GEÇTİĞİMİZ YIL BODRUM - BİTEZ DE YAPILAN EĞİTİM SEMİNERİNDE ÖĞRENDİĞİM BU ETKİNLİĞİ ÖREN PLAJLARINDA YAPABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNMEKLE BAŞLADI.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GEÇTİĞİMİZ YIL BODRUM - BİTEZ DE YAPILAN EĞİTİM SEMİNERİNDE ÖĞRENDİĞİM BU ETKİNLİĞİ ÖREN PLAJLARINDA YAPABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNMEKLE BAŞLADI."

Transkript

1

2 TÜR-ÇEV YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞÜLÜP İHTİYAÇ LİSTESİNİN GELMESİ İLE BİRLİKTE BELEDİYE BAŞKANIMIZA BİR MALİYET RAPORU HAZIRLANDI. GEÇTİĞİMİZ YIL BODRUM - BİTEZ DE YAPILAN EĞİTİM SEMİNERİNDE ÖĞRENDİĞİM BU ETKİNLİĞİ ÖREN PLAJLARINDA YAPABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNMEKLE BAŞLADI.

3 İHTİYAÇ LİSTESİ KİŞİLİK PROJE EKİBİNİN 7 GÜNLÜK PROJE SÜRESİNE (9-16 TEMMUZ 2012 TARİHLERİ DÜŞÜNÜLMEKTEDİR) GÖRE HAZIRLANMIŞTIR. 5 GÖNÜLLÜDEN 4 Ü İÇİN PROJENİN GERÇEKLEŞECEĞİ ALANA BULUNDUKLARI İLLERDEN GİDİŞ GELİŞ ULAŞIM MASRAFLARI (ULAŞIMDA OTOBÜS KULLANILACAKTIR) 5 GÖNÜLLÜ İÇİN 7 GECELİK TAM PANSİYON KONAKLAMA (YARIM PANSİYON OLURSA, ÖĞLE YEMEKLERİNİN AYRICA TEMİN EDİLMESİ) 500 ADET ANKET FORMLARININ FOTOKOPİ YOLUYLA ÇOĞALTILMASI PLAJDA GÖNÜLLÜLERİN İSTASYON OLARAK KULLANACAKLARI SAHRA ÇADIRI, SANDALYE, MASA VB. MALZEMELERİ GÖNÜLLÜLERİN PROJE SÜRESİNCE GİYECEKLERİ TİŞÖRTLERİN VE ŞAPKALARIN BASIMI 40 ADET( HAVANIN ÇOK SICAK OLMASI NEDENİYLE KOLSUZ TİŞÖRTLER, TİŞÖRTLERİN BİR KISMI DA SAHİLDE SİGARA İZMARİTİ TOPLAMA ETKİNLİĞİNE KATILAN KİŞİLERE VERİLECEK) VE BU T-SHİRTLERE AYNI BASKININ YAPILMASI.

4 ÇOCUK OYUNLARI VE İNSANLARIN DİKKATİNİ ÇEKMEK AMACIYLA DONDURMA, SOĞUK MEYVE SUYU, KOLA VS KONULARINDA DESTEK SAĞLAYACAK SPONSORLARIN BULUNMASI PROJEYLE İLGİLİ POSTER(100 ADET), PROJE BROŞÜRÜ, GERİ DÖNÜŞÜMLE İLGİLİ BROŞÜR, ATIKLARIN NE KADAR SÜREDE YOK OLDUĞUNA İLİŞKİN BROŞÜRLERİN GRAFİK DİZAYNI VE BASIMI (HER BİR BROŞÜRDEN 1500 ADET) STANTTA HER GÜN DURAN KİŞİLER İÇİN SU (SEBİL OLABİLİR) VE İÇECEK ÇOCUKLARLA YAPILACAK ETKİNLİK(ÇOCUKLARIN ELİNE KIRMIZI VE YEŞİL PANKARTLAR VERİLECEK, ÇÖP ATTIĞINI GÖRDÜĞÜ KİŞİNİN YANINA GİDEREK KIRMIZI PANKART KALDIRACAK VE ÇÖPÜ ATAN KİŞİ ÇÖPÜ YERDEN KALDIRINCAYA KADAR BEKLEYECEK. ÇÖPÜNÜ KALDIRINCA YEŞİL PANKART KALDIRIP ORADAN AYRILACAK) İÇİN 10 AR ADET KIRMIZI VE YEŞİL PANKART (A4 BOYUTUNDA VE AHŞAP SAPA GEÇİRİLMİŞ)

5 PROJE İÇERİSİNDE BİR GÜN DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ, BİR GÜN DE PLAJDAN SİGARA İZMARİTİ TOPLAMA VE TOPLANAN SİGARA İZMARİTLERİNİN SERGİLENMESİ FAALİYETİ KOYULMALIDIR. BU DURUMDA İZMARİT TOPLAMAK İÇİN ELDİVEN VE ÇÖP POŞETİ GEREKECEK. DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ İÇİN GÖZLÜK VE PALET. MALZEMELER İÇİN KULÜBE (AKŞAM PANKART, MASA VB MALZEMELERİN KULÜBEYE KOYULUP KİLİTLENMESİ) PROJENİN KAPANIŞINDA PLAJDA BİR BASIN TOPLANTISI İLE PROJE SONUÇLARININ AÇIKLANMASI VE BU SIRADA ÇOCUKLARA MAVİ BAYRAK SLOGANLARI İÇEREN PANKARTLAR TAŞITILMASI. NOT: HAZIRLANAN PANKART, BROŞÜR, ANKET FORMU VB. DOKÜMANLARDA, İLGİLİ KURUMLARIN YANINDA TÜRÇEV LOGOSU DA YER ALMALIDIR. GELEN BU İHTİYAÇ LİSTESİNE GÖRE MALİYET ARAŞTIRMASI VE HANGİ KONULARDA SPONSOR BULUNABİLECEĞİ ARAŞTIRILIP RAPOR HALİNE GETİRİLDİ. VE ONAYA SUNULDU

6

7 BELEDİYE BAŞKANLIĞI NA DAİRE / 07/2012 TARİHLERİ ARASINDA MAVİ BAYRAK ÇEVRE ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA PLAJLARDA ÇEVRE BİLİNÇLENDİRME PROJESİ TÜR-ÇEV İLE BİRLİKTE İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANMAKTADIR. PROJENİN AMACI İLÇEMİZ ÖREN PLAJINDA ANKETLER DÜZENLENEREK, ÇOCUKLAR İLE ANİMASYONLAR YAPILARAK DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPILARAK ÇEVRE KONUSUNDA FARKINDALIK YARATMAKTIR. PROJE MALİYETİ; 5 GÖNÜLLÜ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ TÜRÇEV KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE İLÇEMİZE GELECEKLERDİR. BU ARKADAŞLARIN 4 TANESİNİN GİDİŞ DÖNÜŞ YOL PARALARI KARŞILANACAKTIR. (ANKARA 2 ÖĞRENCİ, ARTVİN 1, TRABZON 1) YAKLAŞIK MALİYET TL. 5 ÖĞRENCİ 7 GECE TAM PANSİYON KONAKLAMA (YARIM PANSİYON OLURSA ÖĞLE YEMEKLERİNİN AYRICA TEMİN EDİLMESİ) ÖĞRENCİLER BELEDİYEMİZ MİSAFİRHANELERİNDE KONAKLAMALARININ SAĞLANMASI DÜŞÜNÜLMEKTEDİR. MÜMKÜN OLMASI HALİNDE SPONSORLARIMIZ OLAN OTEL SAHİPLERİNDEN FAYDALANILACAKTIR. YAKLAŞIK MALİYET 3500 TL ÖĞRENCİLERİN 3 ÖĞÜN YEMEK YEMELERİNİN SAĞLANMASI MAVİ BAYRAKLI OTELLERİMİZ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR. YAKLAŞIK MALİYET 1750 TL

8 500 ADET ANKET FORMU BELEDİYEMİZ FOTOKOPİ MAKİNESİNDE ÇOĞALTILACAKTIR. FEN İŞLERİ EKİPLERİ TARAFINDAN PLAJIN UYGUN YERİNE ÇADIR KURULUP STANT OLUŞTURACAKTIR. MASA VE SANDALYE TEMİN EDİLECEKTİR. GÖNÜLLÜLERİN PROJE SÜRESİNCE GİYECEKLERİ T-SHİRT VE ŞAPKA YAPTIRILACAK VE BU MALZEMELER ÜZERİNE MAVİ BAYRAK, TÜR-ÇEV VE BELEDİYE LOGOMUZ BULUNACAKTIR. YAKLAŞIK MALİYETİ 700 TL. DİR. ÜCRETİ MAVİ BAYRAKLI OTELLERİMİZ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR. STANTTA ÇOCUK OYUNLARI VE İNSANLARIN DİKKATİNİ ÇEKMEK İÇİN DONDURMA, SOĞUK MEYVE SUYU, KOLA VS SAĞLANACAKTIR. MAVİ BAYRAKLI OTELLERİMİZ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR. YAKLAŞIK MALİYETİ 1000 TL PROJE İLE İLGİLİ OLARAK POSTER, BROŞÜR BASIMI İŞİ. YAKLAŞIK MALİYETİ 200 TL PROJE KAPANIŞINDA BASIN AÇIKLAMASI BELEDİYEMİZ BASIN SORUMLUSU HAKAN SATAROĞLU TARAFINDAN ORGANİZE EDİLECEKTİR. PROJE YAKLAŞIK MALİYETİ TAHMİNİ 7750 TL OLARAK HESAPLANMIŞTIR. MAVİ BAYRAK SAHİBİ OTELLERİMİZİN 5950 TL LİK KISMINA SPONSOR OLMALARI KONUSUNDA YARDIM İSTENMESİ PLANLANMAKTADIR. SONUÇ OLARAK BELEDİYEMİZE MALİYETİ 1800 TL OLACAĞI DÜŞÜNÜLMEKTEDİR. PLAJLARIMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ DÜŞÜNÜLEN ÇEVRE BİLİNÇLENDİRME PROJESİ HUSUSUNDA; BAŞKANLIK MAKAMINA ARZ OLUNARAK, ONAYLANMIŞTIR.

9 GERÇEKLEŞEN SPONSORLUKLAR 3 ADET MAVİ BAYRAKLI OTELİMİZ VE KENDİSİNE AİT BAYRAĞI OLMAYAN, HALK PLAJLARINDAKİ MAVİ BAYRAK BİZİM İÇİN VARDIR DİYEN 2 ADET OTELİMİZİN SPONSOR OLABİLECEKLERİNİN SÖZÜ ALINMASI İLE BİRLİKTE OTEL SAHİPLERİ İLE TOPLANTI YAPILIP İSTEKLERİMİZDEN NELERİ KARŞILAYABİLECEKLERİNİ SORDUK, VE MİSAFİR ÖĞRENCİLERİN KONAKLAMA SORUNUNU MAVİ BAYRAK SAHİBİ OLMAYAN İKİ OTELİMİZ ÜSTLENDİ. MAVİ BAYRAKLI OTELLERİMİZDEN DE MİSAFİRLERİMİZİN 3 ÖĞÜN YEMEK YENMESİ, T-SHİRT VE ŞAPKA YAPTIRILMASI İLE STANTTA ÇOÇUKLARA DAĞITILMAK ÜZERE 1000 ADET MEYVA SUYUNUN TEMİNİ VE TİŞÖRT, ŞAPKALARIN YAPTIRILMASI SÖZÜNÜ ALDIK. MİSAFİRLERİMİZ GENELDE OTOBÜS YOLCULUĞUNU TERCİH ETTİKLERİNİ BİLDİRDİLER VE GELİŞ BİLETLERİNİ İBRAZ ETTİLER.MUHASEBE SERVİSİ BU BİLETLERE BİNAEN GİDİŞ DÖNÜŞ BİLET ÖDEMESİNİ YAPTI. KAMPANYA SÜRESİNCE BROŞÜR TASARIMI KONUSUNDA TÜRÇEV YETKİLİLERİ TARAFINDAN DESTEK GÖRÜLÜP CÜZİ MİKTARDA BASIMI YAPILDI. ADETİN AZ GELDİĞİNİ DÜŞÜNSEKTE ARKADAŞLARIMIZ DAĞITTIKLARI İLAN VE BROŞÜRLERİ GERİ TOPLAYARAK HEM PLAJIN TEMİZ KALMASINI HEMDE KAĞIT İSRAFININ ÖNÜNE GEÇTİLER.

10 -FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ TARAFINDAN FESTİVAL VE SERGİLERDE KURULAN STANDLARDAN YETERLİ BÜYÜKLÜKTE STAND PLAJIN İŞLEK YERİNE KURDURULUP STANDIMIZIN ÖNÜNE KADAR YÜRÜYÜŞ YOLU BETONSUZ OLARAK KALDIRIM TAŞLARINDAN YAPILDI.

11 ÇOCUKLARLA YAPILACAK ETKİNLİKLERDE KULLANILMAK ÜZERE A4 BOYUTUNDA YEŞİL VE KIRMIZI PANKARTLARI REKLAM İŞİ İLE UĞRAŞAN KİŞİLERE DANIŞTIĞIMIZDA DEKOTA TABİR EDİLEN MALZEME ÜZERİNE YAPIŞKAN YAPILARAK YAPILMASINA KARAR VERİLDİ.

12 STAND SÜRESİ BOYUNCA YAPILAN PLAJ TEMİZLİĞİ TESTLERİNDE İZMARİT VE ÇEKİRDEK KABUKLARININ PROBLEM OLARAK GÖRÜLMESİ ÜZERİNE ÇEŞİTLİ KAPLAR ALIP ÜZERLERİNE ÇEVRE SLOGANLARI YAZARAK ÇOCUKLARLA BİRLİKTE PLAJA DAĞITIMI SAĞLANDI VE DAHA SONRA Kİ GÜNLERDE SİGARA İZMARİTİ VE ÇEKİRDEK KABUKLARINDA AZALMALAR GÖRÜLDÜ.

13 -AKŞAMLARI STANDIN KAPANDIĞINDA MALZEMELERİN MUHAFAZA EDİLMESİNİ PLAJDA BULUNAN TİCARİ BÜFE İLE GÖRÜŞÜLÜP BURADA KALMASI SAĞLANDI. -PROJENİN GERİ DÖNÜŞLERİ; ÇOCUKLARIN PROJEYE DAHİL EDİLMESİ İLE BİRLİKTE AİLELERDE STANDLARA İLGİ ARTTI VE ÇEŞİTLİ ÇEVRE SORUNLARINDAN BAHSETTİLER.

14 BASINDA BURHANİYE DE PLAJ KURTARAN (PLAJLARDA ÇEVRE BİLİNÇLENDİRME PROJESİ) GERÇEKLEŞTİRİLDİ! 9-16 TEMMUZ 2012 TARİHLERİ ARASINDA TÜRKİYE ÇEVRE EĞİTİM VAKFI(TÜRÇEV) VE BURHANİYE BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNDE MAVİ BAYRAKLI ÖREN MAHALLESİ HALK PLAJINDA, PLAJ KULLANICILARININ BİLİNÇ DÜZEYİNİ ÖLÇMEK, BİLİNCİ ARTTIRMAK, PLAJ VE DENİZ TEMİZLİĞİNİ ÖLÇMEK AMAÇLI ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

15 YEŞİL ANAHTAR ULUSAL KOORDİNATÖRÜ DİDEM KABUKÇU NUN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE 7 GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİ TARAFINDAN 7 GÜN BOYUNCA * PLAJLARIN TEMİZLİK DÜZEYİ ÖLÇÜLMÜŞ, * 600 PLAJ ZİYARETÇİSİNE ANKET YAPILMIŞ * ÇOCUKLARA ÇEVRE BİLİNCİ AŞILAMAK İÇİN ETKİNLİKLER DÜZENLEMİŞ * BİR STAND ARACILIĞIYLA GEREK EL BROŞÜRLERİ GEREKSE SÖZLÜ ANLATIMLA PLAJI KULLANAN İNSANLAR VE ÇEVRE DE BULUNAN ESNAFA KİRLİLİK DURUMUNU GÖSTERİP, ONLARIN DA YARDIMIYLA PLAJLARDA PLAJI KULLANAN İNSANLARDAN KAYNAKLANAN ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN ÖNLENMESİNE DÖNÜK ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANMAYA ÇALIŞILMIŞTIR.

16 PROJE SONUCUNDA ELDE EDİLEN BİLGİLERE GÖRE; -MAVİ BAYRAK LI PLAJLARDA PLAJ TEMİZLİĞİ SEVİYESİ ULUSLARARASI ÇEVRE EĞİTİM VAKFI (FEE) YÖNTEMİ İLE BİR HAFTA BOYUNCA ÖLÇÜLMÜŞ VE BUNA GÖRE; -MAVİ BAYRAKLI ÖREN MAHALLESİ HALK PLAJI TEMİZLİK AÇISINDAN A SINIFI ÇIKTIĞI (A NİN ANLAMI: TEMİZ, MAVİ BAYRAK KRİTERLERİNE GÖRE PLAJLAR A VEYA B SINIFI OLMALIDIR) -PLAJLARDA KİRLİLİKLERİN AKŞAM SAATLERİNDE YOĞUNLAŞTIĞI -KİRLİLİĞİN GENELDE SİGARA İZMARİTLERİ VE ÇEKİRDEK KABUKLARINDAN KAYNAKLANDIĞI -HAFTA SONLARINDA HAFTA İÇİNE ORANLA KİRLİLİKLERİN ARTTIĞI -ANKETLERE GÖRE HALKIN -SİGARA İZMARİTLERİNİ KİRLİLİK OLARAK GÖRMEDİĞİ -PLAJLARIN TEMİZ TUTULMASI İÇİN TEK ÇÖZÜMÜN HALKIN BİLİNÇLİ OLMASI GEREKTİĞİ GÖRÜŞÜNDE OLDUKLARI SONUCUNA VARILMIŞTIR.

17 PLAJLARIN TEMİZLİĞİNİN SADECE TEMİZLİK ELEMANLARININ SÜREKLİ ÇALIŞMALARI İLE DEĞİL, AYNI ZAMANDA HALKIN BİLİNÇ DÜZEYİNİN ARTTIRILARAK, KİRLETMEME PRENSİBİ İLE SAĞLANABİLECEĞİNDEN YOLA ÇIKARAK GELİŞTİRDİĞİMİZ VE FARKLI ÜNİVERSİTELERDEN ÖĞRENCİLERİNİN GÖNÜLLÜ ÇALIŞMALARI İLE HAYATA GEÇİRİLEN PROJEYE KATKI VERENLER: -TÜRÇEV -BURHANİYE BELEDİYESİ PROJEYE KATKILARINDAN DOLAYI; - BURHANİYE BELEDİYESİ BAŞKANI FİKRET AKOVA YA PLAKET - BURHANİYE BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE VE KORUMA KONTROL BİRİMİ NE - ARTEMİS TATİL KÖYÜ - CLUB ORİENT - OTEL FİORD - PİDASUS OTEL - KARAKAŞ MOTEL GENEL MÜDÜRLERİNE TEŞEKKÜR SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLMİŞTİR.

18 BU ETKİNLİĞİMİZ İLÇEMİZDE BULUNAN TÜM YEREL BASININ YANI SIRA AŞAĞIDA LİNK VERİLEN BASIN YAYIN KOLLARINDA DA YERİNİ HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE ALMIŞTIR. BASINDA ÇIKAN HABERLER: AW BALİKESİR-HABERİ TEMİZLEDİ TEMİZLEDİ N.HTML AYRICA TRT TV VE RADYO PROGRAMLARINDA DA YAYINLANMIŞTIR.

19 İLGİNİZE VE SABRINIZA TEŞEKKÜR EDERİM. HAZIRLAYAN MURAT BEKTAŞ

PLAJLARDA ÇEVRE Bİ Lİ NÇLENDİ RME PROJESİ -2016

PLAJLARDA ÇEVRE Bİ Lİ NÇLENDİ RME PROJESİ -2016 PLAJLARDA ÇEVRE Bİ Lİ NÇLENDİ RME PROJESİ -2016 AMAÇ Çevre eğitimi, çevre ile ilişki içinde bulunan tüm insanlar için geçerli bir olgudur. Toplumsal düzen içerisinde her kesimin çevre ile farklı şekillerde

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri TÜRÇEV 20 YAŞINDA! www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr İÇİNDEKİLER 2014 Yılı Mavi Bayrak Başvuruları- Son Gün 15 Kasım 2013! Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi'nin Dördüncüsü

Detaylı

ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ

ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ Meme Hastalıkları Koalisyon Derneği ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ KOŞUSU VE YÜRÜYÜŞÜ 12 MAYIS 2013 CADDEBOSTAN SAHİL YOLU / İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI Organizasyon Komitesi adına; Europa Donna Türkiye,

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

Yatlarda Mavi Bayrak Uygulaması ve Yatçıların Çevresel Farkındalığına Etkisi

Yatlarda Mavi Bayrak Uygulaması ve Yatçıların Çevresel Farkındalığına Etkisi Yatlarda Mavi Bayrak Uygulaması ve Yatçıların Çevresel Farkındalığına Etkisi İçerik Çalışmanın Amacı Mavi Bayrak Ödülü Yatlar için Mavi Bayrak kriterleri Çalışma yöntemi Bulgular Sonuç ve Değerlendirme

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

[ ab2018.karabuk.edu.tr ]

[ ab2018.karabuk.edu.tr ] [ ab2018.karabuk.edu.tr ] ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

Mavi Bayraklı Plajlarda Deniz Kirlilikleri ve Şikayetlerin Değerlendirilmesi. Doğan Karataş TÜRÇEV Kuzey Ege İlleri Şubesi Koordinatörü

Mavi Bayraklı Plajlarda Deniz Kirlilikleri ve Şikayetlerin Değerlendirilmesi. Doğan Karataş TÜRÇEV Kuzey Ege İlleri Şubesi Koordinatörü Mavi Bayraklı Plajlarda Deniz Kirlilikleri ve Şikayetlerin Değerlendirilmesi Doğan Karataş TÜRÇEV Kuzey Ege İlleri Şubesi Koordinatörü Mavi Bayrak ödülü, belirlenmiş olan 33 kriterin yerine getirilmesine

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

::::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::::

::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

MAVİ BAYRAK ARAŞTIRMA SONUÇLARI

MAVİ BAYRAK ARAŞTIRMA SONUÇLARI MAVİ BAYRAK ARAŞTIRMA SONUÇLARI FEE nin 2011 yılında Mavi Bayraklı plaj ve marina yöneticilerine yönelik olarak düzenlenen anket sonuçları açıklandı. Toplamda 33 ülkeden 1151 plaj ve marina yöneticisinin

Detaylı

Dünyada en çok bilinen ve güvenilen eko-etiket: MAVİ BAYRAK. Almıla Kından Cebbari Mavi Bayrak Ulusal Koordinatörü

Dünyada en çok bilinen ve güvenilen eko-etiket: MAVİ BAYRAK. Almıla Kından Cebbari Mavi Bayrak Ulusal Koordinatörü Dünyada en çok bilinen ve güvenilen eko-etiket: MAVİ BAYRAK Almıla Kından Cebbari Mavi Bayrak Ulusal Koordinatörü TÜRKİYE ÇEVRE EĞİTİM VAKFI 1993 YILINDA KURULDU ULUSLARARASI ÇEVRE EĞİTİM VAKFI NDA(FEE)

Detaylı

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu KONU: Çöp Atık EKİM AYI EYLEM ve ETKİNLİKLER Eko-okul Timi oluşturuldu Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile iletişime geçildi. Tüm okul personeli

Detaylı

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 6 1. Amaç Bu prosedürün amacı, Üniversitemiz Tanıtım Dönemi faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve görevlendirme usul ve esaslarının açıklanmasıdır. 2. Kapsam Bu prosedür,

Detaylı

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi.

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi. 25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi StajOkulu Nedir? Bilişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençler, alanlarında uzmanlaşmış, özel sektörde uzun yıllar hizmet vermiş profesyoneller

Detaylı

VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ

VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ VI. JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR SEMPOZYUMU VE SERGİSİ Sempozyum Altın Sponsorluğu Sempozyum Gümüş Sponsorluğu Sempozyum Bronz Sponsorluğu SEMPOZYUM YÜRÜTME KURULU 2. Başkan İbrahim AKKUŞ

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

MURATPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ

MURATPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ MURATPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ BELEDİYEMİZ HAKINDA GENEL BİLGİLER Belediye Nüfusu : 465.927 Toplam Turistik otel, pansiyon vb. Sayısı : 265 Turistik

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

PLAJ KİRLİLİĞİ ÖLÇÜM YÖNTEMİ. Yetkin KARABİNALI Kuzey Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatör Yardımcısı

PLAJ KİRLİLİĞİ ÖLÇÜM YÖNTEMİ. Yetkin KARABİNALI Kuzey Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatör Yardımcısı PLAJ KİRLİLİĞİ ÖLÇÜM YÖNTEMİ Yetkin KARABİNALI Kuzey Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatör Yardımcısı PLAJ KİRLİLİĞİ Plajlarımızda yaşanan en büyük sıkıntı insanların bulundukları plajı kullanırken çevreyi

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

HOLLANDA PLAJ TEMİZLİĞİ ÖLÇÜM YÖNTEMİ. Yetkin KARABİNALI Kuzey Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatör Yardımcısı

HOLLANDA PLAJ TEMİZLİĞİ ÖLÇÜM YÖNTEMİ. Yetkin KARABİNALI Kuzey Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatör Yardımcısı HOLLANDA PLAJ TEMİZLİĞİ ÖLÇÜM YÖNTEMİ Yetkin KARABİNALI Kuzey Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatör Yardımcısı PLAJ KİRLİLİĞİ Halk plajlarında yaşanan en büyük sıkıntı insanların bulundukları plajı kullanırken

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

MAVİ BAYRAK TEMSİLCİSİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI, İLETİŞİM VE KOORDİNASYON

MAVİ BAYRAK TEMSİLCİSİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI, İLETİŞİM VE KOORDİNASYON MAVİ BAYRAK TEMSİLCİSİ GÖREV VE SORUMLULUKLARI, İLETİŞİM VE KOORDİNASYON Gürcan KAYA TÜRÇEV Muğla Şubesi Sorumlusu 5.Plaj Mavi Bayrak Temsilcisi Eğitimi 06-07 Nisan 2017 -ANTALYA Mavi Bayrak Temsilcisi

Detaylı

Sayın Yetkili; En Derin Leo Sevgi ve Saygılarımla. Leo Kıvanç TUNÇKALE MD118 - U Leo Yönetim Çevresi Sosyal Hizmetler Komite Başkanı k.

Sayın Yetkili; En Derin Leo Sevgi ve Saygılarımla. Leo Kıvanç TUNÇKALE MD118 - U Leo Yönetim Çevresi Sosyal Hizmetler Komite Başkanı k. İnsanlık, tarihi boyunca farklılığın yaratmış olduğu etkenler dizinin altında gelişmeye çalışılmış ve daha ileri gitmeyi hedeflemiştir. Tüm engellilere bakışların özürlü olduğu ülkemizde, farklılığın ve

Detaylı

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI 16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI ANKARA-2019 ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI NEDİR? Hasta bilgilendirme yarışması, Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından her yıl

Detaylı

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İçerik İçerik Rotary Hakkında İnsanlık için barış ve iyi niyet ile Kendinden Önce Hizmet Hizmet idealini gerçekleştirme Dostluğu Geliştirme

Detaylı

TÜRÇEV Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatörlüğü. Hazırlayan: Uğur Burhan Yıldırım

TÜRÇEV Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatörlüğü. Hazırlayan: Uğur Burhan Yıldırım TÜRÇEV Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatörlüğü Hazırlayan: Uğur Burhan Yıldırım Açıklama Mavi Bayrak 27. kriteri (İhtiyaca cevap verebilecek sayıda cankurtaran ve gerekli tüm malzemeler plajda bulundurulmalıdır.)

Detaylı

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ,

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, Çocuk ürolojisi ülkemizde yan dal uzmanlığı olarak tescil edilmiş bir bilim dalıdır. Ülkemizde çocuk ürolojisi hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi, olgu çeşitliliğinin arttırılması,

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı

05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı 05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı DESTEK VERENLER FLÜTİSTAN HAKKINDA Flütistan, Türkiye de ilk kez gerçekleştirilecek olan uluslararası bir flüt buluşmasıdır. Alanının en iyi yorumcularını

Detaylı

YAZI İŞLERİ SATINALMA MÜDÜRLÜĞÜ

YAZI İŞLERİ SATINALMA MÜDÜRLÜĞÜ YAZI İŞLERİ SATINALMA MÜDÜRLÜĞÜ 2006 GÖREVİ PERSONEL DURUMU Mehmet KELEŞ Belediye Başkanı Saffet PEHLİVAN Başkan Yardımcısı EKİPMANLARI Abdulvahap DEMİREL Hesap İşleri Müdürü K.Ogün DANIŞ Satınalma Sorumlusu

Detaylı

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL GLOBAL MEETING 2017 16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI World Tourism Forum Dünya Turizm Örgütü Üyesidir. WORLD TOURISM FORUM /// 16-18 ŞUBAT 2017 16-18 Şubat 2017 WORLD TOURISM FORUM GLOBAL MEETING

Detaylı

ENERJİNİ TOPRAĞA VER

ENERJİNİ TOPRAĞA VER 2010-2011EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 19 MAYIS İŞİTME ENGELLİLER İLKÖĞRETİM OKULU OKULLARDA ORMAN PROJESİ YILLIK EYLEM PLANI ENERJİNİ TOPRAĞA VER KASIM : PROJENİN TANITILMASI Okullarda Orman projesini hakkında

Detaylı

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır.

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır. KONU BAŞLIKLARIMIZ GADEM Açılış Misyonumuz Hedef kitlemiz İşleyişimiz İşbirliği yaptığımız kurumlar Mobil Ekip Uygulamamız Bütünşehir Sistemi Etkinliklerimiz Ödül Sistemimiz Danışan İstatistiklerimiz GADEM

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI

HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI 1.GÜNDEM MADDESİ: 5393 SAYILI Belediye kanununun 76.maddesi gereğince İçişleri - Darıca lı Gençlerin genç yaşta tecrübe edinmeleri

Detaylı

Değerli Sektör Yöneticisi

Değerli Sektör Yöneticisi Değerli Sektör Yöneticisi Günümüzde insan ve diğer canlı yaşam ortamlarında, taşıma kapasitesini aşan kullanımlar ve sonucunda ortaya çıkan çevresel sorunların çözümü kapsamında son derece önemli bir misyonu

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. lezzetin ritmini yakala. Uluslararası Gastronomi Festivali Ekim KüçükÇiftlik Park

SPONSORLUK DOSYASI. lezzetin ritmini yakala. Uluslararası Gastronomi Festivali Ekim KüçükÇiftlik Park SPONSORLUK DOSYASI lezzetin ritmini yakala Uluslararası Gastronomi Festivali 06-08 Ekim 2017 - KüçükÇiftlik Park ANA SPONSORLUK 150.000 TL + KDV Sadece bir firma Ana Sponsor olabilecektir. İlk olumlu cevap

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.12.2014 27.01.2015 T.C.KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI DAN ODAMIZA ZİYARET-13 OCAK 2015 KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI 13 OCAK

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com

Burkon Kongre & Organizasyon Tel: 0224 233 40 00 Fax: 0224 233 80 00 merve.rodoper@burkon.com www.burkon.com 10. ULUDAĞ PEDİATRİ KIŞ KONGRESİ ÖZET FİYAT LİSTESİ Stand ( 6m2) 3.500 Euro 6 Konuşmacı Karşılığı Stand 3.300 Euro + Ulaşım Baskılı Materyaller Paket 8.000 Euro 2. Duyuru Reklam ( Postalama Ücreti Dâhil)

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (2. YIL) AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA/SORUMLULAR EKİM Okuldaki öğrenci, öğretmen, okul personelinin projenin birinci yılında yapılanların kısa sunumu ve

Detaylı

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler

İnşaat Mühendisleri Odası Kurum İçi Eğitim Kitabı (1 Eylül 2015) Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler Teknik Bilimsel ve Mesleki Etkinlikler 185 186 TMMOB İMO Kongre, Çalıştay, Kurultay, Sempozyum ve Konferans Düzenleme Yönetmeliği http://www.imo.org.tr/resimler/dosya_ekler/891cce84a6135ed_ek.pdf 23.11.2007

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK...

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... İÇİNDEKİLER GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... 4 BRONZ SPONSORLUK... 5 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

Sayın İlgili, CONTRUST KONGRE ORGANİZASYON

Sayın İlgili, CONTRUST KONGRE ORGANİZASYON Sayın İlgili, Ekte 9. Ulusal Genç Yaşam Kongresi ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stand alanı kural ve bilgilerini içeren sponsorluk dosyasını bilgilerinize sunarız. 15 18 Ekim 2015 tarihleri arasında

Detaylı

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Bilimin ışığında adalet SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ SPONSOR FİRMA FATURA BİLGİLERİ Firma Adı : Adresi : Telefon Numarası : Fax Numarası : Email Adresi : Vergi Dairesi : Vergi Numarası : Platin Sponsorluk Bedeli

Detaylı

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol su. Proje konusu Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı il genelinde yaklaşık

Detaylı

BU PROJE TC Devlet Planlama Teşkilatı AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı tarafından Eylem 1.2 Gençlik Projeleri kapsamında finanse

BU PROJE TC Devlet Planlama Teşkilatı AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı tarafından Eylem 1.2 Gençlik Projeleri kapsamında finanse BU PROJE TC Devlet Planlama Teşkilatı AB Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı tarafından Eylem 1.2 Gençlik Projeleri kapsamında finanse edilmiş, Antalya Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Golden

Detaylı

DENİZATI OKULLARI 7. SINIFLAR MATEMATİK KÖYÜ GEZİSİ

DENİZATI OKULLARI 7. SINIFLAR MATEMATİK KÖYÜ GEZİSİ DENİZATI OKULLARI 7. SINIFLAR MATEMATİK KÖYÜ GEZİSİ Şirince köyünün 1 km uzağında, dağ başında ve mutlak bir ıssızlık içinde, yemyeşil bir ortamda, herkesin her seviyede matematik yaptığı, öğrendiği, öğrettiği

Detaylı

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği Istanbul, suit up! Biz kimiz? Ekibimizin, hem Türkiye de hem de İspanya da reklam, tasarım, dijital pazarlama, organizasyon gibi birbiri ile bağlantılı alanlarda edindiği tecrübeyi birleştirerek, bu alanlarda

Detaylı

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI 2. SPONSORLUK DOSYASI HAYDİ HEP BERABER GEÇMİȘTE DAHA FARKLI BİR YOLCULUĞA GİDELİM Festivalimizin amacı, her biri kültürel miras olarak değerlendirilmesi gereken, dönemlerine damgalarını vurmuș, günümüzün

Detaylı

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası

12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası BEC2013 BIOMED2013 12-15 Kasım 2013 Kuşadası Sponsorluk Dosyası Ege Üniversitesi, 2000-2001 yılında, devlet üniversiteleri mühendislik fakülteleri içinde Türkiye de ilk kez Biyomühendislik Lisans Programı

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018

I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 I. ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 HAKKINDA I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ 2018 Sporda Küresel Hedefler 26-28 Nisan 2018 Nişantaşı Üniversitesi

Detaylı

2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI

2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI EK-1 2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ Etkinliğin adı Tarih Yapılan eğitim etkinliği ile ilgili kısa öz değerlendirme

Detaylı

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar SAYI 1 Yurttaşım Sorumluluklarımın Farkındayım - TR2009/0136.01-02/287 SORUMLU YURTTAŞIM Seçilecek 45 öğrenci 45 öğrencinin seçeceği 12 öğrenci arkadaşı Öğretmen, yönetici ve çalışanlar ile toplamda 577

Detaylı

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA KONU BAŞLIĞI: ÇÖP VE ATIK TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM 2016 * Eko okul komitesininoluşturulması. *Eko okul timinin oluşturulması. * Eko Okul panosunun yer tespiti ve içeriğinin belirlenmesi. * Tüm okulun

Detaylı

2.ULUSAL ENERJİ VERİMLİLİĞİ ZİRVESİ

2.ULUSAL ENERJİ VERİMLİLİĞİ ZİRVESİ 2.ULUSAL ENERJİ VERİMLİLİĞİ ZİRVESİ Enerji Verimliliği Zirvesinin ana temasını 4 yılı aşan uygulama dönemindeki deneyimler ışığında ülkemizde yapılan çalışmalar ve teknolojik gelişmeler çerçevesinde Dünden

Detaylı

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER)

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Çevre Sorunları AraĢtırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) Organizasyon ġeması REKTÖR Mühendislik Fakültesi ÇEVMER MÜDÜRÜ ÇEVMER YÖNETĠM KURULU Ziraat Fakültesi MÜDÜRYARD. MÜDÜR YARD. ÇEVMER

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi TÜRKİYE'NİN PEYNİRİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR Tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti olan Türkiye nin peynir çeşitliliğini ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına vesile olarak, sektörün

Detaylı

Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017

Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 Uluslararası Bal Komisyonu Kongresi 2017 SPONSORLUK DOSYASI 1 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ 3 GENEL BİLGİLER 4 SPONSORLUK AKTİVİTELERİ 5-7 SPONSORLUK PAKETLERİ 8-9 KAYIT BİLGİLERİ

Detaylı

KIYI VE PLAJ TEMİZLİK HİZMETİ SAHİL VE KIYI TEMİZLİK EKİPLERİMİZ

KIYI VE PLAJ TEMİZLİK HİZMETİ SAHİL VE KIYI TEMİZLİK EKİPLERİMİZ KIYI VE PLAJ TEMİZLİK HİZMETİ Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde kalan halka açık kıyılarda ve halk plajlarında yaz aylarında yüzme sezonunun ( mayıs-eylül ayları arası ) açılmasıyla birlikte

Detaylı

VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası

VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası VI. ULUSLARARASI BİYOMÜHENDİSLİK KONGRESİ (BEC2013) XIX. ULUSLARARASI BİYOMEDİKAL BİLİM VE TEKNOLOJİLER SEMPOZYUMU (BIOMED2013) Sponsorluk Dosyası 12-15 Kasım 2013 Bölümümüz Hakkında Ege Üniversitesi,

Detaylı

Dünyada en çok bilinen ve güvenilen eko-etiket: MAVİ BAYRAK. Murat YİĞİTOL TÜRÇEV Genel Müdürü

Dünyada en çok bilinen ve güvenilen eko-etiket: MAVİ BAYRAK. Murat YİĞİTOL TÜRÇEV Genel Müdürü Dünyada en çok bilinen ve güvenilen eko-etiket: MAVİ BAYRAK Murat YİĞİTOL TÜRÇEV Genel Müdürü TÜRKİYE ÇEVRE EĞİTİM VAKFI 1993 YILINDA KURULDU ULUSLARARASI ÇEVRE EĞİTİM VAKFI NDA(FEE) ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYOR

Detaylı

Sayın İlgili, CONTRUST KONGRE ORGANİZASYON

Sayın İlgili, CONTRUST KONGRE ORGANİZASYON Sayın İlgili, Ekte 10. Ulusal Genç Yaşam & 1 Klinik Romatoloji Kongresi ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stand alanı kural ve bilgilerini içeren sponsorluk dosyasını bilgilerinize sunarız. 06 09 Ekim

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Değerli Sektör Temsilcileri,

Değerli Sektör Temsilcileri, Değerli Sektör Temsilcileri, Uluslararası Balkan Gıda, Tarım Hayvancılık ve Gastronomi Zirvesi 26-30 Eylül 2017 tarihleri arasında siz değerli sektör temsilcilerinin katılımlarıyla, Balkanlardaki Osmanlı

Detaylı

Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz.

Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz. Davet Ulusal Klinik Eczacılık Farmasötik Bakım Kongresi ni 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihlerinde Klinik Eczacılık Derneği ortaklığı ile düzenliyoruz. Klinik Eczacılık, Farmasötik Bakım, Akılcı İlaç Kullanımı,

Detaylı

5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ

5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ 5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Polis Akademisi Başkanlığı, diğer bakanlık,

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri GENELBİLGİLER KongreTarihiveYeri KEPAN2011Kongresi30Mart 3Nisan2011tarihleriarasındaMaritimPineBeachOtel Antalya da gerçekleştirilecektir. KongreKurulları Düzenleyen KlinikEnteralParenteralNütrisyonDerneği

Detaylı

kentseldonusum.pirireisharita.org

kentseldonusum.pirireisharita.org 2. KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİRVESİ Sponsorluk Dosyası kentseldonusum.pirireisharita.org YERİNDE DÖNÜŞÜM, YAŞANABİLİR KENTLER Değerli Sektör Yöneticisi; 2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 2014; inşaat ve finans sektörünü,

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL)

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI (3.YIL) Tüm okulun proje hakkında bilgilendirilmesi Okul Çevre Komitesi nin kurulması Eko-in (Okul Çevre i) belirlenmesi Eko- öğrencilerinden Geri dönüşüm Takip i ve Su Tasarrufu

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı 1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı Engelli vatandaşlarımıza kültürel ve sosyal anlamda daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş, kendileri veya yakınları ile birebir görüşerek yeterli

Detaylı

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm AYLAR UYGULANAN FAALİYETLER UYGULAYAN

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm AYLAR UYGULANAN FAALİYETLER UYGULAYAN EYLÜL 1 MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm. Eko- okul timi oluşturuldu.. Eko okul komitesi için öğretmen ve velilerden grup oluşturuldu. - 3-4

Detaylı

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 2018 SPONSORLUK DOSYASI www.altincinarfestivali.org www.altincinarfestivali.com BİZ KİMİZ? 5 yılda 300 e yakın film gösterimi. 30.000 in üzerinde izleyici. 500 e yakın

Detaylı

www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr

www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr İÇİNDEKİLER Acı Kaybımız, Vakfımız Kurucu Üyelerinden Sayın Yılmaz IŞIKÇI Vefat Etti 2011 Yılı TÜRÇEV Olağan Genel Kurul Toplantısı 04.02.2012

Detaylı

2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15. Haziran 2013 FUAR RAPORU

2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15. Haziran 2013 FUAR RAPORU 2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15 Haziran 2013 FUAR RAPORU 2. ULUSLARARASI FURNEXPO, 12-15 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Uluslararası Fuar Alanı`nda ziyaretçileri ile buluştu.

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız SPONSORLUK DOSYASI Stratejik Ortağımız GENEL BİLGİLER Tarih: 21 Şubat 2019, Perşembe Zirve Mekanı: The Ritz Carlton Otel, İstanbul Suzer Plaza, Askerocagi Caddessi, No:6, 34367 Elmadag, 34367 İstanbul

Detaylı

ESKİŞEHİR SAKARYA ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI ÇALIŞMA KONUMUZ : ÇÖP-ATIK GERİ DÖNÜŞÜM

ESKİŞEHİR SAKARYA ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI ÇALIŞMA KONUMUZ : ÇÖP-ATIK GERİ DÖNÜŞÜM ESKİŞEHİR SAKARYA ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI ÇALIŞMA KONUMUZ : ÇÖP-ATIK GERİ DÖNÜŞÜM AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Eko-okul eylem planının

Detaylı

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ 6-7-8 ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA 1 İÇİNDEKİLER Beauty and the Fest Hakkında...4 Festival Alanı...5 Etkinlikler...7 Makyaj ve Cilt Bakım Workshopları...8 Influencer

Detaylı