MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!"

Transkript

1 MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin Oriental, Bodrum 7 Temmuz 2014 tarihinde kapılarını açtı. Aynı zamanda Grubun Avrupa daki ilk resort oteli olan Mandarin Oriental, Bodrum, Göltürkbükü Cennet Koyu nda 600 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Koyun olağanüstü doğası içinde konumlanan keyifli yürüyüş yollarına ve binbir çeşit bitki örtüsüne sahip resort, mavi ile yeşilin örtüştüğü doğal bir ortamda misafirlerine benzersiz deneyimler sunuyor. Bodrum un eşşiz doğasıyla iç içe bir yaşam alanı yaratan, zeytin ağaçları ve çam ormanlarıyla çevrelenmiş, 2 km sahil şeridinde kum plajlar, çim alanlar ve stil sahibi decklerle bezeli 2 özel koya sahip lüks resort, Milas-Bodrum Havaalanına 45 dakika, Bodrum merkeze ise 30 dakika uzaklıkta. Dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Cittero tarafından tasarlanan Mandarin Oriental, Bodrum da tamamı güneşlenme alanı, teras veya balkona sahip, çoğu özel bahçeli ve infiniti havuzlu 109 misafir odası, gurme lezzetler sunan 10 restoran ve bar, metrekarelik spa merkezi, spor ve sağlıklı yaşam merkezi, su sporları merkezi ve çocuk kulübünün yanı sıra bir tanesi 440 misafir ağırlayabilen iki adet balo salonu, iki toplantı odası ve helikopter pisti de yer alıyor. Mandarin Oriental, Bodrum, aynı zamanda 72 metrekarelik Deniz Manzaralı Odaları ve 145 metrekarelik Akdeniz Suitleri ile Bodrum Yarımadası nın en büyük metrekareli misafir odalarına sahip. 93 ile 426 metrekare arasında değişen Lüks Daireler ile 550 ve 640 metrekarelik Presidential Villalar da misafirlere

2 farklı konaklama seçenekleri yaratıyor. Resort otelde bir gecelik konaklama fiyatları ise 800 euro ile euro arasında değişiyor. Dünya çapında işlettiği 44 otelle, 25 ülkede hizmet veren Mandarin Oriental Hotel Group un Başkan Yardımcısı ve Avrupa Orta Doğu, Afrika ve Hindistan Operasyon Direktörü Christoph Mares, Türkiye deki ilk otellerini Bodrum da açıyor olmaktan duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi: Mandarin Oriental, Bodrum, Türkiye de ilk otelimiz olmasının yanı sıra Avrupa da da ilk resort otelimiz. Bu nedenle grubumuz için büyük değer taşıyor. Mandarin Oriental ın dünyaca ünlü konukseverliğini Türk misafirlerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Otelimizle bölgenin en gözde adresi olmayı hedefliyoruz. Bu muhteşem resort, misafirlerine şık konaklama imkanları ile birlikte kusursuz sosyal aktiviteleri Mandarin Oriental ın ödüllü ve efsanevi servisi ile desteklenmiş biçimde sunuyor. Projeyi 650 milyon euroluk yatırımla hayata geçiren Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı: Bodrum, doğası, eşsiz denizi, dokusu ve atmosferiyle dünyada ayrıcalıklı bir konuma sahip ve dünya elitlerini burada ağırlamayı hak ediyor. Efsanevi hizmetleriyle ünlü, bu kadar prestijli bir otel markasının hizmet vermeye başlaması şüphesiz Bodrum u uluslararası arenada hak ettiği yere taşıyacak. Mandarin Oriental, Bodrum konumu, tasarımı ve efsanevi hizmetleriyle Akdeniz çanağında lüks tatil konseptini yeniden tanımlayacak. dedi. Misafirlerini Mandarin Oriental ın efsanevi hizmetleriyle bir an önce tanıştırmak istediklerini söyleyen Türkiye Bölge Genel Müdürü Nejat Sarp ise resortun ayrıcalıklı hizmetlerinin altını çizerek şunları söyledi: Mandarin Oriental, Bodrum olarak Mandarin Oriental Hotel Group un Uzakdoğu ya has özel ve ödüllü hizmet yaklaşımını Bodrum a taşırken aynı zamanda bölgedeki konaklama konusunda önemli farklılıklar sunuyoruz.

3 Misafirlerimize Bodrum yarımadasının en geniş metrekareli odalarında hizmet vereceğiz. Ülkemizin yanı sıra Ortadoğu, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu, Avrupa ve Kuzey Amerika dan gelecek konuklarımızı da ayrıcalıklı servislerimizle ağırlayacağız metrekarelik alanda konumlanan spa merkezimiz, The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum, Grubumuzun dünyaca ünlü özel konsept ve terapilerini misafirlerimizle buluşturacak. Modern Asya mutfağından, Türk, Akdeniz ve İtalyan mutfağına uzanan 10 restoran ve bar yaratıcı lezzetleri konuklarımızın beğenisine sunacak. İki özel plajımızda ise benzersiz aktivitelerle günün her anını dolu dolu yaşamak isteyen misafirlerimizin öncelikle tercihi olacağız. 12 ay boyunca açık olacak otelimiz, aynı zamanda The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum da yer alan villa ve rezidanslara da aynı kusursuz servisi sunacak. Mandarin Oriental Hotel Group Hakkında Mandarin Oriental Hotel Group, lüks otellerin, resortların ve rezidansların işletmecisi ve bazılarının da sahibi olan ödüllü bir firmadır. Uzak Doğu kökenli tanınmış ve saygın bir otel şirketinden dünyaca ünlü bir markaya dönüşen Grup, yapım aşamasında veya işletilmekte olan, toplamda yaklaşık 11 bin odaya sahip 44 oteli ile 25 ülkede hizmet vermektedir. Asya da 25, Kuzey ve Güney Amerika da 10, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika da 14 oteli bulunmaktadır. Grup bünyesindeki otellerine bağlı, yapım aşamasında veya işletilmekte olan toplam 13 rezidansı da yönetmektedir.

4 BODRUM GENÇLİĞİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR Bodrum Gençlik ve Spor Kulübü: BOGES Bodrum yarımasında bulunan gençlik kulüpleri tek çatı altında bir araya geliyor. Bu amaçla bir platform oluşturmak amacıyla, Bodrum Gençlik ve Spor Kulübü, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başkanlığında kuruldu. Bodrum Trafo restoran da düzenlenen kokteyl ile tanıtılan kulüpte bir çok branş için her biri branşında başarılı, yarımadadaki kulüp temsilcilerini belirleyerek platform oluşturacak kurucu başkanlar bulunuyor.

5 Bodrum gençliğini bir çatı altında toplayan BODES in, ilk hedefi kültür, sanat ve spor alanlarında Platformlar oluşturmak olarak açıklandı. BOGES in Kurucu üyesi Atilla Tamdemir, Saymanı Mehmet Dirin, Sekreteri Funda Karacan, Başkan Yardımcısı Fatih Özvezneci oldu. İşte Bodrum Bu Sahneye son olarak davet edilen Bodrum Belediye Başkanı ve BOGES Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon sahnede bulunun herkesi kutlayarak başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti; artık Bodrum yarımadasında birliğin beraberliğin el ele tutuşmanın zamanının geldiğinin en güzel göstergesidir ve ilk başlangıcıdır. Artık Bodrum Yarımadası bir bütün oldu arkadaşlar ve bu bütünlüğü de sağlayan ilk kardeşlerim oldu. Bana bu proje ile geldiklerinde, bundan 3 ay öncesi çok hoşuma gitmişti. Hemen altına imzayı attık, beni de onursal başkan yaptılar. Tabi biz geçici olarak onursal başkanlık görevini üstlendik, bundan sonrada devam edeceğiz ama gerçekten şunu söylüyorum bir elin nesi var iki elin sesi var ın en güzel göstergisi arkamdadır diyerek branş kurucu başkanları ve yönetimi gösteren başkan Kocadon işte Bodrum bu dedi ve kulübün kuruluşunda emeği geçenler için alkış istedi. Hepsinin Birlik beraberlik İçine Olmasına İnanıyorum Başkan Kocadon Bodrum da bütün sektörlerin birleşmesi gerektiğini söylediği konuşmasına şöyle devam etti; bir şeyi de unutmamak lazım arkadaşlar, maalesef bütün yarımadamız bir mahalle oldu. Bir tek Bodrum çatısı altında topladık. Bunun için bütün bu mahallemizde olan her türlü etkinliklerin, bunun yanında diğer sivil toplum örgütlerinin, hatta taşımacılık sektöründen otelcilik sektörüne kadar olsun, ulaşımına kadar hepsinin birlik beraberlik içinde olması gerektiğine inanıyorum çünkü artık güçlerin birleşme zamanıdır. Bu birleşmeler sağlandığı zaman gerçekten Bodrum istediği yere gerçekten gelecektir, bunda en güzel göstergesi arkamızdaki topluluktur arkadaşlar.

6 Başkan Kocadon un konuşmasından sonra sahneye Ortakent Yahşi Spor Kulübü öğrencileri çıkarak tanıtım kokteyline katılanlara taekwando gösterisi sundular. Yaklaşık 3 saat süren tanıtım kokteylinde eğitmenler, veliler ve öğrenciler bir birleriyle sohbet etti. Haber Mehmet Can Meral

7 BODRUM DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNALLERİNE Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. Aydın da yapılan yarı final müsabakalarında rakiplerini yenen takımımız Mardin de yapılacak olan finallere katılacak. Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonu olma yolunda rakiplerini tek tek eleyerek son sekize kalmayı başardı. Aydın da yapılan yarı final müsabakalarında da rakiplerini yenmeyi başaran takımımız Mardin yolcusu. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan başarılı sporcularla bir araya gelerek sporcu, antrenör ve öğretmenleri tebrik etti. Bodrum Kaymakamlık toplantı salonunda takımı misafir eden Dr. Gödekmerdan başarılarının devamını dilediği öğrencilere hediyeler takdim etti. Bodrum Kaymakamı Dr. Gödekmerdan Önemli bir başarıya imza atan siz değerli çocuklarımızı tebrik ediyorum. Aydın a sizi buradan ben yolcu etmiştim. Şimdi başarılarınızı Türkiye Şampiyonluğu ile taçlandırmanızı ümit ediyorum. Sizleri ve sizlerin hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum. İnşallah Türkiye Şampiyonluğu kutlamasını da beraber yaparız dedi.

8 DP Bodrum'da Yeni Dönem Demokrat Parti Bodrum İlçe Başkanlığına Mustafa Baysel seçildi. 13 Mart 2011 de düzenlenen Demokrat Parti ilçe kongresinde İlçe Başkanı seçilen Nihal İmbat, 18 Şubat ta düzenlenen genel kurul ile yeni ilçe başkanı seçilen Mustafa Baysel e görevi devrederken kendisi ile birlikte görev yapan tüm partililere teşekkür etti. Demokrat Parti Bodrum İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine Demokrat Parti nin eski ve yeni ilçe yönetim üyeleri ve partililer katıldı. DP Her Zaman Arkasında Bir Güç Toplamıştır Demokrat Parti nin çok değerli ve köklü bir parti olduğunu belirten Nihal İmbat şunları söyledi; Demokrat Parti nin değerli arkadaşları, yönetim kurulu arkadaşlarım; bugüne kadar bana verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Demokrat Parti bugüne kadar Bodrum da ve Türkiye de çok değerli insanlar çıkardı. Türkiye nin geleceği için çok önemli işler başardı. Bundan sonra da Türkiye nin geleceğini Demokrat Parti ve bu kişiler arasında olacağına inanıyorum. Bugüne kadar bütün bu arkadaşlarımla beraber 13 Mart 2011 de yaptığımız kongreden sonra, üç yıl bu görevi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Tabi ki bunları hep sizin desteğinizle hep beraber yaptık. Bu hiçbir zaman tek başına yapılacak şeyler değil. Demokrat Parti her zaman için arkasında belli bir güç toplamıştır, gene de toplamaya devam ediyordur. Yine 18 Şubat 2014 te yaptığımız kongreden sonra bu görevi çok değerli arkadaşım Mustafa Baysel e devrediyorum. Bunu bundan sonra bu arkadaşım da layıkıyla yerine getirecek ve burada şu

9 anda Demokrat Parti ye senelerdir mücadele etmiş, görev yapmış ilçe başkanı, belde teşkilatı başkanı, bütün görevlerde bulunmuş arkadaşlarım var ve her zamanda bunlar partimizin arkasında hep durmuşlardır, durmaya da devam ediyorlar. Bundan sonra da devam edeceklerdir. Ben bu görevi Baysel arkadaşıma teslim ediyorum. Oylar Hibe Olmasın Demokrat Parti nin Bodrum da köklü bir parti olduğunu belirten yeni ilçe başkanı Mustafa Baysel ise şunları söyledi; Tabi kolay değil, duyguluyum. Böyle köklü bir partinin ilçe Bodrum gibi güzide bir beldemizin ilçe başkanlığını aldım. Emeği geçmiş olan tüm büyüklerime, eski ilçe başkanlarıma, belde teşkilatı başkanlarıma, yönetimde bulunmuş tüm görevli arkadaşlarıma, Demokrat Parti ye can-ı gönülden gönül vermiş hizmet vermiş arkadaşlarıma burada sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Malum Mart ın sonunda genel seçim var, belediye seçimlerimiz. Burada bu sene bu dönem belediye başkan adayı çıkarmıyoruz, çıkarmadık ama köklü bir parti olduğumuz için seçmenlerimizin oylarının hibe olmaması için ve bize güvendikleri için, Demokrat Parti nin bayrağı altında savaş verdikleri için değerli ilçe başkanlığı yapmış Sayın Anıl Danacı, yine Turgutreis ten meclis üyemiz Mehmet Kaya, bu arada yine Mumcular dan belde teşkilatı yapmış Mehmet Çınar arkadaşlarımız meclise adaydır. Oylarınızı seçmen arkadaşlarımdan arkadaşlarıma; Anıl Danacı ya, Mehmet Kaya ya ve Mehmet Çınar a vermelerini rica ediyorum. Haber: Mehmet Can Meral

10 Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından açıldı. Açılışa tenisseverler büyük ilgi gösterdi. Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde hizmete giren, Bodrum da bir ilk olan, balon sistemiyle kurulan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı bir törenle açıldı. Açılış için düzenlenen kokteyl ve törene Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Dağlı, yönetim kurulu üyeleri ve ortakları, Sarum Diamond işletmecisi İsmail

11 Erdoğan, çok sayıda tenissever ve tenisçi çocuklar katıldı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan rahatsızlığı nedeniyle, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ise Devlet Bahçeli nin programı nedeniyle törene katılamadı. Tenisseverlerle Mehmet Kocadon bol bol sohbet ederken, tenisçi çocuklar Mehmet Kocadon u bir an bile yalnız bırakmadı. Yönetim Kurulu üyeleri, tenisseverler ve çocuklarla birlikte açılış kurdelasını kesen başkan Kocadon, Bodrum sporunun her geçen daha da geliştiğini söyledi. Hayal ediyoruz, gerçekleştiriyoruz diyen Mehmet Kocadon; 10 yıl önce Bodrum da bir kapalı tenis kortu olacak desek herkes bizi yine hayalcilikle suçlardı. Ama bugün gelinen nokta ortada. Önce hayal ediyoruz. Hayal etmeden hiçbir şey olmuyor. Bugün hayal ettiğimiz bir çok şeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada kapalı bir tenis kortu açtık, yarın inşallah farklı spor dallarından benzer yatırımları hep birlikte Bodrum a kazandıracağız. Bodrum sporu her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. 20 yıl önce kendi turizm tesislerimizde kort kurmak istediğimiz zaman bize en iyisinin asfalt kort olduğunu söylediler. Ama bir tenis oyuncusu olarak bende dahil tüm tenisseverler hepimiz çok iyi biliyorduk ki en iyi tenis kortu toprak korttur. İşte burada 5 toprak kortumuz var. Spora hizmet ediyor. Sarum Diamond, Bodrum Tenis Kış Ligi ne sponsor oluyor. Buradan İsmail Erdoğan kardeşimize de spora katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz dedi. YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Başkan Yardımcısı Recep Dağlı ise Bodrum a ilk kapalı kortu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; Önümüzdeki yıl bir kortumuzu daha kapatmayı planlıyoruz. Yatırımlarımız devam edecek. Bu yatırımlarımız sonucunda her geçen gün daha çok sporsevere hizmet etmek çok güzel dedi. SARUM DIAMOND BODRUM TENİS KIŞ LİGİ HEYECANI

12 Bodrum Tenis Kış Ligi ne sponsor olan Sarum Diamond ın işletmecisi, Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdoğan ise spora gönül verdiğini ve Bodrum sporuna katkı sağlamaktan çok memnun olduğunu söyledi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un her daim sporun içinde olduğunu belirten Erdoğan; Başkanımız hem sporu seviyor hem de Bodrum sporuna büyük katkı sağlıyor. Tüm tenisseverleri kulübümüzde devam eden Sarum Diamond Bodrum Tenis Kış Ligi ne davet ediyoruz dedi. BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Genel Müdürü Caner Tuna da Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un en büyük destekçileri olduğunu belirterek; 2007 de golfle başlayan tesislerimizin gelişimi bugün uluslararası standartlarda golf sahası ve 5 toprak kortlu Tenis Kulübü yle devam ediyor. Bugünde burada kapalı kortumuzun açılışını yaptık. Bugüne kadar ne zaman ihtiyacımız olsa başkanımız yanımızda oldu. Her zaman yürü koçum diyerek bize güç ve destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca başta Yönetim Kurulu Başkanımız Fikret Öztürk, yönetim kurulumuz ve ortaklarımız olmak üzere golf ve tenissever dostlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz dedi. Kokteyl ve törene katılan katılımcılar daha sonra kapalı kort ve tenis tesislerini gezdi.

13 EMITT TE SAĞLIK TURİZMİ KONSEPT SALONU Dünyanın 5. büyük fuarı olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı nda ilk defa sağlık ve termal kuruluşları ve turizm firmaları sağlık turizm konseptli Salon 9 da bir araya geliyor 18. EMITT Uluslararası Turizm Fuarı, ilk defa m² lik Salon 9, tamamen sağlık ve termal turizmine ayrılıyor. Uluslararası platformda, turizm sektörüne önemli bir değer katan EMITT Turizm Fuarı na, 70 ülkeden, i profesyoneller olmak üzere, yerli ve yabancı kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Türkiye nin önde gelen zincir hastane grupları, hastaneleri, klinikleri, konusunda ihtisaslaşmış ve uluslararası üne kavuşmuş göz hastaneleri, diş hastaneleri, işin sağlıklı yaşam konaklama sektörü tarafında olan termal oteller, spa otelleri, estetik-güzellik tarafında yer alan saç ekim merkezleri, cerrahi estetik merkezleri, sektöre ürün sağlayan medikal firmaları, yerli ve yabancı aracı kurumlar, sağlık turizmi konseptli Salon 9 da yeni iş bağlantıları için bir araya gelecek. Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde 30 Ocak 2014 de kapılarını açacak EMITT Uluslararası Turizm Fuarı, sağlık ve turizm sektörünü bir araya getiren Salon 9, 2 Şubat 2014 tarihine kadar ziyarete açık.

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! MANDARIN ORIENTAL, BODRUM 109 ODASI VE EFSANEVİ SERVİSİYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI! Efsanevi ve ödüllü servisi ile dünyanın en prestijli otel gruplarından Mandarin Oriental ın Türkiye deki ilk oteli Mandarin

Detaylı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı

Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon Muğla basınını Bodrum da ağırladı Başkan Kocadon : Artık hep beraber diyoruz ki Muğla aşkıyla yanıp tutuşalım Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle

Detaylı

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODTO Turizm Altyapı Projelerine Devam Ediyor Bodrum Ticaret Odası nın, 2014-2017 Stratejik Planı amaç ve hedefleri kapsamında, Bodrum da turizm sezonunun uzatılması, sektörün

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Konforun Tanımı Değişti...

Konforun Tanımı Değişti... 2 Konforun Tanımı Değişti... Beyterrace özgün mimarisi ve merkezi lokasyonu ile alışıla gelmiş yapılardan farklı olarak doğayla iç içe, güvenli ve huzurlu bir yaşamın sunduğu ayrıcalıklı olanaklarla ev

Detaylı

Bir Fidandan Bir Çınara: Düzce Üniversitesi.

Bir Fidandan Bir Çınara: Düzce Üniversitesi. Bir Fidandan Bir Çınara: Düzce Üniversitesi. Üniversitemizin 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Düzce Üniversitesi 10 Yaşında başlıklı söyleşi, Cumhuriyet Konferans Salonu nda gerçekleştirildi.

Detaylı

ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ

ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ SAYI : BİR 7-11 MAYIS 2009 ELAZIĞ - TUNCELİ ZİYARETİ Ben siyasi hayatım ve ülke sevdamla ilgili olarak tüm Türkiye yi memleketim bilirim ancak Çemişgezek benim doğup, büyüdüğüm yer. Elazığ Valisi Muammer

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI MİDİLLİ İŞ VE İNCELEME GEZİSİ 14-15 HAZİRAN 2013 DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER VE ULUSLARARASI ORGANİZASYONLAR MÜDÜRLÜĞÜ

İZMİR TİCARET ODASI MİDİLLİ İŞ VE İNCELEME GEZİSİ 14-15 HAZİRAN 2013 DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER VE ULUSLARARASI ORGANİZASYONLAR MÜDÜRLÜĞÜ İZMİR TİCARET ODASI MİDİLLİ İŞ VE İNCELEME GEZİSİ 14-15 HAZİRAN 2013 DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER VE ULUSLARARASI ORGANİZASYONLAR MÜDÜRLÜĞÜ Hazırlayanlar: Gündem Kont, Mine Güneş, Ahmet Toprak Dış İlişkiler

Detaylı

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL KLASSİS OTEL İstanbul Silivri sahilinde,anadolu medeniyetlerinden esinlenen yunan,roma,selçuklu,ve Osmanlı stillerinin mimari olarak uygulandığı 43514 m2 tapulu,17692 m2 hazineden kiralık olan toplam 61206

Detaylı

Büyükşehir Bodrum halkına yeni süreci anlattı

Büyükşehir Bodrum halkına yeni süreci anlattı Büyükşehir Bodrum halkına yeni süreci anlattı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Bodrum da düzenlenen toplantıda yeni süreç ile ilgili büyükşehir daire başkanları tarafından Bodrum halkına

Detaylı

MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI

MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI MERTER KOLEJİNDE CUMHURİYET KUPASI HEYECANI Özel Merter Anadolu Lisesinin düzenlediği sınıflar arası Cumhuriyet Kupası karşılaşmaları, oynanan final maçıyla sona erdi. 12 sınıfın kıyasıya mücadele ettiği

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırımı gerçekleştirilen çevreci yatırım;

Detaylı

Konteynerler yenileniyor

Konteynerler yenileniyor Konteynerler yenileniyor Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz sezonu öncesi Bodrum yarımadası genelindeki eskiyen çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmek için çalışmaları başlattı. Bodrum Belediyesi Temizlik

Detaylı

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ 1-2 Kasım 2013 tarihlerinde TED Okulları nda görev yapan müdür yardımcılarına yönelik olarak Antalya da bir hizmet içi eğitim gerçekleştirilmiştir. 25 TED Okulu ndan

Detaylı

İşte Eşitlik Platformu tanıtıldı

İşte Eşitlik Platformu tanıtıldı İşte Eşitlik Platformu tanıtıldı Ocak 15, 2013-3:55:02 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın himayesinde kurulan ''İşte Eşitlik Platformu'' tanıtıldı. Toplumsal cinsiyete dayalı eşitsizlikle mücadele

Detaylı

Devleti Yönetecek Güç Sandıktan Çıkan İradedir

Devleti Yönetecek Güç Sandıktan Çıkan İradedir Devleti Yönetecek Güç Sandıktan Çıkan İradedir Devleti Yönetecek Güç Sandıktan Çıkan İradedir Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük: Devleti Yönetecek Güç

Detaylı

Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi

Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi Şekerbank, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile protokol imzaladı Şekerbank, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi kapsamında protokol

Detaylı

Turgutreis Tours Kış etkinlikleri devam ediyor

Turgutreis Tours Kış etkinlikleri devam ediyor Turgutreis Tours Kış etkinlikleri devam ediyor Turgutreis Tours Genel Müdürü Hatice Türkel bir açıklama yaparak kış etkinliklerini şöyle sıraladı: Bu hafta sonu ( 4 Mart) TED Koleji ve yerli grup olarak

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ ZİYARETİ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ ZİYARETİ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ ZİYARETİ Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mert Pala, Mustafa Tüzün ve İTO Dış İlişkiler Masası Şefi Pınar

Detaylı

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe

Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe Dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. Johann W. von Goethe Kalite yıldıza benzer. Sadece çevresini aydınlatmakla kalmaz, doğru yolu da gösterir. İzlemekten bile keyif alırsın... Biz Artaş ız. Kurucumuz

Detaylı

ÖNEMLİ NOT: 2016 BÜTÇESİ HAZIRLAMA ÇALIŞMASI. NYC Nilgün Yetiş Koçluk ve Danışmanlık. Gözden Geçirme Tarihi:

ÖNEMLİ NOT: 2016 BÜTÇESİ HAZIRLAMA ÇALIŞMASI. NYC Nilgün Yetiş Koçluk ve Danışmanlık. Gözden Geçirme Tarihi: ÖNEMLİ NOT: Bütçe kısıtlamalar için değil, sizi arzu ettiğiniz hayatı yaşamanız ve hedeflerinize ulaşmanız için yapıldığı zaman oldukça anlamlı ve faydalıdır. Bu çalışmayı yıl başında yapmanız ve 3 er

Detaylı

FAALİYET RAPORU. Tarım ürünlerimiz Ukrayna da. Birliği, İla Foods Ltd., Legnar İthalat İhracat Ltd., Akdeniz. İhracatçıları Birliği,

FAALİYET RAPORU. Tarım ürünlerimiz Ukrayna da. Birliği, İla Foods Ltd., Legnar İthalat İhracat Ltd., Akdeniz. İhracatçıları Birliği, KIBRIS TÜRK SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Bu sayıda: Yıldızlara İlk Işık Genç Profesyoneller den 2 DEİK eğitimine katıldık 2 KTSO ile TSE arasında Hizmet Protokolü imzalandı 3 Odamızın Yerli Malı Haftası

Detaylı

Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı

Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı Fatih Projesi kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi 9.Sınıf öğretmen ve öğrencilerine Tablet Bilgisayarları, binasında yapılan törenle dağıtıldı.

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

BODRUM UN EN YENİSİ OLMAYI İDDİA EDİYOR

BODRUM UN EN YENİSİ OLMAYI İDDİA EDİYOR BODRUM UN EN YENİSİ OLMAYI İDDİA EDİYOR IL RICCIO BODRUM İtalya nın yüzyıllardır vazgeçilmez tatil ve dinlenme beldesi olan Capri Adası nda yer alan Capri Palace Hotel & Spa da; lezzet tutkunlarının en

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 06 Hakkımızda 10 24 30 42 50 62 72 80 86 90 94 100. Jumeirah Bodrum Palace. Mandarin Oriental Resort And Residences

İÇİNDEKİLER. 06 Hakkımızda 10 24 30 42 50 62 72 80 86 90 94 100. Jumeirah Bodrum Palace. Mandarin Oriental Resort And Residences İÇİNDEKİLER 06 Hakkımızda 10 24 30 42 50 62 72 80 86 90 94 100 Jumeirah Bodrum Palace Mandarin Oriental Resort And Residences Regnum Carya Golf & Spa Resort Regnum Sky Tower Litore Resort Hotel & Spa Royal

Detaylı

Sayın Valim, Sayın Rektörlerimiz, Değerli Hocalarımız ve Öğrencilerimiz Ardahan Üniversitesi Değerli öğrenciler, YÖK Kültür Sanat Söyleşileri

Sayın Valim, Sayın Rektörlerimiz, Değerli Hocalarımız ve Öğrencilerimiz Ardahan Üniversitesi Değerli öğrenciler, YÖK Kültür Sanat Söyleşileri Sayın Valim, Sayın Rektörlerimiz, Değerli Hocalarımız ve Öğrencilerimiz Ardahan da, Ardahan Üniversitesi nde sizlerle birlikte olmaktan memnuniyetimi bildirerek sözlerime başlamak isterim. Hepinizi sevgi

Detaylı

2012 YILI KRUVAZİYER TURİZMİ SEZONU İZMİR İÇİN İLK 6 AY DEĞERLENDİRMESİ

2012 YILI KRUVAZİYER TURİZMİ SEZONU İZMİR İÇİN İLK 6 AY DEĞERLENDİRMESİ 2012 YILI KRUVAZİYER TURİZMİ SEZONU İZMİR İÇİN İLK 6 AY DEĞERLENDİRMESİ Kruvaziyer turizmi tüm dünyada, bulunduğu ülkelere canlılık ve tanıtım getiren önemli bir turizm çeşidi ve hızla gelişiyor. Bir tek

Detaylı

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler

YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler YEDİNCİ KISIM Kurullar, Komisyonlar ve Ekipler Kurul, komisyon ve ekiplerin oluşturulması MADDE 107- (1) Okullarda, eğitim, öğretim ve yönetim etkinliklerinin verimliliğinin sağlanması, okul ve çevre işbirliğinin

Detaylı

Okul Çağı Çocuklarına Nasıl Yaklaşmalıyız? 2014 / 2015 SAYI: 11. Haftanın Bazı Başlıkları

Okul Çağı Çocuklarına Nasıl Yaklaşmalıyız? 2014 / 2015 SAYI: 11. Haftanın Bazı Başlıkları 2014 / 2015 SAYI: 11 Haftanın Bazı Başlıkları Okul Çağı Çocuklarına Nasıl Yaklaşmalıyız? Öğretmenler Gününü Kutladık Şah ve Mat Kızılay Kan Bağışı Kampanyasına Okulumuzdan Büyük Destek Teniste Başarı Genç

Detaylı

İşletme Gelişimi Atölye Soruları

İşletme Gelişimi Atölye Soruları İşletme Gelişimi Atölye Soruları Şemsettin Akçay Satış Pazarlama ve İnovasyon Mühendisi İşletmenizi Başarıya Götüren 50 Soru! Bir gün küçük kızımız Lara (o zaman 3.5 yaşındaydı): Baba deniz gölgesi nedir,

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog

DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog DEĞERLENDİRME NOTU: Mehmet Buğra AHLATCI Mevlana Kalkınma Ajansı, Araştırma Etüt ve Planlama Birimi Uzmanı, Sosyolog KONYA KARAMAN BÖLGESİ BOŞANMA ANALİZİ 22.07.2014 Tarihsel sürece bakıldığında kalkınma,

Detaylı

2014 1. Çeyrek Sonuçları TÜRK TELEKOM GRUBU 2014 1. ÇEYREK OPERASYONEL VE FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

2014 1. Çeyrek Sonuçları TÜRK TELEKOM GRUBU 2014 1. ÇEYREK OPERASYONEL VE FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI TÜRK TELEKOM GRUBU 2014 1. ÇEYREK OPERASYONEL VE FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI Basın Bülteni 1 Mayıs 2014 Güçlü İlk Çeyrek Sonuçları ile 2014 Yılına Sağlam Başladık Türkiye nin öncü iletişim ve yakınsama

Detaylı

Ankara nın liderler zirvesi...

Ankara nın liderler zirvesi... Ankara nın liderler zirvesi... 1 2 Başkent e yeni bir yıldız doğuyor 3 4 İvedik OSB de yıldızlar geçidi! Ankara nın ilk modern organize sanayi bölgesi İvedik OSB de yer alan Commerce Center la, İvedik

Detaylı

Yerli kaynak aramalarına ayrılan pay 12 kat arttı

Yerli kaynak aramalarına ayrılan pay 12 kat arttı Yerli kaynak aramalarına ayrılan pay 12 kat arttı Ocak 12, 2012-1:38:25 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, hidroelektrik santrallerine (HES) karşı çıkanlar bulunduğunu belirtti. Enerji ve Tabii

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015) ÇALIŞA RAPRU TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ BÖLÜ 10 BÖLÜ 10 antalya@emo.org.tr 131 TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015)

Detaylı

HER ZAMAN YANINDAYIZ

HER ZAMAN YANINDAYIZ HER ZAMAN YANINDAYIZ Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Üyelerimizin isteklerini dikkate alıp, sanayi ve ekonomik alanda Balıkesir in sürekli gelişimini sağlayacağız dedi Balıkesir Sanayi Odası

Detaylı

YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ

YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ Hazırlayan: Doç.Dr. Hakan Güler Sakarya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Karlsruhe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Almanya

Detaylı

2016 YAZ BASKETBOL TURNUVASI VE KAMPI

2016 YAZ BASKETBOL TURNUVASI VE KAMPI ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYONU ÜSKÜDAR BASKETBOL SPOR KULÜBÜ VE SSO SPORTİF ORGANİZASYONLAR ÜSTLENMEKTEDİR. SPORCU KONAKLAMALARI: 3 VE 4 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR 20 KİŞİYE

Detaylı

İBB 2015 yaz spor okulları

İBB 2015 yaz spor okulları On5yirmi5.com İBB 2015 yaz spor okulları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz döneminde jimnastikten buz patenine kadar 13 farklı branşta verilecek Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı. 19

Detaylı

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Şampiyon, Başkan Kocadon u ziyaret etti Şampiyon, Başkan ziyaret etti Kocadon u Türkiye Karate Milli takımında yer alan, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Dünya Şampiyonu Kayra Sezgin ve Antrenörü Fatih Uzunlulu, Bodrum Belediye Başkan

Detaylı

1 OCAK 31 ARALIK 2009 ARASI ODAMIZ FUAR TEŞVİKLERİNİN ANALİZİ

1 OCAK 31 ARALIK 2009 ARASI ODAMIZ FUAR TEŞVİKLERİNİN ANALİZİ 1 OCAK 31 ARALIK 2009 ARASI ODAMIZ FUAR TEŞVİKLERİNİN ANALİZİ 1. GİRİŞ Odamızca, 2009 yılında 63 fuara katılan 435 üyemize 423 bin TL yurtiçi fuar teşviki ödenmiştir. Ödenen teşvik rakamı, 2008 yılına

Detaylı

Duruşuyla, İŞ dünyasinin. İstİkrarlI gücü

Duruşuyla, İŞ dünyasinin. İstİkrarlI gücü Duruşuyla, İŞ dünyasinin İstİkrarlI gücü SAĞLAM TEMELLERLE AYDINLIK GELECEĞE 1975 yılında madencilik ve metal sektöründeki faaliyetleriyle, büyüme yolculuğunun ilk adımını atan Mes Şirketler Grubu; bu

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ OREM(ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KULÜBÜ) SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KALEMİMİ VER, GELECEĞİMİ YAZAYIM 2015 06-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında, İ.Ü. Orman Fakültesi,

Detaylı

TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARINDA MERKEZİ KARŞI TARAF UYGULAMASI 13 MAYIS 2013 İSTANBUL DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ

TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARINDA MERKEZİ KARŞI TARAF UYGULAMASI 13 MAYIS 2013 İSTANBUL DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARINDA MERKEZİ KARŞI TARAF UYGULAMASI 13 MAYIS 2013 İSTANBUL DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ Sayın BDDK Başkanım, İktisadi Araştırmalar Vakfı, Borsamız

Detaylı

GÜMRÜK ETKİNLİKLERİ BİLGİ ŞÖLENİ

GÜMRÜK ETKİNLİKLERİ BİLGİ ŞÖLENİ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİ BİLGİ ŞÖLENİ HABER BÜLTENİ 09-10 Aralık 2014 tarihlerinde Akören Ali Rıza Ercan Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen Gümrük Etkinlikleri Bilgi Şöleni tamamlanmıştır. Panellerden

Detaylı

MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi. Kapanış Konuşması. 27 Mayıs 2016. İş Dünyamızın, STK'ların Değerli Bşk ve Temsilcileri,

MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi. Kapanış Konuşması. 27 Mayıs 2016. İş Dünyamızın, STK'ların Değerli Bşk ve Temsilcileri, MÜSİAD Kadın Girişimciler Zirvesi Kapanış Konuşması 27 Mayıs 2016 Saygıdeğer (Emine Erdoğan) Hanımefendi, Sayın Bakanım, (Fatma Ramazanoğlu), İş Dünyamızın, STK'ların Değerli Bşk ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

2010 2011 2012 2013 1Ç13 2Ç13 3Ç13 4Ç13 1Ç14 2Ç14

2010 2011 2012 2013 1Ç13 2Ç13 3Ç13 4Ç13 1Ç14 2Ç14 Bilici Yatırım Şirket Notu 4 Kasım 2014 Ana faaliyet konusu tekstil olan Bilici Yatırım ın (BLCYT), aynı zamanda Adana nın merkezinde 203 yatak kapasiteli otel yatırımı ve fabrika alanı içerisinde 8 adet

Detaylı

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA

HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA HAYAL ETTİĞİNİZ ULAŞIM, KONFOR, KALİTE, ESTETİK ve GÜVEN ARTIK HAYATINIZDA Bağcılar ın seçkin semtlerinden Kirazlı da sizi hayal ettiğiniz yaşama davet ediyoruz. Ulaşımı, konforu, kalitesi, estetiği ve

Detaylı

Kulübümüzü gelecek yıllara daha iyi taşımak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kulübümüzü gelecek yıllara daha iyi taşımak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dostlar, Sevgi Tuzla lılar; Kulübümüzü gelecek yıllara daha iyi taşımak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızın bir parçası olarak gençlere yönelik geçen sene başlatmış olduğumuz Tuzla Yaz

Detaylı

Medeniyetin esası, gelişme ve gücün temeli aile hayatındadır. Mustafa Kemal ATATÜRK

Medeniyetin esası, gelişme ve gücün temeli aile hayatındadır. Mustafa Kemal ATATÜRK 1 Haziran 2014 Medeniyetin esası, gelişme ve gücün temeli aile hayatındadır. Mustafa Kemal ATATÜRK 2 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı işbirliği ile

Detaylı

Tablo 45 - Turizm İşletme Belgeli Tesislerde Konaklama ve Belediye Sayıları

Tablo 45 - Turizm İşletme Belgeli Tesislerde Konaklama ve Belediye Sayıları TURİZM Kütahya ya gelen yabancı turistler Merkez ve Tavşanlı ilçelerinde; yerli turistler ise Merkez, Emet, Simav ve Tavşanlı ilçelerinde yoğun olarak konaklamaktadırlar. 2012 yılı içerisinde ildeki işletme

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya,

Detaylı

ÇYDD 23 NİSAN MESAJI: 23 NİSAN KUTLU OLSUN

ÇYDD 23 NİSAN MESAJI: 23 NİSAN KUTLU OLSUN ÇYDD 23 NİSAN MESAJI: 23 NİSAN KUTLU OLSUN Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi 23 Nisan mesajı ile Genel Merkez ve Tüm Şubeler adına yapılan basın açıklaması ekte bilgi ve değerlendirmenize

Detaylı

Ekim Ayı Faaliyet Raporu

Ekim Ayı Faaliyet Raporu Ekim Ayı Faaliyet Raporu Değerli KAGİDER üyeleri, KAGİDER adına dopdolu geçen bir Ekim ayını geride bıraktık. Yeni iletişim ajansımız ile düzenlediğimiz, yeni yönetim kurulumuzu ve hedeflerimizi duyurmayı

Detaylı

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız

Sanatsal bir yaklaşımla bir yaşam stili sunan Meram Park Villaları ile tasarım ve fonksiyonelliğin mimari bütünlükle birleşimine şahit olacaksınız Konya nın son dönemlerde en hızlı gelişen bölgesinde, DEKOR inşaatın 30 yılı aşkın tecrübesinin yansıması, yakından tanıdığınız yaşamınıza kalite kazandıran felsefesiyle MERAM PARK VİLLARI hayata geçiyor.

Detaylı

KİM OLDUĞUMUZ. Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal sağlık, aileleri,

KİM OLDUĞUMUZ. Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal sağlık, aileleri, 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

MUĞLA GENÇLİK PROJESİ

MUĞLA GENÇLİK PROJESİ T.C MUĞLA VALİLİĞİ İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü MUĞLA GENÇLİK PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ ŞUBAT 2013 1 / 13 BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Sorumluluk, Tanımlar Madde 1- Amaç

Detaylı

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI

NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI NEW ANTİQUE SANAT GALERİSİ AÇILDI Y. Mimar Dekoratör Fikret Tekiner in özgün tasarımlarının teşhir edildiği ve satışa sunulduğu New Antik Sanat Galerisi Meral Beylem yönetiminde Bodrumda açıldı. Galeride

Detaylı

Tarım için yeni bir marka. Adama nın anlamı nedir? Logomuz. Çiftçi Tarım Dünya

Tarım için yeni bir marka. Adama nın anlamı nedir? Logomuz. Çiftçi Tarım Dünya Tarım için yeni bir marka Sizler ile birlikte amaçlarımızı, değerlerimizi, hedeflerimizi ve ilkelerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu ilkeler global organizasyonumuz ve markamız gibi gelecek stratejilerimizi

Detaylı

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ GİRİŞ Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yeni yapısıyla göreve başladığı günden bugüne yargının daha etkin ve verimli bir

Detaylı

KAHRAMAN KART BASINA TANITILDI

KAHRAMAN KART BASINA TANITILDI KAHRAMAN KART BASINA TANITILDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi özellikle toplu taşıma araçlarında kullanılacak olan Kahraman Kart ın basına tanıtımı yapıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye binası

Detaylı

Belediyemiz her zaman vatandaşın yanında

Belediyemiz her zaman vatandaşın yanında Belediyemiz her zaman vatandaşın yanında Sağlık ve Ev Hizmetleri Projesi kapsamında belediye temizlik ekipleri, ilçe sınırlarında ikamet eden 60 yaş üstü, kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilerin evlerine

Detaylı

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek.

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek. 2010 Mali Yılı Çalışma Programı Faliyet Raporları Personel Çalışanların daha verimli olabilmesi için özellikle halkla ilişkiler konusunda hizmetiçi eğitim çalışması programlanacaktır. Toplu İş Sözleşmesi

Detaylı

RMK Marine ve Hot Lab Yacht & Design. RMK 5000 konsepti için güçlerini birleştirdi

RMK Marine ve Hot Lab Yacht & Design. RMK 5000 konsepti için güçlerini birleştirdi RMK Marine ve Hot Lab Yacht & Design RMK 5000 konsepti için güçlerini birleştirdi True Luxury Explorer ve Leisure olmak üzere iki farklı varyasyonu bulunan RMK 5000 tasarım projesi Hot Lab Yacht & Design

Detaylı

Öğrencilerimiz TED Kayseri Kolejinde Ulusal Sorunları ve Çözümleri Tartıştılar

Öğrencilerimiz TED Kayseri Kolejinde Ulusal Sorunları ve Çözümleri Tartıştılar 2013 / 2014 SAYI: 04 Öğrencilerimiz TED Kayseri Kolejinde Ulusal Sorunları ve Çözümleri Tartıştılar Haftanın Bazı Başlıkları Sağ ve Sol Beynin Şifreleri Öğrencilerimiz TED Kayseri Kolejinde Ulusal Sorunları

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan

Detaylı

1.Temel Kavramlar 2. ÆÍlemler

1.Temel Kavramlar 2. ÆÍlemler 1.Temel Kavramlar Abaküs Nedir... 7 Abaküsün Tarihçesi... 9 Abaküsün Faydaları... 12 Abaküsü Tanıyalım... 13 Abaküste Rakamların Gösterili i... 18 Abaküste Parmak Hareketlerinin Gösterili i... 19 2. lemler

Detaylı

Sayın Bakanım, Sayın Rektörlerimiz ve Değerli Katılımcılar,

Sayın Bakanım, Sayın Rektörlerimiz ve Değerli Katılımcılar, Sayın Bakanım, Sayın Rektörlerimiz ve Değerli Katılımcılar, Orman ve Su İşleri Bakanımız Sn. Veysel Eroğlu nun katılımları ile gerçekleştiriyor olacağımız toplantımıza katılımlarınız için teşekkür ediyor,

Detaylı

İnşaat Sanayi KSO da buluştu

İnşaat Sanayi KSO da buluştu Ayakkabı ve tekstil sektör toplantısı yapıldı. Sektörlerin sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı geniş bir katılımla gerçekleşti İnşaat Sanayi KSO da buluştu KSO Başkanı Kütükcü, Sektörlerimizi

Detaylı

KÜRESEL GELİŞMELER IŞIĞI ALTINDA TÜRKİYE VE KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ EKONOMİSİ VE SERMAYE PİYASALARI PANELİ

KÜRESEL GELİŞMELER IŞIĞI ALTINDA TÜRKİYE VE KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ EKONOMİSİ VE SERMAYE PİYASALARI PANELİ KÜRESEL GELİŞMELER IŞIĞI ALTINDA TÜRKİYE VE KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ EKONOMİSİ VE SERMAYE PİYASALARI PANELİ 12 NİSAN 2013-KKTC DR. VAHDETTIN ERTAŞ SERMAYE PIYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ Sayın

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ Ray KLINGINSMITH U.R. Başkanı 2010 11 Kemalettin ERBİLGİN U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2010 11 Ertuğrul KAYA 14. Grup Guvernör Yardımcısı Tuban GÜÇLÜ (Başkan) Mustafa CİVELEK (Asbaşkan) Melisa KARA (Kulüp

Detaylı

OKULUN BULUNDUGU SEMT

OKULUN BULUNDUGU SEMT MERYEM. MUSTAFA EGE ĠLKÖĞRETĠM OKULUNU YAPTIRANLARIN ÖZGEÇMĠġĠ MERYEM EGE 1928 YILINDA Serik-Denizyaka da dünyaya geldi. 1944 yılında Serik eģrafından Mehmet EGE 'nin oğlu Mustafa EGE ile evlenerek Serik

Detaylı

"Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, insanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu."

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, insanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. "Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, insanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu." "Her yıl yapılan 'en iyi buğday' yarışmasını yine aynı çiftçi kazanmıştı. Çiftçiye bu işin sırrı soruldu.

Detaylı

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ ADANA KENT SORUNLARI SEMPOZYUMU / 16 2008 BU BİR TMMOB YAYINIDIR TMMOB, bu makaledeki ifadelerden, fikirlerden, toplantıda çıkan sonuçlardan ve basım hatalarından sorumlu değildir. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

KAR YER GÜNLER PROJES. Murat F DAN

KAR YER GÜNLER PROJES. Murat F DAN KAR YER GÜNLER PROJES Murat F DAN 2012-2013 AYBASTI ANADOLU L SES KAR YER GÜNLER PROJES PROJE SAH OLAN OKUL AYBASTI ANADOLU L SES PROJEN N ADI KAR YER GÜNLER PROJEN N AMACI rencilerin meslekleri her yönüyle

Detaylı

Gazeteciliğin önemi Türkiye de ve dünyada artıyor

Gazeteciliğin önemi Türkiye de ve dünyada artıyor Gazeteciliğin önemi Türkiye de ve dünyada artıyor Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kentte görev yapan gazeteciler ile kahvaltı programında

Detaylı

Ara rma, Dokuz Eylül Üniversitesi Strateji Geli tirme Daire Ba kanl na ba

Ara rma, Dokuz Eylül Üniversitesi Strateji Geli tirme Daire Ba kanl na ba 1.1 Ara rman n Amac Ara rmada, Dokuz Eylül Üniversitesi Strateji Geli tirme Daire Ba kanl na ba olarak hizmet vermekte olan; 1. Bütçe ve Performans Program ube Müdürlü ü 2. Stratejik Yönetim ve Planlama

Detaylı

Başkan Acar Bursa da Sosyal Güvenlik Reformunu Anlattı

Başkan Acar Bursa da Sosyal Güvenlik Reformunu Anlattı Başkan Acar Bursa da Sosyal Güvenlik Reformunu Anlattı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - 2008 YILINDA SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR SOSYAL GÜVENLİK SİSTEMİNİN TEMELLERİ ATILDI - İLAÇ VE TIBBİ MALZEME KONUSUNDA

Detaylı

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Meslek Lisesi Koçları Programı. Okul Şirket Buluşması 23 Şubat 2016

Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Meslek Lisesi Koçları Programı. Okul Şirket Buluşması 23 Şubat 2016 Özel Sektör Gönüllüleri Derneği Meslek Lisesi Koçları Programı Okul Şirket Buluşması 23 Şubat 2016 Meslek Lisesi Koçları Programı Okul & Şirket Buluşması, 23 Şubat 2016, 09:00 16:30 Koç Holding, Nakkaştepe

Detaylı

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Özel Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atık ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Yapılan

Detaylı

Öncelikle basın toplantımıza hoş geldiniz diyor, sizleri sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.

Öncelikle basın toplantımıza hoş geldiniz diyor, sizleri sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Gümrük Ve Ticaret Bakanı Sn. Nurettin CANİKLİ nin Kredi Kefalet Kooperatifleri Ortaklarının Borçlarının Yapılandırılması Basın Toplantısı 24 Eylül 2014 Saat:11.00 - ANKARA Kredi Kefalet Kooperatiflerinin

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI BAĞLI OLDUĞU MEDİKO-SOSYAL ve GENÇLİK DANIŞMA MERKEZİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Üniversite öğrencilerimize sağlık danışmanlık hizmeti verilmektedir. Ayrıca Ağız ve Diş Sağlığı Biriminde personel

Detaylı

HERKES BODRUM A KOŞUYOR

HERKES BODRUM A KOŞUYOR HERKES BODRUM A KOŞUYOR Global Ports projesinin yapılacağı Bodrum Global Run adlı 15 kilometrelik yarışın yapılacağı Bodrum Yolcu Limanının başında, yönetici olarak Gonca Uygun bulunuyor. 27 Nisan Pazar

Detaylı

Sadece bu renkle gösterilen dolaplar daire ile birlikte teslim edilecektir. EROĞLU ve DOĞA ŞEHİRCİLİK, teknik gereklilikler olması halinde projede

Sadece bu renkle gösterilen dolaplar daire ile birlikte teslim edilecektir. EROĞLU ve DOĞA ŞEHİRCİLİK, teknik gereklilikler olması halinde projede Sadece bu renkle gösterilen dolaplar daire ile birlikte teslim edilecektir. EROĞLU ve DOĞA ŞEHİRCİLİK, teknik gereklilikler olması halinde projede her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Daire

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an!

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an! Muster-Fragebogen allgemeinbildende Schule Sevgili Veliler, ne düsündügünüz bizim için önemli! Okul içerisindeki çalismalarimizin kalitesini sürekli yükseltmek istiyoruz. Okulumuzun hangi alanlarda basarili

Detaylı

Hayat Sende Derneği Kaynak Geliştirme Planı 2016-2018. www.hayatsende.org

Hayat Sende Derneği Kaynak Geliştirme Planı 2016-2018. www.hayatsende.org Hayat Sende Derneği Kaynak Geliştirme Planı 2016-2018 www.hayatsende.org 1. Giriş Hayat Dönüşümdür, Hayat Sende! Hayat Sende nin yolculuğunda sekiz yıl bitti. Artık dokuzuncu yıldayız. Ben bu yolculuğunda

Detaylı

T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ARSİN 2014

T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ARSİN 2014 T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 1 ARSİN 2014 Misyonumuz Öğretmenlerimizin; Meslekî ve kültürel gelişmelerine, hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine,

Detaylı

ZENTIVA YA BAKIŞ İÇİNDE NE OLDUĞU ÖNEMLİDİR

ZENTIVA YA BAKIŞ İÇİNDE NE OLDUĞU ÖNEMLİDİR ZENTIVA YA BAKIŞ İÇİNDE NE OLDUĞU ÖNEMLİDİR Zentiva ya bakış Merkezi Avrupa nın kalbinde bulunan Zentiva, halen 32 pazarda faaliyet göstermekte ve hizmet verdiği hedef popülasyon 800 milyona yaklaşmaktadır.

Detaylı

NİSAN 2013 SAYI:16 ŞEHİRLER ÇOCUKLARIMIZA GÖRE OLSUN

NİSAN 2013 SAYI:16 ŞEHİRLER ÇOCUKLARIMIZA GÖRE OLSUN NİSAN 2013 SAYI:16 ŞEHİRLER ÇOCUKLARIMIZA GÖRE OLSUN S Ö Y L E Ș İ Avrupa Birliği Yatırımları Daire Bașkanı Okuyucularımız için Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Bașkanlığı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Detaylı

7. LİSELER ARASI SALİH ZEKİ MATEMATİK ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASININ ARDINDAN

7. LİSELER ARASI SALİH ZEKİ MATEMATİK ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASININ ARDINDAN 7. LİSELER ARASI SALİH ZEKİ MATEMATİK ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASININ ARDINDAN Bu yıl 7. Liseler arası Salih Zeki Matematik Projeleri Yarışması nın final sergisi 24-25-26 Mayıs 2016 tarihlerinde Darüşşafaka

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç

SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Siirt Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 MART AYI / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI MECLİS TOPLANTISI 28.01.2015 Ekrem DEMİRTAŞ İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı 2015 yılının ilk ayını geride bıraktık OCAK Suriye deki iç savaş IŞİD terör örgütünün saldırıları

Detaylı

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU

MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU MOTOSİKLET KAZASI, BODRUM U ACIYA BOĞDU Bodrum da yaşanan motosiklet kazası nda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Konacık mahallesi Atatürk bulvarında süratli bir şekilde ilerleyen İsmet Özbaş yönetimindeki

Detaylı

BASINDA PROJE İLE İLGİLİ HABERLER

BASINDA PROJE İLE İLGİLİ HABERLER BASINDA PROJE İLE İLGİLİ HABERLER http://www.kutahyayasam.com/ Keramika 10 uncu Yılına Özel, Binlerce Ağacı Toprakla Buluşturdu Nisan 2016 Pazartesi 09:54 0A + A - Yazdır 25 Keramika kurulduğu günden itibaren,

Detaylı