BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR"

Transkript

1 ADAY BAŞVURU KILAVUZU BÖLÜM 1: GENEL BİLGİLER BÖLÜM 2: YARIŞMA KATEGORİLERİ ve AÇIKLAMALARI BÖLÜM 3: BAŞVURU BİLGİLERİ BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 6: FUARIN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN ÖZEL BİLGİLER BÖLÜM 1: GENEL BİLGİLER YARIŞMANIN AMACI Organizasyon aracılığıyla eğlence sektöründe farkındalık yaratmak, başarıları taçlandırmak, yeni projeleri teşvik etmek, sektörü güçlendirerek ülke ekonomisine katkısını arttırmak hedeflenmektedir. DÜZENLEYEN Shining Star Awards-Eğlence Ödülleri Töreni, Atrax Fuarı kapsamında, Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilmektedir. YARIŞMA ve ÖDÜL KATEGORİLERİ En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi En Başarılı Yeni Ürün Fuarın Yıldız Standı En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi En Başarılı Festival Fuarın Yıldız Ürünü En Başarılı Otel Eğlence Alanı En Başarılı AVM Eğlence Alanı En Başarılı Müze ve Ören Yeri En Başarılı Etkinlik Eğlence Sektöründe Yılın Girişimcisi En Başarılı Belediye Parkı Yıldızlı Proje ÖDÜL TAKVİMİ Yarışmanın İlanı 1 Temmuz 2015 Son Başvuru Tarihi 31 Ekim 2015 Jüri Karar Toplantısı 11 Kasım 2015 Fuarın Yıldızları Değerlendirme ve Karar 4 Aralık 2015 Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Töreni 4 Aralık 2015

2 HANGİ KATEGORİDEN ADAY OLMALIYIM? Shining Star Awards 2015 Eğlence Ödülleri kapsamında 3 farklı kategoride değerlendirme yapılacaktır. Kurumunuz hangi eğlence alanında hizmet sağlıyorsa, o hizmeti içeren başlıktan aday olmanız kriterlerinizin uyuşmasını sağlayacaktır. Hatalı kategoriden yapılan başvurular, başvuru süresi içerinde revize edilebilme şansına sahip olacaktır. HANGİ KURUM, KİŞİ VE KURULUŞLARI KAPSIYOR? Eğlence, aktivite, park, rekreasyon, oyun endüstrisi ve hizmetlerine yönelik hizmet veren özel ve kamu kuruluşları, eğlence endüstrisinde faaliyet gösteren tüm üretici firmalar, hizmet veren aracı kurumlar, hizmet olarak eğlence tanımına uygun faaliyet gösteren kişi ve kurumlar ödül konusu kapsamındadır. Yarışma; eğlence temalı tesisler, parklar, belediye parkları, otel ve avm eğlence alanları, müze ve ören yerleri, hayvanat bahçeleri, su parkları, lunapark, paintball, sinema, go-kart, bowling, akvaryum, etkinlik firmalarını, sektör firmalarının ürünlerini ve yatırımcılarını, aynı zamanda belediye, otel, avm, toplu konut ve diğer kapalı- açık eğlence alanı için tasarlanmış uygulanmaya başlanmış yada henüz uygulanmamış; bünyesinde eğlence, aktivite ve spor alanları, bilim kültür parkları, özel aktivite ve dinlenme alanları, rekreasyon alanları vb. bulunduran yeni projeleri ve ATRAX 2015 Fuar katılımcılarını kapsamaktadır. JÜRİ VE DEĞERLENDİRME YÖNTEMİ Aday kişi veya kuruluşların başvuru evrakları, sektör liderleri, akademisyen, sivil toplum kuruluşları, kamu ve özel kurumların temsilcilerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecektir. Ödül sahipleri puanlama yöntemi ile belirlenecektir. Jüri bilgilerini sitemizden inceleyebilirsiniz. ADAYLIK VE YARIŞMAYA KATILIM ÜCRETLİ Mİ? Shining Star Awards Eğlence Ödülleri ne aday olmak için hiçbir katılım ücreti yoktur. GİZLİLİK Shining Star Awards Eğlence Ödülleri için yapılan tüm başvurular gizli tutulacaktır. Ödül adayının başvuru evrakları sadece organizasyon ekibi ile jüri tarafından incelenecek ve ödül töreni esnasında sadece kazananlar açıklanacaktır.

3 BÖLÜM 2: YARIŞMA KATEGORİLERİ EĞLENCENİN YILDIZLARI En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi: Bu kategoriye son başvuru tarihi olan 31 Ekim 2015 e dek, en az 3 aydır aktif faaliyette olan temalı açık alan eğlence tesisleri, lunaparklar, su parkları, hayvanat bahçeleri, paintball tesisleri, golf tesisleri vb. eğlence odaklı tesisler başvurabilir. En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi: Bu kategoriye son başvuru tarihi olan 31 Ekim 2015 e dek, en az 3 aydır aktif faaliyette olan temalı kapalı eğlence tesisleri, çocuk eğlence alanları, sinema, bowling, akvaryum ve eğlence odaklı tesisler vb. başvurabilir. En Başarılı Otel Eğlence Alanı: Bu kategoriye son başvuru tarihi olan 31 Ekim 2015 e dek, en az 3 aydır aktif faaliyette olan bünyesinde çocuk eğlence parkları, su parkı, aktivite alanları, kayak merkezi, spor merkezi vb. eğlence ünitesi faaliyette olan oteller başvurabilir. En Başarılı AVM Eğlence Alanı: Bu kategoriye son başvuru tarihi olan 31 Ekim 2015 e dek, en az 3 aydır aktif faaliyette olan ve içinde çocuk eğlenme alanları, yetişkin eğlence üniteleri, özel aktivite alanları vb. faaliyette olan alışveriş merkezleri başvurabilir. En Başarılı Belediye Parkı: Bu kategoriye son başvuru tarihi olan 31 Ekim 2015 e dek, en az 3 aydır aktif faaliyette olan park ve bahçelerinde çocuk eğlence alanları, spor aletleri, bilim kültür parkları, özel aktivite ve dinlenme alanları vb. bulunduran belediyeler başvurabilir. En Başarılı Müze ve Ören Yeri: Bu kategoriye son başvuru tarihi olan 31 Ekim 2015 e dek, en az 3 aydır aktif faaliyette olan devlet kurumu ya da özel müze ve ören yerleri başvurabilir.

4 Yıldızlı Proje: Bu kategoriye son başvuru tarihi olan 31 Ekim 2015 e dek, belediye, otel, avm, toplu konut ve diğer kapalı- açık eğlence alanı için tasarlanmış uygulanmaya başlanmış yada henüz uygulanmamış; bünyesinde eğlence, aktivite ve spor alanları, bilim kültür parkları, özel aktivite ve dinlenme alanları, rekreasyon alanları vb. bulunduran yeni projeler adına başvurulabilir. SEKTÖRÜN YILDIZLARI En Başarılı Yeni Ürün: Bu kategoriye eğlence tesislerinde kullanılmak üzere teknolojik açıdan geliştirilmiş, beklentileri karşılamanın üzerinde eğlence sektörüne yeni bir bakış kazandıran, yılları içinde eğlence tesislerinde kullanıma hazır veya kullanımda olan ürün adına başvuru yapılabilir. Başvuru Şartları: Bu ürün daha önceki bir ürünün yeni sürümü ise tüm yenilik ve ayırt edici özellikleri belirtilmeli. Her firma en fazla 3 ürünle yarışmaya girebilir. Ürünün sağlık ve kalite şartlarına uygun materyalle hazırlanmış olması gerekiyor. Aday firma temsilcisi gerektiğinde jürinin sorularına cevap vermelidir. Yerli üretici tarafından yerli ürün olarak tasarlanmış olması gerekmektedir. Eğlence Sektöründe Yılın Girişimcisi: Bu kategoriye döneminde eğlence sektöründe (ürün geliştirme, tesis kurulumu vb.) projelere imza atmış kişi veya kuruluşlar, jüri tarafından incelenerek, öneri yöntemi ile aday gösterilecektir. Bu kategoride kuruluşların başvuru dosyası hazırlamasına gerek yoktur. En Başarılı Etkinlik: Bu kategoriye, döneminde TV, AVM, gösteri merkezleri, oteller, açık hava sahneleri ve parklarda sahnelenen başarılı etkinlikler (çocuk gösterisi, dans gösterisi, animasyonlar, yetenek showları, akrobasi gösterileri) başvuru yapabilir. Bu kategoriye sinema gösterimi, tiyatro ve sergi gibi etkinlikler dahil değildir. En Başarılı Festival: Bu kategoriye, en az 2 yıldır kamu kurumları ve ya özel kuruluşlar tarafından organize edilen festivaller adına başvuru yapılabilir.

5 FUARIN YILDIZLARI Fuarın Yıldız Standı: Bu kategoriye ATRAX 2015 Fuarı'nda katılımcı olarak stant kuran tüm firmalar dahil edilecektir. Ödül sahipleri; fuarın ilk günü yapılacak anket sonuçları ve değerlendirme kriterleri kapsamında, jürinin incelemeleri doğrultusunda belirlenecektir. Fuarın Yıldız Ürünü: Bu kategoriye ATRAX 2015 Fuarı'nda katılımcı olarak stant kuran tüm firmaların sergilediği tüm ürünler dahil edilecektir. Ödül sahipleri; fuarın ilk günü yapılacak anket sonuçları ve değerlendirme kriterleri kapsamında jürinin incelemeleri doğrultusunda belirlenecektir. BÖLÜM 3: BAŞVURU BİLGİLERİ YARIŞMA KATILIM ŞARTLARI Eğlence, aktivite, park, rekreasyon endüstrisi ve hizmetleri kapsamında faaliyet göstermesi, Yarışma takvimini geçirmeden başvuruda bulunması, Yarışma başvuru yöntemini eksiksiz yerine getirmesi, Başvuru yapmayı planladığı kategorinin kriterlerine uygun olması gerekmektedir. Daha önce ödül almış ürün, hizmet ya da kuruluş ancak bir yenilik ve gelişme olması durumlarında tekrar başvuru yapılabilir. BAŞVURU YÖNTEMİ TÜM BAŞVURULAR ONLINE OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. Tüm Shining Star Awards başvuruları adresinden online olarak gerçekleştirilecektir. Aday Başvuru Kılavuzu'nu adresinden indirebilirsiniz. Aday ürün ya da hizmet özelliklerini, kullanıcıya faydalarını, farklılıklarını Aday Başvuru Kılavuzu nda belirtilen özellikleri açıklayarak yazınız. Ürün veya hizmetin farklı açılardan fotoğraflarını, tanıtım broşürünü, pdf dokümanını ve varsa videosu gibi tanıtıma destek olacak materyallerini online başvuru formuna ekleyebilirsiniz. Online başvurunuzdan sonra başvuru formunuzun kopyası adresinizede gönderilecektir. Tüm başvuru dokümanları Türkçe olarak kabul edilecektir.

6 ADAY DEĞERLENDİRME VE KARAR AŞAMASI Shining Star Awards Eğlence Ödülleri son aday başvuru tarihine dek başvuran tüm adayların başvuruları; kamu, özel sektör profesyonelleri ve akademisyenlerden oluşan jüri tarafından tek tek ve toplu değerlendirme yöntemi ile incelenecektir. Ödül sahipleri oylama yöntemi ile nihai karara bağlanacaktır. Ödül sahibi, ATRAX Fuarı kapsamında 4 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Töreni'nde ilan edilecektir. Kategorilerden herhangi birinde ödüle uygun aday olmadığı durumda Jüri kategoriyi iptal etme veya daha uygun bir kategori ekleme hakkını saklı tutar. BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR Adayınızı daha etkili bir şekilde tanıtmak ve jürinin değerlendirmesini kolaylaştırmak için genel tanıtım yazısı yazılmalıdır. Genel tanıtım yazısı en fazla 3 sayfayı geçmeyecek şekilde kısa ve net cümlelerle aday olunan kategorinin kriterlerini göz önünde bulunduran açıklayıcı bilgilerle hazırlanmalıdır. Kriterlerle ilgili açıklayıcı bilgiyi başvuru kılavuzunda kriterlerin açıklandığı bölümde bulabilirsiniz. Jüri bu kriterlere verdiğiniz bilgiler doğrultusunda puanlama yapacaktır. ADAYLIK KRİTERLERİNİN AÇIKLANMASI (Lütfen aşağıdaki kriterleri tek tek açıklayınız varsa sertifika, rapor, araştırma sonuçları vb. dokümanları dosyaya ekleyiniz) Ekipman Çeşitliliği: Hizmet verdiğiniz alanda olması gereken ekipmanınız mevcut mu ve ilave ekipman ile alanınızda fark yaratabiliyor musunuz belirtiniz. Etkinlik Zenginliği: Kurum bünyesinde ne gibi etkinlikler gerçekleştirdiğinizi belirtiniz. Güvenlik Uygulamaları: Tesis personeli ve ziyaretçilerin/müşterilerin güvenliğini sağlamak adına aldığınız önlemleri açıklayınız. Kalite Çalışmaları:

7 Yönetimsel kalite anlayışınız, varsa tesisin sahip olduğu kalite belgeleri ve yürütülen kalite geliştirme faaliyetleriniz hakkında bilgi Müşteri / Ziyaretçi Memnuniyeti: Varsa son birkaç yılın müşteri memnuniyeti araştırmalarınızın anket sonuçlarını paylaşarak beyan edebilirsiniz. Yoksa genel olarak gözlemlerinizi belirtiniz. Ulaşım Kolaylığı: Tesisinize insanların ulaşımı için sunduğunuz alternatifler, bulunduğunuz konumun ulaşıma elverişliliği hakkında bilgi Pazarlama Faaliyetleri: Yürüttüğünüz pazarlama stratejileri hakkında detaylı bilgi Personel Nitelikleri: Personelin göreviyle ilgili eğitim donanımı, çalışma koşullarından memnuniyeti, görevi ile ilgili tecrübesi hakkında genel bilgiler Peyzaj Uygulamaları: Tesisinizin peyzaj düzeni noktasında bilgi verebilirsiniz Temizlik ve Hijyen Koşulları: Tesisin günlük temizliği ve hijyeni konusunda yürütülen çalışmaları aktarınız. Tesisin Mimarı Tasarımı: Tesisin mimarı tasarımı, kullanım kolaylığı, genel yerleşim düzeni hakkında bilgi veriniz. Web Sitesi İşlevselliği: Tesisin web sitesi aktifliği, ziyaretçi sayısı, içerik detayı, online destek konusu hakkında bilgi Yiyecek İçecek Alanlarının Yeterliliği: Tesiste bulunan yiyecek içecek noktaları hakkında rakamsal ve türleri açısından detaylı bilgi Yenilikçi Hizmet Yaklaşımı: Tesisin benzerlerine göre fark yaratan noktaları, geliştirilmesi planlanan projeleri hakkında bilgi

8 Eğitime Katkısı: Tesiste gerçekleştirilen aktivitelerin eğitime katkı sağlayacak doğrultuda kullanımına yönelik uygulamalar mevcut mudur? Sürdürülebilirlik: Kuruluşun ekonomik, sosyal ve çevresel boyutta topluma yönelik yaptığı katkıların değerlendirilmesine yönelik uygulamalar mevcut mudur? (Sosyal sorumluluk, geri dönüşüm uygulamaları, toplum ve çevreyi önemseyen uygulamalar v.b ) Varsa diğer eklemek istedikleriniz: Tesisinizin bu kriterler dışında ilave özellikleri ya da eklemek istediğiniz başka noktalar varsa belirtebilirsiniz. BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR Adayınızı daha etkili bir şekilde tanıtmak ve jürinin değerlendirmesini kolaylaştırmak için genel tanıtım yazısı yazılmalıdır. Genel tanıtım yazısı en fazla 3 sayfayı geçmeyecek şekilde kısa ve net cümlelerle aday olunan kategorinin kriterlerini göz önünde bulunduran açıklayıcı bilgilerle hazırlanmalıdır. Kriterlerle ilgili açıklayıcı bilgiyi başvuru kılavuzunda kriterlerin açıklandığı bölümde bulabilirsiniz. Jüri bu kriterlere verdiğiniz bilgiler doğrultusunda puanlama yapacaktır. EN BAŞARILI YENİ ÜRÜN KRİTER AÇIKLAMALARI (Lütfen aşağıdaki kriterleri tek tek açıklayınız, varsa sertifika, rapor, araştırma sonuçları vb. dokümanları dosyaya ekleyiniz) Kalite Çalışmaları: Ürünün kalite düzeyi ve sahip olduğu kalite belgeleri, kalite geliştirme çalışmaları hakkında bilgi Müşteri İlgisi: Varsa müşteri talep ve görüşlerine yönelik araştırma veya anket sonuçlarınızı paylaşarak beyan edebilirsiniz. Yenilik ve Yaratıcılık: Ürünün benzerlerine göre fark yaratan noktaları, geliştirilmesi planlanan detayları hakkında bilgi

9 Güvenlik Uygulamaları: Ürünün çalışan ve ziyaretçi /müşteri açısından güvenliğini sağlamak adına aldığınız önlemleri açıklayınız. Estetik: Ürünün mimarı tasarımı, kullanım kolaylığını ve görsel niteliğini çekici kılan yönleri hakkında bilgi veriniz. Varsa diğer eklemek istedikleriniz: Ürününüzün bu kriterler dışında ilave özellikleri ya da eklemek istediğiniz başka noktalar varsa belirtebilirsiniz. EN BAŞARILI ETKİNLİK: Bu kategoriye, döneminde TV, AVM, gösteri merkezleri, oteller, açık hava sahneleri ve parklarda sahnelenen başarılı etkinlikler (çocuk gösterisi, dans gösterisi, animasyonlar, yetenek showları, akrobasi gösterileri) başvuru yapabilir. Bu kategoriye sinema gösterimi, tiyatro ve sergi gibi etkinlikler dahil değildir. EN BAŞARILI ETKİNLİK KRİTERLERİNİN AÇIKLANMASI (Lütfen aşağıdaki kriterleri tek tek açıklayınız varsa sertifika, rapor, araştırma sonuçları vb. dokümanları dosyaya ekleyiniz) Yenilik ve Yaratıcılık: Etkinliğinin benzerlerine göre fark yaratan noktaları, geliştirilmesi planlanan detayları hakkında bilgi Sergileme Başarısı: Varsa farklı kurumlardan alınmış ödül ve takdirleri paylaşarak beyan edebilirsiniz. Seyirci İlgisi: Varsa seyirci talep ve görüşlerine yönelik araştırmalarınızın anket sonuçlarını paylaşarak beyan edebilirsiniz. Güvenlik Önlemleri: Etkinliğin çalışan ve ziyaretçi /müşteri açısından güvenliğini sağlamak adına aldığınız önlemleri açıklayınız.

10 Sahne Dekoru ve Kostüm Tasarım Estetiği: Etkinliğin sahne dekoru ve kostüm tasarımı ile ilgili farklılıkları, çalışmaları, ön plana çıkan özelliği, teması hakkında bilgi Teknik Ekipman Zenginliği ve Kullanımı: Etkinlik esnasında kullanılan teknik ekipmanların özelliği ve kullanımının sağladığı farklılıklar ve faydalar hakkında bilgi verebilirsiniz Eğitime Katkısı: Etkinliğin eğitime katkı sağlayacak doğrultuda kullanımına yönelik uygulamalar mevcut ise açıklayınız. Varsa diğer eklemek istedikleriniz: Festivalinizin bu kriterler dışında arttı özelliği ya da eklemek istediğiniz başka noktalar varsa belirtebilirsiniz. EĞLENCE SEKTÖRÜNDE YILIN GİRİŞİMCİSİ: Bu kategoriye döneminde eğlence sektöründe (ürün geliştirme, tesis kurulumu vb.) projelere imza atmış kişi veya kurumlar, jüri tarafından incelenerek, öneri yöntemi ile aday gösterilecektir. Bu kategoride kuruluşların başvuru dosyası hazırlamasına gerek yoktur. Değerlendirme Kriterleri Ekonomiye Katkısı Yenilik ve Yaratıcılık Sektöre Katkısı Yarattığı İstihdam EN BAŞARILI FESTİVAL KRİTER AÇIKLAMALARI Etkinlik Zenginliği: Kurum bünyesinde eğlenceye yönelik ne gibi etkinlikler gerçekleştirildiğine dair bilgi vermelisiniz. Seyirci İlgisi:

11 Varsa seyirci talep ve görüşlerine yönelik araştırmalarınızın anket sonuçlarını paylaşarak beyan edebilirsiniz. Temizlik Koşulları: Festival alanının temizlik çalışmaları hakkında bilgi aktarınız. Güvenlik Önlemleri: Festival personeli ve ziyaretçi /müşteri açısından güvenliğini sağlamak adına aldığınız önlemleri açıklayınız. Konaklama İmkânları: Sunduğunuz konaklama seçeneklerini ve festival alanına yakın faydalanılabilen diğer konaklama çözümleri hakkında bilgi vererek açıklayınız. Ulaşım İmkânları: Festival alanına ziyaretçilerin / izleyicilerin ulaşımı için sunduğunuz imkânları ve diğer ulaşım yöntemleri ile ilgili bilgi Yiyecek İçecek Alanlarının Yeterliliği: Tesiste bulunan yiyecek içecek noktaları hakkında sayısal bilgi ve türleri açısından detaylı bilgi Festival Alanının Düzeni: Yerleşimdeki kullanım kolaylığı hakkında bilgi veriniz. Tanıtım Faaliyetleri: Festivalin ulusal, yerel, sektörel ve sosyal mecralarda duyurulması adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi veriniz. Kültürel ve Tarihi Değerleri Koruma Başarısı: Festivalin sosyal sorumluluk kapsamında faydalı olduğu kültürel ve tarihi değerler söz konusu ise açıklayınız. Eğitime Katkısı: Tesiste gerçekleştirilen aktivitelerin eğitime katkı sağlayacak doğrultuda kullanımına yönelik uygulamalar mevcut ise açıklayınız. Sürdürülebilirlik:

12 Kuruluşun ekonomik, sosyal ve çevresel boyutta topluma yönelik yaptığı katkıların değerlendirilmesine yönelik uygulamalar (Sosyal sorumluluk, geri dönüşüm uygulamaları, toplum ve çevreyi önemseyen uygulamalar vb.)mevcut ise açıklayınız. Varsa diğer eklemek istedikleriniz: Festivalinizin bu kriterler dışında arttı özelliği ya da eklemek istediğiniz başka noktalar varsa belirtebilirsiniz. FUARIN YILDIZ STANDI: Bu kategoriye ATRAX 2015 Fuarı'nda katılımcı olarak stant kuran tüm firmalar dahil edilecektir. Ödül sahipleri; fuarın ilk günü yapılacak anket sonuçları ve değerlendirme kriterleri kapsamında jürinin incelemeleri doğrultusunda belirlenecektir. Bu kategori için firmaların başvuru dosyası hazırlamasına gerek yoktur. Değerlendirme Kriterleri Standın, ürün ve hizmeti en etkili şekilde sunulmasına elverişli olması, Tasarım stanttaki görsel malzeme kullanımındaki estetik, Marka Kullanımındaki başarı Personel görüntüsü, karşılama ve tanıtım başarısı Temizlik, Ziyaretçi görüşleri Standın güvenliği FUARIN YILDIZ ÜRÜNÜ: Bu kategoriye ATRAX 2015 Fuarı nda katılımcı olan firmaların sergilediği tüm ürünler dahil edilecektir. Ödül sahipleri; fuarın ilk günü yapılacak anket sonuçları ve değerlendirme kriterleri kapsamında jürinin incelemeleri doğrultusunda belirlenecektir. Bu kategori için firmaların başvuru dosyası hazırlamasına gerek yoktur. Değerlendirme Kriterleri Yenilik ve Yaratıcılık Ziyaretçi /Müşteri İlgisi

13 Estetik Kalite Detaylı Bilgi İçin; Tüm öneri ve sorularınız için organizasyon ekibimizle temasa geçebilirsiniz. /

EÐLENCE SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZLARI

EÐLENCE SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZLARI EÐLENCE SEKTÖRÜNÜN PARLAYAN YILDIZLARI ORGANÝZATÖR Atraxion Magazine & Tureks Uluslararasý Fuarcýlýk YARIÞMANIN AMACI 0 Dünyanýn eðlence anlayýþýný mercek altýna alan Atraxion Magazine, baþarýlý çalýþmalarýn

Detaylı

YARIŞMA ve ÖDÜL KATEGORİLERİ. Fuarın Yıldız Standı. Fuarın Yıldız Ürünü ÖDÜL TAKVİMİ

YARIŞMA ve ÖDÜL KATEGORİLERİ. Fuarın Yıldız Standı. Fuarın Yıldız Ürünü ÖDÜL TAKVİMİ Türkiye eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması Shining Star Awards 2017 - Eğlence ve Rekreasyon Ödülleri, bu yıl 5. kez organize edilmektedir. Shining Star Awards, önemli bir ihtiyaca dönüşen

Detaylı

BÖLÜM 5: ETKİNLİĞİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR

BÖLÜM 5: ETKİNLİĞİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR ADAY BAŞVURU KILAVUZU BÖLÜM 1: GENEL BİLGİLER BÖLÜM 2: YARIŞMA KATEGORİLERİ ve AÇIKLAMALARI BÖLÜM 3: BAŞVURU BİLGİLERİ BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: ETKİNLİĞİN

Detaylı

BÖLÜM 5: TEMA YILDIZLARI - MUTLU ŞEHİRLER KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR

BÖLÜM 5: TEMA YILDIZLARI - MUTLU ŞEHİRLER KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR ADAY BAŞVURU KILAVUZU BÖLÜM 1: GENEL BİLGİLER BÖLÜM 2: YARIŞMA KATEGORİLERİ ve AÇIKLAMALARI BÖLÜM 3: BAŞVURU BİLGİLERİ BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: TEMA

Detaylı

BÖLÜM 5: EXPONATURA 2015 TEMA YILDIZLARI İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR

BÖLÜM 5: EXPONATURA 2015 TEMA YILDIZLARI İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR ADAY BAŞVURU KILAVUZU BÖLÜM 1: GENEL BİLGİLER BÖLÜM 2: BAŞVURU BİLGİLERİ BÖLÜM 3: YENİ YILDIZLAR KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 4: SEKTÖRÜN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN BİLGİLER BÖLÜM 5: EXPONATURA

Detaylı

BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 6: ATRAX 2016 TEMA YILDIZLARI İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR

BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 6: ATRAX 2016 TEMA YILDIZLARI İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR ADAY BAŞVURU KILAVUZU BÖLÜM 1: GENEL BİLGİLER BÖLÜM 2: YARIŞMA KATEGORİLERİ ve AÇIKLAMALARI BÖLÜM 3: BAŞVURU BİLGİLERİ BÖLÜM 4: EĞLENCENİN YILDIZLARI KATEGORİSİ İÇİN YAPILACAK BAŞVURULAR BÖLÜM 5: SEKTÖRÜN

Detaylı

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE GENEL İÇERİK Dünyadan ve ülkemizden eğlence, park, aktivite endüstrisine yönelik sektör haberleri, pazarı etkileyen gündem başlıkları, etkinlikler, yenilikler,

Detaylı

ŞARTNAME DEĞERLENDİRME SEÇİCİ KURUL ÖDÜLLER

ŞARTNAME DEĞERLENDİRME SEÇİCİ KURUL ÖDÜLLER ŞARTNAME DEĞERLENDİRME Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri ne başvuru amacıyla ve gerekli başvuru standartlarına uygun olarak gönderilen projelerin değerlendirilmesi; kendi alanlarında uzman, mesleki

Detaylı

ATRAX 2014 FUAR SONUÇ RAPORU

ATRAX 2014 FUAR SONUÇ RAPORU ATRAX 2014 FUAR SONUÇ RAPORU ATRAX, Üçüncü Yılında 8.650 Profesyonel Ziyaretçiyi Ağırladı Türkiye ve yakın coğrafyanın tek Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2014,

Detaylı

ATRAX 2015 FUAR SONUÇ RAPORU ATRAX bu yıl heyecan vericiydi...

ATRAX 2015 FUAR SONUÇ RAPORU ATRAX bu yıl heyecan vericiydi... ATRAX 2015 FUAR SONUÇ RAPORU ATRAX bu yıl heyecan vericiydi... Türkiye de her geçen gün eğlence sektörü artan bir hızda büyüyor. Belediyeler başta olmak üzere alışveriş merkezleri, oteller, toplu konut

Detaylı

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM Özelkalem Dergisi nce düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri; yerel yönetim alanında yenilik getiren ve kentsel sorunların çözümüne yönelik olarak geliştirilen özgün

Detaylı

ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE

ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMASI YARIŞMA KILAVUZU 1. YARIŞMANIN AMACI Özel eğitim ihtiyacı olan bireylere sunulan özel eğitim hizmetlerinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilmiş materyal

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM!

HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM! 2016 HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM! ÖDÜLLER Büyük Ödül : 10.000 TL veya Yurtdışı Eğitim Programı! Kategori birincilik ödülü : 5.000 TL Kategori ikincilik ödülü : 3.000 TL Kategori üçüncülük ödülü: 1.000

Detaylı

RATEM GENEL LİSANSLAMA TARİFESİ 2017

RATEM GENEL LİSANSLAMA TARİFESİ 2017 İç / Doğu / 1. KONAKLAMA TESİSLERİ ODA BAŞINA A. Turizm Belgeli Tesisler 1) 5 Yıldızlı Oteller 36,91 29,53 25,84 18,45 (Tatil Köyleri,Turizm Kompleksleri, Özel Sınıf Oteller / Özel Belgeli Tesisler) 2)

Detaylı

INTERA İÇ MEKAN ÖDÜLLERİ 2010. Şartname

INTERA İÇ MEKAN ÖDÜLLERİ 2010. Şartname INTERA İÇ MEKAN ÖDÜLLERİ 2010 Şartname Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen INTERA İç Mekan Ödülleri nin amacı,türkiye nin iç mekan tasarımı konusunda nitelikli işlere imza atan mimar, iç mimar

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

"İş Sağlığı ve Güvenliği Kısa Film Yarışması" Katılım Koşulları. A) YARIŞMANIN KONUSU ve AMAÇ

İş Sağlığı ve Güvenliği Kısa Film Yarışması Katılım Koşulları. A) YARIŞMANIN KONUSU ve AMAÇ "İş Sağlığı ve Güvenliği Kısa Film Yarışması" Katılım Koşulları A) YARIŞMANIN KONUSU ve AMAÇ Sağlıklı ve güvenli ortamda çalışma hakkı en temel insani haklardan biridir. İş sağlığı ve güvenliğinde temel

Detaylı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Destekleyen Kurumlar T.C. Sivas Valiliği Sivas Belediye Başkanlığı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Sivas Ticaret

Detaylı

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM Özelkalem Dergisi nce düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri; yerel yönetim alanında yenilik getiren ve kentsel sorunların çözümüne yönelik olarak geliştirilen özgün

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz.

AMAÇ ve TANIM. Ödül sürecine katılımınız ile ülkemize insan kaynakları yönetimi alanında değerli kazanımlar sağlayabileceğiz. AMAÇ ve TANIM PERYÖN, İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı, insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi/ yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak, örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmaktır.

Detaylı

ERASMUS+ SPOR DESTEKLERİ

ERASMUS+ SPOR DESTEKLERİ ERASMUS+ SPOR DESTEKLERİ Moderatör Konuşmacılar : Bülent ÖZCAN (Başkan) : Dr. Ranâ KASAPOĞLU ÖNDER (İletişim Koordinatörü) Emirhan H. ASLAN (Uzman, Gençlik Hareketlilik Koordinatörlüğü) İstanbul, 19 Şubat

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

E ĞİT İ M D E E - D Ö N Ü Ş ÜM P R O J E Y A R I Ş M A S I - 2 0 1 6 YÖNERGE

E ĞİT İ M D E E - D Ö N Ü Ş ÜM P R O J E Y A R I Ş M A S I - 2 0 1 6 YÖNERGE E ĞİT İ M D E E - D Ö N Ü Ş ÜM P R O J E Y A R I Ş M A S I - 2 0 1 6 YÖNERGE Türkiye nin kalkınmasında en önemli faktör olan eğitimin çağımızda daha etkili ve yaygın olabilmesi ancak teknoloji ve internet

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı

7. SCİENCE EXPO 2018 Geleceğin Teknolojileri Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi BURSA BİLİM ŞENLİĞİ SCIENCE EXPO YA DÖNÜŞÜYOR

7. SCİENCE EXPO 2018 Geleceğin Teknolojileri Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi BURSA BİLİM ŞENLİĞİ SCIENCE EXPO YA DÖNÜŞÜYOR 7. SCİENCE EXPO 2018 Geleceğin Teknolojileri Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi BURSA BİLİM ŞENLİĞİ SCIENCE EXPO YA DÖNÜŞÜYOR Bu özet Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi 7. Science Expo 18 Proje Yarışması

Detaylı

GOLDEN CİTY AWARDS 2016 BAŞVURU FORMU

GOLDEN CİTY AWARDS 2016 BAŞVURU FORMU GOLDEN CİTY AWARDS 2016 BAŞVURU FORMU BAŞVURU FORMU 1. BAŞVURU YAPAN KURUM / KİŞİ ADI:.... 2. PROJENİN ADI :. 3. BAŞVURU YAPAN KURUM VEYA KURULUŞ KATEGORİSİ: (Lütfen kategorinizi belirten seçeneğe x işareti

Detaylı

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU

SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU SPOR A.Ş. FARKIN OLSUN PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU 2015 İyi fikirler sınırları yok eder. 1.Giriş SPOR A.Ş., 2014 yılı içinde Kurumun İçin Proje Üret Farkın Olsun sloganı ile bir proje yarışması düzenledi.

Detaylı

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Amaç Türk Sineması nın gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı getirmeyi; Yerel halkın, sanatsal etkinlikler

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ

HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ HAKKI DEREKÖYLÜ GÜZEL SANATLAR LİSESİ III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJE : Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi III. POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ PROJEYİ HAZIRLAYAN: Zeki GÜVEN YER : Denizli Teraspark Outlet

Detaylı

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2015

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2015 Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı Çağrı Mektubu Eğitim, dış dünyadan aldığı dönütler doğrultusunda kendisini değiştirerek yenileyen açık bir sistemdir. Günümüz eğitiminin vizyonu, kabul görmüş düşünceleri

Detaylı

INTERA İç Mekan Ödülleri 2010 Şartname Taslağı

INTERA İç Mekan Ödülleri 2010 Şartname Taslağı INTERA İç Mekan Ödülleri 2010 Şartname Taslağı Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen INTERA İç Mekan Ödülleri nin amacı,türkiye'nin iç mekan tasarımı konusunda nitelikli işlere imza atan mimar,

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ HAYALLER VE GERÇEKLER İK BUNUN NERESİNDE? PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından, bu yıl 13. düzenlenen İnsan

Detaylı

Proje Başvuru Kılavuzu

Proje Başvuru Kılavuzu Proje Başvuru Kılavuzu Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Nedir? Ege İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde 2012 yılından bu yana düzenlenen Gıda Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği; potansiyel Ar-Ge işbirlikleri yaratılması

Detaylı

S A AT T E YAY I N D A TÜSİAR WEB HİZMETLERİ. w w w. t u s i a r i l e t i s i m. c o m

S A AT T E YAY I N D A TÜSİAR WEB HİZMETLERİ. w w w. t u s i a r i l e t i s i m. c o m 1 S A AT T E 1 SİTENİZ TEMMUZ 2012 YAY I N D A SON GÜN TÜSİAR *Haber sitesi *Emlak Sitesi * Şirket sitesi *Dernek Sitesi *Belediye Sitesi * E ticaret sitesi * ve tüm web hizmetleri 500 mb hosting 20 gb

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

Birinci Bölüm: Yatırım ve Proje Kavramları Turizm Yatırımlarının Türleri

Birinci Bölüm: Yatırım ve Proje Kavramları Turizm Yatırımlarının Türleri Birinci Bölüm: Yatırım ve Proje Kavramları Turizm Yatırımlarının Türleri Y. Doç. Dr. Şevki ULAMA 1 Yatırım: Şans oyunları oynamak Eldeki fonları uzun bir süre kullanmak Fonların yatırıldığı ve kullanıldığı

Detaylı

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI Asya ve Avrupa nın Buluşma Noktasında Tarım Sigortaları alanında gerçekleştirilen ilk büyük çaplı organizasyon Dünya

Detaylı

AVRUPA GİRİŞİMCİLİĞİ TEŞVİK ÖDÜLLERİ 2013

AVRUPA GİRİŞİMCİLİĞİ TEŞVİK ÖDÜLLERİ 2013 AVRUPA GİRİŞİMCİLİĞİ TEŞVİK ÖDÜLLERİ 2013 I. BÖLÜM: Genel Bilgiler 1. Başvuru Sahibinin Bilgileri Kurum/Kuruluş Adı: (tanıtım faaliyetlerinde bu isim kullanılacaktır) Posta Adresi: B AŞVURU FORMU Ülke:

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol eğlence Proje konusu MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015-2016 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAM BAŞVURU KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü

Detaylı

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI LED KONFERANSI VE LED&LED AYDINLATMA FUARI BİR ARADA LED Konferansı, Led&Led Aydınlatma Fuarı ile eşzamanlı olarak 01-04 Ekim 2015 tarihinde

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ AYRINTILI BİLGİLER VE ADAYLIK FORMU

PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ AYRINTILI BİLGİLER VE ADAYLIK FORMU PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ AYRINTILI BİLGİLER VE ADAYLIK FORMU PerakendeGunleri perakende_gunleri PG_Soysal SOYSAL SOYSAL PERAKENDE GÜNEŞİ ÖDÜLLERİ 28-29 Kasım 2018 Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Her yıl,

Detaylı

FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU

FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU --------------------------------------------------------------- 2 FİRMA ÜYE KAYDI ---------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

Geleceğin Gemi ve Yüzer Yapıları TASARIM 2012 ÖĞRENCİ PROJE YARIŞMASI

Geleceğin Gemi ve Yüzer Yapıları TASARIM 2012 ÖĞRENCİ PROJE YARIŞMASI Geleceğin Gemi ve Yüzer Yapıları TASARIM 2012 ÖĞRENCİ PROJE YARIŞMASI İçindekiler Giriş...1 Hedefler...1 Amaç...2 Kimler Katılabilir...3 Kayıt...3 Proje Teslimi......3 Yayın ve Kullanım Hakkı...4 Yarışma

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) EĞLENCE HİZMETLERİ ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -10 AMAÇ EĞLENCE HİZMETLERİ Bu faaliyet ile eğlence

Detaylı

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜNİVERSİTELERİN PATENTLERİ AR-GE MERKEZLERİ İLE BULUŞUYOR 6-7 KASIM 2017 Harbiye Askeri Müzesi, İstanbul B2B GÖRÜŞMELER TTO TANITIMLARI KONFERANS VE PANELLER AR-GE MERKEZLERİ

Detaylı

PERSONEL BELGELENDİRME HİZMET TEKLİFİ

PERSONEL BELGELENDİRME HİZMET TEKLİFİ Sayın [İlgili Kişi] [Müşteri] [Şehir] Tel: [Müşteri Telefon] Faks: [Müşteri Faks] E-mail: [Kişi Mail] PERSONEL BELGELENDİRME HİZMET TEKLİFİ Teklif No: End-Tk.[Teklif No] Rev. No: 0 Teklif Tarihi: [Teklif

Detaylı

SAĞLIKLI ŞEHİRLER EN İYİ UYGULAMA ÖDÜLÜ / 2013 YARIŞMA ŞARTNAMESİ

SAĞLIKLI ŞEHİRLER EN İYİ UYGULAMA ÖDÜLÜ / 2013 YARIŞMA ŞARTNAMESİ SAĞLIKLI ŞEHİRLER EN İYİ UYGULAMA ÖDÜLÜ 2013 SAĞLIKLI ŞEHİRLER EN İYİ UYGULAMA ÖDÜLÜ / 2013 YARIŞMA ŞARTNAMESİ ÖDÜLÜN AMACI Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 20 yılı aşkın bir süredir Avrupa da devam eden

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI 2012 PAYDAŞ MARKA REHBERİ

GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI 2012 PAYDAŞ MARKA REHBERİ GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI 2012 PAYDAŞ MARKA REHBERİ İÇİNDEKİLER Global Girişimcilik Haftası GGH nedir? Bir farkındalık kampanyasından daha fazlası Pusula yı Destekleyin Neden Pusula yı destekliyoruz?

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

HÜSEYİN AYDN Markalaşma ve Ar-Ge Destekleri Dairesi Dış Ticaret Uzmanı

HÜSEYİN AYDN Markalaşma ve Ar-Ge Destekleri Dairesi Dış Ticaret Uzmanı T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI HÜSEYİN AYDN Markalaşma ve Ar-Ge Destekleri Dairesi Dış Ticaret Uzmanı İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI 1 2 3 4 5 6 7

Detaylı

XIII. NE ÜRETELİM? ETKİNLİKLERİ VE PROJE YARIŞMASI 2016 PROJE ÖNERİSİ HAZIRLAMA KILAVUZU

XIII. NE ÜRETELİM? ETKİNLİKLERİ VE PROJE YARIŞMASI 2016 PROJE ÖNERİSİ HAZIRLAMA KILAVUZU XIII. NE ÜRETELİM? ETKİNLİKLERİ VE PROJE YARIŞMASI 2016 PROJE ÖNERİSİ HAZIRLAMA KILAVUZU NÜEPY-16 İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü *Tübitak başvuru kılavuzu

Detaylı

TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU İKAYDER 2019 Kuruluş Adı: ---------------------------------- info@ikayder.org ikayder www.ikayder.org ikayder Tüzel Üyelik Başvuru Formu Revizyon Tarihi: 01.02.2019 İKAYDER KİMDİR?

Detaylı

İçindekiler. Birinci Bölüm. Turizm, Turist Kavramları, Genel Anlamda Eğilim ve Beklentileri

İçindekiler. Birinci Bölüm. Turizm, Turist Kavramları, Genel Anlamda Eğilim ve Beklentileri İçindekiler Birinci Bölüm Turizm, Turist Kavramları, Genel Anlamda Eğilim ve Beklentileri 1.1. TURİZM KAVRAMLARI... 1 1.1.1. Turizmin Tanımı... 2 1.1.2. Turizm Olayının Yapısal Özellikleri... 4 1.2. TURİSTİN

Detaylı

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN ADI: MAVİ Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI: MAVİ Fotoğraf Yarışmasının amacı, uçsuz bucaksız gökyüzünden derin engin

Detaylı

"YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ

YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ "YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ GİRİŞ Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak için, Millî Eğitim

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Birim İçi / Birim Dışı Uygulamasına (Staj) İlişkin Esaslar

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Birim İçi / Birim Dışı Uygulamasına (Staj) İlişkin Esaslar Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Birim İçi / Birim Dışı Uygulamasına (Staj) İlişkin Esaslar Amaç Madde 1- (1) Bu esasların amacı, Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin staj uygulama

Detaylı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) TEKNOLOJİK ÜRÜNLERİN TANITIM VE PAZARLANMASI DESTEKLERİ

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) TEKNOLOJİK ÜRÜNLERİN TANITIM VE PAZARLANMASI DESTEKLERİ BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) TEKNOLOJİK ÜRÜNLERİN TANITIM VE PAZARLANMASI DESTEKLERİ Seyitcan ALTINKAYNAK Şubat 2015 SUNUM PLANI I. TEKNOLOJİK ÜRÜNLERİN TANITIM VE PAZARLANMASINA İLİŞKİN DESTEKLER

Detaylı

HAYAL EDİN, 2016 GERÇEKLEŞTİRELİM!

HAYAL EDİN, 2016 GERÇEKLEŞTİRELİM! HAYAL EDİN, 2016 GERÇEKLEŞTİRELİM! ÖDÜLLER Büyük Ödül Kategori birincilik ödülü : 5.000 TL Kategori ikincilik ödülü : 3.000 TL Kategori üçüncülük ödülü: 1.000 TL : 10.000 TL veya Yurtdışı Eğitim Programı!

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU

ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU Ömer BİLGİN Çavdarhisar Kaymakamı 2011 AIZANOI Binlerce yıl öncesine dayanan tarihi, eşsiz mimari eserleri, dünyanın pek çok ilklerini

Detaylı

1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası

1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası 1. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 2. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com adresinden ulaşabilirsiniz. 2.

Detaylı

STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı. Arka Plan. Program Hakkında

STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı. Arka Plan. Program Hakkında TACSO Sivil Toplum Kuruluşları için Teknik Destek - 2 (TACSO 2) AB IPA Ülkeleri; EuropeAid/133642/C/SER/Multi STÖ Ağları/Platformlar için Açık Çağrı: Stratejik İletişim Kapasite Geliştirme Eğitim Programı

Detaylı

KA2 - Stratejik Ortaklıklar Mesleki Eğitim. Bütçe ve Yönetimi. Özgür Nurdoğan Mesleki Eğitim Programı Uzmanı

KA2 - Stratejik Ortaklıklar Mesleki Eğitim. Bütçe ve Yönetimi. Özgür Nurdoğan Mesleki Eğitim Programı Uzmanı KA2 - Stratejik Ortaklıklar Mesleki Eğitim Bütçe ve Yönetimi Özgür Nurdoğan Mesleki Eğitim Programı Uzmanı Genel Görünüm 1. Bütçe Kalemleri 2. Bütçe Kalemleri Hibe Hesaplama ve Destekleyici Belgeler 3.

Detaylı

Eğitim Mh.Ahsen Sk.n:12/30 Kadıköy - İstanbul +9 (0) 216 345 AN DA +9 (0) 216 345 32 65. bilgi@anda.web.tr www.anda.web.tr

Eğitim Mh.Ahsen Sk.n:12/30 Kadıköy - İstanbul +9 (0) 216 345 AN DA +9 (0) 216 345 32 65. bilgi@anda.web.tr www.anda.web.tr Eğitim Mh.Ahsen Sk.n:12/30 Kadıköy - İstanbul +9 (0) 216 345 AN DA +9 (0) 216 345 32 65 bilgi@anda.web.tr www.anda.web.tr Anda İnteraktif Tanıtım Dosyası 1 Hakkımızda 2013 Şubat ayı itibariyle Anda İnteraktive

Detaylı

AUSDER ÖDÜLLERİ BAŞVURU ESASLARI

AUSDER ÖDÜLLERİ BAŞVURU ESASLARI AUSDER ÖDÜLLERİ BAŞVURU ESASLARI 1. Amaç AUSDER Ödüllerinin amacı, AUS alanında çalışan, emek veren, kişi, kurum ve kuruluşları desteklemek, bilinirliklerini artırmak, çalışmalarından sektörün diğer paydaşları

Detaylı

Ataşehir Belediye Başkanlığı. İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Katı Atık Tarife Raporu

Ataşehir Belediye Başkanlığı. İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Katı Atık Tarife Raporu İSTANBUL İLİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Katı Atık Tarife Raporu İSTANBUL ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KATI ATIK TARİFE RAPORU EK-1: Evsel Katı Atık Tarifelerinin Belirlenmesine Yönelik Kılavuz iii EK-2:

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

TÜRK YE ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA

TÜRK YE ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA KOOP 2017 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI 07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA AMACI Sürdürülebilir sosyal ve ekonomik bir kalkınma için en önemli işletme modellerinden birisi olan KOOPERATİFÇİLİĞİN

Detaylı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER KONFERANSI 2012

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER KONFERANSI 2012 EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER KONFERANSI 2012 İYİ UYGULAMA/MATERYAL BAŞVURULARI İÇİN ÇAĞRI www.egitimdeiyiornekler.org Eğitimde İyi Örnekler Konferansı 2012, 31 Mart 2012 tarihinde Sabancı Üniversitesi yerleşkesinde

Detaylı

Büyük Güne Hazırmısınız..?

Büyük Güne Hazırmısınız..? Büyük Güne Hazırmısınız..? Biz Hazırız... Biz Kimiz? Biz Kimiz? İSEM, 1986 senesinde kurulmuş bir sanat ve organizasyon kurumudur. Her zaman farklı etkinliklere, yeniliklere ve ilkelere imza atmayı benimsemiş

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

TÜBİTAK. TEKNOLOJI ve YENILIK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) BAŞVURU FORMU

TÜBİTAK. TEKNOLOJI ve YENILIK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) BAŞVURU FORMU TÜBİTAK TEKNOLOJI ve YENILIK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) 1514- GİRİŞİM SERMAYESİ DESTEKLEME PROGRAMI BAŞVURU FORMU AÇIKLAMALAR 1514 -Girişim Sermavesi Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK

Detaylı

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA KOOP 2017 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI 07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA AMACI Sürdürülebilir sosyal ve ekonomik bir kalkınma için en önemli işletme modellerinden birisi olan Kooperatif ürünlerini

Detaylı

Bu dosyayı okuyor iseniz ;

Bu dosyayı okuyor iseniz ; FRANCHİSİNG Bu dosyayı okuyor iseniz ; KAAN ACCECORIES yeniliklerinden faydalanmak için ilk adımı atmışsınız demektir.farklı ve karlı bir yatırım için KAAN ACCECORIES in sizlere sunduğu yeniliklerden faydalanmanın

Detaylı

Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Sanat Dalı'na 16 öğrenci alınacaktır.

Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Sanat Dalı'na 16 öğrenci alınacaktır. T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ TİYATRO ANASANAT DALI OYUNCULUK SANAT DALI LİSANS DEVRESİ 2015 2016 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU KONTENJANLAR Sahne

Detaylı

Gönülden Ödüller 2015

Gönülden Ödüller 2015 Gönülden Ödüller 2015 Özel Sektörde Gönüllülük Ödülleri Gönülden Ödüller 2015 Yönetmeliği Bu yönetmelik, Özel Sektör Gönüllüleri Derneği nin (ÖSGD) Özel Sektörde Gönüllülük Ödülleri; GÖNÜLDEN ÖDÜLLER 2015

Detaylı

AMAÇ ve TANIM. Sektörde sürdürülebilir gelişim için, ödül sürecine katılımınız çok değerli. Birlikte büyüyoruz, teşekkür ederiz.

AMAÇ ve TANIM. Sektörde sürdürülebilir gelişim için, ödül sürecine katılımınız çok değerli. Birlikte büyüyoruz, teşekkür ederiz. 1 AMAÇ ve TANIM PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri nin ana amacı; insan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi / yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak ve örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre

Detaylı

53. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ FILM TMR FILM TALENT MARKETING ROUNDS / İLETİŞİM PLATFORMU

53. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ FILM TMR FILM TALENT MARKETING ROUNDS / İLETİŞİM PLATFORMU 53. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ FILM TMR FILM TALENT MARKETING ROUNDS / İLETİŞİM PLATFORMU HAKKINDA: Uluslararası Antalya Film Festivali bünyesinde yer alan FILM TMR-Film Talent Marketing Rounds,

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 27 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 333 katılımcı

Detaylı

KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ FOTO GALERİ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR.

KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ FOTO GALERİ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. 0332 502 09 45 ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR.

Detaylı

Çocukların Şehri. Üzerine

Çocukların Şehri. Üzerine Çocukların Şehri Üzerine Marmara Belediyeler Birliği Kültür Yayınları Yayın No: 91 Kitabın Adı: Çocukların Şehri Üzerine Editörler: Yasemin Çakırer Özservet, Ezgi Küçük Tüm yayın hakları Marmara Belediyeler

Detaylı

Öğrencilere Yönelik Burs ve Destekler

Öğrencilere Yönelik Burs ve Destekler Öğrencilere Yönelik Burs ve Destekler Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) Meltem ALİŞEN KARACAÖREN Uzman 7 Mayıs 2013 Süleyman Demirel Üniversitesi Sunum Planı I. Bölüm II. Bölüm III. Bölüm

Detaylı

ACE of M.I.C.E. Awards Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi,

ACE of M.I.C.E. Awards Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, SPONSORLUK DOSYASI ACE of M.I.C.E. Awards Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda

Detaylı

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ Hedefimiz, öncelikli pazarlarda ülkemizin sağlık turizmi potansiyelini tanıtmaktır. Sunmuş olduğunuz sağlık hizmetinin kalitesini ve imkânlarınızı tanıtmak, sağlık

Detaylı

MERSİN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ KURUM VE İŞLETİCİ TİC. A.Ş.

MERSİN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ KURUM VE İŞLETİCİ TİC. A.Ş. MERSİN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ KURUM VE İŞLETİCİ TİC. A.Ş. PROJE ADI: PROJE KODU: AVRUPA DA İŞ BAŞINDA EĞİTİM MODELLERİ VE EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ PROJESİ 2014-1-TR01-KA200-013401 KOORDİNATÖR KURUM:

Detaylı

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak 1 İçindekiler 1. ETKİNLİK PLANI... 3 1.1. Genel Bilgi... 3 1.2.

Detaylı

Spor. Sağlıklı Yaşam. Fuarı Ekim 2018, BURSA. Network Fuarcılık / Burkon. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi

Spor. Sağlıklı Yaşam. Fuarı Ekim 2018, BURSA. Network Fuarcılık / Burkon.   Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı 25 28 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi www.busasfuari.com Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com www.merinosakkm.com 444 9 443

Detaylı