Yeni Mikserlerinizin Temizlik ve Bakımı için Kalitesi kanıtlanmış ürünler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yeni Mikserlerinizin Temizlik ve Bakımı için Kalitesi kanıtlanmış ürünler"

Transkript

1 Yeni Mikserlerinizin Temizlik ve Bakımı için Kalitesi kanıtlanmış ürünler Bu broşürü dikkatle inceleyiniz, kazançlı çıkacaksınız! Ürünleri denemek için ücretsiz numune talep edebilirsiniz. Tüm ürün yelpazesini incelemek için lütfen sitesini ziyaret ediniz.

2 Şoför kabini Bu alanda sadece sıradan kirler söz konusu olmakla birlikte çimento esaslı kalıntılarla da mücadele etmek gerekebilmektedir. İlgili ürünler : ZE-KA-FIX LEYCO-POON 2 LEYCO RASANT LEYCO-WASCH&WACHS Beton taşıma araçlarında temizlik çalışmalarını üç bölümde değerlendiriyoruz Kazan bölümü Kazan bölümü genelde hafif beton birikintileri ile kirlenir ve bu birikinti taşıma ringi bölümüne doğru gittikçe kalınlaşan bir grafit yağı görüntüsünü alır. İlgili ürünler : ZETOLAN MEK Plus 2, ZE-KA-FIX, ZETOLAN MES 2, LEYCO POON 2, LEYCO RASANT, LEYCO PROTECT 7, LEYCO POWER CLEAN Arka kısım Trans mikserin arka kısmı, beton sevk olukları, çamurluklar ve şase genellikle beton kalıntıları ve ince bir çimento katmanı ile kirlenir. İlgili ürünler : ZETOLAN MEK Plus 2, ZE-KA-FIX, ZETOLAN MES 2, LEYCO POON 2, LEYCO PROTECT 7

3 Yeni Trans mikseriniz hayırlı uğurlu olsun. M utlaka yeni aracınız ile gurur duyuyorsunuz ve onun uzun süreler ilk günkü gibi kalmasını arzu ediyorsunuz. Sonuç olarak aracınız sizin ve şirketinizin kartviziti gibidir. Y enilikçisiniz ve işverenin sizinle gurur duyması için örnek olmaya çalışıyorsunuz!. Gerekli ama yorucu temizlik işlerini minimum sürelerde kolaylıkla bitirmeniz için size yardımcı olmak arzusundayız. Yeni Trans mikserinizin değerini muhafaza etmek için onu korumalısınız. Neden temizlikte LEYCO ürünleri tercih edilmeli? Biz LEYCO CHEM LEYDE ailesi olarak 40 senedir Beton transfer araçlarının temizlik ve korunması için emek harcıyoruz, bu konuda uzmanlaşmış bir işletmeyiz. Ürünlerimiz araçlarınızın sorunuz çalışabilmesi için en ince detaylar düşünülerek tasarlanmışlardır, ürünlerimiz araçlarınızın bakım süreçlerini kısaltıp uygulama kolaylığı sağlayarak araçlarınızdan memnun kalmanızı garanti eder. Leyco ürünleri Temizlik sürecini üst düzeyde kolaylaştırır ve kısaltır. Leyco ürünleri beton kalıntılarını ve yağ birikintilerini çözer. Leyco ürünleri aşırı kirlenmeler ve bunun pahalı sonuçlarını engeller. Leyco ürünleri aracınızın değerini korumasına yardımcı olur düzenli kullanım ile mekanik temizlik (çekiç ve spatula ile kazıma v.s ) gereksiz olur Aracınız ilk günkü gibi tertemiz kalır. Leyco ürünleri Biyolojik olarak doğada çözülür ve bu sebeple her alanda kullanılabilir LEYCO ürünleri seçim diyagramı Koruma Beton çözme Temizleme

4 Eksiksiz, yeni nesil koruma ve bakım ürünü. Tüm tanınmış temizlik ve bakım metotları arasında erişilemez başarı Ürün kod numarası ZETOLAN-MEK Plus 2 alışılagelmiş bir trans mikser bakım ürünü değildir, zira ZETOLAN-MEK Plus 2 tüm diğer alışılagelmiş ürünlerin kullanım talimatnamelerinden farklı olarak tüm hava koşullarında ıslak zemine direkt, ince ve örtücü olarak püskürtme yöntemi ile uygulanabilen bir üründür. Püskürtme sonrasında zemindeki su çekilir ve bir koruma tabakası oluşur. Koruma ve bakım için harcanan zaman olağanüstü kısadır, tüm işlem dakikalar içerisinde biter : Aracınızın ömrünü uzatır. Islak zeminlerde ve her türlü hava şartında uygulanabilme kolaylığı Tüketimi çok küçüktür Bu güne kadar çekiç, spatula ve tel fırçalarla yapılan temizlik gereksiz kalır. Hareketli ve önemli parçaların masraflı tamiratlara sebep olan kirlenme süreci engellenir. Yüksek çalışma ve çevre güvenliği: Ruhr bölgesi Hijyen enstitüsü ZETOLAN-MEK Plus 2 yi Doğada biyolojik çözülümü: ÇOK İYİ olarak sertifikalandırmıştır. Teknik bilgiler Renk : Berrak Form : Sıvı Yoğunluk : 1,5 Isı dayanımı : Maksimum +180 C Özgül ağırlık : 0,87 g/ml Kullanım : Trans mikserin yıkanmasını takiben araç üzerinde beton ve harç kalıntılarının olduğu alanlara henüz zemin ıslakken yaygın, örtücü ve ince bir tabaka halinde püskürtülür. Aracın sadece beton ile temas halinde olan noktalarına tatbik ediniz. Koruyucu etki en az bir çalışma günü devam eder. İş bitiminde beton kalıntıları tazyikli su ile zeminden rahatlıkla temizlenir.

5 Yüksek aktif Çimento ve kireç çözücü konsantre, Klorik asit içermeyen ve betona zarar vermeyen formül Ürün kod numarası ZE-KA-FIX olağanüstü ekonomik, yoğunlaştırılmış (konsantre) bir temizlik ürünüdür. Trans mikserler, Beton pompaları, Çimento siloları, v.s.. temizlenmesinde kullanılır. ZE-KA-FIX klorik asit içermez ve yıkama suları ile beton yapımımda kullanılan geri dönüşüm tesisi haznesi sularına bulaşmasında beton kalitesi açısından hiç bir sakınca yoktur. ZE-KA-FIX çimento ve betonun uygulandığı her alanda kullanım bulur. Araçları pırıl pırıl temizlerken boyaya zarar vermez, aracınıza uzun süreler aşınmadan uzak kullanım imkânı verir, aracınız sürekli olarak ilk günkü görünümde yepyeni kalır. ZE-KA-FIX her zaman müşteri memnuniyeti yaratır. Araç ve gereç üzerindeki beton kalıntılarını hızlı ve güçlü bir şekilde çözer. Klorik asit içermez Beton kalitesine zarar verici etkisi yoktur Metal, lastik, cam ve boyayı korur Doğada Biyolojik olarak çözülür Ruhr bölgesi Gelsenkirchen Hijyen enstitüsü test sertifikasına sahiptir. Teknik bilgiler Renk : Yeşil Form : Sıvı Yoğunluk : 1.48 Isı dayanımı : Maksimum +180 C Özgül ağırlık : 0,87 g/ml Kullanım : ZE-KA-FIX K yoğunlaştırılmış (Konsantre) bir üründür, kirlilik derecesine göre 5-10 misli su ile karıştırılarak bir fırça yardımı ile temizlenecek alanlara sürülerek uygulanır İlacın kimyasal çözme etkisi, çözülen kum ve taş parçacıklarını bir fırça yardımı ile yıkayarak desteklenmelidir. ZE-KA-FIX K çözeltisi beton veya çimento ile temas eder etmez reaksiyon süreci başlar ve köpürmeye başlar, köpükleşme azaldığı zaman tekrar ZE-KA-FIX K çözeltisi uygulanır ve kalıntı tamamen çözülene kadar bu işleme devam edilir.

6 Boyalı yüzeyler ve Motor aksamı için Yüksek etkili temizleyici Temizleme amaçlı ve koruyucu Mikro Cila tabakası yaratan şampuan Ürün kod numarası : LEYCO_RASANT ile seyir halinde araç üzerine statik kir yapışması problemine çare getirilmiştir. Böylece aracın manüel temizlik süreci etkili şekilde kısalmaktadır. Araç yüksek basınçlı su veya yüksek basınçlı buharlı yıkama ile çok kısa sürelerde rahatlıkla temizlenebilir. LEYCO_RASANT araç üzerinde parlak bir mikrofilm oluşturarak tekrar kirlenmeyi engeller. Ürünün araca her yeni tatbikatı ile daha parlak bir görünüm elde edilir. Üstün temizleme gücü İyonize olmayan bir ara geçiş maddesi elektrostatik kir tabakasını parçalar. Hızlı etki eder Zaman tasarrufu sağlar, zaman ve iş gücü kaybına sebep olan ovarak temizliğe gerek kalmaz. Tekrar kirlenmelerin sürecini zorlaşır. Çok ekonomik üst düzeyde yoğunlaştırılmış (Yüksek konsantre) kirlilik düzeyine göre 5-30 misline kadar su ile incelterek kullanım. Çevre dostudur içerdiği tensitlerin %90 dan fazlası biyolojik çözünürlülüktedir. Ürün kod numarası : LEYCO-WASCH & WACHS tüm araçların güçlü ve boya koruyucu etkili olarak yıkanmasında mükemmel etkili bir üründür. LEYCO-WASCH & WACHS manüel araç yıkamalarında etkin temizleyici ve koruyucu Şampuan olarak kullanılır. Alışılagelmiş temizlik ilaçlarına kıyas ile avantajı, aracın sadece temizlenerek boyanın parlaklığını sağlamakla kalmaz aynı zamanda bir mikrofilm tabakası oluşturarak çimento ve beton gibi kalıntıların yüzeye yapışmasını zorlaştırır. Yüksek parlaklık ve kendi kendine kuruma özelliğine sahiptir. Yıkama makineleri ve manüel yıkamalar için uygundur. Aşırı düzeyde ekonomiktir. Polimer komponentler hızlı, kalıcı boya ve paslanma koruması sağlar. Biyolojik çözünürlülüğü yüksektir, ph nötr dür. Temizleyici ve mikrofilm cila tek bir üründe toplanmıştır.

