FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE"

Transkript

1 FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE Finansal teknolojiyle sanal piyasada zenginleşenler, dünyayı değiştiren fikirleriyle bu konferansta. ALASTAIR LUKIES CBE İngiltere Başbakanı Fintech Danışmanı Yönetim Kurulu Başkanı, Innovate Finance MARCUS SWANEPOEL Kurucu Ortak ve CEO, BitX PINAR EMİRDAĞ CEO, Complymatic, Kurucu Ortak, Fintechpark PETER RANDALL CEO, SETL WIM RAYMAEKERS Bankacılık Piyasası Global Başkanı, SWIFT ŞEVKET BAŞEV Yönetim Kurulu Başkanı, Multinet Up

2 ISTANBUL TALKS FINTECH 2016 CONFERENCE İstanbul TALKS Fintech 2016 Konferansı Sipahiler Events tarafından düzenlenmekte olup, 24 Mayıs 2016 tarihinde 'de gerçekleştirilecektir. Fintech 2016, finans sektörü, fintech girişimcileri, startup teknoloji şirketleri, bankalar, sermaye piyasası kurumları, sigorta şirketleri, teknopark yöneticileri, risk sermayesi yatırımcıları, kuluçka merkezleri, melek yatırımcılar, danışmanlar, IT profesyonelleri ve akademik çevrelerden üst düzey katılımcılara ev sahipliği yapacaktır. Türkiye, genç nüfusu, yetenekli iş gücü, güçlü mobil penetrasyonu, sağlam altyapısı ve geniş devlet desteği sayesinde teknoloji alanında gelişecek startup şirketler için verimli bir vadidir. Fintech, teknoloji alanındaki startup şirketlerin yeni gözdesi ve ödeme konusu da bu konular arasındaki yarışın açık ara lideridir. Fintech konusunu ve sunduğu fırsatları irdelemesi açısından bu konferans Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğini taşımaktadır. Konferans, fintech sektörünün global ölçekte doğumu ve gelişimini derinlemesine incelemeyi hedeflemektedir. Konferans, en iyi uygulamaları ortaya koyarak teknoloji ve finans sektörü ile ilgili kişi ve kurumlara yeni bir ilham kaynağı olacak ve fintech sahasındaki kilit oyuncuların birbirleri ile tanışabilecekleri bir platform sunacaktır. Tartışma panelleri fintech konuları ile ödemeler, startup bankacılığı, hi-tech sermaye piyasaları, blockchain, bitcoin, P2P borçlanma, kitle fonlaması ve sigorta alanındaki iş konularını kapsayacaktır. Keynote konuşmacıları sektörlerindeki yeni gelişmeler hakkında analizler yapacak ve bu alanlardaki olası gelişmeler hakkında görüşlerini paylaşacaktır. Fintech 2016, katılımcıların, sektörlerin öncü ve duayenleri ile tanışma fırsatı bulacakları kapsamlı bir program eşliğinde yeni fikirlerin ve ortaklıkların geliştirilmesi için elverişli, geniş ölçekli bir networking platformu sunmaktadır. KONUŞMACILAR Alastair Lukies CBE İngiltere Başbakanı Fintech Danışmanı Yönetim Kurulu Başkanı, Innovate Finance Alastair Lukies 2003 yılında Monitise şirketini kurdu. Şirket kuruluşundan üç yıl sonra Dünya Ekonomi Forumu tarafından Teknoloji Öncüsü olarak gösterildi. Lukies 2007 yılında şirketi Morse den ayırıp Londra Borsası AIM piyasasına dahil etti yılında hükümet tarafından finansal hizmetler endüstrisinden sorumlu Başbakan İş Elçisi olarak atandı. Şu anda Birleşik Krallık Başbakanı için FinTech den sorumlu tek İş Elçisi olarak görevini sürdürmektedir. Alastair Lukies teknolojinin iş yapma şekillerini nasıl dönüştürmekte olduğu ve fintech endüstrisinin geleceği ile ilgili düşüncelerini paylaşacak.

3 Marcus Swanepoel Kurucu Ortak ve CEO, BitX Daha önce Morgan Stanley, 3i ve Standard Chartered Bank ta çeşitli pozisyonlarda çalışmış olan Marcus Swanepoel BitX şirketinin Kurucu Ortağı ve CEO sudur. BitX ticaret ve iş entegrasyonu için çeşitli API ler ve üst seviyede güvenli mobil cüzdanlar sunan küresel bir şifreli para platformudur. Dünyanın çeşitli yerlerindeki müşteriler bu platformu daha hızlı ve ucuz para transferi yapmak, online alış-verişte bulunmak ve Bitcoin lerini depolamak için kullanırlar. Marcus un ekibi büyük bir çok-uluslu bankaya Bitcoin/Blockchain sisteminin tam entegrasyonunu ilk defa gerçekleştirmiştir. Marcus Swanepoel İstanbul TALKS Fintech 2016 Konferansı dinleyicileri ile Bitcoin hakkındaki bakış açısını paylaşacak. Pınar Emirdağ CEO, Complymatic Finansal hizmetler konusunda yıkıcı teknolojilere ve piyasa yapısına odaklanmış olan bir iş geliştirme profesyoneli arasında Londra Borsası İş Geliştirme Direktörü olan Pınar Emirdağ Öncesinde ise Citi İş Geliştirme Direktörü. SciencePeers in kurucusu, İngiltere Dijital Para Derneği kurucu üyesi, SenaHill Partners, LP nin danışma kurulu üyesi, Turqouise ve BOAT isimli elektronik platformların yönetim kurulu üyesi, Complymatic CEO su ve Clearmatics danışma kurulu üyesi gibi pek çok şapkası bulunan Pınar Emirdağ elektronik ticaretin geliştirilmesinde önemli rolleri bulunan ve finansın dijital devrim ile buluştuğu noktada finansal hizmetlerdeki yeni nesil teknoloji üzerine çalışmakta olan bir vizyoner. Emirdağ finansal hizmetlerdeki teknolojik dönüşüm ile ilgili tecrübelerini Fintech 2016 Konferansı dinleyicileri ile paylaşacak. Peter Randall CEO, SETL Peter Randall yılları arasında yönettiği Chi-X Europe Ltd. şirketinin kurucu CEO sudur ve şirketi işlem hacmi bakımından Avrupa nın en büyük beş platformundan biri haline getirmiştir. Ardından Equiduct şirketinin CEO su olarak şirketi yeniden yapılandırmış ve 2012 yılında Avrupa nın en hızlı büyüyen platformu haline getirmiştir. Randall bu görevlerden önce Instinet Europe Ltd. şirketinin COO su ve FIX Protocol Ltd. şirketinin Yönetici Direktörü olarak karşımıza çıkar. Şu anda SETL şirketinin CEO su olan Randall son derece tecrübeli finans profesyonelleri, teknoloji ve market yapısı uzmanlarından oluşan bir ekibin başında bulunmaktadır. Peter Randall İstanbul TALKS Fintech 2016 Konferansı dinleyicileri ile Blockchain konusundaki düşüncelerini paylaşacak.

4 Wim Raymaekers Bankacılık Piyasası Global Başkanı, SWIFT Wim Raymaekers SWIFT in dünya çapındaki bankacılık girişimlerini yönetmektedir ve bankacılık sektörü için değer yaratacak projelerin geliştirilmesinden sorumludur. Wim bankaların değişmekte olan müşteri taleplerini, teknolojik yenilikleri ve piyasa gereklerini göz önünde bulundurarak işlerini büyütmelerine yardımcı olmaktadır. Wim 1991 de SWIFT e katıldığından bu yana bankaların operasyonel verimliliklerini artırmalarını, likidite yönetimini geliştirmelerini ve maliyetleri düşürmelerini sağlayacak çeşitli projeler geliştirmiştir. Muhabir bankacılığı, block chain teknolojileri, kişiden kişiye (P2P) ödemeler, RMB nin uluslararasılaşması alanlarındaki girişimlerden sorumlu olan Wim bankaların bu konularda stratejik ürünler hazırlamalarına yardımcı olmaktadır. Son dönemde SWIFT in küresel ödemelerle ilgili inovasyon projelerini yönetmekte olan Wim Raymaekers ödemeler ve transferler dünyasındaki değişimle ilgili bakış açısını paylaşacak. Şevket Başev Yönetim Kurulu Başkanı, Multinet Up Şevket Başev, Avrupa nın lider yeni-jenerasyon finansal teknoloji ve servisler şirketlerinden biri olan Multinet Up ın ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanıdır. Ekosisteminde 75,000 e varan şirket ve 1.5 milyonu aşan son kullanıcıyı barındıran Multinet Up, yaklaşık 2 milyar TL cirosu ile alanında Türkiye'nin lider, Avrupa'nın en büyük 3 şirketinden biridir. Başev aynı zamanda şirket alım, satım ve ortaklıkları (M&A) alanında Türkiye nin lider finans kuruluşu olan 3 Seas Capital Partners ın kurucu ortaklarından biri ve CEO sudur. Bugüne dek toplam boyutu 6 milyar doları aşan 103 adet işlem gerçekleştiren 3 Seas Capital Partners, dünyanın en fazla işlem tamamlayan ilk 100 finans kuruluşu arasında 78. sırada yer almayı başarmıştır. Türkiye Girişimcilik Vakfı Mütevelli Heyet üyeleri arasında yer almanın yanı sıra şahsen yaptığı yatırımlarla ekosistemde aktif bir rol oynayan Başev, aynı zamanda 2010/11 eğitim döneminden bu yana İstanbul Bilgi Üniversitesi nde şirket alım satım ve birleşmeleri alanında iki yüksek lisans dersi vermektedir. Sektör liderleri olarak edinilen tecrübelerin paylaşılacağı bölümde, gelişmekte olan piyasalardaki finansal teknoloji şirketlerinin özelliklerini anlamamıza da yardımcı olacak.

5 BÖLÜMLER Keynote Konuşmacı, finansal hizmetlerde inovasyonun etkilerini anlatacaktır. Bu alanda sektörün gelecekte nasıl bir şekil alacağı konuşmacı tarafından işlenecektir. Parlak Fikirlerden Büyük İşlere Bu panel, fintech politika ve uygulamalarında yerel veya küresel düzeyde yer almış veya yenilikçi bir fikri büyük bir şirkete dönüştürmeyi başarmış kilit isimlere yer verecektir. Ödemeler ve Transferler Dünyasında Yeni Nesil Oyuncular Bu panel, fintech alt segmenti olan ödemeler alanındaki yeni şirketleri ele alacaktır. Kart inovasyoncuları, mikroçip üreticileri, para transferinin sihirbazları, ödeme sektörünün eski sistemlere meydan okuyuşunu bu bölümde tartışacaktır. Fintech Bankacıları veya Banka Fintech'çileri Fintech lerin hızlı yükselişi karşısında araştırmacılar finansal hizmetler alanındaki yeni denge durumunu anlamaya çalışmaktadır. Anketler, sektörün yeni aktörlerinin katılımlarından bankaların çok önemli bir tehdit algılamadığını ortaya koymaktadır. Düşük maliyetli bankacılık ve hesap yönetimi bankacılık sektörüne giren fintech'lerin mottosudur. Bunlar geleneksel bakışı değiştirecek midir? Panelde bankacıların yeni teknoloji ve hizmet sağlayıcılar hakkındaki algıları ele alınacaktır. Alım-satım ve Sermaye Piyasaları Gittikçe yaygınlaşan robo-yatırım danışmanları, modern portföy teorisini uygulamaktadırlar. Bazılarına göre, inovasyon ve müşteri farklılaştırması gibi stratejileri kullanan online yatırım yöneticileri ve danışmanları, yatırım fonları ve portföy yönetim şirketleri açısından önemli bir rekabet ortamı yaratmaktadırlar. Halka arz öncesi pay satışına olanak sağlayan web tabanlı platformlar, şirketlerin halka açılmayla birlikte oluşan primleri için yatırımcılara öncelik sunabilmekte ve şirketlerin halka arza daha sağlıklı girebilmesine yardımcı olmaktadırlar. Panel, bu ve benzeri uygulamaları gündeme alarak sermaye piyasasındaki startup şirketlerin geleneksel yapılar ve piyasalar üzerindeki etkilerini değerlendirmeyi amaçlamaktadır. Blockchain Bir Sektör Pratiğine Dönüşüyor Dağıtılmış kütük diyebileceğimiz kavram (distributed ledger) eski sistemlerin kabusu oldu. Bu, Blockchain yapısı üzerine kurulu Bitcoin'in doğuşu ile çok da ilgili değil. Bu yeni altyapının devletler, işletmeler ve finansal piyasaların yeni dijital çağının başlangıcı olduğu tartışılıyor. Panelistler Blockchain'in her derde deva olan bir ilaç mı yoksa güvenilmez bir yol mu olduğunu tartışacaklar. Bitcoin: Gerçek Bir Değişim? Bitcoin sadece dijital bir para birimi değil. O aynı zamanda, teknolojinin paranın üretilmesi ve tedavülündeki yenilikçiliğini göstermenin yollarından biri. Birçoklarına göre ise o bir devrim. Başkalarına göre ise ortaya çıkardığı kısıtlar ile büyük bir talihsizlik. Panelistler sistemin nasıl çalıştığını ve bu alandaki fırsat ve potansiyel başarısızlıkların neler olduğunu ayrıntıları ile açıklayacaklar.

6 Borç Verme, Kitle Fonlaması... Sıradaki Lütfen! KOBİ finansmanı, KOBİ türü işletmelerin özellikleri nedeniyle dünya genelinde her zaman güncel bir konudur. Kitle fonlaması ise başlangıç aşamasındaki startup ların sermaye ihtiyacının karşılanması için en çok konuşulan konular arasındadır. Onu, kişiden kişiye doğrudan borçlanma izlemektedir. Panelistler, söz konusu yöntemlerin mevcut düzenlenmiş piyasa ve yapılarda nasıl rekabet ettiğini tartışacaktır. KATILIMCILAR Finansçılar Fintech girişimcileri Teknoloji alanındaki yeni şirketler Bankalar Sermaye piyasası kurumları Sigorta şirketleri Teknopark yöneticileri Risk sermayesi sahipleri Kuluçka yatırımcılar Hızlandırıcılar Melek yatırımcılar Danışmanlar IT profesyonelleri Akademisyenler Medya ve Basın Kamu Kurumları Platin Sponsor Silver Sponsorlar Ulaşım Sponsoru Medya Sponsorları Sektörel Yayın Sponsoru Fintech Ekosistemi İşbirlikleri

FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE

FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE FİNANSA YATIRIM MANTIKLI, TEKNOLOJİYE YATIRIM AKILLICA, FINTECH E YATIRIM DAHİCE Finansal teknolojiyle sanal piyasada zenginleşenler, dünyayı değiştiren fikirleriyle bu konferansta. ALASTAIR LUKIES Birleşik

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. INSPIRED BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON YOSSI VARDI ALLEN TAYLOR Dünyaca

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON Dünyaca ünlü girişimci, sıradışı fikirlerin

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. INSPIRED BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON YOSSI VARDI ALLEN TAYLOR Dünyaca

Detaylı

Teknolojik alanda yaşanan gelişmelerin finansal hizmetler alanında

Teknolojik alanda yaşanan gelişmelerin finansal hizmetler alanında Fi nt ec h101eği t i m Pr ogr amı 2 Teknolojik alanda yaşanan gelişmelerin finansal hizmetler alanında uygulama bulması sayesinde oluşan girişimcilik faaliyetleri, global anlamda finansal hizmetler sektörünün

Detaylı

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti BASIN BÜLTENİ Fintech Istanbul 5. Buluşması: Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti 2016 yılında kurulan ve Türkiye de Fintech ekosisteminin sağlam bir temel üzerine kurulması için çalışmalar yapan

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. INSPIRED BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON YOSSI VARDI ALLEN TAYLOR Dünyaca

Detaylı

FİNANS DÜNYASINDA ERKEN DÖNÜŞÜM. Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO

FİNANS DÜNYASINDA ERKEN DÖNÜŞÜM. Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO Sarp Demiray Ata Finans Grubu CDO İş dünyası, özellikle son 10 yıl içinde 3 farklı ana gruba doğru evrildi Büyüklük ve Güç Değişim ve Etki Çeviklik ve Esneklik Fintech ekosistemi hızlı ve sağlıklı bir

Detaylı

Webrazzi Etkinlikler '19

Webrazzi Etkinlikler '19 Webrazzi Etkinlikler '19 2006 yılının Ağustos ayında Arda Kutsal tarafından kurulan Webrazzi, internet alanında Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri inceleyerek analiz eden Türkiye nin lider medyasıdır. Sektöre

Detaylı

TÜBİTAK TEYDEB. Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları

TÜBİTAK TEYDEB. Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları 2 TEYDEB - Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı Kuruluş Amacı Ülkemiz özel sektör kuruluşlarının araştırma-teknoloji geliştirme ve yenilik

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Arttırılmasına Yönelik Kamu Destekleri

Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Arttırılmasına Yönelik Kamu Destekleri Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Arttırılmasına Yönelik Kamu Destekleri Dr. Sinan Tandoğan Girişim Destek Grubu TEYDEB TÜBİTAK TÜBİTAK Girişimcilik Destekleri: TÜBİTAK Girişimcilik Destekleri

Detaylı

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul

Basın Sohbet Toplantısı. 14 Temmuz 2009, İstanbul Basın Sohbet Toplantısı 14 Temmuz 2009, İstanbul Kuruluş : 7 Ocak 2009 Internet Adresi : www.tuyid.org Posta Adresi : Nispetiye Cad. Levent İşhanı No: 6/2 34330 Levent - İstanbul Telefon : (212) 278 30

Detaylı

PROF. DR. GÖKHAN ÖZERTAN PROF. DR. ARZU TEKTAŞ PROF. DR. VEDAT AKGİRAY. Başkan. Kurumsal Yönetim Merkezi. Boğaziçi Üniversitesi DOÇ. DR.

PROF. DR. GÖKHAN ÖZERTAN PROF. DR. ARZU TEKTAŞ PROF. DR. VEDAT AKGİRAY. Başkan. Kurumsal Yönetim Merkezi. Boğaziçi Üniversitesi DOÇ. DR. EĞİTMENLERİMİZ AYŞEGÜL TOKER ARZU TEKTAŞ VEDAT AKGİRAY GÖKHAN ÖZERTAN Dekan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yüksek Okul Müdürü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Başkan Kurumsal Yönetim Merkezi Bölüm

Detaylı

GENEL BİLGİ. KOBİ ler ve KOSGEB

GENEL BİLGİ. KOBİ ler ve KOSGEB GENEL BİLGİ KOBİ ler ve KOSGEB 1 Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço toplamı veya net satış hasılatı 40 milyon TL yi geçmeyen işletmeler Ölçek Çalışan Sayısı

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2014. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2014. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

İSLAM KALKINMA BANKASI SERMAYE PİYASASI KURULU ORTAK KONFERANSI

İSLAM KALKINMA BANKASI SERMAYE PİYASASI KURULU ORTAK KONFERANSI İSLAM KALKINMA BANKASI SERMAYE PİYASASI KURULU ORTAK KONFERANSI DR. VAHDETTIN ERTAŞ SERMAYE PIYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ Sayın Başbakan Yardımcım, Sayın Hazine Müsteşarım, Yurt dışından gerek

Detaylı

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU

2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU 2018 DÖNEMİ PAYDAŞ GÜNÜ KILAVUZU İÇİNDEKİLER BGİV TANITIM FİLMİ BÖLÜM 1 İletişim Stratejisi & Sosyal Medya Paylaşımları BÖLÜM 2 TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Hakkında BÖLÜM 3 Ödüller & Fırsatlar Tanıtım

Detaylı

GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI SİSTEMİ

GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI SİSTEMİ GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI SİSTEMİ Genellikle profesyoneller tarafından oluşturulan Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı sistemi genç, dinamik, hızlı büyüme ve yüksek karlılık potansiyeli olan

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Doç. Dr. Turan EROL un

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Doç. Dr. Turan EROL un Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Doç. Dr. Turan EROL un Şirket Finansmanı ve Halka Açılmada Yeni Yol Haritası: Girişim Sermayesi ve Özel Sermaye Şirketleri Panelinde Yaptığı Konuşma 21.03.2008 Oditoryum,

Detaylı

VE BİLGİ DENEYİMİ TÜRKİYE DE SANAYİLEŞME SORUNLARI VE KOBİ LERE YÖNELİK ÇÖZÜMLER. Hüseyin TÜYSÜZ KOSGEB Başkan Yardımcısı.

VE BİLGİ DENEYİMİ TÜRKİYE DE SANAYİLEŞME SORUNLARI VE KOBİ LERE YÖNELİK ÇÖZÜMLER. Hüseyin TÜYSÜZ KOSGEB Başkan Yardımcısı. X. KOBİ İ ZİRVESİİ İ REKABET GÜCÜ İÇİN ULUSLARARASILAŞMA VE BİLGİ DENEYİMİ TÜRKİYE DE SANAYİLEŞME SORUNLARI VE KOBİ LERE YÖNELİK ÇÖZÜMLER Hüseyin TÜYSÜZ KOSGEB Başkan Yardımcısı 13 Şubat 2014 KOSGEB KOSGEB,

Detaylı

Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2012 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

BÖLÜM BANKALARIN FAALİYET ALANLARININ GELİŞİMİ

BÖLÜM BANKALARIN FAALİYET ALANLARININ GELİŞİMİ İÇİNDEKİLER SUNUŞ...xiii ÖN SÖZ... xv TABLOLAR LİSTESİ... xvii ŞEKİLLER VE GRAFİKLER LİSTESİ... xix BİRİNCİ BÖLÜM BANKALARIN FAALİYET ALANLARININ GELİŞİMİ 1. Bankacılık Faaliyet Alanları... 1 1.1. Mevduat

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU

ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU ZÜCDER- Züccaciyeciler Derneği KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİ NOTU GİRİŞİMCİLİK DESTEK PROGRAMI Bu program, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Yeni Girişimci Desteği, İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Desteği, İş planı

Detaylı

ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ. Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018

ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ. Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018 ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018 GÜNDEM Kaçınılmaz Son: Dijitalleşme Finans ve Ödemelerde Dijitalleşme BKM nin Penceresinden Dijital Ödemeler Bilinen gerçek: Dünyada

Detaylı

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili,

Etkinlik Bilgi. Sayın Yetkili, SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 13 Ocak 2016 tarihlerinde üniversitemizde İnşaat Ekonomisi Zirvesi ni gerçekleştiriyoruz. Türkiye nin

Detaylı

BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA

BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA ÇOCUKLAR İÇİN BİLİŞİM ZİRVESİ BİLİŞİM ZİRVESİ HAKKINDA Bilişim Zirvesi Etkinlik Şirketi; içerisinde BTHaber, M2S ve Btburada şirketlerini de bulunduran, Bilişim sektöründe gündem oluşturmak ve katma değer

Detaylı

1) 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı

1) 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı Bu Sayıda: 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı ARGE Merkezleri İletişim ve İşbirliği ve Platformu (ARGEMİP) Toplantısı Türkiye İnovasyon Haftası Kasım-Aralık Ayları Etkinlikleri 1 1) 2.Dünya Otomotiv

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

2015 YILI GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM MODÜLLERİ KATALOĞU

2015 YILI GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM MODÜLLERİ KATALOĞU 2015 YILI GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM MODÜLLERİ KATALOĞU ZORUNLU EĞİTİM MODÜLLERİ ( 30 SAAT) Kodu Adı Açıklama Modül Saati Eğitim Yöntemi (*) GSER01 GSER02 GSER04 GSER14 Girişimciliğin Temelleri

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. SONUÇ BİLDİRGESİ 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus

Detaylı

İtibar Yönetimi Zirvesi

İtibar Yönetimi Zirvesi SPONSORLUK DOSYASI İtibar Yönetimi Zirvesi Sayın Yetkili, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak, 3 Aralık 2015 tarihinde üniversitemizde Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi

Detaylı

SP05 - Blockchain;Bankacılık ve Finansal Piyasalar. İstanbul Finans Enstitüsü tarafından yazıldı.

SP05 - Blockchain;Bankacılık ve Finansal Piyasalar. İstanbul Finans Enstitüsü tarafından yazıldı. Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Blockchain teknolojisinin yükselişi ve Blockchain kavramını inceliyor ve bu yeni fenomenle ilgili en önemli uluslararası bankacılık projelerini

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

BANKA DIŞI FİNANS KESİMİNİN GELİŞİMİ VE GELECEĞİ DR. GÜRMAN TEVFİK KURUMSAL YATIRIMCI YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ

BANKA DIŞI FİNANS KESİMİNİN GELİŞİMİ VE GELECEĞİ DR. GÜRMAN TEVFİK KURUMSAL YATIRIMCI YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ BANKA DIŞI FİNANS KESİMİNİN GELİŞİMİ VE GELECEĞİ DR. GÜRMAN TEVFİK KURUMSAL YATIRIMCI YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ SERMAYE PİYASASI KURUMU KONFERANSI 8 MAYIS 2003 1 FİNANSAL SİSTEMİN İŞLEVLERİ I Malların, hizmetlerin

Detaylı

Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda

Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Bu program katılımcılara Bankacılık ve Finansal Kurumlarda Blockchain teknolojisinin yükselişi ve Blockchain kavramını inceliyor ve bu yeni fenomenle ilgili en önemli uluslararası bankacılık projelerini

Detaylı

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA

27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında 27-28 Nisan 2012 Divan Otel, ANKARA Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi 9.00-9.30 Kayıt 6102 Sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu Kapsamında Ankara

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

«yeni nesil ticaret» ve 2015 uygulamalarımız

«yeni nesil ticaret» ve 2015 uygulamalarımız «yeni nesil ticaret» ve 2015 uygulamalarımız Bursa Eticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı Hilton Hotel, 30.12.2014 Tolga YÜCEL Yönetim Kurulu Danışmanı www.bilginet.com.tr Sektör bağımsız yaklaşık 3.000

Detaylı

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU

BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU BİREYSEL KATILIM SERMAYESİ İLERLEME RAPORU HAZİRAN 2014 Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Başvuru Sayısı BÖLÜM 1: LİSANS BAŞVURULARI Başvuru Durumu Haziran 2014 İtibariyle Sistemdeki Toplam

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜNİVERSİTELERİN PATENTLERİ AR-GE MERKEZLERİ İLE BULUŞUYOR 6-7 KASIM 2017 Harbiye Askeri Müzesi, İstanbul B2B GÖRÜŞMELER TTO TANITIMLARI KONFERANS VE PANELLER AR-GE MERKEZLERİ

Detaylı

AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE

AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE KONFERANSLAR AVM Yatırımları Konferansları 500 ü aşkın yerli ve yabancı sektör uzmanının değerli katkılarıyla güncel konuların tartışıldığı ve sektörün

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve

Detaylı

BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI

BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Finansal Araçlar ve Piyasalar Geliştirme Dairesi T: 0312 204 6825 E: bks@hazine.gov.tr BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI

Detaylı

KOSGEB ve DESTEK PROGRAMLARI. KOSGEB Kayseri Müdürlüğü Haziran 2016

KOSGEB ve DESTEK PROGRAMLARI. KOSGEB Kayseri Müdürlüğü Haziran 2016 KOSGEB ve DESTEK PROGRAMLARI KOSGEB Kayseri Müdürlüğü Haziran 2016 Türkiye de KOBİ tanımı KOBİ tanımı 250 den az çalışan istihdam eden, Yıllık bilanço toplamı veya net satış hasılatı 40 milyon TL yi geçmeyen

Detaylı

Özel Pazar a Kimler Başvurabilir?

Özel Pazar a Kimler Başvurabilir? Özel Pazar Nedir? Özel Pazar, halka açılmadan pay alımı-satımı amacıyla şirketler ile yatırımcıları bir araya getiren web tabanlı ve üyelik bazlı bir platformdur. Özel Pazar, şirketlere halka açılmadan

Detaylı

2019 un en akıllı konferansına hazır mısınız?

2019 un en akıllı konferansına hazır mısınız? 9 Nisan BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Eskişehir Yolu 10.Km No: 276 Çankaya ANKARA 2019 un en akıllı konferansına hazır mısınız? İş ve teknoloji dünyası, smartcon2019 ile tekrar bir arada! #smartcon2019

Detaylı

TÜBİTAK 1514 - Girişim Sermayesi Destekleme Programı

TÜBİTAK 1514 - Girişim Sermayesi Destekleme Programı 1514 - Girişim Sermayesi Destekleme Programı Girişim Sermayesi Destekleme Programı Gerekçe BTYK 23. toplantısında alınan 2011/103 no lu «Ar-Ge Yoğun Başlangıç Firmalarını Etkinleştirmek ve Sayılarını Artırmak

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS B BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS INVESTMENT BANKING SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Finance Summits, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü ve CARF (Center for Applied Research in Finance) ortaklığı ile

Detaylı

Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.Bağlı 1

Eylül 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.Bağlı 1 Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.Bağlı 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2013 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

TÜRKİYE TEKNOLOJİ PAZARINDA TİCARİ FIRSATLAR

TÜRKİYE TEKNOLOJİ PAZARINDA TİCARİ FIRSATLAR Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu University-Industry Cooperation Centers Platform of TURKEY TÜRKİYE TEKNOLOJİ PAZARINDA TİCARİ FIRSATLAR Prof. Dr. A. Hamit SERBEST President of Executive

Detaylı

Kuruluş Amacı. 2 TEYDEB - Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı

Kuruluş Amacı. 2 TEYDEB - Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı 2 TEYDEB - Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı Kuruluş Amacı Ülkemiz özel sektör kuruluşlarının araştırma-teknoloji geliştirme ve yenilik faaliyetlerini desteklemek, Türk sanayisinin araştırma-teknoloji

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

Kırsaldaki yaşamı geleceğe hazırlıyoruz

Kırsaldaki yaşamı geleceğe hazırlıyoruz Kırsaldaki yaşamı geleceğe hazırlıyoruz ÇALIŞMALARIMIZ Tarimsalpazarlama.com ve Tarim.com.tr Türkiye nin ilk tarımsal bilgi ve ticaret odaklı portalları Mobil Çözümler Çiftçi haber servisleri, SMS,

Detaylı

PRESS KIT. 1 inci Türkiye Buluşması. Geleceğimizi şekillendiren yeni nesil öncüler. supported by: organised by:

PRESS KIT. 1 inci Türkiye Buluşması. Geleceğimizi şekillendiren yeni nesil öncüler. supported by: organised by: PRESS KIT 1 inci Türkiye Buluşması Geleceğimizi şekillendiren yeni nesil öncüler supported by: organised by: INDEKS Innovators Under 35 Küresel Yenilikçiler Topluluğu Eleme Süreci Innovators Under 35 Etki

Detaylı

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında uzman personele ihtiyaç

Detaylı

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ

SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZiRVE ve FUARI SPONSORLUK DOSYASI 6-7 EYLÜL 2017 - İSTANBUL KONGRE MERKEZİ SMART FUTURE EXPO ZİRVE VE FUARI Türkiye son on üç yılda birçok alanda elde ettiği başarılar ve gelişimler ile

Detaylı

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu Bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişmeler sektörde üretilen mal ve hizmetlerin hedef kitleye yeterli düzeyde ulaşmasını da zorlaştırıyor. Artık sadece

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

H2020 Açılış Etkinliği TÜRKİYE ve AVRUPA: Araştırma ve Yenilik ile Birlikte Daha Güçlü. TÜBİTAK Prof. Dr. Yücel ALTUNBAŞAK Başkan

H2020 Açılış Etkinliği TÜRKİYE ve AVRUPA: Araştırma ve Yenilik ile Birlikte Daha Güçlü. TÜBİTAK Prof. Dr. Yücel ALTUNBAŞAK Başkan H2020 Açılış Etkinliği TÜRKİYE ve AVRUPA: Araştırma ve Yenilik ile Birlikte Daha Güçlü TÜBİTAK Prof. Dr. Yücel ALTUNBAŞAK Başkan Orta Gelir Tuzağı Yenilik Ekonomileri * Bilgi yoğun teknolojiye odaklanma

Detaylı

Asya Fırtınası: Çin 12 Şubat 2018

Asya Fırtınası: Çin 12 Şubat 2018 Asya Fırtınası: Çin Ekosistemi @SonerCanko 12 Şubat 2018 Asya Fırtınası: Çin Ekosistemi Çin Hakkında Bilinmesi Gerekenler Fintech te Çin in Başarısı ve Çıkarılan Dersler Asya Fırtınası: Çin Ekosistemi

Detaylı

Şirket ve Yatırımcılar için. Borsa İstanbul Özel Pazarı. TOBB- Ankara 21 Kasım 2014

Şirket ve Yatırımcılar için. Borsa İstanbul Özel Pazarı. TOBB- Ankara 21 Kasım 2014 Şirket ve Yatırımcılar için Borsa İstanbul Özel Pazarı TOBB- Ankara 21 Kasım 2014 İçerik Özel Pazar nedir? Kimler Üye Olabilir? Özel Pazar nasıl işliyor? Kademeli ve güvenli bilgi paylaşımı Nitelikli yatırımcı

Detaylı

TÜBİTAK Girişim Sermayesi Destekleme Programı

TÜBİTAK Girişim Sermayesi Destekleme Programı 1514 - Girişim Sermayesi Destekleme Programı Girişim Sermayesi Destekleme Programı Gerekçe BTYK 23. toplantısında alınan 2011/103 no lu «Ar-Ge Yoğun Başlangıç Firmalarını Etkinleştirmek ve Sayılarını Artırmak

Detaylı

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi

Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi Profesyonel Yönetim Kurulu Programı Yönetim Kurulunun Etkin ve Verimli Hale Getirilmesi 22-23 Haziran 2010, İstanbul 25-26 Haziran 2010, Ankara Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Ankara Profesyonel

Detaylı

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz.

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz. bankacılık ve sigortacılık Müşteri odaklı yaklaşımlarımız, güçlü finansal yapımız, milyonlarca aktif müşteri sayımızla Türkiye nin lider bankacılık ve sigortacılık grubu olarak anahtar biziz! Yapı Kredi

Detaylı

lp 2017 SPONSORLUK DOSYASI VII.Uluslararası Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı Ekim 2017 İş Birliğiyle

lp 2017 SPONSORLUK DOSYASI VII.Uluslararası Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı Ekim 2017 İş Birliğiyle lp 2017 VII.Uluslararası Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı Başarı Öyküleri : Laboratuvardan Pazara 12-13 Ekim 2017 SPONSORLUK DOSYASI İş Birliğiyle www.ipconference.boun.edu.tr

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2014 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

Exit Plan Çıkış Stratejisi

Exit Plan Çıkış Stratejisi Exit Plan Çıkış Stratejisi 2 İçindekiler Proje yaklaşımı ve kapsamı Projeye genel bakış Proje adımları ve ürünler Aksiyon planı ve performans kriterleri Proje organizasyonu 3 Proje yaklaşımı ve kapsamı

Detaylı

REIDIN.com EmlakEndeks. Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul

REIDIN.com EmlakEndeks. Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul REIDIN.com EmlakEndeks Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul REIDIN.com Hakkında Kimiz? Gelişmekte olan ülkeler ile ilgilenen profesyonellerin

Detaylı

Türkiye Bilişim Derneği. 5. Uluslararası İZMİR. Bilișim Hukuku Kurultayı Kasım. Sponsorluk Dosyası

Türkiye Bilişim Derneği. 5. Uluslararası İZMİR. Bilișim Hukuku Kurultayı Kasım. Sponsorluk Dosyası 1971 İZMİR 5. Uluslararası Bilișim Hukuku Kurultayı 2018 2-3 Kasım Sponsorluk Dosyası 2018 3 1971 BİLİŞİM ve HUKUK, Bilişim Teknikbilimini Ulusal Bir Kalkınma Aracı Olarak Kullanma hedefiyle bilişimde

Detaylı

2016 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 24/01/2017

2016 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 24/01/2017 2016 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 24/01/2017 Nakitsiz ödemelerde geleceğin deneyimini yaşatmak Vizyonumuz Misyonumuz Ödemeleri kolaylaştıran güvenli çözümler ile Türkiye ye değer katmak 2016 da gündemimizde

Detaylı

BKS İLERLEME RAPORU ŞUBAT SAYISI

BKS İLERLEME RAPORU ŞUBAT SAYISI BKS İLERLEME RAPORU ŞUBAT SAYISI Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Finansal Araçlar ve Piyasalar Geliştirme Dairesi T: 0312 204 6825 E: bks@hazine.gov.tr BKS İLERLEME RAPORU ŞUBAT SAYISI

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

CeBIT Bilişim Eurasia 2014

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 CeBIT Bilişim Eurasia 2014 FUAR KAPANIŞ RAPORU 11 14 Eylül İstanbul,Turkiye cebitbilisim.com CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Kabuk Değiştirdi Sadece İş Dünyası %100 B2B konsepti Fuar ve Konferanslar CeBIT Global

Detaylı

İşletmelerin Karşılaştığı Tehdit Nedir? Zafer-İn Operasyonu nun Hedefleri Nedir?

İşletmelerin Karşılaştığı Tehdit Nedir? Zafer-İn Operasyonu nun Hedefleri Nedir? İşletmelerin Karşılaştığı Tehdit Nedir? Pek çok işletme, sektördeki yeniliklere ve değişen taleplere hızlı uyum sağlayamadığı için rekabet edemez ve hatta devamlılığını sağlayamaz hale gelebilmektedir.

Detaylı

MELEK YATIRIMCILAR, GİRİŞİM SERMAYESİ VE ÖZEL PAZAR. Dr. Yeşim KARTALLI www.inforceed.com

MELEK YATIRIMCILAR, GİRİŞİM SERMAYESİ VE ÖZEL PAZAR. Dr. Yeşim KARTALLI www.inforceed.com MELEK YATIRIMCILAR, GİRİŞİM SERMAYESİ VE ÖZEL PAZAR Dr. Yeşim KARTALLI www.inforceed.com OLMAZSA OLMAZ http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/29047176.asp Şirket kurulmadan önce İtalya da strateji ve tasarım

Detaylı

İhtiyaç Analizi Uygulama Süreci ve Yöntemi

İhtiyaç Analizi Uygulama Süreci ve Yöntemi İhtiyaç Analizi Uygulama Süreci ve Yöntemi Tülay Akarsoy Altay, TTGV Baş Uzman 22 Eylül 2011, Başkent OSB İhtiyaç Analizi Uygulama Yöntemi Firmanın teknolojik yeteneklerinin, yenileşim süreç ve bileşenlerinin

Detaylı

aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. aéäçáííé=^å~çéãó Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. mêçñéëóçåéä aéëíéğáåáò aéäçáííé ^Å~ÇÉãó Yeni ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında

Detaylı

TURKCELL DAHİLİ. Ekonomiye Kadın Gücü 27.09.2012

TURKCELL DAHİLİ. Ekonomiye Kadın Gücü 27.09.2012 Ekonomiye Kadın Gücü 27.09.2012 Ekonomiye Kadın Gücü 27.09.2012 Süreyya CİLİV TURKCELL, CEO Yeni Bir Dünya Üretim Girişimcilik ve İstihdam Eğlence Film-TV Sağlık Alışveriş İletişim Medya Eğitim Güvenlik

Detaylı

TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR

TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs 2014 KOBİ lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER DIŞ TİCARET KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ Bu Yolda, BUTİK Bankacılık Yaklaşımımızla Bilgiyi KOBİ

Detaylı

Başarı Öyküleri: Üniversitelerin Sahip ve/veya Ortak Oldukları Teknoloji Yatırım Fonları SPONSORLUK DOSYASI. İş Birliğiyle

Başarı Öyküleri: Üniversitelerin Sahip ve/veya Ortak Oldukları Teknoloji Yatırım Fonları SPONSORLUK DOSYASI. İş Birliğiyle 4-5 Ekim 2018 Albert Long Hall Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Vlll. Uluslararası Üniversitelerde Fikri Mülkiyet Hakları Yönetimi Konferansı Başarı Öyküleri: Üniversitelerin Sahip ve/veya Ortak Oldukları

Detaylı

Borsa İstanbul: 2014 Yılı Özet Değerlendirmesi. Hüseyin Zafer Genel Müdür Vekili

Borsa İstanbul: 2014 Yılı Özet Değerlendirmesi. Hüseyin Zafer Genel Müdür Vekili Borsa İstanbul: 2014 Yılı Özet Değerlendirmesi Hüseyin Zafer Genel Müdür Vekili 2014 Yılında Finansal Piyasalar MSCI Gelişmekte Olan Ülkeler Endeksi JPMorgan Gelişmekte Olan Ülkeler Kur Endeksi 1150 95

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

Sürdürülebilir Büyümeyi Hızlandırmak için... KOBİ DÖNÜŞÜM GELİŞİM PROGRAMI

Sürdürülebilir Büyümeyi Hızlandırmak için... KOBİ DÖNÜŞÜM GELİŞİM PROGRAMI Sürdürülebilir Büyümeyi Hızlandırmak için... KOBİ DÖNÜŞÜM GELİŞİM PROGRAMI İzmir, 9.Aralık.2016 AB Ağlarıyla Güçlenen Girişimcilik Projesi HEDEF KİTLEMİZ SİVİL TOPLUM DİYALOĞU PROGRAMI İÇİNDE AB AĞLARIYLA

Detaylı

tepav Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Ekim2017 N201725

tepav Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Ekim2017 N201725 tepav Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Ekim217 N21725 DEĞERLENDİRME NOTU Selin Arslanhan Memiş 1 Program Direktörü İnovasyon Çalışmaları Programı TEKNOLOJİ START-UPLARINA GELENEKSEL ŞİRKETLERİN

Detaylı

B. Risk Sermayesi Tanımları

B. Risk Sermayesi Tanımları RİSK SERMAYESİ B. Risk Sermayesi Tanımları Risk Sermayesi Profesyonel, finansal aracı kuruluşlar aracılığı ile gelecek vaat eden şirket veya projelere yapılan tüm riskli sermaye yatırımlarıdır. Mucit (Inventor)

Detaylı

Her şey bağlamında anlam kazanır...

Her şey bağlamında anlam kazanır... ODTÜ Teknokent Ve Avrupa İşletmeler Ağı USİMP KONGRESİ-2012 Her şey bağlamında anlam kazanır... ODTU TEKNOKENT Kümeleşme, Platformlar, sinerji Uygulama-Odaklı Araştırma Üniversite Sanayi İşbirliği Ürün

Detaylı