEW AGE www.yapex.com 24. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon

Detaylı

Uluslararas Loj st k Platformu

Uluslararas Loj st k Platformu 11-13 EK M 2018 ANKARA BA KENT ANKARA DA Uluslararas Loj st k Platformu www.ankaralojistikzirvesi.com Eş Zamanlı 2 Gün Konferans / 3 Gün Fuar Neden Loj st k Z rves? Lojistik Sektörü Türkiye'de ve çevre

Detaylı

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu..

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014, 22 nci Uluslararası Yapı ve Restorasyon Fuarı, 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Expo Center Salonlarında büyük bir ticari başarıyla

Detaylı

YENi NESiL STAND HiZMETi

YENi NESiL STAND HiZMETi YENi NESiL STAND HiZMETi www.modelstand.com.tr MODEL STAND NEDİR? Model Stand, fuara katılım gösteren firmaların fuar süresince kiralamış oldukları Özel standın standardize edilmiş halidir. Model Stand

Detaylı

01-04 ARALIK 2005 // İZMİR Makina Mühendisleri Odası İzmir ubesi // İzmir Büyükşehir Belediyesi İZFA

01-04 ARALIK 2005 // İZMİR Makina Mühendisleri Odası İzmir ubesi // İzmir Büyükşehir Belediyesi İZFA 01-04 ARALIK 2005 // İZMİR Makina Mühendisleri Odası İzmir ubesi // İzmir Büyükşehir Belediyesi İZFA Doğru yerdesiniz... HİDROLİK VE PNÖMATİK 2005 size yeni pazarların kapılarını aralayacak... Makina Mühendisleri

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

07-10 Eylül 2016. Altınpark Expo Center / ANKARA 10. 10. 10. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi. Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır.

07-10 Eylül 2016. Altınpark Expo Center / ANKARA 10. 10. 10. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi. Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır. 07-10 Eylül 2016 Altınpark Expo Center / ANKARA 2016 Bu fuar KOSGEB desteğinden yararlanmaktadır. 10. 2016 10. 2016 10. Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi Merkez: Gaz Mustafa Kemal Bulvarı No: 137 PK:

Detaylı

14-17 KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER

14-17 KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER OSBÜK ORGANIZE SANAYI BÖLGELERI FUARI VE ZIRVESI YENİ NESİL OSB LER VE YATIRIMCILAR PLATFORMU... HEDEF: 2023 14-17 KASIM 2018 ANTALYA EXPO CENTER www.osbexpo.com OSBÜK görev tanımlarında da yer aldığı

Detaylı

16-19 Ekim 2014 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ICEC

16-19 Ekim 2014 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ICEC AVRASYA BÖLGESİNİN GAYRİMENKUL BULUŞMASI Yatırımın Fırsat Günleri 16-19 Ekim 2014 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ICEC BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR BİLİM ve TEKNOLOJİ FUARI 11-14 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi B l m Sektöründek Yen l kler ARGE www.kosgeb.gov.tr Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com

Detaylı

21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009

21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009 21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009 Rusya nın en büyük Mobilya Fuarı 23 27 Kasım 2009 tarihinde Moskova nın en büyük fuar alanı olan Expocenter da yapılacak. Sözkonusu fuar 21 yıldan bu

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER 19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde ANKARA BAL ve ARICILIK FUARI ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir. Arı yetiştirici birlikleri, bal üreticileri

Detaylı

Destek veren kuruluşlar

Destek veren kuruluşlar Destek veren kuruluşlar Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Terziler Odası MOBESKO Teknoloji Bilişim Ses Sistemleri Bu fuara ait defilenin ses ve ışık sistemleri

Detaylı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Destekleyen Kurumlar T.C. Sivas Valiliği Sivas Belediye Başkanlığı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Sivas Ticaret

Detaylı

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI Anatolian History and Culture Tourism Fair 01-04 KASIM 2012 KAYSERİ DÜNYA TİCARET MERKEZİ SUNUŞ Anadolu tarihi dendiği zaman tarihi yalnız yalın anlamı ile değil kentin

Detaylı

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri:

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri: 3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi pharmaist.net Medya Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

STAND TASARIM KATALOĞU

STAND TASARIM KATALOĞU STAND TASARIM KATALOĞU INHOUSE Hakkında INHOUSE DESIGN departmanı, Hannover Messe International Istanbul tarafından standlarının kurumsal imajlarına uygun, efektif bir şekilde tasarlanmasını ve uygulanmasını

Detaylı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı SİRKÜLER (M/2015) Sayın Üyemiz, TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi

Detaylı

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524 Konferansın Gerçekleştirileceği Yer: ANKARA Katılımcı Sayısı ve Hedef Kitle : Hedef kitle, Bilişim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, teknolojik değişimi öngören, teknolojiyi geliştiren ve bu konudaki

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR 3-6 EYLÜL 2015 İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN SEKTÖR BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN FUAR... Organizasyon Destekleyenler +90 212 321 10 02 www.ulusalfair.com BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

24-26 Mart 2016. İstanbul Fuar Merkezi. Türkiye ve Avrasya nın En Büyük Boya, Boya Hammaddeleri, Yardımcı Maddeler ve Teknolojileri Fuarı ve Kongresi

24-26 Mart 2016. İstanbul Fuar Merkezi. Türkiye ve Avrasya nın En Büyük Boya, Boya Hammaddeleri, Yardımcı Maddeler ve Teknolojileri Fuarı ve Kongresi www.turkcoat-paintistanbul.com / www.paintistanbul-turkcoat.com 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı Türkiye

Detaylı

İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI

İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI En avantajlı tatil fırsatları burada! www.erkenrezervasyonfuari.com İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI "BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR"

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz.

- İş dünyası ve akademik dünyayı çevreleyen oluşumlarımız ile 600 ün üzerinde Profesyonel Konuşmacı ve Akademisyen ile işbirliği içindeyiz. Hakkımızda BMI Conferences, 2004 yılından bu yana eğitim danışmanlık sektörünün vizyoner markası olan Business Management Institute organizasyonudur. Ulusal ve uluslararası uzmanların katılımıyla gerçekleştirdiği

Detaylı

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015 contracthotelexpo.com NEDEN COHO? Nitelikli ürünler, güçlü tedarikçiler, yeni işbirlikleri için uluslararası tek platform.

Detaylı

SAFETY ISAFSHF 10-13 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI 4. İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONFERANSI

SAFETY ISAFSHF 10-13 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI 4. İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONFERANSI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI ISAFSHF SEKTÖRLERİN GÖZÜ KULAĞI BU KONFERANSTA OLACAK! İş sağlığı ve iş güvenliği sektörlerini biraraya getiren tek etkinlik olan Safety Konferansı, 10-13

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI

GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI 7-8-9 Mart, 2017 Ankara Sheraton Hotel ISAF Exclusive... Marmara Fuarcılık ın sektörde geçirdiği 18 yıl ve gerçekleştirdiği 138 fuar tecrübesinin ve bilgisinin harmanlanması

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR SAYIN SEKTÖR TEMSİLCİSİ Derneğimiz T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın

Detaylı

Yapıștırıcılar, Dolgu Maddeleri Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı EKİM İstanbul Fuar Merkezi.

Yapıștırıcılar, Dolgu Maddeleri Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı EKİM İstanbul Fuar Merkezi. Yapıștırıcılar, Dolgu Maddeleri Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı 25-27 EKİM 2018 İstanbul Fuar Merkezi www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

WIN EURASIA Metalworking

WIN EURASIA Metalworking WIN EURASIA Metalworking Sac işleme ve metal işleme süreçleri için eşsiz platform 11-14 Şubat 2016 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul TÜRKİYE www.win-metalworking.com Türkiye nin Önemi WIN EURASIA Metalworking

Detaylı

GREATIST PROFESSIONAL DENTAL MEETINGS & EXPO İSTANBUL 30 EKİM - 01 KASIM 2015. www.greatist.pro. Istanbul welcomes dental professionals

GREATIST PROFESSIONAL DENTAL MEETINGS & EXPO İSTANBUL 30 EKİM - 01 KASIM 2015. www.greatist.pro. Istanbul welcomes dental professionals İSTANBUL 30 EKİM - 01 KASIM PROFESSIONAL DENTAL MEETINGS & EXPO facebook.com/greatistpro twitter.com/greatistpro DİŞSİAD, VYG ve DTI İstanbul için güçlerini birleştirdi. Türkiye için güzel bir gün. İSTANBUL

Detaylı

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018 18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI 2-5 Kasım 2018 Fuar Hakkında 2-5 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan 18. İran Uluslararası Elektrik Fuarı, yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katılımıyla alanındaki

Detaylı

NO DIG EXPO TURKEY. 4 th. in conjunction with eş zamanlı olarak

NO DIG EXPO TURKEY. 4 th. in conjunction with eş zamanlı olarak NO DIG EXPO TURKEY ALTYAPI VE KAZISIZ TEKNOLOJILER FUARI 29-31 MART 2018, İSTANBUL FUAR MERKEZI in conjunction with eş zamanlı olarak WATER LOSS FORUM TURKEY 4 th www.waterlossforum.org BU FUAR 5174 SAYILI

Detaylı

YAPEX 2016 Fuar Hazırlık Dosyası

YAPEX 2016 Fuar Hazırlık Dosyası Akdeniz Tanıtım A.Ş. YAPEX 2016 Fuar Hazırlık Dosyası Fuar katılımınıza ilişkin teknik hazırlık bilgileriniz ve hizmet taleplerinizi, bu dosya kapsamındaki formları doldurarak, en geç 14 Ekim 2016 tarihine

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında ilk defa bu yıl organize edilen ELECTRONIST Fuarı bölgede önemli bir fuar olma yolunda ilk adımını

Detaylı

teskon 2011 de buluşmak üzere SUNUŞ

teskon 2011 de buluşmak üzere SUNUŞ SUNUŞ Ulusal Kongresi 18 yıl önce, 15-17 Nisan 1993 tarihleri arasında, Balçova Termal Tesisleri İzmir de TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlendi. Bu toplantı bir teknik toplantı olduğu kadar,

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları.

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları. Davet mektubu Genel Bilgiler Ana Kategori Sponsorlukları Sosyal Aktivite Sponsorlukları Zirve Hizmetleri Sponsorlukları İletişim DAVET Dünya Meyve Suyu Günü (DMSG) Türk Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED)

Detaylı

www.turkcoat-paintistanbul.com / www.paintistanbul-turkcoat.com 24-26 Mart 2016

www.turkcoat-paintistanbul.com / www.paintistanbul-turkcoat.com 24-26 Mart 2016 www.turkcoat-paintistanbul.com / www.paintistanbul-turkcoat.com 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı Türkiye

Detaylı

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN

DİŞ HEKİMLİĞİ İÇİN GÜZEL BİR GÜN DİŞ HEKİMLİĞİ GÜZEL BİR GÜN 28-30 EKİM ULUSLARARASI DİŞ HEKİMLİĞİ KONGRESİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI CİHAZ VE EKİPMANLARI FUARI DDS WORLD SHOW DENTAL LABOR DİŞ TEKNİSYENLİĞİ SEMPOZYUMU ASİSDENT YARDIMCI PERSONEL

Detaylı

WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH

WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH Webrazzi konferanslarında markanızlayer alaraktürkiye nin fikir önderlerine, sektör liderlerine

Detaylı

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri:

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri: 3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi pharmaist.net Medya Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR stant bedelinin %50 si ve 2 kişi için Ekonomi sınıfı uçak biletinin %50 si T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanacaktır.

Detaylı

www.stteurasia.com 3. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 12-14 Ekim 2017 İstanbul Fuar Merkezi

www.stteurasia.com 3. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 12-14 Ekim 2017 İstanbul Fuar Merkezi www.stteurasia.com 3. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 12-14 Ekim 2017 Eş Zamanlı Olarak İstanbul Fuar Merkezi Medya Partneri İş Birliği ile Destekleyenler Organizatör

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ 04-07

YAPI MALZEMELERİ 04-07 İNŞAAT, DEKORASYON M AY I S ve EMLAK GÜNLERİ 2 0 1 7 Yer: TÜRK BEYLERİ KENT MEYDANI / ETİMESGUT ANA SPONSORLAR İLETİŞİM SPONSORU BİRLEŞİK İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ FEDERASYONU YAPI MALZEMELERİ 04-07 Türkiye'nin

Detaylı

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu-17 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC Türkiye nin bilişimle yeni tanıştığı 1971 yılında profesyonel ve yarı akademik bir topluluk tarafından büyük bir

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ 2014 NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ İşbirliği - Güçbirliği Destek Programı KOBİ lerin bir araya gelerek tedarik, pazarlama, düşük kapasite kullanımı, rekabet gücü zayıflığı ve finansman gibi Ortak Sorunlara

Detaylı

Spor. Sağlıklı Yaşam. Fuarı Ekim 2018, BURSA. Network Fuarcılık / Burkon. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi

Spor. Sağlıklı Yaşam. Fuarı Ekim 2018, BURSA. Network Fuarcılık / Burkon.   Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı 25 28 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi www.busasfuari.com Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com www.merinosakkm.com 444 9 443

Detaylı

Uluslararası Parça, Komponent, Modüller ve Teknolojiler Tedarik Fuarı 5-8 Şubat 2019 Leipzig Üretim teknolojisi Tedarik Endüstrisi Yeni Teknolojiler

Uluslararası Parça, Komponent, Modüller ve Teknolojiler Tedarik Fuarı 5-8 Şubat 2019 Leipzig Üretim teknolojisi Tedarik Endüstrisi Yeni Teknolojiler Uluslararası Takım Tezgahları, İmalat ve Otomasyon Teknolojileri Fuarı Uluslararası Parça, Komponent, Modüller ve Teknolojiler Tedarik Fuarı 5-8 Şubat 2019 Leipzig Üretim teknolojisi Tedarik Endüstrisi

Detaylı

Toplumsal Gelişimde Endüstri Mühendisliği Kurultayı bu sene Eskişehir de yapılacak..

Toplumsal Gelişimde Endüstri Mühendisliği Kurultayı bu sene Eskişehir de yapılacak.. Toplumsal Gelişimde Endüstri Mühendisliği Kurultayı bu sene Eskişehir de yapılacak.. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi, son teknolojiye sahip konferans salonları ve fuaye alanlarıyla,

Detaylı

P R I N T E X P O 3DTURKEY

P R I N T E X P O 3DTURKEY 3. TEKNOLOJİDE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR PARÇASI OLMAYA VAR MISINIZ? SPONSORLUK DOSYASI Demos Fuarcılık ve Organizasyon A.Ş. www.demosfuar.com.tr - info@demosfuar.com.tr E X H I B I T I O N SPONSORLUK DOSYASI

Detaylı

Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı İstanbul, Türkiye Nisan, 2009

Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı İstanbul, Türkiye Nisan, 2009 Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı İstanbul, Türkiye 16-19 Nisan, 2009 Bir otomobili harekete geçiren herşey Alles was Autos mobil macht Everything that makes autos move BU FUAR 5174

Detaylı

Fuar Hakkında. Katılımcı Ürün Grupları. Ziyaretçi Profili

Fuar Hakkında. Katılımcı Ürün Grupları. Ziyaretçi Profili Fuar Hakkında Ülkemizin ilk ve tek güneş enerjisi konulu fuarı olan Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı, Türkiye nin güneş enerjisi alanında üretim merkezi olması yolunda büyük adımlar atmasına fırsat

Detaylı

Uçuş Eğitimi Tip Eğitimi ve havacılıkla ilgili diğer eğitimleri veren sektörün en etkin oyuncuları,

Uçuş Eğitimi Tip Eğitimi ve havacılıkla ilgili diğer eğitimleri veren sektörün en etkin oyuncuları, MAYIS 06-07-08 CUMA - CUMARTESİ PA Z A R Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Türkiye nin Tek Havacılık Eğitim Fuarı! IFTE 2014 te neler oldu? 10 binden fazla yerli ve yabancı ziyaretçi, 40 ı yabancı 100 farklı

Detaylı

ABİGEM B2FAIR İLE HANNOVER-MESSE 2010 SANAYİ VE ENDÜSTRİ FUARI

ABİGEM B2FAIR İLE HANNOVER-MESSE 2010 SANAYİ VE ENDÜSTRİ FUARI ABİGEM B2FAIR İLE HANNOVER-MESSE 2010 SANAYİ VE ENDÜSTRİ FUARI Dünya nın en önemli genel sanayi fuarı konumunda olan Hannover Messe, katılımcılar için Avrupa pazarında yer alma ve güçlü dağıtım ağı temsilcileri

Detaylı

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE GENEL İÇERİK Dünyadan ve ülkemizden eğlence, park, aktivite endüstrisine yönelik sektör haberleri, pazarı etkileyen gündem başlıkları, etkinlikler, yenilikler,

Detaylı

SİVAS DEĞERLERİ Eylül 2017 Sivas Fuar Alanı DÜZENLEYEN KURUMLAR

SİVAS DEĞERLERİ Eylül 2017 Sivas Fuar Alanı DÜZENLEYEN KURUMLAR SİVAS DEĞERLERİ 07-10 Eylül 2017 Sivas Fuar Alanı DÜZENLEYEN KURUMLAR AMAÇ VE HEDEF Türkiye Cumhuriyeti nin de temellerinin atıldığı SİVAS, Anadolu nun en eski ve en önemli kentlerinden biridir. Tarım

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 10-14 MART 2015 IDS KÖLN 2015 ULUSLARARASI

Detaylı

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI LED KONFERANSI VE LED&LED AYDINLATMA FUARI BİR ARADA LED Konferansı, Led&Led Aydınlatma Fuarı ile eşzamanlı olarak 01-04 Ekim 2015 tarihinde

Detaylı

Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016. Antalya Expo Center www.eurasialight.com

Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016. Antalya Expo Center www.eurasialight.com Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016 Antalya Expo Center www.eurasialight.com Fuar Hakkında Fuarın Adı: Eurasia Light&Electricity Avrasya Aydınlatma, Elektrik ve Bina

Detaylı

ICCI Mayıs 2017 İstanbul Fuar Merkezi İstanbul Türkiye. 23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı.

ICCI Mayıs 2017 İstanbul Fuar Merkezi İstanbul Türkiye. 23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı. ICCI 2017 23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 03-05 Mayıs 2017 İstanbul Fuar Merkezi İstanbul Türkiye www.icci.com.tr ICCI Fuarı nı Neden Ziyaret Etmelisiniz? ICCI 2017 03-05 Mayıs 2017

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI

KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI KOSGEB DESTEKLERİ NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI KOSGEB DESTEKLERİ GENEL DESTEK PROGRAMI Programın Gerekçesi: Proje hazırlama kapasitesi düşük KOBİ ler ile KOSGEB hedef kitlesine yeni dahil olmuş sektörlerdeki

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ

ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ 10-12 Mart 2011 Harbiyet Askeri Müze Kültür Komutanlığı Konferans Merkezi, Istanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ www.emea-intelligence.com İçindekiler:

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

TEŞVİK VE HİBELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TEŞVİK VE HİBELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TEŞVİK VE HİBELER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Toplantı Yeri: Yenişehir Mah. Atatürk Bulvarı NO:51 D:1 31200 İskenderun/HATAY Toplantı Saati: Katılımcı Profili: İhracat Yapan ya da Yapmayı Düşünen Firmalar,

Detaylı

İSTANBUL. diş hekimliği için güzel bir gün. Istanbul welcomes dental professionals

İSTANBUL. diş hekimliği için güzel bir gün. Istanbul welcomes dental professionals GRAND CEVAHİR KONGRE MERKEZİ 27-29 EKİM 2017 İSTANBUL diş hekimliği için güzel bir gün KONGRE Istanbul welcomes dental professionals GREATIST FUAR SEMPOZYUM WORKSHOP KURS BİLGİ & KAYIT 0212 481 02 20 www.greatist.pro

Detaylı

FUARI 29 OCAK - 01 ŞUBAT. Güvenlik Teknolojileri Yangın Koruma - Söndürme Emniyet, İş Güvenliği ve Sağlığı Bilişim Teknolojileri

FUARI 29 OCAK - 01 ŞUBAT. Güvenlik Teknolojileri Yangın Koruma - Söndürme Emniyet, İş Güvenliği ve Sağlığı Bilişim Teknolojileri Güvenlik Teknolojileri Yangın Koruma - Söndürme Emniyet, İş Güvenliği ve Sağlığı Bilişim Teknolojileri FUARI 29 OCAK - 01 ŞUBAT 2015 Mustafa Kemal Mah. 2143. Sokak Gökçeoğlu Plaza No: 7/4 Çankaya - ANKARA

Detaylı

www.foodsupplychainforum.org www.sut-d.org

www.foodsupplychainforum.org www.sut-d.org www.foodsupplychainforum.org Düzenleyen Destekleyen www.sut-d.org Değerli Gıda Yatırımcıları ve Sektör Temsilcileri, Günümüzde en önemli ve stratejik sektörlerden biri olarak kabul edilen gıda sektörü,

Detaylı

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri 149 yıllık uzmanlık ile gelen başarı 1866 21 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen formundan

Detaylı