TÜM MOBİLYA VE İÇ DE- KORASYONU YÜKLENİCİ FİRMA ÜSTLENDİ. Açıklamada yeni hizmet binasındaki tüm eşyaların yenilendiği

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜM MOBİLYA VE İÇ DE- KORASYONU YÜKLENİCİ FİRMA ÜSTLENDİ. Açıklamada yeni hizmet binasındaki tüm eşyaların yenilendiği"

Transkript

1 MERAM BELEDİYESİ YENİ YERİNE TAŞINDI Meram Belediyesi, yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına taşındı. Belediye başkanlığından yapılan açıklamada, hizmet binası hakkında bilgi verilirken vatandaşların taleplerine daha iyi cevap verebilmek adına tüm imkanların kullanıldığı ifade edildi. Meram Belediyesi, yapımı tamamlanan Hacı İsa Efendi Mahallesi, Azerbaycan Caddesi üzerinde bulunan yeni hizmet binasına taşındı. Hizmet standartlarını yükseltecek olan belediye binasına taşınma işlemi Ağustos un ikinci haftası itibariyle tamamlandı. Meram Belediye Başkanlığı ndan yapılan resmi açıklamada, vatandaşların taleplerine daha iyi cevap verebilmek adına yapımı sona eren belediye binasına taşınma işlemlerinin sone erdiği belirtilirken, Ağustos un ikinci haftası itibariyle kadar tüm müdürlüklerimizle birlikte Eski Et ve Balık Kurumu nun yerine inşa edilen yeni belediye binamızda hizmet vermeye başladık. Tüm Meramlı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. cümlelerine yer verildi.

2 30 BİN M2 LİK ALANDAN OLUŞUYOR Belediye hizmet binası ile ilgili bilgilere de yer verilen açıklamada, 1 kat bodrum ve Zemin + 5 kattan oluşan Belediye Hizmet Binası: kapalı otopark alanı ve sosyal tesiste dahil olmak üzere yaklaşık m2 alandan oluşmaktadır. Binada yaklaşık 182 araçlık kapalı ve 158 araçlık açık otopark alanı bulunmaktadır. Ayrıca bina bloğunda toplam 7 adet asansör yer alırken, 4 asansör vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere tasarlanmıştır. Bununla birlikte katların çoğunluğunda bay ve bayan olmak üzere ikişer adet lavabo, çay ocakları, fotokopi odaları, bebek bakım odaları, engelli lavaboları, kat görevlilerine ait odaları içinde bulunduran alanlar, vatandaşın kolay ve sağlıklı hizmet alabilmeleri için düşünülmüştür. Her katta bekleme alanları ve teras balkonlar bulunurken vatandaşların dinlenip oturabilecekleri ve işlem sırasını bekleyecekleri alanlar mevcuttur denildi. TÜM MOBİLYA VE İÇ DE- KORASYONU YÜKLENİCİ FİRMA ÜSTLENDİ Açıklamada yeni hizmet binasındaki tüm eşyaların yenilendiği belirtilirken Daha önce belediye binasını inşa eden yüklenici firma ile yapılan protokolde bina içerisinde bulunan tüm eşyaların yenilenmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Meram Belediyesi yeni hizmet binasının tüm mobilya ve iç dekorasyon masrafları yüklenici firma tarafından karşılanmıştır. denildi KİŞİLİK CAMİİ Hem mahalle halkının hem de belediye personelinin ibadetlerini yerine getirmesi için yapımı tamamlanan camii hakkında da bilgi verilen açıklamada Bodrum, zemin ve mahfil katından oluşan camii yaklaşık m2 alana inşa edilmiştir ve yaklaşık bin 800 kişi ibadet edebilmektedir. Camii yanında bay ve bayanlara ait hizmet vermek üzere lavabo ve şadırvanlar düşünülmüştür sözleri yer aldı.

3 MERAM DAN YENİ BİR PARK DAHA Meram Belediyesi, halkın yaşam kalitesinin yükseltilmesi için ilçeye yeni park alanları kazandırmaya devam ediyor. Başkan Fatma Toru, Durunday Mahallesi nde yaklaşık 7 bin 500 metrekarelik bir alanı kapsayan Civelek Sokak üzerindeki park çalışmalarının 2 aya kadar tamamlanacağını müjdeledi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Durunday Mahallesi Civelek Sokak üzerinde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. 7 BİN 500 METREKARE İlçeye değer katacak park alanları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Toru, Meram halkının; yeşiliyle, parkıyla, sosyal tesisiyle daha müreffeh bir yaşam kalitesine kavuşabilmesi için hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda yaklaşık 3 ay önce ilçemize kazandırdığımız 32 parkın açılışını yapmıştık. Şu an itibariyle de 20 civarında parkın yapımı devam ediyor. Bunlardan biri de Durunday Mahallesi Civelek Sokak taki park alanıdır. 7 bin 500 metrekare alanı olan bu parkımızda; havuz, mini futbol sahası, yürüyüş alanları, koşu alanları, fitness alanları ve farklı sportif etkinliklerin yapılabileceği diğer alanlar yer alıyor. Parkımızı 2 aya kadar tamamlamayı hedefliyoruz diye konuştu. MERAM IN EN ÖZEL BÖLGELERİNDEN BİRİ Bu parkın yapıldığı bölgenin çok özel bir bölge olduğuna dikkat çeken Başkan Toru, Bu parkın bulunduğu alan, hava olarak ilçemizdeki en temiz bölgelerden biridir. Bu park; havasıyla, rüzgârıyla özellikle yaz döneminde vatandaşlarımızın yürüyüş yapabileceği, dinlenebileceği nadide yerlerden biri olacaktır. Parkımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum dedi.

4 BİR MİLYON ZİYARETÇİ Meram Belediyesi tarafından yapılan ve Konya turizmine önemli katkı sağlayan 80 Binde Devr-i Âlem Parkı nı açıldığı günden beri yaklaşık 1 milyon kişi ziyaret etti. Farklı konseptleriyle Türkiye de bir ilk olan parkta özellikle hafta sonları yoğun ziyaretçi akını yaşanıyor. Yaz tatili nedeniyle şehrimize gelen gurbetçi vatandaşlarımız da parka hayran oldu. Geçen yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nda hizmete açılan ve Konya turizmine önemli katkı sağlayan 80 Binde Devr-i Âlem Parkı nı şimdiye kadar yaklaşık 1 milyon kişinin ziyaret ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Farklı konseptleriyle ülkemizde bir ilk olan parkımızı şehir içinden ve şehir dışından gelen binlerce kişi geziyor. Okulların kapanmasıyla öğrenciler ve yaz tatili nedeniyle yurt dışından gelen gurbetçi vatandaşlarımız da parka yoğun ilgi gösteriyor dedi. TÜRKİYE DE BİR İLK 80 Binde Devr-i Âlem Parkı nın Türkiye de ilk olma özelliği taşıdığına dikkat çeken Başkan Toru, Hem tarih öncesi dinozorların hareketli bir şekilde bulunması, hem minyatür eserleri, hem de masal kahramanlarının bulunması ile bu parkımız ülkemizde bir ilk olma özelliği taşıyor. Hareketli dinozorların bulunduğu T-rex Parkı bölümü, çocukların yoğun ilgisini çekiyor. Özellikle erkek çocuklar dinozorların bulunduğu kısımları gezmek isterken kız çocukları ise masal kahramanlarının bulunduğu Pamuk Şekeri Parkı na ilgi gösteriyorlar diye konuştu. 3 BÖLÜM DE YOĞUN İLGİ ÇEKİYOR Tarih, kültür, sanat, bilim ve teknolojinin bu parkta buluştuğuna işaret eden Başkan Fatma Toru, Parkımız, üç bölümden oluşuyor. Hareketli ve sesli dinozorların bulunduğu T-rex Parkı, bire bir ölçekli olarak yapılmıştır. Bu bölümde 50 adet hareketli dinozor maketi yer almaktadır. İkinci kısım ise ecdadımızın tarihi ve kültürel mirasını yansıtan 120 adet minyatürden oluşan Cihan-ı Türk Parkı dır. Bu bölümde atalarımızın hüküm sürdüğü topraklarda yer alan önemli tarihi eserlerin minyatürleri bulunuyor. Pamuk Şekeri Parkı ise çocuklarımızın hayal dünyasına katkıda bulunmaktadır. Bu üç alandan oluşan parkımızda bunun haricinde yeşil alanımız, çocuk oyun guruplarımız ve kadırgamız da var ifadelerini kullandı. Parkı gezmek için ülkemizin farklı şehirlerinden ve yurt dışından gelen gurbetçi vatandaşlar da, bu parkın mutlaka gezilmesi gereken farklı bir yer olduğunu ifade ettiler.

5 BİLGİ MERKEZİ NDE YAZ KURSU DÖNEMİ Meram Belediyesi Bilgi Merkezi nde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen yaz kursu devam ediyor. Kurs faaliyetleri hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, geleceğin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi adına çocuklar için yapılan proje ve yatırımları önemsediklerini ifade etti. Okulların kapanmasıyla birlikte Meram Belediyesi Bilgi Merkezi ne kayıt yaptıran öğrenciler yaz tatillerini faydalı bir şekilde geçiriyor. Kuran-ı Kerim, Siyer-i Nebi ve ilmihal dersleri alarak İslam ı daha iyi öğrenen miniklere, hızlı okuma, zeka oyunları ve matematik işlemleri konularında da eğlenceli bir eğitim imkanı sunuluyor. UZMAN HOCALARLA ÜCRET- SİZ EĞİTİM Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, geleceğin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederken, Okulların tatile girmesiyle yaş arası çocuklar ücretsiz olarak Bilgi Merkezimize kayıt yaptırdılar. Yavrularımız burada tatillerini faydalı bir şekilde geçiriyorlar. Uzman eğitimciler tarafından hem dinimizi güzel bir şekilde öğreniyorlar hem de sayısal ve sözel alanlarda dersler görerek okulların kapalı olduğu bu dönemde bilgilerini taze tutuyorlar şeklinde görüş belirtti. SPOR VE SOSYAL AKTİVİTE- LER Sağlıklı bireyler yetiştirmek ve çocuklara eğlenceli anlar yaşatmak adına yaz kurslarında spor ve sosyal aktivitelere ağırlık verildiğini aktaran Başkan Toru, Bilgi Merkezimizde yavrularımız için yüzme ve wushu alanlarında da dersler verilirken eğitimcilerimiz gözetiminde futbol turnuvaları düzenleniyor. Düzenlenen gezi programları ise çocuklarımızın dolu dolu bir tatil geçirmelerini sağlıyor dedi.

6 MERAM IN DÖRT BİR YANI ASFALTLANIYOR Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; ilçe genelinde yol altyapı, parke-bordür, tesviye ve asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle önceden tespit edilen yollar ve vatandaşların talepleri doğrultusunda ekipler yoğun mesai harcıyor. Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Meram ın dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Belirlenen asfalt hedefi doğrultusunda çalıştıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Vatandaşlarımızın refahı için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, farklı mahallelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Toprak Sarnıç mahallesi içerisinde bulunan Meram Sanayii bölgesinde faaliyet gösteren ekiplerimiz, Dökmetepe Sokak ta altyapı çalışmaları ve asfalt serimini gerçekleştirdi. Hemşehrilerimizden gelen talepler ve önceden tespit ettiğimiz eksikliklerle Meram ın her yerine yetişmek için ekiplerimiz mesailerine hız kazandıracak şeklinde görüş belirtti. Öte yandan Ali Ulvi Kurucu, Kaşınhanı, Kaş, Çarıklar mahallelerinde altyapı, Çayırbağı, Harmancık, Karahüyük, Sağlık mahallelerinde tesviye, Abdülaziz, Havzan, Kayalı, Kızılören, Gülbahçe, Alavardı, Kozağaç, Aşkan mahallelerinde parke bordür ve Süleymaniye, Hasanköy mahallelerinde asfalt yama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

7 MERAM DA PARKLAR GÜNEŞ ENERJİSİYLE AYDINLANIYOR Mevlana Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programı kapsamında Meram Belediyesi nin Meram da Parklar Güneş Enerjisi İle Aydınlanıyor başlıklı projesi destek almaya hak kazandı. Proje, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ve Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman tarafından imzalandı. Mevlana Kalkınma Ajansı nda (MEVKA) düzenlenen destek sözleşmesi imza törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman ve proje teknik ekibi katıldı. DOĞAL KAYNAKLA- RIMIZ BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR MEVKA ile ilk kez proje imzalamanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram, Konya nın gözbebeği. Doğal kaynaklarımız da bizim için çok büyük bir önem arz ediyor. Dünya geneline bakıldığında gelişmiş ülkelerin hepsinde yenilenebilir enerjinin ön planda olduğu görülüyor. Biz de bu kapsamda ilçemizdeki 3 büyük parkımızı güneş enerjisiyle aydınlatarak hem çevreye daha duyarlı bir ortam oluşturmak ve sürdürülebilir enerji verimliliği sağlamak hem de kaynaklarımızı daha verimli kullanabilmek adına bir proje hazırladık. Toplam 364 bin TL lik bu projenin bugün imzasını attık. 284 bin TL sini MEVKA karşılayacak diye konuştu. ÇEVREYE DUYARLI YENİ PROJELER GELE- CEK Bu projeyle birlikte çevreye duyarlı yeni projelerin geleceğini müjdeleyen Başkan Toru, Meram genelinde yeşil dokuyu koruyarak, çevre kirliliğini önleyerek ve enerji kaynaklarını da verimli kullanarak bu tür çalışmalarımız artarak devam edecek. Desteklerinden dolayı MEVKA ya ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun ifadelerini kullandı. MERAM BELEDİYESİ İLE PROJE YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞI- YORUZ Destek sözleşmesinin imzalanmasından sonra konuşma yapan MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman ise, Meram Belediyesi ile proje yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle bölgemizde yenilenebilir enerji kaynaklarıyla ilgili bir farkındalık oluşturmak istedik ve Yenilenebilir Enerji temalı çağrıya çıktık. Belediyelerimiz projelerini sundular. Meram Belediyemizin seçmiş olduğu bazı parklarda kendi enerjisini kendi üreten parklar meydana getireceğiz. Bu proje, güneş enerjisinden daha fazla nasıl istifade edilebileceğini de toplumumuza göstermiş olacak dedi.

8 MERAM IN YEŞİL HASSASİYETİ Meram Belediyesi tarafından yılbaşında uygulamaya konulan Yeni Bir Yuva Yeni Bir Fidan projesi, ilçenin yeşil dokusuna büyük katkı sağlıyor. 6 aylık dönemde bin 896 adet fidan dikildiğine işaret eden Başkan Fatma Toru, bu tür projelerle Meram ın geleceğine yön verme gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. Meram Belediyesi nin Türkiye de bir ilki gerçekleştirerek uygulamaya koyduğu Yeni Bir Yuva Yeni Bir Fidan projesi, gerek ilçenin yapısal refahı gerek ise yeşil dokuya büyük katkı sağlıyor. 1 Ocak 2015 tarihinde hayata geçen proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Yapı Kullanma İzin Belgesi başvurularında her bağımsız bölüme bir, ticari alanlarda ise brüt her 100 metrekareye bir fidan olacak şekilde projede gösterilmiş olma şartı getirdik. Bu şekilde ağaç dikimini özendirmiş oluyoruz. Yapı Kullanma İzin Belgesi nde ya da projesinde ağaçlandırma imkânı olmayan vatandaşlarımız, belediyemizin belirlediği komisyon karşılığında ve belirlediğimiz alanda fidanlarını dikebiliyorlar. Bu sayede Meram ın yeşil dokusuna vatandaşlarımızla birlikte katkı sağlamış oluyoruz. diye konuştu. 6 AYDA BİN 896 ADET Fİ- DAN Meram ın nüfus olarak yarısını kapsayan bir alanda imar düzenlemesi yaptıklarını ve farklı bölgelerde de kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Toru, Meram ın geleceğine yön verirken sadece betonlaşma olmasın istiyoruz. Bu alandaki yapılaşmalarla birlikte Meram da hem konutlarımız ve sosyal tesislerimiz yükselecek hem de yeşil dokumuz daha da güçlenmiş olacak. Proje ile birlikte 6 aylık dönemde bin 896 adet fidan dikimi gerçekleştirildi ve bu sayının daha da artacağını tahmin ediyoruz. Bizler sadece bugünü değil, Meram ın geleceğini de düşünüyoruz dedi.

9 KAPALI PAZAR ALANINDA SONA DOĞRU Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu. Ağustos ayının sonlarına doğru Pazar yerinin hizmete açılacağının müjdesini veren Başkan Toru, vatandaşların sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmeleri adına her yıl bir mahallede Pazar yeri inşa etmeyi planladıklarını ifade etti. Yerinde tespit, yerinde çözüm sloganıyla faaliyetlerine yön veren Meram Belediyesi nin ilçeye kazandıracağı Kovanağzı Kapalı Pazar yeri inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Başkan Fatma Toru, pazar alanında incelemelerde bulunurken, yetkililerden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. AĞUSTOS UN SONUN- DA AÇILACAK Meram halkının sağlık, esenlik ve güvenlik içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri adına projelendirilen Pazar yerlerinin yapımına başladıklarını belirten Başkan Toru, İlk olarak geçtiğimiz aylarda Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı nın temelini attık ve inşaat hızla devam ediyor m2 arsa alanı üzerinde 4850 m2 lik kapalı alana sahip olan pazar yerimiz Ağustos ayı sonu itibariyle hizmete açılmış olacak. Vatandaşlarımız kış döneminde soğuktan, yaz döneminde ise sıcaktan korunarak alışverişlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirecek. Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı nın Meram halkına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum şeklinde görüş belirtti. PAZAR ALANLARI ÇO- ĞALACAK Başkan Toru, ilçe genelinde kapalı pazar alanlarının çoğalacağına dikkat çekerken, Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı nın açılmasıyla birlikte her yıl bir bölgemize kapalı pazar yeri kazandırmaya devam edeceğiz. Şu an Gödene Kapalı Pazar Alanı nın projelendirme çalışması tamamlandı. İnşallah bu ay içerisinde ihalesini yapmış olacağız yılında burayı da tamamlayarak halkımıza sunacağız dedi.

10 KKTC Lİ BAKANDAN BAŞKAN TORU YA ZİYARET Konya da bulunan KKTC Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru yu makamında ziyaret etti. Başkan Fatma Toru, yerel yönetimler noktasında KKTC li belediyelere destek vermekten onur duyacaklarını ifade etti. İSO İlk 1000 Konyalı Firmalar Ödül Töreni ne katılmak üzere şehrimize gelen KKTC Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru yu ziyaret etti. Ziyarette MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, MÜSİAD Konya Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri de bulundu. BAŞKAN TORU: KKTC Lİ BELEDİYELE- RE TEKNİK DESTEK VEREBİLİRİZ Yavru vatan KKTC li belediyelerle iş birliği yapmaktan büyük onur duyacaklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Sosyal belediyecilik alanında ve teknik hizmetler noktasında KKTC li belediyelerimizle her zaman bilgi paylaşımında bulunmaya hazırız. Konya daki belediyeler olarak ülkemizdeki pek çok belediye tarafından örnek alınıyoruz diye konuştu. KKTC DE 7 BİN KONYALI YAŞIYOR KKTC de yaklaşık 7 bin Konyalının yaşadığını belirten KKTC Ekonomi, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sunat Atun ise, Sanayi ve hizmet sektöründe Konya dan destek alabiliriz. Ayrıca Konya daki belediyelerle kardeş belediye protokolleri imzalayarak belediyelerimiz arasındaki ilişkileri geliştirebiliriz ifadelerini kullandı. Konuşmalardan sonra Başkan Toru, Bakan Atun a kapı motifinin olduğu plaket takdim etti. Bakan Atun da Başkan Toru ya tablo hediye etti.

11 YENİ MAHALLELERDE PARKE BORDÜR ÇALIŞMASI Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bağlanan mahallelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. mahallelerimizin 10 unda yaklaşık mektedir diye konuştu. Sağlık, Kayalı ve Kızılören Mahalle- Başkan Fatma Toru, yeni bağlanan 20 mahallede yaklaşık 65 bin metrekare parke ve 8 bin metrelik de bordür döşendiğini söyledi. Meram da yaşam standartlarını yükseltmek için farklı alanlarda çalışmalar sürdürdüklerini ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Belediyemize yeni bağlanan mahallelerde de öncelikli olarak tespit ettiğimiz ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl yeni 15 bin metrekarelik parke ve bordür çalışması yaparken, bu yıl 20 mahallemizde 65 bin metrekarelik parke ve yaklaşık 8 bin metrelik de bordür çalışması yapılmıştır. Bununla birlikte yeni yol açma ve düzenleme çalışmaları da devam et- Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 2015 yılı içerisinde Bayat, Sarıkız, Karaağaç, Botsa, İlyasbaba, Evliyatekke, Karadiğin, İnlice, Hatunsaray, Sefaköy, Yeşildere, Çomaklar, Çukurçimen, Sadıklar, İkipınar, Kayadibi, lerinde yaklaşık 65 bin metrekare parke ile 7 bin 500 metre bordür çalışması yapıldı.

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2018 İÇİNDEKİLER I- 2018 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :19. Syf Sayfası :2. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :2. Syf Sayfası :16.

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

Sandıktan spor merkezi çıktı

Sandıktan spor merkezi çıktı Sandıktan spor merkezi çıktı Halkın görüşlerini önemseyen Meram Belediyesi, Konya da ilk defa plebisit uygulaması gerçekleştirdi. 4 mahallenin sakinleri sandık başına gitti, kullanacakları tesisi kendileri

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2016 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2016 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2016 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2016 İÇİNDEKİLER I- 2016 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız.

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER Biz Alman Yapı olarak hem bugün hemde gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa ediyoruz ve projelerimizin altına imzamızı atmaktan

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

Meram da Ramazan dolu dolu geçiyor

Meram da Ramazan dolu dolu geçiyor Meram da Ramazan dolu dolu geçiyor Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, büyük bir coşku ve katılımla sürüyor. Belediyeye yeni bağlanan İnlice Mahallesi ndeki programa katılan Başkan

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

a ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

a ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİRİM a ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Tarih:29.08.2014 TALEP SAHİBİ MURATPAŞA BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

İKÇÜ lü gençlere stadyum müjdesi

İKÇÜ lü gençlere stadyum müjdesi 28.11.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi İKÇÜ lü gençlere stadyum müjdesi İZMİR Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ve beraberindeki heyet kampüs alanı içinde devam eden projeleri yerinde

Detaylı

nacak mahalleli, pusulada yer alan çocuk parkı, spor merkezi, gençlik merkezi, aile yaşam

nacak mahalleli, pusulada yer alan çocuk parkı, spor merkezi, gençlik merkezi, aile yaşam Meram Belediyesi nden Konya da bir ilk; Plebisit Meram Belediyesi, Konya da ilk defa plebisit uygulaması yapacak. 24 Ağustos ta 4 mahalleyi kapsayan ve 10 bin kişinin oy kullanacağı plebisit uygulamasıyla

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

Meram da dönüşüm başlıyor

Meram da dönüşüm başlıyor Meram da dönüşüm başlıyor Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçenin temel sorunu olan imar ve kentsel dönüşüm ile alakalı çalışmalara başlandığını ifade etti. İlk olarak Hacıfettah, Çaybaşı ve Aksinne

Detaylı

PET HOLDİNG`den BODRUM`a 23 Nisan Armağanı

PET HOLDİNG`den BODRUM`a 23 Nisan Armağanı 23.04.2010 PET HOLDİNG`den BODRUM`a 23 Nisan Armağanı Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... KUTLU OLSUN, NİCE... NİCE... NİCE... Türkiye nin en köklü Petrol Madencilik - İnşaat- Turizm ve

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 1-7 NISAN DÜNYA KANSER GÜNÜ 1 NISAN DÜNYA MIZAH GÜNÜ 4-10 POLIS GÜNÜ VE HAFTASı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Polis Teşkilatının

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Eminönü Toplam Yatırım 247 Milyon YTL (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

T.C. V ^ v ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

T.C. V ^ v ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü > 'W \ T.C. V ^ v ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- / 0 0 3 -

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00

Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00 Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00 Sayın Başbakan Yardımcım, Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Genel Müdürlerim,

Detaylı

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum.

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum. Belediye Meclisimizin Değerli Üyeleri Bandırmalıların güveni ve desteği ile göreve gelen bu yüce meclis, halkımıza ve bu güzel kente hizmet yolunda bir yılı geride bıraktı. Geçen bir yıllık sürede, kentimizin

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı KARAR NO 1 YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARİH VE NOSU 05.01.2016 DENETİM KOMİSYON ÜYELİĞİ SEÇİMİ Denetim Komisyon Üyeliği Seçimi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonu Üyeliği

Detaylı

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti SPoD LGBTİ ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle Şubat 2013 ten itibaren düzenlenen Trans Terapi Toplantıları nın on beşincisi

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

www.goldnstate.com.tr

www.goldnstate.com.tr yaşamla iç içe, sıcak ve samimi ticaret anlayışına yeniden hayat veriyoruz. 05 Gold N State Çayyolu nda ticaretin baş köşesinde 07 N iyisi için değerini sizinle paylaşır. 09 N sıkı dostluklara, N iyi pazarlıklara,

Detaylı

SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU. HAZIRLAYANLAR Yrd. Doç. Dr. İrfan AKKOÇ Doç. Dr. Ömer TURUNÇ NİSAN- 2015 SELÇUK- İZMİR

SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU. HAZIRLAYANLAR Yrd. Doç. Dr. İrfan AKKOÇ Doç. Dr. Ömer TURUNÇ NİSAN- 2015 SELÇUK- İZMİR SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU HAZIRLAYANLAR Yrd. Doç. Dr. İrfan AKKOÇ Doç. Dr. Ömer TURUNÇ NİSAN- 2015 SELÇUK- İZMİR 1 SELÇUK BELEDİYESİ DEĞERLENDİRME RAPORU Selçuk belediyesi NİSAN ayı değerlendirme

Detaylı

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2014 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI KENT PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MAYIS

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

Deprem bölgesi için 27 okul taahhüdü var

Deprem bölgesi için 27 okul taahhüdü var Deprem bölgesi için 27 okul taahhüdü var Kasım 15, 2011-1:45:29 Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, deprem bölgesinde yaklaşık bin ile bin 500 öğretmenin konaklayabileceği şekilde çalışmalar yaptıklarını

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT ESTETİK KURULU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT ESTETİK KURULU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT ESTETİK KURULU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ( 14/10/2014 tarih ve 316 sayılı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile yürürlüğe girmiştir.)

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi.

Karar Tarihi : 07.03.2014 Karar No : 41850698.301.05-31. Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. Karar No : 41850698.301.05-31 Konu : Protokol Yapılması için Yetki Verilmesi. KARAR : Plan ve Bütçe Komisyonunun "Komisyonumuza havale edilen, Bosna Hersek Kütüphanemizin bulunduğu Bosna Hersek Halit Eroğlu

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

Ticaret Merkezi Referanslarımız

Ticaret Merkezi Referanslarımız Proje Adı Şehri CNR Fuar Alanı (Hall 2-3-4-5-6-7-8 ) İstanbul STANDALONE/EY2400 32 900 CNR Fuar Alanı (Hall 9/10) İstanbul STANDALONE/EY2400 22 750 Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Kayseri STANDALONE/EY3600

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi nde ÖZLEDİĞİNİZ YAŞAM PROJE TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2016 Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 03 09/05/2011-89 04 09/05/2011-90 05 09/05/2011-91 06 09/05/2011-92 07 09/05/2011-93 08 09/05/2011-94 09 09/05/2011-95 Belediye Meclisinin 02.05.2011 Tarih ve 278 sayılı

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

HEDEFLER TABLOSU İZLEME FORMU

HEDEFLER TABLOSU İZLEME FORMU D.1.1. Merkezi Altyapı Çalışmalarının in Tanımı D.1.1.1. Merkezi altyapı galeri sistemlerinin, kontrol binasının ve gerekli altyapının Altyapı ve Galeri Sistemleri: %63 Kontrol Binası (Isı Merkezi): %100

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2015 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2015 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2015 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2015 İÇİNDEKİLER I- 2015 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri ili, Kocasinan ilçesi,

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

4Araştırma ve Tasarım

4Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ GRUP VE ŞİRKETLERİN YATIRIM PLANLARI S A Y I 4Araştırma ve Tasarım erol KaraBuLuT Dedeman Hotels 2023 yılında 42 otele ulaşacak 2015 2016 2017 15 > 5 SAYI 4 / Ocak 2023

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

Bin TL yatırım yaptı.

Bin TL yatırım yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 2014-2015 Yılında Muğla ya 247 Milyon 454 Bin TL yatırım yaptı. 2016 Yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 410 Milyon 218 Bin TL yatırım yapacak. 2 FEN İŞLERİ

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi,

Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi, Deniz, Kum, Güneş Turizmi Yetmedi, Bodrum a İnanç Turizmi Geliyor! Bodrum da Turizm Çıtası, Dini Kültürel Tesisle Yükseltilecek! Bodrum, Bilimsel İslamiyet in Merkezi oluyor Türkiye Geneli nde olduğu gibi

Detaylı

Asra bedel yatırım, Kandıra Barajı

Asra bedel yatırım, Kandıra Barajı Kocaeli nde 3 bin 505 kilometrekarelik alanda yaklaşık 1 milyon 600 bin nüfusa ve 596 bin aboneye hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü nün tamamen öz kaynaklarıyla yapacağı Kandıra

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden

Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden sadakataşlarından aldığı ilhamla, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyor.

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ARALIK AYI 1. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 110: Gündemin birinci maddesi; Yapılan müzakere ve oylamada;

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN AİLE ÇAĞI ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız. Her ne yaparsak önce milletimizle istişarede bulunacağız ve ortak akılla hareket edeceğiz. Altındağ da hiçbir

Detaylı

Kadıköy Belediyesi Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı

Kadıköy Belediyesi Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı Özet Rapor Haziran, 2013 İstanbul, Kadıköy, 2013 1 / 7 ÖZET RAPOR Belediye Başkanları Sözleşmesi Kadıköy Belediyesinin vizyonunun temeli İlçede yaşayanlar için daha sağlıklı bir çevre ve iyi yaşam kalitesinin

Detaylı

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280.

Bağcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 280. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bağcılar da Toplam Yatırım 280.000 Milyon YTL (İkiyüz Seksen Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

ŞAHİNBEY İLÇESİ BEYDİLLİ VE NURİ PAZARBAŞI MAHALLELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET ALANI

ŞAHİNBEY İLÇESİ BEYDİLLİ VE NURİ PAZARBAŞI MAHALLELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET ALANI ŞAHİNBEY İLÇESİ BEYDİLLİ VE NURİ PAZARBAŞI MAHALLELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMET ALANI 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU İÇİNDEKİLER KONUM Gaziantep ili, Şahinbey İlçesi,

Detaylı

Yeni üretim hattı ile kapasite artısı aylık ve yıllık ciromuzda en az %20'lik artış sağlanmıştır.

Yeni üretim hattı ile kapasite artısı aylık ve yıllık ciromuzda en az %20'lik artış sağlanmıştır. TR52 (Konya, Karaman) Düzey 2 Bölgesi için, bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, bölgesel gelişmenin sürdürülebilirliğini sağlamak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak amacıyla çalışmalarını

Detaylı

657 S.K. Göre Net Aylık Tutar TH Mühendis ,89 TL. Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi

657 S.K. Göre Net Aylık Tutar TH Mühendis ,89 TL. Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi Karar Tarihi : 01.09.2016 Karar No : 41850698.301.05-150 : Ücretler ve Tarifeler KARAR : Belediyemiz Teknik Hizmetler Sınıfında münhal bulunan aşağıda detayı yazılı Mühendis kadrosunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

PERFORMANS PROGRAMI 2012

PERFORMANS PROGRAMI 2012 PERFORMANS PROGRAMI 2012 -FİZİKİ BELEDİYECİLİK -SOSYAL BELEDİYECİLİK -KÜLTÜREL BELEDİYECİLİK -EKOLOJİK BELEDİYECİLİK PERFORMANS PROGRAMI 2012 BAŞKANIN SUNUŞU 3 I. GENEL BİLGİLER 4 6 7 I-A- MİSYON ve VİZYON

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar halkı Kültür Merkezi istedi Karabağlar Belediyesi nin halkın istekleri doğrultusunda bölgeye kazandıracağı

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Mart 2016-Bartın Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı İÇİNDEKİLER Üst Yönetici Sunuşu 1. Genel Değerlendirme-----------------------------------------------------------------------------------------------1

Detaylı

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI 15 18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali yapılan final yarışmaları ile sona erdi. Bodrum Dans Kulübü

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Dr.M. Fuat GÜRCÜOĞLU Ömer DURU Halil SÜMERLĐ Başkan Başkan Yardımcısı Üye. Türkan POLATOĞLU

Dr.M. Fuat GÜRCÜOĞLU Ömer DURU Halil SÜMERLĐ Başkan Başkan Yardımcısı Üye. Türkan POLATOĞLU Tarih : 05.01.2011 Sayı : 01 Belediyemiz Meclisinin 03.01.2011 tarih ve 4 sayılı kararı ile Komisyonumuza incelenmek ve tetkik edilmek üzere havale edilen aşağıda ada, parsel numaraları belirtilen Belediyemize

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

30 bin konutluk referansın, benzersiz prestiji.

30 bin konutluk referansın, benzersiz prestiji. 30 bin konutluk referansın, benzersiz prestiji. Bazı sorular vardır, çok büyük başarıların kanıtı olarak, gururla cevaplanan.. 34 yıldır, rant için değil, halk için kim konut üreten.. 4 5 İzmir de ürettiği

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 03/09/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 03/09/2015 Perşembe günü

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

AYLIK FAALİYET RAPORU

AYLIK FAALİYET RAPORU AYLIK FAALİYET RAPORU KASIM 2014 İBB Gençlik Meclisi tarafından AYLIK yapılan çalışma özetlerini içermektedir. www.ibbgenclikmeclisi.com İçindekiler İçindekiler 5.Dönem Vizyon ve Misyon 1 Temel Değerlerimiz

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı