BEDRİ KORAMAN ANISINA TURNUVA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BEDRİ KORAMAN ANISINA TURNUVA"

Transkript

1 BEDRİ KORAMAN ANISINA TURNUVA Karikatürist Bedri Koraman ın ölümünün 1 inci yılında, Bodrum ilçesinde tavla turnuvası düzenlendi. Geçtiğimiz yıl 30 Mayıs ta geçirdiği rahatsızlık sonucu Bodrum ilçesinde yaşamını yitiren ünlü Karikatürist Bedri Koraman anısına, tavla turnuvası düzenlendi. Bodrum Belediyesi ve Delfi Arena nın organizasyonuyla ilçede ilki gerçekleştirilen turnuvaya, çok sayıda tavla sever katıldı. Klasik ve Modern tavla kategorilerinde gerçekleştirilecek turnuvada çeşitli kupa ve hediyeler de verilecek. Delfi Arena Otel İşletmecisi Mehmet Dağoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bedri Koraman ı ölümünün birinci yılında özlemle andıklarını söyledi. Koraman ın iyi bir tavla oyuncusu olduğunu ifade eden Koraman, Bu hafta onu anma etkinliği yaptık. İnsanları onun çok sevdiği tavlayla bütünleştirdik. Bodrum tavla liginde uzun süre lig oyuncusu olarak bulunmuştu. Ölümünün son günlerine kadar da tavla oyuncusuydu. dedi. Amaçlarından bir tanesinin tavla liginde oynadığı oyuncuları da bir araya getirmek olduğunu anlatan Dağoğlu, şöyle konuştu: Oyunculara keyifli bir tavla turnuvası yaparak onu hatırlatmak amacıyla bu turnuvayı düzenledik. Bedri Koraman ile çok güzel anılarımız var. Tavla turnuvasındaki anılarını da hatırlatmış olacağız. Turnuvamıza tüm dostlarımızı da davet ediyoruz. Birincisini düzenlediğimiz turnuvayı her sene geleneksel hale getireceğiz. Koraman ı anma etkinlikleri 30 Mayıs ta mezarı başında devam edecek. Ayrıca yaşamının büyük bir bölümünü geçirdiği Torba Mahallesi ndeki evinin bulunduğu sokağa Bedri Koraman ın

2 adının verileceği de belirtildi. BEDRİ KORAMAN ANISINA TURNUVA BEDRİ KORAMAN ANISINA TURNUVA BEDRİ KORAMAN ANISINA TURNUVA BEDRİ KORAMAN ANISINA TURNUVA BEDRİ KORAMAN ANISINA TURNUVA BODRUM MEDYA ÇALIŞANLARI BOWLİNG TURNUVASI İLE YAZA MERHABA DEDİ Bodrum da görev yapan medya çalışanları, bu yıl ilk kez düzenledikleri bowling turnuvasıyla yaz sezonuna merhaba dedi.

3 Oasis AVM deki bowling salonunda bir araya gelen medya çalışanları, turnuvada kıyasıya mücadele etti. Yaklaşık 20 gazetecinin katıldığı turnuvada renkli görüntüler ortaya çıktı. Üç tur halinde oynanan turnuvayı TRT Bodrum Temsilcisi Selçuk Şimşek ve eşi Tuğba Şimşek kazandı. Turnuvada ikinciliği Bodrumhaberpostası.com internet sitesi sahibi Uğur ve Hülya Yurtsev çifti kazanırken, üçüncülüğü ise AA Bodrum Muhabiri Ali Ballı ile eşi Fatoş Ballı elde etti. Turnuvada mücadele eden gazeteciler bir sonraki gün ise Rixos Premium Hotel in ev sahipliğinde akşam yemeğinde buluştu. Turnuvanın ödül töreni ise Rixos Ada da gerçekleştirildi. İlk üç dereceye giren gazetecilere birer gün Rixos konaklamasının ödül olarak verildiği turnuvada yarışmacılara plaket ve ödülleri Rixos Genel Müdür Yardımcısı Murat Gökmen tarafından verildi. Tuba Ayhan ve Selda Öztürk ün organizasyonu, Oasis AVM, Rixos Hotel ve Asya Matbaacılık ın sponsorluğunda gerçekleştirilen turnuvaya katılan Bodrumlu gazeteciler iki gün süren etkinliklerde doyasıya eğlenirken, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nı da Rixos Ada da kutladı. Geceye, Milk & Sugar DJ grubunun performansı damga vururken, yerli ve yabancı konuklar geç saatlere kadar ellerinde Türk bayrakları ve balonlarla eğlendiler. 1. Medya Çalışanları Bowling Turnuvası ile ilgili bir değerlendirme yapan Gazeteci Zeki Özkeskin, Bodrum da özellikle yaz sezonunda yoğun çalışan medya mensuplarının moral ve motivasyonu için güzel bir etkinlik olduğunu belirterek, İlk kez böyle bir organizasyonda bir araya gelmekten mutluyuz. Bu tür etkinlikleri daha sık gerçekleştirerek aramızdaki birlik ve dayanışmayı pekiştirmek istiyoruz diye konuştu.

4 BODRUM MEDYA ÇALIŞANLARI BOWLİNG TURNUVASI İLE YAZA MERHABA DEDİ BODRUM MEDYA ÇALIŞANLARI BOWLİNG TURNUVASI İLE YAZA MERHABA DEDİ

5 BODRUM MEDYA ÇALIŞANLARI BOWLİNG TURNUVASI İLE YAZA MERHABA DEDİ BODRUM MEDYA ÇALIŞANLARI BOWLİNG TURNUVASI İLE YAZA MERHABA DEDİ

6 BODRUM MEDYA ÇALIŞANLARI BOWLİNG TURNUVASI İLE YAZA MERHABA DEDİ Torba açıldı Cafe Plaj hizmete Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi Torba Cafe Plaj hizmete açıldı.

7 Bodrum un Torba Mahallesi nde denize sıfır lokasyona sahip Bodrum Belediye A.Ş. Torba Cafe&Plaj, düzenlenen açılış töreni ile vatandaşların, yerli-yabancı tatilcilerin hizmetine sunuldu. Açılışa Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ve Kemal Orman ile Meclis Üyeleri, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Torba Mahalle Muhtarı Suat Kaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Torba eski muhtarlarından Turgut Kavcar, Kemal Durmuş, Adnan Öztok ve Fatma Kavcar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, açılışta yaptığı konuşmada; ilçedeki on yedinci kafenin yarımadaya kazandırılmasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ifade ederek, devam eden çalışmalarla önümüzdeki haftalarda bu sayının artacağını belirtti. Yarımadada bulunan tüm kafelerde günde 300 personel ile yaklaşık kişiye kaliteli hizmet sunduklarını da sözlerine ekleyen Yıldızhan, Torba Mahallesi nde açılan yeni tesisimiz, kafe ve halk plajı konseptindedir. Bodrum Belediye A.Ş. Torba Cafe & Plaj da 100 kişilik oturma grubu ile 200 adet şezlong yanı sıra engelli rampası, engelli tuvaletleri, duş ve duşa kabinler, personel odaları ile taze depolama alanlarımız da buluyor. dedi. Başkan Mehmet Kocadon, sevgi ve ilgiyle karşılandı Mekanın açılışına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sevgi ve ilgiyle karşılandı. Başkan Kocadon ile tek tek sohbet etme imkanını da bulan vatandaşlar, kaliteli hizmet potansiyeliyle ve uygun fiyatlarıyla Torba Mahallesi nin ihtiyacını karşılayacak olan kafe ve plaj işletmesini bölgeye kazandıran Başkan Mehmet Kocadon ve ekibine teşekkür etti. Küçük çocukların da bol bol sevgi gösterilerinde bulunduğu Mehmet Kocadon, vatandaşların hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

8 Başkan Kocadon, açılışta yaptığı konuşmasında ise Bu güzel Torba akşamında sizlerle bir arada olmaktan son derece mutlu ve gururluyum. Çünkü sizler Bodrum da yaşayan, Bodrum un medeni ve aydınlık yüzlü insanlarısınız. Torba nın Bodrum daki yeri çok ayrı ve çok farklıdır yılına kadar göç veren Bodrumumuza, ilk gelenlerin ilk keşfettikleri yerdir Torba. Bugün Bodrum da bir değişim varsa ve Bodrum Türkiye ye mal olmuş ise buraya ilk yerleşen kesime bir bakmak lazım. Torba bölgesini seçen sizler sayesinde Bodrum, bu günlere geldi yılı seçimlerinde Torba Mahallemizin daha da güzelleşeceğini söylemiştim. Seçimden sonra yetkilerimiz elimizden biraz alındı -altyapı konuları gibi- ama zamanla hep beraber çalışarak onları da Torba ya kazandıracağız. Ben bu güzel kafeteryayı öncelikle Torba halkına, misafirlerimize ve özellikle plajda yeni yüzmeye başlayan çocuklarımıza armağan ediyorum. Çünkü o çocuklar, bizim geleceğimiz. Burada bulunan başta Turgut Amcama, yaşarken kendisine bu güzellikleri göreceksin diye de zaten bir söz vermiştim. Ve şunu da belirtmek isterim ki; bugün Torba Mahallemizin eski muhtarlarıyla açılışımızı beraber yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü seçilen ve sevilen gerçek kahramanlar, bu muhtarlarımızdır. Ben sadece perdenin ön yüzünde olan belediye başkanıyım. Esas kahramanlarımız olan muhtarlarımıza bu güne kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı Bodrum halkı adına çok teşekkür ediyorum. Kafeteryamızın Torba ve tüm Bodrum halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. dedi. Konuşmaların ardından Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon a, Bodrum Belediye A.Ş. nin çalışmalarına vermiş olduğu desteklerden ötürü Büyük Başkan Sayın Mehmet Kocadon. Tüm çalışmalarımızda bize verdiğiniz destekten dolayı sonsuz teşekkür ederiz yazılı teşekkür plaketi takdim edildi. Törende ayrıca annesinin vefatından önce yoğun bakımda yatmasına rağmen gece gündüz demeden Torba Cafe&Plaj ın çalışmalarına katılan Ali Danacıoğlu na ve Fen İşleri

9 Müdürlüğü İş Makineleri Sorumlusu Hikmet Yavaş a özverili çalışmalarından dolayı birer teşekkür plaketi verildi.

10

11

12 BODRUM ROTARY, KÖYLÜLERİ İLE DÜZENLEDİ. ETRİM PANAYIR Bodrum Rotary Kulübü, Toplum Birliği projesi ile Etrim köyünde 1.Etrim Halk Panayırı düzenledi. Panayırda köylü kadınların kendi el emekleri ile ürettiği ürünler sergilenerek satışa sunuldu. Panayırda yapılan satışlarda elde edilen gelirin tamamı ise üretici köylülerin kendilerine kalacak şekilde; yöresel lezzetler ve ürünlerin satışı gerçekleştirildi.

13 Bodrum Rotary ulübü Başkanı Aziz Başan yaptığı açıklamada Etrim Köyü Panayır etkinliğini düzenlemekte amaçlarını şöyle ifade etti.: Kulüp olarak amacımız köydeki kadınların el emeklerinin karşılığını almaları ve yörenin lezzetlerinin tanıtılmasıdır. Bundan sonra panayırın yenilerini de düzenleyerek hem halı dokuma ile tanınan köyümüzü daha iyi tanıtmak hem de kadınlarımıza kazanç sağlamaları için yardımcı olmak amacındayız. Özellikle ilk etkinliğimizde yürüyüş, bisiklet sporu gibi çeşitli etkinliklere katılanların köylülerle arasında bir bir bağlantı kurulmasını istedik. Bodrum Bisiklet Kulübü ve Nane adlı yürüyüş ve doğa severlerin oluşturduğu gurup panayıra katılarak destek verdiler. dedi. Panayıra katılan köylüler çeşitli doğal tarım ürünleri, keşkek, yaprak, kabak çiçeği gibi dolmalar, börek sattılar. BODRUM ROTARY, ETRİM KÖYLÜLERİ İLE PANAYIR DÜZENLEDİ.

14 BODRUM ROTARY, ETRİM KÖYLÜLERİ İLE PANAYIR DÜZENLEDİ. BODRUM ROTARY, ETRİM KÖYLÜLERİ İLE PANAYIR DÜZENLEDİ.

15 BODRUM ROTARY, ETRİM KÖYLÜLERİ İLE PANAYIR DÜZENLEDİ. BODRUM ROTARY, ETRİM KÖYLÜLERİ İLE PANAYIR DÜZENLEDİ.

16 BODRUMLU İŞADAMLARI NIN ÖDÜLLÜ GECESİ BESİAD 10 YILI GERİDE BIRAKTI Bodrum Esnaf, Sanayi ve İşadamları Derneği (BESİAD) dernekte kayıtlı olup, onuncu yılını dolduran üyelerine Bodrum Ramada Otel de gerçekleştirdiği bir yemekle ödül verdi. Geceyi Pop Müzik yorumcusu Zeynep Cassalini, söylediği şarkılarla renklendirdi. Bodrum Esnaf Sanatkar ve İş adamları Derneği-BESİAD ın on yıl ve üzerindeki 43 üyesine 10. Yıl onuruna düzenlenen geceye yaklaşık 200 kişi katıldı. Bodrumlu iş insanlarının buluştuğu gecede renkli görüntüler yaşandı. Bugüne dek BESİAD başkanlığı

17 yapan tüm isimlerin bir araya geldiği geceye CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve MHP Muğla Milletvekili Adayı Asım Başaran da katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u temsil etmek üzere geceye katılan Meclis Üyesi Harita Mühendisi Ali Öztürk de Sanatçı Zeynep Cassalini ye çiçek sundu. NEREDEN NEREYE Bodrum Garnizon Komutanı Göksel Oral ın da eşiyle birlikte katıldığı gecede bir konuşma yapan BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden, Cumhuriyet in değer ve ilkelerini ön planda tutarak, 2002 Yılı nda 10 üye ile kurulan bir dernek olduklarını söyledi. İş dünyasına bugün 200 civarında bir iş insanı ile sektörel hizmet sunduklarını belirten Başkan Özden, ulusal ve uluslararası iş hayatına yön verip, yıllık ise milyon liralık bir katkı ile kişiye de istihdam yarattıklarını dile getirdi. Demokratik bir kurum olarak, planlı gelişmeyi ileri düzeye taşımak ve yeni iş sahaları açılmasına katkıda bulunmak amacında olup, üyelerini seçerken de mesleki ahlak, güven, ilkelerinden taviz vermeyen, tarafsız, dürüst iş yapan kişileri seçtiklerini söyleyen Başkan İlhami Özden, Bodrum da kazanan ve Bodrum için harcayan iş insanı seçmeye özen gösteriyoruz. dedi. Bünyelerinde bulunan iş kesiminin yüzde 30 u turizmle uğraşırken, yüzde 44 oranındaki üyenin de hizmet sektöründe olduğunun altını çizen Özden, tarım alanında yüzde bir, inşaat alanında ise yüzde 25 oranında üretim sağladıklarını vurguladı ve Bodrum da, tarihi doku ve değerlere sahip çıkıp, kültür ve zenginlikleri destekler düzeyde projeler ürettiklerini söyledi. Sanatçı Zeynep Cassalini nin şarkılarına geçmeden önce ise aralarında, derneği ilk kuran isimlerden Engin Olcay, Hüseyin

18 Anıl, Durmuş Ali Öztürk, Recai Seymen, Yılmaz Algül, Aydın Doğer, Kazım Arslan, Cafer Doğan, Engin Kaplan, Kerim Cangır, Emre Köroğlu, Ahmet Gümüş, Mehmet Dağoğlu ve Süleyman Orkun BESİAD Üyeliği nde on yılını doldurmuş iş insanlarına birer plaket verildi. Haber Selda Öztürk

19

20

21

22

23

24

25

26 Muğla Muhtarlar Derneği Başkan Kocadon u ziyaret etti Muğla İl Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Kocadon u makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Muğla İl Muhtarlar Derneği Başkanı Menteşe ilçesi Kozağaç Mahalle Muhtarı Kadir Gümüş ile birlikte dernek ikinci başkanı Ula ilçesi Gökçe Mahalle Muhtarı Mustafa Aracı ve dernek üçüncü başkanı Menteşe ilçesi Salihpaşalar Mahalle Muhtarı İsmail Baş katıldı. Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Cemil Gündüz ile Dernek Başkan Yardımcısı Torba Mahalle Muhtarı Suat Kaya da Muğlalı muhtarlara ziyaretlerinde eşlik etti. Ziyarette Muğla İl Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Gümüş, Bodrum da görev yapmakta olan mahalle muhtarlarının her birine vermiş olduğu destekler ve koordinasyon içinde, uyumla yürüttüğü çalışmalarından dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a teşekkür etti. Başkan Gümüş, Bodrum Muhtarlar Derneğine yaptığımız ziyaretin ardından Başkanımıza da uğramak istedik çünkü Bodrumlu muhtarların anlattığına göre, onlara çok destek oluyormuşsunuz. Muhtarlarımızla bizler de gurur duyuyoruz. Özellikle başkanlarımızın muhtarlarımızı böylesine sahiplenmesi bizleri onurlandırıyor. İnşallah ömür boyu böyle devam eder. Sizleri daha büyük yerlerde görmekten mutluluk duyarız. Bodrum a gelmekten gerçekten gurur duydum. Böyle bir Başkan a da her zaman rastlayamayız. İlginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Muğla genelinde muhtarlarımızla böylesine ilgilenen bir belediye başkanı görmedim. dedi.

27 Muhtarlarımla birlikte el ele yürümekten son derece mutluyuz Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için konuklarına ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon ise, Seçilmiş insanın küçüğü büyüğü olmaz. Bilin ki halk arasında sevilen, sayılan bir insandır. Ben şu anda Bodrum Belediye Başkanı olarak böyle bir koltukta oturuyorsam, böyle bir masada böyle telefonlarım varsa onların da hepsinde bunlardan olacak. Ben hep bu yönden bakıyorum ve onun için muhtarlarıma da her zaman çok değer vermişimdir yılından beri birlik beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Ayda bir kere ya da en az iki ayda bir muhtarlarımızla illa ki toplantı yaparız. Eskiden 11 tane muhtarım vardı, şimdi ise Büyükşehir Yasasıyla 53 tane oldu. Ayda bir defa hep birlikte toplantı yapıyoruz ve bu toplantımızda önce sorunları konuşuyor sonra birlik beraberlik yemeği yiyoruz. Yani bizler Bodrum olarak; Belediye Başkanı ve Muhtarlarıyla beraber büyük bir aileyiz. Bu bize ne mi getiriyor? Bir kere vatandaşlarımızla birebir diyaloglarımızı geliştiriyor. Böylelikle bizim göremediğimiz, duyamadığımız, söyleyemediğimiz şeyler de ifade edilmiş oluyor. Bodrum biliyorsunuz turizm yönünden bir markadır. Bu toplantılar sayesinde ise mahallelerimizin sorunlarını hızlı bir şekilde muhtarlarımızın bize getirip Bodrum u sezona hazırlama imkanını da sağlamış oluyoruz. Onun için muhtarlarımla birlikte el ele yürümekten de son derece mutluyuz. dedi. Muğla İl Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Gümüş, ziyaret sonunda ise Bodrum daki muhtarlara vermiş olduğu tüm destekler için Başkan Kocadon u tebrik ederek, bakırdan bir tuğrayı teşekkür maiyetinde kendisine takdim etti.

28

29 Bodrumlu anıldı deniz şehitleri Profesyonel Yatçılar Derneği (PROYAD Bodrum) tarafından Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Deniz Şehitleri Anma Günü nün 63. yıl dönümü dolayısıyla Bodrum deniz şehitleri anıldı. Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi nde gerçekleşen etkinliğe Bodrumlu deniz şehitlerinin yakınları başta olmak üzere Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Profesyonel

30 Yatçılar Derneği Başkanı Haslet Sever, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fotoğraf sergisiyle başlayan etkinlik Sunay Akın ın deniz kazalarını anlattığı sunumuyla devam etti. Akın, Osmanlı dönemi ve Cumhuriyet dönemi deniz kazalarını edebi bir dille anlatırken salonda duygusal anlar yaşandı. Gecede ayrıca Dumlupınar denizaltısı, Refav ve Kocatepe gemi kazalarında şehit olan, Yusuf Cansevdi (Kocatepe), Ahmet Öztop (Refav), Emin Süzen (Dumlupınar), Niyazi Giritli (Dumlupınar), Süleyman Erdoğan (Refah), Gaffur Kaynar (Kocatepe), Uğur Öztop (Kocatepe), Zafer Baydar (Kocatepe) ın yakınlarına plaket verildi. Yakınlarına ulaşılamayan şehit Mehmet Kızılışık (Dumlupınar) da salondakiler tarafından anıldı. Tüm deniz şehitleri anısına ise Aksona Mehmet Baş tarafından Sunay Akın a bir plaket verildi.

31

32 TAVLA OLDU DA KAZANANLAR BELLİ Bodrum Beşiktaşlılar derneği yararına ve onursal başkanı gazeteci yazar Bulent Akkurt anısına yapılan Ödüllü Tavla turnuvası sonuçlandı. Hem klasık tavla hem de Modern tavla kategorsinde oynanan müsabakalarda 8 kişilik gruptan çıkan 8 finalıst final de oynadılar. Finale çıkanlar 1 grup tan Derya Çamur 2 grup Türker Akova 3 grup Ali Mandalıncı 4 grup Gürol İnan 5 grup Alaettin Şen 6 grup Davut Diril 7 grup Baydar Özcan (isviçre ) 8 grup Aslan Kesepara KLASIK TAVLA ÖDÜLLERİ 1. Şampiyonluk kupası ve 350 dolar değerinde kolye ( Burak Kuyumculuk) 2. İkincilik kupası ve elektronık çerceve ( Bosis ) 3. Üçüncülük kupası ve tost makinası MODERN TAVLA ÖDÜLLERİ 1. Şampiyonluk kupası ve Tablet ( Mezetba rest ) 2.İkincilik kupası ve Kartal bronz 3 Üçüncülük kupası ve blender DERECE YE GİRENLER KLASIK TAVLA 1.ci Gürol İnan 2.ci Alaettin Şen 3.cü Ali Mamdalinci MODERN TAVLA DA 1.ci Berna Ant

33 2.ci Murat Polat 3. Ali Mandalinci Tüm organizasyon Delfi Hotel işletme sahibi Mehmet Dağoglu tarafından yapılan etkinlikte elde edilen bin 850 tl, Beşiktaşlılar Derneği ne makbuz karşılığı verildiği öğrenildi.

34 Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren kadınların tutkunu olacağı, kişinin güzellik bakımı anlamında tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan Kadın Dünyası Kuaför salonu kaliteli hizmet anlayışı ve tecrübeli ekibiyle Bodrum Atatürk Caddesi Rüya Otel yanında düzenlenen bir kokteyl ile hizmete girdi. Kalitesiyle Bodrum a yeni bir soluk getirmek isteyen kuaför salonu Kadın Dünyası açılış davetine, Bodrum Belediyesi Eski Meclis Üyesi ve Bodrum un sevilen iş adamlarından Uğur Sert in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Davette Kadın Dünyası Kuaför Salonu sahipleri Alaaddin ve Anıl ev sahibi olarak konuklarla tek tek ilgilendi. Kuaför salonunun açılış kurdelesini Bodrum Belediyesi Eski Meclis Üyesi ve Bodrum un sevilen iş adamlarından Uğur Sert kesti. Uğur Sert Bodrum a yeni bir iş yeri kazandırdıklarını

35 belirterek, Arkadaşlarımız bir cesaretle böyle bir girişimde bulundular. Kendilerini kutluyor, yeni işyerlerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum dedi. Alaaddin ve Anıl arkadaşlar İşyerlerinde bayanlara hizmet vereceklerini belirterek, işyerlerinde saç bakımının yanı sıra acısız epilasyon, kalıcı makyaj, profesyonel makyaj, cilt analizi, cilt yenileme, cilt bakımı, yoğun nem bakımı gibi hizmetlerinin de olacağını söylediler. Haber Uğur Yurtsev

36

37 İyilik için koşulan geleneksel yarışta kayıtlar başladı Bodrum Global Run 3 te TOÇEV ve Parıltı için koşulacak Global Liman İşletmeleri nin gerçekleştirdiği Bodrum Global Run koşularının üçüncüsünde yine iyilik için koşulacak. Kayıtları 15 Şubat ta başlayan ve 12 Nisan da sona erecek olan

38 Bodrum Global Run 2016 nın gelirlerinden, TOÇEV ve Parıltı Derneği ne önemli oranda bağış toplanması hedefleniyor. 15 Nisan da etkinliklerle başlayacak ve 17 Nisan da start alacak olan Bodrum Global Run 3 ile Bodrum, iyilik için koşan bini aşkın atleti ağırlayacak. İyilik yarışına önemli markalar da sponsor oluyor Başladığı ilk yıldan itibaren katılım ücretlerinden elde edilen tüm gelirin STK lara bağışlandığı Bodrum Global Run, 15 Nisan da Bodrum un eşsiz atmosferi altında birbirinden keyifli ve renkli etkinliklerle başlayacak. Atletlere Bodrum un benzersiz güzelliklerinin eşlik edeceği 10 kilometrelik parkurda gerçekleştirilecek yarış ise 17 Nisan Pazar günü, Bodrum Cruise Port ta start alacak. Bodrum Global Run 3 ten elde edilen gelirlerle; ilk iki yarışta olduğu gibi sivil toplum kuruluşları desteklenecek. Bodrum Global Run un bu yılki hedefi; yarıştan elde edilecek gelirlerin yüzde 50 si ile TOÇEV ve Parıltı Derneği nin projelerine önemli bir katkı sağlamak. Bu doğrultuda Bodrum Global Run 3 te, farklı markalara sponsor olarak katkı verme olanağı da sağlandı. Bodrum Global Run, iyilik için koşmaya çağırıyor Bodrum Global Run 3 ün 15 Şubat ta başlayan kayıtlarına gösterilen yoğun ilgi, yılında ilk iki yarıştaki yaklaşık kişilik katılımın da üzerine çıkacağını işaret ediyor. Katılımcılara özel İstanbul Bodrum arasında ücretsiz ulaşım imkânı da sağlandığı yarışa, kısa sürede 500 ün üzerinde başvuruda bulunuldu. Aralarında birçok ünlü isim ile önemli şirketin de yer aldığı çok sayıda bireysel ve kurumsal katılımcının iyilik için koşacağı Bodrum Global Run 3 te kayıtlar, 12 Nisan a kadar devam edecek. Bodrum Global Run 2016 da genel klasmanda kadın ve erkek kategorilerinde dereceye giren ilk 5 sporcu ve yaş kategorilerinde dereceye giren ilk 3 sporcuyu her zamanki gibi birbirinden renkli özel ödüller bekliyor. Ayrıca engelli sporcular, bu yıl da Bodrum Global Run 2016 da özel kategoride koşabilecekler.

39 Başvurular ve detaylı bilgi için

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

ÖDÜLLÜ GECESİ BESİAD 10 YILI GERİDE BIRAKTI

ÖDÜLLÜ GECESİ BESİAD 10 YILI GERİDE BIRAKTI BODRUMLU İŞADAMLARI NIN ÖDÜLLÜ GECESİ BESİAD 10 YILI GERİDE BIRAKTI Bodrum Esnaf, Sanayi ve İşadamları Derneği (BESİAD) dernekte kayıtlı olup, onuncu yılını dolduran üyelerine Bodrum Ramada Otel de gerçekleştirdiği

Detaylı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırımı gerçekleştirilen çevreci yatırım;

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması

Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması Ulusal Köpek Irk Standartları Yarışması Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu nun organizasyonu ve Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Gümbet dolgu alanında bulunan basketbol sahasında düzenlenen yarışmada,

Detaylı

Bodrum Global Run 3'te başlıyor

Bodrum Global Run 3'te başlıyor Bodrum Global Run 3'te başlıyor Global Liman İşletmeleri nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bodrum Global Run 3 için ön hazırlıklar tamamlandı, geri sayım başladı. Aralarında ünlü

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER

YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER YABANCI GELİNLERDE ESERLERİNİ SERGİLEDİLER İlk Kez Karyalı savaşçıların miğferlerinde yer alan sanat dalı da sergide yer aldı. Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan öğrenciler

Detaylı

TEKNEDE TAVLA TURNIVASI

TEKNEDE TAVLA TURNIVASI TEKNEDE TAVLA TURNIVASI Bodrum Modern Tavla ligi ekibi ve Delfi organizasyon sahibi girişimci işadamı Mehmet Dağoğlu tarafından deniz üstünde teknede tavla turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvanın, çok sayıda

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon : Artık hep beraber diyoruz ki Muğla aşkıyla yanıp tutuşalım Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDA YAPILDI 31.12.2013 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Girişimcilik

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

Karya Çiçekleri nden Başkan Kocadon a ziyaret

Karya Çiçekleri nden Başkan Kocadon a ziyaret Karya Çiçekleri nden Başkan Kocadon a ziyaret Minikler Geleneksel Düzenlemeli Dal Türkiye Şampiyonasında birinci olan Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri Gençlik Spor Kulübü nün şampiyon sporcuları,

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA

2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA 2 GÜNDE 4 TÜRKİYE REKORU 7 MADALYA Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul da hafta sonunda düzenlenen Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası na Bodrum dan yarışmalara katılan İZAK sporcusu Fatma Anter

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

KAPATIP DÜĞÜN YAPTILAR

KAPATIP DÜĞÜN YAPTILAR ÜRDÜNLÜ İŞ ADAMI ADAYI KAPATIP DÜĞÜN YAPTILAR Ürdün hava yollarının sahibi ve aynı zamanda Air Arabia nın ortaklarından olan Ürdünlü işadamı Riad Khashman ve Rose Khashman Bodrum da rüya gibi bir düğün

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&Ġsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI Kuruluş 13 Mart 2007 Charter 30 Mayıs 2007 Dönem: 2011-2012 Tarih: 27.12.2011 Sayı: 26 U.R ve BÖLGE YÖNETĠMĠ YÖNETĠM

Detaylı

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA Muğla nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde ilk kez düzenlenen Carettarun 14 km koşusuna katılan İZAK (İzmir) Kulübü nün lisanslı sporcuları ve

Detaylı

Almanya daki kardeş okulun öğrencileri Bodrum a geldi

Almanya daki kardeş okulun öğrencileri Bodrum a geldi Almanya daki kardeş okulun öğrencileri Bodrum a geldi Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nin kardeş okulu olan Almanya daki kardeş okulun öğrencileri Bodrum a geldi. Alexander Von Hunbolt Schule yetkilileri

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI

BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI BODRUM ŞUBAT AYINDA 6 ÜLKEDE TANITILDI Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Bodrum u tanıtmak amacıyla 6 ülkede düzenlenen turizm fuarlarına katıldı. Belçika, İtalya, Bulgaristan, Danimarka,

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır 25 NİSAN 2013 Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır Karadeniz Ereğli Büyük Anadolu Otel de düzenlenen etkinlikte Başkan Fikret Orman şunları söyledi: Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı Tarık

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

HERKES BODRUM A KOŞUYOR

HERKES BODRUM A KOŞUYOR HERKES BODRUM A KOŞUYOR Global Ports projesinin yapılacağı Bodrum Global Run adlı 15 kilometrelik yarışın yapılacağı Bodrum Yolcu Limanının başında, yönetici olarak Gonca Uygun bulunuyor. 27 Nisan Pazar

Detaylı

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla

Taktik çalışması. Fernandes'siz antrenman. BEŞİKTAŞ, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla 20-21 NİSAN 2013 Fernandes'siz antrenman Taktik çalışması yapan siyahbeyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. 5 e 2 çalışması, kısa koşular ve şut çalışmasının yapıldığı antrenman taktik çalışması

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt,

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Burak Özgür, Burçak Göncüler, Aşkın Keleş, Celal Gökbel Tuğbay

Detaylı

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ Bugün tüm Türkiye de okullar sömestr tatiline girdi. Çocuklarımız yarıyılda çalışmalarının neticesini karnelerinde gördüler.

Detaylı

Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu

Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda buluştu Kadir gecesi dolayısıyla Bodrum Belediyesi tarafından Türkkuyusu Mahallesi nde her yıl düzenlenen sahur yemeğine katılan Başkan Kocadon vatandaşlarla sahurda

Detaylı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ - 2014 8 MART Dünya Emekçi Kadınlar Günü KUTLU OLSUN AÇIŞ KONUŞMASI Yahya ARIKAN - İSMMMO Başkanı KONUŞMACILAR Komite Başkanı Sezer Karan ın sunuşunun

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Sevgili Rotary Ailem merhaba,

Sevgili Rotary Ailem merhaba, Sevgili Rotary Ailem merhaba, Eylül ayında Toplum Liderleri Geliyor adlı projemize kaynak yaratabilmek için Spa Sağlık projemizi gerçekleştirdik.projemize katılan üyelerimiz ve yakınları aktiviteyi çok

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010

YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 l YILIN GENÇ LİDERLERİ ÖDÜL TÖRENİ 2010 Genç Liderler Kimdir? Genç Liderler 2004 yılında kurulmuş, Türkiye nin yönetimiyle ilgili her alan ve her kademede etkin görev almak ve Türkiye nin daha iyi yönetilerek

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu

Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum da Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu Bodrum Yarımadasında yaşayan Çukurovalılar tarafından Bodrum Çukurova Kültür ve Dayanışma Derneği kuruldu. Bodrum da yaşayan turizmci Birol Yoleri

Detaylı

KUSADASl - demokrat 24 Nisan 2010 Sayfa 6 1. BALKAN TÜRKLERİ ŞENLİĞİ AYDIN'DA YAPILDI - Arif Şentürk'ün sahne aldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi. Aydın Belediyesi ile Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma

Detaylı

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yaşlılar Haftası nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ile birlikte ilçelerde vatandaşları

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

1 von 5 21.11.2013 22:24

1 von 5 21.11.2013 22:24 Anasayfa Hamburg GEZİ + POLİS + ORUÇ = İFTAR Tarih : 2013.07.27 17:17:32 Hamburg Sivasspor Taraftar Derneği nin iftar yemeğinde, Gezi Parkı ve Hamburg polisinin Türk gençlerine karşı baskılı tutumuna yönelik

Detaylı

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ

BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ BODRUM DA GLOBAL RUN ATLETİZM ŞENLİĞİ 1.GLOBAL RUN HERKES BODRUM A KOŞUYOR YARIŞLARI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Bodrum un ilk Global Yarışıları atletizm şenliği havasında gerçekleşti. Yaklaşık

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Gençlere anlatacaklar

Beşiktaş Gazetesi. Gençlere anlatacaklar Gençlere anlatacaklar BEŞİKTAŞ Belediyesi genç girişimciler için başlattığı projesi ile eğitimde çalışmalarını sürdürüyor. Genç girişimciler için düzenlenen seminer etkinliklerinde etkinliğe katılacaklara

Detaylı

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY

CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY CHP DE GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNDE İKİ ADAY Salih Yanık adaylığını açıkladı. 13 Aralık Pazar günü yapılacak olan Bodrum CHP Gençlik Kolları Seçimi için ikinci olarak adaylığını açıklayan Salih Yanık oldukça

Detaylı

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok Antalya daki 4 üniversitenin sektör için gerekli eğitimleri verdiği, Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi 19 Temmuz tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası iştiraki olan Babadağ Teleferik Projesi yapımı

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR 1 / 29 konuklara kültürel Geleneksel 43.sü ulusal varlıklarımızın düzenlenecek çapta ev hale sahipliği da gelmiş, adını yapmaya olan duyurmuş

Detaylı

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29

PELOPONİSSOS DAN (MORA) FUTBOL ARACILIĞIYLA DOSTLUĞU AÇIKÇA BELİRTTİLER Perşembe, 15 Kasım :29 Veteran futbol camiasının tecrübeli ekiplerinden Kartal Öz Balkan Gücü Masterler, Peloponissos (Mora) Eyaleti ve Nafplio (Anabolu) Belediyesi nin resmi davetlisi olarak, Dostluk ve İyi Komşuluk Maçı nda

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI

SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI SOMALI MADENCİLERE, BODRUM TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞ İMKANI Bodrum da, Soma kömür madeni faciasında yakınlarını kaybedenlerin, turistik tesislerde iş imkanı sağlanması için çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili

Detaylı

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki

Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Fransa da ki saldırıya Bodrumdan tepki Gazeteciler Günü Trafo da Kutlandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bodrum da görev yapan gazetecilerle Trafo Bodrum

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı!

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı! 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nın basın toplantısı, Bornova Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde

Detaylı

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. OSMANİYE KAHRAMANMARAŞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ. Osmaniye de yaşayan Kahramanmaraş lılar tarafından kurulan Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği nin

Detaylı

FAALİYET RAPORU 2017

FAALİYET RAPORU 2017 FAALİYET RAPORU 2017 Güzel Ordu Kültür Sanat Derneğimiz 19 Eylül 2016 tarihinde İstanbul da Dr. Canan Kaftancıoğlu, Tevfik Serdar Köksal, Hasan Ersoy, Saniye Yurdakul, Engin Çebi, Aysel Can Ekşi, Murat

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı