17 Eylül Perşembe - Cumartesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "17 Eylül 2016. Perşembe - Cumartesi"

Transkript

1 KURBAN BAYRAMINDA BÜYÜK AMERİKA LOS ANGELES(3), LAS VEGAS(2), SAN FRANCISCO(2), NEW YORK(2) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE EYLÜL GECE / 11 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul- Los Angeles Kalkış ve İniş Saatleri New York - Istanbul Kalkış ve İniş Saatleri Los Angeles New York 08 Eylül Eylül 2016 Perşembe - Cumartesi Gün: İSTANBUL - LOS ANGELES // 08 EYLÜL 2016 PERŞEMBE Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali'nde saat da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK-75 sefer sayılı tarifeli uçuşu ile saat da İstanbul-Los Angeles uçuşunu gerçekleştiriyoruz. Yerel saat ile saat te Los Angeles a varış. ABD nin batı kıyısındaki en büyük şehirlerinden biri olan Los Angeles şehrini tanıtan panoramik bir şehir turu yapacağız. Bu turumuz esnasında Beverly Hills, Hollywood, Çin Tiyatrosu, Ünlü Rodeo Drive, Sunset ve Hollywood Bulvarları, Şöhretler Yolu göreceğimiz yerlerden bazıları. Şehir turundan sonra otelimize transfer. Odaların dağılımından sonra dinlenmek için serbest zaman. Konaklama Los Angeles otelimizde. 2.Gün: LOS ANGELES // 09 EYLÜL 2016 CUMA Kahvaltının ardından arzu eden yolcularımız ile Ekstra tam gün San Diego turunu gerçekleştireceğiz. Özel aracımız ile Ameri Birleşik Devletleri nin en güzel şehri olarak bilinen San Diego şehir turu esnasında, Atlas okyanusu kenarına konumlanmış olan La Jolla Kasabası, USS Midway Uçak Gemisi, The Kiss Heykeli, hediyelik eşya cenneti olan Seaport Village, Gaslamp Quarter, Coronado Isand ve San Diego Old Town u göreceğiz. San Diego turumuzun ardından Los Angeles daki otelimize dönüyoruz. Konaklama Los Angeles otelimizde. San Diego Turu: 150 USD ( Kişi Başı ) 3.Gün: LOS ANGELES // 10 EYLÜL 2016 CUMARTESİ Kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Ekstra olarak düzenlenecek olan Universal Studios turumuza katılabilirler. Dünyaca ünlü Universal Stüdyoları dünyada sadece dört yerde bulunmaktadır ve sadece Hollywood Stüdyolarında film çekimleri yapılmaktadır. Sadece film stüdyolarını gezmekle kalmayıp, film karakterlerinin büyülü dünyasında kendinizi kaybedecek ve keyfinizce eğleneceksiniz. Steven Spielberg;in danışmanlığını yaptığı Universal Studios u gezerken karşılaşacağınız teknolojiye inanamayacaksınız. Transformers, Shrek, Minions, Waterworld göreceğiniz aktivitelerin sadece birkaçı. Tur sonrası otele transfer. Geceleme Los Angeles otelimizde. Universal Studios Turu: 180 USD ( Kişi Başı )

2 4.Gün: LOS ANGELES - LAS VEGAS // 11 EYLÜL 2016 PAZAR Kahvaltımızın ardından özel aracımız ile dünyaca ünlü Mohave Çölü nden geçerek, Günahlar Şehri Las Vegas a hareket larda kumarın serbest bırakılmasından sonra çölün üzerine inşa edilen Las Vegas, şansını denemek isteyenler için casinoları, birbirinden ilginç şovları ve restoranları ile, günümüzde en ilgi çekici şehirlerin başında geliyor. Yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından tüm bu güzellikleri rehberimiz eşliğinde tanımaya başlıyoruz. Şehir keşif turumuz sonunda otelimize hareket ve dinlenmeniz için serbest zaman. Aksam birbirinden güzel dans Showları ve gösterileri izlemek için lütfen rehberinize danışınız. Geceleme Las Vegas otelimizde. 5.Gün: LAS VEGAS // 12 EYLÜL 2016 PAZARTESİ Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dinlenme ve gezme fırsatı. Dileyen misafirlerimiz Ekstra olarak düzenlenecek dünyaca ünlü Grand Canyon ve ardından Premium North Outlet turuna katilabilirler. Geceleme otelimizde. Premium North Outlet Turu: 40 USD ( Kişi Başı ) Grand Canyon Turu: Lütfen rehberinize danisiniz. 6.Gün: LAS VEGAS SAN FRANCISCO // 13 EYLÜL 2016 SALI Kahvaltının ardından, özel aracımız ile havaalanına transfer, check inn ve bagaj işlemlerimizin ardından San Francisco uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Varışa istinaden yapılacak şehir turunda şehir Merkezi, Union Square, Pier 39 ve Golden Gate Köprüsü göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize yerleşme. Konaklama San Francisco otelinde. 7.Gün: SAN FRANCISCO // 14 EYLÜL 2016 ÇARŞAMBA Kahvaltının ardından tüm gün serbest zaman. Arzu eden yolcularımızla Ekstra olarak düzenlenecek olan Muir Woods-Tramvay-Sausalito ve Cin Mahallesi turu yapılacaktır. Özel aracımız ile Golden Gate Köprüsü nün üstünden geçerek dünyanın en uzun ağaçları olan Sekoya ağaçlarının bulunduğu, doğası ve havasıyla meşhur Muir Woods Ormanları na gidiyoruz. Daha sonra San Francisco nun en varlıklı ailelerinin yaşadığı, Bebek sahilini andıran Sausalito Kasabası nı gezdikten sonra tekne ile ünlü Alcatras hapishanesi ve Golden Gate Köprüsü nün arasından geçerek Pier 39 da çok keyifli bir mola veriyoruz. San Francisco nun dünyaca ünlü tarihi tramvayı ile dünyanın en büyük Çin Mahallesi ne gidiyor ve turumuzu otelimizde sonlandırıyoruz. Muir Woods Tramvay - Sausalito ve Cin Mahallesi Turu: 120 USD ( Kişi Başı ) 8.Gün: SAN FRANCISCO NEW YORK // 15 EYLÜL 2016 PERŞEMBE Kahvaltının ardından San Francisco havaalanına transfer ve ABD nin doğu kıyısındaki dünyanın en kozmopolit şehri New York a hareket. Varisimizi takiben yapacağımız panoramik şehir turunda, Manhattan, neon ışıkların ve dev ekranların aydınlattığı Times Square, Birleşmiş Milletler Binası, Central Park ve 5 inci cadde göreceğimiz yerlerden bazıları. Şehir turumuzun ardından otelimize hareket ve dinlenmek için serbest zaman. Dünyaca unlu Brodway müzikallerinden birini izlemek isterseniz lütfen rehberinize danışınız. Konaklama New York otelimizde.

3 9.Gün: NEW YORK // 16 EYLÜL 2016 CUMA Kahvaltının ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Ekstra olarak düzenlenecek olan Empire States ve Özgürlük Anıtı turumuza katılabilirler. Bu turumuzda ABD nin sembolü haline gelmiş Özgürlük Anıtı nı yakından görme ve fotoğraflama şansımız olacak. Manhattan metrosu ile yapacağımız bu turda, Empire States binasının 86. katındaki gözlem terasından New York şehrinin muazzam manzarasını seyretmeye doyamayacaksınız. New York Borsasi, Wall Street, yıkılan ikiz kulelerin yerine yapılmış olan yeni Dünya Ticaret merkezi (Grand Zero) göreceklerimiz arasında. Tur bitiminde otelimize dönüş ve serbest zaman. Konaklama New York otelinde. Empire States ve Özgürlük Anıtı Turu: 115 USD ( Kişi Başı ) 10.Gün: NEW YORK - ISTANBUL // 17 EYLÜL 2016 CUMARTESİ Kahvaltının ardından havaalanı transferimize kadar serbest zaman. Rehberin belirlediği saatte buluşma ve havaalanına transfer. Türk Havayolları nın TK-02 sefer sayılı uçuşu ile saat te İstanbul a uçuyoruz. Geceleme uçakta. 11.Gün: İSTANBUL // 18 EYLÜL 2016 PAZAR Yerel saat ile da Atatürk Havalimanı na varışımızla birlikte turumuz sona eriyor. Bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle. TURUN ARTILARI + Los Angeles ta dünyaca ünlü Universal Stüdyoları nı gezeceğiz. + Los Angeles ta Sunset Bulvari, Rodeo Drive, Hollywood, Chinese Theatre ve Kodak Theatre gibi dünyaca ünlü yerleri göreceğiz. + Eğlencenin başkenti Las Vegas ın ışıltılı dünyasını yaşayacağız. + Dunyanin en yasanilabilir sehirleri arasinda gosterilen, ABD nin en guzel sehri San Diego yu gorecegiz. +Ozgurluk Aniti ve Empire State Binasi ni gorecegiz.

4 KURBAN BAYRAMI BÜYÜK AMERİKA TURU Los Angeles : Hawtorn Suites by Wyndham Manhattan Beach vb. 2/3 Kişilik Odada Kişi başı Paket Fiyat Single Oda Farkı 0-2 Yaş 3-11 Yaş Las Vegas: Planet Hollywood Hotel vb. San Francisco: The Whitcomb Hotel vb $ 890-$ 850-$ 2740-$ New York: The Manhattan at Times Square - vb. Üç kişilik oda ile ilgili müsaitlikleri lütfen sorunuz. İÇ HAT BAĞLANTI ÜCRETLERİ ŞEHİR ANKARA İZMİR ADANA KIBRIS FİYAT 95-USD 95-USD 185-USD 185-USD ****Bağlantı ücretleri ilgili sınıftan yer olmasına göre değişiklik gösterebilmektedir. Paket Fiyata Dahil Hizmetler : Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul Los Angeles gidiş ve New York İstanbul dönüş ekonomi sınıfı uçak biletleri ve bu bilete ait vergiler Las Vegas - San Francisco New York iç hat uçuş biletleri ve bu bilete ait vergiler Kahvaltı dahil konaklamalar Havalimanı Otel Havalimanı arası transferler, Programda belirtilen tüm panoramik şehir turları,

