T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü"

Transkript

1 T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE CANAVAR TEKSTİL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. (MAJESTİK) İŞBİRLİĞİNDE HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİ İLE HALK EĞİTİM MERKEZLERİNİN GÖZETİMİNDE/İŞBİRLİĞİNDE KURS AÇAN BELEDİYELER ARASINDA DÜZENLENECEK KURDELA NAKIŞ YARIŞMA ESASLARI 2011

2 MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞĠTĠM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ĠLE CANAVAR TEKSTĠL SAN.TĠC.LTD.ġTĠ. (MAJESTĠK) ĠġBĠRLĠĞĠNDE HALK EĞĠTĠMĠ MERKEZLERĠ ĠLE HALK EĞĠTĠMĠ MERKEZLERĠNĠN GÖZETĠMĠNDE/ĠġBĠRLĠĞĠNDE KURS AÇAN BELEDĠYELER ARASINDA DÜZENLENECEK KURDELA NAKIġI YARIġMA ESASLARI AMAÇ Madde 1. Bu yarışma esaslarının amacı; kurdele nakışı sanatının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına destek sağlamak, kişilerin yeteneklerini geliştirmek, el sanatlarına yönelik kurslara ilgiyi arttırmak, güzel sanatlara olan eğilimlerini desteklemek, kişiler ve kurumlar arasında yardımlaşma ve dayanışma ilişkilerini güçlendirmek amacıyla halk eğitimi merkezleri ile halk eğitimi merkezlerinin gözetiminde/işbirliğinde kurs açan belediyeler arasında düzenlenecek kurdele nakışı yarışmalarına ilişkin esasları açıklamaktır. KAPSAM Madde 2. Bu yarışma esasları, Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü ile Canavar Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. (Majestik) işbirliğinde halk eğitimi merkezleri ile halk eğitimi merkezlerinin gözetiminde/işbirliğinde kurs açan belediyeler arasında düzenlenecek kurdele nakışı yarışmalarıyla ilgili katılım şartları, ürün özellikleri, düzenleme kurulları, yarışma organizasyonu, yarışma kategorileri ve ödüllere ilişkin esasları kapsar. DAYANAK Madde 3. Bu yarışma esasları, Millî Eğitim Bakanlığı ile Canavar Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. (Majestik) arasında imzalanan 08/12/2010 tarihli işbirliği protokolüne dayanılarak hazırlanmıştır. TANIMLAR Madde 4. Bu yarışma esaslarında geçen; Bakanlık Millî Eğitim Bakanlığını, Genel Müdürlük Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğünü, Firma Canavar Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. ni (Majestik), Millî Eğitim Müdürlüğü İl/ İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerini Belediye Halk eğitimi merkezlerinin gözetiminde/işbirliğinde kurs açan belediyeleri Merkez Halk eğitimi merkezi müdürlüklerini, YarıĢma Halk eğitimi merkezleri ve halk eğitimi merkezlerinin gözetiminde/işbirliğinde kurs açan belediyeler arasında ayrı ayrı düzenlenecek kurdele nakışları yarışmasını, Ürün Yarışmada değerlendirilecek kurdele nakışı ürünlerini, Düzenleme Kurulları Yarışmalarla ilgili organizasyonu gerçekleştirecek kurulları, Ödül Yarışmada dereceye giren ürünlerin kursiyerlerine verilecek ödülleri ifade eder.

3 YARIġMAYA KATILMA ġartlari Madde 5. Düzenlenecek nakış yarışmalarına öğretim yılında merkezler ve belediyeler tarafından açılan kurdele nakışı kursları ile kurdele nakışı uygulamalarına yer veren diğer kurslara katılan kursiyerler katılabileceklerdir. Yarışmacılar, ev tekstili, ev mefruşatı, giyim ve nakış üzerine çalışılan kurdele nakışı ürünü ile yarışmaya katılacaktır. Ancak, ev tekstili, ev mefruşatı, giyim ve nakış üzerine çalışılan kurdele nakışı ürünü dışında yaratıcılığa dayalı hazırlanan çeşitli objeler üzerine çalışılan kurdele nakışı ürünlerle de yarışmaya katılabileceklerdir. Ürün sayısı sınırlaması yoktur. Ancak aynı kursiyere sadece bir final ödülü verilecektir. YARIġMA ÜRÜNLERĠNĠN HAZIRLANMASINDA DĠKKAT EDĠLECEK HUSUSLAR Madde 6. Yarışma ürünlerinin hazırlanmasında şu hususlara dikkat edilecektir. - Yarışmaya katılan ürünlerde Canavar Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. nin ürettiği Majestik markalı kurdeleler kullanılacak, kullanılan kurdele ile ilgili makara veya etiket yarışma ürünü ile birlikte gönderilecektir. Yarışma ürünlerinde Majestik kurdele çeşitlerinin haricinde herhangi bir nakış ipliği ürünleri kullanılmayacaktır. Kullanıldığı takdirde değerlendirmeye alınmayacaktır. - Yarışma ürünleri ile birlikte kullanılan kurdelelerin ebatları ve renk numaraları yarışma katılım formuna yazılarak gönderilecektir. - Desenin tümü (yarısı 1/4 ya da 1/8 değil, desenin tamamı) düzgün çizilmiş olarak gönderilecektir. Desen mutlaka değerlendirilecek ve deseni düzgün olmayan veya deseni tamamen olmayan ürünler yarışma dışı tutulacaktır. Yarışma ürünü ile birlikte gönderilen desen çizimi yarışma sonunda katılımcılara iade edilmeyecektir. - Yarışmaya ürün olarak kırılabilir özelliği olan ürünler kesinlikle gönderilmeyecek, gönderildiği takdirde veya yarışma ürününün yarışma merkezine ulaşımı ve geri iadesindeki nakli sırasında meydana gelebilecek zarardan Canavar Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır. - Bayrak, Atatürk portresi, dini simgeler vb. yazılı motifler değerlendirmeye alınmayacaktır. YARIġMA BASAMAKLARI Madde 7. eleme yapılmayacaktır. Yarışma doğrudan final olarak gerçekleştirilecektir. İl düzeyinde 7.1 Final YarıĢması (Türkiye Birinciliği) Final yarışmasında; halk eğitimi merkezlerince gönderilen bütün ürünler seçici kurul tarafından değerlendirilecek ve Türkiye çapında dereceye giren ve mansiyon alan ürünler belirlenecektir. Yarışacak kurdele nakışı ürünlerinden dereceye giremeyen ancak seçici kurulun beğenisini toplayan 3 ürüne de jüri özel ödülü verilecektir.

4 YARIġMA DÜZENLEME KURULLARI Madde 8. Final yarışmasının düzenlenmesi, organizasyonu ve benzeri işlemleri yürütmek üzere yarışma düzenleme kurulları oluşturulur. 8.1 Final Düzenleme Kurulu Yarışmalarla ilgili olarak Genel Müdürlük düzeyinde oluşturan kurul olup, Genel Müdürlüğün ilgili daire başkanının başkanlığında; Genel Müdürlük kurslardan sorumlu şube müdürü ve iki firma temsilcisinden oluşur. YARIġMA DÜZENLEME KURULLARININ GÖREV VE YÜKÜMLÜLÜKLERĠ Madde 9. Yarışma düzenleme kurullarının görev ve yükümlülükleri şunlardır: 9.1 Final YarıĢmaları Düzenleme Kurulunun Görev ve Yükümlülükleri Final yarışmaları düzenleme kurulunun görev ve yükümlülükleri şunlardır. 9.2 Yarışmaların ülke çapındaki organizasyonunu sağlamak. 9.3 İstanbul ilinde yapılacak final yarışmasının yerini belirlemek. 9.4 Final yarışmasında değerlendirme yapacak seçici kurul üyelerini temin etmek. 9.5 Yarışma değerlendirme kriterlerinin hazırlanmasını sağlamak. 9.6 Yarışmanın iletişim araçları yoluyla duyurusunu sağlamak. 9.7 Dereceye giren ürünlerin kursiyerlerine ödüllerinin verilmesini sağlamak. 9.8 Yarışmalarla ilgili diğer işlemleri yürütmek. DÜZENLEME KURULLARINDA SEKRETERYA GÖREVĠ Madde 10. Düzenleme kurullarındaki sekreterya görevleri Genel müdürlük kurslar şubesi müdürü tarafından yürütülür. YARIġMAYA KATILACAK KURSĠYERLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ Madde 11. Yarışmayla ilgili katılım şartları, süre, ürün özellikleri vb. esasları içeren duyuru en uzak yerleşim birimlerine ve ilgili belediyelere ulaşacak şekilde merkez müdürlüğünce yapılır. Yarışmaya katılım, yarışacak ürünün İl milli eğitim müdürlüğünce belirlenen merkeze teslim edilmesi ile gerçekleşir. Yarışmaya katılım şartlarına dair gerekli duyurular yapıldıktan sonra, kayıt kabul işlemleri merkezler ve belediyeler bünyesinde oluşturulacak kayıt kabul komisyonu tarafından yürütülecektir. Teslim alınan ürünlerin güvenli olarak muhafaza edilmesi hususunda gerekli tüm önlemler alınacaktır. Her ürünün üzerinde ürünün adı, özelliği, kursiyerin adı soyadı ve bağlı olduğu halk eğitim merkezinin yazıldığı bilgileri içeren bir bilgi kartı ile yapılan ürünün kurşun kalemle çizilmiş deseni (1/4,1/8 vb.) bulunacaktır. Ürünler tutanak karşılığından teslim alınacak ve tutanak karşılığında ilgililere teslim edilecektir. Yarışma ürünleri, sahiplerinden tutanak karşılığında teslim alınacak il/ilçe halk eğitimi merkezleri tarafından İl milli eğitim müdürlüğünce belirlenen merkeze, belediye kursları ürünleri ise ilgili belediyeler tarafından doğrudan yarışma merkezine gönderilecektir.

5 YARIġMA ÖDÜLLERĠ Madde 12. Final yarışmasında Türkiye çapında dereceye giren ilk 3 ürünün kursiyerine aşağıdaki ödüller verilecektir. 1. Ödül 20 gr. külçe altın 2. Ödül 15 gr. külçe altın 3. Ödül 10 gr. külçe altın 10 adet Mansiyon Yarım Cumhuriyet Altını Dereceye giremeyen ve mansiyon alamayan ürünler arasında 3 ürünün kursiyerine (Halk eğitim merkezleri ve belediyeler ayrı ayrı olmak üzere) çeyrek cumhuriyet altını jüri özel ödülü verilecektir. Dereceye giren ve mansiyon alan her halk eğitimi merkezine ve belediye kursuna 1 er adet buharlı ütü verilecektir. Dereceye ve mansiyona değer ürün bulunmaması durumunda ödüllerin verilmemesi ya da değiştirilme yetkisi seçici kurul üyelerindedir. Bu yetki sadece derece ve mansiyona değer ürün bulunmaması ve yeterli sayıda katılım olmaması ile sınırlıdır. ÇEġĠTLĠ HÜKÜMLER Madde 13. Bu yarışma esasları Aralık 2010 ayından itibaren Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden yayımlanması ile birlikte yürürlüğe girer. Yarışma esaslarının yayımlanması ile birlikte ikinci bir talimat beklenmeksizin tüm kurs merkezlerine/yerlerine duyuru merkez müdürlüklerince yapılacaktır. Yarışma esasları kitapçığı ve afişleri ilgili belediyelere İl milli eğitim müdürlükleri tarafından ulaştırılacaktır. Madde 14. Yarışmalar, halk eğitimi merkezlerinin kendi arasında, belediyelerin kendi arasıda gerçekleştirilecektir. Halk eğitimi merkezleri ile belediyelerin birbiriyle yarıştırılması yoluna gidilmeyecektir. Buna aykırı gerçekleştirilen işlemler geçerli sayılmayacaktır. Yöneticiler bu hususa önemle dikkat edeceklerdir. Madde 15. Final yarışması en az 300 davetlinin katılımıyla uygun bir salonda yapılacak, salon, kokteyl, yarışma afişi, plaket, yarışma kitapçığı, final seçici kurul üyelerinin ücret ve benzeri giderleri firma tarafından karşılanacaktır. Ödül törenine Genel Müdürlük yetkilileri, Türkiye çapında dereceye giren kursiyerler, ilgili halk eğitimi merkezi müdürleri ile belediye yetkilileri katılacaktır. Mansiyona değer görülen ürünlerin ise sadece ait olduğu halk eğitimi merkezinin müdürü ve belediye yetkilisi katılacaktır. Bunlarla ilgili yol ve konaklama giderleri firma tarafından karşılanacaktır. Madde 16. Bakanlığın ve bağlı birimlerinin denetim ve gözetiminde veya işbirliğinde kurs açmayan belediyeler bu yarışmaya katılamazlar. Madde 17. İllerden final yarışmasına gönderilecek ürün/ürünler kargo ve posta yoluyla firmanın İstanbul daki adresine ulaştırılacaktır. Ürünlerin final merkezine gönderilişindeki kargo-posta ödemeleri ile yarışma sonrasında kişi ve kurumlara iadesindeki ödemeler firma tarafından karşılanacaktır. Ürünlerin kaybolması ya da herhangi bir zayiata uğramaması için firma tarafından gerekli önlemler alınacaktır. Madde 18. Firma, final yarışmasında derece alan, mansiyon alan ve jüri tarafından sergilemeye değer görülen bütün eserleri sergileyebilecek ve kendi yayınlarında kullanabilecektir. Yarışmaya katılanlar bu hükmü kabul etmiş sayılır. Madde 19. Bu yarışma esaslarında yer almayan hususlar ile uygulamada karşılaşılan problemlerin çözümünde Genel Müdürlük ve firma yetkililerinin ortak kararları esas alınır.

6 Madde 20. Seçici kurul, bu alanda görevli öğretmen veya uzmanlardan oluşturulur. Yarışmalara birinci derecede yakınlığı bulunan kişilere görev verilmemesi hususunda özen gösterilecektir. Madde 21. Seçici kurul üyesi olarak görevlendirileceklerin sayısı en az 5 olacaktır. Beş kişiden fazlası görevlendirilmesi durumunda tekli rakamlardan oluşturulmasına dikkat edilecektir: (5,7,9,11 gibi) Madde 22. Final yarışmasında görev yapacak seçici kurul üyeleri, genel müdürlük ve firma tarafından belirlenecektir. Madde 23. Canavar Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. (Majestik) kurdelelerinin kullanılmadığı ürünler değerlendirmeye alınmayacaktır. Madde 24. Final yarışmasından sonra tüm ürünler sahiplerine iade edilecektir. Sadece yarışma ürünleri ile birlikte gönderilen desen çizimlerinin iadesi yapılmayacaktır. Final yarışmasında dereceye giren ürünler ve jüri tarafından sergilenmeye değer görülen ürünler ile firmanın yayınlarında kullanacağı belirlenen ürünlerin sahiplerine iade sürecinde zamanlama sınırlaması olmayacaktır. Firma, ürünlerin hasarsız iadesi için tüm önlemleri alacaktır. Buna rağmen elde olmayan nedenlerle ürünlerin kaybolması veya hasar görmesi durumunda firma ile ürün sahipleri ilgili merkez müdürlükleri aracılığıyla ürünün piyasadaki değeri dikkate alınarak kıymet değerlendirmesi yapacak, bu konuda uzlaşma sağlanamadığı takdirde durum ürün özellikleri, kullanılan malzeme özellikleri, ürün resmi ile birlikte gerekçeli bir yazıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Genel Müdürlüğe bildirilecektir. Genel Müdürlük ürünün kıymet tespiti için uzman kişi ve kuruluşların görüşlerini almak koşuluyla kıymet belirlemesi yapılmasını sağlayacaktır. Belirlenen bu ücret ürün sahibine firma tarafından 15 gün içerisinde ödenecektir. Madde 25. Yarışmalara ve 2010 yıllarında katılıp derece ve mansiyon alan kursiyerler katılamazlar. Madde 26. Yarışma düzenleme kurulları, yarışma organizasyonu yapan kurul olup, bu kurul seçici kurul yani jüri üyeliği görevini yapamayacaktır. Madde 27. Final yarışmasına gönderilen ürünlerin üzerine ve gönderilen tutanaklara ilgili halk eğitimi merkezinin / belediyenin öğretmen ve kursiyerinin adı açık şekilde yazılacaktır. Tutanaksız veya eksik bilgi ile gelen ürünler değerlendirmeye girmeyecektir. Madde 28. Yarışma ile ilgili şikayet ve itirazlar kursiyer tarafından yapılabilecektir. Merkez müdürlüğü şikayet ve itirazı değerlendirerek İl milli eğitim müdürlüğüne, İl milli eğitim müdürlüğü de gerekli değerlendirmeyi yaparak gerek görülürse Genel Müdürlüğe bildirecektir. YARIġMA TAKVĠMĠ Madde 29. İl milli eğitim müdürlüğü ve belediyeler yarışmaya katılacak ürünleri 13 Mayıs 2011 tarihine kadar toplayarak en geç 17 Mayıs 2011 tarihine kadar firmanın (Yayalar Mh. Yayalar Cd. No:1 Pendik-İSTANBUL Tel : ) adresine gönderecektir. Final seçici kurul üyeleri değerlendirmeyi Mayıs 2011 tarihleri arasında yapacaktır. Final ödül töreni tarihinde gerçekleştirilecek olup sergi ve tören yeri Genel Müdürlük ile firma işbirliğinde daha sonra belirlenip valiliklere bildirilecektir. Ödül ve sergi töreni tarihlerinde Genel Müdürlük ve firma işbirliğinde değişiklik yapılabilecektir.

Belediye Halk eğitimi merkezlerinin gözetiminde/denetiminde kurs açan belediyeleri

Belediye Halk eğitimi merkezlerinin gözetiminde/denetiminde kurs açan belediyeleri MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ĠLE CANAVAR TEKSTĠL SAN.TĠC.LTD.ġTĠ. (MAJESTĠK) ĠġBĠRLĠĞĠNDE HALK EĞĠTĠMĠ MERKEZLERĠ ĠLE HALK EĞĠTĠMĠ MERKEZLERĠNĠN GÖZETĠMĠNDE/DENETĠMĠNDE KURS

Detaylı

Genel Müdürlük Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğünü, Belediye Halk eğitimi merkezlerinin gözetiminde/işbirliğinde kurs açan belediyeleri

Genel Müdürlük Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğünü, Belediye Halk eğitimi merkezlerinin gözetiminde/işbirliğinde kurs açan belediyeleri MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞĠTĠM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ĠLE CANAVAR TEKSTĠL SAN.TĠC.LTD.ġTĠ. ĠġBĠRLĠĞĠNDE HALK EĞĠTĠMĠ MERKEZLERĠ ĠLE HALK EĞĠTĠMĠ MERKEZLERĠNĠN GÖZETĠMĠNDE/ĠġBĠRLĠĞĠNDE KURS AÇAN

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE KAPLAN TEKSTİLVE YAPIM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE KAPLAN TEKSTİLVE YAPIM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE KAPLAN TEKSTİLVE YAPIM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (BUKET) İŞBİRLİĞİNDE HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK BASİT EL NAKIŞLARI YARIŞMA

Detaylı

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları

Öğrencilerin Gözünden EDEP EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN KONUSU. Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları EDEP TEMALI YARIŞMA ŞARTNAMESİ DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YARIŞMANIN KONUSU Öğrencilerin Gözünden EDEP Konulu resim, şiir, kompozisyon, afiş yarışmaları YARIŞMANIN AMACI 1. Öğrencilerimizde ve toplumda

Detaylı

KARESİ KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞI Karesi nin Hünerli Elleri Geleneksel Sanatlar Yarışması

KARESİ KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞI Karesi nin Hünerli Elleri Geleneksel Sanatlar Yarışması KARESİ KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞI Karesi nin Hünerli Elleri Geleneksel Sanatlar Yarışması A) GENEL KATILIM ŞARTLARI 1) Geleneksel Sanatların gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bu yarışmanın adı

Detaylı

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI 2014 İçindekiler ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI... 2 YARIġMANIN KONUSU... 2 YARIġMA KONUSU ĠLE ĠLGĠLĠ EK BĠLGĠ:... 2 KATILIM... 3 KATILIM ŞARTLARI... 3 DİĞER

Detaylı

1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN KONUSU VE ŞEKLİ

1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN KONUSU VE ŞEKLİ 1. YARIŞMANIN AMACI Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini

Detaylı

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 8. ULUSLARARASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını teşvik ederek öğrenimini gördükleri

Detaylı

Yarışma ve sergiye katılmak üzere gönderilen eserlerin İzmir ile ilgili olması şarttır.

Yarışma ve sergiye katılmak üzere gönderilen eserlerin İzmir ile ilgili olması şarttır. DÜZENLEYEN KURUMLAR İzmir Üniversitesi İzmir Suluboya Ressamları Derneği KONU: İZMİR İN RENKLERİ Yarışma ve sergiye katılmak üzere gönderilen eserlerin İzmir ile ilgili olması şarttır. AMAÇ Ulu Önderimiz

Detaylı

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

15. TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 15. ÜNİVERSİTE TÜRKISCHES FILMFESTIVAL FRANKFURT/M. 02.- 09.10.2015 ÖĞRENCİLERİ ARASI KISA FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ AMAÇ Türk ve Alman üniversitelerinde sinema eğitimi almakta olan gençlerin, yaratıcılıklarını

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU ÖZEL YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu

Detaylı

BUCA. ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ VE BUCASPOR KULÜBÜ ĠġBĠRLĠĞĠ ĠLE YAPILAN. BUCASPOR MARġI YARIġMASI PROTOKOL YÖNERGESĠ

BUCA. ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ VE BUCASPOR KULÜBÜ ĠġBĠRLĠĞĠ ĠLE YAPILAN. BUCASPOR MARġI YARIġMASI PROTOKOL YÖNERGESĠ T.C. BUCA KAYMAKAMLIĞI Ġlçe Millî Eğitim Müdürlüğü BUCA ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ VE BUCASPOR KULÜBÜ ĠġBĠRLĠĞĠ ĠLE YAPILAN BUCASPOR MARġI YARIġMASI PROTOKOL YÖNERGESĠ BUCA 2012 BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır.

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır. 2016 YILI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELSİZ İZMİR 2016 ULUSLARARASI KONGRESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ENGELLERİ KALDIRALIM KONULU

Detaylı

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü

TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Adıyaman Bölge Müdürlüğü Özel Şartnamesi Konu Madde 1- Ufukta Umutlar konulu Ortaokul ve Lise öğrencileri ile yetişkinler kategorisinde resim, şiir, öykü yarışması, yetişkinler kategorisinde fotoğraf yarışması düzenlenecektir.

Detaylı

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE VE KÜTAHYA BELEDİYESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI 2018 PROJE PROTOKOLÜ Bu protokol Eğitim- Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi ve Kütahya Belediyesi nin ortaklaşa düzenlediği

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ

KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube. KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ KÜTAHYA EĞĠTĠM BĠR-SEN 1 NOLU ġube KĠTAP OKUMA YARIġMASI PROJE ġartnamesġ Bu Şartname Kitap Okuma YarıĢması adlı projemizin, amacını, katılım şartlarını, yarışmanın şeklini, başvuru şeklini, yürütme kurulunu,

Detaylı

Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013)

Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013) Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu (18/05/2013) T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA SINAV İLANI Bakanlığımızca (Muhasebat Genel Müdürlüğü)

Detaylı

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KÜTAHYA BELEDİYESİ, KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KÜTAHYA EĞİTİM BİR-SEN 1 NOLU ŞUBESİ 4. ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2018 Bu şartname Eğitim Bir Sen Kütahya 1 Nolu Şubesi, Kütahya Belediyesi

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

Proje çalışması ilköğretim okullarının 6. 7. ve 8. sınıflarına yönelik olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler matematik ve fen bilimleri

Proje çalışması ilköğretim okullarının 6. 7. ve 8. sınıflarına yönelik olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrenciler matematik ve fen bilimleri GENEL BİLGİLER Ülkemizin ihtiyaç duyduğu bilim insanlarını yetiştirmek, yetenekli çocuklarımıza sahip çıkmak; bilimsel amaçlı yarışma ve benzeri etkinlikleri ilgiyi-katılımı artırarak ülke genelinde yaygınlaştırmak

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 2. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞI YARIŞMA TALİMATI YarıĢmanın Adı Durgunsu Kano Türkiye Kupası YarıĢma Talimat No DS/01 YarıĢmanın Tarihi 04 06 Ağustos 2017 YarıĢmanın Yeri Eskişehir Tekne Sınıfları

Detaylı

DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması

DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması 1. Yarışmanın adı: 07 Renk Antalya DEEPO OUTLET CENTER 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması 2. Yarışmanın Konusu ve Amacı: Deepo Outlet Center ın sanata, insana ve doğaya verdiği değeri toplumla paylaşmak üzere

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ SATRANÇ BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: İnsan olmak İster kendisini modern olarak ister postmodern olarak nitelendirelim, sıklıkla insanlığımızı sorguladığımız bir çağdan

Detaylı

Doğası, insanı, kültürü ve diğer yönleri ile Van ili tüm güzellikleri bu yarışmanın konusudur.

Doğası, insanı, kültürü ve diğer yönleri ile Van ili tüm güzellikleri bu yarışmanın konusudur. Foto Maraton ve Yarışmanın Tanımı: Bu foto maraton ve fotoğraf yarışması, Van Fotoğrafçılar Derneği (VANFOD), Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) organizasyonu

Detaylı

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DİLİMİZ KİMLİĞİMİZDİR KONULU ÖĞRETMENLER VE ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI TÜRKÇEYİ DOĞRU VE GÜZEL KULLANMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Madde-1 Dilimiz Kimliğimizdir temasıyla Cumhurbaşkanımız

Detaylı

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi

Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi YARIŞMA ADI: Meyveler Çiçek Açtı konulu Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU: Çevremizde baharın gelişi ile birlikte doğayı rengârenk süsleyen meyve çiçeklerinin çevresine kattığı ahengi fotoğraf ile anlatabilmek

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU 1 1. YARIŞMANIN AMACI Ülkemizde özel eğitim alanında kullanılan materyal ve etkinliklere ek olarak yenilikçi, özgün,

Detaylı

Her sanatçı yarışmaya, daha önceden herhangi bir yarışmada ödül almamış ya da sergilenmemiş 1 (bir) eseriyle katılabilir.

Her sanatçı yarışmaya, daha önceden herhangi bir yarışmada ödül almamış ya da sergilenmemiş 1 (bir) eseriyle katılabilir. AMAÇ Türkiye Cumhuriyeti nin çağdaş resim ustalarından merhum sanatçı Şefik Bursalı nın anısını yaşatmak, plastik sanatlar alanında sanatçılarımızın çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Türkiye de ilklerin üniversitesi olan Karabük Üniversitesi tarafından 3. Ulusal Karabük

Detaylı

"YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ

YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ "YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ GİRİŞ Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak için, Millî Eğitim

Detaylı

2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ARTBAP MASAL ANLATMA KOMĠSYONU

2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ARTBAP MASAL ANLATMA KOMĠSYONU 2014-2015 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ARTBAP MASAL ANLATMA KOMĠSYONU Etkinlik Tarihi: 16 Nisan 2015 Kategorisi : Ġlçelerden seçilip gelen ĠLKOKULLAR 2014-2015 eğitim öğretim yılında Masal Anlatma etkinliğinin

Detaylı

T. C. ESKİŞEHİR OSMANGAZl ÜNIVERSÎTESI REKTÖRLÜĞÜ (Genel Sekreterlik) MÜHENDİSLİK-MIMARLIK FAKÜLTESI DEKANLIGINA

T. C. ESKİŞEHİR OSMANGAZl ÜNIVERSÎTESI REKTÖRLÜĞÜ (Genel Sekreterlik) MÜHENDİSLİK-MIMARLIK FAKÜLTESI DEKANLIGINA T. C. ESKİŞEHİR OSMANGAZl ÜNIVERSÎTESI REKTÖRLÜĞÜ (Genel Sekreterlik) Sayı :86930425-824/&t/-/t/.J 09. 01. 2015 Konu: Afiş ve Fotoğraf Yanşması MÜHENDİSLİK-MIMARLIK FAKÜLTESI DEKANLIGINA Orman ve Su işleri

Detaylı

ORTAHİSAR BELEDİYESİ ORTAHİSAR FOTOĞRAF FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI

ORTAHİSAR BELEDİYESİ ORTAHİSAR FOTOĞRAF FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ORTAHİSAR BELEDİYESİ ORTAHİSAR FOTOĞRAF FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI 1. Yarışmanın Konusu: Ortahisar da Kent Kültürü 2. Düzenleyen Kurum: Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 3. Yarışmanın

Detaylı

YILI SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASI KILAVUZU

YILI SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASI KILAVUZU 2017-2018 YILI SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASI KILAVUZU 1. YARIŞMANIN AMACI Bu yarışma ile çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu,

Detaylı

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin

T.C. 15 Temmuz ve Demokrasi. 15 Temmuz Hikâye. açıktır. bir yayın. ve metin T.C. NİĞDE VALİLİĞİ Niğde 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi Müdürlüğü TÜRKİYE GENELİ 15 TEMMUZ RUHU GENÇLERİN KALEMİYLE HİKÂYELERDE YAŞATILIYOR TEMALI HİKÂYEE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: 15 Temmuz 15 Temmuz

Detaylı

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ

2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ 2014 2015 OKUL SPORLARI YÜZME İL BİRİNCİLİKLERİ YARIŞMA ADI: OKUL SPORLARI GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ (2000 1999 1998 1997) YARIŞMA TARİHİ VE YERİ: 7 8 OCAK 2015 / BURHAN FELEK YÜZME HAVUZU SON BİLDİRİM TARİHİ:

Detaylı

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir.

Yarışmaya, Meram ilçemizin geçmişten günümüze tarihi, kültürel, sosyal ve doğal güzelliklerinin anlatıldığı eserler kabul edilecektir. 1.YARIŞMANIN KONUSU: MERAM MİNYATÜRYARIŞMASI Yarışma konusu, Konya Meram Belediyesi tarafından MERAM başlığı ile isimlendirilmiştir. Medeniyetimizin müstesna estetiğini yansıtan en özgün sanat dallarımızdan

Detaylı

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından, ülkemizde eğitim alan başta Türkiye Burslusu uluslararası öğrenciler olmak üzere

Detaylı

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 15-17 Ağustos 2014 / Erzurum

11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası 15-17 Ağustos 2014 / Erzurum Kayıt Tarihi ; 4 Ağustos 04 Müsabaka Tarihi ; 5-7 Ağustos 04 Spor Salonu ; Erzurum Buz Hokey Salonu Yakutiye / Erzurum Kategoriler ; Minik - Yıldız Ümit - Genç Büyük ve Veteranlar Ferdi - Kata ve Kumite

Detaylı

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN ADI: MAVİ Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI: MAVİ Fotoğraf Yarışmasının amacı, uçsuz bucaksız gökyüzünden derin engin

Detaylı

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI YAHYA AKEL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN-2012 1 MERSİN YAHYA AKEL FEN LİSESİ 2. FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATI UYGULAMA KILAVUZU KONU: Mersin geneli İlköğretim okulları 8. sınıflar

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 1. Yarışmanın Adı Tarım Sigortaları Havuz Eksperleri ne yönelik olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasının

Detaylı

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 ANADOLU YILDIZLAR LİGİ ANALİG UYGULAMA TALİMATI Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1-Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli

Detaylı

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ GEBZE EMLAK KONUTLARI ORTAOKULU 3. MATEMATİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Türk milli eğitim sisteminin amaçları doğrultusunda İlkokul 4. Sınıf ve Ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin bilgiye ulaşabilmek için;

Detaylı

Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka nın Kültürel Zenginliği Ulusal Fotoğraf Yarışması

Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka nın Kültürel Zenginliği Ulusal Fotoğraf Yarışması Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka nın Kültürel Zenginliği Ulusal Fotoğraf Yarışması 2008 yılında yaptığımız ilk yarışmada amaç olarak ilçenin görsel belleğini oluşturmayı hedeflemiş ve yarışmaya gönderilen

Detaylı

"Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım"

Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Y A Y İ N L A R İ? MESVÂK HLmŞEEBİS CELİŞİHVAKFI Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Koruyalım Ödüllü Resim Yarışması Şartnamesi 1. GIRIŞ Firmamızca "Tarihi ve Doğal Güzelliklerimizi Korumak" konulu resim

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü 1 İŞYERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ (MOBBİNG) KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONUSU: İşyerlerinde bir veya birden fazla kişi tarafından diğer kişi ya da kişilere yönelik gerçekleştirilen, belirli bir süre sistematik

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 9 Mart - 15 Mayıs 2017 1. ADI: 8. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

13. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

13. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 13. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARASI RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AMAÇ Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak,

Detaylı

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

YARIŞMANIN TANIMI VE İÇERİĞİ

YARIŞMANIN TANIMI VE İÇERİĞİ UYGULAYICI KURUM BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE TURİZM DAİRE BAŞKANLIĞI ORGANİZASYON/PAYDAŞLAR BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BURSA GÖÇ TARİHİ MÜZESİ VE BTSO KAMİL TOLON BİLİM VE SANAT MERKEZİ BURSA

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI MATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı: Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 4. sınıf ilkokul öğrencilerini bir araya getirerek, gerek öğrenciler gerekse öğretmenler arasındaki

Detaylı

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına:

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına: YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI

Detaylı

Okul Sporları Gençler İl Birinciligi YARIŞMA PROGRAMI

Okul Sporları Gençler İl Birinciligi YARIŞMA PROGRAMI 2015-2016 Okul Sporları Gençler İl Birinciligi Yarışmanın Adı : OKUL SPORLARI GENÇLER YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ Doğum Tarihleri : 1998-1999 (B Kategorisi) 2000-2001 (A Kategorisi) Yarışmanın Yeri : Mersin Olimpik

Detaylı

Ana Tema: Hatırla ve Hayal Et, 1071 den 2071 e Medeniyet ve Tarihte Yolculuk olarak belirlenmiştir.

Ana Tema: Hatırla ve Hayal Et, 1071 den 2071 e Medeniyet ve Tarihte Yolculuk olarak belirlenmiştir. T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI, TÜRK DİL KURUMU, TÜRKİYE DİL ve EDEBİYAT DERNEĞİ İŞ BİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN HATIRLA VE HAYAL ET 1071 DEN 2071 E MEDENİYET VE TARİHTE YOLCULUK KONULU LİSELER ARASI DENEME, HİKÂYE

Detaylı

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yarışma ile Türk Millî Eğitim Sistemi nin genel amaç ve temel

Detaylı

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ

AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ AKYURT BELEDİYESİ ÇANAKKALE KONULU ŞİİR YARIŞMASIŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM KONU VE AMAÇ Çanakkale Savaşlarının 100. Yıldönümü Anma etkinlikleri kapsamında, Akyurt Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 T.C. MERAM BELEDİYESİ Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü DÖRT MEVSİMDE MERAM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 - KONU VE AMAÇ Fotoğraf yarışmasının konusu Dört Mevsimde Meram olarak belirlenmiş olup, amacı

Detaylı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KONU 2) AMAÇ Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve

Detaylı

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır.

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır. MUFSAD ( Muş Fotoğraf Sanatı Derneği) KIRMIZI AŞK FOTOĞRAF AŞKI LALE İLE BULUŞUYOR, MUŞ LALESİ ÖLÜMSÜZLEŞİYOR 1. YARIŞMANIN ADI: KIRMIZI AŞK 2. KONU: Muş lalesini ölümsüzleştirerek en güzel lalenin seçilmesi.

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ KARATE BRANġ TALĠMATI

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ KARATE BRANġ TALĠMATI 1.YarıĢmalar: Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen ve ilan edilen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun

Detaylı

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN MAKAM / BİRİM YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 3. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR 1- MÜSABAKA ADI : Yaz Biatlonu Ferdi Türkiye Şampiyonası ve Kulüpler Türkiye Kupası Yarışmaları 2- MÜSABAKA TARİHİ : 25 26 Ekim 2014

Detaylı

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI

T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI ÖZEL ROTA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR İLİ İLKOKULLAR ARASI ROTAMATEMATİK TURNUVASI 1. Turnuvanın Amacı : Bu turnuvanın amacı, İzmir ilinde bulunan 3. ve 4. sınıf ilkokul öğrencilerini

Detaylı

ŞARTNAME. 1. KONU Çelik ve Yaşam

ŞARTNAME. 1. KONU Çelik ve Yaşam ERDEMİR ULUSAL ÇELİK VE YAŞAM HEYKEL ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2017 ŞARTNAMESİ ŞARTNAME Türkiye nin en büyük çelik üreticisi olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) Türkiye deki üniversitelerin

Detaylı

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Güçlendirme Geliştirme ve Musiki Derneği EFSA İşbirliği ile Güzelbahçe

Detaylı

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI

8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI ŞARTNAME A) Üniversite Adı: İl: Adres: Telefon: Faks: E-Posta: 8. ÜNİVERSİTELER DANS YARIŞMASI nın aşağıda yer alan, 34 maddeden oluşan şartnamesi, tarafımızca incelenmiş

Detaylı

İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ

İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ İLKÖĞRETİM KURUMLARINA YÖNELİK SU ELÇİLERİYİZ SUYUN BEKÇİLERİYİZ YARIŞMA REHBERİ MADDE 1- YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi kapsamında düzenlenen

Detaylı

T.C. NİZİP KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : E Konu :Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması

T.C. NİZİP KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Sayı : E Konu :Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması T.C. NİZİP KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 10497084-160.01.01-E.171745 05.01.2017 Konu :Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması... MÜDÜRLÜĞÜNE NİZİP İlgi: Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünün

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Ustaya Saygı dır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras

Detaylı

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MEVLANA ORTAOKULU İL GENELİ BİRLİK BERABERLİK ve KARDEŞLİK TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ BİRİNCİ BÖLÜM Yarışma Konusu: Büyük Türk-İslâm alim ve mütefekkiri, şâir Hz. Mevlâna nın ölüm (Şeb-i

Detaylı

Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı:

Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı: Fotoğraf Yarışması Şartnamesi (TFSF Onay No:) 1. Yarışmanın Adı: ÇEVRE BİLİNCİ 2. Konu: Trakya bölgesindeki çevre kirliliğinin boyutları. 3. Amaç Trakya Bölgesindeki sanayileşme sonucu ortaya çıkan çevre

Detaylı

TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü,

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü GENÇLERDEN ECDADA MEKTUP 1919 UYGULAMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Gençlerden Ecdada Mektup

Detaylı

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI

2015-2016 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ ÖZEL SPORCULAR BRANġ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA SINAV İLANI

Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA SINAV İLANI Genel Yönetim Muhasebe Yetkilisi Sertifika Sınav Duyurusu T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE YETKİLİSİ SERTİFİKA SINAV İLANI Bakanlığımızca (Muhasebat Genel Müdürlüğü) 5018 sayılı

Detaylı

1) PROJENİN ADI: Bakanlığımıza bağlı resmi ortaokullar arasında düzenlenecek olan resim, şiir ve kompozisyon yarışması

1) PROJENİN ADI: Bakanlığımıza bağlı resmi ortaokullar arasında düzenlenecek olan resim, şiir ve kompozisyon yarışması ÇANAKKALE SAVAŞLARININ 102. YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ KAPSAMINDA MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ORTAOKULLAR ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN RESİM-ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Detaylı

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu.

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. AMAÇ Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. 1994 yılında Rabat ta (Fas) kurulan UMAR, Akdeniz çevresinde bulunan ülkelerdeki

Detaylı

III.Altın Baret Ödülleri

III.Altın Baret Ödülleri III.Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ FOTOĞRAF DALI ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık

Detaylı

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI )

BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) BALIKESİR AQUATLONU YARIŞ TALİMATNAMESİ (YAŞ GURUPLARI HARİÇ TÜM KATEGORİLER, SADECE KÜÇÜKLER KATAGORİSİ PUANLI ) Federasyonumuzun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Balıkesir Aquatlon Yarışı 24 Ağustos2014

Detaylı

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu

T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu T.C. HATAY VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÇOK ACELE Sayı : 74686402-774.01-E.398340 13.01.2016 Konu: Rehberlik Tamamlama Kursu KAYMAKAMLIĞINA (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü) İlgi : Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı: 1.1.Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile işbirliği içinde

Detaylı

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: En Güzel İnci Kefali Yarışmanın Konusu: İnci Kefali Göçü ve 8. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat

Detaylı

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 1. AMAÇ 23 Nisan 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 26. Ankara Uluslararası

Detaylı

ÇANAKKALE 2015 SERGİ ÖZEL KURALLARI (IREX)

ÇANAKKALE 2015 SERGİ ÖZEL KURALLARI (IREX) ÇANAKKALE 2015 SERGİ ÖZEL KURALLARI (IREX) Madde 1. Amaç: 1.1 ÇANAKKALE 2015 Uluslararası Pul Sergisi, bundan böyle ÇANAKKALE 2015 olarak anılacak olup, aşağıdaki amaçlar doğrultusunda tertiplenecektir:

Detaylı

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR

TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR TÜRKİYE MODERN PENTATLON FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI VE PROGRAMIDIR 1- MÜSABAKA ADI : Modern Pentatlon / Biathle Türkiye Şampiyonası 2- MÜSABAKA TARİHİ :14 15 Haziran 2016 3- MÜSABAKA YERİ VE PROGRAMI

Detaylı

1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması

1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması 1. Uluslararası Organ Bağışı Karikatür Yarışması Karikatürünle organ bağışına destek ol. Eserlerin Son Teslim Tarihi 15 Mayıs 2018 Detaylı bilgi için; http://www.tonv.org.tr/ İş birliği 1. ULUSLARARASI

Detaylı

YÖNERGE VE ŞARTNAMESİ

YÖNERGE VE ŞARTNAMESİ T.C. BURSA VALİLİĞİ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AFETLER VE KORUNMA KONU BAŞLIKLI AFİŞ YARIŞMASI LİSE (9,10,11,12 NCİ SINIFLARA) YARINLARIMIZ İÇİN DEPREM SİGORTASI NASIL TEŞVİK EDİLMELİ? KONU BAŞLIKLI

Detaylı

AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU BANDIRMA BELEDİYESİ 27. ULUSLARARASI BANDIRMA KUŞCENNETİ KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Bandırma Kuşcenneti, tarihin çok eski dönemlerinden günümüze ulaşan bir dünya mirasıdır.

Detaylı

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 YARIŞMANIN ADI: GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ MEV Koleji Özel Güzelbahçe Ortaokulu nun düzenlediği 3. Atık Malzeme Proje Yarışması YARIŞMANIN

Detaylı

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Müdürlüğü

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Müdürlüğü T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Müdürlüğü İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SANAT VE MESLEK EĞİTİMİ KURSLARI (İSMEK) "BRANŞ YARIŞMALARI" ORGANİZASYONU

Detaylı