7 Tüm araç için yüksek etkili asidik şampuan Trans mikser yönlendirme olukları ve dolum hunisi için Silikon esaslı Özel koruma emülsiyonu Ürün kod numarası: LEYCO-POON 2 Beton pompaları ve Trans mikserleri için tasarlanmış asidik bir araç şampuanıdır. Hafif yağlı kirleri ve çimento kalıntılarını güvenli bir şekilde temizler. LEYCO-POON 2 yüksek yayılma ve temizlik gücü sayesinde mükemmel kir çözme etkisini garanti eder. Özel bileşimi sayesinde LEYCO- POON 2 boyayı korur, yağlı yüzey oluşturmaz ve tüm suya mukavim yüzeylerde kullanılır. Yıkama sonrasında parlak bir yüzey görüntüsü elde edilir. Yıkama sonrasında çizgisel izler ve lekeler bırakmaz Arkasında yağlı bir tabaka bırakmaz ve boyayı koruyucu etkisi vardır. Manüel ve makine ile kullanıma uygundur. Doğada Biyolojik olarak çözünür. Suyu ve kiri üzerinde tutmayan bir film tabakası oluşturur. Kir tabakasını kesin olarak çözer Ürün kod numarası : ZETOLAN-MES 2 özellikle çözücü ve yağlayıcı olarak kullanılan özel sağlam bir koruyucu emülsiyonudur. Hazır veya yoğunlaştırılmış (Konsantre) olarak uzun süre dayanımlı, dış etkilere dirençli koruyucu olarak kullanılır. ZETOLAN-MES 2 betonun temas ettiği tüm yüzeylere, mikserlerin iç veya dış yüzeylerine, beton kalıplarına, Beton pompalarına v.s yapışmasını engeller. Metal, Plastik, lastik, gibi tüm yüzeylerde kullanılabilir. Ufak dozajlarda tüketime kıyas ile yüksek etki gücü vardır. Betonun, temas ettiği tüm yüzeylere, mikserlerin iç veya dış yüzeylerine, beton kalıplarına, Beton pompalarına v.s yapışmasını engeller. Silikon emülsiyonu esasında yüksek etkili çözücü/(ayırıcı) dır.

8 Bodyguard Polimer boya cilası Şase için kuvvetli asidik güçlü temizleyici Ürün kod numarası : LEYCO-PROTECT 7 ıslak yüzeylere tatbik edilebilen, Metal, boya, ve plastik yüzeylere uygulanabilen Polimer esaslı bir Mikrofilm ciladır Uygulandığı yüzeyde temizliği kolaylaştıran ve aşınmayı engelleyen, sert ve kaymaz bir koruma tabakası oluşturur. LEYCO-PROTECT 7 yüzeyde parlak bir tabaka oluşturur, polisaj lama ile parlatılmaya gerek yoktur. Eskimiş ve aşınmış boya tekrar yüksek parlaklığa sahip olur. Ürün kod numarası : LEYCO-POWERCLEAN çimento tozu, yağ, gres, ve cadde kiri ile özellikle güçlü kirlenmelere maruz kalan şase nin temizlenmesinde kullanılan, su ile karıştırılarak kullanılan yoğunlaştırılmış (Konsantre) bir üründür. Temizlenecek yüzeye 1:5 ile 1:20 arasında karışım ile bir püskürtme tabancası yardımıyla (duman halinde değil) uygulanır. Daha sonra kirlilik derecesine göre ilacın tesir etmesi beklenir ve yüksek basınçlı su, sıcak yıkama veya yeterli tazyikli su ile çözülen kirler temizlenir. Plastik çamurluklar tekrar eski parlaklıklarına ve renklerine sahip olurlar. Çok iyi düzeyde aşınma dayanımı vardır Yüksek düzeyde parlak yüzeyler yaratır Etkili kolaylaştırılmış temizlik sağlar - Parlak bir koruma tabakası oluşturur. Polisaj lama gerektirmez. Kolay tatbik edilir Yüksek etki gücü En inatçı kirleri bile çıkartır Temizlik için harcanan süreyi kısaltır Ekonomiktir zira yüksek oranda yoğunlaştırılmıştır.

9 LEYCO - ÖZEL TEMİZLEME FIRÇALARI Trans mikserlerin temizliği için özel olarak tasarlanmış asitlere dayanıklı kırçıllaştırılmış fırçalardır. BETONAC Portakal renkli-fırça Araştırmalar göstermiştir ki temizlik sırasında kullanılan temizlik maddesi çözeltileri kova dan alınıp temizlenmesi gereken yüzeye ulaştırılana kadar %85 oranında hiç kullanılmadan dışarıya akarak ziyan olmaktadır. İşte BETONAC Portakal renkli kırçıllı fırçamız bu probleme çözüm getirmektedir, BETONAC Mavi kazıma fırçası BETONAC Mavi kazıma fırçası çok sert bir fırçadır ve özellikle trans mikserin dolum ve boşaltma oluklarında kullanmak üzere tasarlanmıştır.. Fırça bağlantı parçası Teleskopik fırça sapı ve fırça arasında bulunan bu bağlantı parçası plastik malzemeden imal edilmiştir ve alışılagelmiş metal bağlantılardan farklıdır, zira bu noktada da fırça asitlere direnç göstererek piyasada bulunan asit etkisi ile çürüyen ürünlerden daha uzun kullanım ömrünü garanti eder. BETONAC- Portakal renkli - Fırça Kod numarası : : cm genişliğinde Kod numarası : : cm genişliğinde Kod numarası : : ,5cm genişliğinde Asitlere dayanıklı, Yüksek emiş gücüne sahip kırçıllı fırça Bi-Level Portakal renkli BETONAC-Fırça Kod numarası : : cm genişliğinde BETONAC- Portakal renkli - Fırça Kod numarası : : cm uzunluğunda Kod numarası : : cm uzunluğunda Asitlere dayanıklı, yumuşak kırçıllı, boya dostu fırça BETONAC Mavi Kazıma fırçası Kod numarası : : cm uzunluğunda Kod numarası : : cm uzunluğunda Teleskopik fırça sapı (300 cm ye kadar açılır) Kod numarası : : Fırça bağlantı parçası Kod numarası : : Teleskopik fırça sapı ile fırçanın bağlanmasını sağlayan bağlantı adaptörü

10 Yapılan işi kolaylaştıran profesyonel yardımcı ürünler İş güvenliğine hizmet eden ürünler Köpük üretme tabancası İlacın dakikalarca yüzeyde kalmasını sağlayan koyu bir köpük tabakası yaratır ve temizleyicinin kirlere gerektiği şekilde nüfus ederek çözülme sürecini ayarlar. Kod numarası : : Ltr. El tipi püskürtme cihazı El tipi püskürtme cihazı ile önceden su ile karıştırılarak çözeltinmiş ilaçlar hava basıncı yardımıyla küçük ölçekli yüzeylere tatbik edilir. Kod numarası : : İlave uzatma çubuğu 2 litrelik el tipi püskürtme cihazı için üretilmiş olan 20 cm uzunluğundaki ilave uzatma çubuğu erişilmesi en zor noktalara ulaşmayı sağlar.. Kod numarası : : Köpük yapma memesi Kod numarası : : Temizleyici ilacın köpük haline gelmesini ve yüzeyde daha fazla kalmasını sağlar. Koruyucu gözlük Bilhassa kafa mesafesi üzerinde ilaç tatbikatı yapılırken agresif ürünlerin göze sıçramasını engellemek için üretilmiştir. Kod numarası: Koruyucu eldiven Ergonomik formlu ve düz kenarlı eldiven. Nesneyi kaydırmadan tutan tasarımı ve iç yumuşak dokusu ile rahat kullanım sunarken farklı kimyasallara karşı iyi düzeyde dayanıklıdır. Kod numarası: LEYCO-DS 300 Eller, yüz, v.s. gibi korumasız ciltler için koruyucu krem. Temizlik çözeltileri ve asitlere karşı cildi korur Kod numarası: LEYCO-MV 7 Elektrikli airless fıçıdan emme ve püskürtme pompası Kod numarası: LEYCO-KLARON Yoğun, yüksek etkili ve aynı zamanda cildi koruyan el temizlik kremidir. Sürtünme gücü yaratan ve doğal temelli kir çözücü gibi temizleme sürecini desteleyen katkılar içerir. Kod numarası:

11 BETONAC -FIX 2 Talihsizlik. Beton dondu Beton pompası ve Trans Mikser kullanan arkadaşlarınız için bilgiler: B eton sevkıyatı gece gündüz demeden günün her saatinde devam eder. Aracın beton sevkıyatı sonrasında su ile temizlenmesi için her alan müsait olmayabilir. Bu durumlarda sert beton yapışmaları çoğu zaman engellenemez. Bu kalıntıları temizlemek genelde büyük problem yaratır ama BETONAC-FIX2 ile değil. Sadece bu inatçı yapışmalarda özellikle hızlı ve etkin çözme kabiliyeti olan BETONAC-FIX2 beton çözücü kullanılır. BETONAC-FIX2 yüksek düzeyde yoğunlaştırılmış (konsantre) bir üründür ve kirlilik derecesine karşı 1:3 ile 1:10 oranında su ile karıştırılarak tatbik edilir. Ekonomiktir zira yüksek oranda su ile karıştırılarak tatbik edilir. Nerede ise kokusuzdur. Özel katkılar yüksek düzeyde metal ve asidik aşınma koruması sağlar. Güçlü beton, çimento kalıntılarını hızlı ve kalıntısız şekilde çözer. M eslek arkadaşlarınız ile Trans mikser ve Pompa operatörleri, pozitif tecrübeler edindiğiniz deneme paketi ürünlerinden memnuniyetinizi ifade ettiğinizde hiç şüphesiz size hayır duası edecekler. B ilhassa gün sonunda zorlu ve yorucu temizlik işlerini içten ve dıştan mükemmel düzeyde kolaylaştıran ve temizlik süresini kısaltan ZETOLAN-MEK Plus2 ile cebri karıştırıcı ve trans mikserciler ilgileneceklerdir. R eferansınız üzerine mikserlerden sorumlu iş arkadaşlarınıza tüm hafta boyunca test etmeleri için memnuniyetle 5-10 litrelik ZETOLAN-MEK Plus2 ürünümüzü bedelsiz olarak sunabiliriz. Her gün muntazam kullanım ile ilk 6 gün içerisinde karıştırıcı haznelerinde ilave bir koruyucu tabaka oluşacaktır. B eton karıştırıcılarından sorumlu meslek arkadaşlarınız bu bilgiyi kendileri ile paylaşmanızdan ötürü size müteşekkir kalacaklardır. Böylece çalışanların çalışma koşulları kolaylaşacak ve sadece en iyi yapmaları gereken görevlerine yoğunlaşacaklar: Kaliteli beton üretimi!

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya Baumit SilikatColor (SilikatFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cephelere el veya makine ile uygulanabilen, sodyum silikat bazlı, kullanıma hazır mineral esaslı bir boyadır. Bileşimi Mineral esaslı dolgu maddeleri

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

Spreyler. www.interendustri.com

Spreyler. www.interendustri.com Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON

GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR ÜZERİNDE BUZ OLUŞUMUNU VE KARIN ZEMİN YÜZEYİNE YAPIŞMASINI ENGELLEYEN KİMYASAL BİR SIVIDIR. Perpa

Detaylı

Zemini çilalama ve parlatma konumuna getirir.

Zemini çilalama ve parlatma konumuna getirir. Total Beton sertleştirici, Reaktif nano- ve mikrometrik silis solüsyonu ile beton sertleştirir, beton yüzeyinin görünüş ve dayanıklılık ve mukavemet gücünü artırmak için kullanılır. Yüzey sertliğini, sürtünme

Detaylı

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ BETON SERTLEŞTİRİCİ TOTAL BS Beton gözenekli bir malzemedir, genelde bu gözenekler su ile doludur, ayrıca betonun bünyesinde serbest kireç bulunur, bünyedeki bu serbest kireç betona dönüşmemiştir. Prensip

Detaylı

PANDOMO TerrazzoPlus, PANDOMO TerrazzoMicro ve PANDOMO TerrazzoBasic zeminler için Temizleme ve bakım talimatları

PANDOMO TerrazzoPlus, PANDOMO TerrazzoMicro ve PANDOMO TerrazzoBasic zeminler için Temizleme ve bakım talimatları pandomo Genel PANDOMO TerrazzoPlus, PANDOMO TerrazzoMicro ve PANDOMO TerrazzoBasic zeminler için Temizleme ve bakım talimatları Özenli ve düzenli temizleme ve uygun bir koruma ile zımparalanmış veya cilalanmış

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler

Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. Büyük Bölümler İçin Küçük Makineler Genie E. Küçük elektrikli temizleme makinesi 35 cm çalışma genişliği ile 200 m² ve üzeri alanlar için idealdir. 1. Taşıması Kolay Esnek itme kolu ile her pozisyona uygundur. Kullanıcı dostudur ve otomobiliniz

Detaylı

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır.

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. Sayfa 1/6 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Outside kaplama kötü hava şartlarına ve çevresel etkilere

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

ÇİMENTO KARIŞTIRMA VE NAKLİYE EKİPMANLARININ KORUMA BAKIM VE TEMİZLENMESİNDE AVRUPA NIN BİR NUMARALI LİDER ÇÖZÜMÜ.

ÇİMENTO KARIŞTIRMA VE NAKLİYE EKİPMANLARININ KORUMA BAKIM VE TEMİZLENMESİNDE AVRUPA NIN BİR NUMARALI LİDER ÇÖZÜMÜ. ÇİMENTO KARIŞTIRMA VE NAKLİYE EKİPMANLARININ KORUMA BAKIM VE TEMİZLENMESİNDE AVRUPA NIN BİR NUMARALI LİDER ÇÖZÜMÜ. Türkiye genel Distribütörü www.rekarma.com sales@rekarma.com PROBLEMİNİZ. Beton santralleri,

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

Baumit Vorspritzer. Ön Serpme. Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç.

Baumit Vorspritzer. Ön Serpme. Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç. Baumit Vorspritzer Ön Serpme Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç. Bileşimi Çimento, sıva kumu, katkı maddeleri Özellikler Uygulandığı yüzeyin tutucu

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır.

Detaylı

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç.

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Yeni Bosch yüksek basınçlı yıkama cihazları. Yeni Aquatak Go. Küçük, mobil ve çok güçlü. Bu yüksek basınçlı yıkama cihazı ile ileri geri itmeyi unutun. Aquatak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü AL-100 Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü ////////////////////////////////////////////////////// Sanayide kullanılan makinelerin çalışma koşullarından dolayı yüzeylerinde oluşan yağ ve kir artıklarının

Detaylı

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi SAYIN :.Satınalma Yetkilisi Referans No : 788/245/*4854/978/4787/44/828-245/8887844 \.../ /201.. Talep etmiş Olduğunuz 10 Yıl Garantili YOĞUN SPOR VE YAYA TARAFİĞİ KULLANIM AKREDİTASYONLU TEST RAPORLARI

Detaylı

SENTETİK GRUBU SERİSİ

SENTETİK GRUBU SERİSİ SENTETİK GRUBU SERİSİ Metal yüzeylerde benzersiz Filli Boya koruması! Pas Koruma Sistemi... 3 Flat - Hammer... 5 Master... 11 Uygulama Bilgileri... 13 NEDEN PAS KORUMA SİSTEMİ? Metal yüzeylerin korunması

Detaylı

Temizlik - Bakım - Koruma

Temizlik - Bakım - Koruma www.ardex.com.tr Temizlik - Bakım - Koruma Lithofin KUKÜ Lithofin EKSTRA Güçlü Çimento Artığı Temizleyicisi Yeni uygulanmış ya da mevcut klinker, fayans, seramik, granit seramik, porselen seramik vb. yüzeylerdeki

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

Teknik Data Boydur Marker Alkid Esaslı, Tek Bileşenli, Soğuk Uygulama, Yol Çizgi ve İşaret Boyası

Teknik Data Boydur Marker Alkid Esaslı, Tek Bileşenli, Soğuk Uygulama, Yol Çizgi ve İşaret Boyası Teknik Data Boydur Marker 100-88 Alkid Esaslı, Tek Bileşenli, Soğuk Uygulama, Yol Çizgi ve İşaret Boyası Tanım: Boydur Marker 100-88, iç ve dış mekânlarda rahatlıkla kullanılan, uygulamadan yaklaşık 1

Detaylı

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten...

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Su geçirmez Isı geçirmez Ses geçirmez Yanmaz İNDEKS SERAMONT 4 SERAMONT BİNA MANTOLAMA ISI-SES-SU YALITIM HARCI 6 SERAMONT U-BİNA MANTOLAMA

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya Baumit NanoporColor (NanoporFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cepheler için, kullanıma hazır, silikat esaslı bir mineral boyadır. Özel olarak bu amaçla geliştirilmiş mikro yapıdaki yüzeyinin yanı sıra özel, nano

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su.

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su. Baumit ArtlineFarbe Dekoratif Tasarım Boyası Ürün Dış ve iç cepheler için, organik bağlayıcılı, kullanıma hazır bir boyadır. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı

Detaylı

8+5/8+7/10+5/20+10/1176-1177 TSE BELGESİ SADECE ŞİRKETİMİZDE BULUNMAKTADIR

8+5/8+7/10+5/20+10/1176-1177 TSE BELGESİ SADECE ŞİRKETİMİZDE BULUNMAKTADIR TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 788/245/*4854/978/4787/44/828-245/-./ /201 Talep etmiş Olduğunuz 10 Yıl Garantili YOĞUN SPOR VE YAYA TARAFİĞİ KULLANIM AKREDİTASYONLU TEST RAPORLARI Bulunan

Detaylı

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1 Mutfak Hijyeni Bulaşık Deterjanları M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı - Yüksek Performanslı Manual Dishwashing Detergent Konsantre olduğu için birkaç damlası bile bulaşıkları temizlemeye ve yağları gidermeye

Detaylı

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır!

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır! Baumit FineTop (UniversalPutz Fein) Kaplama Ürün Đç ve dış cepheler için, kullanıma hazır, nefes alma kabiliyetine sahip, ince katmanlı (son kat) kaplama. Elle veya makineli olarak uygulanabilir. Özel

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

Askılar, Raflar ve Konveyörler

Askılar, Raflar ve Konveyörler Askılar, Raflar ve Konveyörler Tavsiyeler Askılar ve Raflar olabildiğince küçük olmalıdır. Askılar parçalardan toz partiküllerini uzaklaştırmamalıdır. Askılar parçalarla sürekli tekrarlanan temas halinde

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

K 7 Classic *EU. K 7 Classic *EU, ,

K 7 Classic *EU. K 7 Classic *EU, , Su soğutmalı motor ile "K7" sık kullanımlarda; özellikle inatçı kirler, bisikletler, büyük araçlar, yüzme havuzları ve yollarda kullanım için dizayn edilmiştir. Pratik Quick Connect konektörü, 10 m yüksek

Detaylı

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning)

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning) Boya sisteminden beklenilen yüksek direnç,uzun ömür, mükemmel görünüş özelliklerini öteki yüzey temizleme yöntemlerinden daha etkin bir biçimde karşılamak üzere geliştirilen boya öncesi yüzey temizleme

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri EGETEK Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri Zeminlere sadece üzerinde yürünen bir alan olarak bakılmamalıdır, zira onlar operasyonel altyapının temel elemanıdır. Bunlardan dolayı zemine üretim hattının

Detaylı

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI Kampa Havalandırma ve Sulama Sistemleri Ltd. Şti. olarak 2007 yılından bu yana Pompalar, Hidroforlar, Dalgıç Pompalar, Sirkülasyon Pompaları, Fanlar, Sanayi Tipi Vantilatörler, Blower/Vakum Pompası gibi

Detaylı

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi 1 2 3 Uzay teknolojisi artık tüm yapılarda uygulanabiliyor. Uzay programları için geliştirilen nano teknolojik ve nano ölçekli seramik küreciklerinin bileşiminden oluşan

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar

Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar Kaliteyi Seviyoruz Ultra mikrofiber bezler Polisaj diskleri Aksesuar OEM ve taşıt temizliği için özel, Endüstriyel, yatçılık ve hava-uzay alanlarında Doğrudan üreticisinden profesyonel kalite: Yetkin ve

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

K 2 Car. K 2 Car, ,

K 2 Car. K 2 Car, , K2 Car basınçlı yıkama makinesi her iş için uygundur. Kolay hareket etmeyi sağlayan iki tekerlek, bir evin dış alanında yer alan inatçı kirleri temizleyebilen özelliklere sahiptir. (bisiklet, bahçe ekipmanları

Detaylı

CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ yeni bir high-end teknoloji ile üretilmiş nano bir üründür.

CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ yeni bir high-end teknoloji ile üretilmiş nano bir üründür. SERAMİK KAPLAMA CQUARTZ NEDİR? CQUARTZ SiO2 dünyanın en zor malzemelerinden biridir. Ürünün saflık derecesi % 99.9 olduğu için, elmas gibi sert olur. Bu da uygulama yapılan otomotiv yüzeyin de çok sert

Detaylı

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L AEROSOLLER ZETTEX AEROSOLLER Pek çok kişi aerosolü tek bir ürün olarak düşünür, ancak bu doğru değildir. Bir aerosol dört parçadan oluşur: valf, kapak, kutu ve aktüatör. Aerosolün kutusu her türlü malzemeden

Detaylı

Silifoz Filtre Sistemi

Silifoz Filtre Sistemi Silifoz Filtre Sistemi RMF BSFT ATK 11 SA - Enerji ve bakım masraflarında tasarruf sağlar. - Su sistemlerinizin ömrünü uzatır. RMF BSFT ATK 11 SA Silifoz - Oteller, kamu binaları, konutlar gibi ortak yaşam

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER

ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER CREATING TOMORROW S SOLUTIONS ZORLU UYGULAMALAR İÇİN PROFESYONEL SİLİKON MASTİKLER En yüksek beklentileri karşılayan profesyonel silikon mastikler Hayat kalitesi yaratan mimarlık. Bu ilke profesyonel silikon

Detaylı

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız?

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız? Epoksi Nedir? Epoksi suya,asitlere ve alkaliye dirençli,zaman içerisinde direncini yitirmeyen,yapıştırıcı bir kimyasal reçinedir.zamanla mukavim ve kuvvetli yapışma özelliği sayesinde inşaat sektörünün

Detaylı

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi.

Bugün Bosch var. Fırçayla boya - ma eskidendi. Fırçayla boya - ma eskidendi. Bugün Bosch var. SprayControl teknolojisine sahip yeni hassas püskürtme sistemleri. Basit ve göz alıcı. Çok şaşıracaksınız. Bu cihaz sayesinde boyalar parlak olacaktır yeni

Detaylı

SP-500. Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey

SP-500. Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey SP-500 ///////////////////////////////////////////////////////////// Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey Çevre koşulları nedeniyle paslanan ve sıkışan hareketli parçaların sökülmesi ve yağlanması için özel olarak

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=hgia1eskk90 VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=5g7ctk7xpl8

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

Selüloz, sentetik ve diğer elyaflarda kullanılabilen HAFİF KATYONİK YUMUŞATICI. Quenter Amonyum tuzu. Yağ asidi esteri ve Özel karışım

Selüloz, sentetik ve diğer elyaflarda kullanılabilen HAFİF KATYONİK YUMUŞATICI. Quenter Amonyum tuzu. Yağ asidi esteri ve Özel karışım EK 18 HF 15 EK 25 HSY 20 kullanılabilen yumuşak tutum veren HİDROFİL yumuşak tutum veren Yüksek HİDROFİL esteri ve Özel karışım Özel karışım İyonik Yapısı Hafif Katyonik Katyonik Hafif Katyonik Hafif katyonik

Detaylı

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir. YÜZEY TEKNOLOJİLERİ A.Ş Doküman kodu : Yayın tarihi : 01.03.2015 Revizyon numarası : 00 Revizyon tarihi :,, Sayfa numarası : 1/2 ŞİRKET BİLGİLERİ 5K Yüzey Teknolojileri A.Ş. Güzel Hisar Mah. Yıldırım Beyazıt

Detaylı

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER 2000 EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM Epocell PR, çift bileşenli solventsiz epoksi astarıdır. Yüzeye derinlemesine nüfuz ederek yüzeyi sağlamlaştırır ve epoksi kaplaması için tutunma yüzeyi oluşturur.

Detaylı

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ YANABİLİR, 1 TERS KULLANILABİLİR YANABİLİR, 2 YANMAZ, GÜÇLÜ TOZ 3 EKRAN & YÜZEY İÇİN ISLAK MENDİL 4 KÖPÜK 5 BÜYÜK BOY 6 TV & BÜYÜK

Detaylı

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir.

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir. Özellikle eski araçlarda, motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan fazla yağ tüketiminin önüne geçer, böylece yakıt ekonomisi sağlar. Yağın viskozite indeksini düzenler. Egzoz dumanını azaltır. Kullanımı:

Detaylı

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı.

kaplamalarınsağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ilave bir önem kazandı. EREN ENERJİ ÇATALAĞZI 1360 MW TERMİK SANTRAL PROJESİ LİMAN İNŞAATIN DA KULLANILACAK FARKLI ÇELİK BORULAR DURATEK ÜRÜNLERİ Liman iskele ayağı olarak kullanılacak çelik borular, farklı çap, boru et kalınlığı

Detaylı

K 7 FC *EU K 7 FC *EU, ,

K 7 FC *EU K 7 FC *EU, , Cihaz, 60 m²/sa alan performansıyla inatçı kirler üzerinde düzenli olarak yapılan temizlikler için uygundur. Full Control basınçlı yıkama makinesi sayesinde her yüzey için doğru basıncı bulacaksınız. Basınç

Detaylı

PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var!

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var! Mutfak Hijyeni Ürünleri İşin mutfağında hijyen var! Yüksek performans sunan Maratem Profesyonel mutfak hijyeni ürünleri markası Culina, enerji tasarrufuna ve mutfak maliyetinin kontrol altına alınmasına

Detaylı

Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ;

Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ; Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ; Isı izolasyon katsayısı yüksektir ; Isı izolasyonu, dünya çapındaki ilk beş güneş kollektörü arasındadır.

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

K 4 Compact. K 4 Compact, ,

K 4 Compact. K 4 Compact, , K4 Compact basınçlı yıkama makinesi su soğutmalı motoruyla aralıklı kullanımlar için idealdir. Özellikle bahçe çitleri, bisikletler ve küçük araçların temizliğinde etkili sonuçlar verir. Kompakt ve güçlüdür.

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

K 7 Compact. K 7 Compact, ,

K 7 Compact. K 7 Compact, , K7 Kompakt basınçlı yıkama makinesi, kompakt kullanışlı ve güçlüdür. Cihaz su soğutmalı motora sahiptir ve sadece sık temizlik işleri ile evin etrafında inatçı kirlerin temizliği için kullanılır. Çift

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETAN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar : Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı, yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI Yapılacak İşler NE? Uygulama Sıklığı NE ZAMAN? Kullanılacak Deterjan ve Dezenfektan NE KULLANI- LACAK? Kullanılacak Araçları NE İLE? Maddesinin Kullanım Oranı NE KADAR? Metodu NASIL? Kat arabanızda kullanılması

Detaylı

Ürün, 648/2004/EC Deterjanlar Direktifinde belirtilen gerekliliklere uygun olarak hazırlanmıştır.

Ürün, 648/2004/EC Deterjanlar Direktifinde belirtilen gerekliliklere uygun olarak hazırlanmıştır. 01. Madde / Preparat ve Şirket / İş Sahibinin Tanımı Ürün adı: Maratem 332 Hassas Yüzeyler İçin Bulaşık Deterjanı Maddenin / Preparatın Kullanımı: Profesyonel sanayii ve ticarette temizleme uygulamalarında

Detaylı

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Versa Plus Sistem Temizlik Gereçleri Versa Plus Mop Aparatı Versa Plus özel mop sistemi (sap dahil) Çapraz bulaşmayı engelleyen, hijyenik bir temizleme sistemi Farklı alanlar

Detaylı