KENDİNİ ÖDÜLLENDİR! Nisan, 2013 ALANYA-ANTALYA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KENDİNİ ÖDÜLLENDİR! 19 23 Nisan, 2013 ALANYA-ANTALYA"

Transkript

1 KENDİNİ ÖDÜLLENDİR Nisan, 2013 ALANYA-ANTALYA Sizleri 4 gün boyunca, alanında uzman ilham verici kişilerle birlikte pozitif psikoloji, kişisel gelişim, yoga, meditasyon, doğa, deniz ve eğlence içeren bir deneyime davet ediyoruz. İstediğiniz hayata doğru gerçek bir adım atmaya hazır mısınız? Söyle, bu tek ve değerli hayatında ne yapmayı planlıyorsun? ( Tell me, what is it you plan to do with your one wild and precious life? ) Mary Oliver Bu etkinlik, paylaştıkları bilgileri hayatlarında uygulayan ve yaşayan, alanında uzman kişiler tarafından yönetilecek. Neden gidelim? Bir ara vermek Hayatımızı nasıl daha anlamlı hale getirebileceğimizi keşfetmek Kendimizi yaşadığımız dünyadan izole etmeden hayatta var olmak Kendimizle ve diğer insanlarla olan ilişkimizi derinleştirmek Hayata ve işe bakış açımızı gözden geçirmek Zihin-beden dengesini sağlamak ve farkındalığımızı arttırmak Başkalarının hikayelerinden ilham almak ve kendi hikayemizle ilham vermek

2 PROGRAM LİDERLERİ DR. ITAI IVTZAN İngiltere de lisanslı psikolog olan Dr. Itai Ivtzan, aynı zamanda UEL de (University of East London) Uygulamalı Pozitif Psikoloji Master Programı nda tam zamanlı öğretim üyesi olarak çalışıyor. Itai nin ana araştırma alanları kişisel anlam (personal meaning), kendini gerçekleştirme (self-actualisation), spiritüellik (maneviyat) ve farkındalık (mindfulness). Itai nin çalışmaları, farkındalığı (mindfulness) psikoloji (iyi oluş) ve spiritüellik arasındaki potansiyel bir köprü olarak görerek, bu iki dünyanın kesişim noktasına odaklanıyor. Itai son 10 yılda farkındalık (mindfulness) alanında meditasyon kursları, workshop lar, ve retreat ler yapmanın yanı sıra akademik kariyerinde de farkındalık konusunu araştırıyor. Daha detaylı bilgi için:

3 STEVEN D SOUZA Steven D Souza papaz olma niyetiyle aldığı papazlık eğitiminden sonra kariyerinde tamamen farklı bir yön çizerek 30 yaşından önce global bir yatırım bankasında genel başkan yardımcısı oldu. Farklı kültür gruplarındaki pozitif rol modellerini konu alan ve en çok satanlar listesinde yer alan Made in Britain kitabının yazarı olan Steven ın bu kitabı İngiltere deki okullarda okutulmak üzere teşvik aldı. Kitap aynı zamanda HRH Prens Charles a takdim edilerek İngiliz halkının ilgisini kazandı. Steven ın ikinci kitabı, birçok dile çevrilen Brilliant Networking, the Independent tarafından Success at Work serisinde gösterildi, the Times ve Telegraph tarafından tavsiye edildi. Şu anda yazmakta olduğu üçüncü kitabı 'Not Knowing' sürekli değişen dünyadaki belirsizliklerle ve bilinmezliklerle nasıl pozitif bir ilişki kurabileceğimizi konu ediniyor. Steven şu anda İspanya daki IE Business School da Global Executive MBA ve Global Senior Management programlarında Executive Öğretim Üyesi olarak yer alıyor. Steven aynı zamanda bireyler ve gruplar için Gestalt Psikoterapi eğitimi alıyor ve dünyanın önde gelen FTSE 100 ve Fortune 500 şirketlerinde eğitim ve konferanslar veriyor. Yönetici eğitimi alanında Financial Times tarafından birçok kez birinci seçilen Duke Corporations Global Resource Network üyesi olan Steven, Ontolojik Koçluk, NLP ve Appreciative Inquiry eğitimleri de aldı.

4 BERRİN BAŞ Profesyonel koç ve DOBREAK kurucu ortağı olan Berrin Baş, hayatı bir öğrenme ve dönüşüm yolculuğu olarak görüyor. Hayatı yaşamaya değer kılan nedir sorusuyla başlayan insan ve hayata karşı derin merakı sonucunda psikolojik zenginlik ve kişisel gelişim konularıyla ilgilenen Berrin, bireylerin doğal olarak tamlığına ve bütün kaynaklara sahip olduğuna inanıyor. Berrin için pozitif bir değişim yaratmakta rol oynamak büyük bir ilham kaynağı. Bu doğrultuda, psikoloji ve kişisel gelişim alanındaki bireysel, akademik ve profesyonel deneyimleri ile DOBREAK in keşfetme, öğrenme ve paylaşma odaklı seyahat vizyonunu harmanlayarak, kişisel gelişim etkinlikleri (retreat) organize etmeye ve bu etkinliklerde aktif olarak yer almaya başladı. Sabancı Üniversitesi nde Ekonomi bölümünü bitiren Berrin, Avrupa da Uygulamalı Pozitif Psikoloji alanında master yapmış çok az sayıda kişiden biri. Londra da bu master programının yanı sıra, koçluk alanındaki en iyi eğitim programlarının başında gelen Co-Active Coach Training Program ını bitirdi. Ayrıca, Londra da başta psychosynthesis fundamentals, mindfulness, psychology & spirituality, The School of Life seminerleri (Alain de Botton un kurucusu olduğu) olmak üzere psikoloji ve kişisel gelişim alanlarında birçok eğitim ve workshop a katıldı.

5 SEDA ERKMAN Seda Erkman Amerika da Brown University de Psikoloji bölümünü bitirdikten sonra, New York University de Endüstriyel Psikoloji alanında master yaptı. Şirket hayatında çalışırken yogayı keşfetti. Bundan kısa bir süre sonra Alexis Kiresepi'nin verdiği Yoga Alliance tarafından onaylı Vinyasa Öğretmenliği Eğitimi Programını tamamladı. Yoga yapmaya başladığından bu yana Richard Freeman, Shannon Gannon, David Life, Yogeswari, Dave Farmer, Petros Haffenrichter, Chuck Miller ve Ürün Kurtiç in çeşitli kurslarına katıldı. En çok Ashtanga ve Vinyasa stillerini benimsedi. Derslerinde onların nefes ve hareketi bütünleştirmeye önem veren özelliğine dikkati çeker. Aynı zamanda Yoga nın kardeş bilimi kabul edilen Ayurveda ile çok ilgilidir. Șimdiye kadar Ayurveda ile ilgili bir çok workshop eğtitimine katıldı ve Ayurveda Sertifika programına katılıp Ayurveda danışmanlığı yapma yolunda ilk adımını attı. Eylül 2012 tarihinde Hanna Nita Scherler'in verdiği Gestalt Koçluk Eğitimi'ne başladı. Yoga'nın bir yaşam tarzı olduğu, yapılmadığını ama yaşandığı üstünde durur.

6 ETKİNLİK YERİ VIKINGEN QUALITY RESORT & SPA

7 Otel videosu için tıklayınız. Otel fotoğrafları için tıklayınız: Vikingen Quality Resort & Spa Antalya havalimanında 90 km, Alanya ya 30 km uzaklıkta, Okurcalar mevkiinde yer almaktadır. Mavi ve deniz konseptli otel, denizle bütünleşen eşsiz konumunu yansıtan modern mimarisiyle konfor ve estetiği bir arada sunuyor. Özel yemek: Etkinliğe katılanlar için, organik ürünlerle hazırlanan özel vejeteryan menü hazırlanacaktır. Dinlenme zamanını dilediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz. o Otel SPA sında hem ruhunuzu hem bedeninizi dinlendirebilirsiniz. Hamam, masaj, buhar odası, sauna Seçim sizin. o Sahilde keyifli bir yürüyüş yapabilirsiniz. o Eşsiz deniz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. ULAŞIM ÖNERİLERİ Otel Antalya havalimanına 90 km uzaklıkta yer almaktadır. Onurair ve Atlasjet havayollarının havalimanından Alanya ya ve aynı şekilde Alanya dan Antalya havalimanına giden ve otelin önünden geçen ücretsiz servisleri bulunmaktadır. Bu havayollarından farklı bir havayolu kullanmanız durumunda özel transfer talebinize ilişkin info@dobreak.com adresine atabilirsiniz. PROGRAM PLANI (zaman planı değişkenlik gösterebilir) 1. GÜN 19 Nisan: Otele geliş ve program açılışı 16:00 18:00 Otele giriş ve otele yerleşme 18:45 19:45 Akşam yemeği * 20:00 21:00 Açılış çemberi * Etkinliği açma ve kendimizi tanıtma 21:00 21:30 Açılış meditasyonu Önemli: * Akşam yemeğinden sonra otele giriş yapanlar için alkolsüz içecek ve atıştırmalıklar bulunacaktır.

8 2. GÜN- 20 Nisan: Kendini Ödüllendir 07:00 Sabah uyanış 07:30-09:00 Yoga seansı 1 09:00 10:00 Kahvaltı 10:00-11:30 Meditasyon & Farkındalık 1 Dr Itai Ivtzan Meditasyon ve farkındalık çalışmaları yardımıyla özbenliğiniz ile bağınızı güçlendirme 11:30-12:00 Ara Alkolsüz içecekler ve atıştırmalıklar 12:00-13:30 Daha derin bir bağ Steven D Souza- Diğer insanlarla ve kendi varlığımızla bağımızı güçlendirme yolları 13:30-14:30 Öğle yemeği 14:30-16:30 Dinlenme zamanı Otelin SPA sında ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebilir, diğer katılımcılarla zaman geçirebilir, sahilde yürüyüş yapabilirsiniz. Seçim sizin. 16:30-18:00 Yoga seansı 2 19:00-20:00 Akşam yemeği 20:30-22:00 Meditasyon & Farkındalık 2 Dr Itai Ivtzan Meditasyon ve farkındalık çalışmaları yardımıyla özbenliğiniz ile bağınızı güçlendirme 3. GÜN- 21 Nisan: Kendini Ödüllendir 07:00 Sabah uyanış 07:30-09:00 Yoga seansı 3 09:00-10:00 Kahvaltı 10:00-11:30 Meditasyon & Farkındalık 3 Dr Itai Ivtzan Meditasyon ve farkındalık çalışmaları yardımıyla özbenliğiniz ile bağınızı güçlendirme 11:30-12:00 Ara Alkolsüz içecekler ve atıştırmalıklar 12:00-13:30 Yaşamak için çalışmak mı, çalışmayı sevmek mi? Berrin Bas Çalışmanın anlamını, iş ve hayata bakış açılarımızı irdeliyoruz; çalışmanın nasıl hayatımızın en besleyici kaynaklarından biri olabileceğini keşfediyoruz 13:30-14:30 Öğle yemeği 14:30-16:30 Dinlenme zamanı Otelin SPA sında ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebilir, diğer katılımcılarla zaman geçirebilir, sahilde bir yürüyüş yapabilirsiniz. Seçim sizin.

9 16:30-18:00 Yoga seansı 4 19:00-20:00 Akşam yemeği 20:30-22:00 Bilge çemberi kendini keşif ve bugünün bizde yarattığı etkileri paylaşma, irdeleme, pratiğe dökme alanı - Steven D Souza & Dr Itai Ivtzan 4. GÜN- 22 Nisan: Kendini Ödüllendir 07:00 Sabah uyanış 07:30-09:00 Yoga seansı 5 09:00-10:00 Kahvaltı 10:00-11:30 Bilinmezlik- Bilgeliğe giden beklenmedik yol. Belirsizliklerle ve bilinmezliklerle karşılaştığımız sürekli değişen dünyada, bilinmezliklerle nasıl pozitif bir ilişki kurabileceğimizi ve bu ilişkiyi nasıl bilgelik, mutluluk ve huzura giden bir yol olarak kullanabileceğimizi araştıracağız. - Steven D Souza 11:30 12:00 Ara Alkolsüz içecekler ve atıştırmalıklar 12:00-18:00 Yarım günlük gezi: Doğayla iç içe, harika manzaralar eşliğinde Alanya nın yüksek yerlerindeki yaylalarını keşfediyoruz. Yaylada Alanya nın meşhur gözlemelerini tadıyoruz (Hava şartlarına bağlı olarak gezi planında değişiklik olabilir). 19:00-20:00 Akşam yemeği 20:30-22:00 Bilge çemberi kendini keşif ve bugünün bizde yarattığı etkileri paylaşma, irdeleme, pratiğe dökme alanı - Steven D Souza & Dr Itai Ivtzan 5. GÜN- 23 Nisan: Son gün Program kapanışı 7:00 Sabah uyanış 07:30-09:00 Yoga seansı 6 09:00-10:00 Kahvaltı 10:15-12:00 Kapanış Çemberi Şu anda neredesiniz? 4 günün değerlendirmesi, yansımaları; hislerin, düşüncelerin paylaşımı 12:00-13:00 Öğle yemeği ve otelden ayrılış

10 FİYAT EARLYBREAKER FİYATI (28 ŞUBAT 2013 tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda geçerli) TRY (KİŞİ BAŞI) DOUBLE ODA 1089 TRIPLE ODA 1089 SINGLE ODA 1289 STANDART FİYAT (28 ŞUBAT 2013 sonrası geçerli fiyat) TRY (KİŞİ BAŞI) DOUBLE ODA 1229 TRIPLE ODA 1229 SINGLE ODA 1429 Fiyata Dahil Olan Hizmetler: 4 gece deluxe otelde konaklama Organik vejeteryan yemek: Kahvaltı, ögle yemeği, akşam yemeği, gün boyu alkolsüz sıcak ve soğuk içecekler ve atıştırmalıklar İstediğiniz hayata doğru gerçek bir adım 10 seminer & workshop (detaylar programda yer almaktadır) 6 yoga dersi - Vinyasa, Hatha ve Yin Yoga Yarım günlük yayla gezisi ögle yemeği dahil Dinlenme zamanında SPA kullanımı (hamam, fitness center) Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Uçak bileti - Ulaşım önerisi bölümüne bakınız Havalimanı-Otel-Havalimanı transferi Özel transfer ayarlamak için info@dobreak.com adresine atabilirsiniz. Otel SPA sında özel hizmetler (masaj, kese vb) Yukarıda dahil olduğu belirtilmeyen hizmetler

11 REZERVASYON 4 gece 5 günlük Kendini Ödüllendir programı ile istediğiniz hayata doğru gerçek ve samimi bir adım atın. EARLYBREAKER avantajlarından faydalanmak için aktivitelerimize erken rezervasyon yapmanızı öneriyoruz. 28 Şubat 2013 tarihine kadar rezervasyonunuzu yaptırın, avantajlı fiyattan faydalanın. ÖNEMLİ BİLGİLER Lütfen yoga matınızı yanınızda getiriniz. Yoga dersleri, katılımcıların daha önceki yoga deneyimleri ve sağlık durumları göz önünde bulundurularak şekillendirilecektir. Etkinliğe rezervasyonu takiben, katılımcılara bir anket gönderilerek yoga geçmişlerine dair ilgili bilgiler talep edilecektir. Bütün sorularınız ve detaylı bilgi için: info@dobreak.com & Etkinlik kontenjanı sınırlıdır. Konaklanacak otel değişebilir. Bu durumda aynı standartta ve yakın lokasyonda bir otel olacağı garantisi bulunmaktadır. Fiyatlarımız mevcut tarifelere göre hazırlanmıştır. Kurlarda, vergilerde olabilecek değişiklikler ve ulaşım fiyatlarında meydana gelebilecek zamlar fiyatlara yansıtılacaktır. Etkinliklerimizin teması çerçevesinde bütün geziler Fiyata Dahil Olan Hizmetler bölümünde belirtilmiştir ve fiyata dahildir. Ekstra tur konsepti acentamızca uygulanmamaktadır. Gezi kayıt sözleşmesinde diğer bütün şartlara yer verilmiştir.

KENDİNİ ÖDÜLLENDİR 2 13 15 Eylül, 2013 Ağva

KENDİNİ ÖDÜLLENDİR 2 13 15 Eylül, 2013 Ağva KENDİNİ ÖDÜLLENDİR 2 13 15 Eylül, 2013 Ağva İlkini ilkbaharda Alanya da gerçekleştirdiğimiz Kendini Ödüllendir programının ikincisini sonbaharda, İstanbul a daha yakın bir destinasyonda, Ağva da gerçekleştiriyoruz.

Detaylı

Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break

Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break Antakya & Halep & Antep Mutfağı Break Antakya, Halep, Gaziantep 19 22 Mayıs, 2011 3 Şehir 3 Mutfak Baharın enerji veren güzel havası eşliğinde üç şehri hem kültürel zenginlikleriyle hem de özgün mutfaklarıyla

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

Kopenhag IN Break. Kopenhag, DANİMARKA. 19 22 Mayıs, 2011. Viking savaşlarından Avrupa nın en hoşgörülü şehrine. Neden gidelim?

Kopenhag IN Break. Kopenhag, DANİMARKA. 19 22 Mayıs, 2011. Viking savaşlarından Avrupa nın en hoşgörülü şehrine. Neden gidelim? Kopenhag IN Break Kopenhag, DANİMARKA 19 22 Mayıs, 2011 Viking savaşlarından Avrupa nın en hoşgörülü şehrine Masallar şehri Dünyanın en eski krallıklarından birisi olan Danimarka, krallık öncesi Vikingler

Detaylı

İbiza Party ft. Carl Cox Break

İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza, İSPANYA 3 7 Temmuz, 2016 RAMAZAN BAYRAMI İbiza İbiza İbiza! İbiza nın Eğlenceli Sahilleri ve Çılgın Gece Hayatı Sizi Çağırıyor İbiza dünyanın eğlence merkezlerinin

Detaylı

Barselona Sonar Break

Barselona Sonar Break Barselona Sonar Break Barselona, İSPANYA 12 15 Haziran, 2014 Electronic Music & Multimedia Art @ Day & Night 3 Gün Boyunca Hiç Uyumayan Bir Şehir: Barselona Her yıl binlerce kişinin katıldığı hem gündüz

Detaylı

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi Sziget Break Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN 12-17 Ağustos, 2015 Avrupa nın en iyi festivallerinden Muhteşem bir festival deneyimi Avrupa nın en büyük müzik ve kültürel etkinliklerinden olan Sziget, 7 gün

Detaylı

Sherry ve Flamenko İzinde Endülüs Break Jerez de la Frontera & Sevilla, İSPANYA

Sherry ve Flamenko İzinde Endülüs Break Jerez de la Frontera & Sevilla, İSPANYA Sherry ve Flamenko İzinde Endülüs Break Jerez de la Frontera & Sevilla, İSPANYA 20 24 Nisan 2011 Flamenco, Sherry, Fiesta. Que Más? Endülüs Bahar da bir başkadır... İspanya nın en renkli bölgelerinden

Detaylı

İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break

İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break Valensiya, Barselona, İSPANYA 19 26 Haziran, 2011 THY Tarifeli Seferi ile Doğu İspanya yı boydan boya keşfediyoruz İspanya size güzel: Valensiya,

Detaylı

Değerli Dostlarımız,

Değerli Dostlarımız, Değerli Dostlarımız, Uzun yıllardır birlik ve beraberliğimiz devam ediyor bundan sonrada devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Yorucu geçen 2016 yılının ardından siz değerli dostlarımıza bir nebzede olsa

Detaylı

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN Ağustos, Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN Ağustos, Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi Sziget Break Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN 12-17 Ağustos, 2016 Avrupa nın en iyi festivallerinden Muhteşem bir festival deneyimi Avrupa nın en büyük müzik ve kültürel etkinliklerinden olan Sziget, 7 gün

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA

Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Euro2016 Türkiye-Hırvatistan Maçı Break FRANSA Paris, 11 13 Haziran 2016 Milli Takımımızın Euro 2016 da İlk Maçı Euro 2016 Coşkusuna Siz de Katılın! Işıkların şehri Paris, Euro 2016 coşkusuyla daha da

Detaylı

Yoga Kampı KAMP TARİHİ 9 Eylül 2018 Pazar'dan 12 Eylül Çarşamba ya

Yoga Kampı KAMP TARİHİ 9 Eylül 2018 Pazar'dan 12 Eylül Çarşamba ya Borçka dan Karadeniz e Bakış, H. Sinan Şensoy @yogadayoga Zeynep Şensoy tarafından Artvin, Maçahel de Yüz Yogası & Hatha Yoga Kampı KAMP TARİHİ 9 Eylül 2018 Pazar'dan 12 Eylül Çarşamba ya Maçahel'de Muhteşem

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

San Fermin Break. Bilbao, San Sebastian, Pamplona, Barselona İSPANYA Temmuz, Boğalardan kaçmaya hazır mısınız?

San Fermin Break. Bilbao, San Sebastian, Pamplona, Barselona İSPANYA Temmuz, Boğalardan kaçmaya hazır mısınız? San Fermin Break Bilbao, San Sebastian, Pamplona, Barselona İSPANYA 11 18 Temmuz, 2011 Boğalardan kaçmaya hazır mısınız? İspanya yı doyasıya yaşıyoruz Her yıl 6 14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi Kime : Mahmut AKÜLKE Acente / Şirket : TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU Tel : 0 542 278 04 99 E-mail

Detaylı

Alsace Noel Pazarları

Alsace Noel Pazarları Alsace Noel Pazarları 22.12.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.724,78TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Colmar "Colmar Tanıtım Turu ve Setur Hoşgeldiniz Akşam Yemeği" Atatürk havalimanı Dış

Detaylı

Yoga Kampı. Artvin, Maçahel de. Yüz Yogası & Hatha. 1. KAMP - Yazın Coşkusu 21 Temmuz 2018 Cumartesi'den 25 Temmuz Çarşamba ya

Yoga Kampı. Artvin, Maçahel de. Yüz Yogası & Hatha. 1. KAMP - Yazın Coşkusu 21 Temmuz 2018 Cumartesi'den 25 Temmuz Çarşamba ya Borçka dan Karadeniz e Bakış, H. Sinan Şensoy @yogadayoga Zeynep Şensoy tarafından Artvin, Maçahel de Yüz Yogası & Hatha Yoga Kampı 1. KAMP - Yazın Coşkusu 21 Temmuz 2018 Cumartesi'den 25 Temmuz Çarşamba

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 29.04.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Bodrum

Detaylı

Alsace Turu (Colmar Strasbourg Baden Baden)

Alsace Turu (Colmar Strasbourg Baden Baden) Alsace Turu (Colmar Strasbourg Baden Baden) 17.05.2017'den itibaren kalkışlı 797,00 EUR 3.035,69TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli 1. Gün: İstanbul Basel Eguisheim Colmar Atatürk havalimanı Dış Hatlar

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Venedik Karnavalı Break

Venedik Karnavalı Break Venedik Karnavalı Break Venedik, İtalya 16-19 Şubat, 2017 Mask the differences! Maskenizi ve kostümünüzü seçin, siz de karnavalın parçası olun! Maskeleriyle ünlü Venedik Karnavalı, Venedik in dünyaca bilinen

Detaylı

Bilimsel programda gerek ülkemizden gerek yurtdışından bizlere değerli bilgi ve deneyimlerini sunacak olan bilim adamları ile beraber olacağız.

Bilimsel programda gerek ülkemizden gerek yurtdışından bizlere değerli bilgi ve deneyimlerini sunacak olan bilim adamları ile beraber olacağız. Çok Kıymetli Meslektaşlarımız, Türk Prostodonti ve İmplantoloji Derneği'nin gelenekselleştireceğimiz bir yıl kongrebir yıl sempozyum serisinin 5. Sempozyumunu gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden)

Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) Alsace Turu 2 (Colmar Strasbourg Baden Baden) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Basel Eguisheim Colmar Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminali SETUR

Detaylı

VENEDİK KARNAVALI Break

VENEDİK KARNAVALI Break VENEDİK KARNAVALI Break Venedik, İTALYA 12 15 Şubat, 2012 Sevgililer Günü nde Venedik Karnavalı nın Büyülü Atmosferi Maskenizi ve kostümünüzü seçin, siz de karnavalın parçası olun! Maskeleriyle ünlü Venedik

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

Oktoberfest & Romantic Road Break

Oktoberfest & Romantic Road Break Oktoberfest & Romantic Road Break Münih, Rothenburg, Augsburg, Füssen, ALMANYA 29 Eylül 2 Ekim, 2011 Biradan fazlası var! Münih te Oktoberfest çoşkusunu yaşamaya ve ünlü Romantic Road da birbirinden güzel

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi

Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi Salihli I Sardes I Gölcük I Birgi 18-19 Kasım, Cumartesi-Pazar Arkeolog Editör Nezih Başgelen danışmanlığında Fotoğraf çekmeyi sevenler için çok güzel fırsatlar sunan bu gezimizde, Batı Anadolu yu hakimiyeti

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 03.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı,

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor...

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Havayolu ulaşımı dahil Kapadokya nın en büyük kaya oteli MDC Cave Hotel de 2 gün 1 gece konaklamalı 'Kapadokya Turu' Sarıçamlar Turizm ile 349 TL'den başlayan fiyatlarla! Detaylar: Özel günler hariç 31

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu 24.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 890,00 756,50 TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Fethiye, Göcek Körfezi, Yassıca Adaları

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ Endülüs ve Portekiz Malaga - Marbella - Granada(2) Cordoba - Sevilla(2) - Lizbon(4) 19-27 Haziran 2013 GÜNEfi TUR ZM ZİYAPAŞA BLV 42 ADANA TEL(322)4592343

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

İSPANYA SİZE GÜZEL Madrid & Bir Başka Endülüs Break

İSPANYA SİZE GÜZEL Madrid & Bir Başka Endülüs Break İSPANYA SİZE GÜZEL Madrid & Bir Başka Endülüs Break Madrid, Sevilla, Granada, Cordoba, Malaga İSPANYA 26 Haziran 3 Temmuz, 2011 31 Temmuz 7 Ağustos, 2011 THY Tarifeli Seferi ile İspanya nın kalbini ve

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız...

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Büyük Göçler Kenya Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Tarih : 02-07-2016-08-07-2016 Şehirler : Masai Mara, Nairobi,

Detaylı

Barselona, Katalan Mutfağı ve Şarapları Break Barselona, İSPANYA

Barselona, Katalan Mutfağı ve Şarapları Break Barselona, İSPANYA Barselona, Katalan Mutfağı ve Şarapları Break Barselona, İSPANYA 24 27 Eylül 2015 Katalan kültürünü, mutfağını ve şaraplarını keşfediyoruz Gündüzüyle ve gecesiyle Barselona yı yaşamaya hazır olun! Gaudi

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı

Samm Hotel. Konaklama Sanatı konsept Otel Samm Hotel Konaklama Sanatı Konaklamayı aleladelikten kurtarıp sanat içinde bir keyfe dönüştüren SAMM Hotel,modern ve minimal çizgisiyle Ankara nın vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor Ankara

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur.

Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur. İrlanda Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/irlanda-turu/ Süre:8 GECE 9 GÜN Bu 9 günlük İrlanda turu ile İrlandalıların kendilerine özgü kültürü, kırsal hayat ve şehir hayatının harika bir

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa Otel :

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ FACT SHEET Otel Adı :GRAND ASYA OTEL Adres :17 Eylül Mah. Atatürk Cad. No:86 Bandırma / BALIKESİR Telefon :0266 715 22 15 Fax :0266 715 22 77 Kategori :5 YILDIZ Faaliyet :12 AY AÇIK Mesafeler :LİMAN 1

Detaylı

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler Tanıtım Kataloğu Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz 212 Derece Hakkında Akademimiz Can Deniz Timur tarafından profesyonel koçluk ve kişisel gelişim programları vermek üzere 2014 yılında Ankara da kuruldu.

Detaylı

Afyon Zirvesi'ne davetlisiniz!

Afyon Zirvesi'ne davetlisiniz! Afyon Zirvesi'ne davetlisiniz! Tarih : 1-2 Kasim 2014 (Cumartesi-Pazar) Yer : İKBAL TERMAL Otel, Afyonkarahisar Lütfen Cevap Veriniz (LCV) : Niltur Görevlisi : İlker Datoğlu, e-mail : ilker@niltur.com,

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM - Gate Transfer Istanbul'daki seyahatleriniz için konforlu, kolay kullanımlı ve kişiye özel transfer hizmeti sunmaktadır. - Sektörünün lideri olan onlarca kurumun seçkin

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş.

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş. Otel Bilgisi Mukarnas Spa Resort İsmini bir bezeme deseni türünden alan ve mimarisine de bunu yansıtan Mukarnas Spa Resort, sizin için bir otelden daha fazlası... Mimarisini Selçuklu döneminden esinlenen,

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN

Detaylı

Oktoberfest & Prag Break

Oktoberfest & Prag Break Oktoberfest & Prag Break Münih, ALMANYA & Prag, ÇEK CUMHURİYETİ 03 Ekim 07 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI Oktoberfest coşkusunu Münih te, Orta Çağ esintisini ise Avrupa nın günümüze kadar savaşlardan korunmuş

Detaylı

Bu tur sizi kültüre ve bölge halkına daha yakın kılmak için hazırlanmış bir yerel yaşam turudur.

Bu tur sizi kültüre ve bölge halkına daha yakın kılmak için hazırlanmış bir yerel yaşam turudur. Moğolistan Turu http://deepnature.com/yurtdisi-plus-turlari/mogolistan-turu/ Süre:7 GECE 9 GÜN Moğolistan Yerel Yaşam Turu... Bu eşsiz Moğolistan turu ile Moğol kültürünü ve derin manzaraları keşfetmeye

Detaylı

King s Day Break. Amsterdam, HOLLANDA. 23 27 Nisan, 2014. Neden gidelim?

King s Day Break. Amsterdam, HOLLANDA. 23 27 Nisan, 2014. Neden gidelim? King s Day Break Amsterdam, HOLLANDA 23 27 Nisan, 2014 İlk King s Day Kutlamaları! 23 Nisan da Amsterdam dayız! Hollanda da ilk defa 1885 yıllında Prenses Wilhelmina nın doğum günü kutlamasıyla başlayan

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak istediğiniz tur tarihinin

Detaylı

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR.

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. km, Antalya havaalanına 135 km mesafededir. Galaxy Beach Hotel, Akdeniz'in incisi

Detaylı

Madrid & Castilla y Leon Break Madrid ve Salamanca, İSPANYA

Madrid & Castilla y Leon Break Madrid ve Salamanca, İSPANYA Madrid & Castilla y Leon Break Madrid ve Salamanca, İSPANYA 5 13 Haziran, 2010 Madrid ve İspanyol Dilinin Köklerine seyahat! Tapaslarıyla ünlü Madrid i ve Kozmopolit atmosferiyle Salamanca yı keşfedelim!

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

FACT SHEET SUMMER 2018

FACT SHEET SUMMER 2018 FACT SHEET SUMMER 2018 GENEL BAKIŞ Güneşin Gülümsediği Yer Kahya Resort Aqua & Spa, Alanya nın şirin beldesi Payallar da, 36.000 m² lik bir alan üzerinde kurulmuş olup, toplamda 447 oda ve 1200 yatak kapasitesine

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile MOSEL NEHRİ & REN NEHRİ & 4 ÜLKE BELÇİKA ALMANYA - LÜKSEMBURG - HOLLANDA Brüksel Trier (1) Remich(1)/Lüksemburg Bernkastel Cochem Rüdesheim Koblenz Köln Düsseldorf

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

Bayramda Lyon Break. Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE. 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI. Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon

Bayramda Lyon Break. Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE. 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI. Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon Bayramda Lyon Break Lyon, FRANSA & Cenevre ve Lozan, İSVİÇRE 04 08 Ekim, 2014 KURBAN BAYRAMI Köprüler ve Işıklar Kenti: Lyon Avrupa nın cennet köşelerine keyifli bir yolculuk Fransa nın üçüncü büyük şehri

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı