Temizlik ve Bakým Cozumleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Temizlik ve Bakým Cozumleri"

Transkript

1 Temizlik ve Bakým Cozumleri

2 KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý olarak mantar, küf lekeleri ve bakteriyi ortadan kaldýrýr. Anýnda etkisi ile beyazlatýr, dezenfekte eder ve korur. Evlerdeki yýkanabilir her türlü yüzey için, özellikle hijyen yerler, sauna ve yüzme havuzu için. Seramik karolar, derz dolgularý, silikon dolgularý, duvarlar, tavanlar, cam, ahþap ve plastik için. Ürünü yaklaþýk 5-10 cm uzaklýktan yüzeyi iyice doyuracak þekilde spreyleyin. 15 dakika etki etmesini bekleyin ve daha sonra bol su ile durulayýn.

3 ETÝKET SÖKÜCÜ SIHHÝ EV KULLANIMI artýk brakmaz ekstra güçlü etiket ve yapýþtýrýcý için ideal mürekkep, yað ve kurumu da temizler ETÝKET SÖKÜCÜ Kaðýttan veya plastikten yapýlmýþ kendinden yapýþkanlý etiketlerin ve çýkartmalarýn sökülmesini kolaylaþtýrýr. Artýk ve iz býrakmadan temizlik yapýlmasýný saðlar. Katran, mürekkep, ruj, lastik izi, yað, gres yaðý ve kurum gibi lekeleri plastik, ahþap, PVC, taþ, seramik, pencere, kapý ve mobilya yüzeyleri gibi hemen her yüzeyden uzaklaþtýrýr. Kuru bir bezi Etiket Sökücüsü ile ýslatýn ve etiketi veya artýklarý iyice nemlendirin.kýsa bir süre etki etmesine izin verin ve bir köþesinden baþlayarak parça parça sökün. Artýklarý ovarak çýkartýn. Daha sonra yüzeyi bol su ile silin. Sentetik etiketleri sökerken ürünü kullanmadan evvel etiketin üst tabakasýný mekanik olarak yýrtýn. Lekeleri ýslatýlmýþ bezle daima ovarak sökün ve artýklarý emici bir bezle temizleyin.

4 MUTFAK YAÐ TEMÝZLEYÝCÝ SIHHÝ EV KULLANIMI yüksek yað çözme kuvveti mutfaktaki her yüzey için hijyenik temizlik MUTFAK YAÐ TEMÝZLEYÝCÝ Evdeki her türlü yaðý temizler. Kolay ve güvenilir bir þekilde yað filmini, yað artýklarýný, yanýk lekeleri ve hatta kabuk tutmuþ inatçý lekeleri yok eder. Güçlü anýnda etki ile hijyenik ve gýda açýsýndan uygun temizlik saðlar.mutfak ve evdeki su ile yýkanabilecek özellikle aspiratör, ocak, mutfak dolaplarý, mutfak aletleri, mutfak tezgahlarý için. Ayný zamanda yýkanabilir yað filtreleri için kullanýlabilir. Yüzeye püskürtün ve birkaç saniye etki etmesini bekleyin. Bir sünger veya bezle çözülmüþ kiri temizleyin ve sýcak su ile silin. Ýnatçý çökeltileri sünger veya fýrça ile temizleyin ve su ile durulayýn

5 ÇELÝK ve KROM BAKIMI SIHHÝ EV KULLANIMI temizler ve bakýmýný yapar koruyucu bir tabaka oluþturur parmak izini önler krom için uygundur HÝJYENÝK TEMÝZLEYÝCÝ Yüzey üzerinde temiz, ýþýldayan matlýkta düzgün bir görüntü oluþturur. Aþýnma izlerini, renk bozulmalarýný, yaðlý izleri, su izlerini, ve kireç izlerini ortadan kaldýrýr. Yüzeyleri tekrar kirlenmekten korur ve su itici hale getirir. Koruyucu bir tabaka oluþturarak parmak izi ve pas lekelerinin oluþumunu engeller.parlatýlmýþ, taþlanmýþ, mat ve parlak çelik ve krom yüzeyler için. Mutfakta davlumbazlarda, doðramalarda, çalýþma alanlarýnda, aletlerde, armatürlerde, veya evde parmaklýklarda, merdiven trabzanlarýnda, posta kutularýnda, mobilya aksamlarýnda vb. kullanýlýr. Sadece kuru yüzeylerde kullanýn. Islak yüzeyleri önce kurulayýn. Çelik ve Krom Bakýmý ürününü yumuþak, kuru ve temiz bir bezle ince bir tabaka halinde yüzeye tatbik edin ve düzgünce yayýn. 1-2 dakika etki etmesine izin verin ve çözülmüþ kiri temizleyin. Sonra temiz, kuru bir bezle parlatýn.

6 DERZ TEMÝZLEYÝCÝ SIHHÝ EV KULLANIMI duvar ve yer karolarý için iç ve dýþ mekan yað, kir ve kalýntýlara karþý DERZ TEMÝZLEYÝCÝ Ýç veya dýþ mekandaki duvar ve zemin derzlerindeki malzeme artýklarý, kir, yað gibi inatçý lekeleri temizler. Mutfak veya banyolardaki fayans derzlerinin hijyenik temizliði için kullanýlýr. Ýç ve dýþ mekanlarda duvar ve yer karolarýndaki derzlerde kullanýlýr. Seramik ve doðal taþ karolarýndaki derzler için. Ayný zamanda dekoratif tuðlalar, cephe tuðlalarý, yarým baþlýk tuðlalarý, doðal taþlar ve diðer duvar malzemelerindeki derzler için. Tatbik edilecek yüzey kuru olmalýdýr. Yüzeyi doyuracak kadar ve düzgün bir þekilde spreyleyin. 1-2 dakika etki etmesini bekleyin. Spreylenmiþ derzi yumuþak bir fýrça ile fýrçalayýn. Fýrçayý düzenli olarak temiz su ile yýkayýn ve kirli tabakayý bir bezle temizleyin.

7 DUÞAKABÝN TEMÝZLEYÝCÝ SIHHÝ EV KULLANIMI su uzaklaþtýrýcý etki kireç kalýntýlarýna karþý lamine cam, akrilik cam, duþakabin perdesi, alüminyum ve plastik için DUÞAKABÝN TEMÝZLEYÝCÝ Kireç lekesi ve sabun artýklarýný tek baþýna etkili temizler. Damlalarý uzaklaþtýrma özelliði sayesinde fayanslarý, karolarý,derzleri, cam bölmeleri korur. Düzenli kullaným kireç lekesi oluþumunu engeller. Hijyenik temizlik saðlar. Düzenli kullanýmý tavsiye edilir. Plastik, cam, lamine cam, akrilik cam veya alüminyumdan duþa kabinler ve bölmeler için. Ayný zamanda duþ perdeleri için uygundur. Duþtan sonra spreyleyin. 1-2 dakika etki etmesine izin verin ve suyla yýkayýn. Ýnatçý kirler için süngerle üzerinden geçin.

8 HÝJYENÝK TEMÝZLEYÝCÝ SIHHÝ EV KULLANIMI jel kývamýnda - daha etkili taze koku kireç kalýntýlarýna karþý hijyenik temizlik ve ýþýyan parlaklýk HÝJYENÝK TEMÝZLEYÝCÝ Kireç lekeleri, sabun ve þampuan artýklarý, bunlara baðlý kirlenmeler, grileþme ve pas lekeleri gibi lekelerin anýnda ve etkili bir þekilde temizlenmesini saðlayan temel temizlik ürünüdür. Zararlý bakterilerin ve mikro organizmalarýn oluþmasýný azaltýr. Jel yapýsýyla daha etkili ve daha yapýþkan. Taze kokar, ve ýþýldayan parlaklýk verir. Sýhhi ve ýslak mekanlarda, banyoda, duþta ve mutfakta asite karþý dayanýklý yüzeyin derin temizliði için. Fayanslar, seramik karolar, jakuzi ve duþ tekneleri, duþ perdeleri, lavabolar, klozetler, armatürler ve asite dayanýklý plastik yüzeyler için. Ayný zamanda duþ baþlýklarýndaki kireç tortularýnýn temizlenmesi için. Yüzeye püskürtün ve 1-2 dakika etki etmesini bekleyin. Daha sonra bol su ile durulayýn. Ýnatçý çökeltiler için sünger veya fýrça kullanýn ve su ile durulayýn.

9 WC TEMÝZLEYÝCÝ SIHHÝ EV KULLANIMI ekstra güçlü yoðun temizleyici kabuklaþmýþ ve inatçý kirleri çözer WC, pisuar ve bide için WC TEMÝZLEYÝCÝ Sýhhi mekanlardaki idrar kalýntýlarýný, kireç tortularýný, sabun artýklarýný, pas lekelerini ve diðer inatçý kirleri yok eder. Tuvalet, pisuar, bide, duþ teknesi, küvet gibi sýhhi mekanlarda asitten etkilenmeyen her türlü seramik yüzey için. (Ürün konsantredir) 150 ml ürünü dökün. Fýrça ile düzgünce yayýn ve kirlilik derecesine göre daha uzun bir süre (gerekirse gece boyunca) etki etmesini bekleyin. Sonra fýrça ile temizleyin ve bol su ile durulayýn.

10 BORU AÇICI GRANÜL SIHHÝ EV KULLANIMI mutfak, banyo ve tuvalet için aktif granül çok etkili gider açar BORU AÇICI GRANÜL Yüksek etkili granüllerden oluþur. Mutfak ve banyoda, lavabo, küvet, duþ teknesi ve benzeri yerlerde bulunan pis su tahliye sistemlerindeki yað, gres artýðý, saç topaklarý, sabun parçalarý, pamuk topaklarý gibi kalýcý hale gelmiþ inatçý pislikleri ve yol açtýklarý týkanýklýklarý gevþetir ve eritip yok eder. Tek baþýna ve son derece hýzlý etki etme özelliði vardýr. Buzlanmýþ drenaj sistemlerinin çözülmesinde bile yardýmcý etkisi vardýr. Týkanmýþ giderdeki veya boruda duran suyu boþaltýn. Yarým kapak dolusu ürünü gidere serpiþtirin ve bir fincan soðuk suyu arkasýndan dökün. (Dikkat. Sýçrama tehlikesi) Gideri hiçbir zaman týkayarak kapatmayýn! 30 dakika etki etmesini bekleyin ve daha sonra soðuk su ile iyice durulayýn. Çok inatçý durumlarda uygulamayý tekrarlayýn, ama hiçbir zaman dozu arttýrmayýn. Kötü kokularý engellemek için ¼ kapak dolusu ürünü haftalýk olarak gidere boþaltýn ve arkasýndan bir fincan soðuk su dökün.

11 MERMER CÝLASI yüksek koruma ve bakým kolay kullaným parlatýr hafif çizikleri giderir MERMER CÝLASI Mat ve donuk mermer yüzeylere canlý bir görünüm kazandýrýr ve yeni olanlarý da su damlasý lekelerine ve diðer kirlere karþý korur. Düzenli kullanýlmasý, yýpranma ve çizilmelerle birlikte oluþan leke izlerini azaltýr. Cilalama iþini yapmak ve ýþýldayan parlak bir görüntü elde etmek kolaydýr. Hafif çizikleri düzeltir. Her türlü cilalanmýþ veya taþlanmýþ doðal taþlar için. Örneðin mermer, Aglo mermeri, kireç kumu taþý, traverten, dolomit, kuvarsit, granit, arduvaz. Yeni döþenmiþ veya derin temizleme yapýlmýþ yerler için. Ýç mekandaki denizlikler, masalar, mobilyalar, mutfak çalýþma tezgahlarý, merdivenler vb. uygundur. Kullanýmdan evvel iyice sallayýn. Oda sýcaklýðýnda kullanýn. Ýnce ve düzgün bir þekilde püskürtün ve temiz bir bezle yayýn. Daha sonra kuru, yumuþak bir bezle parlatýn. Fazla emici malzemeler için uygulamayý tekrarlayýn. Ýyice cilalanmasý parlaklýk derecesini arttýrýr.

12 GRANÝT ve MERMER TEMÝZLEYÝCÝ temizler ve bakýmýný yapar granit ve mermer için mutfak tezgahlarý için ideal GRANÝT ve MERMER TEMÝZLEYÝCÝ Yaðlý kirlilikleri ve kullaným izlerini derinlemesine temizlemek için asit ve balmumu içermeyen konsantre. Aktif bileþenlerinin mükemmel etkisi ile temizler ve bakýmýný yapar ve kurumaya karþý korur. Granit ve mermerin doðal güzelliði kalýcý hale gelir. Zeminler kayganlaþmaz. Ev, mutfak ve banyolardaki ve iþ yerlerindeki granit yüzeyler için. Ýç ve dýþ mekanlardaki yerler, duvarlar, denizlikler, masalar ve mutfak tezgahlarý için. (Ürün Konsantredir) 50 ml kadar Granit Temizleyicisini sýcak su dolu kovaya ilave edin. Ýyice karýþtýrýn. Bir bezle düzgünce yayýn ve kýsa bir süre etki etmesini bekleyin. Sonra tekrar ayný karýþýmý kullanarak yýkayýn. Yýkamayý sadece su ile yapmayýn. Ürünün tatbik edildiði yüzeyi kurumaya býrakýn. Eðer yüksek parlaklýkta yüzeylerde çizgiler oluþuyorsa, temizleyiciyi daha düþük dozda kullanýn.

13 GRANÝT ve MERMER EMPRENYESÝ lekelere karþý kalýcý koruma kireç ve suyu uzaklaþtýrýr derzlerin geçirgenliðini azaltýr GRANÝT ve MERMER EMPRENYESÝ Yaðlý ve sulu lekelerin oluþmasýna karþý kullanýma hazýr özel emprenye. Nemin, boyanýn, yaðýn iþlemesini engeller. Temizliði kolaylaþtýrýr. Leke býrakabilecek sývýlar yüzeye derinlemesine iþlemeden silinebilir. Derzleri sulu ve yaðlý lekelenmelere karþý korur. Cilalanmýþ, taþlanmýþ veya kumlanmýþ mermer, kireç kumu taþý, kuvarsit, beton taþ, arduvaz, cilalanmýþ, taþlanmýþ veya kumlanmýþ granit, tuðla ve seramik gibi her türlü emici doðal ve yapay taþlar için. Yerler, duvarlar, masalar, tezgahlar, denizlikler, havuzlar için. Tatbik edilmeden evvel yüzey kuru, temiz ve emici olmalýdýr. Taþ tarafýndan ne kadar emilirse etkisi o kadar fazla olur. Ýnceltmeden bir fýrça veya rulo ile düzgün bir þekilde yüzeyin emme kabiliyetine uyarak tatbik edin. Tekrar bir kat atýlmasý etkisini arttýrýr, ancak yüzeyin emebileceði kadar tatbik edilmelidir. Yaklaþýk 1 saat kadar etki etmesine izin verin, sonra emilememiþ emprenyeyi kuru emici bir bezle temizleyin. Çizgi kalmamasýna dikkat edin. Kuruma süresi 3 ile 4 saat arasýdýr; bu süre içinde yüzey ile temas etmeyin. Tam etkisini 24 saat sonra gösterir.

14 SERMÝK ve TAÞ DERÝN TEMÝZLEYÝCÝ - ALKALÝK güçlü derin temizleyici konsantre plastik malzemeler, kauçuk ve pvc için de temizlik ve bakým ürünlerinin artýklarýný yok eder koruyucu ve bakým ürünlerini kullanmadan evvel derin temizlik için ideal SERAMÝK ve TAÞ DERÝN TEMÝZLEYÝCÝ - ALKALÝK Zeminde kullanýlmýþ eski bakým/temizlik ürünlerinin artýklarýný, parlama yapan tabakalarý, inatçý kirleri, kabuklaþmýþ yaðlarý, sararmalarý ve nikotin çökeltilerini derinlemesine, güçlü ve özenli bir þekilde temizler. Kirler suyla kolayca yýkanýr. Ýç ve dýþ mekanlardaki alkaliye dayanýklý her türlü yüzey için. Fayans, seramik yer karolarý, mermer ve granit gibi doðal taþlar, terracotta karolar için. Ayný zamanda sentetik, PVC kauçuk kaplama malzemeleri için. (Ürün Konsantredir) Kirin derecesine göre saf veya 1:10 oranýna kadar incelterek daha evvelden ýslatýlmýþ olan yüzeye tatbik edin ve bir fýrça veya sünger ile yayýn. Kýsaca etki etmesini bekleyin. Çözülmüþ artýklarý fýrçalayýn ve sünger veya emici bir bezle temizleyin. Bolca su ile iyice yýkayýn.

15 SERAMÝK ve TAÞ DERÝN TEMÝZLEYÝCÝ - ASÝDÝK güçlü derin temizleyici konsantre iç ve dýþ mekan teraslar için ideal SERAMÝK ve TAÞ DERÝN TEMÝZLEYÝCÝ - ASÝDÝK Ýnatçý kirleri, kireç ve mineral tortularýný, idrar kalýntýlarýný, hafif çimento artýklarýný ve pasý aside dayanýklý yüzeylerden derinlemesine, güçlü ve özenli bir þekilde temizler. Ýç ve dýþ mekanlarda asitten etkilenmeyen her türlü yüzey için. Fayanslar, seramik yer karolarý ve çeþitli asitten etkilenmeyen granit türleri, kuvarsit, bazalt, krom, çelik ve cam için. Hijyen ve ýslak mekanlarda, tuvalet, yüzme havuzu, teras ve balkonlarda kullanýlabilir. (Ürün Konsantredir) Kirin derecesine göre saf veya 1:10 oranýna kadar incelterek daha evvelden ýslatýlmýþ olan yüzeye tatbik edin ve bir fýrça veya sünger ile yayýn. Kýsaca etki etmesini bekleyin. Çözülmüþ artýklarý fýrçalayýn ve sünger veya emici bir bezle temizleyin. Bolca su ile iyice yýkayýn.

16 ÇÝMENTO ARTIÐI TEMÝZLEYÝCÝ çok etkili hýzlý ve kolay kireç ve çökeltilerine karþý ÇÝMENTO ARTIÐI TEMÝZLEYÝCÝ Çimento ve harç artýklarýný, kireç çökeltilerini ve inorganik kirleri çabuk ve problemsiz temizler. Asite karþý hassas olmayan her türlü yüzey için. Örneðin seramik duvar ve yer karolarý, tuðla, kaba seramik, kiremit, arduvaz, kuvarsit, beton plakalar ve granit gibi kireç ihtiva etmeyen doðal taþlar gibi. (Ürün Konsantredir) Çimento artýðýnýn derecesine göre saf olarak veya 1:10 oranýnda incelterek ýslatýlmýþ yüzeye tatbik edin ve bir tahta fýrçasý veya süngerle yayýn. Kýsaca etki etmesini bekleyin, kurumasýna izin vermeyin. Çözülen artýklarý tahta fýrçasý ile kazýyýn ve sünger veya bezle temizleyin. Bol su ile yýkayýn.

17 ÇÝMENTO ARTIÐI TEMÝZLEYÝCÝ Mermer ve Doðal Taþ aside karþý hassas yüzeyler için çok etkili ÇÝMENTO ARTIÐI TEMÝZLEYÝCÝ Mermer ve Doðal Taþ Mermer ve Doðal Taþ için çimento artýklarýný, derz harcý artýklarýný, kireç çökeltilerini ve kirleri aside karþý hassas yüzeylerden özenli ve etkili bir þekilde temizler. Hassas yüzeylerin özenli bir þekilde temizliði için.her türlü asite karþý hassas olan yüzeyler için. Ýç ve dýþ mekanlardaki mermer, traverten, terrazzo, (çimento mozaiði), kireç içeren doðal ve yapay taþlar, beton plakalar, cilalanmýþ ve emici granit yüzeyler için. Duvar ve zemin için. (Ürün Konsantredir) Kullanýmdan evvel derz malzemesinin kürlenmiþ olmasý gerekir. Gevþek çimento ve kireç artýklarýný süpürün. Kirli yüzeyi hafif ýslatýn. Çimento artýðýnýn derecesine göre saf olarak veya 1:5 oranýnda su ile incelterek tatbik edin ve bir tahta fýrçasý veya sünger ile yayýn. Kýsaca etki etmesini bekleyin, kurumasýna izin vermeyin. Çözülen artýklarý tahta fýrçasý ile kazýyýn ve sünger veya bezle temizleyin. Bol su ile yýkayýn.

18 LAMÝNAT ZEMÝN TEMÝZLEYÝCÝ ZEMÝN KAPLAMA BAKIMI temizler, bakýmýný yapar ve canladýrýr duvar ve tavan panelleri için de uygundur LAMÝNAT ZEMÝN TEMÝZLEYÝCÝ Laminat zemin üzerindeki kirleri, lastik ve ayakkabý izlerini, yað artýklarýný ve yað lekelerini de dahil olmak üzere bir çok kiri ve lekeyi kolayca temizler. Kaplamayý yeniler ve laminatýn doðal görüntüsünü korur. Ýç mekandaki laminat ve kaplama yer döþemeleri için. Özellikle duvar ve tavan panelleri için uygundur. Ayný zamanda mantar ve mantar parkeler için. (Ürün Konsantredir) 25 ml kadar ýlýk su dolu bir kovaya boþaltýn. Ýyice karýþtýrýn. Bezi nemlendirin, yeri silin ve kurumaya býrakýn. Tekrar silmeye gerek yoktur. Ýnatçý kirler için dozu arttýrýn ve daha sonra temiz su ile tekrar silin.

19 PARKE ve AHÞAP ZEMÝN TEMÝZLEYÝCÝ ZEMÝN KAPLAMA BAKIMI canladýrýr solma ve kararmalarý engeller temizler ve bakýmýný yapar yaðlý, balmumu kaplý yüzeyler için PARKE ve AHÞAP ZEMÝN TEMÝZLEYÝCÝ Parke ve ahþap zemin temizliði ve bakýmýný yapar. Kir ve ayakkabý izlerini kolayca ortadan kaldýrýr. Kaplamayý yeniler ve yüksek kaliteli parke ve ahþap kaplamanýn doðal görünümünü korur. Zemini kaygan yapmaz. Yýpranmaya baðlý zamansýz renk koyulaþmasý, solma ve grileþme izlerine karþý korur. Her türlü cilalý parke ve ahþap zeminler için. (Ürün Konsantredir ) 50 ml kadar ürünü ýlýk su dolu kovaya boþaltýn. Ýyice karýþtýrýn. Bezi nemlendirin, yeri silin ve kurumaya býrakýn. Tekrar silmeye gerek yoktur. Kuruma esnasýnda zeminin üzerinde yürümeyin.

20

KÜF METAL TAŞ ve SERAMİK AHŞAP BAHÇE VE DIŞ MEKAN

KÜF METAL TAŞ ve SERAMİK AHŞAP BAHÇE VE DIŞ MEKAN Derz Temizleyici İç veya dış mekandaki duvar ve zemin derzlerindeki malzeme artıkları, kir, yağ gibi inatçı lekeleri temizler. Mutfak veya banyolardaki fayans derzlerinin hijyenik temizliği için kullanılır.

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

Temizlik - Bakım - Koruma

Temizlik - Bakım - Koruma www.ardex.com.tr Temizlik - Bakım - Koruma Lithofin KUKÜ Lithofin EKSTRA Güçlü Çimento Artığı Temizleyicisi Yeni uygulanmış ya da mevcut klinker, fayans, seramik, granit seramik, porselen seramik vb. yüzeylerdeki

Detaylı

www.sanberkinsaat.com

www.sanberkinsaat.com www.sanberkinsaat.com Alesta apartmanı Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de, doğanın içinde yer alan 1066,85 m² alan üzerinde 12 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Alesta apartmanında 3 adet iş yeri (

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

AQUA BLOCKER Solvent içermez Bitüm içermez Silikon içermez Yüksek elastikiyet özelliðine sahiptir Ýþçilikten tasarruf saðlar Rulo ile rahatça sürülebilir 10 mm ye kadar çatlak köprüleme özelliði vardýr

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

Tulpar yerün birevü buççağunda bulsa da, öz yılkısın tabar. (Tulpar dünyanın bir başka köşesinde olsa da, kendi sürüsünü bulur.)

Tulpar yerün birevü buççağunda bulsa da, öz yılkısın tabar. (Tulpar dünyanın bir başka köşesinde olsa da, kendi sürüsünü bulur.) Tulpar ın adı, Türk, Kırgız ve Altay mitolojilerinde geçer. Genelde beyaz veya kara (tek renk) bir at olarak betimlenir. Beyaz kanatları vardır ve Kuday (Tanrı) tarafından yiğitlere yardımcı olması için

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

ÜRÜNLER NivoTech 105 NivoTech 110 Taným Kendinden Yayýlan Þap Kendinden Yayýlan Þap Kullanýldýðý Yerler Ýç mekanlarda, Zemini ince katman halinde seviyelendirmede. Ýç mekanlarda, Zemini ince katman halinde

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP MONOBLOK MONOBLOK ALT DOLAP

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME 1- BETONARME

TEKNİK ŞARTNAME 1- BETONARME 1- BETONARME 1.1- Binada kullanılacak malzemeler Bayındırlık Bakanlığı teknik şartnamesine uygun olacaktır. Yapılacak her türlü imalat Bayındırlık Bakanlığı Genel Şartnamesinde tarif edilen şartlara uygun

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir.

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir. İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 1 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya hak kazanan PINE BAY HİZMET

Detaylı

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA EM ETKİN MİKROORGANİZMA KULLANIMI 1 ***KOKU GİDERİMİ Kötü kokular

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057

ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057 ÇBS HOMELINE - Klozet Kapağı ve Kapı Kolu Hijyenik Temizleyici Ürün Kodu : 40057 Kullanım Alanları ve Özellikleri: Klozet kapağı ve Kapı kolı Hijyenik olarak temizlemek ve dezenfekte etmek için kullanılır.

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP PANEL PANEL ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP PANEL PANEL ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin.

10, Çayınız da artık Cafissimo dan! 95 TL BANYOLARINIZA DOĞALLIĞI. Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. Çayınız da artık Cafissimo dan! Dilediğiniz kapsülü seçin, çayınızı Cafissimo demlesin. 5 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda YENİ Cafissimo TEATIME 10, 95 TL 10 adet çay kapsülü Her hafta

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS Parquet ZINC transparent 600 700 Glazing Marine-Parquet Construction SPRAYABLE PANEL & DECORATION www.parabond.eu TR MS polimer bazlı, yüksek kaliteli, hızlı kürlenen yapıştırıcı mastik. Çok yüksek ilk

Detaylı

PEKŞENEL İNŞAAT LTD.ŞTİ. MERKEZ TEL/FAX +90 (312) 395 15 15 +90 (312) 394 77 80 DİDİM ŞUBE TEL/FAX +90 (256) 813 15 13 +90 (256) 813 15 13

PEKŞENEL İNŞAAT LTD.ŞTİ. MERKEZ TEL/FAX +90 (312) 395 15 15 +90 (312) 394 77 80 DİDİM ŞUBE TEL/FAX +90 (256) 813 15 13 +90 (256) 813 15 13 MİNİMUMLA MAKSİMUM GÖRÜNÜMLER PROJE DETAYLARI 10 LU (A B C) BLOKLAR ZEMİN KAT 1+1 DAİRELERDEN OLUŞMAKTADIR. 1 2 3 4 1 VE 4 NUMARALI DAİRELER, ÜÇ TARAFI TERASLA ÇEVRİLİ OLUP 35 M 2 KAPALI ALAN, 37 M 2

Detaylı

IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ

IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ *Irmak İnşaat Standart Yapı Şartnamesi, dairesini farklı bir mimari ile dizayn etmek isteyen

Detaylı

DÜNYANIN TEMİZLİĞİ INOKSCLEAN 2016 ürün kataloğu 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Temizlik arabanızda bulunması gerekli malzemelerin eskizsiz olduğunu kontrol edin. Ofise girip, genel durumunu gözlemleyin.

Detaylı

KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ

KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ *Konsept Yapı Standart Yapı Şartnamesi, dairesini farklı bir konseptte dizayn etmek isteyen

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

Küfü Temizleme. Küf Temizleyici Klorsuz. Küf Temizleyici Klorlu

Küfü Temizleme. Küf Temizleyici Klorsuz. Küf Temizleyici Klorlu 1 Küfü Temizleme Küf sporlarının odaya dağılmasına izin vermemek için küflenmiş yerlerin fırçalanmaması veya başka bir şekilde müdahale edilmemesi gerekir. İlk olarak küfün üzerine Küfx Küf Temizleyiciyi

Detaylı

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri

Baumit Karo Yapıştırıcıları, Derz Dolgular ve Su Yalıtım Ürünleri Baumit, ve Su Yalıtım Ürünleri Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler İleriye yönelik fikirler. Karo Uygulamalarında Profesyonel Çözümler Her Yüzey İçin Farklı Ürün Baumit, karo yapıştırıcıları ve derz

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP PANEL PANEL ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ PROSEDÜRÜ SAYFA 1 / 5 AMAÇ KAPSAM SORUMLULAR : Hereke MYO nun genel temizlik ve tertip-düzeni için standartları, sorumluları, sorumlulukları ve kontrol esaslarını belirleyerek, sürecin kalitesini arttırmak. : Hereke

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Koli İçi Adet KG TL 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,13 4 125,21 24,42 500,85

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

MİNİMUMLA MAKSİMUM ŞİRKETLER GRUBU MİMARLIK İNŞAAT MÜHENDİSLİK

MİNİMUMLA MAKSİMUM ŞİRKETLER GRUBU MİMARLIK İNŞAAT MÜHENDİSLİK MİNİMUMLA MAKSİMUM GÖRÜNÜMLER PROJE DETAYLARI LU (A) BLOK + DAİRELERDEN 2 3 4 VE 4 NUMARALI DAİRELER, ÜÇ TARAFI TERASLA ÇEVRİLİ OLUP 3 M 2 KAPALI ALAN, 3 M 2 TERASLAR TOPLAM 2 M 2 2 VE 3 NUMARALI DAİRELER,

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

enisehir yenisehir konakları

enisehir yenisehir konakları enisehir yenisehir konakları YENİŞEHİR KONAKLARI MAHAL ÖZELLİKLERİ LİSTESİ Temel Taşıyıcı Sistem Duvarlar Temel İzolasyonu ve Drenaj Çatı İç Mekan Duvar Kaplamaları Betonarme radye temel olacaktır. Deprem

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01 NO: 01 Kutu Açıcı 1. Donmuş kaba yağları akıtmak için önce sıcak suyun altına tutun ve fırçalayın. 2. Evyeyi ılık su ve önerilen miktarda ki MSS- Kreon Blitz ile doldurun. 3. Islanması için birkaç dakika

Detaylı

OPERATION MANUAL. SYSTEM Inverter Air Conditioners FXAQ15PAV1 FXAQ20PAV1 FXAQ25PAV1 FXAQ32PAV1 FXAQ40PAV1 FXAQ50PAV1 FXAQ63PAV1

OPERATION MANUAL. SYSTEM Inverter Air Conditioners FXAQ15PAV1 FXAQ20PAV1 FXAQ25PAV1 FXAQ32PAV1 FXAQ40PAV1 FXAQ50PAV1 FXAQ63PAV1 OPERATION MANUAL SYSTEM Inverter Air Conditioners English Deutsch MODELS Wall-mounted type FXAQ15PAV1 FXAQ20PAV1 FXAQ25PAV1 FXAQ32PAV1 FXAQ40PAV1 FXAQ50PAV1 FXAQ63PAV1 Français Español Italiano ÅëëçíéêÜ

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com Özgürlüğün Ev Hali www.ntepeyapi.com İki Adımda Tatil Keyfi NTEPE Panoramanın yaşama yer açan mimarisi içerisinde evinizden 5 yıldızlı bir tatile ulaşmak için yapmanız gereken tek şey evinizin kapısından

Detaylı

Gýda ve Gýda ile Temas Eden Madde ve Malzemeleri Üreten Ýþ Yerlerinde Aranan Özellikl

Gýda ve Gýda ile Temas Eden Madde ve Malzemeleri Üreten Ýþ Yerlerinde Aranan Özellikl Gýda ve Gýda ile Temas Eden Madde ve Malzemeleri Üreten Ýþ Yerlerinde Aranan Özellikl Onaylayan Administrator Saturday, 11 March 2006 T.C. Gülyalý Belediyesi Resmi Sitesi Gýda ve gýda ile temas eden madde

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32)

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) İçindekiler Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) 03 Baskı Beton Uygulama Alanları Otoparklar Dog al taşların eşsiz görünümü ile betonun

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ KASIM 2010 BODRUM KAT B01 Uygulama Projesi (Mevcut Projesinde B01 olarak numaralandırılmıştır.) DÖŞEME : Döşeme üzerinde bulunan tüm

Detaylı

1) GENEL 2) YAPI NİTELİKLERİ

1) GENEL 2) YAPI NİTELİKLERİ 1) GENEL Site her katta 4 er adet olmak üzere 16 adet daire ve zemin katta 1 adet işyerinden oluşmaktadır. Tek ana girişe sahip 2 adet merdiven holü ve 2 adet asansör ile dağılım yapılarak her dairenin

Detaylı

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız...

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Element Effekt Atık ve Yağ Parçalayıcı Element Bio Atık ve Yağ Parçalayıcı Ev, hastane gibi bina atık sistemlerinde, mutfak giderleri ve borularında, otel ve site

Detaylı

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer Tarih: 26.12.2016 637 Ada / 3 Parsel Toplam İnşaat m² 2.310 m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı 14 adet Toplam İnşaat Maliyeti 2.305.167 TL Yüzde İlk Ödemeler 4,6 % 105.000 TL İş makinesi 0,5 % 10.934 TL Ödemeler

Detaylı

OFİS KONTEYNER: 700 cm MASA 3 MASA 4 MASA 1 MASA 2 GİRİŞ DOLAP SERVİS DOLABI

OFİS KONTEYNER: 700 cm MASA 3 MASA 4 MASA 1 MASA 2 GİRİŞ DOLAP SERVİS DOLABI OFİS KONTEYNER: 700 cm ETAJER ETAJER DOLAP ETAJER ETAJER DOLAP 1 2 3 4 250 cm SERVİS DOLABI PLAN GİRİŞ 240 cm 240 cm CARAVANS TRAILERS CONTAINERS OFİS KONTEYNER: Model Ölçüler Özellikler : SOYKAR KONTEYNER.

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

2007 yýlýnda kurulan ALTEZ BANYO Aksesuar, sektöründe bilgi ve tecrübesini günden güne artýrarak sektörün öncü firmalarýndan biri olmuþtur. Banyo aksesuar sektöründe kurulduðu günden bu yana yeniliði izleyen

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 5 ÜNİKENT 1 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 3&6 5&8 4&7 ( 3-6-5-8 ) ( 4-7 ) B A D C E ÜNİKENT 1 İNŞAAT GENEL ÖZELLİKLERİ Çatılara

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

Duvar Dekor Mobilya. Otel Tekstil. Aydınlatma. Yer Dekor. yerevdekor.com. Kalite Hep Ucuza

Duvar Dekor Mobilya. Otel Tekstil. Aydınlatma. Yer Dekor. yerevdekor.com. Kalite Hep Ucuza Yer Dekor Duvar Dekor Mobilya Aydınlatma Otel Tekstil Kalite Hep Ucuza yerevdekor.com Vintage Laminat Parke Ürün Kodu: 1018 Derzsiz / Natural Boyut: 8mm Trend Ürün 0850 302 57 20 25 GARANTİ YIL Laminat

Detaylı

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT GENEL TEMİZLİKTE TEMEL KURALLAR VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu gerçekleşen şirketimiz, 15 yıldır misyonunu iyi bir kimya

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

Ýlave Program Paketleri:

Ýlave Program Paketleri: Ýlave Program Paketleri: Bebek Eco Ev EvXL Hijyen & Çocuklar Medic Spor & Saðlýk tr-tr M.-Nr. 09 495 120 Ýçindekiler Program-Paketleri...3 Program Seçimi...4 Sýkma....5 Program Tablosu...6 Program Akýþý....10

Detaylı

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı

İnşaat Nakliye iş kalemleri/iş grupları için Örnek Analiz Formatı Format 1 grubu 15.001/2B Örnek Formatı in Adı: Makine ile her derinlikte yumuşak ve sert toprağın kazılması (gevşek ve bitkisel toprak, gevşek silt, kum, kil, siltli kil, kumlu kil, gevşek kil, killi kum

Detaylı

TEMİZLİK VE BAKIM TALİMATI

TEMİZLİK VE BAKIM TALİMATI TEMİZLİK VE BAKIM TALİMATI 1 / 5 YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME MONTAJINI TAKİBEN YAPILMASI GEREKENLER: Müteahhit Firmanın ve Son Kullanıcının Dikkat Etmesi Gereken Noktalar: Yükseltilmiş döşeme montajı tamamlanıp,

Detaylı

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü

Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü Banyo ve Sıhhi Tesisatın Temizlenmesi Niçin Bu Kadar Önemlidir? Sıhhi tesisatın yapısı kir toplamaya çok uygundur. Kirli ellerde ve vücudun ölü derisinden, saçtan, temizlenen alanlardan(gider ve lavabolarda)

Detaylı

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL ADI 1 Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları Projenin içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. Projeye uygun Fitness Salonu Site içi

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ BİRLİK BİO TEKNOLOJİ ve SU SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (0) 3 3 46 (0) 3 3 47 www.birbiotek.com BİRLİK BİO TEKNOLOJİ kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle, tedarik

Detaylı

EMPA'DAN KUTLUAY STORE İLE HUZURLU YAŞAMI KEŞFEDİN Çanakkale / Merkez

EMPA'DAN KUTLUAY STORE İLE HUZURLU YAŞAMI KEŞFEDİN Çanakkale / Merkez EMPA'DAN KUTLUAY STORE İLE HUZURLU YAŞAMI KEŞFEDİN Çanakkale / Merkez 170,000 TL 116 m2 نامتراپآ دحاو - یشورف Çanakkale / Merkez : قاتا دادعت 2 : اه نلاس دادعت 1 : مامح دادعت 2 : هزاس لکش نامتراپا : هزاس

Detaylı

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası

KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası KUŞADASI KARAOVA, HAVUZLU,MANZARALI,MÜSTAKİL SIFIR 4+1 VİLLA Aydın / Kuşadası Satılık - Villa 219,000 235 m2 Aydın / Kuşadası Oda Sayısı : 4 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli : Triplex Yapının

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ Amaç Hastanede çalışan personeli ve yatan hastaları hastane enfeksiyonları açısından korumak, bilinçlendirmek, Gerekli

Detaylı

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

Universal-Abtönkonzentrat

Universal-Abtönkonzentrat Universal-Abtönkonzentrat Universal-Abtönkonzentrat 20 ml decomix ile aşağıdaki renk tonu seviyeleri elde edilir Vernik 1 Dispersiyon Renklendirilecek beyaz malzeme miktarı 375 ml 750 ml 2500 ml 2,5 l

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SIEMENS ET13051 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3564122

Kullanım kılavuzunuz SIEMENS ET13051 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3564122 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

abide abide abide abide Ürünlere Genel Bakış / Product Overview abide dizayn dizayn Hakkımızda Duvar, Köşe ve Bitişleri

abide abide abide abide Ürünlere Genel Bakış / Product Overview abide dizayn dizayn Hakkımızda Duvar, Köşe ve Bitişleri Hakkımızda Ürünlere Genel Bakış Product Overview Duvar, Köşe ve Bitişleri Dizayn 99 yılında Meistermann olarak Almanya da faaliyetlerine başlayan ve Pek çok Uygulayıcı Firmalara, Paslanmaz Profiller, dekoratif

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önsöz...v. İçindekiler...vıı. Tablo ve Resimler...xıv BİRİNCİ BÖLÜM: TEMİZLİK KAVRAMI

İÇİNDEKİLER. Önsöz...v. İçindekiler...vıı. Tablo ve Resimler...xıv BİRİNCİ BÖLÜM: TEMİZLİK KAVRAMI İÇİNDEKİLER Önsöz...v İçindekiler...vıı Tablo ve Resimler...xıv BİRİNCİ BÖLÜM: TEMİZLİK KAVRAMI Temizliğin Nedenleri... 3 Temizlik Kuralları... 3 Yetersiz Temizlik... 4 Temizlik Programı... 4 Kirler...

Detaylı

Bütün temizlik. yöntemleri

Bütün temizlik. yöntemleri FAKİR BUHARLI TEMİZLEYİCİLER Bütün temizlik yöntemleri www.facebook.com/fakirevaletleri www.twitter.com/fakirevaletleri www.fakir.com.tr Fakir Steam Mop Buharlı temizliğin en pratik hali! Fakir Steam Mop

Detaylı

kaliteli ürün, güvenilir ticaret...

kaliteli ürün, güvenilir ticaret... kaliteli ürün, güvenilir ticaret... DAYSON GRUBU DAYSON - PU MASTİK 280 ML BEYAZ - SİYAH - GRİ DAYSON - PU MASTİK 280 ML OKSİT KIRMIZI 25,50 25,00 DAYSON - PU MASTİK SOSİS 600 ML BEYAZ - GRİ 20 22,50 DAYSON

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=hgia1eskk90 VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=5g7ctk7xpl8

Detaylı

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ??

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? HORECA ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz otel yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin yanında

Detaylı