BU ALANA ISTENILEN METIN YAZILACAK.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BU ALANA ISTENILEN METIN YAZILACAK."

Transkript

1 BU ALANA ISTENILEN METIN YAZILACAK. 1

2 2

3 İÇİNDEKİLER Zipexterior Perde 6 Kış Bahçesi 10 Sun Screen Perde 12 Silver Screen 14 Stor Perde 16 Zebre Perde 18 Plise Duet Perde 20 Siluet Perde 22 3 Ahşap Perde 23 Metal Perde 24 Japon Perde 25 Katlamalı Perde 26 Dikey Perde 27 Glydea Perde 28 Sahne Perdesi 29 Motorlu Perde Sistemleri 30

4 EVALUX PERDE 4 Evalüx Perde Sistemleri olarak 2001 yılından itibaren bünyemizde sınırsız çeşitlilikte ve en üst düzey kalitede manuel ve motorlu perde sistemleri üretmekteyiz. Firma olarak hedefimiz üstün kalitede üretim ve müşteri memnuniyetine öncelik vererek dürüst, ilkeli çalışma prensibine sadık kalarak müşterilerimize hizmet sunmaktır. Ürünlerimiz tam otomatik makinelerimizde geniş ve teknolojik kumaş seçenekleri farklı mekanizma ve motor tipleriyle teknik kadromuzda işlenerek müşterilerimize sunulmaktadır. Evalüx Perde Sistemleri olarak ürünlerimizi sürekli teknik ve estetik açıdan geliştirerek projelerde mimari alanlarda tüm iç ve dış mekanlarda çözüm odaklı çalışarak siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Evalüx Perde Sistemleri konforlu ve ihtiyaçlara yönelik perde sistemlerini geleceğe yönelik hızla geliştirmekte ve inşaat sektöründeki projelere değer katmaktadır.

5 EVALUX PERDE 5 KALİTE POLİTİKAMIZ Kalite yönetim sistemimizin ISO standardının gereklerini yerine getirecek şekilde belgelendirilmesi ve sürekli iyileştirilmesi sağlanmaktadır. Kalite yönetimi felsefesini temel alarak, takım ruhu içerisinde şirket ve birim hedeflerine ulaşılmaktadır. İş süreçlerimiz sürekli gözden geçirilerek, performansımızı geliştirecek yaklaşımlar belirlenmektedir. Ürünlerimizin sürekli iyileştirme doğrultusuyla verimliliği artırılarak, uluslararası düzeyde rekabet edebilecek seviyeye yükseltilmektedir. Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımların cesaretlendirilmesi, kalite açısından teknik ve davranışsal yetkinlikleri artıracak eğitimlerin gerçekleştirilmesi yönünde faaliyetlerimizi Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri ile birlikte bütünleşik bir şekilde yöneterek, modern perde sistemleri ev tekstili sektöründe kalite açısından öncülüğümüzle örnek bir kuruluş olmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

6 ZIPEXTERIOR PERDE ISI VE ENERJİ GİDERLERİNİ MİNİMUMA İNDİRİN! 6 Enerji Tasarrufu Aydınlatma Tasarrufu İklimlendirme Tasarrufu

7 7 MİMARİYE ESTETİK BİR DOKUNUŞ Zipexterior Fermuarlı (zip) motorlu perdeleri modern ve estetik bir görünüm ile iç ve dış cephelerinize uygulanabilir. Kumaşın yan kenarlarında bulunan özel ray ve fermuar ile rüzgâra karşı dayanıklılık sağlar. Soltis serisi ve SunScreen kumaş seçenekleri ile solar ışınımı engelleme (güneşin ısıtma etkisi), güneşin ultraviyole etkisinden koruma ve ısı yalıtımı ile maksimum düzeyde fayda sağlarken mekânlarınıza doğal ışık girişini engellemezsiniz.

8 MÜKEMMEL RÜZGAR VE IŞIK KONTROLÜ 8 Zipexterior perdelerin getireceği avantajlar; Zipexterior modern ve estetiktir. Kumaşlar Blackout, Screen, SilverScreen ve Sergei Ferrari Soltis olarak seçeklendirilebilir. Isıtma ve soğutma enerji tasarrufu sağlar. Yan kanalları ile rüzgara karşı dayanıklıdır. Kullanılan profillerde RAL renk seçenekleri ile alanlarınıza tam uyumludur. ESTETİK; Fonksiyonel kullanımıyla konfor sağlayan Zipexterior teknolojisi, tüm yaşam alanlarınıza ayrıcalık katar. Sınırsız çeşitlilikte profil ve kumaş renkleriyle manzaranınızın tadını çıkarın. DAYANIKLI; Zipexterior de kullanılan tüm ürünler %100 paslanmazdır.

9 9 TEKNOLOJİ; Kumaşın yan kenarlarında bulunan özel ray ve fermuar ile rüzgâra karşı dayanıklılık testlerinde maksimum verimi sağlayan Zipexterior Black-out kumaş seçeneği ışık sızdırmazlık sağlar. Sergei Ferrari/Soltis serisi ve Sunscreen kumaş seçenekleri ile solar ışınımı engelleme (güneşin ısıtma etkisi), güneşin ultraviyole etkisinden koruma ve ısı yalıtımı ile maksimum düzeyde fayda sağlarken mekânlarınıza doğal ışık girişini engellemezsiniz. SİSTEM; Modern somfy motor kontrolü ile size konforlu kullanım avantajı sağlar. Smoove butonlu ve uzaktan kumandalı olarak uygulanabilir. Otomatik motorlu (kumanda veya butonla kontrol edilebilir. Rüzgar sensörü ile kontrol edilebilir. Otomasyona uygundur.

10 KIŞ BAHÇESİ 10 Kış Bahçesi Perdesi, kış bahçelerinin tavan ve yan çephelerinin perdelenmesinde, dekorasyonunda kullanılan perde sistemleridir. Alanların kışın ya da yağışlı havalarda da kullanımda olabilmesi açısndan son yıllarda, restorant, cafeterya, otel, konut ve villa, iş merkezi, fabrika bahçelerinin ve çatı katlarının mevsimlere uygun şekilde dönüştürülebilmesini sağlayan ergonomik sistemlerdir.

11 11 Konfor Estetik Enerji Tasarrufu Cam ve profillerden oluşturulan kış bahçelerinin dekoratif, estetik açıdan vazgeçilmesi ise kış bahçesi perdeleridir. Kış bahçesinde kullanılacak perdenin seçiminde müşterinin tercihinin yanı sıra, estetik, filtreleme ve gölgeleme, uygulama alanının uygunluğuna göre hangi sistemin kullanılacağına karar verilir. Kış Bahçesi Perdesi manuel kontrollü de üretilebilmesine rağmen genellikle motorlu ve kumandalı tercih edilmektedir.

12 SUN SCREEN PERDE 12 Screen Perde güneş ısı ve ışığının en yoğun olduğu alanlarda kullanılmaktadır. Diğer ismi de güneş kırıcı perdedir. İnce file şeklinde dokunmuş cam elyafı üzerine pvc kaplamadır. Bu sayede kapatıldığı halde bile gün ışığını filtre ederek enerji ve ısı tasarrufu sağlar. Mekanlarda tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden sadece biri, bilgisayar ve tv ekranlarının içeri giren ışıktan dolayı yansıma yapmamasıdır. Uzun ömürlü ve yıkanabilir olma özelliğine sahiptir. İsteğe göre motorlu veya zincir kontrol sistemli üretilebilir. İç mekanlarda kullanılmasına karşılık, dış cephelerde de sorunsuz kullanılabilir. Manuel ve uzaktan kumandalı olarak uygulanabilir.

13 13 Alev Almaz. Enerji Tasarrufu Yansımayı engeller. Screen Perdenin Avantajları: Screen kumaşlar polyester kaplanmış cam elyafı iplik ile dokunur. İpliğin cam elyafı olması sebebi ile kumaş çok dayanıklıdır. Güneş ısısını durdurmakla çok etkilidir.binaların soğutmak için tüketilen enerjiden tasarruf sağlanır. Kumaş şeklini bozmaz (buruşmaz), ısı ve rutubete dayanıklıdır. Alev almaz, renk atmaz. Birinci sınıf ısı yalıtımı sağlar. Göz kamaşmasını ve parlak yüzeylerden yansımaları önler. Bunları yaparken dışarının görünmesini engellemez. Temizliği çok kolaydır.

14 SILVERSCREEN PERDE 14 Pratik Kullanım Kolay temizlik Konfor

15 SilverScreen, Stor Perde kumaşı ile dahili mekanlar için olduğu kadar, bina dışı için de işlevsel ve çağdaş bir mimari tarz ve dekoratif işlev elde edilebilmektedir. SilverScreen Stor Perde kumaşı ile ters yüzdeki alüminyum kaplama sayesinde bu özellikler esas olarak perde renginden bağımsız hale getirilmiştir. Ayrıca, SilverScreen Perde kumaşı dış mekân ile oldukça iyi bir görsel temas sağlayabilmektedir. İç ve dış mekanlarda sorunsuz kullanılabilir. SilverScreen Yararları SilverScreen aşağıda verilen özellikleri bir arada barındırır: Görsel Konfor Görsel İlişki Isıl Konfor 15 Görsel Konfor ile aşağıda verilen özellikler belirtilmektedir: Göz kamaşmaması engellenir. Görsel rahatsızlık yok veya çok az seviyededir. Sınırlı parlaklık kontrastı sergilenir. Görsel İlişki ile aşağıda verilen özellikler kastedilmektedir: Dış mekân rahatlıkla görünebilir. Görüş asgari düzeyde sınırlanır. Göz kamaştırma kontrolü ile konforlu görüş sağlanır. Isıl Konfor ile aşağıda verilen özellikler kastedilmektedir: Radyasyon yolu ile ısınma asgari düzeydedir. Sıcaklık kontrolü daha iyi sağlanır. Pencere kenarlarında hava akımı oluşmaz. SilverScreen çevre dostu ortamda, Öko-Tex Standart 100 sertifikası doğrultusunda üretilmekte ve içinde formaldehit bulunmamaktadır. SilverScreen içinde insan sağlığı için zararlı herhangi bir madde bulunmaz. SilverScreen yeşil ürün olarak kabul edilebilir! Öko-Tex US Greenguard ın Avrupa daki karşılığıdır. Böylelikle SilverScreen bütün Greenguard VOC gereksinimlerini karşılamaktadır.

16 STOR PERDE 16 İthal polyester, ithal black-out, sunscreen, silverscreen, soltis, cotton, transparan, yerli polyester, keten, yerli black-out gibi farklı seçenekler vardır. Kumaş taşıma kapasitesine göre standart sistem, redüktörlü, jumbo ve extra jumbo mekanizma sistemleri kullanılmaktadır. Ayrıca manuel ve motorlu SİNEVİZYON ve PROJEKSİYON stor perde uygulama seçenekleri bulunur. Kullanılan mekanizma, yay ve diğer çeşitli aksamlar ithal ürünlerdir.

17 17 Estetik %100 Kalite Pratik Kullanım Basit ve pratik kullanım Projelere farklı ve özel seri kumaşlar Zincirli ve motorlu kullanım %100 Kalite kontrol Teknik, akustik, alev geciktirici kumaş seçenekleriyle. Manuel ve uzaktan kumandalı olarak uygulanabilir.

18 ZEBRA PERDE 18 Modern Çift Kat Kumaş Standart Sistem

19 KENDİNE HAS HAREKET KONTROLÜ KOLAY KULLLANIM VE IŞIK KONTROLÜ 19 Zebra Perde sık dokunmuş kalın kumaş ile tül kumaşların şeritler halinde sıra ile dizilmesiyle hazırlanmış perdelerdir. Yukarı aşağı hareketle çalışan bir perde sistemidir. Çift kat kumaş kullanıldığı için perde hareket ederken kalın olan kumaşlar karşılıklı geldiğinde ışık geçirgenliği mekanlarınıza hoş bir görünüm verir. Işığa göre hareket ettirip tül ve kumaş kısımları karşılıklı hale getirildiğinde ışığın içeri girmesi tamamen engellenir. Kumaş taşıma kapasitesine göre standart sistem, redüktörlü, jumbo ve extra jumbo mekanizma sistemleri kullanılmaktadır. Kullanılan mekanizma, yay ve diğer çeşitli aksamlar ithal ürünlerdir. Manuel ve uzaktan kumandalı olarak uygulanabilir.

20 SILHOUETTE PERDE 20 Silhouette Perde bugüne kadar tasarlanmış en dekoratif, zarif ve kullanışlı perdedir. Tül jaluzi perdede, iki tül arasına yerleştirilmiş kumaş dilimleri sayesinde hassas bir ışık kontrolü yapılabildiği gibi, kapandığında da kullanıcıya tam bir örtücülük sağlar. Tül jaluzi perdeler hem tül, hem de güneşlik olarak kullanılabilmektedir. Tül jaluzi perdeler güneşin zararlı ışınlarını kapalı durumda iken 98%, açık durumda ise 63% engellemektedir.

21 21 Dekoratiftir Işık Kontrolü Sağlar Manuel ve Uzaktan Kumandalı Tül Jaluzi Perde renk koleksiyonu, tüm zevklere hitap eden modaya uygun şık ve renkli bir görünümüne sahiptir. Kullanılan mekanizma, yay ve diğer çeşitli aksamlar ithal ürünlerdir. Manuel ve uzaktan kumandalı olarak uygulanabilir.

22 PLISE PERDE 22 Simetrik ve Asimetrik Alanlarda Her Ortama Uygun Estetik Çözüm Kesitinden bakıldığında petek şeklindedir. Sorunlu, problem yaratan dar alanlarda rahatlıkla kullanılabilen çözüm perdesidir. Simetrik ve asimetrik alanlarda, açılı, üçgen, tavan ve dairesel pencerelerde kolaylıkla uygulanabilir. 3 mt lik bir perde yüksekliğinde maksimum toplanmış şekli 5 cm dir. Bu yüzden kanat ile tavan arasının dar olduğu yerlerde rahatlıkla kullanılabilir.

23 AHŞAP JALUZİ PERDE 23 Kolay Temizlik Estetik Rutubete Dayanıklılık 25mm / 35mm / 50mm slayt genişliği seçenekleri ve kendi alanında en çok tercih edilen renkleri bulunmaktadır. Son derece estetik görünüşlü olup doğanın tüm egzotikliğini yaşam alanınıza yansıtır. Güneşe ve rutubete dayanıklıdır. Temizliği son derece kolaydır, nemli bir bezle kolayca tozu alınabilir. Manuel ve uzaktan kumandalı olarak uygulanabilir. Kullanılan mekanizma, yay ve diğer çeşitli aksanlar ithal ürünlerdir.

24 METAL JALUZİ PERDE mm 25 mm 50 mm Hammaddeleri sektörünün lideri olan SANI firmasından ithal edilerek son sistem makinelerde üretimi yapılmaktadır. 75 renk gibi oldukça geniş bir renk yelpazesi bulunmaktadır. 16 mm / 25 mm / 50 mm gibi farklı slayt genişliği seçenekleri ve düz, perfore gibi modelleri ile farklı zevk ve amaçlara hitap etmektedir. Kumanda çubuklu, butonlu, çift cam arası ve ısıcam arası uygulama seçenekleri vardır. Temizliği son derece kolaydır. İsteğe göre zıgıllı sistem uygulanabilir. Kullanılan mekanizma,yay ve diğer çeşitli aksamlar ithal ürünlerdir. Manuel ve uzaktan kumandalı olarak uygulanabilir.

25 JAPON PERDE 25 Modern Estetik Manuel ve Uzaktan Kumandalı Son derece şık görünümü ile son zamanların en çok tercih edilen perde sistemlerindendir. Ray sisteminde kullanılan kaliteli ithal malzemeler sayesinde uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Paneller isteğe göre sağda, solda veya her iki yanda toplanabilir. Manuel ve uzaktan kumandalı olarak uygulanabilir.

26 KATLAMALI PERDE 26 Farklı Kumaş ve Renk Seçenekleri Kolay Yıkanabilir. İstenilen Ölçüde Açılır Kapanır. Katlamalı Perdeler ev dekorasyonunda vazgeçilmez ve dekoratif perde sistemleridir. Aşağı yukarı hareketiyle istenilen ölçüde açılıp kapanabilir. Farklı kumaş ve renk seçeneğiyle ev dekorasyonuna kolayca uyum sağlar, bütünlüğü tamamlar. Tam kapatmalarda güneş ışınlarını tamamen önler. Katlamalı perdeler sökülüp yıkanarak temizlenme özelliğinden dolayı temizleme sorunu olmaz.

27 DİKEY PERDE 27 Kolay Yıkanabilir. Manuel ve Uzaktan Kumandalı Zengin Renk ve Desenler Dikey Perde özellikle geniş cepheler için son derece uygun ve estetik bir çözümdür. Pvc dikey kumaş seçenekleri mevcuttur. Pvc bantlarda düz, oval, çizgili, desenli, perfore, kanallı, aluminyum bantlarda perfore. Kumaş bantlarda ise düz, desenli ve şantuklu seçenekleri ile oldukça zengin bir renk ve desen koleksiyonuna sahiptir. Ray sisteminde kullanılan tüm malzemeler ithaldir. Manuel ve uzaktan kumandalı olarak uygulanabilir. Sağda veya solda toplanabilir.

28 GLYDEA Sessiz Estetik Verimli 28 GLYDEA UFKUNUZU GENİŞLETİR Glydea motorlu perde çözümleri, en prestijli projelerin gereksinimlerini karşılar. Glydea Motorlu Perde ler yüksek kaliteli oteller, lüks evler, toplantı ve konferans salonları gibi projelerde genel bir özellik haline gelimiştir. Glydea, göz estetiğini bozmaz, esnek ve sağlamdır; hayalinizi gerçekleştirmek ve ufkunuzu genişletmek için kişiselleştirilmiş çözümler sunar. Glydea, kullanıcı ve misafirlerin bu tür toplantı salonlarından beklediği konfor düzeyini sağlar. Glydea, motorlu çözümlerinin otomatikleştirilen özelliği, enerji tasarrufu ve güvenliğe katkı sağlar. SESSİZ: Motor tasarımı ve zamanlama kayışı sayesinde, düşük gürültü düzeyine sahip motorla çalışan ray sistemi. Yumuşak kalkış ve yumuşak duruş. VERİMLİLİK: Perdeyi sadece kumaştan çekerek açıp kapatmak için, dokunmatik Hareket. My fonksiyonu, perdeyi tercih edilen konumda otomatik olarak kumanda eder. Ayarlanabilir hız: 12.5 cm/s 20 cm/s. ESTETİK: Ray tasarımı ve ince tavan montaj aparatı sayesinde azaltılmış ışık boşluğu. Perdenin yumuşak dökümünü sağlamak için, ayarlanabilir limit ayar özelliği. SAĞLAM TASARIM: Somfy Yeniliği: Lyrease mekanik sistemi elle çalıştırmada kumaşı korumak için motor tahrik milini otomatik olarak ayırır. Son kullanıcı, ayar düğmeleri ve kablolara erişemez. Montaj sonrası bakım gerekli değildir. UYARLANABİLİRLİK: Yalnızca tek tip ray, iki motor türü ve bir çok kumanda modülüyle çok sayıda çözüm seçeneği. Çok sayıda seçenek sayesinde, teklifiniz kişiselleştirilebilir. ÇOK AMAÇLI: 15 m uzunluğa kadar ray. 30 cm ye kadar eğme yarıçapı. Geniş ray biçimi seçeneği. 100 kg a kadar taşıma kapasitesi. Farklı perde türlerine uygulamak için, çok sayıda aksesuar.

29 SAHNE PERDESI 29 Her Türlü Sahne Perdesi Estetik Motorlu ve Manuel Olabilir. Sahne Perdeleri günümüzde eğitim ve kültür merkezlerindeki tiyatro ve sinema salonlarında kullanılmakta olup son zamanlarda okulların konferans salonlarında kültürel etkinlikler için ayrılmış alanlarda sıklıkla kullanılmaya başlamıştır. Sahne Perdeleri elle kumanda edilebilir veya uzaktan kumandalı motorla çalışabilir sistemle üretilmektedir. Sahne Perdesi Kullanım Alanları: Otel Sahne Perdesi, Okul Sahne Perdesi, Tiyatro Sahne Perdesi, Sinema Sahne Perdesi, Hastane Toplantı Salonları Sahne Perdesi, Belediye Salonları, Sahne Perdesi, Oditoryum Sahne Perdesi, TV Stüdyoları Sahne Perdesi, Fuar Merkezleri Sahne Perdesi, Kültür Merkezleri Sahne Perdesi, Gösteri Merkezleri Sahne Perdesi, Askeri Birliklerdeki Brifing Salonları Ordu Evi Sahne Perdesi, Düğün Salonları, Bar, Pavyon, Gece Klubü, Opera ve Bale Salonları Sahne Perdesi, Brifing Salonlarındaki Sahne Perdesi, Kongre Salonlarındaki Sahne Perdesi...

30 MOTORLU PERDE SİSTEMLERİ 30 Güvenilir Estetik Verimli Tek bir hareketle perdelerinizin açılıp kapandığını; gün ışığından en iyi şekilde yararlandığınızı, dilediğiniz zaman özel hayatınızın gizliliğini koruyabildiğinizi ya da ışığın sizin istediğiniz şekilde içeriye girmesini sağladığınızı düşünün. Otomasyon manuel sistemin getirdiği zorlamaları ortadan kaldırarak perdelerinizin aşınmasını engeller ve kullanım ömürlerini uzatır. Perdelere yumuşak ve düzenli bir hareket getirerek kordonların dolaşmasını, takılmasını ve perdelerin yukarı aşağı hareketinde dengesizlik oluşmasını engeller. Bir düğmeye basarak perdelerinize, pencereden pencereye ya da odadan odaya dolaşmadan, istediğiniz konumu vermenin getirdiği rahatlığı ve zaman tasarrufunu yaşatır. Küçük ancak güvenilir motorlar pencere uygulamalarınızın normal bir parçası olan dekoratif profilin arkasına kolayca gizlenmektedir. Bu dizayn otomatize perdelerinizin normal manuel bir perde gibi görünmesini sağlayarak dekorasyonunuzu tamamlamaktadır. Perde kullanımlarındaki otomasyon özellikle çocuklar için çok tehlikeli olabilecek kordona asılma gibi sorunları ortadan kaldırmaktadır.

31 Motorlu Sistemlerle Rahatlığı Sizde Yaşayın 31

32 32 İslambey Caddesi Gaziosmanpaşa Yolu No:115/A Eyüp / İstanbul Tel: 0 (212) (212) Fax: 0 (212) E-posta: info@evaperde.com

HAKKIMIZDA STORE PERDE JALUZİ PERDE SİLÜET PERDE PROJEKSİYON PERDE ZIP SCREEN PERDE YAT PERDE DİKEY PERDE MOTORLU PERGOLA PERDE CAM BALKON PERDE

HAKKIMIZDA STORE PERDE JALUZİ PERDE SİLÜET PERDE PROJEKSİYON PERDE ZIP SCREEN PERDE YAT PERDE DİKEY PERDE MOTORLU PERGOLA PERDE CAM BALKON PERDE 3 Zen Perde olarak her çeşit mekanizmalı ve motorlu perde sistemlerinde uzmanız. Perde çeşitleri ve perde sistemleri alanında, 12 yılı aşkın uygulama tecrübemiz ile stor perdeler, zebra perdeler, jaluzi

Detaylı

Glory Blinds, 2007 yılından beri İstanbul da butik üretim prensibi ile en iyi kalitede üretim yapmaktadır.

Glory Blinds, 2007 yılından beri İstanbul da butik üretim prensibi ile en iyi kalitede üretim yapmaktadır. TR www.gloryblinds.com.tr 2 HAKKIMIZDA Glory Blinds, 2007 yılından beri İstanbul da butik üretim prensibi ile en iyi kalitede üretim yapmaktadır. Glory Blinds; stor perde, dikey tül perde, zebra perde,

Detaylı

Strong, Handsome, Reliable. Distractingly alpha-male!

Strong, Handsome, Reliable. Distractingly alpha-male! HOME COMFORT Strong, Handsome, Reliable. Distractingly alpha-male! Görünümde dinamik, keskin hatları olan bu tasarım, nihai bahçe lüksünü temin eder. Açılı detayları ve güçlü özellikleriyle Pavilion, yıl

Detaylı

Çalışma Sayfası1 BÜRO VE OFİS PERDELERİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FİYAT

Çalışma Sayfası1 BÜRO VE OFİS PERDELERİ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN FİYAT BÜRO VE OFİS PERDELERİ LİSTESİ ÜRÜN 300 SERİSİ DÜZ POLYESTER YC 100 SERİSİ İTHAL DÜZ POLYESTER 400 SERİSİ ÇİFT YALDIZLI POLYESTER 4400 SERİSİ İTHAL YALDIZLI POLYESTER 600 SERİSİ BLACKOUT 4500 SERİSİ PEARL

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

Glydea TM Serisi. Perdeler için sessiz motorlu çözümler En yüksek kalitedeki konut & konaklama projeleri için

Glydea TM Serisi. Perdeler için sessiz motorlu çözümler En yüksek kalitedeki konut & konaklama projeleri için Glydea TM Serisi Perdeler için sessiz motorlu çözümler En yüksek kalitedeki konut & konaklama projeleri için İÇİNDEKİLER Glydea TM, pazar taleplerine karşı katma değer garantiniz. s. 4 Glydea TM, fark

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

Grand Otomatik Döner Kapı

Grand Otomatik Döner Kapı Metaxdoor MR30/GRA Grand Otomatik Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GRA grand otomatik döner kapılar yüksek insan trafiği olan girişler için özel olarak tasarlanmıştır. MR30/GRA serisi ile yüskek trafiği karşılarken

Detaylı

KURUMSAL. Sınırsız perde keyfi... Size en yakın PERWAY satış noktasına den ulaşabilirsiniz.

KURUMSAL. Sınırsız perde keyfi... Size en yakın PERWAY satış noktasına  den ulaşabilirsiniz. KURUMSAL Perway, 1996 yılında kurulduğu günden bugüne kadar, ürettiği ürünlerle sektörde öncü olan firmamız her zaman daha iyi ve daha kaliteli ürünler üretmek için AR-GE çalışmalarına aralıksız devam

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ

SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ SOMFY DEN KABLOSUZ, YENİ BİR DUVAR KUMANDASI SERİSİ SMOOVE, DUVARA MONTE KUMANDA ÜNİTELERİNİN GÖRÜNÜMÜNDE DEVRİM YARATIYOR. YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ VE ESTETİK İLE KATMA DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLER SUNUYOR. Dokunmatik

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Banka Hesap Bilgileri. Türk Lirası Ödemeleri Kuveyt Türk Bankası TR Garanti Bankası TR

Banka Hesap Bilgileri. Türk Lirası Ödemeleri Kuveyt Türk Bankası TR Garanti Bankası TR VELADEKOR Banka Hesap Bilgileri Türk Lirası Ödemeleri Kuveyt Türk Bankası TR21 0020 5000 0078 5573 2000 01 Garanti Bankası TR03 0006 2000 0200 0006 2991 65 USD Ödemeleri Kuveyt Türk Bankası TR37 0020 5000

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

VELADEKOR TR TR TR

VELADEKOR TR TR TR VELADEKOR B H B T L Ö K T B TR21 0020 5000 0078 5573 2000 01 G B TR03 0006 2000 0200 0006 2991 65 USD Ö K T B TR37 0020 5000 0078 5573 2001 01 İçindekiler A K... 3-4 S S... 5-12 P S... 7-8 S S... 9 S S...

Detaylı

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme (Hebeschiebe) Donanımları PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme Kaldırmalı Devirmeli Sürme HS-Master HS-SPEED Limiter G.U-thermostep Eşik Profili Kaldırmalı /

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Geçiş trafiğinin, standart kapıların yetersiz kaldığı yoğun girişlerde METAXDOOR GRA30/GRAND otomatik döner kapılar

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com Metaxdoor MR30/SA Standart Otomatik Döner Kapı www.metaxdoor.com Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş, metaxdoor MR30/SA otomatik döner kapıların size sunabileceklerinden sadece bir kaçı.

Detaylı

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME www.erkcephe.com KARİZMA KULE ERK CEPHE Erk Cephe uzun yıllar boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Cephe konusunda

Detaylı

The freedom of endless horizons...

The freedom of endless horizons... C ATERING The freedom of endless horizons... Panorama, ön desteği olmadığından, görüşünüz engellenmeden keyif almanıza imkan vermektedir. Tasarımı, nazikçe oval veya düz olsun, Panorama içinde yaşadığınız

Detaylı

The shining structure of pure brilliance

The shining structure of pure brilliance HOME COMFORT The shining structure of pure brilliance Brilliant, mükemmel tasarımıyla sizi ve sevdiklerinizi stil ve karizmayla karşılar. Değişen mevsimleri onun lüksü ile yaşayın. Motor & Otomasyon

Detaylı

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan Askı çubuk aralığı 1200 mm Panel 600 mm 600 mm Modüler Asma Tavan Sistemleri; tavandan geçen her türlü tesisatı gizlemek; aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi

Detaylı

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte olup, 2007 yılından

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum 2 CS 155 / CP 155-LS Aluminyum Yalıtımlı sürme sistemleri içerisinde en ağır yükü taşımak ve en büyük ebatlarda kanatları hareket ettirmek prensibi ile tasarlanan CP155 serisi 400 kg ağırlığa kadar olan

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her geçen gün kendini geliştiren Etik Alüminyum, uzman kadrosu,

Detaylı

Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler

Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler Ten çekmece sistemini seçmek için on neden 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kusursuz bir tasarım Şekli her zaman için uygun, en ince ayrıntısı dikkatle değerlendirilmiş, renk

Detaylı

...and they danced by the silver light of the moon.

...and they danced by the silver light of the moon. C ATERING ...and they danced by the silver light of the moon. Düz hatları ve modern tasarımıyla Silver, çevrenizdeki diğer mekanlardan kendini ayırt eder, dış mekan alanınızı en etkili kullanmanın yanı

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

05 MART 2012 FİYAT LİSTESİ

05 MART 2012 FİYAT LİSTESİ HUZURLU MEKANLAR SUNAR * SİNEKLİK SİSTEMLERİ * AKORDEON KAPI SİSTEMLERİ * MFEZ SİSTEMLERİ * MEKANİK PERDE SİSTEMLERİ 05 MART 2012 FİYAT LİSTESİ SİPARİŞ HATTI 0212 494 47 47 STOR,YATAY STOR,SABİT, MTEŞELİ,

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

www.veladekor.com Vizyonumuz ;

www.veladekor.com Vizyonumuz ; Vizyonumuz ; İş ortaklarımızla, müşteri memnuniyetini, sürekli gelişmeyi, kaliteyi, ekip çalışmasını, sosyal sorumluluğu, paylaşımı, yardımlaşmayı ve iş ahlakını esas alarak, iş ortaklarımızın, müşterilerimizin,

Detaylı

05 OCAK 2014 FİYAT LİSTESİ SİPARİŞ HATTI * SİNEKLİK SİSTEMLERİ * AKORDEON KAPI SİSTEMLERİ * MENFEZ SİSTEMLERİ * MEKANİK PERDE SİSTEMLERİ

05 OCAK 2014 FİYAT LİSTESİ SİPARİŞ HATTI * SİNEKLİK SİSTEMLERİ * AKORDEON KAPI SİSTEMLERİ * MENFEZ SİSTEMLERİ * MEKANİK PERDE SİSTEMLERİ 05 OCAK 2014 FİYAT LİSTESİ * SİNEKLİK SİSTEMLERİ * AKORDEON KAPI SİSTEMLERİ * MFEZ SİSTEMLERİ * MEKANİK PERDE SİSTEMLERİ SİPARİŞ HATTI 494 4 747 STOR,YATAY STOR,SABİT, MTEŞELİ, BASİT, KAPI SİNEKLİĞİ ÖLÇÜ

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR Automatic Entrance & Acccess System Panjurların ve Kepenklerin Fonksiyonları Güvenlik ve koruma Evinizi, kapı ve pencerelerinizi korur. Güneşten koruma Sıcak yaz günlerinde evinizde rahat serin bir atmosfer

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

a lasting impression.

a lasting impression. C ATERING a lasting impression. Bu geniş tasarımın sağladığı rahatlatıcı atmosferle misafirleriniz keyif dolu zaman geçirebilirler. Tasarımın zarif hatları, samimi bir ortam sağlar ve unutulmaz hatıraları

Detaylı

İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın

İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın Teknik Katalog İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın uygulanabilir. RAY 2mm; 1 m/kg Ağırlık; 4.6 100

Detaylı

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız AVK GRUP AVK Grup Cam Balkon Sistemleri Ltd. Şti. 2012 yılında Ankara Siteler'de kurulmuştur. Sektörde 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren firma ortakları; sektörel ve ürün kalitelerinde teknik olarak

Detaylı

01ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SİPARİŞ HATTI * SİNEKLİK SİSTEMLERİ * AKORDEON KAPI SİSTEMLERİ * MENFEZ SİSTEMLERİ * MEKANİK PERDE SİSTEMLERİ

01ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ SİPARİŞ HATTI * SİNEKLİK SİSTEMLERİ * AKORDEON KAPI SİSTEMLERİ * MENFEZ SİSTEMLERİ * MEKANİK PERDE SİSTEMLERİ 01ŞUBAT 2016 FİYAT LİSTESİ * SİNEKLİK SİSTEMLERİ * AKORDEON KAPI SİSTEMLERİ * MFEZ SİSTEMLERİ * MEKANİK PERDE SİSTEMLERİ SİPARİŞ HATTI STOR,YATAY STOR,SABİT, MTEŞELİ, BASİT, KAPI SİNEKLİĞİ ÖLÇÜ ALMA ŞEKİLLERİ

Detaylı

RIALTO SERAMİK RADYANT ISITICI

RIALTO SERAMİK RADYANT ISITICI RIALTO SİSTEMİNİN AVANTAJLARI RIALTO SERAMİK RADYANT ISITICI SAĞLIKLI Radyasyon hava akımı oluşturmadan doğal ısıtma sağlar. YÖNLENDİRİLEBİLME Radyant ışımasının seçili alanlara yönlendirilmesine olanak

Detaylı

TÜRKİYE NİN DÜNYA MARKASI

TÜRKİYE NİN DÜNYA MARKASI TÜRKİYE NİN DÜNYA MARKASI SUNSET KİMDİR? SUNSET 5000 m 2 kapalı alanda 65 personeli ile İstanbul da hizmet veren, Ege ve İç Anadolu da Bölge Müdürlükleri olan, Türkiye genelinde yaygın servis ağını oluşturmuş,

Detaylı

Ahşap Kadar Doğal...

Ahşap Kadar Doğal... Ahşap Kadar Doğal... Pensa Wood ürünleriyle kaliteyi ve güveni kendisine görev edinmiş bir firmadır. Türkiye ile beraber kendi sini geliştiren ve üreten bir firma olmaktan gurur duymaktadır. Sahip olduğu

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

IrismoTM Range. Somfy ile ufkunuzu genişletin. Raylı Perdeler için motorlu çözümler

IrismoTM Range. Somfy ile ufkunuzu genişletin. Raylı Perdeler için motorlu çözümler IrismoTM Range Somfy ile ufkunuzu genişletin Raylı Perdeler için motorlu çözümler İÇİNDEKİLER Irismo TM, fayda paketi p. 4 Irismo TM, Somfy motorizasyonunun en iyileri p. 6 Irismo TM, teknik özellikler

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRC Poliklinik Oda Kapıları METAXDOOR MS30/HRC hastane odaları, klinik ve laboratuvar odalarında

Detaylı

Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar

Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar Panel Radyatörler Dekoratif Radyatörler Havlupanlar Aksesuarlar Yalın Düşünce Coşkunöz Holding şirketlerinin tamamında olduğu gibi COPA olarak bizler, değer zincirimizdeki israfları yok etme sorumluluğu

Detaylı

Dazzle and enchant with magnificent Gala magic!

Dazzle and enchant with magnificent Gala magic! C ATERING Dazzle and enchant with magnificent Gala magic! Birçok kişiyi ağırlamak üzere özel olarak tasarlanmış bu şık yapı, misafirlerinizi eğlendirmek için mükemmel ortamı sağlar. Geniş ve şık yapısı

Detaylı

Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke Perde

Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke Perde Albiente Home Concept, müşterilerine daha farklı ve kaliteli hizmet verebilmek için ürünlerini dünyaca ünlü markalar arasından seçmektedir. Ürün çeşitleri içinde, Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke ve Perde

Detaylı

ANINDA YIKAMA FONKSİYONU DOKUNMATİK SİSTEM ANINDA YIKAMA FONKSİYONU 5 SN İÇİNDE YIKAMA FONKSİYONU

ANINDA YIKAMA FONKSİYONU DOKUNMATİK SİSTEM ANINDA YIKAMA FONKSİYONU 5 SN İÇİNDE YIKAMA FONKSİYONU MANUEL SİSTEM ANINDA YIKAMA FONKSİYONU DOKUNMATİK SİSTEM ANINDA YIKAMA FONKSİYONU FOTOSELLİ SİSTEM 5 SN İÇİNDE YIKAMA FONKSİYONU HİJYEN TASARRUF ESTETİK SESSİZ PRATİK MONTAJ UZUN ÖMÜRLÜ FONKSİYONEL YERLİ

Detaylı

WireFree TM Serisi iç mekan perde uygulamaları için %100 kablosuz motorlu çözümler. Fikirlerinizi harekete geçirin

WireFree TM Serisi iç mekan perde uygulamaları için %100 kablosuz motorlu çözümler. Fikirlerinizi harekete geçirin WireFree TM Serisi iç mekan perde uygulamaları için %100 kablosuz motorlu çözümler Fikirlerinizi harekete geçirin Somfy ile iç mekan perdelerinizi otomatik hale getirin İlerlemeniz için bir fırsat İç mekanlar

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

ANA ÜRÜNLERİMİZ 2012

ANA ÜRÜNLERİMİZ 2012 LEADING IN WELDING SAFETY CEPRO, kaynak yapılan çalışma alanları çevresinde kullanılan koruma sistemler için dünyanın önde gelen tedarikçisi konumundadır. CEPRO tarafından sağlanan ürünler en yüksek Avrupa

Detaylı

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi

Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Seksiyonel ve monoblok kapılar için otomasyon sistemi Komple güvenirlik için sağlam motor Çalışma güvenliği için ileri teknoloji Çevre ile uyumlu, modern ve zarif tasarım Çok yönlülük Globe otomasyon sistemi,

Detaylı

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 1 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I 2 SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 3 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I İçindekiler Zenia Slide Serisi Genel Bilgiler 04

Detaylı

İç mekânlarda doğal güneş ışığının tadını çıkarın.

İç mekânlarda doğal güneş ışığının tadını çıkarın. 2013 360 İç mekânlarda doğal güneş ışığının tadını çıkarın. Parans Sistemi Parans Aydınlatma Sistemi sayesinde güneş ışığı eşsiz bir ayrıcalıkla evinizde, iş yerinizde ve tüm kapalı mekânlarda. Güneş

Detaylı

Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlala Mükemmel Uyum

Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlala Mükemmel Uyum 01 02 Beyaz Gri Siyah 03 04 Şık ve Sade Tasarımı ile Tüm Mekanlala Mükemmel Uyum Modern iç mekan dekorunuzu tamamlamak için geliştirilen Kirigamine Zen, kullanıldığı ortam ile doğal bir uyum sağlayabilmesi

Detaylı

Evoking serenity & relaxation.

Evoking serenity & relaxation. HOME COMFORT Evoking serenity & relaxation. Rahatlığın simgesi olan Lotus, temiz ve modern hatları ile sizi her türlü dış etkenden koruyarak doğanın terapi etkisini yıl boyunca görmenize imkan sağlayacaktır.

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

SİSTEMLER VE ÜRÜNLER

SİSTEMLER VE ÜRÜNLER SİSTEMLER VE ÜRÜNLER Libart olarak, dünyanın her yerinden fark yaratmak isteyen mimarlar ve profesyoneller için hareketli mimari sistemler tasarlıyor ve üretiyoruz. Ürettiğimiz alüminyum ve cam teleskobik

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 11 Mart 2016, İstanbul 17. Uluslararası İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP

Detaylı

MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ

MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ Sağlıklı nefes alın, sağlıklı ve konforlu yaşayın Yeni Kirigamine ile tanışın Mitsubishi Electric Klimalar tüm dünyada kusursuz konfor sağlayan yüksek

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi Detaylara genel bakış InnoTech Atira: Etkileyici kenarlar InnoTech Atira, farklılık arayanlara hitap eden bir çekmece sistemidir. Sade, köşeli çizgileri,

Detaylı

Yalıtımlı Full Set YENİ NESİL %100 YALITIMLI SIVANABİLİR PANJUR KUTULARI

Yalıtımlı Full Set YENİ NESİL %100 YALITIMLI SIVANABİLİR PANJUR KUTULARI Yalıtımlı Full Set YENİ NESİL %100 YALITIMLI SIVANABİLİR PANJUR KUTULARI Full Set: Birçok avantajı bir arada Full Set sisteminde panjur kasası ve pencereniz bir bütün oluşturur. Bu bir yandan her iki bileşenin

Detaylı

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Hem enerji ekonomisinin sağlanması, hem de iç hava kalitesinin arttırılabilmesi için ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları yüksek verimli ve yıllarca sorunsuz çalışabilecek

Detaylı

Hettich'in sürmeli kapak sistemleri

Hettich'in sürmeli kapak sistemleri Sürmeyi sevmek Hettich'in sürmeli kapak sistemleri Peki, mobilyayı kullananlar sürgülü kapağı nasıl algılar ve ondan neler bekler? Bu sorulara, Hettich'in piyasa araştırması cevaplar arar. Kullanıcıların

Detaylı

AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

Calista charm Including all, excluding none!

Calista charm Including all, excluding none! HOME COMFORT Calista charm Including all, excluding none! Calista, tüm yıl dış mekanlarınız için kullanıma uygun bir çözümdür. Düz hatları ve modern tasarımıyla Calista, dört mevsimin sihrini yaşamak için

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Lamine Ahşap Pencere / Kapı Sistemleri

Lamine Ahşap Pencere / Kapı Sistemleri Lamine Ahşap Pencere / Kapı Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN Fotoselli kapı sistemleri Harekete duyarlı sensörler

Detaylı

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice...

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... KALİTE POLİTİKAMIZ CAM BALKONCU olarak geliştirdiği ve ürettiği tüm ürünler için sözleşmede yer alan gerekleri ve müşteri isteklerini en üst düzeyde sağlamak.

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

Sanılanın aksine her ormanın ve ağacın bir yaşı vardır ve zamanla ormanlarında yenilenmesi gerekir.

Sanılanın aksine her ormanın ve ağacın bir yaşı vardır ve zamanla ormanlarında yenilenmesi gerekir. Ahşap pencere kullandığınızda kesilen ağaçlara mı üzülüyorsunuz. Buna bir son verin çünkü sizin için kullandığımız ürünler FSC damgalı sürdürülebilir orman politikasına uygun olarak kesilmiş ağaçlardır.

Detaylı

OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ

OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ OKAS PROFİL Kuruluş 1994 Merkez Ofis Üretim Temsilcilikler İSTANBUL / TÜRKİYE OTOMATİK ve MANUEL DÖNER KAPILAR DÜZ KAYAR FOTOSELLİ KAPILAR DAİRESEL

Detaylı

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 İÇİN İÇİNDEKİLER Modüler Seri Cellia Modüler Metal Millanta Modüler Kare Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 Modüler

Detaylı

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter ÇAĞRI İNŞAAT ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 2 3 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 4 5 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 6 7 CAM CAMA BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter

Detaylı

Hazy days with the touch of a Coral caress...

Hazy days with the touch of a Coral caress... HOME COMFORT Hazy days with the touch of a Coral caress... Evinizi ve ailenizi kucaklayan Coral, evinize güzel bir ilavedir. Dik çatı ve yumuşak konturlar, akıp giden dünyayı izleyebileceğiniz bir karşılama

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

ArEmit METAL KİREMİT

ArEmit METAL KİREMİT ArEmit METAL KİREMİT M e t a l Y a p ı K a p l a m a l a r ı Sunuş 1982 yılında kuruluşundan bu güne Arımeks Mühendislik, eğitimli çalışanları, teknik personeli ve üretim makinalarıyla, yurt içi ve yurt

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta

Modüler Seri. Cellia Kare Millanta Modüler Seri Cellia Kare Millanta İÇİN DEKİLER02 İÇİNDEKİLER - Modüler Seri Cellia Modüler Kare Modüler Metal Kare Modüler Millanta Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı