Dersin öğretim elemanları. Course tutors

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dersin öğretim elemanları. Course tutors"

Transkript

1

2 ID 402 Mezuniyet Projesi. ID 402 Graduation Project Bahar Dönemi Spring Semester Mezuniyet projesi dersi, öğrencinin gerçek hayatta bir ürün tasarımı projesini bir firma veya kurum ile işbirliği yaparak gerçekleştirmesini hedefler. Projenin, firmanın veya kurumun olanak ve kısıtlarının yanı sıra hedeflenen pazarı ve kullanıcı ihtiyaçlarını gözeterek, profesyonel ve eleştirel bir yaklaşımla ele alınması amaçlanır. The graduation project course aims to enable the students to carry out a real life project individually in collaboration with a firm or institution, considering the facilities and constraints of the collaborating party and the requirements of the potential markets with a critical and professional approach. Dersin öğretim elemanları. Course tutors Doç. Dr. Gülay Hasdoğan (Assoc. Prof.) Y. Doç. Dr. Naz Börekçi (Asst. Prof.) Y. Doç. Dr. Owain Pedgley (Asst. Prof.) Sezgin Akan (Part-time Instructor) Gökhan Mura (Part-time Instructor) Ece Yalım (Part-time Instructor) Araş. Gör. Renk Dimli Oraklıbel (Res. Asst.) Araş. Gör. Erçin Okursoy (Res. Asst.)

3 Case Ersa Ofislerde dinamik bekleme ve sosyalleşme alanları yaratmaya yönelik mobilya Furniture for creating dynamic waiting or socializing spaces in offices Gizem Akuz Case, ofislerdeki giriş ve resepsiyon bölümleri, bekleme alanları, ortak kullanım alanları ve çalışanların sosyalleşme alanları için tasarlanmış; geniş, rahat ve çeşitli oturum kombinasyonları yaratmaya elverişli bir oturma sistemidir. Bütün birimlerin ayaklarında aynı temel parçalar kullanılarak, bir ürün ailesi meydana getirilmektedir. Bu birimler arasından kullanıcılar, istek ve ihtiyaçlarına göre tercihler yaparak, bunları bir araya getirirler. Temel oturma birimlerinin daha küçük ölçeğinde tasarlanan birimler, istenildiğinde yan sehpa ve gazetelik olarak kullanılabilmekte, istenildiğinde bu birimler de oturmak için kullanılabilmektedir. Sırtlık ve kolluklar opsiyonel olarak temel oturma birimlerine eklenir. Eğrisel oturma birimleri ise hem içe, hem dışa doğru oturabilme olanağı sağlayarak; sosyalleşmeye yönelik alanlarda daha rahat ve iletişime açık oturma biçimi önerir. Case is a modular seating system designed for entrances, reception halls, waiting areas, communal spaces and socialization areas in offices, which offers comfortable and varied sitting combinations. A product family is formed by using a communal leg for each unit. Users can make their own arrangements of units according to their needs and necessities. The smaller version of the seating unit can also function as a side table and newspaper holder. Backrests and armrests can be added as options. Curvilinear seating units in the system allow people to sit facing either inwards or outwards, thereby proposing an appropriate sitting position for communication and socialization.

4 Moodtree Arlight Şarj edilebilir ve çıkarılabilir LED lambalara sahip separatör LED Lighting partition with rechargeable lamps Büşra Aşan Moodtree özellikle kafe ve restoranlar için tasarlanmış aydınlatma özelliği olan bir seperatördür. Ürün, bir ünite olarak tasarlanmıştır. İstenilen sayıda ünite bir araya getirilerek kullanılabilmektedir. Ürünün en çarpıcı özelliği, sabit LED lambaların yanı sıra, şarj edilebilir ve çıkarılabilir RGB LED lambalardan oluşmasıdır. Böylece, mekanda aydınlatma ve renk değişimiyle farklı ambiyanslar yaratılır. LED lambalar şarj halindeyken, kumanda aracılığıyla aynı anda renk değiştirirler. Kumanda ile renk seçimi yapılabilir; rengin doygunluğu ayarlanabilir. Ayrıca, otomatik renk değişimi sağlayan karışık mod tuşuna sahiptir. Şarj edilen lambalar, masalara konularak, müşterilerin kendi ambiyanslarını oluşturmaları sağlanabilir. Lambaların renkleri ve doygunlukları, üzerlerindeki tuşlarla ayarlanmaktadır. Seperatör, şarjlı lambalar alındıktan sonra da dekoratif bir görünüm sunar. Moodtree is a lighting partition particularly for cafes and restaurants. The product is designed as a single unit, allowing multiple units to be joined together as desired. Besides the fixed LED lamps, the most remarkable feature of the product is its separable and rechargeable RGB LED lamps. These lamps create different ambiances through changes in lighting and color. Both the color and intensity of the lamps can be adjusted with a remote control. Also provided is an automatic color changing mode. Charged lamps can be removed from the main unit and placed on tables. Users can create their own ambiances by adjusting the lighting color and saturation via the lamps control buttons. The partition still serves as a decorative unit even when the rechargeable lamps are removed.

5 Cilia Intema Mutfak Sürgülü ve hareketli parçalarla şekillenen mutfak mobilyası Kitchen furniture featuring mobile and sliding parts Deren Atlı Cilia stüdyo daireler için tasarlanmış bir mutfak mobilya koleksiyonudur. Kullanıcının klasik bir mutfaktan beklentisini karşılamasının yanı sıra, içerdiği hareketli ünitelerle kullanıcının işini kolaylaştırmakta ve farklı bir kullanım deneyimi yaşatmaktadır. Hem dolap hem servis elemanı olarak kullanılabilen servis arabası ve kullanıcının çay keyfini istediği yerde yaşayabilmesini sağlayan çay dolabı mutfaktaki hareketli ünitelerdir. Ayrıca çöpe erişimi kolaylaştıran çöp kutusu sistemiyle kullanıcının kesme ve çöpe atma süreçleri arasındaki basamaklar elenmiştir. Bu özellikleriyle Cilia piyasadaki mutfaklardan farklılaşmakta ve öne çıkmaktadır. Cilia is a collection of kitchen furniture designed for studio flats. In addition to meeting users expectations from an ordinary kitchen, Cilia facilitates users work with its mobile units and offers a different usage experience. The mobile units comprise a service trolley, which is also used as a cabinet, and a tea cabinet that allows users to drink tea with pleasure wherever they wish. Moreover, thanks to easy access to the garbage bin, the steps between cutting and disposal for food preparation are made more convenient. With these various characteristics, Cilia differs and stands out from kitchens currently on the market.

6 Lotus Arçelik 2025 yılı evleri için modifiye atmosfer oluşturma prensibi ile çalışan yiyecek koruyucu Food preserver based on atmospheric modification for 2025 households Mehtap Aydın Lotus, 2025 yılının değişen yaşam koşulları ve teknolojisi göz önünde bulundurularak tasarlanmış, yiyecekleri daha uzun süre taze ve besin değerlerini kaybetmeden saklamayı hedefleyen bir üründür. Yiyecekler, tazeliklerini sürdürebilmek için farklı atmosferlere ihtiyaç duyarlar. Günümüzden başlayarak yaygın bir biçimde kullanılacağı öngörülen azot, oksijen ve karbondioksit gaz karışımları ile yiyeceğe en uygun ortam yaratılması esası ürünün temel dayanağıdır. Ürün, aynı zamanda yiyeceğin bozulma durumu, besin değeri ve haftalık tüketim alışkanlıklarımız hakkında bizi bilgilendirmektedir. Lotus is created based on differentiated lifestyles and technologies of 2025 and aims to preserve foods longer by maintaining freshness and preventing loss of nutrients. Different food types require different atmospheres in order to sustain their freshness. The technology at the centre of the project, which is predicted to be very common in the future, involves creating the best environment for a particular food by combining the gases oxygen, nitrogen and carbon dioxide. Lotus also gives information about the condition of the food that it is preserving, its nutritional information, and weekly consumption habits of users by storing and analyzing data.

7 Desaderio DESA İş kadınları için laptop ve el çantasını birleştiren deri çanta Leather bag for business women combining handbag and laptop bag Şevin Ballıktaş Desaderio, iş kadınlarının laptop çantası ve el çantasını bir arada taşıma sıkıntısına bir çözüm olarak tasarlanmıştır. Ürünün temel amacı çanta sayısını bire indirmek ve değişebilen sapları ile kadınların ayakkabıya göre çanta değiştirme ihtiyacına kolay bir çözüm üretmektir. Desaderio is a leather bag designed as a solution for the business woman s problem of carrying two bags (a handbag and a laptop bag). The main aim of the bag is to reduce the number of bags for work to one, and through the use of changeable handles remove the need to change bag to match different work shoes.

8 Statue Lazzoni Depolama, erişim ve sergilemeye yarayan özelleştirilebilir yapı Customizable and reconfigurable structure, providing storage, access and display Kerem Dinler Statue kullanıcı ihtiyaçlarına göre uyarlanabilen, günümüz modern dekorasyon anlayışına uyum sağlayan raf/ TV ünitesi olarak tasarlanmış bir üründür. Ürün, kullanıcının mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarına cevap verebilmesi amacı ile tasarlanmıştır. Bu fonksiyon değişebilen raf, dolap ve çekmece sistemleriyle gerçekleşmektedir. Bu sayede kullanıcı değişen ihtiyaçlarına paralel olarak depolama, erişim ve sergileme gereksinimlerine uygun cevaplar alabilecektir. Tüm bu özellikleri sayesinde Statue, klasik anlayıştaki sabit raf, TV sehpası, vitrin ve dolap anlayışına daha modern, pratik ve hareketli bir çözüm önermektedir. Statue is a shelf/tv unit designed according to contemporary decoration styles and customized according to users individual needs. It is designed to fulfill the current and future needs of users, by providing changeable shelf, closet and drawer systems. Within this, users can configure suitable solutions for their needs of storage, access and display. By considering all these features, Statue offers modern, practical and reconfigurable solutions as an alternative to classical and stable racks, shelves, TV units and display windows.

9 Tozzle Bosch Tost makinesi, ekmek kızartma makinesi ve ızgara özelliklerini bir arada barındıran elektrikli mutfak aleti Multifunctional kitchen appliance combining toaster, sandwich toaster and griddle Ayça Dündar Tozzle yaşam alanlarının giderek daraldığı günümüzde tost makinesi, ekmek kızartma makinesi ve ızgara özelliklerini bir arada sunan çok fonksiyonlu bir üründür. Ürün dikey konumlandırıldığında ızgaralar çıkarılarak ekmek kızartma makinesi olarak kullanılır. Farklı kalınlıklardaki ekmekler infrared ısı iletim yöntemiyle homojen olarak kızarırlar. İşlem bittiğinde de ekmekler otomatik olarak altta kullanılan mekanizma aracığı ile yukarı çıkartılır. Ürün yatay konumlandırıldığında geniş aralıklardaki sandviçlere paralel bir basınç uygulayacak biçimde tasarlanmıştır. Bu sayede kullanıcı istediği aralığı ayarlayıp kilitleyerek tost işlemi sırasında basınç uygulama zahmetinden kurtulmuş olur. Ürünün kapakları açıldığı zaman ise ızgara olarak kullanılır. Çıkarılabilir ızgaralar ve artıkları toplayan hazne hijyenik bir kullanım sağlar. Tozzle is a multifunctional product that offers toaster, sandwich toaster and griddle functions together to save space in today s small kitchen and living areas. When the product is positioned vertically its grills are taken off so as to be used as a toaster. Bread can be homogenously toasted with infrared heating and then picked up via a pop-up mechanism. When the product is positioned horizontally as it applies parallel pressure to act as a sandwich toaster. Users can arrange the gap thickness to accommodate different sandwiches, and then lock the mechanism. Considering hygiene, the grills and the waste collector can be taken off and washed.

10 Stalker Vestel Elektronik Çocukları açık havada fiziksel aktiviteye yönlendiren oyun cihazı Outdoor gaming device promoting physical exercise and outdoor activity Tevfik Deniz Ertürk Başta çocuklar olmak üzere zamanlarını video oyunlarıyla geçiren kullanıcıların hareketsizlikten kaynaklanan sağlık problemleri her geçen gün artmaktadır. Bu sorunu çözmek amacıyla çocuklara yönelik tasarlanmış olan Stalker, çocukları açık havada fiziksel etkinliğe teşvik eden oyun senaryoları sunmaktadır. Ürün GPS teknolojisi kullanarak çocukların konum değişimini tespit edip, bu veriyi çocukların lokomotor hareket yeteneklerine hitap eden oyunlarda kullanmaktadır. Ayrıca çok oyunculu senaryolarıyla çocukların sosyal gelişimine de katkıda bulunmaktadır. Bu yaklaşımıyla önemli bir probleme çözüm ararken, aynı zamanda elektronik oyun cihazları pazarında yeni bir alan açmaktadır. Oyun işlevinin yanı sıra eğitici uygulamaları ve çocuklarının güvenliğinden endişelenen ebeveynler için sunduğu GPS takip özelliği ürünü ilgi çekici hale getiren diğer unsurlar olarak görülebilir. There is an increase in the number of health problems that video game users face because of their inactive lifestyles. Being designed to solve this problem, Stalker provides game scenarios which encourage children to engage in outdoor physical activities. It uses GPS technology to detect the change in children s location and uses this data for games that respond to locomotor skills of children. It also helps each child s social development by providing multiplayer options. While suggesting a solution to an important problem, Stalker creates a niche in the video game market with a new approach. Besides its game function, its educational applications and GPS tracking system enables parents to monitor the whereabouts of their child.

11 Vogue Intema Mutfak Çok yönlü kullanımı ve evde sosyalleşmeyi sağlayan mutfak Domestic kitchen providing a social hub and multi-tasking Özge FATI ozgefati@hotmail.com Vogue yaşam tarzı değişen ve temposu artan günlük hayatta, mutfağın daha etkili kullanımını sağlamak amacıyla tasarlanmış bir üründür. Yaşam alanına entegre, sosyal ve çok yönlü bir kullanım sunar. Ada duvar modülleri, oturma ünitesi ve ada mutfak etrafında kayabilen raylı raf sisteminden oluşur. Mutfak kullanıcısının çevreyle iletişimini maksimuma çıkarmak amacıyla, bütün fonksiyonel modüller adada konumlandırılmıştır. Raylı raf sistemi, çok amaçlı kullanımı sağlayan rafları, tezgah üstü çöp, baharatlık gibi tezgahta ve farklı noktalarda kullanılabilen birimleri ve aydınlatmayı içerir. Çok amaçlı kullanılan raflar ada mutfağa dik olarak da hareket ederek bar masası kullanımını sağlar. Vogue is a domestic kitchen design aiming to fulfill the necessity of social and multi-tasking living areas in busy everyday life. It contains island and wall modules, sitting units and a shelf system which can slide around the island. In order to maximize users communication with their surroundings, all of the functional modules are placed in the island part. The shelf system contains shelves to facilitate multi-tasking, and can also be used as a bar table. Using a sliding mechanism, the units occupying space on the counter top can be used in different locations to provide functions such as over-counter waste bin, cruet, and lighting.

12 Chimera Scaro Design 47 metrelik bir süper yata servis eden sert karinalı şişirilebilir bot (RHIB) Rigid hulled inflatable boat (RHIB) as a tender for a 47 meter super yacht Gökcen Keskin gokcenkeskin@gmail.com Chimera, Benetti nin 47 metrelik süper yatı Imagination a tender bot olarak tasarlandı. Ürün, yolcuları süper yatın giremeyeceği küçük koylara ulaştırmanın yanı sıra küçük deniz gezintileri yapmak için kullanılır. Buna ilaveten ürün kullanıcıların su kayağı gibi su sporlarından keyif almalarını ve gezintilerinde hızın keyfine varmalarını sağlar. Aynı zamanda yat görevlileri, alışveriş ve yatın bakımı için de Chimera yı kullanırlar. Tasarım sürecinde farklı kullanım senaryoları göz önünde bulundurularak lüks ile fonksiyonellik birleştirildi. Chimera servis edeceği yatın yolcu kapasitesine göre tasarlandı; tam kapasitede ya da maksimum hız kullanımları gibi farklı kullanım senaryoları için farklı güvenlik önlemleri düşünüldü. Entegre jet motor kullanan Chimera nın maksimum 50 knot hız yapması planlandı. Chimera is designed as a tender for Benetti s 47-meter super yacht Imagination. The tender is used for transporting passengers to small bays that a super yacht cannot draw into, as well as short leisure trips. It also enables users to enjoy water sports like waterskiing and to travel with the thrill of speed. In addition, the yacht crew will use Chimera for maintenance of the yacht and for shopping. Different usage scenarios were considered during the design process to integrate luxury and functionality. Chimera is designed according to the passenger capacity of the yacht and different safety precautions are taken for different usage scenarios, for example when at full capacity or travelling at maximum speed. The planned maximum speed for Chimera is 50 knots and it is designed to use an inboard water jet drive.

13 FoldUp Casa Alan tasarrufu sağlayan çok fonksiyonlu kanepe Space saving multifunctional sofa Leman Handan Köksal FoldUp kısıtlı alanlarda yaşayan genç kullanıcıların ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanmış bir üründür. Ürünün temel amacı alan tasarrufu sağlayarak kullanıcıların farklı günlük gereksinimlerine cevap vermektir. Ürün dört farklı şekilde kullanılmaktadır: İkili kanepe, koltuk-sehpa, koltuk-laptop sehpası ve sehpa. Kullanıcı, ürünü ihtiyaçları doğrultusunda kolaylıkla şekillendirebilmektedir. FoldUp basit kullanımıyla ve sade formuyla kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıracak bir üründür. FoldUp is a furniture piece that answers needs of young users who live in limited space. The product s main function is to save space while answering the seating and table needs of daily life. The product can be used in four different configurations: sofa for two, armchair-coffee table, armchair-laptop table and full coffee table. Users can easily reconfigure the product depending on their needs. FoldUp is a furniture piece that make user s life easier by answering user s daily needs with its simple usage and pure form.

14 Bislet Accell Bisiklet 5-8 yaş aralığındaki çocuklar için ergonomik ve güvenli üçteker Safe and ergonomic cycling solution for 5-8 year old kids Esat Can Meker Bislet 5-8 yaş aralığındaki bisiklet sürmeyi bilmeyen ve/veya denge, öğrenme zorlukları yaşayan çocuklar için tasarlanmış bir üründür. Kullanıcı grubu kırılgan, bedensel deformasyona karşı dirençsiz ve refleksleri zayıf bir kitleden oluştuğu için ürünün temel amacı kullanıcıya ergonomik ve güvenli bir kullanım sunmaktır. Ürün, kullanıcıyı kambur durmaya itmeyen, direksiyonu ergonomik seviyede tutan, üriter bölgeyi zorlamayan, devrilme olasılığı zayıf, kullanıcıyı emniyete alan ve darbeleri emen bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda gidonsuz görünümüyle ve yaş grubuna hitap eden sepet, ışık gibi eklentileriyle ilgi çekici bir görünüm sunmaktadır. Bu özellikleriyle Bislet, kullanıcı kitlenin ihtiyaçlarını karşılarken, müşteri konumundaki ebeveynlerin de güvenerek alabilecekleri bir üründür. Bislet is a product designed for 5-8 year old children, who do not know cycling or have problems about cycling, such as balance or learning. The target user group s bodies are fragile, deformable and suffer from a lack of reflexes. For this reason, the product s main aim is to provide an ergonomic and safe use. The structure makes the user sit with their body at a right angle. Additionally, the product does not force the perineum of the user, keeps the user safe and softens any damages. Its forkless design and other equipment (such as basket and lighting) provide the product with an attractive look. These features make Bislet satisfy the needs of the user group whilst earning the trust of parents, as the product purchasers.

15 MonoLug Trexta İş kadınları için kabin bagajı Cabin luggage for business women Jeren Nadimi MonoLug iş kadınlarının seyahatleri sırasında eşyalarını tek bir yerde toplayarak taşıyacak ve havaalanlarında veya diğer bekleme yerlerinde eksikliği duyulan masa veya düz bir platform ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmış bir üründür. Ürünün temel amacı dizüstü bilgisayar, gazete, dergi, gibi eşyaları elde, dağınık bir şekilde taşımak yerine; bu eşyaları kabin bavuluna entegre şekilde taşıyabilmektir. Ürünün ön kısmındaki fermuarlı cebe dizüstü bilgisayar konulabilmekte ve ihtiyaç halinde bu kısım fermuarları açılarak harici bir dizüstü bilgisayar çantası haline getirilebilmektedir. Bunun yanı sıra, bekleme sırasında sehpa veya masanın olmadığı yerlerde yemek yenirken ürünün sert ABS üst yüzeyine, kahve bardağı, kitap vb. konulabilmektedir. Ayrıca, bavulun arka yüzeyinde gazete, dergi vb. eşyaların konulabileceği bir cep bulunmaktadır. MonoLug is designed for business women and aims to help them carry all their belongings in one piece of hand luggage. Moreover, it provides a table-like flat surface for use in airports or other waiting areas where only seating is available. The main goal of the product is to carry a laptop, newspapers and magazines integrated into a single piece of luggage, instead of carrying them separately. The transformable pockets on the front enable the carriage of a laptop and charger, and by unzipping can function as a notebook case. Furthermore, foods and beverages can be put on the solid, ABS upper surface when no table is available. The pocket in the back enables the carriage of newspapers, magazines and other documents.

16 Anello Vestel Beyaz Eşya Yalnız yaşayanlar için kolay ve eğlenceli bir yıkama deneyimi sunan mini çamaşır makinesi Mini washing machine for singles offering easy and enjoyable laundry Dilruba Oğur Anello yalnız yaşayan kullanıcılar için tasarlanmış bir üründür. Ürün, yoğun çalışma hayatı sebebiyle zaman sıkıntısı çeken kullanıcıya pratik çözümler sunarak çamaşır yıkamayı kolay ve eğlenceli hale getirmek amacıyla tasarlanmıştır. Çıkarılabilir tambur, çamaşır boşaltma işlemini kolaylaştırırken, elastik çamaşır gözü hassas çamaşırları elde yıkama gereksinimini ortadan kaldırır. Tezgah üstü kullanım için tasarlanan Anello, alt kısma deterjan depolama çekmecesinin eklenmesiyle tezgah altı kullanıma da uygundur. Ürünün en çarpıcı özelliği ise kapağı çevreleyen renkli halkadır. Ürün çalışmaya başladığında yeşile dönen halka program süresince saat yönünde beyazlayarak kalan süreyi kullanıcıya iletir. Tüm bu özellikler, ürünün sade ve yerden kazandıran tasarımı ile birleştiğinde, Anello yu pazardaki mevcut ürünlerden ayırmaktadır. Anello is a product designed for single people. It aims to offer a practical and enjoyable laundry experience to users who suffer from exhausting work hours. While the removable drum eases the unloading process, elastic delicate cells eliminate the need for hand washing of delicate laundry. Anello is designed for countertop use but when combined with a detergent drawer it can be freestanding. Its most striking feature is the color changing ring around the door. When a cycle starts, the entire ring turns green and during the washing cycle, it whitens in a clockwise direction to give visual feedback about the remaining wash time. All these features, combined with the product s pure and space saving design, differentiate Anello from other products in the market.

17 Poisey Işık Yayın Oyuncak / Sedat Taş Özel Eğitim Merkezi Yasemin Oral yaseminoral@gmail.com Dikkat bozukluğu ve hiperaktivite sorunu olan çocukların kavramsal gelişimini sağlayan, motor becerilerini ve el-göz koordinasyonunu iyileştiren oyun seti Game set enhancing conceptual development, motor skills and hand-eye coordination among children with attention deficient hyperactivity disorder Poisey, dikkat bozukluğu ve hiperaktivite sorunu olan çocukların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmış bir masa oyunudur. Bu hastalığa sahip çocuklar verilen görevleri tamamlamakta zorlanırlar, uzun süreler bir konuya odaklanamazlar ve bunlardan dolayı günlük bilgileri zor öğrenir, sosyal hayata uyum sağlamakta güçlük çekerler. Oyun seti Poisey, bu sorunlara çözüm bulabilmek amacıyla tasarlanmıştır. Bu oyun sırasında çocuk el göz koordinasyonunu geliştirir, günlük hayatta ihtiyacı olacak bilgileri edinir ve el becerisini arttırır. Oyunun kuralları basit, oyunu kurması ve kaldırması kolaydır. Poisey is a game set designed to entertain children with attention deficient hyperactivity disorder (ADHD). An ADHD child struggles to complete tasks and stay focused for long periods of time, causing a slowing in the ability to learn concepts and creating general difficulties adapting to daily life. Poisey addresses these difficulties by giving the child the chance to complete small tasks, use motor skills, improve hand-eye coordination and develop conceptual knowledge. The rules of the game are simple to learn. The set is designed to be assembled and disassembled in the easiest way.

18 Sleek Designum Saç düzleştirme cihazı A device for straightening hair Gizem Öz gizem_oz@yahoo.com Sleek, piyasada bulunan saç düzleştiricilerinin kullanıcılar tarafından dile getirilen problemlerini ortadan kaldırmak amacıyla tasarlanmıştır. Ürün, güvenlik, ergonomi ve sağlık konularında çözümler önermektedir. Düzleştirilen saçlar, yüksek ısıya rağmen, buhar sistemi sayesinde, sağlığını kaybetmez. Ürünün içbükey formu kolay ve rahat kullanım amacıyla tasarlanmıştır. Yüksek sıcaklıklarda kullanılması nedeniyle üründe oluşabilecek sıkıntılar, uygun malzeme seçimi ve ürün detayları ile ortadan kaldırılmıştır. Kadınlara yönelik bir ürün olan Sleek gerek kalitesi gerek kullanılan malzemelerle kendi adını yansıtan bir görünüşe sahiptir. Sleek is designed for the purpose of eliminating problems of existing products in the marketplace expressed by users. The product offers a solution that considers ergonomics, health and safety. Owing to its steam system, the straightened hair can protect its health in spite of high heat. Its concaved form is designed for easy and comfortable use. Problems that might otherwise occur due to high temperature operation are eliminated through appropriate material selections and product details. Sleek, which is intended for use by women, has an appearance that reflects its name through material use and quality.

19 Match Box ENNE Mobilya Yerden tassaruf sağlayan ve yatağa dönüşebilen koltuk Space saving seat convertible to a bed Melody Shoarghaffari melody.shoar@gmail.com Match Box günümüzde küçük evlerde yaşayan insanların alan yetersizliğine çözüm getirecek ve aynı zamanda birçok işlevi içinde barındırarak kullanıcı ihtiyaçlarına cevap verecek bir üründür. Bu ürün, kullanıcının o anki ihtiyacına bağlı olarak, koltuk, puf veya yatak olarak kullanabilmektedir. Böylece tek bir birimle birçok ihtiyacı aynı anda karşılayabilmektedir. Ayrıca kullanıcı bu ürünü istediği sayıda alabilir ve birimleri dilediği şekilde dizebilir. Kullanıcı kullanmak istemediği birimleri katlayıp stoklayabilir. Taşınma esnasında katlanabilen ve böylece küçülen bu ürünün taşınması da kolay olmaktadır. Match Box is designed for people who live in small houses and suffer from a lack of space. This product answers the needs of users through its multifunctionality. Depending on configuration, Match Box can be used as sofa, pouf or a bed. Thus this product can respond to different needs of the user from just one unit. Accordingly, the user can buy as many units as he/she needs and arrange them according to his/her wishes. Users can stack the unit when not in use, and also with the feature of being foldable it is easy to move during transportation.

20 Rabirus Otokar Üniversite kampüsleri için elektrikli otomobil Electrical car for university campuses Toğrul Tağızade Rabirus, üniversite yerleşkelerinde kullanılması amacı ile günümüzün değişen ekonomik ve çevre koşulları göz önünde bulundurularak tasarlanmış bir elektrikli araçtır. Bu sebeple otomobil, genç ve dinamik yaşam tarzlarına uygun, sessiz çalışan ve çevreye duyarlı bir tasarımdır. Rabirus, öğrencileri otomobili paylaşmaya teşvik eder. Bataryalar ve güneş panelleri tarafından sağlanan enerji, aracın ısıtma sistemi için de kullanılır. 3+1 kişi taşıma kapasiteli Rabirus, katlanabilir arka koltukları sayesinde yolculara bagaj alanı yaratmaktadır. Rabirus is an electrical car designed for university campuses, considering changing economic and environmental conditions. The car is therefore silent, eco-friendly and suitable for young and dynamic lifestyles. The Rabirus concept leads students to share the car. Energy provided by batteries and solar panels is also used for the vehicle s heating system. Rabirus, with a 3+1 person transportation capacity, creates a baggage space for its passengers via its foldable back seats.

21 Bubbly Plastoy İlgi çekiciliği arttırılarak çocuklara enerji üretimi ve tüketimi hakkında farkındalık kazandırmayı amaçlayan oyun parkı elemanları Playground equipment which aims to give children awareness about energy generation and consumption by creating extra attention Nazlı Gökçe Terzioğlu Bubbly zamanının çoğunu pasif bir şekilde bilgisayar ve televizyon karşısında geçiren günümüz çocukları için tasarlanmış, üç farklı elemandan oluşan bir oyun parkı elemanları grubudur. Bu ürün grubu, çocukların hareketlerinden doğan enerjiyi, elektrik enerjisine çeviren salıncak, tahterevalli ve döner platformdan oluşmaktadır. Ürün grubunun amacı ışık ve baloncuklar kullanarak çocukların ilgisini çekmenin ve onları daha aktif hale getirmenin yanı sıra onları enerjinin üretimi ve tüketimi hakkında bilinçlendirmektir. Üretilen elektrik enerjisi her üç elemanın iç aksamına monte edilmiş LED leri yakmakta, kullanılırken tahterevallide ışığa ilave olarak baloncuk üretilmektedir. Ürünler sadece çocuklar kullandıkları zaman ışık yakmakta ve baloncuk üretmektedir. Böylece çocuk ürünle etkileşime geçtiğinde oluşan değişikliklerin farkına varmakta ve bunların sebebini sorgulayarak, enerji üretim ve tüketimi hakkında farkındalık kazanmaktadır. Bubbly is a group of playground equipment designed for today s children who are spending most of their spare time passively in front of televisions and computers. Swings, a seesaw and a roundabout convert kinetic energy generated through children s movement to electrical energy. Besides making them physically active, Bubbly aims to give awareness to children about energy generation and consumption by drawing attention to generated bubbles and LED lights. Electric energy is used to create bubbles in the seesaw and to illuminate LED lights assembled to the construction of all three equipment. Bubbly only illuminates and creates bubbles when children are using the equipment. Thus, children realize the differences they made when interacting and start questioning about the process of energy generation and consumption.

NİLÜFER LOTUS. Dikey Reyon / Vertical Multideck NİLÜFER FL LOTUS FL

NİLÜFER LOTUS. Dikey Reyon / Vertical Multideck NİLÜFER FL LOTUS FL NİLÜFER LOTUS NİLÜFER LOTUS Dikey Reyon / Vertical Multideck NİLÜFER FL LOTUS FL Nilüfer, estetik tasarımıyla mağazalarında şıklığı ön plana çıkarmak isteyenler için ideal bir tercihtir. Ambalajlı et,

Detaylı

STRAIGHT. Correct address for linear lighting: STRAIGHT

STRAIGHT. Correct address for linear lighting: STRAIGHT STRAIGHT 355 STRAIGHT ineer aydınlatma için doğru adres: STRAIGHT. STRAIGHT ailesi, değişebilen uzunlukları, farklı profil genişlikleri ve istenen yoğunlukta ışık verebilecek ED modülleri ile lineer aydınlatma

Detaylı

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE

PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE PCC 6505 PROFILE CUTTING LINE 1.DESCRIPTION PCC 6505 is a servo controlled machine which is specifically designed for the serial cutting of any kind of PVC and aluminum s in the market. The machine is

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 2 Flexi 3 CONTENTS. Flexi 3K. Quattro. Teknik Detaylar / Technical Details

İÇİNDEKİLER. 2 Flexi 3 CONTENTS. Flexi 3K. Quattro. Teknik Detaylar / Technical Details İÇİNDEKİLER CONTENTS 2 Flexi 3 10 Flexi 3K 12 Quattro 18 Teknik Detaylar / Technical Details Flexi 3 Hasta Taşıma Koltuğu / Patient Transfer Chair Bilinen hasta taşıma koltuklarına prestijli bir alternatif

Detaylı

BAR. Linear and functional: BAR

BAR. Linear and functional: BAR BAR 283 BAR Lineer ve fonksiyonel: BAR BAR, lineer formda bir ışık istenen vurgu aydınlatması uygulamaları için özel olarak geliştirildi. Ürünün optik lensli versiyonu ışık üstünde mükemmel bir kontrol

Detaylı

CATALOG. www.deryabebe.com

CATALOG. www.deryabebe.com 1 2014 CATALOG www.deryabebe.com New Baby Care 2 yönlü kullanılabilme özelliği Yükseklik ayarlı itme barı Tam yatabilen, üç kademeli sırt dayanağı Sabitlenen ön tekerlekler 360 derece dönen ön tekerlek

Detaylı

BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65

BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 264 BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 12 18 30 40 42-2 22 36 41 41-7 Elektrostatik toz boyalı Alüminyum profil gövde Alüminyum

Detaylı

İNOVASYON EKO-TASARIMLA BULUŞTU!

İNOVASYON EKO-TASARIMLA BULUŞTU! İNOVASYON EKO-TASARIMLA BULUŞTU! INNOVATION MEETS WITH ECO-DESIGN! Yenilikçi ECOtour Hizmetinizde KODECO bünyesinde inovatif fikir ve ileri mühendislik çalışmaları sonucunda üretilen Ecotour, modern çağın

Detaylı

HAYATINIZIN VAZGEÇİLMEZİ Uykunuzun olmazsa olmazı yastıklar da Viscotex sayesinde en ideal yapıya kavuştu. Bir yastığın ulaşabileceği en yüksek konforun yanında, deforme olmayan, ısıya ve neme karşı dengeleyici,

Detaylı

LALE TULIP. Alçak Dikey Reyon / Semi-Vertical Multideck

LALE TULIP. Alçak Dikey Reyon / Semi-Vertical Multideck LALE TULIP LALE TULIP Alçak Dikey Reyon / Semi-Vertical Multideck Lale serisi zarif hatlarıyla mağazalarında şıklık ve kullanım kolaylığını ön plana çıkarmak isteyenler için ideal bir tercihtir. Ambalajlı

Detaylı

PROOFY IP 65 IP 65. Etanj aydınlatma aygıtları / Waterproof luminaires

PROOFY IP 65 IP 65. Etanj aydınlatma aygıtları / Waterproof luminaires 396 PROOFY LAMP 83 ün endüstriyel mekanları aydınlatmak için geliştirdiği PROOFY etanj serisi, IP koruma seviyesi istenen zorlu şartlarda görev yapacak şekilde tasarlandı. Sıva üstü olarak kullanılan ürünler,

Detaylı

OptiFlood compact and complete solution

OptiFlood compact and complete solution Lighting OptiFlood compact and complete solution Philips has a long tradition of excellence in environmentally friendly asymmetric floodlighting systems for sports and general area lighting as well as

Detaylı

MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ

MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ MODERN STORE SOLUTIONS www.arslanraf.com STANDLAR / DUVAR SİSTEMLERİ / AKSESUARLAR STANDS / WALL SYSTEMS / ACCESSORIES KURUMSAL Kurulduğu günden itibaren, dekoratif raf ve askı

Detaylı

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern Suyun Kalite ile Dansı Gömme Rezervuar Concealed Cistern Banyonuzdaki Şıklık Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda oluşturduğumuz yüksek kalite ve estetiğe sahip çevre dostu GREZ gömme rezervuarlarımızı 8 farklı

Detaylı

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET Hafif ve Orta Yağ Brülörleri 3 525 KG/h TSE EN 267+A1 ye uygun olarak üretilen yüksek basınçlı ve püskürtmeli, üflemeli

Detaylı

SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM

SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM 1 SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM Saturn, adına ilham olan oval açılı formları sayesinde farklı mekanlara uyum göstererek, birim alanda maksimum fayda sağlar. Kolonların ve diğer geometrik duvar

Detaylı

COLLECTION PREVIEW 2015

COLLECTION PREVIEW 2015 COLLECTION PREVIEW 2015 Cardin Concept Eskişehir de 60000 m2 açık alan üzerine kurulu, 40000 m2 kapalı alana sahip; Türkiye de ve gelişen ihracatıyla dünyada önemli mobilya üretim tesislerinden biridir.

Detaylı

aldora.com.tr EXPORT PANEL CATALOGUE

aldora.com.tr EXPORT PANEL CATALOGUE aldora.com.tr EXPORT PANEL CATALOGUE ALDORA FURNITURE FACTORY Since its foundation in 2001, Aldora Furniture maintains on its steady growth on 40.000m2 covered factory area in the Industrial Zone of Kayseri

Detaylı

Doğuş dan Yeni Nesil Amfi Sistemi Doğuş s New Generation Amphitheatre System

Doğuş dan Yeni Nesil Amfi Sistemi Doğuş s New Generation Amphitheatre System ı Doğuş dan Yeni Nesil Amfi Sistemi Doğuş s New Generation Amphitheatre System Murat ERCİYAS Endüstriyel Ürün Tasarımcısı İndustrial Designer Doğuş un yeni nesil Amfi Sırası Sistemi Tulip tepeden tırnağa

Detaylı

Mobile Surveillance Vehicle

Mobile Surveillance Vehicle Tecnical Specificca ons OIS is a mobile system which enables to observed related area. How it Works? Thanks to its highly productive solar panels, according to high ef ciency panelling can serve the purpose

Detaylı

e-motion Operasyonel Sistemler - Operational Systems

e-motion Operasyonel Sistemler - Operational Systems Operasyonel Sistemler - Operational Systems Operasyonel Sistemler - Operational Systems Duygular bize ilham verir. Tasarlamak, özgün bir ifade biçimidir. Tasarımın endüstriyel, ekonomik, pratik, uygulanabilir

Detaylı

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern Suyun Kalite ile Dansı Gömme Rezervuar Concealed Cistern Banyonuzdaki Şıklık Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda oluşturduğumuz yüksek kalite ve estetiğe sahip çevre dostu GREZ gömme rezervuarlarımızı 8 farklı

Detaylı

Natura Baby Natura Baby SL Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm)

Natura Baby Natura Baby SL Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm) Natura Baby 51 Bebeğiniz için rahatlatıcı doğal bir oda! Ahşap dokulu, modern ve fonksiyonel tasarım! A relaxing natural room for your baby! A modern and functional desing with wood texture! Natura Baby

Detaylı

Photopolymer Plate Processor Fotopolimer Kalıp Hazırlama

Photopolymer Plate Processor Fotopolimer Kalıp Hazırlama Finisher Dryer Finisher Dryer Include exposure unit, for Back, Main and Post, Dryer, * The machine is controlled from the control panel. All settings are made from here and can be stored in memory * 2x40

Detaylı

BANQUET TROLLEYS BANKET ARABALARI

BANQUET TROLLEYS BANKET ARABALARI BANQUET TROLLEYS BANKET ARABALARI Maximum Energy Efficiency The convection-heated banquet trolleys can be used dry or with moist air, depending on what is best for your food. Digital control with cabinet

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom

bedroom chairs / 58 Kugu 17 Yıldız 54 Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom bedroom Kugu 07 Kupa 21 Ekim 35-39 Burçak 42 Yıldız 48-51 - 56 Fulya 57 diningroom Kugu 13 Kupa 29 Ekim 37-41 Burçak 46 Yıldız 50-52 Fulya 57 wall unit Kugu 17 Yıldız 54 chairs / 58 MODERN BEDROOM&DININGROOM

Detaylı

GRID. Ankastre aygıtlar / Recessed luminaires

GRID. Ankastre aygıtlar / Recessed luminaires 272 GRID Genel aydınlatma istenen her türlü mekan için bir çözüm olarak geliştirilen GRID ailesi, yüksek verimli LED çiplerin yanı sıra, 35W metal halide lambalı versiyonları ile de kullanılabiliyor. Tekli,

Detaylı

BEGONYA BEGONIA. Dikey Reyon / Vertical Multideck

BEGONYA BEGONIA. Dikey Reyon / Vertical Multideck BEGONYA BEGONIA BEGONYA BEGONIA Dikey Reyon / Vertical Multideck Begonya modeli çerçevesiz tek cam kapağı sayesinde hem enerji tüketiminde verimlilik sağlar hem de içinde teşhir edilen ürünleri kolayca

Detaylı

WELCOME FURNITURE DESIGN

WELCOME FURNITURE DESIGN FURNITURE DESIGN WELCOME FURNITURE DESIGN 4 welcome to the 2015 collection. welcome to you. Evinizin bir parçası olabilecek mobilyaların ruhundaki karakteristik noktalar, üretim teknikleri, işçilik kalitesi

Detaylı

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS >0.9 Hg Pb LED LIGHTING SOLUTIONS ÖZEL ÇÖZÜMLER SPECIALS PLANK SİSTEMLER PLANK SYSTEMS 02 BAFFLE LED 03 04 05 PLANK LINE 1 PLANK LINE 4 PLANK LINE 2 TILE

Detaylı

04 www.borpanel.com.tr

04 www.borpanel.com.tr BANYO MOBiLYALARI 04 Kalite Yönetim Modern yaşamın koşuşturmasında Belgeleri klasikten vazgeçemeyenlere konfor ve estetiği bir arada sunan Efes, banyolarınızın atmosferini değiştirecek. 05 06 KURUMSAL

Detaylı

PROJE. NEO TEK kent ekipmanlari

PROJE. NEO TEK kent ekipmanlari PROJE NEO TEK kent ekipmanlari Hakkımızda Şirketimiz Perakende satışı olmayan ve öncelikle Müşterinin gereksinimlerine duyarlı Projeleri en uygun ve ekonomik şekilde hayata kavuşturan, dinamik ekibiyle

Detaylı

Darbeli Kırıcılar Impact Crushers

Darbeli Kırıcılar Impact Crushers Darbeli Kırıcılar Impact Crushers TK15-TK16 Serisi Darbeli Kırıcılar TK15-TK16 Series Impact Crushers TK15 ve TK16 darbeli kırıcılar, tesiste sekonder veya tersiyer olarak kullanılabilir özellikte kırıcılardır.

Detaylı

AÇELYA AZALEA. Motorlu Servis Reyonu / Plug-In Serve Over Counters

AÇELYA AZALEA. Motorlu Servis Reyonu / Plug-In Serve Over Counters AÇELYA AZALEA AÇELYA AZALEA Motorlu Servis Reyonu / Plug-In Serve Over Counters Açelya modeli sınırlı alanlarda et, süt, şarküteri ve çeşitli ambalajlanmış ürünlerinin en iyi şekilde sergilenebilmesi için

Detaylı

64 Romantic Baby 01 Romantic Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm)

64 Romantic Baby 01 Romantic Büyüyen Bebek Karyolası (Ebeveyn Karyolalı) / Convertible Baby Bed (With Parent Bed) (80x180cm) 64 Romantic Baby 04 Genç odası olarak çok beğenilen Romantic serisine, bebek odası modülleri de ekleyerek bebeğinizin de bu odada büyümesini istedik. By adding baby room modules to the Romantic series,

Detaylı

Geri Dönüşüm ve Genel Atık Üniteleri Recycle & General Waste Bins. www.greenbin.com.tr. Design by Yasemin Artut Z A M A N D Ö N Ü Ş Ü M R E C Y C L E

Geri Dönüşüm ve Genel Atık Üniteleri Recycle & General Waste Bins. www.greenbin.com.tr. Design by Yasemin Artut Z A M A N D Ö N Ü Ş Ü M R E C Y C L E Geri Dönüşüm ve Genel Atık Üniteleri Recycle & General Waste Bins D Ö N Ü Ş Ü M Z A M A N I www.greenbin.com.tr I M E T R E C Y C L E Hakkında About Referanslar References D Ö N Ü Ş Ü M Z A M A N I I M

Detaylı

17 dıştan motorlu yatay servis reyonu remote multi-deck horizontal serve-over counter Technical Drawings -2/+4 c FIRAT F FIRAT B 150 235 240 240 900 370 590 590 875 875 1225 900 370 1225 800 1150 800 1150

Detaylı

Simit Sarayı / İstanbul

Simit Sarayı / İstanbul 366 Simit Sayı / İstanbul STRAIGHT STRAIGHT ailesi, değişebilen uzunlukları, farklı profil genişlikleri ve istenen yoğunlukta ışık verebilecek modülleri ile lineer aydınlatma ihtiyacına çözüm olacak şekilde

Detaylı

Geri Dönüşüm ve Genel Atık Üniteleri Recycle & General Waste Bins. www.greenbin.com.tr. Design by Yasemin Artut Z A M A N D Ö N Ü Ş Ü M R E C Y C L E

Geri Dönüşüm ve Genel Atık Üniteleri Recycle & General Waste Bins. www.greenbin.com.tr. Design by Yasemin Artut Z A M A N D Ö N Ü Ş Ü M R E C Y C L E Geri Dönüşüm ve Genel Atık Üniteleri Recycle & General Waste Bins D Ö N Ü Ş Ü M Z A M A N I www.greenbin.com.tr I M E T R E C Y C L E Hakkında About Referanslar References D Ö N Ü Ş Ü M Z A M A N I I M

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

Düşey Sürme Pencere Duowin; düşey eksende çalışan, bir ya da daha fazla hareketli cam panele sahip pencere sistemidir.

Düşey Sürme Pencere Duowin; düşey eksende çalışan, bir ya da daha fazla hareketli cam panele sahip pencere sistemidir. Düşey Sürme Pencere Duowin; düşey eksende çalışan, bir ya da daha fazla hareketli cam panele sahip pencere sistemidir. Vertical Sliding Window Duowin is a vertical sliding window system that has one or

Detaylı

Kabin Özellikleri Hardtop Features

Kabin Özellikleri Hardtop Features Kabin Özellikleri Hardtop Features Kabin ölçüleri: Yükseklik: 42cm En: 145cm Boy: 100cm Kabinler cam elyaf takviyeli polyester malzemeden imal edilmektedir. Fiberglas yüzey 2 yıl, cam dışında bileşenler

Detaylı

Sarıcı Design Studio iç mimari projelerle birlikte ürün tasarımları geliştiren bir tasarım ofisidir.

Sarıcı Design Studio iç mimari projelerle birlikte ürün tasarımları geliştiren bir tasarım ofisidir. iç mimari projelerle birlikte ürün tasarımları geliştiren bir tasarım ofisidir. Yapı iç mimarisi ile ürün tasarımının yanında tekne iç mimarisi ve dış stil tasarımı alanlarında da hizmet veren ofis tasarladığı

Detaylı

Konforunuzu düşünerek tasarlıyoruz Designed for your comfort. Doğal Sirkülasyonlu ve Fanlı Konvektörler Natural And Power Convectors.

Konforunuzu düşünerek tasarlıyoruz Designed for your comfort. Doğal Sirkülasyonlu ve Fanlı Konvektörler Natural And Power Convectors. Konforunuzu düşünerek tasarlıyoruz Designed for your comfort Doğal Sirkülasyonlu ve Fanlı Konvektörler Natural And Power Convectors POWER V 100 Serisi Fanlı Konvektör POWER V 100 Series Power Convector

Detaylı

BRIGHT. In summary, BRIGHT series at your service for the combination of functionality, elegant design, high performance and visual comfort.

BRIGHT. In summary, BRIGHT series at your service for the combination of functionality, elegant design, high performance and visual comfort. 244 BRIGHT Ankastre ve sıva üstü aydınlatma ihtiyacını karşılamak için ufak boyutlu, verimli, şık ve yenilikçi bir aile: BRIGHT. Kare formundaki BRIGHT ürünleri, boyutlarından beklenmeyen bir aydınlatma

Detaylı

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet)

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet) 4 Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar (Özet) Günümüzde, teknolojinin gelişmesi ile yüz tanımaya dayalı bir çok yöntem artık uygulama alanı bulabilmekte ve gittikçe de önem kazanmaktadır. Bir çok farklı uygulama

Detaylı

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features:

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features: 306 RING / LUNA Yuvarlak formlardaki RING / LUNA ankastre, sıva üstü ve sarkıt ürünlerde hem şık, hem de yüksek performanslı ve fonksiyonel çözümler sunuyor. Hareket sensörüne de sahip olan ürünlerde,

Detaylı

GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION

GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION MODULAR COLD ROOMS GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION ÖZELLİKLER 100 ün üzerinde farklı ölçü ve kalınlıkta ufak modüler oda üretimi. 80 ve 120 mm panel kalınlığı ile üretim imkanı. 42kg/m3 densite poliüretan

Detaylı

www.imsamakina.com.tr

www.imsamakina.com.tr HAKKIMIZDA 2003 Yılında ahşap modelhanesi olarak kurulan firmamız, müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak ve bu talepleri günümüz teknolojisine uyarlayarak, bünyesine CNC dik işleme merkezleri katmıştır.

Detaylı

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat)

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Veo Description Tanım : Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Left/Sol Right/Sağ Size / Ebat (cm) : 190x90 Depth / Derinlik (cm) : 3,5 Height / Yükseklik (cm) : 215 Weight / Ağırlık (kg) : min.

Detaylı

MULTI. Ankastre aygıtlar / Recessed luminaires

MULTI. Ankastre aygıtlar / Recessed luminaires 286 MULTI Genel aydınlatma istenen her türlü mekanda kullanılabilen MULTI ailesinde yuvarlak formdaki ürünler kullanılıyor. Tekli ve ikili gövdeye sahip ve 30 ye kadar yönlendirilebilen ürünlerden oluşan

Detaylı

AVENTURINE SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER

AVENTURINE SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER AVENTURINE SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER AVENTURINE SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER Şarküteri, et, balık, hazır yemek ve meze ürünlerinizi aynı hat üzerinde sergileyebileceğiniz Aventurin, statik

Detaylı

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU

PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU 2019 www.basakdeterjan.com info@basakdeterjan.com HAKKIMIZDA / ABOUT US BSK Grup 1989 yilindan itibaren deterjan, temizlik urunleri ve kozmetik sektörünün içinde olan 2000

Detaylı

OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments; OPTIO.

OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments; OPTIO. 90 OPTIO LAMP 83 ten sıra dışı mekanlar yaratmak için tasarlanmış sıra dışı ve yepyeni bir ürün ailesi; OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments;

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÇEV181 TEKNİK İNGİLİZCE I Dr. Öğr. Üyesi Firdes YENİLMEZ KTS Kredisi 3 (Kurumsal Saat: 2 Uygulama Saat: 1) Ders Programı Pazartesi 09:30-12:20

Detaylı

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri

Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri SHELF SYSTEMS AND ARCHİTECTURAL SERVİCES Raf Sistemleri & Mimarlık Hizmetleri Liderlik Yolunda Başarı Kalite ve Yeniliğe Bağlıdır. Hakkımızda Avrupa raf sistemleri sektöründe ekonomik, kaliteli, profesyonel

Detaylı

Hayallerinizin Ötesinde...

Hayallerinizin Ötesinde... FURNITURE & ACCESSORIES NEW COLLECTION Hayallerinizin Ötesinde... Beyond your imagination... HAKKIMIZDA ABOUT US Yücel Mobilya Aksesuar adı altında faaliyet gösteren firmamız, 1988 yılında üstün kalite

Detaylı

Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu

Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu Optimization of Air Distribution in Waste Water Treatment Plants to Save Energy Atıksu Arıtma Tesislerinde Hava Dağıtımının Optimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu Jan Talkenberger, Binder Group, Ulm, Germany

Detaylı

aircoolers Evaporatörler Aircoolers TAVAN TİPİ EVAPORATÖRLER CEILING TYPE AIR COOLERS DUVAR TİPİ EVAPORATÖRLER WALL TYPE AIR COOLERS

aircoolers Evaporatörler Aircoolers TAVAN TİPİ EVAPORATÖRLER CEILING TYPE AIR COOLERS DUVAR TİPİ EVAPORATÖRLER WALL TYPE AIR COOLERS aircoolers Evaporatörler Aircoolers CEILING TYPE AIR COOLERS Teknik Bilgiler / Technical Details UYGULAMA Ürünlerimiz, endüstriyel ve ticari soğuk muhafaza, donmuş muhafaza, şoklama hücreleri ve serinletilme

Detaylı

U Z U N Ö M Ü R. Uygulama Alanlarý Main Applications. Çekiciler Tow Trucks

U Z U N Ö M Ü R. Uygulama Alanlarý Main Applications. Çekiciler Tow Trucks TRAKSÝYONER AKÜ GRUPLARI TRACTION BATTERY GROUPS E N E N E N U Z U N Ö M Ü R the Longest Life Y Ü K S E K P E R F O R M A N S the Highest Performance E K O N O M Ý K Ç Ö Z Ü M L E R Ý Ç Ý N the Most Economical

Detaylı

Öğrenciler analiz programları hakkında bilgi sahibi olurlar

Öğrenciler analiz programları hakkında bilgi sahibi olurlar Ders Öğretim Planı Dersin Kodu 0000 Dersin Seviyesi Lisans Dersin Adı Bilgisayar Destekli Tasarım ve İmalat Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS Seçmeli Dersin Amacı İmalat amaçlı bir endüstriyel tasarımda, tasarım

Detaylı

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT 270 BRIGHT 271 BRIGHT Minimal boyut, şık tasarım ve mükemmel bir ışık: BRIGHT Ankastre ve sıva üstü aydınlatma ihtiyacını karşılamak için ufak boyutlu, verimli, şık ve yenilikçi bir aile olarak tasarlanan

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

BEEWORK. Tuna Ofis İstanbul, Silivri Tuna Ofis İstanbul, Altunizade Tuna Ofis Ankara Tuna Ofis İzmir Tuna Ofis Riyad Tuna Ofis Rotterdam

BEEWORK. Tuna Ofis İstanbul, Silivri Tuna Ofis İstanbul, Altunizade Tuna Ofis Ankara Tuna Ofis İzmir Tuna Ofis Riyad Tuna Ofis Rotterdam BEEWORK Tuna Ofis İstanbul, Silivri Tuna Ofis İstanbul, Altunizade Tuna Ofis Ankara Tuna Ofis İzmir Tuna Ofis Riyad Tuna Ofis Rotterdam info@tunaofis.com sales@tunaofis.com www.tunaofis.com www.tunaofis.com

Detaylı

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ 06 36 44 48 INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ Herşey GÜVENLE Başlar ROLLING ROOF PLUS ROLLING ROOF PLUS Her mekânda uygulanabilecek, patentli ürünümüz Rolling Roof Plus,

Detaylı

TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj sağlar.

TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj sağlar. ÜRÜNLER Products SEGMENT SEÇİMİ Choosing Segment OPKOL OPK. 9010 SERİ Series TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj

Detaylı

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma o r Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor, modern ve estetik çizgileriyle çağın area gives the opportunity to go beyond the dinamiklerine uyumlu farklı sistemler ile ofis ve ordinary in

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE. ofisdunyasi.com. ofisdunyasi.com

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE. ofisdunyasi.com. ofisdunyasi.com ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ofisdunyasi.com ofisdunyasi.com 1 2 Ofis Dünyası daha iyi bir ofis hayatı a better life office INDEX daha iyi bir ofis hayatı a better life office 1 OFİS MASA SİSTEMLERİ

Detaylı

Helping you to live more independently. Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme. Daha bagimsiz yasamak için size yardim ediyor

Helping you to live more independently. Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme. Daha bagimsiz yasamak için size yardim ediyor The Supporting People Logo Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme The Supporting People Door in Watermark The Supporting People Introduction Helping you to live more independently Daha bagimsiz yasamak

Detaylı

01 Baby Cotton SL 2 Kapılı Dolap /

01 Baby Cotton SL 2 Kapılı Dolap / Baby Cotton 26 Baby Cotton Baby Cotton Karyola bebeğinizle birlikte büyüyerek 80x180cm ölçüsünde bir karyolaya dönüşür. The bed grows together with your baby and turns into a 80x180cm size bed. 03 04 Baby

Detaylı

MEKANÝK AKSAM OTOMATÝK YAÐLAMA Yüksek hassasiyetli vidalý miller, lineer yataklar, sertleþtirilmiþ ve taþlanmýþ kramayer diþlilerde kalitesi dünyaca tanýnmýþ markalar seçilmiþtir. We use high-performance

Detaylı

01 Baby Boy Büyüyen Bebek

01 Baby Boy Büyüyen Bebek Baby Boy 79 04 Sakinleştirici etkisi bulunan mavi tonların hakim olduğu Baby Boy ile miniklerin uykuları daha huzurlu. Onların güvenliği ve rahatı için, en iyisi ve en güzeli olsun diye tüm detaylar düşünülerek

Detaylı

VHR ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR ER ENERGY RECOVERY UNITS

VHR ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI VHR ER ENERGY RECOVERY UNITS ER ENERJİ GERİ KAZANIM CİHAZLARI ER ENERGY RECOVERY UNITS AKSESUARLAR ACCESSORIES Sayfa/Page 9~ VENCO ER enerji geri kazanım cihazları, rotorlu tip eşanjörü sayesinde, yüksek enerji tasarrufu sağlamak

Detaylı

INDEX. vera. gordion. satiros. dora. tek parçalar single pieces. Mobilya Uyumlu Lavabolar Washbasin For Bathroom Furniture

INDEX. vera. gordion. satiros. dora. tek parçalar single pieces. Mobilya Uyumlu Lavabolar Washbasin For Bathroom Furniture 3 INDEX mira 8 lar 12 sera lar 16 vera lar 22 dora lar 26 satiros lar 30 gordion lar 34 kibele lar 38 midas Banyo Takımı Bathroom Set 42 tek parçalar single pieces BANYOLARINIZDA Kİ YAŞAM; ARTIK DAHA

Detaylı

Zest. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tan m. : 90x90. Size / Ebat (cm) : 2.5. Depth / Derinlik (cm) Weight / A rl k (kg)

Zest. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tan m. : 90x90. Size / Ebat (cm) : 2.5. Depth / Derinlik (cm) Weight / A rl k (kg) Zest Description Tan m : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Left/Sol Right/Sağ Size / Ebat (cm) : 90x90 Depth / Derinlik (cm) : 2.5 Weight / A rl k (kg) : min. 75 max. 90 Height / Yükseklik

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 358 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan amp 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

İç Mekanlar için Otomatik Kapılar

İç Mekanlar için Otomatik Kapılar İç Mekanlar için Otomatik Kapılar Manyetik Doğr usal Hareket Teknolojisi Automatic Doors for interiors With Magnetic Linear Motion Technology www.soykanaluminyum.com Kullanım Alanları OTELLER AKILLI EVLER

Detaylı

LEATHER DECORATION TAKDİM INTRODUCTION

LEATHER DECORATION TAKDİM INTRODUCTION TAKDİM INTRODUCTION AREL DERİ 1960 yılında başladığı mobilya dekorasyon üretimini 48 yıldır başarı ile devam ettirmektedir. Değişen zamanın yenilik ve gelişimini takip eden firmamız 2000 yılında deri ile

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Hayat senin elinde Life is yours. New Collection

Hayat senin elinde Life is yours. New Collection Hayat senin elinde Life is yours New Collection Hayat senin elinde Life is yours www.mancogencodasi.com.tr 1990 yıllarında kurulan şirketimiz 2007 yılında Manço ismiyle yeni yüzünü göstermiştir. Kaliteden

Detaylı

ALUMINIUM FURNITURE PROFILES. Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Blv. NO:97 / 99 Özyurtlar N-Cadde Business Plaza Esenyurt/İstanbul

ALUMINIUM FURNITURE PROFILES.   Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Blv. NO:97 / 99 Özyurtlar N-Cadde Business Plaza Esenyurt/İstanbul ALUMINIUM FURNITURE PROFILES www.profilaks.com +90 0850 969 4720 Zafer Mahallesi, Doğan Araslı Blv. NO:97 / 99 Özyurtlar N-Cadde Business Plaza Esenyurt/İstanbul +90 533 67 056 Alüminyum Ekstrüzyon Aluminium

Detaylı

ISSN: Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: Araştırma Makalesi Research Article. Özet.

ISSN: Yıl /Year: 2017 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): 1(Özel) Sayfa/Page: Araştırma Makalesi Research Article. Özet. VII. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, 04-07 Ekim 206 ISSN: 248-0036 Yıl /Year: 207 Cilt(Sayı)/Vol.(Issue): (Özel) Sayfa/Page: 54-60 Araştırma Makalesi Research Article Suleyman Demirel

Detaylı

10 Countries EXPORT.

10 Countries EXPORT. NEW COLLECTION CONCEPTA MOBİLYA, 1990 Yılından İtibaren Sektörde Yenilikçi Trendleri Takip Eden Tüketici Davranışlarına Hitap Eden Özgün Tasarım Felsefesi Ile Sektöre Hizmet Vermekteyiz. Firmamız üretim

Detaylı

ORKİDE ORCHID. Servis Reyonu / Serve Over Counters

ORKİDE ORCHID. Servis Reyonu / Serve Over Counters ORKİDE ORCHID ORKİDE ORCHID Servis Reyonu / Serve Over Counters Şarküteri, et, balık ve çeşitli paketlenmiş ürünlerin teşhiri için tasarlanmış olan Orkide modeli; geniş paslanmaz teşhir alanı, zengin renk

Detaylı

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features:

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features: 224 MEGA Özellikle spottaki dekoratif kol detayı ile dikkat çeken MEGA, ayrıca sıva üstü ve sarkıt versiyonları ile de görev yapıyor. MEGA, gövde boyutu sayesinde, yüksek tavan uygulamalarında mekan ile

Detaylı

Do not open the exam until you are told that you may begin.

Do not open the exam until you are told that you may begin. ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR OKAN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ 03.11.2011 MAT 461 Fonksiyonel Analiz I Ara Sınav N. Course ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO İMZA Do not open

Detaylı

içindekiler table of content

içindekiler table of content catalog 2017 içindekiler table of content MUTFAK KOLEKSİYONU KITCHEN COLLECTION depolama ürünleri Storage products BANYO KOLEKSİYONU BATH COLLECTION tel ızgaralar Wire grills askı & ayakkabılıklar Hanger

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 446 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan AMP 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

Hayatın senin elinde. Life is yours. COLLECTION2011.

Hayatın senin elinde. Life is yours. COLLECTION2011. COLLECTION2011 www.mancogencodasi.com.tr 1 Hakkında 1990 yıllarında kurulan şirketimiz 2007 yılında Manço ismiyle yeni yüzünü göstermiştir. Kaliteden taviz vermeyen Manço, herzaman müşteri memnuniyeti

Detaylı

Pacific LED Green Parking combine safety with savings

Pacific LED Green Parking combine safety with savings Lighting Pacific LED Green Parking combine safety with savings Pacific LED Green Parking Lighting is needed in parking garages to provide safety and guidance. However, because it is not possible to predict

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE CENH DECORATION PROJECT CONTRACT www.ofisdunyasi.com.tr ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE COOL LEAN COOL ME TOO SLIPER GATE COOL ME TOO CENH DECORATION PROJECT CONTRACT Cool Workstatıon masalar 3 workstyles

Detaylı

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com

TRAKTÖR KOLTUKLARI. www.gurexseat.com 335 TRAKTÖR KOLTUKLARI ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE www.gurexseat.com Certificate Sertifikalarımız Sertifikalarımız Marka Tescil ISO 9001 : 00 HAKKIMIZDA ABOUT US Certificate Marka Tescil Şirket 197

Detaylı

İnci M 20. www.ozgulcocuk.com

İnci M 20. www.ozgulcocuk.com Firmamız 1977 yılında MUSTAFA ÖZGÜL tarafından kurulmuştur. Sektöre küçük bir atölyede yürüteç imalatı ile başlayarak ilk adımlar atılmıştır. Bugün Gaziosmanpaşa Küçük Sanayi Sitesindeki yerimizde çocuk

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Grubumuz,dekorasyon,inşaat taahhüt,ve turizim sektörlerinde uzun yıllardan beri hizmet vermektedir. Geçmişteki bilgi ve deneyimlerimizi modüler mobilya sistemine dönüştürerek

Detaylı

AKE Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu Dishwasher Controller User Manual TR EN

AKE Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu Dishwasher Controller User Manual TR EN Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu Dishwasher Controller User Manual Bulaşık Yıkama Makinası Kontrol Kartı Kullanım Kılavuzu (7 SEG SIMPLE YATAY TİP) AKE-BYM-102 Lütfen bu kullanım

Detaylı

www.tpelectric.com.tr MINIBOX MINIBOX

www.tpelectric.com.tr MINIBOX MINIBOX MINIBOX MINIBOX Minibox Kulplu Minibox with Handle Minibox with Hanger - Fuse Module Minibox Askılı - Sigorta Modüllü 27 MINIBOX 215x215 ölçüsüne sahip MINIBOX serisi ürünler özellikle fabrika, tekstil,

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE P4 ADD OTOMAT K SER M MAK NASI Her türlü dokuma ve örme kumaşlar n serimi için tasarlanmışt r. PLC kontrollü, kolay kullan ml dokunmatik ekran. Makinan n h z ile senkronize

Detaylı