Autocom Binek Araçlar 2009 / 2 versiyon Toplam 17 markada geniş güncelleme bilgileri ve yenilikler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Autocom Binek Araçlar 2009 / 2 versiyon Toplam 17 markada geniş güncelleme bilgileri ve yenilikler"

Transkript

1 Autocom Binek Araçlar 2009 / 2 versiyon Toplam 17 markada geniş güncelleme bilgileri ve yenilikler Audi, BMW, Chrysler, Fiat, Dodge, Alfa Romeo, Lancia,Hyundai, Mercedes, Mini, Opel, SAAB, Seat, Skoda, Volvo, Volkswagen ve Renault da toplam 17 marka da yeni modeller ve daha fazla bilgiler eklendi. Bir çok model de kodlamalar - ayarlamalar ve daha geniş güncel bilgiler bu versıyonda. Audi A3 [09-] 2009 model 2,0 L TFSI benzinli motor da gaz kelebek adaptasyonu cruise Kontrol kodlaması parametreleri ve Komponent aktivasyonu ve 4WD diagnostiği güncellenmiştir. A4 [08-] yılları arası 3,2 L FSI benzinli motor gaz kelebek adaptasyonu cruise Kontrol kodlaması parametreleri ve komponent aktivasyonu ve diagnostiği güncellenmiştir. Extra ısıtıcının genel ayarlama fonksiyonu ve Süspansiyon aktivasyonu ve diagnostiği güncellenmiştir. A5 [08-] yılları arası 3,2 L FSI benzinli motor gaz kelebek adaptasyonu cruise kontrol kodlaması parametreleri ve komponent aktivasyonu ve diagnostiği güncellenmiştir Q yılları arası Extra ısıtıcının ve genel ayarlama fonksiyonunun aktivasyonu ve diagnostiği güncellenmiştir TT [07-] yılları arası 2,0 L FSI benzinli motor gaz kelebek adaptasyonu cruise kontrol kodlaması parametreleri ve komponent aktivasyonu ve diagnostiği güncellenmiştir

2 BMW 1-Serisi (E87/E88/E81/E82) yılları arası 1,6 L benzinli motor dinamik stabilize kontrolü diagnostiği yapıldı yılı modellerde direksiyon açı sensör kalibrasyonu CAS ( konfor-immo) sistemi diagnostiği ve resetlemesi RLS (yağmur sensörü) diagnostiği ve tanıtımı güncellendi yılı modellerde bilgi eğlence sistemi - CCC-A (Araç iletişim bilgisayarı), CCC-ANT (Araç iletişim bilgisayarı ve kanal arayıcı),ccc-ask (Araç iletişim bilgisayarı ve Audio Sistem Kontrolü), CCC-BO (Araç iletişim bilgisayarı kullanıcı girişi), CCC-GW (Araç iletişim bilgisayar bağlantısı), ULF (Universal şarz ve hands-free fonksiyonu). Service reset leme diagnostiği güncellendi yılı modellerde yasal emisyon mesajı ve yasal araç denetimi aktif /de-aktif fonksiyonu eklendi. 3-Series (E46) yılı modellerde DDE 4.0.motorda enjeksiyon kodlaması DSC MK 60 (Dinamik Stabilize kontorlü) diagnostiği güncellendi yılı modellerde direksiyon açı sensör kalibrasyonu eklendi. 3-Series (E90/E91/E92/E93) yılları arası bir çok benzinli motor diagnostiği güncellenme yapıldı yılı modellerde dizel enjektör durumu DDE 6.2.motorda enjeksiyon kodlaması DSC MK 60 (Dinamik Stabilize kontorlü) diagnostiği güncellendi yılı modellerde direksiyon açı sensör kalibrasyonu eklendi. VTG vites kutusu güncellendi. CAS ( konfor-immo) sistemi diagnostiği ve anti-hırsızlık alarm sistemi ve siren güncellendi. EDC (Elektronik amortisör kontrol) güncellendi. RLS (yağmur sensörü) diagnostiği ve tanıtımı güncellendi yılı araçlarda bilgi eğlence sistemi: CCC-A (Araç iletişim bilgisayarı), CCC-ANT (Araç iletişim bilgisayarı ve kanal arayıcı),ccc-ask (Araç iletişim bilgisayarı ve Audio Sistem Kontrolü), CCC-BO (Araç iletişim bilgisayarı kullanıcı girişi), CCC-GW (Araç iletişim bilgisayar bağlantısı), ULF (Universal şarz ve hands-free fonksiyonu). Service reset leme diagnostiği güncellendi yılı modellerde yasal emisyon mesajı ve yasal araç denetimi aktif de-aktif fonksiyonu eklendi. 5-Series (E39) yılı modellerde DDE 4.0.motorda enjeksiyon kodlaması DSC 5.7 (Dinamik Stabilize kontorlü) diagnostiği güncellendi yılı modellerde direksiyon açı sensör kalibrasyonu eklendi.

3 5-Series (E60/E61) yılı modellerde dizel enjektör durumu DDE 6.2.motorda enjeksiyon kodlaması DSC/DXC 8.0 (Dinamik Stabilize kontorlü) diagnostiği güncellendi yılı modellerde direksiyon açı sensör kalibrasyonu eklendi araçlarda VTG vites kutusu güncellendi yılı araçlarda CAS ( konfor-immo) sistemi diagnostiği ve yılı arası araçlarda ARS 2 (Dinamik sürüş) ACC 2 (Aktif Cruise Kontrol) diagnostiği güncellendi. RLS (yağmur sensörü) diagnostiği ve tanıtımı güncellendi yılı araçlarda bilgi eğlence sistemi: CCC-A (Araç iletişim bilgisayarı), CCC-ANT (Araç iletişim bilgisayarı ve kanal arayıcı),ccc-ask (Araç iletişim bilgisayarı ve Audio Sistem Kontrolü), CCC-BO (Araç iletişim bilgisayarı kullanıcı girişi), CCC-GW (Araç iletişim bilgisayar bağlantısı), ULF (Universal şarz ve hands-free fonksiyonu). Service reset eme diagnostiği güncellendi yılı modellerde yasal emisyon mesajı ve yasal araç denetimi aktif de-aktif fonksiyonu eklendi. 6-Series (E63/E64) 4.8L ve 5.0L benzinli motorlarda güncelleme yapıldı.3.0l benzinli motorda MS 70 güncellendi yılı modellerde dizel enjektör durumu resetleme adaptasyonu ve durum değerleri güncellendi.dsc 8.0 (Dinamik Stabilize kontrol) güncellendi yılı modellerde direksiyon açı sensör kalibrasyonu eklendi yılı modelerde ACSM (Çarpışma güvenlik modülü) güncellendi yılı araçlarda CAS ( konfor-immo) sistemi diagnostiği ve resetleme eklendi yılı araçlarda IHKA (Entegre otomatik klima) EGS 1911 (Otomatik vites kontrolü) güncellendi yılı araçlarda SMG (Sıralı manuel Şanzıman) güncellendi yılı araçlarda AL (Direksiyon) güncellendi yılı araçlarda ARS 2 (Dinamik Sürüş) güncellendi. ACC 2 (Aktif cruise kontrol) güncellendi. Kombi, KBM (Body modül), KGM (Body ana modülü), SZL (Direksiyon merkez switch) SZM (Switch ve Konsol), PDC (Park kontrol) leri güncellendi RLS (Yağmur sensor) yağmur sensörü) diagnostiği ve tanıtımı güncellendi.servis reset güncellendi yılı modellerde yasal emisyon mesajı ve yasal araç denetimi aktif / de-aktif fonksiyonu eklendi 7-Series (E38) yılı modellerde DDE 4.0.motorda enjeksiyon kodlaması eklendi.

4 7-Series (E65/E66) yılı arası modellerde 4.4L benzinli motorlar güncelleme yapıldı yılı DDE 6.2 modellerde dizel enjektör durum değerleri güncellendi.3.0l benzinli motorlar MS 70 güncellendi yılı modellerde dizel enjektör durum değerleri ve resetlemelri güncellendi 2006 yılı modellerde EKPS (Mazot pompa kontrol) güncellendi. SRS sistem de DSC 8.0 (Dinamik Stabilize Kontrol) ve Hata kodları güncellendi. SASL (Uydu, A-bar,sol), SASR (Uydu A-bar, sag), SBSL (Uydu, B-bar, sol), SBSR (Uydu, B-bar,sağ), SSBF (Uydu, koltuk, yolcu), SSFA (Uydu, koltuk, sürücü), STVL (Uydu, kapı, Ön sol), STVR (Uydu, kapı, ön sağ), SSH (Uydu, arka koltuk), SFZ (Uydu, Araç merkezi), SZL (Direksiyon modül switch merkezi), SGM-SIM (Güvenlik ve Merkezi Modül), IHKA H (Otomatik merkezi klima), EGS 1902 (otomatik Şanzıman kontrol), Kombi (Göğüs-panel), SMFA (Sürücü koltuk modülü), SMBF (Yolcu koltuk modülü), PM (Power modülü), AHM (Taşıyıcı modülü), SHD ( sunroof), HKL (Arka kapak kaldırıcı), TMFA (Kapı modülü, sürücü kapısı), TMBF (Kapı modülü, yolcu kapısı), TMFAH (Kapı modülü, Sürücü yanı,arka), TMBFH (Kapı modülü, yolcu tarafı, arka), PDC (Park yardımıcı kontrolü).ars 2 (Dinamik Sürüş) CIM 2 (Şase birleşme modülü) güncellendi.edc (Elektronik amortisör kontrol) güncellendi EMF (Park Freni) tamiri veya yeniden tanıtımı güncellendi. CAS ( konfor-immo) sistemi diagnostiği güncellendi Servis reset güncellendi yılı modellerde yasal emisyon mesajı ve yasal araç denetimi aktif /de-aktif fonksiyonu eklendi X5 (53) yılı arası modellerde 3.0L dizel motorlar da güncelleme yapıldı DDE 6.0 modellerde dizel enjektör durum değerleri kodlamalar akışkanlık testi partikül filtre temizliği resetlenmesi ve adaptasyonu güncellendi benzinli motor MS43 güncellendi DDE 4.0 enjektör kodlaması güncellendi yılı DDE 5.0 motorlarda hava kütle ölçer ve enjektör kodlama resetleme yapıldı yılı arası modellerd DSC 5.7 (Dinamik Stabilize kontrolü) ve direksiyon açı sensör kalibrasyonu eklendi yılı arası modeller de DXC 8.0 (Dinamik Stabilize kontrolü) ve direksiyon açı sensör kalibrasyonu ve EHC 2 (Sürüş seviye yükseklik kontrolü) eklendi. X5 (E70) L dizel motorlarda EMF (Park Freni) tamiri veya yeniden tanıtımı CAS ( konfor-immo) sistemi diagnostiği ve resetleme. Bilgi eğlence sistemi güncellendi : CCC-A (Araç iletişim bilgisayarı), CCC-ANT (Araç iletişim bilgisayarı ve kanal arayıcı),ccc-ask (Araç iletişim bilgisayarı ve Audio Sistem Kontrolü), CCC-BO (Araç iletişim bilgisayarı kullanıcı girişi), CCC-GW (Araç iletişim bilgisayar bağlantısı), ULF (Universal şarz ve hands-free fonksiyonu). Service reset leme diagnostiği güncellendi.

5 Chrysler YENİ MODELLER Grand Voyager (RS) yılı arası modellerde ABS diagnostiği ve sistem havası alınması yılı arası modellerde Klima Kontrol ve start pozüsyonu diagnostiği yılı arası araçlarda SRS, Immobilizer yılı arası araçlarda BCM (Body kontrol Modulü) güncellendi Grand Voyager (RT) yılı arası for 3.8L Benzinli Motor ve 2.8L CRD (Common Rail Dizel)motor, SRS, Göğüs, Klima Kontrol, ABS ve sistem havası alınması, Vites Kutusu ve Merkezi Elektronik Sistemleri güncellendi. 300 (LX) yılı arası 3.0L CRD (Common Rail Dizel) motor, SRS - Göğüs, Klima Kontrol, ABS ve sistem havası alınması, Vites Kutusu ve Merkezi Elektronik Sistemleri güncellendi. PT Cruiser (PT) yılı arası araçlarda ABS ve sistem havası alınması sistemleri güncellendi. Dodge YENİ MODEL Journey (JC) yılı arası araçlarda SRS ve Merkezi Elektronik Sistemleri güncellendi. FIAT model 1.2 ve 1.4L benzinli motorlar da, Bosch ABS 8 ESP (EP), Siemens airbag EPproxi), Marelli panel (EP) Servis reset fonksiyonu, AC Denso tek nokta (EP), Delphi body computer (EP) 2, Valeo Park Kontrol ünitesi (EP) 2, Delphi (EP) 2 Elektronik direksiyon ve pozüsyon sensör kalibrasyonu güncellendi yılı arası 1.4L (312A1.000) motor servis sayaç resetleme, Self test ve self adaptasyon parametreleri güncellendi. 1.3L dizel (169A1.000) motor da yağ resetleme partikül filtre tanıtımı ve 1-4 silindir enjektör kodlama ve SLR servis resetleme güncellendi. Bravo 2009 yılı na kadar tüm modellerde ABS Bosch 8,ABS Bosch 8 VDC, Siemens airbag (EPproxi), Marelli 3 panel, Marelli Klima, Marelli body computer 8, Bosch park Kontrol ünitesi, TRW 3 Elektrikli direksiyon güncellendi. 198A3.000 ve 198A2.000 motorlar güncellendi yılı arası araçlar self- test resetleme, EGR testi, Enjektör ısı devre testi, Yağ resetleme partikül filtre tanıtımı ve 1-4 silindir enjektör kodlama ve SLR servis resetleme güncellendi.

6 Croma 2009 model dizel motorlu 939A1.000, 939A2.000, 939A3.000 araçlar da yağ resetleme partikül filtre tanıtımı ve 1-4 silindir enjektör kodlama güncellendi. 194A1.000, ABS Lucas TRW, ABS Lucas TRW ESP, SRS TRW MY3, TRW 2 direksiyon kilidi, TRW elektronik anahtar, AC Valeo iki-nokta, Marelli body computer 3, Valeo park kontrol ünitesi, Vites kutusu AISIN AF 40-6, TRW 2 direksiyon, Kapı ünitesi:bagaj G.E. 3, Sürücü Kapısı G.E. 3 ve Yolcu Kapısı G.E. 3 ve SLR Servis reset. Güncelllendi. Doblo 2009 model dizel motorlu 186A9.000, araçlar da yağ resetleme partikül filtre tanıtımı ve 1-5 silindir enjektör kodlama güncellendi. 199A2.000 motor self test fonksiyon resetleme. ABS Teves MK20, SRS TRW MY03,Marelli body computer MY 03 anahtar programlama ve SLR Servis resetleme güncellendi. Ducato 2009 model dizel motorlu F1AE481D ve F1CE481D araçlar da yağ resetleme partikül filtre tanıtımı ve 1-4 silindir enjektör kodlama ve selftest fonksiyonu resetleme güncellendi. ABS Bosch 8 ABS, TRW 1 airbag (proxi), Marelli Gösterge paneli 1, Body computer marelli 6 anahtar programlama fonksiyonu, Webasto ısıtıcı (KW2) SLR Servis resetleme güncellendi. Fiorino 2009 model dizel motorlu 199A2.000 araçlar da yağ resetleme partikül filtre tanıtımı güncellendi benzinli motor güncellendi. ABS Bosch ABS 8 ESP (EP), Webasto ısıtıcı (KW2), Gösterge Marelli panel EP. Odometre Resetleme (Servise yeni araç geldiğinde kilometresi geçen araçları resetleme ornek: 200km), Delphi body computer (EP) 2, Bosch park kontrol ünitesi (EP) ve SLR Servis reset leme güncellendi. Idea 2009 model 188A9.000 dizel motorlu araçlarda yağ resetleme partikül filtre tanıtımı 1-4 silindir enjektör kodlama ve selftest fonksiyonu resetleme güncellendi. Benzinli motor 843A1.000 güncellendi. ABS Bosch 8.0 and Bosch 8 VDC 06-09, SRS TRW MY 03 güncellendi 03-09, Marelli Gösterge modülü ve Marelli Komfort fonksiyonu Resetleme Odometre Resetleme (Servise yeni araç geldiğinde kilometresi geçen araçları resetleme ornek: 200km), AC Denso iki nokta, Marelli body computer 1 anahtar programlama fonksiyonları güncellendi 06-07, Marelli body computer 7 güncellendi 07-09, Şanzıman Marelli selespeed ve selftest fonksiyonu resetleme güncellendi 08-09, TRW 1 elektrikli direksiyon ve açı sensörü tanıtımı güncellendi 06-07, TRW 3 elektrikli direksiyon ve açı sensörü tanıtımı güncellendi SLR Servis resetleme güncellendi.

7 Grande Punto 2009 model 192A2.000 benzin motorlu araçlarda servis sayaç sıfırlama selftest fonksiyonu resetleme ve self test adaptasyon parametreleri güncellendi Dizel motor 199A3.000 yağ servis reset fonksiyonu ve partikül filtre tanıtımı güncellendi. ABS Bosch ABS 8 ESP (EP), SRS Siemens airbag (EP-proxi) 2 ve TRW airbag (EP-proxi), Denso Klima kontrol (EP) ve SLR Servis reset güncellendi. Panda 2009 model birçok benzinli ve dizel modellerde daha fazla bilgi eklendi. Örnek: Phonik lastik Gazkelebk haznesi Otomatik adaptasyon parametre resetleme Enjektör numarası programlama vs.. Marelli Şanzıman selespeed, ABS Bosch 8.0, SRS TRW MY99, Gösterge çubuk modülü ve Marelli Komfor fonksiyonu Resetleme Odometre Resetleme (Servise yeni araç geldiğinde kilometresi geçen araçları resetleme ornek: 200km) Siemens anahtar programlama, AC Denso tek nokta, Delphi direksiyon ve SLR servis resetleme fonksiyonları güncellendi. Punto 2009 model birçok benzinli ve dizel modellerde daha fazla bilgi eklendi. Örnek: Phonik lastik Gazkelebek haznesi Otomatik adaptasyon parametre resetleme Enjektör numarası programlama vs.. Marelli Şanzıman selespeed, ABS Bosch 8.0, Marelli Gösterge çubuk modülü ve Marelli Komfort fonksiyonu Resetleme Odometre Resetleme (Servise yeni araç geldiğinde kilometresi geçen araçları resetleme ornek: 200km) Delphi veya Marelli merkezli anahtar programlama, Delphi direksiyon ve pozüsyon sensör kalibrasyonu Tork ve pozüsyonu sensör kalibrasyonu ve resetleme fonksiyonları güncellendi. Sedici 2009 model birçok benzinli ve dizel modellerde daha fazla bilgi eklendi. Şanzıman diamond aktif kontrol SZK, Bosch ABS SZK, Siemens Airbag SZK, SZK elektronik anahtar, Calsonic kansei bodycomputer SZK, Denso SZK klima kontrol, Mitsubishi SZK elektrikli direksiyon ve SLR Service resetleme fonksiyonları güncellendi. Seicento 2009 model birçok benzinli ve dizel modellerde daha fazla bilgi eklendi.1.1l benzinli motor ve ABS Bosch 5.3, ve SRS TRW 2 MY 97 fonksiyonları güncellendi.

8 Alfa Romeo yılı arası AR32310 benzinli motor, ABS Bosch 8 VDC ve Bosch 8, SRS Siemens MY99, Mannesman VDO gösterge Odometre Resetleme (Servise yeni araç geldiğinde kilometresi geçen araçları resetleme ornek: 200km) Marelli body computer anahtar programlama, AC Delphi çift nokta ve SLR Servis reset leme güncellendi. MiTo Yeni Model yılı arası 199A8.000 benzinli motor araçlarda Servis sayaç reseti- Selftest fonksiyon reseti Self adaptasyon parametre sıfırlanması dizel motrolarda ise 995A3.000 Selftest fonksiyon reseti - EGR valf testi, Ateşleme buji devre testi silindir enjektör kodlama - Bosch ABS 8 ESP (EP)2, Siemens Airbag (EP-proxi)2, Denso klima kontrol (EP), Valeo park kontrol (EP)2 ve SLR Servis reset leme fonksiyonları güncellendi model birçok benzinli ve dizel modellerde daha fazla bilgi ve ayarlama fonksıyonları eklendi. Şanzıman AISIN AF 40-6, ABS TRW lucas, TRW airbag MY03, TRW 2 elektronik anahtar, TRW 2 direksiyon kilidi, Siemens Gösterge paneli Odometre Resetleme (Servise yeni araç geldiğinde kilometresi geçen araçları resetleme ornek: 200km geçiş ) Body computer Marelli 3, G.E. 2, Sürücü kapısı G.E.2, Yolcu Kapısı G.E.2, Valeo park kontrol, klima control Delphi (2/3-nokta) ve SLR Servis reset leme fonksiyonları güncellendi. Spider 2006 model birçok benzinli motor 939A.000 modellerde daha fazla bilgi ve ayarlama fonksıyonları eklendi. ABS TRW lucas, TRW airbag MY03, TRW 2 direksiyon kilidi, Siemens Gösterge paneli Odometre Resetleme (Servise yeni araç geldiğinde kilometresi geçen araçları resetleme ornek: 200km geçiş ), Sürücü kapısı G.E.2, Yolcu Kapısı G.E.2, Valeo park kontrol, klima control Delphi (2/3-nokta) ve SLR Servis reset leme fonksiyonları güncellendi. GT 2009 model birçok dizel motor 937A5.000 modellerde daha fazla bilgi ve ayarlama fonksıyonları eklendi. Selftest fonksiyon reseti -, Ateşleme buji devre testi silindir enjektör programlama - ABS Bosch 8 VDC and Bosch 8, SRS Siemens MY99, Mannesman VDO Gösterge paneli Odometre Resetleme (Servise yeni araç geldiğinde kilometresi geçen araçları resetleme ornek: 200km geçiş ) Delphi (çift -nokta) ve SLR Servis reset leme fonksiyonları

9 Lancia Delta yılları arasındaki modellerde 198A2.000 dizel motrolarda selft-test fonksiyonu resetleme- EGR valf testi, Ateşleme buji devre testi silindir enjektör programlama Siemens airbag 1 (proxi), Marelli Gösterge paneli 3, TRW 3 Elektrikli direksiyon ve SLR Servis reset leme fonksiyonları eklendi. Musa yılları arası birçok dizel motor 199A3.000 modellerde daha fazla bilgi ve ayarlama fonksiyonları eklendi. ABS Bosch 8 VDC and Bosch 8, SRS TRW MY 03 Marelli modulü ve Marelli komfort Gösterge paneli Odometre Resetleme (Servise yeni araç geldiğinde kilometresi geçen araçları resetleme ornek: 200km geçiş ) Marelli body computer 7 - Delphi (çift -nokta) TRW 3 elektrikli direksiyon ve SLR Servis reset leme fonksiyonları güncellendi Ypsilon yılları arası birçok benzinli ve dizel motor ayarlamalar ve bilgilendirme fonksiyonları güncellendi. Örnek: Phonik lastik Otomatik adaptasyon parametre resetleme Enjektör numarası programlama vs. ABS Lucas TRW ve Lucas TRW ESP, SRS Autoliv 1, Siemens Gösterge paneli, Marelli Body computer 7, AC Denso çift-taraf, Delphi direksiyon ve SLR Servis reset leme fonksiyonaları güncellendi. Hyundai I yılları arası Şanzıman diagnostiği güncellendi. Accent (06-) yılları arası L benzinli motor diagnostiği güncellendi. Sonata (05-) yılları arası araçlarda ABS ve SRS diagnostiği güncellendi. Elantra (04-06) yılları arası değişik motor tipleri ve immobilizer diagnostiği güncellendi. Getz (02-05) yılları arası 1.5L Crdi Motor ve immobilizer diagnostiği güncellendi. Matrix (2002-) 2008 modele kadar olan araçlarda motor-ımmobilizer-, ABS, TCS ve SRS diagnostiği güncellendi. Coupe (02-) yılları arası 2,7L T1 ve 2,7L Zr benzinli motorlar ABS-SRS diagnostiği güncellendi.

10 Santa Fe (06-) yılları arası 2,7L V6 benzinli motor model ABS, ACC, 4WD ve SRS diagnostiği güncellendi. H1 (98-06) yılları arası araçlarda immobilizer diagnostiği güncellendi. H1 (07-) yılı araçlarda ısıtıcı diagnostiği güncellendi. I yılı arası araçlarda Gövde Kontrol Modülü güncellendi. Mercedes Vito/Viano (639) yılları arası Treyler (AAG169) bağlantı seçeneği, SRS / Airbag sistem (Arcade639M8), Gösterge (KI639M8), üst kontrol paneli (OBF639M8), klima kontrol ön (KLAV639M8) adaptasyonu ve taşıyıcı motoru, Kapı, Sol (TSGVL639M8), Sinyal Edinimi ve Kontrol Modülü (SAM639M8),Yardımcı ısıtıcı (STH639M8), Elektrikli ısıtıcı (PTC9062) yılları arası modellerde ESP (ESP8_639) fonksiyonu ve hava alma seçeneği, Direksiyon açı sensör kalibrasyonu, ESP-sürüş testi ve sensör kalibrasyonu güncellendi araçlarda Şanzıman ve SLR servis reset leme fonksiyonu eklendi. C-Class (204) yılları arası araçlar da yeni sistemler Sinyal Edinimi ve kontrol Modülü Sürücü tarafı (SAMF204), Treyler Bağlantı ünitesi (AAG221), Ön Sol Kapı (TSG-VL), Ön Sağ Kapı (TSG- VR), Arka Sol Kapı (TSGHL), Arka Sağ Kapı (TSG-HR), Şanzıman Ayracı (ESM) [EWM]), Merkezi Kontrol Ünitesi - Ön (CTRLC_204), Merkezi ÜnitE (DISPC_204, Direksiyon kolon modülü (SCM [MRM]) ve klima kontrol (HVAC) diagnostiği güncellendi GLK-Class (X204) yılları arası araçlar da yeni sistemler Motor Sistemi (CDID), Sunroof (ROOF_204), Panoramik Kaydırıcı sunroof ('TSSR_204) Parktronik sistem ('PTS_9), Sol far süzme (XALWA-L ), Sinyal Edinimi ve kontrol Modülü Sürücü tarafı (SAMF204), Treyler Bağlantı ünitesi (AAG221), Ön Sol Kapı (TSG-VL), Ön Sağ Kapı (TSG-VR), Arka Sol Kapı (TSGHL), Arka Sağ Kapı (TSG-HR), Şanzıman Ayracı (ESM) [EWM]), Merkezi Kontrol Ünitesi - Ön (CTRLC_204), Merkezi ÜnitE (DISPC_204, Direksiyon kolon modülü (SCM [MRM]) ve klima kontrol (HVAC) diagnostiği güncellendi

11 CLS (219) yılı arası araçlarda 3.5L ve 5.5L benzinli motorlar güncellendi yılı arası araçlarda SRS sistemi Sol Kayış gergisi (RGSL211) ve Sağ Kayış Gergisi (RGSR211) yılı arası araçlarda Şanzıman (VGSNAG2) diagnostiği güncellendi. A-Class (168) yılları arası araçlar da 2.1L benzinli motor diagnostiği güncellendi. CLK (208) yılları arası araçlar da 2.3L ve 2.3L benzinli motor diagnostiği güncellendi.. CLK (209) 2007 yılı modeller de 1.8L ve 5.5L petrol benzinli motor diagnostiği güncellendi C-Class (203) yılları arası araçlarda 1.8L benzinli motor diagnostiği güncellendi..taşıyıcı bağlantı ünitesi (AAG169) ve Taşıyıcı bağlantı ünitesi (AAG203) diagnostiği güncellendi. S-Class (220) yılları arası araçlarda 3.5L ve 4.5L ve 5.5L benzinli motorlar diagnostiği güncellendi.. E-Class (211) yılları arası araçlarda 1.8L, 2.5L, 3.0L, 3.5L, 5.5L ve 6.2L beniznli motorlar ve 2.2L, 3.0L ve 3.2L dizel motorların diagnostic bilgileri güncellendi yılları arası araçlarda Merkezi Elektronik (ZGW211), SRS sistemi Sol Kayış gergisi (RGSL211) ve Sağ Kayış Gergisi (RGSR211). Taşıyıcı bağlantı ünitesi (AAG211) Parktronik sistem (PTS211) ve Parktronik sistem (PTS211mopf), Fren sistemi, Hidrolk ünitesi (EHB_ASG). SBC fren balata değişiminde in-aktivasyon (açma-kapama) seçeneği, Gösterge, Servis Reset ve bir sonraki servis hesaplama fonksiyonu diagnostiği güncellendi. Bu işlev yapılırken 2 dk sürer ve gösterge de data is not available yazısı görünür. Klima Kontrol ve Self-test, Direksiyon hareketi Klima Kontrol seviyesi, Şanzıman, Şanzıman Ayracı, Immobilizer, Airbag, Üst Seviye Kontrol paneli,direksiyon kolon modülü, SAM Sürücü tarafı,sam yolcu tarafı, SAM Arka ve Merkezi Isıtıcı diagnostiği güncellendi. GL-Class (X164) yılları arası araçlarda 4.0L dizel motorda, Parktronik sistem(pts164), SRS / Airbag sistem (Arcade), Aktive servis sistem plus (WR164). Servis Reset ve bir sonraki servis hesaplama fonksiyonu Bu işlev yapılırken 2 dk sürer ve gösterge de data is not available yazısı görünür. Gösterge (KI164) ve ESP (ESP164) diagnostiği güncellendi. R-Class (251) yılları arası araçlarda Şanzıman (VGSNAG2), Parktronik sistem (PTS164), SRS / Airbag sistem (Arcade), Aktiv servis sistem (WIA164), Aktiv servis sistem plus (WR164). Servis Reset ve bir sonraki servis hesaplama fonksiyonu Bu işlev yapılırken 2 dk surer ve gösterge de data is not available yazısı görünür. Gösterge (KI164) ve ESP (ESP164) diagnostiği güncellendi.

12 SLK (171) yılları arası araçlarda Gösterge (KI171), Şanzıman (VGSNAG2) ve Motor sistemlerinin diagnostiği güncellendi (SIM4LSE). B-Class (245) yılları arası araçlarda 1.5L, 1.7L ve 2.0L Benzinli motor ve 2.0L dizel motor. Taşıyıcı bağlantı ünitesi (AAG169), Parktronic sistem (PTS11), ESP, Gösterge ve Servis reset fonksiyonu, Klima Kontrol, Vites Ayracı, Şanzıman,Immobilizer, SAM, SCM (Direksiyon Kolon Modülü), RCM (Tavan kontrol modülü),kapı modülü: DCM-RL, DCM-RR, DCM-FL, DCM-FR. Merkezi Elektronik ve Elektrikli hidrolik direksiyon (ES) diagnostiği güncellendi. Mini One (R50) yılları arası araçlarda IHKA (otomatik air condition) ve ZKE BC1 (Merkezi Gövde elektronik) yılları arası araçlarda EHPS (Elektrohidrolik direksiyon) ve tüm sistemlerin data listeleri komponent aktivasyonları, selftest, gibi bilgiler güncellendi. Coupe (R56) yılları arası araçlarda 1.4L benzinli motor IHKS (otomatik air condition), SZL (Direksiyon kolonu anahtar kutusu), SHD (Sunroof ), Bilgi-Eğlence sistem: CCC-A (Araç iletişim bilgisayarı uygulaması), CCC-ANT (Araç iletişim bilgisayarı Anten -arayıcı), CCC- ASK (Araç iletişim bilgisayarı Audio sistem Kontrolü), CCC-BO (Araç iletişim bilgisayarı Kullanıcı girişi), CCC-GW (Araç iletişim bilgisayarı Merkezi elektronik),cdc-cd(cd değiştirici), MJOY (Mini joystick), CID (Mekrezi Bilgi Ekranı), RAD 2 (Radio) ve ULF-SBX-H (Universal Şarj ve hands-free özelliği). ve tüm sistemlerin data listeleri komponent aktivasyonları, selftest, gibi bilgiler güncellendi. Clubman (R55) yılları arası araçlarda 1.4L benzinli motor IHKS (otomatik air condition), SZL (Direksiyon kolonu anahtar kutusu), SHD (Sunroof ), Bilgi-Eğlence sistem: CCC-A (Araç iletişim bilgisayarı uygulaması), CCC-ANT (Araç iletişim bilgisayarı Anten -arayıcı), CCC- ASK (Araç iletişim bilgisayarı Audio sistem Kontrolü), CCC-BO (Araç iletişim bilgisayarı Kullanıcı girişi), CCC-GW (Araç iletişim bilgisayarı Merkezi elektronik),cdc-cd(cd değiştirici), MJOY (Mini joystick), CID (Mekrezi Bilgi Ekranı), RAD 2 (Radio) ve ULF-SBX-H (Universal Şarj ve hands-free özelliği). ve tüm sistemlerin data listeleri komponent aktivasyonları, selftest, gibi bilgiler güncellendi.

13 Opel Astra H yılı arası araçlarda Z16XER motorda yeni lambda sensörü ve yeni lastik takıldığında uygun değerlerde araca tanıtım ve programlanması, ABS kalibrasyon özelliği (sensör değişimlerinde) EHPS (Hidrolik direksiyon), REC (Arka elektronik), CIM (Direksiyon elektroniği) Direksiyon Açı sensör kalibrayonu,immobilizer, UEC (Tesisat elektroniği) SLR servis rest ve Gösterge programlama ( yada km) (eğer bu işem yapılmazsa servis ışığı söndürülemez) diagnostiği güncellenmiştir. Peugeot 307 (05-08) yılları arası araçlarda 1.6L ve 2.0L benzinli motorlarda ABS (Bosch 8 ESP) Direksiyon açı sensör kalibrasyonu ve programlanması BSI (merkezi ECU), Gösterge, Hidrolik Direksiyon ve Servis resetleme diagnostiği güncellendi. 407 (04-08) yılları arası araçlarda 2.0L ve 2.2L benzinli motor, ABS (TRW), BSI (Merkezi ECU), Şanzıman AL4, SRS, Göstrge, Klima kontrol, Hidrolik direksiyon, TPMS (Lastik Basınç Görüntüleme Sistemi) ve Servis reset fonksiyonu diagnostiği güncellendi. Renault Clio II yılları arası araçlarda Benzinli ve dizel motor larda genel tüm sistemlerde ve ISI (Akıllı Sistem kimlik uygulaması) uygulamasına doğru Vdiag ve program numarasını yazabilme ve programlayabilme diagnostiği eklendi. Twingo yılları arası araçlarda Benzinli ve dizel motor larda genel tüm sistemlerde ve ISI (Akıllı Sistem kimlik uygulaması) uygulamasına doğru Vdiag ve program numarasını yazabilme ve programlayabilme diagnostiği eklendi. Espace III yılları arası araçlarda Benzinli ve dizel motor larda genel tüm sistemlerde ve ISI (Akıllı Sistem kimlik uygulaması) uygulamasına doğru Vdiag ve program numarasını yazabilme ve programlayabilme diagnostiği eklendi.

14 Laguna yılları arası araçlarda Benzinli ve dizel motor larda genel tüm sistemlerde ve ISI (Akıllı Sistem kimlik uygulaması) uygulamasına doğru Vdiag ve program numarasını yazabilme ve programlayabilme diagnostiği eklendi. Megane yılları arası araçlarda Benzinli ve dizel motor larda genel tüm sistemlerde ve ISI (Akıllı Sistem kimlik uygulaması) uygulamasına doğru Vdiag ve program numarasını yazabilme ve programlayabilme diagnostiği eklendi. Scenic yılları arası araçlarda Benzinli ve dizel motor larda genel tüm sistemlerde ve ISI (Akıllı Sistem kimlik uygulaması) uygulamasına doğru Vdiag ve program numarasını yazabilme ve programlayabilme diagnostiği eklendi. Kangoo yılları arası araçlarda Benzinli ve dizel motor larda genel tüm sistemlerde ve ISI (Akıllı Sistem kimlik uygulaması) uygulamasına doğru Vdiag ve program numarasını yazabilme ve programlayabilme diagnostiği eklendi. Laguna II yılları arası araçlarda Benzinli ve dizel motor larda genel tüm sistemlerde ve ISI (Akıllı Sistem kimlik uygulaması) uygulamasına doğru Vdiag ve program numarasını yazabilme ve programlayabilme diagnostiği eklendi yılı arası araçlarda ABS ve Direksiyon Açı Sensör Kalibrasyonu ve 05-07yılları arası araçlarda UCH (Yolcu bölmesi Bağlantı ünitesi) diagnostiği güncellendi. Master yılları arası araçlarda ABS diagnostiği güncellendi. Trafic II yılları arası araçlarda ABS diagnostiği güncellendi Modus yılları arası araçlarda Park Asistanı AFK diagnostiği güncellendi. Saab yılları arası araçlarda SPA (Park asistanı) ve yılı arası araçlarda SID (Bilgi Ekranı) ve SID Ünitesinin programlanması diagnostiği güncellendi. 9-3 (03) yılları arası araçlarda SPA (Park asistans) diagnostiği güncellendi. 9-3 (-03) yılı arası araçlarda SID (Bilgi Ekranı) ve SID Ünitesinin programlanması diagnostiği güncellendi.

15 Seat Alhambra 2009 yılına kadar olan tüm modellerde Motor, ABS 20 IE ve 25 (işaretli) ve Hidroliğinin boşaltımı, ABS/ESP 25 ve 20 IE işaretli ve hidroliğinin boşaltımı ve bazı ayarlamalar kodlama özelliği, Gösterge de genel kodlamalar ve ayarlamalar, Klimatik, Klimatronik genel kodlanması, Immobilizer ve anahtar kodlanması, SRS kodlanması, 4WD, Extra Isıtıcı, Elektrik modülü, Işıklar, Park assistans, Radio, Direkisyon Elektriği ve Servis Resetleme özelliği ve diagnostiği eklendi. Altea and Altea XL 2009 yılına kadar olan tüm modellerde Motor BZB TFSI gaz kelebek ayarlaması, Manifold Giriş Valfi ve Cruise Kontrol kodlanması. CCSA Simos Flexi-yakıt motor ve gaz kelebek ayarlaması ve bazı bait aktivasyonlar, Cruise Kontrol kodlanması, ECU hafıza silinmesi ve kodlanması. ABS MK 70 ve ABS/ESP MK60 Hidroliğinin boşaltımı ve değişik ayarlama kodlama fonksiyonları, Gösterge genel kodlama ve ayarlama, Klimatik ve Klimatronik fonksiyonu ve taşıyıcı motoru, Şanzıman 09G, Şanzıman 02E (6-diş DSG) genel kodlama ve ayarlama Immobilizer ve anahtar genel kodlama ve ayarlama, SRS, Kolaylık Sistemi (kolay park) genel kodlama ve ayarlama,kapı elektroniği, Elektrik modülü genel kodlama ve ayarlama, Extra Isıtıcı genel kodlama ve ayarlama, Can bus ta Merkezi Elektronik ve Taşıyıcı modülün kodlanması, Tepe Lambası, Park asistanı, Radio, Direkisyon Elektriği, Transport modu activation/inactivation ve Servis reset özelliği ve diagnostiği eklendi. Ibiza III 2009 yılına kadar olan tüm modellerde motor, ABS Bosch 8,0 ESP değişik kodlamalar ve ayarlamalar, Gösterge genel kodlaması ve ayarlaması, Klimatik ve Klimatronik ve taşıyıcı motor öğrenimi, Immobilizer ve anahtar kodlanması, SRS kodlaması, Kolaylık sistemi ve kodlanması genel ayarlamalar, İç monitor, Direksiyon asistans ve Service resetleme özelliği diagnostiği güncellendi. Ibiza IV (2009) Yeni model Yeni model bu versiyonda yılına kadar olan tüm modellerde motor, ABS Bosch 8,0 ESP değişik kodlamalar ve ayarlamalar, Gösterge genel kodlaması ve ayarlaması, Klimatik ve Klimatronik ve taşıyıcı motor öğrenimi, Immobilizer ve anahtar kodlanması, SRS kodlaması Elektrik modülü, genel ayarlama ve kodlanmalar, Merkezi Elektronik, Tepe lambası ayarlama ve control ünitesi kodlanması, Bilgi-Eğlence sistemş, Radio, Direkisyon Elektriği, Transport modu activation/inactivation ve Servis reset özelliği ve diagnostiği eklendi.

16 Leon II 2009 yılına kadar olan tüm modellerde BZB TFSI motorlarda gaz kelebek temel ayarları Manifold Giriş Valfi ve Cruise Kontrol kodlanması. CCSA Simos Flexi-yakıt motor ve gaz kelebek ayarlaması ve bazı bait aktivasyonlar, Cruise Kontrol kodlanması, ECU hafıza silinmesi ve kodlanması. ABS MK 70 ve ABS/ESP MK60 Hidroliğinin boşaltımı ve değişik ayarlama kodlama fonksiyonları, Gösterge genel kodlama ve ayarlama, Klimatik ve Klimatronik fonksiyonu ve taşıyıcı motoru, Şanzıman 09G, Şanzıman 02E (6-diş DSG) genel kodlama ve ayarlama Immobilizer ve anahtar genel kodlama ve ayarlama, SRS, Kolaylık Sistemi (kolay park) genel kodlama ve ayarlama,kapı elektroniği, Elektrik modülü genel kodlama ve ayarlama, Extra Isıtıcı genel kodlama ve ayarlama, Can bus ta Merkezi Elektronik ve Taşıyıcı modülün kodlanması, Tepe Lambası, Park asistanı, Radio, Direkisyon Elektriği, Transport modu activation/inactivation ve Servis reset özelliği ve diagnostiği eklendi. Toledo III yılı arası tüm modellerde BZB TFSI motorlarda gaz kelebek temel ayarları Manifold Giriş Valfi ve Cruise Kontrol kodlanması. CCSA Simos Flexi-yakıt motor ve gaz kelebek ayarlaması ve bazı bait aktivasyonlar, Cruise Kontrol kodlanması, ECU hafıza silinmesi ve kodlanması diagnostic özelliği güncellendi. Skoda Octavia II (09-) Yeni facelift Yeni model bu versiyonda yılı olan tüm modellerde BZB TFSI motorlarda gaz kelebek temel ayarları Manifold Giriş Valfi ve Cruise Kontrol kodlanması. CCSA Simos Flexi-yakıt motor ve gaz kelebek ayarlaması ve bazı bait aktivasyonlar, Cruise Kontrol kodlanması, ECU hafıza silinmesi ve kodlanması. ABS MK 70 ve ABS/ESP MK60 Hidroliğinin boşaltımı ve değişik ayarlama kodlama fonksiyonları, Gösterge genel kodlama ve ayarlama, Klimatik ve Klimatronik fonksiyonu ve taşıyıcı motoru, Şanzıman 09G, Şanzıman 02E (6-diş DSG) genel kodlama ve ayarlama Immobilizer ve anahtar genel kodlama ve ayarlama, SRS, Kolaylık Sistemi (kolay park) genel kodlama ve ayarlama,kapı elektroniği, Elektrik modülü genel kodlama ve ayarlama, Extra Isıtıcı genel kodlama ve ayarlama, Can bus ta Merkezi Elektronik ve Taşıyıcı modülün kodlanması, Tepe Lambası, Park asistanı, Radio, Direkisyon Elektriği, Transport modu activation/inactivation ve Servis reset özelliği ve diagnostiği eklendi. Fabia II 2009 yılına kadar olan tüm modellerde daha fazla bilgiye yer verildi.

17 Superb II Yeni model Yeni modeli bu versiyonda.2009 yılı araçlarda tüm modellerde daha fazla bilgiye yer verildi Roomster 2009 yılına kadar olan tüm modellerde daha fazla bilgiye yer verildi. Volvo V70 (08-) yılları arası araçlarda dizel motorlar D5244T4 ve T5 değişik adaptasyon özelliği, onarımı yapılacak veya yeni parka takılması esnasında, Örnek : Hava Kütle Ölçer, Yakıt Basınç düzenleme valfi, partikül filtresi, Basınç sensörü, gaz kelebek adaptasyonu ve daha fazla parçaların takılması ve tamir edilmesi gibi. Ayrıca ek ısıtıcı ve parçalarının güncellemesi yapıldı. S80 (07-) yılları arası araçlarda dizel motorlar D5244T4 ve T5 değişik adaptasyon özelliği, onarımı yapılacak veya yeni parka takılması esnasında, Örnek : Hava Kütle Ölçer, Yakıt Basınç düzenleme valfi, partikül filtresi, Basınç sensörü, gaz kelebek adaptasyonu ve daha fazla parçaların takılması ve tamir edilmesi gibi. Ayrıca ek ısıtıcı ve parçalarının güncellemesi ve 2009 modellerde control ve iletişimi receiver ve remote control ve anten diagnostic güncellemesi yapıldı. XC60 Yeni model Yeni modeli bu versiyonda yılı model araçlarda dizel motorlar D5244T4 ve T5 değişik adaptasyon özelliği, onarımı yapılacak veya yeni parka takılması esnasında, Örnek : Hava Kütle Ölçer, Yakıt Basınç düzenleme valfi, partikül filtresi, Basınç sensörü, gaz kelebek adaptasyonu ve daha fazla parçaların takılması ve tamir edilmesi gibi. Ayrıca ek ısıtıcı ve parçalarının güncellemesi ve 2009 modellerde control ve iletişimi receiver ve remote control ve anten diagnostic güncellemesi yapıldı. SAS (Direksiyon Açı), Immobilizer, SRS, DDM (Sürücü Kapı Modülü), windows ile başlatma fonksiyonu, PBM (Park fren modülü) aktivasyon/deaktivasyon özelliği (fren balatası değişiminde), HCM (Tepe lambası kontrol modülü), PDM (Yolcu Kapı Modülü) windows ile başlatma fonksiyonu, PAM (Park asistans modülü), POT (Bagaj Kapağı kontrol modülü), CCM (Klima kontrol modülü), TCM (Çekiş kontrol modülü), PAM (park assist. Modülü), BCM (Fren Kontrol modülü). CEM (Merkezi Elektronik Modülü) ve alarm nedeni, ICM (Gösterge), CPM(ısıtıcı), DEM (Difransiyel elektronik modülü) ve SLR Servis reset leme diagnostiği güncellendi.

18 XC yılı model araçlarda dizel motorlar D5244T4 ve T5 değişik adaptasyon özelliği, onarımı yapılacak veya yeni parka takılması esnasında, Örnek : Hava Kütle Ölçer, Yakıt Basınç düzenleme valfi, partikül filtresi, Basınç sensörü, gaz kelebek adaptasyonu ve daha fazla parçaların takılması ve tamir edilmesi gibi. Ayrıca ek ısıtıcı ve parçalarının güncellemesi ve 2009 modellerde control ve iletişimi receiver ve remote control ve anten diagnostic güncellemesi yapıldı. SAS (Direksiyon Açı), Immobilizer, SRS, DDM (Sürücü Kapı Modülü), windows ile başlatma fonksiyonu, PBM (Park fren modülü) aktivasyon/deaktivasyon özelliği (fren balatası değişiminde), HCM (Tepe lambası kontrol modülü), PDM (Yolcu Kapı Modülü) windows ile başlatma fonksiyonu, PAM (Park asistans modülü), POT (Bagaj Kapağı kontrol modülü), CCM (Klima kontrol modülü), TCM (Çekiş kontrol modülü), PAM (park assist. Modülü), BCM (Fren Kontrol modülü). CEM (Merkezi Elektronik Modülü) ve alarm nedeni, ICM (Gösterge), CPM(ısıtıcı), DEM (Difransiyel elektronik modülü) ve SLR Servis reset leme diagnostiği güncellendi. XC yılı arası araçlarda SAS (Direksiyon Açı), BCM (Fren Kontrol Modülü) Kalibrasyonu, HCM (Tepe lambası kontrol modülü), CPM(ısıtıcı), CEM (Merkezi Elektronik Modülü) DIM (Sürücü Bilgi Modülü), ICM (Gösterge), CCM (Klima kontrol modülü), PDM (Yolcu Kapı Modülü) windows ile başlatma fonksiyonu, DDM (Sürücü Kapı Modülü) windows ile başlatma fonksiyonu, IAM (entegre ses modülü), SRS, UEM (Yüksek elektronik modülü), DEM (Difransiyel elektronik modülü), PSM (elektrikli koltuk modülü), REM (Arka Elektronik Modülü) Xenon far seviye kalibrasyonu SLR Servis reset leme diagnostiği güncellendi. Volkswagen Golf VI (09-) Yeni Model Yeni Golf 6 benzinli ve dizel motor seçenekleri bu versiyonda. Bu motorlarda gaz kelebek temel ayarları Manifold Giriş Valfi ve Cruise Kontrol kodlanması. ABS MK 60 EC Hidroliğinin boşaltımı ve değişik ayarlama kodlama fonksiyonları, SRS güncellemesi Gösterge dili ve servis değişimi genel kodlama ve ayarlama, Klimatik ve Klimatronik fonksiyonu ve taşıyıcı motoru, Can bus ta Merkezi Elektronik ve Taşıyıcı modülün kodlanması, Direkisyon Elektriği genel kodlanması Merkezi Elektronik ve genel konfigürasyon direksiyon yardımcısı genel konfigürasyonu Immobilizer, Süspansiyon, Radio, Navigation ve SLR Servis resetleme diagnostiği güncellendi.

19 Golf V CAXA benzinli motorlarda güncellemesi ve basit ayarlamalar gaz kelebek temel ayarları Cruise Kontrol kodlanması hafızadan adaptasyon silinmesi ECU ye yazılması, BYD ve BXJ. Extra ısıtıcı ve genel konfigürasyon güncellendi. Golf Plus CAXA ve BUD benzinli motorlarda gaz kelebek temel ayarları Manifold Giriş Valfi ve Cruise Kontrol kodlanması. Hafızadan adaptasyon silinmesi ECU ye yazılması, Extra ıstıcı güncelleme ve genel konfigürasyonu. ABS MK 70 ve ABS/ESP MK60 güncellenmesi ve Hidroliğinin boşaltımı ve değişik ayarlama kodlama fonksiyonları, Gösterge genel kodlama ve ayarlama,klimatik ve Klimatronik fonksiyonu ve taşıyıcı motoru, Can bus ta Merkezi Elektronik ve Taşıyıcı modülün kodlanması, Direkisyon Elektriği genel kodlanması Merkezi Elektronik ve genel konfigürasyon direksiyon yardımcısı genel konfigürasyonu Park asistans ve Immobilizer, Süspansiyon, Radio, Navigation,Taşıyıcı modu aktivasyon / inaktivasyon ve SLR Servis resetleme diagnostiği güncellendi yılı arası araçlarda extra ısıtıcı güncellendi. Multivan yılı arası araçlarda extra ısıtıcı genel konfigürasyon fonksiyonu güncellendi. Caddy yılı arası araçlarda extra ısıtıcı genel konfigürasyon fonksiyonu güncellendi. Jetta yılı arası araçlarda extra ısıtıcı genel konfigürasyon fonksiyonu güncellendi. Passat yılı arası araçlarda extra ısıtıcı genel konfigürasyon fonksiyonu güncellendi.. Touran yılı arası araçlarda extra ısıtıcı genel konfigürasyon fonksiyonu güncellendi. Tiguan yılı arası araçlarda extra ısıtıcı genel konfigürasyon fonksiyonu güncellendi. Scirocco 2009 yılı araçlarda CAVD motorlarda güncellemesi ve basit ayarlamalar gaz kelebek temel ayarları Cruise Kontrol kodlanması fonksiyonu güncellendi.

Autocom Ağır Vasıta Araçlar 2009 / 2 versiyon Ağır Vasıta da yeni güncelleme bilgileri ve yenilikler

Autocom Ağır Vasıta Araçlar 2009 / 2 versiyon Ağır Vasıta da yeni güncelleme bilgileri ve yenilikler Autocom Ağır Vasıta Araçlar 2009 / 2 versiyon Ağır Vasıta da yeni güncelleme bilgileri ve yenilikler YENİ MODELLER BU VERSİYON DA!!!! DAF SCANIA MAN RENAULT ve IVECO nun yeni STRALIS modeli MAN ın yeni

Detaylı

Autocom Binek Araclar 2008 / 3 versiyon Yeni Araç bilgileri ve bir çok yenilikler

Autocom Binek Araclar 2008 / 3 versiyon Yeni Araç bilgileri ve bir çok yenilikler Autocom Binek Araclar 2008 / 3 versiyon Yeni Araç bilgileri ve bir çok yenilikler Toplam 11 marka da yeni modeller ve daha fazla bilgiler eklendi. 1996 dan 2008 model araclara kadar tum bilgiler guncellendi.

Detaylı

Autocom Ağır Vasıta Araçlar 2009 / 1 versiyon 1996-2009 arası toplam 13 markada güncelleme bilgileri ve yenilikler

Autocom Ağır Vasıta Araçlar 2009 / 1 versiyon 1996-2009 arası toplam 13 markada güncelleme bilgileri ve yenilikler Autocom Ağır Vasıta Araçlar 2009 / 1 versiyon 1996-2009 arası toplam 13 markada güncelleme bilgileri ve yenilikler Toplam 13 marka da yeni modeller ve daha fazla bilgiler eklendi. 1996 den 2009 model araçlara

Detaylı

IC OTOMOTİV YÖN. SİS. ELEKT. SAN TİC. LTD. ŞTİ.

IC OTOMOTİV YÖN. SİS. ELEKT. SAN TİC. LTD. ŞTİ. Binek 2010 1 Sürüm Bilgisi 2010 yılının ilk güncellemesi olan bu sürüm aynı zamanda şimdiye kadarki en geniş güncelleme bilgisine sahiptir. Araç veritabanındaki yeniliklerin dışında kullanım kolaylığı

Detaylı

2010-3 Güncelleme Bilgisi

2010-3 Güncelleme Bilgisi 1 2010-3 Güncelleme Bilgisi 2010-3 sürümünde diagnostik soket yerini resimli olarak gösterimi başlanmıştır. Bu menüye araç bağlanma penceresindeki bilgi bölümünden ulaşılabilir. Bu yenilik sayesinde diagnostik

Detaylı

2010 3 Güncelleme Bilgisi

2010 3 Güncelleme Bilgisi 2010 3 Güncelleme Bilgisi 2010-3 sürümünde diagnostik soket yerini resimli olarak gösterimi başlanmıştır. Bu menüye araç bağlanma penceresindeki bilgi bölümünden ulaşılabilir. Bu yenilik sayesinde diagnostik

Detaylı

şimdi birkaç saniye içerisinde doğru modelin, motor kodunun seçilmesi mümkündür. Bu fonksiyona Arşiv menüsünden ulaşabilirsiniz.

şimdi birkaç saniye içerisinde doğru modelin, motor kodunun seçilmesi mümkündür. Bu fonksiyona Arşiv menüsünden ulaşabilirsiniz. Yeni modeller Abarth, modele özel teşhis özellikleri ile yeni bir marka olarak CARS ştir. Güncellenen modeller model için teş güncellenmiştir. İ güncellenmiş toplam 22 model güncellenmiştir. ş şimdi birkaç

Detaylı

Immobilizer Gösterge. Şanzıman. Çokişlev. Airbag Fren. Klima. Motor A5 2009-2010 X A6 2005-2010 X X. Continental GT 2003-2007 X X X X X X X X

Immobilizer Gösterge. Şanzıman. Çokişlev. Airbag Fren. Klima. Motor A5 2009-2010 X A6 2005-2010 X X. Continental GT 2003-2007 X X X X X X X X Yeni Marka Yeni marka ve modelleri ile veritabanına Rolls Royce eklenmiştir. ISS Sistem Tarama 7 markada ISS sistem taraması eklenmiş ve güncellenmiştir. Güncellenmiş modeller 100 modelden daha fazlası

Detaylı

OGU KATAL ÜRÜN VERSIYON 1.0-2006 1

OGU KATAL ÜRÜN VERSIYON 1.0-2006 1 ÜRÜN KATALOGU VERSIYON 1.0-2006 1 ADP 186 PARALEL KABLOLARI Resim No: 900 200 500 Ürün: 15 pin test kablosu No 500 Agirlik: 0,16kg Uzunluk: 430 mm Araçlar: Alfa Romeo (33), Audi (100), Citroen (BX), Fiat

Detaylı

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus Hyundai ix35 1.6 GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus İlan no: 413052 İlan detayları Sahibinden 66.500 TL 10 Eyl 2017 66.500 TL 30 Ağu 2017 65.500 TL Böylesi yok Full-Full-extralı sıfırdan farksız İlan tarihi:

Detaylı

Aracınızı polen, toz ve kirlere karşı koruma

Aracınızı polen, toz ve kirlere karşı koruma Aracınızı polen, toz ve kirlere karşı koruma Siz direksiyondayken araç, elektrik süpürgesi gibi kirleri toplar. Yapılan araştırmalar aracın hareket halindeyken, durduğu zamana göre altı kat daha kirli

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

990 951 Rotor Kasnak iç çapı 17.00 mm Boy Uzunluğu 30.20 mm Dış Çapı 76.00 mm Kanal Sayısı 1 Kanal Kasnak Kayıs Ölçüşü 12.50 mm Malzeme Cinsi Pik Döküm Kullanıldığı Yerler : KALIN MİL SABİT 990 952 Rotor

Detaylı

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites İlan no: 207935 Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites Sahibinden DOKTORDAN ÇOK TEMİZ VOLVO XC60 R DESIGN OCEAN RACE ÖZEL ÜRET 140.000 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

2009 PRODUCT AND PRICE LIST

2009 PRODUCT AND PRICE LIST info@autoprotect.biz.tr ALFA ROMEO 156 ALFA ROMEO 159 AUDI GROUP AUDI TT AUDI A3 AUDI A4 BMW GROUP BMW E-46 CITROËN GROUP CITROËN C-1 CITROËN C-2 CITROËN C-3 CITROËN C-4 CITROËN PICASSO CITROËN C-4 - PICASSO

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Etiketlemede yer alan değerler sırasıyla Yakıt tasarrufu / Islak zeminde fren performansı ve Dış gürültü seviyesidir. Fiyat kolonu tavsiye edilen KDV

Etiketlemede yer alan değerler sırasıyla Yakıt tasarrufu / Islak zeminde fren performansı ve Dış gürültü seviyesidir. Fiyat kolonu tavsiye edilen KDV 6 OCAK 2014 ULTRA YÜKSEK PERFORMANS LASTİKLERİ 225/60R16 102W XL EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 528388 454 476 B/A ) 55 SERİ 205/55R16 91W EFFICIENTGRIP PERFORMANCE 528504 248 260 B/A ) 205/55R17 91Y EAGLE

Detaylı

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio İlan no: 209687 BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio Sahibinden Kiralık BMW 6.40 - SİYAH - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL BEYAZ - UYGUN FİYAT GARANTİSİ İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları İlan

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-021560 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LB4140 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-021560 Sayfa: 2 / 6 TMAJ381ADGJ164504 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-222492 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KN8297 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-222492 Sayfa: 2 / 7 WDD2120401A922225 Araç Bilgileri

Detaylı

Etiketlemede yer alan değerler sırasıyla Yakıt tasarrufu / Islak zeminde fren performansı ve Dış gürültü seviyesidir. Fiyat kolonu tavsiye edilen KDV

Etiketlemede yer alan değerler sırasıyla Yakıt tasarrufu / Islak zeminde fren performansı ve Dış gürültü seviyesidir. Fiyat kolonu tavsiye edilen KDV 1 NİSAN 2014 Etiketlemede yer alan değerler sırasıyla Yakıt tasarrufu / Islak zeminde fren performansı ve Dış gürültü seviyesidir. Etiketlemede yer alan değerler sırasıyla Yakıt tasarrufu / Islak zeminde

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-077361 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT8311 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-077361 Sayfa: 2 / 8 TMBAG6NEXF0253942 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124349 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG4536 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124349 Sayfa: 2 / 8 WDD1173121N313607 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-066330 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 07-DD036 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-066330 Sayfa: 2 / 9 WMWZC5100CWK69382 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-012695 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT7654 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-012695 Sayfa: 2 / 8 WDD2120401B225863 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-036217 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 35-JK374 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-036217 Sayfa: 2 / 8 WDD2050371R182691 Araç Bilgileri

Detaylı

Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure

Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure İlan no: 194503 Peugeot 3008 1.6 HDi 112 HP Auto6R Allure Sahibinden SAHİBİNDEN SINIFIN EN DOLUSU 3008 CROSSOVER 64.900 TL İlan tarihi: 22 Mayıs 2014 İlan detayları İlan detayları İl Burdur Model yılı

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-U8422 Eksper / imza Sayfa: 2 / 9 WAUZZZ4F66N168685 Araç ilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil Tarihi Güç (KW) Kapı Sayısı Renk EYAZ

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-030234 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR9366 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-030234 Sayfa: 2 / 10 WDD1173121N353047 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-GB7006 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 9 WVWZZZ3CZDP016182 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Ürün Kataloğu Aralık 2012

Ürün Kataloğu Aralık 2012 Pr of essi onalsol ut i onsf oraut omot i vespar epar t s Ürün Kataloğu Aralık 2012 Silecek Sistemleri İçindekiler Silecek Sistemleri... 1 Silecek Motoru... 1 Cam Silgi Kolu... 1 Silecek Lastiği... 4 Orjinal

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP İlan no: 223097 İlan detayları Sahibinden 53.500 TL 09 Tem 2015 53.500 TL 11 Nis 2015 54.750 TL 06 Mar 2015 56.500 TL 11 Şub 2015 54.000 TL Mini Cooper S OTOMATİK.. KAZASIZ.. SAHİBİNDEN

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-026576 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KV8251 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-026576 Sayfa: 2 / 8 TMBAG6NE2G0209984 Araç Bilgileri

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir.

1 Ekim 2015-31 Ekim 2015 Tarihleri arasında geçerlidir. Versiyon Açıklama Symbol Joy 1.2 16v 75 bg Symbol Joy 1.5 dci 90 bg Symbol 1.2 16v 75 bg Symbol 1.5 dci 90 bg Symbol Joy 1.5 dci 75 bg Symbol 1.5 dci 75 bg 46.20 59.05 50.05 62.63 56.05 57.85 Symbol lar

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-122284 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ3650 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-122284 Sayfa: 2 / 9 TMBAJ63TXF9029052 Araç Bilgileri

Detaylı

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring BMW 5 Serisi 5.25xd Touring Sahibinden BMW 2013 Model 525 Xdrive İlan no: 202698 225.000 TL İlan tarihi: 15 Ağustos 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Gölbaşı Model yılı Ocak 2013 Km 20.000

Detaylı

Volvo XC T6 Aut.

Volvo XC T6 Aut. Volvo XC 90 2.9 T6 Aut. Sahibinden Volvo XC 90 2.9 T6 Aut. (2003) İlan no: 206417 52.500 TL İlan tarihi: 15 Eylül 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beykoz, Anadoluhisarı Model yılı Ocak 2003

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-114284 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-JR9493 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-114284 Sayfa: 2 / 6 U5YHN816BDL033437 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NC7859 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VSSZZZ5FZFR150330 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-128779 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR6801 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-128779 Sayfa: 2 / 9 TMBAG6NP4G7063709 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-014418 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG8011 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-014418 Sayfa: 2 / 6 TMBAG6NE6G0122590 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-022645 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 06-AG9602 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-022645 Sayfa: 2 / 6 WDD2120401A944527 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-119082 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-UU1634 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-119082 Sayfa: 2 / 11 KMHDH41CBCU203001 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-122581 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ2343 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-122581 Sayfa: 2 / 8 TMAD351UBEJ226894 Araç Bilgileri

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-123660 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG5296 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-123660 Sayfa: 2 / 8 TMBAG6NE0G0064508 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-031903 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE4117 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-031903 Sayfa: 2 / 9 WDD1760121V143144 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-024214 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PL0498 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-024214 Sayfa: 2 / 6 W0LGT5G38G1040932 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-060884 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-ABP102 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-060884 Sayfa: 2 / 8 WDD1760121J596957 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-118974 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR3364 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-118974 Sayfa: 2 / 8 W0LPD5E38GG071563 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 06-EA4394 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WBAFH010XBL851481 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RUP42 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WVWZZZAUZDP006802 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-016064 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RPA16 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-016064 Sayfa: 2 / 6 WBAXA1109DDX24877 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-175091 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-ACH845 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-175091 Sayfa: 2 / 9 WVWZZZ3CZJE008017 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-116084 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ2555 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-116084 Sayfa: 2 / 7 TMBAG6NE2F0062306 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-030018 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 19-HB187 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-030018 Sayfa: 2 / 11 TMAD351UGFJ269929 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-022487 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 06-VB993 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-022487 Sayfa: 2 / 6 WDD2183931A118008 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-022098 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE5159 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-022098 Sayfa: 2 / 6 WDD2050371R180940 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-118786 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG7867 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-118786 Sayfa: 2 / 7 TMBAG6NE4G0131952 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-221318 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE2773 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-221318 Sayfa: 2 / 8 WDD2050371R171418 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi TÜV SÜD Doğuş Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. Rapor Tarihi: 28/7/217 Eksper No.: 27 Rapor No.: TR342-234138 Sayfa: 1/8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE2969 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LB1926 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WDD2050401F027567 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HE9032 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WDD2120891A316051 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 13 İkinci El Araç Ekspertizi 34-HP6619 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 13 JN1TCNT31U0311822 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-013736 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NT7938 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-013736 Sayfa: 2 / 7 VSSZZZNHZG1008071 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-024777 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PG6095 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-024777 Sayfa: 2 / 11 JN1JCAT32U0017902 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-116524 Sayfa: 1 / 8 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC2812 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-116524 Sayfa: 2 / 8 KNADN514AE6945555 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KZ4438 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 7 VSSZZZ5FZFR060464 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

Mercedes C Serisi C 200 CGI BlueEFFICIENCY Fascination

Mercedes C Serisi C 200 CGI BlueEFFICIENCY Fascination İlan no: 199462 Mercedes C Serisi C 200 CGI BlueEFFICIENCY Fascination Sahibinden DİVERSO AUTO'DAN YENİ KASA C 180 FASCİNATİON 2014 ''0''KM DE 149.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2014

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-052694 Sayfa: 1 / 11 İkinci El Araç Ekspertizi 16-SHR77 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-052694 Sayfa: 2 / 11 TMBAG6NE6H0011605 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124647 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VR3197 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124647 Sayfa: 2 / 10 WBA5C9106ED460681 Araç Bilgileri

Detaylı

Yeni Passat Büyük Fikir

Yeni Passat Büyük Fikir Yeni Passat Büyük Fikir Gövde Passat Sedan'daki değişiklikler Gövde Passat variant'deki değişiklikler Dış boyutlar Uzunluk Genişlik Yükseklik Dingil mesafesi Lastik iz genişliği - ön Lastik iz genişliği

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-GU6235 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WDD1760121J303481 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

CARS GUIDE. New functionality Regeneration of the Diesel particulate filter is added for

CARS GUIDE. New functionality Regeneration of the Diesel particulate filter is added for CARS New models Ford B-Max (2013 ->), Kia Venga (2010 ->) and Opel Ampera (2012- >) are new car models added in 2013 release 3. Light commercial vehicles added to the CARS database are Nissan NV200 (2011->)

Detaylı

15H. 17 Otomatik şerit algılama sistemi, durum. 18 Uyarı mesajları çıkışı, talep 14K. 3 Kombi şalter, durum

15H. 17 Otomatik şerit algılama sistemi, durum. 18 Uyarı mesajları çıkışı, talep 14K. 3 Kombi şalter, durum Uç 5, durum 3E 0 Direksiyon kolonu ayarı şalteri, durum 0 Direksiyon kolonu ayarı şalteri, durum TEMPOMAT kolu, sinyal 4G TEMPOMAT kolu, sinyal 4H 4J J 4G 23D 22D 24D 22D 6 Direksiyon simidi titreme motoru,

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-122434 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-KN9218 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-122434 Sayfa: 2 / 6 WDD2120401A968524 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-069484 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 22-DT251 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-069484 Sayfa: 2 / 9 W0LPD5ED0GG081268 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-017716 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-NP9104 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-017716 Sayfa: 2 / 6 W0LGM5E30G1040763 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-119739 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR6441 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-119739 Sayfa: 2 / 7 U5YHN516GGL248208 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 34-VU1497 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WVWZZZ3CZBE739318 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR06000001-220494 Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 55-ANV79 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR06000001-220494 Sayfa: 2 / 6 W0LPD5E38GG059168 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-037037 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-RE6881 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-037037 Sayfa: 2 / 10 WDD1173121N395336 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-067280 Sayfa: 1 / 9 İkinci El Araç Ekspertizi 34-BGL642 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-067280 Sayfa: 2 / 9 WBAJH1105J3G14091 Araç Bilgileri

Detaylı

Model Bilgisi. Sportage; ix35; i30; Veloster; Soul; Cee'd; i40; i30 CW; Carens; Pro Cee'd. C-Klasse; GLK-Klasse; E- Klasse

Model Bilgisi. Sportage; ix35; i30; Veloster; Soul; Cee'd; i40; i30 CW; Carens; Pro Cee'd. C-Klasse; GLK-Klasse; E- Klasse Yeni Benzin Enjeksiyon ürünlerimiz hakkında bilgileri bulabilirsiniz. No Kullanıldığı Araçlar Bilgisi Referans 0261520305 Yüksek Basınç Pompası HYUNDAI; KIA Sportage; ix35; i30; Veloster; Soul; Cee'd;

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-117631 Sayfa: 1 / 7 İkinci El Araç Ekspertizi 34-LC5349 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-117631 Sayfa: 2 / 7 KNADN514AE6945634 Araç Bilgileri

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Sayfa: 1 / 6 İkinci El Araç Ekspertizi 35-GC2507 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Sayfa: 2 / 6 WDD1760121J289422 Araç Bilgileri Araç Sahibi Plaka Üretici Model Şase Numarası İlk Tescil

Detaylı

İkinci El Araç Ekspertizi

İkinci El Araç Ekspertizi Rapor No.: TR34000002-124435 Sayfa: 1 / 10 İkinci El Araç Ekspertizi 34-PR1994 Eksper / imza TÜV SÜD Bağımsız Araç Ekspertizleri Rapor No.: TR34000002-124435 Sayfa: 2 / 10 NM0LXXTACLGR22542 Araç Bilgileri

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Plastik Parça ve kalıp imalatı yaparak işe başlamıştır Atılım Teknik olarak Cnc, Dikişleme tezgahları ile kalıp imalatını yeniledi.

Plastik Parça ve kalıp imalatı yaparak işe başlamıştır Atılım Teknik olarak Cnc, Dikişleme tezgahları ile kalıp imalatını yeniledi. 2019 ÜRÜN KATALOĞU TARİHÇE 1988 - Plastik Parça ve kalıp imalatı yaparak işe başlamıştır. 2000 Atılım Teknik olarak Cnc, Dikişleme tezgahları ile kalıp imalatını yeniledi. 2008 Şirket statüsü altında faaliyet

Detaylı