Ustaların tercihi: Bosch Bujileri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ustaların tercihi: Bosch Bujileri"

Transkript

1 Ustaların tercihi: Bosch Bujileri

2 Güvenli ateşlemenin mucidi: 111 yıldır kalite ve güven sunuyor. Bujinin dünyaca tanınan bir adı var: Bosch. Bunun tek sebebi Robert Bosch un 1902 yılında buji patentini almış olması değil, ayrıca 111 yıldır buji teknolojisini sürekli olarak mükemmelleştirmesidir. Bosch Bujileri ile siz de yüksek motor performansı ve son teknolojiyi elde edebilirsiniz yılında 111. yılını kutlayan Bosch Bujileri, yenilikçi gücü ve birinci sınıf kalitesi ile uluslararası araç üreticilerinin buji tedariğinde en çok tercih ettiği markalardan biridir. Bosch, bugüne kadar 11 milyarın üzerinde buji üretimi gerçekleştirmiştir. Bosch un geniş buji yelpazesi ile müşterilerinize eşsiz bir bilgi birikimi ve uzmanlık sunabilirsiniz. Orijinal parçada birinci tercih Lider araç üreticilerinin Bosch u tercih etmesinin önemli bir nedeni var; Bosch un benzin enjeksiyon ve ateşleme sistemlerindeki rakipsiz uzmanlığı ve kalitesi. Orijinal ekipman için buji geliştirmek, araç üreticileri ile yakın işbirliği içinde çalışılmasını ve motor gereksinimini en mükemmel şekilde karşılayan bujilerin tasarlanmasını sağlar. Birçok araç üreticisi ile yaptığı ortaklıklar sayesinde Bosch, buji yelpazesini genişleterek bayi ve servislere neredeyse tüm araçları kapsayan eksiksiz bir buji programı sunmaktadır. Hızlı ve pratik buji seçimi Bosch kataloglarında, her motor tam olarak uygun olduğu bujiyle eşleştirilmiştir. Birebir eşleşme sayesinde uygun bujiyi hızlı, güvenilir bir şekilde belirleyip, sipariş işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Orijinal parça olarak Bosch Bujileri Alfa Romeo Honda Audi Lamborghini BMW Mitsubishi Chery Opel Chrysler Peugeot Citroen Porsche Daewoo Renault Daimler Saab Daewoo Seat Daimler Skoda Fiat SsangYong Ford Suzuki GM Tata Volkswagen Volvo Bosch Bujileri sürücülerin favorisi Alman otomobil dergisi auto, motor und sport okurları, Bosch u buji kategorisinde bir kez daha en iyi marka olarak seçtiler. Müşterileriniz için bir numaralı seçenek Son teknoloji Bosch Bujileri nin orijinal ekipman kalitesi ile uzun süreli müşteri memnuniyeti sağlayın. Bosch, yenilikçi ve gelişmiş teknolojisi sayesinde motorların daha az yakıt tüketerek aynı performans seviyesini korumasını sağlar. Bu yüzden Bosch Bujileri, bayiler ve servisler için bir numaralı seçimdir.

3 Eksiksiz ürün yelpazesi Bosch Buji ürün gamı, neredeyse tüm motorları kapsamaktadır ve en çeşitli gereksinimler için bile uygun bir buji modeli içermektedir. Bosch Super: Bosch Super ürün gamı, orijinal ekipman kalitesinde bujiler sunmaktadır. Motordaki is oluşumunu azaltır ve optimum seviyede yakıt tüketimi sağlar. Bosch Super Plus: Nikel, itriyum ve platin alaşımı ile keskinleştirilmiş, V profilli elektrotlarıyla benzin tüketimini azaltır, korozyon ve aşınmaya karşı yüksek koruma sağlar. Bosch Platin İridyum Bujileri: İnce platin iridyum elektrotlar, optimum ateşleme ve yüksek motor performansı sağlamaktadır. Özellikle LPG li araçlar için en doğru tercihtir. Bosch Super Special: Motosiklet, sürat motoru ve bahçe araçları için özel tasarlanmış bujilerdir. Kurulum talimatlarını da içeren özel ambalajlarında sunulmaktadır.

4 Standardı belirleyen kalite: Bosch Buji Teknolojisi Motor sporlarından seri üretime kadar Özel teknik özellikleri ve itriyum gibi üst sınıf malzemelerin kullanımı sayesinde, Bosch bujileri motor sporlarında en çok tercih edilen bujilerdir. Motor sporları için özel olarak tasarlanmış bu yenilikler, artık normal yolcu araçları için de hizmetinizde. Bosch, 1902 yılında buji patentini almasından bu yana yenilikçi buluşları ile buji sektörüne yön veren marka olmuştur. Yüksek ateşleme güvenilirliği Bosch Super Plus Bujileri size ve müşterilerinize en son teknolojiye sahip, orijinal ekipman ürününü sunar. V profilli elektrotlar sayesinde daha hızlı ve güvenilir ateşleme sağlar. İyileştirilmiş yanma ile motoru ve katalitik konvertörü korur. Platin iridyum bujileri Platin iridyum alaşımlı merkez elektrodu sayesinde, yıpranmalara ve kimyasal etkilere karşı yüksek koruma Optimum ateşleme özellikleri ve uzun hizmet ömrü Geliştirilmiş buji verimliliği Malzeme erozyonuna karşı yüksek dayanıklılık Sadece 0,6 mm çaplı merkez elektrot Her yöne mükemmel alev yayılımı Uzun hizmet ömrü sayesinde gaz kullanımında ideal hizmet Uzun hizmet ömrü ve korozyona karşı koruma Rezistanslı bujinin avantajları Yeni Bosch Bujileri maksimum parazit engelleme değerine sahip olduğu için radyo, yön bulma, ABS, ASR ve ESP gibi tüm elektronik sistemlerin güvenilir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Aşırı ısı yüklenmesine, korozyona ve kıvılcım erozyonuna karşı koruma Parazit engelleyici rezistans: Tüm elektronik sistemler için güvenilir kullanım

5 Bosch, pin to pin teknolojisi ve yeni nesil bujiler ile en son teknolojiyi servis ve bayilere sunuyor. Yeni: Pin to pin teknolojisi Direkt benzin enjeksiyon sistemine sahip araçların gereksinimine göre özel olarak tasarlanmış pin to pin teknolojisi ile yüksek performansı yakalayın. Daha küçük kıvılcım aralığına rağmen yüksek güç iletimini garanti eden iki tane ince elektrot içeren buji teknolojisini keşfedin. LPG/CNG li araçlara yönelik bujiler LPG kullanımı esnasında, bujilerin üzerinde ağır bir yük oluştuğu için özel tasarlanmış bujilere gereksinim vardır. Otomobil teknolojisinin öncüsü olan Bosch, LPG li araçlar konusunda da sorumluluk alarak, hem orijinal parça hem de dönüşümlerde, her türlü LPG li araç için doğru bujiyi sunmaktadır. Yeni nesil bujiler Motorları daha verimli kılmak için araç üreticileri motor hacmini veya silindir sayısını küçültmekte, aynı zamanda silindir içi basıncı artırmaktadır. Bunun için daha yüksek ateşleme voltajı, buna bağlı olarak da yalıtıcıda daha iyi alevlenme direncine gerek vardır. Bosch bunun için bağlantı noktası özel tasarlanmış bujileri geliştirmiştir. Çanak şeklindeki bağlantısı ile yalıtıcı, yaklaşık olarak 8 mm uzatılmıştır.

6 Sadece araçlar için değil, özel motorlar için de en ideal buji Bosch Bujileri ne tam olarak güvenebilirsiniz. Bosch Bujileri sadece seri üretim araçlar için değil, motosikletler, düşük güçlü motorlar ve endüstriyel uygulamalar için de bir numaralı tercihtir. Bu özel bujiler otomobil bujileri ile aynı kalite gereksinimlerini karşılamakta ve montajından itibaren sorunsuz çalışma garantisi vermektedir. Müşterilerinizi memnun etmek için, siz de Bosch Bujileri ni seçin. Motosikletlerde güvenilirlik Düşük motor hızlarında bile motosiklet veya scooter larda kullanılan bujiler, karbon bağlanmasını engelleyecek kadar sıcak olmalıdır. Diğer yandan, yüksek motor hızlarında otomatik ateşlemeyi engelleyecek kadar ısınmamalıdır. Bosch Bujileri bu zorlukları güvenilir bir şekilde aşmakta ve yakıt hava karışımının motor alev bölmesinde her zaman güvenilir şekilde ve zamanında yanmasını sağlamaktadır. Motosiklet sürücüleri sadece yüksek performanslı ve güvenli kullanımdan değil, optimum yanma sayesinde düşük yakıt tüketiminden de faydalanmaktadır. Yeşil sektör için düşük güçlü motorlar Hem profesyonellerin hem de hobi olarak bahçıvanlıkla uğraşanların gittikçe daha fazla motorlu bahçe cihazı kullanması, düşük güçlü motorlara yönelik güvenilir bujiler için artan bir talep yaratmıştır. Bosch Buji ürün gamı birkaç buji türü ile birçok cihaz seçeneğini kapsamaktadır. Bosch Bujileri; orijinal parça kalitesi, güvenilir çalışma performansı, güvenli ateşleme, korozyona karşı etkili koruma ile hem profesyonel hem de amatör bahçıvanların gereksinimlerini tam olarak karşılamaktadır. Endüstriyel uygulamalar Yenilikçi Bosch Bujileri nin, doğalgaz, çöp gazı veya biyogaz gibi özel gazlarla çalıştırılan ısı ve elektrik santralleri gibi endüstriyel uygulamalarda kullanımı giderek artmaktadır. Bosch Çift İridyum Bujileri, ateşleme gerektiren düşük emisyonlu ve uzun hizmet ömrü olan birçok uygulamada gücünü ve üstün kalitesini kanıtlamıştır.

7 Benzinli araçtan gaz operasyonlu araca geçişte buji değişim listesi Benzinli Araçlarda Kullanılan Parça Numaraları Benzinli Araç Uygulaması Benzinli Araçlarda Kullanılan Parça Tipleri Benzinli Araçlarda Kullanılan Parçaların 2013 Liste Fiyatı ( ) Gaz Operasyonlu Araçlarda Kullanılan Parça Numaraları Gaz Operasyonlu Araç Uygulaması Gaz Operasyonlu Araçlarda Kullanılan Parça Tipleri Gaz Operasyonlu Araçlarda Kullanılan Parçaların 2013 Liste Fiyatı ( ) VR 8 SC VR 7 SI 332 S VR 8 SEW VR 7 SI 332 S YR 7 LPP 332 W YR 6 KI 332 S YR 7 DC YR 6 KI 332 S YR 7 DE YR 6 KI 332 S YR 7 MPP YR 6 NI 332 S WR 9 DC WR 8 KI 33 S FR 8 DPP FR 8 DPP FGR 8 KQE FGR 8 KQE FR 8 KTC FR 8 KDC FLR 8 LDCU FQR 8 LE FQR 8 LEU FQR 8 DE FR 8 DC FR 8 DCX FR 8 LC FR 8 HC FR 7 LI 332 S HR 8 DPP 15 V HR 7 KI 332 S HR 8 DC HR 7 KI 332 S HLR 8 STEX HR 7 NI 332 W HR 8 MCV HR 7 NI 332 W WR 8 LTC WR 7 KI 33 S WR 8 DC WR 7 KI 33 S WR 8 DCX WR 7 KI 33 S FR 8 ME FR 7 NI 332 S FR 8 SC FR 7 NI 332 S FR 8 SE FR 7 NI 332 S WR 7 LTC WR 6 KI 33 S WR 7 DCX WR 6 KI 33 S WR 6 DC WR 6 KI 33 S WR 7 DC WR 6 KI 33 S FGR 7 DQP FR 7 KPP FR 7 KPP 33 U FR 7 KPP FR 7 DPP FR 7 HPP FGR 7 DQE FGR 7 KQE FR 7 KTC FR 7 LDC FR 7 LCX FR 7 DC FR 7 KCX FR 7 KC FR 6 DCX FR 6 DC FR 7 DCX FR 7 KCW FR 7 HPP FR 6 LI 332 S FR 7 HPP FR 6 LI 332 S FR 7 HC FR 6 LI 332 S FR 7 NPP FR 6 NI 332 S FR 7 NPP FR 6 NI 332 S FR 7 MPP FR 6 NI 332 S FQR 7 ME FR 6 NI 332 S HGR 7 KQC HR 6 KI 332 S HR 7 DC HR 6 KI 332 S FR 5 DPP FR 6 KPP 33 X FR 6 KPP 332 S FR 6 KPP FR 6 LDC FR 6 DCX FR 6 DC FR 6 MPP FR 5 NI 332 S HR 6 DPP 33 V HR 5 KI 332 S WR 6 DC WR 5 KI 33 S 5.40 Örneğin, benzinli aracınızda FR 7 DC+, numaralı bujiyi kullanıyorsanız, gaz operasyona dönüştürdüğünüzde tavsiye edilen Bosch sipariş numarası olan FR 6 KI 332 S dir.

8 Bosch: Size geleceğin servisini sunuyoruz. 125 yıldan uzun süredir, Bosch teknolojisi araçları yolda tutup, insanları gidecekleri yerlere taşırken, aynı zamanda güvenliği artırmakta ve huzur sağlamaktadır. Bosch Otomotiv Yedek Parça ve Aksesuarları, servis ve perakendecilere dünya çapında benzeri olmayan kapsamlı bir ürün yelpazesi sunmaktadır: Etkili arıza tespiti Yenilikçi servis donanımı Hızlı, güvenilir teslimat Dünyanın en kapsamlı yedek parça yelpazesi Her gereksinimi karşılayan servis konseptleri Kapsamlı eğitim Hedefe yönelik satış ve pazarlama desteği Yetkin bir servis destek hattı 24 saat çevrimiçi servis hizmetleri Servis donanımı ve yazılımı için makul ücretli kiralama hizmetleri İsteklerinizi tamamen karşılamak ve potansiyelinizi sonuna kadar kullanabilmenize yardımcı olmak için yedek parçadan planlamaya, organizasyondan yatırımlara kadar size uygun çözümler sunuyoruz. Bosch dünyası: Arıza tespiti Dizel sistemleri Benzin ve enjeksiyon sistemleri Fren sistemleri Bujiler Güç sistemleri Aküler Filtreler Silecek sistemleri Aydınlatma teknolojisi Konfor elektronik Teknik destek hattı Bilgi veritabanı Servis eğitimi Servis konseptleri Bosch kalitesi için adresiniz: F00Z9A24590MY Daha fazla bilgi için:

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU

%RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU %RVFK U QOHUL %BIB GB[MB LJMPNFUSF EBIB B[ ZBLºU Çoğu sürücü için yakıt tasarrufu en önemli konudur Daha düşük yakıt tüketimi, depo başına daha çok kilometre ve daha düşük CO2 emisyonları anlamına gelir.

Detaylı

Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde.

Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde. Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde. İş ortağınız Bosch ile dizelde daha da güçlüsünüz! Yoğun biçimde tanıtımları yapılan elektrikli ve hibrit araçlara karşın dizel araçlar hâlâ

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL

ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL ÜRÜN KATALOĞU TÜM BİNEK VE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL TÜRKİYE NİN EN YETKİLİ TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA MERKEZİ: POTEM Türkiye ve yakın coğrafyanın en büyüklerinden olan Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi (POTEM),

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

1 2 3 4 5 6 0W50 En yüksek yakıt tasarrufunu sağlamak için tasarlanan ENEOS 0W20, JX Nippon Oil & Energy nin patentli yağlama teknolojisini kullanarak aracınızı aşırı soğuk çalıştırmalardan, motorunuzun

Detaylı

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ DIRECT LIQUIMAX (DLM) OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada

Detaylı

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

Direkt Enjeksiyonlu Araçlara LPG Dönüşümü. Hazırlayan ve Sunan: Utku Beyaztaş Sercan Küçükbeycan

Direkt Enjeksiyonlu Araçlara LPG Dönüşümü. Hazırlayan ve Sunan: Utku Beyaztaş Sercan Küçükbeycan Direkt Enjeksiyonlu Araçlara LPG Dönüşümü Hazırlayan ve Sunan: Utku Beyaztaş Sercan Küçükbeycan Direkt Enjeksiyonlu Motorlar Bu motor tipinin günümüzde kullanılan diğer motor tiplerinden farkını, yakıtın

Detaylı

ÜRETİM (Araç Türüne Göre)

ÜRETİM (Araç Türüne Göre) ÜRETİM (Araç Türüne Göre) 2010 yılının Aralık ayında 56.646 adedi otomobil olmak üzere toplamda 114.672 adet araç üretilmiştir. Bu değer 2008 yılının Eylül ayından beri ulaşılmış en yüksek aylık üretim

Detaylı

Daha hızlı. Daha güçlü. Motorunuz için daha iyi. TECHNOLOGY. Lider Motor Yağı Teknolojisi

Daha hızlı. Daha güçlü. Motorunuz için daha iyi. TECHNOLOGY. Lider Motor Yağı Teknolojisi Daha hızlı. Daha güçlü. Motorunuz için daha iyi. TM Lider Motor Yağı Teknolojisi Modern Motorlar, Motor yağlarının üzerine düşen fazla yük. Günümüz motor üreticilerinin taleplerine göre üretilen motor

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir.

Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir. Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir. Geleceğe hazırlanın! Start- stop büyümesi Araçların %70 i karbondioksit

Detaylı

PROGRAM GENİŞLETME. Su pompası takımları

PROGRAM GENİŞLETME. Su pompası takımları PROGRAM GENİŞLETME Su pompası takımları Su pompası takımları ve su pompaları En yüksek kaliteye sahip kapsamlı ürün yelpazeleri ve birinci sınıf servis: Behr Hella Service in ısı yönetimi uzmanları bunun

Detaylı

REPLİKA TIM 714 TIM 226 TIM 304 BK 360 BK 049 BK 064 BK 075 BK 114 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 16 AUDI 16 17 AUDI 16 17

REPLİKA TIM 714 TIM 226 TIM 304 BK 360 BK 049 BK 064 BK 075 BK 114 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 17 ALFA ROMEO 16 AUDI 16 17 AUDI 16 17 JANTLAR TIM 714 ALFA ROMEO TIM 226 ALFA ROMEO TIM 304 BK 360 ALFA ROMEO 16 ALFA ROMEO BK 049 AUDI 16 BK 064 AUDI 16 BK 075 AUDI 16 BK 114 AUDI 16 18 02 BK 126 AUDI 16 BK 217 AUDI 16 18 BK 218 AUDI 18

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

OYDER Koçfinans Bayi Memnuniyeti Araştırması Raporu Otomobil Müşterileri Profil Araştırması Raporu

OYDER Koçfinans Bayi Memnuniyeti Araştırması Raporu Otomobil Müşterileri Profil Araştırması Raporu OYDER Koçfinans Bayi Memnuniyeti Araştırması Raporu Otomobil Müşterileri Profil Araştırması Raporu Kasım 2012 Aralık 2012 GfK 2012 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Aralık 2012 1 Araştırmanın

Detaylı

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 19 Temmuz 2017 Pazar 2017 yılı Haziran ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 2,1 artış göstererek 1 milyon 540 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ Dünyanın neresine giderseniz gidin, kaputun altına baktığınızda muhtemelen Gates in orada olduğunu görürsünüz. Gates, dünyanın en büyük orijinal ekipman

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 14 Temmuz 2017

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 14 Temmuz 2017 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 14 Temmuz 2017 Pazar 2017 yılı Mayıs ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 7,7 artış göstererek 1 milyon 433 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 18 Ekim 2017

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 18 Ekim 2017 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 18 Ekim 2017 Pazar 2017 yılı Eylül ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 2,0 azalarak 1 milyon 466 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 www.hella.com.tr 2 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 İşinize daha fazla hız kazandırmaya ne dersiniz? HELLA daha güçlü ürün yelpazesiyle, daha profesyonel atölye donanımıyla ve

Detaylı

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco IVECO KALİTESİNE YAKINDAN BAKIŞ N 3 katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco AVANTAJLAR orijinal olmayan egzost sistemi RİSKLER Iveco SCR Katalitik Egzost Sistemleri mükemmel performansı garanti eder. Taklit

Detaylı

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 3 Nisan 2017

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 3 Nisan 2017 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 3 Nisan 2017 Pazar 2017 yılı Şubat ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 2,1 artış göstererek 1 milyon 114 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ BİNEK ARAÇ SATIŞLARI 12 Aylık Eğilim

AVRUPA BİRLİĞİ BİNEK ARAÇ SATIŞLARI 12 Aylık Eğilim AVRUPA BİRLİĞİ BİNEK ARAÇ SATIŞLARI 12 Aylık Eğilim AVRUPA BİRLİĞİ BİNEK ARAÇ SATIŞLARI 2005- Aylık Eğilim (Milyon adet) Ağts/05 Ağts/06 Ağts/07 Ağts/08 Ağts/09 Ağts/10 Ağts/11 Ağts/12 Ağts/13 Ağts/14

Detaylı

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Aralık 2011

TAYSAD Aylık Sektör Raporu Aralık 2011 ÜRETİM (Araç Türüne Göre) 2011 yılının Aralık ayında 51.066 adedi otomobil, 48.800 adedi hafif ticari araç, 4.587 adedi ağır ticari araç, 3.756 adedi ise traktör olmak üzere toplam 108.209 araç üretilmiştir.

Detaylı

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS Her işte. ISB e Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS ISB e Cummins ISB e, güvenilirlik konusundaki ününü artırmaya devam ediyor. Cummins ISB e, kamyon, otobüs ve özel iş aracı kullanıcılarına Cummins ten

Detaylı

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik

Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik After Sales Uzun Süreli Rekabet Edebilirlik Çözüm sağlayici - Sürdürülebi liṙ değer- Servis yetkiṅli ği Rieter Satış Sonrası, rekabet edebilirliğinizi bulunduğunuz

Detaylı

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 17 Mayıs 2017

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 17 Mayıs 2017 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 17 Mayıs 2017 Pazar 2017 yılı Nisan ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 6,8 düşüş göstererek 1 milyon 230 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN

MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN MÜLKİYETİNİZE EMNİYET ve DEĞER KATIN Mülkiyet Koruma Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel ve bölme sistemlerinde

Detaylı

Moskova Ön Fren Diski Perakende Pazarı Eylül-Ekim 2011

Moskova Ön Fren Diski Perakende Pazarı Eylül-Ekim 2011 Moskova Ön Fren Diski Perakende Pazarı Eylül-Ekim 2011 OİB Rusya Federasyonu Temsilciliği Evren Belenlioğlu, Mustafa Yılmaz Nisan 2012 OİB Rusya Federasyonu Temsilciliği MOSKOVA ÖN FREN DİSKİ PERAKENDE

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

www.canoto.net Can Oto Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şti. Sayfa : 1

www.canoto.net Can Oto Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şti. Sayfa : 1 KAPO.100055020 Klima Kondanseri Universal 165,00 USD KAPO.1062380 Klima Kondanseri 1062380 Ford 80,00 USD KAPO.1234248 Klima Kondanseri 1234248 Ford 85,00 USD KAPO.13267648 Klima Kondanseri 1850219 Chevrolet

Detaylı

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 2 Ekim 2017 Pazar 2017 yılı Ağustos ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 5,5 artış göstererek 903 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 2 Ocak 2017

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 2 Ocak 2017 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 2 Ocak 2017 Pazar 2016 yılı Kasım ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2015 yılı aynı ayına göre yüzde 5,6 artış göstererek 1 milyon 189 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 19 Ocak 2017

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 19 Ocak 2017 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 19 Ocak 2017 Pazar 2016 yılı Aralık ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2015 yılı aynı ayına göre yüzde 3,2 artış göstererek 1 milyon 193 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 27 Şubat 2018 Pazar 2017 yılı Aralık ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 4,8 azalarak 1 milyon 137 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 30 Mart 2018

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 30 Mart 2018 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 30 Mart 2018 Pazar 2018 yılı Ocak ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı 2017 yılı aynı ayına göre yüzde 6,8 artış göstererek 1 milyon 286 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

SAG AUTOMOTIVE ALTERNATOR PULLEYS

SAG AUTOMOTIVE ALTERNATOR PULLEYS SAG AUTOMOTIVE ALTERNATOR PULLEYS NO PROD UCT INA SAG PRODUCT OEM NO MARK 60805460 / 60812645 ALFA ROMEO 1 086 532 0229 10 S086 6424716 / 7635678 / 7641011 / 7650925 / 97055254 FIAT 46424716 / 7650925

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ

Yürüyüş Ünitesi Sessiz, entegre 3 fazlı (AC) yürüyüş ve direksiyon motorları yüksek tork, çabuk hızlanma, enerji tasarrufu ve düşük bakım maliyeti sağ GPC 3040 Model / Özellikler ve Avantajlar Güç 24-volt elektrik sistemi Crown un Access 1 2 3 Geniş Kapsamlı Kontrol Sistemi ve verimli AC motorları daha düşük enerji kullanımıyla daha yüksek performans

Detaylı

SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI

SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI SCANIA YEDEK PARÇALARI YEDEK PARÇA BİLGİLENDİRME DOSYASI SİLİNDİR KAPAĞI EN ZORLU ÇALIŞMA KOŞULLARINA DAYANIKLI Scania silindir kapakları, hizmet ömrü boyunca motor performansını en üst seviyeye çıkaracak

Detaylı

Orijinal OSSBERGER Türbin

Orijinal OSSBERGER Türbin Orijinal OSSBERGER Türbin Kendinizi boşa akan giden sudan elektrik üretmeye mi adadınız? Çevre dostu, yenilenebilir, doğal bir kaynaktan enerji elde ederek kullanmak mı istiyorsunuz? Bizim işimiz yüzyıldır

Detaylı

Aftermarket Basın Toplantısı 12 Kasım, 2009. Şirket Tanıtımı

Aftermarket Basın Toplantısı 12 Kasım, 2009. Şirket Tanıtımı Aftermarket Basın Toplantısı 12 Kasım, 2009 Şirket Tanıtımı Honeywell Faaliyet Alanları Otomasyon ve kontrol çözümleri Özellikli materyaller 2008 Satışları $5.3B $14B $12.7B $4.6B Toplam = $36.6B Havacılık

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler LÖBRO Aks Körük takımları LÖBRO Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine

Detaylı

NANO GOLD Start- Stop ELA

NANO GOLD Start- Stop ELA ÜRÜN KATALOĞU biz Hayatı ve teknolojiyi biz dönüştürüyoruz. Hayal kurmaya ve onları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Genç ve güçlü kalarak geleceği değiştireceğimize inanıyoruz. Uzun Ömürlüyüz. NANO GOLD

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri OpenAir Güç ve esneklik için hava damper motorları Bina Teknolojileri s Rahat bir çalışma ve yaşam ortamı için Danışmanlar, toptancılar, sistem merkezleri, esnaflar, bina sahipleri, operatörler ve doğa

Detaylı

AMORTİSÖR RULMANLARI ( TEK ) T yazanlar çifttir

AMORTİSÖR RULMANLARI ( TEK ) T yazanlar çifttir VKD 13500 PSA 50,00 VKD 35030 T PSA 20,10 VKD 24000 Fiat 7,79 VKD 35030 T Honda 20,10 VKD 35001 Renault 9,38 VKD 35030 T Suzuki 20,10 VKD 35001 T Renault 17,61 VKD 35030 T Toyota 20,10 VKD 35002 Renault

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

Otomobil Pazarı AB + EFTA

Otomobil Pazarı AB + EFTA 10.559 14.740 14.525 13.796 13.608 12.524 12.329 11.182 13.007 14.202 15.132 15.632 Bin Adet AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ Ekim 2018 Pazar 2018 yılı Ağustos ayında AB ve EFTA ülkeleri otomobil pazarı

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

YENİLİK. YÜKSEK PERFORMANS. GÜVENLİK. DÜN. BUGÜN. YARIN. www.textar.com

YENİLİK. YÜKSEK PERFORMANS. GÜVENLİK. DÜN. BUGÜN. YARIN. www.textar.com YENİLİK. YÜKSEK PERFORMANS. GÜVENLİK. DÜN. BUGÜN. YARIN. www.textar.com HEPSİ VAR. TAVİZ HARİÇ. Birinci sınıf seviyede fren teknolojisi istiyorsanız, Textar ile güvenli taraftasınız. Konu yenilikçi çözümlere,

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU

YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU YÜKSEK PERFORMANS GERÇEK KALİTE OTOMOTİV GRUBU Silikon kavçuklar düşük ve yüksek ısılara karşı mükemmel performans gösterir. AKALİTE Silikon Nedir? Silikon II. Dünya Savaş sırasında, askeri uygulamalarda

Detaylı

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW

dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW dd25b VOLVO ÇİFT TAMBURLU SİLİNDİRLER 2.6 T 18.5 KW 360 görüş açısı En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde öncü,

Detaylı

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 17 Mart 2016

Pazar AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ. 17 Mart 2016 AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 17 Mart 2016 Pazar 2016 yılı Ocak Şubat döneminde AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre otomobil pazarı yüzde 10,1 artış göstererek 2 milyon 187 bin adet seviyesine ulaştı.

Detaylı

Her Yükte. ISL e. Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS

Her Yükte. ISL e. Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS Her Yükte. ISL e Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS ISL e Cummins ISL e, hafif, küçük boyutlu ve yakıtı verimli kullanan 8,9 litrelik bir motor olup yüksek düzeyde esnek güç seçenekleri sunmaktadır. Rakiplerine

Detaylı

Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri Katma değer sağlayan Enerji

Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri Katma değer sağlayan Enerji Kojenerasyon Modülleri 3.000 kw a kadar Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri Katma değer sağlayan Enerji yogaz i B k ü ç ü K : Yeni için sistemleri (75 kw) n o y s a r e n Koje Yenilikçi teknolojiler sayesinde

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR

DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR DEMİRYOLU SEKTÖRÜ İÇİN BATARYA SİSTEMLERİ VE AKSESUARLAR C.O.M.M BATT GÖZ SİSTEMİ Saft C.O.M.M. Batt, nikel tabanlı dahili piller için ilk Internet Of Things (IoT) hizmetidir. Servis, demiryolu operatörlerine,

Detaylı

Automotive. Binek ve Hafif Ticari Araç Aküleri HAYATA DEĞER KATIYORUZ

Automotive. Binek ve Hafif Ticari Araç Aküleri HAYATA DEĞER KATIYORUZ HAYATA DEĞER KATIYORUZ Mutlu Akü olarak 70 yılı aşkın tecrübe ve sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz güvenilirliğimizin ardında, işimizde en iyi, en yenilikçi olma gayreti yatıyor. Bizim için önemli

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA OTOMOBİL SEKTÖR ANALİZİ 16 Şubat 2016 Pazar 2016 yılı Ocak ayında AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre otomobil pazarı 2015 yılı Ocak ayına göre yüzde 6,3 artış göstererek 1 milyon 94 bin adet seviyesine

Detaylı

Çeyrek. TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu

Çeyrek. TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu 2018 İçindekiler 1 Amaç ve Kapsam 03 2 Metodoloji ve Katılımcı Firmalar 06 3 Özet Bulgular 10 4 Araç Parkı ve Özellikleri 15 5 Sözleşme Yapısı 20 6 Araç Yatırımları,

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

bakır tercih etmek ve kullanmak için 10 iyi neden

bakır tercih etmek ve kullanmak için 10 iyi neden bakır tercih etmek ve kullanmak için 10 iyi neden Copper Connects life. TM Denenmiş ve test edilmiştir Konu, kanıtlanmış performans olduğunda bakır boru ve bağlantı elemanlarının hiçbir rakibi yoktur.

Detaylı

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09

Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Bandag, Ekonomik çözüm. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR T-COUNTRY 03/09 Ödün vermek yok! Bandag ürün yelpazesinde özel ihtiyaçlarınıza cevap veren bir ürün daima vardır. İleri

Detaylı

2018 Yıl Sonu. TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu

2018 Yıl Sonu. TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu 2018 Yıl Sonu İçindekiler 1 Amaç ve Kapsam 03 2 Metodoloji ve Katılımcı Firmalar 06 3 Özet Bulgular 10 4 Araç Parkı ve Özellikleri 15 5 Sözleşme Yapısı 20 6 Araç

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

DÖNEMSEL ANALİST BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Dr. Berk ÇAĞDAŞ. 08 Mart 2013

DÖNEMSEL ANALİST BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Dr. Berk ÇAĞDAŞ. 08 Mart 2013 DÖNEMSEL ANALİST BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Dr. Berk ÇAĞDAŞ 08 Mart 2013 VW GRUBU 2012 YILI SATIŞ PERFORMANSI Dünya Otomotiv Pazarı vs. VW Grup Satışları Pazar : 7.9 % VW :9.7 % Kuzey Amerika Batı Avrupa

Detaylı

Scania'nın modüler Euro 6 serisi: Her ihtiyacı karşılayan yüksek torklu motorlar

Scania'nın modüler Euro 6 serisi: Her ihtiyacı karşılayan yüksek torklu motorlar P14902TR / Örjan Åslund BASIN bülteni 24 Eylül, 2014 Scania'nın modüler Euro 6 serisi: Her ihtiyacı karşılayan yüksek torklu motorlar Scania'nın Euro 6 çalışmaları çerçevesinde yeni nesil motorlara yönelik

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Çeyrek. TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu

Çeyrek. TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu TOKKDER Operasyonel Kiralama Sektör Raporu 2018 İçindekiler 1 Amaç ve Kapsam 03 2 Metodoloji ve Katılımcı Firmalar 06 3 Özet Bulgular 10 4 Araç Parkı ve Özellikleri 15 5 Sözleşme Yapısı 20 6 Araç Yatırımları,

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ

DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ DUREL AMORTİSÖR (TAMPON) YAYLARI RAKİPSİZ ENERJİ EMİLİMİ GENİŞ BİR YELPAZEDEKİ ENDÜSTRİLER İÇİN DUREL AMORTİSÖR YAYLARI DUREL polimer yaylarına sahip amortisörler (tamponlar) vagonların maruz kalacağı

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Online teknik sayfa WL260-S270 W260 KOMPAKT FOTOSELLER

Online teknik sayfa WL260-S270 W260 KOMPAKT FOTOSELLER Online teknik sayfa WL0-S70 W0 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. WL0-S70 0077 Teslimat kapsamına dahildir: P0 (), BEF-W0 () Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/w0

Detaylı

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Doğalgaz Kojenerasyon Modülleri 4.000 kw a kadar der Enerji maliyetlerini düşürün ve kaynakları koruyun www.istockphoto.com Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Li Verimlilikte Güçlü bir

Detaylı