5 Türkçe rehberlik hizmeti Paket Fiyata Dahil olmayan Hizmetler : Yurtdışı Çıkış Harç Pulu (15 TL) Vize ücreti Şahsi harcamalar, ekstra turlar ve programda belirtilmeyen yemekler Müze ve ören yerleri girişleri Seyahat Sigortası Ek bagaj ücretleri SIKÇA SORULAN SORULAR Sağlık Amerika Birleşik Devletleri ne girişlerde herhangi bir aşı zorunluluğu bulunmamaktadır. Sağlık Sigortası bu ülkede çok önemlidir. Çok acil durumlar haricinde tedavi hizmetleri ücretlidir. Bu nedenle sigortanızın yapıldığından emin olmanızı öneririz. Yemek konusunda herhangi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyoruz. Musluk suyu ülke genelinde içilebilir olarak kabul ediliyor ve restoranlarda özellikle istemediğiniz takdirde şişe suyu yerine musluk suyu geliyor. Gezi Zamanlaması Vize Bilgileri Los Angeles, yarı tropikal Akdeniz ikliminin hüküm sürdüğü bir şehirdir. Yılın büyük bölümünü güneşli geçiren bu kentte gezimizin gerçekleşeceği zamanda sıcaklık 18 C - 21 C arasında olacaktır. Las Vegas, yarı tropikal çöl ikliminin hüküm sürdüğü bir şehirdir. Yıl boyunca gün içerisinde güneş yüzünü gösterirken geceleri sıcaklıklar oldukça düşebilir. Gezimizin gerçekleşeceği zamanda sıcaklık 15 C - 17 C arasında olacaktır. San Francisco, Akdeniz ikliminin sürdüğü bir şehirdir. Üç tarafı denizle çevrili olan bu şehirde, Pasifik Okyanusu nda bulunan akıntılar hava sıcaklığında son derece etkili bir rol oynarlar. Gezimizin gerçekleşeceği zamanda sıcaklık 14 C - 17 C arasında olacaktır. Amerika Birleşik Devletleri tüm pasaport tiplerine vize uygulamaktadır.

6 Uçuş Süreleri İstanbul Los Angeles: 13 saat 30 dakika, New York İstanbul: 9 saat 40 dakika Para Birimi Saat Dilimi Telefon Kullanımı Kıyafet ve Gerekli Eşyalar Yemek Kültürü Elektrik Alışveriş Amerika Birleşik Devletleri nin para birimi Amerikan Doları dır (USD). İstanbul ile Los Angeles, Las Vegas ve San Francisco arasında -10 saat fark olacaktır. İstanbulda saat 12:00 iken, belirtilen şehirlerde saat 02:00 olacaktır. Tüm cep telefonu operatörleri eğer telefonunuz uluslararası dolaşıma açıksa kullanılabilmektedir. Yanınıza kolayca giyip çıkarabileceğiniz tişörtler, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, rahat yürüyüş ayakkabıları ve akşamları için bir mont almanızı öneririz. Yağmur ihtimaline karşı bir yağmurluk ve şemsiye de getirebilirsiniz. Bunun dışında şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz. Her üç şehirde de dünya mutfağına ait en leziz örnekleri bulabileceğiniz restoranlar mevcuttur. Amerika Birleşik Devletleri nde 110 voltluk elektrik akımı var. Prizler Türkiye de ve birçok Avrupa ülkesinde olduğu gibi iki uçlu ancak uçları yuvarlak değil, yassı. Dolayısıyla Amerika ya gitmeden önce, orada aletlerinizi sorunsuz şekilde kullanmak için uygun bir adaptör almalısınız. Turumuz boyunca birçok ünlü markanın; hem sezon hem de sezon sonu ürünlerine sahip olma fırsatı bulabilirsiniz. Binrota havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Binrota sorumlu tutulamaz. Binrota gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Binrota, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Binrota sorumlu tutulamaz. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür. Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan çocuklar için geçerlidir. ÖNEMLI NOT: *Kimi oteller check-in esnasında yapılacak muhtemel harcamalar için oda başına kredi kartından bir miktar bloke etmektedir. Amerika uçuşlarında online check-in işlemi havayollarından kaynaklanan sebeplerden dolayı yapılamamaktadır. Acentemizin bu konuda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. *Amerika İç Hat Uçuşlarında Her Bagaj Ücretlidir. Ücretsiz Bagaj Taşıma Hakkı Bulunmamaktadır. Tüm Bagaj Ücretleri Yolcuya Ait Olup Ücretler Havayolu Firması Tarafından Belirlenmektedir. *Amerika Birleşik Devletleri ne seyahat eden veya oradan gelecek yolcularımızın artan güvenlik unsurları nedeniyle cep telefonu ve laptop gibi elektronik aletleri güvenlikte açmalarını isteyebilmekte ve şarjı olmayan cihazların uçağa alınmaması ve ayrı bir güvenlik prosedüründen geçirildiğini bildiririz. * Ekstra turlar en az 15 kişinin katılımı ile gerçekleştirilebilir. 15 kişiden daha az katılımlarda rehberiniz sizlere gerekli fiyat ayarlamasını yapıp bildirecektir. *Panoramik şehir turları herhangi bir müze veya ören yeri girişi içermez. *Otellere giriş saati arası, çıkış ise arasıdır. *Amerika Birleşik Devletlerinde elektrik sistemleri 110 volt ile çalışmakta olup Türkiye den farklı bir fiş ve priz sistemi mevcuttur. Yanınızda götüreceğiniz elektronik aletleri kullanabilmek için gereken dönüştürücüyü (adaptör) Türkiye deki elektrikçi dükkanlarından temin edebilir ya da havaalanında satın alabilirsiniz.

7 *Tura katılacak yolcularımızın pasaport temdit süresinin seyahat başlangıç tarihi itibarı ile en az 9 ay olması gerekmektedir. * Bu seyahat esnasında Türk Hava Yolları ile yapacağımız uçuşlarda serbest bagaj hakkınız kişi başı (2) parça olup, valiz başı 23 kg. ile sınırlıdır. *Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bu bagajın ağırlığı en fazla 7 kg olabilir. *ABD içerisinde yapacağımız iç uçuşlarda valiz başına 25 USD / 30 USD arası ücret alınmaktadır. *Ekstra valiz veya ağırlıktan veya ödenecek ekstra bagaj ücretinden Bin Rota ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir. * Son zamanlarda artan terör ihbarları yüzünden kabin içerisine alabileceğiniz eşyalar konusunda ciddi kısıtlamalar getirilmiştir. Kabin içerisine alacağınız çantalarınızda kesinlikle hiçbir kesici, delici, yanıcı, parlayıcı madde bulundurmayınız. Su da dahil olmak her türlü yiyecek, içecek maddesini kabin bagajınıza kesinlikle almayınız. Kabin içerisine alacağınız likitlerin (deodorant, krem, diş macunu, parfüm v.b.) toplam miktarı 50 ml yi aşmamalıdır. * Bu seyahate katılacak her yolcunun ABD vizesine ihtiyacı vardır. ABD Konsolosluğu veya Büyükelçiliği randevu bazında çalışmakta olup, vize müracaatını şahsen kabul etmektedir. *Otellerde 3 lü odaların standardı diğer iki kişilik odaların standardı ve ebatları ile genelde aynıdır. Dolayısıyla üç kişilik odanın konforu veya ebadından ötürü oluşabilecek herhangi bir şikayetten veya sorundan Bin Rota veya Tur rehberi sorumlu değildir. *Seyahatiniz esnasında yanınızda mutlaka bir yağmurluk, bir hırka veya bir kazak bulundurmanızı önemle tavsiye ederiz.

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

09 Temmuz 2016. Perşembe - Cumartesi

09 Temmuz 2016. Perşembe - Cumartesi ŞEKER BAYRAMI BÜYÜK AMERİKA SAN FRANCISCO(2), LOS ANGELES(3), LAS VEGAS(2), NEW YORK(2), TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 30 Haziran 10 Temmuz 2016 9 GECE / 11 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul-

Detaylı

BATI AMERİKA SAN FRANCISCO(2), LAS VEGAS(2), LOS ANGELES(3) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 7 15 Ekim GECE / 9 GÜN. Cumartesi Cumartesi

BATI AMERİKA SAN FRANCISCO(2), LAS VEGAS(2), LOS ANGELES(3) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 7 15 Ekim GECE / 9 GÜN. Cumartesi Cumartesi BATI AMERİKA SAN FRANCISCO(2), LAS VEGAS(2), LOS ANGELES(3) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 7 15 Ekim 2017 7 GECE / 9 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul- San Francisco Kalkış ve İniş Saatleri

Detaylı

BÜYÜK AMERİKA SAN FRANCISCO(2), LOS ANGELES(3), LAS VEGAS(2), NEW YORK(2), TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE Temmuz GECE / 11 GÜN

BÜYÜK AMERİKA SAN FRANCISCO(2), LOS ANGELES(3), LAS VEGAS(2), NEW YORK(2), TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE Temmuz GECE / 11 GÜN BÜYÜK AMERİKA SAN FRANCISCO(2), LOS ANGELES(3), LAS VEGAS(2), NEW YORK(2), TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 13 23 Temmuz 2017 9 GECE / 11 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul- San Francisco Kalkış

Detaylı

Kurban Bayramı Amerika Turu

Kurban Bayramı Amerika Turu Kurban Bayramı Amerika Turu http://deepnature.com/kurban-bayrami-turlari/kurban-bayrami-amerika-turu/ Süre:9 GECE 11 GÜN (25 Ağustos-04 Eylül 2017) 2017 Kurban Bayramı Amerika Turu. 25 Ağustos - 4 Eylül

Detaylı

Kurban Bayramı Amerika Turu 2

Kurban Bayramı Amerika Turu 2 Kurban Bayramı Amerika Turu 2 http://deepnature.com/kurban-bayrami-turlari/kurban-bayrami-amerika-turu-2/ Süre:9 GECE 11 GÜN (26 Ağustos-05 Eylül 2017) 2017 Kurban Bayramı Amerika Turu. 26 Ağustos-5 Eylül

Detaylı

Batı Amerika Turu 2 (San Francisco Las Vegas Los Angeles)

Batı Amerika Turu 2 (San Francisco Las Vegas Los Angeles) Batı Amerika Turu 2 (San Francisco Las Vegas Los Angeles) 07.10.2017'den itibaren kalkışlı 3.190,00 USD 11.484,00TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul San Francisco Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali'nde

Detaylı

Büyük Amer ka Turu (San Franc sco-los Angeles-Las Vegas-New York) 'den itibaren kalkışlı

Büyük Amer ka Turu (San Franc sco-los Angeles-Las Vegas-New York) 'den itibaren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) Büyük Amer ka Turu (San Franc sco-los Angeles-Las Vegas-New York) 13.07.2017'den itibaren kalkışlı 3.099,00 USD 10.980,69 TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Türkiye Çıkışlı /

Detaylı

SÖMESTRE DE AMERİKA - MEKSİKA MIAMI (3) CANCUN (4) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 28 Ocak 05 Şubat 2017

SÖMESTRE DE AMERİKA - MEKSİKA MIAMI (3) CANCUN (4) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 28 Ocak 05 Şubat 2017 SÖMESTRE DE AMERİKA - MEKSİKA MIAMI (3) CANCUN (4) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 28 Ocak 05 Şubat 2017 Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul - Miami Kalkış ve İniş Saatleri Miami - Istanbul Kalkış

Detaylı

Ist Miami Kalkış ve İniş Saatleri. Miami İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. Cumartesi Cumartesi 13.30 19.10 21.00 15.

Ist Miami Kalkış ve İniş Saatleri. Miami İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. Cumartesi Cumartesi 13.30 19.10 21.00 15. KURBAN BAYRAMI MIAMI - ORLANDO TURU Miami (4), Orlando (3) **** MIAMI ŞEHİR TURU DAHİL**** ODA KAHVALTI KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 7 GECE / 8 GÜN 10 17 EYLÜL 2016 Gidiş Dönüş Tarihler

Detaylı

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!!

NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! SÜPER PROMOSYON!!!Tüm EXTRA TURLAR ve Çevre Gezleri DAHİL!!! NEW YORK (2)-SAN FRANCİSCO (2) - LAS VEGAS (2) -LOS ANGELES (3)!!!İNANILMAZ AMA GERÇEK-BU FIRSATI KAÇIRMAYINIZ!!! 9 Gece / 11 gün Tüm EXTRA

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul

Riga Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Riga. 2.Gün: Riga. 3.Gün: Riga. 4.Gün: Riga İstanbul Riga Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Riga Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

1.GÜN İSTANBUL NEW YORK

1.GÜN İSTANBUL NEW YORK Doğudan Batıya Amerika New York (2) - Las Vegas (2) Malibu (1) - Los Angeles (2) Türk Hava Yolları ile - 8 Gece - 9 Gün 20 Kasım 2016 1.GÜN İSTANBUL NEW YORK Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde

Detaylı

GEZİSİ LOS ANGELES, LAS VEGAS, SAN FRANCISCO ( 15 EKİM EKİM 2017 ) 9 GÜN, 8 GECE

GEZİSİ LOS ANGELES, LAS VEGAS, SAN FRANCISCO ( 15 EKİM EKİM 2017 ) 9 GÜN, 8 GECE BATI AMERİKA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ LOS ANGELES,, SAN FRANCISCO ( 15 EKİM 2017 23 EKİM 2017 ) 9 GÜN, 8 GECE 1. GÜN: 15 EKİM 2017 PAZAR ADANA İSTANBUL LOS ANGELES

Detaylı

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul

Atina Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Atina. 2.Gün: Atina. 3.Gün: Atina. 4.Gün: Atina İstanbul Atina Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.758,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Atina Panoramik sehir turumuzda Agora, Zeus Tapinagi, Acropolis (giris ucretlidir), Parlamento Binasi (Askerlerin

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa

1. Gün / 19 Nisan Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 1. Gün / 19 Nisan 2019 - Cuma İstanbul - Bologna - Floransa 06:30 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu nda buluşma 08:30 Türk Hava Yolları, TK 1321 seferi ile Bologna ya hareket Uçuşumuzdan

Detaylı

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile Sicilya Palermo&Katanya 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile PROGRAM OTELLER EKSTRA GEZİLER GEZİ ÜCRETLERİ 1.Gün/ 15 Ekim 2013 Istanbul Catania Palermo Siz değerli misafirlerimiz ile Sabiha

Detaylı

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz bölgede düzenlenecek olan Mdina Mosta Rabat turuna katılabilirler.

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz bölgede düzenlenecek olan Mdina Mosta Rabat turuna katılabilirler. Malta Turu 27.04.2017'den itibaren kalkışlı 489,00 EUR 1.862,55TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Malta Turumuz Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde buluşmamız ile başlıyor. Check in işlemlerinin

Detaylı

LAPLAND - 29 Aralık Ocak Direkt Uçuş

LAPLAND - 29 Aralık Ocak Direkt Uçuş LAPLAND - 29 Aralık 2018-01 Ocak 2019 - Direkt Uçuş 29..2018-01.01.2019 (4 Gün, 3 Gece) Tur Programı LAPLAND - 29 Aralık 2018-01 Ocak 2019 - Direkt Uçuş 1.Gün: Antalya - İstanbul Rovaniemi // 29 Aralık

Detaylı

UÇAKLI SELANİK & ATİNA TURU Selanik (2), Atina (2) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 14 18 Haziran 2016 4 GECE / 5 GÜN

UÇAKLI SELANİK & ATİNA TURU Selanik (2), Atina (2) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 14 18 Haziran 2016 4 GECE / 5 GÜN UÇAKLI SELANİK & ATİNA TURU Selanik (2), Atina (2) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile 14 18 Haziran 2016 4 GECE / 5 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Istanbul Selanik Kalkış ve İniş Saatleri Atina Ist

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN

ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva (4gece) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 GECE / 5 GÜN İst- Montenegro Kalkış Montenegro - İst Kalkış ve İniş Gidiş Dönüş ve İniş Saatleri Saatleri Montenegro

Detaylı

RİGA - TALLİNN - HELSİNKİ

RİGA - TALLİNN - HELSİNKİ RİGA - TALLİNN - HELSİNKİ KÜLTÜR TURU 2-6 Temmuz 2016 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 RİGA (2) Şehir turu sırasında; Riga Kalesi, St. Peter s Kilisesi, Özgürlük Anıtı ve Opera Binası na ek olarak, şehrin

Detaylı

Sömestr Sri Lanka Turu

Sömestr Sri Lanka Turu Sömestr Sri Lanka Turu http://deepnature.com/somestr-turlari/somestr-sri-lanka-turu/ Süre:5 GECE 7 GÜN (22-28 Ocak 2017) Bembeyaz kumsalları, muhteşem doğası, etkileyici mimari yapılarıyla ilgi çekici

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI Zürih Bern Cenevre Turu 23 Nisan Özel ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 1.GÜN : İstanbul - Zurih Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde 09:00'da GeziMod Kontuarında Buluşma. Check-in İşlemlerinin ardından

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

1. GÜN: İSTANBUL ROMA // 10 EYLÜL CUMARTESİ

1. GÜN: İSTANBUL ROMA // 10 EYLÜL CUMARTESİ KURBAN BAYRAMI ARJANTİN & BREZİLYA BUENOS AIRES(3), IGUAZU(1), RIO DE JANEIRO(3) ALITALIA HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 10 19 EYLÜL 2016 07 GECE 8 GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Ist- Roma- Buenos Aires

Detaylı

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 03 Mart 2016 tarihinden itibaren HER PERŞEMBE Hareket! Dünyada siyah incinin bulunduğu tek ada olarak bilinen Tahiti ve Fransız Polinezyası

Detaylı

Buluşma 09 Eylül 2016 saat 23:00

Buluşma 09 Eylül 2016 saat 23:00 KURBAN BAYRAMI VİETNAM & KAMBOÇYA & TAYLAND Saigon ( Ho Chı Mınh )(3), Hanoi(2), Halong Bay(1),Sıem Reap(2), Bangkok(1) 10 20 Eylül 2016 TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE **** PROGRAMDA BELİRTİLEN

Detaylı

KURBAN BAYRAMI ÖZEL!! FAS Casablanca(1), Marakeş(3) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL!! 12 16 Eylül 2016 4 Gece/ 5 Gün

KURBAN BAYRAMI ÖZEL!! FAS Casablanca(1), Marakeş(3) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL!! 12 16 Eylül 2016 4 Gece/ 5 Gün KURBAN BAYRAMI ÖZEL!! FAS Casablanca(1), Marakeş(3) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 4 AKŞAM YEMEĞİ DAHİL!! 12 16 Eylül 2016 4 Gece/ 5 Gün Gidiş Dönüş Tarihler Günler İst- Kazablanka Kalkış ve İniş

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC

(4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik

Detaylı

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI İtalya ve İsviçre Gölleri Turu ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 1.Gün: İstanbul - Milano İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde GeziMod kontuarı önün de yetkili eşliğinde buluşma, saat 09.30`da

Detaylı

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE 1.Gün İstanbul Londra LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde saat 07:30 da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global

Detaylı

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI

ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI LONDRA TURU ATLAS GLOBAL HAVA YOLLARI 01.Gün İstanbul Londra Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali GeziMod Kontuar ı Önünde saat 07:30 da Siz Değerli misafirlerimiz ile Yetkili eşliğinde buluşma.

Detaylı

Şeker Bayramı JAPONYA Haziran 2017 Tokyo(3) Kyoto(3) Osaka 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE

Şeker Bayramı JAPONYA Haziran 2017 Tokyo(3) Kyoto(3) Osaka 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE Şeker Bayramı JAPONYA 24 30 Haziran 2017 Tokyo(3) Kyoto(3) Osaka 4* Otellerde Konaklama TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE Gidiş Dönüş Tarihler Günler İstanbul- Tokyo Kalkış ve İniş Saatleri İstanbul-

Detaylı

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Casablanca & Marrakech Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün : ISTANBUL - CASABLANCA Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 08.00`da GEZİMOD personeli eşliğinde

Detaylı

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 20.04.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.756,98TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA

NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile TUNA NEHRİ & BALKANLAR'DA 6 ÜLKE ROMANYA - BULGARİSTAN - SIRBİSTAN - MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA Bükreş - Chiciu - Giurgiu - Svistov(1) - Demir Kapı Bölgesi/Iron

Detaylı

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II

Sağlık Yöneticileri Derneği Sağlık Sistemleri ve Sağlık Politikaları İnceleme Çalıştayı II Çalıştaya Davet, Şu ana kadar Sağlık Yöneticileri Derneği olarak ülkemizde pek çok Kongre, Seminer ve Eğitim çalışmalarına imza attık. Bu çalışmalarda hem akademik hem de uygulamalardaki tecrübe paylaşımlarına

Detaylı

Doğudan Batıya Amerika

Doğudan Batıya Amerika Doğudan Batıya Amerika Los Angeles (2) - Las Vegas (2) Malibu (1) - New York (2) Türk Hava Yolları ile - 8 Gece - 9 Gün 10 Eylül 2016 1.GÜN İSTANBUL LOS ANGELES Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI

Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI Edinburgh Turu TÜRK HAVA YOLLARI 1.Gün İstanbul-Edinburgh Gezimod ile tatilimizin ilk günü, saat 10:30 da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde tur rehberimiz ile buluşarak başlıyor. Saat 13:40 da

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE VİYANA TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.GÜN İstanbul-Viyana Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminali GeziMod kontuarı önünde 10.00 da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından Pegasus

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Madrid Barcelona Turu

Madrid Barcelona Turu Madrid Barcelona Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.297,00 EUR 4.940,14TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Madrid Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma. Madrid'e hareket.

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

Amerika & Niagara Şelalesi Turu (Chicago Niagara Pittsburgh Washington D.C.)

Amerika & Niagara Şelalesi Turu (Chicago Niagara Pittsburgh Washington D.C.) Amerika & Niagara Şelalesi Turu (Chicago Niagara Pittsburgh Washington D.C.) 26.06.2017'den itibaren kalkışlı 3.297,00 USD 12.310,34TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Chicago Atatürk havalimanı Dış Hatlar

Detaylı

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE

ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE 1.Gün ISTANBUL (SAW) VİYANA ORTA AVRUPA TURU VİYANA - PRAG - BUDAPEŞTE 8 GÜN 7 GECE Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali HFD Turizm kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle saat 08:30

Detaylı

Arjantin ve Brezilya

Arjantin ve Brezilya Türk Hava Yolları İle Arjantin ve Brezilya Arjantin - Brezilya Turu Buenos Aires-İguazu-Rio de Janeiro-Sao Paulo 18 Mayıs - 27 Mayıs 2017 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 18 Mayıs 2017, Perşembe

Detaylı

Dubai Turu 4 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu 4 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 4 23.06.2017'den itibaren kalkışlı 549,00 EUR 2.148,29TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE

Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE Venedik Karnaval Turu TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün İstanbul - Venedik Atatürk Havalimanı nda saat 14:25 de buluşuyoruz. Bilet,bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile

Detaylı

Doğudan Batıya Amerika Los Angeles (2) San Diego (1) Las Vegas (2) New York(2) Türk Hava Yolları ile - 8 Gece - 9 Gün

Doğudan Batıya Amerika Los Angeles (2) San Diego (1) Las Vegas (2) New York(2) Türk Hava Yolları ile - 8 Gece - 9 Gün Doğudan Batıya Amerika Los Angeles (2) San Diego (1) Las Vegas (2) New York(2) Türk Hava Yolları ile - 8 Gece - 9 Gün 07 Nisan, 20 Mayıs, 15 Temmuz, 21 Eylül Neden Gitmeli? Dünyaya yön veren metropol ruhunu

Detaylı

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA AMSTERDAM & REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA & BELÇİKA & ALMANYA Amsterdam - Den Haag - Delft - Rotterdam - Antwerp(1)(*Brüksel)(*Brugge) - Amsterdam(1)(*Volendam-Zaanse

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

ÜRDÜN KÜLTÜR TURU. 1-6 Şubat 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

ÜRDÜN KÜLTÜR TURU. 1-6 Şubat 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 ÜRDÜN KÜLTÜR TURU 1-6 Şubat 2015 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 ÖLÜ DENİZ (5) Çamürü dertlere deva denilen, dalganın neredeyse olmadıg ı gü zel Ö lü Deniz de hava şartları elverirse birkaç saat denizin

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA ŞEKER BAYRAMI (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DCS AMETHYST ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Viyana - Budapeşte - Bratislava - Spitz(*Melk) - Wachau

Detaylı

SİCİLYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE

SİCİLYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE SİCİLYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1. Gün :İSTANBUL-KATANYA Katanya ile başlayacak olan Sicilya turumuz için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik Ren Parkuru Geçişi

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein - Wachau Vadisi

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Arjantin - Brezilya. Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Arjantin - Brezilya Sonbaharda Arjantin - Brezilya BUENOS AIRES-IGUAZU-RIO DE JANEIRO-SAO PAULO 21 Ekim - 30 Ekim 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı 1. gün - 21 Ekim

Detaylı

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI

4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI 4 Günde Orta Avrupa (Avusturya-Slovakya- Slovenya Graz-Viyana- Bratislava-Lübyana) TÜRK HAVA YOLLARI Gün 1 İstanbul Graz İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde, saat 16.30 da buluşma.

Detaylı

ROMA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE

ROMA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE ROMA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.Gün İstanbul Roma Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde saat 09.30 da hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

Diğer limanlarda da ektsra turlar düzenlenebilmektedir. 28 ARALIK 2016

Diğer limanlarda da ektsra turlar düzenlenebilmektedir. 28 ARALIK 2016 2016 YAPIMI 6* SUITE GEMİ YILBAŞI TURU 6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY ile YILBAŞINDA VİYANA & TUNA NEHRİ & 3 ÜLKE ALMANYA & AVUSTURYA & SLOVAKYA Nürnberg - Kelheim(*Weltenburg) - Passau(*Salzburg-Chesky Krumlow)

Detaylı

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1)

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

22-27 Kasım 2016 Kenya Safari Turu. Türk Hava Yolları tarifeli seferleriyle 5 gece 6 günlük safari turu.

22-27 Kasım 2016 Kenya Safari Turu. Türk Hava Yolları tarifeli seferleriyle 5 gece 6 günlük safari turu. Kenya Safari Turu 2 http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/kenya-safari-turu-2/ Süre:5 GECE 6 GÜN (22-27 Kasım 2016) 22-27 Kasım 2016 Kenya Safari Turu. Türk Hava Yolları tarifeli seferleriyle 5 gece 6

Detaylı

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Paris, 11 13 Haziran 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İlk Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Işıkların şehri Paris, Euro 2016 coşkusuyla daha da

Detaylı

İst- Toronto- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Toronto - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler.

İst- Toronto- Havana Kalkış ve İniş Saatleri. Havana Toronto - İst Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. KURBAN BAYRAMI KÜBA TURU Havana(5), Trinidad (1),Varadero (2) AIR CANADA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 09-18 EYLÜL 2016 Cienfuegos ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* *4 akşam, 4 öğle yemeği dahil* Gidiş

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Chamber of Commerce Sayı : 17505 02.08.2016 Konu : A.B.D. / Minexpo Uluslararası Madencilik Fuarı ve Batı Yakası İnceleme Gezisi Teklif Mektubu Hk. Sayın İlgili, A.B.D. / Minexpo

Detaylı

Doğudan Batıya Amerika New York (2) Las Vegas (2) San Diego (1) Los Angeles(2) Türk Hava Yolları ile - 8 Gece - 9 Gün

Doğudan Batıya Amerika New York (2) Las Vegas (2) San Diego (1) Los Angeles(2) Türk Hava Yolları ile - 8 Gece - 9 Gün Doğudan Batıya Amerika New York (2) Las Vegas (2) San Diego (1) Los Angeles(2) Türk Hava Yolları ile - 8 Gece - 9 Gün 26 Aralık 2014 03 Ocak 2015 Neden Gitmeli? Dünyaya yön veren metropol ruhunu yakalamak

Detaylı

AMSTERDAM TURU ONUR AIR İLE

AMSTERDAM TURU ONUR AIR İLE AMSTERDAM TURU ONUR AIR İLE 1.Gün İstanbul - Amsterdam Amsterdam a yapılacak turumuz için İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmamızın ardından

Detaylı

İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA & HOLLANDA - - - - - - - - - (*) 10 EYLÜL 2016 -KURBAN BAYRAMI-

İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA & HOLLANDA - - - - - - - - - (*) 10 EYLÜL 2016 -KURBAN BAYRAMI- 4*Plus RHEIN MELODIE ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE & FRANSA & ALMANYA & HOLLANDA Basel - Kehl(*Strazburg-Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Speyer(*Mannheim-Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik

Detaylı

DAHİL KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 6 GECE / 7 GÜN

DAHİL KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 6 GECE / 7 GÜN ADRİYATİK İN İNCİSİ MONTENEGRO TURU Budva(6gece) HERŞEY DAHİL KONAKLAMA TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 6 GECE / 7 GÜN 18, 25 Temmuz 1, 15 Ağustos Hareket ile, Gün 1 : İstanbul Podgorica - Budva

Detaylı

KİEV TURU UKRAYNA HAVA YOLLARI İLE

KİEV TURU UKRAYNA HAVA YOLLARI İLE KİEV TURU UKRAYNA HAVA YOLLARI İLE 1. GÜN ISTANBUL-KIEV Kiev turumuz için siz değerli misafirlerimizle İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde buluşuyoruz. Ukrayna Havayolları PS716 sefer sayılı

Detaylı

MALTA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVA YOLLARI İLE

MALTA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVA YOLLARI İLE MALTA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVA YOLLARI İLE 1.Gün : İstanbul - Malta Malta turumuz saat 05:20` de Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali`nde buluşmamız ile başlıyor. Saat 08:20`de Türk Havayolları`na

Detaylı

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE LÜKSEMBURG - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Lüksemburg - Grevenmacher - Trier(1) - Bernkastel - Cochem - Koblenz(1)

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 10 20 EYLÜL 2016. Cumartesi- Pazartesi

SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 10 20 EYLÜL 2016. Cumartesi- Pazartesi KURBAN BAYRAMI VİETNAM & KAMBOÇYA ****TÜM TURLAR VE ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL**** HANOİ(2), HALONG BAY(1), HO CHI MINH CITY(2), SEAM REAP(2),PHNOM PENH(1), SİNGAPUR HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE

Detaylı

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün İspanya nın 17 Özerk bölgesinden biri olan Endülüs, 8.Yüzyıldan 11.Yüzyıla kadar Emevilerin himayesinde İslam medeniyetine,

Detaylı

Cumartesi Cumartesi. 3. GÜN: HAVANA - TRINIDAD - CAYO SANTA MARIA // 20 Haziran Pazartesi 2016

Cumartesi Cumartesi. 3. GÜN: HAVANA - TRINIDAD - CAYO SANTA MARIA // 20 Haziran Pazartesi 2016 DİNAMİK PAKET KÜBA TURU Havana(5), Cayo Santa Maria (2) KLM HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 18 26 HAZİRAN 2016 7 Gece 08 Gün *Cienfuegos, Trinidad, ve Santa Clara Şehir Turları Dahil* Gidiş Dönüş Tarihler

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1) - Vienne - Le Pouzin - Viviers - Avignon(1) - Arles - Tournon -Lyon(1) 28 ARALIK 2017 01. Gün İSTANBUL

Detaylı

Marsilya & Provence Turu 2

Marsilya & Provence Turu 2 Marsilya & Provence Turu 2 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.654,80TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün İstanbul Marsilya "Marsilya Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde bulunan SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE

6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY 3 NEHİR & 3 ÜLKE 6*SUITE NEHİR GEMİSİ JOY ile 3 NEHİR & 3 ÜLKE REN NEHRİ & MAİN-TUNA KANALI & TUNA NEHRİ İSVİÇRE & ALMANYA & AVUSTURYA Basel - Kehl(*Strazburg) - Frankfurt - Wertheim(*Miltenberg) - Würzburg(*Rothenburg)

Detaylı

Manhattan dan Florida ya Doğu Amerika

Manhattan dan Florida ya Doğu Amerika Manhattan dan Florida ya Doğu Amerika Türk Havayolları & Amerikan Havayolları ile, New York (3) Orlando (2) Miami (2) 12-20 Ekim, İçinde yaşadığımız zamanın yönünü belirleyen metropollerden biri New York.

Detaylı

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Hareket Tarihi ve Saatleri 09-17 Eylül 2016 TK 465 İstanbul - Odessa 07:40-09:05 TK 460 Kiev - İstanbul 21:00-23:15 Tur Programı ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KREMENÇUK-KANEV-KIEV

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı