Türk Eğitim Derneği nden burs almak için son başvuru

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Türk Eğitim Derneği nden burs almak için son başvuru"

Transkript

1 Türk Eğitim Derneği nden burs almak için son başvuru Türk Eğitim Derneği nden burs almak için son başvuru tarihi: 20 Şubat 2015 Maddi olanaksızlıklar eğitime engel olmasın! Türkiye nin eğitim alanındaki en köklü sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Derneği nin başarılı ama maddi olanakları kısıtlı öğrencilere verdiği burs için başvurular devam ediyor. 87 yıldır gururla taşıdığı meşalesiyle eğitim dünyasını aydınlatan Türk Eğitim Derneği, maddi olanaksızlıklar yüzünden gelecek kaygısı taşıyan başarılı öğrenciler için umut olmaya devam ediyor öğretim yılında TED Okulları na alınacak burslu öğrencilerin belirleneceği Tam Eğitim Bursu Sınavı, 4 Nisan Cumartesi günü TED Bodrum Kolejinde gerçekleşecek. Tam Eğitim Bursu sınavını kazanarak TED ailesine katılma ve iyi bir eğitim alma şansı bulan öğrenciler Türk toplumunun geleceğini daha sağlam temeller üzerine inşa ederek, yarınlara umutla bakılmasında büyük bir rol üstleniyor. 4. Sınıf öğrencileri de sınava giriyor Daha önceki yıllarda 5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencilerinin katılabildiği bursluluk sınavına bu yıl 4. Sınıf öğrencileri de katılıyor. Sınava girecek öğrencilerde T.C. vatandaşı olmak, 4., 5., 6., 7. veya 8. sınıfa devam ediyor olmak, en son bitirdiği sınıftaki karne not ortalamasının 85 ve üzeri olması, ekonomik koşullar itibariyle maddi desteğe kesinlikle ihtiyaç duymak gibi kriterler aranıyor. Türk Eğitim Derneği ne bağlı okullarda öğrenimini sürdüren öğrenciler ise burs sınavına katılamıyor. Tam Eğitim Bursu na başvurmak isteyen adaylar, 20 Şubat 2015 tarihine kadar adresinden online başvuru yapabilir ya da burs kriterleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için /159 numaralı telefonu arayabilirler.

2 Bodrum da Müzeyyen Senar İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı İzmir de hayatını kaybeden ve bugün İstanbul Bebek Camii inde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınan Müzeyyen Senar için Bodrum da da gıyabi cenaze namazı kılındı. Uzun yıllar Bodrum da yaşayan ve son olarak rahatsızlığı nedeniyle İzmir Urla da bulunan Darüşşafaka Yaşlı Bakımevine götürülen Türk müziğinin güçlü ve unutulmaz seslerinden Müzeyyen Senar, burada rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede Pazartesi günü hayatını kaybetmişti. Ünlü sanatçının Bodrumlu sevenleri tarafından organize edilen cenaze namazı öncesinde Müzeyyen Senar anısına lokma dağıtıldı. Bodrum Adliye Camiinde kılınan cenaze namazı öncesi dağıtılan lokmalardan alan vatandaşlardan biri Çocukluğumuzdan bu yana kendisini dinlerdim. Onun şarkılarıyla bir çok anım var. Allah rahmet eylesin dedi. Müzeyyen Senar felç geçirdikten sonra bile bir yıl öncesine kadar çocukları Ömer ve Feraye tarafından güzel havalarda tekerlekli sandalye ile Bodrum Limanında gezdirir ve kafelerde oturmaya devam ediyordu.

3 EMRE SOMÇAĞ FOTOĞRAF GÖSTERİMİ Üye Dosyaları: Emre SOMÇAĞ 10 Şubat 2015 Salı Oasis Toplantı Salonu Yasemin Sokak (THY alt katı) 1959 İstanbul doğumluyum. Asıl mesleğim Elektronik ve Haberleşme mühendisliği. Lise yıllarından beri amatör olarak çoğunlukla saydam fotoğraf çektim. 20 yılı aşkın bir süreden beri yurt dışında yaşıyorum. Dijital fotoğraf teknolojisinin gelişmesi ile birlikte profesyonel fotoğraf konusunda kendimi yetiştirmeye çalışıyorum. Bu gösteri dünyanın çeşitli yerlerinde çektiğim fotoğraflardan ve portre çalışmalarımdan seçtiğim fotoğraflardan oluşuyor.

4 Başkan Kocaon şoförlerle bir araya geldi Bodrum Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu nda gerçekleştirilen toplantıya Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı başta olmak üzere 17 kooperatif başkanı katıldı. Bodrum Yarımadası genelinde yaklaşık 600 şoför esnafını temsil eden kooperatif başkanlarına, Büyükşehir Yasası kapsamında birçok konunun Muğla Büyükşehir Belediyesine geçtiğini ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Burada asıl olan vatandaşı mağdur etmemek dedi. Başkan Kocadon, Bodrum genelinde en çok şikayetin toplu taşımayla ilgili geldiği belirterek; Geçmişte yaptığınız hataları düzeltmeniz gerekir. Taşımacılıktan şikayet eden vatandaşlarımızın gönlünü almalıyız. Yapılanlar geçmişte kaldı ve artık yarına, geleceğe bakmalıyız. Tüm şoför esnafım kendi içinde beraberce hareket etmeli. Büyükşehir Yasasında ulaşımla ilgili mevzuatta yazdığı gibi Muğla Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Bodrum da da toplu taşıma yapabilir. Büyükşehir araçlarını Bodrum a getirdi diye kavga etmenin, gürültü çıkarmanın hiç bir anlamı yok. Karşılıklı konuşarak belli bir noktada karara varabilmeliyiz. Büyükşehir isterse toplu taşımacılığı kendisi yapar isterse ihale ile yapar. Şoför esnafı olarak ise sizlerin bir arada toplu taşımayla ilgili mantıklı tekliflerde bulunmanız gerekir. Daha önce verdiğim demeçlerde söylediğim gibi Bodrum un rengi diğer ilçelere göre farklı. Büyük otobüsler Bodrum a özgü yapıya uymuyor. Biz bu teklifleri sunarken sizler de geçmişte yapılan hatalardan ders çıkarıp, hangi konularda hata yaptığınızı bulup düzeltmeniz gerekir. Bodrum Yarımadası nda toplu taşımacılık hizmetinden yararlanan vatandaşlarımızın hangi konularda şikayetleri olduğunu sizler az çok biliyorsunuz. Geçmişte yaşananları unutup yeni bir döneme girmeniz lazım. Fiyat konusuna, gece kontak kapatma saatinize, giyiminiz ve

5 vatandaşla diyaloğunuza, orada inemezsin burada binemezsin konusuna bir çeki düzen getirmelisiniz. Sizler de bu konuları ciddi bir şekilde ele almalısınız. şeklinde konuştu. Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı da açıklamasında; Minibüs kooperatifleri, şoför esnafı ve oda olarak büyükşehrin taşımacılığına karşı değiliz. Bodrum Yarımadası nda bulunan 17 minibüs kooperatifi yöneticileriyle bir araya geldik. Kendi içimizdeki yanlışlıkları masaya yatırdık. Vatandaşlarımızın şikayet ettikleri, ulaşımda sıkıntı yaşadıkları konuları düzeltmemiz gerektiğini konuştuk. Önümüzdeki günlerde şoför arkadaşlarımız için bir eğitim programı da başlayacak. Biz Muğla ya teklif götüreceksek kendimize de bir çeki düzen vermeliyiz. Bodrum şoför esnafının her zaman yanında olan, desteklerini esirgemeyen Sayın Kocadon a teşekkür ederim. dedi.

6 Herkes Bodrumsporluları İzledi Pazar günü Denizli Sarayköyspor deplasmanında B.B. Bodrumspor u desteklemeye gelen Bodrumsporlu taraftarlar, yaptıkları tribün şovu ile herkesin dikkatini çekti. Denizli Sarayköy İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı B.B. Bodrumspor 2-1 kazanırken, Bodrum dan gelen Asi Tayfa taraftar grubu üyeleri ve Bodrumlular, 90 dakika boyunca takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren Bodrumspor tezahüratları yapan yaklaşık 150 kişilik Bodrumsporlu taraftarlar, her hafta olduğu gibi yine 48 inci dakika şovu gerçekleştirdi. Yeşil beyaz konfetileri söyledikleri meşhur alfabe tezahüratının ardından bir anda fırlatan taraftarlar renkli görüntüler oluşturdular. Sarayköysporlu taraftarların bile ilgiyle izlediği şovun ardından takımlarını desteklemeye devam eden Bodrumsporlu taraftarlar, maç sonunda galibiyet sevinciyle Bodrum a geri döndüler. Bodrumsporlu taraftarların 15 Şubat Pazar günü Bodrum Şehir Stadında saat 13:30 da, şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan Afjet Afyonspor maçında da tribün şovlarına devam edecekleri öğrenildi.

7 ESEN YACHT-BAYK KIŞ TROFESİ 2.AYAK YARIŞLARI SONA ERDİ Esen Yacht ana sponsorluğunda ESEN YACHT-BAYK Kış Trofesi

8 yarışları 7-8 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Bodrum Türkiye merkezli, sektöründe genç bir firma olmasına rağmen tamamladığı ve imalat aşamasındaki yüksek standartlı projeleri ile yat sektöründe oldukça ses getirmiş ve kısa sürede performans, lüks ve yelken tutkunlarının dikkatini çekmeyi başaran EsenYacht bu yıl Bayk Kış Trofesine destek veriyor. EsenYacht, yelken sporuna yeni sporcular kazandırmayı ve bilinçli denizciler yetiştirmeyi hedef edinen B.A.Y.K ın yanında yer alarak, Kış Trofesi yarışlarının her geçen gün artan kaliteyle düzenlenmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor. EsenYacht ana sponsorluğunda, Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen yarışlarının 2.ayağı 7-8 şubat tarihlerinde 56 tekne nin katılımı ile gerçekleştirildi. Tekneler IRC A,IRC B ve destek sınıflarında yarıştılar. Yarışların iik günü 7-8 knot esen rüzgarla IRC A sınıfları yaklaşık 17 millik Bodrum start-çelebiadası iskelede- Kargıadası iskelede-bodrum finish offshore rotada, IRC B ve Destek sınıfları da yaklaşık 13 milllik şamandıra rotada yarışı tamamladılar. İkinci gün ise yelkenciler yarışa rüzgarlı ve yağışlı bir hava ile başladılar.8-24 Knot arasında değişen havada IRC A sınıfları yaklaşık 12 millik şamandıra rotada, IRC B ve Destek sınıfları ise yaklaşık 17 millik Bodrum start-orsa şamandırası iskelede-kıstak adası iskelede- Bodrum Finish Offshore rotada yarıştılar. 1.ayak yarışının ödülleri 7 Şubat akşamı Bodrum Marina Yacht Club te verildi. Ödül verenler:bayk Komodoru Ömer Karacalar,Bayk Yönetim Kurulu üyesi Aytuğ Ürer,Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli,Türkiye Yelken Federasyonu eski Başkanı Azat Baykal Doria Hotel Satış Pazarlama Müdürü Zehra Yaşar tarafından verildi. 2 ayak yarışının ödülleri 28 Şubat tarihinde Marina Yacht Club Bodrum da verilecek.

9 Bu yıl on dördüncüsü düzenlenecek olan Türkiye nin en uzun Yelken Kış Trofesi, EsenYacht ana sponsorluğunda Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından gerçekleştiriliyor. Ocak Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan ESENYACHT-BAYK Kış Trofesi 2015, toplam 7 ayakta, 14 yarış gününde gerçekleşiyor. ESENYACHT BAYK KIŞ TROFESİ 2.AYAK SONUÇLAR IRC A-O 1.ARKAS-FLYING BOX-BİROL YÜCE 2.CFM-CEM ÖZDEMİR-TOKA YELKEN 3.ARCORA-4KMS4RC-OREL KALOMENİ IRC A-1 1.SKY MARİNE-AQUAVİT-TARIK AZİZOĞLU 2.DERE CONSTRUCTION-ANYWAY-BORA TURAN 3.BODRUM MİLTA MARİNA-KEYIF 60-ELİF GÜMRÜK IRC A-2 1.PALMARİNA SAİLİNG AKADEMİSİ-İZMİR YELKEN-KAAN ÖZGÖNENÇ 2.SHAK SHUKA-UTKU ÇETİNER 3.MATADOR-CÜNEYT BÜYÜKUÇAK IRC A-3 1.CMS-DÖNENCE-ÖZGÜR İNAM 2.ISKORPİT-BÜLENT ÇELİK 3.BORGA 2-AZAT BAYKAL IRC B-1 1.JOY DENİZ CADILARI-YASEMİN AKYIL 2.LADY DENİZ-OSMAN YİĞİT 3.SÜNGER-GÖKHAN ERYOL IRC B-2 1.ICE BERK-ICE YACHTING-MEHMET ŞÜKRÜ YILMAZ 2.MİHO-MURAT OKAY 3.FIRST-MUSTAFA ÖZGÜVEN DESTEK SINIFI:

10 1.SHIRAZ BANOU-HOLGER ALSLEBEN 2.SUNSHINE-MUSTAFA DUMAN 3.CHE GUEVARA-ÇETİN ÖNDER TMMOB İKK: ÜLKEMİZE, HALKIMIZA VE MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYOR, ANKARA YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ BAŞLATIYORUZ TMMOB Yasası nda değişiklik de öngören Torba Yasaya karşı yürütülen mücadele gündemleri ile ilgili olarak, İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliği tarafından yapılan yazılı basın açıklamasının metni şöyle: Ülkemiz AKP iktidarında gün geçtikçe daha derin bir karanlığın içine sürükleniyor. Emekçilerin hak ve kazanımlarına, halkın birikimlerine el koyan sömürü ve rant eksenli bir yıkım yaratılırken, bu yıkımın karşısında duran tüm engeller devlet içinde tekelleşmiş iktidar eliyle ortadan

11 kaldırılmak isteniyor. AKP iktidarının gündeminde yine bu içerikte bir torba yasa var. Bu torbanın içerisine sıkıştırılan düzenlemelerle bir yandan ülkeyi daha geniş ölçekte ranta, talana ve yağmaya açmanın planları yapılırken, diğer yandan bugüne kadar mühendislik, mimarlık, şehir planlama hizmetleriyle bu yıkımın karşısında ülke ve halk çıkarlarından yana bir direnç noktası olan TMMOB ve bağlı Odaları yok edilmek isteniyor. İleri demokrasi si yani dikta yönelimi rant ve sömürü üzerinde yükselen bu gerici ve zorba düzene karşı en ufak bir sese bile tahammülü olmadığını bir kez daha kanıtlamış olan AKP iktidarı, bugüne kadar peş peşe çıkardığı kanun hükmünde kararnameler ve yeniden düzenlediği mevzuatla, gücünü kıramadığı, baskı ve zor ile sindiremediği TMMOB yi, bugün topyekun yeniden dizayn etmeye, hazırladığı yasa tasarısı ile teslim almaya çalışmaktadır. Ancak, AKP hükümetinin tekelci otoriter bir yönetim anlayışı ile bugüne kadar örgütümüz üzerinde sürdürdüğü operasyonlar nasıl sonuç vermediyse, bugün de sonuç vermeyecektir. AKP hükümeti şunu iyi bilmelidir: Teslim alamadıkları ve asla teslim alamayacakları var! Bilimi ve tekniği rant odaklı iktidarın ve sömürgenlerinin değil, emekçi halkın hizmetine sunmakta kararlı olan bizler, bu ülkenin mühendisleri, mimarları, şehir plancıları olarak, birliğimiz TMMOB bütünlüğü içinde; Mühendislik, mimarlık ve şehir planlama disiplinlerinin bilimsel, yasal gerekliliklerini görmezden gelen, doğal kaynakları, tarihi ve kültürel varlıkları hiçe sayan, kentleri, üretim alanları ve doğal çevreyi rant için tahrip eden, toplumun nefesini kesen iktidarın rant oyunlarını bozmaya; Ormanlarımızın, kıyılarımızın, parklarımızın, suyumuzun, derelerimizin, toprağımızın, madenlerimiz ve emeğimizin

12 yağmalamasının önünde durmaya; Rant ve sömürü odaklı politikalarıyla ülkeyi tam bir felaketler ülkesine çeviren, ülkenin her yerini işçi mezarlığına dönüştüren, işçilerin, emekçilerin alın terinden, aşından, ekmeğinden, kanından beslenen bu zorba düzene dur demeye; Ülkemizi mezhepçi-gerici zihniyetle ortaçağ karanlığına sürüklemek isteyenlere karşı, bugünden yarına aydın bir geleceği hep birlikte kurmak için var gücümüzle çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Şimdi mücadeleyi büyütme zamanıdır! Yurdun dört bir yanından yola çıkıyoruz! Geleceği karartanlara, insanlığa ve insana ait olan ne varsa saldıranlara karşı kamucu, kalkınmacı, eşitlikçi, özgürlükçü, bilimden ve halktan yana barikatı büyütmek için Türkiye nin dört bir yanından bugün 9 Şubat ta başlattığımız yürüyüşle, şimdi daha fazla kral çıplak demek için yola çıkıyoruz. Türkiye nin dört bir tarafından altı koldan birden hareket ederek yola çıkan yürüyüş kollarımızla 14 Şubat ta Ankara da gerçekleştireceğimiz TMMOB Olağanüstü Genel Kurulu nda buluşarak sesimizi, direnişimizi, örgütlülüğümüzü büyüteceğiz. AKP diktası ve gericiliğine, ülkemizin talanına, halkımızın sömürülmesine, mesleklerimizin niteliksizleştirilmesine, haklarımızın gasp edilmesine, Odalarımızın ve Birliğimiz TMMOB nin işlevsizleştirilmesine izin vermeyeceğiz! Emekten, halktan, ülkemizden yana bütün demokratik güçleri, yürüyüş kollarımıza destek vermeye, gücümüze güç katmaya davet ediyoruz.

13 ÖĞRENCİLER İÇİN DERS ZİLİ ÇALDI eğitim, öğretim yılı ikinci dönemi bu sabah Bodrum da bulunan öğrenci için de başladı. 2 haftalık tatilin ardından okullarına dönen öğrenciler, başarılı bir yarıyıl için ter dökecekler. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan tüm öğrencilere başarılar diledi. Türkiye geneli ile birlikte Bodrum da da okullarda bu sabah ikinci dönem ders zilleri çaldı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan konu ile ilgili tüm milli eğitim camiasına başarılar diledi. Kaymakam Dr. Gödekmerdan 23 Ocak tarihinde başlayan yarıyıl tarihi bugün sona erdi ve öğrencilerimiz eğitim ve öğretimlerine devam ediyorlar. Umarım verimli bir tatil geçirmişlerdir. İkinci dönem daha zor sınavlarla dolu bir dönem olacak. Öğrencilerimizin çok daha fazla çalışmaları gerekecek. Ben öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve değerli velilere başarılar diliyorum. Umarım bu zorlu maraton başarılar dolu bir dönem olur eğitim öğretim yılı ikinci dönemi herkese hayırlı olsun dedi. SIKIŞAN KÖPEK KURTARILDI Gelen bir ihbarı değerlendiren Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği, Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile birlikte mahsur kalan köpeği kurtardı. Bodrum Merkezinde bulunan Kanuni sultan Süleyman Anadolu Lisesi bahçe duvarında Labrador cinsi köpeği gören vatandaşlar yetkililere haber verdi.

14 Olay yerine gelen ekipleri bir süredir orada olduğu tahmin edilen köpeği kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarında sıkışan köpek itfaye ekiplerinin uzattığı merdiven ile bulunduğu yerden kurtarıldı. BODRUM'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ Aydem den yapılan açıklamaya göre 12 şubat tarihinde Bodrum da elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRÜ VEDA ETTİ

MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRÜ VEDA ETTİ MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRÜ VEDA ETTİ Muğla İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu veda ziyareti için geldiği Bodrum da Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan ı da ziyaret ederek vedalaştı. Memleketi Kars tan Milletvekili

Detaylı

Bodrum MHP Yeni Yönetimi nden Başkan Kocadon a ziyaret

Bodrum MHP Yeni Yönetimi nden Başkan Kocadon a ziyaret Bodrum MHP Yeni Yönetimi nden Başkan Kocadon a ziyaret İlçe Kongresinin ardından MHP Bodrum İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Tosun, yeni yönetim kurulu ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Soğuk Kış Geceleri Isınıyor

Soğuk Kış Geceleri Isınıyor Soğuk Kış Geceleri Isınıyor Bodrum da kış gecelerini hareketlendirmek ve gece hayatını renklendirmek isteyen Mandalin ve Kule Bar da konserler devam ediyor. Cuma gecesi ise Kule Barda sahne alacak ünlü

Detaylı

TMMOB İKK: ÜLKEMİZE, HALKIMIZA VE MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYOR,

TMMOB İKK: ÜLKEMİZE, HALKIMIZA VE MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKIYOR, BAŞARILI İÇ MİMARLAR Çağdaş Holding te Konut ve Marka otel projelerinde başarılı işlere imza atan Kıdemli İç Mimar Nilay Çetinay ile yine aynı projelerde beraber çalışmakta olduğu mesai arkadaşı İç mimar

Detaylı

Türk Eğitim Derneği nden burs almak için son başvuru

Türk Eğitim Derneği nden burs almak için son başvuru Türk Eğitim Derneği nden burs almak için son başvuru Türk Eğitim Derneği nden burs almak için son başvuru tarihi: 20 Şubat 2015 Maddi olanaksızlıklar eğitime engel olmasın! Türkiye nin eğitim alanındaki

Detaylı

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ THE MARMARA BAYK KIŞ TROFESİ IRC A SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ FLAYING BOX -LEMON ARKAS TEKNESİ, IRC B SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ LADY DENİZ TEKNESİ OLDU.

Detaylı

TMMOB: DOĞAL SİT ALANLARI YAPILAŞMAYA AÇILACAK

TMMOB: DOĞAL SİT ALANLARI YAPILAŞMAYA AÇILACAK TMMOB: DOĞAL SİT ALANLARI YAPILAŞMAYA AÇILACAK Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nca Türkiye genelinde yapılan çalışmayla Bodrum da 1 inci derece doğal sit alanı olan önemli bölgelerin 2 veya 3 üncü sit alanına

Detaylı

Başkan Kocaon şoförlerle bir araya geldi

Başkan Kocaon şoförlerle bir araya geldi EMRE SOMÇAĞ GÖSTERİMİ FOTOĞRAF Üye Dosyaları: Emre SOMÇAĞ 10 Şubat 2015 Salı 19.00 Oasis Toplantı Salonu Yasemin Sokak 317-318 (THY alt katı) 1959 İstanbul doğumluyum. Asıl mesleğim Elektronik ve Haberleşme

Detaylı

Teknoloji Sponsoru Oldu

Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Bodrum jet'len di şenlendi

Bodrum jet'len di şenlendi Bodrum jet'len di şenlendi Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası başladı Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası 1. Ayak Yarışları, Bodrum da başladı. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından, Halikarnas

Detaylı

yer alarak renklendirdiği Famous Cup ın ilk dakikalarındaki düşük hava sonradan artınca herkesin keyfi yerine geldi.

yer alarak renklendirdiği Famous Cup ın ilk dakikalarındaki düşük hava sonradan artınca herkesin keyfi yerine geldi. TurkSail - Yelkencilerin Evi - Ünlüsü ve rüzgarı bol eğlenceli yarış Salı 29 Eylül 2009 22:02 - Son Güncelleme Çarşamba 30 Eylül 2009 02:18 BAYK tarafından Maserati Marina Yacht Club desteğinde düzenlenen

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

TurkSail - Yelkencilerin Evi Perşembe, 30 Nisan :35 - Son Güncelleme Perşembe, 30 Nisan :08

TurkSail - Yelkencilerin Evi Perşembe, 30 Nisan :35 - Son Güncelleme Perşembe, 30 Nisan :08 Wings kredi kartlarının ana sponsorluğunda Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen Wings Kış Trofesi nin VI. Ayak yarışları 25-26 Nisan da yapıldı. Bu yarışı BAYK yönetimi Hollanda

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor

Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri IBATECH Fuarına katılıyor Karya Torba Unlu Mamülleri; Ekmek, pasta katkıları ve çikolata sektöründe büyük ölçüde önem taşıyan IBATECH Fuarına katılıyor. Bodrum Torba da hizmet

Detaylı

MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI

MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yaz düzenlenen yelken kurslarının bu seneki birinci dönemi tamamlandı. İçmeler mevkiinde bulunan B.B. Bodrumspor

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

7. dönem çalışma raporu TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 146

7. dönem çalışma raporu TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 146 TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI EMO Kocaeli Şubesi 146 İKK Sekreterliği Makina Mühendisleri Odası tarafından yürütülmektedir. Şubemiz, üniversite, resmi kurum, sendika, oda ve derneklerle sürdürülebilir

Detaylı

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Yelken sporuna gönül vermiş 4 kadın yelkenci 70 gün sürecek seyahatlerine başlamadan önce Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

2013'te ilk antrenman

2013'te ilk antrenman 2013'te ilk antrenman Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Beşiktaş Futbol Takımı, 11 günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig in ikinci yarısı için

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı

Gurur Göç, yazarlığa adım attı Gurur Göç, yazarlığa adım attı Bodrum da geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, Erken Gördüm Hayatı adlı ilk kitabını

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM

BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM BY BYY DEMET ÖĞRETMENİM Bodrum un sevilen öğretmeni, sporcu Demet Tezgider sevenlerinin ellerinde, gözyaşları ve dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Demet Yorgancı Tezgider, dün sabah saatlerinde İzmir

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

İLHAMİ ÖZDEN 22'İNCİ VODAFONE MAĞAZASINI İZMİR'DE AÇTI

İLHAMİ ÖZDEN 22'İNCİ VODAFONE MAĞAZASINI İZMİR'DE AÇTI İLHAMİ ÖZDEN 22'İNCİ VODAFONE MAĞAZASINI İZMİR'DE AÇTI Bodrum merkezli İçkale A.Ş. tarafından Türkiye nin en büyük cep merkezi Vodafone İzmir Store, İzmir in kurtuluş günü 9 Eylül tarihinde görkemli bir

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR Büyükşehir in Çevre Dostu Muğla İçin Yatırımları Sürüyor Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde Çevre Dostu Muğla hedefi doğrultusunda yatırımlar

Detaylı

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe

Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Tek Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü nün 4 sporcusu İstanbul da düzenlenen 13+ yaş milli takım seçmelerinde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi yüzmede birinciliği bırakmayan

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ Önceki gün vefat eden gazeteci yazar Bülent Akkurt Bodrum da dostları, yakınlarının kollarında son yolculuğuna defnedildi. Bülent Akkurt un yazıları bir

Detaylı

HASAN BASRİ İNAN OASİS NUROL SANAT GALERİSİ NDE

HASAN BASRİ İNAN OASİS NUROL SANAT GALERİSİ NDE HASAN BASRİ İNAN OASİS NUROL SANAT GALERİSİ NDE Oasis Nurol Sanat Galerisi ne Seyyah Olup Şu Alemi Gezerim Sergisi ile Hasan Basri İnan konuk oluyor.hasan Basri İnan ın katılımı ile gerçekleşecek sergi

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ

İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İNGİLTERE DEKİ DOKTORLAR UYDURUYORSUN DEDİĞİ HASTAYI, TÜRK DOKTOR TEDAVİ ETTİ İngiltere de Şubat ayından beri yüksek ateş, epileptik atak ve şiddetli ağrı şikayeti İle defalarca İngiltere deki hastanelere

Detaylı

Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Muğla ilinde 182 Sınav merkezinde 11.650 8.sınıf öğrencisinin katılacağı 28-29 Nisan

Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Muğla ilinde 182 Sınav merkezinde 11.650 8.sınıf öğrencisinin katılacağı 28-29 Nisan Teog Sınavı Yapıldı Toplantısı İkinci Dönem Ortak Sınavlar Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı. 28-29 Nisan tarihlerinde Seviye Belirleme Sınavı nın yerine bu yıl uygulamaya geçen, 8.sınıf öğrencilerinin

Detaylı

ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR

ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR YARIŞLARA 25 YELKENLİ KATILIYOR 27 Ağuston günü başlayan Arkas-Milta Marina Cup ta bu yıl 14. sü düzenleniyor. Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina ana sponsorluğunda,

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz

İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, intörn mühendisliğin Türkiye de ilk kez Kahramanmaraş ta başladığını belirterek, Gelecek yıllarda da diğer mühendislik fakültelerinin

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri

TÜRÇEV 20 YAŞINDA! ÜÇ AYLIK TÜRÇEV E-BÜLTENİ 30 Eylül 2013. www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr. Çevrenin Genç Sözcüleri TÜRÇEV 20 YAŞINDA! www.turcev.org.tr www.mavibayrak.org.tr www.ekookullar.org.tr İÇİNDEKİLER 2014 Yılı Mavi Bayrak Başvuruları- Son Gün 15 Kasım 2013! Plajlarda Çevre Bilinçlendirme Projesi'nin Dördüncüsü

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI

TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI TÜRKİYE ENERJİ, SU VE GAZ İŞÇİLERİ SENDİKASI TES-İŞ ten 6. okul: Kayseri Veteriner Fakültesi Genel Başkan Kumlu nun acı günü Seydişehir ETİ Alüminyum a Danıştay dan iptal TES-İŞ ten 6 ncı okul: Kayseri

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDILAR

CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDILAR CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDILAR BODRUMDA, ÇABALARI İLE, OLTA YUTAN CARETTA YI SÖRFÇÜLER KURTARDI Bodrum da sörf okulu sahipleri çabaları ile balıkçı oltasına yutan Caretta yı kurtardılar. Bodrum Yahşi

Detaylı

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber

Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Tam yağlı süt ürünleri tüketen erkeklere kötü haber Sağlıklı, güçlü kuvvetli bir erkeksiniz ama çocuğunuz olmuyorsa bu önemli sorunun sebebi yediklerinizle ilgili olabilir. Erkekler üzerinde yapılan bilimsel

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor

Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor Türkiye Yelken Federasyonu ve Yalıkavak Belediyesi nin organizasyonluğunda gerçekleştirilen Türkiye Yelken Federasyonu Yarı

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 1-7 NISAN DÜNYA KANSER GÜNÜ 1 NISAN DÜNYA MIZAH GÜNÜ 4-10 POLIS GÜNÜ VE HAFTASı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Polis Teşkilatının

Detaylı

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 5 Mart ta Yapılacak!

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) 5 Mart ta Yapılacak! Aile Okulu Eğitim yalnızca okul ortamında yürütülen bir süreç değildir. Çocuğun ilk deneyimlerini edindiği, ilk etkileşimde bulunduğu ortam aile ortamıdır.ted Kayseri Koleji Vakfı Okulları, Rehberlik zümresi

Detaylı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı Türk şiirinde İkinci Yeni akımın usta şairi İlhan Berk, aramızdan ayrılışının 6.yılında Bodrum da ailesi ve sevenlerinin katıldığı sergide anıldı. Bodrum

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ YARIŞLARI HEYECANI

BODRUM DA SU JETİ YARIŞLARI HEYECANI BODRUM DA SU JETİ YARIŞLARI HEYECANI Bodrum Kumbahçe plajı ve koyunda, 19, 20 Nisan günleri kıyasıya bir su jeti heyecanı nın yaşanacağı yarışlar düzenleniyor. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından

Detaylı

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği

7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıflar VOC-COM Etkinliği 7. Sınıf öğrencilerimiz 13 Aralık 2015 Çarşamba günü konferans salonunda Voc- Com adlı İngilizce etkinlik yapmışlardır. Gruplar arası İngilizce bilgi yarışması İngilizce şarkılar

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

Konteynerler yenileniyor

Konteynerler yenileniyor Konteynerler yenileniyor Bodrum Belediyesi ekipleri, yaz sezonu öncesi Bodrum yarımadası genelindeki eskiyen çöp konteynerlerini yenileri ile değiştirmek için çalışmaları başlattı. Bodrum Belediyesi Temizlik

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 20 MAYIS 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Federasyona katıldılar TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği nde İstanbul Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu ve Beşiktaş Muhtarlar Derneği

Detaylı

DİLTAŞ BURSLULUK VE GİRİŞ SINAVI 2019

DİLTAŞ BURSLULUK VE GİRİŞ SINAVI 2019 DİLTAŞ BURSLULUK VE GİRİŞ SINAVI 2019 SINAV HAKKINDA Diltaş Bursluluk ve Giriş Sınavı, hâlihazırda Diltaş Eğitim Kurumları öğrencisi olmayan, eğitim-öğretim hayatına Diltaş farkıyla devam etmek isteyen

Detaylı

BODRUMSPOR YEŞİOVASPOR İLE KARŞILAŞIYOR

BODRUMSPOR YEŞİOVASPOR İLE KARŞILAŞIYOR BODRUMSPOR YEŞİOVASPOR İLE KARŞILAŞIYOR BAL da İkinci yarı BaşlıyorBölgesel Amatör Lig 7. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor 18 Ocak pazar günü Yeşilovaspor ile karşılaşacak. Bölgesel Amatör

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

Sayın Veli ve Sevgili Öğrencilerimiz;

Sayın Veli ve Sevgili Öğrencilerimiz; Sayın Veli ve Sevgili Öğrencilerimiz; TED Malatya Koleji Özel Lisesi olarak sizlere daha önceden göndermiş olduğumuz veli mektubunda belirttiğimiz gibi 2. Yarıyılın başlaması ile. Sınıf müfredatının yanı

Detaylı

FİRMALARIN PLAKA TAHDİTİ GÖRÜŞLERİ

FİRMALARIN PLAKA TAHDİTİ GÖRÜŞLERİ FİRMALARIN PLAKA TAHDİTİ GÖRÜŞLERİ 31 Ağustos 2015 Pazartesi 10:13 İSTAB yönetim kurulu üyesi 11 firmanın sahipleri de hem plaka tahdidi hem okul ücret zamlarına yönelik düşüncelerini açıkladılar. RÖPORTAJ:

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

Besiad Yeni Yönetim Kurulu, Bodrum Protokol'ünü Ziyaret Etti

Besiad Yeni Yönetim Kurulu, Bodrum Protokol'ünü Ziyaret Etti Besiad Yeni Yönetim Kurulu, Bodrum Protokol'ünü Ziyaret Etti Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u, ziyaret

Detaylı

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ

AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ AİLE KATILIMLI ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ Kayak ve Snowboard Kayıtlarımız Başlamıştır. KAYAK KURSU Sayın Velimiz TED Kayseri Koleji Kış Spor Okulumuz kış sezonunda her hafta cumartesi günlük kayak-snowboard

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı